Yritystoiminta kannattavammaksi yhdellä klikkauksella. Kolme nerokasta e-työkalua. Nettikauppa OVT PunchOut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yritystoiminta kannattavammaksi yhdellä klikkauksella. Kolme nerokasta e-työkalua. Nettikauppa OVT PunchOut"

Transkriptio

1 Yritystoiminta kannattavammaksi yhdellä klikkauksella Kolme nerokasta e-työkalua Nettikauppa OVT PunchOut

2

3 Aika on rahaa sekä muita mukavuuksia e-kauppa ei ole uusi keksintö ja asiakkaamme Ahlsellilla ovat ostaneet sähköisesti jo useamman vuoden. Internetkauppamme käyttäjämäärät kasvavat päivittäin. Tämä ei ehkä ole yllätys, kun ajattelee miten paljon tehokkaammin e-asiakkaana on mahdollista ostaa. Ajansäästö suhteessa kaupassa asioimiseen tai puhelimella tilaamiseen Vähemmän virheitä ilman kommunikaatio epäselvyyksiä Käyttömukavuus kun voit asioida milloin sinulle parhaiten sopii Tiedot tilauksista ja toimituksista sähköpostitse Voit linkittää liikejärjestelmäsi Ahlsellin tilausjärjestelmään e-kaupan avulla jää enemmän aikaa ansaitsemiseen, harrastuksiin ja perheelle! Käy heti tutustumassa verkkokauppaamme - tai lue eteenpäin. Osta mukavasti ja tehokkaasti oikealla e-työkalulla Ammattilaisille suunnatut e-kaupparatkaisumme sisältävät laajasti LVI-, Sähkö-, Työkalu- sekä Kylmä -tuotteita. Löydät nettikaupastamme noin varastoitua tuotetta ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Saat lisäaikaa tilaamiselle silloin kun tarvitset tuotteet toimitettuna seuraavalle päivälle. Viimeinen mahdollinen tilausaika on yleensä hieman myöhäisempi kuin puhelimella tai faksilla tehdyllä tilauksella. Voit etsiä myymäläkohtaisia tuotteita mihin kellonaikaan tahansa. Erinomainen ratkaisu silloin kun teet töitä toisella paikkakunnalla ja haluat varmistaa tuotteen saatavuuden seuraavaksi aamuksi. Tänään sovittuun aikaan mennessä tilatut tuotteet ovat huomenna noudettavissa tai toimitettuna haluamaasi osoitteeseen. Ahlsellin nettikaupasta löydät tiedot kaikista ostoista, tilausvahvistuksista, toimituksista sekä laskuista. Valitse ratkaisu joka sopii sinulle parhaiten Nettikauppa- täydellinen yritykselle joka haluaa helpottaa ostoprosessia. PunchOut- sopii yrityksille jotka haluavat asioida nettikaupassa ja integroida tilausliikenteen suoraan omaan liikejärjestelmäänsä. OVT-sopii yrityksille jotka haluavat kokonaan integroida kaiken tilausliikenteen omaan liikejärjestelmäänsä.

4

5 Nettikauppa on auki silloin kun sinulle sopii Olet toki tervetullut asioimaan jatkossakin myymälöissämme, sillä onhan se sekä mukavaa että käytännöllistä. Löydät yleensä tarvitsemasi laajasta tuotevalikoimasta. Välillä voi kuitenkin olla vaikeaa saada omat aikataulut sopimaan myymälöidemme aukioloaikojen kanssa ja silloin ratkaisuksi sopii parhaiten asiointi nettikaupassamme! Nopea tiedonsaanti Nettikaupassamme on käytössäsi koko tuotevalikoimamme. Kun haluat vertailla eri vaihtoehtoja, löytyvät tiedot muutamassa sekunnissa. Valittuasi tuotteet siirryt vain tilaamaan. Tuotteesi lähetetään haluamaasi osoitteeseen ja lasku lähetetään sovitulla tavalla tilauksen tehneelle yritykselle. Tilaa mukavasti ja kontrolloidusti Mikäli tilaat ennen sivulla näkyvää määräaikaa, toimitetaan tuotteet seuraavan päivän aikana. Viivakoodilukijalla voit halutessasi siirtää tilaustiedoston suoraan Ahlsellin nettikauppaan*. Viivakoodilukija sopii mainiosti oman myymälän tai varaston täydennystilauksiin. Kirjautuessasi nettikauppaamme löydät: tilitiedot, yritystiedot, toimitusosoitteet, tehdyt- ja avoimet tilaukset, kaikki laskut, alennussopimukset jne. Voit myös tehdä tarjouksia omille asiakkaillesi sekä itse muokata henkilökuntasi nettikaupan käyttöoikeuksia. Edullisia tarjouksia Ei ole ainoastaan helppoa ja tehokasta asioida Ahlsellin nettikaupassa, sillä löydät samalla nettikauppa-asiakkaille suunnattuja tarjouksia. Aloita asioiminen jo tänään osoitteessa Tutustu nettikauppaamme ja tilaa tunnukset. Tunnusten tilaaminen on nopeaa ja helppoa. *tiedostomuoto on muokattavissa

6

7 Asioi nettikaupassa ja siirrä tiedot omaan liiketoimintajärjestelmääsi PunchOutin avulla. Onko yritykselläsi käytössä ohjelmisto, joka mahdollistaa kommunikoinnin ulkoisten järjestelmien kanssa ja joka tukee ovt-hinnastoja ja nettikauppaa? Onneksi olkoon, silloin e-kaupasta tulee vieläkin helpompaa. Kirjaudu sisään nettikauppaan ja tilaa tarvitsemasi. Tämän jälkeen voit suoraan kirjautua ulos. Esim. 1 Tuotekori (ostotilaus) ja e-lasku lähetetään automaattisesti yrityksesi liikejärjestelmään samaan aikaan kuin tilauksesi käsitellään ja toimitetaan annettuun osoitteeseen. Esim. 2 Tuotekorisi lähetetään suoraan yrityksesi liikejärjestelmään. Siellä siitä tulee, yrityksenne hyväksyntämenetelmän avulla tilaus jonka käsittelemme ja toimitamme. e-lasku lähetetään automaattisesti järjestelmäänne. Joustava integraatio Luonnollisesti päätät itse miten tialustiedot käsitellään PunchOutin avulla. Täysin integroidusti tai tilaus PunchOutin kautta ja paperilasku. Aina ajantasainen tuote ja hintatieto PunchOutin avulla saat aina päivitetyt tuote- ja hintatiedot suoraan omaan järjestelmääsi. Ei manuaalisesti päivitettäviä hinnastoja sekä varmuus siitä että tarjoustesi materiaalikustannukset on laskettu oikeilla hankintahinnoilla. Lisäetuja Tehdessäsi ostokset Ahlselliin PunchOutin avulla ovat luonnollisesti kaikki nettikaupan edut käytössäsi. Ainoana erona on että säästät vielä enemmän työtä, tai oikeammin sanottuna, saat lisää aikaa muuhun. Tule PunchOut asiakkaaksi jo tänään osoitteessa Tervetuloa tutustumaan ja avaamaan tunnukset. Tämä vie vain muutaman minuutin. Ilmoita että haluat liittää järjestelmäsi PunchOut palveluun.

8

9 Maksimi tehokkuus täydellisen sähköisen tiedonsiirron avulla EDI tai OVT on tunnettu käsite isoimmissa yrityksissä ja ehdoton sinulle jolla on ostojärjestelmä joka voi kommunikoida ulkoisten järjestelmien kanssa. Hankintojesi tehostamiseksi voimme Ahlsellilla tarjota täydellistä OVT-yhteyttä liikejärjestelmiin jotka tukevat ulkoisten järjestelmien integrointia. Käyttäjänä sinun ei periaatteessa tarvitse ikinä käyttää yrityksen sisäistä hankintajärjestelmää. Teet tilauksen, jonka jälkeen tilaus käsitellään, saat kuittauksen toimituksesta ja laskun automaattisesti liikejärjestelmiemme tiedonvaihdon ansiosta. Joustava integraatio Sinä päätät luonnollisesti siitä minkä tyyppistä tietoa käsitellään OVT:n avulla (valikoima, hinnastot, tilaukset, tilaushyväksynnät, lähetysilmoitukset ja laskut). Täysin integroidusti vai OVT-tilaus ja paperilasku? Täysi integrointi antaa maksimi tehokkuuden OVT:n avulla saat selvää säästöä hankintaan ja talouden hallintaan. Tiedot liikejärjestelmääsi päivittyvät automaattisesti, riippumatta siitä noudetaanko tuote myymälästämme vai tilataanko OVT:n avulla hankintaohjelmallasi. Täysi hinta ja sopimusalennus kontrolli Sähköisen laskutuksen avulla hintakontrolli on helpompaa. OVT-kytkennällä yrityksesi ostoprosessi tehostuu ja saat aina kaikki tilauksesi sopimushintojen mukaisesti. Integroi ostosi osoitteessa Kirjaudu sisään ja ryhdy OVT-asiakkaaksi. Tämä vie vain muutaman minuutin. Ilmoita että haluat liittää järjestelmäsi OVT-palveluun.

10

11 Tilattavanasi n varastotuotetta Ahlsellin e-kumppanina sinulla noin varastotuotetta saatavilla, ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Oikea tuote, oikeaan hintaan ja oikeaan paikkaan - silloin kun sinulle sopii. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti johtavien toimittajien LVI-, Sähkö- ja Kylmätuotteita sekä koneita ja työkaluja. Käytössäsi on laaja tuotevalikoima ja oheispalveluja suoraan tietokoneeltasi tai yhteyshenkilöltäsi. Tehokkuuden vuoksi säästät aikaa vuosittain useita tunteja ja samalla kustannuksesi laskevat. Laaja valikoimamme ja isot volyymit takaavat kilpailukykyiset hinnat. Tavarankäsittelymme ja hankintamme toimii kustannustehokkaasti. Hyvät suhteemme tavarantoimittajiimme takaavat tuotevalikoimamme jatkuvan kehittämisen. Kaikki tämä sinun eduksesi, lisätäksemme valinnanvapauttasi tuotevalikoimien välillä puhuttaessa muotoilusta, toiminnasta, laadusta ja hintatasosta. Valitse ja lisää tuottavuuttasi. Tervetuloa Ahlselille!

12 espoo Olarinluoma Espoo puh /LVI fax puh /K&T fax helsinki Laippatie Helsinki puh /LVI puh /K&T fax Konalantie 47 B Helsinki puh / Tee-Se-Itse fax hyvinkää Kalevankatu Hyvinkää puh / LVI ja Sähkö fax hämeenlinna Kantolankatu Hämeenlinna puh /LVI fax IISaLmI Yrittäjäntie Iisalmi puh /LVI fax puh /K&T fax JoenSuu Pamilonkatu Joensuu puh /Sähkö puh /K&T fax JyVäSKyLä Ahjokatu 15, PL Jyväskylä puh /LVI fax puh /K&T fax KemI Asentajankatu Kemi puh /K&T fax KeraVa Jäspilänkatu Kerava puh / LVI ja Sähkö fax KoKKoLa Heinolankaari Kokkola puh /LVI fax puh /Sähkö fax KoTKa Tikankatu Kotka puh / LVI ja Sähkö fax KouVoLa Kaitilankatu Kouvola puh / K&T ja Sähkö fax KuopIo Suvannontie Kuopio puh /LVI fax puh /K&T fax LahTI Laatukatu Lahti puh /LVI puh /K&T fax LappeenranTa Alaniitynkatu Lappeenranta puh /LVI fax puh /K&T LohJa Hemmolankatu Lohja puh /LVI fax ahlsell ÅLand Västerkalmarevägen Mariehamn puh. (018) /Sähkö fax (018) mikkeli Porrassalmenkatu Mikkeli puh / K&T, LVI ja Sähkö fax oulu Oritkarintie Oulu puh /LVI fax puh /K&T fax puh /K&T fax pori Savipajakatu Pori puh /LVI fax puh /K&T fax raahe Muurarinkatu Raahe puh /K&T fax Yrittäjäntie Raahe puh /K&T fax rauma Kairakatu Rauma puh /K&T fax rovaniemi Teollisuustie Rovaniemi puh /LVI fax SeInäJoKI Oppipojantie Seinäjoki puh /LVI fax puh /K&T fax Tampere Vihiojantie Tampere puh / LVI ja Sähkö fax puh /Kylmä fax Turvesuonkatu Tampere puh /LVI fax Vestonkulma Tampere puh /K&T fax TornIo Sukkatehtaankatu Tornio puh /K&T fax TurKu Polttolaitoksenkatu Turku puh /K&T fax Salvumiehenkatu Turku puh /LVI fax puh /Kylmä fax Turku Piispanristi Terätie Piispanristi puh / LVI ja Sähkö fax uusikaupunki Ketunkalliontie Uusikaupunki puh /K&T fax VaaSa Myllärinkatu Vaasa puh /LVI fax puh /K&T fax VanTaa Osuustie Vantaa puh /K&T fax puh /LVI fax puh /Kylmä fax puh /Sähkö fax ylivieska Suopellontie Ylivieska puh /K&T fax

Ammattilaisen elämä helpommaksi

Ammattilaisen elämä helpommaksi Ammattilaisen elämä helpommaksi Kaikki tuotteet saman katon alta, LVI, Teollisuus, Koneet ja Työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, eikö totta! Ahlsell minuutissa

Lisätiedot

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Kaupunki/kunta Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Tontin kiint.vero euroa/m²/kk Rakenn. kiint.vero Kaukol. Vesi/jätev. Jätehuolto Yhteensä Lappeenranta 0.21 0.27

Lisätiedot

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB:n yhteydenottokanava, jonka kautta välitämme asiasi oikean henkilön

Lisätiedot

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa Mikä on Rexel Van? Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa. Rexel Vanissa

Lisätiedot

Magistrate (Meldeämter) in Finnland. ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan maistraatti:

Magistrate (Meldeämter) in Finnland. ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan maistraatti: Magistrate (Meldeämter) in Finnland Register Office of Espoo Itätuulentie 1 P.O.B. 49 02101 ESPOO Tel.: (029) 553 9301 Fax: (029) 553 6326 info.lansi-uusimaa@maistraatti.fi ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan

Lisätiedot

Garo autolämmityskotelot

Garo autolämmityskotelot Vinkki Sähkö 1/2010 Autolämmitys / Piharasiat Kuparimaakaapelit ja tarvikkeet Fibox ja Garo -piharasioiden asennukseen Kuparimaakaapeli Mcmk(Ekkj) 4X 6 + 6 (250 m) Tuotenro: Sf0602142 2,29/m Mcmk(Fkkj)

Lisätiedot

KAMPANJA. Hinnat voimassa TARJOUS! MUTTERINVÄÄNNIN CP ,- Tuotenro: ,16 alv 0%

KAMPANJA. Hinnat voimassa TARJOUS! MUTTERINVÄÄNNIN CP ,- Tuotenro: ,16 alv 0% TARJOUS! MUTTERINVÄÄNNIN CP7748 10380019287 180,- 145,16 alv 0% Hallitunkki CP80020 10380019626 Pituus... 750 mm Nostokapasiteetti... 2 ton Nostokorkeus... 505 mm 320,- 258,07 alv 0% Hallitunkki CP80030

Lisätiedot

RIVILIITTIMET. Wieland

RIVILIITTIMET. Wieland RIVILIITTIMET Wieland 11.2006 Wieland riviliittimet nyt Onniselta Onninen on aloittanut yhteistyön toukokuussa Gycomin kanssa Wieland:n riviliittimillä, joka on yksi johtavista liitintekniikan valmistajista

Lisätiedot

Indeksitalo tutkimus

Indeksitalo tutkimus Indeksitalo 2018- tutkimus Indeksitalon ominaisuudet Oma 1200 neliön tontti keskustan ruutukaava-alueella, jolla rakennusoikeutta 3000 k-m2 Tontin (keskustan toiseksi kallein alue) verotusarvo ns. tavoitearvossa

Lisätiedot

Imatra -100-50 0 50 100

Imatra -100-50 0 50 100 Asukasta kohti laskettujen ikävakioitujen kustannusten prosentuaalinen ero keskisuurten kaupunkien keskiarvoon vuonna 00 Imatra -0-0 0 0 0 % -,0 + -0, -, -, -, -, -,0-0, -,0 -, -, PERUS -, -, -,, 0 -,0

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Asennuskanava LHD 20x Asennuskanava LHD 20x Asennuskanava LHD 32x Asennuskanava LHD 40x20...

Sisällysluettelo. Asennuskanava LHD 20x Asennuskanava LHD 20x Asennuskanava LHD 32x Asennuskanava LHD 40x20... Newlec-minilistat 2 Sisällysluettelo Asennuskanava LHD 20x10... 3 Asennuskanava LHD 20x20... 4 Asennuskanava LHD 32x15... 5 Asennuskanava LHD 40x20... 6 Asennuskanava LH 60x40... 7 3 Asennuskanava LHD

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta /2014 Maa- ja metsätalousministeriön asetus. kiinteistötietojärjestelmän tulojen jakamisesta

Julkaistu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta /2014 Maa- ja metsätalousministeriön asetus. kiinteistötietojärjestelmän tulojen jakamisesta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 2014 1140/2014 Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötietojärjestelmän tulojen jakamisesta Annettu Helsingissä 10 päivänä joulukuuta

Lisätiedot

Venttiilit Tuoteluettelo

Venttiilit Tuoteluettelo Venttiilit Tuoteluettelo ADJ470 Osaavaa ammattilaisen palvelua Onninen saa materiaalivirtasi toimimaan joustavasti, luotettavasti ja taloudellisesti. Asiakkaanamme voit keskittyä omaan liiketoimintaasi

Lisätiedot

Sähköautojen latausjärjestelmät. Sähköautojen älykkäät latausjärjestelmät kaikkiin kohteisiin

Sähköautojen latausjärjestelmät. Sähköautojen älykkäät latausjärjestelmät kaikkiin kohteisiin Sähköautojen latausjärjestelmät Sähköautojen älykkäät latausjärjestelmät kaikkiin kohteisiin Rexel tarjoaa yhteistyössä EV-BOXin ja muiden alan merkittävien kumppaneiden kanssa erittäin laadukkaita sähköauton

Lisätiedot

1.3 Tontin lohkomistoimituksen kesto keskimäärin (vrk)

1.3 Tontin lohkomistoimituksen kesto keskimäärin (vrk) . KIINTEISTÖNMUODOSTUSTOIMINTA. Tontinlohk omisia suoritettu.. Näissä tontteja yhteensä (kpl).2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksiä (kpl).3 Tontin lohkomistoimituksen kesto

Lisätiedot

NYT KAIKKI RUOKARYHMÄT -20%

NYT KAIKKI RUOKARYHMÄT -20% NYT KAIKKI RUOKARYHMÄT -20% normaalihinnoista kanta-asiakkaille. Liity nyt kanta-asiakkaaksi saat lisäksi 50 arvosetelin* katso s. 2 PALJON UUTUUS-MATTOJA alk. 9,- HEART-LYHTY 29,90 (39,-) SISUSTUSTYYNYJÄ

Lisätiedot

Espoo IKÄVAKIOIDUT. Yhteensä 0,0. Ikäluokittain. IKÄVAKIOIMATTOMAT Yhteensä -100-50 0 50 100 1,8 0,6 8,3 2,9

Espoo IKÄVAKIOIDUT. Yhteensä 0,0. Ikäluokittain. IKÄVAKIOIMATTOMAT Yhteensä -100-50 0 50 100 1,8 0,6 8,3 2,9 Espoo % -00-0 0 0 00 0 -, -,, 0,,,,0, -, -, -0, -, -, -,, - v. -, -0,,,, -, Espoo -00-0 -0-0 - 0 Miljoonaa euroa 0 -, -, -, -,0 -, -,0 -, -,, 0,, 0,,, 0, - v. -, -0,,, 0, -, Helsinki % -00-0 0 0 00 0,

Lisätiedot

ALZ884. Vesilukot Prevex

ALZ884. Vesilukot Prevex ALZ884 Vesilukot Prevex Yksinkertainen on kaunista Yksinkertaisuus toimii. Se oli meillä Prevexillä lähtökohtana, kun yli 40 vuotta sitten aloimme tehdä muovisia vesilukkoja. Sekä asentajat että loppukäyttäjät

Lisätiedot

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä 2013-2015 KAIKKI IKÄRYHMÄT Helsinki 329 300 404 1033 Nurmijärvi 107 93 55 255 Nurmijärvi 245 224 191 660 Tuusula 60 37 27 124 Riihimäki 217 182 184 583 Mäntsälä

Lisätiedot

Lämmönkestävät Radox 125 -johtimet Varastovalikoima 11/2018

Lämmönkestävät Radox 125 -johtimet Varastovalikoima 11/2018 Lämmönkestävät Radox 125 -johtimet Varastovalikoima 11/2018 2 Lämmönkestävät Radox 125 -johtimet Radox 125 HF-asennusjohdin RADOX 125 on halogeenivapaa tinattu hienosäikeinen (luokka 5) johdin. Johtimen

Lisätiedot

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015 Lohko Kenttä Pelattu Impivaara 1 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo 14 27.1.2016 10:00 PieKok Pori 17 27.1.2016 11:00 Tampere Pori 18 27.1.2016 12:00 Espoo PieKok 16 27.1.2016

Lisätiedot

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet

Radio 2020-toimilupakierros. Taajuuskokonaisuudet Radio 2020-toimilupakierros Taajuuskokonaisuudet Taajuuskokonaisuudet 2020 (M74) Seuraavilla kalvoilla on kuvattu määräysluonnoksen M74 taajuuskokonaisuudet (paikkakunta, taajuus) Kokonaisuuksiin tehdyt

Lisätiedot

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1

Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 Poliisilaitosalueet ja toimipisteet 1.1.2014 lukien 14.6.2013 1 11 poliisilaitosaluetta Lapin poliisilaitos Oulun poliisilaitos Pohjanmaan poliisilaitos Sisä Suomen poliisilaitos Itä Suomen poliisilaitos

Lisätiedot

Alkava ARA-tuotanto kunnittain

Alkava ARA-tuotanto kunnittain 5 Alajärvi 0 31 16 Asikkala 0 28 18 Askola 16 0 0 18 20 Akaa 0 33 0 7 49 Espoo 297 190 202 198 42 92 108 191 157 283 185 220 500 241 369 50 Eura 0 8 0 26 31 8 51 Eurajoki 0 15 61 Forssa 0 62 75 Hamina

Lisätiedot

Bruns kabel Teollisuuskaapelit Varastovalikoima 2015

Bruns kabel Teollisuuskaapelit Varastovalikoima 2015 Bruns kabel Teollisuuskaapelit Varastovalikoima 2015 ASB801 2 Varastovalikoima Ohjauskaapeli Y-JZ, Y-JB, Y-OZ OHJAUSKAAPELI Y-OZ mustat numeroidut johtimet ilman KEVIä AMK606 0405219 OHJAUSKAAPELI Y-OZ

Lisätiedot

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN Miksi kannattaa rekisteröityä? 1. Saat heti käyttöösi edullisemmat hinnat 2. Yritykset, seurat ja julkishallinto saavat käyttöön muiden maksutapojen lisäksi laskutuksen

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen Kuntien yritysilmasto 2012 Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä

Lisätiedot

Teollisuus Jonovarokekytkimet ja oheistarvikkeet Varastovalikoima 9/2017

Teollisuus Jonovarokekytkimet ja oheistarvikkeet Varastovalikoima 9/2017 Teollisuus Jonovarokekytkimet ja oheistarvikkeet Varastovalikoima 9/2017 ABP815 2 Jonovarokekytkimet 185Power 185Power on täydellisesti yhteensopiva modulaarinen järjestelmä. Edut laadukas teknisesti luotettava

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012. 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä kesäkuuta 2012 279/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 12 päivänä lokakuuta 2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteiden tilaaminen kaudelle on alkanut

Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteiden tilaaminen kaudelle on alkanut Tiedote 19.6.2018 Leijona-kiekkokoulun ja GHD-tapahtumien varusteiden tilaaminen kaudelle 2018-2019 on alkanut Tilausohjeet on päivitetty ja tilauslomake on nyt avattu. Tilauksia voi tehdä maanantaihin

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsingin seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsingin seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Helsingin seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen muuttamisesta Annettu Helsingissä päivänä kuuta 2012 Liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO N KOKONAISRATKAISUT Toimiva teollisuusautomaatio toimii koko tehtaan prosessitoiminnan keskitettynä työkaluna. Lisäksi oikeaoppinen automaatiokokonaisuus vähentää energiankulutusta jopa 30 prosenttia!

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta /2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 13 päivänä toukokuuta 2011 433/2011 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Nettikaupan uudistukset

Nettikaupan uudistukset WIHURI OY AARNIO METRO Sivu 3/12 Nettikaupan uudistukset 1 Johdanto 4 2 Ohjattu tilaaminen omien tilauspohjien avulla 4 3 Tilauspohjat 7 3.1 Muokkailtavuus 7 3.2 Tilauspohjan vanhentuminen 8 3.3 Ilmoitus

Lisätiedot

VARAMIESPALVELU-YHTIÖT

VARAMIESPALVELU-YHTIÖT VARAMIESPALVELU-YHTIÖT vuonna 1988 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluja tuottava yritysketju 60 palvelualuetta Suomessa ja Virossa alan markkinajohtaja Suomessa sekä liikevaihdon että palvelualueiden

Lisätiedot

KUNTIEN YRITYSILMASTO 2011. Selvitys kuntien ja seutukuntien yritysmyönteisyydestä

KUNTIEN YRITYSILMASTO 2011. Selvitys kuntien ja seutukuntien yritysmyönteisyydestä KUNTIEN YRITYSILMASTO 2011 Selvitys kuntien ja seutukuntien yritysmyönteisyydestä KUNTIENYRITYSILMASTO 2011 SISÄLTÖ SAATTEEKSI 3 JOHTOPÄÄTÖKSET 4 1SELVITYSMENETELMÄT 5 1.1Yritysilmastomittarijaselvityksentoteuttaminen

Lisätiedot

Indeksitalo 2017 Varsinais-Suomi

Indeksitalo 2017 Varsinais-Suomi Indeksitalo 2017 Varsinais-Suomi Indeksitalo 2017 tilaisuus, Turku, 13.9.2017 Juho Järvinen Talous- ja veroasiantuntija Kiinteistöliitto V-S Kiinteistöliiton Indeksitalo Vertailee kuntakohtaisesti määrittyviä

Lisätiedot

Verkkopalvelun käyttöohje

Verkkopalvelun käyttöohje Cheminent Oy 17.5.2005 Verkkopalvelun käyttöohje Sisällysluettelo Rekisteröityminen verkkopalveluun... 1 Kirjautuminen verkkopalveluun... 2 Tuotehaku... 2 Suosikkituotteet... 2 Ostoskori... 2 Tuotteiden

Lisätiedot

Liiketoiminnot tunnusluvuin 2018

Liiketoiminnot tunnusluvuin 2018 Liiketoiminnot tunnusluvuin 2018 Pakettipalvelu Paketteja yli 15 milj. Markkinaosuus yli 20 % (verkkokaupan lähetyksissä yli 30%) Matkapalvelut Matkoja noin 50 milj. Aikatauluhakuja 26 milj. Markkinaosuus

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta

Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013. 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus. radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 19 päivänä elokuuta 2013 614/2013 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta Annettu Helsingissä 15 päivänä elokuuta 2013

Lisätiedot

CUMULUS Hotellit Kaupunki Hotelli Huoneluokka Normal Low High Normal Low High

CUMULUS Hotellit Kaupunki Hotelli Huoneluokka Normal Low High Normal Low High CUMULUS Hotellit Normal Helsinki Cumulus Kaisaniemi Standard 139 119 149 11.1.-31.5 1.-17.6. Superior 169 139 179 3.-31.12 Helsinki Cumulus Olympia Standard 109 109 119 11.1.-31.5 1.1.-10.1 1.-17.6. 18.6.-16.8

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Lappeenrannan seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Lappeenrannan seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Lappeenrannan seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

AJONEUVOJEN YKSITTÄISHYVÄKSYNTÖJEN MYÖNTÄJÄT LÄHTIEN

AJONEUVOJEN YKSITTÄISHYVÄKSYNTÖJEN MYÖNTÄJÄT LÄHTIEN 14.2.2017 1(7) AJONEUVOJEN YKSITTÄISHYVÄKSYNTÖJEN MYÖNTÄJÄT 1.1.2015 LÄHTIEN Yksittäishyväksyntöjä myöntävät A-Katsastus Oy:n, E. Valjakka Oy:n, K1 Katsastajat Oy:n, Oy Testmill Ltd:n, Suomen Yksittäishyväksyntä

Lisätiedot

Henrik Rainio

Henrik Rainio 18.3.2019 Henrik Rainio Porvoon tilinpäätös ja C21 - kaupunkien tilinpäätösten ennakkotiedot Toimintakate, / asukas 2017 * Muutos % Manner-Suomi -5 129-5 302 3,4 % Uusimaa -4 656-4 837 3,9 % 1Turku -5

Lisätiedot

Kuukausi EXTRA KAMPANJA-AIKA: Asennuskaapeli MMJ 3X1,5 S Eca B250 / ei mitata * * KV

Kuukausi EXTRA KAMPANJA-AIKA: Asennuskaapeli MMJ 3X1,5 S Eca B250 / ei mitata * * KV kk AALISKUU KAPANJA-AIKA: 1. 31.3.2018 s. 3 Yleisvalaisin LEDREX 260 8W/830 IP44 600lm D260mm Snro 41 990 18 s. 2 Asennuskaapeli J 3X1,5 S Eca B250 / ei mitata Snro 04 830 05 Pistorasia Exxact 2-PR. vino

Lisätiedot

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Kuopion seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Kuopion seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Kuopion seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Hinnasto 2014 VALIKOIMAPALVELUT. Näytepalvelu Sivu Kuvaus Hinta

Hinnasto 2014 VALIKOIMAPALVELUT. Näytepalvelu Sivu Kuvaus Hinta Hinnasto 04 VALIKOIMAPALVELUT Näytepalvelu Näytteet - arkkia (A4) yli arkkia (A4) -5 arkkia (A) yli 5 arkkia (A) -5 kpl (A-arkeista nuutatut) yli 5 kpl (A-arkeista nuutatut) Isot arkit - kirjekuorta /

Lisätiedot

Kaupan ja verkkokaupan toimiva logistiikka

Kaupan ja verkkokaupan toimiva logistiikka Kaupan ja verkkokaupan toimiva logistiikka S-ryhmän vähittäiskaupan logistiikka Inex Partners Oy 26.5.2015 INEX PARTNERS OY JOUNI JAAKOLA 1 Inex Partners Oy SOK:n tytäryhtiö Tehtävänä tuottaa S-ryhmälle

Lisätiedot

Opiskelijan parempaa terveyttä

Opiskelijan parempaa terveyttä Opiskelijan parempaa terveyttä FAKTA YTHS toimii aktiivisesti opiskelijoiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. YTHS on opiskeluterveydenhuollon asiantuntija Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Lahden seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Lahden seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Lahden seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

EK:n Kuntaranking 2015. Keskeiset tulokset

EK:n Kuntaranking 2015. Keskeiset tulokset EK:n Kuntaranking 2 Keskeiset tulokset EK:n Kuntaranking Mittaa seutukunnan vetovoimaisuutta yrittäjien ja yritysten näkökulmasta Hyödyntää kahta aineistoa: 1) Tilastotieto Kuntatalouden lähtökohdat ja

Lisätiedot

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2011 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2012 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

Kasveja ja kukkia suoraan kasvattajilta. Kasveja ja kukkia suoraan kasvattajilta. Verkkokaupan ohjeet

Kasveja ja kukkia suoraan kasvattajilta. Kasveja ja kukkia suoraan kasvattajilta. Verkkokaupan ohjeet Kasveja ja kukkia suoraan kasvattajilta Verkkokaupan ohjeet Mahdollistaa yhteyden kasvattajan ja yrittäjän välillä Verkkokauppa ohjeet RM Flora-direct toimittaa täyden valikoiman korkealaatuisia kasveja

Lisätiedot

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

MARKKINAT. Valiorakettilajitelma, 8 kpl/pkt. Voimassa 27..31.12.2015 tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

MARKKINAT. Valiorakettilajitelma, 8 kpl/pkt. Voimassa 27..31.12.2015 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Voimassa 27..31.12.2015 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. RAKETTI MARKKINAT Valiorakettilajitelma, 8 kpl/pkt Neljä erilaista, upeaa ja värikästä tähtikuviota. Tuhti avauspanos, isot tähtikuviot. 14

Lisätiedot

C21-kaupunkien luottamushenkilöiden palkkiot

C21-kaupunkien luottamushenkilöiden palkkiot C21-kaupunkien luottamushenkilöiden palkkiot Neuvottelu 25.1.2018 25.1.2018 1 Kaupunginvaltuusto (kokouspalkkiot ) Valtuuston pj Valtuuston varapj Valtuuston jäsen HELSINKI 510.. 385 ESPOO 380.. 320 TAMPERE

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Jyväskylän seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Jyväskylän seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Jyväskylän seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Säännöllinen kapasiteetti

Säännöllinen kapasiteetti Junatyyppi Juna Kulkuväli Lähtö Tulo Linja Kulkupäivät Voimassaoloaika IC 1 Helsinki asema Joensuu asema 7:17:00 11:40:00 Ma Ti Ke To Pe La Su 30.10.2016 10.12.2016 IC 2 Joensuu asema Helsinki asema 5:18:00

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Vaasan seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Vaasan seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Vaasan seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

RAUMAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014

RAUMAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 RAUMAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010-2012 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2013 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

baarisiirapit ja cocktail-mixerit

baarisiirapit ja cocktail-mixerit baarisiirapit ja cocktail-mixerit 1/2013 SITRUUNAMEHUT PT Finest Call Sitruunamehu sokeroitu...1 L T-koodi: 9178039 me 1 PT Labetto Sunrise Lemon Sitruunamehujauhe... 270 G T-koodi: 9829698 me 1 Labetto

Lisätiedot

KÄRÄJÄOIKEUKSIIN SAAPUNEET ASIAT

KÄRÄJÄOIKEUKSIIN SAAPUNEET ASIAT KÄRÄJÄOIKEUKSIIN SAAPUNEET ASIAT 1.1.-31.12.2015 21.1.2016 Alioikeus Rikos- Muut rikos- Pakko- Sakon Maaoikeus- Laajat Erill. turv.- Summaa- Avio- Muut Velka- Yritys- Konk. Ulosotto- Yhasiat oik.asiat

Lisätiedot

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore 2 Osta turvallisesti verkosta Webstore LUOTETTAVASTI YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA VALITSE NOPEASTI TARVITSEMASI

Lisätiedot

ALZ884. Vesilukot Prevex

ALZ884. Vesilukot Prevex ALZ884 Vesilukot Prevex Sisältö 03 Yksinkertainen on kaunista Yksinkertaisuus toimii. Se oli meillä Prevexillä lähtökohtana, kun yli 40 vuotta sitten aloimme tehdä muovisia vesilukkoja. Sekä asentajat

Lisätiedot

ULOSOTTOPIIRIEN TULOSTAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN VUONNA 2005 (numeeriset)

ULOSOTTOPIIRIEN TULOSTAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN VUONNA 2005 (numeeriset) ULOSOTTOPIIRIEN TULOSTAVOITTEIDEN TOTEUTUMINEN VUONNA 2005 (numeeriset) 15.2.2005/MK Lääni, Saapuneet asiat, kpl Käsitellyt asiat,kpl Käsitellyt tiedoksiantoasiat, kpl Avoinna ulosottoasioita kpl Henkilökunta,

Lisätiedot

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014

KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 KARKKILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2010 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta. Paikkakunta Kanavanippu ERP

1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta. Paikkakunta Kanavanippu ERP N:o 453 3591 TAAJUUSALUEIDEN KÄYTTÖSUUNNITELMA Liite 1 Televisio- ja radiotoiminnasta annetun lain mukainen televisiotoiminta Paikkakunta Kanavanippu ERP A B C D E Vaasa (kw) Akaa 42 13 Enontekiö 53 58

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta /2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 3 päivänä heinäkuuta 2014 517/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014. 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2014 1012/2014 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta /2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 31 päivänä joulukuuta 2012 1072/2012 Liikenne- ja viestintäministeriön asetus radiotaajuuksien käyttösuunnitelmasta annetun liikenne- ja viestintäministeriön

Lisätiedot

HUOLTOLIIKELUETTELO 01.01.2014. ESPOO Espoon Kodinkonehuolto Oy Torpanmäki 3 02740 ESPOO p. (09) 250 5700 www.espoonkodinkonehuolto.

HUOLTOLIIKELUETTELO 01.01.2014. ESPOO Espoon Kodinkonehuolto Oy Torpanmäki 3 02740 ESPOO p. (09) 250 5700 www.espoonkodinkonehuolto. HUOLTOLIIKELUETTELO 01.01.2014 ESPOO Espoon Kodinkonehuolto Oy Torpanmäki 3 02740 ESPOO p. (09) 250 5700 www.espoonkodinkonehuolto.fi EURA VM-Huoltokeskus Kärjenkuja 5 32700 HUITTINEN p. 010 666 7686 www.vm-huoltokeskus.fi

Lisätiedot

Palvelurakenneuudistuksesta & sosiaalihuoltoa koskevan lainsäädännön uudistuksesta

Palvelurakenneuudistuksesta & sosiaalihuoltoa koskevan lainsäädännön uudistuksesta Palvelurakenneuudistuksesta & sosiaalihuoltoa koskevan lainsäädännön uudistuksesta Palvelurakenneuudistuksesta Päivi Voutilainen STM/STO Uudistuksen keskeinen sisältö Integroidaan sosiaali- ja terveydenhuolto

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT ENNAKKOTIETO VUODELTA 2017

HÄMEENKYRÖN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT ENNAKKOTIETO VUODELTA 2017 HÄMEENKYRÖN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2009 2016 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2017 Päästölaskennan sektorit Kuluttajien sähkönkulutus Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Tieliikenne

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Kotkan-Haminan seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Kotkan-Haminan seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Kotkan-Haminan seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

Muovit, pumput ja ympäristötuotteet TEGA:n hitsattavat PE-venttiilit 2017

Muovit, pumput ja ympäristötuotteet TEGA:n hitsattavat PE-venttiilit 2017 Muovit, pumput ja ympäristötuotteet TEGA:n hitsattavat PE-venttiilit 2017 Ainutlaatuinen tuote yksinoikeudella Onniselta! ABP813 2 TEGA Hitsattavat PE-venttiilit Täysin uudenlainen tuote venttiilimarkkinoilla:

Lisätiedot

Kumikaapelit H07RN-F Xtrem 2018

Kumikaapelit H07RN-F Xtrem 2018 Kumikaapelit H07RN-F Xtrem 2018 ADH797 8/2018 2 Kumikaapelit Kumikaapeli Xtrem Xtrem on harmonisoitu (H07RN-F) kumikaapeli sisä- ja ulkoasennuksiin, ja se on valmistettu standardin EN 50525-2-21 mukaisesti.

Lisätiedot

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014

VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 VIHDIN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 28 213 ENNAKKOTIETO VUODELTA 214 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

20 suurimman kaupungin tuottavuusvertailu. Kooste vuodet 2009-2013 Tilanne 14.11.2014

20 suurimman kaupungin tuottavuusvertailu. Kooste vuodet 2009-2013 Tilanne 14.11.2014 20 suurimman kaupungin tuottavuusvertailu Kooste vuodet 2009-2013 Tilanne 14.11.2014 Tasovertailut Vuosi 2013 120 Kotihoito, kunnallinen 4,00 100 3,50 3,00 80 ka. 76 2,50 60 2,00 40 1,50 1,00 20 0,50 0

Lisätiedot

Kilpailutetut julkiset hankinnat 2015 Keski-Pohjanmaa. Hankinta-asiamies Jorma Saariketo

Kilpailutetut julkiset hankinnat 2015 Keski-Pohjanmaa. Hankinta-asiamies Jorma Saariketo Kilpailutetut julkiset hankinnat 2015 Keski-Pohjanmaa Hankinta-asiamies Jorma Saariketo Kilpailutetut hankinnat 2015 koko maa Ajanmukaiset menettelytavat ja välineet lisäävät mahdollisuuksia ja edistävät

Lisätiedot

BioNordika Webshop Pikaohjeet

BioNordika Webshop Pikaohjeet BioNordika Webshop Pikaohjeet Tervetuloa BioNordika WebShopin käyttäjäksi! Tässä pikaohjeessa on yhteenkoottuna ohjeistus nettikaupan käyttöön ja tuotteiden tilaamiseen. Rekisteröityminen Nettikaupan käyttäminen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014

ORIMATTILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 ORIMATTILAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2008 2013 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2014 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus Tieliikenne

Lisätiedot

TOIMINNALLISET ALUEET JA KASVUVYÖHYKKEET SUOMESSA (ToKaSu)

TOIMINNALLISET ALUEET JA KASVUVYÖHYKKEET SUOMESSA (ToKaSu) TOIMINNALLISET ALUEET JA KASVUVYÖHYKKEET SUOMESSA (ToKaSu) VNK TEAS hanke Taustamateriaalia työpajaan 24.11.2016 Kysely yrityksille Yritys ten toimintaympäristö ja sijoittuminen Kysely yrityksille Kyselyn

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Oulun seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Oulun seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Oulun seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

KAARINAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2004, 2008-2010 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011

KAARINAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2004, 2008-2010 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011 KAARINAN KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT 2004, 2008-2010 ENNAKKOTIETO VUODELTA 2011 Päästölaskennan sektorit Rakennusten lämmitys (kaukolämpö, erillislämmitys, sähkölämmitys, maalämpö) Kuluttajien sähkönkulutus

Lisätiedot

KYLMÄ RC GROUP WWW.VAPAAJAAHDYTYS.FI. ilmastointijärjestelmät WWW.VAPAAJAAHDYTYS.FI TUOTELUETTELO 11/2008. kaappi- ja vakioilmastointikoneet

KYLMÄ RC GROUP WWW.VAPAAJAAHDYTYS.FI. ilmastointijärjestelmät WWW.VAPAAJAAHDYTYS.FI TUOTELUETTELO 11/2008. kaappi- ja vakioilmastointikoneet KYLMÄ kaappi- ja vakioilmastointikoneet puhallinpatterit teletilojen ilmastointilaitteet ulkoasenteiset vedenjäähdyttimet sisäasenteiset vedenjäähdyttimet ilmalauhduttimet ja nestejäähdyttimet WWW.VAPAAJAAHDYTYS.FI

Lisätiedot

OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ

OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ OPISKELIJAN PAREMPAA TERVEYTTÄ FAKTA YTHS toimii aktiivisesti opiskelijoiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. YTHS ON OPISKELUTERVEYDENHUOLLON ASIANTUNTIJA Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Lisätiedot

Indeksitalo Lisäaineistoja ja Indeksitalon laskentaperusteet

Indeksitalo Lisäaineistoja ja Indeksitalon laskentaperusteet Indeksitalo 2018 Lisäaineistoja ja Indeksitalon laskentaperusteet 6.9.2018 Indeksitalo 2018: Kiinteistökustannukset* kaikissa vertailun kaupungeissa TOP 5 edullisimmat kiinteistökustannukset 1. Kokkola

Lisätiedot

- IC 43 Helsinki asema Oulu asema 7:30:00 14:08:00 Ma Ti Ke To Pe La Su + IC 43 Helsinki asema Oulu asema 7:30:00 14:08:00 Ma Ti Ke To Pe

- IC 43 Helsinki asema Oulu asema 7:30:00 14:08:00 Ma Ti Ke To Pe La Su + IC 43 Helsinki asema Oulu asema 7:30:00 14:08:00 Ma Ti Ke To Pe - AE 30 Pietari_(Finljandski) Helsinki asema 5:40:00 9:16:00 Ma Ti Ke To Pe La Su - PVV 31 Helsinki asema Moskova_(Leningradski) 17:52:00 7:25:00 Ma Ti Ke To Pe La Su - PVV 32 Moskova_(Leningradski) Helsinki

Lisätiedot

UUSIVUOSI 2013-2014 ASIAKASPALVELUKESKUS

UUSIVUOSI 2013-2014 ASIAKASPALVELUKESKUS UUSIVUOSI 2013-2014 ASIAKASPALVELUKESKUS Yksityisasiakkaat p. 010 414 00 asiakkaat p. 010 414 0666 ma 31.12.2012 Uudenvuodenaatto 7-20 ti 1.1.2013 Uudenvuodenpäivä 7-20 LÄÄKÄRIKESKUKSET (MUU SUOMI) HYVINKÄÄ

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Turun seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Turun seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Turun seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

TUTUSTU MALLISTOIHIN!

TUTUSTU MALLISTOIHIN! - MADE IN GERMANY - QUALITY GUARANTEED 2012 TUTUSTU MALLISTOIHIN! Laatu ja tyylikäs muotoilu ovat avainsana tämän päivän kylpyhuoneissa. Korkealaatuisen kylpyhuonekokonaisuuden suunnittelu on aikaa vievää

Lisätiedot

Asuntosijoittamisen alueelliset tuotot vuosina 2013-2017. Julkaisuvapaa 3.7.2013 klo 9.00

Asuntosijoittamisen alueelliset tuotot vuosina 2013-2017. Julkaisuvapaa 3.7.2013 klo 9.00 Asuntosijoittamisen alueelliset tuotot vuosina 2013-2017 Julkaisuvapaa 3.7.2013 klo 9.00 Lähestymistapa Asuntosijoittamisen tuotto (%) = Bruttovuokratuotto (%) + Arvonnousu (%) Bruttovuokratuotto lasketaan

Lisätiedot