Tiistai klo kunnanvirasto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tiistai klo kunnanvirasto"

Transkriptio

1 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 5/2016 Vanhusneuvosto Aika ja paikka Tiistai klo kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja Merikarvian kunta Marja Niemispelto, sihteeri SPR Merikarvian osasto Jukka Anttila Merikarvian kunta Tapani Koivutalo Merikarvian kunta Antti Karipalo Eläkeliiton Merikarvian yhdistys Sirkka Seppälä varajäsen, Merikarvian Eläkkeensaajat ry Altti Mäntylä Merikarvian Sotaveteraanit ry Irma Stenberg - Merikarvian seniorit ry Kokouksen avaus Puheenjohtaja toivotti tervetulleiksi yksityisen porilaisen kotisairaanhoito- ja hoivayrityksen, Kotivillan, edustajat Ulla Väkiparran, Salla Grönstrandin ja Pirjo Helinin sekä vanhusneuvoston jäsenet. Kokous todettiin asianmukaisesti koollekutsutuksi. 33 Kotivillan toiminnan esittely Muun muassa tämän kotisairaanhoito- ja hoivayrityksen puoleen ovat merikarvialaiset kuluneen kesän aikana kääntyneet, kun Merikarvian terveyskeskus oli suljettuna 6 viikkoa Porin perusturvan päätöksen mukaisesti. Vanhusneuvoston arvion mukaan tämä on ollut edullinen ja varteenotettava vaihtoehto kuntamme ikäihmisille, koska välttämättömät säännölliset laboratoriokäynnit (esim. marevan-koe) olisi terveyskeskuksen kiinnioloaikana pitänyt hoitaa Porissa, jolloin kelataksia käyttäen meno-paluumatkan omavastuu olisi ollut 50 euroa. Yrityksen toiminta-ajatus on luotettavia ja kattavia hoitopalveluita asiakkaiden kotiin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelut ovat saatavilla koko perusturvan alueella Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla. Henkilökuntaan kuuluvat tällä hetkellä Ulla Väkiparta ja Sanna Grönstrand, jotka ovat koulutukseltaan terveydenhoitajia, Ulla Väkiparta lisäksi diabeteshoitaja, sekä Pirjo Helin, perushoitaja ja laboratoriohoitaja. Heistä pääasiassa viimeksi mainittu toimii Merikarvian alueella. Kotivilla tarjoaa esim. veri- ja virtsanäytteiden ottoa Merikarvialla asiakkaan kotona hintaan alkaen 21 euroa, johon tulee matkasta riippuen 5 e lisää noin 10 km:n välein eli esim. Honkajärvellä asuvalle se on 35 euroa. Laboratorionäytteisiin tarvitaan lähete.

2 2 Kotivillan palveluihin kuuluvat mm. verenpaineen mittaus, verensokerin mittaus, hemoglobiinin mittaus, lääkkeiden jaot, pistoshoito (esim. vitamiinipistokset), haava- ja avannehoito, ompeleiden ja hakasten poisto, korvahuuhtelut, suihkutus- ja muu hoivapalvelu, saattoapu esim. kauppaan, asiointiapu ja terveydentilan seuranta. Vanhusneuvostolle esiteltiin yrityksen hinnasto, jonka taso on varsin kohtuullinen. Kela-korvausta maksuista ei tule, mutta lähitulevaisuudessa on mahdollisesti tulossa verohuojennusta kotitalousvähennyksen puitteissa. Ulla Väkiparralla on 14 vuoden kokemus hoivayrittäjänä, toiminta on alkanut Niittyvilla-osuuskuntana. Kaikki kolme yrityksen toimintaa vanhusneuvostolle esitellyttä ovat kokeneita ammatti-ihmisiä ja vaikuttivat jämäköiltä ja empaattisilta. 34 Vanhustenviikon juhla to Siikaisissa Puheenjohtaja oli ollut Siikaisten vanhusneuvoston kokouksessa, josta kertoi terveisiä. Vanhustenviikon tilaisuus on Siikaisten nuorisoseuran talolla, johon mahtuu max. noin 250 henkeä turvallisuusseikat huomioon ottaen. Tapani Kiminkinen siis tulee puhujaksi Siikaisten vanhusneuvoston kutsumana (1000 euroa + verot + matkat 250 e, joihin kuluihin Merikarvian vanhusneuvosto osallistuu 500 eurolla). Siikaisten Martat hoitavat tarjoilun, joka ei maksa osallistujille mitään. Juhla alkaa klo 13. Merikarvian vanhusneuvoston puheenjohtajaa Marika Uimaluotoa on pyydetty pitämään tervetuliaispuhe, jonka jälkeen Kiminkisen puheeseen varataan minuuttia. Voitto Takanen muusikkona tuo kunnolliset äänentoistolaitteet ja huolehtii äänen laadusta. Kiminkisen esityksen jälkeen päiväkodin lapset tuovat oman tervehdyksensä vanhustenviikon juhlaan. Siikaisten nuorisoseurantalo on sen verran pieni, että alun perin suunniteltuja tansseja ei siellä tässä tapahtumassa voida järjestää, mutta Voitto Takanen yhtyeineen laulattaa juhlaväkeä ja yhteislaulujen jälkeen Siikaisten vanhusneuvoston puheenjohtaja Keijo Silvola lausuu loppusanat. Vanhusneuvosto pohti, miten Merikarvialtakin saataisiin väkeä liikkeelle. Sovittiin, että lähetetään linja-autofirmoille tarjouspyynnöt (Ajotrendi - Salmiset, Aaro E. Mäkelä, Rennot reissut ja Raimo Luoma). Tarjouksista edullisin valitaan. Bussi lähtee Merikarvian torilta klo 12 kohti Siikaisia, ottaa matkalta tarvittaessa väkeä ja pysähtyy Tuorilan Seon pihassa noin Altti Mäntylä hoitaa tiedottamisen tilaisuudesta ja bussikuljetuksesta Merikarvia-lehteen.

3 3 35 Pienimuotoinen vanhustenviikon tilaisuus Merikarvialla ti Päätettiin järjestää vanhustenviikolle myös Merikarvialla pienimuotoinen tilaisuus ajatellen niitä, jotka eivät pääse osallistumaan Siikaisissa järjestettävään kuntien yhteiseen juhlaan. Tiistaina klo 14 on bingo- ja yhteislaulutilaisuus Mieslaulajien talolla. Sellainen oli viime keväänä ja sai innostuneen vastaanoton. Altti Mäntylä pyörittää bingoa. Hankitaan yhdessä bingopalkintoja lahjoituksina ja niitä voidaan tarvittaessa myös ostaa paikallisista yrityksistä. Marttoja kutsutaan hoitamaan tarjoilua, joka on osallistujille ilmainen. Yhteislaulua on lupautunut vetämään Sirkka Seppälä Arvo Mäkisen säestyksellä. Samalla kun Altti Mäntylä tiedottaa Siikaisten juhlasta bussikuljetuksineen, hän laittaa to ilmestyvään lehteen myös mainoksen tästä tilaisuudesta. 36 Hyvinvointityöryhmän kuulumisia Vanhusneuvoston edustajana kunnan Hyvinvointityöryhmässä on Altti Mäntylä. Ko. ryhmä on poikkisektorinen ja perustettu toimimaan osana kuntalaisten, vauvasta vaariin, terveyden edistämistä sekä koordinoimaan tasa-arvoisia liikuntamahdollisuuksia. On hienoa, että työryhmään on kutsuttu myös vanhusneuvoston edustaja ajamaan ikääntyvien kuntalaisten hyvinvointiasioita. Kunnan edustajina ovat Jari Kosma, Eetu Aaltonen, Olli Rajala, Aki Ruotsala, Annu Valonen ja Sinikka Oikarinen. Jokainen ryhmän jäsen on tehnyt omalta vastuualueeltaan Hyvinvointiraportin. Altti Mäntylä kertoi työryhmän kokouksista, joita on ollut neljä, ja tavoitteista sekä laatimastaan raportista, jossa selvittää mm. vanhusneuvoston tehtävää, toimintaa, tehtyjä aloitteita ja kannanottoja sekä niiden vaikutusta kunnassa. Vanhusneuvoston rooli on merkittävä ikäihmisten virkistystoiminnan osalta ja se seuraa aktiivisesti kunnan vanhuspalvelujen osalta palvelujen saatavuutta, tasoa ja laajuutta. Ko. raportissa painotetaan, että kuntalaisten tasapuolisen kohtelun on toteuduttava myös Porin perusturvan suhteen ja vanhusneuvosto tähdentää, että esim. terveyskeskuksen antamien monipuolisten palveluiden on toimittava omassa kunnassa vastedes ilman katkoksia. Vanhusneuvoston jäsenet vaativat, että vastaisuudessa perusturvan vuosittaisen kuntakortin sanamuoto on kunnan taholta muotoiltava palvelut tarkasti nimeten. Kokouksessa käydyssä ikääntyneiden ja liikuntarajoitteisten hyvinvointiin liittyvässä keskustelussa tuotiin esille, että Rysän uusien kuntosalilaitteiden hankinta ei heidän osaltaan onnistunut. Arveltiin, että koska esim. painonnosto on Merikarvialla hyvin arvostettu urheilumuoto, laitteetkin ovat enemmänkin sen harrastajia ajatellen hankittu eikä tavallisille ihmisille. Kuntosalista piti tulla esteetön, mutta sitä se ei ole. Myös heräsi kysymys, missä vanhat laitteet ovat; esitettiin arvio, että ovat kyllä jossakin tallessa.

4 4 Merikarviaa verrataan hyvinvointiraporteissa suurin piirtein samankokoiseen kuntaan, Karviaan, ja vertaileva analyysi on jo tehty. Ko. työryhmä on tehnyt yhteisen hyvinvointia edistäviä esityksiä sisältävän Hyvinvointikertomuksen tavoitteineen, mutta se oli vielä vähän puutteellinen ja hiomista vailla, joten vanhusneuvoston jäsenetkin saivat siitä vasta maistiaisia. Raportti toimitetaan ensin loppuvuoden kunnanhallituksen ja sitten kunnanvaltuuston kokoukseen. Valtuustokauden päättyessä ko. kertomus päivitetään. 37 Yhdistysten esittämät asiat Seniorit: Yhdistyksen puheenjohtaja esitti kutsun yhdistyksen 35- vuotisjuhlaan Mieslaulajien talolla. Hän jättää puheenjohtajan tehtävät yhdistyksen syyskokouksessa. Hän on toiminut 3 vuotta puheenjohtajana ja yhdistyksen viralliset asiat ovat ajantasalla ja hyvässä kunnossa ja hän tulee antamaan täyden tukensa valittavalle uudelle puheenjohtajalle. Jäsenhankintaa on vastaisuudessakin tehtävä ja se on haastavaa työtä. Vanhusneuvoston jäsenenä hän on ainakin toistaiseksi. Eläkeliitto: Yhdistyksen edustaja puhui kunnan asukasmäärästä ja siitä, että kunnan väkiluku olisi saatava kasvamaan. Syntyvyyden pitäisi nousta ja paluumuuttoa kannustaa. Hän muisteli Merikarvian Yhteiskoulun perustamisvaiheita: ei ollut itsestään selvää, että koulu perustettaisiin, mutta tänä päivänä on todettava, että koulun käyneitä hyvinvoivia paluumuuttajia saadaan takaisin kuntaan. Hyvää on, että verot ovat pysyneet ennallaan ja kunta plussalla. Sairaanhoito puhuttaa yhdistyksessäkin ja sen todetaan olevan suuri ongelma ajanvarausta myöten. Vanhusasiamiehestä on ollut puhetta, mutta ei vielä tietoa, perustetaanko toimi. Automatisoitu aikakausi tuo vaikeuksia vanhoille, avun hakeminen on ongelmallista varsinkin iäkkäille, yksinäisille, pienituloisille ja liikuntarajoitteisille. Puheenjohtaja Marika Uimaluoto toi esille, että esim. Porissa on nyt toiminnassa vanhusten neuvola Viikkarin Valkamassa, jossa saa erilaisia palveluja. Toivottavasti vastaavanlainen ikäihmisiä palveleva toiminta alkaisi myös Merikarvialla. Eläkkeensaajat: Yhdistyksen edustajan mukaan asiat ovat melko hyvin, kokouksiin ja tilaisuuksiin osallistujamäärä on pysynyt samana, mutta vastuidenkantoon ei ole uusia halukkaita. Jäsenet ovat vuotiaita ja uudet jäsenet olisivat tervetulleita. Veteraanit: Yhdistyksessä on enää harvoja veteraanijäseniä, kannattajajäseniä on enemmän. Yhdistyksen kokouksissa on hyvä henki. Puheenjohtaja on tehtävässään hyvä ja myös yhdistyksen sihteerin tehtävät sujuvat hyvin - yhdistyksen vanhusneuvostoon kuuluva edustajakin auttaa tarvittaessa. Puheenaiheina kokouksissa on usein terveyskeskusasiat ja muu ikääntymiseen liittyvä.

5 5 38 Muut asiat Vanhusneuvoston puheenjohtaja esitti jäsenille toteutumavertailun ad Tapani Koivutalo toi esille toiveen, joka on tullut kuntamme ikäihmisiltä. Kuulemma useampikin ikääntynyt on esittänyt ajatuksen, että voisiko esim. juuri vanhusneuvosto järjestää ennen joulua ikäihmisille jouluostosmatkan bussilla Poriin. Esitys tuntui toteuttamisen arvoiselta ja päätettiin, että ko. reissun järjestelyä aletaan tehdä hyvissä ajoin. Puheenjohtaja kertoi vanhusneuvostolle sekä Mielenterveysseurasta että Satakuntaliiton kautta tulleesta kutsusta Mielellään vanha -seminaariin Helsingissä. Seminaarin järjestäjinä ovat Eläkeliitto, Eläkkeensaajien Keskusliitto, Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto sekä Suomen Mielenterveysseura, jotka kuuluvat Mielellään-verkostoon. Todettiin, ettei seminaariin ole Merikarvian vanhusneuvostosta lähtijöitä. Helena Valli ei päässyt kokoukseen, mutta oli välittänyt tiedon hänelle tulleista kyselyistä koskien turvapuhelinkäytännön muuttumista marraskuun alusta lähtien. Huolestuttavaa on, että sen jälkeen hälytyksiin lähdetään Porista, maksu 45 e/kk sisältäen kaksi käyntiä ja useammasta käynnistä lisämaku 26,50 e kerta. Palvelun tarjoaa Keski- ja Länsi-Porin arviointiyksikkö. Ajatus on ilmeisesti, että laitteen välityksellä olisi puheyhteys asiakkaaseen, mutta hälytystilanteissa matka tuntuu kovin pitkältä. Päätettiin pikaisesti selvittää tarkemmin turvapuhelinasiaa. Vanhusneuvosto on huolissaan Porin kaupungin säästötoimenpiteistä perusturvan puolella, koska niillä on suoranaisia heikentäviä vaikutuksia jo muutenkin huolta herättäviin ikäihmisten palveluihin. Terveyskeskuksen loppuvuoden lomautukset aiheuttavat epävarmuutta palveluiden toimimisesta siitä huolimatta, ettei päädytty sen kokonaan sulkemiseen määräajaksi. Kokouksen päätös ja seuraava kokous Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Seuraava kokous on tiistaina lokakuun 11. päivä kello 16 kunnanvirastolla. Marja Niemispelto

Tiistai 07.06.2016 klo 16.00-17.50 kunnanvirasto

Tiistai 07.06.2016 klo 16.00-17.50 kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 4/2016 Vanhusneuvosto 07.06.2016 Aika ja paikka Tiistai 07.06.2016 klo 16.00-17.50 kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja Merikarvian kunta Marja Niemispelto, sihteeri

Lisätiedot

Keskiviikko klo kunnanvirasto

Keskiviikko klo kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 1/2016 Vanhusneuvosto 17.02.2016 Aika ja paikka Keskiviikko 17.02.2016 klo 16.00-18.25 kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja - Merikarvian kunta Marja Niemispelto,

Lisätiedot

MERIKARVIAN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2016 KOKOUKSET 2016

MERIKARVIAN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2016 KOKOUKSET 2016 1 MERIKARVIAN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2016 KOKOUKSET 2016 Vanhusneuvosto on pitänyt kokouksia kevätkaudella neljä ja syyskaudella kolme. Jäsenet Marika Uimaluoto Merikarvian kunnanvaltuusto

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018 20.11.2018 Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018 Aika maanantaina 5.11.2018 klo 13.00-15.10 Paikka Läsnä Hollolan kunnanvirasto, kokoushuone Vesala Eila Kamppinen, Hollolan seurakunta Matti Ruokolainen,

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2016

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2016 Ikäihmisten Neuvosto Toimintakertomus 2016 1 Sisällys YLEISTÄ... 2 JÄSENET... 3 TYÖVALIOKUNTA... 4 KOKOUKSET... 4 TAPAHTUMAT, KOULUTUKSET... 5 2 YLEISTÄ Ikäihmisten Neuvostolla oli historiansa kuudestoista

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 22.08.2017 klo 10:00-11:22 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (kirjastosali) Käsitellyt asiat Sivu 57 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Tiistai klo kunnanvirasto

Tiistai klo kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 3/2016 Vanhusneuvosto 03.05.2016 Aika ja paikka Tiistai 03.05.2016 klo 16.00-18.25 kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja - Merikarvian kunta Marja Niemispelto,

Lisätiedot

VANH 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 VANH 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 23

VANH 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 VANH 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 23 4/2012 17.9.2012 Asiat VANH 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 VANH 23 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 23 VANH 24 VANHUSTENVIIKON 7.-14.10.2012 SUUNNITTELUA 24 VANH 25 FINNENTIEN LIIKENNEJÄRJESTELYT

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2017 klo 09:30 Paikka Kunnantalo, 3 krs Eliel Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban jäsen

Lisätiedot

Erkkilän palvelutalo, Kärkölä. Osoite Vanhatie 12 B 2, Järvelä. Läsnä Eija Koivuniemi Läntinen perusturvapiiri, sosiaali- ja terveysjohtaja

Erkkilän palvelutalo, Kärkölä. Osoite Vanhatie 12 B 2, Järvelä. Läsnä Eija Koivuniemi Läntinen perusturvapiiri, sosiaali- ja terveysjohtaja Hollolan kunta / Muistio 2/2013 1 (5) n kokous Aika Keskiviikko 29.5.2013 kello 18.00 Paikka Erkkilän palvelutalo, Kärkölä. Osoite Vanhatie 12 B 2, Järvelä. Läsnä Eija Koivuniemi, sosiaali- ja terveysjohtaja

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 15 Vanhusneuvosto 26.08.2015 AIKA 12:00-13:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 VANHUSNEUVOSTON TÄRKEÄNÄ PITÄMIÄ PAINOPISTEALUEITA JA ASIOITA

Lisätiedot

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 3/2011 31.8.2011 Asiat VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VANH 17 OSALLISTUMINEN KANGASALAN SEUDUN SYDÄNYHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄÄN SYYSTAPAHTUMAAN

Lisätiedot

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry Kumppanuuspöytä 08.11.2016 Maija Salonen Eläkeliitto numeroina Kattojärjestö Eläkeliitto - jäsenmäärä 130000 jäsentä - 20 piiriä - 403 paikallisyhdistystä

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN.

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, JOROINEN. JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto 14.02.2018 AIKA 14.02.2018 09:00-10:15 PAIKKA Joroisten kunnanvirasto, 2. krs kokoushuone, Lentoasemantie 130, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko

Lisätiedot

Tiistai klo kunnanvirasto

Tiistai klo kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 4/2017 Vanhusneuvosto 31.05.2017 Aika ja paikka Tiistai 31.05.2017 klo 16.00-17.45 kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja Merikarvian kunta Marja Niemispelto, sihteeri

Lisätiedot

Jämsän kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1. Vanhusneuvosto. Aika 05.02.2013 klo 14:00-15:30. Jokilaakson sairaalan ruokala. Käsitellyt asiat :t 4-5

Jämsän kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1. Vanhusneuvosto. Aika 05.02.2013 klo 14:00-15:30. Jokilaakson sairaalan ruokala. Käsitellyt asiat :t 4-5 Jämsän kaupunki Pöytäkirja 1/2013 1 Vanhusneuvosto Aika 05.02.2013 klo 14:00-15:30 Paikka Jokilaakson sairaalan ruokala Läsnäolleet Rajala Sanna puheenjohtaja, kaupunginhallit Ahola Kaija SPR Jakobsson

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (14 ) Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (14 ) Vanhusneuvosto 24.05.2019 AIKA 24.05.2019 klo 10:00-11:50 PAIKKA Kemin seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Alasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Toimintakertomus Suomi 100 vuotta 5

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Toimintakertomus Suomi 100 vuotta 5 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 23.02.2017 Aika 23.02.2017 klo 12:30-14:15 Paikka Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Toimintakertomus 2016

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 17.04.2018 klo 09:30-11:35 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 30 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50. Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne. Paikka:

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50. Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne. Paikka: 25.01.2016 1. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50 Paikka: Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko Mäkelä, Eläkeliiton

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous Aika, paikka Keskiviikko 29.11.2017 kello 15.00-16.50 Osallistujat Kulttuuritalo Virta, tutustuminen kokoontumistiloihin Kokoustila Vallinkoski (h 138) Sinikka Poskiparta,

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 26.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Tarja Salosen puheenvuoro 2 Vuoden 2014 toimintakertomuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Konginkankaan palvelutalo, Palvelutie 3, Konginkangas. Otsikko Sivu

Konginkankaan palvelutalo, Palvelutie 3, Konginkangas. Otsikko Sivu ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Vammaisneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 14:20-15:00 PAIKKA Konginkankaan palvelutalo, Palvelutie 3, 44400 Konginkangas LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu

Lisätiedot

VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15

VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15 2/2016 25.4.2016 Asiat VANH 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 15 VANH 15 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 15 VANH 16 VANHUSNEUVOSTON VUODEN 2016 TOIMINTASUUNNITELMAN TARKENTAMINEN 16 VANH 17 IKÄIHMISTEN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (12 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (12 ) Vanhusneuvosto 12.04.2019 AIKA 12.04.2019 klo 10:05-11:20 PAIKKA Valtakatu 26, 2. krs kokoushuone, 94100 KEMI KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja,

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja, Hollolan kunta / Muistio 1/2013 1 (5) n kokous Aika Tiistai 5.3.2013 kello 18.00 Paikka Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Läsnä Armas Hacklin Eija Koivuniemi Tiina Aarto Marjatta

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 34

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 34 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 34 Vanhusneuvosto 16.11.2015 AIKA 16.11.2015 klo 13:00-14:45 PAIKKA Iltakello, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 Iltakellon tehostetun palveluasumisen yksiköihin

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 h Vanhusneuvosto Aika 11.04.2017 klo 09:30-11:30 Paikka Kunnantalo, 1krs Ervast Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2012 7.2.2012 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMAN

Lisätiedot

Tiistai klo kunnanvirasto. Puheenjohtaja toivotti jäsenet tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

Tiistai klo kunnanvirasto. Puheenjohtaja toivotti jäsenet tervetulleiksi ja avasi kokouksen. 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 3/2017 Vanhusneuvosto 25.04.2017 Aika ja paikka Tiistai 25.04.2017 klo 16.00-18.10 kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja Merikarvian kunta Marja Niemispelto, sihteeri

Lisätiedot

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2017

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2017 Ikäihmisten Neuvosto Toimintakertomus 2017 1 Sisällys YLEISTÄ... 2 JÄSENET... 3 TYÖVALIOKUNTA... 4 KOKOUKSET... 5 TAPAHTUMAT, KOULUTUKSET... 6 2 YLEISTÄ Ikäihmisten Neuvostolla oli historiansa seitsemästoista

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 13.11.2018 klo 10:00-11:53 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 76 Kokouksen

Lisätiedot

Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous 5/2018 Aika, paikka Osallistujat Keskiviikko 6.6.2018 kello 15.00-16.56, kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski (h 308) Sinikka Poskiparta, Imatran kansalliset seniorit ry.

Lisätiedot

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen

Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry. Kumppanuuspöytä Maija Salonen Oman toiminnan esittely Eläkeliiton Joutsan yhdistys ry Kumppanuuspöytä 08.11.2016 Maija Salonen Eläkeliitto numeroina Kattojärjestö Eläkeliitto - jäsenmäärä 130000 jäsentä - 20 piiriä - 403 paikallisyhdistystä

Lisätiedot

Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, Kyrö

Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, Kyrö 27.11.2013 1. Aika: Keskiviikko 27.11.2013 klo 10 12.30 Paikka: Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Hotelli-Ravintola Aada, Koitos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 47 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Hotelli-Ravintola Aada, Koitos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 47 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 23.05.2017 klo 11:00-12:20 Paikka Hotelli-Ravintola Aada, Koitos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 47 Kokouksen avaus 3 48

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (11 ) Vanhusneuvosto 23.09.2016 AIKA 23.09.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus 3 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Vanhusneuvosto 24.08.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 17 Liikuntapäällikkö Antero Lempiön puheenvuoro 3 18 Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastaminen 5 19 Muut asiat

Lisätiedot

Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) Otsikko Sivu

Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) Otsikko Sivu ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 15.09.2014 kello 09:10-12:50 PAIKKA Suolahden palvelukeskus, sosiaalitoimiston kokoushuone (Suojarinne 21) LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Vanhusneuvosto 05.10.2017 Aika 05.10.2017 klo 12:00-12:40 Paikka Kokoushuone Petäjä, kaupungintalo Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Tiistai klo kunnanvirasto

Tiistai klo kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 1/2017 Vanhusneuvosto 17.01.2017 Aika ja paikka Tiistai 17.01.2017 klo 16.00-18.15 kunnanvirasto Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja Merikarvian kunta Marja Niemispelto, sihteeri

Lisätiedot

sääntömääräisesti 5 x vuodessa ja lisäksi tarvittaessa Käsittely vanhusneuvoston kokouksessa

sääntömääräisesti 5 x vuodessa ja lisäksi tarvittaessa Käsittely vanhusneuvoston kokouksessa KIURUVEDEN KAUPUNKI VANHUSNEUVOSTO TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUOSI 2018 Tavoite Asia Toimenpide Toteutus Miten arvioidaan toteutuminen Arvioijat VAIKUTTAMINEN lle Kokoukset kokoontuu Asiakaspalaute

Lisätiedot

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015 VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015 Hyväksytty 26.11.2015 LIITTEET 1. Yhteystietoluettelo 2. Vanhusneuvoston esite TARKOITUS Vanhusneuvoston

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 POLVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhus- ja vammaisneuvosto 15.01.2018 Aika 15.01.2018 klo 10:00-13:55 Paikka Iso seurakuntatalo, Pappilantie 6 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9

9.6.2010 VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 2/2010 9.6.2010 Asiat VAMN 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VAMN 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VAMN 10 LAUSUNNON ANTAMINEN KANGASALAN UUDEN LUKION RAKENNUSPIIRUSTUKSISTA 10 VAMN 11 VAMMAISPALVELULAIN

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/ Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto 18.05.2017 Aika 18.05.2017 klo 09:00-10:50 Paikka Sakunkulman päiväkeskus, Zachariasseninkatu 1, Uusikaupunki Luettelo käsitellyistä asioista

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Vanhusneuvosto Kokousaika 16.01.2017 klo 14:00-15:35 Kokouspaikka Parikkalan terveysaseman kokoushuone Käsitellyt asiat Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16

VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 3/2012 11.6.2012 Asiat VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VANH 17 KIINTEISTÖ OY TALOHERTTUAN OMISTAMAN PALVELUKESKUS MAIJALAN LAAJENNUSSUUNNITELMA,

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 11.6.2018 Piristyspartion toinen viikko lähti käyntiin matkaamalla Rantakylään vanhusten taloille. Kävimme pyytämässä asiakkaita mukaan aamupäivän ohjelmaamme ja saimme kasaan mukavan kokoisen

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto 2014-2016 Siilinjärven kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto Käyntiosoite: Kasurilantie 1 Postitusosoite: PL 5, 71801 Siilinjärvi Puhelin: 017 401 111, faksi:

Lisätiedot

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 351 12.06.2017 Kaupunginvaltuusto 100 04.09.2017 Vanhusneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 665/00.00.01.06/2017 KH 351 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2/14 Vanhusneuvosto

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2/14 Vanhusneuvosto JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KUTSU 11.9.2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Puheenjohtaja OSALLISTUJAT Päätöksentekijät keskiviikko, kello 10.00 14.00 OIVA-keskus, Keljonkatu 26, A-talo, ruokasalin takatila Rissanen

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 21 Vanhusneuvosto 10.09.2014 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 23 18 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10

VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10 2/2009 18.5.2009 Asiat VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 VANHUSPALVELUJEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 10 VANH 11 VANHUSNEUVOSTON TÄMÄN VUODEN TOIMINNAN

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (10 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (10 ) Vammaisneuvosto 27.01.2017 AIKA 27.01.2017 klo 09:00-10:55 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstai klo Kuntouttava sairaala, Maantiekatu, Pori

Torstai klo Kuntouttava sairaala, Maantiekatu, Pori 1 MERIKARVIAN KUNTA KUNTAMUISTIO 2/2018 Vanhus- ja vammaisneuvosto 03.05.2018 Aika ja paikka Torstai 03.05.2018 klo 16.00-19.40 Kuntouttava sairaala, Maantiekatu, Pori Läsnä Marika Uimaluoto, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Muistio 1 (11) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 6/2016 Aika 13.6.2016 kello 09:00-10:17 Paikka Karviatalo, Tyyni Tuulionk.12, Karvia Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Maija Arola sihteeri

Lisätiedot

ENNALTAEHKÄISEVÄ TYÖ RIIHIMÄELLÄ

ENNALTAEHKÄISEVÄ TYÖ RIIHIMÄELLÄ ENNALTAEHKÄISEVÄ TYÖ RIIHIMÄELLÄ Saara Bitter 9.4.2015 Ennaltaehkäisevät kotikäynnit 75-vuotiaille. Asiakkaalle lähetettiin kirje, jossa oli ilmoitettu aika palveluneuvojan kotikäynnistä. Tämä malli ei

Lisätiedot

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013 Pöytäkirja 1/2013 1(5) Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013 Aika: ke 27.3.2013 klo 13.00 16.00 Paikka: Kaupungintalo, Oulu, Kirkkokatu 2a, kokoushuone 120 Läsnä: Antero Juntunen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Tiistai klo kunnanvirasto

Tiistai klo kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA MUISTIO 9/2015 Vanhusneuvosto 27.10.2015 Aika ja paikka Tiistai 27.10.2015 klo 16.00-18.45 kunnanvirasto Läsnä Tapani Koivutalo, puheenjohtajana Merikarvian kunta (Marika Uimaluoto

Lisätiedot

MERIKARVIAN VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2017

MERIKARVIAN VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2017 1 MERIKARVIAN VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUONNA 2017 KOKOUKSET 2017 - KOOSTE Vanhusneuvosto on pitänyt kokouksia vanhusneuvostona kevätkaudella neljä ja syyskaudella 31.8.2017 alkaen

Lisätiedot

Sirpa Pöllänen Liikuntapalvelupäällikkö vs LAPPEE RANTA INTERNATIONAL UNIVERSITY CITY

Sirpa Pöllänen Liikuntapalvelupäällikkö vs LAPPEE RANTA INTERNATIONAL UNIVERSITY CITY Sirpa Pöllänen Liikuntapalvelupäällikkö vs. 2.10.2018 r LAPPEE RANTA INTERNATIONAL UNIVERSITY CITY Seniorihanke Lpr:n liikuntatoimessa Kärkikuntana 1.8.2017 lähtien. Liikuntatoimeen palkattiin liikunnanohjaaja

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 1/2017 27.2.2017 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2016 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vanhusneuvosto 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 12:00-13:45 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016 Aika 1.3.2016 kello 18:00-19:10 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali Allekirjoittajat Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen sihteeri

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Vanhusneuvosto 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 12:00-13:00 Paikka Kaupunginhallituksen huone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstai klo kunnanvirasto

Torstai klo kunnanvirasto 1 MERIKARVIAN KUNTA KUNTAMUISTIO 9/2017 Vanhus- ja vammaisneuvosto 30.11.2017 Aika ja paikka Torstai 30.11.2017 klo 16.00-17.50 kunnanvirasto Läsnä Kokouksen avaus Marika Uimaluoto, puheenjohtaja Merikarvian

Lisätiedot

9.9.2014 VANH 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 18 VANH 18 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 18

9.9.2014 VANH 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 18 VANH 18 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 18 3/2014 9.9.2014 Asiat VANH 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 18 VANH 18 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 18 VANH 19 KANGASALAN KUNNAN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTASÄÄNTÖ 1.1.2015 19 VANH 20 VANHUSTENVIIKON

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, :00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, :00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEJORY, 8.3.2016 18:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus... 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 4 4 Edellisen

Lisätiedot

Nuorisolautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Nuorisovaltuuston perustaminen (kv) 241/12.05.

Nuorisolautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Nuorisovaltuuston perustaminen (kv) 241/12.05. Nuorisolautakunta 3 5.03.07 Kunnanhallitus 5 7.03.07 Kunnanhallitus 55 0.05.07 Nuorisovaltuuston perustaminen (kv) 4/.05.00/07 Nuorisolautakunta 5.03.07 3 Kuntalaki (40/05) velvoittaa kuntia huolehtimaan

Lisätiedot

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x KINNULAN KUNTA Esityslista /Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 28.2.2017 kello 16 17.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x =

Lisätiedot

MERIKARVIAN YRITTÄJÄT RY HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015

MERIKARVIAN YRITTÄJÄT RY HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015 PÖYTÄKIRJA 1(3) MERIKARVIA 13.03.15 MERIKARVIAN YRITTÄJÄT RY HALLITUKSEN KOKOUS 3/2015 Aika : 13.03.2015 Paikka : Korsutupa Läsnä : Teuvo Uusimäki, puheenjohtaja Päivi Heinonen, varapuheenjohtaja Matti

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTÄKIRJA (1)

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTÄKIRJA (1) PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTÄKIRJA (1) Aika: 1.2. 2019 klo 9.30-11.25 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Auranmaan kansalliset seniorit/veikko Rantala Pöytyän sotaveteraanit/

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Attendon Tapalankallion esittely 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Vanhusneuvosto 14.11.2017 Aika 14.11.2017 klo 12:00-13:30 Paikka Tapalankallio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 26 Attendon

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki 1(5) Aika 6.4.2005 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli Kärkkäinen, hallituksen

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Aika 10.10.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Rauman kaupungintalo, Kanalinranta 3, valtuuston kokoushuone, sisäänkäynti kanaalin

Lisätiedot

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo

Pöytäkirjan Maanantaina Kosken Tl kunnantalo kello nähtävänäolo Pöytäkirja Nro 2/2017 Kokousaika Maanantai 10.4.2017 klo 15:58 16:40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla Laakso Matias, pj. (x) olleet jäsenet: Rajala Roope, vpj. (-) Valtonen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisella tavalla koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisella tavalla koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 VANHUSNEUVOSTO AIKA 19.01.2015 klo 15.00 PAIKKA Punojanportti VANHUSNEUVOSTO Lindeman Aarre, puheenjohtaja Huuskonen Riitta-Liisa Mäkelä Maija Grönberg Heleena, poissa Koskinen Sakari

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, JOROINEN. Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto 15.05.2019 AIKA 15.05.2019 09:00-10:05 PAIKKA Karhulahden kotiseutumuseo, Golftie 14 A, 79600 JOROINEN KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Kokkolan kaupunki Karleby stad KOKKOLAN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS

Kokkolan kaupunki Karleby stad KOKKOLAN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS Kokkolan kaupunki Karleby stad KOKKOLAN VANHUSNEUVOSTO TOIMINTAKERTOMUS 2015 Sisällysluettelo Vanhusneuvoston kokoonpano 2015... 3 Kokoustoiminta... 4 Lausuntoja, ehdotuksia, esityksiä ja kirjelmiä...

Lisätiedot