EISA Awards : Euroopan parhaat audio- ja videotuotteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EISA Awards 2011-2012: Euroopan parhaat audio- ja videotuotteet"

Transkriptio

1 EISA Awards : Euroopan parhaat audio- ja videotuotteet H I F I M A A I L M A 8 /

2 SINUN TAKUUSI PARHAASTA... EISA (European Imaging and Sound Association) on 19 eri Euroopan maasta ja niiden 50 äänen- ja kuvantoiston erikoislehdestä koostuva asiantuntijajärjestö. EISAn jäsenistä koostuvat asiantuntijaraadit valitsevat vuosittain lukuisista eri tuoteryhmistä vuoden parhaat, EISA Award -palkintoon oikeuttavat tuotteet. EISA Award -tuotteet ovat EISA-jäsenten huolellisesti testaamia ja tutkimia tuotteita. Vain nämä palkitut tuotteet saavat käyttää EISA Award -logoa. Logoa, joka on sinun takuusi hyvästä valinnasta ja parhaasta laadusta. HOME OF AMBITION Lisätietoja ja videoesittelyt:

3 PARHAITEN MUOTOILTU AUDIOTUOTE DALI FAZON F5 DALI osoittaa tyylikkäällä FAZON F5 -mallillaan, että hifikaiuttimen ei tarvitse olla suorakulmainen puulaatikko. Perinteisten valmistusmateriaalien sijaan tanskalainen kaiutinveteraani on käyttänyt valualumiinia uudenlaisen muodon saavuttamiseen. Silmää miellyttävän designin lisäksi kaareva kotelo minimoi sisäiset heijastukset ja tarjoaa resonoimattoman rakenteen. Ulkoisten avujen lisäksi FAZON F5:n ansiot ulottuvat elementtien hyväksi todettuihin puukuitukartioihin ja kevyeen silkkikalottidiskanttiin. DALIn 86 cm korkea veistos on saatavana kiiltävällä viimeistelyllä punaisena, mustana ja valkoisena. Kaiutinkaapelit kulkevat huomaamattomasti mukana tulevan jalustan sisällä. PARAS 2-KANAVAINEN ERILLISLAITTEISTO Primare CD32/I32 Erottamattomaksi pariksi suunnitellut Primaren CDsoitin ja vahvistin tuottavat suloisia ruotsalaisia säveliä. Hämäävän vähäeleisen ja elegantin ulkonäön taakse piiloutuu lukuisa joukko ominaisuuksia, sillä kaikkiin toimintoihin, kuten äänenvoimakkuuteen ja näytön kirkkauteen pääsee käsiksi Primaren molempia laitteita ohjaavalla kaukosäätimellä. Audiofiilejä ilahduttaa soittimen balansoidut annot ja vahvistimen vastaavat otot. Vahvistimen mittatilauksena valmistetuille päätteille luvataan 2x125 watin teho kahdeksaan ohmiin, mutta reservissä on lisää virranantokykyä vaikeita kaiutinkuormia varten. Lisävarusteena saatava mediapalikka kyllästää vahvistinta DAB/FMvirittimellä, ipod-kytkennällä sekä WLAN- ja Ethernetliitännöillä äänen streamausta varten. Ensisijaisena valintakriteerinä olivat kuitenkin Primare-parin kristallinkirkas ja houkuttelevan musikaalinen ääni. PARAS VIDEOPROJEKTORI JVC DLA-X7 Kolmiulotteisen kuvan täydelliseen hyödyntämiseen tarvitaan iso kuva, jonka JVC DLA-X7 totisesti tarjoaa. D-ILA-tekniikkaan perustuva JVC on yksi ensimmäisistä THX 3D -hyväksytyistä laitteista :1 kontrastisuhteella ja ANSIn kirkkaudella. Aktiivista suljintekniikkaa käyttävien lasien ansiosta projektoria on mahdollista käyttää monenkaltaisilla valkokankailla. Kalibroinnin tarkkuutta parantavat kattava gammakorjaus ja seitsensuuntainen värinhallinta. Tasokas videoprosessori tuottaa häiriöttömän siistin kuvan kaikenlaisella videomateriaalilla. DLA-X7 tuottaa kaiken kaikkiaan sykähdyttävän laadukasta 2D/3Dkuvaa.

4 PARAS VERKKOMUSIIKKISOITIN Musical Fidelity M1 CLiC CLiCin kutsuminen digitaaliseksi esivahvistimeksi tai verkkosoittimeksi ei tee sille oikeutta. Musical Fidelityn uutuus on pikemminkin kaikenkattava keskusyksikkö, joka välittää vaikkapa nettiradion ja musiikkitiedostot kaikenlaisista lähteistä eteenpäin. Se yhdistyy vaivatta niin langalliseen kuin langattomaankin verkkoon, ymmärtää USBmuistit ja niin digitaaliset kuin analogisetkin äänilähteet. Kaiken keskiössä on yhtiön M1 24- bit/192 khz DA-muunnin sekä suurikokoinen ja selkeälukuinen värinäyttö valikkonavigointiin. Digitaalituloja on kaikkiaan seitsemän: ipod/ iphone/ipad, lähiverkko, etu- ja taka-usb, kaksi koaksiaalista ja yksi optinen. Ääni on kaikista liitännöistä yhtä lailla avoimen dynaaminen, elävä, ilmeikäs ja painoluokkaansa selvästi korkeammalla tasolla. PARAS HIGHEND-AUDIOLAITE Nagra 300i 60-vuotista taivaltaan juhliva sveitsiläinen Nagra on kuuluisa insinöörimäisestä tarkkuudestaan. Yhtiön tuore hybridiputkivahvistin hengittää uutta eloa klassiseen 300B-triodiin. 300i-vahvistimen transistoreilla toteutettu ottoaste ja bias-säätö yhdistyy rinnakkain toimivaan, suorahehkutettuun 300B-päätepariin, joka tarjoaa herkille kaiuttimille sopivan 2x20 watin tehon. Moderni klassikko on kasattu parhaista erikoisvalmisteisista muuntajista, joilla 300i istuu 4 16 ohmin kaiuttimien oheen. Kompakti design on välittömästi tunnistettavissa osaksi Nagran highend-sortimenttia. 300i on kaunis katsella ja herkullinen kuunnella. PARAS BLU-RAY-SOITIN Sony BDP-S780 Edullinen BDP-S780 on ensimmäinen kokonaan Sonyn kehittämää piirisarjaa käyttävä Bluray-soitin. Erinomaisen suorituskyvyn takana on Sonyn image engine, ja katseluelämystä täydentää nettiä hyödyntävä viihdetietokanta. Soitin osaa muuntaa 2D-elokuvat kolmiulotteiseksi ja streamaa mediatiedostoja DLNA-palvelimilta langattomasti tai ethernetin välityksellä. Elokuvien lataaminen on nopeata jopa Javalla kyllästetyillä Blu-rayelokuvilla, ja sama soitin toistaa myös CD- ja SACD-levyt. Skype-valmius ja sisäänrakennettu webbiselain vain vahvistavat BDP-S780:n asemaa kodin monitoimilaitteena.

5 PARAS KOMPAKTI JÄRJESTELMÄ Philips MCi NP3700 Philips on lisännyt Streamium-sarjan uusiutuneeseen MCi8080-malliin kosketusnäytön ja uskottavan kaiutinparin. Kokonaisuus sisältää myös monihuonetoiston mahdollistavan NP3700-lisäkaiuttimen. DVD-soittimella varustettu pääyksikkö lähettää ääntä viidelle eri alueelle monenlaisista äänilähteistä, kuten netti-/fm-radiosta tai DLNA-palvelimelta. Paketissa on 160-gigainen ulkoinen kiintolevy musiikin ja valokuvien tallennusta varten. Vahvistimen sydämenä sykkii 2x50 W D-luokan vahvistin, joka säväyttää vaivattoman erottelevilla sävelillä kaiuttimien lasikuituelementtien ja erilliskoteloidun diskantin kautta. Pisteenä iin päällä Philipsin järjestelmä on ohjattavissa ilmaiseksi ladattavilla Android- ja iphone-sovelluksilla.

6 PARAS AV-VIRITINVAHVISTIN Pioneer VSX-921 Nykyaikaisessa kotiteatterissa ominaisuudet ja liitännät ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin äänen- ja kuvanlaatu. Pioneer VSX-921 suoriutuu erinomaisesti kaikilla osa-alueilla. Sen neljä 3D-yhteensopivaa HDMIottoa yhdistyvät HD-musiikin streamaukseen DLNA-palvelimilta, nettiradioon ja langattomaan AirPlay-toistoon. Kannen alla on seitsemän päätevahvistinta, joiden puhti riittää ohjaamaan valtaosaa kotiteatterikaiuttimista. Pioneerin tutun MCACC-huonekorjaimen asetuksia pääsee hienosäätämään tietokoneohjelmalla suoraan lähiverkon yli. Innovatiivinen AirJam-iOS-sovellus tarjoaa uuden interaktiivisen tavan luoda soittolistoja ystävien kesken.

7 PARAS KAIUTIN JBL Studio 190 Heti ensisilmäyksellä huomiota herättävä JBL:n Weave-design erottuu taatusti joukosta. Studio 190 on 3-tie-lattiakaiutin kahdella 165-millisellä bassoelementillä, iskevällä äänellä, dynaamisella ja erottelevalla toistolla. Se piirtää tarkasti kaikki genret aina elokuvamusiikkia myöten. Vaikka Studio 190:n ulkomuoto onkin eksoottinen, se on erittäin helppo kuorma edullisille stereo- ja AV-vahvistimille. Studio 190 osoittaa, että JBL:llä on hämmästyttävä kyky tarjota paljon edulliseenkin hintaan.

8 PARAS KOTITEATTERISUBWOOFER Sunfire SDS-12 Amerikkalaisen subwooferspesialisti Sunfiren petollisen pienikokoinen SDS-12 täyttää hintatietoisen harrastajan toiveet niin kotiteatterikuin stereokäytössäkin. Hyvällä hyötysuhteella toimivan 300 watin D-luokan vahvistimen, DSPohjauksen ja aktiivisen sekä passiivisen 300-millisen elementin käyttö ovat mahdollistaneet vakuuttavan matalan bassotoiston pienestä (42,3x37x39,4) kotelosta. SDS-12 on pieni subbari, joka sykähdyttää. PARAS 5.1-KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ LG HX966TZ/TZW LG HX966TZ täyttää omaleimaista ja tyylikästä kotiteatteripakettia etsivän tarpeet järkevään hintaan. Sen Blu-ray-soitin on 3D-yhteensopiva, ja 5.1-kaiutinjärjestelmän takakaiuttimet liittyvät kokonaisuuteen langattomasti. Keskusyksikkö tarjoaa valmistajan televisioista tutut Smart TV -toiminnot, joilla pääsee käsiksi nettisisältöön, sosiaalisen median palveluihin ja sovelluksiin aina sääpalveluista peleihin. Langaton verkkoyhteys on toteutettu helpolla Wi-Fi Direct -toiminnolla, USB-liitäntä tukee NTFS-kiintolevyjä ja iphone/ipod-telakka toistaa suosikkibiisit kannettavalta soittimelta. Monimutkaisten kotiteatteriratkaisujen markkinoilla LG HX966TZ tarjoaa aidosti käyttäjäystävällisen monikanavakokemuksen. PARAS TYÖPÖYTÄKAIUTIN Bowers & Wilkins MM-1 Tietokoneen päivittäminen hifijärjestelmäksi onnistuu aktiivisella kaiutinparilla. Bowers & Wilkins MM-1 on oivallinen kumppani niin töihin kuin vapaa-ajalle. Alumiinisilla päätylevyillä ja koristelulla sekä mustalla kankaalla viimeistellyt kaiutinkotelot ovat minimalistisen tasokkaat. Vain 17 cm korkean 2-tiekaiutinparin bassoelementtejä ohjataan DSP-tekniikalla, ja diskanteissa käytetään hifikaiuttimista tuttua nautilus-tekniikkaa. Tietokoneeseen kaiuttimet liittyvät USB-väylää pitkin tai 3,5 mm:n plugilla, ja kokonaisuuden täydentää kaukosäädin. MM-1-pari ei ole halpa, mutta erinomainen äänenlaatu oikeuttaa tavallista korkeamman hintalapun.

9 Paras 3D-televisio Philips 46PFL9706 Philips harppaa kehityksessä aimo askeleen eteenpäin uudella 46PFL9706-mallillaan. Se on markkinoiden paras 3D-televisio tällä hetkellä. Oikean ja vasemman kuvasignaalin läpinäkyminen on onnistuttu vaimentamaan käytännössä näkymättömiin, ja lisäksi 3D-vaikutelman syvyyttä voidaan säätää. Kuvan terävyys on nostettu huippuunsa luonnollisesta yksityiskohtien toistosta tinkimättä. Kuva on myös ISF-kalibroitavissa. Kuvapinnan heijastumat ja kiiltely on vaimennettu Moth Eye -suotimella. Silti laite toistaa mustan sävyt tummina ja rikkaina. Tämä malli on kiistatta paras vaihtoehto vauhdikkaiden ohjelmien seuraamiseen. Huippulaadusta huolimatta hinta on kohtuullinen.

10 PARAS 5.1-KAIUTINPAKETTI KEF T205 Ohuen ohuiden kotiteatterikaiuttimien kisassa KEF astuu korkeimmalle pallille mustilla T-sarjan satelliiteilla. Vain 3,7 cm syvät kaiuttimet koostuvat kaksikerroselementeistä perinteisestä elementistä muokatun matalan ja jäykän rakenteen sijaan. Kaiuttimet on suunniteltu toimimaan sekä seinällä että KEFin lattiajalustoja käytettäessä. Satelliitit ja mukana tuleva subwoofer integroituvat tasaiseksi kokonaisuudeksi, eikä käyttäjän tarvitse vaivata päätään lukuisilla säädöillä. Subwooferissa on 250 watin D-luokan vahvistin, ja sen elegantti rakenne on optimoitu toimimaan lähellä seinäpintoja. KEF T205 on rakenteeltaan laiha mutta ääneltään rehevä.

11 PARAS UNIVERSAALI KOTITEATTERISOITIN Cambridge Audio Azur 751BD Universaali yhden pyörittimen ihme Cambridge Audio 751BD toistaa kaikki CD-, DVD-, SACD- DVD-A- ja Blu-ray-levyt 3D-kuvaa unohtamatta vain eurolla. Se purkaa Dolbyn ja DTS:n HD-ääniformaatit ja erillinen Marvell QDEO -skaalain tuottaa epätavallisen hyvän kuvan ensisijaista HDMI-lähtöä käytettäessä. 751BD on myös tupaten täynnä liitäntöjä. Mukana tulee langaton WLAN-telakka nettiekstrojen hyödyntämiseen, mutta soitin liittyy verkkoon myös kaapelilla. Takalevyn esata-liitäntää voi käyttää hyväksi HD-audion ja -videon toistamiseen ulkoiselta kiintolevyltä, ja soitin toistaa niin FLAC- kuin MKV-tiedostotkin. Itse kehitetty analoginen 7.1-antoaste on tuttu Cambridgen 6-sarjan CDsoittimista. Äänenlaatu yltää erinomaisen kuvan tasolle.

12 PARAS KOTITEATTERIN KOMPAKTIJÄRJESTELMÄ Philips SoundHub HTS9221 Philips yhdistää silmiinpistävän teollisen muotoilun, kuluttajien toiveet ja hyvän suorituskyvyn SoundHub HTS9221 -kompaktijärjestelmässä. Kaikki huomaamattoman kotiteatterin edellyttämät ominaisuudet tarjoava 2.1-setti sisältää 3D-Blu-ray-soittimen, DLNA-verkkotoiston, nettiradion, piilotettavan ipod-telakan ja USB- sekä SD-korttipaikat. Ominaisuuksien kirjoa täydentävät elegantit pöytäkaiuttimet käänteisillä titaanidiskanteilla sekä 230 watin aktiivinen subwoofer. Philips täydentää vaikuttavan ja tyylikkään järjestelmän ilmaisella ios-kaukosäädinsovelluksella.

13 PARAS 3D-KOTITEATTERIRATKAISU LG 55LW650W + HLX56S Tänä vuonna EISA on yhdistänyt palkittavaksi kaksi LG:n tuotetta, jotka täydentävät luonnollisesti toisiaan. Yhdessä LG 55LW650W ja HLX56S muodostavat etevän parivaljakon, joka päihittää muut ratkaisut. Televisiossa käytetään passiivista 3D-tekniikkaa, mikä tuo mukanaan muutamia etuja aktiivisisareen nähden. Lasit ovat kevyet ja edulliset, eikä niissä tarvitse käyttää paristoja, minkä ansiosta elämyksen saa jaettua helpommin suuren porukan kesken. Käytännöllisyyden lisäksi 55LW650W tuottaa luonnollisen kuvan Blu-ray- ja tv-lähteillä. Eri silmille tarkoitetun kuvien sekoittuminen on vähäistä ja pitkäkään katselutuokio ei väsytä. Käyttöönotto on erityisen helppoa HLX56S-soundbarin kanssa. Blu-ray-soittimen ja langattoman subwooferin sisältävä järjestelmä luo mahtipontisen äänimaailman. Hyvät liitännät ja LG:n Smart TV -palvelut täydentävät laiteyhdistelmän menestyksen.

14 PARAS VIHREÄ TELEVISIO Philips 46PFL6806 Alhaista virrankulutusta tavoitteleva Philips 46PFL6806 saavuttaa vain 56 watin tuloksen peruskuvatilassa ja voittaa kilpailijansa. Maailman suurimman kierrätysyhtiön, SIMS Mirec Recycling Solutionsin tekemä piirilevyjen kemiallinen analyysi osoitti, että 46PFL6806 rasittaa ympäristöä muita televisioita vähemmän. Kokonaisvaltainen ekosuunnittelu ei yllä viime vuoden voittajan tasolle, mutta edullisempi Philips 46PFL6806 onnistuu omaksumaan radikaalejakin valmistustapoja tavallisempaan tuotekategoriaan.

15 Paras auton ohjelmalähde Pioneer SPH-DA01 Pioneerin SPH-DA01 aloittaa ohjelmalähteiden uuden sukupolven. Viimeinkin älypuhelinten fantastiset ominaisuudet saavutetaan autossa Pioneerin AppRadion, tupla-din-kokoisen ohjelmalähteen avulla, joka tarjoaa nykyisten tai tulevien iphone- ja ipod Touch-laitteiden ohjauksen 6,1-tuumaisen kosketusnäytön välityksellä. Näiden laitteiden omistajat voivat käyttää ohjelmia esimerkiksi internet-radion kuunteluun, nettiselaamiseen ja GPS-navigoinnin käyttöön, lukuisten muiden tulevien ohjelmien lisäksi. Pioneer SPH-DA01:n perusominaisuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi Bluetooth-handsfreekäyttö, RDS-radio, peruutuskameran sisääntulo, 12-kaistainen graafinen taajuuskorjain ja liitännät lisävahvistimille.

16 PARAS KAIUTINTELAKKA Bowers & Wilkins Zeppelin Air Tutun Zeppelin-muotoilun ei kannata antaa hämätä. Bowers & Wilkinsin uusi Air-malli tuottaa entistä paremman äänen ja mahdollistaa uusia käyttötapoja. Erikoisvalmisteisen kotelon sisällä on viisi kaiutinelementtiä yksi basso, kaksi keskiäänistä ja kaksi diskanttia joista jokaisella on oma DSP-ohjattu D-luokan vahvistin. Nimensä mukaisesti uusi Zeppelin tukee Applen langatonta AirPlay-toistoa, jolla oman itunes-musiikkikirjaston saa toistumaan suoraan kaiuttimessa. Telakan äänen siirtotie on entistä laadukkaampi, sillä Zeppelin liittyy nyt iphoneen, ipodiin ja ipadiin digitaalisesti. Paras autohifi-innovaatio JBL MS-2 JBL:n suunnittelijat tarjoavat yksinkertaisen vastauksen tuhannen taalan kysymykseen: Mitä nappia minun tulisi painaa saadakseni tehdasasenteisen audiojärjestelmäni kuulostamaan ammattilaisen asentamalta erillislaitteistolta? JBL MS-2 on kompakti, todella ainutlaatuinen kannettava laite, joka on tarkoitettu parantamaan minkä tahansa kannettavan toistolaitteen ääntä ennen kuin signaali syötetään radion tai vahvistimen AUX-liitäntään. Sisäänrakennettu mikrofoni ja kehittyneet digitaaliset piirit analysoivat ja korjaavat stereoittesi äänen 10 sekunnissa. Laite soveltuu käytettäväksi minkä tahansa kannettavan laitteen kanssa eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin painaa taikanappia parantaaksesi autosi äänentoistoa dramaattisesti. PARAS VIHREÄ ÄLYPUHELIN Sony Ericsson Xperia Mini Virrankulutus on kuuma peruna älypuhelimien käyttäjien keskuudessa. Kyseisellä mittarilla Sony Ericsson Xperia Mini päihittää kilpailijansa, käytettiin sitä sitten puhelimena, musiikkisoittimena, mobiilinettilaitteena tai kamerana. SIMS Mirec Recycling Solutionsin tekemän tutkimuksen mukaan Sony Ericsson Xperia Mini on myös kasattu ympäristöystävällisimmistä materiaaleista. Pienestä koostaan ja alhaisesta painostaan huolimatta Sony Ericsson Xperia Mini on selvä vihreä voittaja nykypuhelimien markkinoilla.

Esittelyssä luonnollinen ääni

Esittelyssä luonnollinen ääni 2007 / 2008 Esittelyssä luonnollinen ääni Kotiteatteri- ja HiFi-laitteet 2 Luonnollisen äänen tuottavat laitteetkaikkiin elämäntyyleihin Yamaha on omistautunut musiikin luomiselle ja sen toistamiselle

Lisätiedot

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille!

+ kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Tuote. + kaupanpäälle kuljetus 6.5.09 mennessä tehdyille tilauksille! Extra! Extra! Opticam Outdoor FI8903W Pohjolan sääolosuhteita varten suunniteltu vankka metallirunkoinen langalliseen tai langattomaan verkkoon liitettävä valvontakamera pimeännäöllä. Automaattinen liikkeentunnistus,

Lisätiedot

Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005

Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005 Kotiviihteen ennakkokatsaus 2005 VIIHTEEN AJOITUSTEN TUOE PUOEN SISÄYS.2 DVD-TAENTIMET S. 3 DIGITAAISET KOTITEATTEIJÄJESTEMÄT S. 8 DVD-SOITTIMET S. 3 A/V-VASTAANOTTIMET S. 5 KOTITEATTEIKAIUTTIMET S. 8

Lisätiedot

Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä.

Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä. Shanghain virallinen base hyppy kilpailu. Luvassa extreme-elämyksiä. Kotiviihdeopas 2006-2007 Teräväpiirtotelevisiot DVD-tallentimet DVD-soittimet A/V-vastaanottimet sivu 4 sivu 14 sivu 24 sivu 32 2 Tervetuloa

Lisätiedot

99.90. alk. 348.90. LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV. Denver MTW-746TWIN 2x7 DVD-soitin kahdella näytöllä

99.90. alk. 348.90. LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV. Denver MTW-746TWIN 2x7 DVD-soitin kahdella näytöllä LG 47LM649S 400 Hz 3D Full HD LED-TV 949.90 85.60 /kk LG 47LM649S Cinema 3D Full HD -television äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön.

Lisätiedot

DVD-VIRITINTÄ 7 ERILAISTA. DVD-soittimet ovat yleistyneet

DVD-VIRITINTÄ 7 ERILAISTA. DVD-soittimet ovat yleistyneet T 7 ERILAISTA DVD-VIRITINTÄ Axion DVD-2012 Centurio CENDVDLFM JVC KD-DV6101 JVC KD-AVX1 MDS MP9 DVD Pioneer DVH-P5000MP Sony MEX-R1 DVD-soittimet ovat yleistyneet kotikäytössä todella nopeasti. Lähes kaikki

Lisätiedot

VERTAILUSSA! jack hammer. hummer with hammer.

VERTAILUSSA! jack hammer. hummer with hammer. PORSCHE CAYENNEN BOSE-JÄRJESTELMÄ PAREMMAKSI JBL MS-8:LLA TECHNICAL MAGAZINE TECHNICAL MAGAZINE AutoSound 8,70 1/2011 WWW.AUTOSOUND.FI hummer with hammer. jack hammer. Alle tonnin 2-DIN-multimediamyllyt

Lisätiedot

Urbaanit löytöretkeilijät

Urbaanit löytöretkeilijät Urbaanit löytöretkeilijät Autonavigointilaitteet 2006 Urbaaniin elämään NAVIGOINTI- RATKAISUT 4-13 AV-RATKAISUT 14-15 TARVIKKEET 16 MUUT PIONEER- TUOTTEET 17 SANASTO 18-19 OMINAISUUDET JA TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

AVR 700/AVR 70/AVR 70C

AVR 700/AVR 70/AVR 70C A/V-viritinvahvistin Käyttöohje Sisällysluettelo Johdanto 3 Mukana tulevat tarvikkeet 3 Tärkeitä turvallisuustietoja 3 AVR:n sijoittaminen 3 Etupaneelin ohjaimet 4 Takapaneelin liitännät 5 Kaukosäätimen

Lisätiedot

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2

MUKANA OSTAJAN OPAS Huhtikuu 2013 No. 2 TESTIT JA LAITE-ESITTELYT MobiiliMaailma ÄLYPUHELIMET H TABLETIT H SOVELLUKSET TE IT ST ST IT TE Samsung Galaxy Note 2 H Näppäimistöt tableteille Apple iphone 5 H Nokia Lumia 620 H VERTAILU: iphone 5 vastaan

Lisätiedot

USB-LIITÄNNÄLLÄ VARUSTETUT D/A-MUUNTIMET MUUNTIMIA. moneen lähtöön

USB-LIITÄNNÄLLÄ VARUSTETUT D/A-MUUNTIMET MUUNTIMIA. moneen lähtöön VERTAILUTESTI USB-LIITÄNNÄLLÄ VARUSTETUT D/A-MUUNTIMET SUPER PRO DAC707 USB BENCHMARK DAC-1 USB AQVOX USB2D/A MKII TEKSTI: JARNO RANNANPÄÄ MITTAUKSET: RISTO NISKA KUVAT JA PIIRROKSET: JARNO RANNANPÄÄ,

Lisätiedot

AVR 1650/AVR 165. Audio/videovastaanotin. Omistajan Käsikirja SUOMI

AVR 1650/AVR 165. Audio/videovastaanotin. Omistajan Käsikirja SUOMI Audio/videovastaanotin Omistajan Käsikirja SUOMI Sisällysluettelo Johdanto 3 Toimitukseen kuuluvat lisälaitteet 3 TÄRKEITÄ TURVALLISUUSTIETOJA 3 AV-vastaanottimen sijoittaminen 3 Etupanelin hallintapainikkeet

Lisätiedot

Yamaha Audio ja Video Kotiteatterin laitteet

Yamaha Audio ja Video Kotiteatterin laitteet 2014 Yamaha Audio ja Video Kotiteatterin laitteet Built for today, designed for tomorrow Rajattomat mahdollisuudet RX-V 77-sarjalla Näillä vastaanottimilla edessäsi on rajattomasti mahdollisuuksia. Voit

Lisätiedot

Kaiutin on näennäisen yksinkertainen

Kaiutin on näennäisen yksinkertainen Jalustakaiuttimet 500 800 Kaiutin on äänentoistoketjun tärkein lenkki. Sopivan valinta ei kuitenkaan ole helppoa, eikä hinnan perusteella voi vielä tehdä kuin karkeita johtopäätöksiä. Etsimme keskihintaisten

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PHILIPS 46PFL5507T http://fi.yourpdfguides.com/dref/4264171

Käyttöoppaasi. PHILIPS 46PFL5507T http://fi.yourpdfguides.com/dref/4264171 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet

a3799-dvdrecorder_fi 9/9/03 12:02 PM Page 1 DVD-tallentimet DVD-tallentimet PIONEERIN UUDET DVD-TALLENTIMET Seuraava DVD-sukupolvi on saapunut. Pioneerin esittelee kaksi uutta, erittäin helppokäyttöistä ja ohutta DVD-tallenninta. Malliston lippulaiva sisältää 80

Lisätiedot

TX-NR616. Sisältö. AV-viritinvahvistin. Käyttöohje FI-1. Turvaohjeet ja esittely...2. Sisällysluettelo...6. Kytkeminen...12

TX-NR616. Sisältö. AV-viritinvahvistin. Käyttöohje FI-1. Turvaohjeet ja esittely...2. Sisällysluettelo...6. Kytkeminen...12 AV-viritinvahvistin TX-NR616 Sisältö Turvaohjeet ja esittely...2 Sisällysluettelo...6 Kytkeminen...12 Käyttöohje Käynnistys ja perustoiminnot...20 Edistyneet toiminnot...47 Muiden laitteiden ohjaus...72

Lisätiedot

Rock. roll 49,90. Axesmith LX200, 6-kielinen sähkökitara

Rock. roll 49,90. Axesmith LX200, 6-kielinen sähkökitara n fi i h a j 5 n i 2 k. i s i s o Mu erviikk sup 'n ' Rock Axesmith LX200, 6-kielinen sähkökitara Oho, mikä hinta! Myynti alkaa to 5.2.2015 kello 9.00. 1 kpl per asiakas. Web 80 kpl, Helsinki 40 kpl ja

Lisätiedot

Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän

Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän HT-H7500WM HT-H7750WM Blu-ray -kotiteatterijärjestelmän käyttöopas kaikki on mahdollista Kiitos, kun valitsit tämän Samsung-tuotteen. Saat tuotteellesi tavallista kattavamman palvelun, kun rekisteröit

Lisätiedot

Automultimedia/navigointi 2004 2005

Automultimedia/navigointi 2004 2005 Automultimedia/navigointi 2004 2005 LÄHDE ELÄMÄSI MATKALLE Hyppää kyytiin. Kiinnitä turvavyö. On aika lähteä matkalle. Matkalle, joka vie sinut paikkoihin, joista olet vain uneksinut. Pioneerin huippulaatuisessa

Lisätiedot

Käyttäjäystävällinen esitystekniikka

Käyttäjäystävällinen esitystekniikka Tommi Hokkanen Käyttäjäystävällinen esitystekniikka Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunta Diplomityö, joka on jätetty opinnäytteenä tarkastettavaksi diplomi-insinöörin tutkintoa varten

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SHARP LC-46LE631E http://fi.yourpdfguides.com/dref/4177443

Käyttöoppaasi. SHARP LC-46LE631E http://fi.yourpdfguides.com/dref/4177443 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

User Manual. Käyttöopas. Version 1.0 1.0

User Manual. Käyttöopas. Version 1.0 1.0 User Manual Käyttöopas 555 Version 1.0 1.0 Sisällys Johdanto... 4 Kaukosäätimeen tutustuminen... 4 Harmony 555 -kaukosäätimen toiminta... 4 Toiminnot, laitteet ja tulokanavat... 4 Harmony 555 -kaukosäätimen

Lisätiedot

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10

UUSI FORD KUGA. 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 TIEDOTE UUSI FORD KUGA SISÄLLYS SIVU Uusi Ford Kuga esittelyssä 3 1. Kugan yleiskatsaus 3 1.1: Vakaa perusta 4 2. Kugan karismaattinen muotoilu 7 2.1: Korkealaatuinen sisustus 10 3. Kugan sisätilat 12

Lisätiedot

AV-vastaanotin Käyttöohje

AV-vastaanotin Käyttöohje AV-vastaanotin Käyttöohje Julkaisija: Yamaha Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöohjeen tiedot perustuvat sen tekohekellä oleviin tuotetietoihin. Ominaisuus- tai varustemuutokset ovat mahdollisia. Emme vastaa

Lisätiedot

HK 990 Integroitu vahvistin

HK 990 Integroitu vahvistin HK 990 Integroitu vahvistin KÄYTTÖOHJE SUOMI Sisältö Tärkeät turvallisuusohjeet 2 Turvallisuusohjeet 3 Esittely ja ominaisuudet 4 Etupaneelin hallinta ja toiminnot 5 Takapaneelin liitännät 7 Kaukosäädin

Lisätiedot

DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA

DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA DVD 25 DVD-soitin OMISTAJAN KÄSIKIRJA DVD 25 Power for the Digital Revolution Sisällys 3 Esittely ja terminologia 4 Ominaisuudet ja pakkauksen sisältö 5 Etulevyn säätimet 6 Etulevyn näyttö 7 Kauko-ohjain

Lisätiedot

TX-NR609. Sisältö. AV-viritinvahvistin. Käyttöohje. Johdanto... 2. Kytkeminen... 12. Käynnistys.ja.perustoiminnot... 22

TX-NR609. Sisältö. AV-viritinvahvistin. Käyttöohje. Johdanto... 2. Kytkeminen... 12. Käynnistys.ja.perustoiminnot... 22 AV-viritinvahvistin Sisältö Johdanto... 2 TX-NR609 Kytkeminen... 12 Käynnistys.ja.perustoiminnot... 22 Käyttöohje Edistykselliset.toiminnot... 43 Muiden.laitteiden.ohjaus... 63 Lisäohjeita... 69 Kiitämme

Lisätiedot

LCD TV with LED Backlight 40 VLE 6339 BR

LCD TV with LED Backlight 40 VLE 6339 BR LCD TV with LED Backlight 40 VLE 6339 BR FI Sisältö ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Asetus

Lisätiedot

BDS 275/BDS 575/ BDS 277/BDS 577

BDS 275/BDS 575/ BDS 277/BDS 577 275/BDS 575/ BDS 277/BDS 577 Blu-ray Disc -viritinvahvistin Käyttöohje BD/DVD-aluekoodit ja sisällysluettelo BDS-vastaanotin on suunniteltu yhteensopivaksi useimmille Blu-ray Disc- ja DVDtallenteille koodattujen

Lisätiedot