Pettisten mehuaseman blogi 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pettisten mehuaseman blogi 2011"

Transkriptio

1 Pettisten mehuaseman blogi 2011 Viikolla mehuasemaa oli käyttänyt 65 hiihtäjää Upea keli, hyvä latu, ihana tarjoilu! Mitä muuta vois sunnuntailta toivoa?!!! EI mitään! Tarja & Pirjo Kiitos hyvästä mehusta ja ladusta. Ihan aurinko kultaa tätä päivää! Eila ja Risto Vielä naatitaan! eppo Upea ilma ja mahtava keli. Kiitos mehusta, kyllä tämä kruunaa kaiken! Aurinkoista kevättä. Hannele. ja Reijo H klo Latu ajettu just! Hyvä säkä! Hieno keli. Kiitos mehusta ja hyvästä ladunhoidosta! Merja ja Jussi V. Taitaapi olla viimeinen kelkalla ajo tänä keväänä. Latu aika hyvä. Ei muuta kun hiihtämään! eppo Luistava keli, hyvä lämmin mehu. Kiittäen Arja ja Markku Keväthanget! Jäinen latu, vähän liiankin luistava keli (alamäki, ojanotkot, mutkat). Niitä viimeisiä kelejä, mutta onhan tätä jatkunut jo 3 kuukautta. eppo Aurinko paistoi, mehu oli kuumaa ja latu hienossa kunnossa. Kiitso aukonjalaiset T, Hiihtäjä kirkonkylästä 15.3 Aurinko, latu, mehu? Viikolla mehuasemaa oli käyttänyt tasan 100 hiihtäjää Ihana menu ja pikkuleivät maistuivat sekä äidille että Jymylle. Kiitos mehu-eilalle ja -Matille. Jymy&Taina J Upeat ladut, Hyvää mehua, Kiitos! Arja B. Paljon Kiitoksia!

2 Risto V. Kiitos tarjoilusta, ihanat ladut. T: Päivi, Helena 8 v, Janna 7 v uuret kiitokset latuaseman pitäjille, ainutlaatuista nykyaikana. Yrjö ja Eeva Taitaapi olla viimeisiä kertoja kun latua voi ajaa, aurinko sulattaa jo kovin. Nyt latu loistavassa kunnossa. Nauttikaa! eppo Kiitos mehusta ja kiitos myös latumestarille. Tosi hyvä hiihtokeli tänään. t. Kirsi Kiitokset vielä kerran mehupisteen pitäjille! Ihanaa kun olemme saaneet nauttia hiihtokaudesta näin pitkään. Blogin kautta välittyvät varmasti kiitokset myös ladun hoitajalle. Toivottavasti kelit suosivat vielä. Aurinkoista kevättä, Lea Kevättä ilmassa, mutta hanki on edelleen paksu ja vahva. 2 lämpöastetta.. Kiitoksin, Pauli Taas tuulee ja luistaa. Matka joutuu kun lykkiä muistaa! Kiitos mehupisteistä, hienoa! J Hieno ilma vaan sukset kun lipsuu. Pitääpi hakea liisteriä kaupasta Teija & Hasan Turku Aurinko paitaa ja naama ruskettuu. aa nähdä kuinka kaunan avijoen ylityspaikka säilyy, vesi jo virtaa. Kiitos taas mehusta. Liisi & Arja Kiitos mehusta Eila ja Matti. Nyt kun pääsemme Raukkalaan niin takana on 180 km. uurkiitos epolla hyvistä laduista. Markku ja Arja 8.3. Naistenpäivänä ei ole vielä näkynyt yhtään naista ladulla! Vähän vetistää (latu). eppo 7.3. Hiihtämässä isän kanssa. Kiitos mehusta. Helena Jälleen ladulla! Minna

3 Loistavaa ja luistavaa laskiaista! En voinut vastustaa kiusausta syödä mainiota laskiaispullaa, vaikkei rahaa olekaan matkassa. yö siis velaksi - Kiitos- ja maksu tulee perästä. Eeva Kova tuuli, mutta hyvin luistaa. Aaro ja Verneri H. Mirja., Risto. Viikolla mehuasemaa oli käyttänyt 139 hiihtäjää 6.3. Onpas komea hiihtokeli. Liukas latu, taitaa olla väki katsomassa kisoja kun on niin rauhallista (klo 16.30). Hyvää pullaa ja mehua, kiitos. eppo Kiitos Liisi & Arja J. Onneksi on olemassa talkoohenkeä. Kiitos. Jali Kiitos. Teija ja Risto Keli on taas jälleen kerran nautinnollinen ja samoin on pieni mehuhetki! Kiitos! Elisa K. Aurinko paistaa ja tuulee. Kiitos mehusta. Pauli 5.3. Huipulla tuulee! Mira ja Jaakko Myötätuuli toistaiseksi. Mehu tekee kyllä hyvää myrskyssä, kiitos. Andreas Ihana latu, juuri ajettu! On kuin hiihtelis Lapin hangilla. Kiitos mehusta! t. Marjatta Koitan saada jäisen ladun vähän rikottua, josko riittäisi purkkivoiteet, ettei tarttis liisterin kanssa sutata. Kaunis keli, ei taida enää irtolunta olla hangella, e mee ladut heti umpeen. eppo 3.3. Kiitos mehusta ja pipareista! Eetu & Aino Aurinkoista, mutta tuulee kovin. Kiitos mehusta. Tuija & Veera Kiitos mehusta.

4 Kirsi ja Jussi (44 min) Taas hiihdettiin koko lenkki. Hannele ja eppo Muuten hyvä hiihtosää, mutta pikkusen liian tuulinen. Kiitos loistavasta tarjoilusta! Pirkka ja Timo R Loistava keli, mutta aurinko jo laskee... J. Kiitos mehusta! usanna Lämmin kiitos ihanasta mehusta! Tuli tarpeeseen. Anneli ja Maija Kiitos taasen, oli hyviä pikkuleipiä, nam, nam. Pirjo ja Tuula Jaksettiin koko lenkki kun oli niin kaunista ja hyvä eli. Hannele ja eppo Leena ja Jukka kiittää maistuvasta mehusta! Ilma kuninkaallinen ja latu luistaa! Kiitos usille ja epolle Jami Pettisten susille lämmin kiitos ja siunaus. Ulla 1.3. Ihan päätös työpäivälle! Kiitos J, Nipa, Malla & Mimi Kiitos lämpimästä mehusta ym! Nina K. Anne-Mari J. Kiitos mehusta. Helmi ja Tero Loistava keli, latu kovassa käytössä. Vähän kulunut, pitänee vetää toinen viereen. unnuntaina ladulla väkeä vähän yli 200. Kiitoksia aktiivisuudesta! eppo Ari T. Yliskulma, 29 km takana, mehu auttaa jaksamaan. Nyt sitten takaisin Parmaharjulle ja ehkä vielä yksi lenkki siellä. Kiitos taas!. uloisista sydänpipareista ja makoisasta mehusta. Maaliskuu ei olisi voinut mukavammin alkaa! Hiihtävä äiti & tyttö 7v

5 Paljon kiitoksia hyvästä palvelusta. Ulla ja Jorma K klo Kiitoksia paljon lämpimästä mehusta, oli oikeen maukasta. Jarkko Kiitos paljon jälleen mehusta ja piparista! Hiihtäjätyttö 97 J Kiitos mehusta ja loistavasta ladusta asianosaisille! Pärde Kiitos taasen mehusta ja maukkaista pipareista. Pirjo a ulo Hiihdimme auringon sylissä hyvästit helmikuulle! Kiitos taas maukkaasta mehusta! Hiihtävä äiti & isi Taas uskallettiin hiihtää kun ilmat lämpis. Hannele ja eppo Hyvät ladut TK Hiihtolomaviikolla latu oli ahkerassa käytössä. Viikolla pakkanen häiritsi hiihtoja, lauantaina tuuli ja tuisku, mutta sunnuntain laturetkipäivänä oli hyvä keli. Kaksi astetta pakkasta ja aurinko paistoi. Mehuasemalla pysähtyi viikon aikana 193 hiihtäjää, joissa mukana 91 sunnuntain laturetkeläistä Hyvä lenkki ja menu lämmitti mukavasti, kiitos! enja ja Marko Kiitos! Hyvä on hiihtäjän hiidellä, upea keli ja hyvä mehu! Pasi & Kimmo Kiitos taas Eila mehusta, Tuija Kiitos taas! Hannu ja Ami Aivan mahtavaa! Kiitos kaikille ladun ylläpitäjille ja kestittäjille, -2 C. Kävin myös C. ari. Voiko ihanammin päivän enää alkaa... Pirjo ja ulo Marja ja Reino L.

6 Teija K. Raimo L. Ihan ilman ja luistava keli. Mieli on kirkas ja iloinen. Kiitos Eila hyvästä tarjoilusta. Marjatta Muutama hiihtäjä ladulla, tuisku peittää pian ladun edellisen hiihtäjän jälkeen. E uurkiitos mehusta! Tuulisen hiihtolenkin keskellä ihanaa ylellisyyttä! Kati ja Johanna Kiitos mehusta! A ja Jaana M Kiitos hienosta ladusta ja mehusta! Kiitos mehusta. Mirja V Kiitos mukavasta yllätyksestä. Mehu lämmitti mukavasti. Raili ja Raimo 23.2 Mukava hiihdellä iltapäiväauringossa, pakkasta varjossa -13 C Eila Kiitos mehusta! Mahtava ilma. Mira ja Jaakko Täällä taas, keli loistava. Josko vielä illalla tulis toisen kierroksen. Hikikin tulee, eppo Ollaan hiihdetty kivaa latua pitkä matka. Menu lämmittää mukavasti J T, usanna, Hilda ja Loviisa Kiitos, olette oikea talvienkeli. iunausta ja iloa teille toivoen, hiihtävä äiti, isä ja tyttö Kiitos! T: Hiihtäjä Kiitos, Ihanaa! t, Anna Hyvää mehua, kiitos Eila! Marjatta ja Kaisa. Kaunis kiitos lämpimästä mehusta ja pipareista. usanna ja Verneri. eija & eppo M myös kiittävät mehusta ja pipareista.

7 Kiitos mehusta. Ulla mehupisteellä oli käytetty yhteensä 33 mukia Nihkeä keli, kuuma mehu. Kiitos, Jami Iso kiitos mehusta ja piparista, Aino-Lotta Atro, Anna-Liisa, Arsi, Jere Hiihto sujui ja juoma maistui. Komea päivä. Kiittäen Jaana M Mittarissa klo C, loistava keli. Ihmeellistä, ei koko viikkona yhtään kierrosta kelkalla, mutta suksilla menossa 11. kierros. Ensi viikon sunnuntaina laturetki Parmaharjulta tänne, yhteensä 17 km. Makkaranuotio Raukkalassa. Tervetuloa! viikonloppuna mehuasemalla oli käytetty 44 mukia Lämmin yllätys hiihtolenkin puolivälissä (pakkasta 15 astetta). Kiitos, hyvää ystävänpäivää. J & U, Hyvää ystävänpäivää. Kiitos mehusta. AK & AK & EK u aamulenkki - 22 astetta, vähän nihkeä keli. Iltapäivällä kaksi kierrosta, paljon luistavampi keli La 3 kertaa kelkalla, ladut heti umpeen. Illalla kaksi hyvää latua sunnuntaita varten, illalla kierros suksilla Kiitos lämpimästä mehusta! Hienoa tällainen. Kyllä taas jaksaa hiihdellä. K 7.2. Kiitos taas J Kiitos 'huoltajalle'. P & viikonloppuna oli käytetty yhteensä 83 mehumukia. Ihanteellinen hiihtosää oli houkutellut runsaasti kansaa ladulle.

8 6.2. Kiitos hyvästä ladusta. Kaksi vierekkäistä latua on paikoitellen tarpeen, ehkä enemmänkin, kun kansaa on paljon liikkeellä. Kiitos mehusta. & A Kiitos mehusta - tuli tarpeeseen HT, Kaarina A & kiittävät mehusta ja ladusta. Kolmas kerta jo! PH & TV Kaunis on ilma hiihtäjän hiihdellä. P & & T Aiempien kannalla! T & En malttanut lyhyemmän kautta talvitapahtumasta pois suksia, kun oli niin upea keväinen hiihtosää. Paljon oli hiihtäjiä liikkeellä. Lämmin kiitos virkistävästä mehusta Eilalle ja Matille. Maistui ja tuli tarpeeseen kun jäi oma vesipullo kotiin. T P Tämä mehuasema ei petä! E Maailman parasta mehua! TL 5.2. Melkein varpaat kastuivat avijoen ylityspaikalla, mutta uskaltaa siitä mennä. Ei ainaskaan syvälle uppoa kun siinä on karikko alla... JH haki vettä avijoesta ja melkein asuu ladulla. J & M & K Kiitos taas hyvästä ladusta ja mehusta (20 km) P & Hyvin luistaa latu! J & J Kiitti mehusta Eila! Kiitos mehusta ja hyväkuntoisesta ladusta. A & M Ensimmäinen hiihto vuosien jälkeen. Kiitos hyvästä ladusta ja mehusta, joka oli tarpeen.

9 T unnuntaina H muutti ladulle. uuret kiitokset niille ihmisille, jotka jaksaa hoitaa tätä mehuasemaa. E unnuntaiaamun lenkillä. Kiitos yllätysmehusta. H & RH 1.2. Eilen ja tänään osalenkki hiihdetty. H & Keli on loistava ja huolto toimii kiitettävästi. Mahtaako JH asua täällä ladulla kun sen joka päivä näkee? Kiitos mehusta sekä hyvästä ladusta. J Liukas keli, tuulee, taitaa mennä taas latu umpeen oli mehuasemalla käytetty 55 mukia Klo neljäs kierros tänään, kaksi kelkalla, kaksi suksilla. Loistava keli. Hyvä oli latu ja keli. Mehuasema oli yliveto! JP Kiitos! T&V Kiitos hienosta ladusta ja mehusta. Terveiset Raumalta, & T Kiitokset erinomaisesta mehusta ja ladusta. Terveiset Yliskulmalta. & H Täyden palvelun latu. Kiitos!? Kiitos! R & K

10 Latu avattu, mutta taitaa olla turhaa työtä kun tuulee. Heti menee ladut umpeen. Klo suksilla. Latu taas ummessa. Harmi kun on näin hieno keli Kiitos makoisasta mehusta. Hiihtäjät M & äiti (sydän) Moikka vaan Eila ja Matti Kiitokset makoisasta mehusta ja keksistä. Ei muuta kuin menoksi taas. E Aamulla luisto paljon parempi, uusi lumi vähän nahkeaa. Aamulenkillä 1 krs, iltapäivällä lisää Kiitos vinkistä T! K & C suksilla, mahtavat maisemat, kaunis auringonlasku ja eritoten mahti tankkauspiste ikinä! Hyvä Lieto! Klo Kolmas keikka tänään suksilla La-u oli mehuasemalla käytetty 37 mukia. E Hiihtolenkillä työpäivän päättyessä hyvällä ladulla onnistuu hämärähiihto. Kiitos, nyt oli silmälasit mukana ja näin ketkä ovat nämä ihanat ihmiset, jotka tuovat mehua ja pipareita hiihtäjille PK klo Eka kerta sisaret hiihtivät tämän lenkin. Kiitos. L & L & H Kiitos ja terveiset! Mahtava juttu tämä latu, ja kuumaa mehua. Kiitos! A & L klo Pään jomotusta parantamassa - hyvin auttoi. M Mahtavat kiitokset. Hieno juttu tämä (latu) A & keskustasta On mukava hiihdellä kun on sukset fölis. Kerran kelkalla ja pari suksilla.

11 Hyvää mehua ja hyvä latu. Täydellistä! Kiitos epolle ja 'susiparille'! Kiitos hyvästä ladusta ja lämpimästä mehusta. Hauskoja hiihtoretkiä kaikille. P & Iso kiitos mehusta! Hiihtäjä Nuolemolta Kiitos, maistui kovalla tuulella.? Kiitos paljon mehusta. A & J Vanhalinnasta 8.1. Ladunteko olikin sen verran raskasta että pieni mehuhetki onkin paikallaan. Kiitos! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin luistavalla ladulla. & J 6.1. Onneksi pääsee omalta pihalta hiihtämään. Kiitokset laduntekijälle. Hyvää Loppiaista! T & J

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 21.3.2012 Turun Osuuskaupan Edustajistovaali 2012 05.03.12 14.03.12 VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 Lista N 1 316 Lehikoinen Jouni 269 3,049.00 Valittu 2 330 Virtanen Leena 214 1,524.50 Valittu

Lisätiedot

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi.

Tervetuloa! Mä asun D-rapussa. Mun asunto on sellainen poikamiesboksi. Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta. Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Tyttö leikkii hiekkalaatikolla. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Terve! Moi! Sä oot varmaan uusi

Lisätiedot

Objektiharjoituksia. Harjoitus 2 Tässä on lyhyitä dialogeja. Pane objektit oikeaan muotoon. 1) - Vien... TÄMÄ KIRJE postiin.

Objektiharjoituksia. Harjoitus 2 Tässä on lyhyitä dialogeja. Pane objektit oikeaan muotoon. 1) - Vien... TÄMÄ KIRJE postiin. Objektiharjoituksia Harjoitus 1 Pane objekti oikeaan muotoon. 1. Ensin te kirjoitatte... TÄMÄ TESTI ja sitten annatte... PAPERI minulle. 2. Haluan... KUPPI - KAHVI. 3. Ostan... TUO MUSTA KENKÄ (mon.).

Lisätiedot

KAPPALE 3 RADEK TUTUSTUU JUSSIIN. Tunnetko jo Jussin?

KAPPALE 3 RADEK TUTUSTUU JUSSIIN. Tunnetko jo Jussin? KAPPALE 3 RADEK TUTUSTUU JUSSIIN. Moi Radek! Moi! Tunnetko jo Jussin? En tunne. Hän on Jussi, meidän työkaveri. Hauska tutustua. Mä oon Radek. Ootko sä se uus puolalainen? Joo, kyllä olen. Hauska tutustua

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu)

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu) Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten 1. asetettaviin äänestysalueiden vaalilautakuntiin viisi varajäsentä 2. asettaa kaksi vaalitoimikuntaa ja niihin nimetään kolme

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Leppiniemi Jarmo 3 Sitoutumattomat - 2757 4601,00 valittu 2 Akaan-Penttilä Eero 8 Kokoomus 794 3793,00 valittu 3 Hakala Lotta 4 Sitoutumattomat - 557

Lisätiedot

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Eötvös-Cup 16.8.-22.8.2015 7.12.2015 7.12.2015 2 1 Jyväskylän ystävyyskaupunkijoukkue Korpilahden Pyrintö Korpilahden yhtenäiskoulu Korpilahden Pyrintö Joukkueen

Lisätiedot

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012

KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI PAJASANOMAT 1 /2012 KAUHANOJAN - HATTULAN - JOENPERÄN - SIEPPALAN TIEDOTUSLEHTI TALVEN TAIKAA PAJASANOMAT 1 /2012 Joulukuussa näytti talven tulo jäävän muutamaan pakkasasteeseen ja lumihiutaleeseen, olihan joulukuussa jopa

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN LADUN HIIHTOVIIKKO YLLÄKSELLÄ 7.3. 14.3.2015

JÄRVENPÄÄN LADUN HIIHTOVIIKKO YLLÄKSELLÄ 7.3. 14.3.2015 JÄRVENPÄÄN LADUN HIIHTOVIIKKO YLLÄKSELLÄ 7.3. 14.3.2015 7.3.2015 lauantaiaamuna lähdimme Järvenpäästä klo 7 kohti Yllästä. Bussissa oli kuljettajan lisäksi 32 innokasta hiihtäjää. Meillä oli hiihtoporukassamme

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei

Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei Tavallinen tyttö Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei minulla ei ollut edes mitään. - Noh katsotaanpa

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 0:09:02 Harri Hakola 7,8 4 12:35:06 0:09:10 Harri Hakola

Lisätiedot

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56

1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 1 Kierros Kokonaisaika Kierrosaika Varustenikkarit Matka 12:00:00 1 12:08:10 0:08:10 Harri Hakola 2,6 2 12:16:54 0:08:44 Harri Hakola 5,2 3 12:25:56 0:09:02 Harri Hakola 7,8 4 12:35:06 0:09:10 Harri Hakola

Lisätiedot

Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne. Onnittelut kihlauksestanne ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne. Onnittelut kihlauksestanne ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! 祝 福 : 结 婚 Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Onnittelut! Toivomme teille molemmille kaikkea onnea maailmassa. Lämpimät onnentoivotukset teille molemmille hääpäivänänne Lämpimät

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

2016-01-16 Salo - B19 - Kulo Lopputulos 14 pöytää, 28 paria. Jakomäärä: 36. Keski: 468.

2016-01-16 Salo - B19 - Kulo Lopputulos 14 pöytää, 28 paria. Jakomäärä: 36. Keski: 468. Sija Pari Pisteet % Nimi J-ID Kerho 1 28 559 59,7 Kari Koivisto - Paavo Isotalo 1428 1628 B-19 2 32 539 57,6 Marjatta Nordlund - Salme Amberla 1351 1872 Turun Bk 3 25 536 57,3 Kati Sandström - Timo Mäkelä

Lisätiedot

Hejdå! - Terveisiä Norjasta

Hejdå! - Terveisiä Norjasta Hejdå! - Terveisiä Norjasta. 17.06.2109 Tai oikeastaan tällä hetkellä istun jo autossa ruotsin puolella, matkalla kohti Tulkholmaa. Reissun viimeinen treeni tehtiin juuri Örebrossa joka oli 1,30h juoksu.

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open

Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open Suur-Helsingin Golf ry Tulokset Sia & Altia Avio- ja avopari Open 9.7.2011 Sarja: 18 hcp gs pb +scr, Pistebogey Hcp, Keltainen / Punainen Kierros 1: Luukki # Pelaaja Seura Slope Out In Tulos 1 Virkki Anna-Liisa

Lisätiedot

SM-RAUTUPILKKI 2011 TUULISPÄÄJÄRVI 16.04.2011 Järjestäjä Ivalon Erämiehet ja TEM S

SM-RAUTUPILKKI 2011 TUULISPÄÄJÄRVI 16.04.2011 Järjestäjä Ivalon Erämiehet ja TEM S Järjestäjä Ivalon Erämiehet ja TEM S MIEHET SIJA NIMI TULOS(g) 1 Tuovinen Aki 3178 2 Karppinen Eino 2705 3 Känsälä Heikki 2303 4 Olkkola Elmo 2250 5 Heinonen Jaakko 1407 6 Heikkinen Jari 1317 7 Marjanen

Lisätiedot

VIRKISTYSLEIRI SOMPALAN LEIRIKESKUKSESSA

VIRKISTYSLEIRI SOMPALAN LEIRIKESKUKSESSA VIRKISTYSLEIRI SOMPALAN LEIRIKESKUKSESSA 12. 16.8.2013 Olipa tosi mukava kurssi. Sopivan rauhallinen tempoltaan ja kuitenkin tarpeeksi jokaiselle sopivia aktiviteetteja ja paikka mitä loistavin! Lähdimme

Lisätiedot

Bussiin nousulista ==============

Bussiin nousulista ============== 1/6 Bussiin nousulista ============== Grp. Metallin ao. 148 r.y. Päivitetty lista 28.1.2009 Virkistysviikonloppumatka Kuusamoon 31.1. - 1.2.2009 (la-su/2 pv) "Holiday Club Kuusamon tropiikki" Bussi nro

Lisätiedot

Tulos vertailulukujärjestyksessä

Tulos vertailulukujärjestyksessä 1 / 5 I Vaalipiiri 1 Viitasalo Mikko 10 Kokoomus 975 5197,00 valittu 2 Leppiniemi Raili 12 Sitoutumattomat 1674 3262,00 valittu 3 Rautava Risto 8 Kokoomus 737 2598,50 valittu 4 Heinäluoma Eero 16 SDP 1299

Lisätiedot

Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa

Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa 15.9.2013 Puolangan Ryhti T U L O K S E T Naiset 1. KaSu 1 Kajaanin Suunnistajat 1.51.12,3 2. SoJy 3 Sotkamon Jymy 1.54.51,4 3.39,1 3. SuRa Suomussalmen Rasti

Lisätiedot

Osallistujat, enorssi seminaari 28. 29.04.2011, Helsinki ver. 21.4.2011

Osallistujat, enorssi seminaari 28. 29.04.2011, Helsinki ver. 21.4.2011 Osallistujat, enorssi seminaari 28. 29.04.2011, Helsinki ver. 21.4.2011 1. Ilpo Ollikainen Jyväskylän normaalikoulu TVT kehittäminen ja verkko opetus 2. Minna Myrsky Nyberg Turun normaalikoulu Ohjaajakoulutus

Lisätiedot

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN?

MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? MITEN TEET AIKAAN LIITTYVIÄ KYSYMYKSIÄ JA MITEN VASTAAT NIIHIN? 1. MILLOIN? KOSKA? 2. MIHIN AIKAAN? 3. MINÄ PÄIVÄNÄ? 4. MILLÄ VIIKOLLA? 5. MISSÄ KUUSSA? 6. MINÄ VUONNA? 7. MILLÄ VUOSIKYMMENELLÄ? 8. MILLÄ

Lisätiedot

Ylikiimingin koulun. Toimintapäivä

Ylikiimingin koulun. Toimintapäivä Ylikiimingin koulun Toimintapäivä 2017 1 Leivontapajassa oli innokkaita koululaisia Mitä leivotaan? Keväinen täytekakku, kuppikakkuja kahdella eri ohjeella ja erilaisilla kuorrutteilla. Minkä ikäisiä oppilaita?

Lisätiedot

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015

Visuveden Teollisuusalueen markkinat 5-6.6.2015 Jäsentiedote 2 JÄÄHDYS-JM Kilpailun johtaja antoi tehtäväksi kirjoittaa hänen ajatuksiaan, minun kirjoittamana, joten tässä niitä nyt sitten tulee. 9.5.2015 kaasuteltiin jälleen kerran Jäähdysradalla jokkis-kisa,

Lisätiedot

Tämän kesän harjoitukset alkoivat joka kesäisellä vakiotreenillä pyöräillen Juvalta Savonlinnaan

Tämän kesän harjoitukset alkoivat joka kesäisellä vakiotreenillä pyöräillen Juvalta Savonlinnaan Moikka! Ihan ensiksi tämä blogiteksti on luonnollista tai pakollista aloittaa selittelyillä.. Vuosihan (tai nyt jo vähän reilu..) siinä vierähti ja en saanut tänne mitään aikaiseksi. Ajanpuute on aina

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa Suunta-Jurva 1(5) E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa 17.2.2013 Lopputulokset H21 (2+2+2+2+2+2) 1) Pohjankyrön Rasti 1 52:47 (Saari Petri 8:18/2., Heiska Samu 9:25/1., Saari Petri 8:59/2., Heiska

Lisätiedot

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon 22.10.2018. Hotelli / lentomatkalaisten matkakertomus 20.- 27.10.2018. Adria Clubin jo historian kolmas tehdasvierailu Oivan vetämänä alkoi lauantaina

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22, Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22, Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen Sorsakoski 22,89 17.7.2010 Kangaslampi 2 Eemi Saukkonen Heinävesi 22,36 17.7.2010 Kangaslampi 3 Seppo Julkunen Leppävirta 22,28 17.7.2010 Kangaslampi 4 Matti Saukkonen

Lisätiedot

Esi-kakkosen uutiset Helmikuu 2013

Esi-kakkosen uutiset Helmikuu 2013 Esi-kakkosen uutiset Helmikuu 2013 Me haastateltiin1a luokkaa, mikä on heidän lempitalviurheilulajinsa. Suosituin laji oli hiihto. Tekijät Kerttu,Iida,Veikka ja Bedran Haastattelimme apulaisrehtoria Katri

Lisätiedot

Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi.

Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi. 2007 Terveisiä Poutapilvestä! Kesä sujui Imatralla oikein mukavasti. Sää oli vaihteleva koko Suomessa ja niin meilläkin. Välillä satoi ja välillä paistoi. Nyt on hyvä muistella mennyttä kesää ja sen tapahtumia.

Lisätiedot

Paritreenejä. Lausetyypit

Paritreenejä. Lausetyypit Paritreenejä Lausetyypit Keskustele parin kanssa, kysy parilta! Omasta mielestäni olen Minun perhe on Minun suku on Minun äiti on Minun isä on Minun koti on Minun lempiruoka on Minun suosikkilaulaja on

Lisätiedot

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015

LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 LAPUAN VIRKIÄN ENNÄTYKSET - 2015 MIEHET 100 m 11,10 Joonas Kokko 2015 200 m 22,55 Joonas Kokko 2015 400 m 48,53 Jukka Latva-Rasku -97 800 m 1.51,78 Pekka Passinen -94 1000 m 2.26,94 Ville Hautala -91 1500

Lisätiedot

ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE

ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE Sanasto ja lämmittely Perhe-alias YKSIN ISOÄITI ERONNUT RASKAANA SINKKU ANOPPI NAIMATON SORMUS LAPSETON KIHLOISSA KOTI UUSPERHE VANHEMMAT PARISKUNTA PUOLISO NAMISISSA SINKKU AVIOLIITOSSA VAIMO SUURPERHE

Lisätiedot

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22,

Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22, Eemi Saukkonen LepU 22, Seppo Julkunen LepU 22, Lypsyjakkara Miehet 1 Kari Markkanen LepU 22,89 17.7.2010 2 Eemi Saukkonen LepU 22,36 17.7.2010 3 Seppo Julkunen LepU 22,28 17.7.2010 4 Matti Saukkonen LepU 22,26 17.7.2010 5 Ville Piisilä Vantaa 20,40

Lisätiedot

JHL:n edustajisto

JHL:n edustajisto JHL:n edustajisto 6.6.2017 Vaalipiiri Vaaliliitto Nimi Sopimusala 1 JHLdemarit ja PALDANIUS KARI Kunta 1 JHLdemarit ja KOSKELA MARKKU Kunta 1 JHLdemarit ja HAMARI HELI Kunta 1 JHLdemarit ja STRENGELL JARNO

Lisätiedot

Mormyskakisa Kärkjärvi

Mormyskakisa Kärkjärvi Mormyskakisa 8.4.2010 Kärkjärvi 1 Kimmo Hyvärinen 725 g 2 Jani Salmi 695 g 3 Tuija Salmi 515 g 4 Esko Japola 420 g 5 Vesa Meuronen 375 g 6 Timo Tujula 355 g 7 Juha Mälkiäinen 350 g 8 Samu Yrjönen 335 g

Lisätiedot

Kullanhuuhdonnan pohjanmaan mestaruuskilpailu Meijerinlampi, Kurikka Tulokset

Kullanhuuhdonnan pohjanmaan mestaruuskilpailu Meijerinlampi, Kurikka Tulokset Sarja Naiset Hippujen määrä 11 1 01:25,8 Lea Seppälä 01:25,8 11 0 00:00,0 2 01:37,6 Maija Keränen 01:37,6 11 0 00:00,0 3 04:42,0 Kaarina Jauhiainen 01:42,0 10 1 03:00,0 4 05:24,7 Aira Ritaranta 02:24,7

Lisätiedot

4.1 Kaikki otti mut tosi hyvin ja ilosella naamalla vastaan, enkä tuntenu oloani mitenkään ulkopuoliseksi, kiitos hyvän yhteishengen työpaikalla.

4.1 Kaikki otti mut tosi hyvin ja ilosella naamalla vastaan, enkä tuntenu oloani mitenkään ulkopuoliseksi, kiitos hyvän yhteishengen työpaikalla. Ranska Chamonix Niin tällänen blogikin pitäis kirjottaa. Meinasin että kirjotan ihan mitä olen Ranskassa tehny ja lisäilen sinne tänne kuvia, en oo mitenkään blogin kirjottaja tyyppiä. 3.1 Lähin Kittilästä

Lisätiedot

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1

Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Luettelo voittajista ja voitoista Huomisen Rakenta -tukiryhmän arpajaisissa 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 657 Hannu Hokkanen Jyskä 1 Akvarellimaalaus: Päivi Riihinen 600,00 1311 Sirpa Martins

Lisätiedot

Kuuttiset. Tiistai. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Tiistai. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Tiistai Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Hiphei kaikki ihanat leiriläiset! Eilen saatiin leiri avattua leiri komeasti leiripäällikkö Marko Pousin ja kunnallisneuvos

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueleiri Fuerteventura (Playitas)

Nuorten maajoukkueleiri Fuerteventura (Playitas) Nuorten maajoukkueleiri 6.3-28.3 Fuerteventura (Playitas) Maanantaina 6.3 aamulla klo 6.30 lähdimme Helsinki-Vantaan lentokentältä Triathlonliiton järjestämälle nuorten maajoukkueleirille Fuerteventuralle.

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

SAKU ry:n Talvikisat Vierumäki TULOKSET HIIHTO

SAKU ry:n Talvikisat Vierumäki TULOKSET HIIHTO SAKU ry:n Talvikisat Vierumäki 28.-29.1.2017 TULOKSET HIIHTO Sarja Nimi Matka Oppilaitos Tulos SIJA MY Rajala Jarkko 5km P Koulutuskeskus Sedu 0:13:04 1 MY Huhtala Pasi 5 km P Valkeakosken ammatti- ja

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta

Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Varpaisjärven kunnasta siirtyvä henkilökunta Työntekijän nimi Nykyinen virka- tai toiminimike 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 31.12.2010 Palvelussuhteen luonne 1.1.2011 Virka- tai toiminimike 1.1.2011

Lisätiedot

Pm-Hirvenjuoksut. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä,

Pm-Hirvenjuoksut. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä, Pm-Hirvenjuoksut Nilsiä, 19.07.2014 Yksilökilpailut Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Teemu 94 Haapamäen hs 582 (-1m/+3m/+1m/-4m)

Lisätiedot

KULTAKIVI XXIII ( ) Eliitti HIPPUJA: 9 finaali Erä1 AIKA HIPUT SAKKO LOPPUAIKA

KULTAKIVI XXIII ( ) Eliitti HIPPUJA: 9 finaali Erä1 AIKA HIPUT SAKKO LOPPUAIKA Eliitti HIPPUJA: 9 Erä1 1 Keränen Veikko 01:07,5 9 1 01:07,5 2 Karlsson Ken 01:12,3 9 1 01:12,3 3 Järvinen Jari 01:18,0 9 1 01:18,0 4 Kalander-Karlsson Ulla 01:33,4 9 1 01:33,4 5 Ojanpää Jukka 01:52,4

Lisätiedot

Pm-Hirvenjuoksut. Single Competitor Competitions. Kävely. Nilsiä,

Pm-Hirvenjuoksut. Single Competitor Competitions. Kävely. Nilsiä, Pm-Hirvenjuoksut Nilsiä, 19.07.2014 Single Competitor Competitions Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Teemu 94 Haapamäen

Lisätiedot

3. kappale (kolmas kappale) AI KA

3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3. kappale (kolmas kappale) AI KA 3.1. Kellonajat: Mitä kello on? Kello on yksi. Kello on tasan yksi. Kello on kaksikymmentä minuuttia vaille kaksi. Kello on kymmenen minuuttia yli yksi. Kello on kymmenen

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN Kuopio Kuopio Somero 1. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 1 65 4 50 170 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 2 60 6 48 168 3. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 6 48 8 46 159 4. Hakkarainen Jari Lampinen

Lisätiedot

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani Sijoitus Etunimi Sukunimi Joukkue Tulos 1 Seppo Lehtonen Jokilaakso 104 / 2 40 2 Kai Rimpineva Imatra 002 39 3 Matti Syvälä Tampere 005 36

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

10. Kaukopartiohiihto

10. Kaukopartiohiihto SUOMEN SOTILASURHEILULIITTO UTIN JÄÄKÄRI RYKMENTTI KUTSU Utti 03.11.2006 10. Kaukopartiohiihto 2. 3.2.2007 Kaukopartiohiihto on kaukopartiomiesten perinteitä vaaliva tapahtuma. Kaukopartiohiihdon suojelijana

Lisätiedot

JUNNUKIEPIN, KUNTOKIEPIN JA JYVÄSKIEPIN LUISTELU 8.3.2014

JUNNUKIEPIN, KUNTOKIEPIN JA JYVÄSKIEPIN LUISTELU 8.3.2014 JUNNUKIEPIN, KUNTOKIEPIN JA JYVÄSKIEPIN LUISTELU 8.3.2014 JUNNUKIEPPI 1 km 1 Pinja Kilpeläinen KENSU T 13 Erä 0 2:20 1 Sakari Hynynen HH 2000 P 13 Erä 0 2:45 2 Eemeli Kanervo Mixathlon P 13 Erä 0 2:46

Lisätiedot

Kansainvälinen neulontapäivä 12.6.2010 Taito Helskyssä!

Kansainvälinen neulontapäivä 12.6.2010 Taito Helskyssä! Kansainvälinen neulontapäivä 12.6.2010 Taito Helskyssä! Vaaleanvihreä patalappu asuu nyt Kruununhaassa Meritullinkadulla, vanhan jugendtalon sisäpihalle antavan huoneiston keittiössä. Lappu roikkuu kavereineen

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten Kaupunginhallitus 290 25.09.2017 Kaupunginhallitus 311 09.10.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen 2018 presidentinvaaleja varten Kh 25.09.2017 290 Valmistelija: palvelusihteeri Johanna

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Tytöt 9 40m 6.97 Inka Hyttinen 2006 24.7. Varkaus 60m 9.4h Jaana Mähönen 1992 3.8. Siilinjärvi 100m 16.0h Sanna Nevalainen 1977 1.9. Lapinlahti 150m 25.7h Siiri Auvinen 2002

Lisätiedot

Lopputulokset / Final Results

Lopputulokset / Final Results Energia-Trap..0.0.0 ::00 Luokka/Category Y Sija Nro Nimi Seura Yht. S-off Fin Yht. S-off Kotti Topi P-HA 0 0 0 Lahtinen Ville P-HA 0 0 0 Poikkimäki Taneli P-HA Hoppu Kaarlo P-HA Seppälä Saku P-HA 0 / 0

Lisätiedot

Ahvionkoskella. Kuvaaja: Unto Mentula

Ahvionkoskella. Kuvaaja: Unto Mentula Tammipakkasessa. Kuvaaja: Tuija Huotari Ahvionkoskella. Kuvaaja: Unto Mentula Ulkoilu pihapiirissä. Kuvaaja: Vesa Kyllönen Lumitaakan alla. Kuvaaja: Tuija Huotari Kuovinkallio. Kuvaaja: Unto Mentula Lentua

Lisätiedot

Elokuun viimeinen sunnuntai Hattulan Pyhän Ristin kirkossa messu ja uutispuuro

Elokuun viimeinen sunnuntai Hattulan Pyhän Ristin kirkossa messu ja uutispuuro https://fi.wikipedia.org/wiki/hattulan_pyh%c3%a4n_ristin_kirkko Elokuun viimeinen sunnuntai 27.8.2017 Hattulan Pyhän Ristin kirkossa messu ja uutispuuro Hämeenlinnan Seudun Kalevalaiset naiset houkuttelivat

Lisätiedot

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007

B A LTIA N K IE R R O S 10.7. - 16.7.2007 MAANANTAI 9.7.2007 N. Klo 8.00 startti Huttulasta ja sen jälkeenvesilahdelta Koskenkylästä kohti Vantaata, keli pilvinen ja vesikuurojen mahdollisuus ilmassa Yöpyminen vaimon serkun luona mistä aamulla

Lisätiedot

Seniori Cup 2018 Seniori 2 vakiot

Seniori Cup 2018 Seniori 2 vakiot Seniori 2 vakiot 1 Henry Hatakka - Terhi Virkki-Hatakka Tanssiurheilijat 15 15 2 Rene Öunväärt - Anneli Nommik Vakita 13 13 3 Marko Mäntyniemi - Tiina Kivelä Botafogo Seinäjoki 12 12 4 Hannu Heiskanen

Lisätiedot

Pm-hirvenjuoksu. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä,

Pm-hirvenjuoksu. Yksilökilpailut. Kävely. Nilsiä, Pm-hirvenjuoksu Nilsiä, 18.07.2015 Yksilökilpailut Kävely Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Seura Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 80 Haapamäen Hs 558 (-1m/+12m/-6m/-2m)

Lisätiedot

Kansakoulun lukukirjassa joskus ammoisina aikoina oli loru:

Kansakoulun lukukirjassa joskus ammoisina aikoina oli loru: 17.2.2013 Hyvää helmikuuta Häjy! Kansakoulun lukukirjassa joskus ammoisina aikoina oli loru: "Helmikuu on pakkasherran. Maaliskuu maata näyttää. Huhtikuu humahuttaa. Toukokuussa touot tehdään." Jne. Tottahan

Lisätiedot

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006

HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 HIIHTÄMÄSSÄ ITÄVALLASSA 2006 NEVA järjesti matkan Alppien parhaimmistoon kuuluvalle murtomaahiihtoalueelle Itävallan Ramsauhun 20 hengen voimin 25.2. - 4.3.2006. Kokemukset olivat todella hyvät. Majoituimme

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 21.5.2017 päivitetty 21.5.2017 klo 22.15 MM 1. Lehtonen Seppo JST 45 36 41 44 44 210 2. Immonen Hannu KuTi 40 38 42 46 43 209 3. Fischer Jussi ATi 43 39 40 41

Lisätiedot

43. Kansallinen Koirakiven kierros

43. Kansallinen Koirakiven kierros 1 / 6 43. Kansallinen Koirakiven kierros 24.9.2017 M : 6,1 km 1. 1 Reijo Ronnila Heinolan Isku 20:44 +0 2. 2 Antti Nisonen Mikkelin Kilpa-Veikot 21:07 +22 3. 3 Perttu Nyman Anjalan Liitto 22:31 +1:46 4.

Lisätiedot

Oppitunti 9 - osa 1. lihaa ja perunasose perunasose = perunamuusi perunasoseuttaja ja kolme perunaa perunamuusi ja kanaa (kanankoipi) kurpitsasose

Oppitunti 9 - osa 1. lihaa ja perunasose perunasose = perunamuusi perunasoseuttaja ja kolme perunaa perunamuusi ja kanaa (kanankoipi) kurpitsasose Oppitunti 9 - osa 1 numeroita ehjä - rikki sata kaksisataa kolmesataa neljäsataa tuhat kaksituhatta kolmetuhatta neljätuhatta kymmenentuhatta kaksikymmentätuhatta satatuhatta miljoona 1 lihaa ja perunasose

Lisätiedot

Rauman enorssi-seminaariin ilmoittautuneet (tilanne )

Rauman enorssi-seminaariin ilmoittautuneet (tilanne ) Rauman enorssi-seminaariin ilmoittautuneet (tilanne 15.4.2015) 1 Marko van den Berg Helsingin normaalilyseo 2 Jani Kiviharju Helsingin normaalilyseo 3 Tuula Koskimies-Sirén Helsingin normaalilyseo 4 Veli-Pekka

Lisätiedot

Terveisiä Imatralta Poutapilvestä!

Terveisiä Imatralta Poutapilvestä! Terveisiä Imatralta Poutapilvestä! Nyt on jo kevät. Halusimme kertoa, kuinka kulunut talvi meillä sujui. Sää on ollut vaihteleva koko talven. Tällä hetkellä meidän pihalla on aika paljon lunta. Sää oli

Lisätiedot

Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet

Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet Toimialakohtaisten työryhmien ja alaryhmien jäsenet 1. Sosiaali- ja terveysryhmä Aulis Laaksonen, pj. Pori Terttu Nordman Eija Kuokka Hanna-Leena Markki Harjavalta Jaana Karrimaa Eero Mattsson Pomarkku

Lisätiedot

Pilkkikilpailut v Vilkjärvi. NAISET 1 Pirjo Huopainen 2500gr 2 Martta Huuskonen 1585gr 3 Varpu Korhonen 925gr

Pilkkikilpailut v Vilkjärvi. NAISET 1 Pirjo Huopainen 2500gr 2 Martta Huuskonen 1585gr 3 Varpu Korhonen 925gr Pilkkikilpailut v. 2007 29.12.2007 Vilkjärvi 1 Pirjo Huopainen 2500gr 2 Martta Huuskonen 1585gr 3 Varpu Korhonen 925gr 1 Juha Pohjonen 2520gr 2 Matti Hiltunen 1855gr 3 Timo Tujula 1750gr 4 Mika Kärmeniemi

Lisätiedot

Kunnallisvaalissa 2017 Kajaanin kaupunginvaltuustoon toimikaudeksi valitut. Suomen Keskusta yhteensä 14 valtuutettua ja 14 varavaltuutettua

Kunnallisvaalissa 2017 Kajaanin kaupunginvaltuustoon toimikaudeksi valitut. Suomen Keskusta yhteensä 14 valtuutettua ja 14 varavaltuutettua Kajaanin kaupunginvaltuusto 2017-2021 Kunnallisvaalissa 2017 Kajaanin kaupunginvaltuustoon toimikaudeksi 2017-2021 valitut. Nimi Ääniä Suomen Keskusta yhteensä 14 valtuutettua ja 14 varavaltuutettua Hatva

Lisätiedot

Tulokset LAITURIPILKKI Halkosaari

Tulokset LAITURIPILKKI Halkosaari Pilkkikilpailut syksy v. 2007- kevät 2008 Tulokset 23.4.2008 LAITURIPILKKI Halkosaari 1 Ritva Turkki 870gr 2 Seija Mäkirinta 680gr 3 Edith Teräväinen 270gr 4 Aili Jäppinen 205gr 5 Mirja Huotilainen 185gr

Lisätiedot

Henkilökohtaiset SM-mitalit ajanjaksolla 1921 2010 (mukana myös joukkuemitalit)

Henkilökohtaiset SM-mitalit ajanjaksolla 1921 2010 (mukana myös joukkuemitalit) Henkilökohtaiset SM-mitalit ajanjaksolla 1921 2010 (mukana myös joukkuemitalit) Nimi Kulta Hopea Pronssi Yhteensä Aila Virkberg 15 17 9 41 Teija Virkberg 21 7 8 36 Petri Keskitalo 25 4 3 32 Arto Peltoniemi

Lisätiedot

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa Suunnistuksen maakuntaviesti 9.8.2014 Paljakassa Puolangan Ryhti T U L O K S E T Kilpailun sarjat: NUA; NUA1; NUA2; NUA3; NUB; NUB1; NUB2; NUB3; MYL; MYL1; MYL2; MYL3; MYL4; MYL5; NYL; NYL1; NYL2; NYL3;

Lisätiedot

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3 AJAN ILMAISUT AJAN ILMAISUT 1. PÄIVÄ, VIIKONPÄIVÄ 2. VUOROKAUDENAIKA 3. VIIKKO 4. KUUKAUSI 5. VUOSI 6. VUOSIKYMMEN, VUOSISATA, VUOSITUHAT 7. VUODENAIKA 8. JUHLAPÄIVÄT MILLOIN? 1. 2. 3. 4. maanantai, tiistai,

Lisätiedot

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA

TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA TERVEISET TÄÄLTÄ IMATRAN POUTAPILVEN PALVELUKODISTA KERROMME KULUNEEN VUODEN KUULUMISISTA JA VIIME VUODEN MIELEENPAINUVISTA TAPAHTUMISTA Talvella oli paljon pakkasta ja lunta. Paljon vaatteita päälle ja

Lisätiedot

Tulokset Honkasaari parikilpailu

Tulokset Honkasaari parikilpailu Tulokset 20.1.2013 Honkasaari parikilpailu 1 Pekka Turunen 7305 Pekka Leskinen 2733 10038 gr 2 Jaakko Villanen 5949 Terttu Huhtiniemi 1847 7796 gr 3 Jaakko Pöntinen 4449 Jari Karhu 3030 7479 gr 4 Leo Korhonen

Lisätiedot

Katsastus. Yksilökilpailut. Nilsiä,

Katsastus. Yksilökilpailut. Nilsiä, Katsastus Nilsiä, 01.02.2015 Yksilökilpailut M 1. Räisänen Heikki 8 PK 300 (30:25) 280 (-7m/+3m) 546 (91) 1126 2. Lemmetty Timo 11 Haapamäen hs 294 (31:24) 248 (-18m/-8m) 546 (91) 1088 3. Kajan Antti 1

Lisätiedot

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu

AVOIN. Oulu Kuopio Kuopio Somero. Äänekoski Tampere Tampere Liperi. Oulu AVOIN 1. Savilahti Mikko Peltomäki Ella 1 65 65 2. Sorva Aaro Virtanen Mia 2 60 60 3. Syrjälä Olli Liukku Hanna-Leena 3 55 55 4. Henttonen Olli Henttonen Anni 4 50 50 5. Rasi Olli Perälä Saana 5 49 49

Lisätiedot

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014

Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen juhlaa MADEKOSKEN JA HEIKKILÄNKANKAAN KOULUILLA 2014 Arjen ilot Koulun jälkeen rättipoikki, kotiin laahustin tien poikki. Ajattelin: voisin mennä nukkumaan, ihan vain hetkeksi torkkumaan. Sitten

Lisätiedot

Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 10 km Myl

Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 10 km Myl Jyväskiepin luistelu 21.1.2012 Myl 1 Antero Kotijärvi KuLs Myl 17:23,0 2 Jarkko Koponen Epäsuunta Myl 17:24,0 M-cupissa 3 Lauri Pohjola Epäsuunta Myl 18:38,0 4 Marko Tölli Epäsuunta Myl 18:38,0 5 Toni

Lisätiedot

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29 Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Kirkkovene miehet 10 km Joukkue ================================== 1. Kuopion Soutajat

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS Karhulan liikuntahallilla lauantaina 6.2.2016 KANSAINVÄLINEN ISTUMALENTOPALLOTURNAUS VUODESTA 1983 Kuva: KSI/Juha Parkko 34. Kotka-turnauksen voittajat - KSI Kotka T

Lisätiedot

Sukunimi /yhteisö Etunimet /Edust. Osoite Asuinpaikka Synt. aika Lehtiniemi Tapio Johannes Kotitontuntie 24 A 4 02200 Espoo 29.04.

Sukunimi /yhteisö Etunimet /Edust. Osoite Asuinpaikka Synt. aika Lehtiniemi Tapio Johannes Kotitontuntie 24 A 4 02200 Espoo 29.04. YHTEISMETSÄN PERUSTAMISSOPIMUS 1. Sopimuksen tarkoitus Sopimuksen tarkoituksena on perustaa yhteismetsä jäljempänä mainittuihin kiinteistöihin kuuluvista, tässä sopimuksessa määritellyistä alueista. Lisäksi

Lisätiedot

XI Ruoveden Rallisprint

XI Ruoveden Rallisprint Jäsentiedote 3/15 XI Ruoveden Rallisprint Syksyinen kilpailumme onnistui erinomaisesti. Jo kisan alkutilanne oli hyvä. Saimme innokkaan päätoimitsijajoukon kasaan yllättävän helposti. Reitin ajosuunnan

Lisätiedot

KULTAKIVI XXIX ( ) Yleinen sarja, CUP finaali HIPPUJA: 10

KULTAKIVI XXIX ( ) Yleinen sarja, CUP finaali HIPPUJA: 10 Yleinen sarja, CUP finaali HIPPUJA: 10 1 Veikko Keränen 02:25,0 10 1 02:25,0 2 Antti Seppälä 03:00,0 10 1 03:00,0 3 Jaakko Alander 03:21,0 10 1 03:21,0 4 Matti Unnaslahti 04:08,0 10 1 04:08,0 5 Lea Seppälä

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Rakentamiskustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Rakentamiskustannusten osittelu. Toimitusnro 1(20) TK1 Rantala 614-407-12-10 Rantala Kynsijärvi Jari Vesa Rainer Kynsijärvi Jaakko Matti Metsä MeL 21,6 4 86 86 TK2 Kunnari 614-407-12-17 Kunnari Kynsijärvi Ossi Henrik Metsä MeL 13,4 4 54 54 TK3 Keskitalo

Lisätiedot