- N (kolme osuutta) - M ja M50 (neljä osuutta, M50 -sarjassa kaksi osuutta oltava sarjasta M60 tai M70)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "- N (kolme osuutta) - M ja M50 (neljä osuutta, M50 -sarjassa kaksi osuutta oltava sarjasta M60 tai M70)"

Transkriptio

1 Toivotamme piirinne kilpailijat tervetulleiksi SML:n hirvenhiihdon Suomenmestaruuskilpailuihin Jyväskylän Tikkakoskelle, sekä epävirallisiin SM-kilpailuihin (S13, metsästäjäsarjat). Luonetjärven Metsästysseura Lento r.y. Sumiaisten Urheilumetsästäjät r.y. Jokihaaran Seudun Erä r.y SARJAT: PERJANTAI (epäviralliset SM-sarjat) - S13, klo 12:00 (asetta ei kuljeteta mukana) 3,9 km ampumaradan maastossa - Metsästäjäsarja Yleinen (M, M50, N, N50) : aktiivikilpailijat (ase kuljetetaan mukana) 8,5 km ampumaradan maastossa - Metsästäjäsarja Ikäkausi (S20, S17, S15, M60, N60, M70, N70): aktiivikilpailijat (ase kuljetetaan mukana) 8,5 km ampumaradan maastossa - Harrastelijasarja (ei osallistu lauantain SM-kisaan, kaikki ikäluokat; asetta voi kuljettaa mukana tai viedä sen etukäteen ampumaradalle) 8,5 km ampumaradan maastossa - Joukkuejotos 3 hengen joukkuein. Joukkueen jäsen voi kilpailla yleisessä-, ikäkausi- tai harrastelijasarjassa. Ennakkoon ilmoitettujen joukkueen jäsenten tulokset lasketaan yhteen, josta muodostuu joukkueen tulos. Joukkue voi olla esim. perhejoukkue, saman metsästysseuran jäsenten muodostama joukkue, kunnan, yrityksen tai yhdistyksen jne. joukkue. Joukkueiden ilmoittautuminen: ks kilpailuohjeet alla. HENKILÖKOHTAINEN SUOMENMESTARUUSKILPAILU S15 JA S17 - S20 - N, N50 - M, M50, M60, M70 HIRVENHIIHDON SM-VIESTIT N (kolme osuutta) - M ja M50 (neljä osuutta, M50 -sarjassa kaksi osuutta oltava sarjasta M60 tai M70) Sallitut aseet: - S13, S15, S17: hirvi- ja pienoiskivääri kal.22 - S20, yleinen ja yli 60-v: hirvikivääri - Harrastelijasarja: pienoiskivääri, luodikko, hirvikivääri, sotilailla palveluskivääri - Huom: Harrastelijasarjassa ilmoitettava metsästyskortin numero ilmoittauduttaessa,sekä aseenkantolupa. Jos ammut laina-aseella, ilmoita myös laina-aseen lupanumero. Metsästyskortti (tai muu luotettava selvitys kattavasta vakuutusturvasta), aseenkantolupa (ja kopio mahd laina-aseen kantoluvasta)

2 näytettävä asetarkastuksen yhteydessä. - Ilmoittautumiset: * Yleinen ja ikäkausi sarja: piirit ilmoittavat * Harrastelijasarja: Joko piiri ilmoittaa tai kilpailija ilmoittautuu itse osoitteella tai puhelimitse Kaikki ilmoittautumiset oltava kisajärjestäjällä viimeistään ! SM-hirvenhiihdot 2013 Tikkakoski KILPAILUOHJEET SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia metsästysampumasääntöjä. Metsästäjäsarjoissa Yleinen ja Ikäkausi pe 8.3. ase kuljetetaan valjaissa selässä. Vain harrastajasarjaan osallistuvilla on mahdollisuus halutessaan käydä viemässä ase etukäteen ampumaradalle: heille asetarkastus ampumaradalla. Tästä pitää kertoa etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. ILMOITTAUTUMINEN Kukin piiri pyytää esikisoja varten yhdet tunnukset ja ilmoittautumisohjeet os. samat tunnukset ovat käytössä myös SM-kisoihin ilmoittautuessa. Piirien tulee ilmoittaa sekä metsästäjäsarjoihin (Yleinen ja Ikäkausi) että varsinaiseen henkilökohtaisiin SMkilpailuihin osallistuvat mennessä. Ilmoittautuminen tehdään suoraan osoitteeseen annetuilla tunnuksilla; Huom: perjantai 8.3. ja lauantai 9.3. ovat erilliset kilpailut, joten sama henkilö voidaan ilmoittaa kaksi kertaa erilliseen kilpailuun. Piirit voivat halutessaan ilmoittaa myös harrastajasarjaan kilpailijoita, mutta harrastajasarjaan osallistuvat voivat ilmoittautua myös itse suoraan. Ilmoittautumisesta pitää tulla ilmi kilpailijan etunimi, sukunimi, piiri ja sarja. Sarjoissa M60, M70 sekä N50 tulee merkitä iän perusteella sisäinen alajako (esim. M65). Kilpailut netissä: ja (lähtölistat ja tulokset). Livestream-lähetys: Hirviurheiluun ilmoittautumisen lisäksi piirit lähettävät sähköpostitse koontilistan, josta tulee ilmetä: -piirin kilpailijoiden lukumäärä kussakin sarjassa pe 8.3. ja su laskelma osanottomaksuista pe 8.3., la 9.3. ja su (viestit) -mihin viesteihin heiltä tulee joukkueet su kilpailuissa: N, M, M50) -kaikki muut huomioitavat asiat (esim. kaksi kilpailijaa käyttää samaa asetta) -harrastajasarjalaisista: metsästyskortin numero (jos on, muussa tapauksessa selvitys kattavasta vakuutusturvasta), aseenkantoluvan numero (jos laina-ase: tieto aseen lupanumerosta), hiihtääkö ase selässä vai ei. -ennakkoon ilmoitettujen ja maksettujen jotosjoukkueiden nimet. Sähköposti lähetetään osoitteeseen Harrastajasarjalaiset (pe 8.3.) voidaan ilmoittaa joko piirien kautta tai he voivat ilmoittautua suoraan Eva Hilkamolle miel. sähköpostilla mennessä. Kilpailupaikalla asetarkastuksen yhteydessä tarkistetaan metsästyskortti tai muu todistus kattavasta vakuutuksesta, aseenkantolupa sekä laina-aseella ammuttaessa kopio aseen luvasta. Jos harrastajasarjalainen ei hiihdä ase selässä, hänen asetarkastuksensa on ampumaradalla. OSANOTTOMAKSUT pe Metsästäjäsarjat (Yleinen, Ikäkausi ja Harrastaja) 20 / kilpailija. Yleinen ja Ikäkausi sarjat ovat myös lauantaina 9.3. kilpailevia, Harrastaja-sarjalaiset kilpailevat vain pe 8.3.

3 -Joukkuejotos 30 / joukkue (kolme jäsentä mistä tahansa kolmesta metsästäjäsarjasta: Yleinen, Ikäkausi tai Harrastajat.) Joukkuejotoksen pisteet lasketaan metsästäjäsarjan henkilökohtaisten suoritusten perusteella. -S13: 15 / kilpailija la S15, S17, S20 15 / kilpailija -M,M50, M60, M75, N, N50 20 / kilpailija -Viestit 50 / joukkue Osanottomaksut on maksettava piireittäin viimeistään tilille FI (HIRVENHIIHDON SM 2013). Viestikenttään maksavan piirin nimi ja maksettavat viestijoukkueet (N, M, M50) sekä maksettujen jotosjoukkueiden määrä. Niillä harrastajasarjalaisilla, jotka ilmoittautuvat yksittäin sähköpostitse, viestikenttään oma nimi.vielä paikan päällä voi muodostaa jotosjoukkueita pe klo 10 saakka, jolloin jotosmaksu maksetaan suoraan kisakansliaan. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskuksena toimii Luonetjärven koulu, os. Koulukatu 6, Tikkakoski. KISAKANSLIA Kisakanslia on avoinna pe klo , la klo , su klo Kisakansliassa on pankkikortin käyttömahdollisuus. RUOKAILUT Kisaravintola ja kahvio toimivat Luonetjärven koulun tiloissa. Kisaravintola on avoinna pe 8.3. klo 13 19, la 9.3. klo , su klo Kisakahvio on avoinna pe 8.3. klo 8 20, la 9.3. klo 7 20, su klo Aamupala la 9.3. klo 7 9. Makkaranmyynti kilpailukeskuksen edustalla: Luonetjärven koulun vanhempainyhdistys. Sunnuntaina ampumaradalla yleisöä palvelee Sotilaskotisisarten kioskivaunu. KILPAILUNUMEROT Kilpailunumerot luovutetaan kilpailijalle tai hänen edustajalleen kisakansliasta. Numerot on noudettava viimeistään tuntia ennen lähtöaikaa. Palauttamatta jätetystä numerosta veloitetaan 20. Samalla junioreiden ammuttajat ja harrastajasarjalaiset (jotka eivät kuljeta asetta) voivat pyytää kulkuluvan ampumaradalle. KOHDISTUSAMMUNTA JA LATUIHIN TUTUSTUMINEN Kohdistusammunta on luvallista pe 8.3. klo 9 11 ja klo Ammuntavuoroja myydään ammuntapaikalla 5 /10 laukausta, tasaraha mukaan. Kilpaladut ovat avoinna latuihin tutustumista varten pe 8.3. klo 9 11 sekä harrastaja-sarjan kilpailun päättymisen jälkeen n. klo Lauantaina 9.3. ja sunnuntaina kilpaladut ovat suljettu, sinne pääsee vain kilpailusuoritustaan tekevät hiihtäjät. Etäisyysmittarin tuominen kilpailualueelle on kielletty. ASETARKASTUS Pe 8.3. asetarkastus suoritetaan vain harrastajasarjalaisille ja S13 sarjan osanottajille, ei Yleisen ja Ikäkausisarjan osanottajille. Asetarkastuspisteet ovat kahdessa paikassa. Lähtöpaikan läheisyydessä on asetarkastuspiste niille harrastelijasarjalaisille, jotka kuljettavat asetta selässään. Ampumapaikalla tarkistetaan S13 sarjalaisten aseet sekä niiden harrastajasarjalaisten aseet, jotka eivät kuljeta asetta kilpailusuorituksen aikana. Asetarkastus n. tunti ennen lähtöaikaa. Lipas mukaan tarkastukseen, tarkastus tyhjällä lippaalla. La 9.3. Asetarkastus kaikilla lähtöpaikalla viimeistään 30 min ennen lähtöä, aikaisintaan tunti ennen lähtöä. Lipas mukaan tarkastukseen, tarkastus tyhjällä lippaalla.

4 Su 10.3.asetarkastus ampumaradalla joukkueittain viimeistään 30 min ennen lähtöä. Asetarkastuspiste avataan klo 8. Lipas mukaan tarkastukseen, tarkastus tyhjällä lippaalla. Mahdollisia aseen säätöjä / korjauksia varten Sakon aseseppä päivystää kilpailujen ajan kilpailukeskuksessa. Kuljetathan asetta kilpailukeskuksen alueella joko selässä valjaissa (lukko auki) tai lataamattomana suojuksessa. ARVIOINTI Etäisyyden arviointi voi olla ennen ammuntaa tai sen jälkeen. Arviointi tapahtuu arviointipaikalla annettavaan korttiin. Kortti luovutetaan arvioinnin jälkeen toimitsijalle arviointipaikalla. Tällöin arviointi on lopullinen. HIIHTOMATKAT Metsästäjäsarjalaisilla pe 8.3. ja la 9.3. kilpailijoilla hiihtomatka on n. 8,5 km. N70 ja M70 -sarjojen hiihtomatkojen lyhentämisestä la 9.3. päättää tuomarineuvosto perjantai-iltana Viesteissä hiihtomatka on 3,9 km ja S13 -sarjassa n. 3,9 km. HUOLTO Kilpailijoiden käytössä ovat koulurakennuksen suihkut sekä varuskunnan miehistösaunat koulun läheisyydessä. KISOJEN SEURAAMINEN Kilpailuja voi seurata netin välityksellä osoitteesta tai kilpailukeskuksesta käsin reaaliajassa screeniltä lauantaina klo 8.30 alkaen ja sunnuntaina klo 9.00 alkaen. Koko kilpailutapahtuman ajan (myös pe 8.3.) tuloksia voi seurata lähes reaaliajassa osoitteessa Maalialueen läheisyydessä on mahdollista seurata kilpailuja rannalta käsin, jäälle ei yleisön ole sallittua mennä. Perjantaina 8.3. ampumaradalle saavat mennä autolla klo jälkeen vain ne S13 sarjan huoltajat jotka ammuttavat juniorin sekä ne harrastajasarjalaiset, jotka tarkastuttavat aseensa siellä ja jättävät aseen sinne telineeseen kilpailusuorituksensa ajaksi. Myös Ikäkausi-sarjassa kilpailevien alle 17-v kilpailijoiden aseet voidaan viedä ampumaradalle valmiiksi. Turvallisuussyistä heidän toivotaan hakevan aseensa pois vasta kun kaikki metsästäjäsarjalaiset ovat kilpailleet. Lauantaina 9.3. ampumaradalle ei ole mahdollista mennä seuraamaan kilpailuja, ainoastaan S15- ja S17- sarjalaisten huoltajilla on kulkulupa ampumaradalle. Sunnuntaina ampumaradalle voivat kilpailijat mennä kimppakyydeillä, yleisöä varten on varattu bussikuljetukset. Ks. parkkeerausohjeet kohdasta PYSÄKÖINTI. PYSÄKÖINTI Piireille on varattu yksi henkilöautopaikka välittömästi kilpailukeskuksen vierestä (joukkueenjohtaja). Kilpailijat pysäköivät heille varatuille alueille, jotka ovat myös kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Matkailuautoille ja asuntovaunuille on varattu omat alueensa. Liikenteenohjaajien määräyksiä on ehdottomasti noudatettava. Muualle kuin merkityille paikoille EI SAA PYSÄKÖIDÄ. Pysäköintimaksut: - 10 henkilö- ja pakettiautot, kattaa koko viikonlopun, parkkilippu ostetaan pysäköinninvalvojalta. - Asuntoautot ja vaunut: Tiedustelut ja paikkavaraukset mennessä sähköpostilla: tai puh Perjantaina 8.3. ampumaradalle voivat pysäköidä klo 9 11 vain ne henkilöt, jotka haluavat ampua maksullisia kohdistuslaukauksia, mutta järjestäjät toivovat mahdollisimman monen siirtyvän

5 ampumaradalle hiihtäen ase selässään, turvallisuusohjeita noudattaen. Klo jälkeen radalle saa siirtyä autolla vain S13 sarjan huoltajat sekä Ikäkausi- metsästäjäsarjassa kilpailevien alle S15 ja S17 nuorten huoltajat. Lisäksi ne harrastajasarjaan osallistuvat, jotka haluavat viedä aseensa ampumaradalle valmiiksi eivätkä kuljeta asetta hiihtäessään, voivat käydä viemässä aseen radalle autolla; tästä on pitänyt tiedottaa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Näiden harrastajasarjalaisten asetarkastus on ampumaradalla. Samoin S15 ja S17 -ikäisten Ikäkausi-sarjassa kilpailevien aseet voi viedä ampumaradalle autolla. Lauantaina 9.3. ampumaradalle voivat mennä autolla vain S15 ja S17 sarjoissa kilpailevien nuorten huoltajat, muilta pääsy ampumaradalle on kielletty. Kulkuluvan huoltajat voivat pyytää kisakansliasta. Sunnuntaina viestien lähtö- ja maalipaikka on ampumaradalla. Parkkitilat ampumaradalla ovat rajalliset, joten kilpailijat voivat mennä ampumaradalle henkilöautoilla, kimppakyytejä suositaan siten, että mahdollisimman moni kilpailija jättää autonsa kilpailukeskukseen. Yleisö parkkeeraa autonsa kilpailukeskukseen, josta heille on järjestetty maksuton linja-autokyyti ampumaradalle 30 min ennen jokaisen viestin lähtöä, paluukyyti viestien päätyttyä. PALKINNOT Suomenmestaruuskilpailujen taso ja arvokkuus edellyttää, että kilpailijat ovat palkintojenjaossa noutamassa palkintojaan. Järjestäjät eivät lähetä niitä jälkikäteen kilpailijoille eivätkä luovuta niitä ennen palkintojenjakoa. Kaikkien kilpailujen palkintojenjako on la 9.3. n. klo kilpailukeskuksessa. Palkinnot sarjoittain (palkintojenjako pe ja la kilpailuista la 9.3.): Metsästäjälähdöt: palkitaan 8 kilpailijaa / sarja. Lisäksi arvotaan Eräkontin lahjoittama metsästyskivääri kaikkien metsästäjälähtöihin osallistuneiden kesken. Joukkuejotos: palkitaan 3 parasta jotosjoukkuetta. S13: palkitaan 6 kilpailijaa SM-Sarjat: S15, S17, S20: palkitaan 6 kilpailijaa / sarja N, N50: palkitaan 6 kilpailijaa / sarja M, M50, M60, M70: palkitaan 10 kilpailijaa / sarja JOUKKUEMITALIT: palkitaan 3 parasta joukkuetta (miehet ja naiset) VIESTI: palkitaan 3 parasta joukkuetta MAJOITTUMINEN Jyvässeudulla majoitusmahdollisuuksia on runsaasti, niitä voit etsiä täältä: ja klikkaa "majoitus". Kilpailujen nettisivuilta osoitteesta löytyy lisäksi kisajärjestäjien suosittelemia majoituspaikkoja n. 20 km säteellä kilpailukeskuksesta. AIKATAULU Perjantai klo 8.00 kilpailukanslia avautuu klo suorituspaikkoihin tutustuminen ja kohdistusammunta klo S13 sarjan kilpailu alkaa klo > metsästäjälähdöt klo Tuomarineuvoston kokous, paikka ilmoitetaan myöhemmin. klo Joukkueenjohtajille tiedotustilaisuus, paikka ilmoitetaan myöhemmin. Lauantai klo 7.00 kilpailukanslia avautuu klo 8.00 kilpailujen avajaiset klo 8.30 kilpailut alkavat. Sarjojen lähtöjärjestys: M, M50, M60, S20, S17, N, N50, S15, M70.

6 n. klo Palkintojenjako: kilpailukeskus Sunnuntai (ampumarata) klo 7.00 kilpailukanslia avautuu kilpailukeskuksessa klo 9.00 Naisten viesti Välittömästi M50 viesti Välittömästi Miesten viesti Palkintojenjako kilpailukeskuksessa n. klo 14 15, mahdollisimman nopeasti viestin jälkeen. HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU la 8.3. Asetarkastuksen jälkeen tarkastettu ja hyväksytty ase merkitään ja sijoitetaan telineeseen, josta kilpailija saa noutaa aseensa opastetusti juuri ennen lähtöä. Sukset merkitään lähtöpaikalla. Ladun pituus on n. 8500m, ampumapaikalle on lähdöstä matkaa n m. Hiihtotapa perinteinen. Ampumapaikalla on selvästi toistettava toimitsijan ilmoittama taulunumero. AMPUMAPAIKALLA ON ASEEN KÄSITTELYSSÄ NOUDATETTAVA ERITYISTÄ VAROVAISUUTTA! Piippu on oltava ylöspäin kaikissa muissa tilanteissa paitsi silloin, kun kilpailija tekee omaa ampumasuoritustaan. Kuulon suojaaminen ammunnassa on pakollinen. Kilpailijan ase tarkastetaan maalissa, lukko aukaistaan. VIESTI Viestin lähtö ja maali ovat ampumaradalla. Sakkokierrokset hiihdetään yleisön nähtävissä. Yleisön on pysyttävä sille rajatulla alueella, maastoon meno on kielletty. Piirien on nimettävä joukkueet la 9.3. klo 18 mennessä kirjallisesti kilpailukansliaan. Muutokset on ilmoitettava 1h ennen viestin lähtöä kirjallisesti kisakansliaan. M50 sarjan viestijoukkueeseen on nimettävä vähintään kaksi M60 tai sitä vanhempaan sarjaan osallistumisoikeutettua kilpailijaa. N ja M viesteissä ilmoitettava alle 17-vuotiaat (hirvenhiihtoviestissä alle 17-vuotiaat eivät kuljeta asetta). Hiihtomatka on n. 4,5 km. Ammunta suoritetaan kilpailunumeron mukaiseen tauluun. Osumat näytetään laikoilla. Lopullinen tulkkaus määrää mahdolliset sakot. Kilpailijan ase tarkastetaan maalissa, lukko aukaistaan. TUOMARINEUVOSTO Aimo Koivumäki, puh. joht. (PO) Perttu Hietanen, sihteeri (KS) Juha Hilkamo (KS) Jarkko Huttunen (KP) Juhani Voutilainen (KA)

7 KILPAILIJAN TURVALLISUUSOHJE ASEEN KULJETUS JA KÄSITTELY ENNEN- JA JÄLKEEN KILPAILUA (KILPAILUKESKUKSESSA JA AMPUMARADALLA) - asetta on kuljetettava suojuksessa, tai valjaissa selässä lukko auki - kilpailukeskuksen ulkopuolella olevilla paikoitusalueilla ja kadulla ase on oltava suojuksessa - panoksien sovittamista (kokeilua meneekö panos patruunapesään) ei saa tehdä kilpailukeskuksen alueella, ampumaradalla vain valvojan luvalla ja ohjeiden mukaan - kuivaharjoittelu ja tähtääminen aseella kilpailukeskuksen alueella on kielletty, ampumaradalla vain valvojan luvalla ja ohjeiden mukaan - pyritään välttämään aseiden vientiä koulun sisätiloihin, jollei ole tarvetta käyttää asetta asesepällä HARRASTAJASARJA ASEENKANTOLUPA - valmistaudu näyttämään aseenkantolupa. - kilpailemaan pääsee kun omistaa aseenkantoluvan kiväärille, aseen ja luvan kaliiberilla ei ole merkitystä. - Mikäli käytät laina-asetta, ota mukaan myös kopio aseen omistajan luvasta. METSÄSTYSKORTTI / VAKUUTUS - valmistaudu näyttämään metsästyskorttisi tai tosite muusta vakuutusturvasta - mikäli et omista metsästyskorttia, ota yhteyttä järjestäjään ilmoittautumisen yhteydessä, ja tee selvitys vakuutusturvasi kattavuudesta. - Nuoret (alle 15-v) metsästyskortittomat kilpailijat vakuuttaa kilpailujen järjestäjä SML:n nuorisovakuutuksen kautta. SALLITUT ASEET - harrastajasarjassa sallitaan Suomen Metsästäjäliiton hirvenhiihdon sääntöjen sallimien aseiden lisäksi myös pienoiskivääri sekä rynnäkkökivääri (sarjatuli on kielletty). ASETARKASTUS - harrastajasarjan aseille suoritetaan turvallisuustarkastus. - Laukaisuvastuksen on oltava turvallinen (n. 1kg metsästysaseilla, n. 500g pienoiskivääreillä). - Kilpailuun hyväksytty ase merkitään hyväksymismerkinnällä joka sisältää kilpailijanumeron. - ase tarkastetaan lipas tyhjänä, lipas irrotettuna, lippaan saa kiinnittää aseeseen vasta ampumapaikalla ASEEN KULJETTAMINEN - aseen voi kuljettaa mukana tai toimittaa valmiiksi ampumapaikalle telineeseen - asetta kuljetetaan tyhjänä, lipas irrotettuna - lukko saa olla kiinni hiihdon aikana - mikäli ase odottaa ampumapaikalla telineessä, on lukko oltava auki ASEEEN KÄSITTELY - jokaisella kilpailijalla on ammunnanvalvoja, jonka ohjeita on noudatettava - mikäli asetta ei kuljeteta mukana, antaa toimitsija aseen kilpailijalle ampumapaikalla - asetta on kuljetettava aina piippu ylöspäin - mikäli aseessa on kiinteä lipas, saa patruunat ladata aseeseen vasta ampumapaikalla HUOM! aseen piippu on oltava suunnattuna koko ajan taululle, myös lipastettaessa. - patruunat voi ladata joko lippaasta tai yksitellen

8 - aseen saa ladata vasta kun aseen piippu osoittaa taululle - viimeisen laukauksen jälkeen on lukko aukaistava ja tarkistettava että ase on tyhjä - mikäli ase jää ampumapaikalle, ei lukkoa saa sulkea ja ase ojennetaan toimitsijalle - aseet tarkastetaan myös maalissa, asetarkastaja avaa lukon ja tarkastaa että ase on tyhjä - suoritus hylätään, mikäli aseesta löytyy ampumaton patruuna TOIMINTA HÄIRIÖTILANTEESSA - jos aseen toimintaan tulee häiriö, on pyydettävä toimitsija avuksi - pysy osoitetulla ampumapaikalla aseen piippu tauluille päin, kunnes häiriö on selvitetty - jos ase jää epäkuntoon ja panos sisään, toimitsija huolehtii aseen pois paikalta turvallisesti HUOMIOITAVA LISÄKSI - ammunnanvalvoja ilmoittaa kilpailijan taulun numeron joka on toistettava selkeällä äänellä - ammuttaessa on vähintään toinen suksi oltava kumisella ampuma-alustalla - kuulosuojaimet ovat pakolliset

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen

KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen KILPAILUOHJEET Kilpailuissa noudatetaan FIS:n eli kansainvälisen hiihtoliiton sekä Suomen hiihtoliiton SMkilpailujen sääntöjä. KILPAILUKESKUS Kilpailukeskus sijaitsee Ukonniemen alueella Aviasport Areenalla

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 12.-13.2.2011 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Lähdönjohtaja Maali Tuloslaskenta

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012

KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012 1 KANSALLISET AMPUMAHIIHDON PIKA- JA YHTEISLÄHTÖKILPAILUT TUUSULAN AMPUMAHIIHTO- STADIONILLA 11.-12.2.2012 KILPAILUORGANISAATIO Kilpailun johtaja Ratamestari Ammunnan johtaja Maali Tuloslaskenta Kuulutus

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 10.-11.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 9.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan RESUL:n 15.1.2015 voimaan tulleita pistooliampumajuoksu- ja pistooliampumajuoksuviesti

Lisätiedot

Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt

Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt 1.Johdanto Nämä Reserviläisurheiluliiton talvikilpailujen säännöt on hyväksytty Reserviläisurheiluliiton hallituksen kokouksessa 15.01.2015 Säännöt on

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ KILPAILUOHJEET AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ 6.-7.5.2016 Perjantaina 6.5.2016 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma

Lisätiedot

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna)

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) 6.2.2016 HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) 7.2.2016 SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) Lauantaina 6.2. henkilökohtainen sprinttikilpailu (karsinnat ja loppukilpailut)

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt

Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt 1. Johdanto Nämä Reserviläisurheiluliiton maastokilpailujen säännöt on hyväksytty Reserviläisurheiluliiton hallituksen kokouksessa 15.01.2015. Säännöt

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT 1 Paikka: Huurretie13, 33470 Ylöjärvi Aika: 21.8.2016 PORKKA-SM-korttelit klo 14: Elite, M-18, Naiset, N-18 SUP-Juniorikorttelit klo 11: M/N10- M/N16 1. Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Porkka SM-kortteliin

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 19.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT AGENDA 1. Läsnäolijoiden toteaminen 2. Kilpailuorganisaation esittely 3. Tuomarineuvoston esittely 4. Ilmoittautumiset

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 3/2012 LAHTI 5.5.2012 JÄRJESTÄJÄ: TAEKWONDO LAHTI RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Taekwondo Lahti Ry järjestää liikesarjojen SM- liigan kolmannen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2016 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2016 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2016 Aika: Lauantai 16.4.2016 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 1. YLEISET SÄÄNNÖT... 2 1.1.MESTARUUSKILPAILUT... 2 1.2. OSALLISTUMISOIKEUS... 2 1.3. KILPAILUAJAN JA PAIKAN MÄÄRÄYTYMINEN... 2 1.4. MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Maakuntaviestit Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan Maakuntaviestit Lappeenrannassa Etelä-Karjalan Maakuntaviestit Lappeenrannassa Joutsenon Kullervo ja Lappeenrannan kaupunki toivottavat hiihdon ystävät tervetulleiksi 66. maakuntaviesteihin. Ajankohta maanantai 6.1.2015 klo 11.00 Kisapaikka

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3.

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3. TEKNINEN OPAS SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Aikataulu 4. Kartat 15.10.2015 Kilpailun järjestäjä: Kilpailukeskus:

Lisätiedot

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu

Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -juliste -kutsu kilpailuun -ohjelma -kokouskutsu Valtakunnallinen kuurojen emäntien tietoja taitokilpailu -ilmoittautuminen -kilpailusäännöt 17.10.2015 Peltolan koulu, Lummetie 27 b Tikkurila, Vantaa emantakisat@gmail.com

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015 1 TEKNINEN OPAS Skoda maantiecupin 5. osakilpailu Revisio 1.0 8.7.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO: KILPAILUORGANISAATIO... 3 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT... 3 TUOMARINEUVOSTO... 3 KILPAILUN

Lisätiedot

juoksu 300 m + 5 ls makuu + juoksu 300m + 5 ls makuu + H m suunnistus + 5 ls pysty + juoksu 300 m + 5 ls pysty + H m

juoksu 300 m + 5 ls makuu + juoksu 300m + 5 ls makuu + H m suunnistus + 5 ls pysty + juoksu 300 m + 5 ls pysty + H m Kilpailuohjeet SARJAT, MATKAT JA KILPAILUN KULKU Sarja Suunnistusmatka Kilpailun kulku (m) H 6590 m D 4670 m H35 6050 m H40 6050 m H45 5280 m H50 5280 m D50 3380 m juoksu 300 m + 5 ls makuu + juoksu 300m

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017 Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan Piirin kilpailukalenteri 2017 Hirvenhiihto 11.02 Kajaani,Hoikanportti SM hirvenhiihto esikisa PK-piiri/Ilm. Tapio Kiiskiselle 0503232737 18.02 Ilomantsi Hirvenhiihto

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE

SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE SM-KARATE VIIKONLOPPU 24 25.3.2012 TAMPERE BULLETIN 15.2.2012 24 25.3.2012 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2017 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2017 Aika: Lauantai 1.4.2017 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014

Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Alle 21-vuotiaiden SM-kilpailut + 1. Eura Cup 25.10.2014 Kuva: Elina Glad yongtaekwondo.net Paikka: Euran Urheilutalo Eurantie 33, 27510 Eura www.euranurheilutalo.fi Yong Taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla elokuuta 2013

KILPAILUOHJE. Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla elokuuta 2013 KILPAILUOHJE Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla 17.-18. elokuuta 2013 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 00240 Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 Kilpailu Paikka KARATEN SUOMEN MESTARUUS KILPAILUT 1.4.2017 Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere Karttalinkki: Tesoman valtatie 46 Ajankohta Osallistumismaksut

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

Ensimmäiset lähdöt sprintissä klo 10.00 ja keskimatkalla klo 13.00

Ensimmäiset lähdöt sprintissä klo 10.00 ja keskimatkalla klo 13.00 Kansallinen KS:n sprintti ja keskimatka 10.3.2013 Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n ja järjestäjien kilpailuohjeita Kilpailunjohto Kilpailun johtaja Ratamestarit Valvoja Petri Hynninen, apulainen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016

KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 KILPAILUKUTSU - BSS Hannun Kannu -optiregatta Optimistijollien karsintakilpailu 1/2016 Tapahtuma: Suomen Optimistijollaliiton karsintakilpailu 1/2016. Tapahtuma on suljettu kutsukilpailu, johon voivat

Lisätiedot

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu

12.07.2015 Kilpailuun hyväksyttyjen lista ja mahdolliset kilpailijaohjeet julkaistaan, www.autourheilu.fi KITI-Kisapalvelu KILPAILUKUTSU KILPAILUN SÄÄNNÖT XXXIV IKH-SAMBACROSS 18.7.2015 Rallicrossin SM-sarjan 3. osakilpailu Kilpailun järjestäjä: Kauhajoen Urheiluautoilijat ry Sotkan moottoristadion, Kauhajoki I OHJELMA 25.05.2015

Lisätiedot

TÄHTÄÄMINEN. Asennon ottamisen aikana hengitetään normaalisti.

TÄHTÄÄMINEN. Asennon ottamisen aikana hengitetään normaalisti. TÄHTÄÄMINEN Silmän etäisyys noin 1-5 cm takatähtäimestä, riippuen takatähtäimen reiän suuruudesta. Hyvän laukauksen ehtona on että silmä, diopterireikä, etutähtäin ja taulu ovat ns. jatketulla tähtäyslinjalla.

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Lempäälä Kalliojärvi Huom! Nämä kilpailuohjeet ovat alustavat, viralliset kilpailuohjeet ovat nähtävillä kilpailukeskuksen tulostaululla. Kilpailuohjeet Kilpailussa

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE Päivitetty 02.06.2015 No:31 KAUHAJOKI TEMPO 13.6.2015 klo 12.00 Mastercupin osakilpailu Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki No:32 HYYPÄNLAAKSO

Lisätiedot

Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu

Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu 1 Kilpailuohjeet YKV:n keskimatka ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu Avoin kansallinen suunnistuskilpailu Seinäjoen Ylistaron Untamalassa su 31.5.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä

Lisätiedot

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita.

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailuohjeet Avoimet kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut, EP:n ja ÖID:n AM-kilpailut Teuvalla 25-26.7.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

Turvallisuus kilpailusäännöissä. Suomen Metsästäjäliitto

Turvallisuus kilpailusäännöissä. Suomen Metsästäjäliitto Suomen Metsästäjäliitto Suomen Metsästäjäliitto SML r.y. Vapaaehtoinen ja hallinnosta riippumaton metsästäjien etujärjestö Suomen suurin ja vanhin alallaan Perustettu vuonna 1921 Jäseninä yli 2 500 metsästysseuraa

Lisätiedot

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI

TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI järjestää 12.3.2016 TAEKWON-DON TAMPERE CUP VI TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Tampere Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 12.3.2016 Kaukajärven vapaaaikatalolla.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa.

Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen alkaa. KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruus Kaakkois-Suomi 6 3.9-4.9.2016 Kansallinen Varkauden Urheiluautoilijat ry Varkaus I OHJELMA 23.08.16 31.08.16 klo: 23.59 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ilmoittautuminen

Lisätiedot

2. Tiedotukset kilpailijoille Tiedotukset kilpailijoille pannaan viralliselle ilmoitustaululle, joka sijaitsee kerhotalon ulkoseinällä.

2. Tiedotukset kilpailijoille Tiedotukset kilpailijoille pannaan viralliselle ilmoitustaululle, joka sijaitsee kerhotalon ulkoseinällä. Optimisti ranking, Optimisti kadetti kilpailu 20-21.09.2014 Järjestäjä: Nyländska Jaktklubben, Koivusaari, Helsinki Purjehdusohjeet 1. Säännöt 1.1. Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU SUUR-SAVON 72. MAAKUNTAVIESTI JA TSEMPPI- HARRASTEVIESTI SAVONLINNASSA LAUANTAINA 27.2.2016

KILPAILUKUTSU SUUR-SAVON 72. MAAKUNTAVIESTI JA TSEMPPI- HARRASTEVIESTI SAVONLINNASSA LAUANTAINA 27.2.2016 KILPAILUKUTSU SUUR-SAVON 72. MAAKUNTAVIESTI JA TSEMPPI- HARRASTEVIESTI SAVONLINNASSA LAUANTAINA 27.2.2016 YLEISTÄ Suur-Savon 72. maakuntaviesti ja tsemppi-harrasteviesti hiihdetään lauantaina 27.2.2016

Lisätiedot

Otteluliigakisat Porvoossa LAUANTAI 12.10.2013

Otteluliigakisat Porvoossa LAUANTAI 12.10.2013 Otteluliigakisat Porvoossa LAUANTAI 12.10.2013 www.porvoontkd.net Paikka: Oy Kokonhalli Ab Jääkiekkotie 3 06100 Porvoo Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA 1(5) KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA SUNNUNTAI 26.9.2010, klo 10 Kilpailussa noudatetaan Suomen liiton sääntöjä, SM-pyöräsuunnistuksen erillisohjeita sekä järjestäjien antamia ohjeita. TOIMIHENKILÖITÄ

Lisätiedot

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT

TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT 1 TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 Näillä säännöillä määritellään TUL:n kilpailujen järjestämistä,

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Kilpailuohje. Koululiikuntaliiton Oulun alueen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut torstaina

Kilpailuohje. Koululiikuntaliiton Oulun alueen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut torstaina Kilpailuohje Koululiikuntaliiton Oulun alueen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut torstaina 22.9.2016 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n ja KLL:n sääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. SSL:n

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! MAANANTAISIN HARJUMAJALLA KLO 18.00. KOULU ON TARKOITETTU ALLE 12-VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE. HIIHTOKOULU SISÄLTÄÄ HIIHTOHARJOITTELUA JA LEIKKEJÄ. HIIHTOKOULUN PAKKASRAJA

Lisätiedot

Ennakko-ohje. Kilpailun järjestäjä Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Kilpailukeskus Lyan Pappilanmäki 5, Kirkkonummi. Saapuminen kilpailupaikalle

Ennakko-ohje. Kilpailun järjestäjä Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Kilpailukeskus Lyan Pappilanmäki 5, Kirkkonummi. Saapuminen kilpailupaikalle Ennakko-ohje Sydämellisesti tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Hanki Ystävä - partiotaitojen talvimestaruuskilpailuihin 13.-14.2.2016! Kilpailun järjestäjä Kirkkonummen

Lisätiedot

Vattenfall Seuracup 2015

Vattenfall Seuracup 2015 Vattenfall Seuracup 2015 Giga-sarjan finaali Varkaudessa 29.8.2015 Suomen Urheiluliitto on myöntänyt Vattenfall Seuracupin Giga-sarjan finaalin järjestämisoikeuden Varkauden Kenttä-Veikoille. Giga-sarjan

Lisätiedot

INFORMAATIO 19. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 16.-20.3.2016. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden.

INFORMAATIO 19. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 16.-20.3.2016. Kontiolahden Urheilijat ry. Kontiolahden. Kontiolahden kunta Kontiolahden Urheilijat 19. AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET MESTARUUSKILPAILUT 16.-20.3.2016 Kontiolahden Urheilijat ry INFORMAATIO 1 AMPUMAHIIHDON VETERAANIEN KANSAINVÄLISET

Lisätiedot

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE Nuorten ohjaajakokous kilpailutoimiston läheisyydessä Kilpailupaikka on Karkkilan Teollisuuskylässä VT2 varressa. Kilpailupaikalle on opastus

Lisätiedot

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus LOIMAAN JANKKO RY. Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus 1. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja ja tiedottaja: Osmo Hongisto puh. 040 716

Lisätiedot

Porvoon Open

Porvoon Open Porvoon Open 8.10.2016 www.porvoontkd.fi Paikka: Oy Kokonhalli Ab Jääkiekkotie 3 06100 Porvoo www.kokonhalli.fi Porvoon taekwondo järjestää Suomen Taekwondoliiton otteluliigan osakilpailun. Mukana ovat

Lisätiedot

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre.

Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP. Tampereen Taekwon-Do seura ry PL 10 33211 Tampere 050-596 6200 www.taekwondo-tre. järjestää 28.11.2015 NÄÄSHALLI CUP TAEKWON-DO KILPAILUT TAMPEREELLA järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut Tampereella. Kilpailut käydään lauantaina 28.11.2015 tutussa paikassa Nääshallin Budosalissa

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Pihkarastit Säännöt. Toimihenkilöt. - lopulliset ohjeet kilpailukeskuksessa

KILPAILUOHJEET. Pihkarastit Säännöt. Toimihenkilöt. - lopulliset ohjeet kilpailukeskuksessa KILPAILUOHJEET Pihkarastit 23.8.2009 - julkaistu 17.8.2009 - lopulliset ohjeet kilpailukeskuksessa Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja järjestäjien ohjeita. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja

Lisätiedot

Suunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2017

Suunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2017 Suunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2017 Online-ranki Online-ranki on haettavissa jäljempänä mainittuina päivinä osoitteesta, jonka kilpailun tulospalveluvastaava saa pyydettäessä kilpailupäällikkö Petteri

Lisätiedot

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU

26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU 26.-28.6. 2015 SJ15, GT15, GT30, F4 KILPAILUKUTSU KILPAILUKUTSU 2 / 8 Järjestäjä Ohjaajaluvat (202.02.1) Kilpailun arvo ja luokat Paikka ja aika Kilpailuerät Salon Kilpaveneilijät ry. Rajakivenkatu 27,

Lisätiedot

MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C-, D- JUNIORIEN KILPAILUT TERVETULOA!

MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C-, D- JUNIORIEN KILPAILUT TERVETULOA! Pirkkala ry järjestää 29.10.2016 TAEKWON-DO -KILPAILUT PIRKKALASSA MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT A-, B-, C-, D- JUNIORIEN KILPAILUT TERVETULOA!

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Paarentie, Kiviranta

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Paarentie, Kiviranta Kilpailuohjeet Helasuunnistus kansallinen keskimatka Paarentie, Kiviranta Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja järjestäjän antamia ohjeita. Kilpailunjohto Kilpailunjohtaja Jouko Karppanen Lähdöt

Lisätiedot

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381 SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989 TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 RATATUOMAREIDEN PÄÄLLIKKÖ: Ismo Lepistö 040 864 4303 KILPAILIJOIDEN

Lisätiedot

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin viides ja samalla toinen kesäosakilpailu. Olemme

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ HEI! Tervetuloa XCO-maastopyöräilyn SM-kilpailuihin Hollolan Messilään sunnuntaina 21.7.2013. Pitelet kädessäsi kilpailun

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATA SARJA 2012 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi

SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Nurmijärvi SM-RALLISPRINT 23.5.2015 Karhunkorven teollisuusalue Kilpailun järjestää Nurmijärven Urheiluautoilijat ry RALLISPRINT-KILPAILUN SÄÄNNÖT LÄHITAPIOLA SM-rallisprint 23.5.2015 Kansallinen / SM Nurmijärven

Lisätiedot

Suunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2016

Suunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2016 Suunnistuksen SM kilpailujen ohjeet 2016 Online-ranki Online-ranki on haettavissa jäljempänä mainittuina päivinä osoitteesta, jonka kilpailun tulospalveluvastaava saa pyydettäessä kilpailupäällikkö Petteri

Lisätiedot

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM

Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM Lasten ja nuorten Noin Seitsemän Veljeksen Cup 5.11.2011 ja Aikuisten ja nuorten TAEKWONDO SM 2011 5.-6.11.2011 (Kuvat Heikki Liukkonen) LASTEN JA NUORTEN NOIN SEITSEMÄN VELJEKSEN CUP 5.11.2011 TAEKWONDON

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Juni 5.-6.3.2016 Indoor Games r Lauantaina 5.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

XXXIX RANTARALLI 10.10.2015 MYNÄMÄKI

XXXIX RANTARALLI 10.10.2015 MYNÄMÄKI XXXIX RANTARALLI 10.10.2015 MYNÄMÄKI Naantalin Seudun Urheiluautoilijoiden 39. Rantaralli on taas täällä. Lokakuinen lauantai houkuttelee kilpailijat ja katsojat yhteen kokemaan vauhdin hurmaa vaihtelevilla

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA OSAKILPAILU VII/2012 Final Countdown

KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA OSAKILPAILU VII/2012 Final Countdown KESKI-SUOMEN ALUEEN AVOIN SRA OSAKILPAILU VII/2012 Final Countdown Kilpailun järjestää Konneveden Reserviläiset ry. Konneveden Jouhtisvuoren ampumaradalla lauantaina 2.6.2012. Kilpailu on avoin kaikille

Lisätiedot

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 151 kilpailijaa. Kaikki kuljettajat hyväksyttiin kilpailuun mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista

Lisätiedot

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 12 HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 12 Sisällys HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste... 1 HelTri-cup säännöt... 3 Kilpaileminen...

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 6-7.4.2013 TAMPERE KUTSU 6-7.4.2013 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija / sarja 75 / joukkue

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

NATIONAL RACE SERIES

NATIONAL RACE SERIES NATIONAL RACE SERIES KANSALLINEN RATASARJA 2013 Sarjasäännöt 1. YLEISTÄ Sarjan kilpailut järjestetään ja pisteet lasketaan paikallisten osakilpailujärjestäjien toimesta. Kilpailuissa noudatetaan AKK Motorsport

Lisätiedot

KILPAILIJAN OHJE Tuusulanjärven SM-kisat, pienveneiden pikamatkat

KILPAILIJAN OHJE Tuusulanjärven SM-kisat, pienveneiden pikamatkat KILPAILIJAN OHJE Tuusulanjärven SM-kisat, pienveneiden pikamatkat Tapahtuma-alue Tapahtuma-alueena toimii Hotelli Gustavelund Tuusulanjärven eteläpäässä. Osoite on Kirkkotie 36, Tuusula. Kilpailijat, huoltajat

Lisätiedot

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO

SUOMEN ITF TAEKWON-DO BLACK EAGLE TAEKWON-DO SUOMEN ITF TAEKWON-DO ja BLACK EAGLE TAEKWON-DO JÄRJESTÄVÄT SM & HELMICUP -KILPAILUT 2017 Tervetuloa! KILPAILIJAT Senioreiden SM-kilpailut ovat avoimet kaikille Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenille, jotka

Lisätiedot

KILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE JA KILPAILIJOILLE 2016

KILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE JA KILPAILIJOILLE 2016 KILPAILUJEN JÄRJESTÄJILLE JA KILPAILIJOILLE 2016 KILPAILUTOIMIKUNTA Matti Räsänen pj Metsäorvokki 12, 70900 TOIVALA puh. 044 585 2636, sähköposti: matti.rasanen@luja.fi Harri Hyvönen vpj Pohjois-Sänkimäki

Lisätiedot

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan.

Maanantai 19.1.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. Kilpailuun hyväksyttyjen lista julkaistaan. KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: 26. Suopunkiralli Aika: 28.3.2009 Kilpailun arvo: Kansallinen kilpailu, Alue 1 aluemestaruuskilpailu NEAFP Järjestäjä: Rovaniemen Urheiluautoilijat ry Paikkakunta: Rovaniemi

Lisätiedot

Seuraavat säännöt on laadittu Metsästysyhdistys Nalli ry:n jäsenille sovellettavaksi seuran harjoitusammunnoissa ja ampumakilpailuissa Vahdon ampumaradalla SISÄLLYS 1. AMPUMA-AJAT 2012 2. TOIMINTA AMPUMAPAIKALLA

Lisätiedot

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU

LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 KILPAILUKUTSU PORI OPEN 2012 PORIN URHEILUTALOLLA 14.04.2012 JÄRJESTÄJÄ: PORIN TAEKWONDO RY LIIKESARJOJEN SM-LIIGA 2012 Kisoissa myös harrastaja ja ilvessarjat KILPAILUPÄIVÄ

Lisätiedot