VUOSIKOKOUS KELLARIKROUVI, HELSINKI JATKOKOKOUS CANTINA, ESPOO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VUOSIKOKOUS 17.3.2004 KELLARIKROUVI, HELSINKI JATKOKOKOUS 24.3.2004 CANTINA, ESPOO"

Transkriptio

1 VUOSIKOKOUS KELLARIKROUVI, HELSINKI JATKOKOKOUS CANTINA, ESPOO 1 KOKOUKSEN AVAUS JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN Kokous avattiin Puheenjohtaja Perkaaja totesi että paikalle on kutsuttu ja myös saapunut porukkaa. Kellot synkronisoitiin Perkiksen aikaan joka oli Tämä onnistui. 2 LÄSNÄOLIJAT Laitettiin nimilista (LIITE 1) kiertoon. Tuloksena puheenjohtaja totesi paikalle saapuneen kaikki 7 kutsuttua. 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Kerhon puheenjohtaja tiedusteli heti alkuun onko tämä koko ilta rakkautta vai meneekö päälle puhumiseksi. Ei helvetti. Putkimies-Igorilla ei ollut mitään asiaa. Hans Kalvo totesi ei tommosia. Perkis ehdotti nestetasapainon tarkistamista. Venttiili-Jasse ilmoitti toivoneensa sitä jo hetken aikaa. Hän pyysi lisäämään kyseiset NPT:t esityslistaan. Sihteeri Ajomies ei niitä kuitenkaan sinne lisännyt. Hanska ehdotti kaljojen vetämistä ykkösellä, Perkis jatkoi kokousta eteenpäin. Puhveli tiedusteli onko hänellä mitään oikeuksia tässä kokouksessa. Vastaus oli ei, ei muuta. VJ kiitteli kokouksen pykälää 11 muut asiat. Hän ilmaisi kyllästymisensä termiin M.E.T.A. 4 MENETTELYTAVOISTA SOPIMINEN Puheenjohtaja ehdotti puheenvuorojen jakamista molemmat kädet nostamalla. Toisen käden alas vetäminen on kielletty. Aikarajaa puhumiselle ei kannatettu. Perkis painotti kokousmenettelyssä seuraavia asioita:

2 - herrasmieskäyttäytyminen - äänestykset suljetulla lippuäänestyksellä - VJ: Löytyykö neonvärisiä? - Aj: Kyllä löytyy PI totesi kaikkien olevan todella hyvännäköisiä. VJ kannatti ntptä. Hanska ihmetteli, miksei vedetä kaikkea ykkösellä. Puffe kävi hoitamassa ruokatilauksen kuntoon. Se ei ollut hänen sanojensa mukaan NHL rookiedinner. Oli tilattu 7 pihvimenua. KOKOUSTAUKO KLO KOKOUS JATKUU KLO VUODEN 2003 YHTEENVETO Perkis avasi kohdan 5. Hän esitti vuoden 2003 toimintakertomuksen (LIITE 2). Hän toivotti myös kokouksen ulkopuolisesti kaikki normit täyttävät ihmiset tervetulleeksi kerhoon. VJ kommentoi tähän: Itse PoKin jäsenenä ha luaisin tänä suurena toiminnan vuotena todeta että (sinunkaupat tehty Linda-nimisen tarjoilijan kanssa) muutaman sanan koskien kerhon yleistä toimintaa. Hänen sanojensa mukaan mieleen hiipi ajatuksia tuleeko tästä nyt mitään jne. Kuitenkin tästä on tullu t parempaa kuin mikään. Puheenjohtajaa kehuttiin toimensa hoitamisesta todella paljon. Häntä myös huudahdusenomaisesti kutsuttiin nimellä Suuri Perkaaja. VJ otti salkusta esiin puheenjohtajan jokavuotisen lahjan. Hän kiitti Poikien Kerhon puolesta puheenjohtajaa kuluneesta vuodesta ja poikien kaitsemisesta pienellä pussukalla. Hän toivoi ääneen että toivottavasti tää ei nyt oo semmonen viimeinen hetki, häät tulossa jne. Hanska ehdotti tatuointia olkapäähän. PI kiitti kaikkia kuluneesta vuodesta. Suklaa otti puheenjohtajan pussin vuorostaan, kiitti ja tivasi kuinka paljo tää makso. Puhveli kiitti 1. kannatusjäsenenä. Ajomies kiitti ja kertoi tykänneensä kuluneesta vuodesta. VJ kiitti Ajomiestä. Kiireinen vuosi. Oli paljon uutta kamaa. Ei ehkä ole pys ytty kaikissa vanhoissa perinteissä, mutta uusiutuminen on tärkeää. VJ toivoi vielä kerhon tulevalta äksönmäniltä Challenge of The Talismanin järjestelyjen päätökseen saattamista. Hanska totesi materiaaliasioiden onnistuneen. Alihankintoja on tehty. Eri ryhmät ja yhtymät ovat olleet työllistettyinä kerhon asioilla. Hanska ei halunnut ottaa mistään muusta kunniaa kuin hänen PoKin kunniaksi järjestämästään ilotulituksesta.

3 PIn mukaan vuosi 2003 oli kehityksen aikaa. Sivut ovat muuttuneet paljon. Hän kiitti DDtä panoksestaan. Suurin osa palveluista on ulkoistettu ja loputkin ulkoistetaan piakkoin. Suklaa kiitteli kuluneesta vuodesta ja laittoi vuoden 2003 tilinpäätöksen (LIITE 3) kiertoon (tyhmästi). Hän kertoi nauttineensa vuoden 03 äksöneistä ja muusta. Perkis kiitti kerhoa kuluneesta vuodesta. Ajomies halusi kiittää muutamalla sanalla. Hemmetin hauska vuosi, kaikki ollut mukavaa. Oon tykänny, keskinäiset suhteet ok, suunta ylöspäin. KOKOUSTAUKO KLO KOKOUS JATKUU KLO Maksettiin jäsenmaksut. KOKOUSTAUKO KLO KOKOUS JATKUU KLO UUDET KANNATUSJÄSENET Perkis totesi kerhoon saapuneen erittäin potentiaalisen kannatusjäsenhakemuslomakkeen. Hakemus on jätetty kassakaappiin säilöön. PI pyysi jokaista, jolla on jotain KJhakemuksen hyväksymistä vastaan tuomaan mielipiteensä julki. RUOKATAUKO KLO KOKOUS JATKUU KLO Perkis jatkoi kokousta. VJ vaati suljettua lippuäänestystä kannatusjäsenen hakemuksen hyväksymisestä. Perkaaja kertoi että hakemus on jo todettu päteväksi. Hanskan mukaan asiaa ei voida hyväksyä. PI ehdotti että ei hyväksytä hakemusta nyt. Skannataan se jokaiselle ja sitten voidaan hyväksyä. VJ vaati suljettua lippuäänestystä hakemuksen hyväksymisestä. Perkis ehdotti hyväksytään hakemus sillä ehdolla, että kellään ei ole eriävää mielipidettä hyväksymisestä nähtyään hakemuksen. VJ ei suostunut vaan vaati ensin hakemuksen katsomista, sitten äänestämistä ja sitten vasta päätöksen tekemistä. PI antoi tiedoksi että jos lähdetään pdflinjalle, niin asian käsittelyyn menee helposti 2 kuukautta. Ajis vaati että hoidetaan asiat nopeammin.

4 Yhteenvetona tästä keskustelusta Perkis ehdotti että äänestetään, ja jos tulee eriäviä mielipiteitä, asian käsittely lykätään. VJ ehdotti että äänestetään, käytetäänkö Perkiksen vai VJn äänestysehdotusta. Suklaa kertoi olevan vielä yksi vaihtoehto, nettiäänestys. Tässä voidaan valita suoraan, hyväksytäänkö hakemus vai ei. Ei vitun vittu. Vj vaati että jäsenvalitsemismalli (jvm) äänestetään. Hanska toi ilmi huomionsa että hänen sepaluksensa oli auki. VJ halusi että ei lähdetä höntyilemään. Sama juttu kuin aina ennenkin. Hänen mukaansa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin että äänestetään vasta hakemuksen katsomisen jälkeen. --- sihteeri joi kaljaa jonkun aikaa --- Puheenjohtaja ehdotti että hyväksytään hakemus muodollisesti sillä ehdolla, että DD laittaa hakemuksen nettiin ja että eriäviä mielipiteitä ei tule. VJ tiedusteli aikarajasta, jossa eriävä mielipide tulee antaa. Perkiksen mukaan aikaraja on määrätty 7 vrk. KOKOUSTAUKO KLO KOKOUS JATKUU KLO Yhteenvetona Perkis totesi: on kuultu 3 eri ehdotusta kannatusjäsenen hyväksymisestä. Äänestettiin suljetulla lippuäänestyksellä Hanskan ehdotus, VJn ehdotus vai Perkaajan ehdotus. Puffe laski ja käsitteli annetut äänet survivors-tyyliin. Perkaajan ehdotus hyväksyttiin 3 äänellä.? Hyväksytty muodollisesti hakemus käsittelyyn. VJ antoi eriävän mielipiteen. VJ totesi että hän on antanut eriävän mielipiteen äänestyksestä, ei henkilöstä. Puffe tiedusteli aiotaanko kannatusjäseniä hakea. Ajomies vastasi että totta helvetissä haetaan. Jne, jne. 6.1 UUSIEN JÄSENIEN HYVÄKSYMINEN Puffelta pyydettiin muutamaa sanaa. Miksi omena on pyöreä?. Jos puhutaan viisaasti, palaan synnyinseuduilleni Kymenlaaksoon, siskoni on blondi. Omena on pyöreä/punainen/sininen, omenassa on kanta.

5 Ajomies kommentoi paskanjauhanta seis, äänestetään jäsenyydestä. Tätä kannatti ainakin muutama jäsen. Perkis päätti että pidetään 3 minuutin kokoustauko. KOKOUSTAUKO KLO KOKOUS JATKUU KLO Perkis ehdotti että otetaan kannatusjäsen 1 varsinaiseksi jäseneksi. Vastustusta ei ollut.virallisella päätöksellä Puhveli hyväksyttiin jäseneksi. Lyhyt puhe: Erittäin lyhyt puheenvuoro, tilattiin kerholle oluet. VJ totesi kohdan 6 olleen mehukas. 7 VUODEN 2004 VASTUUTEHTÄVIEN JAKO Ehdotettiin että nykyisten toimien lisäksi otetaan kerholle PR-henkilö. Ehdotusta pidettiin hyvänä. Äänestysjärjestys on PJ/sihteeri/rahasto/materiaali/äksön/webbipete/PR. PI ehdotti Ajista puheenjohtajaehdokkaaksi. Myös Perkistä ehdotettiin puheenjohtajaksi. Hänen ei todettu olevan enää käytettävissä tähän virkaan. VJtä ehdotettiin myös ehdokkaaksi. 7.1 PUHEENJOHTAJAN VALINTA Kokouksen puheenjohtaja totesi ehdokkaiden olevan Ajis ja VJ. Hän antoi molemmille 30 sekunnin puheenvuorot. Aj totesi no tehkää niinku teette. VJn kertoi että samalla tavalla toimitaan - Aika loppui. Suljetulla lippuäänestyksellä valittiin vuoden 2004 kerhon puheenjohtajaksi Ajomies. 7.2 SIHTEERIN VALINTA VJ ja PI ehdottivat sihteeriksi Puffea. Puffe äänestettiin vuoden 2004 sihteeriksi. 7.3 POSSUNVARTIJAN VALINTA Kokous jatkuu Keltsussa tutun keskiviikkokaraoken kiusatessa korvia (klo 20:06). Paikalla Ajis, Perkaaja, Suklaa, VJ, Igor ja Puhveli. Todettiin, että Hanska puuttuu.

6 klo 20:07, PoKkis. Heti aluksi Poikien Kerho haluaa lausua virallisen lausuman edellisen viikon vuosikokouksen loppumiseen ennen aikojaan, ja samalla katkaista pääkaupunkiseudulla liikkuvat karkeasti ylimitoitetut juorut loppuillan tapahtumista => Kerhon virallinen selitys: aika loppui. piste. Lisäksi heti alkuun muistutettiin, sihteerin unohduksesta huolimatta, että VJ valittiin jo Kellarikrouvissa vuoden 2004 possunvartijaksi. Todetaan, että rahalipas on hävinnyt, rahat ei. Uusi possunvartija tarkastaa kerhon varallisuuden: ja 45 c. Ajis, uusi puheenjohtaja, toteaa: voi vittu! 6 UUDET KANNATUSJÄSENET (palataan viimeksi kesken jääneeseen kohtaan) Erittäin laadukas Jupen kannatusjäsenhakemus oli nyt saatu kaikkien tutkittavaksi. Hakemus kiersi jälleen tyhmästi. VJ ehdotti uuden kannatusjäsenen valinnasta suljettua lippuäänestystä punaisilla äänestyslapuilla. Äänestyksessä vaihtoehtoina olisivat JAA ja EI. Jos tulee yksikin EI-ääni, hakemus hylätään. Ehdotus hyväksyttiin. Samalla VJ totesi Hanskan valtuuttaneen äänensä VJ:n käyttöön. VJ jatkoi vielä asian vierestä: karaoke paranee. Suoritettiin äänestys, jossa äänet jakaantuivat seuraavasti: EI JAA 7 kpl 0 kpl Päätös: Jupe valittiin PoKin kautta aikain toiseksi kannatusjäseneksi. PoK onnittelee! MATERIAALIMIEHEN VALINTA Ruokatauko klo 20:14 21:28. Igor ehdotti Suklaata. Kaikki kannattivat. AstraaliHanska puhuu kokousväelle: nyt tekisi mieli yhtä Breezeriä. Päätös: Suklaa valittiin vuoden 2004 Materiaalimieheksi. Ei puheita.

7 7.5 ÄKSÖNMÄNIN VALINTA Igor ehdotti Perkistä. Perkis kuitenkin kieltäytyi todeten jonkun muun kenties sopivan tähän virkaan paremmin. VJ ehdotti Hanskaa. Muita ehdotuksia ei tullut, Hanska valittiin. VJ koodasi välittömästi Hanskalle tiedon. Päätös: Hanska valittiin vuoden 2004 Äksönmäniksi. 7.6 WEBBIPETEN VALINTA Ajis ehdotti Igoria. Ei muita ehdotuksia. Igor kertoi DD:n pyytäneen tähdentämään, että DD:n työsopimuksesta tultaneen neuvottelemaan vuoden aikana. Näin tehdään. Päätös: Putkimies-Igor valittiin vuoden 2004 Webbipeteksi. 7.7 PR-JANPPAN (ent. PR-HENKILÖ) VALINTA Perkis ehdotti otsikkokohdan alustavan PR-henkilö-nimen muutosta muotoon PR- Janppa. Ehdotus sai valtaisan kannatuksen ja se hyväksyttiin. Ajis ehdotti virkaan Perkistä. Ei muita ehdotuksia. Päätös: Perkaaja valittiin vuoden 2004 PR- Janpaksi. Perkis kertoi hankkineensa jo etukäteen m 2 verkottumisverkkoa. Kerho piti toimintaa vähintäänkin mallikkaana suorituksena. 8 VUODEN 2004 NÄKYMÄT VJ ehdotti, että ensi vuoden visioita tarkastellaan vasta ensi kokouksessa, koska tällöin kaikki saavat rauhassa matkustella omaa toimenkuvaansa. Ideaa pidettiin hyvänä. Igor halusi kuitenkin tuoda esille dataa liittyen kerhon kotisivujen kävijämääriin (liite). Kaavioista nähdään, että PoK Gissa -äänestys sai valtaisat massat liikkeelle, kävijää ensimmäisenä päivän. Kisan finaalissa serveri välitti yhteensä kävijän kommentit. Tästä tehtiinkin suoria päätelmiä: silloin kun on kotisivuilla sutinaa, silloin käy porukkaa. Keskusteluissa sivuttiin myös Igorin esittelemän (liite) serverin hankkimista PoKin käyttöön. DD tekee esityksen seuraavaan kokoukseen. Haluttiin tuoda esille, että PoK Gissa - finaalin voittaja esiintyy suositussa 24- ohjelmassa osaltaan PoKin ansiosta.

8 Myös PR-Janppa luotasi hieman tulevaisuutta. Todettiin, että tiedottaminen olisi Janpan yksi tärkeimmistä tehtävistä. Jos tiedotusvälineet tai muut tahot haluavat PoKin mielipiteitä, niitä antaa tehtävään valtuutettuna PR-Janppa. Myös pöytiksien asiallisuuden tarkastusta sälytettiin Janpalle. Puheenvuoronsa lopuksi Janppa totesi, että Puhvea odottavaa sihteerin tehtävissä isot ja soseiset saappaat. 9 SÄÄNTÖJEN JA NORMIEN TARKASTUS Normilaput kiertää, se tapahtuu vastapäivään ja tyhmästi. Todettiin, että osa on yhä soseessa laukun pohjalla. Heti alkuun päätettiin, että koko normiston nimi on PKNK (liite 6). Hyväksyttiin PoKin normisto: PKNK Larppaaja- ja Star Trek -normi Armeijanormi Pukupakkonormi NTP-normi Soutamisnormi Tavaratelinenormi sekä erityinen telinenormisto Minihamenormi Sikarinormi VJ vaati sääntöjen selventämistä mm. kerhon maksupolitiikkaan ja jäsenten liittymismaksuun liittyen. Todettiin, että asiaan palataan myöhemmin, mutta pidetään sanattomana sopimuksena seuraavaa kaavaa: Jäsen maksaa = (PoKin varallisuus liittymishetkellä) / (jäsenten määrä ennen liittymistä) VJ toi esille ideansa lisäyksestä Poikien Kerhon perustamissääntöihin (liite). VJ:n mielestä rajaamalla äänioikeutettujen määrää alkulukuihin poistaisimme tasatuloksen mahdollisuuden. Perkis vaati ehdotuksen hylkäämistä, koska alkuluvuilla PoKin tulevaisuuteen voisi katkoa kaukoputkella se oli kirjoitettu tähtiin. Ennen äänestystä Igor totesi VJ kuullostavan oudolta selittäessään ideastaan. VJ:n onneksi selityskin löytyi: idea tuli suihkussa. Päädyttiin äänestämään VJ:n ehdotuksesta (keltaiset laput). Taas vaihtoehtoina JAA / EI. EI JAA 7 kpl Päätös: 0 kpl VJ:n ehdotus hylättiin. Todettiin jälleen kerran PoK-pipojen herättäneen huomiota maailmalla. PoKin edustus oli sivakoinut pipo päässä metsikössä tasavaltamme kannalta hyvin vaikutusvaltaisen silmien lähettyvillä. Lisäksi Ajis totesi saaneensa pitopalvelussa tuijaavia katseita. Yleisesti todettiin joukkoliikennevälineissä tapahtuvan outoa vilkuilua.

9 10 VUODEN 2003 PALKINTOJEN JAKO 11 MAW 2 - Vuoden poika Käytössä oli tietenkin punaiset äänestyslaput. Ehdolla kaikki paitsi Puhve. Syynä se, että puolen vuoden meriiteillä ei voi olla Vuoden Poika. Puhve toimi ääntenlaskijana ja äänet luettiin silleen Survivor-tyyliin. Puhve kajauttaa: oli miten oli, yksi voittaa nyt, ja lukee tulokset: Ajis 3 ääntä VJ 1 ääni Igor 2 ääntä Päätös: Vuoden Pojaksi valittiin Ajis. Viimeisenä paljastettu Ajiksen kolmas ääni saa kokousväen spontaaneihin suosionosoituksiin. Ajis ei pidä puheita, kiittää vain nöyrästi kunniasta. Palkinnoiksi luovutetaan maineen ja kunnian lisäks i Vuoden Poika -pokaali sekä PoK Gissa ajettavaksi vuodeksi Muut pokaalit Luovutetaan pöytälätkän kiertopalkinto Ajiksella ja Mini Gp:n palkinto VJ:lle. - Pipon myöntäminen PoK Gissa -kilpailusta Päätetään yksimielisesti luovuttaa pipo ansioituneesti kommentoineelle HH:lle. - Vuoden ylilyönti Ajiksen ehdotus uudeksi palkinnoksi. Pienen keskustelun jälkeen pannaan asia harkintaan. VJ tiedottaa. Ajankohta su Asehankinnat on aloitettu, vuokra noin kipale. Kilpailuareena on varmistunut Karkkilan metsiin. Vastuuta jaetaan Igorille, koska VJ osallistuu Red Sea & International Boozing Conference -tapahtumaan seuraavan viikon ajan. Igor laittaa meiliä, ja yrittää näin haalia lisää porukkaa paikalla. Kaikki laittavat Igorille niiden kavereiden spostiosoitteita, jotka voisivat mahdollisesti lähteä mukaan. Igor pyytää ilmoittautumiset osoitteeseen: venttiili-jasse@poikienkerho.net.

10 12 MUUT ASIAT p l m l k v e k k p. DD tekee mainokset, materiaalimies hoitaa ostamisen (hankinta pikaisesti). Perkis otti esille hyvän verkottumispaikan PoKille: RILin 70-vuotisjuhlat. Todettiin, että edustus menee paikalle, luonnollisesti ainakin PR-Janppa. Pohdittiin meilin laittamista PoK Gissa -finaalin voittajalle. Keskustelua jatketaan. Igor toi esille hyviä kehittämisideoita. PoK voisi kiittää toimintaansa vuoden aikana tukeneita tahoja. Päätettiin, että vuosikokouksessa käsitellään tästä lähin edeltävältä vuodelta kiitoksen ansaitsevat ja heille toimitetaan PoKin virallinen kiitoskirje. Lisäksi Igor heitteli kerholle äksönideoita, kuten PoKsaus vappuna tai jonkin sortin kesäkampanja. Igor toivoi kotisivuille osuutta, josta salasanan avulla näkisi kerhon jäsenmaksujen tilanteen. Kaikkia ideoita pidettiin hämmentävän hyvinä. Lopuksi Puhve liitti puuttuneen setelin osan kannatusjäsenhakemuksensa liitteeseen. Tätähän kaikki olivat odottaneet. 13 SEURAAVA KOKOUS Seuraava kokous ke Kertauksena seuraavassa kokouksessa esille otettavia asioita: - Serverin ostaminen => DD tekee esityksen - Vuoden ylilyönti -palkinnon tulevaisuus - p l m l k v e k k p liittyen, turnaus olisi hyvä - Laitetaanko meiliä PoK Gissalle voitosta? - Jäsenmaksutaulukon tilanne 14 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ajis päätti kokouksen klo 22:23.

POIKIEN KERHON VUOSIKOKOUS 19.3.2003 RAVINTOLA ZETOR HELSINKI

POIKIEN KERHON VUOSIKOKOUS 19.3.2003 RAVINTOLA ZETOR HELSINKI POIKIEN KERHON VUOSIKOKOUS 19.3.2003 RAVINTOLA ZETOR HELSINKI 1 KOKOUKSEN AVAUS Kokous avattiin 18.45. 2 TODETAAN LÄSNÄOLEVAT Läsnäoleviksi todettiin Perkaaja, Venttiili-Jasse, Putkimies-Igor, Suklaa ja

Lisätiedot

Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta

Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta Yhtiökokouksen puheenjohtaja kuinka johtaa kokousta Kristel Pynnönen Apulaispäälakimies Suomen Kiinteistöliitto 1 Kokouksen valmistelu Valmistaudu olemaan rohkeasti esillä Tunne yhtiökokouksen kannalta

Lisätiedot

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty

Mephisto ry:n vuosikokous kello 18.00, Lyhty Mephisto ry:n vuosikokous 27.1.2016 kello 18.00, Lyhty Paikallaolijat: Joonas Haverinen Minna Mettälä Tiia-Mari Hovila Hanna-Kaisa Paananen Oskari Vesterinen Ella Kemppi Jenna Ratia Jesse Kosonen Sini

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokoustekniikka Onnistunut kokous

Kokoustekniikka Onnistunut kokous Lions Clubs International MD 107 Finland Kokoustekniikka Onnistunut kokous Leena Lehtonen, Varpu Ylhäinen Mikä on kokous? Määrämuotoinen sääntöihin ja vakiintuneisiin tapoihin sidottu vuorovaikutus- ja

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän kevätkokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10 EETANET RY. PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(8) Pöytäkirja kertoo yhdistyksen jäsenille ja viranomaisille, mitä kokous on päättänyt ja mitä pitäisi tehdä. auttaa seuraamaan päätösten toteuttamista. antaa tietoja siitä,

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

Kokouskäytänteitä OAJ Uusimaa Uusien toimijoiden koulutus 2015 Eija Pajari

Kokouskäytänteitä OAJ Uusimaa Uusien toimijoiden koulutus 2015 Eija Pajari Kokouskäytänteitä OAJ Uusimaa Uusien toimijoiden koulutus 2015 Eija Pajari 1 KOKOUSTAITO 2 Miksi kokoonnutaan? Keskustelemaan yhteisistä asioista Tekemään päätöksiä Kokoustekniikka kannattaa tuntea, jotta

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen.

Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Tarja Halonen - sali. Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. SYYSKOKOUS Aika 23.11.2016 klo. 18.00 20.35 Paikka, Tarja Halonen - sali Läsnä Paikalla 27 osaston varsinaista jäsentä sekä 1 eläkelläisjäsen. Liite:1 1 Kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Kenneth

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Esityslista

Esityslista 1 (8) n kokous Aika: klo 17.00 Paikka: Nilken, Kaarinan pääterveysasema, Voivalantie 5 Jäsenten läsnäolo: Muut osallistujat: Jäsenet Hakala Rasmus Halen Tua Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 Ylimääräinen jäsenkokous 2017 Esityslista 13.8.2017 YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 AIKA Lauantai 28.10.2017 klo 10.00-12.00 PAIKKA LÄSNÄ Hotelli Korpilampi, Auditorio Korpilammentie 5, 02970 Espoo Valtuutetut

Lisätiedot

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius KOKOUSKÄYTÄNNÖT Kokous kokouksissa keskustellaan yhteisistä asioista ja tehdään niistä päätöksiä päätökset pannaan toimeen kokouksen jälkeen ja päätösten toimeenpanoa seurataan vapaus kokoontua, yhdistymisvapaus

Lisätiedot

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja

2 päätösvaltaisuuden ja laillisuuden toteaminen. Kokous todettiin koolle kutsutuksi sääntöjen määräämällä tavalla ja SYYSKOKOUS Aika 13.11.2014 klo.18.05 20.26 Paikka Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A Läsnä osallistujaluettelo,( liite: 1) 1 kokouksen avaus Ammattiosaston puheenjohtaja Pauli Purmonen avasi kokouksen ja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA / kello - (viikonpäivä, päivämäärä ja kokouksen alku- ja loppuaika) Paikka. avasi asukaskokouksen kello.

PÖYTÄKIRJA / kello - (viikonpäivä, päivämäärä ja kokouksen alku- ja loppuaika) Paikka. avasi asukaskokouksen kello. 1 /20..20 (pöytäkirjan kirjoituspäivä) :N ASUKKAIDEN KOKOUS (kohteen nimi) Aika Paikka.. 20 kello - (viikonpäivä, päivämäärä ja kokouksen alku- ja loppuaika) (tarkka paikka katuosoitteineen) 1. Kokouksen

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous

Sääntömääräinen vuosikokous Aika lauantaina 24.02.2018 klo 15.00 Paikka Läsnä Matkailutila Surkeenjärvi, Korpilahti 16 jäsentä (luettelo liitteenä) Suomen Eurasier Kerho ry:n sääntöjen 15 :ssä mukaan mainitut asiat: 1. KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän syyskokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 26.4.2013 klo 12.00

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 26.4.2013 klo 12.00 Suonteen kalastusalueen vuosikokous 26.4.2013 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA SUONTEEN KALASTUSALUEEN VARSINAINEN VUOSIKOKOUS AIKA: Perjantai 26.4.2013 alkaen klo 12.00 PAIKKA: Lamminmäen tila, Joutsa 1. Kokouksen

Lisätiedot

VERKKO-OPISTO Asian käsittely, päätöksenteko, äänestyspäätös, vaalitilanne

VERKKO-OPISTO Asian käsittely, päätöksenteko, äänestyspäätös, vaalitilanne VERKKO-OPISTO Asian käsittely, päätöksenteko, äänestyspäätös, vaalitilanne Timo Reko timo.reko@msl.fi Asian käsittely Asian käsittelyn vaiheilla tarkoitetaan niitä menettelyjä, miten kokouksessa toimitaan

Lisätiedot

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät.

Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat. Hyvät ystävät. Käsikirjoitus Yhdistyksen kokouksen -video -esitykseen. Kaupunginosayhdistyksen perustamiskokouksen asialista: Kop, kop, kop 1. Kokouksen avaus Avaaja Arvoisat Hyvinkään Venlan kaupunginosan asukkaat.

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia

D 107-I Valloitamme uusia vuoria - Tue nuorta itsenäisyyteen. Olemme Mahdollisuuksien Omistajia LIONS INTERNATIONAL D 107 I VUOSIKOKOUS, 22.4.2017 Oulu 14.15-16.30 ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Piirin ohjesäännön mukaan piirikokouksen puheenjohtajana toimii piirikuvernööri

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika: 18.10.2006, kello 18:00-21:22 Paikka: Lahdesjärven ABC Liikenneaseman kokoustilat, Tampere

Aika: 18.10.2006, kello 18:00-21:22 Paikka: Lahdesjärven ABC Liikenneaseman kokoustilat, Tampere Suomen Paaritaksit ry Perustamiskokous Aika: 18.10.2006, kello 18:00-21:22 Paikka: Lahdesjärven ABC Liikenneaseman kokoustilat, Tampere Läsnä: Tarmo Vuorinen, Tampere Markku Tuulinen, Pori Lauri Savolainen,

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2015 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2015 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika: 01.11.2012 kello 15:30 Paikka: Siivikkala Läsnä: Juha Suominen Mikko Tuomaala Milja Kärkimaa Jarno Pöhö Lauri Metsovuori Riku Mäenpää Antti Laalahti Jussi Isoviita Jussi Alanen Tuukka Tapper Timi

Lisätiedot

TYÖJÄRJESTYS (Nuorisovaltuusto )

TYÖJÄRJESTYS (Nuorisovaltuusto ) Nuorisovaltuusto 23.2.2015 11/Liite nro 1 TYÖJÄRJESTYS (Nuorisovaltuusto 20.3.2001 18) Nuorisovaltuuston työjärjestys on päivitetty 1.3.2012 12, voimaantulo 1.3.2012 HUITTISTEN NUORISOVALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.35-17.45 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari puheenjohtaja I. varapuheenjohtaja II. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi.

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi. KOTILAISTEN SUKUSEURA R.Y. PÖYTÄKIRJA VUOSISUKUKOKOUS 2013 Aika Lauantai 15.6.2013 kello 14.00 16.15 Paikka Kokoushotelli Gustavelund Kirkkotie 36, 01430 Tuusula Osanottajat Läsnäololuettelo liitteenä,

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (3) PL 117 FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@flug.fi 15.12.2004

Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (3) PL 117 FIN-00181 HELSINKI flug-hallitus@flug.fi 15.12.2004 Finnish Linux User Group FLUG ry PÖYTÄKIRJA 1 (3) PL 117 SYYSKOKOUS Aika 11.12.2004 kello 16:30 Paikka Sokos Hotel Pasila, Helsinki Läsnä Arto Teräs puheenjohtaja Ilpo Nyyssönen sihteeri Wolf Bergenheim

Lisätiedot

4. UUSI NUORISO-OHJAAJA ESITTÄYTYY Anni Holopainen esittäytyi ja tutustui pikaisesti nuorisovaltuuston toimintaan.

4. UUSI NUORISO-OHJAAJA ESITTÄYTYY Anni Holopainen esittäytyi ja tutustui pikaisesti nuorisovaltuuston toimintaan. Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 12.11.2012 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 12.11.2011 kello 18.02-19.27 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston työjärjestys

Yhtymävaltuuston työjärjestys 14.6.2005 Yhtymävaltuuston työjärjestys yh 17.5.2005 YV 14.6.2005 ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS I LUKU YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Yhtymävaltuuston toiminnan järjestelyt Valtuuston

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.37 18.23 Paikka Virastotalo, Lautakunnankatu 4 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua Hautalampi Heini, sihteeri Karonen Oona Kesäniemi Maija Koskinen

Lisätiedot

Jäsen voidaan erottaa yhdistyksestä yhdistyksen hallituksen päätöksellä, jos hän on. PoPoPet Ry:n säännöt. 1 Nimi ja kotipaikka.

Jäsen voidaan erottaa yhdistyksestä yhdistyksen hallituksen päätöksellä, jos hän on. PoPoPet Ry:n säännöt. 1 Nimi ja kotipaikka. PoPoPet Ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka 2 Tarkoitus 3 Omaisuus 4 Jäsenet Yhdistyksen nimi on PoPoPet Ry (Pohjois-Pohjanmaan hylättyjen pieneläinten tuki ja sijaiskoti ry. Yhdistyksen kotipaikka on Oulu

Lisätiedot

2 Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota monimuotoista ja joustavaa tukea turvapaikanhakijana Suomeen tulleille.

2 Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota monimuotoista ja joustavaa tukea turvapaikanhakijana Suomeen tulleille. TURVAPAIKANHAKIJOIDEN TUKI ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Turvapaikanhakijoiden tuki ry Stöd för asylsökande r f Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi.

Lisätiedot

Joulukuun kokouksessa nimeämisvaliokunta tekee esityksen hallituksen erovuoroisten jäsenten valinnasta ja hallituksen jäsenten palkkioista.

Joulukuun kokouksessa nimeämisvaliokunta tekee esityksen hallituksen erovuoroisten jäsenten valinnasta ja hallituksen jäsenten palkkioista. 1(6) Osuuskauppa Maakunta 13.9.2016 Kajaani HALLINTONEUVOSTON TYÖJÄRJESTYS Hyväksytty hallintoneuvoston kokouksessa 13.9.2016 Osuuskauppa Maakunnan säännöissä määriteltyjen tehtäviensä hoitamista varten

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimialueena on Kouvolan kaupungin alue sekä Iitti.

Yhdistyksen nimi on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimialueena on Kouvolan kaupungin alue sekä Iitti. 1 SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja toimialue 2 Yhdistyksen nimi on Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry ja sen kotipaikka on Kouvola. Toimialueena on Kouvolan kaupungin alue sekä Iitti. Yhdistyksen

Lisätiedot

Rovaniemellä PÖYTÄKIRJA 1/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä PÖYTÄKIRJA 1/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 23.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.02 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä

JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä Aika: Tiistaina 17.5.2011, klo 16 18 Paikka: JAO:n Harjun toimipiste Sepänkatu 3, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Viivi Setälä avasi kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö

Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Kaarinan nuorisovaltuuston toimintasääntö Sisällys 1. Yleiset määräykset... 2 2. Tarkoitus ja tavoite... 2 3. Valitseminen... 2 4. Tehtävät ja toimenkuvat... 3 5. Kokoukset ja kokouskäytännöt... 4 1 1.

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen

Lions International MD 107-I. LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS , Oulu klo alkaen LIONS INTERNATIONAL D-107 I VUOSIKOKOUS 12.4..2014, Oulu klo 12.45 alkaen Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus -DG Eero Vilèn avasi kokouksen 2. Kokouksen järjestäytyminen -Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Esityslista. Asiakirja 5

Esityslista. Asiakirja 5 Esityslista kirja 5 ESITYSLISTA AIKA 17.-18.11.2012, kokous alkaa lauantaina 17.11. klo 11.30 PAIKKA Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10 45100 Kouvola LÄSNÄ Valtuutetut kokousedustajat, yhdistyksen puheenjohtajat

Lisätiedot

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA Suonteen kalastusalueen vuosikokous 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA SUONTEEN KALASTUSALUEEN VARSINAINEN VUOSIKOKOUS AIKA: Perjantai 25.4.2014 alkaen klo 12.00 PAIKKA: Lamminmäen tila, Joutsa 1. Kokouksen

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin.

3 Työjärjestyksen hyväksyminen Lisättiin kohdaksi 15 Vappusauna. Hyväksyttiin työjärjestys edellämainituin muutoksin. Atlas Oulun yliopiston maantieteen opiskelijat ry PÖYTÄKIRJA Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 9.4.2014 klo 16:00, kiltahuoneen kokoustilat 1 Kokouksen avaus Avattiin kokous klo 16:05. 2 Laillisuus

Lisätiedot

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Penttala totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi Suomen frisbeegolfliiton kotisivuilla Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Suomen frisbeegolfliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous Sunnuntai 22.10.2017, klo 15 Kuntoutuskeskus Kiipula, auditorio, Kiipulantie 507, 14200 Turenki. Kokouksessa noudatetaan yleistä työjärjestystä.

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi

PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA 1/4 Hausjärvi PÖYTÄKIRJA PURSIJÄRVEN VESIOSUUSKUNTA vesiosuuskunnan varsinainen kokous 2017 Aika: 27.05.2017 kello 13.00 Paikka: Haminankylän Kotipirtti Läsnä: Paikalla oli 19

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA Bulevardi 31 00180 Helsinki Edustajiston säätömääräinen kevätkokous Esityslista Aika: 20.4.2017 klo 17:00 Paikka: Metropolia, Bulevardi 31 00180

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 2.9.2018 klo 13.04 14.45 Paikka: Keinusali, Arx-talo (Keinusaarentie 1) Läsnä: Ekman Janette Gynther Joona Heiskanen Okko Karrimaa Heta Kirvesmäki Venla Könnömäki

Lisätiedot

VUOSIKOKOUS (5)

VUOSIKOKOUS (5) Ammattiliitto PRO seniorit ry VUOSIKOKOUS 2017 1(5) Pöytäkirja Aika: Paikka: Keskiviikko 26.4.2017 klo12.30 Vesileppis, Vokkolantie 1, Leppävirta Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen avaus Ammattiliitto Pro

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry

Espoon Palloseuran Jääkiekko ry Espoon Palloseuran Jääkiekko ry:n vuosikokous Aika: 31. elokuuta 2009 klo 18:00 Paikka: Espoonlahden Omnian auditorio 1. Kokouksen avaus Olli Koskimies avasi kokouksen klo 18:00. 2. Valitaan kokoukselle

Lisätiedot

Edustajiston työjärjestys

Edustajiston työjärjestys Edustajiston työjärjestys Iltakoulussa 17.9.2009 Työjärjestyksen tila Ensimmäinen luonnos laadittu keväällä yhdistyvissä ylioppilaskunnissa Käsitelty viime iltakoulussa Pöydällä jokunen muutosesitys Muutosesitykset

Lisätiedot

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Nuorisoneuvoston tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia

Lisätiedot

RL Nuorisojaoston avoin kokous 1/11

RL Nuorisojaoston avoin kokous 1/11 Aika 16.01.10 klo: 10:00 Paikka Siikaranta. Naruportintie 68, Espoo Käsiteltävät asiat Asia Otsikko 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2. Työjärjestyksen hyväksyminen 3. Vpj. valinta 4. Raksanuoret

Lisätiedot

2. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Nimenhuudossa oli paikalla 14 nuorisovaltuutettua. Nimilista liitteenä. LIITE 1.

2. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Nimenhuudossa oli paikalla 14 nuorisovaltuutettua. Nimilista liitteenä. LIITE 1. 1/6 Riihimäen kaupunki PÖYTÄKIRJA Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 21.8.2017 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 21.8.2017 kello 18.15-19.19 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

Äänestys ja enemmistön käsitteet. Timo Reko

Äänestys ja enemmistön käsitteet. Timo Reko Äänestys ja enemmistön käsitteet Timo Reko timo.reko@msl.fi Äänestys Asiakysymyksissä suoritetaan äänestys, mikäli kokouksessa esitetään yksi tai useampi kannatettu vasta- tai muutosehdotus hallituksen

Lisätiedot

Reserviupseerit ry pöytäkirja syksy / Kaisa Kurenniemi Hans Saijets Milja Kärkimaa Pekka Sillanpää (saapui kohdassa 14)

Reserviupseerit ry pöytäkirja syksy / Kaisa Kurenniemi Hans Saijets Milja Kärkimaa Pekka Sillanpää (saapui kohdassa 14) Aika: 31.11.2013 Paikka: Siivikkala Läsnä: Antti Artukka Jari Paavilainen Jussi Alanen Alina Perälä Pauli Järvinen Jarno Pöhö Ville Kalliola Mikko Rintala Kaisa Kurenniemi Hans Saijets Milja Kärkimaa Pekka

Lisätiedot

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto.

Purolan kyläyhdistys ry. PÖYTÄKIRJA 1/2010 Bobäck byaförening rf. Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 15.2.2010 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 8.2.2009 Läsnä: Asiat: Peter Remahl, Kalevi Ala-Karjanmaa, Esko Niemi-Hukkala, Heikki Niemi, Erkki Kasto. 1. Avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo. 18.00. 2. Laillisuus

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston johtosääntö (päivitetty )

Nuorisovaltuuston johtosääntö (päivitetty ) Nuorisovaltuuston johtosääntö (päivitetty 9.1.2017) 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus Siilinjärven Nuorisovaltuusto on siilinjärveläisistä nuorista koostuva kunnanhallituksen alainen nuoria koskevien asioiden

Lisätiedot

Puheenjohtajan nuotit yhtiökokouksen johtamiseen

Puheenjohtajan nuotit yhtiökokouksen johtamiseen Puheenjohtajan nuotit 1 (7) Puheenjohtajan nuotit yhtiökokouksen johtamiseen 1. KOKOUKSEN AVAAMINEN Koollekutsujan nimeämä henkilö, normaalisti hallituksen pj, avaa kokouksen ja toivottaa osallistujat

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen.

Siirrettiin pöytäkirjan 6/2015 tarkastaminen seuraavaan kokoukseen. PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 7/2015 AIKA: 23.9.2015 klo 18.00 PAIKKA: LÄSNÄ: Pykälän ry:n toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Asta Tukiainen, puheenjohtaja Laura Linnove, varapuheenjohtaja (saapui

Lisätiedot