MYYDÄÄN KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MYYDÄÄN KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE"

Transkriptio

1 MYYDÄÄN KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE

2 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 1 MYYTÄVÄN KOHTEEN TIEDOT Keuruun varuskunta lakkautetaan mennessä, jonka jälkeen varuskunnan tilat vapautuvat muuhun käyttöön. Myytävien maa-alueiden pinta-ala on yhteensä noin 57 ha. Rakennuksia myytävällä alueella on noin 40 kpl (mm. kasarmi, koulutusrakennus ja kuntotalo) ja niiden bruttoala on noin m 2. Kohde myydään tai vaihtoehtoisesti etsitään yhteistyökumppania kehittämään varuskunta-alueen uusiokäyttöä. KOHTEEN YLEISKUVAUS Keuruun varuskunta-alue sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Keurusselällä, noin kuuden kilometrin päässä Keuruun keskustasta. Kohteen lähiympäristössä sijaitsee maa- ja metsätalousalueita, pientaloasutusta ja kesämökkejä.

3 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 2 KIINTEISTÖT JA RAKENNUKSET PAKKOLUNASTETTU ALUE (myydään määräalana) Pinta-ala: kokonaispinta-ala 109,18 ha. Myytävän määräalan pinta-ala tarkentuu myöhemmin. Rakennukset: Kasarmi 1, htm 2, rv Rakennuksessa on majoitus-, toimisto-, luokka-, varasto- ja sosiaalitiloja kahdessa kerroksessa. Kellarikerroksia on yksi. Rakennuksen ilmanvaihto ja vesikatto on uusittu. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja kunto on tyydyttävä. Samassa rakennuskokonaisuudessa sijaitsee kasarmi 2 ja poliklinikka. (200= rakennuksen numerointi liitekartalla) Kasarmi 2, 5350 htm 2, rv Rakennuksessa on majoitus-, toimisto-, varasto- ja sosiaalitiloja kahdessa kerroksessa. Kellarikerroksia on yksi. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja kunto on tyydyttävä. Samassa rakennuskokonaisuudessa sijaitsee kasarmi 1 ja poliklinikka. (201) Poliklinikka, 677 htm 2, rv Rakennus on yksikerroksinen ja siinä toimii varusmiesten terveysasema. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja kunto on tyydyttävä. Samassa rakennuskokonaisuudessa sijaitsee kasarmi 2 ja kasarmi 2. (202)

4 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 3 Koulutusrakennus, 972 hmt 2, rv Rakennuksessa sijaitsee luokkahuoneita sekä varasto- ja sosiaalitilaa. Rakennus on yksikerroksinen. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja kunto on hyvä. (207) Ruokala/esikunta, 4319 hmt 2, rv Rakennuksessa toimii varuskuntaravintola/ muonituskeskus sekä esikunta. Rakennuksessa on kaksi kerrosta ja yksi kellarikerros. Keittiön koneet ja laitteet kuuluvat yrittäjälle/käyttäjälle ja ne poistetaan rakennuksesta. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä ja yleinen käytettävyys hyvä. (205) Kerho, 1267 hmt 2, rv Rakennuksessa on ravintolatilat ja sali, kerhohuone, majoitustilaa ja kaksi saunaa. Rakennus on kaksikerroksinen. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja kunto on hyvä. (120)

5 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 4 Sauna (Pirttiniemen saunamökki), 90 htm 2, rv Rakennuksessa on saunatilat ja tupa. Rakennus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Keurusselkä järven rannassa. Rakennuksen tekninen kunto on hyvä. (107) Elokuvaluokka, 715 hmt 2, rv Rakennuksessa sijaitsee elokuvasali/auditorio. Rakennus on yksikerroksinen ja siinä on kellarikerros. Rakennuksen yleinen käytettävyys on hyvä ja tekninen kunto tyydyttävä. (204) Sosiaalitilarakennus, 45 hmt 2, rv Rakennus on työmaaparakki, jonka tekninen kunto on tyydyttävä. (114) Sosiaalitilarakennus, 10 htm 2, rv Rakennus on varuskunta-alueen sisääntuloportin vartiokoppi. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (111)

6 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 5 Ponttonivarasto, 3416 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää ja kuivaa varastotilaa. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä ja yleinen käytettävyys hyvä. (108) Vesikalustovarasto, 1581 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä ja yleinen käytettävyys hyvä. (104) Varastosuoja, 702 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja kunto on hyvä. (208) Varasto 1, 13 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä. (314) Varasto 2, 48 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä. (315) Varasto 3, 11 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä. (316)

7 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 6 MOISIO (myydään määräalana) Pinta-ala: kokonaispinta-ala 43,72 ha. Myytävän määräalan pinta-ala tarkentuu myöhemmin. Rakennukset: Kuntotalo, 3971 htm 2, rv Rakennuksessa on pääasiassa liikunta-, pukuhuone- ja varastotilaa. Rakennus on yksikerroksinen ja siinä on yksi kellarikerros. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä ja yleinen käytettävyys hyvä. (206) Korjaamo, 4269 htm 2, rv Rakennuksessa on korjaamo-, toimisto- ja opetustiloja kahdessa kerroksessa. Korjaamotiloissa on kg nosturi. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä. (307) Autohuoltola, 702 htm 2, rv Rakennus on yksikerroksinen huoltorakennus, jossa on yksi kellarikerros. Rakennuksen tekninen kunto on tyydyttävä. (306)

8 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 7 Autohalli, 1505 htm 2, rv Rakennuksessa on autohuoltotilojen lisäksi toimistotilaa. Rakennuksen yleinen käytettävyys ja tekninen kunto on tyydyttävä. (305) Varastokatos A, 86 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (311) Varastokatos B, 282 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (312)

9 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 8 Ajoneuvokatos 1, 889 htm 2, rv Rakennus on ajoneuvojen suojakatos. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (301) Ajoneuvokatos 2, 889 htm 2, rv Rakennus on ajoneuvojen suojakatos. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (302) Autokatos 1, 539 htm 2, rv Rakennus on ajoneuvojen suojakatos. Rakennuksen kunto on tyytyttävä. (303)

10 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 9 Autokatos 2, 539 htm 2, rv Rakennus on ajoneuvojen suojakatos. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (304) Pesukatos, 62 htm 2, rv Rakennus on ajoneuvojen pesukatos. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (310) Korjausvarastokatos C, 398 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (313)

11 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 10 Öljytynnyrivarasto, 295 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (317) Varasto, 406 htm 2, rv Rakennuksessa on kylmää ja kuivaa varastotilaa. Rakennuksen kunto on tyydyttävä. (318)

12 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 11 VALTIONALUE (myydään määräalana) Pinta-ala: Kokonaispinta-ala 3,16 ha. Myytävän määräalan pinta-ala tarkentuu myöhemmin. Rakennukset: Kiinteistöllä sijaitsee joitakin rakennelmia, mm. polttonesteen jakeluasema, mutta pääasiassa kiinteistön alue on rakentamatonta metsämaata. VALTION ALUE (myydään määräalana) Pinta-ala: Kokonaispinta-ala 164,96 ha. Myytävän määräalan pinta-ala tarkentuu myöhemmin. Rakennukset: Kohde on rakentamaton.

13 KEURUUN VARUSKUNTA-ALUE 12 IRTAIN OMAISUUS Periaatteena on, että kiinteistöstä poistetaan kaikki irtaimisto. Luovuttajalle tarpeettomasta käyttökelpoisesta ja rakennuksen käyttöön sopivasta irtaimiston jättämisestä paikoilleen sovitaan tapauskohtaisesti. KAAVOITUS Myytävä alue on merkitty Keski-Suomen maakuntakaavassa puolustusvoimien alueeksi. Alueella ei ole yleis- tai asemakaavaa. ERITYISET OIKEUDET JA RASITTEET Myytäviin kiinteistöihin kohdistuvat erityiset oikeudet ja rasitteet selviävät liitteinä olevista kiinteistörekisteriotteista. KUNNALLISTEKNIIKKA Varuskunta-alue on liitetty kunnan vesi- ja viemäriverkostoon. Lämmönkulutus varuskuntaalueella on ollut 2013 tammi-kesäkuussa noin 8000 MWh. SUOJELUNÄKÖKOHDAT Kohde ei ole suojeltu. Kerhorakennuksen ranta-alueella sijaitsee ruumisaitta, jonka Puolustushallinnon rakennuslaitos on merkinnyt suojeltavaksi rakennukseksi. MAAPERÄN PUHTAUS Varuskunnan PIMA-tutkimukset ja puhdistussuunnitelmat on laadittu ja puhdistustyöt aloitettu. Puolustushallinnon rakennuslaitos johtaa pilaantuneiden maiden puhdistuksen. LIITTEET - Kartta kohdealueesta - Ilmakuva kohteesta - Taulukko kiinteistöistä ja rakennuksista - Rakennusten sijainnit kartalla - Kiinteistörekisteriotteet, kiinteistörekisterikartat, lainhuudot ja rasitustodistukset - Maakuntakaava - Keuruun kaupungin rakennusjärjestys

14

15 Maanmittauslaitos Page 2 of

16 Kiinteistötunnus Kiinteistön nimi Pinta-ala (ha) Pakkolunastettu alue 109, Moisio 43,72 Lainhuuto Kaavatiedot Rakennukset/rakennelmat Rakennuksen numerointi kartalla Rakennusvuosi/peruskor jausvuosi Rakennuksen pinta-ala brm² Suomen valtio/metsähallitus ja Senaatti-kiinteistöt Maakuntakaava, EP Kasarmi Kasarmi Poliklinikka Koulutusrakennus Ruokala Kerho Pirttiniemen saunamökki Elokuvaluokka Sosiaalitilarakennus Sosiaalitilarakennus Ponttoonivarasto Vesistökalustovarasto Varastosuoja Varasto Varasto Varasto Suomen valtio/senaatti-kiinteistöt 21 ha ja Metsähallitus 22,16 ha Maakuntakaava, EP Kuntotalo Korjaamo Autohuoltola Autohalli Varastokatos A Varastokatos B Ajoneuvokatos Ajoneuvokatos Autokatos Autokatos Pesukatos Korjausvarastokatos C Öljytynnyrivarasto Varasto Tilavuus m³ Muuta Valtionalue 3,16 Suomen valtio/senaatti-kiinteistöt 0,7 ha ja Metsähallitus Maakuntakaava, EP Valtion alue 164,96 Myydään yhteensä Suomen valtio/senaatti-kiinteistöt 1,23 ha ja Metsähallitus Maakuntakaava, EP

17 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

18 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 1 (10) Kiinteistötunnus: Kunta: Keuruu (249) Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Nimi: PAKKOLUNASTETTU ALUE Palstojen lukumäärä: 9 Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä km Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteriyksikön tarkka alueellinen ulottuvuus selviää toimitusasiakirjoista ja maastosta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

19 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 2 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

20 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 3 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

21 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 4 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

22 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 5 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

23 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 6 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

24 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 7 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

25 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 8 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

26 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 9 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

27 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Sivu 10 (10) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

28 KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: PAKKOLUNASTETTU ALUE Rekisteriyksikkölaji: Lunastusyksikkö Kokonaispinta-ala: 109,18 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 109,18 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:193- Palstojen lukumäärä: 9 Muodostumistiedot Kiinteistötoimitus tai viranomaispäätös: Pakkolunastus Rekisteröintipvm: Rekisteriyksiköt ja määräalat, joista tämä rekisteriyksikkö on muodostunut: Maapinta-ala Rekisteriyksiköstä: (ha) VIIK 127,1450 Muodostumishetken pinta-ala yhteensä (ha): 127,1450 Erottamattomat määräalat ja erillisinä luovutetut yhteisalueosuudet Kaavat ja rakennuskiellot Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset 1) Tieoikeus Rekisteröintipvm: Voimaantulopvm: Oikeutetut: MOISIO, VALTIONALUE Rasitettu: PAKKOLUNASTETTU ALUE 2) Tieoikeus (Y ) Tieoikeus /1 Leveys: 12 m Rekisteröintipvm: Oikeutetut: Varuskunnanpiha, Varuskunnankoto, Varuskunnanranta 3 Rasitetut: MOISIO, PAKKOLUNASTETTU ALUE Tieoikeus /2 Leveys: 12 m Rekisteröintipvm: Oikeutetut: Varuskunnanpiha Rasitetut: MOISIO, PAKKOLUNASTETTU ALUE Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin Kiinteistötoimitukset ja viranomaispäätökset 1) Kartoitus ja alanlasku Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 10:203- Maapinta-alan muutos: -15,1650 ha 2) Yleistietoimitus Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 11:111- Maapinta-alan muutos: -0,9940 ha 3) Yleisen tien lunastus ja liittäminen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2000:7 Maapinta-alan muutos: -0,3550 ha Muut kohdeyksiköt: RIIHIKANGAS-KEURUU MAANTIE

29 KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 2 (2) Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE 4) Lohkominen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2004:13 Muodostetut rekisteriyksiköt: Varuskunnanpiha, Varuskunnankoto Maapinta-alan muutos: -1,4490 ha Muodostajakiinteistö jäi kantakiinteistöksi 5) Kiinteistönmääritys Rekisteröintipvm: Arkistoviite: MMLm/1161/33/2012 Muita tietoja 1) PAKKOLUNASTETTU LAIN MUKAAN Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

30 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: PAKKOLUNASTETTU ALUE Rekisteriyksikkölaji: Lunastusyksikkö Kokonaispinta-ala: 109,18 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 109,18 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:193- Lainhuutotiedot 1) Omistusoikeuden rekisteröinti Asianumero: 715/ /2701 Arkistoviite: 715:2003:LH:2701 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Suomen valtio 2) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 715/ /2704 Arkistoviite: 715:2003:LH:2704 Hallinnointi: Metsähallitus, Kohdistuu osaan kiinteistöä Hallitsee osaa kiinteistöstä. 3) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 715/ /650 Arkistoviite: 715:2009:LH:650 Hallinnointi: Senaatti-kiinteistöt, Kohdistuu osaan kiinteistöä Hallitsee osaa kiinteistöstä. Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteriyksikön pinta-alatiedoissa voi olla epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

31 Omistajien yhteystietoja Lunastusyksikkö , PAKKOLUNASTETTU ALUE Metsähallitus, Yhteystiedot, katso Senaatti-kiinteistöt, Yhteystiedot, katso Suomen valtio Yhteystietoja ei saatavilla Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

32 RASITUSTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö PAKKOLUNASTETTU ALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: PAKKOLUNASTETTU ALUE Rekisteriyksikkölaji: Lunastusyksikkö Kokonaispinta-ala: 109,18 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 109,18 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:193- Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Rekisteriyksikön pinta-alatiedoissa voi olla epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

33 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö MOISIO Sivu 1 (4) Kiinteistötunnus: Kunta: Keuruu (249) Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Nimi: MOISIO Palstojen lukumäärä: 3 Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä km Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteriyksikön tarkka alueellinen ulottuvuus selviää toimitusasiakirjoista ja maastosta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

34 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö MOISIO Sivu 2 (4) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

35 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö MOISIO Sivu 3 (4) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

36 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö MOISIO Sivu 4 (4) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

37 KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö MOISIO Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: MOISIO Rekisteriyksikkölaji: Tila Kokonaispinta-ala: 43,72 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 43,72 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:153- Palstojen lukumäärä: 3 Muodostumistiedot Kiinteistötoimitus tai viranomaispäätös: Lohkominen usealla rekisteriyksiköllä Rekisteröintipvm: Rekisteriyksiköt ja määräalat, joista tämä rekisteriyksikkö on muodostunut: Rekisteriyksiköstä: PEURUNNIEMI VIIK Maapinta-ala (ha) Muodostumishetken pinta-ala yhteensä (ha): 46,1600 Erottamattomat määräalat ja erillisinä luovutetut yhteisalueosuudet Kaavat ja rakennuskiellot Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset 1) Tieoikeus Oikeutettu: MOISIO Rasitetut: (X) VIIK 2) Tieoikeus (Y ) (X) = lakannut rekisteriyksikkö Tieoikeus /1 Leveys: 12 m Rekisteröintipvm: Oikeutetut: Varuskunnanpiha, Varuskunnankoto, Varuskunnanranta 3 Rasitetut: MOISIO, PAKKOLUNASTETTU ALUE Tieoikeus /2 Leveys: 12 m Rekisteröintipvm: Oikeutetut: Varuskunnanpiha Rasitetut: MOISIO, PAKKOLUNASTETTU ALUE Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin Kiinteistöllä on osuuksia: 1) Yhteinen vesialue :17, 4:25-26, 4:28, 4:43-45 JA 10:0 YHT. Rekisteröintipvm: Osuuden suuruus: 0, / 0, ) Yhteiset vesialueet On osuus TILALTA 4:30 Lohkominen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2004:13 Saaja: Jakautumisperusteluku: 2,4400/46,1600 Kiinteistön osuus jakautunut Jakautumisperusteluku: 43,7200/46,1600 3) Lakannut yhteinen tie On osuus TIEHEN YHT 1 Rekisteröintipvm: PINTA-ALA ha Lohkominen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2004:13

38 KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 2 (2) Rekisteriyksikkö MOISIO Saaja: Jakautumisperusteluku: 2,4400/46,1600 Kiinteistön osuus jakautunut Jakautumisperusteluku: 43,7200/46,1600 4) Yhteinen maa-alue On osuus VENEVALKAMIIN YHT 2 Rekisteröintipvm: PINTA-ALA ha Lohkominen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2004:13 Saaja: Jakautumisperusteluku: 2,4400/46,1600 Kiinteistön osuus jakautunut Jakautumisperusteluku: 43,7200/46,1600 5) Yhteinen maa-alue On osuus VENEVALKAMAAN YHT 3 Rekisteröintipvm: PINTA-ALA ha Lohkominen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2004:13 Saaja: Jakautumisperusteluku: 2,4400/46,1600 Kiinteistön osuus jakautunut Jakautumisperusteluku: 43,7200/46,1600 Kiinteistötoimitukset ja viranomaispäätökset 1) Vesialueen jako Rekisteröintipvm: PÖYHÖLÄN JAKOKUNNASSA Arkistoviite: 10:238-2) Vesijätön jako Rekisteröintipvm: PÖYHÖLÄN JAKOKUNNASSA Arkistoviite: 10:238-3) Lohkominen Rekisteröintipvm: Arkistoviite: 249:2004:13 Muodostetut rekisteriyksiköt: Varuskunnankoto Maapinta-alan muutos: -2,4400 ha Muodostajakiinteistö jäi kantakiinteistöksi Muita tietoja Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

39 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö MOISIO Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: MOISIO Rekisteriyksikkölaji: Tila Kokonaispinta-ala: 43,72 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 43,72 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:153- Lainhuutotiedot 1) Lainhuuto Asianumero: Arkistoviite: Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Suomen valtio 2) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen /02/ /124a 120/02 Jyväskylän tmk /Keuruu kk / maakunta-arkisto. Asianumero: 715/ /2315 Arkistoviite: 715:2003:LH:2315 Hallinnointi: Senaatti-kiinteistöt, Kohdistuu osaan kiinteistöä Senaatti-kiinteistöt hallitsee kiinteistöä 21,00 hehtaarin o salta. 3) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 715/ /2703 Arkistoviite: 715:2003:LH:2703 Hallinnointi: Metsähallitus, Kohdistuu osaan kiinteistöä Metsähallitus hallitsee kiinteistöä 22,16 hehtaarin osalta. Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteriyksikön pinta-alatiedoissa voi olla epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

40 Omistajien yhteystietoja Tila , MOISIO Metsähallitus, Yhteystiedot, katso Senaatti-kiinteistöt, Yhteystiedot, katso Suomen valtio Yhteystietoja ei saatavilla Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

41 RASITUSTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö MOISIO Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: MOISIO Rekisteriyksikkölaji: Tila Kokonaispinta-ala: 43,72 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 43,72 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:153- Lainhuuto- ja kiinnitysrekisterin mukaan omaisuuteen ei kohdistu rekisteriin merkittäviä rasituksia tai rajoituksia, eikä uusia asioita ole vireillä. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Rekisteriyksikön pinta-alatiedoissa voi olla epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

42 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö VALTIONALUE Sivu 1 (3) Kiinteistötunnus: Kunta: Keuruu (249) Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Nimi: VALTIONALUE Palstojen lukumäärä: 2 Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä km Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteriyksikön tarkka alueellinen ulottuvuus selviää toimitusasiakirjoista ja maastosta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

43 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö VALTIONALUE Sivu 2 (3) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

44 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö VALTIONALUE Sivu 3 (3) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

45 KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö VALTIONALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: VALTIONALUE Rekisteriyksikkölaji: Lunastusyksikkö Kokonaispinta-ala: 3,160 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 3,160 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:76 Palstojen lukumäärä: 2 Muodostumistiedot Kiinteistötoimitus tai viranomaispäätös: Lohkominen Rekisteröintipvm: Rekisteriyksiköt ja määräalat, joista tämä rekisteriyksikkö on muodostunut: Maapinta-ala Rekisteriyksiköstä: (ha) TARKKALA 3,1600 Muodostumishetken pinta-ala yhteensä (ha): 3,1600 Erottamattomat määräalat ja erillisinä luovutetut yhteisalueosuudet Kaavat ja rakennuskiellot Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin Kiinteistöllä on osuuksia: 1) Yhteinen vesialue :17, 4:25-26, 4:28, 4:43-45 JA 10:0 YHT. Rekisteröintipvm: Osuuden suuruus: 0, / 0, ) Lakannut yhteinen tie On osuus TIEHEN YHT 1 Rekisteröintipvm: PINTA-ALA ha 3) Yhteinen maa-alue On osuus VENEVALKAMAAN YHT 2 Rekisteröintipvm: PINTA-ALA ha 4) Yhteinen maa-alue On osuus VENEVALKAMAAN YHT 3 Rekisteröintipvm: PINTA-ALA ha Kiinteistötoimitukset ja viranomaispäätökset 1) Koko rekisteriyksikön lunastaminen Rekisteröintipvm: TALON NIMI OLLUT TARKKALA, OSALUKU JA MANTTAALI Arkistoviite: 10:209 2) Vesialueen jako Rekisteröintipvm: PÖYHÖLÄN JAKOKUNNASSA Arkistoviite: 10:238-3) Vesijätön jako Rekisteröintipvm: PÖYHÖLÄN JAKOKUNNASSA Arkistoviite: 10:238- Muita tietoja

46 KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 2 (2) Rekisteriyksikkö VALTIONALUE Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

47 LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö VALTIONALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: Rekisteröintipvm: Nimi: VALTIONALUE Rekisteriyksikkölaji: Lunastusyksikkö Kokonaispinta-ala: 3,160 ha Kunta: Keuruu (249) Maapinta-ala: 3,160 ha Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Arkistoviite: 10:76 Lainhuutotiedot 1) Omistusoikeuden rekisteröinti Asianumero: 715/ /2326 Arkistoviite: 715:2003:LH:2326 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Suomen valtio 2) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 715/ /2328 Arkistoviite: 715:2003:LH:2328 Hallinnointi: Senaatti-kiinteistöt, Kohdistuu osaan kiinteistöä Senaatti-kiinteistöt hallitsee kiinteistöä 0,70 ha osalta 3) Hallinnoivan viranomaisen merkitseminen Asianumero: 715/ /2704 Arkistoviite: 715:2003:LH:2704 Hallinnointi: Metsähallitus, Kohdistuu osaan kiinteistöä Hallitsee osaa kiinteistöstä. Määräalojen lainhuutotiedot Ei erottamattomia määräaloja tai erillisinä luovutettuja yhteisalueosuuksia. Lainhuudattamattomat luovutukset Ei kirjaamisviranomaisen tiedossa olevia lainhuudattamattomia luovutuksia. Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä Todistuksesta käyvät ilmi ainakin kaikki ne hakemukset, jotka ovat saapuneet kirjaamisviranomaiselle todistuksen otsikon päiväystä edeltävänä arkipäivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Mahdolliset vallintarajoitukset on katsottava rasitustodistukselta. Rekisteriyksikön pinta-alatiedoissa voi olla epätarkkuuksia. Rekisteritiedoista katso tarkemmin

48 Omistajien yhteystietoja Lunastusyksikkö , VALTIONALUE Metsähallitus, Yhteystiedot, katso Senaatti-kiinteistöt, Yhteystiedot, katso Suomen valtio Yhteystietoja ei saatavilla Tiedot perustuvat väestötietojärjestelmään.

49 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö VALTION ALUE Sivu 1 (3) Kiinteistötunnus: Kunta: Keuruu (249) Rekisterikylä: VALKIALAHTI (411) Nimi: VALTION ALUE Palstojen lukumäärä: 2 Tulostettu kiinteistötietojärjestelmästä km Kiinteistörekisterin tiedoissa voi olla puutteita ja epätarkkuuksia. Rekisteriyksikön tarkka alueellinen ulottuvuus selviää toimitusasiakirjoista ja maastosta. Rekisteritiedoista katso tarkemmin m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

50 KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö VALTION ALUE Sivu 2 (3) m Kartta on tulostettu ETRS-TM35FIN-koordinaatistossa. Taustakartta on viitteellinen. Mittakaava 1: Kartat MML, kunnat (kopiointilupa 818/KP/05)

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 2.1.2018 Rekisteriyksikkö 541-111-142-2 Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 541-111-142-2 Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Nurmes (541) Palstojen lukumäärä: 1 Rekisteriyksikön

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO

LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO LAINHUUTOTODISTUS 18.3.2014 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 630-405-15-11 KONNUNSUO Perustiedot Kiinteistötunnus: 630-405-15-11 Nimi: KONNUNSUO Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Pyhäntä (630) Arkistoviite:

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö TAKALA

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö TAKALA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 5.7.2018 Sivu 1 (2) Perustiedot Kiinteistötunnus: Nimi: TAKALA Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Karstula (226) Arkistoviite: 226:2000:46 Rekisteröintipvm: 5.9.2000 Kokonaispinta-ala:

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIOTE 13.3.2019 Sivu 1 (2) Perustiedot Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YS Rekisteröintipvm: 30.10.1991 Pinta-ala: 21479 m² Muodostumistiedot Kiinteistötoimitus

Lisätiedot

SAHANKOULU, MYYNTI 2019

SAHANKOULU, MYYNTI 2019 SAHANKOULU, MYYNTI 2019 Kuva: ajantasakaava/ilmakuva ja viistokuva Kiinteistö: 748-417-43-18 Kiinteistön nimi: Kiinteistörekisterin mukainen maapinta-ala: 0,3400 hehtaaria Kaavatilanne: Asemakaava, Ruukin

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET

REISJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1 REISJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten ja määräysten

Lisätiedot

Kaustisen kunta Rakennusjärjestys

Kaustisen kunta Rakennusjärjestys Kaustisen kunta Rakennusjärjestys 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA ORAVA-KORTTELI

KIINTEISTÖ KARTALLA ORAVA-KORTTELI KIINTEISTÖ KARTALLA 07.06.2016 91-2-40-14 sivu 1 (1) Rekisteriyksikkölaji: Tontti (13) Kylä/kaupunginosa: KLUUVI (2) Rekisteröintipäivämäärä: 01.01.1800 Palstojen lukumäärä: 1 Maapinta-ala: 0.1396 ha Kiinteistön

Lisätiedot

SALLAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

SALLAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS SALLAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA...3 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN...3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT 2.1 TALOUSRAKENNUKSEN LUVAN- / ILMOITUKSENVARAISUUS...3

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS 1 1.6.2001 alkaen Kaupunginvaltuusto 9.4.2001/19

NAANTALIN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS 1 1.6.2001 alkaen Kaupunginvaltuusto 9.4.2001/19 NAANTALIN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS 1 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Savoset Osoite Poitinkuja 2, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Määräala kiinteistöstä Mäkelä 507-426-1-576 Pinta-ala noin 4 260 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun

Lisätiedot

rjjarve n ti e f asiakasueto.fi Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistö kartalla KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 t;j

rjjarve n ti e f asiakasueto.fi Lähestymiskartta Perustiedot Kiinteistö kartalla KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 t;j . KIINTEISTÖN KARTTATULOSTE 04.06.2015 f asiakasueto.fi 1(1) Lähestymiskartta Ma 1 1! (uhturil. ara Kiinteistötunnus: Nimi: Rekisteriyksikkölaji: Paistojen määrä: Kunta: Kaavan mukainen käyttötarkoitus:

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö OSUUSKAUPPA

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö OSUUSKAUPPA LAINHUUTOTODISTUS 11.5.2017 Sivu 1 (1) Maapinta-ala: 0,4512 ha Lainhuutotiedot 1) Lainhuuto 17.4.2008 Asianumero: 749/17.4.2008/372 749:2008:LH:372 Omistusosuus: 1/1 Omistajat: Arinan Kiinteistöt Oy, 2156810-5

Lisätiedot

Kunnan rakennusvalvontaviranomainen on tekninen lautakunta. Sen alaisena toimii rakennustarkastaja.

Kunnan rakennusvalvontaviranomainen on tekninen lautakunta. Sen alaisena toimii rakennustarkastaja. RANUAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 4 1 Soveltamisala 4 2 Rakennusvalvontaviranomainen 4

1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 4 1 Soveltamisala 4 2 Rakennusvalvontaviranomainen 4 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 4 1 Soveltamisala 4 2 Rakennusvalvontaviranomainen 4 2. luku LUPAJÄRJESTELMÄT 4 3 Talousrakennuksen luvan-/ilmoituksenvaraisuus 4 4 Toimenpiteiden

Lisätiedot

SIIKAISTEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

SIIKAISTEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS SIIKAISTEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin 5 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on maaseutua.

Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin 5 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on maaseutua. Laanin halli Osoite Virransalmentie 89, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Määräala kiinteistöstä Laani 507-423-1-208 Pinta-ala määräala 7 800 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Virransalmentien varressa noin

Lisätiedot

TOHOLAMMIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

TOHOLAMMIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS TOHOLAMMIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 2 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...2 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET...3 1.1 SOVELTAMISALA...3 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN...3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT...3 2.1

Lisätiedot

HAUSJÄRVEN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS

HAUSJÄRVEN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS 1 HAUSJÄRVEN KUNA RAKENNUSJÄRJESYS 1. SOVELAMISALA JA VIRANOMAISE 1.1 SOVELAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

PYHÄRANNAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 PYHÄRANNAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1. SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

PELLON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS. Valtuuston 29.4.2002 hyväksymä

PELLON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS. Valtuuston 29.4.2002 hyväksymä PELLON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Valtuuston 29.4.2002 hyväksymä Voimaantulo 1.6.2002 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 2 1.1. Soveltamisala 2 1.2. Rakennusvalvontaviranomainen 2 2. LUPAJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

Hangon kaupungin RAKENNUSJÄRJESTYS

Hangon kaupungin RAKENNUSJÄRJESTYS Hangon kaupungin RAKENNUSJÄRJESTYS 2 Sisällysluettelo 1 Soveltamisala...3 2 Rakennusvalvontaviranomainen...3 3 Talousrakennuksen luvan-/ilmoituksenvaraisuus...3 4 Toimenpiteiden luvan-/ilmoituksenvaraisuus...3

Lisätiedot

JUANKOSKEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

JUANKOSKEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS JUANKOSKEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 2 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1. Soveltamisala Maankäyttö ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

RAKENNUSJÄRJESTYS YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KUNNANHALLITUS

RAKENNUSJÄRJESTYS YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KUNNANHALLITUS RAKENNUSJÄRJESTYS YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 27.10.1999 KUNNANHALLITUS 29.11.1999 KUNNANVALTUUSTO 22.12.1999 SISÄLLYSLUETTELO RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN

Lisätiedot

1-9 kohdissa tarkoitettu lupa ei ole tarpeen, jos toimenpide perustuu oikeusvaikutteiseen kaavaan.

1-9 kohdissa tarkoitettu lupa ei ole tarpeen, jos toimenpide perustuu oikeusvaikutteiseen kaavaan. 1 SAUVON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 Soveltamisala Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Rajalan halli Osoite Nokiantie 9, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Rajala 507-426-1-539 Pinta-ala 4 000 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä

Lisätiedot

Ulvilassa lisäksi voimassa paikallisena ohjeistona ja määräyksenä entisen Kullaan alueella. Päätösvallan siirtämisestä määrätään johtosäännössä.

Ulvilassa lisäksi voimassa paikallisena ohjeistona ja määräyksenä entisen Kullaan alueella. Päätösvallan siirtämisestä määrätään johtosäännössä. KULLAAN KUNTA 1 Hyväksytty kunnanvaltuustossa 19.12.2001 45 RAKENNUSJÄRJESTYS Ulvilassa lisäksi voimassa paikallisena ohjeistona ja määräyksenä entisen Kullaan alueella 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö POTTUTÖRMÄ

KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE Rekisteriyksikkö POTTUTÖRMÄ K24103 Voimajohtoalue / 57 m KIINTEISTÖREKISTERIN KARTTAOTE 14.9.2015 Rekisteriyksikkö 564-421-2-54 POTTUTÖRMÄ Sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 564-421-2-54 POTTUTÖRMÄ Rekisteriyksikkölaji: Tila Rekisteriyksikön

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

TAIPALSAAREN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS TAIPALSAAREN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten ja määräysten

Lisätiedot

KIINTEISTÖ KARTALLA LEPOLA II

KIINTEISTÖ KARTALLA LEPOLA II KIINTEISTÖ KARTALLA 16.04.2016 560-407-14-20 LEPOLA II sivu 1 (1) Kiinteistötunnus: 560-407-14-20 Rekisteriyksikkölaji: Tila (1) Nimi: LEPOLA II Kunta: Orimattila (560) Kylä/kaupunginosa: MALLUSJOKI (407)

Lisätiedot

KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Tekninen lautakunta 17.02.2005 Kunnanhallitus 21.02. 2005 Kunnanvaltuusto 09.03.2005 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1 1.1 SOVELTAMISALA 1 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN

Lisätiedot

KORPPOON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

KORPPOON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS KORPPOON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Kunnanvaltuuston hyväksymä 25 päivä kesäkuuta 2002. 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

HAAPAVEDEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS HAAPAVEDEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS HAAPAVEDEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä

Lisätiedot

LUUMÄEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

LUUMÄEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS LUUMÄEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty: Valtuusto 18 / 06 2001 45 Voimaantulo: 1. 7 2001 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA 1.2. RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN 2. LUPAJÄRJESTELMÄT Maankäyttö-

Lisätiedot

RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty KV 14.12.2009 77 Voimaantulo 01.01.2010

RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty KV 14.12.2009 77 Voimaantulo 01.01.2010 KOKEMÄEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty KV 14.12.2009 77 Voimaantulo 01.01.2010 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

ULVILAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS ULVILAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty 30.1.2002 Voimaantulo 1.2.2002 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET... 3 1.1 SOVELTAMISALA... 3 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN... 3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT...

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

KAUHAVAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty: Kaupunginvaltuusto 29.3.2010 14 Voimaantulo: 4.5.2010 KAUHAVAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien

Lisätiedot

SIMON KUNNANVALTUUSTON 18.2.2002 8 HYVÄKSYMÄ SIMON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1.SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA

SIMON KUNNANVALTUUSTON 18.2.2002 8 HYVÄKSYMÄ SIMON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1.SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA SIMON KUNNANVALTUUSTON 18.2.2002 8 HYVÄKSYMÄ 1 SIMON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1.SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslain mukaan kunnassa tulee olla rakennusjärjestys,

Lisätiedot

PAIMION KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS

PAIMION KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS PAIMION KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS Tämä rakennusjärjestys tulee voimaan MRL:n 202 :n mukaisesti kaupunginvaltuuston päätöksen jälkeen, kun se on saanut lainvoiman. PAIMION KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1.

Lisätiedot

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO

KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO KARIJOEN KUNNAN OMISTAMIEN PELTOJEN OSTO Osasta Karijoen kunnan vuokrattavista lohkoista voi tehdä myös ostotarjouksen, mikä on mainittu kyseisen lohkon otsikkotiedoissa. Ostotarjous koskee joko kunnan

Lisätiedot

1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 4 1 Soveltamisala 4 2 Rakennusvalvontaviranomainen 4

1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 4 1 Soveltamisala 4 2 Rakennusvalvontaviranomainen 4 2001 Suomenniemi 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 4 1 Soveltamisala 4 2 Rakennusvalvontaviranomainen 4 2. luku LUPAJÄRJESTELMÄT 4 3 Talousrakennuksen luvan-/ilmoituksenvaraisuus

Lisätiedot

PUNKALAITUMEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

PUNKALAITUMEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 PUNKALAITUMEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien

Lisätiedot

LAPPAJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

LAPPAJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 LAPPAJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

J O E N S U U N Asuntogalleria... : i. emaii:

J O E N S U U N Asuntogalleria... : i.  emaii: J O E N S U U N L K V Asuntogalleria.. : i. www.joensuunasuntogaleria.fi emaii: jns.asuntogaleria@kolumbus.fi 2 Tilan pinta-ala Lainhuuto Osuudet yhteisiin Rasitteet Kaavoitus Kaavamerkintä Tontin tehokkuusluku

Lisätiedot

Kunnan rakennusvalvontaviranomainen on valvontalautakunta. Sen alaisena toimii rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu.

Kunnan rakennusvalvontaviranomainen on valvontalautakunta. Sen alaisena toimii rakennusvalvonta ja ympäristönsuojelu. YLIKIIMINGIN KUNTA 1 RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty: Kunnanvaltuusto 14.11.2001 69 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1. SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan

Lisätiedot

KRUUNUPYYN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

KRUUNUPYYN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS KRUUNUPYYN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Kunnanvaltuuston hyväksymä 25.2.2010. 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1. SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä

Lisätiedot

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö YLEINEN VESIALUE 750:2003:LH:2258. Kohdistuu koko kiinteistöön

LAINHUUTOTODISTUS Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö YLEINEN VESIALUE 750:2003:LH:2258. Kohdistuu koko kiinteistöön LAINHUUTOTODISTUS 11.9.2017 Sivu 1 (1) Rekisteriyksikkö 257-894-1-1 YLEINEN VESIALUE Perustiedot Kiinteistötunnus: 257-894-1-1 Nimi: YLEINEN VESIALUE Rekisteriyksikkölaji: Yleinen vesialue Kunta: Kirkkonummi

Lisätiedot

Ehdotus 4.12.2006 Liite nro 4 uuden Äänekosken kaupunginvaltuusto 11.12.2006

Ehdotus 4.12.2006 Liite nro 4 uuden Äänekosken kaupunginvaltuusto 11.12.2006 Ehdotus 4.12.2006 Liite nro 4 uuden Äänekosken kaupunginvaltuusto 11.12.2006 Kaupunginvaltuusto hyväksynyt..200_ 2 SISÄLLYSLUETTELO 1.LUKU YLEISTÄ 1 SOVELTAMISALA 2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN 3 KATSELMUKSET

Lisätiedot

Järvi-Pohjanmaan rakennusjärjestys alkaen. (Alajärvi, Soini, Vimpeli)

Järvi-Pohjanmaan rakennusjärjestys alkaen. (Alajärvi, Soini, Vimpeli) Järvi-Pohjanmaan rakennusjärjestys 1.6.2011 alkaen (Alajärvi, Soini, Vimpeli) 2 RAKENNUSJÄRJESTYS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien

Lisätiedot

Kiint eds td ti e t op o,lu e lu

Kiint eds td ti e t op o,lu e lu Maanmittauslaitos Page I of 1 Kiint eds td ti e t op o,lu e lu Karttatuloste Tulostettu 03.01.2014 Tulosteen keskipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SF N): N: 68', 2025 E: 396821 Tulost ei ole mittatarkka,

Lisätiedot

Maanmittauslaitos, lupanro 2879/MML/15, Karttakeskus 2013, 2014

Maanmittauslaitos, lupanro 2879/MML/15, Karttakeskus 2013, 2014 I ' /? Itaudannera ~/~ > Haukineoa. ~ KarJok, va I\ ' \ Kulhunvuori,rä.. ohvanjok1,, //. q. \. 'Korpineva ~ -1.'o,1,. ~, 1-'.t..,"90,{y ~{1//i 'Uflj

Lisätiedot

KUHMOISTEN KUNTA Rakennusjärjestys

KUHMOISTEN KUNTA Rakennusjärjestys KUHMOISTEN KUNTA Rakennusjärjestys KUHMOISTEN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS 1 (12 ) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET... 3 1.1 SOVELTAMISALA... 3 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN... 3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT...

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA

HARJAVALLAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA 1 HARJAVALLAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA 5 YMPÄRISTÖTOIMI HARJAVALLAN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 2002 Hyväksytty kaupunginvaltuusto 26.11.2001/101 Voimaantulo 1.1.2002 1. Soveltamisala ja viranomaiset

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

MERIJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS MERIJÄRVEN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Sisällys 1. Soveltamisala ja viranomaiset 1.1 Soveltamisala..1 1.2 Rakennusvalvontaviranomainen..1 2. Lupajärjestelmät 2.1 Rakentamisen ja muiden toimenpiteiden luvanvaraisuus

Lisätiedot

2.1 TALOUSRAKENNUKSEN LUVAN-/ILMOITUKSENVARAISUUS 2.2 TOIMENPITEIDEN LUVAN-/ILMOITUKSENVARAISUUS

2.1 TALOUSRAKENNUKSEN LUVAN-/ILMOITUKSENVARAISUUS 2.2 TOIMENPITEIDEN LUVAN-/ILMOITUKSENVARAISUUS 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten ja määräysten lisäksi on Kristiinankaupungissa

Lisätiedot

1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 3 1 Soveltamisala 3 2 Rakennusvalvontaviranomainen 3

1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 3 1 Soveltamisala 3 2 Rakennusvalvontaviranomainen 3 SISÄLLYSLUETTELO 1. luku sivu SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 3 1 Soveltamisala 3 2 Rakennusvalvontaviranomainen 3 2. luku LUPAJÄRJESTELMÄT 4 3 Talousrakennuksen luvan-/ilmoituksenvaraisuus 4 4 Toimenpiteiden

Lisätiedot

LISÄALUE, KANGASAHO, SALMIAHO, SUOMUSSALMEN VALTIONMAA

LISÄALUE, KANGASAHO, SALMIAHO, SUOMUSSALMEN VALTIONMAA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 17.1.218 Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö 777-46-47-26 PIENI-PIHLAJAKUNNAS Perustiedot Kiinteistötunnus: 777-46-47-26 PIENI-PIHLAJAKUNNAS Kunta: Suomussalmi (777) Arkistoviite: 64-6 Rekisteröintipvm:

Lisätiedot

KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Kosken Tl KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Kunnanvaltuusto hyväksynyt 27.2. 2001 Tullut voimaan 4.3.2002 Ehdotus / Päivitetty 10.10.2001 Kunnanhallitus 14.1.2002 Kosken Tl KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS LUKU I: SOVELTAMISALA

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö HERNELAMPI

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö HERNELAMPI KIINTEISTÖREKISTERIOTE 23.8.2017 Sivu 1 (2) Rekisteriyksikkö 848-412-1-10 HERNELAMPI Perustiedot Kiinteistötunnus: 848-412-1-10 Nimi: HERNELAMPI Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Tohmajärvi (848) Arkistoviite:

Lisätiedot

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen.

Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. ILMOITUS KIINTEISTÖN MYYNNISTÄ Myyntikohde Lempäälän seurakunta myy Kuljun vanhan seurakuntatalon (kt 418-424-9-441 SARASTUS) kiinteistön rakennuksineen. Myyntikohde on 1950-luvulla rakennettu pääosin

Lisätiedot

SAMMATIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS,

SAMMATIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS, 1 SAMMATIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS, 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

UUDENKAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 UUDENKAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 Soveltamisala Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten

Lisätiedot

IKAALISTEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

IKAALISTEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1 IKAALISTEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty: Ikaalisten kaupunginvaltuusto 18.6.2002 (37 ) Voimaantulo: 15.8.2002 alkaen 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa

Lisätiedot

K INTEI5T6TIETOPRLVELU

K INTEI5T6TIETOPRLVELU Maanmittauslaitos Page 1 of 1 K INTEI5T6TIETOPRLVELU Karttatuloste Tulostettu 25032015 Tulosteen keskipisteen koordinaalit (ETRS-T V]3SF N): N: 6801136 E: 436596 Tuloste ei ole mittatarkka https://kiinteistotietopalvelu.maanmittauslaitos.fi/tuotanto/ktp/sivusto/tuloste/karttatulo...

Lisätiedot

PYHTÄÄN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS

PYHTÄÄN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS PYHTÄÄN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET ------------------------------------- 1 1.1 SOVELTAMISALA --------------------------------------------------------- 1 1.2

Lisätiedot

SEINÄJOEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS SISÄLLYSLUETTELO. 1 Soveltamisala. 2 Rakennusvalvontaviranomainen. 3 Talousrakennuksen ilmoituksenvaraisuus

SEINÄJOEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS SISÄLLYSLUETTELO. 1 Soveltamisala. 2 Rakennusvalvontaviranomainen. 3 Talousrakennuksen ilmoituksenvaraisuus SEINÄJOEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS SISÄLLYSLUETTELO 1 Soveltamisala 2 Rakennusvalvontaviranomainen 3 Talousrakennuksen ilmoituksenvaraisuus 4 Suunnittelutarvealue 5 Toimenpiteiden luvan-/ilmoituksenvaraisuus

Lisätiedot

ERITYISET MÄÄRÄYKSET ASEMAKAAVA-ALUEEN ULKOPUOLELLE SEKÄ RANTA-ALUEILLE RAKENNETTAESSA

ERITYISET MÄÄRÄYKSET ASEMAKAAVA-ALUEEN ULKOPUOLELLE SEKÄ RANTA-ALUEILLE RAKENNETTAESSA ERITYISET MÄÄRÄYKSET ASEMAKAAVA-ALUEEN ULKOPUOLELLE SEKÄ RANTA-ALUEILLE RAKENNETTAESSA 4 Suunnittelutarvealue Suunnittelutarvealuetta Hattulan kunnassa on maankäyttö- ja rakennuslain 16 :n 1 momentissa

Lisätiedot

LIEDON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

LIEDON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS LIEDON KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Voimaantulo 01.01.2016 Tällä rakennusjärjestyksellä kumotaan Liedon kunnanvaltuuston kesäkuun 1. päivänä 2007 hyväksymä ja Tarvasjoen kunnanvaltuuston joulukuun 20.päivänä

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN SÄÄDÖSKOKOELMA

KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN SÄÄDÖSKOKOELMA KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN SÄÄDÖSKOKOELMA 2001 Nro 2 KANKAANPÄÄN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS jonka kaupunginvaltuusto on hyväksynyt 14. toukokuuta 2001. 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA 1.2

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ Vuoksela Joentaus Jokihaara 5

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (6) USEASTA REKISTERIYKSIKÖSTÄ Vuoksela Joentaus Jokihaara 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.10.2016 Sivu 1 (6) SISÄLLYSLUETTELO 153-407-1-363 Vuoksela 2 153-415-4-8 Joentaus 4 153-415-4-11 Jokihaara 5 KIINTEISTÖREKISTERIOTE 20.10.2016 Sivu 2 (6) 153-407-1-363 Vuoksela

Lisätiedot

KUSTAVIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

KUSTAVIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Tämä rakennusjärjestys kumoaa Kustavin kunnan 12.11.2001hyväksytyn rakennusjärjestyksen. JOHDANTO KUSTAVIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Tällä rakennusjärjestyksellä annetaan ohjeita rakentamisesta Kustavin

Lisätiedot

Äetsän kunnan rakennusjärjestys

Äetsän kunnan rakennusjärjestys 1 Äetsän kunnan rakennusjärjestys Hyväksytty: Valtuusto 13.11.2001 87 Voimaantulo: 1.1.2002 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä

Lisätiedot

PARIKKALAN KUNTA Harjukuja 6, Parikkala puh , fax RAKENNUSJÄRJESTYS

PARIKKALAN KUNTA Harjukuja 6, Parikkala puh , fax RAKENNUSJÄRJESTYS PARIKKALAN KUNTA Harjukuja 6, 59100 Parikkala puh. 0400 851 951, fax 05-430 136 e-mail: kunta@parikkala.fi www.parikkala.fi RAKENNUSJÄRJESTYS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET... 3 1.1.

Lisätiedot

Urjalan kunnan rakennusjärjestys

Urjalan kunnan rakennusjärjestys Urjalan kunnan rakennusjärjestys 1. Soveltamisala ja viranomaiset Soveltamisala Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja -asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä ja rakentamista kokevien säädösten ja

Lisätiedot

1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r. ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t. Page 1 of 1. Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Tulostettu 1tl 11.

1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r. ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t. Page 1 of 1. Karttatuloste. Maanmittauslaitos. Tulostettu 1tl 11. Maanmittauslaitos Page 1 of 1 1r(' jr,i l a *i el,v -g,' ii # il: {#r ri''{rti{ t t:i.t, i rt.t +y ll u.t Karttatuloste Tulostettu 1tl 11.2014 Tulosteen kes,kipisteen koordinaatit (ETRS-TM3SFIN): N: 6760225

Lisätiedot

RAKENNUSJÄRJESTYS HUMPPILAN KUNTA 2002

RAKENNUSJÄRJESTYS HUMPPILAN KUNTA 2002 RAKENNUSJÄRJESTYS HUMPPILAN KUNTA 2002 HUMPPILAN KUNTA RAKENNUSJÄRJESTYS SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 Soveltamisala 1.2 Viranomaiset 1.3 Päätösvallan siirto 2. LUPAJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET

1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET RAKENNUSJÄRJESTYS 1 Voimaantulo 1.1.2002 Valtuusto hyväksynyt 7.11.2001 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maan käyttämistä

Lisätiedot

Kurikan kaupungin rakennusjärjestys

Kurikan kaupungin rakennusjärjestys 1 (12) Kurikan kaupungin rakennusjärjestys Sisällysluettelo 1. Soveltamisala ja viranomaiset 2. Lupajärjestelmät 1.1 Soveltamisala 1.2.Rakennusvalvontaviranomainen 2.1 Talousrakennuksen luvan-/ ilmoituksenvaraisuus

Lisätiedot

Karvian kunta RAKENNUSJÄRJESTYS

Karvian kunta RAKENNUSJÄRJESTYS Karvian kunta RAKENNUSJÄRJESYS KARVAN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESYS Kunnanvaltuusto hyväksynyt 29/1/2003 10 Voimaantulo Päätöksen lainvoimaisuudesta 1. SOVELAMSALA JA VRANOMASE 1.1 Soveltamisala Maankäyttö-

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 2

SISÄLLYSLUETTELO 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 2 RAKENNUSJÄRJESTYS 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 2 1.1 SOVELTAMISALA 2 1.2 RAKENNUSJÄRJESTYKSEN TEHTÄVÄ 2 1.3 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN 2 2 LUPAJÄRJESTELMÄT 2 2.1 TALOUSRAKENNUKSEN

Lisätiedot

Rakennusvalvonnan luvat. Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9.

Rakennusvalvonnan luvat. Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9. Rakennusvalvonnan luvat Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9.2017 Rakentamisen luvat ja ilmoitukset Rakennuslupa Toimenpidelupa

Lisätiedot

Ikaalisten kaupunki. Rakennusjärjestys

Ikaalisten kaupunki. Rakennusjärjestys Ikaalisten kaupunki Rakennusjärjestys Hyväksytty: Kaupunginvaltuusto 7.4.2014 Voimaantulo: 1.6.2014 1 IKAALISTEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty: Kaupunginvaltuusto 7.4.2014, 17 Voimaantulo: 1.6.2014

Lisätiedot

SALON KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

SALON KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS SALON KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS Kaupunginvaltuusto hyväksynyt 12.4.2010 37 Voimaantulo 1.6.2010 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO 1 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 2 1.1 SOVELTAMISALA 2 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN

Lisätiedot

Mynämäen kunta. Rakennusjärjestys. Hyväksytty: Kunnanvaltuusto 17.12.2007 Voimaantulo: 22.1.2008

Mynämäen kunta. Rakennusjärjestys. Hyväksytty: Kunnanvaltuusto 17.12.2007 Voimaantulo: 22.1.2008 Mynämäen kunta Rakennusjärjestys Hyväksytty: Kunnanvaltuusto 17.12.2007 Voimaantulo: 22.1.2008 2 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA Maankäyttö ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 02.11.2011 405-488-2-55 Kuntala

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 02.11.2011 405-488-2-55 Kuntala KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 02.11.2011 Sivu 1 (4) Tila _..._._.._... _... Kiinteistötunnus: Kunta: Kylä: Nimi: Arkistoviite: Rekisteröity 08.03.1967... _....._........_... 405-488-2-55 Lappeenranta (405)

Lisätiedot

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS

PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS PIEKSÄMÄEN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYS 1.1.2007 SISÄLLYSLUETTELO sivu 1. luku SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1 1 Soveltamisala 1 2 Rakennusvalvontaviranomainen 1 2. luku LUPAJÄRJESTELMÄT 1 3 Talousrakennuksen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

MIEHIKKÄLÄN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS 152/11/1120/2006 MIEHIKKÄLÄN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Rakennuslautakunta 28.2.2007, 16 ja 3.5.2007 28 Kunnanhallitus 11.06.2007, 126 Kunnanvaltuusto 18.06.2007, 26 RAKENNUSJÄRJESTYS SISÄLLYSLUETTELO MIEHIKKÄLÄN

Lisätiedot

INARIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS

INARIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS INARIN KUNNAN RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty Inarin valtuustossa 12.6.2008 Tullut voimaan 22.7.2008 2 SISÄLLYSLUETTEL MÄÄRÄYKSET 1. Soveltamisala ja viranomaiset 1.1. Soveltamisala 1.2. Rakennusvalvontaviranomainen

Lisätiedot

Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22

Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22 Porvoo Pappilanmäen kylä Skarpensintie 22 Lähellä keskustaa, helppojen yhteyksien läheisyydessä n. 3428m² aurinkoisella etelään viettävällä osittain rinnetontilla, tilantarvitsijalle avara puutalo 176/272m²,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS. Hyväksytty Kvalt 17.12.2001 94, muutos KV 23.6.2008 36

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS. Hyväksytty Kvalt 17.12.2001 94, muutos KV 23.6.2008 36 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty Kvalt 17.12.2001 94, muutos KV 23.6.2008 36 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET... 3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT... 3 2.1 ILMOITUSMENETTELY...

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö EEROLA

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö EEROLA KIINTEISTÖREKISTERIOTE 25.4.2016 Sivu 1 (5) Perustiedot Kiinteistötunnus: 791-401-10-23 Nimi: EEROLA Rekisteriyksikkölaji: Tila Kunta: Siikalatva (791) Arkistoviite: 865-I-1 (Kestilä) Rekisteröintipvm:

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS. Hyväksytty Kvalt 17.12.2001 94, muutos KV 23.6.2008 36

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS. Hyväksytty Kvalt 17.12.2001 94, muutos KV 23.6.2008 36 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty Kvalt 17.12.2001 94, muutos KV 23.6.2008 36 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT 3 2.1 ILMOITUSMENETTELY 4 2.2 TOIMENPIDELUPA

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN KUNTA 22.4.2010 HP RAKENNUSJÄRJESTYS

HAUKIPUTAAN KUNTA 22.4.2010 HP RAKENNUSJÄRJESTYS HAUKIPUTAAN KUNTA 22.4.2010 HP RAKENNUSJÄRJESTYS Tekstin muotoilu - alleviivatut, lisätty - yliviivattu, poistettu 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET... 3 1.1. SOVELTAMISALA... 3 1.2. RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN...

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA Sivu 1 (2) SUONPERÄ

KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA Sivu 1 (2) SUONPERÄ KIINTEISTÖREKISTERIN TIETOJA 05.11.2012 Sivu 1 (2) 276-404-8-70 SUONPERÄ Tila Rekisteröity 25.03.1981 Kiinteistötunnus: 276-404-8-70 Kokonaispinta-ala (ha): 19,960 Kunta: Kontiolahti (276) Maapinta-ala

Lisätiedot

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö

KIINTEISTÖREKISTERIOTE Sivu 1 (5) Rekisteriyksikkö KIINTEISTÖREKISTERIOTE 11.4.2017 Sivu 1 (5) Perustiedot Kiinteistötunnus: 186-22-2206-1 Rekisteriyksikkölaji: Tontti Kunta: Järvenpää (186) Kaavan mukainen käyttötarkoitus: YO Rekisteröintipvm: 30.4.1987

Lisätiedot

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA RAKENNUSJÄRJESTYS

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA RAKENNUSJÄRJESTYS KUNNALLINEN SÄÄDÖSKKELMA RAKENNUSJÄRJESTYS Nakkilan kunta Voimaantulo 1.8.2011 SISÄLLYSLUETTEL MÄÄRÄYKSET 1. SVELTAMISALA JA VIRANMAISET 1.1 SVELTAMISALA... 3 1.2 RAKENNUSVALVNTAVIRANMAINEN... 3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

MUONION KUNTA SÄÄNTÖ 1 (15) Kunnanvaltuusto RAKENNUSJÄRJESTYS. Hyväksytty 9.5.2005

MUONION KUNTA SÄÄNTÖ 1 (15) Kunnanvaltuusto RAKENNUSJÄRJESTYS. Hyväksytty 9.5.2005 MUONION KUNTA SÄÄNTÖ 1 (15) Kunnanvaltuusto RAKENNUSJÄRJESTYS Hyväksytty 9.5.2005 Voimaantulo 15.7.2005 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Soveltamisala ja viranomaiset 4 1.1 Soveltamisala 4 1.2 Rakennusvalvontaviranomainen

Lisätiedot

R A K E N N U S J Ä R J E S T Y S

R A K E N N U S J Ä R J E S T Y S R A K E N N U S J Ä R J E S T Y S Karstulan kunta Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA... 1 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN... 1 2. LUPAJÄRJESTELMÄT 2.1 TALOUSRAKENNUKSEN

Lisätiedot

Kv liite nro 2 /28.1.2002, 9 RAKENNUSJÄRJESTYS KORPILAHDEN KUNTA

Kv liite nro 2 /28.1.2002, 9 RAKENNUSJÄRJESTYS KORPILAHDEN KUNTA Kv liite nro 2 /28.1.2002, 9 RAKENNUSJÄRJESTYS KORPILAHDEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2 1. SOVELTAMISALA JA VIRANOMAISET 1.1 SOVELTAMISALA... 3 1.2 RAKENNUSVALVONTAVIRANOMAINEN... 3 2. LUPAJÄRJESTELMÄT 2.1

Lisätiedot

Viittaus: MRL 113, 117 ja 118 ja MRA 51, Muinaismuistolaki 295/1963

Viittaus: MRL 113, 117 ja 118 ja MRA 51, Muinaismuistolaki 295/1963 RAKENNUKSEN RAKENTAMINEN 9 Rakennuksen sopeutuminen ympäristöön Rakentamisessa on mahdollisuuksien mukaan säilytettävä rakennuspaikan luonnonmukaisuus sekä säästettävä arvokkaita kasvillisuuden reunavyöhykkeitä,

Lisätiedot