1. SC Vantaan rytmisten voimistelijoiden vuoden alussa kasvanut joukko on kilpaillut loistokkaasti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. SC Vantaan rytmisten voimistelijoiden vuoden alussa kasvanut joukko on kilpaillut loistokkaasti"

Transkriptio

1 JÄSENKIRJE 1/ SC Vantaan rytmisten voimistelijoiden vuoden alussa kasvanut joukko on kilpaillut loistokkaasti Joukkuevoimistelijat avanneet kilpailukautensa menestyksekkäästi Kesällä liikutaan Sporttileirillä ja voimistellaan Voimisteluleirillä ja Kesävoikissa SC Vantaan harrasteliikuntapuoli sai vahvistusta SC Vantaan sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Tule mukaan tukemaan SC Vantaata - rekisteröi K-Plussakorttisi Tapahtumakalenteri... 7

2 1. SC Vantaan rytmisten voimistelijoiden vuoden alussa kasvanut joukko on kilpaillut loistokkaasti SC Vantaalla aloitti vuoden 2016 alussa useita uusia rytmisen voimistelun ryhmiä sekä uusia rytmisen voimistelun valmentajia Rekolan Raikkaan rytmisen voimistelun toiminnan siirtyessä SC Vantaalle. Menestystä rytmisen voimistelun suomenmestaruuskilpailuissa SC Vantaan rytmisen voimistelun nuoret ja naiset osallistuivat rytmisen voimistelun SM-kilpailuihin Tampereella Karsinta nuorten SM-kilpailuihin käytiin Karsinnassa kaikki SC Vantaan nuoret saavuttivat paikan SM-kilpailuihin. SM-kilpailuissa SC Vantaata edustivat Sofia Emelianov, Katariina Kevis, Sofia Halme ja Iiris Juntunen. Naisissa mukana olivat SC Vantaalta Alesia Kolomainen ja Nadja Ridal. Vilpoisissa sisätiloissa käytiin lauantaina kuumaa taistelua suomenmestaruuksista neliotteluissa, mikä tuotti jännitystä niin voimistelijoille kuin katsojillekin. Nuorten sarjassa suomenmestaruuden voitti Sofia Emelianov. Katariina Kevis voimisteli upeasti kolmanneksi, Sofia Halme hienosti kuudenneksi ja Iiris Juntunen sijalle 15. Sunnuntain välinefinaalipäivä tuotti myös ansaittua tulosta SC Vantaan voimistelijoille. Sofia Rytmiset voimistelijat SM-kilpailuissa Emelianov nappasi välinefinaaleista ensimmäisen sijan pallolla ja narulla sekä toisen sijan keiloilla. Katariina Kevis puolestaan saavutti pronssia vanteella ja keiloilla ja Sofia Halme pronssia narulla. Nuorten osalta tämä neliottelu oli toinen EM-karsinta. Kahden karsintakilpailun jälkeen Sofia Emelianov saavutti kärkipaikan ja lunasti itselleen edustuspaikan EM-kilpailuihin, jotka järjestetään kesäkuussa Israelin Holonissa. Naisten neliottelussa Alesia Kolomainen puolestaan sijoittui neljänneksi ja Nadja Ridal kahdeksanneksi. Menestys lauantain neliottelussa takasi Alesialle paikan vanne-, pallo- ja nauhafinaaleihin. Nadja Ridal osallistui puolestaan sunnuntain vannefinaaliin. Alesia Kolomainen ulkopuolisena rytmisen voimistelun World Cupissa Espoossa kilpailtiin Rytmisen voimistelun World Cupissa. Harvinaisiin kotikilpailuihin pääsi osallistumaan SC Vantaalta myös Alesia Kolomainen. Alesia on äskettäin siirtynyt juniorisarjasta aikuisten areenoille ja osallistui ensimmäistä kertaa rytmisen voimistelun World Cupiin, joka järjestettiin Espoossa.

3 Alesia sijoittui neliottelussa parhaiten neljästä suomalaisesta voimistelijasta, jotka esiintyivät Alesian tavoin kilpailun ulkopuolella. Alesia sai kilpailuista tärkeää kokemusta ja hyvää palautetta maailman huipputuomareilta ja kotimaan yleisöltä. Rytmiset voimistelijat Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Tanskassa Alesia Kolomainen, Nadja Ridal ja Sofia Emelianov edustivat Suomea ja SC Vantaata rytmisen voimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Tanskassa Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Alesia Kolomainen saavutti hopeaa keilafinaalissa. Sofia Emelianov saavutti nuorten sarjassa pronssia neliottelusta sekä kultaa narulla, ja hopeaa keiloilla. Suomi voitti myös kultaa team-kilpailussa. Luokkanousuja luokkakilpailuissa Rytmiset voimistelijat osallistuivat luokkakilpailuihin Helsingissä Luokkakilpailuissa nähtiin hienoja suorituksia ja moni SC Vantaan voimistelija nousi kilpailuissa seuraavaan luokkaan. Pohjoismaiden mestaruuskilpailut 2. Joukkuevoimistelijat avanneet kilpailukautensa menestyksekkäästi Elite Challenge Cupin finaalissa Barcelonassa Elite on SC Vantaan ja Tapanilan Erän juniorisarjan edustusjoukkue. Elite on kilpaillut jo useissa kansainvälisissä kilpailuissa kevään aikana Elite kilpaili Barcelonassa kovatasoisessa Challenge Cupin viimeisessä osakilpailussa. Elite saavutti kilpailuissa alkukilpailun kuudennen sijan ja jäi kahden joukkueen maakiintiön vuoksi finaalin ulkopuolelle. "Kisamatolla emme pystyneet parhaimpamme, mikä luonnollisesti jäi harmittamaan hyvän kisafiiliksen keskellä. Nyt kisasta oppineena joukkue on suunnannut ajatukset ja energian kohti tämän viikon SM-kilpailuja", kommentoi Eliten valmennustiimi. Elite Elite on kilpaillut kevään aikana myös helmikuussa Tartossa käydyissä historian ensimmäisissä joukkuevoimistelun EM-kilpailuissa. EM-kilpailuista Elite saavutti alkukilpailun kuudennen sijan. Elite osallistui myös Espoossa kilpailtuun Challenge Cupin toiseen osakilpailuun sekä Bulgariassa käytyyn Challenge Cupin kolmanteen osakilpailuun. Molemmista Challenge Cupin osakilpailuista Elitelle tuloksena alkukilpailun viides sija. Seuraavaksi Elite suuntaa SM-kilpailuihin ja maajoukkuekarsintaan Vantaalla. Elite on ensimmäisen maajoukkuekarsinnan jälkeen kiinni paikassa joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailuihin Tšekkiin kesäkuun alussa.

4 Kansainvälinen kilpailukausi käynnissä Myös muut SC Vantaan joukkueet ovat ehtineet kevään aikana edustaa myös ulkomailla. Bulgarian Challenge Cupin yhteydessä kilpailtiin lasten Academic Cup, johon seurayhteistyöjoukkue Elite Pre Junior osallistui vuotiaiden sarjassa. Elite Pre Junior on SC Vantaan ja Elite Electra Miss Valentine -kilpailussa Tapanilan Erän seurayhteistyöjoukkue. Elite Pre Junior sijoittui kovatasoisessa kilpailussa neljänneksi ja parhaaksi suomalaiseksi joukkueeksi. Elite Pre Junior osallistui kansainvälisiin kilpailuihin myös helmikuussa Tartossa Miss Valentine-kilpailussa. Joukkue sijoittui myös Miss Valentinessa neljännelle sijalle parhaana suomalaisena joukkueena. Miss Valentine kilpailuihin osallistui myöskin Elite Electra 8-10-vuotiaiden Elite Electra Miss Valentinessa sarjassa. Kilpailu oli monelle joukkueen voimistelijalle ensimmäinen ulkomaankilpailu. Joukkue sijoittui parhaansa suomalaisjoukkueena sarjassaan neljännelle sijalle. Joukkuevoimistelun kotimaan kilpailukausi käynnissä Myös kotimaassa SC Vantaan joukkueet ovat kilpailleet ahkerasti. Joukkueiden kilpailukausi on viimeisiä kilpailuja vaille paketissa. Joukkueet ovat kilpailleet kuluneen kevään aikana ympäri Suomea ja saavuttaneet kilpailuista hienoja tuloksia yltäen tavoitteisiinsa. Kinesis-joukkueelle vuotiaiden kilpasarjan kultaa Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Kesällä liikutaan Sporttileirillä ja voimistellaan Voimisteluleirillä ja Kesävoikissa SPORTTILEIRI Hiekkaharjun koululla Liikunnallinen kesäleiri 6-12-vuotialle tytöille ja pojille, osallistu 1-2 viikolle oman mielenkiintosi mukaan! Leiriaika arkisin klo 8-17 (virallinen toiminta noin klo 10-16). Ohjaajina toimivat SC Vantaan koulutetut ohjaajat ja lasten urheiluvalmentajat. Leiripaikkana toimii Hiekkaharjun koulu, Tikkurilan ja Koivukylän tuntumassa. Leirillä pääsee tutustumaan kavereihin, liikkumaan, ulkoilemaan sekä kokeilemaan monia eri liikuntalajeja. Viime vuonna leirillä muun muassa pelattiin pelejä Leirillä päästään pelaamaan myös vesisotaa!

5 sisällä ja ulkona, tanssittiin, voimisteltiin, kokeiltiin taistelulajeja, tanssittiin balettia, parkouria, cheerleadingiä, leikittiin vesisotaa sekä kisattiin viikoittain leikkimielisissä leiriolympialaisissa! Hinnat (sisältävät lämpimän ruuan ja leirivakuutuksen): 1 vko 150, 2 vko 250 *sisaralennus -20% + jäsenmaksu 25 e, joka on voimassa toukokuuhun 2017 asti. (Jäsenmaksu sisällytetään kokonaislaskuun) Sporttileirin vastuuohjaajana toimii Julia Karppinen. Ennen leirin alkua leiriin ja laskutukseen liittyvät kysymykset voi esittää nuorisopäällikkö Mari Mieskoselle mari.mieskonen@scvantaa.fi puh: Lisätietoja Sporttileiristä ja ilmoittumaan pääset SC Vantaan internetsivulta: KESÄVOIKAT yli 3-vuotiaille tytöille Suositut kesävoimistelut järjestetään taas kesä- ja elokuussa Simonkylän koululla! Kesä- ja elokuussa voimistellaan, tanssitaan ja liikutaan muiden saman ikäisten lasten kanssa. Kesävoikkiin ovat tervetulleita niin ensikertalaiset kuin jo voimistelua tai tanssia harrastaneet! Harjoitukset kesäkuussa ja elokuussa Kesävoikkia on tarjolla 2013-syntyneistä alkaen. Lisätietoa kesävoikista ja ilmoittautumaan pääset täältä: JOUKKUEVOIMISTELIJOIDEN KESÄLEIRIT Voimisteluleiri ja Let's Go leiri Kesäkuussa ja elokuussa voimistellaan yhdessä! SC Vantaa järjestää tänäkin kesänä joukkuevoimistelijoiden kesäleirit Simonkylän koululla (Koivukyläntie 52). Leireille osallistuvat SC Vantaan syntyneet voimistelijat. Valmentajina toimivat pääsääntöisesti SC Vantaan valmentajat. Lisätietoa joukkuevoimistelijoiden kesäleireistä ja ilmoittautumaan pääset täältä: 4. SC Vantaan harrasteliikuntapuoli sai vahvistusta SC Vantaan harrastelikuntapuoli vahvistui toukokuun alussa. SC Vantaalla aloitti uutena päätoimisena työntekijänä Jonna Nieminen. Jonna on 25-vuotias entinen Suomen maajoukkueen kumparelaskija sekä harrastanut myöskin telinevoimistelua. Jonna on myöskin opiskellut fysioterapeutiksi. Jonna on toiminut aiemmin urheiluseuroissa harrasteliikunnan ohjaajana ja SC Vantaalla voimistelun erityisryhmien ohjaajana sekä sijaisena erilaisissa harrasteryhmissä sekä joukkuevoimistelun harrastejoukkueiden tunneilla. Jonnan kirkkaimpana tavoitteena on kasvattaa SC Vantaan harrastajamääriä ja seuran näkyvyyttä erilaisten tapahtumien kautta. Lisäksi hän toimii harrasteliikunnan apuna ja kehittää sen toimintaa.

6 5. SC Vantaan sääntömääräinen vuosikokous pidettiin Vuosikokouksessa seuran hallitus sai mukavasti vahvistusta. Seuran hallituksessa uuden kahden vuoden mittaisen kauden aloittivat Tania Potapenko, Mari Mieskonen, Natalia Kolomainen, Karoliina Palmu- Hietanen sekä Hanna Levijärvi. Hallituskauttaan jatkavat Sari Lilja, Kiia Kuusela, Oona Meriälä, Ilona Luukko, Aleksi Tapola ja Anja Söderholm. Lisäksi hallituksen varajäseniksi valittiin Olga Kevis ja Maija Emelianov ja varajäsenenä kauttaan jatkaa Ekaterina Elinskaya. Seuran puheenjohtajana jatkaa Jessica Matila. Hallituksessa on näin ollen lähes sääntöjen mukainen enimmäismäärä jäseniä, mikä takaa upeat toimintaedellytykset kasvavalle seuralle. Hallitus kokoontuu järjestäytymiskokoukseen tulevaa kautta ajatellen Järjestäytymiskokouksessa valitaan mm. seuran varapuheenjohtaja, sihteeri sekä rahastonhoitaja. Lisäksi seuran hallitus pyrkii asettamaan erilaisia työryhmiä asioiden eteenpäinviemiseen, kuten sopivan harjoittelutilan löytäminen. Työryhmiin haetaan myös hallituksen ulkopuolisia henkilöitä ja hallitus tiedottaa työryhmistä erikseen. Vuosikokoukselle esitettiin lisäksi toimintasuunnitelma ja talousarvio. Vuosikokous myös hyväksyi sääntömuutoksen, jossa muun muassa laajennettiin seuran toimintamahdollisuuksia koko Etelä-Suomen alueelle pelkän kotipaikkakunnan lisäksi. Sääntöihin tehtiin lisäksi muita täsmennyksiä. Sääntömuutos etenee seuraavaksi yhdistysrekisteriin. 6. Tule mukaan tukemaan SC Vantaata - rekisteröi K-Plussakorttisi Sport Club Vantaa on K-Citymarket Jumbon kanssa mukana sponsoriyhteistyössä. Rekisteröimällä Plussakorttisi voit omien plussapisteidesi lisäksi tukea SC Vantaata ostoksillasi Vantaan Jumbon K-Citymarketista. Jokaisesta Jumbon K-Citymarketissa tehdystä ostosta kauppias lahjoittaa SC Vantaalle 2% ostosten loppusummasta. Kortin rekisteröiminen ei vaikuta omiin plussapisteiseesi. Voit myös lopettaa tukemisen tai vaihtaa tuen kohteen toiseen milloin vain. SC Vantaan tukijaksi Plussakorttinsa saa rekisteröidä kuka tahansa, eikä se edellytä esimerkiksi seuran jäsenyyttä. Erityisryhmän harjoituksissa on harjoiteltu muun muassa nauhaohjelmaa Vuonna 2016 K-plussa sponsorointi-tulot käytetään erityisliikunnan tukemiseen ja voimisteluvälineiden hankintaan. Tänä keväänä sponsorituottojen ansiosta erityisliikuntaryhmien toimintaa on pystytty tehostamaan. Erityisvoimisteluryhmissä on pidetty tehotreenejä, joissa voimistelijoiden kilpailuohjelmia on pystytty viemään eteenpäin. Tulevana viikonloppuna erityisvoimisteluryhmästä lähtee yhteensä 7 voimistelijaa Kisakallion Special Olympics -valmennusleirille sekä rytmisen voimistelun Special Olympics -kilpailuihin.

7 SC Vantaan tukijaksi rekisteröityminen 1. Mene osoitteeseen 2. Täytä lomakkeelle omat tietosi, plussakorttisi numero ja sponsorointikoodi SP0571 ja lähetä lomake Muista aina näyttää plussakorttia kassalla asioidessasi yhteistyöliikkeessä! 7. Tapahtumakalenteri Keväällä ja kesällä SC Vantaa järjestää taas lukuisia tapahtumia. Kevätkausi huipentuu SC Vantaan kevätnäytöksiin, joissa esiintymässä nähdään sekä harrasteliikuntaryhmien että voimistelijoiden upeat esitykset! Kaikkien tapahtumien järjestämiseen tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia, joten tule rohkeasti mukaan! Alta tapahtumakalenterista löydät tietoa kevään voimistelutapahtumista sekä SC Vantaan omista tapahtumista. SC Vantaan järjestämät tapahtumat on merkitty kultaisella Rytmisen voimistelun Special Olympics kilpailut, Lohja Joukkuevoimistelun yli 14v SM-kilpailut ja kilpasarjojen mestaruuskilpailut, Vantaa Joukkuevoimistelun 12-14v SM-kilpailut ja kilpasarjojen mestaruuskilpailut, Tampere 21.5 KevätLumo Voimistelun Stara-tapahtuma, Vantaa 22.5 SC Vantaan kevätnäytös, Vantaa SC Vantaan Sporttileirit, Vantaa Joukkuevoimistelijoiden Voimisteluleiri, Vantaa ja SC Vantaan Kesävoikat, Vantaa Joukkuevoimistelun MM-kilpailut, Tšekki Joukkuevoimistelijoiden syyskausi alkaa Lets Go leirillä, Vantaa 1.9 Harrasteliikuntatunnit alkavat Sport Club Vantaa ry PL Vantaa

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia JÄSENKIRJE 2/2015 1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. SC Vantaan valmennustiimi vahvistuu... 4 4. Special Olympics voimistelu... 4 5. Kesävoikat yli 3-vuotiaille

Lisätiedot

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia

1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia JÄSENKIRJE 1/2015 1. Joukkuevoimistelijoiden kuulumisia... 2 2. SC Vantaan uusin laji: Rytminen voimistelu... 3 3. Harrastetuntien syyskauden päättyminen... 3 4. Urheilijan Taivas+Helvetti - Tarinoita

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2014 1. SC Vantaa ja Tapanilan Erä ovat aloittaneet seurayhteistyön 2. Koko perhe liikkumaan! 3. Syksyn kuulumisia 4. Leiristipendit kesäksi 2015 5. Seuran jäsenten syyskokous

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 3/ 2013 1. Menestystä joukkuevoimistelussa 2. Mukaan joukkuevoimisteluun 3. Joukkuevoimistelun harrastejoukkue 4. Harrasteliikuntaa keväällä 2014 5. Voimistelua erityistä apua tarvitseville

Lisätiedot

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2013

SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2013 SC VANTAAN JÄSENKIRJE 2 / 2013 1. Etelä-Suomen aluekilpailut ja TalviLumo Voimistelu asema 2. SC Vantaalle suurin mahdollinen seuratuki 3. Harrasteliikunnan kuulumisia 4. SC Vantaan nettikirpputori 5.

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 2 3 HARRASTELIIKUNTA... 2 3.1. Lapset ja nuoret... 3 3.2 Perheliikunta... 3 4 VALMENNUSTOIMINTA...

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry

Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry Toimintakertomus 2012 TOIMINNAN TARKOITUS JA TAVOITTEET Voimistelu- ja urheiluseura Elise - Vantaa ry:n sääntöjen mukaan seuran toiminnan tarkoitus on edistää

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015

JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015 JÄRVENPÄÄN VOIMISTELIJAT RY VALMENNUSRYHMIEN INFO TILAISUUS JÄRVENPÄÄ-TALO 24.8.2015 Järvenpään Voimistelijat ry. pähkinänkuoressa Perustettu vuonna 1950 Jäseniä n. 667 henkilöä (tilanne 24.8.2015) Lapset

Lisätiedot

uutiskirje helmikuu 2012

uutiskirje helmikuu 2012 ovolaisen uutiskirje helmikuu 2012 SISÄLTÖ 1. Aikuisten ja lasten harrasteryhmiin mahtuu vielä mukaan 2. Miss Valentinessa OVOn joukkueille positiivinen kauden avaus 3. Ovolainen : Oona Paatsalo 4. Espoo

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

uutiskirje huhtikuu 2011

uutiskirje huhtikuu 2011 ovolaisen uutiskirje huhtikuu 2011 SISÄLTÖ 1. OVO Teamille naisten SM-kultaa, Fosforit junioreiden ykkönen 2. Magneeteille junioreiden Etelä-Suomen aluemestaruus 3. Seuran kevätkokouksen päätökset 20.4.

Lisätiedot

SM-kisat, 15.4.2011 Jyväskylä. Joukkuevoimistelun SM-kilpailut, Jyväskylä, 16.4.2011 14-16 -vuotiaat, lopputulokset

SM-kisat, 15.4.2011 Jyväskylä. Joukkuevoimistelun SM-kilpailut, Jyväskylä, 16.4.2011 14-16 -vuotiaat, lopputulokset SM-kisat, 15.4.2011 Jyväskylä Joukkuevoimistelun SM-kilpailut, Jyväskylä, 16.4.2011 14-16 -vuotiaat, lopputulokset 1) Olarin Voimistelijat, Fosforit alkukilpailu 18,00 + loppukilpailu (TV 5,80 + AV 3,65

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Joulun lepoa meille kaikille! Liikunnallista uutta vuotta 2015!

Joulun lepoa meille kaikille! Liikunnallista uutta vuotta 2015! 3/2014 TTNV:n viimeisimmät vuodet ovat olleet aktiivista seuratoiminnan muutosten aikaa. Seuraa on tuotu isoin askelin 2000-luvulle monenlaisissa asioissa. Kiitokset kaikille seuratoimijoille kanssani

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS SPORT CLUB VANTAA RY

TOIMINTAKERTOMUS SPORT CLUB VANTAA RY TOIMINTAKERTOMUS 2016-2017 SPORT CLUB VANTAA RY SISÄLLYSLUETTELO SPORT CLUB VANTAA RY 3 Toiminnan tavoitteet 4 Seuran visio 5 ORGANISAATIO 5 SC Vantaan hallitus 5 SC Vantaa työnantajana 6 Palkkaportaat

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

uutiskirje toukokuu 2012

uutiskirje toukokuu 2012 ovolaisen uutiskirje toukokuu 2012 SISÄLTÖ 1. OVOn suositut kesäjumpat alkavat taas 2. Kesäleireille mahtuu vielä mukaan 3. OVO Golf 2012 ilmoittautuminen päättyy pe 18.5. 4. OVO Teamilla edessä tiukka

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Kulta Hopea Pronssi Muut

Kulta Hopea Pronssi Muut AKROBATIAVOIMISTELU 1lk 2lk parit Mitali 2 2 2 2lk triot Mitali 3 3 3 3lk parit Mitali 2 2 2 3lk triot Mitali 3 3 3 Age group 11-16 parit Mitali 2 2 2 Age group 11-16 triot Mitali 3 3 3 Juniorit 12-19

Lisätiedot

Seinäjoen voimistelijoiden 90-vuotis juhlatiedote

Seinäjoen voimistelijoiden 90-vuotis juhlatiedote Seinäjoen voimistelijoiden 90-vuotis juhlatiedote Puheenjohtajan kynästä, Hyvää kuluvaa Vuotta 2017! Alkamassa on Suomen ja Seinäjoen voimistelijoiden juhlavuosia. Mikä olisikaan parempi vuosi täyttää

Lisätiedot

Valmennusryhmien info Järvenpään voimistelijat

Valmennusryhmien info Järvenpään voimistelijat Valmennusryhmien info 2017-2018 Järvenpään voimistelijat Voimistelijan polku Seurassamme on mahdollista harrastaa joukkuevoimistelua monella eri motivaatioja taitotasolla, joita on kuvattu joukkuevoimistelijan

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta

Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta Mäntsälän Voimistelijoiden jvtoiminta kaudella 2016-2017 Tuovinen 17.5.2016 PL 45, 04601 Mäntsälä www.mantsalanvoimistelijat.fi puh 040 513 7892 mantsalan.voimistelijat@msoynet.com Vanhempainillan aiheet

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt Ryhmiin pääseminen edellyttää Kankaisten Golfin jäsenyyttä ja seuran edustamista kilpailuissa sekä pelaamista ja harjoittelua Kankaisten Golfissa. Haastaja-,

Lisätiedot

Magneettien historia. Voimistelukausi 2010 - Ellun palaute

Magneettien historia. Voimistelukausi 2010 - Ellun palaute Magneettien historia Voimistelukausi 2010 - Ellun palaute Jumppakausi vuodelta 2010 on saatu päätökseen. Magneeteilla kulunut vuosi 2010 on ollut upea. Tytöt ovat kehittyneet paljon ja eteenpäin on menty

Lisätiedot

LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT RYTMINEN VOIMISTELU 2010

LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT RYTMINEN VOIMISTELU 2010 LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT RYTMINEN VOIMISTELU 2010 2 (13 ) LUOKKA- JA IKÄKAUSIKILPAILUT (LUOKAT I - M, YKSILÖT JA JOUK- KUEET, IKÄSARJAT 8-V. NAISTEN SARJA) Alla esitetään luokittain ja ikäkausittain

Lisätiedot

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta

UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005. Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta UUTISIA JA KISASIJOITUKSIA VUOSILTA 2004-2005 JOULUKUU 2005 Parketti vietti joulujuhlaa (13.12.2005) Järjestötalolla Katso kuvia joulujuhlasta Tanssiesitysten lomassa suoritettiin menestyksekkäästi F-katselmus

Lisätiedot

Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä. Vanhempaininfo

Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä. Vanhempaininfo Suomen Voimisteluliitto Rytminen voimistelu Minirinki ja N-ryhmä Vanhempaininfo 26.1.2019 Suomen rytmisen huippuhetket 2018 MM joukkueiden 2-ottelu 10. sija, vanne 9.sija EM joukkueiden 2-ottelu 9.sija,

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

RV SM-karsinta Suoritusjärjestys

RV SM-karsinta Suoritusjärjestys RV SM-karsinta 17.4. Suoritusjärjestys Ryhmä 1 noin klo 12.00-13.40 12:00 1. Lähteenaro Ava Elise naru 12:02 Esitys Siiri Joronen 12:04 2. Kauranen Alma Elise-J vanne 12:06 Esitys Vanessa Jasnikovski keilat

Lisätiedot

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015

Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 Saaristomeren Melojat ry TIEDOTE kesäkuu 2015 /Nuorisojaosto Ajankohtaista: Oletko kiinnostunut lähtemään yhden yön retkelle syyskuun viikonloppuna? Mukaan sunnuntain 28.6. Gullö Rundiin Tammisaareen?

Lisätiedot

Joukkuevoimistelun valmennukseen uusia tuulia

Joukkuevoimistelun valmennukseen uusia tuulia Joukkuevoimistelun valmennukseen uusia tuulia Joukkuevoimistelun valmennusjärjestelmän uudistuksia on toteutettu vaiheittain viimeisen vuoden aikana. Liittojohtoista valmennustoimintaa kehitetään lajiasiantuntijaryhmän

Lisätiedot

NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-SÄÄNNÖT 2015 (4.2.2015)

NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-SÄÄNNÖT 2015 (4.2.2015) NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-SÄÄNNÖT 2015 (4.2.2015) Naisten ja tyttöjen SM-4-ottelu ja telinekohtainen SM-kilpailu Naisten ja tyttöjen JunnuGym ja joukkue-sm-kilpailut NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-4-OTTELU JA TELINEKOHTAINEN

Lisätiedot

Kevättä odotellessa! Hyvinkää Cup Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi katja.borisov()hyvinkaa.fi. Tapahtumia. Laita päivät muistiin!

Kevättä odotellessa! Hyvinkää Cup Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi katja.borisov()hyvinkaa.fi. Tapahtumia. Laita päivät muistiin! Kevättä odotellessa! Tämä on Hyvolin toinen uutiskirje, jonka tavoitteena on kertoa kuulumisia Hyvolin toiminnasta. Tässä uutiskirjeessä esittäytyy Hyvolin joukkueenjohtajat. Seuraava uutiskirje ilmestyy

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 6/2013 Kiitos kaudesta 2013 Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 kuudes ja viimeinen jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat

Lisätiedot

3.12.2007 Kotkan Tyttökisoista menestystä

3.12.2007 Kotkan Tyttökisoista menestystä 3.12.2007 Kotkan Tyttökisoista menestystä Magneetit ylsivät Kotkassa pidetyissä tyttöjen välinekilpailuissa 10-12 -vuotiaiden sarjassa upeasti 1. kategoriaan. Tytöt saivat lisäbonusta sekä ryhdistä että

Lisätiedot

Hyvinkää Ringettessä oli jäseniä 266, joista pelaajia 202. Seuramme oli Suomen suurin ringetteseura kuluneella kaudella.

Hyvinkää Ringettessä oli jäseniä 266, joista pelaajia 202. Seuramme oli Suomen suurin ringetteseura kuluneella kaudella. Hyvinkää Ringette ry Toimintakertomus kaudelta 2013-2014 1. SEURAN TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää ja järjestää ringettetoimintaa tytöille Etelä-Suomen alueella sekä naisille valtakunnallisella tasolla.

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

Kaikkien taitoryhmien harjoittelun tukena on Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmä.

Kaikkien taitoryhmien harjoittelun tukena on Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmä. Kaikkien taitoryhmien harjoittelun tukena on Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmä. pronssi-, hopea- ja kultamerkki (kaikille) Stara-kilpailut (kaikille vapaaehtoisille) NTV Luokkakilpailut Harjoitukset

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa!

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa! MAAJOUKKUEVALMENNUS TeamGymin maajoukkuevalmennus 2019 JÄRJESTELMÄ Maajoukkuevalmennus on osa liittojohtoista TeamGymin valmennusjärjestelmää Maajoukkuevalmennuksen tarkoituksena on tukea voimistelijan

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2014 Sisältö 1 YLEISTÄ... 3 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 3 3 HARRASTELIIKUNTA... 3 3.1. Lapset... 4 3.2. Lapset ja nuoret... 4 3.3. Perheliikunta... 4 4

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2011 Taipumattomat r.y. Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi puh: 040-5419119 taipumattomat@santasport.fi 1. YLEISTÄ Taipumattomat ry. on Rovaniemellä toimiva Suomen pohjoisin voimistelun

Lisätiedot

Kaikkien taitoryhmien harjoittelun tukena on Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmä.

Kaikkien taitoryhmien harjoittelun tukena on Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmä. Kaikkien taitoryhmien harjoittelun tukena on Suomen Voimisteluliiton kilpailujärjestelmä. pronssi-, hopea- ja kultamerkki (kaikille) Stara-kilpailut (kaikille vapaaehtoisille) NTV Luokkakilpailut B-luokassa

Lisätiedot

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1998 tai myöhemmin syntyneet).

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1998 tai myöhemmin syntyneet). TOIMINTASUUNNITELMA 1 Hallinto Vuoden toimintaa johtaa syksyn 2014 liittokokouksessa valittu kuusijäseninen hallitus sekä puheenjohtaja. Liiton keskeisen toiminnan jäsentämisen kautta hahmottuu erilaisia

Lisätiedot

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Maaliskuu/kesäkuu 2019 Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Kilpailutyyppien rinnalle erillinen testaamiseen perustuva merkkijärjestelmä. Kaikille

Lisätiedot

Vantaan Voimisteluseuran kuukausitiedote, helmikuu 2014

Vantaan Voimisteluseuran kuukausitiedote, helmikuu 2014 Vantaan Voimisteluseuran kuukausitiedote, helmikuu 2014 Tässä kuukausitiedotteessa: Yleistä - Kevätkausi vauhdissa - Asiakaskyselyn palautetta - Isoja hankkeita käynnissä - Uusi johtokunta aloitti toimintansa

Lisätiedot

KEVÄÄN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 12.1. KLO 19:30 ALKAEN TUULIMÄESSÄ KILPAPOIKIEN YHTEISTIEDOTE 21.12.2010

KEVÄÄN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 12.1. KLO 19:30 ALKAEN TUULIMÄESSÄ KILPAPOIKIEN YHTEISTIEDOTE 21.12.2010 KEVÄÄN VANHEMPAINILTA KESKIVIIKKONA 12.1. KLO 19:30 ALKAEN TUULIMÄESSÄ KILPAPOIKIEN YHTEISTIEDOTE 21.12.2010 Telinevoimistelu lajina Miesten telinevoimistelu (MTV) on kansainvälisen voimisteluliiton (FIG)

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

5.12.2008 Esiintyminen Espoon 4. luokkalaisille kaupungin järjestämässä itsenäisyyspäiväjuhlassa

5.12.2008 Esiintyminen Espoon 4. luokkalaisille kaupungin järjestämässä itsenäisyyspäiväjuhlassa 5.12.2008 Esiintyminen Espoon 4. luokkalaisille kaupungin järjestämässä itsenäisyyspäiväjuhlassa Magneetit esiintyivät 5.12. LänsiAuto Areenalla kaikille Espoon koulujen neljäsluokkaisille tarkoitetussa

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry.

VUOSIKERTOMUS Voimistelu- ja urheiluseura ELISE ry. VUOSIKERTOMUS 2018 Vuonna 2018 Elisessä panostettiin toiminnan laadun kehittämiseen sekä perustettiin uusia ryhmiä tarjonnan lisäämiseksi. Lisäksi uudistettiin Elisen strategia, joka tähtää harjoittelu-

Lisätiedot

Valmennusryhmien info syksy Järvenpään voimistelijat

Valmennusryhmien info syksy Järvenpään voimistelijat Valmennusryhmien info syksy 2016 Järvenpään voimistelijat Tapahtumat 1.8. Syyskausi alkaa (kesäharjoitukset vko 31-32) 3.-4.9. HJM-kutsuleiri, Järvenpää Liikuntahalli 10.9. HJM-taitokilpailu, Mäntsälä

Lisätiedot

Tiedote 1/ elokuuta Keilakausi alkaa - Wjuhuu!

Tiedote 1/ elokuuta Keilakausi alkaa - Wjuhuu! Keilakausi alkaa - Wjuhuu! Monenlaista säätä on tänä kesänä saatu kokea. toivottavasti omat suunnitelmasi ovat onnistuneet, säistä huolimatta. Helteiden helpottaessa on aika suunnata ajatukset tulevaan

Lisätiedot

Pakilan Voimistelijat PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksytty

Pakilan Voimistelijat PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksytty Pakilan Voimistelijat PNV ry TOIMINTASUUNNITELMA 2019 2020 Hyväksytty 27.5.2019 TAVOITTEET TOIMENPITEET MITTARIT Tuotevalikoima: Ryhmät nykyistä täydemmiksi 2 3 uutta ryhmää Tuntivalikoiman selkeyttäminen

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

Aurinkoinen sää kruunasi kevätjuhlamme

Aurinkoinen sää kruunasi kevätjuhlamme Aurinkoinen sää kruunasi kevätjuhlamme Merenneitojen SM-kultakakkku! Magneetit siirtyivät kesälaitumille! Magneetit juhlistivat kevätkauden päätöstä kesäjuhlien merkeissä aurinkoisena kesäkuisena maanantaina.

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Seura on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n sekä Etelä-Suomen Urheilu ja Liikunta ry:n jäsen.

Seura on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n sekä Etelä-Suomen Urheilu ja Liikunta ry:n jäsen. :n TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 SEURAN TOIMINNASTA Kausi 2013-2014 oli seuran kolmastoista toimintavuosi. Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikkumista ja tarjota eri-ikäisille mahdollisuus

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet

Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Uusien harrastajien ilmoittautuminen 2019 cheerleading- ja cheertanssijoukkueet Seurassamme suunnitellaan toimivaksi keväällä 2019 yhteensä 25 cheerleading-, 3 cheertanssiryhmää ja yksi cheerleadingin

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014

MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 MP VALMENNUSPAKETIT RYHMITTAIN 2014 22.4.2014 Ilmoittatuminen ryhmiin on sitova ja paattyy 28.04.2014. Harjoitusmaksu tai osa siita palautetaan vain erityistapauksissa kuten vakavasti sairastuessa. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

uutiskirje kesäkuu 2011

uutiskirje kesäkuu 2011 ovolaisen uutiskirje kesäkuu 2011 SISÄLTÖ 1. Lasten kesä- ja elokuun päiväleireillä vielä tilaa! 2. Pihajumpat käynnissä nauti kesästä hyvässä kunnossa 3. OVOn kevätnäytökset 2011 - tilaa DVD ja Blu-ray

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40)

JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) JoenVoLi telinevoimistelujaosto Palautekysely vanhemmille keväällä 2011 (vastauksia 40) Mikä toiminnassa on onnistunut? (yhteenveto) - innostuneisuus, monipuolisuus - pienet tai pienehköt ryhmät -

Lisätiedot

Luokkakilpailut , Vantaa

Luokkakilpailut , Vantaa Luokkakilpailut 22-23.04.2017, Vantaa Suoritusjärjestys STARA Sunnuntai 23.04.2017 9.30-12.45 Aika Sukunimi,Nimi Seura Ohjelma 1 9:30 Artemenko Anastasia, Egorova Anastasia SC Vantaa naru 2 9:32 Hammarberg

Lisätiedot

Valmentajien pelisäännöt

Valmentajien pelisäännöt Valmentajien pelisäännöt 1. Harjoitteleminen ja kilpaileminen ikäluokittain 1.1 Harjoitusmäärät ja tavoitteet Forssan Naisvoimistelijoiden periaatteena on tarjota joukkuevoimisteluharrastus yli 8- vuotiaille

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Espoon Telinetaiturit ry. Toimintakertomus toimintavuodelta 2015, lyhennelmä

Espoon Telinetaiturit ry. Toimintakertomus toimintavuodelta 2015, lyhennelmä Espoon Telinetaiturit ry Toimintakertomus toimintavuodelta 2015, lyhennelmä Johdanto EsTT:n toiminnan painopisteet ovat voimistelun ydintoiminnassa (harraste-, kilpailu- ja aikuisvoimistelu) sekä seuran

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

Voimistelu- ja urheiluseura Elise

Voimistelu- ja urheiluseura Elise Voimistelu- ja urheiluseura Elise Perustettu vuonna 1921 Jäseniä 871 Voimistelun erikoisseura Akrobatiavoimistelu Joukkuevoimistelu Rytminen voimistelu Sinettiseura Voimisteluliiton huippuvoimisteluseura

Lisätiedot

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010

SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 SM-KILPAILUSÄÄNNÖT 13.09.2010 1 OSANOTTO- JA EDUSTUSOIKEUS Kaikilla keilaajilla, jotka ovat SFKL:n alaisen firmakeilailuyhdistykseen kuuluvan jäsenfirman palveluksessa, on oikeus osallistua kilpailuun.

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Tiedote 1/ elokuuta 2015

Tiedote 1/ elokuuta 2015 Keilakausi alkaa - Wjuhuu! Monenlaista säätä on tänä kesänä saatu kokea. toivottavasti omat suunnitelmasi ovat onnistuneet, säistä huolimatta. Keilailukausi alkaa, helteistä huolimatta. Olette valinneet

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

Ikäkausikilpailut 22.2.2014. Nimi Synt.vuosi Luokka/sarja Väline Seura

Ikäkausikilpailut 22.2.2014. Nimi Synt.vuosi Luokka/sarja Väline Seura 1 Vendela Alilehto 2005 8-10v. naru Suomalainen voimisteluseura Espoo ry, SVS Espoo Vendela Alilehto 2005 8-10v. vanne Suomalainen voimisteluseura Espoo ry, SVS Espoo 2 Aida Haveri 2004 8-10v. naru Suomalainen

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

uutiskirje huhtikuu 2013

uutiskirje huhtikuu 2013 ovolaisen uutiskirje huhtikuu 2013 SISÄLTÖ 1. OVOn toimisto on muuttanut 2. OVO Junior Teamille MM-pronssia 3. OVO Team voimisteli hopealle Sofian maailmancupissa 4. Espoo Cup kokosi yli 500 voimistelijaa

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää

Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Rytmisen voimistelun merkkijärjestelmä Maaliskuu 2019 Merkkijärjestelmä osaksi rytmisen kilpailujärjestelmää Kilpailutyyppien rinnalle erillinen testaamiseen perustuva merkkijärjestelmä. Kaikille voimistelulajeille

Lisätiedot

Akrobatiavoimistelussa huikeat tasapaino- ja kehonhallinnantaidot yhdistyvät erilaisiin voimistelijoiden

Akrobatiavoimistelussa huikeat tasapaino- ja kehonhallinnantaidot yhdistyvät erilaisiin voimistelijoiden VOIMISTELU Tekstit: Roosa Suomalainen ja Anniina Mikkola Koonnut: Nina Rantalankila, viestintäpäällikkö, Suomen Voimisteluliitto Akrobatiavoimistelu Akrobatiavoimistelussa huikeat tasapaino- ja kehonhallinnantaidot

Lisätiedot

NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-SÄÄNNÖT 2012 ( )

NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-SÄÄNNÖT 2012 ( ) NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-SÄÄNNÖT 2012 (24112011) Naisten ja tyttöjen SM-4-ottelu ja telinekohtainen SM-kilpailu Naisten ja tyttöjen junnu-gym ja joukkue-sm-kilpailut NAISTEN JA TYTTÖJEN SM-4-OTTELU JA TELINEKOHTAINEN

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu

Vanhempainilta Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Vanhempainilta 16.8.2017 Turun Urheiluliitto, joukkuevoimistelu Illan kulku 2 1. Valmentajien esittely 2. Uuden valmennusjärjestelmän esittely 3. Joukkuevoimistelutoimialan pelisääntöjen läpikäyminen 4.

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

Barista JAM 2011 Baristamaajoukkue 2011 tiedote medialle ja jäsenistölle

Barista JAM 2011 Baristamaajoukkue 2011 tiedote medialle ja jäsenistölle Barista JAM 2011 Baristamaajoukkue 2011 tiedote medialle ja jäsenistölle Barista JAM 2011 sponsorit ja yhteistyökumppanit Suuri kiitos kaikille sponsoreille, yhteistyökumppaneille ja avustajille! Barista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Esipuhe Iisalmen Taekwondo Ry on vuonna 2000 perustettu liikunta- ja urheiluseura, sen tarkoituksena on edistää Taekwondon keinoin kunto- ja terveysliikuntaa, kilpaurheilua sekä

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot