Alueleirin kilpailumääräykset 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Alueleirin kilpailumääräykset 2016"

Transkriptio

1 KILPAILULIITE

2 Alueleirin kilpailumääräykset 2016 Alueleirillä noudatetaan voimassa olevia pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä jäljessä esitetyin poikkeuksin. Kilpailumääräyksiä koskevissa kysymyksissä lopullinen päätösvalta on leirin johtoryhmällä, johon kuuluvat leirin johtaja, leirin kilpailupäällikkö sekä leirin tuomaripäällikkö. Joukkue Joukkueen koostumusta voi vaihdella leirin aikana. Puheoikeutta käyttää aina toinen pelinjohtajista. Tuomarilla on oikeus poistaa pesien läheisyyteen sijoittuneet ns. lähettäjät ja muut ylimääräiset peliin osallistuvat henkilöt kentältä. Tuomarit Leiriottelut tuomitsevat nuorisotuomarit. Tarvittavat muut tuomarit ja toimihenkilöt järjestää järjestelyvuorossa oleva joukkue. Pallohenkilövelvoite Ulkovuorossa olevan joukkueen jokeripelaajat toimivat pallohenkilötehtävissä. Pelaaja- ja tuomarilupa Pelaajalla ja tuomarileiriläisillä tulee olla voimassa oleva Pesäpalloliiton pelaaja- tai tuomarilupa. Välineet Alueleirillä leiriotteluissa on päänsuojuksen käyttäminen kaikilla pakollista. Päänsuojuksen käyttöpakko alkaa joukkueen alkulämmittelystä. Päänsuojuksen käyttöpakko koskee kaikkia ulko- ja sisäpeliin osallistuvia pelaajia pelipaikasta riippumatta sekä sisäpelin osalta kaikkia kotipesän kaarella tai sen läheisyydessä olevia pelaajia. Lisäksi päänsuojuksen kiinnityshihnan tulee olla kiinni. Päänsuojusta koskevista laiminlyönneistä tuomariston velvollisuus on aluksi huomauttaa, jonka jälkeen ko. ulkopelaajalle annetaan 1 pisteen varoitus ja ko. sisäpelaajalle tekninen palo. Kun pelaaja on asettunut lyömään, päänsuojuksen puuttumisesta tuomitaan pesäpallon sääntöjen mukaisesti välittömästi tekninen palo. Peliasut ja jokeripaidat Joukkueen laiminlyödessä peliasua ja jokeripaitaa koskevaa määräystä tuomitaan ensimmäisellä kerralla huomautus. Määräyksen toistuvasta laiminlyönnistä tuomitaan sisäjoukkueen rikkoessa tekninen palo ja ulkojoukkueen rikkoessa vapaataival. Näitä rangaistuksia voidaan tuomita enintään yksi kussakin vuorossa.

3 Pöytäkirja Leiriotteluissa käytetään leiripöytäkirjaa. Ottelun jälkeen molempien joukkueiden pelinjohtajat hyväksyvät pöytäkirjan allekirjoituksillaan ja tuomari tarkistaa ja allekirjoittaa pöytäkirjan. Huomautukset ja valitukset kirjoitetaan pöytäkirjalomakkeeseen jatkotoimenpiteitä varten. Ottelutuloksen ilmoittaminen Välittömästi ottelun päätyttyä on kotijoukkueen ilmoitettava ottelun tulos pesistulospalveluun annetun ohjeen mukaisesti. Otteluaika Leirillä otteluaika on 45 minuuttia. Tasoittavaa vuoroa ei pelata, jos otteluaika on täynnä ja sisälle tuleva joukkue on voittanut ottelun. Jos tasoittavaa vuoroa pelaava joukkue tekee voittojuoksun silloin kuin otteluaika täyttyy, ottelu lopetetaan siihen. Samalla peliteolla syntyvät muut juoksut hyväksytään. Aikalisiä ei sallita otteluissa. Mikäli ottelussa syntyy tasoittavalla vuorolla vähintään 20 juoksun ero toisessa vuoroparissa tai sen jälkeen, päättyy pelattava ottelu tai jakso välittömästi. Samalla peliteolla syntyvät muut juoksut hyväksytään. Otteluaika alkaa siitä hetkestä, kun tuomari antaa pallon peliin ja viheltää ottelun käyntiin. Otteluaikaa mittaa pelituomari. Peliä ei katkaista kunniajuoksun syntyessä. Tuomarin on puututtava selvään ajan pelaamiseen. Tarvittaessa tuomarilla on mahdollisuus antaa lisäaikaa. Vuoronvaihto Naperosäännöillä pelattaessa: 1) Kolme sisäpelaajaa on palanut ja joukkueen kaikki pelaajat ovat käyneet vähintään kerran lyöntivuorossa tai vajaa joukkue on käyttänyt yhtä monta lyöntivuoroa kuin vastustajalla on pelaajia. 2) Kaikki lyöntivuoroiset pelaajat ovat olleet kaksi kertaa lyöntivuorossa tai vajaa joukkue on käyttänyt yhtä monta lyöntivuoroa kuin vastustajalla olisi mahdollisuus käyttää kahden lyöntikierroksen aikana. Jokaisen jokeripelaajan on käytävä lyömässä ennen kuin vuoron aloittanut sisäpelaaja tulee samassa vuorossa toistamiseen lyöntivuoroon. Rajoitukset Leirien kenttäkohtaiset rajoitukset ilmoitetaan leirikohtaisesti ennen leirin alkua. Mikäli kaksi tai useampi kenttä on piirretty rinnakkain ja pallo joutuu viereiselle kentälle, toimitaan seuraavasti: Sille kentälle, jolle pallo tulee, vihelletään peli poikki, kun tilanne on pelattu ratkaisuun. Peli käynnistetään uudelleen, kun ylimääräinen pallo on poistunut pelialueelta Sillä kentällä, jolta pallo on lyöty tai heitetty, peli jatkuu normaalisti ilman rajoituksia

4 Vastalauseet Vastalauseet (pesäpallon pelisäännöt, 51) käsittelee välittömästi leirin johtoryhmä. Leirin johtoryhmän päätös on lopullinen eikä siitä voi valittaa Pesäpalloliiton toimielimille. Vastalauseen tehneen joukkueen on maksettava 50 euroa leirin kilpailukansliaan välittömästi ottelun päätyttyä ennen vastalauseen käsittelyä. Leirin johtoryhmän on ennen vastalauseen käsittelyä varmistettava, että maksu on maksettu. Mikäli vastalausemaksua ei makseta edellä mainitulla tavalla, ei vastalausetta oteta käsittelyyn. Vastalausemaksu palautetaan valittajalle, mikäli vastalause hyväksytään. Leirien pelisääntösitoumukset Kaikkien leirille osallistuvien joukkueiden on palautettava joukkueen yhdessä laatimat ja allekirjoittamat pelisäännöt etukäteen leirinjärjestäjälle (Valon nettisivut). Mikäli joukkue ei toimita pelisääntöjä, niin sillä ei ole osallistumisoikeutta leirille. Leirin tuomaritoimintaan osallistuvat tuomarit ja tarkkailijat sitoutuvat noudattamaan leirien pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä ja annettuja muita ohjeistuksia ja määräyksiä. Pisteet ja järjestys sarjassa Kierrosjärjestelmällä pelattavissa sarjoissa (lohkoissa) lasketaan voitosta kaksi (2), tasapelistä yksi (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä joukkueen hyväksi. Jos kahden tai useamman joukkueen pistemäärä on tasan, ratkaistaan joukkueiden sijoitus seuraavassa paremmuusjärjestyksessä: 1. keskinäisten otteluiden pisteet 2. keskinäisten otteluiden juoksuero 3. keskinäisissä otteluissa saadut juoksut 4. kaikkien otteluiden juoksuero 5. kaikissa otteluissa tehdyt juoksut 6. arpa Tasapistevertailussa tarkastelu tehdään kokonaisuutena alusta loppuun, eikä vertailua aloiteta alusta. Leirin yhteinen arvopohja Leirillä toimitaan ja pelataan reilun pelin, suvaitsevaisuuden, tasa-arvon, toisia huomioivan ilmapiirin ja kestävän kehityksen hengessä. Mikäli leirin johto havaitsee jonkin leirillä osallistuvan yksilön tai ryhmän poikkeavan mainituista arvoista, on leirin johdolla oikeus puuttua havaitsemaansa epäkohtaan. Rangaistukset Pelituomari on velvollinen ilmoittamaan kaikki leirillä annetut rangaistukset leirin kilpailupäällikölle välittömästi ko. ottelun jälkeen. Lisäksi pelituomari velvollinen tekemään aina raportin välittömästi ko. ottelun jälkeen leirin kilpailupäällikölle, jos ottelussa on annettu peli- tai ottelurangaistus.

5 Pelien pelaamatta jättäminen leirillä / otteluiden järjestämisvuorot Mikäli joukkue jättää pelaamatta ottelun/otteluita leirillä, on leirin johtoryhmällä oikeus määrätä kurinpitorangaistus (PPL:n kilpailumääräykset, 47). Mikäli joukkue jättää leiriottelun järjestämisvuoron tekemättä, on leirin johtoryhmällä oikeus määrätä kurinpitorangaistus (PPL:n kilpailumääräykset, 47). Epäurheilijamainen käyttäytyminen Kaikista vastustajaan kohdistuvasta epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä (mm. törkeä kielenkäyttö, epäasiallinen arvostelu, kaarikäyttäytyminen) annetaan huomautus ensimmäisellä kerralla ja toistuvista laiminlyönneistä seuraa pelisääntöjen mukaiset rangaistukset (pesäpallon pelisäännöt, 50). Poikkeukselliset sääolosuhteet / muut poikkeukselliset syyt Poikkeuksellisten sääolosuhteiden / muun poikkeuksellisen syyn johdosta leirin johtoryhmä tekee päätöksen otteluiden pelaamisesta/siirtämisestä/peruuttamisesta eikä siitä voi valittaa. Pelaajien edustusoikeudet Pelaajien edustuskelpoisuuksissa noudatetaan Pesäpalloliiton kilpailumääräyksiä sekä Varsinais-Suomen Pesiksen ja Etelän Pesiksen antamia poikkeuksia. Avoimet kohdat kilpailumääräyksissä Niiltä osin, mihin kilpailumääräykset eivät anna selvitystä, ratkaisee kilpailun johtoryhmä tapauskohtaisesti sille tehdyn selvityspyynnön. Kilpailumääräyksistä poikkeaminen Erityisistä syistä leirin johtoryhmä voi poiketa kilpailumääräyksistä ja lisäksi sillä on oikeus tehdä tarkennuksia kilpailumääräyksiin, myös leirin aikana.

6 D-pojat kilpasarja Joukkueet: Espoon Pesis k, Hyvinkään Tahko Brown, Jokioisten Koetus, Kankaanpään Maila, Keravan Pesis- Juniorit k, Pöytyän Urheilijat. Kenttä: 1 PP-stadion Hyvinkää Brown - Jokioinen / Kerava k Kankaanpää - Pöytyä / Hyvinkää Brown Kerava k - Espoo k / Pöytyä Jokioinen Kankaanpää / Hyvinkää Brown Pöytyä - Kerava k / Kankaanpää Espoo k - Hyvinkää Brown / Pöytyä Kenttä: 1 PP-stadion 8.30 Kankaanpää - Hyvinkää Brown / Espoo k 9.30 Kerava k - Jokioinen / Hyvinkää Brown Pöytyä - Espoo k / Jokioinen Kenttä: 2 Harjoituskenttä Hyvinkää Brown Kerava k / Kankaanpää Jokioinen - Pöytyä / Kerava k Kankaanpää - Espoo k / Jokioinen Pöytyä Hyvinkää Brown / Espoo k Kenttä: 1 PP-stadion Kerava k - Kankaanpää / Jokioinen Espoo k - Jokioinen / Pöytyä Kenttä: 2 Harjoituskenttä 9.30 Alkusarjan 5 Alkusarjan 6 / Alkusarjan 4 Kenttä: 1 PP-stadion Alkusarjan 3 Alkusarjan 4 / Alkusarjan Alkusarjan 1 Alkusarjan 2 / Alkusarjan 3 Sarjajärjestelmä: Pelataan yksinkertainen alkusarja, jonka jälkeen pelataan sijoitusottelut. Joka joukkueelle 6 ottelua / joukkue D-pojat pelisarja Joukkueet: Espoon Pesis p, Hyvinkään Tahko Yellow, Hämeenlinnan Paukku, Keravan Pesis-Juniorit p, Lahden Maila-Veikot, Manse PP (Tampere), Roihu, Vihdin Pallo. Kenttä: 2 Harjoituskenttä Espoo p Hyvinkää Yellow / Hämeenlinna Hämeenlinna Kerava p / Espoo p

7 18.00 Tampere Helsinki / Vihti Vihti Lahti / Tampere Kenttä: 4 Alastaron pesäpallokenttä Lahti Tampere / Helsinki Helsinki Vihti / Lahti Hyvinkää Yellow Hämeenlinna / Kerava p Kerava p Espoo p / Hyvinkää Yellow Kenttä: 2 Harjoituskenttä 8.30 Lahti Helsinki / Tampere 9.30 Tampere Vihti / Lahti Kenttä: 4 Alastaron pesäpallokenttä 8.30 Espoo Hämeenlinna / Hyvinkää Yellow 9.30 Hyvinkää Yellow Kerava p / Espoo p Kenttä: 1 PP-stadion Espoo p Helsinki / Kerava p Hyvinkää Yellow Vihti / Helsinki Hämeenlinna Lahti / Vihti Kerava p Tampere / Hämeenlinna Kenttä: 2 Harjoituskenttä Vihti Espoo p / Hämeenlinna Tampere Hämeenlinna / Vihti Kenttä: 4 Alastaron pesäpallokenttä Helsinki Hyvinkää Yellow / Lahti Lahti Kerava p / Helsinki Kenttä: 2 Harjoituskenttä 8.30 Tampere Espoo p / Hämeenlinna Kenttä: 1 PP-stadion 8.30 Lahti Hyvinkää Yellow / Kerava p 9.30 Vihti Kerava p / Hyvinkää Yellow Helsinki Hämeenlinna / Espoo p Kenttä: 2 Harjoituskenttä Espoo p Lahti / Vihti Hämeenlinna Vihti / Lahti Kenttä: 4 Alastaron pesäpallokenttä Hyvinkää Yellow Tampere / Helsinki Kerava p Helsinki / Tampere Sarjajärjestelmä: Pelataan yksinkertainen sarja. Joka joukkueelle 7 ottelua / joukkue.

8 E-pojat alkulohko A Joukkueet: Espoon Pesis, Kaaron Roima (Rauma), Kinnarin Pesis -06 (Järvenpää), Kouvolan Pallonlyöjät, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat. Kenttä: 6 Keskuskoulu Espoo - Tampere / Kouvola Järvenpää - Rauma / Tampere Pöytyä - Kouvola / Rauma Kenttä: 5 Sammonkatu Tampere - Järvenpää / Espoo Rauma - Pöytyä / Järvenpää Kouvola - Espoo / Pöytyä Kenttä: 10 Mellilä 8.30 Järvenpää - Espoo / Rauma 9.30 Pöytyä - Tampere / Espoo Rauma - Kouvola / Tampere Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu Espoo - Pöytyä / Järvenpää Tampere - Rauma / Pöytyä Järvenpää - Kouvola / Rauma Rauma - Espoo / Kouvola Huom: Pöytyällä järjestelyvuoro kentällä 8 Alastaron Kirkonkylän koulu, lohko B Huom: Tampereella järjestelyvuoro kentällä 7 Niinijoki, lohko B Kenttä: 6 Keskuskoulu 8.30 Pöytyä - Järvenpää / Espoo 9.30 Kouvola - Tampere / Järvenpää E-pojat alkulohko B Joukkueet: Humppilan Veikot, Hyvinkään Tahko, Köyliön Lallit, Lahden Maila-Veikot, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP White (Tampere White), Roihu (Helsinki). Kenttä: 7 Niinijoki Humppila - Hyvinkää / Loimaa Helsinki - Lahti / Hyvinkää Köyliö - Tampere White / Lahti Kenttä: 6 Keskuskoulu Hyvinkää - Helsinki / Humppila Tampere White - Loimaa / Köyliö Lahti Köyliö / Tampere White Helsinki - Humppila / Lahti

9 Kenttä: 5 Sammonkatu 8.30 Lahti - Tampere White / Humppila 9.30 Hyvinkää - Loimaa / Tampere White Humppila - Köyliö / Loimaa Kenttä: 10 Mellilä Tampere White - Hyvinkää / Helsinki Köyliö - Helsinki / Hyvinkää Loimaa - Humppila / Helsinki Hyvinkää - Lahti / Köyliö Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu Humppila - Tampere White / Pöytyä (lohko A) Köyliö Hyvinkää / Humppila Kenttä: 7 Niinijoki Helsinki - Loimaa / Tampere (lohko A) Loimaa Lahti / Helsinki Kenttä: 10 Mellilä 8.30 Loimaa - Köyliö / Hyvinkää 9.30 Tampere White - Helsinki / Köyliö Lahti - Humppila / Tampere White Kenttä: 6 Keskuskoulu A5 B5 / A A3 B3 / B A1 B1 / A3 Kenttä: 5 Sammonkatu A6 B6 / B A4 B4 / A A2 B2 / B4 Sarjajärjestelmä: Alkusarja pelataan kahdessa lohkossa yksinkertaisena. Tämän jälkeen pelataan lohkojen väliset sijoitusottelut. Joukkueille 6 7 ottelua / joukkue

10 F-pojat Joukkueet: Espoon Pesis, Humppilan Veikot, Jokioisten Koetus, Lahden Maila-Veikot, Manse PP 06 (Tampere 06), Manse PP 07 (Tampere 07), Turku-Pesis. Kenttä: 11 Puistokatu Turku - Espoo / Tampere Tampere 06 - Lahti / Turku Jokioinen - Humppila / Espoo Kenttä: 9 Hirvihovi Lahti - Tampere 07 / Tampere Espoo - Jokioinen / Lahti Humppila Tampere 06 / Jokioinen Tampere 07 - Turku / Humppila Kenttä: 14 Vesikoski 8.30 Jokioinen - Turku / Tampere Tampere 06 - Espoo /Humppila Tampere 07 - Humppila / Espoo Kenttä: 13 Peltoinen Lahti Jokioinen / Turku Turku Tampere 06 / Jokioinen Espoo Tampere 07 / Tampere Humppila - Lahti /Espoo Kenttä: 12 Jäähalli Jokioinen - Tampere 07 / Tampere Turku Lahti / Humppila Kenttä: 11 Puistokatu 8.30 Tampere 06 - Jokioinen / Lahti 9.30 Espoo - Humppila / Jokioinen Tampere 07 Tampere 06 / Turku Lahti Espoo / Tampere Humppila Turku /Lahti Sarjajärjestelmä: Pelataan yksinkertainen sarja. Joka joukkueelle 6 ottelua / joukkue.

11 D-tytöt kilpasarja Joukkueet: Hämeenkyrön Räpsä, Kokemäen Kova-Väki, Laitilan Jyske, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Pesäkarhut Pori. Kenttä: 5 Sammonkatu Laitila Loimaa / Kokemäki Pori - Hämeenkyrö/ Laitila Kokemäki Loimaa / Hämeenkyrö Kenttä: 10 Mellilä Laitila Pori / Loimaa Hämeenkyrö Kokemäki / Pori Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu 8.30 Hämeenkyrö Laitila / Kokemäki 9.30 Loimaa Pori / Laitila Kenttä: 7 Niinijoki Pori Kokemäki / Hämeenkyrö Loimaa Hämeenkyrö / Pori Kokemäki Laitila / Loimaa Kenttä: 6 Keskuskoulu Alkusarjan 2. Alkusarjan 5. / Alkusarjan 1. Voittaja A, Häviäjä A Alkusarjan 3. Alkusarjan 4. / Alkusarjan 5. Voittaja B, Häviäjä B Kenttä: 5 Sammonkatu 8.30 Alkusarjan 1. Voittaja A / Voittaja B 9.30 Häviäjä A Häviäjä B / Alkusarjan Voittaja A Voittaja B / Häviäjä B Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu Alkusarjan 1. Voittaja B / Häviäjä A Sarjajärjestelmä: Pelataan yksinkertainen alkusarja, jonka jälkeen jatkopelit otteluohjelman mukaisesti. Sijoitukset ratkaistaan yksinkertaisella sarjalla (Alkusarjan 1., voittaja A, voittaja B). Häviäjä A ja häviäjä B ratkaisevat sijat Joukkueille 6 7 ottelua / joukkue.

12 D-tytöt pelisarja, alkulohko A Joukkueet: Espoon Pesis, Hyvinkään Tahko, Hämeenlinnan Paukku, Pöytyän Urheilijat, Roihu (Helsinki). Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu Hyvinkää - Hämeenlinna / Pöytyä Helsinki - Espoo / Hämeenlinna Kenttä: 7 Niinijoki Espoo - Pöytyä / Hyvinkää Hämeenlinna - Helsinki / Espoo Hyvinkää Pöytyä / Hämeenlinna Kenttä: 6 Keskuskoulu 8.30 Pöytyä - Hämeenlinna / Espoo 9.30 Helsinki Hyvinkää / Pöytyä Hämeenlinna - Espoo / Helsinki Kenttä: 5 Sammonkatu Pöytyä Helsinki / Hyvinkää Espoo - Hyvinkää / Helsinki D-tytöt pelisarja, alkulohko B Joukkueet: Janakkalan Jana, Keravan Pesis-Juniorit, Lahden Maila-Veikot, Manse PP (Tampere), Ruoveden Pirkat. Kenttä: 10 Mellilä Kerava Lahti / Tampere Janakkala - Ruovesi / Lahti Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu Ruovesi - Tampere / Kerava Lahti - Janakkala / Ruovesi Kerava Tampere / Lahti Kenttä: 7 Niinijoki 8.30 Tampere Lahti / Ruovesi 9.30 Janakkala Kerava / Tampere Lahti - Ruovesi / Janakkala Kenttä: 6 Keskuskoulu Tampere - Janakkala / Kerava Ruovesi - Kerava / Janakkala

13 D-tytöt pelisarja, jatkolohko C (sijat ) Kenttä: 8 Alastaron Kirkonkylän koulu 8.30 A1 B2 / A B1 A2 / A1 Kenttä: 10 Mellilä B2 A2 / B B1 A1 / A2 D-tytöt pelisarja, jatkolohko D (sijat ) Kenttä: 5 Sammonkatu A3 B5 / A B4 A4 / A3 Kenttä: 10 Mellilä A5 B3 / B2 Kenttä: 7 Niinijoki 8.30 B4 A3 / A A4 B3 / A A5 B5 / A4 Kenttä: 7 Niinijoki A3 B3 / B B4 A5 / B A4 B5 / B4 Sarjajärjestelmä: Aluksi pelataan kaksilohkoinen alkusarja yksinkertaisena sarjana. Alkulohkojen kaksi parasta joukkuetta jatkavat jatkolohko C:ssä, jossa pelataan yksikertainen sarja ; alkulohkon tulokset jäävät voimaan. Jatkolohkon C perusteella ratkaistaan sijat 1 4. Alkulohkojen kolme heikointa joukkuetta jatkavat jatkolohko D:ssä, jossa pelataan yksinkertainen sarja; alkulohkojen tulokset jäävät voimaan. Jatkolohkon D perusteella ratkaistaan sijat Joukkueille 6-7 ottelua / joukkue

14 E-tytöt alkulohko A Joukkueet: Hyvinkään Tahko, Jokioisten Koetus, Lahden Maila-Veikot, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Ruoveden Pirkat. Kenttä: 14 Vesikoski Hyvinkää - Lahti / Loimaa Ruovesi - Jokioinen / Lahti Kenttä: 13 Peltoinen Jokioinen - Loimaa / Hyvinkää Lahti - Ruovesi / Jokioinen Hyvinkää - Loimaa / Ruovesi Kenttä: 12 Jäähalli 8.30 Ruovesi - Hyvinkää / Jokioinen 9.30 Loimaa - Lahti / Ruovesi Kenttä: 11 Puistokatu Lahti - Jokioinen / Hyvinkää Loimaa - Ruovesi / Lahti Jokioinen - Hyvinkää / Loimaa E-tytöt, alkulohko B Joukkueet: Hämeenkyrön Räpsä, Köyliön Lallit, Pesä-Ysit (Lappeenranta), Pöytyän Urheilijat, Roihu (Helsinki). Kenttä: 9 Hirvihovi Helsinki - Hämeenkyrö / Köyliö Lappeenranta - Pöytyä / Hämeenkyrö Kenttä: 14 Vesikoski Pöytyä - Köyliö / Helsinki Hämeenkyrö - Lappeenranta / Pöytyä Helsinki Köyliö / Lappeenranta Kenttä: 13 Peltoinen 8.30 Lappeenranta Helsinki / Pöytyä 9.30 Köyliö - Hämeenkyrö / Lappeenranta Kenttä: 12 Jäähalli Hämeenkyrö - Pöytyä / Helsinki Köyliö - Lappeenranta / Hämeenkyrö Pöytyä Helsinki / Köyliö

15 E-tytöt jatkolohko C (sijat 1-4) Kenttä: 14 Vesikoski 8.30 A1 B2 / A B1 A2 / A1 Kenttä: 14 Vesikoski B2 A2 / B B1 A1 / A2 E-tytöt pelisarja, jatkolohko D (sijat ) Kenttä: 11 Puistokatu A3 B5 / A B4 A4 / A3 Kenttä: 9 Hirvihovi A5 B3 / B2 Kenttä: 9 Hirvihovi 8.30 B4 A3 / A A4 B3 / A A5 B5 / A4 Kenttä: 9 Hirvihovi A3 B3 / B B4 A5 / B A4 B5 / B4 Sarjajärjestelmä: Aluksi pelataan kaksilohkoinen alkusarja yksinkertaisena sarjana. Alkulohkojen kaksi parasta joukkuetta jatkavat jatkolohko C:ssä, jossa pelataan yksikertainen sarja ; alkulohkon tulokset jäävät voimaan. Jatkolohkon C perusteella ratkaistaan sijat 1 4. Alkulohkojen kolme heikointa joukkuetta jatkavat jatkolohko D:ssä, jossa pelataan yksinkertainen sarja; alkulohkojen tulokset jäävät voimaan. Jatkolohkon D perusteella ratkaistaan sijat Joukkueille 6-7 ottelua / joukkue

16 F-tytöt pelisarja Joukkueet: Hyvinkään Tahko, Hämeenkyrön Räpsä, Janakkalan Jana, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Mynämäen Vesa G, Ruoveden Pirkat, Vihdin Pallo. Kenttä: 13 Peltoinen Vihti - Hyvinkää / Ruovesi Mynämäki G - Loimaa / Vihti Janakkala - Hämeenkyrö / Hyvinkää Kenttä: 12 Jäähalli Loimaa - Ruovesi / Mynämäki G Hyvinkää - Janakkala / Loimaa Hämeenkyrö Mynämäki G / Janakkala Ruovesi - Vihti / Hämeenkyrö Kenttä: 11 Puistokatu 8.30 Janakkala - Vihti / Ruovesi 9.30 Mynämäki G - Hyvinkää /Hämeenkyrö Ruovesi - Hämeenkyrö / Hyvinkää Kenttä: 9 Hirvihovi Loimaa Janakkala / Vihti Vihti Mynämäki G / Janakkala Hyvinkää Ruovesi / Mynämäki G Hämeenkyrö - Loimaa /Hyvinkää Kenttä: 14 Vesikoski Janakkala - Ruovesi / Mynämäki G Vihti Loimaa / Hämeenkyrö Kenttä: 13 Peltoinen 8.30 Mynämäki G - Janakkala / Loimaa 9.30 Hyvinkää - Hämeenkyrö / Janakkala Ruovesi Mynämäki G / Vihti Kenttä: 13 Peltoinen Loimaa Hyvinkää / Ruovesi Hämeenkyrö Vihti / Loimaa Sarjajärjestelmä: Pelataan yksinkertainen sarja. Joka joukkueelle 6 ottelua / joukkue.

17 F-tytöt kilpasarja Joukkueet: Manse PP 06 (Tampere 06), Manse PP 07 (Tampere 07), Mynämäen Vesa, Pesäkarhut Pori Kenttä: 12 Jäähalli Tampere 06 Tampere 07 / Pori Mynämäki Pori / Tampere 07 Kenttä: 11 Puistokatu Pori Tampere 06 / Mynämäki Tampere 07 Mynämäki / Tampere 06 Kenttä: 9 Hirvihovi 8.30 Tampere 06 Mynämäki / Pori 9.30 Tampere 07 Pori / Tampere 06 Kenttä: 14 Vesikoski Tampere 07 Tampere 06 / Mynämäki Pori Mynämäki / Tampere 07 Kenttä: 13 Peltoinen Tampere 06 Pori / Tampere Mynämäki Tampere 07 / Tampere 06 Kenttä: 12 Jäähalli 9.30 Mynämäki Tampere 06 / Pori Pori Tampere 07 / Mynämäki Sarjajärjestelmä: Pelataan kaksinkertainen sarja. Joka joukkueelle 6 ottelua / joukkue. Tulospalveluohje Loimaan alueleirillä ottelun kotijoukkue ilmoittaa välittömästi ottelun päätyttyä ottelun lopputuloksen Pesistulospalveluun tekstiviestillä alla olevien ohjeiden mukaisesti. Ottelun pöytäkirjassa näkyy ottelun ID- numero, jonka tarvitset viestissä. Näppäile viesti seuraavaan muotoon: id-numero juoksut/kotijoukkue juoksut /vierasjoukkue esimerkki: Lähetä viesti numeroon: Viestiin ei saa laittaa mitään muuta (ei esim. sarjaa, joukkueiden nimi ym.). Viestissä ei saa olla ylimääräisiä kirjaimia tai merkkejä. Välilyöntien määrällä ei merkitystä. Tulospalvelunumero on tavallinen liittymä, eli siihen lähetetyn viestin hinta on tavallisen tekstiviestin hinta. Tekstiviestiin ei tule vastausta. Tulokset näkyvät netissä noin minuutin kuluttua.

18 Kenttärajoitukset 1. Pesäpallostadion Kakkospuolen merkitystä kohdasta (mänty) nurmikon reunaa kiertäen kotipesän takana olevan laatoituksen reuna. Siitä katsomon edessä olevaa nurmikon reunaa kolmospuolen katsomon päähän. 2. Harjoituskenttä Kakkospuolen takakulmasta pensasaidan reunaa pitkin, kiertäen kotipesän takana olevan nurmikon reunaa pitkin kolmospuolen takakulmaan nurmikon reunaa pitkin. 3. Metsämaan kenttä Kolmospuolella nurmikon reuna, kakkospuolella kalkkiviiva. 4. Alastaron pesäpallokenttä Kakkospuolella asfaltin reuna takakulmasta alkaen, katsomon alusta 5. Sammonkadun kenttä Kolmospuolella takakulmasta koivujen linja. Kakkospuolella verkkoaidan tausta. 6. Keskuskoulun kenttä Kolmospuolen verkkoaita ja aidan linja (aukko keskellä aitaa) takarajan kulmaan asti. 7. Niinijoen koulun kenttä Kotipesän takana olevan aidan tausta. 8. Alastaron Kirkonkylän koulu Kolmospuolella takakulmasta nurmikon reunaa potkuseinään asti. 9. Hirvihovin kenttä Aitojen taustat (tenniskenttä). 10. Mellilä Asemaseudun koulun kenttä Kolmospuolella koivujen linja, kotipesän takana mustan verkkoaidan tausta, kakkospuolella kalkkiviiva. 11. Puistokadun kenttä Kotipesän takana oleva verkkoaita (aidan tausta) sekä kakkospuolella oleva kopin alusta. 12. Jäähallin kenttä Kolmospuolella parkkialueen asfaltin reuna. 13. Peltoisten kenttä Kakkoskulmasta kolmoskulmaan kiertäen nurmikon reunaa ja verkkoaitaa pitkin. Kotipesä takana kalkkiviiva. 14. Vesikosken kenttä Kotipesän takana ja kolmospuolella koivujen linja. Muistakaa, että sääntöjen perusteella takarajan ja sen jatkeiden taakse ei voi laittaa rajoituksia. Yleisö saattaa aiheuttaa ottelukohtaisia muutoksia rajoituksiin. Kentän rajoitukset pitää käydä läpi alkukiilassa jokaisessa ottelussa!

Loimaan alueleirin alustavat otteluohjelmat on julkaistu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjelmat päivitetään pesistulospalveluun 14.6.

Loimaan alueleirin alustavat otteluohjelmat on julkaistu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjelmat päivitetään pesistulospalveluun 14.6. Loimaan alueleirin alustavat otteluohjelmat on julkaistu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Ohjelmat päivitetään pesistulospalveluun 14.6. D-pojat kilpasarja Joukkueet: Espoon Pesis k, Hyvinkään Tahko Brown,

Lisätiedot

Naperoleirin kilpailumääräykset

Naperoleirin kilpailumääräykset Naperoleirin kilpailumääräykset Valtakunnallisella naperoleirillä noudatetaan voimassa olevia pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä jäljessä esitetyin poikkeuksin. Kilpailumääräyksiä koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

Nuorisoleirin kilpailumääräykset 2016

Nuorisoleirin kilpailumääräykset 2016 Nuorisoleirin kilpailumääräykset 2016 Valtakunnallisella Nuorisoleirillä noudatetaan voimassa olevia pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä jäljessä esitetyin poikkeuksin. Kilpailumääräyksiä koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

Tenavaleirin kilpailumääräykset

Tenavaleirin kilpailumääräykset Tenavaleirin kilpailumääräykset Valtakunnallisella tenavaleirillä noudatetaan voimassa olevia pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä jäljessä esitetyin poikkeuksin. Kilpailumääräyksiä koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

Naperoleirin kilpailumääräykset

Naperoleirin kilpailumääräykset Naperoleirin kilpailumääräykset Valtakunnallisella naperoleirillä noudatetaan voimassa olevia pelisääntöjä ja kilpailumääräyksiä jäljessä esitetyin poikkeuksin. Kilpailumääräyksiä koskevissa kysymyksissä

Lisätiedot

VALTAKUNNALLISTEN LEIRIEN KILPAILUMÄÄRÄYKSET ( )

VALTAKUNNALLISTEN LEIRIEN KILPAILUMÄÄRÄYKSET ( ) VALTAKUNNALLISTEN LEIRIEN KILPAILUMÄÄRÄYKSET (27.4.2016) Naperoleirin kilpailumääräykset Naperopesissäännöt Tenavaleirin kilpailumääräykset Suurleirin kilpailumääräykset Nuorisoleirin kilpailumääräykset

Lisätiedot

VALTAKUNNALLISTEN LEIRIEN KILPAILUMÄÄRÄYKSET 2017

VALTAKUNNALLISTEN LEIRIEN KILPAILUMÄÄRÄYKSET 2017 21.2.2017 VALTAKUNNALLISTEN LEIRIEN KILPAILUMÄÄRÄYKSET 2017 Naperoleirin kilpailumääräykset Naperopesissäännöt Tenavaleirin kilpailumääräykset Suurleirin kilpailumääräykset Nuorisoleirin kilpailumääräykset

Lisätiedot

Alueleiri 2016 / Tampere. C- ja B-juniorit

Alueleiri 2016 / Tampere. C- ja B-juniorit Alueleiri 2016 / Tampere Sisältö: majoituskoulut C- ja B-juniorit leiri- ja otteluohjelmat ruokailupaikat kentät parkkipaikat käytännön asiat / yhteystiedot Majoituskoulut Majoituskouluille on mahdollista

Lisätiedot

C-pojat, aluesarja 2017

C-pojat, aluesarja 2017 C-pojat, aluesarja 2017 Joukkueet: Eurajoen Veikot, Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Ulvilan Pesä-Veikot ja Ylöjärven Pallo. ke

Lisätiedot

Kirjuriohjeet, Pieni ottelupöytäkirja

Kirjuriohjeet, Pieni ottelupöytäkirja Kirjuriohjeet, 2007 Kirjuriohjeet, pieni ottelupöytäkirja Tässä kirjuriohjeessa selostetaan miten Pohjois-Suomen Pesis ry:n aluesarjan pesäpallon pientä ottelupöytäkirjaa täytetään ja merkinnät siihen

Lisätiedot

C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli)

C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli) C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli) Joukkueet: Eurajoen Veikot, Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Ulvilan Pesä-Veikot ja Ylöjärven

Lisätiedot

Infolehti. Tietoa ja faktaa..

Infolehti. Tietoa ja faktaa.. Infolehti Tietoa ja faktaa.. Leiriorganisaatio Leiriorganisaatio Suurleiri 2013 Kempele Tehtäväalue Etu- ja sukunimi email GSM Suojelija Tuomas Lohi Johto Pekka Koivusaari pekka.koivusaari@ovi.com 040-7374832

Lisätiedot

KIRJURIOHJEET. Tässä oppaassa käymme lävitse liitonsarjan pöytäkirjan. Käymme lävitse sen täyttöohjeet ja merkinnät.

KIRJURIOHJEET. Tässä oppaassa käymme lävitse liitonsarjan pöytäkirjan. Käymme lävitse sen täyttöohjeet ja merkinnät. KIRJURIOHJEET Tässä oppaassa käymme lävitse liitonsarjan pöytäkirjan. Käymme lävitse sen täyttöohjeet ja merkinnät. Tähän pöytäkirjaan merkitään pelitapahtuma jokaiselle pesävälille erilaisin merkein ja

Lisätiedot

ALUESARJAT KÄYNNISTYMÄSSÄ, MUUTOKSIA TULOSPALVELUKÄYTÄNTÖÖN TEKSTI Sami Ritola

ALUESARJAT KÄYNNISTYMÄSSÄ, MUUTOKSIA TULOSPALVELUKÄYTÄNTÖÖN TEKSTI Sami Ritola ETULAITON ETELÄN PESIKSEN VERKKOLEHTI 2/2016 ALUESARJAT KÄYNNISTYMÄSSÄ, MUUTOKSIA TULOSPALVELUKÄYTÄNTÖÖN Tulevan kauden aluesarjojen ensimmäiset pelit pelataan jo lähipäivinä ja uusi kausi tuo tullessaan

Lisätiedot

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v. 1(5) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

Kotipesä. kesäkuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. kesäkuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote kesäkuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Juoksu,

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN MAILAN D-POIKA PESISPOMPPUTURNAUS LA

KANKAANPÄÄN MAILAN D-POIKA PESISPOMPPUTURNAUS LA KANKAANPÄÄN MAILAN D-POIKA PESISPOMPPUTURNAUS LA 9.5.2015 Kop, Kop, hereillä -kohta mennään Koulunpenkeillä on pian istuttu jo väsymiseen asti ja nyt alkavat pelimiesten ajatukset karkailemaan auringon

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2016 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA 1. PELIPÄIVÄT Maakuntasarjoissa pelataan sarjaohjelmaan merkittyinä päivinä, muissa

Lisätiedot

Itä-Suomen aluesarjat 2015 TÄRKEITÄ ASIOITA ALUESARJAN KILPAILUMÄÄRÄYKSISTÄ, SÄÄNNÖISTÄ JA TURNAUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ

Itä-Suomen aluesarjat 2015 TÄRKEITÄ ASIOITA ALUESARJAN KILPAILUMÄÄRÄYKSISTÄ, SÄÄNNÖISTÄ JA TURNAUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ Itä-Suomen aluesarjat 2015 TÄRKEITÄ ASIOITA ALUESARJAN KILPAILUMÄÄRÄYKSISTÄ, SÄÄNNÖISTÄ JA TURNAUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ Kilpailumääräyksistä Otteluaika: C- ja D-junioreissa sekä E-poikien kilpasarjassa pelataan

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

Naisten Superpesiksen otteluohjelma 2013

Naisten Superpesiksen otteluohjelma 2013 Naisten Superpesiksen otteluohjelma 2013 Joukkueet: Kempeleen Kiri; Kirittäret, Jyväskylä; Lapuan Virkiä; Mansen Räpsä, Hämeenkyrö/Tampere; Pesäkarhut, Pori; Pesä Ysit, Lappeenranta; Rauman Lukko; Roihu,

Lisätiedot

Kirjuriohjeet, Pieni ottelupöytäkirja

Kirjuriohjeet, Pieni ottelupöytäkirja Kirjuriohjeet, 4 PÖYTÄKIRJAN RAKENNE Pesäpallon pieni ottelupöytäkirja jakautuu neljään osaan. 1. Ottelun perustiedot, ottelutulos ja tuomarit 2. Joukkuetiedot Pelaajanumero on (1-12), jolla pelaaja on

Lisätiedot

Varsinais-Suomen Pesis ry p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Varsinais-Suomen Pesis ry p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE huhtikuu 2015 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

NAISTEN FINAALIT 2014

NAISTEN FINAALIT 2014 NAISTEN FINAALIT 2014 Otteluohjelma la 06.09. klo 13.00 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä su 07.09. klo 13.00 Kirittäret, Jyväskylä Lapuan Virkiä la 13.09. klo 16.30 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2012 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA

POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2012 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA POHJOIS-SUOMEN PESIS RY:N SARJOISSA 2012 NOUDATETAAN PPL:N KILPAILUSÄÄNTÖJEN LISÄKSI SEURAAVIA MÄÄRÄYKSIÄ JA OHJEITA 1. PELIPÄIVÄT Maakuntasarjoissa sekä miesten ja naisten aluesarjoissa pelataan sarjaohjelmaan

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. huhtikuu 2017

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. huhtikuu 2017 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE huhtikuu 2017 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY

KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY VERSIOPÄIVITYKSET 20.4.2016 Ohje luotu/mari Timgren 14.4.2017 Päivitetty mm. pöytäkirjojen toimitustavat/mt SISÄLLYS 1 KIRJURIN TEHTÄVÄT...

Lisätiedot

LYÖNTIMYLLY PESIS. Suomen Pesäpalloliitto ry

LYÖNTIMYLLY PESIS. Suomen Pesäpalloliitto ry LYÖNTIMYLLY PESIS 1 PELI-IDEA Lyöntimyllyssä pelaa kaksi 4-6 hengen joukkuetta. Joukkueiden tavoitteena on tehdä pisteitä. Pisteiden määrä ratkaisee jakson voiton. Jakso päättyy, kun toisella joukkueella

Lisätiedot

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus.

Seuran tulee aina käyttää ensisijaisesti saavuttamansa korkeimman sarjatasonsa pelioikeus. 1(6) KAUKALOPALLO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton kaukalopallomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kaukalopalloliiton sääntöjä sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin poikkeuksin.

Lisätiedot

NAISTEN FINAALIT 2015

NAISTEN FINAALIT 2015 NAISTEN FINAALIT 2015 Otteluohjelma la 05.09. klo 13.00 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä su 06.09. klo 13.00 Kirittäret, Jyväskylä Lapuan Virkiä la 12.09. klo 12.00 Lapuan Virkiä Kirittäret, Jyväskylä

Lisätiedot

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta. 1(5) SALIBANDY 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton salibandymestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Salibandyliiton sääntöjä ( www.salibandy.net ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä alla olevin

Lisätiedot

Kotipesä. elokuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. elokuu 2013. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote elokuu 2013 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Legendaarinen

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan. 1(5) JÄÄKIEKKO 1 YLEISTÄ Sotilasurheiluliiton jääkiekkomestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton harraste- ja seniorisääntöjä ( www.finhockey.fi ) sekä Suomen Sotilasurheiluliiton yleissääntöjä

Lisätiedot

KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA

KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA KIRJURIOHJEET, PIENI OTTELUPÖYTÄKIRJA ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY 20.4.2016 SISÄLLYS 1 KIRJURIN TEHTÄVÄT... 3 2 PÖYTÄKIRJAN RAKENNE... 4 3 PÖYTÄKIRJAAN ENNEN OTTELUA TEHTÄVÄT MERKINNÄT... 4 4 OTTELUN AIKANA

Lisätiedot

PESIS. Suomen Pesäpalloliitto ry

PESIS. Suomen Pesäpalloliitto ry PESIS 1 PELI-IDEA Hitteriottelussa pelaa kaksi 4-6 hengen joukkuetta. Joukkueiden tavoitteena on tehdä pisteitä. Pisteiden määrä ratkaisee jakson voiton. Jakso päättyy, kun toisella joukkueella on kymmenen

Lisätiedot

SUOJELIJAN TERVEHDYS

SUOJELIJAN TERVEHDYS SUOJELIJAN TERVEHDYS KAUPUNGINJOHTAJAN TERVEHDYS Tervetuloa Turkuun! Pesäpalloa on usein kutsuttu Suomen kansallisurheiluksi eikä olekaan liioiteltua sanoa, että maailman korkeatasoisimmat pesäpallopelit

Lisätiedot

Superpesis Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Miesten Superpesiksen otteluohjelma 2013

Superpesis Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Miesten Superpesiksen otteluohjelma 2013 Miesten Superpesiksen otteluohjelma 2013 Joukkueet: Alajärven Ankkurit; Hyvinkään Tahko; Joensuun Maila; Jyväskylän Kiri; Kankaanpään Maila; Kiteen Pallo -90; Koskenkorvan Urheilijat; Kouvolan Pallonlyöjät;

Lisätiedot

Osoite. Puhelin Sposti

Osoite. Puhelin Sposti Nimi Seura Osoite Puhelin Sposti 1) Muistathan tuomarina seuraavat asiat? a) Milloin tuomarin on saavuttava kentälle? minuuttia ennen peliä. b) Montako pelaajaa joukkueessa on vähintään oltava? pelaajaa.

Lisätiedot

www.salibandyturnaukset.com C - P O J A T Alkusarja A Tiikerit C96 Rangers Saukot Laitilan Jyske 3 3 0 0 18-7 6 3 1 1 1 7-9 3 3 1 0 2 9-9 2 3 0 1 2 3-12 1 9.45 - Laitilan Jyske 1-1 kenttä 1 12.00 Laitilan

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS Laaksolahdessa 6.4.2013 Turnaukseen osallistuu 6 seuraa yhteensä 10 peliryhmällä. Ottelut pelataan turnauksen otteluohjelman mukaisesti. Joukkueiden/peliryhmien

Lisätiedot

Ensimmäinen tehtävä su 10.5.1992 Vaasan Maila - Riihimäen Pallonlyöjät pt tulos: 6-8 yleisöä: 1702 st: Juhani Hirvelä

Ensimmäinen tehtävä su 10.5.1992 Vaasan Maila - Riihimäen Pallonlyöjät pt tulos: 6-8 yleisöä: 1702 st: Juhani Hirvelä Jouni Ojala kausi kotipaikka kauden tuomaristatus yhteensä runkosarja up/ps/kp ms/js/pve ve pr um/fi arvo-ott. & palkinnot tuomaripari peleissä *1968 1992 Seinäjoki A-tasolle valittu 11 9 1 1 0 0 0 Juhani

Lisätiedot

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 Leirit 2012 Alueleiri Ulvilassa PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 D-tytöt päätyivät alkulohkonsa toiselle sijalle voittaen kaikki muut ottelunsa, mutta häviten niukasti Fera

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja 6.3.2014 III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja Huom. Välierät ja finaalit pelataan paras kahdesta järjestelmällä (ja 2 pisteen systeemillä) peliajan

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote KENTÄT PÖLLYÄVÄT LÄHES JOKA ILTA 10 Kesäkuun alku on pesisfanille kiireistä aikaa, sillä pelejä on joka päivä jossakin maakunnan kolkassa. Juhannuksen lähestyminen tietää kuitenkin usein pientä lepoa.

Lisätiedot

PESÄPALLON SÄÄNTÖTESTI 2014

PESÄPALLON SÄÄNTÖTESTI 2014 1 PESÄPALLON SÄÄNTÖTESTI 2014 VASTAAJAN NIMI: SÄHKÖPOSTIOSOITE: PUHELINNUMERO: Ympyröi oikea vastaus. 1) Hutunkeittoon osallistuvat a. Pelituomari ja joukkueiden kapteenit b. Pelituomari ja kuka tahansa

Lisätiedot

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE MINI- JA MIDITENNISKIERTUE Minitennis Osallistumiskelpoisuus, luokkajako, ilmoittautuminen ja osanottajamäärän rajoittaminen Minitenniskilpailuun osallistuvan pelaajan ei tarvitse maksaa kilpailulisenssiä.

Lisätiedot

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus

-turnaus MIKKELI. Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus YKKÖSPALKINTO -turnaus 9.4.2016 MIKKELI Virallinen Suomen jääkiekkoliiton alainen F1-06 -turnaus Päivitetty 15.1.2016. Muutokset mahdollisia. Ajankohta ja paikka Sunnuntai 9.4.2016. Mikkelin jäähalli ja

Lisätiedot

KOTIPESÄ - VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE

KOTIPESÄ - VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE KOTIPESÄ - VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE HUHTIKUU 2013 Kevät on kylvön aikaa Vaikka kevään tulo näyttää kovasti pitkittyvän, tietää jokainen maan lähellä asuva, että mitä keväällä kylvää, sitä

Lisätiedot

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat

Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Rullakiekko 2017 Sarjatoiminta Eteläisen alueen sarjat Huomio! Ilmoittautumalla Eteläisen alueen rullakiekkosarjoihin, joukkueet sitoutuvat ilmoittamaan kotiotteluidensa tulokset sähköpostilla osoitteeseen

Lisätiedot

CURLINGIN MIESTEN SM-SARJAN SÄÄNNÖT KAUDELLA 2007-2008

CURLINGIN MIESTEN SM-SARJAN SÄÄNNÖT KAUDELLA 2007-2008 CURLINGIN MIESTEN SM-SARJAN SÄÄNNÖT KAUDELLA 2007-2008 Pelijärjestelmä Sarja pelataan siten, että mestaruussarjassa pelaa kahdeksan (8) joukkuetta, I-divisioonassa kahdeksan (8) joukkuetta ja loput kymmenen

Lisätiedot

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/

Pelaajaluettelot nähtävissä osoitteessa http://www.finhockey.fi/alueet/kymi-saimaa/tulospalvelu_2011-2012/tilastoitavat_sarjat/ Kuntokiekon lisäohjeet: Pelaajaluettelot Joukkueet toimittavat aluepäällikölle joukkueensa pelaajaluettelot ennen sarjan alkua. Yhteyshenkilö ilmoittaa pelaajamuutokset välittömästi aluepäällikölle. Vain

Lisätiedot

PELIOHJEET KUNSTENNIEMEN LEIRIKESKUS

PELIOHJEET KUNSTENNIEMEN LEIRIKESKUS PELIOHJEET PETANQUE: Pelivälineet: Metalliset kuulat, joiden läpimitta on 70,5-80 mm ja paino 650-800 g. Puinen maalipallo (snadi), jonka halkaisija on 29-31 mm. Pelialusta voi olla millainen tahansa,

Lisätiedot

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu HPK Jokerit Jukurit JYP Turnausjoukkueet Turnauksen otteluohjelma Nro Pvm Aika Paikka Lohko Joukkue A Joukkue B.4.20 9:45 Kilpahalli AA Jukurit JYP 4 - LT 2.4.20 0:50 Kilpahalli AA Jokerit HPK 4-2 LT.4.20

Lisätiedot

MIESTEN PRONSSIOTTELUT 2012

MIESTEN PRONSSIOTTELUT 2012 MIESTEN PRONSSIOTTELUT 2012 Otteluohjelma la 01.09. klo 16.00 Joensuu - Raahe su 02.09. klo 16.00 Raahe - Joensuu tarvittaessa la 08.09. klo 16.00 Joensuu - Raahe Pronssipelien historiaa Pronssiotteluja

Lisätiedot

PESÄPALLOKYPÄRISSÄ CE- MERKINTÄ, KARHUN 555 SENIOR KÄYTTÖ KIELLETTY TEKSTI Sami Ritola

PESÄPALLOKYPÄRISSÄ CE- MERKINTÄ, KARHUN 555 SENIOR KÄYTTÖ KIELLETTY TEKSTI Sami Ritola ETULAITON ETELÄN PESIKSEN VERKKOLEHTI 3/2016 PESÄPALLOKYPÄRISSÄ CE- MERKINTÄ, KARHUN 555 SENIOR KÄYTTÖ KIELLETTY Pesäpalloliiton kilpailun johtoryhmä on päättänyt, että kaikissa pesäpallo-otteluissa vaaditaan

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 16. JEKKU -TURNAUS la 17.1.2015 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 17.1.2015. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

XXXVII KULTAVASKOOLI TURNAUS ROVANIEMI

XXXVII KULTAVASKOOLI TURNAUS ROVANIEMI XXXVII KULTAVASKOOLI TURNAUS 27-29.6.2014 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. 14. JEKKU -TURNAUS la 12.1.2013 Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22. Turnauspäivä on lauantai 12.1.2013. Ottelut pelataan klo 09.00 19:00 välisenä

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

TERVETULOA HARRASTEKIEKKO PUULAAKIIN 2015

TERVETULOA HARRASTEKIEKKO PUULAAKIIN 2015 1 TERVETULOA HARRASTEKIEKKO PUULAAKIIN 2015 Paikka Nivalan jäähalli Aika 11.4.2015 3.5.2015 Järjestäjä Nivalan Liikuntakeskus Oy/liikuntapalvelut Joukkueet Kiekko 5000 Maliskylän vauhti ja lämäri Lehtola

Lisätiedot

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala

* Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala PESÄPALLOJAOSTO 1(5) * Perustettu v. 1946, pj. Vilho Rintala 1933 Pesäpallon ohjaaminen annettiin Heikki Lammin tehtäväksi. 1934 Miehet Osallistuivat piirin B-sarjaan. 1948 Miehet voittivat sarjassaan

Lisätiedot

MIESTEN PRONSSIOTTELUT 2011

MIESTEN PRONSSIOTTELUT 2011 MIESTEN PRONSSIOTTELUT 2011 Otteluohjelma to 01.09. klo 16.00 Raahe - Kouvola la 03.09. klo 16.00 Kouvola - Raahe tarvittaessa su 04.09. klo 17.00 Raahe - Kouvola Pronssipelien historiaa Pronssiotteluja

Lisätiedot

IV KarKiLentis klo

IV KarKiLentis klo klo. 10.00-18.00 Kankaanpään liikuntakeskus Osoite:Jämintie 10, 38700 Kankanpää.(Liikuntahalli sijaitsee samassa rakennuksessa uimahallin kanssa). Tiedustelut;Leena Koskinen 050 351 8350 (parhaiten tavoitat

Lisätiedot

Ensimmäinen tehtävä su Imatran Pallo-Veikot - Alajärven Ankkurit st tulos: 7-3 yleisöä: 3536 pt: Terho Valtonen

Ensimmäinen tehtävä su Imatran Pallo-Veikot - Alajärven Ankkurit st tulos: 7-3 yleisöä: 3536 pt: Terho Valtonen Pekka Salovaara kausi kotipaikka kauden tuomaristatus yhteensä runkosarja up/ps/kp ms/js/pve ve pr um/fi arvo-ott. & palkinnot tuomaripari peleissä *1957 1989 Kouvola A-tasolle valittu 13 10 2 0 1 0 0

Lisätiedot

Tenavaleirin info-lehti 1 (24)

Tenavaleirin info-lehti 1 (24) Tenavaleirin info-lehti 1 (24) 2 (24) Sisällysluettelo Leirinjohtajan tervehdys... 3 Kilpailupäällikön tervehdys... 4 1. Saapuminen leirille... 4 2. Leirikanslia / Kilpailukanslia / Tuomarikanslia... 5

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

Pesäpallon Suurleirin leirilehti 0 / 2012

Pesäpallon Suurleirin leirilehti 0 / 2012 Pesäpallon Suurleirin leirilehti 0 / 2012 Pesäpalloväki, taas nähdään arkaudessa Meillä Suurleirin järjestelijöillä on jälleen iso ilo kutsua pelaajat, valmentajat, tuomarit, lasten vanhemmat ja kaikki

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Kotipesä. elokuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. elokuu 2012. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote elokuu 2012 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi Pesiskesä

Lisätiedot

PELIVASTAAVAN TAI KENTÄN VANHIMMAN OHJEET:

PELIVASTAAVAN TAI KENTÄN VANHIMMAN OHJEET: PELIVASTAAVAN TAI KENTÄN VANHIMMAN OHJEET: Ennen pelikautta: Tarkista pelit ja aikataulut. Jos tulee pelisiirtoja, ilmoita niistä PohjoisSuomen Pesikselle ja oman seuran tuomarivastaavalle. Viikko ennen

Lisätiedot

Varaudu kesän aurinkoon

Varaudu kesän aurinkoon Infolehti Osta ikkunat, saat kaihtimet kaupanpäälle! www.pihla.fi Varaudu kesän aurinkoon Nyt on aika hankkia uudet ikkunat ja ovet. Kesän kunniaksi Pihla tarjoaa ikkunaostajalle kaihtimet veloituksetta.

Lisätiedot

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote VILKAS PESISKESÄ KÄÄNTYY SYYSKUULLE Ensimmäisenä SUURET ONNITTELUT PÖYTYÄLLE!!! Aivan kuten viime kesäloman päätteeksi, saa taas lähettää onnitteluja Pöytyän Urheilijoiden

Lisätiedot

Ylempi Jatkolohko M (F2) Ylempi Jatkolohko N (F2)

Ylempi Jatkolohko M (F2) Ylempi Jatkolohko N (F2) Rantalakeusturnaus 18. - 20.01 2013: Joukkueet sarjoittain ja lohkojako F1-03 F2-04 1 Kuusamon Pallokarhut (PaKa) 1 Raahen jääkiekkoklubi (RJK) 2 Kiekko-Oulu 2 Kuusamon Pallokarhut (PaKa) 3 Tornion IHC

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. kesäkuu 2015

KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE. kesäkuu 2015 KOTIPESÄ VARSINAISSUOMALAISEN PESISVÄEN TIEDOTE kesäkuu 2015 Varsinais-Suomen Pesis ry. - Yliopistonkatu 31, 20100 Turku - p. 040 3578768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi - www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY 1 (5) Nuorisotyö PALOBANDY -SÄÄNNÖT

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY 1 (5) Nuorisotyö PALOBANDY -SÄÄNNÖT HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY 1 (5) PALOBANDY -SÄÄNNÖT 1 KILPAILUN TARKOITUS Kilpailun tarkoituksena on kehittää palokuntanuorten fyysistä kuntoa ja opettaa toimimaan ryhmänä, sekä antaa tilaisuus kisailla

Lisätiedot

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULO! 33. -turnaus 4. - 16.4.2016 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 34 joukkuetta 6 eri sarjassa. KIINTIÖ 6 joukkuetta

Lisätiedot

MIESTEN FINAALIT 2009

MIESTEN FINAALIT 2009 MIESTEN FINAALIT 2009 Kolmella voitolla mestariksi Finaalien historiaa Finaaleja on pelattu vuosina 1922-1930, 1932-1939, ja 1986-2008. Sen lisäksi sarjamuotoisessa järjestelmässä mestaruudesta on tasapisteissä

Lisätiedot

30. PEHMOLENTIS - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013. Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

30. PEHMOLENTIS - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013. Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULOA! Tämä on lopullinen otteluohjelma. 30. - juhlaturnaus 8.- 20.4.2013 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 42

Lisätiedot

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015 Lohko Kenttä Pelattu Impivaara 1 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo 14 27.1.2016 10:00 PieKok Pori 17 27.1.2016 11:00 Tampere Pori 18 27.1.2016 12:00 Espoo PieKok 16 27.1.2016

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

INFOLEHTI NUORISOLEIRI 2013 TURKU

INFOLEHTI NUORISOLEIRI 2013 TURKU INFOLEHTI NUORISOLEIRI 2013 TURKU Miksi syödä Xylitol Jenkki -purukumia? Ksylitoli katkaisee happohyökkäyksen ja siksi se auttaa sinua pitämään hampaasi terveinä ja hymysi kauniina. Tarvitset ksylitolia

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

HTI INFOLE S U U R L E I R I LOIMAA-PÖYTYÄ 27.6.-2.7.2014

HTI INFOLE S U U R L E I R I LOIMAA-PÖYTYÄ 27.6.-2.7.2014 INFOLEHTI SUURLEIRI S U U R L E I R I LOIMAA-PÖYTYÄ 27.6.-2.7.2014 Tomi Björck, keittiömestari Fileepihviduo Kätevässä ämpäripakkauksessa erikseen pakattuina Karamelli- ja Sinappi-BBQ -marinoituja ulkofileepihvejä.

Lisätiedot

Kotipesä. marraskuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote

Kotipesä. marraskuu 2011. - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote Kotipesä - varsinaissuomalaisen pesisväen tiedote marraskuu 2011 Varsinais-Suomen Pesis ry Yliopistonkatu 31, 20100 Turku p. 040-3578 768 toimisto@varsinais-suomenpesis.fi www.varsinais-suomenpesis.fi

Lisätiedot

Pöytäkirjan täyttöohjeet. Ennen pelin alkua kirjuri merkitsee seuraavat ottelutiedot:

Pöytäkirjan täyttöohjeet. Ennen pelin alkua kirjuri merkitsee seuraavat ottelutiedot: Lisenssit ja niiden tarkistus ottelupaikalla / lisenssinumerot Joukkueella tulee olla ottelupaikalla mukana lisenssilista, jonka perusteella tuomari voi tarkistaa lisenssien olevan maksettu. Listan saat

Lisätiedot

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET FKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET 2015-2016 JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa FKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla

Lisätiedot

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa.

Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. OTTELUPÖYTÄKIRJA OHJE TASO SPL Vaasa Tämän ohjeen mukaisesti toimitaan Vaasan piirin niissä sarjoissa, joissa lasketaan sarjataulukot eikä otteluissa tehdä live otteluseurantaa. Sivut 1-5 voi tehdä jo

Lisätiedot

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA

Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA Suomen Salibandyliitto ry TULOSPALVELUMÄÄRÄYKSET KAUDELLA 2017-18 1 Yleistä Tulospalvelumääräyksistä 1.1. Nämä ovat Suomen Salibandyliitto ry:n Tulospalvelumääräykset (TulospM) pelikaudelle 2017 18. Näitä

Lisätiedot

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO

SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO SÄÄNNÖT RANTAVESIPALLO 1.6.2017 Sisällys Noudatettavat säännöt... 3 1 Joukkueet... 3 2 Tuomarit... 3 3 Pelaajavaihdot... 3 4 Puolten arvonta... 4 5 Peliaika... 4 6 Hyökkäysaika... 4 7 Aikalisä... 4 8 Maalivahdin

Lisätiedot