Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kesä 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kesä 2015"

Transkriptio

1 Jyväskylän Pallokerho JyPK:stä yritetään yhdessä muokata parempi yhteisö ja näkyvämpi osa Keskisuomalaista jalkapallokulttuuria. Pelaajilla on hyvä olla joukkueissa sekä mahdollisuus keskittyä pelaamiseen kun asiat toimivat ympärillä. Töitä tehdään, jotta seura kehittyisi koko ajan. Suurinta huutoa tuntuu olevan brändin ja imagon luominen. Tätä työtä tehdäänkin Jyväskylän Pallokerhossa koko ajan enemmän ja enemmän, laatua hakien, ajatellen asioita myös pitkällä tähtäimellä. Sosiaalisessa mediassa onkin kevään aikana nähty enemmän liikehdintää. Facebook sekä Twitter on nykyajan tiedotuskanavia, joissa seuralla on omat tilinsä. Nämä löytyvät myös Naisten Edustusjoukkueelta sekä Naisten Kakkoselta. Ei nimellä selässä, vaan logolla rinnassa. (JyPK 03 United miete) Edustusjoukkue on lähtenyt kauteen ennakkoluulottomasti peli kerrallaan pelaten. Tämä on näkynyt myös tuloksissa positiivisena asiana. Muutoksia luvassa: Seurassa on tapahtumassa parsta aikaa myös muutoksia jalkapallosseurojen laatujärjestelmän ansiosta. Laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti jalkapalloseurojen toimintaa sekä toimia seuran ja lajin kehittämisen että ohjaamisen työvälineenä. Järjestelmä keskittyy mm. urheiuja seuratoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtamiseen. Tekemämme työ on jo hyvällä tasolla, mutta laatujärjestelmän ansiosta voimme kehittyä vieläkin paremmaksi. Johanna Itkonen, JyPK ry Puheenjohtajan terveiset JyPK Kausijulkaisussa. Jyväskylän Pallokerhon yhteistyökumppaneita ovat:

2 Edustusjoukkue on lähtenyt vahvalla ilmeellä kauteen 2015 NAISTEN YKKÖNEN JyPK Edustus pelaa Naisten Ykköstä, ja kesäkuun loppuun mennessä olemme jo noin puolessa välissä pelikautta. SUOMEN CUP Suomen Cupissa tulikin menestystä enemmän kuin lähdettiin hakemaan. Tarkoitus oli lähteä hakemaan kovia pelejä alle kautta ajatellen. Kuinkas kävikään.. välieriin asti päästiin, jossa tappio HJK:lle. Näin ollen Pikkufinaali kutsui Jyväskylän Pallokerhoa. Pikkufinaali pelattiin Sonera Stadiumilla tiistaina 2. kesäkuuta. Vastaan asettui Lahden Kuusysi, joka niin ikään pelaa myös Naisten Ykköstä. JyPK oli toista vuotta peräkkäin Naisten Suomen Cupin Pikkufinaalissa, mutta tänä vuonna siitä irtosi makea 7-0 voitto. Palkintorahoja Edustus pokkasi tililleen Voitto oli historiallinen saavutus seuralle sekä tärkeä onnistuminen joukkueelle jatkoa ajatellen! KOTIOTTELUT La :00 JyPK VJS Viitaniemi La :00 JyPK KF10 Hippos La :00 JyPK PKKU Hippos La :00 JyPK MPS Hippos La :00 JyPK Härmä Viitaniemi La :00 JyPK Kuusysi Viitaniemi La :00 JyPK TiPS Viitaniemi Alkukausi on lähtenyt hyvin liikkeelle Naisten Ykkösessä. Peleistä on napsittu voittoja ja sarjapaikka on vakiintunut kärkikahinoihin. Tavoite on Liigaan nousu, siitä ei ole tingitty. Peleissä on päästy tekemään yhteystyötä joukkueiden kesken. Pelaajien kokonaisrasitus on muistettava kuitenkin pitää kohtuullisena. Pelitapahtumista on pyritty tekemään yleisöystävällisiä tapahtumia. Yleisökeskimäärä Toukokuun kotipeleistä olikin kiitettävä 164. Otteluissa on järjestetty kioskit onnistuneesti sekä makkarasta saatu kehuja. Kunnia Palvarin A-luokan lihaisalle makkaralle! Peleistä ilmestyy ennakkoja sekä otteluraportteja, joita voi lukea Edarin nettisivuilta. Linkit löytyy myös Facebookista sekä Twitteristä Sosiaalisessa mediassa JyPK Edustus on jo Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan matkaamme kohti nousua!

3 Edustusjoukkueen yhteistyökumppaneita sekä tukijoita Edustusjoukkue kiittää! B-tyttö joukkueet pelaavat lohkojen kärkipaikoista JyPK B16 B16 sekä B18 joukkueet ovat jakautuneet pääsääntöisesti iän, mutta myös pelaajan taitotason mukaan. B-tyttöjen yhteisö on tiivis ja harjoituskauden kova työ voi tuottaa tänä vuona toivottua tulosta B- tyttöjen SM-sarjassa sekä Ykkösdivarissa. Kuitenkaan kahta saman seuran joukkuetta ei voi pelata samalla sarjatasolla Joukkueen kausi 2015 on lähtenyt odotusten mukaisesti käyntiin. Heillä on vankka paikka kärjen tuntumassa kevät kierroksen jälkeen. Syyskierroksen jälkeen kaksi Kuitenkaan parasta joukkuetta kahta joukkuetta pääsevät karsimaan noususta SMsarjaan. Myös syyskierros pelataan yksinkertaisena sarjana; kolmessa 10. joukkueen lohkossa. JyPK B18 Kunnianhimoinen joukkue on asettanut kirkkaan mitalin tavoitteeksi kauden lopussa. Joukkueen löydät

4 N2 A-lohkon keskikastissa Jyväskylän Pallokerhon Naisten Kakkonen on pelannut jo kolmen kauden ajan naisten kakkosdivarissa. Kaksi viimeisintä kautta on pelattu A-lohkossa, jossa sijoitus äärimmäisen tasaisella kaudella 2014 oli lopulta viides. Tulevalla kaudella joukkue jatkaa naisten kakkosdivarissa. A-lohko näyttää myös kaudella 2015 olevan tiukka, sillä 10 joukkuetta on viiden pelatun ottelun jälkeen 7 pisteen sisällä toisistaan. N2 on myös aktiivinen Some päivittäjä! Tilit löytyvät sekä Facebookista että Twitteristä ja Instagramista. Ennakkoja sekä raportteja otteluista voi näitä kanavia seuraamalla päästä lukemaan. Toki jutut löytyvät myös jypk.fi Joukkueen maaliahne hyökkääjä Anna Vanhala on paukuttanut joukkueen 13 maalista 7, ja on näin Naisten Kakkosen maalipörssin kolmas.

5 Kortteliliiga 2015 on pyörähtänyt käyntiin Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua. Kortteliliiga treenit pyörähtivät käyntiin toukokuun puolenvälin aikoihin. JyPK:n Kortteliliiga joukkueita on tänä vuonna 21 ympäri Jyväskylää. Pelaajamääränä tämä on jo reilut 250 innokasta tyttöfutaria. Joukkueet muodostuivat 03/04, 05/06, 07/08 sekä 09/10 ikäryhmiin. Ensimmäiset pelitkin on jo pelattu, joissa JyPK oli järjestäjänä lauantaina Pelipäivät ovat lauantaisin: la la 8.8. la la Näitä pelejä voi tulla seuraamaan ja kannustamaan! Kortteliliiga.fi sivustolta lisää tietoa kesän hauskimmasta jutusta. Toiminta on yhteistyötä JJK:n sekä FCV:n kanssa.

6 Edustuksen peleihin pääsee myös Kaikki Peliin -kortilla Jyväskylän palloiluseurat haluavat yhteistyössä tuoda urheilun parhaat puolet esiin ja saada ihmiset katsomoihin ja innostaa nuoria liikkumaan! Yhteistyössä on voimaa! Kopioitu Kaikki Peliin Facebook sivulta Kaikki Peliin pähkinänkuoressa: Keski-Suomen Liikunnan organisoimassa ja Keski-Suomen Liiton rahoittamassa Kaikki Peliin ohjelmassa on mukana 12 jyväskyläläistä pääsarjatason palloiluseuraa. Ohjelman tavoitteena on kehittää seurojen ottelutapahtumia ja niiden markkinointia. Seurat ovat osallistuneet yhteisiin koulutustilaisuuksiin, toteuttavat yhteismarkkinointia ja yhteistä tiedon hankintaa. Todennäköisesti missään ei ole aiemmin toteutettu näin laajaa yhteistyötä, jossa mukana ovat alueen kahden ylimmän sarjatason seurat kesä- ja talvilajeista sekä naisten ja miesten joukkueita. Yhtenä toimintamuotona seurat toteuttavat vuoden 2014 aikana Jyväskylän ala-asteille koulukäynnit, joilla edistetään joukkuepelaajaksi kasvamista. Urheiluelämällä on paljon annettavaa koulumaailmaan sillä koululuokka on osittain kuin urheilujoukkue. Noudatetaan yhdessä sovittuja sääntöjä, asetetaan tavoitteita, autetaan kaveria ja koetaan yhdessä iloa ja pettymyksiä. BC Jyväskylä Koripallo I-divisioona (M) Happee Salibandy Salibandyiiga (M) HoNsU Koripallo SM-sarja (N) Jaguaarit Amerikkalainen jalkapallo I-divisioona (M) JJK Jalkapallo Ykkönen (M) JPS Jääpallo Bandyliiga (M) JyPK Jalkapallo Ykkönen (N) JYP-Akatemia Jääkiekko Mestis (M) Kampuksen Dynamo Futsal Liiga (M) Kiri Pesäpallo Superpesis (M) Kirittäret Pesäpallo Superpesis (N) Liikunnan Riemu Futsal Liiga (M)

7 Tänä kesänä JyPK on jälleen järjestämässä turnauksia Jyväskylä Cup pelattiin Perinteinen poikien jalkapallo turnaus, jota on pelattu jo vuodesta Tänä vuona oli turnaus numero 31. Cup järjestetään yhteistyönä Nousun kanssa, ja talkoohengellä turnauksesta on saatu energinen jalkapallotapahtuma kesäloman alkuun. Jyväskylä Cupiin ilmoittautui tänä vuona 129 joukkuetta. Pelejä pelattiin Palokassa, Huhtasuolla, Viitaniemessä, Jyskässä sekä Vehkalammella. Turnaus oli kaikin puolin jälleen onnistunut, ja auringon paisteestakin päästiin nauttimaan. Ensi vuonna pelataan uudestaan. Hippo turnaus pelataan Kesäkuuhun mennessä ilmoittautuneita joukkueita on turnaukseen 186, mikä on jälleen enemmän kuin edellisenä vuona. Hippo-turnaus on yksi suurimmista tyttöjalkapallo turnauksista Suomessa. Hippo turnaus kulki ennen nimellä Hesburger turnaus. Hesburger vuodet olivat , jonka jälkeen Osuuspankki Keski-Suomi on toiminut pääyhteistyökumppanina (2003- ). Kerhotoiminta tauolle kesän ajaksi Kerhotoiminta on kevään osalta jälleen paketissa, ja nyt on aika kesälomailla. Kerhotoiminta jatkuu jälleen syksyllä tai ensi keväänä. Kannattaa siis olla kuulolla mimmoisia kerhoja on tällöin tarjolla. Näihin vain rohkeasti mukaan! Lisätietoja kerhotoiminnasta löydät jypk.fi/muu-toiminta JyPK on järjestänyt ala-asteikäisille iltapäivisin Kaikki Pelissä -liikuntakerhoja. Erilaisia kerhoryhmiä oli 14 kappaletta kahdeksalla Jyväskylän alueen koululla. JyPK:n järjestämä Tytöt Pelaa jalkapallokerho syntyneille tytöille pidettiin 10 kertaa keväällä. JyPK oli keväällä mukana Futebol dá forçan toiminnassa. Tämä oli avoin liikuntakerho kaikille 7-11 vuotiaille tytöille.

8 Lisätreeniä kesällä JyPK:llä on avoin peli & treenivuoro, jossa ei ole ohjattua toimintaa. Paikalla apua ja valvontaa sekä peliliivejä tms. omaehtoisia pelejä ja harjoituksia varten. Ajankohtana maanantai aamupäivät klo 10:00 12:00 Vehkalampi 1, viikot ja Maalivahdeille maalivahtikoulu tiistaisin kello 9-10:30 Viitaniemessä, viikot ja Koulun rehtorina toimii Jaakko Hilpinen Edustusjoukkueen Futiskoulu järjestetään heinäkuussa viikolla 32. Treenipäivät ovat ma, ti, to sekä pe, jossa jokaiselle päivälle löytyy oma teema mitä harjoitellaan. Futiskoulu on syntyneille ikäkausijoukkueessa pelaaville tytöille sekä kortteliliigalaisille. Leirimaksu on 30. Leirin rehtorina toimii Edustusjoukkueen valmentaja Vesa Stenroos sekä lehtoreina Edarin pelaajat. Lisätietoja lisäharjoittelumahdollisuuksista: jypk.fi/valmennus/lisaharjoittelumahdollisuudet JyPK Seurapäivänä tehtiin hyvää JyPK vietti Seurapäivää Viitaniemen liikuntapuistossa. Päivän aikana B-tyttö joukkueet sekä Edustusjoukkue pelasi omat ottelunsa. Aamusta touhuttiin junioreiden taitopäivän merkeissä. Koko päivän ajan kioski pyöri ja makkarat olivat kypsiä. Arpajaiset saivat ihmisiä liikkeelle, ja onnekkaimmat saivat toista sataa maksavia palkintoja itselleen. Kirpputoriin oli mahdollisuus tuoda vanhoja, jo pieneksi käyneitä jalkapallovarusteita sekä vaatteita. Edellytyksenä vain että ne olisivat ehjiä sekä puhtaita. Moni löysi hyvää tavaraa itselleen edulliseen hintaan. Parempihan se on, että tavarat kiertävät ja varsinkin kun ei harkoissa tarvitse ykköset päällä aina mennä. Myymättä jääneet kirpputori tavarat lahjoitettiin Liike ry:n kautta

9 JyPK Kevätlehti Keski-Suomen Jalkapalloviikko 35. vuosikerta Kausilehti 2015 JyPK Kevätlehti ilmestyi jälleen keväällä Se jaettiin Jyväskylän alueen kotitalouksiin. Lehden voi myös lukea jypk.fi sivuilta, mikäli se teiltä on lukematta. Lehti jaettiin joukkueiden toimesta talkoohengellä. Taas oli Suuri apu osallistuneista vanhemmista, kiitos vielä! Ensi vuonna uudestaan. Kevätlehdessä on juttuja seurasta ja joukkueista, sekä niiden esittelyt. Lehdestä myydään myös mainostilaa yrityksille, joille kiitokset tyttöjalkapalloon osoitetusta tuesta. Hyöty on varmasti molemminpuolista. JyPK Edustusjoukkueen peleissä on myynnissä Toukokuussa ilmestynyt keskisuomalaisen jalkapallon kausijulkaisu, jossa kattavaa tietoa Jyväskylän Pallokerhon naisjoukkueista. Tiedot, Pelaajat, Otteluohjelmat Miesten Ykkösestä Kutoseen, Naisten Ykkösestä Kolmoseen. Koko Keski-Suomen Jalkapallo! Edustus ja B18,B16 joukkueet kausijulkaisussa Edustusjoukkue yhdessä B16 sekä B18 joukkueiden kanssa teki yhteisen kausijulkaisun. Julkaisussa on mm. JyPK ry Puheenjohtajan Johanna Itkosen terveiset, Keski-Suomen Piirin Kehitysjohtaja Ali Kangas-Hynnilän mietteitä Keski-Suomen naisjalkapallon tilasta nykypäivänä sekä Tom Nevanpää Piirin Puheenjohtajan odotuksia kaudesta Julkaisusta löytyy myös joukkueiden pelaajaesittelyt, kotiottelut kaudella 2015 sekä joukkueiden terkut niin valmennuksen kuin kapteeniston silmin. 72 sivua ei olisi täyttynyt kuitenkaan ilman yhteistyökumppaneiden tukea, kiitos. Julkaisussa oman jutun on kirjoittanut myös Keski-Suomen Jalkapalloilun tuki ry. KSJPT pyrkii olemaan läsnä kun Keski-Suomessa pelataan! He auttavat myös Edustusta käytännönjärjestelyissä heidän ottelutapahtumissa.

10 JyPK 03 United ota mallia JyPK 03 United tekee hienoa työtä sosiaalisen median puolella. Facebookiin päivittyy mm. videokoosteita tyttöjen peleistä. Heillä on oma Youtube-kanava; JyPK03 United, jonka videoita kannattaa ruveta seurailemaan. Joukkue myös Instagramissa. JyPK 03 United on kilpajoukkue jossa harjoittelee 24 tavoitteellista tyttöfutaria. He treenaavat 5-6 kertaa viikossa plus kesän pelit päälle. Työt pelaavat kahta sarjaa; Tyttöjen 02/03 sekä Poikien 03 sarjaa. Jotta jotain vielä saisi ympärille mukaan, niin on joukkue todella ahkera turnauskävijä. Tammikuusta Syyskuuhun ehtii joukkue kiertää 10 turnausta. Näistä turnaus numero 3 oli ulkomaanturnaus. Tukholman kovatasoisessa turnauksessa Unitedin sijoitus oli viides. Heidän matkablogia voit käydä lukemassa joukkueen kotisivuilta (www.jypk.fi/joukkueet/tytot-03-united/turnaukset-blogit ). JyPK Edustus Suomen Cup Pikkufinaalin voittaja 2015

11 Seuran tukemisen helppous Pienen vaivan näön jälkeen tuet JyPK ry. toimintaa arjen asioita hoitaessasi. Kaikki normaalit K-plussaedut, sekä K-plussapisteet tulevat kortinhaltijalle aivan kuten ennenkin, mutta niiden lisäksi kauppiaat tukevat tehtyjen ostojen perusteella tyttöjen ja naisten jalkapallotoiminnan järjestämistä ja kehittämistä JyPK:ssa. Yhteistyössä ovat mukana : Intersport Megastore Tourula, Citymarket Seppälä, Palokka ja Keljo sekä K-Rauta Palokka. Pääset mukaan näin: 1. Kirjaudu Oma K-Plussaan osoitteessa: 2. Valitse Omat tiedot kohdan alta Sponsorointi ja syötä kenttään koodi: sp0131 (0= nolla) Näin helposti olet mukana tukemassa Jyväskylän Pallokerhon toimintaa. Kiitos! Moderni tapa tukea seuraa taloudellisesti.. Verkkokumppanuus on Valon ja Veikkauksen yhdessä kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Verkkokumppanuuspelaamisella tarkoitetaan Veikkauksen pelien pelaamista sähköisesti niin, että verkkokumppaniseura saa pelatuista peleistä suoran palkkion. Tarkoitus ei ole haalia suurta määrää uusia pelaajia ja kasvattaa pelaajien panoksia, vaan ohjata jo valmiiksi Lottoa, Kenoa, urheilupelejä ja muita Veikkauksen pelejä pelaavat pelaajat pelaamaan pelinsä seuran verkkokumppanuussivujen kautta, mikä tukee JyPKiä. Kiitos helpoksi tehdystä kannatuksesta! Tässä pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen: 1. Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla. Klikkaaminen vie sinut Verkkokumppanuus -ohjaussivulle. 2. Lue ohjeet ja valitse linkki sen mukaan, pelaatko tietokoneella vai mobiililaitteella. 3. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi. 4. Pelaa pelisi. Seura saa tätä kautta pelaamistasi peleistä palkkion. Voit myös tallentaa auenneen Veikkauksen sivun kirjanmerkiksi.

12 JyPK ja Osuuspankki Keski-Suomi yhteistyö jatkuu JyPK ja OP Keski-Suomi ovat solmineet kumppanuussopimuksen, joka jatkaa monivuotista yhteistyötä. Hippo-turnauksen nimen sekä muun näkyvyyden lisäksi uutena yhteistyömuotona OP Keski-Suomi tarjoaa JyPK:n aikuistuville pelaajille henkilökohtaiseen talouden hallintaan liittyvän luennon. Seuran puheenjohtaja Johanna Itkonen on tyytyväinen uuteen sopimukseen: "Tarkensimme ja selkeytimme sopimuksen aikataulutuksia ja hyvänä uutena asiana näemme nuorille tarjottavan henkilökohtaisen talouden hallinnan luennon. " Kannattaa kurkistaa myös JyPK etusivulta OP Keski-Suomen logon alla olevan linkin taakse "Vinkit taloutesi hallintaan"

Jalkapallon kortteliliiga 2015

Jalkapallon kortteliliiga 2015 JyPK - Kevätlehti 1 Kevät 2015 35. vuosikerta Jalkapallon kortteliliiga 2015 2003 2010 syntyneille tytöille ja pojille Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa

Lisätiedot

Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa. Neljä turnauspäivää, joissa mukana kaikki joukkueet.

Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa. Neljä turnauspäivää, joissa mukana kaikki joukkueet. Kevät 2013 33. vuosikerta 2001-2008 syntyneille tytöille ja pojille Osallistumismaksu 130 (sisaralennus 15 ) Ilmoittautuminen 21.4. mennessä! Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti käyttöösi siellä missä niitä tarvitset.

Lisätiedot

Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga

Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga Futis 2014 Futis 2014 2 Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga Ilves edustus: Facebook: Ilves jalkapallo Twitter: @IlvesEdustus Youtube: ILVESTV Instagram:

Lisätiedot

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015 www.koips.fi 1980 2015 35 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Koivukylän Palloseura kausi 2015 SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura viettää

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2010. www.puijowolley.fi

Jäsentiedote 2/2010. www.puijowolley.fi Jäsentiedote 2/2010 www.puijowolley.fi Sisältö Seurapäällikön mietteitä... 3 Lentopalloseurojen laadun nostaminen... 4 LAADUKKAASTI MÄÄRÄÄ... 5 Jäsenasiat kuntoon!... 6 Jäsenedut!... 6 Ajankohtaista asiaa!...

Lisätiedot

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 MAALÄMPÖ EDULLISTA ENERGIAA YMPÄRIVUOTINEN LUONNOLLINEN EKOLOGINEN PITKÄ IKÄINEN HUOLETON JOKA

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti

Lisätiedot

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki Turun Kisa-Veikot Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku Turun Kisa-Veikot ry www.turunkisaveikot.fi Lehti 2014 teatteri, jääkiekko, rullakiekko, jalkapallo, futsal, sulkapallo, norsupallo,

Lisätiedot

SANOMAT 2014. Ykköspesis alkaa pian! Siilinjärven Pesis. www.siipe.com. Ensimmäiseen kotiotteluun su 18.5. vapaa pääsy!

SANOMAT 2014. Ykköspesis alkaa pian! Siilinjärven Pesis. www.siipe.com. Ensimmäiseen kotiotteluun su 18.5. vapaa pääsy! SANOMAT 2014 Siilinjärven Pesis Ykköspesis alkaa pian! Ensimmäiseen kotiotteluun su 18.5. vapaa pääsy! Sivu 14 15 B-pojat tähyää mitalipeleihin otteluihin vapaa pääsy Sivu 13 D- ja C-tytöissä kasvamassa

Lisätiedot

Pääkirjoitus. Harri Bryk. Päätoimittaja

Pääkirjoitus. Harri Bryk. Päätoimittaja PPJ Junnulehti Harri Bryk Päätoimittaja Pääkirjoitus Fudisvuoteen 2011 on lähdetty PPJ:n osalta vauhdikkaasti. Seuran varustetoimittaja päätettiin vaihtaa Stadiumista Duosportiin. Päätös oli pitkään harkittu

Lisätiedot

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana.

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. LujaLehti 1/2012 Suunnistuksen suosio jatkaa kasvuaan - niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. Kartat ovat aiempaa helppolukuisemmat.

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2014 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014

KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014 pallo veikko 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014 MEDIAKULMA, RANTAKATU 10 KOKKOLA. WWW.KULTASEPANLIIKEHANNANIEMI.FI KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! KPV järjestää perinteisen

Lisätiedot

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS Verkkokumppanuus on Veikkauksen ja Valon kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Pelaamalla Veikkauksen pelejä netissä tai mobiilissa seuran omalla nettisivulla olevien linkkien

Lisätiedot

Sisältö. Meissä on voimaa!

Sisältö. Meissä on voimaa! Meissä on voimaa! Joskus kauan sitten, ollessani nuori sellainenkin ihme on joskus maailmahistorian alkuhämärissä koettu yksi suurimmista suosikeistani musiikin saralla oli Pelle Miljoona. Hän eli tuolloin,

Lisätiedot

Kesän. Ilmoittautuminen on alkanut! Palokan Riento 50 vuotta, juhlavuoden julkaisu 2015

Kesän. Ilmoittautuminen on alkanut! Palokan Riento 50 vuotta, juhlavuoden julkaisu 2015 Palokan Riento 50 vuotta, juhlavuoden julkaisu Koti joka pitää sinut kunnossa Keskity sinä kodin kunnostamisen sijaan pitämään huolta itsestäsi: näissä uusissa, huolettomissa kodeissa myös ulkoilumaastot

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2009

JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2009 JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2009 2 2009: Seuraan palkattiin päätoiminen nuorisopäällikkö YLEISTÄ Vuosi 2009 oli Jyväskylän Pallokerhon 57. toimintavuosi. Toiminta on laajentunut

Lisätiedot

PesäVeikko TERVEISET

PesäVeikko TERVEISET PesäVeikko TERVEISET Tammikuu 2015 Ulvilan Pesä-Veikot ry Lauttaranta 3, 28400 Ulvila 040 732 5365 - toimisto@ulvilanpesa-veikot.fi www.ulvilanpesa-veikot.fi PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Tervehdys kaikille

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

HJK-j Laajasalo P01. Tervetuloa joukkueeseen

HJK-j Laajasalo P01. Tervetuloa joukkueeseen HJK-j Laajasalo P01 Tervetuloa joukkueeseen Tervetuloa joukkueeseen 2 (19) Joukkueen toimihenkilöiden tehtävät Vastuuvalmentaja Matti Helkamo 050 469 5051 matti.helkamo@siemens.com - noudattaa seuran valmennuslinjaa

Lisätiedot

Toimintakäsikirja Roihu ry

Toimintakäsikirja Roihu ry Toimintakäsikirja Roihu ry päivitetty 29.3.2014 0/ 18 Sisällysluettelo Johdanto... 2 Toimintakäsikirja... 2 Seuran tavoitteet... 3 Seuratoiminta... 3 4.1. Roihun toimintamalli... 4 4.2. Kevät- ja syyskokoukset...

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa

Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa VJS sanomat 19. vsk 2011 Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa B-juniorit SM-taistossa! 2005-syntyneet aloittavat

Lisätiedot

Säde Kuusistosta Vuoden Jalkapalloilija Lauttakylän Lujan jalkapalloilijat päättivät kesäkauden palkitsemistilaisuuteen

Säde Kuusistosta Vuoden Jalkapalloilija Lauttakylän Lujan jalkapalloilijat päättivät kesäkauden palkitsemistilaisuuteen LujaLehti 2/2011 Vuoden Pelaaja -pokaalin Säde Kuusistolle ojentaa Jukka Mäenpää, taka-alalla valmentaja Jukka-Pekka Sampolahti. Kuvat Pertti Kuisma. Säde Kuusistosta Vuoden Jalkapalloilija Lauttakylän

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2015 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2011

JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2011 JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO ry. Toimintakertomus vuodelta 2011 2 YLEISTÄ Vuosi 2011 oli Jyväskylän Pallokerhon 59. toimintavuosi. Toiminta on laajentunut edellisvuodesta. Piirinsarjoja ja liiton sarjoja pelaavien

Lisätiedot

PalloSanomat. Vain loppusilaus puuttui hienosta, kuumasta kesästä

PalloSanomat. Vain loppusilaus puuttui hienosta, kuumasta kesästä Vihdin 4/2010 PalloSanomat Vihdin Pallo ry:n tiedotuslehti Vain loppusilaus puuttui hienosta, kuumasta kesästä Pesiskesä oli kuuma. Lajin nousukausi jatkui Vihdissä. Vihdin Pallo tarjosi paljon nautittavia

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE UPEAA LENTISKAUTTA PUIJOWOLLEYLAINEN! SYKSYN JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU INFOA, UUTISIA JA YHTEYSTIETOJA!

JÄSENTIEDOTE UPEAA LENTISKAUTTA PUIJOWOLLEYLAINEN! SYKSYN JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU INFOA, UUTISIA JA YHTEYSTIETOJA! 29.10.2012 JÄSENTIEDOTE PUIJO WOLLEY JUNIORIT RY TULLIPORTINKATU 25 B 19 70100 KUOPIO UPEAA LENTISKAUTTA PUIJOWOLLEYLAINEN! SYKSYN JÄSENTIEDOTTEESSA ON KOOTTU INFOA, UUTISIA JA YHTEYSTIETOJA! 29.10.2012

Lisätiedot

JUHLAJULKAISU 1 9 5 8-2 0 0 8 1

JUHLAJULKAISU 1 9 5 8-2 0 0 8 1 JUHLAJULKAISU 1958-2008 1 Puheenjohtajan tervehdys Olen tätä kirjoittaessani ollut Fera ry:n puheenjohtajana vasta runsaan kuukauden, mutta toiminut seurassa muissa tehtävissä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätiedot

VETOLAINEN. Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013

VETOLAINEN. Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013 VETOLAINEN Korson Vedon tiedotuslehti 2/2013 2 VETOLAINEN 2/2013 Puheenjohtajan palsta Korson Vedon 80. toimintakausi on saatu lämpimän kesän jälkeen käyntiin. Vuosikokous elokuun lopulla valitsi seuralle

Lisätiedot