Susanna Lindemark KYMLRT:n uusi puheenjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Susanna Lindemark KYMLRT:n uusi puheenjohtaja"

Transkriptio

1 Susanna Lindemark KYMLRT:n uusi puheenjohtaja Susanna Lindemark Pyhtäältä valittiin Kymenlaakson Rauhanturvaajien uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle Hän seuraa tehtävässään Mikko Räinää, joka viiden vuoden jälkeen luopui ansiokkaasti hoitamastaan puheenjohtajuudesta. Yhdistyksen syyskokouksessa Kouvolassa oli läsnä 25 jäsentä, joista 24 miestä! - Kiittäen ja kumartaen! Tämän loistavasti Mikko Räinän johtaman ja aktiivisen jäsenistön tukeman yhdistyksen puheenjohtajaksi valituksi tuleminen on suuri kunnia, kiitti Susanna onnittelijoitaan facebookissa Kymenlaakson Rauhanturvaajien sivustolla. KYMLRT:n fbsivusto on kerännyt ennätyksellisen huomion, pitkälti yli kaksi tuhatta näkijää parissa päivässä! Susanna Lindemark on KYMLRT:n uusi puheenjohtaja. Nobelristit annettiin Harri Pokalle (vas) ja Harri Partaselle. Hallituksen erovuoroisista jäsenistä jatkavat Vesa Raussi ja Ari Surakka. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin uusi vetu (veteraanitukihenkilö) Sami Aho ja Bengt Brinkas. Hallituksessa jatkavat Reijo Tähti, Aki Laasonen, Terho Ahonen ja Mikko Kiehelä. Hallituksen varajäseniksi valittiin Tiina Kivinen, Martti Laakso ja Ari Kainulainen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Markku Pakkanen ja varalle Ari Reijo. Kokouksen alussa Nobel-ristin saivat Harri Poka Kouvolasta ja Harri Partanen Kotkasta. Kokousesitelmän piti Pertti Huhtanen vähän tunnetusta aiheesta: saksalaisten maihinnousun torjuminen suomalaisvoimin Suursaaressa !

2 Kisatulokset viiden yhdistyksen tapaamisesta VIIDEN YHDISTYKSEN TAPAAMINEN JUNKKARINKÄMPÄLLÄ KISATULOKSET Mölkky Kymenlaakso II (K Alaturkia, T Suurnäkki, K Kouvonen) 1. Päijät-Häme II (A Harju, E Tähkänen, A-P Koho) 2. Etelä-Karjala I (P Miettinen, J Heikura, M Tolvanen) KOKONAISTULOKSET 1. Pekka Kohvakka SSSB 96 p 2. Erkki Aakko KHRT 91 p 3. Teemu Suurnäkki KymlRT 90 p 4. Pekka Hulkkonen E-KRT 85 p 5. Pauli Muhonen SSSB 76 p 6. Markku Tolvanen E-KRT 69 p 7. Erkki Kuuramaa SSSB 62 p 8. Juhani Alaturkia KymlRT 48 p 9. Eero Tähkänen PHRT 48 p

3 KYMLRT menestyi fp-kisoissa Kymenlaakson Rauhanturvaajien iskukykyinen joukkue ei pettänyt SRTL:n ampumamestaruuskisoissa Vekaranjärvellä. Yleiskilpailun voitto ja neljä mitalia joukkuelajeissa kertoo tasosta. Yhdistyksen 16 kilpailijasta yhdeksän tuli mitali kaulassa kotiin; kolmella ampujalla mitalit suorastaan kilisivät. Yleisen sarjan henkilökohtaisessa kisassa KYMLRT sai peräti neljä ampujaa kymmenen sakkiin. Tommi Tiihonen oli paras hyvällä sijalla 5. Joukkue Tiihonen, Marko Nikula ja Marko Tuominen otti hopeaa. Sama kokoonpano otti toisen hopeansa falling plate ammunnassa. Yleisen sarjan fp-tulosta täydensi Kymenlaakson kakkosjoukkue pronssilla. Siinä juoksivat ja ampuisarjassa 50 v (ja yli) KYMLRT:n paras oli joukkueen ikänestori, ikinuori Matti Tiikanen. Hän oli seitsemäs. Markku Leporanta ja Terho Ahonen onnistuivat siinä määrin, että em. kolmikko sai joukkuehopeaa, uutisen vinkkikuvassa. Huru-ukkojen fp-ammunnassa kuudenneksi ylsi KYMLRT 2, Tiikanen, Martti Laakso ja Pentti Tienhaara. Kymenlaakson ykkönen joutui luopumaan ensimmäisen voitetun cupkierroksen jälkeen revähdysvamman takia. Yleiskilpailun komea Salpa-kiertopalkinto jäi siis toistamiseen Kymenlaaksoon niukalla kahden pisteen erolla Pohjanmaan Rauhanturvaajiin. Kisoissa henkilökohtaissa rk-ammunnassa tuloksen teki 105 ampujaa, seitsemän enemmän kuin vuosi sitten. Virallisia fp-joukkueita oli yleisessä 12 ja ikämiehissä 18 joukkuetta, lisäksi kaksi sekajoukkuetta. Joukkueita siis yhteensä 32, viime vuonna oli yhteensä 29 fp-joukkuetta. Järjestelyiltään kisat sujuivat hyvin ja aikataulussa. Kymenlaakson Rauhanturvaajien järjestelyjä tuki Karjalan Prikaati. Ensi vuonna kisat ovat edelleen Vekaranjärvellä; järjestelyistä huolehtinevat naapuriyhdistykset. Kymenlaakso kolmien perättäisten kisajärjestelyjen jälkeen pääsee keskittymään vihdoin myös itse kilpailemiseen. Yleisen sarjan fp-voitto meni Pohjanmaalle, mutta KYMLRT 1, Tommi Tiihonen (vas), Marko Tuominen ja Marko Nikula, otti hopeaa ja KYMLRT 2, oikealta Teemu Sippu, Vesa Raussi ja Aki Laasonen, ylsi pronssille. Kuva Matti Oinonen.

4 Uusi nobelisti Australiaan Australiasta asti Suomeen lomalle tullut rauhanturvaajaveteraani reservinylikersantti Kari Nikku on yksi noin kahdestakymmenestä tuhannesta suomalaisesta, joille myönnettiin vuonna 1988 YK:n rauhanturvaajajoukkojen Nobel-palkinto. Kari Nikku palveli rauhanturvaajana viestivälinevarastonhoitajana Libanonissa vuosina Lappeenrannasta kotoisin oleva Nikku muutti perheensä kanssa 7-vuotiaana Australiaan. Suomeen hän palasi suorittamaan asevelvollisuutta, jonka jälkeen hakeutui vielä rauhanturvaamistehtäviin. Englannin kielen taitoisena Nikku oli kysytty mies toimimaan tulkkina rauhanturvapataljoonan kansainvälisissä kokouksissa. Suomen ja Australian kaksoiskansalaisuuden omaava Kari Nikku on nykyisin tietokonealan yrittäjänä Sydneyn lähistöllä. Kymenlaakson rauhanturvaajiin hän liittyi viime keväänä. Yhdistys on viime vuosikymmenen lopulta asti jakanut Nobel muistoristejä YK:n rauhanturvaajina tai sitä ennen toimineille suomalaisille. Nobel-risti luovutettiin Karille hänen käydessään Kouvolassa.

5 Kunnianosoituksia Salpalinja-museolla Kymenlaakson rauhanturvaajat järjestäytyivät jo kolmannen kerran kunnianosoitukseen Rauhan Rakentajat-muistomerkille Salpavaelluksen yhteydessä. Kukkalaitteen muistomerkille laski puheenjohtaja Mikko Räinä ja hallituksen jäsen Sami Aho. Paikkaa voidaan jo hyvällä syyllä kutsua Rauhanturvaajien kunniatasanteeksi. Rauhanturvaajien osallistuminen Salpavaellukselle sai myös arvoisensa päätöksen kun Suomen Rauhanturvaajaliiton Faitterit-soittokunta kajautti vaellusjuhlan päätteeksi Faitterit-marssin, joka asianmukaisesti kuunneltiin seisten. Ensi vuonna Salpavaelluksen suojelijana toimi Suomen Rauhanturvaajaliitto, jolloin vaellusviikonvaihde tulee sisältämään myös teemoja, jotka liitttyvät rauhanturvaamisen 60-juhlavuoteen. Myös linnoitusleiri järjestetään tuolloin MPK:n kurssina. Suunnittelu on käynnissä ja ohjelmasta tiedotetaan syksyllä.. Nobel-muistoristit luovutettiin Martti Hyttiselle (vas.) ja Kari Pöyhöselle. Järjestyksessään 22.Salpavaellukselle osallistuneet rauhanturvaajat kuuntelivat päätösjuhlassa Faitterit-marssin seisten.

6 Rauhanturvaajat Pioneeripuistossa Teuvo Ruippo vasemmalla, Erik Ruopsa, Mikko Räinä ja Mikko Kiehelä hoitamassa esittelyä. Korian Pioneeripuisto toimi nyt 10.kerran ainutlaatuisena messupaikkana aidon luonnon keskellä Kymijoen rannalla. Rauhanturvaajille Korian Erä- ja vapaa-aikamessut tarjosivat näytteilleasettajina hienot puitteet ja jatkuvan yleisövirran maanpuolustusjärjestöjen esittelykentällä heti Kymenlaakson aluetoimiston esittelyteltan ja Korian sotilaskotisisarten kenttäkanttiinin tuntumassa. Messuvieraat halusivat keskustella rauhanturvaajien kanssa ja jotain kiinnosti myös ensi vuonna myönnettävän kriisinhallintaveteraanikortin mahdolliset etuudet. Asiahan on vielä valmistelussa, joten vastauksia saadaan ensi vuoden puolella.

7 Komiat lipunnostot Kouvolassa ja Kotkassa Yhdistyneiden kansakuntien järjestyksessään 67. rauhanturvaajien päivää vietettiin 29. toukokuuta. Kyseisenä päivänä alkoi YK:n ensimmäinen rauhanturvaoperaatio Palestiinassa vuonna Kymenlaaksossa päivään liittyy juhlalliset lipunnostot Kouvolassa ja Kotkassa ja seppeleenlaskuja kriisinhallintatehtävissä menehtyneiden hau doilla. Päivän tarkoituksena on kunnioittaa kaikkia aikaisemmin rauhanturvatehtävissä palvelleita ja palvel evia maailman eri kriisialueilla. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 60- vuotta ensimmäisten suomalaisten sotilaiden lähdöstä rauhanturvaamistehtäviin. Toivottavasti tulevan juhlavuoden ja kriisinhallintaveteraanistatuksen myötä tämä kunniapäivä tulisi myös muiden kuin rauhanturvaajien tuntemaksi. Suomen liput kohoavat YK:n kansainvälisen rauhanturvaajien päivän kunniaksi Kouvolan Kymen lukolla.

8 Mikko Räinä palkittiin 2.lk:n ansioristillä Vuodesta 2011 Kymenlaakson Rauhanturvaajien puheenjohtajana toiminut Mikko Räinä palkittiin Suomen Rauhanturvaajaliiton liittokokouksessa Jyväskylässä SRTL:n 2. luokan ansioristillä. Huomionosoituksen perusteena on yksinkertaisesti se, että Mikko Räinä on ollut toiminnoissaan poikkeuksellisen aloitteellinen ja nostanut yhdistyksensä lyhyessä ajassa liiton kärkikastiin. Hän on myös oivaltanut tiedotuksen tärkeän merkityksen yhdistyksen toiminnassa. KYMLRT:n jäsenistö onnittelee puheenjohtajaansa! Mikko Räinä (vas) ja Aarre Karja palkittiin liittokokouksessa SRTL:n 2.luokan ansioristillä. Aarre Karja on myös KYMLRT:N yhteistyökumppani hoitaessaan liiton Fp-kisojen taululaitteiston ja ajanoton. Kuva Rainer Fabricius

9 Rauhanturvaajat jälleen Salpalinjalla linnoitustöissä SRTL:n hallituksen jäsenen Rainer Fabriciuksen aloittellisuus Salpalinja-rakenteiden kunnostamisessa konkretisoitui linnoitustalkoiksi jo kolmannen kerran. Miehikkälän Salpalinjamuseolla oli helluntain aikaan yhteensä 16 rauhanturvaajaa eri puolilta maata. Pisimmän matkan töihin teki Erik Ruopsa Kemijärveltä. Kunnostuskohteina oli muun muassa pätkä taisteluhaudan verhoamista, konekivääripesäkkeen puurakenteiden teko ja sen päälle kk-kilven asentaminen. Ensi kesänä linnoitustalkoot toteutetaan MPK-kurssina ja kohteina on Harjun Oppimiskeskuksen RUK-reitti ja Virolahden Bunkkerimuseo. Kurssi ajoittuu ja nivoutuu Salpavaellukseen, sen alkupäähän. MPK-kurssina toteutus mahdollistaa kaikkien halukkaiden osallistumisen linnoitustöihin. Salpavaellus vuonna 2016 on viikko jälkeen juhannuksen. Kymenlaakson rauhanturvaajien jäseniä talkoisiin osallistui nyt Ruopsan lisäksi Pentti Piironen, Sami Aho ja Terho Ahonen. Rauhanturvaajien talkoojoukko työnjohtajineen Salpalinjan estekivillä Salpalinja-museolla Miehikkälässä. Kuva Rainer Fabricius

10 Rautaista sotahistoriaa bareteille Barettien kevätretkellä sekä Kymenlaakson että matkan varrelta mukaan liittyneet Päijät-Hämeen rauhanturvaajaveteraanit saivat kerta rysäyksellä tuta, että Hämeenlinnaan sijoitetut Panssari- ja Militariamuseot ovat merkittäviä sotahistoriallisia nähtävyyksiä maassamme. Panssarimuseo esitteli suomalaisten panssarjoukkojen ja panssaritorjunnan historiaa. Museossa oli esillä useita panssariharvinaisuuksia ja muuta rautaa uskomattoman monessa muodossa. Militariauseossa on esillä Suomen tykistö-, pioneeri- ja viestiaselajien historia keskiajalta nykypäivään. Museon laaja näyttely oli rakennettu vanhan kasarmirakennuksen kolmeen kerrokseen. Hieno retki osallistuneille. Kaiken kruunasi kolmanteen kerrokseen sijoitettu rauhanturvaamisen historian osasto. Näyttelymateriaalia RT-osaston vitriinissä. RT-operaatiot yhdessä taulussa.

11 Suomalaiset pärjäävät Libanonissa Libanonista UNIFIL-operaatiosta viime vuoden lopulla kotiutunut kouvolalainen Juha Jaakkola maj evp. tietää kuinka suomalaiset rauhanturvaajat saavuttavat toimintatavoillaan nopeasti paikallisen väestön luottamuksen. Suomalaisia rauhanturvaajia on toiminut Etelä-Libanonissa jo neljällä vuosikymmenellä. Suomi on edelleen ainoa maa joka on liikkeellä reserviläisarmeijalla. Italialaisen joukon komentajan koulutustarkastuksessa suomalais-irlantilainen pataljoona sai hyvät arvostelut toimintatavoistaan. Pataljoonan operatiiviset tehtävät Juha Jaakkola pelkistää valvonnaksi, avustamiseksi ja tukemiseksi. Valvottavalla alueella on kyettävä estämään raketti-iskut UNIFILin alueelta Israeliin. Määrätyt tukikohdat oli pidettävä miehitettynä ja niin sanotulla sinisellä linjalla partioitiin jatkuvasti. Sininen linja ei ole Israelin ja Libanonin välinen aselepo- tai rajalinja vaan ilman maastontiedustelua karttaan vedetty linja, joten sen kulku maastossa ei ole vailla problematiikkaa. Suomen kontribuution ansiosta suomalaisilla rauhanturvaajilla on hyvät majoitustilat, kertoi Juha Jaakkola.

12 Rauhanturvaajaveteraanien yllätykseksi ei kanttiinitoiminta ole nuorille rauhanturvaajille kovinkaan korkeassa arvossa. Kanttiini olisi voinut olla vaikka kuukauden kiinni ilman ainoakaan valitusta vaan katkenneet nettiyhteydet oli välitön purnauksen aihe. Finlandia-hiihto raskaissa olosuhteissa hienoon päätökseen Rauhanturvaajien Finlandiahiihto-joukkueelle 32 kilometrin matka oli kaikille tasapuolisesti erittäin raskas johtuen lämpöasteista ja pehmeästä ladusta.voiteluongelmiakin näkyi reitin varrella, mutta kaikki pääsivät kumminkin maaliin eikä hinausapua tarvittu. Kuvassa oikealta Lahtela Ari Päijät-Hämeen RT, Aho Sami Kymenlaakson RT, Toivari Pekka Kymenlaakson RT, Turunen Erkki Päijät-Hämeen RT, Örri Antero Helsingin RT, Tienhaara Pentti Kymenlaakson RT, Paunonen Vesa Helsingin RT. Kuvasta puuttuvat 50km:n hiihtäjät Tuominen Marko Porvoon RT ja Salmi Antti Porvoon RT. ( )

13 Ari Reijo on Vuoden baretti Ari Reijo oli mukana SRTL:n Falling plates kisoissa 2013 Vekaranjärvellä rivitoimitsijana. Vuoden 2014 vastaavissa kisoissa hän otti nurisematta hoitaakseen hänelle tarjotun koko tuloslaskentatehtävän. Kari Ylönen koulutti Ari Reijon käyttämään Rauhanturvaajaliiton ampumakilpailuihin kehittämäänsä ja edelleen viritettyä tuloslaskentaohjelmaa. Uutena elementtinä oli kilpailun johdon toive saada usealta radalta tulokset tauluilta samanaikaisesti suoraan laskentakeskukseen ja heti näkyviin. Tuo tehtävänanto oli Ari Reijolle punainen vaate. Hän kävi annetun tehtävän kimppuun innolla ja koulutti ja harjoitutti hänelle osoitetut toimitsijat ylimääräisessä harjoituksissa kahteen kertaan. Valmistelut ja yllätyksiin varautuminen tuottivat tulosta. Ampujat saivat tuskin aseensa puhdistetuiksi, kun tulokset olivat luettavissa tulostaululla. Kymenlaakson Vuoden baretti palkinto Ari Reijolle on tunnustus annetun, uusia käytäntöjä hakevan tehtävän vastuullisesta ja tekijöitä innostavasta johtamisesta omalla esimerkillään. Rauhanturvaajalle edellä oleva ei ole vierasta. Ari Reijo näyttää toimitsijaesimerkkiä myös 2015 liiton Fp-kisoissa elokuussa Vekaralla. Kymenlaakson Rauhanturvaajat ovat saaneet järjestettäväkseen ammunnat kolmannen kerran peräkkäin.

14 Markku Hutka Suomen tärkeimmän, parhaan ja suurimman johtajakoulun ruoriin Eversti Markku Hutka, Kymenlaakson rauhanturvaajien jäsen, otti vastaan Reserviupseerikoulun johtajan tehtävät eversti Timo Pöystiltä Haminassa pidetyssä tehtävien vaihtotilaisuudessa. Markku Hutka palasi muutaman vuoden poissaolon jälkeen kotikonnuilleen Kaakonkulmalle, jossa hän toimi aiemmin Kymenlaakson aluetoimiston päällikkönä. - Otan Reserviupseerikoulun johtajan tehtävän vastaan hyvin tyytyväisin ja samalla nöyrin mielin, kertoi Markku Hutka. Reserviupseerikoulu on tunnettu ja arvostettu koko maanpuolustuksen ja yhteiskunnan kannalta. Sen tehtävät asevelvollisten kouluttaminen, operatiiviset tehtävät ja erityisasema sodan ajan reserviupseerien kasvattajana pysyvät ennallaan, joten puolustusvoimauudistuksessa sen asemaa ei ollut tarvetta muuttaa. - Reserviupseerikoulun suhteet yhteistyökumppaneihimme ovat kunnossa ja yksi niistä toimijoista on jatkossakin rauhanturvaajat. Vuorovaikutteisuus ja joustavuus ovat jatkossakin yhteistyömme johtolankoja, alleviivasi Markku Hutka. Eversti Markku Hutka sai uuden tehtävänsä tueksi Rauhanturvaajakalenterin Reserviin siirtyvä eversti Timo Pöysti puolisonsa Sarin kanssa vastaanottivat KymlRT:n tervehdyksen.

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Kymenlaakson Rauhanturvaajat - etulinjan toiminnan turvaaja www.rauhanturvaajat.com 2 Yleistä Vuosi 2015 oli yhdistyksemme 47. toimintavuosi. Toiminta noudatti pääosin SRTL:n strategiaa

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Nimi Yhdistys Tulos 10:t napa 9:t 1. Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT 191 12 2 7 2. Pöllänen Janne Sastamalan RT 188

Lisätiedot

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10

Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 Sijoitus Sarja Y Tulos Napa 1 Siren Markus Salonseudun RT 10 10 10 10 10 9 9 9 8 8 10 10 10 10 10 9 9 9 9 9 188 5 2 Luomanaho Mika Pohjanmaan RT 10 10 10 9 9 9 9 9 9 8 10 10 10 10 10 10 9 9 9 9 188 2 2

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry

Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry Olavi Enska Kilpinen toi Checkpoint Salpaan sinivalkoiset terveiset siniseltä taivaalta! Kuva Terho Ahonen Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry www.rauhanturvaajat.com Toimintakertomus 2016 Tällä kuvalla heltisi

Lisätiedot

SRTL:n ampumamestaruuskilpailuiden lopputulokset Kajaani. RK sarja H YL

SRTL:n ampumamestaruuskilpailuiden lopputulokset Kajaani. RK sarja H YL 1 SRTL:n ampumamestaruuskilpailuiden lopputulokset 20.-21.08.2011 Kajaani. RK 10+10 sarja H YL Yhdistys Tulos 1 Tulos 2 Yht Huom 1. Jari Pihlainen Pohjois-Savon RT 94 97 191 12x10,7x9,1x8 2. Hannu Eskeli

Lisätiedot

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013

Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Iitin Reserviupseerikerhon toimintakertomus vuodelta 2013 Hallitus Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola,

Lisätiedot

Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry Toimintakertomus 2017

Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry   Toimintakertomus 2017 Kymenlaakson Rauhanturvaajat ry www.rauhanturvaajat.com Toimintakertomus 2017 Kymenlaakson Rauhanturvaajat järjestivät YK:n rauhanpäivän Kansa kävelee valtakunnallisen tapahtuman Suomen Rauhanturvaajaliiton

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 VER29.3 Hallitus 2015 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-0859670 Jouni Laurikainen, liik. ups. 040-8451070

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Kouvolan Pallonlyöjät per

Kouvolan Pallonlyöjät per Kouvolan Pallonlyöjät per. 2.10.1931 KPL naiset naiset miehet miehet miehet kontiot A-pojat B-pojat Cup Halli -kilp (1931-54) -sarja Suursarja (1931-44) -sarja Välisarja (1938-41) B-sarja (1931-35) Valtakunnansarja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU KOKONAISKILPAILU Kilpailusuorituksia Jyväskylä I Luhanka I Karstula Luhanka II Jyväskylä II Reservin mes. Jyväskylä III Yhteensä 3x20ls 3 0 3 60ls makuu 7 5 12 20ls makuu 5 4 9 TA-sarja 5 1 6 Yhteensä

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017

IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 IitinReserviupseerikerho ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 VER 20.3.2017 Hallituksen jäsenet Juha Virtanen Ville Rintala Ylärivi: Pekka Mertakorpi, Tapani Peltola, Sami Ahola, Jarkko Niittymaa Alarivi: Juha Taimisto,

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO

ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO 2014 10.5.2014 Kisailijoita ryhmäkuvassa pihalla. Osanottajamäärä oli uusi ennätys. TULOKSET JOUKKUEET 1. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat ry 337 pistettä

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN PIENOISKIVÄÄRI SARJAOSAKILPAILUT 2016 KOKONAISKILPAILU KOKONAISKILPAILU Kilpailusuorituksia Jyväskylä I Luhanka I Karstula Luhanka II Jyväskylä II Reservin mes. Jyväskylä III Yhteensä 3x20ls 3 3 60ls makuu 7 7 20ls makuu 5 5 TA-sarja 5 5 Yhteensä 2016 20 20

Lisätiedot

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio

TULOKSET 18:10 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 8:0 SML Itä-Suomen mestaruuskilpailu 6..0 Kuopio 78 etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 98 97 95 0 Petri Matikainen PS 9 95 87 0 Mikko Markkanen PS 9 9

Lisätiedot

Kunnioitetut sotiemme veteraanit, herra kenraali, hyvä juhlaväki!

Kunnioitetut sotiemme veteraanit, herra kenraali, hyvä juhlaväki! Suomen Rauhanturvaajaliitto ry TIEDOTE 30.6.2013 Julkaisuvapaa 30.6.2013 klo 14.00 Salpalinja oli osoitus peräänantamattomuudesta Torjuntataisteluissa uhrautuvasti taistelleitten sotilaiden tavoin Salpalinjan

Lisätiedot

Ilma-aseiden SM-kilpailut Merikarvia 2016. Tulokset ILMAHIRVI

Ilma-aseiden SM-kilpailut Merikarvia 2016. Tulokset ILMAHIRVI Ilma-aseiden SM-kilpailut Merikarvia 2016 Tulokset ILMAHIRVI Sarja S15 1. Antti Santakangas EH 183 2. Jesse Pöyliö La 164 3. Miko Mäkitalo La 159 4. Emmi Jauhiainen KS 157 5. Juuso Ahola La 156 Sarjassa

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Suomen veteraaniampujien mestaruuskilpailut Jurvassa 11.-12.1.2014. Liikkuva maali 10m Normaalijuoksut

Suomen veteraaniampujien mestaruuskilpailut Jurvassa 11.-12.1.2014. Liikkuva maali 10m Normaalijuoksut Suomen veteraaniampujien mestaruuskilpailut Jurvassa 11.-12.1.2014 Liikkuva maali 10m Normaalijuoksut Sarja N50 1) Sirkka Savukari ESA 157+153 310 2) Tiina Aalto SMY 170+138 308 Sarja N70 1) Kaija Häyrinen

Lisätiedot

SM-kilpailut Putoavat taulut 25. 26.1.2014 Kangasala

SM-kilpailut Putoavat taulut 25. 26.1.2014 Kangasala Yleinen 1. Saviahde Vesa PHA 2. Hyvärinen Niklas RS 3. Heikkilä Sami K-64 3. Holmberg Krister RS 5. Heikkilä Tomi-Pekka K-64 6. Jetsonen Markku KAMS 7. Koskela Tarmo BSPA 8. Holmberg Henrik RS 9. Suoknuuti

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

UAY: KESÄMESTARUUSKILPAILUT, HOLLOLA, HÄLVÄLÄ, TULOSLUETTELO, KIVÄÄRILAJIT

UAY: KESÄMESTARUUSKILPAILUT, HOLLOLA, HÄLVÄLÄ, TULOSLUETTELO, KIVÄÄRILAJIT PALVELUSKIVÄÄRI 10+18 LS, SARJA Y Yht 1. ltn Matti Laitinen Kajaani 98 165 263 2. kad Juho Hannonen MPKK 93 163 256 3. insltn Joonas Knuuti Pirkan 94 160 254 5 4. maj Tomi Nyman PKYMI 92 162 254 3 5. komkapt

Lisätiedot

Vaalivaliokunnan esitykset. Liittokokous

Vaalivaliokunnan esitykset. Liittokokous Vaalivaliokunnan esitykset Liittokokous Todettiin liittovaltuustossa Hämeenlinnassa käytävät vaalit 3 Arvotaan vaalivaliokuntaan 2015 kuuluvat yhdistykset Vaalivaliokuntaan 2015 arvottavat yhdistykset

Lisätiedot

SA-VS piiriottelu - Tuloskooste

SA-VS piiriottelu - Tuloskooste SA-VS piiriottelu Loimaan Virttaa, 20.01.2018 Yksilökilpailut Hiihtely Hirvenhiihtely (sarjassa on 4 arviota, ei aikapisteitä) Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Suomela Erkki 123 satakunta 508

Lisätiedot

ULKOPOLITIIKAN HOITO SUOMESSA

ULKOPOLITIIKAN HOITO SUOMESSA ULKOPOLITIIKAN HOITO SUOMESSA Miten hyvin tai huonosti Suomen ulkopolitiikkaa on mielestänne viime vuosina hoidettu? 01 lokakuu 1- v. - v. - v. 0- v. ylioppil/opisto Yliopist/Ammatikork koulu Toimihenk.Yritt/Johtava

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015

Reservin ampumamestaruuskilpailut 2015 Tyrri, Kouvola 14. - Pistooli pika-ammunta 3x20 ls, sarja H 1. Räsänen, Marko KAI 97100 197 98 98 196 97 94 191 584 2. Lahti, Teemu K-S 99100 199 98 89 187 98 98 196 582 3. Talvitie, Marko E-P 94 97 191

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M

TULOKSET. ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio HIRVI 100M TULOKSET ISM 2018 ja SM esikisa Kuopio 30.6.2018 HIRVI 100M Sarja Etunimi Sukunimi Piiri Py Ju Alku Loppu Tulos Ratko Huom M 1 Heikki Jetsonen PS 40 59 99 94 193 2 Jari Leväniemi PK 39 55 94 94 188 3 Aleksi

Lisätiedot

SM-kilpailut Putoavat taulut Kangasala

SM-kilpailut Putoavat taulut Kangasala SM-kilpailut Putoavat taulut 25.-26.1.2014 Kangasala Yleinen 1. Saviahde Vesa PHA 2. Hyvärinen Niklas RS 3. Heikkilä Sami Kymppi-64 3. Holmberg Krister RS Saviahde Vesa Hyvärinen Niklas 3-1 Saviahde Vesa

Lisätiedot

Kokonaistilanne. Page 1

Kokonaistilanne. Page 1 Jyväskylä Liiton erikoiskilpailu Keuruu Tervaken kilpailu Hutunki Syyskisa Äänekoski Syyskynnöt Jyväskylä Valmet erikoinen Hutunki Talven odotus Jyväskylä Silver open Äänekoski X-Games Keuruu Kaamoskaadot

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Kilpailukauden päättäjäiset 04.10.2017 Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Kilpailutoimikunta Matti Räsänen puh, joht. Harri Hyvönen vpj, metsästysammunta, luotilajit

Lisätiedot

UAY:n kesämestaruuskilpailut

UAY:n kesämestaruuskilpailut Hätilä/Hälvälä 18. - 20.06.2018 18.51.16 50m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y 1. Antti Kajan Keski-Suomi99 98 96 97 97 98 585 2. Joonas Knuuti Pirkan 95 93 96 95 92 94 565 3. Taneli Lemmettylä Kainuu 93 91

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Kokonaistilanne. Page 1

Kokonaistilanne. Page 1 Jyväskylä Valmet EK Äänekoski KESKI-SUOMEN RANKING Valvoja:Jkl Nimi Seura Liitto Luokitus Pisteet yht. 1 Nurminen Kari VKK Jyväskylä Y 44 21 23 2 Kallio Jesse Giants Pori N 42 25 17 3 Varma Seppo Muurke

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Ilomantsi, 14.02.2016 Yksilökilpailut M 1. Lemmetty Timo 6 PS 275 (29:07) 296 (0m/-2m) 528 (88) 1099 2. Varis Jukka 8 PK 266 (30:35) 276 (+7m/+5m) 546 (91) 1088 3. Seppä

Lisätiedot

Nimi Seura Ikäl. Tulos Ratko

Nimi Seura Ikäl. Tulos Ratko 1/13 Suomen ampumaurheiluliiton SM kilpailut Liikkuvan maali 50 m ja 100 m Ikämiehet ja, - naiset Sipoossa 10.-12.8.2018 Tulokset Hirvi 40 kertalaukaus Nimi Seura Ikäl. Tulos Ratko 1 Jetsonen Markku KAMS

Lisätiedot

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M Eräluettelo sarjat N, M, M20, M18 klo 09.00 Erä 1 (nopeat klo 10.20) klo 09.20 Erä 2 (nopeat klo 10.40) Rata 1 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 38 Korkeela Jarkko K-64 M 28 Ylikojola Reijo IlmA M 76 Lindstedt

Lisätiedot

Lopputulokset Perinnekivääri 300m makuu lks. RESUL:n avoimet "Pystykorva" - perinneaseen SM-kilpailut. Kilpailutoimisto.

Lopputulokset Perinnekivääri 300m makuu lks. RESUL:n avoimet Pystykorva - perinneaseen SM-kilpailut. Kilpailutoimisto. D t 1 76 Salovaara Pilvi Pir 85 108 193 2 54 kers Lauri Teija P-Poh 79 73 152 Osallistujia: 2 Sivu 1 / 4 H t 1 47 alik Kuikka Petrus E-Kar 129 127 256 2 72 alik Rautio Jouko P-Poh 123 130 253 3 62 alik

Lisätiedot

50m pist. Y. 50m pistoolin Y-sarjan Rankingkilpailu 2009

50m pist. Y. 50m pistoolin Y-sarjan Rankingkilpailu 2009 50m pist. Y 50m pistoolin Y-sarjan Rankingkilpailu 2009 Tomi Harju 10 19 10 39 Kirsi Kaaro 8 2 4 14 Jyrki Turja 8 6 14 Jorma Jäntti 12 12 Kalle Mykkänen 8 8 Juha Valjus 8 8 Kalle Wegelius 6 1 7 Juhani

Lisätiedot

Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 24. ja 25.1.2015. Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK

Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 24. ja 25.1.2015. Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK Normaalijuoksut Liikkuvan maalin SM-kilpailut Jurvassa 24. ja 25.1.2015 Liikkuva maali 10m normaalijuoksut Sarja M50 Sija Nimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä SK 1 Pyyhtiä Jarmo K-64 184 176 360 2 Jetsonen

Lisätiedot

Juhannusjuoksu perjantai 21. kesäkuuta (GMT+3) - Viralliset tulokset

Juhannusjuoksu perjantai 21. kesäkuuta (GMT+3) - Viralliset tulokset Juhannusjuoksu perjantai 21. kesäkuuta 2019 11.03 (GMT+3) - Viralliset tulokset Kilpailu info Laji: Juoksu Sijainti:, Suomi Lähtötapa: Ryhmä-lähtö manuaalisesti Ryhmät: Määritelty Kilpailijoita: 83 Ajanottolaite:

Lisätiedot

Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) Etelä-Hämeen piirinmestaruuskilpailut ammuttiin Toijalan Seudun Erämiesten radalla lauantaina

Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) Etelä-Hämeen piirinmestaruuskilpailut ammuttiin Toijalan Seudun Erämiesten radalla lauantaina Sovelletun reserviläisammunnan (SRA) Etelä-Hämeen piirinmestaruuskilpailut ammuttiin Toijalan Seudun Erämiesten radalla lauantaina 23.3.2013. Kilpailun osallistujamäärä on kasvanut joka vuosi ja tänä vuonna

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

SM Pystykorva H Sarja Tulokset

SM Pystykorva H Sarja Tulokset Sarja H SM Pystykorva H Sarja Tulokset 5.9.2009 1 Alik. Nylund Jussi E-Häm Res.p. 261 2 Thm Hakomäki Jaakko E-Pohj Res.p. 250 3 Korp. Maijala Simo P-Pohj Res.p. 250 4 Jääk. Kääriäinen Pekka P-Pohj Res.p.

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

Nuoret kilpailunjärjestäjinä

Nuoret kilpailunjärjestäjinä Osallista nuoret mukaan seuratoimintaan! Nuoret kilpailunjärjestäjinä Ennimaria Järventausta & Vesa Suonurmi, Kyrös-Rasti Kyrös-Rasti Hämeenkyröläinen suunnistukseen erikoistunut seura KyRa kuuluu Hämeen

Lisätiedot

50-100m liikkuvanmaalin SM2011 ikämiehet Kosken Erämaja

50-100m liikkuvanmaalin SM2011 ikämiehet Kosken Erämaja 22.07.11 50-100m liikkuvanmaalin SM2011 ikämiehet Kosken Erämaja 06.07.11-07.08.2011 Hirvi kertalaukaukset Ampumapaikka 1 Lauantai 6.8.2011 klo 8.00-11.00 1 68 Matti Suoranta K-64 Y50 9 53 Juha Hacklin

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15)

URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15) URHEILUTOIMITTAJAT GOLFMESTARUUSTULOKSET Sivu 1 (15) 1991 Siilinjärvi/Tarinaharju Hcp, 36 reikää 1. Seppo Jolkkonen Porvoo 2. Mikko Juntunen Kuopio 3. Arto Teronen Helsinki 1992 Nokia River Golf 1. Mikko

Lisätiedot

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64

Tomi-Pekka Heikkilä K-64 Matti Suoranta K-64 Krister Holmberg Sami Heikkilä K-64 Putoavat taulut SM-kilpailu Nilsiä 16.-17.2.2013 etunimi sukunimi seura tulos 1 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 A 16 Hannu Niemelä K-64 0 Tomi-PekkaHeikkilä K-64 2 1 A-H Jari Taskinen NUMA 0 2 Krister Holmberg

Lisätiedot

Tulokset 10 m Liikkuva maali - putoavat taulut SM Kilpailu Nilsiä

Tulokset 10 m Liikkuva maali - putoavat taulut SM Kilpailu Nilsiä Tulokset 10 m Liikkuva maali - putoavat taulut SM Kilpailu 25.3.17 Nilsiä M 1 Sami Heikkilä K-64 2 Vesa Saviahde P-HA 3 Tomi-Pekka Heikkilä K-64 3 Arto Luomala KäTa Sami Heikkilä Vesa Saviahde 3-2 Sami

Lisätiedot

XIX KONNEVEDEN POP-KISA

XIX KONNEVEDEN POP-KISA KONNEVEDEN AMPUJAT RY XIX KONNEVEDEN POP-KISA 10.11.2007 TULOKSET Avoin alueellinen kilpailu http://community.webshots.com/user/juhakonna Ilmakivääri 60ls, Y-sarja 1 Hytönen Minna KSA 97 95 97 99 98 95

Lisätiedot

Hirvikävelyn SM-kilpailut

Hirvikävelyn SM-kilpailut Hirvikävelyn SM-kilpailut Vesanto, 03.08.2018 Joukkuekilpailu - Kävely-joukkuekilpailu Joukkue Pisteet Juoksu Arviointi Ammunta Sarja 1. Pohjois-Savo 11122 Pekkarinen Erkki 1138-568 (-7m/0m/-7m/+2m) 570

Lisätiedot

Reserviläisurheiluliiton ilma-aseiden mestaruuskilpailut TULOSLUETTELO

Reserviläisurheiluliiton ilma-aseiden mestaruuskilpailut TULOSLUETTELO Reserviläisurheiluliiton ilma-aseiden mestaruuskilpailut 25. - 26.2.2017 TULOSLUETTELO 10m ilmakivääri H, H50, H60, H70. H75, D ja D50, 10m ilmapistooli H, H50, H60, H70, H75, D ja D50 Näytöslaji 10m ilmapistooli

Lisätiedot

10 m liikkuvanmaalin ikämiesten ja -naisten Suomen Mestaruuskilpailut 2014 Pitkäjärven liikuntahalli, Kangasala, lauantai 25.1.

10 m liikkuvanmaalin ikämiesten ja -naisten Suomen Mestaruuskilpailut 2014 Pitkäjärven liikuntahalli, Kangasala, lauantai 25.1. 10 m liikkuvanmaalin ikämiesten ja -naisten Suomen Mestaruuskilpailut 2014 Pitkäjärven liikuntahalli, Kangasala, lauantai 25.1.2014 Normaalijuoksut Sarja N50 10 10 = yht 10 10 = yht tulos 1. Aalto Tiina

Lisätiedot

Pieksämäen Seudun Ampujat ry kilpailijoiden tulokset 2014

Pieksämäen Seudun Ampujat ry kilpailijoiden tulokset 2014 Pieksämäen Seudun Ampujat ry kilpailijoiden tulokset 2014 PiekSA:n Kultahippukarsinta 2014 PIEKSÄMÄKI 4.1.2014 10m Ilmakivääri Pinja Tolonen 14HT 2. 291 10m Ilmapistooli Aada Jokelainen 10IT 2. 189 10m

Lisätiedot

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA sivu 1 PÖYTÄKIRJA ver 1.1 16.12.2018 PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 21.11.2018 klo 19:23-20:21 Paikka: Porvoon Veden toimitilat, Mestarintie 2, Porvoo Osallistujat : 16 henkilöä,

Lisätiedot

Reserviläisliiton ampumamestaruus Tiivistelmä

Reserviläisliiton ampumamestaruus Tiivistelmä Reserviläisliiton ampumamestaruus 2007 - Tiivistelmä Yleismestaruus 1 Varsinais-Suomi 12641 2 Kymenlaakso 12567 3 Pohjois-Karjala 11758 Pienoispistooli H 1 Arvi Heikkilä Pir 574 2 Ismo Mäntysalo V-S 572

Lisätiedot

ISM ja SM-esikisat 2016

ISM ja SM-esikisat 2016 ISM ja SM-esikisat 2016 Vesanto, 10.07.2016 Yksilökilpailut M 1. Seppä Timo 9 SS 300 (20:19) 292 (0m/-4m) 564 (94) 1156 2. Hiltunen Petri 29 PK 283 (23:09) 278 (+5m/+6m) 594 (99) 1155 3. Mikkonen Harri

Lisätiedot

Ammunnan Aliupseerilliiton mestaruuskilpailut 2018

Ammunnan Aliupseerilliiton mestaruuskilpailut 2018 Ammunnan Aliupseerilliiton mestaruuskilpailut 2018 Rynnäkkökivääri 6+6+6 ls, sarja Y 1. Ylik Juho Mattila KAARTJR 55 58 54 167 2. Ylik Aleksi Kuitunen MAASK 56 54 54 164 3. Vääp Juha Rutonen POHJOISEN

Lisätiedot

UAY: KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2016 HOLLOLA, HÄLVÄLÄ TULOSLUETTELO, Joukkueet Pistoolilajit

UAY: KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2016 HOLLOLA, HÄLVÄLÄ TULOSLUETTELO, Joukkueet Pistoolilajit UAY: KESÄMESTARUUSKILPAILUT 2016 HOLLOLA, HÄLVÄLÄ 20.-22.6.2016 TULOSLUETTELO, Joukkueet Pistoolilajit 50m Pistooli, sarja Y 1. Lapin osasto, Sodankylä 1472 maj Antti Jokinen 518, ltn Otto Känsälä 486,

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU

ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA. Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU ITÄ-SUOMEN SOTILASLÄÄNIN RESERVILÄISTEN AMPUMAKILPAILU 6.9.2014 RISSALA Korjatut tulokset 12.9.2014 HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU # Nimi Kerho Tulos 1 Tero Toivanen KUORES 1 184 2 Jari Pihlainen IISRES 1 182

Lisätiedot

A M P U M AT U L O K S E T

A M P U M AT U L O K S E T MERIRESERVILÄISET ry SJÖRESERVISTER rf NAVAL RESERVISTS Assc 2010 A M P U M AT U L O K S E T Reserviläisurheiluliiton mestaruuskilpailut ResUL:n Perinneaseiden Mestaruuskilpailut 2010 älvälä 14.-15.8.2010

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 Homenokka-turnauksessa Istumalentopallon Suomen Cupia on pelattu vuodesta 1985 TULOKSET ry 31. SUOMEN CUP Jyväskylässä 26.-27.9.2015 L O P P U T U L O K S E T NAISTEN

Lisätiedot

TULOKSET 19:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut Kuopio

TULOKSET 19:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut Kuopio ILMAHIRVI TULOKSET 9:00 Itä-Suomen mestaruuskilpailut..0 Kuopio etunimi sukunimi piiri ak. lk. lopputulos ratko M Aki Nyyssönen SS 9 9 9 0 Markku Kontturi PK 9 89 85 0 Pauli Markkanen PS 9 90 8 0 4 Olli

Lisätiedot

TANIN SEUROJEN TUKI RY JA TANIN ERÄNKÄVIJÄT RY JÄRJESTI YLEISET KAIKEN KALAN PILKKIKILPAILUT HUMALJÄRVELLÄ.

TANIN SEUROJEN TUKI RY JA TANIN ERÄNKÄVIJÄT RY JÄRJESTI YLEISET KAIKEN KALAN PILKKIKILPAILUT HUMALJÄRVELLÄ. TANIN SEUROJEN TUKI RY JA TANIN ERÄNKÄVIJÄT RY JÄRJESTI 25.3.2018 YLEISET KAIKEN KALAN PILKKIKILPAILUT HUMALJÄRVELLÄ. SAMALLA JÄRJESTETTIIN ETELÄ SAIMAAN RIISTANHOITOYHDISTYKSEN METSÄTYSSEUROJEN VÄLINEN

Lisätiedot

Sarja. Sija Arvo Nimi Piiri Yhteensä Sarja1 Sarja2

Sarja. Sija Arvo Nimi Piiri Yhteensä Sarja1 Sarja2 H H 1 Kapt Pajala Heikki Et-Poh 257 120 137 2 Alik Nylund Jussi Et-Häme 250 122 128 3 Korp Maijala Simo Po-Poh Res 250 127 123 4 Jääk Kääriäinen Pekka Po-Poh 249 125 124 5 Psjääk Korhonen Markku Et-Karjala

Lisätiedot

PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP JYVÄS-MARINE-KUHAUISTELU, Korpilahti KILPAILUN TULOKSET

PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP JYVÄS-MARINE-KUHAUISTELU, Korpilahti KILPAILUN TULOKSET PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP 2012 JYVÄS-MARINE-KUHAUISTELU, Korpilahti 28.-29.7.2012 KILPAILUN TULOKSET Päijänteen kuha-cupin 2012 voittajat: Pekka Heinänen (oik.) ja Tommi Tuominen Jämsästä PÄIJÄNTEEN KUHA-CUP

Lisätiedot

Maakunnan ilma-ase mestaruuskilpailu

Maakunnan ilma-ase mestaruuskilpailu Puhjonmäen ilma-aserata 18.01.2014 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 10IT 1. Jesse Virola KuusA 81 83 164 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 8IT 1. Joona Holkko KAS 88 96 184 10m Ilmakivääri 20 ls, sarja 11-14A 1.

Lisätiedot

LM 10m SM 2018 Turku. Turku m Liikkuvamaali, sarja M

LM 10m SM 2018 Turku. Turku m Liikkuvamaali, sarja M Turku 03. - 04.03.2018 10m Liikkuvamaali, sarja M 1. Krister Holmberg RS 98 99 99 296 95 95 93 283 579 2. Vesa Saviahde P-HA 96 97 97 290 96 92 96 284 574 3. Tomi-Pekka Heikkilä K-64 94 97 95 286 92 95

Lisätiedot

TULOKSET. SML ISM Kuopiossa ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT. Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot

TULOKSET. SML ISM Kuopiossa ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT. Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot SML ISM Kuopiossa 4.3.2017 ILMAHIRVI 10M KAIKKI SARJAT Sarja Etunimi Sukunimi Seura Alku Loppu Tulos Ratkot M 1 Jesse Hyttinen PK 95 93 188 2 Aki Nyyssönen SS 94 92 186 3 Olli Paananen PS 93 92 185 20

Lisätiedot

Etelä-Hämeen Reserviläispiirien ilma-ase mestaruuskilpailut

Etelä-Hämeen Reserviläispiirien ilma-ase mestaruuskilpailut Etelä-Hämeen Reserviläispiirien ilma-ase mestaruuskilpailut 15.1.2017 Ilma-aserata, Puusepänkatu 5, Hämeenlinna Tulokset: 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja H: 1) Antti Raittinen VaRes 376 2) Jouni Rissanen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Tulokset viesti SKAL ja Taksiliiton mestaruusviesti

Tulokset viesti SKAL ja Taksiliiton mestaruusviesti SKAL ja Taksiliiton mestaruusviesti Kauhajoella 22.3.2015 T U L O K S E T Kauhajoen Karhu *Kilpailun sarjat: *M150 ; M1501 ; M1502 ; M1503 ; M151 ; M1511 ;

Lisätiedot

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoossa 2017 Perjantai

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoossa 2017 Perjantai Perjantai 7.7.2017 Karju normaalijuoksut Erän kaikki hitaat juoksut ammutaan ensin ja nopeat samalla radalla heti hitaiden päätyttyä (ratakohtaisesti). Molemmilla radoilla on kaksi ampumapaikkaa, eli kilpasarja

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

Liikkuvamaali 10m, Putoavat taulut SM 2010

Liikkuvamaali 10m, Putoavat taulut SM 2010 Tulokset (1/10) Sarja Sukunimi Etunimi Seura Hitaat Nopeat Yhteensä N16 1. Taskinen Pipsa Numa 3 + 5 = 8 N18 1. Qvarnström Micaela RS 12 + 10 = 22 N 1. Salminen Marika KoE 13 + 12 = 25 2. Aalto Tiina SMY

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) LOPPUTULOKSET MIEHET 2017 Sijoitus nimi Yhdistys Pisteet 1Lithovius Jukka Oulun seudun metsätilanomistajat 141 2 Airola Tapio Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry 140 3

Lisätiedot

TULOKSET 10 m liikkuva maali Suomen mestaruuskilpailu,

TULOKSET 10 m liikkuva maali Suomen mestaruuskilpailu, TULOKSET 10 m liikkuva maali 20+20 Suomen mestaruuskilpailu, 28.1.2012 sijoitus No Nimi Seura 1 2 hitaat 1 2 nopeat Yhteensä N50 1 2 Aalto Tiina SMY 79 87 166 80 67 147 313 SE 2 256 Savukari Sirkka ESA

Lisätiedot

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ######

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ###### Poliisien SM kilpailut Maastokilpailu 21.08.2012 ###### M Maasto Suunnist Yht.aika Ammunta 1 Ammunta 2 Kartanl Tulos 1 LILJESTRÖM Nils Kymeenlaakson pl 00:27:50 00:46:23 01:14:13 1 + 2 1 + 2 2 01:22:13

Lisätiedot

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja:

Tampereen Keilailuliitto Ry 29.09.2012 Kaupin Keilahalli Sivu 1 LUOKKA M-D. SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: SMKJ Naiset, 6 sarjaa eu (29.09.2012) Valvoja: LUOKKA M-D Nimi Seura Liitto Tulos (tas) (x) (viim.s.) 1. Karhu Tuula Mättäjät Joensuu 1302 (150) 2. Heinonen Marja Pmma Tampere 1262 (186) 3. Saukkonen Eeva

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS Karhulan liikuntahallilla lauantaina 6.2.2016 KANSAINVÄLINEN ISTUMALENTOPALLOTURNAUS VUODESTA 1983 Kuva: KSI/Juha Parkko 34. Kotka-turnauksen voittajat - KSI Kotka T

Lisätiedot

Lopputulokset. HÄTILÄ 13 Hätilä SRA Etelä-Häme Luokka: Joukkuekilpailu. Tulostettu: lauantai 6.7.2013 17:18:18

Lopputulokset. HÄTILÄ 13 Hätilä SRA Etelä-Häme Luokka: Joukkuekilpailu. Tulostettu: lauantai 6.7.2013 17:18:18 Luokka: Joukkuekilpailu Tulostettu: lauantai 6.7.2013 17:18:18 Sijoitus JoukkueID JoukkueNimi Yhteispisteet Kilpailu % Jäsenet Pisteet 1 3 VAU 1324,7205 100,0000 Heino Kari 686,1939 Lee Kenny 638,5266

Lisätiedot

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. Harry Ulvi* - Seppo Järvisalo Stig Svens - Vesa Ala-Kulju* Erkki Saarinen - Lasse Wallin Teuvo Lahti - Kalevi Lehtinen Jussi

Lisätiedot