Pettisten mehuaseman blogi 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pettisten mehuaseman blogi 2011"

Transkriptio

1 Pettisten mehuaseman blogi 2011 Viikolla mehuasemaa oli käyttänyt 65 hiihtäjää Upea keli, hyvä latu, ihana tarjoilu! Mitä muuta vois sunnuntailta toivoa?!!! EI mitään! Tarja & Pirjo Kiitos hyvästä mehusta ja ladusta. Ihan aurinko kultaa tätä päivää! Eila ja Risto Vielä naatitaan! eppo Upea ilma ja mahtava keli. Kiitos mehusta, kyllä tämä kruunaa kaiken! Aurinkoista kevättä. Hannele. ja Reijo H klo Latu ajettu just! Hyvä säkä! Hieno keli. Kiitos mehusta ja hyvästä ladunhoidosta! Merja ja Jussi V. Taitaapi olla viimeinen kelkalla ajo tänä keväänä. Latu aika hyvä. Ei muuta kun hiihtämään! eppo Luistava keli, hyvä lämmin mehu. Kiittäen Arja ja Markku Keväthanget! Jäinen latu, vähän liiankin luistava keli (alamäki, ojanotkot, mutkat). Niitä viimeisiä kelejä, mutta onhan tätä jatkunut jo 3 kuukautta. eppo Aurinko paistoi, mehu oli kuumaa ja latu hienossa kunnossa. Kiitso aukonjalaiset T, Hiihtäjä kirkonkylästä 15.3 Aurinko, latu, mehu? Viikolla mehuasemaa oli käyttänyt tasan 100 hiihtäjää Ihana menu ja pikkuleivät maistuivat sekä äidille että Jymylle. Kiitos mehu-eilalle ja -Matille. Jymy&Taina J Upeat ladut, Hyvää mehua, Kiitos! Arja B. Paljon Kiitoksia!

2 Risto V. Kiitos tarjoilusta, ihanat ladut. T: Päivi, Helena 8 v, Janna 7 v uuret kiitokset latuaseman pitäjille, ainutlaatuista nykyaikana. Yrjö ja Eeva Taitaapi olla viimeisiä kertoja kun latua voi ajaa, aurinko sulattaa jo kovin. Nyt latu loistavassa kunnossa. Nauttikaa! eppo Kiitos mehusta ja kiitos myös latumestarille. Tosi hyvä hiihtokeli tänään. t. Kirsi Kiitokset vielä kerran mehupisteen pitäjille! Ihanaa kun olemme saaneet nauttia hiihtokaudesta näin pitkään. Blogin kautta välittyvät varmasti kiitokset myös ladun hoitajalle. Toivottavasti kelit suosivat vielä. Aurinkoista kevättä, Lea Kevättä ilmassa, mutta hanki on edelleen paksu ja vahva. 2 lämpöastetta.. Kiitoksin, Pauli Taas tuulee ja luistaa. Matka joutuu kun lykkiä muistaa! Kiitos mehupisteistä, hienoa! J Hieno ilma vaan sukset kun lipsuu. Pitääpi hakea liisteriä kaupasta Teija & Hasan Turku Aurinko paitaa ja naama ruskettuu. aa nähdä kuinka kaunan avijoen ylityspaikka säilyy, vesi jo virtaa. Kiitos taas mehusta. Liisi & Arja Kiitos mehusta Eila ja Matti. Nyt kun pääsemme Raukkalaan niin takana on 180 km. uurkiitos epolla hyvistä laduista. Markku ja Arja 8.3. Naistenpäivänä ei ole vielä näkynyt yhtään naista ladulla! Vähän vetistää (latu). eppo 7.3. Hiihtämässä isän kanssa. Kiitos mehusta. Helena Jälleen ladulla! Minna

3 Loistavaa ja luistavaa laskiaista! En voinut vastustaa kiusausta syödä mainiota laskiaispullaa, vaikkei rahaa olekaan matkassa. yö siis velaksi - Kiitos- ja maksu tulee perästä. Eeva Kova tuuli, mutta hyvin luistaa. Aaro ja Verneri H. Mirja., Risto. Viikolla mehuasemaa oli käyttänyt 139 hiihtäjää 6.3. Onpas komea hiihtokeli. Liukas latu, taitaa olla väki katsomassa kisoja kun on niin rauhallista (klo 16.30). Hyvää pullaa ja mehua, kiitos. eppo Kiitos Liisi & Arja J. Onneksi on olemassa talkoohenkeä. Kiitos. Jali Kiitos. Teija ja Risto Keli on taas jälleen kerran nautinnollinen ja samoin on pieni mehuhetki! Kiitos! Elisa K. Aurinko paistaa ja tuulee. Kiitos mehusta. Pauli 5.3. Huipulla tuulee! Mira ja Jaakko Myötätuuli toistaiseksi. Mehu tekee kyllä hyvää myrskyssä, kiitos. Andreas Ihana latu, juuri ajettu! On kuin hiihtelis Lapin hangilla. Kiitos mehusta! t. Marjatta Koitan saada jäisen ladun vähän rikottua, josko riittäisi purkkivoiteet, ettei tarttis liisterin kanssa sutata. Kaunis keli, ei taida enää irtolunta olla hangella, e mee ladut heti umpeen. eppo 3.3. Kiitos mehusta ja pipareista! Eetu & Aino Aurinkoista, mutta tuulee kovin. Kiitos mehusta. Tuija & Veera Kiitos mehusta.

4 Kirsi ja Jussi (44 min) Taas hiihdettiin koko lenkki. Hannele ja eppo Muuten hyvä hiihtosää, mutta pikkusen liian tuulinen. Kiitos loistavasta tarjoilusta! Pirkka ja Timo R Loistava keli, mutta aurinko jo laskee... J. Kiitos mehusta! usanna Lämmin kiitos ihanasta mehusta! Tuli tarpeeseen. Anneli ja Maija Kiitos taasen, oli hyviä pikkuleipiä, nam, nam. Pirjo ja Tuula Jaksettiin koko lenkki kun oli niin kaunista ja hyvä eli. Hannele ja eppo Leena ja Jukka kiittää maistuvasta mehusta! Ilma kuninkaallinen ja latu luistaa! Kiitos usille ja epolle Jami Pettisten susille lämmin kiitos ja siunaus. Ulla 1.3. Ihan päätös työpäivälle! Kiitos J, Nipa, Malla & Mimi Kiitos lämpimästä mehusta ym! Nina K. Anne-Mari J. Kiitos mehusta. Helmi ja Tero Loistava keli, latu kovassa käytössä. Vähän kulunut, pitänee vetää toinen viereen. unnuntaina ladulla väkeä vähän yli 200. Kiitoksia aktiivisuudesta! eppo Ari T. Yliskulma, 29 km takana, mehu auttaa jaksamaan. Nyt sitten takaisin Parmaharjulle ja ehkä vielä yksi lenkki siellä. Kiitos taas!. uloisista sydänpipareista ja makoisasta mehusta. Maaliskuu ei olisi voinut mukavammin alkaa! Hiihtävä äiti & tyttö 7v

5 Paljon kiitoksia hyvästä palvelusta. Ulla ja Jorma K klo Kiitoksia paljon lämpimästä mehusta, oli oikeen maukasta. Jarkko Kiitos paljon jälleen mehusta ja piparista! Hiihtäjätyttö 97 J Kiitos mehusta ja loistavasta ladusta asianosaisille! Pärde Kiitos taasen mehusta ja maukkaista pipareista. Pirjo a ulo Hiihdimme auringon sylissä hyvästit helmikuulle! Kiitos taas maukkaasta mehusta! Hiihtävä äiti & isi Taas uskallettiin hiihtää kun ilmat lämpis. Hannele ja eppo Hyvät ladut TK Hiihtolomaviikolla latu oli ahkerassa käytössä. Viikolla pakkanen häiritsi hiihtoja, lauantaina tuuli ja tuisku, mutta sunnuntain laturetkipäivänä oli hyvä keli. Kaksi astetta pakkasta ja aurinko paistoi. Mehuasemalla pysähtyi viikon aikana 193 hiihtäjää, joissa mukana 91 sunnuntain laturetkeläistä Hyvä lenkki ja menu lämmitti mukavasti, kiitos! enja ja Marko Kiitos! Hyvä on hiihtäjän hiidellä, upea keli ja hyvä mehu! Pasi & Kimmo Kiitos taas Eila mehusta, Tuija Kiitos taas! Hannu ja Ami Aivan mahtavaa! Kiitos kaikille ladun ylläpitäjille ja kestittäjille, -2 C. Kävin myös C. ari. Voiko ihanammin päivän enää alkaa... Pirjo ja ulo Marja ja Reino L.

6 Teija K. Raimo L. Ihan ilman ja luistava keli. Mieli on kirkas ja iloinen. Kiitos Eila hyvästä tarjoilusta. Marjatta Muutama hiihtäjä ladulla, tuisku peittää pian ladun edellisen hiihtäjän jälkeen. E uurkiitos mehusta! Tuulisen hiihtolenkin keskellä ihanaa ylellisyyttä! Kati ja Johanna Kiitos mehusta! A ja Jaana M Kiitos hienosta ladusta ja mehusta! Kiitos mehusta. Mirja V Kiitos mukavasta yllätyksestä. Mehu lämmitti mukavasti. Raili ja Raimo 23.2 Mukava hiihdellä iltapäiväauringossa, pakkasta varjossa -13 C Eila Kiitos mehusta! Mahtava ilma. Mira ja Jaakko Täällä taas, keli loistava. Josko vielä illalla tulis toisen kierroksen. Hikikin tulee, eppo Ollaan hiihdetty kivaa latua pitkä matka. Menu lämmittää mukavasti J T, usanna, Hilda ja Loviisa Kiitos, olette oikea talvienkeli. iunausta ja iloa teille toivoen, hiihtävä äiti, isä ja tyttö Kiitos! T: Hiihtäjä Kiitos, Ihanaa! t, Anna Hyvää mehua, kiitos Eila! Marjatta ja Kaisa. Kaunis kiitos lämpimästä mehusta ja pipareista. usanna ja Verneri. eija & eppo M myös kiittävät mehusta ja pipareista.

7 Kiitos mehusta. Ulla mehupisteellä oli käytetty yhteensä 33 mukia Nihkeä keli, kuuma mehu. Kiitos, Jami Iso kiitos mehusta ja piparista, Aino-Lotta Atro, Anna-Liisa, Arsi, Jere Hiihto sujui ja juoma maistui. Komea päivä. Kiittäen Jaana M Mittarissa klo C, loistava keli. Ihmeellistä, ei koko viikkona yhtään kierrosta kelkalla, mutta suksilla menossa 11. kierros. Ensi viikon sunnuntaina laturetki Parmaharjulta tänne, yhteensä 17 km. Makkaranuotio Raukkalassa. Tervetuloa! viikonloppuna mehuasemalla oli käytetty 44 mukia Lämmin yllätys hiihtolenkin puolivälissä (pakkasta 15 astetta). Kiitos, hyvää ystävänpäivää. J & U, Hyvää ystävänpäivää. Kiitos mehusta. AK & AK & EK u aamulenkki - 22 astetta, vähän nihkeä keli. Iltapäivällä kaksi kierrosta, paljon luistavampi keli La 3 kertaa kelkalla, ladut heti umpeen. Illalla kaksi hyvää latua sunnuntaita varten, illalla kierros suksilla Kiitos lämpimästä mehusta! Hienoa tällainen. Kyllä taas jaksaa hiihdellä. K 7.2. Kiitos taas J Kiitos 'huoltajalle'. P & viikonloppuna oli käytetty yhteensä 83 mehumukia. Ihanteellinen hiihtosää oli houkutellut runsaasti kansaa ladulle.

8 6.2. Kiitos hyvästä ladusta. Kaksi vierekkäistä latua on paikoitellen tarpeen, ehkä enemmänkin, kun kansaa on paljon liikkeellä. Kiitos mehusta. & A Kiitos mehusta - tuli tarpeeseen HT, Kaarina A & kiittävät mehusta ja ladusta. Kolmas kerta jo! PH & TV Kaunis on ilma hiihtäjän hiihdellä. P & & T Aiempien kannalla! T & En malttanut lyhyemmän kautta talvitapahtumasta pois suksia, kun oli niin upea keväinen hiihtosää. Paljon oli hiihtäjiä liikkeellä. Lämmin kiitos virkistävästä mehusta Eilalle ja Matille. Maistui ja tuli tarpeeseen kun jäi oma vesipullo kotiin. T P Tämä mehuasema ei petä! E Maailman parasta mehua! TL 5.2. Melkein varpaat kastuivat avijoen ylityspaikalla, mutta uskaltaa siitä mennä. Ei ainaskaan syvälle uppoa kun siinä on karikko alla... JH haki vettä avijoesta ja melkein asuu ladulla. J & M & K Kiitos taas hyvästä ladusta ja mehusta (20 km) P & Hyvin luistaa latu! J & J Kiitti mehusta Eila! Kiitos mehusta ja hyväkuntoisesta ladusta. A & M Ensimmäinen hiihto vuosien jälkeen. Kiitos hyvästä ladusta ja mehusta, joka oli tarpeen.

9 T unnuntaina H muutti ladulle. uuret kiitokset niille ihmisille, jotka jaksaa hoitaa tätä mehuasemaa. E unnuntaiaamun lenkillä. Kiitos yllätysmehusta. H & RH 1.2. Eilen ja tänään osalenkki hiihdetty. H & Keli on loistava ja huolto toimii kiitettävästi. Mahtaako JH asua täällä ladulla kun sen joka päivä näkee? Kiitos mehusta sekä hyvästä ladusta. J Liukas keli, tuulee, taitaa mennä taas latu umpeen oli mehuasemalla käytetty 55 mukia Klo neljäs kierros tänään, kaksi kelkalla, kaksi suksilla. Loistava keli. Hyvä oli latu ja keli. Mehuasema oli yliveto! JP Kiitos! T&V Kiitos hienosta ladusta ja mehusta. Terveiset Raumalta, & T Kiitokset erinomaisesta mehusta ja ladusta. Terveiset Yliskulmalta. & H Täyden palvelun latu. Kiitos!? Kiitos! R & K

10 Latu avattu, mutta taitaa olla turhaa työtä kun tuulee. Heti menee ladut umpeen. Klo suksilla. Latu taas ummessa. Harmi kun on näin hieno keli Kiitos makoisasta mehusta. Hiihtäjät M & äiti (sydän) Moikka vaan Eila ja Matti Kiitokset makoisasta mehusta ja keksistä. Ei muuta kuin menoksi taas. E Aamulla luisto paljon parempi, uusi lumi vähän nahkeaa. Aamulenkillä 1 krs, iltapäivällä lisää Kiitos vinkistä T! K & C suksilla, mahtavat maisemat, kaunis auringonlasku ja eritoten mahti tankkauspiste ikinä! Hyvä Lieto! Klo Kolmas keikka tänään suksilla La-u oli mehuasemalla käytetty 37 mukia. E Hiihtolenkillä työpäivän päättyessä hyvällä ladulla onnistuu hämärähiihto. Kiitos, nyt oli silmälasit mukana ja näin ketkä ovat nämä ihanat ihmiset, jotka tuovat mehua ja pipareita hiihtäjille PK klo Eka kerta sisaret hiihtivät tämän lenkin. Kiitos. L & L & H Kiitos ja terveiset! Mahtava juttu tämä latu, ja kuumaa mehua. Kiitos! A & L klo Pään jomotusta parantamassa - hyvin auttoi. M Mahtavat kiitokset. Hieno juttu tämä (latu) A & keskustasta On mukava hiihdellä kun on sukset fölis. Kerran kelkalla ja pari suksilla.

11 Hyvää mehua ja hyvä latu. Täydellistä! Kiitos epolle ja 'susiparille'! Kiitos hyvästä ladusta ja lämpimästä mehusta. Hauskoja hiihtoretkiä kaikille. P & Iso kiitos mehusta! Hiihtäjä Nuolemolta Kiitos, maistui kovalla tuulella.? Kiitos paljon mehusta. A & J Vanhalinnasta 8.1. Ladunteko olikin sen verran raskasta että pieni mehuhetki onkin paikallaan. Kiitos! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin luistavalla ladulla. & J 6.1. Onneksi pääsee omalta pihalta hiihtämään. Kiitokset laduntekijälle. Hyvää Loppiaista! T & J

Joenpenkan Kennelin vieraskirja

Joenpenkan Kennelin vieraskirja Joenpenkan Kennelin vieraskirja Viesti : Viestit ja terveiset nyt uuteen vieraskirjaan, kiitos! Tämä vieraskirja enää vain katselukäytössä. 7. helmikuuta 2011 12:49:51 Nimi : Anna-Maija Haikara, Oulu Viesti

Lisätiedot

Raetkikunta. Hannu Malinen, Sallamaaria Aalto, Pertti Kuivalainen

Raetkikunta. Hannu Malinen, Sallamaaria Aalto, Pertti Kuivalainen 1 Nurmijärven Ladun talvivaellus Saariselälle 2005 31.3.-10.4.2005 Varsinainen retki: Kemihaara- Kiilopää 1.- 8.4.2005 Raetkikunta. Hannu Malinen, Sallamaaria Aalto, Pertti Kuivalainen Vetäjänä: Hannu

Lisätiedot

Läpileikkaus suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen asenteisiin. Positiivareiden internetsivujen kävijät ja lukijat jakavat päivänsä onnistumiset.

Läpileikkaus suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen asenteisiin. Positiivareiden internetsivujen kävijät ja lukijat jakavat päivänsä onnistumiset. POSITIIVAREIDEN LUKIJAT KERTOVAT: Päiväni onnistumisia ovat olleet Läpileikkaus suomalaiseen yhteiskuntaan ja sen asenteisiin. Positiivareiden internetsivujen kävijät ja lukijat jakavat päivänsä onnistumiset.

Lisätiedot

RIIHIKAHVILA KARDEMUMMA

RIIHIKAHVILA KARDEMUMMA 1 + RIIHIKAHVILA KARDEMUMMA TOMINTAKERTOMUS 2011 1.1.2011 31.12.2011 Mirkka Ikonen Oikokatu 8-12 B, 40700 Jyväskylä puh: 040-561 6376, mirkkaikonen@gmail.com Mariela Vesander Ranta-Kankaistentie 344, 41400

Lisätiedot

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen.

Luin kirjan kokonaan. Sitten aloin alusta lukemaan joitain pätkiä. Olet rohkea kun kirjoitit sen. 1 Hei, haluaisin kiittää kirjasta. Se oli todella koskettava ja rehellinen. Olet varmaan saanut paljon samaa palautetta. Itkin hillittömästi kun luin sitä. Kiitos kun kirjoitit kirjan ja jaoit surusi meidän

Lisätiedot

Pari sanaa päätoimittajalta 2 Sisällysluettelo 2 Painavia sanoja puheenjohtajalta 3 Hallitus 4 Yhteystiedot 5 Sadusta totta?

Pari sanaa päätoimittajalta 2 Sisällysluettelo 2 Painavia sanoja puheenjohtajalta 3 Hallitus 4 Yhteystiedot 5 Sadusta totta? 4 1 Pari sanaa päätoimittajalta SISÄLTÖ Pari sanaa päätoimittajalta 2 Olen ylpeä teistä! Olette olleet hienosti mukana tämän lehden teossa. Lehteä on tehty yhdessä, juuri niin kuin jäsenlehteä mielestäni

Lisätiedot

1/2009. Kanadan MM-kisat 2009 Marikan & Samin ja Maijan & Karman & Jessin MM-juhlaa! SOC2009 / Europa-Cup Race Suomessa sivu 10 18

1/2009. Kanadan MM-kisat 2009 Marikan & Samin ja Maijan & Karman & Jessin MM-juhlaa! SOC2009 / Europa-Cup Race Suomessa sivu 10 18 SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO ry:n JULKAISU Kanadan MM-kisat 2009 Marikan & Samin ja Maijan & Karman & Jessin MM-juhlaa! Matka suuren veden taakse Kanadan MM-kisoihin sivu 4 7 SOC2009 / Europa-Cup

Lisätiedot

Sisällys. Toimitustiimi: Arja Lifländer, Tuula Rahkonen, Jukka Kirjonen. Imatran Lapinkävijät ry:n vuosijulkaisu, 54 vsk.

Sisällys. Toimitustiimi: Arja Lifländer, Tuula Rahkonen, Jukka Kirjonen. Imatran Lapinkävijät ry:n vuosijulkaisu, 54 vsk. 2010 Sisällys Puheenjohtajan puheenvuoro 3 Toimitukselta 3 Suden jäljillä Ilomantsissa 4 Muumi hiihtokoulussa on kivaa 6 Polkupyörälaulu 8 Helluntaiseikkailu Lemmenjoella 10 Suomi meloi taas 11 Suomi

Lisätiedot

Blogi kirjoitukset 2013. 11.1. Uuden vuoden alussa (Daniel) Siunattua uutta vuotta!

Blogi kirjoitukset 2013. 11.1. Uuden vuoden alussa (Daniel) Siunattua uutta vuotta! Blogi kirjoitukset 2013 11.1. Uuden vuoden alussa (Daniel) Siunattua uutta vuotta! Kiitos kaikista joulumuistamisista joita saimme korttien ja pakettien muodossa. Jokainen on avattu sydän täynnä lämpöä.

Lisätiedot

Jyväskylän Latu. Jäsenlehti 1/2014

Jyväskylän Latu. Jäsenlehti 1/2014 Jyväskylän Latu Jäsenlehti 1/2014 Jyväskylän Latu Jäsenlehti 1/2014 sisus Pulinoita... 3 Ohjaajakoulutus... 4 Ohjaajakurssi... 4 Muumien hiihtokoulu... 4 Täysikuun hiihto... 4 Jyväshiihto... 4 Hiihtoretki...

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 2/2014 (148) 36. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 2/2014 (148) 36. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com Viesti 2/2014 YHTEISTIEDOTE 2/2014 (148) 36. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1 Helmikuu 2012

JÄSENLEHTI 1 Helmikuu 2012 www.jyvaskylanlatu.fi JYVÄSKYLÄN LATU JÄSENLEHTI 1 Helmikuu 2012 Jyväskylän Latu ry - perustettu 1941 www.jyvaskylanlatu.fi RETKEILYTARVIKKEITA VUOKRATAAN Jyväskylän Latu vuokraa retkeilyvälineitä ja tarvikkeita

Lisätiedot

Kaikki em. suoritukset ovat aplodien arvoiset - ja ansaitsevat vähintään kunniamaininnan.

Kaikki em. suoritukset ovat aplodien arvoiset - ja ansaitsevat vähintään kunniamaininnan. 30.5.2013 Parolassa 30.5.2013 Hei Häjyt! Palaan vielä viime viikonlopun juoksusuorituksiin. SM-maratonit ym. tuli kommentoiduksi, mutta vielä täytyy erikseen mainita Ponnejärven ponnistukset. On ne sen

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 2/2015

Caravan-talo. Täyden palvelun. Viesti 2/2015 Viesti 2/2015 YHTEISTIEDOTE 2/2015 (152) 37. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo Olemme myös Facebookissa. TURUN M.A.T. Pansiontie 6, 20200 TURKU Puh. (02) 274 9880 www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN

Lisätiedot

Asuu kaikissa puissa kauneus hiljainen Viipyy lintujen suissa onni sen. Helvi Juvonen 1949

Asuu kaikissa puissa kauneus hiljainen Viipyy lintujen suissa onni sen. Helvi Juvonen 1949 TRL 43 vuotta toimintaa Nro 4 8.12.2014 Talv tarjou en jokaisksia, e jotaki lle n! Lisää Asuu kaikissa puissa kauneus hiljainen Viipyy lintujen suissa onni sen. sisäsivuil la. 26.12. Tapanin taaperrus

Lisätiedot

viesti 1/2011 Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

viesti 1/2011 Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 1/2011 YHTEISTIEDOTE 1/2011 (135) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Reilua kauppaa hyvissä merkeissä! Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com SF-CARAVAN YHDISTYKSET: KAARINA,

Lisätiedot

2007-2008 KAUSIJULKAISU. www.tuuu.net

2007-2008 KAUSIJULKAISU. www.tuuu.net 2007-2008 KAUSIJULKAISU www.tuuu.net .. Yhteistyokumppanimme kaudella: Fat Pipe Adidas Kesport Ilomantsi Ouneva Group Joensuun kaupunki Karjalan Heili Intersport Joensuu E. Hartikainen Oy Feelmax Tuupovaaran

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 4/2012 YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

TUALAINEN Turun Urheiluautoilijat ry:n jäsenlehti 1 2011

TUALAINEN Turun Urheiluautoilijat ry:n jäsenlehti 1 2011 TUALAINEN Turun Urheiluautoilijat ry:n jäsenlehti 1 2011 Kiinnostaako RC-autoilu? Petri aloittaa Jokkiksessa Autourheilua pienestä pitäen Kalle palasi voittajaksi Tero vaihtoi etuvetoon 1 Jäärataa Kartingilla

Lisätiedot

KASUKKALAN KYLÄLEHTI 2011

KASUKKALAN KYLÄLEHTI 2011 KASUKKALAN KYLÄLEHTI 2011 Kansi:Petteri Kälviäinen Materiaalin keräys ja taitto: Marjukka ja Pauli Matikainen Jukka Porali: PUHEENJOHTAJAN PUHEENVUORO Kasukkalan koululla juhlittiin torstaina maaliskuun

Lisätiedot

Elämäni tärkein asia Vernerin runokilpailun satoa 2007

Elämäni tärkein asia Vernerin runokilpailun satoa 2007 Elämäni tärkein asia Vernerin runokilpailun satoa 2007 Piirroskuvat: Linda Lauttia, Perttulan erityisammattikoulu. Toimitus: Jaana Teräväinen, Jenni Meronen Taitto ja toimitus: Soile Mottisenkangas Julkaistu:

Lisätiedot

PÄNTÄNEEN SANOMAT. Julkaisija: Lions Club Päntäne Toukokuu 2015

PÄNTÄNEEN SANOMAT. Julkaisija: Lions Club Päntäne Toukokuu 2015 PÄNTÄNEEN SANOMAT Julkaisija: Lions Club Päntäne Toukokuu 2015 Rahkolan Maijun tie Karjalasta Päntäneelle Anna ja Jalmari Myöhäselle syntyi esikoinen. Hän sai nimen Maiju mummonsa mukaan. Perhe asui Viipurin

Lisätiedot

Hauskaa Joulua lukijoille!

Hauskaa Joulua lukijoille! Hyvää Joulua! PARTOLA, puh. 266 4041 AVOINNA: ma-la 11 21, su 12 21 Suljettu 24. 26.12.2009 Palvelemme su 27.12. klo 12 21 Pirkkala Härmälä Hatanpää www.pirkkalainen.com Keskiviikko 23.12.2009, nro 52

Lisätiedot

LEHTIMÄEN OPISTON KEVÄTNASTA NRO 112

LEHTIMÄEN OPISTON KEVÄTNASTA NRO 112 LEHTIMÄEN OPISTON KEVÄTNASTA NRO 112 Tervehdys Nasta-lehden lukijoille! Tämä kevät on mennyt todella nopeasti - tuntuu käsittämättömältä että pian käsillä on hetki, kun opiston pitkälinjan opiskelijat

Lisätiedot

Mutta puhutaan taas perheestä. Meille italialaisille perhe on todella tärkeä. Minkälainen perhe sinulla on? Minkälainen on sinun perheesi?

Mutta puhutaan taas perheestä. Meille italialaisille perhe on todella tärkeä. Minkälainen perhe sinulla on? Minkälainen on sinun perheesi? Poslech z http://www.yle.fi/opinportti/supisuomea/ (5. Tv-sarja) Hei!/Ciao! Minä olen Giuseppe La Grassa. Olen italialainen. Olen asunut Suomessa 26 vuotta. Suomi on pohjoinen maa - ja hyvin kaukana minun

Lisätiedot

lauantaina 6.6.2009 viikko 23 Hyvät lakitusta vaille valmiit ylioppilaat, onnelliset omaiset, arvoisa juhlayleisö

lauantaina 6.6.2009 viikko 23 Hyvät lakitusta vaille valmiit ylioppilaat, onnelliset omaiset, arvoisa juhlayleisö P YHÄJOEN KUULUMISET lauantaina 6.6.2009 viikko 23 Kuvaaja: pauliina raivio Hyvät lakitusta vaille valmiit ylioppilaat, onnelliset omaiset, arvoisa juhlayleisö Arvo Helanti Olemme varmaan kaikki huomanneet

Lisätiedot

JOULUMYYJÄISET Sammaljoen Sampolassa 7.12.2014 klo 11.00 13.30

JOULUMYYJÄISET Sammaljoen Sampolassa 7.12.2014 klo 11.00 13.30 JOULUMYYJÄISET Sammaljoen Sampolassa 7.12.2014 klo 11.00 13.30 Myytävänä mm. leivonnaisia, käsitöitä ja joulukoristeita. Puffetista kahvia, pullaa ja mehua. Tervetuloa myymään ja ostamaan, myyntipöytä

Lisätiedot

Kesä kutsuu tuntureille

Kesä kutsuu tuntureille 2/2014 Irma Rytkölä Susikyrön rannasta avautuva maisema rentouttaa mieltä. Kesä kutsuu tuntureille Teräväpäinen Solvågtind 3 Lippu salkoon 5 Nanoqissa Marianpäivät Hetassa 8 9 Kuvernöörin tarina jatkuu

Lisätiedot

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita

LujaLehti 1/2010. Lisää suunnistusta sivuilla 12-13. Halpaa hupia oikealla asenteella. Kaverin kanssa. Loppua ei näy. Kisoissa uusia haasteita LujaLehti 1/2010 Suunnistuskoulun suunnittelupalaveri (vas.) Kaisa Teerikoski, Kati Yli-Sipilä sekä nuoret ohjaajaat Heidi Savolainen, Janita Matintalo, Janita Jokinen, Riikka Jokinen ja Annika Savolainen.

Lisätiedot

Retki Valkmusaan Olinhan siellä minäkin Epileptikon tukikoira Quutti

Retki Valkmusaan Olinhan siellä minäkin Epileptikon tukikoira Quutti 3/2010 Retki Valkmusaan Olinhan siellä minäkin Epileptikon tukikoira Quutti 1 Terveisiä Larusta Sisällysluettelo Yhdistys Aina näin marraskuussa tulee se aika, jolloin katsotaan mitä kuluneena vuonna on

Lisätiedot