ANTIIKKIKESKUS FASETTI. Fasetilla on kaksi myymälää: Antiikkikeskus Hollolassa ja kivijalkamyymälä Helsingissä. Tervetuloa!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ANTIIKKIKESKUS FASETTI. Fasetilla on kaksi myymälää: Antiikkikeskus Hollolassa ja kivijalkamyymälä Helsingissä. Tervetuloa!"

Transkriptio

1 A S I A K A S L E H T I N R O 2

2 ANTIIKKIKESKUS FASETTI Fasetilla on kaksi myymälää: Antiikkikeskus Hollolassa ja kivijalkamyymälä Helsingissä Tervetuloa!

3 Sivu 3 - Fasetti Helsinki, teksti liitteenä Fasetti Helsinki Fasetti Helsinki on pienehkö 60 m2 myymälä ja palvelupiste. Myymälässä on esillä huolella valikoitu läpileikkaus Fasetissa myynnissä olevista eri tyylisuuntien kalusteista ja esineistä. Lisäksi myymälässä on näytillä Hollolan verstaalla entisöityjä huonekaluja tai muuten hyvässä alkuperäiskunnossa olevia esineitä. Olemme jo useita vuosia tehneet paljon erilaisia verhoilu-, entisöinti- ja kunnostustöitä Helsingin alueelle. Kysynnän kasvaessa oli luontevaa perustaa Fasetti Helsinki -myymälä. Myymälämme sijaitsee Mannerheimintie 40:ssä. Tervetuloa katsomaan! Asiantuntijat paikalla Yhtenä päivänä viikossa Helsingin myymälässä on paikalla joko Janne Ylönen tai Samuli Ylönen. Tuolloin konsultoimme asiakkaitamme niin osto-, arviointi- kuin entisöinti- ja kunnostusasioissakin. Janne Ylönen vastaa ostoista, arvioinneista sekä mittatilausvalaisimien suunnittelusta. Samuli Ylösen vastuualuetta ovat verhoilu-, entisöinti- ja puusepäntyöt sekä erilaiset mittatilauskalusteet. Vaativissa mittatilaus- tai entisöintiprojekteissa teemme kotikäyntejä. Niihin on varattava aika aina etukäteen.

4 Kuvassa Fasetin omistajaperhe. Janne, Heli, Satu ja Samuli istuvat Yrjö Kukkapuron tuoleilla Fasetin Hollolan myymälän yläkerrassa

5 Talonpoikaisantiikki Talonpoikaisantiikki ja talonpoikaistyyliset huonekalut ovat olleet aina iso osa Fasetin toimintaa. Valikoima koostuu pääosin suomalaista alkuperää olevista esineistä alkaen 1700-luvulta, täydentyen ruotsalaisilla ja tanskalaisilla kalusteilla. Liikkeestämme löytyy kymmeniä erilaisia vaatekaappeja, astiakaappeja, piironkeja, senkkejä, arkkuja, sivustavedettäviä sänkyjä, pöytiä, komuutteja ym. Kunnioitamme aina ensisijaisesti ajan tuomaa patinaa, joten hyväkuntoisten kalusteiden pinta saa olla sellaisenaan. Valitettavan usein talonpoikaiskalusteissa on useita maalikerroksia ja päällimmäisenä saattaa olla kiiltävän harmaa tai myrkynvihreä lattiamaali 1960-luvulta. Silloin esine tulee aina Fasetin verstaalle täydelliseen kunnostukseen. Maalinpoistotyö tehdään aina tapauskohtaisesti käyttäen perinteistä sikliä, maalinpoistoainetta tai infrapunatekniikkaan perustuvaa laitetta. Sisäosista kaikki kalusteet pestään verstaalla miedolla mäntysuovalla. Esillä on paljon talonpoikaiskalusteita, joihin on jätetty pintakäsittely tekemättä. Näin asiakkaan on helppo todeta puuosien kunto ja kunnostustyön jälki. Pintakäsittely voidaan tehdä verstaalla halutun sävyiseksi tai asiakas voi tehdä sen itse. Osa asiakkaista haluaa jättää esineen pelkälle puupinnalle ja antaa esineeseen muodostua luonnollista patinaa vuosien saatossa. Verstaalla teemme asiakkaan toiveiden mukaan kaappeihin lisähyllyjä, tankoja, väliseiniä ym. Sivustavedettäviin talonpoikaissohviin saa halutessaan puiset istumakannet, jotka voidaan verhoilla kauniilla tyyliin sopivilla kankailla. Esillä on paljon talonpoikaiskalusteita, joissa on jätetty pintakäsittely tekemättä. Näin asiakkaan on helppo todeta puuosien kunto ja kunnostustyön jälki. Pintakäsittely voidaan tehdä verstaalla halutun mukaiseksi ja sävyiseksi tai asiakas voi tehdä sen itse. Osa asiakkaista haluaa jättää puupinnan käsittelemättä ja antaa sen patinoitua luonnollisesti vuosien saatossa. Verstaalla teemme asiakkaan toiveiden mukaan kaappeihin lisähyllyjä, tankoja, väliseiniä ym. Sohviin saa halutessaan puiset istumakannet, jotka voidaan myös verhoomolla verhoilla kauniilla tyyliin sopivilla kankailla.

6

7

8 Jos kalustetta ei löydy meiltä, niin me teemme sen Massiivitamminen astiakaappi, jonka Samuli Ylönen on suunnitellut ja valmistanut alusta asti asiakkaan toiveiden mukaan.

9 Aito käsityön maailma Fasetin verstastoiminnasta vastaa Samuli Ylönen. Verstaasta on kasvanut ja kehittynyt vuosien aikana monipuolinen eri osaajien keskus. Mittatilauskalusteet valmistetaan Fasetissa räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmista mallistoa ei ole, vaan yksilöllinen kaluste suunnitellaan yhdessä puusepän kanssa. Työn hinnoittelussa lähtökohtana on käytettävä työtuntimäärä ja eri materiaalien kulutus. Arvoihimme kuuluu, että annamme aina tehtävälle työlle pitävän urakkahinnan, joka ei saa muuttua urakan aikana. Voitte luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme eri töiden hinnoittelussa. Usein kuulemme asiakkailtamme lauseen, että olemme etsineet jotain esinettä jo vuosia tiettyyn paikkaan. Jos kalustetta ei löydy meiltä, niin me teemme sen! Vuonna 2005 tehty verstaan laajennus sekä täydellinen konekannan uudistus antoi sykäyksen jatkuvasti kasvavalle mittatilauskalusteiden valmistukselle. Fasetin verstas onkin ollut vuosien aikana toteuttamassa mitä erilaisempia projekteja. Katso lisää fasetti.fi/referenssit. Mittatilauksena valmistettu pelipöytä, joka muuntuu ruokasalin pöydäksi erillisillä tammilevyillä

10

11

12 Helat ja entisöintitarvikkeet Fasetissa on erittäin kattavasti erilaisia vanhojen mallien mukaisia heloja ja vetimiä huonekaluihin. Valikoimasta löytyy rautaisia ja messinkisiä vetimiä, heloja, avaimia, lukkoja, kalustepyöriä, saranoita, sulkureita, vaatekoukkuja, sekä runsaasti erilaisia vanhan mallin mukaisia kristalliprismoja. Fasetin helakaupan raamit muodostaa Suomen oloissa harvinainen, helsinkiläisen Kotka Apteekin interiööri. Apteekin kalustus on arkkitehti Selim A. Lindqvistin vuonna 1906 suunnittelema ja Keravan puusepäntehtaan valmistama hieno ja näkemisen arvoinen kokonaisuus. Kalusto on massiivimahonkia ja edustaa Suomen oloissa harvinaista art nouveauta. Kalusto on luetteloitu Suomessa merkittäviin historiallisiin interiööreihin.

13

14 Mittatilausvalaisimet Olemme jo useita vuosia valmistaneet erilaisia mittatilausvalaisimia. Materiaaleina messinki, patinoitu messinki, valkopatinoitu messinki, teräs, kromattu teräs ja takorauta. Erilaiset kristallikruunut ovat valaisinpajamme vahvinta osa-aluetta. Olemme valmistaneet vanhojen valaisimien toisintoja vaativiinkin julkisiin kohteisiin, mm. Turun Hovioikeuteen. Valaisimen teettäminen kannattaa aina aloittaa yhdessä suunnittelijamme kanssa. Ota yhteyttä:

15 Valaisimien kunnostus Teemme erilaisia vanhojen valaisimien kunnostuksia, korjauksia, pesuja, kiillotuksia ja sähköistystöitä. Meillä on kokemusta vaativistakin julkitilojen arvovalaisimista, kuten kuvissanäkyvistä Taito Oy:n valmistamista ja Paavo Tynellin suunnittelemista messinkivalaisimista. Jos olet kunnostamassa valaisinta, lähetä siitä kuva niin teemme sen perusteella työarvion. Ota yhteyttä:

16 1930 -luvun Asko Oy:n Rehtori sohvakalusto tuli Fasettiin erittäin huonokuntoisena. Kalusto purettiin täysin verstaallamme. Kaikki puuosat entisöitiin ja verhoilun peruskunnostus tehtiin perinteisin menetelmin. Kankaaksi valitsimme hyvin samankaltaisen kankaan kun kalustossa oli alunperinkin ollut. Erikoista kalustossa on, että sohva on vuodemekanismilla, joka kunnostettiin myös täydellisesti sisäosiltaan. Lisäksi kalustossa on poikkeuksellisen jykevä niin kutsuttu mutteripöytä. Näin tehtynä kalusto kestää taas seuraavat vuotta käyttöä ennen seuraavaa remonttia.

17

18 Tanskalaiset ovat olleet kautta aikojen mestareita niin huonekalujen suunnittelussa kuin valmistuksessa. Tanskalaiset tiikki- ja palisanterikalusteet ovat ajattomia ja klassisia, joten ne sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustusmakuun. Näitä on helppo yhdistellä eri tyylisuuntien kanssa, tai rakentaa niukka ja eleetön kokonaisuus, johon ei helposti kyllästy. Tanskalaisissa 1960-luvun kalusteissa on ominaispiirteenä eleetön yksinkertaisuus. Tanskalaisen huonekaluteollisuudessa lähtökohtana on ollut laadukas design ja korkea laatu, jotka tekevät tuotteista ajattomia ja arvonsa säilyttäviä kalusteita myös vuosikymmenten jälkeen. Tanskalaisten vintage kalusteiden hinta on ollut nousussa voimakkaasti viimeisen viiden vuoden aikana. Kysyntä tuotteilla on kansainvälistä, ja tällä hetkellä se on voimakkainta Japanissa ja Yhdysvalloissa. Ostamme Tanskasta säännöllisesti tavaraa yksityiskodeista sekä perikunnilta. Se mahdollistaa, että pystymme vielä tänä päivänäkin tarjoamaan näitä suosittuja kalusteita järkevään hintaan Suomessa, toteaa Janne Ylönen. Tanskalaisten huonekalumuotoilijoiden määrä on loputon, mutta muutamia suosikkeja mainitakseni: Kai Kristiansen, Ib Kofoed Larsen, Severin Hansen, Finn Juhl, Niels Möller, Omann Junior, unohtamatta tietenkään Hans J. Wegneriä ja Arne Jacobssenia. Osa heistä erikoistui palisanterikalusteisiin, toiset tuoleihin, toiset pöytiin jne. Usein näitä yksinkertaisia ja ajattomia kalusteita ihaillessa ei voi kuin ihmetellä, että miten tuon ajan puusepät pystyivät niin pitkälle vietyjen yksityiskohtien toteuttamiseen. Jopa niin, että tuotteet saatiin myytyä, miettii Janne Ylönen. Toimme Suomeen jo vuonna 1995 ensimmäisiä kertoja tanskalaisia luvun kalusteita, mutta tuolloin aika ei ollut vielä kypsä niille ja vastaanotto olikin lähinnä ihmettelevää. Nyt kysynnän kasvaessa laajennammekin Hollolan toimipisteemme myymälätilaa ja avaamme syksyllä pelkästään vintageja designtuotteille tarkoitetun 300m2 myymälän.

19

20 1800-luvun biedermeierkalusto Erittäin harvinainen ja yksi upeimpia biedermeierkalustoja, joita Fasetissa on koskaan ollut. Venäläistä alkuperää oleva kalusto on 1880-luvulta. Kalusto on hankittu vuonna 1945 perheeseen, jonka hallussa se oli tähän asti. Fasetissa siihen on tehty täydellinen verhoilun peruskunnostus sekä puuosien entisöinti sellakalla. Kankaaksi valitsimme alkuperäisen hevosenjouhikankaan tyylisen kankaan Designers Guildiltä. Kalusto on palvellut käyttäjiä ja eri sukupolvia viimeiset 130 vuotta. Nyt täydellisen entisöinnin jälkeen on hauska ajatella, että sadan vuoden päästä on jonkun muun vuoro olla seuraava, joka entisöi kaluston taas seuraavaksi sadaksi vuodeksi.

21 Biedermeier tyylisuunta sai alkunsa 1810-luvun lopussa Saksassa. Loistokkaasta empirestä haluttiin hiukan mukavampia ja käytännöllisempiä kalusteita unohtamatta kuitenkaan porvarillista näyttävyyttä. Biedermeierajan kalusteet valmistettiin pääasiassa mahongista tai myöhemmässä vaiheessa koivusta. Ajalle ominaista on kalusteiden korkea viimeistely ja kiiltävä sellakoitu pinta. Varsinaisen biedermeierajan katsotaan päättyneen 1850-luvulle.

22 Runsaat yksityiskohdat täydentävät upean kokonaisuuden Kouvolan keilahallin kabinetit Teemme niin kotien kuin julkitilojenkin kokonaisvaltaisia projekteja ja olemme olleet toteuttamassa suurempiakin hankkeita. Palvelukonseptimme kattaa kaiken aina suunnittelusta asennukseen asti. Fasetin yksi suurimpia julkitilaprojekteja sai alkunsa vuonna 2012 kun Kouvolan Keilahalli Oy vaihtoi vuosikymmenten jälkeen omistajaa ja uusien omistajien myötä koko hallin yleisilme haluttiin uudistaa. Samalla keilahallin toiminta laajentui. Halliin rakennettiin kaksi uutta tilaussaunaa sekä kolme erikokoista juhlakabinettia. Fasetti vastasi alusta asti koko sisustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Fasetin myymälän suuresta valikoimasta löytyi valmiit kalusteet keilahallin eri tarpeisiin. Suurimman kabinetin pöydät tehtiin alusta asti mittatilauksena, samoin kuin valtava kristalliplafondi.

23

24 Uudistunut Keilahallin kahvio Pro Shopin tuotteille mittatilauksena valmistettu vitriinikaapisto. Mittatilauksena valmistettu hyllykkö vuokrakengille.

25

26 Olemme olleet Perintätoimisto Kontion luottokalustaja jo monessa projektissa. Perintätoimisto Kontion toimitilat Lahdessa Neuvotteluhuoneen pöytä on tehty mittatilauksena Fasetin verstaalla. Pöydän kannessa on jäljitelty vanhaa piilukirveskuviota. Jalkamalli on vanha x-jalka, jota on käytetty vanhimmissa pitopöydissä. Tuolit ovat 1900-luvun alun barokkihenkiset tuolit, jotka entisöitiin täydellisesti. Tuolit on verhoiltu aidolla nahalla, joka kestää käyttöä vuosikymmeniä. Nojatuolit peruskunnostettiin Fasetin verstaalla täydellisesti. Verhoilu toteutettiin laadukkaalla antiikkipatinoidulla italialaisella nahalla luvun lepotuolit aulatilassa.

27 Kontion yksityisaitio Isku Areenalla Perintätoimisto Kontio hankki itselleen asiakastilaisuuksia varten Lahden Isku Areenalta aition. Aitio remontoitiin täydellisesti vuonna Toiveena oli saada sisustukseen ajattomuutta, arvokkuutta sekä määrätynlaista jykevyyttä, joka korostaa Kontion arvomaailmaa. Pöytä ja penkit tehtiin mittatilauksena Fasetin verstaalla. Kattokruunu tehtiin takoraudasta yhteistyössä sepän kanssa.

28 1700-luvun renessanssityylisestä ruokakaapista 2000-luvun viulukaapiksi Anette Grevberg oli vuosi sitten etsimässä kotiinsa vanhoille soittimille sopivaa säilytyskappia. Ajatuksena oli, että kaappi voisi olla myös esteettisesti kaunis. Olen aina pitänyt antiikkikalusteista mutta ajattelin, että ne ovat liian hintavia, sanoo Anette. Käytyäni Fasetissa käsitykseni antiikin hintatasosta muuttui aivan täysin. Ottaen huomioon, että antiikkihuonekalun saa aina myytyä vuosien jälkeenkin ja joidenkin esineiden arvo jopa nousee, oli ratkaisu helppo tehdä, kertoo Anette. Löysinkin aivan ihastuttavan ranskalaisen 1700-luvun renessanssityylisen tammikaapin, jonka edellinen omistaja oli entisöinyt joitakin kymmeniä vuosia sitten. Ajatella, että kaappi on palvellut eri omistajia yli 200 vuoden ajan ja tulee palvelemaan vielä meidän jälkeemmekin!.

29 Renessanssikaapin metalliosat ovat sepän käsin takomia. Nyt jälkeenpäin voin todeta, että laadukkaasta materiaalista hyvin tehty antiikkikaluste kestää aikaa, säilyttää arvonsa ja on näin ollen siis edullinen hankinta. Asiaa nyt enemmän tutkittuani olen huomannut, että usein uuden, teollisesti tuotetun huonekalun osto tulee kalliimmaksi kuin vastaavan käsintehdyn antiikkikalusteen, toteaa Anette Grevberg. 12-hengen barokki ruokasalinkalusto Tamminen 1900-luvun alun 12 hengen kierrebarokki ruokasalinkalusto. Kalusto ostettiin Fasettiin tanskalaisen ministerin jäämistöstä. Fasetin verstaalla kalusto kunnostettiin puuosiltaan ja siihen tehtiin tammiset lisälevyt sivusarjoin. Tuolit verhoiltiin uudelleen laadukkaalla italialaisella nahalla.

30 Kuljetuspalvelumme Käytämme tavaroiden ja kalusteiden toimittamiseen oman kuljetuspalvelun lisäksi myös yritysten tarjoamia kuljetuspalveluita. Pakkaamme tuotteet huolella. Pienemmät tavarat lähetämme Postin tai Matkahuollon välityksellä. Suuremmat kalusteet toimitamme asiakkaalle Kiitolinjan rahdilla tai Fasetin omalla kuljetuspalvelulla. Huomioithan, että operoimme kuljetukset koko Suomen alueella. Vaikeasti kuljetettavan tuotteen tai kalustokokonaisuuden kuljetamme Fasetin kuljetuspalvelulla. Lisäksi kerran viikossa kuljetamme veloituksetta pienempiä tavaroita Hollolan myymälästä Helsingin toimipisteeseen, josta ne voidaan noutaa aukioloaikojen puitteissa.

31 Ajo-ohje Lahdesta: Vt 12 Tampereen suuntaan n. 6km. Käänny oikealle Messiläntie. Käänny toisesta vasemmalle Vesimäentie. Käänny oikealle Vanha Messiläntie. Aja mäki ylös ja Fasetti on vasemmalla. Fasetissa teitä palvelee Ostot, myynti ja mittatilausvalaisimet: Janne Ylönen Laskutus ja myynti: Heli Ylönen Verstaan johto, töiden vastaanotto: Samuli Ylönen Markkinointi ja myynti: Satu Ylönen Verhoilijamestari Satu Kantoluoto Verstas Jarno Salovaara Verstas Pekka Mustonen Toimitus : Fasetti Oy / Fantiikki Production Oy Taitto ja toteutus: Fantiikki production Oy Valokuvat: Johannes Wilenius Painopaikka: N - Paino

32 Kalusteita joiden arvo säilyy sukupolvelta toiselle! verkkokauppamme on uudistunut

Piiroisen uutuus X-pöytä ja penkki ensiesittelyssä Habitaressa 10.-14.9.2014

Piiroisen uutuus X-pöytä ja penkki ensiesittelyssä Habitaressa 10.-14.9.2014 LEHDISTÖTIEDOTE Julkaisuvapaa 1(5) Piiroisen uutuus X-pöytä ja penkki ensiesittelyssä Habitaressa 10.-14.9.2014 Pasi Paakin suunnittelemassa X-pöydässä ja penkissä kalusteen vahva ja omaleimainen visuaalinen

Lisätiedot

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa.

On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. On siinä omanlaistansa tunnelmaa, kun ympärillä on 100-vuotista historiaa. www.acravintolat.fi ARTS & CRAFTS RESTAURANTS OY:N ASIAKKAAT VOIVAT NAUTTIA NYKYAJAN MUKAVUUKSISTA MENNEEN AJAN HENGESSÄ. www.acravintolat.fi

Lisätiedot

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun

Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Ideasta istuimeksi. Osaaminen takaa laadun Osaaja hallitsee tekniikan Uudistuvan - ajanmukaisesti kasvavan oman mallistomme lisäksi toimimme alihankkijana merkittäville kalustamisen merkeille. Joustava

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014

Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 15.04.2014 / LL, EL tarkennettu 02.06.2014 Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy 5.04.04 / LL, EL tarkennettu 0.06.04 689 J Y U PROXIMA Jyväskylän Yliopison X-rakennus, Seminaarinkatu 5, 4000 JYVÄSKYLÄ LUETTELO I R T O K A L U S T E E T - Kunnostettavat

Lisätiedot

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI

KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI Klaffituoli, pehmustettu 1 Vuokrahinta. KATTAA JA KALUSTAA TILAISUUTESI TELTAT KALUSTEET KATSOMOT KALUSTE- VUOKRAUS STOPTELTAT ON DESIGN! Nimekkäiden suunnittelijoiden kalusteet. Valaisimet. Käsinsolmitut

Lisätiedot

Pala Palalta Anne Ruotsalaisen ja Markus Dannemannin kodissa on 48 neliötä ja yhtä monta fiksua, tilaa säästävää ideaa.

Pala Palalta Anne Ruotsalaisen ja Markus Dannemannin kodissa on 48 neliötä ja yhtä monta fiksua, tilaa säästävää ideaa. Pala Palalta Anne Ruotsalaisen ja Markus Dannemannin kodissa on 48 neliötä ja yhtä monta fiksua, tilaa säästävää ideaa. arja löfström KUVAT katri kapanen K O T I Kaksio Helsingin Pohjois-Haagassa, 48 neliötä,

Lisätiedot

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET NEWS 2009 NEWS 2009 M allistoomme tulee useita uusia kohtaamistilakalusteita kevään 2009 aikana. Mongezi-pöytää lukuun ottamatta kyse on mukavasti istumisesta tuolilla,

Lisätiedot

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta.

Ruokapöydät OSTOAPU SUOMI. TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. SUOMI OSTOAPU Ruokapöydät 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet kassojen

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

Adi Kalusteet Oy. Tutustu laadukkaaseen mallistoomme

Adi Kalusteet Oy. Tutustu laadukkaaseen mallistoomme Adi Kalusteet Oy Adi Kalusteet Oy on 1979 perustettu suomalainen toimisto-, julkitila- ja myymäläkalusteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Adi tunnetaan arkkitehtien, muotoilijoiden ja suunnittelijoiden

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

St. Paulsin studion vanhat apteekkihyllyt on täytetty Framan tuoksuilla ja kosmetiikalla.

St. Paulsin studion vanhat apteekkihyllyt on täytetty Framan tuoksuilla ja kosmetiikalla. ILMIÖ St. Paulsin studion vanhat apteekkihyllyt on täytetty Framan tuoksuilla ja kosmetiikalla. Niels Strøyer Christophersen kodissaan, joka sekin on vanha myymälätila. PYSÄYTETTY HETKI Tässä ja nyt. Frama

Lisätiedot

PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY

PUUSEPÄNLIIKE YRJÖ LINTULA OY HINNASTO 1.11.2014 Puusepänliike Yrjö Lintula on perustettu 1957 Arvoisa asiakas Sinulla on kädessäsi kotimaisen huonekaluvalmistajan uusi tuotekuvasto/hinnasto Puusepänliike Yrjö Lintula Oy:ssä puuseppien

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA

VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA VÄHITTÄISKAUPPOJEN PARHAAT KÄYTÄNNÖT MAAILMALTA Teksti Annika Hirvi Kuvat: GIA-kilpailu 2007 Julkisivu Riviera Maisonin myymälän ilme ulkoapäin on mahtava: talo talon sisällä, erittäin erikoinen ratkaisu.

Lisätiedot

Kestävien arvojen koti

Kestävien arvojen koti Kestävien arvojen koti huolto ja siivous yhdellä soitolla yksilöllinen paikalla rakennettu korjaukset ja laajennukset verovähennyksillä Se tehdään kestämään sata vuotta Koralli Koti ei ole pelkkä talo,

Lisätiedot

Piiroisen COMPOS malliston tuolit Nykytaiteen museo Kiasman kahvilaan, Café Kiasmaan

Piiroisen COMPOS malliston tuolit Nykytaiteen museo Kiasman kahvilaan, Café Kiasmaan LEHDISTÖTIEDOTE Julkaisuvapaa 1(5) Piiroisen COMPOS malliston tuolit Nykytaiteen museo Kiasman kahvilaan, Café Kiasmaan Samuli Naamangan ekologinen COMPOS mallisto vakuutti materiaalin innovatiivisuudella

Lisätiedot

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea on kotimainen, laadukas kolmeen mallistoon: Basic, Original ja Premium jakautuva mittatilauksena valmistettava säilytysjärjestelmä kotiovelle toimitettuna.

Lisätiedot

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Ainutlaatuista asumista Jyllin Kodit tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen ja rentouttavaan terveyslomailuun Ikaalisten

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, Kiitos sisustustilauksestasi, makuuhuoneesi uutta ilmettä oli kiva suunnitella. Lähdin suunnitelmassani kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

ORNÄS by fasetti H I N N A S T O

ORNÄS by fasetti H I N N A S T O ORNÄS by fasetti HINNASTO 09 Carl-Gustaf Nalle Hiort af Ornäs 9-996 ORNÄS ORIGINALS KANGAS JALKA koivu NAHKA mahonki lv mahonki koivu mahonki lv mahonki KATEGORIA SIESTA nojatuoli 95 490 590 750 60 70

Lisätiedot

Kotimaisen (huonekalu) teollisuuden säilyttäminen

Kotimaisen (huonekalu) teollisuuden säilyttäminen Kotimaisen (huonekalu) teollisuuden säilyttäminen Pohjoismaat menettäneet teollisia työpaikkoja (1980 2010) lähes miljoonan Suomi = 240 000 Norja = 120 000 Ruotsi = 400 000 Tanska = 160 000 Suomi menettää

Lisätiedot

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ?

KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? -HELAT 2012 s. 1 s. 2 KOTI KUVASTAA PERSOONAASI, MIKSI SIIS ET VALITSISI JOTAIN ERITYISTÄ? AM Security Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu lähes 15 000 turvallisuus- ja lukitusalan tuotetta, niin kiinteistön

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä

Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä VAIHDA MUKAVAMPAAN. Oikeanlainen koti kaikkiin elämäntilanteisiin Mukana elämäsi suurimmissa päätöksissä Sp-Koti on perustettu juuri sinua ja sinun asuntoasioitasi varten. Meidän arvomaailmamme lähtee

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

Olohuoneen sisustussuunnitelma

Olohuoneen sisustussuunnitelma Olohuoneen sisustussuunnitelma Pvm: 1.2.2011 Asiakas Mattila, Asiakkaantie 4, 00100 Helsinki (Alkuasetelmassa olohuoneessa on tiiliseinän edessä korkea vanha kirjahylly. Katto on tummunutta mäntylautaa

Lisätiedot

Sopivan arkun tai uurnan valinta

Sopivan arkun tai uurnan valinta Tuotekuvasto Sopivan arkun tai uurnan valinta Omaisen viimeisen leposijan valinta on usein hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen päätös. Pienilläkin asioilla, kuten erilaisilla symboleilla ja koristeluilla

Lisätiedot

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla.

Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Elämänmittaisia muistoja ja ripaus taikaa. Arts & Crafts Restaurants Oy luo unelmiesi juhlan suunnittelusta toteutukseen vahvalla ammattitaidolla. Häät, syntymäpäiväjuhlat, teemajuhlat, karonkat kerro

Lisätiedot

Ajaton klassikko. Tapiolan Aura Revontulentie 7, Espoo, Tapiola. Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava.

Ajaton klassikko. Tapiolan Aura Revontulentie 7, Espoo, Tapiola. Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava. Kiinteistö-Tapiola Oy Ajaton klassikko Toimitila, joka säilyttää tyylinsä. Modernisti muuntautuva, ajattoman edustava. Pääkonttoritason toimitila Tapiolassa jo tänään huomisen arvoalueella Tapiolan Aura

Lisätiedot

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen

OHJEHINNASTO 2016. kaikki tuotteet sis. alv. 24% Puulon Oy www.puulon.fi puulon@puulon.fi tel.+358(0)400292044 Pajatie 5, 17800 Kuhmoinen kaikki tuotteet sis. alv. 24% 1960 design Risto Halme Pöytien ja tuolien rungot koivua ja kannet ja istuimet koivuvaneria. Tuolin istuin on muotoon puristettua tammiviilutettua koivuvaneria ja kädensija

Lisätiedot

Laatua joka askeleella

Laatua joka askeleella Laatua joka askeleella Modernia ja minimalistista vai perinteisempää suomalaista tunnelmaa? Sinä valitset portaiden ulkonäön me huolehdimme turvallisesta toteutuksesta. Yksilöllistä designia Tuotemallistomme

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

MARKIISIKANGAS KANGASMALLISTO

MARKIISIKANGAS KANGASMALLISTO MARKIISIKANGAS KANGASMALLISTO MARKIISIKANGASMALLISTO SUOMALAISEEN MAKUUN 15/515 NCS 1000-N 986/15 NCS 2000-N 15/79 NCS 2000-N 5407/15 NCS 3000-N 79 NCS 4000-N 5380/327 NCS 3500-N 407/94 NCS 4000-N 986/727

Lisätiedot

Hei! Yhteydenottoanne innolla odottaen! Ystävällisin terveisin: FINe Office Design. Tehdaskatu Oivalla

Hei! Yhteydenottoanne innolla odottaen! Ystävällisin terveisin: FINe Office Design. Tehdaskatu Oivalla Katalogi 2 Hei! Olemme FINe Office Design, uusi ainutlaatuinen toimistokalusteita myyvä yritys. Tarjoamme Teille laadukkaita ja toimivia, suomalaisia toimistokalusteita, tyylistä tinkimättä. Haluamme panostaa

Lisätiedot

Mobile pöytiä valmistamme sekä sisätiloihin, että terasseille soveltuvina versioina. Kuvan Jazz tuoleissa on keinonahkaverhoilu.

Mobile pöytiä valmistamme sekä sisätiloihin, että terasseille soveltuvina versioina. Kuvan Jazz tuoleissa on keinonahkaverhoilu. hinnasto 11.7.2018 Hinnat sis. ALV 24% 1 tuotteet kehittyy vauhdilla ja uusia tuotteita valmistuu. Useimpia tuotteistamme käytetään sekä kodeissa että julkitiloissa. Tämän päivän kodinkaluste on entistä

Lisätiedot

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia

SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia OPAS GUIDE SABLONIMAALAUS Persoonallisia sisustuksia 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Sablonimaalaus tuo käyttöösi loputtomasti uusia mahdollisuuksia muokata maalilla sisustuksesi

Lisätiedot

Iloa tuottava tila - Lahden pääkirjaston uudistaminen. Salla Palmi-Felin

Iloa tuottava tila - Lahden pääkirjaston uudistaminen. Salla Palmi-Felin Iloa tuottava tila - Lahden pääkirjaston uudistaminen Salla Palmi-Felin 27.4.2017 Kirjastotalo rakennettu 1990: tila ei vastannut nykyisiä tarpeita mm. sähköjen suhteen. Lisäksi tavaraa ja kalusteita kertynyt

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Linja-autojen korjaukset

Linja-autojen korjaukset Linja-autojen korjaukset Yritys POLSTER S.C. yrityksen perustoiminta on minibussien valmistaminen Mercedes-Benz Sprinter ajoneuvojen alustalle sekä linja-autojen sisustuksen täydelliset korjaukset ja kunnostukset.

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

K O T I S I O N L I N N A S I

K O T I S I O N L I N N A S I K O T I S I O N L I N N A S I Osana kotiasi sisällään elämäsi KEEPS on ensimmäinen yksityisasuntoihin tarkoitettu turvallisuustuote, jonka suunnittelussa on panostettu designiin, esteettisyyteen ja järjestelmällisyyteen.

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon OSTOAPU DELAKTIG -sohvasarja SUUNNITTELIJA Tom Dixon SARJAN OSAT Lepotuolin perusosa 2:n istuttavan sohvan perusosa 3:n istuttavan sohvan perusosa Selkänoja + pehmuste Käsinoja + pehmuste Sivupöytä Lattiavalaisin

Lisätiedot

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs

Yrityksen omistajat: Heikki Tuomilehto ja Petri Ijäs www.halwest.com www.hh-kaluste.fi Halwest Ay:n toiminta alkoi maaliskuussa 2003 ja v. 2008 yhtiömuodoksi vaihtui Oy. Tuotevalikoimamme painottui Aluksi yrityksille ja yhteisöille suunnattuihin ergonomisiin

Lisätiedot

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-)

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-) ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! 99,- (129,-) 195,- (249,-) 399,- (695,-) ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:.fi 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuoli on valmistettu Iskun Lahden tehtaalla.

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme

RIKALANMÄKI. Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme RIKALANMÄKI Sinun kokemuksesi on meidän tarinamme TERVETULOA RIKALANMÄELLE. Rikalanmäki Salon Halikon kulttuurimaisemassa yhdistää historialliset puitteet ja modernin palvelun. Meillä onnistutte luomaan

Lisätiedot

TEKIJÄNOIKEUSNEUVOSTO LAUSUNTO 2004:12. Koivuvanerista tehdyn seinäkkeen tekijänoikeussuoja

TEKIJÄNOIKEUSNEUVOSTO LAUSUNTO 2004:12. Koivuvanerista tehdyn seinäkkeen tekijänoikeussuoja TEKIJÄNOIKEUSNEUVOSTO LAUSUNTO 2004:12 Asia Hakija Koivuvanerista tehdyn seinäkkeen tekijänoikeussuoja Sebastian Lönnqvist Annettu 06.10.2004 LAUSUNTOPYYNTÖ Sebastian Lönnqvist (jäljempänä hakija) on 18.05.2004

Lisätiedot

Käpylän elävä keskipiste

Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskipiste Käpylän elävä keskus Hiekkakivellä päällystetty rakennus on 1980-luvun tyylin ja Helmer Stenrosin arkkitehtuurin komea toteutus, talo, joka jää mieleen. Mäkelänkatu 91 rakennettiin

Lisätiedot

BALTASAR. suunnittelijan apu

BALTASAR. suunnittelijan apu BALTASAR suunnittelijan apu Lue tämä ensin! Baltasar-lasipöytämallisto on tasokas ja ainutlaatuisen asiakasystävällinen kotimainen lasipöytämallisto. Pöytiä on valmistettu samalla asiakaslähtöisellä tavalla

Lisätiedot

Joulu. Isommatkin unelmat vielä jouluksi kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:

Joulu. Isommatkin unelmat vielä jouluksi kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: Joulu UUDET UPEAT ISKUN MYYMÄLÄT AVATTU KUOPIOSSA JA TAMPEREEN LIELAHDESSA! By Isommatkin unelmat vielä kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuolit on

Lisätiedot

Daydream Happy lepotuoli Kaanin uutuus Rainbow kankaalla.

Daydream Happy lepotuoli Kaanin uutuus Rainbow kankaalla. hinnasto 21.11.2018 Hinnat sis. ALV 24% sivu no: 1 tuotteet kehittyy vauhdilla ja uusia tuotteita valmistuu. Useimpia tuotteistamme käytetään sekä kodeissa että julkitiloissa. Tämän päivän kodinkaluste

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan Pentti KOSKENRANTA, toimitusjohtaja,ikihirsi Oy TERVETULOA tutustumaan kiehtovaan IKIHIRSI talojen maailmaan. Jo yli 30 vuoden perinteillä valmistamme Lapissa yksilöllisiä ja laadukkaita hirsitaloja vaativien

Lisätiedot

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria.

Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Onko tilasi pieni? Ajattele suuria. Älä anna pienten tilojen rajoittaa suuria unelmia Oikealla säilytysratkaisulla luot viihtyisän ja inspiroivan ympäristön pieniinkin tiloihin. elfa Utility Home on uusin

Lisätiedot

Bondo ATTENTION TO DETAIL

Bondo ATTENTION TO DETAIL Bondo ATTENTION TO ETAIL BONO Bondo on tanskalainen tuotemerkki, joka on nyt saatavissa ensimmäistä kertaa Suomen markkinoilla. Kaikki, mitä pidetään tyypillisenä tanskalaisena muotoiluna, on tyypillistä

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA

KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA KOKOUKSET JA TAPAHTUMAT TAPAAMISIIN BULEVARDILLA Tervetuloa Klaus K -hotelliin. Tee hyvä päätös, tule Bulevardille Merkittävällä kadulla on aina maamerkki, talo jonka kaikki tietävät. Bulevardilla Klaus

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ.

PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. E N S I M M Ä I N E N SY N T Y I U U D E L L E E N. PAREMPAA TYÖPÄIVÄÄ ENTISTÄ VIIHTYISÄMMÄSSÄ YMPÄRISTÖSSÄ. 5 TOIMISTOTALOA LÄHES 1000 PYSÄKÖINTIPAIKKAA ERINOMAINEN SIJAINTI TAPIOLASSA VIIHTYISÄ, SKANDINAAVINEN

Lisätiedot

Suomalaisia aitoja ja portteja jo vuodesta 1977

Suomalaisia aitoja ja portteja jo vuodesta 1977 PUR-AIT AIDAT - PORTIT - AUTOMATIIKKA Suomalaisia aitoja ja portteja jo vuodesta 1977 WWW.PURAIT.FI Johtava suomalainen Pur-Ait Oy Vuonna 1977 perustettu perheyritys Pur-Ait Oy on Suomen suurin aitojen

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille. The Art of Window Styling

Lamellikaihtimet. Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille. The Art of Window Styling Lamellikaihtimet Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille The Art of Window Styling 2 Lamellikaihtimet Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille Lamellikaihtimet ovat kauneimmillaan suuremmissa

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT.

KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT. KOTI säilytys PYÖRÄSTÖLLÄ 25 VUODEN TAKUU! TÄYDELLINEN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ, JUURI NIIN KUIN HALUAT. TEEMME YKSILÖLLISET KAAPISTOT MITTATILAUSTYÖNÄ OMIEN TARPEIDESI MUKAAN. PANOSTAMME HELPPOON JA VAIVATTOMAAN

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, ohessa sisustussuunnitelma teidän uuteen olohuoneeseenne. Tein suunnitelmasta modernin ja nuorekkaan ja sisustuksen

Lisätiedot

Uudistunut! Arvotalon moderni asunto. sivua koteja. Pinnalla - indigonsininen Ilmeikkyyttä kylpytilaan. lauteilla www.kauniitkodit.

Uudistunut! Arvotalon moderni asunto. sivua koteja. Pinnalla - indigonsininen Ilmeikkyyttä kylpytilaan. lauteilla www.kauniitkodit. Uudistunut! www.kauniitkodit.fi Numero 3 / Maaliskuu 2015 / Hinta 6,90 OVH. 7,90 Ammattilaisten suunnittelemia koteja sivua koteja Arvotalon moderni asunto Pinnalla - indigonsininen Ilmeikkyyttä kylpytilaan

Lisätiedot

Kaunis ja kevyt paletti

Kaunis ja kevyt paletti TARINOITA DESIGNIN SYDÄMESTÄ 1 FINNISH DESIGN SHOP SYKSY 2014 Kaunis ja kevyt paletti JOANNA LAAJISTO SUUNNITTELEE AJATTOMIA TILOJA Muotoilijoiden Tukholma SUUNNITTELIJAT LISTASIVAT LEMPIPAIKKANSA Paljon

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon OSTOAPU DELAKTIG -sohvasarja SUUNNITTELIJA Tom Dixon SARJAN OSAT Lepotuolin perusosa 2:n istuttavan sohvan perusosa 3:n istuttavan sohvan perusosa Selkänoja + pehmuste Käsinoja + pehmuste Sivupöytä Lattiavalaisin

Lisätiedot

Linjasaneerausten ja putkiremonttien ammattilainen

Linjasaneerausten ja putkiremonttien ammattilainen Linjasaneerausten ja putkiremonttien ammattilainen Peab on Pohjoismaiden suurimpia rakennuskonserneja Peab on mittavat resurssit omaava pohjoismainen yhteiskuntarakentaja. Olemme ammattitaitoinen ja luotettava

Lisätiedot

HSL-järjestelmäväliseinät.

HSL-järjestelmäväliseinät. HSL-järjestelmäväliseinät. Ylivoimainen muuntojoustavuus ja yksilöllinen design. Umpielementtiseinät Puulasiseinät Alumiinilasiseinät Täyslasiseinät OtsaelementiT muutospalvelu HSL Group HSL Group on järjestelmäväliseinien

Lisätiedot

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. OLETKO SUOJAUTUNUT KATTAVASTI? Rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kansainvälisiä kuljetuksia

Lisätiedot

2013 D2 Shops KATALOGI

2013 D2 Shops KATALOGI 2013 D2 Shops KATALOGI D2 Myymäläkalusteet Ratkaisut toiveidenne mukaan Meiltä saatte myymäläkalusteet aina edulliseen hintaan. Kalusteemme ovat suomalaista muotoilua ja ne valmistetaan ammattitaidolla

Lisätiedot

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

WOODI MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND MALLIHUONEET 1-3-VUOTIAAT 3-5-VUOTIAAT 5-6-VUOTIAAT 1-3-VUOTIAAT RYHMÄHUONE Mallihuoneen sisustus on suunniteltu ryhmälle jossa on 15 lasta ja 4 hoitajaa. Jokaisessa istuinryhmässä on paikat viidelle lapselle

Lisätiedot

Portfolio / Santtu Rantanen

Portfolio / Santtu Rantanen Portfolio / Santtu Rantanen 2 Santtu Rantanen Muotoilija Puuseppä Luovahulluus@gmail.com Luovahulluus.googlepages.com +358 40 7262 262 Pohjoinen Liipolankatu 13 A15 15500 Lahti 4 Ennen muotolijaksi ryhtymistä

Lisätiedot

LUMOKIDS collection 2017

LUMOKIDS collection 2017 LUMOKIDS collection 2017 ROOM FOR PLAY LumoKidsin tarina alkoi, kun saimme omia Kaikki LumoKidsin tuotteet on valmistettu lapsia. Meille oli tärkeää löytää lasten- luonnollisista materiaaleista. Puuosat

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Yhteistyöstä menestystä Forma messut on Taito Shopketjun myymälöille tärkein sisäänostotapahtuma ja paikka kohdata tavarantoimittajia. Siksi se

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

Terassin KLASSIKOT OSAKEYHTIÖ - PUUSEPÄNVERSTAS ULKOKALUSTEITA-VUODESTA 2003

Terassin KLASSIKOT OSAKEYHTIÖ - PUUSEPÄNVERSTAS ULKOKALUSTEITA-VUODESTA 2003 Terassin KLASSIKOT OSAKEYHTIÖ - PUUSEPÄNVERSTAS ULKOKALUSTEITA-VUODESTA 2003 Sielulle tilaa... KORKEATASOISIA PUUKALUSTEITA PIHALLE JA PUUTARHAAN Vankkaa käsityötaitoa, kestäviä rakenteita ja hengittävää

Lisätiedot

LIIKELAHJAT Kevät 2015

LIIKELAHJAT Kevät 2015 LIIKELAHJAT Kevät 2015 1 Monta hyvää syytä valita Aarikka-lahja Tervetuloa tekemään onnistuneita lahjavalintoja! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Sirpa Grev sirpa.grev@aarikka.com p. 040 544 4212 Paula Heinikangas

Lisätiedot

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto

pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto pysähdy - Lainaa yksi lisätunti päivääsi kampuskirjasto Kartta ja KAAVIoKUVA 3. krs 2. krs 1. krs Kaaviokuva (ei mittakaavassa) Leikkaus A1 - A1 (ei mittakaavassa) Kirjaston tilat jakautuvat viiteen vyöhykkeeseen:

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy

Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Kokous- ja juhlatilat FresCo Ravintolat Oy Turku 2013 Ravintola AITIOPAIKKA Itsenäisyydenaukio 2 20800 Turku puh. 0400 176 481 aitiopaikka@frescoravintolat.fi Tyylikkäät, uudistetut juhla- ja kokoustilat

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista.

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. ME TOTEUTAMME IDEAT Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. F900 SUORAT VAI PYÖREÄT KULMAT? Joustavuus ja erikoistuminen takaa tyytyväisiä asiakkaita Kuten nimestämme voi päätellä,

Lisätiedot