AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN. Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN. Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH. 09 4289 2230 WWW.ZEPFINLAND.FI"

Transkriptio

1 AMMATTILAISILLE AMMATTIKÄYTTÖÖN Aerosolit ja erikoispuhdistusaineet ZEP FINLAND OY PUH

2 FORMULA 50 R.T.U Käyttövalmis yleispuhdistusaine myös kiiltävien pintojen puhdistamiseen KÄYTTÖVALMIS YLEISPUHDISTUSAINE, JOKA SISÄLTÄÄ PUHDISTUS-, EMULGOINTI- JA RASVANPOISTOAINEITA SEKÄ VEDENPEHMENTIMIÄ. Ei tarvitse laimentaa. Ei mene hukkaan. Poistaa rasvalikaa, tahroja, sormenjälkiä yms. Vettä kestäville pinnoille sopiva helppokäyttöinen puhdistusaine. Aine on suunniteltu jättämään mahdollisimman vähän jäämiä puhdistetulle pinnalle. Myrkytön nielaistuna, ei ärsytä ihoa. Käyttövalmis pakkaus: jokaisessa pakkauksessa tulee mukana puhdistusainepullo ja ruiskutuspullo valmiiksi koottuna. Tehokas puhdistaja: erinomainen puhdistusainekoostumus paloittelee rasvan ja raskaan lian osiin, jolloin ne voidaan pyyhkiä pois helposti. Miellyttävä tuoksu: sitrus. Ruiskuta ja pyyhi pois, yksinkertaista. Huuhtelua ei tarvita, paitsi jos pestävä pinta tulee olemaan kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. TKO Erittäin tehokas ja hellävarainen käsienpesuaine ZEP TKO ON ERITTÄIN TEHOKAS JA HELLÄVARAINEN KÄSIENPESUAINE, JOKA EI SISÄLLÄ KÄSIÄ KUIVATTAVIA JA ÄRSYTTÄVIÄ LIUOTTIMIA. AINEOSAT OVAT YLI 90% BIOHAJOAVIA. AINE TUOKSUU MIELLYTTÄVÄLLE SITRUUNALLE, SISÄLTÄÄ LANOLIINIA JA HUUHTOUTUU HELPOSTI. KÄYTTÖKOHTEET: teollisuudessa, kirjapainoissa, huoltoasemilla, telakoilla, kiinteistönhuollossa, korjaamoilla, konepajoilla ja rakennuksilla ph: Väri: Sini-vihreä Pakkaus: 4 x 3,75 l

3 NATURAL CUISINE Biopuhdistusaine käytettäväksi ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden lattioiden puhdistamiseen ZEP NATURA CUISINEN AINUTLAATUINEN BAKTEERIKANTA JATKAA TOIMINTAANSA SIIVOUSTEN VÄLISSÄKIN SITEN, ETTÄ ORGAANISEN LIAN KERTYMINEN LATTIAPINNOILLE VÄHENEE RATKAISEVASTI JA SEURAAVA PUHDISTUS HELPOTTUU MERKITTÄVÄSTI. Aine on erityisen tehokas vaikeasti saavutettavien alueiden, kuten lattiakaivojen, keittiökoneiden alustojen jne. puhtaanapidossa. Aine on erittäin tehokas lattianpesuaine, hajunpoistaja ja rasvansyöjä, jota suositellaan käytettäväksi kaikkialla missä lattiapintojen puhtaus on tärkeää. Käytettäväksi automaattisten annostelulaitteiden, ruiskupistoolien, painepesurien ja pesulaitteiden kanssa. Soveltuu mainiosti myös käsin suoritettavaan pesuun. Huuhtelu ei ole välttämätöntä ja puhdistusaineen bakteerikanta on ympäristöystävällinen. Ihanteelinen puhdistusaine esimerkiksi: Ravintolat, hotellit, kahvilat, suurtalouskeittiöt, leipomot, koulut ja päiväkodit, huoltoasemat ja huoltotilat, supermarketit. POWERHOUSE Monikäyttöinen puhdistus- ja vahanpoistoaerosoli POWER HOUSE ON HELPPOKÄYTTÖINEN, SUMUTA JA PYYHI POIS. SE POISTAA TEHOKKAASTI VAHAN JA VAIKEAT TAHRAT EIKÄ VAADI HUUHTELUA. ZEP POWER HOUSEA VOIDAAN KÄYTTÄÄ USEIMMILLE LATTIAPINNOILLE. Kätevä aerosolipakkaus säästää aikaa ja vaivaa. Tarttuu tehokkaasti myös pystysuorille pinnoille esim. portaikoissa, hisseissä jne. Erittäin helppokäyttöinen puhdistettaessa nurkkia ja jalkalistoja Zep Power House on erityisen hyödyllinen ravintoloissa ja hotelleissa, tavarataloissa ja kaupoissa, kouluissa, toimistoissa sekä kiinteistönhuollossa jne.

4 SOJA RESPONSE Ammattikäyttöön tarkoitettu nestemäinen soijapohjainen rasvanpoistaja SOJA RESPONSE POHJAUTUU SOIJAJOHDANNAISEEN, UUSIUTUVAAN LUONNONVARAAN. EI SISÄLLÄ ÖLJYÄ TAI D-LIMONEENIÄ. TUOTE ON VESIOHENTEINEN, TURVALLINEN LIUOTIN JA RASVANPOISTOAINE. Tuote on 100% biologisesti hajoava. Erinomainen lattioiden, varusteiden, viemäreiden ja rasvasuodattimien puhdistaja ja rasvanpoistaja. Toimii hienosti liimojen poistamisessa ja osien puhdistamisessa. irrottaa raskasta öljä, rasvaa, pikeä, pihkaa, tervaa, liimaa jne. Miellyttävä, kevyt, luonnollinen tuoksu. Käyttökohteet: Koulut ja koulutuspalvelut, puhdistus- ja huoltopalvelut, rakennusten huoltopalvelut, ravintolat ja kahvilat, teollisuuskoneiden valmistajat, autokorjaamot, hotellit ja motellit sekä viemärijärjestelmät. ZEP2000 Sitkostettu ja kirkas tunkeutuva rasva ZEP2000 ON KORKEAPAINEINEN JA KIRKAS VOITELUAINE AEROSOLI- MUODOSSA, JOKA TARTTUU TEHOKKAASTI. VOITELUAINE ON AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ LUONNOLLISIA JA SYNTEETTISIÄ VOITELUAINEITA. Täyssynteettinen voiteluspray, jonka lämmön ja hapettumisen kesto-ominaisuudet tekevät siitä vaativan käyttäjän valinnan vaikeisiin voitelukohteisiin. Hyvä kalvonkesto estää kulumista myös korkeilla pintapaineilla vaativissa olosuhteissa. Antaa pitkäaikaisen voitelun. Voiteleva kalvo on tehokas lämpötila-alueella -75 C C. Ei huuhtoudu helposti pois veden mukana: Voidaan käyttää tehokkaasti myös märissä olosuhteissa. Käytä voitelemaan erilaisia pintoja, kuten oven saranat, avoimet hammasrattaat, metalliköydet ja -rattaat, ketjut, ketjupyörät, kuljettimet, imuputkien lämpöventtiilit ja veden yläpuoliset märät käyttökohteet.

5 ZEP-ASSIST Monikäyttöinen matto- ja verhoilushampoo kätevässä aerosolipakkauksessa. POISTAA HELLÄVARAISESTI VAIKEAN JA PINTTYNEEN LIAN SEKÄ TAHRAT KOKOLATTIAMATOISTA JA VERHOILUMATERIAALEISTA. SOPII ERINOMAISESTI KOVAN KULUTUKSEN ALUEILLE, KUTEN SISÄÄNTULO-AULOIHIN, PORTAISIIN JA HISSEIHIN. Zep-Assist on USA:narmeijan MIL-C 25769H standardin mukainen ja sen ovat hyväksyneet käyttöön mm. United Airlines ja McDoneii-Douglas. Suositellaan käytettäväksi: ravintoloissa, hotelleissa, tavarataloissa, kaupoissa, kiinteistöhuollossa ja kuntosaleilla. Käyttöohje: imuroi puhdistettava alue ja anna vaikuttaa hetki, pyyhi kostealla liinalla,sienellä tai paperilla. ph: +/- 12,5 Tuote on pakattu 945 ml sumutin pulloon. Myyntierä on yksi {1) laatikko, joka sisältää 12 pulloa. THERMAKEM Erittäin tehokas nestemäinen viemärinavaushappo ZEP THERMAKEM ON ERITTÄIN TEHOKAS NESTEMÄINEN VIEMÄRINAVAUS- HAPPO, JOTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ SEKÄ ENNALTAEHKÄISEVÄÄN VIEMÄREIDEN KUNNOSSAPITOON, ETTÄ TUKKEUTUNEIDEN PUTKIEN AUKAISUUN. Tuotteen sisältämä happo sulattaa nopeasti viemäriin kertyneet rasvat ja tukkeumia aiheuttavat kiinteät aineet. Se poistaa ruosteesta, saippuasta, pesuaineista, hiuksista, paperista, terveyssiteistä, lietteestä, kahvinporoista ja muista orgaanisista aineista aiheutuvat tukokset. Käyttökohteet: Koulut ja koulutuspalvelut, puhdistus- ja huoltopalvelut, rakennusten huoltopalvelut, ravintolat ja kahvilat, teollisuuskoneiden valmistajat, autokorjaamot, hotellit ja motellit sekä viemärijärjestelmät.

6 NANO Puhdistusaine pintoja suojaavalla nanokalvolla ZEP NANO ON TEHOKAS PUHDISTUSAINE LASI-, MUOVI-, KROMATUILLE-, KERAAMISILLE TAI MAALATUILLE PINNOILLE. Sisältää nanohiukkasia, jotka jättävät pinnoille näkymättömän, likaa hylkivän ja suojaavan kerroksen. Poistaa tehokkaasti: rasvan, sormenjäljet, töhryt, huulipunanjäljet yms. ikkunoista, suihkukaapeista, tuulilaseista, peilipinnoilta ja vitriineistä. Estää puhdistuksen jälkeen pölyn, lian ja vesihöyryn kiinnittymisen kyseisille pinnoille. Pitää ikkunat ja peilit kirkkaina. Ei sisällä silikonia. Heti käyttövalmis. Nopeasti vaikuttava. Ei jätä juovia pinnoille. Zep Nano on erityisen hyödyllinen aine myyntiautomaattien puhtaanapidossa, autopesuloissa, lasten päivähoitopaikoissa, siivousliikkeissä, tavarataloissa, apteekeissa, ravintoloissa, huonekaluliikkeissä, kodin sisustusmyymälöissä, hotelleissa, autokaupoissa, autovuokraamoissa, liikuntahalleissa yms. AQUA SOJA Soijapohjainen rasvaa poistava puhdistusaine AMMATTIKÄYTTÖÖN TARKOITETTU NESTEMÄINEN PUHDISTUSAINE KAIKKIEN, MYÖS ERITTÄIN LIKAISTEN PINTOJEN PUHDISTAMISEEN JA RASVANPOISTOON. Irrottaa raskasta öljä, rasvaa, pikeä, pihkaa, liimaa jne. Valmistettu uusiutuvista luonnonvaroista: Sisältää 100% kasvipohjaisia ja luonnollisia liuottimia, puhdistusaineita ja kelaatinmuodostajia. Vähäinen vaahtoaminen. Luonnollinen liuotin: Liuottimen ainesosat ovat johdannaisia luonnollisesti uusiutuvista soijapavuista. Miellyttävä tuoksu.

7 ZEP40 Raitoja jättämätön puhdistusaine aerosolina VAATIVIIN KOHTEISIIN KEHITETTY LASIN JA MUIDEN KIRKKAIDEN PINTOJEN PUHDISTUSAINE, JOKA EI JÄTÄ HEIJASTUKSIA TAI HÄIKÄISYÄ AIHEUTTAVAA KALVOA MM. AJONEUVOJEN LASIPINNOILLE. Aineella saa kirkkaan, puhtaan ja kalvottoman pinnan vain suihkuttamalla kohteeseen ja pyyhkimällä pois. Pihka ja tervakin irtoavat vähällä työllä. Zep 40 irrottaa vaikeankin rasvalian yms. tahrat puhdistettavailta pinnoilta nopeasti. Zep 40 puhdistusaine puhdistaa hyvin pinttyneet: verhoilut, seinät, työpöydät, säilytyshyllyt, lattiat yms. Poistaa myös heti vaivattomasti yhdellä pyyhkäisyllä tupakointitiloissa seiniin, ja kattoihin tarttuneen nikotiinin ja tervan, eikä levitä sitä edestakaisin kuten muut vastaavat tuotteet. Sisältää ammoniakkia, liuottimia sekä tehokkaita vaikeaakin likaa irrottavia pinta-aktiivisia aineosia, jotka vähentävät lasien huurtumista. Ekologisesti ystävällisempi: Ei sisällä fosfaatteja tai fluorihiilipohjaisia kyllästysaineita. ZEP45 Ensiluokkainen voiteleva monitoimiaerosoli: Yksi aine useaan käyttötarkoitukseen! ZEP45:N KOOSTUMUKSESSA ON SEKÄ PTFE-VOITELUAINETTA (LIUKKAIN IHMISKUNNAN TUNTEMA AINE), ETTÄ VYDAX * -FLUORIPOLYMEERIÄ. TULOKSENA ON PARAS MAHDOLLINEN VOITELUTULOS JA LIKAA HYLKIVÄ PINTA! Zep 45 vähentää kitkaa huomattavasti ja tarjoaa pitkäaikaisen kulutusta kestävän kalvon joka voitelee ja suojaa kaikkia liikkuvia osia. Poistaa kosteuden ja eristää kohteen. Pidentää koneiden käyttöikää ja vähentää huoltokuluja. Zep 45 täyttää MIL-C-23411A -standardin mukaiset korroosionkestävyyttä, suolasumua ja kosteutta koskevat vaatimukset. Zep 45 ei ole syttyvä, toisin kuin monet kansallisesti mainostetut tunkeumavoiteluaineet (CSMA Flame Extension testi).

8 ZEP50 Erittäin tehokas vaahtoutuva rasvanpoistoaine aerosolina ZEP 50 ON ERITTÄIN TEHOKAS AMMATTIKÄYTTÖÖN SUUNNITELTU MOOTTORINPESU- JA RASVANPOISTOVAAHTO. ZEP 50 SISÄLTÄÄ LIUOTTIMIA JA EMULGOINTIAINEITA, JOTKA POISTAVAT TEHOKKAASTI PINTTYNEIMMÄT JA VAIKEIMMAT RASVAT JA LIAT. Sen paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuoriin pintoihin ja takaa näin pitkän vaikutusajan. Huuhtoutuu helposti vedellä tai höyryllä. Tuoksuu miedosti sitruunalle eikä liuottimille kuten rasvanpoistajat yleensä. Ihanteellinen autojen ja rekkojen moottorien puhdistamiseen. Koneiden, pienten moottorin ja laitteiden osien puhdistamiseen. Ei sisällä kloorattuja liuottimia eikä metyleenikloridia, perkloorieteeniä, trikloorietyleeniä tai 1,1,1-trikloorietaania (EFT). Rasva- tai öljyläikkien poistamiseen betonilattioilta. I.D. RED Nopeasti haihtuva teollinen rasvanpoistoaerosoli NOPEASTI HAIHTUVA, KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN PUHDISTUSLIUOTIN KAIKKIIN KONEENPUHDISTUSTEHTÄVIIN. SUUNNITELTU KÄYTETTÄVÄKSI KOHTEISSA, JOISSA RASVANPOISTAJALTA VAADITAAN ÄÄRIMMÄISEN NOPEAA HAIHTUMIS- TA, JOISSA MINKÄÄNLAISET JÄÄMÄT EIVÄT TULE KYSYMYKSEEN. Haihtuu nopeasti pinnoilta, tunkeutuu nopeasti ja poistaa lian. Liuottimet haihtuvat nopeasti kokonaisuudessaan, eivätkä jätä minkäänlaisia havaittavia jäämiä puhdistetuille pinnoille. Ei sisällä otsonia tuhoavia yhdisteitä, kuten 1,1,1- trikloorietyleeniä tai kloorattuja hiilivetyjä. Ei sisällä korroosiota aiheuttavia aineosia. Voidaan sumuttaa joko pystyssä tai ylösalaisin. Tuote on palavaa, joten sitä ei voi käyttää kuumissa tai hehkuvissa kohteissa, tai paikoissa missä on kipinöintivaara. Poistaa rasva- ja öljyjäämät koneiden osista, laakereista, ketjuista, työkaluista, muoteista, piirilevyistä, sähkömoottoreista yms.

9 INOX CLEANER Ruostumattoman teräksen, alumiinin ja kromin puhdistukseen KÄTEVÄ AEROSOLI RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN, ALUMIININ JA KROMIN PUHDISTUKSEEN SEKÄ KIILLOTUKSEEN. SISÄLTÄÄ ERITYISESTI RUOSTUMAT- TOMAN TERÄKSEN, ALUMIININ JA KROMIN PUHDISTUKSEEN, KIILLOTUKSEEN JA SUOJAUKSEEN SUUNNITELTUJA LIUOTTIMIA JA KIILLOTUSAINEITA. Helppokäyttöinen: ruiskuta ja pyyhi puhtaalla, kuivalla kankaalla. Ei sisällä sotkuisia hankausaineita, vahoja eikä silikonia. Kolme toimintoa samassa: puhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä. Poistaa sormenjälkiä, likaa, hapettumia yms. samalla suojaten likaantumiselta. Pitkään kestävä suojakalvo suojaa korroosiolta ja tummumiselta. Ei sisällä 1,1,1:tä eikä muita otsonikerrosta vaurioittavia kloorattuja hiilivetyjä. Suositellaan esim. keittiökalusteiden, hissinovien, pakastamoiden ovien, kaiteiden yms. metallipintojen puhdistamiseen ja kiillottamiseen FOAMING COIL CLEANER Markkinoiden tehokkain aine ilmastointi ja jäähdytyslaitteiden nopeaan puhdistukseen ZEP FOAMING COIL CLEANER ON SUUNNITELTU ILMASTOINTI- JA JÄÄHDYTYS- LAITTEIDEN KENNOJEN SEKÄ LAUHDUTTIMIEN NOPEAAN PUHDISTUKSEEN JA KUNNOSSAPITOON. KÄTEVÄ AEROSOLI, JOKA PITÄÄ JÄÄHDYTYSKENNOT JA LAUHDUTTIMET PUHTAINA JA VARMISTAA NIIDEN TEHOKKAAN TOIMINNAN. Erittäin hyvin tarttuva vaahto, joka takaa pitkän vaikutusajan ja täydellisen peiton. Vaahto irrottaa lian ja huuhtoutuu pois kondessiveden mukana. Ei vaadi huuhtelua. Tehokas ja helppokäyttöinen aine nopeuttaa puhdistusta ja vähentää laitteiden puhdistamisen työkustannuksia. Purkki toimii kaikissa asennoissa. Puhtaana pysyvät laitteet toimivat tehokkaasti ja näin energiaa säästyy reilusti.

10 BIG ORANGE Sitruspohjainen rasvan- ja hajunpoistaja teolliseen käyttöön TEHOKAS SITRUSPOHJAINEN RASVAN- JA HAJUNPOISTAJA TEOLLISEEN KÄYTTÖÖN. ZEP BIG ORANGE ON ORGAANINEN, SITRUSTUOKSUINEN, EI-ÖLJYPOHJAINEN PUHDISTUS- JA RASVANPOISTOAEROSOLI. Tehoaa rasvaan paremmin kuin perinteiset liuottimet Zep Big Orangen sisältämät aineosat ovat biologisesti hajoavia. Poistaa tehokkaasti rasvaa, pikeä, asfalttia, liimoja, teipin jäänteitä, kumin jälkiä yms. tehokkaaseen puhdistukseen. Sopii myös teippi-, tarra- ja liimajälkien poistoon, tussi- ja mustejälkien poistamiseen, liimattavien pintojen puhdistukseen ja kierteiden puhdistamiseen ennen lukitteen levittämistä. Aine haihtuu muutamassa minuutissa jälkiä jättämättä! ERASE Huipputehokas, käyttäjäystävällinen, uuden sukupolven metyleenikloridivapaa töherryksenpoistaja. POISTAA NORMAALIN MAALIN JA GRAFFITIT MELKEIN KAIKILTA PINNOILTA (TESTAA TUOTTEEN TOIMINTA PIENELLÄ ALUEELLA ENNEN KÄYTTÖÄ). POISTAA MAALIKERROKSIA KERRALLA, VAIKKA NE OLISIVAT HYVIN VANHOJA Irrottaa lyijy- ja kuulakärkikynän jälkiä, tussia yms. nopeasti vahingoittamatta puhdistettavaa pintaa. Aine tarttuu hyvin puhdistettavalle pinnalle, se pysyy myös pystysuorilla pinnoilla. Hyvä seinien, ovien, sähkökaappien, liikennemerkkien yms. puhdistamisessa. Hitaasti haihtuva liuotin soveltuu hyvin myös sisätiloissa käytettäväksi. Tuote on erittäin käyttöturvallinen, höyryt eivät ole normaalikäytössä vaarallisia. Huuhtoutuu helposti vedellä.

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms.

Käyttökohteet: ilmastointi ja jäähdytyskennot ( hotellit, ravintolat, kiinteistöt, lentokentät, kuntosalit, koulut, sairaalat, kaupat yms. Zep Foaming Coil Cleaner Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan toiminnan. Foaming Coil Cleaner on aerosoli, joka on suunniteltu ilmastointi

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

!"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*

!#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78* !"#$%&'(())(*!!!!! +,()-.*/.)0,-123*4,52156*78*! ZEP 7-11 ZEP 7-11 Zep 7-11 on ammattikäyttöön suunniteltu voidemainen metallien lasikuidun ja muovien puhdistusaine joka ei sisällä happoja. Se puhdistaa

Lisätiedot

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen

Kehittyneet puhdistus- ratkaisut. Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen Kehittyneet puhdistus- ratkaisut Kunnossapitoon, korjaukseen ja teollisuuteen 2271.indd 3 Oikeat ratkaisut Kaikkiin sovelluksiin Loctite 7012 Mekaanisten osien puhdistus Allaspesuaine Yleispuhdistusaine

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy FOAMING COIL CLEANER FOAMING COIL CLEANER Helppokäyttöinen ja nopea aerosoli ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden, sekä kennojen, suodattimien ja lauhduttimien

Lisätiedot

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm

SIIVOUSTUOTTEET. Peili- ja ikkunaliina Ultimate. Keittiöliina Ruutukainen. 5tähden talousliina. 1402005, koko 40x40 cm Peili- ja ikkunaliina Ultimate 1402005, koko 40x40 cm Ikkunan ja peilin pesu vaatii erikoisliinan, jotta lopputulos olisi kirkas ja raidaton. Ultimate peili- ja ikkunaliinalla on loistavat ominaisuudet

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014'

TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014' TEHO%TUOTTEET' Hitech'Chemicals'Finland'Oy' 6/2014' 1 (35) HITECH CHEMICALS FINLAND OY Yleisimmät varastotuotteemme (päivitetty 10.6.2014): TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO AIR MAX TEHO AIR MAX Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015

Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015 1 Tehokemikaalit - tuoteluettelo Tehokemikaalit Tuoteluettelo 2015 Tehokemikaalit - tuoteluettelo 2 Sisällysluettelo 2 TEHO Air Max Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin 3 TEHO Alunox

Lisätiedot

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON

CARAT TUOTESARJA LASINPESU RUOSTEENIRROTTAJA SILICON LASINPESU CARAT LASINPESU puhdistaa erittäin tehokkaasti lasi- ja peilipinnat. Lisää liikenneturvallisuutta poistamalla tuulilasista häiritsevän rasva- ja likakalvon. Huom! Soveltuu myös muiden kovien

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO AIR MAX TEHO AIR MAX Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET

KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Oikein valitut kemikaalit varmistavat käyttäjien terveyden ja hyvinvoinnin. KEMIKAALIT & PUHDISTUSAINEET Ikaroksen kemikaalien tuotevalikoima on valittu erityisesti suoritukykyä, terveysvaikutuksia, käyttötaloudellisuut-

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

LPS-kunnossapitotuotteet

LPS-kunnossapitotuotteet LPS-kunnossapitotuotteet 115 C-RYHMÄ 115 Valintakaaviot PUHDISTUS/RASVANPOISTOAINEIDEN VALINTAKAAVIO Onko syttyvyys ongelma? Nopea kuivumisaika? Kysy sopiva tuote VOITELUAINEIDEN VALINTAKAAVIO Tarvitaanko

Lisätiedot

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE

Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet KORKEALAATUISET LIUOTTIMET AMMATTILAISILLE Liuottimet STANDARD LIUOTTIMET ORASOLV B Nopeasti haihtuva liuotin Korkealaatuinen, tehokkaasti tunkeutuva hiilivetyliuotin tehokkaaseen rasvaisen

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET

LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET LAATUA JA TEHOKKUUTTA LASINPESUNESTEET JÄÄHDYTINNESTEET LIUOTINPESUAINEET nordicproducts.fi TALVILASINPESUNESTEET ETANOLIPOHJAISET Lasinpesunestetiiviste -50 C Lasinpesunestetiiviste Nordic -50 C poistaa

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

WHEREVER THERE S A JOB TO BE DONE WE HAVE SOLUTIONS

WHEREVER THERE S A JOB TO BE DONE WE HAVE SOLUTIONS WHEREVER THERE S A JOB TO BE DONE WE HAVE SOLUTIONS WHATEVER THE JOB, YOU VE FOUND THE SOLUTION. THE CAN WITH THOUSANDS OF USES YKSI TUOTE. TUHANSIA KÄYTTÖKOHTEITA. 1 TUOTE - 5 OMINAISUUTTA! WD-40 MAAILMAN

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO

GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO GROJET E r i k o i s t u o t t e e t A m m a t t i k ä y t t ö ö n Tuulahdus Suomalaista Puhtautta TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Desinfiointiaineet sivu 4 Lattiapintojen puhdistusaineet

Lisätiedot

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO

GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO GROJET A u t o n h o i t o t u o t t e e t Kehitetty ja testattu Erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin TUOTEKUVASTO Sisällysluettelo Yritysesittely sivu 3 Harjattomien ja harjakoneiden Pesuaineet

Lisätiedot

Monipuoliseen puuliimaukseen

Monipuoliseen puuliimaukseen Monipuoliseen puuliimaukseen A14 BISON PU-TimberMax Express Polyuretaani Puuliima D4 5min 310ml Erittäin npea ja vahva polyuretaanipuuliima sisä- ja ulkokäyttöön. Hyytelömäinen, läpinäkyvä, (meri)veden

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

Eläinten hoitotuotteet

Eläinten hoitotuotteet Meistä Puhdistus-, suojaus- ja hoitotuotteiden Pohjoismaiden johtava valmistaja Softcare on täysin suomalainen tuotemerkki Pääkonttori sijaitsee Espoossa Vankka ammattikokemus vuodesta 1991 lähtien Luontoystävällistä

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Foratia Silikonispray

Foratia Silikonispray Foratia Silikonispray Korkealaatuinen silikoni aerosoli. Vähentää kitkaa ja soveltuu einomaisesti voiteluun. Ei jätä rasvaista kalvoa, vaan kuivan ja sileän pinnan. Käyttökohteita: Foratian Silikonispray

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja

USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA. Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja USEIN KYSYTTYJÄ Nano1 TUOTTEISTA Nano1 Lasi & Keramiikka Suoja 1.Kuinka pitkään toiminnallisuus on taattu? Katso kohta 2. Koska pinnoitteet ovat kemikaali- ja UV-kestäviä, toiminnallisuus säilyy erittäin

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus

Harjoitus 7. Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Harjoitus 7 Auton päältäpesu, sisäpuhdistus ja vahaus Auton pesu on yksi tärkeimmistä auton säännölliseen huoltoon liittyvistä toimenpiteistä. Säännöllisellä pesulla ja kausivahauksilla auton maalipinta

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

3. Lattioiden puhdistus

3. Lattioiden puhdistus 3. Lattioiden puhdistus Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: lattia. Vileda Professionalin lattianpuhdistusratkaisut perustuvat sekä kokemukseen että uuteen ajattelutapaan. Ergonomia, tehokkuus

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT - käyttökohteet: metallit, puu, muovit, keramiikka, kivi, betoni, lasi - näiden pintojen puhdistus, kiillotus, hionta, irrotus, purseenpoisto, ruosteenpoisto

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

Uudet SKAI - verhoilut

Uudet SKAI - verhoilut Verkkokauppa Menu Palvelut» Materiaalivaihtoehdot Uudet SKAI - verhoilut Kestävää, ylellistä ja trendikästä Lojer-tuotteiden verhoiluissa käytetään korkealaatuista ja iholle miellyttävän tuntuista SKAIkeinonahkaverhoilua.

Lisätiedot

Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa

Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Puhdasta laatua KiiltoClean teollisuudessa Oikeilla kemikaalivalinnoilla voidaan parantaa prosessien tehokkuutta, lopputuotteen laatua sekä käyttäjien ja materiaalien

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11 K 5 Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

BianCoat B (B-BC-101b/bm)

BianCoat B (B-BC-101b/bm) B BianCoat B (B-BC-101b/bm) Pinnat ovat keskeisessä asemassa kaikissa ympäristöissä joissa elämme ja työskentelemme; ne ympäröivät meitä kaikkialla. Pintojen yksilöllinen visuaalinen ilme ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

PRO100 PUHDISTUSLIUOTIN PUHDISTAA JA POISTAA RASVAN NOPEASTI ILMAN PURKAMISTARVETTA VAIKEITA RASVALIKOJA JA PALJON TYÖTÄ VAATIVA PUHDISTUS

PRO100 PUHDISTUSLIUOTIN PUHDISTAA JA POISTAA RASVAN NOPEASTI ILMAN PURKAMISTARVETTA VAIKEITA RASVALIKOJA JA PALJON TYÖTÄ VAATIVA PUHDISTUS PRO100 PUHDISTUSLIUOTIN PUHDISTAA JA POISTAA RASVAN NOPEASTI ILMAN PURKAMISTARVETTA Haihtuu nopeasti ja jälkiä jättämättä Helppo käyttää Vaikuttaa nopeasti Esipuhdistus maalattaville ja liimattaville pinnoille

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

Työmaan siivous pintojen ja kalusteiden asennuksen aikana

Työmaan siivous pintojen ja kalusteiden asennuksen aikana KUOPION KAUPUNKI RAKENNUSSIIVOUSOHJE 1(5) Tilakeskus Siivoustoimi 8.2.2006 raksiivohj.doc RAKENTAMISEN AIKAINEN SIIVOUS - Urakoitsijoiden vastuut rakennussiivouksesta ja jätteiden lajittelusta määritellään

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

AEROSOLIT. FORATIA EUROPE OÜ Tel. +358400844632 Pärnu mnt 10 info@foratiaeurope.com 10148 www.foratiaeurope.com Tallinn

AEROSOLIT. FORATIA EUROPE OÜ Tel. +358400844632 Pärnu mnt 10 info@foratiaeurope.com 10148 www.foratiaeurope.com Tallinn AEROSOLIT Foratia Welding Spray 2 Foratia Silikonispray 3 Foratia Sinkkispray 4 Foratia Multifoam Lasinpesuvaahto 5 Foratia E-Protect Sähkölaitteiden suoja-aine 6 Foratia Wonder Wax 7 Foratia Profi Cleaner

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA

AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA aktiiviset bakteerit ja entsyymit AKTIIVISTA PUHDISTUSTA BIOTEKNOLOGIAN AVULLA Nilfisk Biobact on ympäristöystävällinen puhdistusaine, jonka teho perustuu mikrobeihin ja entsyymeihin. BIOBACT CLEAN YLEISPUHDiSTUSAINE

Lisätiedot

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9

Oy Findock International Inc. Osoite: 65230 Riimutie 13 Vaasa Finland Puhelin: +358(0)44 3788 554 Y-tunnus: FI2317336-9 FINCHEM -teollisuuskemikaalit Finchem teollisuuskemikaalien tuoteperhe muodostaa yhtiön yhden vankan tukijalan. Valikoimamme kattaa ammattikäyttöön kehitettyjä luontoystävällisiä kemikaalitiivisteitä lähinnä

Lisätiedot

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja

Käyttö ja hoito. Silestone & ECO Line Colour-sarja Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja 9 Käyttö ja hoito Silestone & ECO Line Colour-sarja General Usage Advice Yleisiä käyttöohjeita Alhaisen huokoisuutensa ansiosta Silestonen ja ECO Line

Lisätiedot

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen

CLEN ECR-Ecopesuri. Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri Ratkaisu graffitien poistoon ja kaupungin ekosiivoukseen CLEN ECR-Ecopesuri -järjestelmä CLEN ECR-Ecopesuri yhdistää painepesurin puhdistustehon ympäristölle ei-haitallisiin puhdistaviin

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta!

UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! UUSI! Ihonhoito ja hygienia kannattaa... Kädet ovat tärkein työkalu. Pidetään niistä siis hyvää huolta! Kädet joutuvat päivittäin tekemisiin monien rasittavien tekijöiden kanssa. Esim. ärsyttävät aineet,

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Mikrobiologia Tutkii bakteerien, sienten, levien ja alkueläinten elintoimintoja ja hyödyntämistä.

Lisätiedot

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet SISÄLLYS SISÄLLYS 2 YLEISTÄ 3 ASENNUKSEN AIKAINEN PESU 4 ASENNUKSEN JÄLKEINEN PUHDISTUS 4 GRAFFITISUOJAUS 4 TAHRANPOISTO 4 HUOLTOPUHDISTUS

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Lujitemuovimuotin irrotusainekäsittely

Lujitemuovimuotin irrotusainekäsittely 13.4.2012 Lujitemuovimuotin irrotusainekäsittely Esimerkki KEVRA Oy Erkki Ahopelto Komposiittiteollisuuteen suunniteltujen Chemleaseirrotusaineiden toimintatapa Chemlease irrotusaineiden irrotuskyky perustuu

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

IB 15/80 Jääpuhalluslaite. Edistyksellistä puhdistusta kuivajäällä: Ei puhallusainejäämiä, kosteutta tai kemikaaleja.

IB 15/80 Jääpuhalluslaite. Edistyksellistä puhdistusta kuivajäällä: Ei puhallusainejäämiä, kosteutta tai kemikaaleja. IB 15/80 Jääpuhalluslaite Edistyksellistä puhdistusta kuivajäällä: Ei puhallusainejäämiä, kosteutta tai kemikaaleja. Metalliteollisuus Puuteollisuus, elektroniikkateollisuus Työstökoneiden puhdistamiseen

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle

ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle ZEN Hoitavat luonnonöljyt ja -vahat puulle Säilytä puun ainutlaatuinen lämpö ja aito kosketus sisustuksesi puupinnoissa ja kodin käyttöesineissä. Puumateriaalissa yhdistyvät kauniisti luonnonläheinen ajattomuus

Lisätiedot

TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET

TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET TECSOL ICE-34 TECSOL ICE-54 TECSOL JÄÄNSULATUSAINEET Tecsol-34 on hiutalemainen jäänsulatusaine, joka on kehitetty nopeaan ja tehokkaaseen jään ja lumen sulatukseen. Tuote on magnesium perustainen, joka

Lisätiedot

K 5 HOME K 5 HOME, 1.180-635.0, 2015-12-11

K 5 HOME K 5 HOME, 1.180-635.0, 2015-12-11 K 5 HOME Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Puhdasta korkeapaineella Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Sisältö Luonnollisesti korkeapaineella s. 3 Miten korkeapainepesuri toimii s. 4 Käyttökohteet s. 5 Suomi Miten puhdistan sammaloituneet pihalaatat

Lisätiedot

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet ovat nyt RS-Tarvike! Tutustu tuotteisiin ja uutuuksiin www.rstarvike.fi SISÄLLYSLUETTELO: sivu 3 TEIPIT PVC-SUOJAUSTEIPPI jorma 69-50 ja 69-50H jorma PVC-SUOJAUSTEIPPI

Lisätiedot

YTM-Industrial INDUTRADE GROUP. Kema teollisuuden kunnossapitokemikaalit

YTM-Industrial INDUTRADE GROUP. Kema teollisuuden kunnossapitokemikaalit YTM-Industrial INDUTRADE GROUP Kema teollisuuden kunnossapitokemikaalit Kema -kunnossapitokemikaalit 2 Kema yleisesti Kema -aerosoleja on kehitetty ja valmistettu Tanskan Silkeborgissa jo vuodesta 1973

Lisätiedot

Mobil-autokemikaalit. Kun suorituskyky ratkaisee

Mobil-autokemikaalit. Kun suorituskyky ratkaisee Mobil-autokemikaalit Kun suorituskyky ratkaisee Yleistä Mobil-voiteluaineet ovat maailman tunnetuimpia ja luotetuimpia. Erityisesti moottoriurheilijat vaativat äärimmäisen suorituskykyisiä ja teknisesti

Lisätiedot

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET

LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET LAMINAATIN PUHDISTUSOHJEET Hoito ja suojaus (Puusepänteollisuus ry:n huonekalujen hoito-ohjeista) Nihkeä- tai kosteapyyhintä neutraalissa pesunesteessä kostutetulla siivouspyyhkeellä. Kosteapyyhinnän jälkeen

Lisätiedot

MULTISPRAY TUOTEKUVAUS

MULTISPRAY TUOTEKUVAUS MULTISPRAY TUOTEKUVAUS MULTISPRAY-suihke on korkealuokkainen yleistuote: se poistaa kosteutta, voitelee, irrottaa ruostetta, irrottaa kiinni juuttuneita osia, puhdistaa, suojaa sekä estää korroosiota.

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 -

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Keraamisten laattojen pesemisestä yleisesti Asennuksen jälkeinen pesu Käyttöönotto puhdistus Säännöllinen puhdistus Tahranpoisto

Lisätiedot

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18

K 2 HOME K 2 HOME, 1.673-223.0, 2015-11-18 K 2 HOME Pyörillä varustetussa painepesurissa on 4 metrin paineletku, suihkuputki, rotojet-suutin tuottaa pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja

Lisätiedot

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013

LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 LUONNOLLISTA SUOJAA PUUPINNOILLE ULKONA 2013 SUOJAÖLJYT ULKOKÄYTTÖÖN Kestävää suojaa ulkopinnoille kasviöljyistä SUOJAAVA KUULTOÖLJY Kasviöljypohjainen Suojaava kuultoöljy imeytyy puun avoimeen pintasolukkoon

Lisätiedot