- N (kolme osuutta) - M ja M50 (neljä osuutta, M50 -sarjassa kaksi osuutta oltava sarjasta M60 tai M70)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "- N (kolme osuutta) - M ja M50 (neljä osuutta, M50 -sarjassa kaksi osuutta oltava sarjasta M60 tai M70)"

Transkriptio

1 Toivotamme piirinne kilpailijat tervetulleiksi SML:n hirvenhiihdon Suomenmestaruuskilpailuihin Jyväskylän Tikkakoskelle, sekä epävirallisiin SM-kilpailuihin (S13, metsästäjäsarjat). Luonetjärven Metsästysseura Lento r.y. Sumiaisten Urheilumetsästäjät r.y. Jokihaaran Seudun Erä r.y SARJAT: PERJANTAI (epäviralliset SM-sarjat) - S13, klo 12:00 (asetta ei kuljeteta mukana) 3,9 km ampumaradan maastossa - Metsästäjäsarja Yleinen (M, M50, N, N50) : aktiivikilpailijat (ase kuljetetaan mukana) 8,5 km ampumaradan maastossa - Metsästäjäsarja Ikäkausi (S20, S17, S15, M60, N60, M70, N70): aktiivikilpailijat (ase kuljetetaan mukana) 8,5 km ampumaradan maastossa - Harrastelijasarja (ei osallistu lauantain SM-kisaan, kaikki ikäluokat; asetta voi kuljettaa mukana tai viedä sen etukäteen ampumaradalle) 8,5 km ampumaradan maastossa - Joukkuejotos 3 hengen joukkuein. Joukkueen jäsen voi kilpailla yleisessä-, ikäkausi- tai harrastelijasarjassa. Ennakkoon ilmoitettujen joukkueen jäsenten tulokset lasketaan yhteen, josta muodostuu joukkueen tulos. Joukkue voi olla esim. perhejoukkue, saman metsästysseuran jäsenten muodostama joukkue, kunnan, yrityksen tai yhdistyksen jne. joukkue. Joukkueiden ilmoittautuminen: ks kilpailuohjeet alla. HENKILÖKOHTAINEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU S15 JA S17 - S20 - N, N50 - M, M50, M60, M70 HIRVENHIIHDON SM-VIESTIT N (kolme osuutta) - M ja M50 (neljä osuutta, M50 -sarjassa kaksi osuutta oltava sarjasta M60 tai M70) Sallitut aseet: - S13, S15, S17: hirvi- ja pienoiskivääri kal.22 - S20, yleinen ja yli 60-v: hirvikivääri - Harrastelijasarja: pienoiskivääri, luodikko, hirvikivääri, sotilailla palveluskivääri - Huom: Harrastelijasarjassa ilmoitettava metsästyskortin numero ilmoittauduttaessa,sekä aseenkantolupa. Jos ammut laina-aseella, ilmoita myös laina-aseen lupanumero. Metsästyskortti (tai muu luotettava selvitys kattavasta vakuutusturvasta), aseenkantolupa (ja kopio mahd laina-aseen kantoluvasta)

2 näytettävä asetarkastuksen yhteydessä. - Ilmoittautumiset: * Yleinen ja ikäkausi sarja: piirit ilmoittavat * Harrastelijasarja: Joko piiri ilmoittaa tai kilpailija ilmoittautuu itse osoitteella tai puhelimitse Kaikki ilmoittautumiset oltava kisajärjestäjällä viimeistään ! SM-hirvenhiihdot 2013 Tikkakoski KILPAILUOHJEET SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia metsästysampumasääntöjä. Metsästäjäsarjoissa Yleinen ja Ikäkausi pe 8.3. ase kuljetetaan valjaissa selässä. Vain harrastajasarjaan osallistuvilla on mahdollisuus halutessaan käydä viemässä ase etukäteen ampumaradalle: heille asetarkastus ampumaradalla. Tästä pitää kertoa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. ILMOITTAUTUMINEN Kukin piiri pyytää esikisoja varten yhdet tunnukset ja ilmoittautumisohjeet os. samat tunnukset ovat käytössä myös SM-kisoihin ilmoittautuessa. Piirien tulee ilmoittaa sekä metsästäjäsarjoihin (Yleinen ja Ikäkausi) että varsinaiseen henkilökohtaisiin SMkilpailuihin osallistuvat mennessä. Ilmoittautuminen tehdään suoraan osoitteeseen annetuilla tunnuksilla; Huom: perjantai 8.3. ja lauantai 9.3. ovat erilliset kilpailut, joten sama henkilö voidaan ilmoittaa kaksi kertaa erilliseen kilpailuun. Piirit voivat halutessaan ilmoittaa myös harrastajasarjaan kilpailijoita, mutta harrastajasarjaan osallistuvat voivat ilmoittautua myös itse suoraan. Ilmoittautumisesta pitää tulla ilmi kilpailijan etunimi, sukunimi, piiri ja sarja. Sarjoissa M60, M70 sekä N50 tulee merkitä iän perusteella sisäinen alajako (esim. M65). Kilpailut netissä: ja (lähtölistat ja tulokset). Livestream-lähetys: Hirviurheiluun ilmoittautumisen lisäksi piirit lähettävät sähköpostitse koontilistan, josta tulee ilmetä: -piirin kilpailijoiden lukumäärä kussakin sarjassa pe 8.3. ja su laskelma osanottomaksuista pe 8.3., la 9.3. ja su (viestit) -mihin viesteihin heiltä tulee joukkueet su kilpailuissa: N, M, M50) -kaikki muut huomioitavat asiat (esim. kaksi kilpailijaa käyttää samaa asetta) -harrastajasarjalaisista: metsästyskortin numero (jos on, muussa tapauksessa selvitys kattavasta vakuutusturvasta), aseenkantoluvan numero (jos laina-ase: tieto aseen lupanumerosta), hiihtääkö ase selässä vai ei. -ennakkoon ilmoitettujen ja maksettujen jotosjoukkueiden nimet. Sähköposti lähetetään osoitteeseen Harrastajasarjalaiset (pe 8.3.) voidaan ilmoittaa joko piirien kautta tai he voivat ilmoittautua suoraan Eva Hilkamolle miel. sähköpostilla mennessä. Kilpailupaikalla asetarkastuksen yhteydessä tarkistetaan metsästyskortti tai muu todistus kattavasta vakuutuksesta, aseenkantolupa sekä laina-aseella ammuttaessa kopio aseen luvasta. Jos harrastajasarjalainen ei hiihdä ase selässä, hänen asetarkastuksensa on ampumaradalla. OSANOTTOMAKSUT pe Metsästäjäsarjat (Yleinen, Ikäkausi ja Harrastaja) 20 / kilpailija. Yleinen ja Ikäkausi sarjat ovat myös lauantaina 9.3. kilpailevia, Harrastaja-sarjalaiset kilpailevat vain pe 8.3.

3 -Joukkuejotos 30 / joukkue (kolme jäsentä mistä tahansa kolmesta metsästäjäsarjasta: Yleinen, Ikäkausi tai Harrastajat.) Joukkuejotoksen pisteet lasketaan metsästäjäsarjan henkilökohtaisten suoritusten perusteella. -S13: 15 / kilpailija la S15, S17, S20 15 / kilpailija -M,M50, M60, M75, N, N50 20 / kilpailija -Viestit 50 / joukkue Osanottomaksut on maksettava piireittäin viimeistään tilille FI (HIRVENHIIHDON SM 2013). Viestikenttään maksavan piirin nimi ja maksettavat viestijoukkueet (N, M, M50) sekä maksettujen jotosjoukkueiden määrä. Niillä harrastajasarjalaisilla, jotka ilmoittautuvat yksittäin sähköpostitse, viestikenttään oma nimi.vielä paikan päällä voi muodostaa jotosjoukkueita pe klo 10 saakka, jolloin jotosmaksu maksetaan suoraan kisakansliaan. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskuksena toimii Luonetjärven koulu, os. Koulukatu 6, Tikkakoski. KISAKANSLIA Kisakanslia on avoinna pe klo , la klo , su klo Kisakansliassa on pankkikortin käyttömahdollisuus. RUOKAILUT Kisaravintola ja kahvio toimivat Luonetjärven koulun tiloissa. Kisaravintola on avoinna pe 8.3. klo 13 19, la 9.3. klo , su klo Kisakahvio on avoinna pe 8.3. klo 8 20, la 9.3. klo 7 20, su klo Aamupala la 9.3. klo 7 9. Makkaranmyynti kilpailukeskuksen edustalla: Luonetjärven koulun vanhempainyhdistys. Sunnuntaina ampumaradalla yleisöä palvelee Sotilaskotisisarten kioskivaunu. KILPAILUNUMEROT Kilpailunumerot luovutetaan kilpailijalle tai hänen edustajalleen kisakansliasta. Numerot on noudettava viimeistään tuntia ennen lähtöaikaa. Palauttamatta jätetystä numerosta veloitetaan 20. Samalla junioreiden ammuttajat ja harrastajasarjalaiset (jotka eivät kuljeta asetta) voivat pyytää kulkuluvan ampumaradalle. KOHDISTUSAMMUNTA JA LATUIHIN TUTUSTUMINEN Kohdistusammunta on luvallista pe 8.3. klo 9 11 ja klo Ammuntavuoroja myydään ammuntapaikalla 5 /10 laukausta, tasaraha mukaan. Kilpaladut ovat avoinna latuihin tutustumista varten pe 8.3. klo 9 11 sekä harrastaja-sarjan kilpailun päättymisen jälkeen n. klo Lauantaina 9.3. ja sunnuntaina kilpaladut ovat suljettu, sinne pääsee vain kilpailusuoritustaan tekevät hiihtäjät. Etäisyysmittarin tuominen kilpailualueelle on kielletty. ASETARKASTUS Pe 8.3. asetarkastus suoritetaan vain harrastajasarjalaisille ja S13 sarjan osanottajille, ei Yleisen ja Ikäkausisarjan osanottajille. Asetarkastuspisteet ovat kahdessa paikassa. Lähtöpaikan läheisyydessä on asetarkastuspiste niille harrastelijasarjalaisille, jotka kuljettavat asetta selässään. Ampumapaikalla tarkistetaan S13 sarjalaisten aseet sekä niiden harrastajasarjalaisten aseet, jotka eivät kuljeta asetta kilpailusuorituksen aikana. Asetarkastus n. tunti ennen lähtöaikaa. Lipas mukaan tarkastukseen, tarkastus tyhjällä lippaalla. La 9.3. Asetarkastus kaikilla lähtöpaikalla viimeistään 30 min ennen lähtöä, aikaisintaan tunti ennen lähtöä. Lipas mukaan tarkastukseen, tarkastus tyhjällä lippaalla.

4 Su 10.3.asetarkastus ampumaradalla joukkueittain viimeistään 30 min ennen lähtöä. Asetarkastuspiste avataan klo 8. Lipas mukaan tarkastukseen, tarkastus tyhjällä lippaalla. Mahdollisia aseen säätöjä / korjauksia varten Sakon aseseppä päivystää kilpailujen ajan kilpailukeskuksessa. Kuljetathan asetta kilpailukeskuksen alueella joko selässä valjaissa (lukko auki) tai lataamattomana suojuksessa. ARVIOINTI Etäisyyden arviointi voi olla ennen ammuntaa tai sen jälkeen. Arviointi tapahtuu arviointipaikalla annettavaan korttiin. Kortti luovutetaan arvioinnin jälkeen toimitsijalle arviointipaikalla. Tällöin arviointi on lopullinen. HIIHTOMATKAT Metsästäjäsarjalaisilla pe 8.3. ja la 9.3. kilpailijoilla hiihtomatka on n. 8,5 km. N70 ja M70 -sarjojen hiihtomatkojen lyhentämisestä la 9.3. päättää tuomarineuvosto perjantai-iltana Viesteissä hiihtomatka on 3,9 km ja S13 -sarjassa n. 3,9 km. HUOLTO Kilpailijoiden käytössä ovat koulurakennuksen suihkut sekä varuskunnan miehistösaunat koulun läheisyydessä. KISOJEN SEURAAMINEN Kilpailuja voi seurata netin välityksellä osoitteesta tai kilpailukeskuksesta käsin reaaliajassa screeniltä lauantaina klo 8.30 alkaen ja sunnuntaina klo 9.00 alkaen. Koko kilpailutapahtuman ajan (myös pe 8.3.) tuloksia voi seurata lähes reaaliajassa osoitteessa Maalialueen läheisyydessä on mahdollista seurata kilpailuja rannalta käsin, jäälle ei yleisön ole sallittua mennä. Perjantaina 8.3. ampumaradalle saavat mennä autolla klo jälkeen vain ne S13 sarjan huoltajat jotka ammuttavat juniorin sekä ne harrastajasarjalaiset, jotka tarkastuttavat aseensa siellä ja jättävät aseen sinne telineeseen kilpailusuorituksensa ajaksi. Myös Ikäkausi-sarjassa kilpailevien alle 17-v kilpailijoiden aseet voidaan viedä ampumaradalle valmiiksi. Turvallisuussyistä heidän toivotaan hakevan aseensa pois vasta kun kaikki metsästäjäsarjalaiset ovat kilpailleet. Lauantaina 9.3. ampumaradalle ei ole mahdollista mennä seuraamaan kilpailuja, ainoastaan S15- ja S17- sarjalaisten huoltajilla on kulkulupa ampumaradalle. Sunnuntaina ampumaradalle voivat kilpailijat mennä kimppakyydeillä, yleisöä varten on varattu bussikuljetukset. Ks. parkkeerausohjeet kohdasta PYSÄKÖINTI. PYSÄKÖINTI Piireille on varattu yksi henkilöautopaikka välittömästi kilpailukeskuksen vierestä (joukkueenjohtaja). Kilpailijat pysäköivät heille varatuille alueille, jotka ovat myös kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Matkailuautoille ja asuntovaunuille on varattu omat alueensa. Liikenteenohjaajien määräyksiä on ehdottomasti noudatettava. Muualle kuin merkityille paikoille EI SAA PYSÄKÖIDÄ. Pysäköintimaksut: - 10 henkilö- ja pakettiautot, kattaa koko viikonlopun, parkkilippu ostetaan pysäköinninvalvojalta. - Asuntoautot ja vaunut: Tiedustelut ja paikkavaraukset mennessä sähköpostilla: tai puh Perjantaina 8.3. ampumaradalle voivat pysäköidä klo 9 11 vain ne henkilöt, jotka haluavat ampua maksullisia kohdistuslaukauksia, mutta järjestäjät toivovat mahdollisimman monen siirtyvän

5 ampumaradalle hiihtäen ase selässään, turvallisuusohjeita noudattaen. Klo jälkeen radalle saa siirtyä autolla vain S13 sarjan huoltajat sekä Ikäkausi- metsästäjäsarjassa kilpailevien alle S15 ja S17 nuorten huoltajat. Lisäksi ne harrastajasarjaan osallistuvat, jotka haluavat viedä aseensa ampumaradalle valmiiksi eivätkä kuljeta asetta hiihtäessään, voivat käydä viemässä aseen radalle autolla; tästä on pitänyt tiedottaa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Näiden harrastajasarjalaisten asetarkastus on ampumaradalla. Samoin S15 ja S17 -ikäisten Ikäkausi-sarjassa kilpailevien aseet voi viedä ampumaradalle autolla. Lauantaina 9.3. ampumaradalle voivat mennä autolla vain S15 ja S17 sarjoissa kilpailevien nuorten huoltajat, muilta pääsy ampumaradalle on kielletty. Kulkuluvan huoltajat voivat pyytää kisakansliasta. Sunnuntaina viestien lähtö- ja maalipaikka on ampumaradalla. Parkkitilat ampumaradalla ovat rajalliset, joten kilpailijat voivat mennä ampumaradalle henkilöautoilla, kimppakyytejä suositaan siten, että mahdollisimman moni kilpailija jättää autonsa kilpailukeskukseen. Yleisö parkkeeraa autonsa kilpailukeskukseen, josta heille on järjestetty maksuton linja-autokyyti ampumaradalle 30 min ennen jokaisen viestin lähtöä, paluukyyti viestien päätyttyä. PALKINNOT Suomenmestaruuskilpailujen taso ja arvokkuus edellyttää, että kilpailijat ovat palkintojenjaossa noutamassa palkintojaan. Järjestäjät eivät lähetä niitä jälkikäteen kilpailijoille eivätkä luovuta niitä ennen palkintojenjakoa. Kaikkien kilpailujen palkintojenjako on la 9.3. n. klo kilpailukeskuksessa. Palkinnot sarjoittain (palkintojenjako pe ja la kilpailuista la 9.3.): Metsästäjälähdöt: palkitaan 8 kilpailijaa / sarja. Lisäksi arvotaan Eräkontin lahjoittama metsästyskivääri kaikkien metsästäjälähtöihin osallistuneiden kesken. Joukkuejotos: palkitaan 3 parasta jotosjoukkuetta. S13: palkitaan 6 kilpailijaa SM-Sarjat: S15, S17, S20: palkitaan 6 kilpailijaa / sarja N, N50: palkitaan 6 kilpailijaa / sarja M, M50, M60, M70: palkitaan 10 kilpailijaa / sarja JOUKKUEMITALIT: palkitaan 3 parasta joukkuetta (miehet ja naiset) VIESTI: palkitaan 3 parasta joukkuetta MAJOITTUMINEN Jyvässeudulla majoitusmahdollisuuksia on runsaasti, niitä voit etsiä täältä: ja klikkaa "majoitus". Kilpailujen nettisivuilta osoitteesta löytyy lisäksi kisajärjestäjien suosittelemia majoituspaikkoja n. 20 km säteellä kilpailukeskuksesta. AIKATAULU Perjantai klo 8.00 kilpailukanslia avautuu klo suorituspaikkoihin tutustuminen ja kohdistusammunta klo S13 sarjan kilpailu alkaa klo > metsästäjälähdöt klo Tuomarineuvoston kokous, paikka ilmoitetaan myöhemmin. klo Joukkueenjohtajille tiedotustilaisuus, paikka ilmoitetaan myöhemmin. Lauantai klo 7.00 kilpailukanslia avautuu klo 8.00 kilpailujen avajaiset klo 8.30 kilpailut alkavat. Sarjojen lähtöjärjestys: M, M50, M60, S20, S17, N, N50, S15, M70.

6 n. klo Palkintojenjako: kilpailukeskus Sunnuntai (ampumarata) klo 7.00 kilpailukanslia avautuu kilpailukeskuksessa klo 9.00 Naisten viesti Välittömästi M50 viesti Välittömästi Miesten viesti Palkintojenjako kilpailukeskuksessa n. klo 14 15, mahdollisimman nopeasti viestin jälkeen. HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU la 8.3. Asetarkastuksen jälkeen tarkastettu ja hyväksytty ase merkitään ja sijoitetaan telineeseen, josta kilpailija saa noutaa aseensa opastetusti juuri ennen lähtöä. Sukset merkitään lähtöpaikalla. Ladun pituus on n. 8500m, ampumapaikalle on lähdöstä matkaa n m. Hiihtotapa perinteinen. Ampumapaikalla on selvästi toistettava toimitsijan ilmoittama taulunumero. AMPUMAPAIKALLA ON ASEEN KÄSITTELYSSÄ NOUDATETTAVA ERITYISTÄ VAROVAISUUTTA! Piippu on oltava ylöspäin kaikissa muissa tilanteissa paitsi silloin, kun kilpailija tekee omaa ampumasuoritustaan. Kuulon suojaaminen ammunnassa on pakollinen. Kilpailijan ase tarkastetaan maalissa, lukko aukaistaan. VIESTI Viestin lähtö ja maali ovat ampumaradalla. Sakkokierrokset hiihdetään yleisön nähtävissä. Yleisön on pysyttävä sille rajatulla alueella, maastoon meno on kielletty. Piirien on nimettävä joukkueet la 9.3. klo 18 mennessä kirjallisesti kilpailukansliaan. Muutokset on ilmoitettava 1h ennen viestin lähtöä kirjallisesti kisakansliaan. M50 sarjan viestijoukkueeseen on nimettävä vähintään kaksi M60 tai sitä vanhempaan sarjaan osallistumisoikeutettua kilpailijaa. N ja M viesteissä ilmoitettava alle 17-vuotiaat (hirvenhiihtoviestissä alle 17-vuotiaat eivät kuljeta asetta). Hiihtomatka on n. 4,5 km. Ammunta suoritetaan kilpailunumeron mukaiseen tauluun. Osumat näytetään laikoilla. Lopullinen tulkkaus määrää mahdolliset sakot. Kilpailijan ase tarkastetaan maalissa, lukko aukaistaan. TUOMARINEUVOSTO Aimo Koivumäki, puh. joht. (PO) Perttu Hietanen, sihteeri (KS) Juha Hilkamo (KS) Jarkko Huttunen (KP) Juhani Voutilainen (KA)

7 KILPAILIJAN TURVALLISUUSOHJE ASEEN KULJETUS JA KÄSITTELY ENNEN- JA JÄLKEEN KILPAILUA (KILPAILUKESKUKSESSA JA AMPUMARADALLA) - asetta on kuljetettava suojuksessa, tai valjaissa selässä lukko auki - kilpailukeskuksen ulkopuolella olevilla paikoitusalueilla ja kadulla ase on oltava suojuksessa - panoksien sovittamista (kokeilua meneekö panos patruunapesään) ei saa tehdä kilpailukeskuksen alueella, ampumaradalla vain valvojan luvalla ja ohjeiden mukaan - kuivaharjoittelu ja tähtääminen aseella kilpailukeskuksen alueella on kielletty, ampumaradalla vain valvojan luvalla ja ohjeiden mukaan - pyritään välttämään aseiden vientiä koulun sisätiloihin, jollei ole tarvetta käyttää asetta asesepällä HARRASTAJASARJA ASEENKANTOLUPA - valmistaudu näyttämään aseenkantolupa. - kilpailemaan pääsee kun omistaa aseenkantoluvan kiväärille, aseen ja luvan kaliiberilla ei ole merkitystä. - Mikäli käytät laina-asetta, ota mukaan myös kopio aseen omistajan luvasta. METSÄSTYSKORTTI / VAKUUTUS - valmistaudu näyttämään metsästyskorttisi tai tosite muusta vakuutusturvasta - mikäli et omista metsästyskorttia, ota yhteyttä järjestäjään ilmoittautumisen yhteydessä, ja tee selvitys vakuutusturvasi kattavuudesta. - Nuoret (alle 15-v) metsästyskortittomat kilpailijat vakuuttaa kilpailujen järjestäjä SML:n nuorisovakuutuksen kautta. SALLITUT ASEET - harrastajasarjassa sallitaan Suomen Metsästäjäliiton hirvenhiihdon sääntöjen sallimien aseiden lisäksi myös pienoiskivääri sekä rynnäkkökivääri (sarjatuli on kielletty). ASETARKASTUS - harrastajasarjan aseille suoritetaan turvallisuustarkastus. - Laukaisuvastuksen on oltava turvallinen (n. 1kg metsästysaseilla, n. 500g pienoiskivääreillä). - Kilpailuun hyväksytty ase merkitään hyväksymismerkinnällä joka sisältää kilpailijanumeron. - ase tarkastetaan lipas tyhjänä, lipas irrotettuna, lippaan saa kiinnittää aseeseen vasta ampumapaikalla ASEEN KULJETTAMINEN - aseen voi kuljettaa mukana tai toimittaa valmiiksi ampumapaikalle telineeseen - asetta kuljetetaan tyhjänä, lipas irrotettuna - lukko saa olla kiinni hiihdon aikana - mikäli ase odottaa ampumapaikalla telineessä, on lukko oltava auki ASEEEN KÄSITTELY - jokaisella kilpailijalla on ammunnanvalvoja, jonka ohjeita on noudatettava - mikäli asetta ei kuljeteta mukana, antaa toimitsija aseen kilpailijalle ampumapaikalla - asetta on kuljetettava aina piippu ylöspäin - mikäli aseessa on kiinteä lipas, saa patruunat ladata aseeseen vasta ampumapaikalla HUOM! aseen piippu on oltava suunnattuna koko ajan taululle, myös lipastettaessa. - patruunat voi ladata joko lippaasta tai yksitellen

8 - aseen saa ladata vasta kun aseen piippu osoittaa taululle - viimeisen laukauksen jälkeen on lukko aukaistava ja tarkistettava että ase on tyhjä - mikäli ase jää ampumapaikalle, ei lukkoa saa sulkea ja ase ojennetaan toimitsijalle - aseet tarkastetaan myös maalissa, asetarkastaja avaa lukon ja tarkastaa että ase on tyhjä - suoritus hylätään, mikäli aseesta löytyy ampumaton patruuna TOIMINTA HÄIRIÖTILANTEESSA - jos aseen toimintaan tulee häiriö, on pyydettävä toimitsija avuksi - pysy osoitetulla ampumapaikalla aseen piippu tauluille päin, kunnes häiriö on selvitetty - jos ase jää epäkuntoon ja panos sisään, toimitsija huolehtii aseen pois paikalta turvallisesti HUOMIOITAVA LISÄKSI - ammunnanvalvoja ilmoittaa kilpailijan taulun numeron joka on toistettava selkeällä äänellä - ammuttaessa on vähintään toinen suksi oltava kumisella ampuma-alustalla - kuulosuojaimet ovat pakolliset

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2002. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen tehdään piireittäin

Lisätiedot

HIRVENJUOKSUN SM 2014 VESANTO 2. 3.8.2014

HIRVENJUOKSUN SM 2014 VESANTO 2. 3.8.2014 1 (7) KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM 2014 VESANTO 2. 3.8.2014 NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan voimassaolevia Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä. Kilpailijoita muistutetaan että

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2007.

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2007. KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM 2011 LOIMAAN VIRTTAA 13.8 14.8.2011 SÄÄNNÖT Kilpailuissa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2007. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen tehdään piireittäin

Lisätiedot

pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 17.1. 08.30 Joukkueenjohtajien kokous kilpailukeskus

pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 17.1. 08.30 Joukkueenjohtajien kokous kilpailukeskus Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset, nuorten Karhu cuposakilpailut ja XXII Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 17.-18.1.2015 OHJELMA pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(6) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. 10.5.2014, rev. 23.6.2014.

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(6) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. 10.5.2014, rev. 23.6.2014. Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(6) Kilpailuohjeet SML:n Metsästysammuntojen SM-kilpailut Ikaalisten Vatulassa 24. - 27.7.2014 LAJIT Kilpailut käydään SML:n Metsästysampumalajeissa: - Metsästyshaulikko

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

Nuorten SM- ampumahiihdot ja XXIII Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla

Nuorten SM- ampumahiihdot ja XXIII Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla AIKATAULU Nuorten SM- ampumahiihdot ja XXIII Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 13.-14.2.2016 pe 12.2. 15.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 13.2. 08.30 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(7) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. Kilpailuohjeet

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(7) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. Kilpailuohjeet Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(7) Kilpailuohjeet SML:n Metsästysammuntojen SM-kilpailut Ikaalisten Vatulassa 28. 31.7.2011 LAJIT Kilpailut käydään SML:n Metsästysampumalajeissa: SÄÄNNÖT Kilpailuissa

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

XXIV Heikki Hovin muistokilpailut ja nuorten MM- ja EYOF-katsastukset Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla

XXIV Heikki Hovin muistokilpailut ja nuorten MM- ja EYOF-katsastukset Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla AIKATAULU XXIV Heikki Hovin muistokilpailut ja nuorten MM- ja EYOF-katsastukset Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2017 KILPAILUOHJEET pe 27.1. 15.00-18.00 Ammuntaharjoittelu mahdollista

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 Perjantaina 15.5.2015 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Aseiden merkkaus

Lisätiedot

la 14.3. 8 10.00 Ilmoittautuminen ( noudetaan kilpailuohjeet/ohjelma + numerot piireittäin)

la 14.3. 8 10.00 Ilmoittautuminen ( noudetaan kilpailuohjeet/ohjelma + numerot piireittäin) KILPAILUOHJELMA JA -OHJEET ResUl:n Ampumahiihtomestaruuskilpailut Kuhmossa 14.-15.3.2015 OHJELMA la 14.3. 8 10.00 Ilmoittautuminen ( noudetaan kilpailuohjeet/ohjelma + numerot piireittäin) 10-11.15 Aseiden

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Kilpailu IV / 2012 29.8.2012 HELSINGIN PIIRIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE. Kilpailujen ohjelma. Perjantai Virallinen harjoittelu

OHJEET KILPAILIJOILLE. Kilpailujen ohjelma. Perjantai Virallinen harjoittelu OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailujen ohjelma Perjantai 1.4.2016 10.00-12.00 Virallinen harjoittelu 14.15 Joukkueenjohtajien kokous reserviläistalossa (kahvila) 14.30-15.45 Aseiden tarkastus 15.00-15.45 Kohdistus

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 12.-13.2.2011 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Lähdönjohtaja Maali Tuloslaskenta

Lisätiedot

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUN AIKATAULU SUNNUNTAI /PIKAKILPAILU (palkintojenjako kilp. päätyttyä) 10.00-10.45 Kohdistus kaikki sarjat (M/N11-75) 11.00 Pikakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

PERJANTAI Mahdollisuus harjoitteluun ja ratoihin tutustumiseen Joukkueenjohtajien kokous, kahviossa

PERJANTAI Mahdollisuus harjoitteluun ja ratoihin tutustumiseen Joukkueenjohtajien kokous, kahviossa AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT NORMAALIMATKA JA YHTEISLÄHTÖ LAHTI 10. -11.2.2018 KILPAILUN JOHTO-ORGANISAATIO Kilpailun johtaja Jari Karinkanta 0440286443 TD Juha Tuominen 0405171074 Ratamestari Jukka

Lisätiedot

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011

HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/ HELMPP) LOIMOLAN ALUEEN TAISTELU 18.12.1939 VUODEN VIIMEINEN RATAVUORON TEEMA KILPAILU 2011 Helsingin Maanpuolustuspiiri Helsingin Reserviläispiiri KUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumatoimiala HELMPP Ampumatoimikunta Helsinki Toimintakäsky VII / 2011 2.11.2011 HELSINGIN RESERVILÄISPIIRIEN (HRUP / HRESP/

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Maali Tuloslaskenta Kuulutus

Lisätiedot

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Kilpailuohjelma: Perjantai 31.1.2014 16.00 karsinta Naiset 1,1 km / Miehet 1,4km vapaa hiihtotapa Alkuerät 17.30 Naisten I alkuerä 17.36 Naisten II alkuerä

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö KILPAILUKUTSU 1 (6) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala Toimintakäsky II / 2011 18.2.2011 HELSINGIN AVOIN PERINNEKIVÄÄRI KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(10) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. Kilpailuohjeet

Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(10) Teerinevantie 30 39530 KILVAKKALA www.vatulanampumarata.net. Kilpailuohjeet Vatulan ampumaurheilukeskus ry OHJE 1(10) Kilpailuohjeet SML:n Metsästysammuntojen ja Hirvenjuoksun SM-kilpailut Ikaalisten Vatulassa 23. 27.7.2008 LAJIT Kilpailut käydään SML:n Metsästysampumalajeissa:

Lisätiedot

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan RESUL:n 15.1.2015 voimaan tulleita pistooliampumajuoksu- ja pistooliampumajuoksuviesti

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 10.-11.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 9.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 10.12. Klo 09.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ KILPAILUOHJEET AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ 6.-7.5.2016 Perjantaina 6.5.2016 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 18.2. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (8) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky III / 2011 18.2.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN KEVÄTKILPAILUN

Lisätiedot

Kilpailuorganisaation avainhenkilöt

Kilpailuorganisaation avainhenkilöt Kilpailuorganisaation avainhenkilöt TA JURY Heikki Pääkkönen Puheenjohtaja Sami Sipponen (MA), Marko Mäkelä (SAL), Pekka Rissanen (SiiLa), Kilpailun johtaja Kari Rautiainen Kivääriammunnan johtaja Pekka

Lisätiedot

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO

18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015. Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 18. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 26.-29.3.2015 Kontiolahti, Pohjois-Karjala Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 1 AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala KILPAILUKUTSU Toimintakäsky V / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN PALVELUSAMMUNNAN SYYSKILPAILUN

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt

Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt 1.Johdanto Nämä Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt on hyväksytty Reserviläisurheiluliiton hallituksen kokouksessa 15.01.2015 Säännöt on

Lisätiedot

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kilpailuohjeet Päätoimihenkilöt: Kilpailun johtaja: Pääratamestari: Lasten radat: Tulospalvelun johtaja: Kilpailu- ja ratavalvoja: Tuomarineuvosto:

Lisätiedot

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011

Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) Etelä-Savon Aluetoimisto MIKKELI MH21394 27.6.2011 Itä-Suomen Sotilasläänin Esikunta Käsky 1 (5) 27.6.2011 ETELÄ-SAVON RESERVILÄISTEN RYNNÄKKÖKIVÄÄRIAMMUNTAKILPAILU 3.9.2011 1 JÄRJESTÄJÄ, KILPAILUAIKA JA -PAIKKA järjestää viiteasiakirjan mukaisesti Itä-

Lisätiedot

KÄSIOHJELMA. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden Kunta

KÄSIOHJELMA. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden Kunta KÄSIOHJELMA Kontiolahden Urheilijat ry Kontiolahden Kunta 1 Hyvät ampumahiihdon ystävät Tervetuloa kilpailijat, valmentajat ja tukijoukot rulla-ampumahiihdon SMkilpailuihin Kontiolahdelle. Kontiolahden

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT AGENDA 1. Läsnäolijoiden toteaminen 2. Kilpailuorganisaation esittely 3. Tuomarineuvoston esittely 4. Ilmoittautumiset

Lisätiedot

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU 12.7.

Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU 12.7. Etelä Suomen Maanpuolustuspiiri Helsingin Koulutus- ja Tukiyksikkö 1 (7) Ase- ja Ampumakoulutuksen toimiala JÄÄKÄRI KUTSU Toimintakäsky VI / 2011 12.7.2011 HELSINGIN PIIRIN AMMUNNAN PARTIOKILPAILU JÄÄKÄRIPÄIVÄ

Lisätiedot

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna)

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) 6.2.2016 HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) 7.2.2016 SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) Lauantaina 6.2. henkilökohtainen sprinttikilpailu (karsinnat ja loppukilpailut)

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE nuorten SM-kilpailut ja nuorten MM-katsastukset Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 20.1. Klo 13.00-17.00 Klo 14.00-17.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

MAANTIEPYÖRÄILYN ISM-KILPAILUT 18.-19.7.2009 KILPAILUOHJE

MAANTIEPYÖRÄILYN ISM-KILPAILUT 18.-19.7.2009 KILPAILUOHJE KÄLVIÄN TARMO 100 VUOTTA. MAANTIEPYÖRÄILYN ISM-KILPAILUT 18.-19.7.2009 KILPAILUOHJE PÄIVÄYS: 15.07.2009/TAPIO RAUMA YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt

Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt 1. Johdanto Nämä Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt on hyväksytty Reserviläisurheiluliiton hallituksen kokouksessa 15.01.2015. Säännöt

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup

KILPAILUKUTSU. Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup KILPAILUKUTSU Ottelun ja liikesarjojen SM-kilpailut 2016 Ottelun Tampere Cup Ottelu Aika: Lauantaina 13.2.2016 Tampere Cup: E, D1, D2, B2, H, S30 SM-sarjat: kadetit C1 sekä junioreiden B1 ja senioreiden

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut KUUSAMO La 13.7.2013 SISÄLTÖ 1. Kilpailun toimihenkilöt... 3 1.1. Tuomarineuvosto... 3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt... 3 1.3. Ensiapu... 3 2. Ohjeita kilpailijoille ja

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut nro76 KUUSAMO Su 14.8.2011 SISÄLTÖ Kilpailun toimihenkilöt...3 1.1. Tuomarineuvosto...3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt...3 1.3. Ensiapu...3 Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille...4

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open KILPAILUKUTSU Nurtzi Open www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2015 Aika: Lauantai 11.4.2015 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja- ja

Lisätiedot

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 KILPAILUOHJEET 16.12.2010 SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 1. Kilpailunjohto Kilpailun johtaja Ratamestarit Tulospalvelun johtaja Valvoja Jukka Nenonen Anssi Juutilainen ja Juha Similä Tommi Villanen

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 19.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT 1 Paikka: Huurretie13, 33470 Ylöjärvi Aika: 21.8.2016 PORKKA-SM-korttelit klo 14: Elite, M-18, Naiset, N-18 SUP-Juniorikorttelit klo 11: M/N10- M/N16 1. Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Porkka SM-kortteliin

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014 KILPAILUOHJE Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas 23.-24. elokuuta 2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun johtaja Valvoja Ratamestariryhmän

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 2.-26.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 2.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

Suunnistusmestaruuskilpailujen SÄÄNNÖT. Lounais-Suomen Partiopiiri Kisajaosto

Suunnistusmestaruuskilpailujen SÄÄNNÖT. Lounais-Suomen Partiopiiri Kisajaosto Suunnistusmestaruuskilpailujen SÄÄNNÖT Lounais-Suomen Partiopiiri Kisajaosto 1. JOHDANTO 1.1. Nämä säännöt sisältävät kilpailumääräykset Lounais-Suomen partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailujen järjestämiseksi.

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. E-P:n pitkän matkan aluemestaruuskilpailut 9.8.2014 Teuvalla KILPAILUOHJEET TOIMIHENKILÖT Kilpailun johtaja: Pasi Nevala Ratamestarit: Jari Mahlamäki, Pasi Lyyluoma Kilpailunvalvoja Karl-Gustav Norrgrann,

Lisätiedot

Nuorten SM-sprintti & KLL

Nuorten SM-sprintti & KLL Nro 145 Ranking P Nuorten SM-sprintti & KLL FIS Nuorten SM-sprintti - KLL - St1-cup - Nuorten cup 23.-24.2.2013 Pyhäjärven Honkavuorella Kilpailukeskuksen sijainti Kilpailukeskus sijaitsee aivan nelostien

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tuomarineuvosto Markus Salo Kalle Virtanen Hans Mandahl Marko Haapiainen (pe) Heikki Pelli (la)

KILPAILUOHJEET. Tuomarineuvosto Markus Salo Kalle Virtanen Hans Mandahl Marko Haapiainen (pe) Heikki Pelli (la) AMPUMASUUNNISTUKSEN SM-KILPAILUT, SOTILAIDEN SM-KILPAILUT SEKÄ SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 1. JA 2. OSAKILPAILU, LAPUA GAMES 2017 PUNKALAITUMEN PORTTIKALLIOLLA 5.-6.5.2017 KILPAILUOHJEET

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset 11. 12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 11.-12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 11.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Hämeen avoin AM-sprint 14.5.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä järjestäjän

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Agenda: 1. Kokouksen avaus, Ville Niemelä 2. Läsnäolijat: todetaan kiertävällä listalla 3. Esityslistan hyväksyminen 4. Perjantain kommentit 5. Organisaatio 6.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut

OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY OTTELU / LIIKESARJA SM-kilpailut 19.9.2015 Kuva: Elina Glad Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi ALUSTAVA AIKATAULU: Perjantai 18.9.2015 20.00-21.00

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa.

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Pienoispistoolikilpailu 7.10.2014 Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Eestin II avoimet SRA-mestaruuskilpailut

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 28.6.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

KÄSIOHJELMA. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden Kunta

KÄSIOHJELMA. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden Kunta KÄSIOHJELMA Kontiolahden Urheilijat ry Kontiolahden Kunta 1 Hyvät SM-kisojen osanottajat ja järjestäjät Kesä on vaihtumassa syksyyn. Kuukausi sitten saimme iloita Kauhajoella aurinkoisessa säässä kolmen

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3.

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3. TEKNINEN OPAS SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Aikataulu 4. Kartat 15.10.2015 Kilpailun järjestäjä: Kilpailukeskus:

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUKUTSU Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen

Lisätiedot

Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri

Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri Tämä teksti kaikkiin VIIKKOVUOROILLE. pistooli ja kivääri Helsingin Koulutus- ja tukiyksikön pistooliammunnat ovat ulkoradalla pidettäviä ohjattuja ja valvottuja ammunnan harjoittelutilaisuuksia. Aseina

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 1. YLEISET SÄÄNNÖT... 2 1.1.MESTARUUSKILPAILUT... 2 1.2. OSALLISTUMISOIKEUS... 2 1.3. KILPAILUAJAN JA PAIKAN MÄÄRÄYTYMINEN... 2 1.4. MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA-OSAKILPAILU 3/2015

KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA-OSAKILPAILU 3/2015 KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA-OSAKILPAILU 3/2015 Kilpailun järjestävät Konneveden Reserviläiset Ry Konneveden Tankolammilla Jouhtisvuoren ampumaradalla lauantaina 8.11.2014. Kilpailu on avoin kaikille

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot