Yritystoiminta kannattavammaksi yhdellä klikkauksella. Kolme nerokasta e-työkalua. Nettikauppa OVT PunchOut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yritystoiminta kannattavammaksi yhdellä klikkauksella. Kolme nerokasta e-työkalua. Nettikauppa OVT PunchOut"

Transkriptio

1 Yritystoiminta kannattavammaksi yhdellä klikkauksella Kolme nerokasta e-työkalua Nettikauppa OVT PunchOut

2

3 Aika on rahaa sekä muita mukavuuksia e-kauppa ei ole uusi keksintö ja asiakkaamme Ahlsellilla ovat ostaneet sähköisesti jo useamman vuoden. Internetkauppamme käyttäjämäärät kasvavat päivittäin. Tämä ei ehkä ole yllätys, kun ajattelee miten paljon tehokkaammin e-asiakkaana on mahdollista ostaa. Ajansäästö suhteessa kaupassa asioimiseen tai puhelimella tilaamiseen Vähemmän virheitä ilman kommunikaatio epäselvyyksiä Käyttömukavuus kun voit asioida milloin sinulle parhaiten sopii Tiedot tilauksista ja toimituksista sähköpostitse Voit linkittää liikejärjestelmäsi Ahlsellin tilausjärjestelmään e-kaupan avulla jää enemmän aikaa ansaitsemiseen, harrastuksiin ja perheelle! Käy heti tutustumassa verkkokauppaamme - tai lue eteenpäin. Osta mukavasti ja tehokkaasti oikealla e-työkalulla Ammattilaisille suunnatut e-kaupparatkaisumme sisältävät laajasti LVI-, Sähkö-, Työkalu- sekä Kylmä -tuotteita. Löydät nettikaupastamme noin varastoitua tuotetta ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Saat lisäaikaa tilaamiselle silloin kun tarvitset tuotteet toimitettuna seuraavalle päivälle. Viimeinen mahdollinen tilausaika on yleensä hieman myöhäisempi kuin puhelimella tai faksilla tehdyllä tilauksella. Voit etsiä myymäläkohtaisia tuotteita mihin kellonaikaan tahansa. Erinomainen ratkaisu silloin kun teet töitä toisella paikkakunnalla ja haluat varmistaa tuotteen saatavuuden seuraavaksi aamuksi. Tänään sovittuun aikaan mennessä tilatut tuotteet ovat huomenna noudettavissa tai toimitettuna haluamaasi osoitteeseen. Ahlsellin nettikaupasta löydät tiedot kaikista ostoista, tilausvahvistuksista, toimituksista sekä laskuista. Valitse ratkaisu joka sopii sinulle parhaiten Nettikauppa- täydellinen yritykselle joka haluaa helpottaa ostoprosessia. PunchOut- sopii yrityksille jotka haluavat asioida nettikaupassa ja integroida tilausliikenteen suoraan omaan liikejärjestelmäänsä. OVT-sopii yrityksille jotka haluavat kokonaan integroida kaiken tilausliikenteen omaan liikejärjestelmäänsä.

4

5 Nettikauppa on auki silloin kun sinulle sopii Olet toki tervetullut asioimaan jatkossakin myymälöissämme, sillä onhan se sekä mukavaa että käytännöllistä. Löydät yleensä tarvitsemasi laajasta tuotevalikoimasta. Välillä voi kuitenkin olla vaikeaa saada omat aikataulut sopimaan myymälöidemme aukioloaikojen kanssa ja silloin ratkaisuksi sopii parhaiten asiointi nettikaupassamme! Nopea tiedonsaanti Nettikaupassamme on käytössäsi koko tuotevalikoimamme. Kun haluat vertailla eri vaihtoehtoja, löytyvät tiedot muutamassa sekunnissa. Valittuasi tuotteet siirryt vain tilaamaan. Tuotteesi lähetetään haluamaasi osoitteeseen ja lasku lähetetään sovitulla tavalla tilauksen tehneelle yritykselle. Tilaa mukavasti ja kontrolloidusti Mikäli tilaat ennen sivulla näkyvää määräaikaa, toimitetaan tuotteet seuraavan päivän aikana. Viivakoodilukijalla voit halutessasi siirtää tilaustiedoston suoraan Ahlsellin nettikauppaan*. Viivakoodilukija sopii mainiosti oman myymälän tai varaston täydennystilauksiin. Kirjautuessasi nettikauppaamme löydät: tilitiedot, yritystiedot, toimitusosoitteet, tehdyt- ja avoimet tilaukset, kaikki laskut, alennussopimukset jne. Voit myös tehdä tarjouksia omille asiakkaillesi sekä itse muokata henkilökuntasi nettikaupan käyttöoikeuksia. Edullisia tarjouksia Ei ole ainoastaan helppoa ja tehokasta asioida Ahlsellin nettikaupassa, sillä löydät samalla nettikauppa-asiakkaille suunnattuja tarjouksia. Aloita asioiminen jo tänään osoitteessa Tutustu nettikauppaamme ja tilaa tunnukset. Tunnusten tilaaminen on nopeaa ja helppoa. *tiedostomuoto on muokattavissa

6

7 Asioi nettikaupassa ja siirrä tiedot omaan liiketoimintajärjestelmääsi PunchOutin avulla. Onko yritykselläsi käytössä ohjelmisto, joka mahdollistaa kommunikoinnin ulkoisten järjestelmien kanssa ja joka tukee ovt-hinnastoja ja nettikauppaa? Onneksi olkoon, silloin e-kaupasta tulee vieläkin helpompaa. Kirjaudu sisään nettikauppaan ja tilaa tarvitsemasi. Tämän jälkeen voit suoraan kirjautua ulos. Esim. 1 Tuotekori (ostotilaus) ja e-lasku lähetetään automaattisesti yrityksesi liikejärjestelmään samaan aikaan kuin tilauksesi käsitellään ja toimitetaan annettuun osoitteeseen. Esim. 2 Tuotekorisi lähetetään suoraan yrityksesi liikejärjestelmään. Siellä siitä tulee, yrityksenne hyväksyntämenetelmän avulla tilaus jonka käsittelemme ja toimitamme. e-lasku lähetetään automaattisesti järjestelmäänne. Joustava integraatio Luonnollisesti päätät itse miten tialustiedot käsitellään PunchOutin avulla. Täysin integroidusti tai tilaus PunchOutin kautta ja paperilasku. Aina ajantasainen tuote ja hintatieto PunchOutin avulla saat aina päivitetyt tuote- ja hintatiedot suoraan omaan järjestelmääsi. Ei manuaalisesti päivitettäviä hinnastoja sekä varmuus siitä että tarjoustesi materiaalikustannukset on laskettu oikeilla hankintahinnoilla. Lisäetuja Tehdessäsi ostokset Ahlselliin PunchOutin avulla ovat luonnollisesti kaikki nettikaupan edut käytössäsi. Ainoana erona on että säästät vielä enemmän työtä, tai oikeammin sanottuna, saat lisää aikaa muuhun. Tule PunchOut asiakkaaksi jo tänään osoitteessa Tervetuloa tutustumaan ja avaamaan tunnukset. Tämä vie vain muutaman minuutin. Ilmoita että haluat liittää järjestelmäsi PunchOut palveluun.

8

9 Maksimi tehokkuus täydellisen sähköisen tiedonsiirron avulla EDI tai OVT on tunnettu käsite isoimmissa yrityksissä ja ehdoton sinulle jolla on ostojärjestelmä joka voi kommunikoida ulkoisten järjestelmien kanssa. Hankintojesi tehostamiseksi voimme Ahlsellilla tarjota täydellistä OVT-yhteyttä liikejärjestelmiin jotka tukevat ulkoisten järjestelmien integrointia. Käyttäjänä sinun ei periaatteessa tarvitse ikinä käyttää yrityksen sisäistä hankintajärjestelmää. Teet tilauksen, jonka jälkeen tilaus käsitellään, saat kuittauksen toimituksesta ja laskun automaattisesti liikejärjestelmiemme tiedonvaihdon ansiosta. Joustava integraatio Sinä päätät luonnollisesti siitä minkä tyyppistä tietoa käsitellään OVT:n avulla (valikoima, hinnastot, tilaukset, tilaushyväksynnät, lähetysilmoitukset ja laskut). Täysin integroidusti vai OVT-tilaus ja paperilasku? Täysi integrointi antaa maksimi tehokkuuden OVT:n avulla saat selvää säästöä hankintaan ja talouden hallintaan. Tiedot liikejärjestelmääsi päivittyvät automaattisesti, riippumatta siitä noudetaanko tuote myymälästämme vai tilataanko OVT:n avulla hankintaohjelmallasi. Täysi hinta ja sopimusalennus kontrolli Sähköisen laskutuksen avulla hintakontrolli on helpompaa. OVT-kytkennällä yrityksesi ostoprosessi tehostuu ja saat aina kaikki tilauksesi sopimushintojen mukaisesti. Integroi ostosi osoitteessa Kirjaudu sisään ja ryhdy OVT-asiakkaaksi. Tämä vie vain muutaman minuutin. Ilmoita että haluat liittää järjestelmäsi OVT-palveluun.

10

11 Tilattavanasi n varastotuotetta Ahlsellin e-kumppanina sinulla noin varastotuotetta saatavilla, ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Oikea tuote, oikeaan hintaan ja oikeaan paikkaan - silloin kun sinulle sopii. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti johtavien toimittajien LVI-, Sähkö- ja Kylmätuotteita sekä koneita ja työkaluja. Käytössäsi on laaja tuotevalikoima ja oheispalveluja suoraan tietokoneeltasi tai yhteyshenkilöltäsi. Tehokkuuden vuoksi säästät aikaa vuosittain useita tunteja ja samalla kustannuksesi laskevat. Laaja valikoimamme ja isot volyymit takaavat kilpailukykyiset hinnat. Tavarankäsittelymme ja hankintamme toimii kustannustehokkaasti. Hyvät suhteemme tavarantoimittajiimme takaavat tuotevalikoimamme jatkuvan kehittämisen. Kaikki tämä sinun eduksesi, lisätäksemme valinnanvapauttasi tuotevalikoimien välillä puhuttaessa muotoilusta, toiminnasta, laadusta ja hintatasosta. Valitse ja lisää tuottavuuttasi. Tervetuloa Ahlselille!

12 espoo Olarinluoma Espoo puh /LVI fax puh /K&T fax helsinki Laippatie Helsinki puh /LVI puh /K&T fax Konalantie 47 B Helsinki puh / Tee-Se-Itse fax hyvinkää Kalevankatu Hyvinkää puh / LVI ja Sähkö fax hämeenlinna Kantolankatu Hämeenlinna puh /LVI fax IISaLmI Yrittäjäntie Iisalmi puh /LVI fax puh /K&T fax JoenSuu Pamilonkatu Joensuu puh /Sähkö puh /K&T fax JyVäSKyLä Ahjokatu 15, PL Jyväskylä puh /LVI fax puh /K&T fax KemI Asentajankatu Kemi puh /K&T fax KeraVa Jäspilänkatu Kerava puh / LVI ja Sähkö fax KoKKoLa Heinolankaari Kokkola puh /LVI fax puh /Sähkö fax KoTKa Tikankatu Kotka puh / LVI ja Sähkö fax KouVoLa Kaitilankatu Kouvola puh / K&T ja Sähkö fax KuopIo Suvannontie Kuopio puh /LVI fax puh /K&T fax LahTI Laatukatu Lahti puh /LVI puh /K&T fax LappeenranTa Alaniitynkatu Lappeenranta puh /LVI fax puh /K&T LohJa Hemmolankatu Lohja puh /LVI fax ahlsell ÅLand Västerkalmarevägen Mariehamn puh. (018) /Sähkö fax (018) mikkeli Porrassalmenkatu Mikkeli puh / K&T, LVI ja Sähkö fax oulu Oritkarintie Oulu puh /LVI fax puh /K&T fax puh /K&T fax pori Savipajakatu Pori puh /LVI fax puh /K&T fax raahe Muurarinkatu Raahe puh /K&T fax Yrittäjäntie Raahe puh /K&T fax rauma Kairakatu Rauma puh /K&T fax rovaniemi Teollisuustie Rovaniemi puh /LVI fax SeInäJoKI Oppipojantie Seinäjoki puh /LVI fax puh /K&T fax Tampere Vihiojantie Tampere puh / LVI ja Sähkö fax puh /Kylmä fax Turvesuonkatu Tampere puh /LVI fax Vestonkulma Tampere puh /K&T fax TornIo Sukkatehtaankatu Tornio puh /K&T fax TurKu Polttolaitoksenkatu Turku puh /K&T fax Salvumiehenkatu Turku puh /LVI fax puh /Kylmä fax Turku Piispanristi Terätie Piispanristi puh / LVI ja Sähkö fax uusikaupunki Ketunkalliontie Uusikaupunki puh /K&T fax VaaSa Myllärinkatu Vaasa puh /LVI fax puh /K&T fax VanTaa Osuustie Vantaa puh /K&T fax puh /LVI fax puh /Kylmä fax puh /Sähkö fax ylivieska Suopellontie Ylivieska puh /K&T fax

WÜRTH-LAATUUN VOIT LUOTTAA

WÜRTH-LAATUUN VOIT LUOTTAA WÜRTH-LAATUUN VOIT LUOTTAA Würthin yhteen varastoon keskitetty logistiikka mahdollistaa asiakkaiden aikaa ja rahaa säästävät, nopeat ja virheettömät toimitukset. TAVARAA ON JA TOIMITUKSET PELAAVAT Würthin

Lisätiedot

Sähkötarvikkeita ammattilaisille.

Sähkötarvikkeita ammattilaisille. Sähkötarvikkeita ammattilaisille. SÄHKÖ TELE AUTOMAATIO Prysmian Group SLO tutuksi SLO ammattilaisten sähkötarviketoimittaja SLO on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Tavoitteenamme

Lisätiedot

Garo autolämmityskotelot

Garo autolämmityskotelot Vinkki Sähkö 1/2010 Autolämmitys / Piharasiat Kuparimaakaapelit ja tarvikkeet Fibox ja Garo -piharasioiden asennukseen Kuparimaakaapeli Mcmk(Ekkj) 4X 6 + 6 (250 m) Tuotenro: Sf0602142 2,29/m Mcmk(Fkkj)

Lisätiedot

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa Mikä on Rexel Van? Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa. Rexel Vanissa

Lisätiedot

Kurkista tulevaisuuteen

Kurkista tulevaisuuteen Kurkista tulevaisuuteen Älykkäitä kassajärjestelmiä kasvaville kaupoille ja ketjuille Onko kassajärjestelmänne liiketoiminnan kiviriippa vai kasvun veturi? Sitooko teknologia teidät menneisyyteen vai auttaako

Lisätiedot

PROSESSIN KUVAUS... 6 MITEN OSTOSTEN MAKSAMINEN TAPAHTUU?...

PROSESSIN KUVAUS... 6 MITEN OSTOSTEN MAKSAMINEN TAPAHTUU?... SveaWebPay Tämä opas kuvailee sen mitä tarvitsee tehdä, jotta pääsee nopeasti alkuun SveaWebPay maksujen kanssa. Oppaan tarkoituksena on antaa lukijalleen käsitys avautuvista mahdollisuuksista, joita maksupalvelumme

Lisätiedot

TARKEMPIA TARJOUKSIA

TARKEMPIA TARJOUKSIA LVIS-Maailma Admicomin asiakaslehti 5/2013 ST-Hälytys Adminet virtaviivaisti toiminnan Sähkö-Systema Oy Kilpailukykyä kentällä, kiitosta kotona LISÄTÖIDEN LASKUTUS KORVAAVAT TUOTTEET Ukon-Ilma Oy laskee

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN HALLINTA JA TOIMINTOJEN MUOKKAAMINEN 7

VERKKOKAUPAN HALLINTA JA TOIMINTOJEN MUOKKAAMINEN 7 www.punomo.fi Voit ryhtyä Punomossa verkkokauppiaaksi, mainostajaksi tai ilmoittajaksi. Tutustu ennen palvelun valitsemista palvelujen sisältöön, tuotteisiin ja hintoihin: punomo.fi/media/tiedostot/tuotteet

Lisätiedot

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto Sähköinen taloushallinto OHJELMISTO Sähköiset varaosaluettelot Sähköinen työinformaatio AutoFutur Pro Sähköiset hinnastot Yhteydet omiin jälleenmyyjiin Sähköiset tilausjärjestelmät AutoFutur Pro OHJELMISTO

Lisätiedot

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen visma.fi/tietopankki Taloushallinnon ulkoistaminen Opas taloushallinnon ulkoistamisen vaihtoehtoja pohtivalle Sisällysluettelo Lukijalle 3 Miksi taloushallinto kannattaa ulkoistaa? 4 Sähköinen taloushallinto

Lisätiedot

Hanke- ja Fimosnumero 2005 018, 111 339. Alajärven kaupunki, Järviseudun seutukunta Alvar Aallon tie 1 62900 ALAJÄRVI 1 / 19.

Hanke- ja Fimosnumero 2005 018, 111 339. Alajärven kaupunki, Järviseudun seutukunta Alvar Aallon tie 1 62900 ALAJÄRVI 1 / 19. 62900 ALAJÄRVI 1 / 19 1 Johdanto Tietoyhteiskunnan kehittyessä myös perinteinen kaupankäynti on joutunut muutoksen eteen. Perinteisesti yritykset tiesivät tarkasti ketkä olivat sen kilpailijoita. Kilpailijoita

Lisätiedot

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN OPAS LASKUTUKSEEN & MYYNNINHALLINTAAN Tässä oppaassa Tervehdys yrittäjä! Jokaisen yrityksen myynnin kulmakivi on toimiva asiakkuudenhallinta. Tai ainakin sen pitäisi olla, asiakkaathan mahdollistavat yrityksen

Lisätiedot

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN

AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN NRO 1/2015 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti 12 OMAVARASTOLLE ON LAPISSA KÄYTTÖÄ 14 TERVETULOA REXEL BUSINESS LOUNGEEN AURINKOSÄHKÖÄ TOIMITILOIHIN Exxact valonsäädin UNI400LED Valkoinen Antrasiitti Metalli

Lisätiedot

Hyvän verkkokaupan ominaisuudet

Hyvän verkkokaupan ominaisuudet Hyvän verkkokaupan ominaisuudet Puronen, Helena 2011 Kerava Laurea-ammattikorkeakoulu Laurea Kerava Hyvän verkkokaupan ominaisuudet Helena Puronen Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Opinnäytetyö Joulukuu,

Lisätiedot

HAASTATTELU. Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille

HAASTATTELU. Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija: Klarna Oy Nro 01 2012 HAASTATTELU Verkkokauppa.com, Boris Nikolov Monikanavaisuus on tärkeä aspekti niin kuluttajille kuin valmistajille sitouta asiakkaasi

Lisätiedot

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN Miksi kannattaa rekisteröityä? 1. Saat heti käyttöösi edullisemmat hinnat 2. Yritykset, seurat ja julkishallinto saavat käyttöön muiden maksutapojen lisäksi laskutuksen

Lisätiedot

Pikaopas B2B verkkokaupan maailmaan

Pikaopas B2B verkkokaupan maailmaan Pikaopas B2B verkkokaupan maailmaan CASE: LVI-TUKKU Pentti toimitusjohtaja Sirpa myynnin assistentti Erkki myyjä Sähköinen tuotetiedon hallinta tehostaa myyntiä Laadukas, helposti saatavilla oleva tuotetieto

Lisätiedot

B2B. Ohjaa toiminnan tulokseksi

B2B. Ohjaa toiminnan tulokseksi B2B Ohjaa toiminnan tulokseksi 1 Sisällysluettelo Ohjaa toiminta tulokseksi... 4 Sähköinen työpöytä Asiakkaamme ovat meille insipraation lähde. Useat ovat markkinajohtajia ja alojensa innovatiivisia kehittäjiä.

Lisätiedot

SYVÄÄN KUMPPANUUTEEN 1.7.2014. Rakentamisen & talotekniikan. adminet ei sido paikkaan. enää emme elä pimiössä. uvl-rakennus Oy. p.

SYVÄÄN KUMPPANUUTEEN 1.7.2014. Rakentamisen & talotekniikan. adminet ei sido paikkaan. enää emme elä pimiössä. uvl-rakennus Oy. p. Rakentamisen & talotekniikan Admicomin asiakaslehti 1/2014 uvl-rakennus Oy adminet ei sido paikkaan p. juutilainen oy enää emme elä pimiössä Hannu j. mäkinen ILMOITUSVELVOLLISUUDEN TODELLISUUS ISKEE SYKSYLLÄ

Lisätiedot

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU!

DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! DÄCKDATA TEHOKAS RENGASHOTELLI HELPOSTI PÄIVITETTÄVÄT HINNASTOT AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ SMS-PALVELUT RENGASMYYJÄN TYÖKALU! TERVETULOA! Perustaessani Compilatorin 20-vuotta sitten asetin alusta asti tavoitteekseni

Lisätiedot

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN OPAS LASKUTUKSEEN & MYYNNINHALLINTAAN Tässä oppaassa Kaksitoista vuotta sitten allekirjoitin yrityksemme perustamiskirjan yhtiökumppanini kanssa. Meistä tuli yrittäjiä ja maailma oli avoinna. Yrittäminen

Lisätiedot

LVISNet on älykäs tapa nostaa tuottavuutta

LVISNet on älykäs tapa nostaa tuottavuutta Suomen LVIS-Tietoverkkko Oy:n asiakaslehti 1/2014 LVISNet on älykäs tapa nostaa tuottavuutta Liikevaihto tuplaantui vuodessa Automaatio on avainsana tehokkuuteen JULKAISIJA Suomen LVIS-Tietoverkko Oy,

Lisätiedot

Koettu palvelun laatu elektronisessa kaupankäynnissä

Koettu palvelun laatu elektronisessa kaupankäynnissä Jani Niemistö Koettu palvelun laatu elektronisessa kaupankäynnissä Case: Vaasan Sähkö Oy Liiketalous ja matkailu 2013 VAASAN AMMATTIKORKEAKOULU Liiketalous ja matkailu TIIVISTELMÄ Tekijä Jani Niemistö

Lisätiedot

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47)

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47) 1 (47) 1 Käyttöönotto... 3 1.1 Rekisteröityminen... 3 1.2 Asetukset... 3 1.3 Nämä on hyvä tietää... 5 1.3.1 Päivämääräkentät... 5 1.3.2 Hakukentät... 5 1.3.3 Pikanäppäimet... 5 1.3.4 Suositeltu selain

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää.

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Yrityksesi markkinointitoimet ovat nyt hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta, myös mobiilisti. Meedion avulla nykyiset ja uudet

Lisätiedot

Tervetuloa PlanNet-palveluun!

Tervetuloa PlanNet-palveluun! Tervetuloa PlanNet-palveluun! Verkkokaupan käyttöohje Sisältö Tuetut verkkoselaimet 2 Sisäänkirjautuminen 2 Aloitussivu 2 Tuotteiden hakeminen 3 Tilaaminen 4 Pikatilaus 4 Ostoskori 4 Laskutus ja toimitus

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan.

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. TOUKOKUU 2013 Ecom asiakaslehti nro. 1 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. Sivu 2 SähköJusalla työ ei valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton?

Lisätiedot