Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kesä 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kesä 2015"

Transkriptio

1 Jyväskylän Pallokerho JyPK:stä yritetään yhdessä muokata parempi yhteisö ja näkyvämpi osa Keskisuomalaista jalkapallokulttuuria. Pelaajilla on hyvä olla joukkueissa sekä mahdollisuus keskittyä pelaamiseen kun asiat toimivat ympärillä. Töitä tehdään, jotta seura kehittyisi koko ajan. Suurinta huutoa tuntuu olevan brändin ja imagon luominen. Tätä työtä tehdäänkin Jyväskylän Pallokerhossa koko ajan enemmän ja enemmän, laatua hakien, ajatellen asioita myös pitkällä tähtäimellä. Sosiaalisessa mediassa onkin kevään aikana nähty enemmän liikehdintää. Facebook sekä Twitter on nykyajan tiedotuskanavia, joissa seuralla on omat tilinsä. Nämä löytyvät myös Naisten Edustusjoukkueelta sekä Naisten Kakkoselta. Ei nimellä selässä, vaan logolla rinnassa. (JyPK 03 United miete) Edustusjoukkue on lähtenyt kauteen ennakkoluulottomasti peli kerrallaan pelaten. Tämä on näkynyt myös tuloksissa positiivisena asiana. Muutoksia luvassa: Seurassa on tapahtumassa parsta aikaa myös muutoksia jalkapallosseurojen laatujärjestelmän ansiosta. Laatujärjestelmän tavoitteena on kehittää kokonaisvaltaisesti jalkapalloseurojen toimintaa sekä toimia seuran ja lajin kehittämisen että ohjaamisen työvälineenä. Järjestelmä keskittyy mm. urheiuja seuratoiminnan, myynnin ja markkinoinnin johtamiseen. Tekemämme työ on jo hyvällä tasolla, mutta laatujärjestelmän ansiosta voimme kehittyä vieläkin paremmaksi. Johanna Itkonen, JyPK ry Puheenjohtajan terveiset JyPK Kausijulkaisussa. Jyväskylän Pallokerhon yhteistyökumppaneita ovat:

2 Edustusjoukkue on lähtenyt vahvalla ilmeellä kauteen 2015 NAISTEN YKKÖNEN JyPK Edustus pelaa Naisten Ykköstä, ja kesäkuun loppuun mennessä olemme jo noin puolessa välissä pelikautta. SUOMEN CUP Suomen Cupissa tulikin menestystä enemmän kuin lähdettiin hakemaan. Tarkoitus oli lähteä hakemaan kovia pelejä alle kautta ajatellen. Kuinkas kävikään.. välieriin asti päästiin, jossa tappio HJK:lle. Näin ollen Pikkufinaali kutsui Jyväskylän Pallokerhoa. Pikkufinaali pelattiin Sonera Stadiumilla tiistaina 2. kesäkuuta. Vastaan asettui Lahden Kuusysi, joka niin ikään pelaa myös Naisten Ykköstä. JyPK oli toista vuotta peräkkäin Naisten Suomen Cupin Pikkufinaalissa, mutta tänä vuonna siitä irtosi makea 7-0 voitto. Palkintorahoja Edustus pokkasi tililleen Voitto oli historiallinen saavutus seuralle sekä tärkeä onnistuminen joukkueelle jatkoa ajatellen! KOTIOTTELUT La :00 JyPK VJS Viitaniemi La :00 JyPK KF10 Hippos La :00 JyPK PKKU Hippos La :00 JyPK MPS Hippos La :00 JyPK Härmä Viitaniemi La :00 JyPK Kuusysi Viitaniemi La :00 JyPK TiPS Viitaniemi Alkukausi on lähtenyt hyvin liikkeelle Naisten Ykkösessä. Peleistä on napsittu voittoja ja sarjapaikka on vakiintunut kärkikahinoihin. Tavoite on Liigaan nousu, siitä ei ole tingitty. Peleissä on päästy tekemään yhteystyötä joukkueiden kesken. Pelaajien kokonaisrasitus on muistettava kuitenkin pitää kohtuullisena. Pelitapahtumista on pyritty tekemään yleisöystävällisiä tapahtumia. Yleisökeskimäärä Toukokuun kotipeleistä olikin kiitettävä 164. Otteluissa on järjestetty kioskit onnistuneesti sekä makkarasta saatu kehuja. Kunnia Palvarin A-luokan lihaisalle makkaralle! Peleistä ilmestyy ennakkoja sekä otteluraportteja, joita voi lukea Edarin nettisivuilta. Linkit löytyy myös Facebookista sekä Twitteristä Sosiaalisessa mediassa JyPK Edustus on jo Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa. Tervetuloa seuraamaan matkaamme kohti nousua!

3 Edustusjoukkueen yhteistyökumppaneita sekä tukijoita Edustusjoukkue kiittää! B-tyttö joukkueet pelaavat lohkojen kärkipaikoista JyPK B16 B16 sekä B18 joukkueet ovat jakautuneet pääsääntöisesti iän, mutta myös pelaajan taitotason mukaan. B-tyttöjen yhteisö on tiivis ja harjoituskauden kova työ voi tuottaa tänä vuona toivottua tulosta B- tyttöjen SM-sarjassa sekä Ykkösdivarissa. Kuitenkaan kahta saman seuran joukkuetta ei voi pelata samalla sarjatasolla Joukkueen kausi 2015 on lähtenyt odotusten mukaisesti käyntiin. Heillä on vankka paikka kärjen tuntumassa kevät kierroksen jälkeen. Syyskierroksen jälkeen kaksi Kuitenkaan parasta joukkuetta kahta joukkuetta pääsevät karsimaan noususta SMsarjaan. Myös syyskierros pelataan yksinkertaisena sarjana; kolmessa 10. joukkueen lohkossa. JyPK B18 Kunnianhimoinen joukkue on asettanut kirkkaan mitalin tavoitteeksi kauden lopussa. Joukkueen löydät

4 N2 A-lohkon keskikastissa Jyväskylän Pallokerhon Naisten Kakkonen on pelannut jo kolmen kauden ajan naisten kakkosdivarissa. Kaksi viimeisintä kautta on pelattu A-lohkossa, jossa sijoitus äärimmäisen tasaisella kaudella 2014 oli lopulta viides. Tulevalla kaudella joukkue jatkaa naisten kakkosdivarissa. A-lohko näyttää myös kaudella 2015 olevan tiukka, sillä 10 joukkuetta on viiden pelatun ottelun jälkeen 7 pisteen sisällä toisistaan. N2 on myös aktiivinen Some päivittäjä! Tilit löytyvät sekä Facebookista että Twitteristä ja Instagramista. Ennakkoja sekä raportteja otteluista voi näitä kanavia seuraamalla päästä lukemaan. Toki jutut löytyvät myös jypk.fi Joukkueen maaliahne hyökkääjä Anna Vanhala on paukuttanut joukkueen 13 maalista 7, ja on näin Naisten Kakkosen maalipörssin kolmas.

5 Kortteliliiga 2015 on pyörähtänyt käyntiin Kortteliliiga tarjoaa jalkapallon harrastusmahdollisuuden lähikentillä eri puolilla kaupunkia ja mukaan toimintaan voivat tulla kaikki halukkaat riippumatta siitä onko aiempaa jalkapallokokemusta. Harjoittelu on leikinomaista jalkapallon perustaitojen opettelemista pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Toiminnassa korostuu Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa ideologiaa, jossa kaikille mukana oleville taataan yhtäläinen mahdollisuus osallistua. Kortteliliiga treenit pyörähtivät käyntiin toukokuun puolenvälin aikoihin. JyPK:n Kortteliliiga joukkueita on tänä vuonna 21 ympäri Jyväskylää. Pelaajamääränä tämä on jo reilut 250 innokasta tyttöfutaria. Joukkueet muodostuivat 03/04, 05/06, 07/08 sekä 09/10 ikäryhmiin. Ensimmäiset pelitkin on jo pelattu, joissa JyPK oli järjestäjänä lauantaina Pelipäivät ovat lauantaisin: la la 8.8. la la Näitä pelejä voi tulla seuraamaan ja kannustamaan! Kortteliliiga.fi sivustolta lisää tietoa kesän hauskimmasta jutusta. Toiminta on yhteistyötä JJK:n sekä FCV:n kanssa.

6 Edustuksen peleihin pääsee myös Kaikki Peliin -kortilla Jyväskylän palloiluseurat haluavat yhteistyössä tuoda urheilun parhaat puolet esiin ja saada ihmiset katsomoihin ja innostaa nuoria liikkumaan! Yhteistyössä on voimaa! Kopioitu Kaikki Peliin Facebook sivulta Kaikki Peliin pähkinänkuoressa: Keski-Suomen Liikunnan organisoimassa ja Keski-Suomen Liiton rahoittamassa Kaikki Peliin ohjelmassa on mukana 12 jyväskyläläistä pääsarjatason palloiluseuraa. Ohjelman tavoitteena on kehittää seurojen ottelutapahtumia ja niiden markkinointia. Seurat ovat osallistuneet yhteisiin koulutustilaisuuksiin, toteuttavat yhteismarkkinointia ja yhteistä tiedon hankintaa. Todennäköisesti missään ei ole aiemmin toteutettu näin laajaa yhteistyötä, jossa mukana ovat alueen kahden ylimmän sarjatason seurat kesä- ja talvilajeista sekä naisten ja miesten joukkueita. Yhtenä toimintamuotona seurat toteuttavat vuoden 2014 aikana Jyväskylän ala-asteille koulukäynnit, joilla edistetään joukkuepelaajaksi kasvamista. Urheiluelämällä on paljon annettavaa koulumaailmaan sillä koululuokka on osittain kuin urheilujoukkue. Noudatetaan yhdessä sovittuja sääntöjä, asetetaan tavoitteita, autetaan kaveria ja koetaan yhdessä iloa ja pettymyksiä. BC Jyväskylä Koripallo I-divisioona (M) Happee Salibandy Salibandyiiga (M) HoNsU Koripallo SM-sarja (N) Jaguaarit Amerikkalainen jalkapallo I-divisioona (M) JJK Jalkapallo Ykkönen (M) JPS Jääpallo Bandyliiga (M) JyPK Jalkapallo Ykkönen (N) JYP-Akatemia Jääkiekko Mestis (M) Kampuksen Dynamo Futsal Liiga (M) Kiri Pesäpallo Superpesis (M) Kirittäret Pesäpallo Superpesis (N) Liikunnan Riemu Futsal Liiga (M)

7 Tänä kesänä JyPK on jälleen järjestämässä turnauksia Jyväskylä Cup pelattiin Perinteinen poikien jalkapallo turnaus, jota on pelattu jo vuodesta Tänä vuona oli turnaus numero 31. Cup järjestetään yhteistyönä Nousun kanssa, ja talkoohengellä turnauksesta on saatu energinen jalkapallotapahtuma kesäloman alkuun. Jyväskylä Cupiin ilmoittautui tänä vuona 129 joukkuetta. Pelejä pelattiin Palokassa, Huhtasuolla, Viitaniemessä, Jyskässä sekä Vehkalammella. Turnaus oli kaikin puolin jälleen onnistunut, ja auringon paisteestakin päästiin nauttimaan. Ensi vuonna pelataan uudestaan. Hippo turnaus pelataan Kesäkuuhun mennessä ilmoittautuneita joukkueita on turnaukseen 186, mikä on jälleen enemmän kuin edellisenä vuona. Hippo-turnaus on yksi suurimmista tyttöjalkapallo turnauksista Suomessa. Hippo turnaus kulki ennen nimellä Hesburger turnaus. Hesburger vuodet olivat , jonka jälkeen Osuuspankki Keski-Suomi on toiminut pääyhteistyökumppanina (2003- ). Kerhotoiminta tauolle kesän ajaksi Kerhotoiminta on kevään osalta jälleen paketissa, ja nyt on aika kesälomailla. Kerhotoiminta jatkuu jälleen syksyllä tai ensi keväänä. Kannattaa siis olla kuulolla mimmoisia kerhoja on tällöin tarjolla. Näihin vain rohkeasti mukaan! Lisätietoja kerhotoiminnasta löydät jypk.fi/muu-toiminta JyPK on järjestänyt ala-asteikäisille iltapäivisin Kaikki Pelissä -liikuntakerhoja. Erilaisia kerhoryhmiä oli 14 kappaletta kahdeksalla Jyväskylän alueen koululla. JyPK:n järjestämä Tytöt Pelaa jalkapallokerho syntyneille tytöille pidettiin 10 kertaa keväällä. JyPK oli keväällä mukana Futebol dá forçan toiminnassa. Tämä oli avoin liikuntakerho kaikille 7-11 vuotiaille tytöille.

8 Lisätreeniä kesällä JyPK:llä on avoin peli & treenivuoro, jossa ei ole ohjattua toimintaa. Paikalla apua ja valvontaa sekä peliliivejä tms. omaehtoisia pelejä ja harjoituksia varten. Ajankohtana maanantai aamupäivät klo 10:00 12:00 Vehkalampi 1, viikot ja Maalivahdeille maalivahtikoulu tiistaisin kello 9-10:30 Viitaniemessä, viikot ja Koulun rehtorina toimii Jaakko Hilpinen Edustusjoukkueen Futiskoulu järjestetään heinäkuussa viikolla 32. Treenipäivät ovat ma, ti, to sekä pe, jossa jokaiselle päivälle löytyy oma teema mitä harjoitellaan. Futiskoulu on syntyneille ikäkausijoukkueessa pelaaville tytöille sekä kortteliliigalaisille. Leirimaksu on 30. Leirin rehtorina toimii Edustusjoukkueen valmentaja Vesa Stenroos sekä lehtoreina Edarin pelaajat. Lisätietoja lisäharjoittelumahdollisuuksista: jypk.fi/valmennus/lisaharjoittelumahdollisuudet JyPK Seurapäivänä tehtiin hyvää JyPK vietti Seurapäivää Viitaniemen liikuntapuistossa. Päivän aikana B-tyttö joukkueet sekä Edustusjoukkue pelasi omat ottelunsa. Aamusta touhuttiin junioreiden taitopäivän merkeissä. Koko päivän ajan kioski pyöri ja makkarat olivat kypsiä. Arpajaiset saivat ihmisiä liikkeelle, ja onnekkaimmat saivat toista sataa maksavia palkintoja itselleen. Kirpputoriin oli mahdollisuus tuoda vanhoja, jo pieneksi käyneitä jalkapallovarusteita sekä vaatteita. Edellytyksenä vain että ne olisivat ehjiä sekä puhtaita. Moni löysi hyvää tavaraa itselleen edulliseen hintaan. Parempihan se on, että tavarat kiertävät ja varsinkin kun ei harkoissa tarvitse ykköset päällä aina mennä. Myymättä jääneet kirpputori tavarat lahjoitettiin Liike ry:n kautta

9 JyPK Kevätlehti Keski-Suomen Jalkapalloviikko 35. vuosikerta Kausilehti 2015 JyPK Kevätlehti ilmestyi jälleen keväällä Se jaettiin Jyväskylän alueen kotitalouksiin. Lehden voi myös lukea jypk.fi sivuilta, mikäli se teiltä on lukematta. Lehti jaettiin joukkueiden toimesta talkoohengellä. Taas oli Suuri apu osallistuneista vanhemmista, kiitos vielä! Ensi vuonna uudestaan. Kevätlehdessä on juttuja seurasta ja joukkueista, sekä niiden esittelyt. Lehdestä myydään myös mainostilaa yrityksille, joille kiitokset tyttöjalkapalloon osoitetusta tuesta. Hyöty on varmasti molemminpuolista. JyPK Edustusjoukkueen peleissä on myynnissä Toukokuussa ilmestynyt keskisuomalaisen jalkapallon kausijulkaisu, jossa kattavaa tietoa Jyväskylän Pallokerhon naisjoukkueista. Tiedot, Pelaajat, Otteluohjelmat Miesten Ykkösestä Kutoseen, Naisten Ykkösestä Kolmoseen. Koko Keski-Suomen Jalkapallo! Edustus ja B18,B16 joukkueet kausijulkaisussa Edustusjoukkue yhdessä B16 sekä B18 joukkueiden kanssa teki yhteisen kausijulkaisun. Julkaisussa on mm. JyPK ry Puheenjohtajan Johanna Itkosen terveiset, Keski-Suomen Piirin Kehitysjohtaja Ali Kangas-Hynnilän mietteitä Keski-Suomen naisjalkapallon tilasta nykypäivänä sekä Tom Nevanpää Piirin Puheenjohtajan odotuksia kaudesta Julkaisusta löytyy myös joukkueiden pelaajaesittelyt, kotiottelut kaudella 2015 sekä joukkueiden terkut niin valmennuksen kuin kapteeniston silmin. 72 sivua ei olisi täyttynyt kuitenkaan ilman yhteistyökumppaneiden tukea, kiitos. Julkaisussa oman jutun on kirjoittanut myös Keski-Suomen Jalkapalloilun tuki ry. KSJPT pyrkii olemaan läsnä kun Keski-Suomessa pelataan! He auttavat myös Edustusta käytännönjärjestelyissä heidän ottelutapahtumissa.

10 JyPK 03 United ota mallia JyPK 03 United tekee hienoa työtä sosiaalisen median puolella. Facebookiin päivittyy mm. videokoosteita tyttöjen peleistä. Heillä on oma Youtube-kanava; JyPK03 United, jonka videoita kannattaa ruveta seurailemaan. Joukkue myös Instagramissa. JyPK 03 United on kilpajoukkue jossa harjoittelee 24 tavoitteellista tyttöfutaria. He treenaavat 5-6 kertaa viikossa plus kesän pelit päälle. Työt pelaavat kahta sarjaa; Tyttöjen 02/03 sekä Poikien 03 sarjaa. Jotta jotain vielä saisi ympärille mukaan, niin on joukkue todella ahkera turnauskävijä. Tammikuusta Syyskuuhun ehtii joukkue kiertää 10 turnausta. Näistä turnaus numero 3 oli ulkomaanturnaus. Tukholman kovatasoisessa turnauksessa Unitedin sijoitus oli viides. Heidän matkablogia voit käydä lukemassa joukkueen kotisivuilta ( ). JyPK Edustus Suomen Cup Pikkufinaalin voittaja 2015

11 Seuran tukemisen helppous Pienen vaivan näön jälkeen tuet JyPK ry. toimintaa arjen asioita hoitaessasi. Kaikki normaalit K-plussaedut, sekä K-plussapisteet tulevat kortinhaltijalle aivan kuten ennenkin, mutta niiden lisäksi kauppiaat tukevat tehtyjen ostojen perusteella tyttöjen ja naisten jalkapallotoiminnan järjestämistä ja kehittämistä JyPK:ssa. Yhteistyössä ovat mukana : Intersport Megastore Tourula, Citymarket Seppälä, Palokka ja Keljo sekä K-Rauta Palokka. Pääset mukaan näin: 1. Kirjaudu Oma K-Plussaan osoitteessa: 2. Valitse Omat tiedot kohdan alta Sponsorointi ja syötä kenttään koodi: sp0131 (0= nolla) Näin helposti olet mukana tukemassa Jyväskylän Pallokerhon toimintaa. Kiitos! Moderni tapa tukea seuraa taloudellisesti.. Verkkokumppanuus on Valon ja Veikkauksen yhdessä kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Verkkokumppanuuspelaamisella tarkoitetaan Veikkauksen pelien pelaamista sähköisesti niin, että verkkokumppaniseura saa pelatuista peleistä suoran palkkion. Tarkoitus ei ole haalia suurta määrää uusia pelaajia ja kasvattaa pelaajien panoksia, vaan ohjata jo valmiiksi Lottoa, Kenoa, urheilupelejä ja muita Veikkauksen pelejä pelaavat pelaajat pelaamaan pelinsä seuran verkkokumppanuussivujen kautta, mikä tukee JyPKiä. Kiitos helpoksi tehdystä kannatuksesta! Tässä pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen: 1. Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla. Klikkaaminen vie sinut Verkkokumppanuus -ohjaussivulle. 2. Lue ohjeet ja valitse linkki sen mukaan, pelaatko tietokoneella vai mobiililaitteella. 3. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi. 4. Pelaa pelisi. Seura saa tätä kautta pelaamistasi peleistä palkkion. Voit myös tallentaa auenneen Veikkauksen sivun kirjanmerkiksi.

12 JyPK ja Osuuspankki Keski-Suomi yhteistyö jatkuu JyPK ja OP Keski-Suomi ovat solmineet kumppanuussopimuksen, joka jatkaa monivuotista yhteistyötä. Hippo-turnauksen nimen sekä muun näkyvyyden lisäksi uutena yhteistyömuotona OP Keski-Suomi tarjoaa JyPK:n aikuistuville pelaajille henkilökohtaiseen talouden hallintaan liittyvän luennon. Seuran puheenjohtaja Johanna Itkonen on tyytyväinen uuteen sopimukseen: "Tarkensimme ja selkeytimme sopimuksen aikataulutuksia ja hyvänä uutena asiana näemme nuorille tarjottavan henkilökohtaisen talouden hallinnan luennon. " Kannattaa kurkistaa myös JyPK etusivulta OP Keski-Suomen logon alla olevan linkin taakse "Vinkit taloutesi hallintaan"

Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kevät 2015

Futis Ässä Jyväskylän Pallokerhon tiedote Kevät 2015 Jyväskylän Pallokerho 1952-2015 JyPKstä yritetään yhdessä muokata parempi yhteisö ja näkyvämpi osa Keski- Suomalaista jalkapallokulttuuria. Pelaajilla on hyvä olla joukkueissa sekä mahdollisuus keskittyä

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS Verkkokumppanuus on Veikkauksen ja Valon kehittämä yhteistyömuoto seuroille. Pelaamalla Veikkauksen pelejä netissä tai mobiilissa seuran omalla nettisivulla olevien linkkien

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

VERKKOKUMPPANUUS PÄHKINÄNKUORESSA VEIKKAUS

VERKKOKUMPPANUUS PÄHKINÄNKUORESSA VEIKKAUS VERKKOKUMPPANUUS PÄHKINÄNKUORESSA VEIKKAUS sivu MIKÄ VERKKOKUMPPANUUS? Seuranne nettisivuille asennetaan nettibanneri, josta on linkkaus Veikkauksen sivuille Aktivoimalla seuran jäsenet, kannattajat ja

Lisätiedot

Katsomot täyteen ohjelman raportti

Katsomot täyteen ohjelman raportti Katsomot täyteen ohjelman raportti 1. HANKKEEN NIMI Katsomot täyteen keskisuomalaisten urheilutapahtumien kehittämishanke 2. HANKKEEN TOTEUTTAJA Keski-Suomen Liikunta ry yhteistyössä keskisuomalaisten

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 -

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - KAUSIJULKAISU 2011-2012 26. kausi www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011 Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - - 2 - Ruha Wolley ry Viime kausi päättyi hienosti kolmanteen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Lentopalloseura Ruha Wolley KAUSIJULKAISU 2009-2010. 24. kausi, miehet 4-sarja. Sisulla ja sydämellä jo vuodesta 1986.

Lentopalloseura Ruha Wolley KAUSIJULKAISU 2009-2010. 24. kausi, miehet 4-sarja. Sisulla ja sydämellä jo vuodesta 1986. www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley KAUSIJULKAISU 2009-2010 24. kausi, miehet 4-sarja Sisulla ja sydämellä jo vuodesta 1986 LAPUAN OSUUSPANKKI Ruhan pankki Ruhan lentopalloilun päätukija

Lisätiedot

SB VANTAA TIMANTIT TIMANTIT NEWS 1/2014

SB VANTAA TIMANTIT TIMANTIT NEWS 1/2014 SB VANTAA TIMANTIT Timantit NEWS on SB Vantaa Timantit-joukkueen uusi tiedotuslehtinen joukkueen pelaajille, toimihenkilöille, vanhemmille, tukijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille henkilöille.

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2016 2017 Naisten SM sarja Ajalla 1.10.2016 25.2.2017 pelataan 8 joukkueen nelinkertainen sarja (28 ottelua/joukkue). Sarjassa sijalle 8 sijoittunut joukkue putoaa

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016

Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Toimintasuunnitelma, vuosi 2016 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 4 7 Pallokoulu ja PerheFutis...

Lisätiedot

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 -

TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015 - TPV 2017 Strategia - Päivitys 2015-20.12014 TPV:n arvot 4. Mihin toimintamme perustuu? Tavoitteellisuus Positiivisuus Vastuullisuus!loisuus! Visio 2017 Tähtien tekijä TPV toimii monipuolisesti osana tamperelaista

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE KESÄKUU 2015

Juniori KuPS JÄSENKIRJE KESÄKUU 2015 JÄSENKIRJE KESÄKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups Futisarpojen myynti käynnissä! Juniori KuPS:n uudistunut arpamyynti on hyvässä vauhdissa ja saanut hyvän vastaanoton

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Timanttiselle kaudelle 2014-2015!

Tervetuloa mukaan Timanttiselle kaudelle 2014-2015! SB VANTAA TIMANTIT Timantit NEWS on SB Vantaa Timantit-joukkueen tiedotuslehtinen joukkueen pelaajille, toimihenkilöille, vanhemmille, tukijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille henkilöille. Tervetuloa

Lisätiedot

Näin pelataan seuraseminaari

Näin pelataan seuraseminaari Näin pelataan seuraseminaari 16.2.2017 Näin pelataan seuraseminaari Rauma 16.2.2017 Pelaajien liikkuminen Pelaajien liikkumista saman seuran saman ikäluokan joukkueissa ei ole rajoitettu! Kaksoisedustus

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2018 2019 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2018-2019. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

30. PEHMOLENTIS - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013. Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

30. PEHMOLENTIS - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013. Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULOA! Tämä on lopullinen otteluohjelma. 30. - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 42

Lisätiedot

Ruha Wolley Legendaarinen seura

Ruha Wolley Legendaarinen seura - 1 - - 2 - Ruha Wolley Legendaarinen seura Käsissäsi on juuri ilmestynyt Ruha Wolleyn kausijulkaisu. Tämän julkaisun avulla tehdään joka vuosi eteläpohjalaista lentopallohistoriaa, sillä ilman teitä tukijoita

Lisätiedot

Tule mukaan tukemaan pesäpalloilua Eurajoella!

Tule mukaan tukemaan pesäpalloilua Eurajoella! Tule mukaan tukemaan pesäpalloilua Eurajoella! EuVe pesis 2017 EuVe pesis sponsorointi d Tervetuloa mukaan EuVe pesiksen tukijoukkoihin Eurajokilaisen pesäpallon hyvä trendi jatkuu! Edustusjoukkue säilytti

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

Jalkapallon Maire-liiga

Jalkapallon Maire-liiga 2018 Jalkapallon Maire-liiga jari.kujala@kouvolanjalkapallo.fi Kouvolan jalkapallo 2.3.2018 Kortteliliigan (Maireliiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA 2012-2013 Sarjojen pelaamisaikataulu toteutetaan siten, että C-tytöt pelaavat pääsääntöisesti parittomilla viikoilla huomioiden D-tyttöjen turnaukset, jotka pelataan parillisilla

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

TPV Strategia - Päivitys

TPV Strategia - Päivitys TPV 2017 Strategia - Päivitys 2016-6.12.2015 TPV:n arvot 1. Tavoitteellisuus 2. Positiivisuus 3. Vastuullisuus 4.!loisuus! Mihin toimintamme perustuu? Visio 2017 Tähtien tekijä - TPV toimii monipuolisesti

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010

PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 PAIKALLISTA NÄKYVYYTTÄ 2010 uutiskuvat kotiotteluista paikallislehdessä näkyvyys kentällä myös pelien ulkopuolella näkyvyys peliasuissa näkyvyys netissä näkyvyys mainoksissa koko Lohjan alueella Kaikki

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014

Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 Jalkapallojaoston tiedote 2/2014 1 SISÄLTÖ 1) Uudet seura-asut 3 2) Yhteistyösopimus Aito Säästöpankin kanssa 3 3) Perjantaipalaverit 4 4) Varainhankintaa 5 5) Ajankohtaiset pelaaja- ja joukkueasiat 5

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

Ehdotus muutoksista tyttöjen ikäluokkiin ja. Kysely jäsenistölle 20.3.2014

Ehdotus muutoksista tyttöjen ikäluokkiin ja. Kysely jäsenistölle 20.3.2014 Ehdotus muutoksista tyttöjen ikäluokkiin ja sarjajärjestelmiin Kysely jäsenistölle 20.3.2014 Kysely seuroille Kyselyssä esitellään ehdotus uudistuksista Salibandyliiton tyttöjen sarjatoimintaan kaudelle

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT v. 2011 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu vain helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2011 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia

Lisätiedot

Toiminnanjohtajan terveiset

Toiminnanjohtajan terveiset Toiminnanjohtajan terveiset Hei, Kesäkausi on pyörähtänyt käyntiin ja nyt katsotaan, mitä kaikkea talvella on saatu aikaan. Peli-iloa ja mahtavia kokemuksia on epäilemättä luvassa. Kuukausitiedotteen tarkoitus

Lisätiedot

Sami Hyypiä Akatemia

Sami Hyypiä Akatemia Sami Hyypiä Akatemia Kenelle Toiminta koskee yhteistyöjakson ensimmäisenä vuonna lapsiurheiluvaiheessa 2005, 2004, 2003 ja 2002- syntyneitä poikia ja tyttöjä. Yhteistyöjakson toisena vuonna toimintaan

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2018-2019 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2018-2019 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta.

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta. Tässä luettavaksesi tämän vuoden toinen Palloviesti-tiedote. Liedon Pallon joukkueiden sarjat ovat alkaneet ja ottelutuloksia on nähtävissä LiePan nettisivuilla kunkin joukkueen omissa osioissa. Tässä

Lisätiedot

VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012

VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012 VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT 2012 Huom! Kohdat A ja B koskevat piirin sarjoissa vain miesten Kolmosta ja Nelosta! A. VAROITUSTEN KERTYMINEN 1. Pelaajan saamilla yksittäisillä varoituksilla on merkitystä

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1

Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP. 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harrastekiekon starttipalaveri HIK, HIKU ja HAP 17.9.2014 Suomen Jääkiekkoliitto 1 Harraste Aamu/päiväsarja (HAP) 6 joukkueen kolminkertainen runkosarja. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta pelaa playoff

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Jäsenkirje 1/2015 SISÄLLYS

Jäsenkirje 1/2015 SISÄLLYS SISÄLLYS Jäsenmaksut ja lisenssit 2015-16 2 Ilmoittautuminen kesän SM-tourille 4 Sääntöakkreditointi SM-turnauksissa 5 Kesän 2015 turnauskalenteri 6 Talven tour-viikonloput 7 Jäsenmaksut ja lisenssit 2015-16

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2017

Toimintasuunnitelma, vuosi 2017 Toimintasuunnitelma, vuosi 2017 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 5 7 PerheFutis ja Pallokoulu...

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015 20142015 Futsalin Kymiliiga Kouvolan jalkapallo 2014-2015 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin

Lisätiedot

Tampereen Harrasteurheilijat ry. Harrasteliikuntaa hyvässä seurassa

Tampereen Harrasteurheilijat ry. Harrasteliikuntaa hyvässä seurassa Tampereen Harrasteurheilijat ry. Harrasteliikuntaa hyvässä seurassa Tampereen Harrasteurheilijat ry. Perustettu lokakuussa 2012 kaveriporukan jalkapallojoukkueeksi Jäseniä 32 ja harrastajia n. 50 Toiminta-ajatuksena

Lisätiedot

Viimeisimpänä aloitteenaan Peimari United haluaa esitellä maalivahdeille kohdennetun uuden turnausmuodon ensimmäisenä Suomessa: Goalkeeper Combat I

Viimeisimpänä aloitteenaan Peimari United haluaa esitellä maalivahdeille kohdennetun uuden turnausmuodon ensimmäisenä Suomessa: Goalkeeper Combat I Johdanto Peimari United on jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena tarjota hyvä jalkapalloharrastus, junioreille ja aina aikuispelaajille asti. Peimari Unitedin toiminnassa korostuu kaikessa tekemisessä

Lisätiedot

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU

SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU SALON PALLOILIJAT RY:N KUUKAUSITIEDOTE SYYSKUU 2018 www.salpa.net SALPA RY TIEDOTTAA: Salon Palloilijat ry:n uudet www-sivut ovat valmiina. Tervetuloa uusille sivuille www.salpa.net Täältä löydät helposti

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 - yhteinen tarkoittaa yhteissarjaa Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa - piireittäin tarkoittaa että kummallakin piirillä omat sisäiset sarjansa POJAT KEVÄT KILPASARJAKARSINTA

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma, vuosi 2018

Toimintasuunnitelma, vuosi 2018 Toimintasuunnitelma, vuosi 2018 Sisällysluettelo 1 Toiminta-ajatus... 2 2 Arvot... 2 3 Visio... 2 4 Yleistä... 2 5 Painopistealueet... 3 6 Harrastus- ja kilpailutoiminta... 5 7 PerheFutis, Pallokoulu ja

Lisätiedot

Miesten Kolmosen, Nelosen ja Vitosen osanotonvarmistus on tehtävä erillisellä lomakkeella joka toimitetaan seuroille mennessä.

Miesten Kolmosen, Nelosen ja Vitosen osanotonvarmistus on tehtävä erillisellä lomakkeella joka toimitetaan seuroille mennessä. KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT v. 2010 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu vain helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2010 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia

Lisätiedot

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU

SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU SUOMEN MONIPUOLISIN URHEILUSEUROJEN PALVELU Ådalens Idrottsförening jopox.fi Tom Hedman Agenda Lyhyt katsaus Jopox-kokonaisuuteen ÅIF Tavoitteita tulevalle kaudelle Koko seuran tilanne raporttien kautta

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA - 2 -

PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA - 2 - - 1 - - 2 - PUUKAUPPAA JA METSÄPALVELUJA Lähdetäänkö katsomaan, miten metsäsi voi? Sovi tilakäynnistä metsäasiantuntijamme kanssa: Lapua: Martti Turja, p. 0500 563 406 ja Nurmo: Jussi Alakoskela, p. 040

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2019 2020 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2019-2020. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Lisätiedot

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ Lentopalloa Torniossa, esiintyjinä aikuisjoukkueet, pääosissa junioripalloilijat, tuottajana Tornion Lentis-88, siinä on sitä perinteistä. 23. toimintakausi

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2015 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2015 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia eivätkä

Lisätiedot

Hyvä yrityspäättäjä, Tervetuloa TiPS Business Clubiin! Jyri Pohja TiPS hallituksen jäsen

Hyvä yrityspäättäjä, Tervetuloa TiPS Business Clubiin! Jyri Pohja TiPS hallituksen jäsen Myyntikatalogi 2019 Hyvä yrityspäättäjä, Tikkurilan Palloseura (TiPS) on pelaajamäärältään Uudenmaan neljänneksi suurin jalkapalloseura, joka tarjoaa harraste,- haaste- ja kilpatoimintaa reilussa ympäristössä.

Lisätiedot

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä seuralle

Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä seuralle Kannusta Mua -kampanjan postausvinkkejä seuralle Voit kopioida näitä vaikka suoraan ja lisätä perään seurasi käyttämiä hashtageja (tässä #Xseura #Xjoukkue). Käytä aina #kannustamua sekä instagramissa @kannustamua.

Lisätiedot

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa

Jalkapalloa jokaiselle Kaakkois-Suomessa kaikki pelaa KILPAILUTOIMINNAN PERUSSUUNNITELMAT 2016 Alustavat perussuunnitelmat on tarkoitettu helpottamaan seurojen ja joukkueiden pelikauden 2016 suunnittelemista. Esitykset ja aikataulut eivät ole sitovia eivätkä

Lisätiedot

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 HYUNDAI TURNAUS 2014 1 HYUNDAI TURNAUS 2014 Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 2 HYUNDAI TURNAUS 2014 TURNAUSJÄRJESTÄJIEN TERVEISET Puotinkylän Voimistelu- ja Urheiluseura Valtissa

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2017 2018 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2017-2018. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo 2019-2020 Futsalin INTERSPORT-liiga Kouvolan jalkapallo 2019-2020 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin.

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT Teamit 2014-2015 RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit Seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilasilla motiiveilla Harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot