ANTIIKKIKESKUS FASETTI. Fasetilla on kaksi myymälää: Antiikkikeskus Hollolassa ja kivijalkamyymälä Helsingissä. Tervetuloa!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ANTIIKKIKESKUS FASETTI. Fasetilla on kaksi myymälää: Antiikkikeskus Hollolassa ja kivijalkamyymälä Helsingissä. Tervetuloa!"

Transkriptio

1 A S I A K A S L E H T I N R O 2

2 ANTIIKKIKESKUS FASETTI Fasetilla on kaksi myymälää: Antiikkikeskus Hollolassa ja kivijalkamyymälä Helsingissä Tervetuloa!

3 Sivu 3 - Fasetti Helsinki, teksti liitteenä Fasetti Helsinki Fasetti Helsinki on pienehkö 60 m2 myymälä ja palvelupiste. Myymälässä on esillä huolella valikoitu läpileikkaus Fasetissa myynnissä olevista eri tyylisuuntien kalusteista ja esineistä. Lisäksi myymälässä on näytillä Hollolan verstaalla entisöityjä huonekaluja tai muuten hyvässä alkuperäiskunnossa olevia esineitä. Olemme jo useita vuosia tehneet paljon erilaisia verhoilu-, entisöinti- ja kunnostustöitä Helsingin alueelle. Kysynnän kasvaessa oli luontevaa perustaa Fasetti Helsinki -myymälä. Myymälämme sijaitsee Mannerheimintie 40:ssä. Tervetuloa katsomaan! Asiantuntijat paikalla Yhtenä päivänä viikossa Helsingin myymälässä on paikalla joko Janne Ylönen tai Samuli Ylönen. Tuolloin konsultoimme asiakkaitamme niin osto-, arviointi- kuin entisöinti- ja kunnostusasioissakin. Janne Ylönen vastaa ostoista, arvioinneista sekä mittatilausvalaisimien suunnittelusta. Samuli Ylösen vastuualuetta ovat verhoilu-, entisöinti- ja puusepäntyöt sekä erilaiset mittatilauskalusteet. Vaativissa mittatilaus- tai entisöintiprojekteissa teemme kotikäyntejä. Niihin on varattava aika aina etukäteen.

4 Kuvassa Fasetin omistajaperhe. Janne, Heli, Satu ja Samuli istuvat Yrjö Kukkapuron tuoleilla Fasetin Hollolan myymälän yläkerrassa

5 Talonpoikaisantiikki Talonpoikaisantiikki ja talonpoikaistyyliset huonekalut ovat olleet aina iso osa Fasetin toimintaa. Valikoima koostuu pääosin suomalaista alkuperää olevista esineistä alkaen 1700-luvulta, täydentyen ruotsalaisilla ja tanskalaisilla kalusteilla. Liikkeestämme löytyy kymmeniä erilaisia vaatekaappeja, astiakaappeja, piironkeja, senkkejä, arkkuja, sivustavedettäviä sänkyjä, pöytiä, komuutteja ym. Kunnioitamme aina ensisijaisesti ajan tuomaa patinaa, joten hyväkuntoisten kalusteiden pinta saa olla sellaisenaan. Valitettavan usein talonpoikaiskalusteissa on useita maalikerroksia ja päällimmäisenä saattaa olla kiiltävän harmaa tai myrkynvihreä lattiamaali 1960-luvulta. Silloin esine tulee aina Fasetin verstaalle täydelliseen kunnostukseen. Maalinpoistotyö tehdään aina tapauskohtaisesti käyttäen perinteistä sikliä, maalinpoistoainetta tai infrapunatekniikkaan perustuvaa laitetta. Sisäosista kaikki kalusteet pestään verstaalla miedolla mäntysuovalla. Esillä on paljon talonpoikaiskalusteita, joihin on jätetty pintakäsittely tekemättä. Näin asiakkaan on helppo todeta puuosien kunto ja kunnostustyön jälki. Pintakäsittely voidaan tehdä verstaalla halutun sävyiseksi tai asiakas voi tehdä sen itse. Osa asiakkaista haluaa jättää esineen pelkälle puupinnalle ja antaa esineeseen muodostua luonnollista patinaa vuosien saatossa. Verstaalla teemme asiakkaan toiveiden mukaan kaappeihin lisähyllyjä, tankoja, väliseiniä ym. Sivustavedettäviin talonpoikaissohviin saa halutessaan puiset istumakannet, jotka voidaan verhoilla kauniilla tyyliin sopivilla kankailla. Esillä on paljon talonpoikaiskalusteita, joissa on jätetty pintakäsittely tekemättä. Näin asiakkaan on helppo todeta puuosien kunto ja kunnostustyön jälki. Pintakäsittely voidaan tehdä verstaalla halutun mukaiseksi ja sävyiseksi tai asiakas voi tehdä sen itse. Osa asiakkaista haluaa jättää puupinnan käsittelemättä ja antaa sen patinoitua luonnollisesti vuosien saatossa. Verstaalla teemme asiakkaan toiveiden mukaan kaappeihin lisähyllyjä, tankoja, väliseiniä ym. Sohviin saa halutessaan puiset istumakannet, jotka voidaan myös verhoomolla verhoilla kauniilla tyyliin sopivilla kankailla.

6

7

8 Jos kalustetta ei löydy meiltä, niin me teemme sen Massiivitamminen astiakaappi, jonka Samuli Ylönen on suunnitellut ja valmistanut alusta asti asiakkaan toiveiden mukaan.

9 Aito käsityön maailma Fasetin verstastoiminnasta vastaa Samuli Ylönen. Verstaasta on kasvanut ja kehittynyt vuosien aikana monipuolinen eri osaajien keskus. Mittatilauskalusteet valmistetaan Fasetissa räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmista mallistoa ei ole, vaan yksilöllinen kaluste suunnitellaan yhdessä puusepän kanssa. Työn hinnoittelussa lähtökohtana on käytettävä työtuntimäärä ja eri materiaalien kulutus. Arvoihimme kuuluu, että annamme aina tehtävälle työlle pitävän urakkahinnan, joka ei saa muuttua urakan aikana. Voitte luottaa kokemukseemme ja ammattitaitoomme eri töiden hinnoittelussa. Usein kuulemme asiakkailtamme lauseen, että olemme etsineet jotain esinettä jo vuosia tiettyyn paikkaan. Jos kalustetta ei löydy meiltä, niin me teemme sen! Vuonna 2005 tehty verstaan laajennus sekä täydellinen konekannan uudistus antoi sykäyksen jatkuvasti kasvavalle mittatilauskalusteiden valmistukselle. Fasetin verstas onkin ollut vuosien aikana toteuttamassa mitä erilaisempia projekteja. Katso lisää fasetti.fi/referenssit. Mittatilauksena valmistettu pelipöytä, joka muuntuu ruokasalin pöydäksi erillisillä tammilevyillä

10

11

12 Helat ja entisöintitarvikkeet Fasetissa on erittäin kattavasti erilaisia vanhojen mallien mukaisia heloja ja vetimiä huonekaluihin. Valikoimasta löytyy rautaisia ja messinkisiä vetimiä, heloja, avaimia, lukkoja, kalustepyöriä, saranoita, sulkureita, vaatekoukkuja, sekä runsaasti erilaisia vanhan mallin mukaisia kristalliprismoja. Fasetin helakaupan raamit muodostaa Suomen oloissa harvinainen, helsinkiläisen Kotka Apteekin interiööri. Apteekin kalustus on arkkitehti Selim A. Lindqvistin vuonna 1906 suunnittelema ja Keravan puusepäntehtaan valmistama hieno ja näkemisen arvoinen kokonaisuus. Kalusto on massiivimahonkia ja edustaa Suomen oloissa harvinaista art nouveauta. Kalusto on luetteloitu Suomessa merkittäviin historiallisiin interiööreihin.

13

14 Mittatilausvalaisimet Olemme jo useita vuosia valmistaneet erilaisia mittatilausvalaisimia. Materiaaleina messinki, patinoitu messinki, valkopatinoitu messinki, teräs, kromattu teräs ja takorauta. Erilaiset kristallikruunut ovat valaisinpajamme vahvinta osa-aluetta. Olemme valmistaneet vanhojen valaisimien toisintoja vaativiinkin julkisiin kohteisiin, mm. Turun Hovioikeuteen. Valaisimen teettäminen kannattaa aina aloittaa yhdessä suunnittelijamme kanssa. Ota yhteyttä:

15 Valaisimien kunnostus Teemme erilaisia vanhojen valaisimien kunnostuksia, korjauksia, pesuja, kiillotuksia ja sähköistystöitä. Meillä on kokemusta vaativistakin julkitilojen arvovalaisimista, kuten kuvissanäkyvistä Taito Oy:n valmistamista ja Paavo Tynellin suunnittelemista messinkivalaisimista. Jos olet kunnostamassa valaisinta, lähetä siitä kuva niin teemme sen perusteella työarvion. Ota yhteyttä:

16 1930 -luvun Asko Oy:n Rehtori sohvakalusto tuli Fasettiin erittäin huonokuntoisena. Kalusto purettiin täysin verstaallamme. Kaikki puuosat entisöitiin ja verhoilun peruskunnostus tehtiin perinteisin menetelmin. Kankaaksi valitsimme hyvin samankaltaisen kankaan kun kalustossa oli alunperinkin ollut. Erikoista kalustossa on, että sohva on vuodemekanismilla, joka kunnostettiin myös täydellisesti sisäosiltaan. Lisäksi kalustossa on poikkeuksellisen jykevä niin kutsuttu mutteripöytä. Näin tehtynä kalusto kestää taas seuraavat vuotta käyttöä ennen seuraavaa remonttia.

17

18 Tanskalaiset ovat olleet kautta aikojen mestareita niin huonekalujen suunnittelussa kuin valmistuksessa. Tanskalaiset tiikki- ja palisanterikalusteet ovat ajattomia ja klassisia, joten ne sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustusmakuun. Näitä on helppo yhdistellä eri tyylisuuntien kanssa, tai rakentaa niukka ja eleetön kokonaisuus, johon ei helposti kyllästy. Tanskalaisissa 1960-luvun kalusteissa on ominaispiirteenä eleetön yksinkertaisuus. Tanskalaisen huonekaluteollisuudessa lähtökohtana on ollut laadukas design ja korkea laatu, jotka tekevät tuotteista ajattomia ja arvonsa säilyttäviä kalusteita myös vuosikymmenten jälkeen. Tanskalaisten vintage kalusteiden hinta on ollut nousussa voimakkaasti viimeisen viiden vuoden aikana. Kysyntä tuotteilla on kansainvälistä, ja tällä hetkellä se on voimakkainta Japanissa ja Yhdysvalloissa. Ostamme Tanskasta säännöllisesti tavaraa yksityiskodeista sekä perikunnilta. Se mahdollistaa, että pystymme vielä tänä päivänäkin tarjoamaan näitä suosittuja kalusteita järkevään hintaan Suomessa, toteaa Janne Ylönen. Tanskalaisten huonekalumuotoilijoiden määrä on loputon, mutta muutamia suosikkeja mainitakseni: Kai Kristiansen, Ib Kofoed Larsen, Severin Hansen, Finn Juhl, Niels Möller, Omann Junior, unohtamatta tietenkään Hans J. Wegneriä ja Arne Jacobssenia. Osa heistä erikoistui palisanterikalusteisiin, toiset tuoleihin, toiset pöytiin jne. Usein näitä yksinkertaisia ja ajattomia kalusteita ihaillessa ei voi kuin ihmetellä, että miten tuon ajan puusepät pystyivät niin pitkälle vietyjen yksityiskohtien toteuttamiseen. Jopa niin, että tuotteet saatiin myytyä, miettii Janne Ylönen. Toimme Suomeen jo vuonna 1995 ensimmäisiä kertoja tanskalaisia luvun kalusteita, mutta tuolloin aika ei ollut vielä kypsä niille ja vastaanotto olikin lähinnä ihmettelevää. Nyt kysynnän kasvaessa laajennammekin Hollolan toimipisteemme myymälätilaa ja avaamme syksyllä pelkästään vintageja designtuotteille tarkoitetun 300m2 myymälän.

19

20 1800-luvun biedermeierkalusto Erittäin harvinainen ja yksi upeimpia biedermeierkalustoja, joita Fasetissa on koskaan ollut. Venäläistä alkuperää oleva kalusto on 1880-luvulta. Kalusto on hankittu vuonna 1945 perheeseen, jonka hallussa se oli tähän asti. Fasetissa siihen on tehty täydellinen verhoilun peruskunnostus sekä puuosien entisöinti sellakalla. Kankaaksi valitsimme alkuperäisen hevosenjouhikankaan tyylisen kankaan Designers Guildiltä. Kalusto on palvellut käyttäjiä ja eri sukupolvia viimeiset 130 vuotta. Nyt täydellisen entisöinnin jälkeen on hauska ajatella, että sadan vuoden päästä on jonkun muun vuoro olla seuraava, joka entisöi kaluston taas seuraavaksi sadaksi vuodeksi.

21 Biedermeier tyylisuunta sai alkunsa 1810-luvun lopussa Saksassa. Loistokkaasta empirestä haluttiin hiukan mukavampia ja käytännöllisempiä kalusteita unohtamatta kuitenkaan porvarillista näyttävyyttä. Biedermeierajan kalusteet valmistettiin pääasiassa mahongista tai myöhemmässä vaiheessa koivusta. Ajalle ominaista on kalusteiden korkea viimeistely ja kiiltävä sellakoitu pinta. Varsinaisen biedermeierajan katsotaan päättyneen 1850-luvulle.

22 Runsaat yksityiskohdat täydentävät upean kokonaisuuden Kouvolan keilahallin kabinetit Teemme niin kotien kuin julkitilojenkin kokonaisvaltaisia projekteja ja olemme olleet toteuttamassa suurempiakin hankkeita. Palvelukonseptimme kattaa kaiken aina suunnittelusta asennukseen asti. Fasetin yksi suurimpia julkitilaprojekteja sai alkunsa vuonna 2012 kun Kouvolan Keilahalli Oy vaihtoi vuosikymmenten jälkeen omistajaa ja uusien omistajien myötä koko hallin yleisilme haluttiin uudistaa. Samalla keilahallin toiminta laajentui. Halliin rakennettiin kaksi uutta tilaussaunaa sekä kolme erikokoista juhlakabinettia. Fasetti vastasi alusta asti koko sisustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Fasetin myymälän suuresta valikoimasta löytyi valmiit kalusteet keilahallin eri tarpeisiin. Suurimman kabinetin pöydät tehtiin alusta asti mittatilauksena, samoin kuin valtava kristalliplafondi.

23

24 Uudistunut Keilahallin kahvio Pro Shopin tuotteille mittatilauksena valmistettu vitriinikaapisto. Mittatilauksena valmistettu hyllykkö vuokrakengille.

25

26 Olemme olleet Perintätoimisto Kontion luottokalustaja jo monessa projektissa. Perintätoimisto Kontion toimitilat Lahdessa Neuvotteluhuoneen pöytä on tehty mittatilauksena Fasetin verstaalla. Pöydän kannessa on jäljitelty vanhaa piilukirveskuviota. Jalkamalli on vanha x-jalka, jota on käytetty vanhimmissa pitopöydissä. Tuolit ovat 1900-luvun alun barokkihenkiset tuolit, jotka entisöitiin täydellisesti. Tuolit on verhoiltu aidolla nahalla, joka kestää käyttöä vuosikymmeniä. Nojatuolit peruskunnostettiin Fasetin verstaalla täydellisesti. Verhoilu toteutettiin laadukkaalla antiikkipatinoidulla italialaisella nahalla luvun lepotuolit aulatilassa.

27 Kontion yksityisaitio Isku Areenalla Perintätoimisto Kontio hankki itselleen asiakastilaisuuksia varten Lahden Isku Areenalta aition. Aitio remontoitiin täydellisesti vuonna Toiveena oli saada sisustukseen ajattomuutta, arvokkuutta sekä määrätynlaista jykevyyttä, joka korostaa Kontion arvomaailmaa. Pöytä ja penkit tehtiin mittatilauksena Fasetin verstaalla. Kattokruunu tehtiin takoraudasta yhteistyössä sepän kanssa.

28 1700-luvun renessanssityylisestä ruokakaapista 2000-luvun viulukaapiksi Anette Grevberg oli vuosi sitten etsimässä kotiinsa vanhoille soittimille sopivaa säilytyskappia. Ajatuksena oli, että kaappi voisi olla myös esteettisesti kaunis. Olen aina pitänyt antiikkikalusteista mutta ajattelin, että ne ovat liian hintavia, sanoo Anette. Käytyäni Fasetissa käsitykseni antiikin hintatasosta muuttui aivan täysin. Ottaen huomioon, että antiikkihuonekalun saa aina myytyä vuosien jälkeenkin ja joidenkin esineiden arvo jopa nousee, oli ratkaisu helppo tehdä, kertoo Anette. Löysinkin aivan ihastuttavan ranskalaisen 1700-luvun renessanssityylisen tammikaapin, jonka edellinen omistaja oli entisöinyt joitakin kymmeniä vuosia sitten. Ajatella, että kaappi on palvellut eri omistajia yli 200 vuoden ajan ja tulee palvelemaan vielä meidän jälkeemmekin!.

29 Renessanssikaapin metalliosat ovat sepän käsin takomia. Nyt jälkeenpäin voin todeta, että laadukkaasta materiaalista hyvin tehty antiikkikaluste kestää aikaa, säilyttää arvonsa ja on näin ollen siis edullinen hankinta. Asiaa nyt enemmän tutkittuani olen huomannut, että usein uuden, teollisesti tuotetun huonekalun osto tulee kalliimmaksi kuin vastaavan käsintehdyn antiikkikalusteen, toteaa Anette Grevberg. 12-hengen barokki ruokasalinkalusto Tamminen 1900-luvun alun 12 hengen kierrebarokki ruokasalinkalusto. Kalusto ostettiin Fasettiin tanskalaisen ministerin jäämistöstä. Fasetin verstaalla kalusto kunnostettiin puuosiltaan ja siihen tehtiin tammiset lisälevyt sivusarjoin. Tuolit verhoiltiin uudelleen laadukkaalla italialaisella nahalla.

30 Kuljetuspalvelumme Käytämme tavaroiden ja kalusteiden toimittamiseen oman kuljetuspalvelun lisäksi myös yritysten tarjoamia kuljetuspalveluita. Pakkaamme tuotteet huolella. Pienemmät tavarat lähetämme Postin tai Matkahuollon välityksellä. Suuremmat kalusteet toimitamme asiakkaalle Kiitolinjan rahdilla tai Fasetin omalla kuljetuspalvelulla. Huomioithan, että operoimme kuljetukset koko Suomen alueella. Vaikeasti kuljetettavan tuotteen tai kalustokokonaisuuden kuljetamme Fasetin kuljetuspalvelulla. Lisäksi kerran viikossa kuljetamme veloituksetta pienempiä tavaroita Hollolan myymälästä Helsingin toimipisteeseen, josta ne voidaan noutaa aukioloaikojen puitteissa.

31 Ajo-ohje Lahdesta: Vt 12 Tampereen suuntaan n. 6km. Käänny oikealle Messiläntie. Käänny toisesta vasemmalle Vesimäentie. Käänny oikealle Vanha Messiläntie. Aja mäki ylös ja Fasetti on vasemmalla. Fasetissa teitä palvelee Ostot, myynti ja mittatilausvalaisimet: Janne Ylönen Laskutus ja myynti: Heli Ylönen Verstaan johto, töiden vastaanotto: Samuli Ylönen Markkinointi ja myynti: Satu Ylönen Verhoilijamestari Satu Kantoluoto Verstas Jarno Salovaara Verstas Pekka Mustonen Toimitus : Fasetti Oy / Fantiikki Production Oy Taitto ja toteutus: Fantiikki production Oy Valokuvat: Johannes Wilenius Painopaikka: N - Paino

32 Kalusteita joiden arvo säilyy sukupolvelta toiselle! verkkokauppamme on uudistunut

ISSN 1457-0955 HINTA 9,20 EUR. b-guided.net AMMATTISISUSTAMISEN ERIKOISLEHTI. PROJEKTIESITTELYSSÄ EDUSKUNNAN LISÄRAKENNUS

ISSN 1457-0955 HINTA 9,20 EUR. b-guided.net AMMATTISISUSTAMISEN ERIKOISLEHTI. PROJEKTIESITTELYSSÄ EDUSKUNNAN LISÄRAKENNUS ISSN 1457-0955 HINTA 9,20 EUR b-guided.net AMMATTISISUSTAMISEN ERIKOISLEHTI. PROJEKTIESITTELYSSÄ EDUSKUNNAN LISÄRAKENNUS sivupöytä SB 124 kirjoituspöytä TB 229 vitriinikaappi SB 424 Konttorituoli Uno 33

Lisätiedot

UPEITA VAIHTOEHTOJA. Keittiöt Kylppärit. Liukuovet. Kalusteasennukset. Savon Huhtikuu 1/2011. WC:t Komerot. Liukuovet RAKENNUSMAAILMA 1

UPEITA VAIHTOEHTOJA. Keittiöt Kylppärit. Liukuovet. Kalusteasennukset. Savon Huhtikuu 1/2011. WC:t Komerot. Liukuovet RAKENNUSMAAILMA 1 RAKENNUSMAAILMA 1 Savon Huhtikuu 1/2011 UPEITA VAIHTOEHTOJA Haapaniementie 17, Kuopio Puh. (017) Keittiöt 363 2720 Avoinna: ma pe Kylppärit 10-17, la sop.mukaan www.kodinpuuseppa.net WC:t Komerot Keittiöt

Lisätiedot

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona

FEIN MultiMaster nyt myös akkukäyttöisenä versiona Alkuperäinen Saksassa valmistettu FEIN MultiMaster on nyt saatavana myös akkumallina. 14,4 voltin litiumioniakuilla varustetun monitoimikoneen teho ja käyttömahdollisuudet ovat samat kuin tutulla verkkolaitteella,

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin seudun

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin seudun Helsingin seudun 1 3 RAKENNUSMAAILMA 1 UUTTA GRILLAAMISESSA! Huhtikuu 2/2013 Koska haluatte vain parhaan ja laadukkaimman teillä on tasan yksi vaihtoehto Rüegg tulisija! Rüegg tarkoittaa innovatiivistä,

Lisätiedot

6VINKKIÄ KOTI JA SISUSTUS INSPIROIDU JA

6VINKKIÄ KOTI JA SISUSTUS INSPIROIDU JA 6VINKKIÄ Muotoilu ja design Ota käytettävyys suurennuslasin alle TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI Puukalusteet Tee huonekalusta uusi perheenjäsen Puutarha ja piha Minna Toivanen auttaa

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA

ELÄMÄNLAATUA VIREÄSSÄ MANSIKKAKAUPUNGISSA RAKENNUSMAAILMA KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu ja kotikäynti (mallikuvan tasoiset suunnitelmat maksutta) 1 Savon Seudun 1/2010 Messujakelu:

Lisätiedot

JUUKA. Kaikki pankkija. katon alta! Varaa aika numerosta 010 256 4201* UUDISTUVA. 7d31 KUNTA ASUMISEEN, YRITTÄMISEEN JA VAPAA-AIKAAN

JUUKA. Kaikki pankkija. katon alta! Varaa aika numerosta 010 256 4201* UUDISTUVA. 7d31 KUNTA ASUMISEEN, YRITTÄMISEEN JA VAPAA-AIKAAN Yritys- maailma Pohjois-Karjala Syyskuu 3/2011 Kokemusta ja ammattitaitoa Joensuusta Torikatu 15, 80100 Joensuu puh. 0500 188 605, fax 013 318 013 toimisto@tiimi-perinta.fi www.tiimi-perinta.fi -maalit

Lisätiedot

2/2011. Lämpökäsitellystä männystä valmistettu rullattava, valmiiksi pintakäsitelty alusta.

2/2011. Lämpökäsitellystä männystä valmistettu rullattava, valmiiksi pintakäsitelty alusta. KURIKAN MIEDOSTA SOSIAALI- RAKENTAJAN KUNTATALOUS TIETO 1 Rakentajan KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Tieto Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki

Lisätiedot

Boost Brothers Oy:n toimitilat osana palvelumuotoilua. Minna-Mari Sivunen

Boost Brothers Oy:n toimitilat osana palvelumuotoilua. Minna-Mari Sivunen Boost Brothers Oy:n toimitilat osana palvelumuotoilua Minna-Mari Sivunen Opinnäytetyö Liiketalouden koulutusohjelma 2015 Tiivistelmä Tekijä(t) Minna-Mari Sivunen Koulutusohjelma Liiketalouden koulutusohjelma

Lisätiedot

Sisusta! -messujen ekohenkiset 3/2008 MILANON KEVÄISEN ILMAVAT UUTUUDET

Sisusta! -messujen ekohenkiset 3/2008 MILANON KEVÄISEN ILMAVAT UUTUUDET 3/2008 MILANON KEVÄISEN ILMAVAT UUTUUDET Sisusta! -messujen ekohenkiset tuotevalinnat HUOPA NYT! -MUOTOILUKILPAILUN VOITTAJAT SYNERGIA MESSUMEDIAN VAHVUUTENA GIA-VOITTAJA PENTIK CHICAGOSSA Lähde mukaan

Lisätiedot

Omakotitalot. Rakkaudesta kotiin

Omakotitalot. Rakkaudesta kotiin Omakotitalot Rakkaudesta kotiin 2 Lapponia on toteuttanut asumisen unelmia jo 25 vuotta! Lapponia House Oy:n syntyhistoria alkaa vuodesta 1973. Tuolloin Jouko Riihimäki perusti keittiö- ja hirsitalomyymälän

Lisätiedot

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja.

Kodin tekee. Talo Helmestä löydät upeat Luxaflex -kaihdinuutuudet: SIlhouette ja Facette. Talossa on laajasti myös muitakin kaihdinratkaisuja. Rakentajan RAKENTAJAN TIETO Tieto Savon 2/2010 Messujakelu: Asuntomessut Kuopiossa 16.7.-15.8.2010 KODIN KAIKKI KALUSTEET - keittiöt - kodinhoito- huoneet - komerot - wc-kalusteet - maksuton suunnittelu

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex.

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Helsingin. Formex Oy Kalkkipetteri, 08700 LOHJA Puh. 010 315 8810 www.formex. Helsingin RAKENNUSMAAILMA 1 HENGITÄ PUHDASTA RAIKASTA SISÄILMAA Marraskuu 7/2013 Köysikuja 1 B 01640 Vantaa puh. 050 353 4465 fax (09) 852 3307 pk.ilmastointi@suomi24.fi www.pk-ilmastointi.fi Formex Oy

Lisätiedot

Suomalaisen verkkokaupan pelastaja

Suomalaisen verkkokaupan pelastaja nro 1/2014 ekaupan lehti nro 1 2014 Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija: Klarna Oy Suomalaisen verkkokaupan pelastaja Kristina Metso Verkkoteollisuuden johtoon Finnish Design Shop 10 vuotta

Lisätiedot

AMMATTISISUSTAMISEN JA TILASUUNNITTELUN ERIKOISLEHTI. KULTTUURIN TILAT

AMMATTISISUSTAMISEN JA TILASUUNNITTELUN ERIKOISLEHTI. KULTTUURIN TILAT ISSN 1457-0955 HINTA 9,20 EUR 1 / 2007 AMMATTISISUSTAMISEN JA TILASUUNNITTELUN ERIKOISLEHTI. KULTTUURIN TILAT FUMAC-TUOTEVALIKOIMA LAAJENEE New Interior Finlandin edustama tanskalainen Fumac A/S on

Lisätiedot

Reilut messutarjoukset. Energiaopas. ja tiedät enemmän

Reilut messutarjoukset. Energiaopas. ja tiedät enemmän Metos Oy Ab www.metos.com Ahjonkaarre 04220 Kerava U U T I S E T Puhelin 0204 3913 ISSN 1238-9056 1/2010 Kierroksella keittiöissä Fazer F8, Stockmann Tampereen aikuiskoulutuskeskus Paasiravintola Pirkkalan

Lisätiedot

Lakka Life. Ideaesite kodinrakentamiseen. Kolmen perheen unelma sivu 4 Lempäälän kaksi kotia sivu 10 Uusi Kivitalomallisto sivu 15

Lakka Life. Ideaesite kodinrakentamiseen. Kolmen perheen unelma sivu 4 Lempäälän kaksi kotia sivu 10 Uusi Kivitalomallisto sivu 15 Lakka Life Ideaesite kodinrakentamiseen Kolmen perheen unelma sivu 4 Lempäälän kaksi kotia sivu 10 Uusi Kivitalomallisto sivu 15 Ihmeellisen ihana kivikoti. Pääkirjoitus Jos suomalaiset voisivat itse valita

Lisätiedot

ISÄNNÖINTISANOMAT. Mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014

ISÄNNÖINTISANOMAT. Mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT 1. 26. vuosikerta 2013 2014 26. vuosikerta 2013 2014 ISÄNNÖINTISANOMAT 1 ISÄNNÖINTISANOMAT Hyvä luottokelpoisuus Soliditet 2013 Mikkeli REIM Mikkeli Oy Nuijamiestenkatu 4 50100 Mikkeli p. 0207 438 560 www.reimgroup.com/mikkeli ISÄNNÖINTISANOMAT

Lisätiedot

Asumisen turvaa. Asokotien lehti 2/2014. 8 Asuntosäätiö & Asokodit: Haluamme tarjota enemmän vaihtoehtoja

Asumisen turvaa. Asokotien lehti 2/2014. 8 Asuntosäätiö & Asokodit: Haluamme tarjota enemmän vaihtoehtoja Asokotien lehti 2/2014 Asumisen turvaa 8 Asuntosäätiö & Asokodit: Haluamme tarjota enemmän vaihtoehtoja 14 Asopaketti: Äidin ja tyttären Rakkauden sali 29 Uutta! Asoristikko pääkirjoitus sisältö 2/2014

Lisätiedot

Silja Serenade uudistui

Silja Serenade uudistui 1/2014 www.ulkomatala.net 28.2.2014 Juhlanumero: Ulkomatala 5 vuotta Välimeren risteily HAL:n Rotterdamilla Silja Serenade uudistui Entiset ruotsinlaivat maailman merillä Pääkirjoitus Onnea Ulkomatala!

Lisätiedot

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Vantaan-Espoon. Elysator-vedenkäsittelylaitteet

Taitotuote Oy. Teräsrunkoiset design-portaat sekä lasikaiteet. Vantaan-Espoon. Elysator-vedenkäsittelylaitteet Vantaan-Espoon Lokakuu 6/2013 Pohjoisväylä Elysator-vedenkäsittelylaitteet Korroosiosuoja taloyhtiöiden lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Soveltuu kaikkiin suljettuihin kiertoihin Kemikaaliton ja helppohoitoinen

Lisätiedot

www.lämpökamera.fi Lämpökuvauksen hyödyt edullisesti FLIR i3 alk.995 +alv www.lämpökamera.fi/i

www.lämpökamera.fi Lämpökuvauksen hyödyt edullisesti FLIR i3 alk.995 +alv www.lämpökamera.fi/i Tampereen seudun Löylyn Tähden! TM 1 -kiuaskivet. Paras keksintö sitten saunan. Helmikuu 1/2013 Soveltuu kaikkiin kiuastyyppeihin Lyömätön kestävyys Puhtaat löylyt Vertailun Voittaja! Katso lähin jälleenmyyjäsi

Lisätiedot

Heidelberg Kevät 2013. Report

Heidelberg Kevät 2013. Report Graphic Heidelberg Kevät 2013 Report 1 Graphic Report FinnGraf Kohtaamispaikkana keväinen Jyväskylä Finngraf-messut Yleisön pyynnöstä ja näytteilleasettajien on Finngraf siirretty alkusyksystä aikaiseen

Lisätiedot

RE / DESIGN. Arvokiinteistön muodonmuutos Liikekeskus paraatipaikalla Elämyksellinen myymälä

RE / DESIGN. Arvokiinteistön muodonmuutos Liikekeskus paraatipaikalla Elämyksellinen myymälä T E E M A L I I T E RE / DESIGN Arvokiinteistön muodonmuutos Liikekeskus paraatipaikalla Elämyksellinen myymälä UUTTA JA VANHAA. YKSITYISKOHTIA TAI SUURIA LINJOJA. MUOTOILU ON TÄRKEÄSSÄ ROOLISSA SPONDAN

Lisätiedot

LIIKETOIMINTAMALLIT HUONEKALUJEN UUDELLEENKÄYTÖN EDISTÄMISEKSI. Business models for furniture re-use

LIIKETOIMINTAMALLIT HUONEKALUJEN UUDELLEENKÄYTÖN EDISTÄMISEKSI. Business models for furniture re-use LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Teknillinen tiedekunta Ympäristötekniikan koulutusohjelma Kandidaatintyö LIIKETOIMINTAMALLIT HUONEKALUJEN UUDELLEENKÄYTÖN EDISTÄMISEKSI Business models for furniture

Lisätiedot

Arkeen& Juhlaan. Forma Kevät 06 Messuilta kaunista 2/2006

Arkeen& Juhlaan. Forma Kevät 06 Messuilta kaunista 2/2006 2/2006 Forma Kevät 06 Messuilta kaunista Arkeen& Juhlaan Lahjan Päivä -kampanja näkyy Musta on muotia Lahjaideoita kevään juhlijoille Mainonnan Iso Idea Käytätkö kaikki mahdollisuudet myyntisi tehostamiseen?

Lisätiedot

viegajournal Håkan on päässyt pinnalle 1/08 Vaikea materiaalivalinta Piiloasennus ja hyvinvointi Sivut 12-13 Sivut 8-11

viegajournal Håkan on päässyt pinnalle 1/08 Vaikea materiaalivalinta Piiloasennus ja hyvinvointi Sivut 12-13 Sivut 8-11 Siitä saakka kun Håkan Kronlund tuli Viegalle, hän on lähtenyt töihin hyvällä mielellä. Vapaa-aikanaan hän ajelee Corvettea ja huhun mukaan juoksee maratoneja silloin kun perhevelvollisuudet eivät kutsu.

Lisätiedot

Yritys- Kainuun-Koillismaan Lokakuu 3/2010. Kaikki kiinteistöhuoltoalan palvelut. Hyvää palvelua yrittäjille vuosikymmenien kokemuksella

Yritys- Kainuun-Koillismaan Lokakuu 3/2010. Kaikki kiinteistöhuoltoalan palvelut. Hyvää palvelua yrittäjille vuosikymmenien kokemuksella Yritys- maailma Kainuun-Koillismaan Lokakuu 3/2010 Kaikki kiinteistöhuoltoalan palvelut Kiinteistöhuolto Ossi Kähkönen Pekkiläntie 67, 88610 Vuokatti p. 0400 296 432 ossi.kahkonen@sotkamo.net Tiesitkö,

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS

VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS VERKKOKAUPAN KOKONAISUUS -verkkokaupankäynnin käsikirja www.vilkas.fi 0101010101010111010101010101010101010101000001110 0101010101010111010101010101010101010101 2 - Vilkas Group 10101010 00000111 Tunne

Lisätiedot

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit:

Royalti-elementtejä voi käyttää seuraavasti: vaan aina yhdessä, alla kuvatuilla tavoilla) Elementit: Päävärit: Kainuun-Koillismaan Yritys- maailma Huhtikuu / toukokuu 2/2014 MR- PIENRAKENTAMINEN OY Urheilukatu 11, 88900 Kuhmo 0500-387 352 erkki.malinen@kainuu.com Uudisrakentaminen Hirsirakennusten pystytys Ikkunoiden

Lisätiedot