Komponentit. Mittalaitteet. Teollisuustuotteet. Tuotannon koneet. Huoltopalvelut. Yritysesite Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Komponentit. Mittalaitteet. Teollisuustuotteet. Tuotannon koneet. Huoltopalvelut. Yritysesite 1.4.2015. Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970."

Transkriptio

1 Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Yritysesite Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970.

2 Perel Oy - ammattielektroniikkaa jo 45 vuotta Perel Oy on kotimainen perheyritys, joka on palvellut Suomen elektroniikka- ja sähköalan ammattilaisia jo 45 vuotta. Meitä pereliläisiä on tänään 31 henkeä ja liikevaihtomme vuonna 2014 oli 10,6 miljoonaa euroa. Meillä on paikalliset sisaryritykset myös Eestissä ja Venäjällä. Perel Oy myy ja markkinoi Suomen ammattilaisille elektroniikan komponentteja, mittalaitteita, ESD-suojaustuotteita, puhdastilatuotteita, mekaniikkaa sekä elektroniikkatuotannon koneita ja materiaaleja. Kaikki 18 teknistä ämme on koulutettu omiin tuotteisiinsa, jotta voimme auttaa asiakastamme oikean tuotteen valinnassa, aina tuotesuunnittelusta tuotantoon asti. Oma huolto-osastomme asentaa, korjaa, kalibroi ja kouluttaa useimmat myymämme koneet ja laitteet, suomen kielellä. Soittele meille ja kysy lisää! Terveisin Jari Rantala, toimitusjohtaja Perel Oy suomalainen perheyritys perustettu vuonna 1970 oma 4000 m 2 :n toimitalo Hyvinkäällä 31 työntekijää liikevaihto 10,6 MEUR edustuksia yli 100 varaston arvo Suomessa n. 3 miljoonaa euroa ISO standardin mukainen laatujärjestelmä Osa suomalaista Perel Group -konsernia Perel Oy on osa suomalaista Perel Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli 22 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa 135. Perel Group -konserniin kuuluvat emoyhtiö Perel Group Oy ja sen kuusi tytäryhtiötä Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Konserni maahantuo, markkinoi ja myy ammattielektroniikkaa, komponentteja, mittalaitteita, teollisuustuotteita ja tuotannon koneita sekä RFID- ja viivakoodiratkaisuja. Emoyhtiö toimii holdingyhtiönä, mutta tarjoaa myös monia palveluja tytäryhtiöilleen: talous- ja tietohallinnon palvelut sekä mainonnan ja markkinoinnin suunnittelupalvelut. Se tekee myös maahantuontiin, kuljetuksiin ja huolintaan liittyvät toimet ja tuottaa Hyvinkään keskusvaraston palvelut. SUOMI Hyvinkää Vantaa Tallinna EESTI Pietari VENÄJÄ LATVIA Riika 2

3 Jälleenmyyjät Komponentit s. 4-5 Helsinki Heinola Hämeenlinna Jyväskylä Kemi Kokkola Kotka Kouvola Kuopio Lahti Lappeenranta Oulu Perniö Pori Rauma Seinäjoki Tampere Turku Vaasa Partco Oy p. (09) / LSK Electrics Oy p / Elektrolinna Oy p. (03) / LSK Electrics Oy p / K-S Elektroniikka Oy p. (014) / Sähkö Es-Ja Oy p. (050) / Kokkolan Sähkö- ja Automaatio Oy p / LSK Electrics Oy p / Pohjois-Kymen Sähkötarvike Oy p. (05) / Instele Oy p. (017) / LSK Electrics Oy p / Laatusähkö Oy p / Pohjois-Kymen Sähkötarvike Oy p. (05) / Oukota Oy p / Pohjois-Suomen Elektroniikkakeskus Oy p. (08) / Finnparttia Oy p. (02) / Porin Elektroniikkatarvike Oy p. (02) / Kouluelektroniikka Oy p. (02) / Pohjois-Suomen Sähkö Oy p. (06) / Suomen Elektori Oy p. (03) / Humaliston Sähkö, Turun sähkötukku Oy p. (02) / Triopak Oy p. (02) / Starelec Oy (ent. Vaasan Elektroniikkakeskus Oy) p. (06) / Mittalaitteet s. 6-7 Teollisuustuotteet s. 8-9 Factory Automation s. 10 Perel Service s. 11 3

4 Komponentit Luotettava ja täsmällinen kotimainen toimittaja Komponenttiosastomme on erikoistunut ammattielektroniikan ja automaatioteollisuuden komponenttien toimittamiseen elektroniikka-, automaatio- ja muulle teollisuudelle. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. sähkömekaaniset, valosähköiset ja automaatiokomponentit sekä teholähteet. Osastopäällikkö Tilausten käsittely ja toimitukset Jari Korhonen puhelin (019) Niko Kekki puhelin (019) Tekninen myynti Hanna Vuorinen puhelin (019) Marleine Lindfors-Lae puhelin (019) Kirsi Puranen puhelin (019) Outi Kuivamäki puhelin (019)

5 Lamput ja lamppukalusteet; ledit ja led-kalusteet Lamput Led-tuotteet Led-lamput Indikaattorit Jari Korhonen osastopäällikkö puhelin (019) Piirikortti- ja ajoneuvoreleet, relekannat Ylijännitesuojat ja kaasupurkausputket Ledit ja ledmoduulit Piirikorttireleet, relekannat Piirikortti-, photomos-, ja turvareleet Solenoidit Juha Lae puhelin (019) AC/DC-teholähteet, DC/DC-muuntimet AC/DC-teholähteet, DC/DC-muuntimet CHINFA 1~ ja 3~ teholähteet din-kiskoon; piirikortti- AC/DC -teholähteet Akkulaturiteholähteet din-kiskoon Mauno Launipuro puhelin (019) Pistorasia- ja Lap-Topteholähteet EMC-suotimet LCD-, TFT-, OLED-, ja kosketusnäytöt Termostaatit SEW Teollisuusnäytöt Summerit, sireenit Taulumittarit, sivuvirtavastukset BAUSER SACI Käyttötunti- ja pulssilaskurit DIN-normin taulumittarit; virtamuuntajat, mittamuuntimet, energiamittarit ja sivuvirtavastukset Lasse Rautjärvi puhelin (019) Vipu-, keinu- ja painokytkimet; valopainikkeet DIP-, koodi- ja liukukytkimet, pienoispainikkeet Hätä-seis -painikkeet, painonapit ja merkkilamput, kotelot, kenttäväyläliitynnät, jalkakytkimet, langattomat painikkeet, summerit, riviliittimet Jesse Halonen puhelin (019) Mikro-, keinu-, vandaali-, ajoneuvo-, paino- ja jalkakytkimet, teollisuusja sotilaskäyttöön soveltuvat ohjainratkaisut Valokennot/-verhot; kuituoptiset-, induktiiviset ja laseranturit; mikro-, ovi- ja rajakytkimet Tuomo Tingander puhelin (019) Sulakkeet ja oheistarvikkeet, induktanssit, superkondensaattorit, ylijännitesuojat ja liittimet SMD-sulakkeet, sulakkeet, lämpösuojat, PTC Sulakepitimet, lattaliittimet, holkit, niitit, läpiviennit, kaapelikengät ja johdonpäähylsyt Resonaattorit, kiteet, kidesuotimet, oskillaattorit, SAW-filtterit Tero Turunen puhelin (019) Palautuvat sulakkeet Superkondensaattorit Sulakkeet, ylivirta- ja alijännitesuojat Induktanssit, ferriitit, muuntajat ja RJ-liittimet Mikropiirien kannat, piikki- ja holkkirimat, jousikontaktit, PLCC- ja PGA-kannat Diodit ja diodisillat DC/DC-muuntimet piirikortille Testineulat ja testiholkit Arto Viinikka puhelin (019)

6 Mittalaitteet Vahvaa teknistä osaamista Mittalaiteosastomme toimittaa mittalaitteita ja testauslaitteita pien-, keski- ja suurjänniteverkkojen käyttöönottoihin, kunnossapitoon ja tarkastuksiin, teollisuuteen, tuotekehitykseen, kouluihin labora to rioihin sekä sähköasentajien tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat yleismittarit ja pihdit, sähkö asentajien perusmittarit, moottori-, muuntaja-, katkaisija- ja reletesterit, ensiövirtalähteet, laboratorioiden ja huoltojen perusmittalaitteet, video- ja RF-tekniikka, tiedonkeruulaitteet, kemian mittalaitteet, opetuslaitteet sekä mittalaite- ja teholähdepöydät. Osastopäällikkö Kimmo Saarelainen puhelin (019) Tilausten käsittely ja toimitukset Heidi Vaalanti puhelin (019)

7 Ympäristön mittaus - lämpötilan mittaus, IR-lämpömittarit - vesianalyysi - kosteudenmittaus - db, lux, C, RH -mittarit - auringon säteilyenergia -mittarit - Solar-mittalaitteet - sääasemat Piirturit Dataloggerit - langattomat - nettiliitäntäiset - gsm-liitäntäiset Vesihuollon mittalaitteet Vesivuotojen paikannus Ympäristö ja tiedonkeruu, elektroniikka Timo Berg puhelin (019) timo.berg@perel.fi EMC-esiarviointilaitteet Oskilloskoopit Funktiogeneraattorit Taajuuslaskimet Teholähteet Spektrianalysaattori Kalibraattorit Opetuslaitteet, työpöydät Eristysvastusmittarit Asennustesterit Oikosulkuvirtatesterit Vikavirtasuojatesterit Läpilyöntitesterit, AC ja AC/DC Öljytesterit mω-mittarit Kaapelitesterit Verkkohäiriöanalysaattorit, EN Muuntaja-, moottoritesterit HV-testerit, max 160 kv Energia-analysaattorit Vianpaikannuslaitteet Sähkövoimatekniikka Jarno Turtiainen puhelin (019) jarno.turtiainen@perel.fi Reletesterit Katkaisijatesterit Akkutesterit Ensiö- ja toisiotesterit mω-mittarit Jari Kekki puhelin (019) jari.kekki@perel.fi Konetesterit, EN Turvallisuustesterit Jännitteiden ja virtojen mittaus, kone- ja turvallisuustesterit MULTI kaise Yleismittarit Pihtimittarit Jännitekoettimet Fluke-perusmittalaitteet Lähiverkkotesterit Maavastusmittarit Jarmo Korpilahti tekninen myyjä puhelin (019) jarmo.korpilahti@perel.fi Digi-TV -mittalaitteet 7

8 Teollisuustuotteet Kokonaisvaltaista palvelua Teollisuustuoteosasto toimittaa tuotteita teollisuuteen, sairaaloihin, laitetiloihin, IT-yrityksille, valvomoihin jne. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu myös tuotteiden modifiointi-, asennus- ja sähköistystyöt. Staattisen sähkön hallintaan liittyvä erikoisosaamisemme kattaa niin elektroniikka- kuin prosessiteollisuudenkin. Puhdastilatuotteiden valikoimasta löytyvät ratkaisut elektroniikka-, lääke- sekä muoviteollisuuden eri tasoisiin puhtautta vaativiin kohteisiin. Valikoimistamme myös laadukkaat kalusteet sekä mekaniikkatuotteet (laitekaapit ja kotelot) tarvikkeineen. Auditointi-, mittaus- ja koulutuspalvelut täydentävät kokonaispalveluamme. Osastopäällikkö Kimmo Saarelainen puhelin (019) Tilausten käsittely ja toimitukset Riitta Lintunen ESD-suojaustuotteet puhelin (019) Anneli Eskola puhdastilatuotteet, mekaniikka puhelin (019)

9 Lattiapinnoitteet ESD-mittalaitteet Ionisaattorit Staattisen sähkön hallinta Tuotantotarvikkeet Asennuspalvelut Koulutus ja auditointi Kimmo Saarelainen osastopäällikkö puhelin (019) Työpisteiden suojaus Pakkaus ja varastointi Kalusteet Mika Röppänen puhelin (019) Puhdistusaineet, väliaikaissuojat Työkalut, tinaimusukat Tinapadat, kolvinkärjet Tuotannon materiaalit Kimmo Saarelainen osastopäällikkö puhelin (019) Kuivakaapit, vakuumipakkaus Kärynpoistolaitteet Tuotannon laitteet Mika Röppänen puhelin (019) Kalusteet Tarramatot Liinat ja tarvikkeet Puhdastilatuotteet Partikkelilaskurit ja ionisointi Käsineet, maskit ja vaatteet Metron kalusteet Sami Hautala puhelin (019) Valvomokalusteet, testilaitepöydät Näytönkiinnitysratkaisut Laitevaunut Ulkokaapit IT-kaapit, konesalit, testilaitekaapit Laitekotelot, muovikotelot Mekaniikka Kari Kukkonen puhelin (019)

10 Factory Automation Elektroniikkatuotannon koneet, ohjelmistot ja materiaalit Factory Automation -osastomme toimittaa koneita, ohjelmistoja ja materiaaleja elektroniikkateollisuudelle. Olemme vahva osaaja uusien tuotteiden prototyyppien valmistuksessa ja tuotannon ylösajossa, jotka ovat tärkeitä tuotantovaiheita kaikille elektroniikan laitetoimittajille. Asiakkaan viime hetken toiveita? Yhä monimutkaisempia tuotteita? Varaston tarkkuus- ja inventaariokysymyksiä? Enemmän ja enemmän tuotteen vaihtoja pienellä eräkoolla, suurella eräkoolla? Jos nyökkäsit joihinkin edellä mainituista, et ole yksin. Me autamme sinua ratkaisemaan nämä ongelmat. Onnistuakseen nykypäivän SMT-liiketoiminnassa, täytyy pystyä käsittelemään yhä pienempiä eräkokoja ja haastavampia tuotteita monimutkaisine komponenttivalikoimineen. Menestys vaatii täysin integroitua lähestymistapaa - sellaista, jossa ohjelmisto ja logistiikka ovat yhtenäisiä. Tekninen tukemme takaa jokaiseen asentamaamme koneeseen asiantuntevan huollon ja koulutuksen. Myynti fa-sales@perel.fi Jari Honkonen osastopäällikkö puhelin (019) jari.honkonen@perel.fi Tilausten käsittely ja toimitukset Eine Trogen puhelin (019) eine.trogen@perel.fi SMD-ladonta Manipulaattorit, automaattiset ladontakoneet Täydelliset tuotantolinjat Ohjelmistot NPI-MES -ohjelmistot Kuljetinjärjestelmät Piirilevynkuljetinjärjestelmät, SMD-aaltojuotos- sekä lakkalinjan kuljettimet Juotostekniikat Reflow-/höyryfaasijuotoskoneet Korjausasemat Piirilevyjen profilointilaitteet Tukipalvelut Koneiden huollot, huoltosopimukset ja päivitykset 10

11 Huoltopalvelut Perel Service Perel Service hoitaa tuotteiden koko elinkaaren ylläpidon alusta loppuun. Vastaamme kaikkien Perel Oy:n myymien tuotteiden asennuksesta, jälkimarkkinoinnista ja huollosta. Myös mekaniikan asiakaskohtaiset modifioinnit ovat vahvaa osaamistamme. Suoritamme kaikki ESD-suojaukseen liittyvät työt ja mittaukset. Meiltä saat koulutuksen sekä laitteiden huoltosopimukset ja mittarien kalibroinnit edullisesti. Olemme harvoja huoltoja Suomessa, joka vielä kalibroi mittareita (myös muita kuin Meggerin mittareita). Factory Automationin tekninen tuki on ollut mukana käynnistämässä monen asiakkaamme elektroniikkatuotantoa; koneiden asennuksesta ja koulutuksesta ensimmäiseen piirikorttiin sekä myöhempiin laitteen päivityksiin ja huoltoihin. Perel Service on Meggerin valtuuttama huoltopiste Suomessa. Asennus- ja mittauspalvelut Factory Automation tekninen tuki Tilausten käsittely ja toimitukset Jari Kohonen osastopäällikkö puhelin (019) Kari Tarvainen asiakastuki puhelin (019) Eine Trogen puhelin (019) Mittalaitehuolto Marko Korhonen asiakastuki puhelin (019) HelpDesk puhelin (019) Janne Niittynen huoltopäällikkö puhelin (019)

12 Perel Group concern Perel Oy belongs to 100 % family-owned Perel Group concern. Turnover in 2014 was 22 MEUR. Perel Group concern employed 135 people. Perel Group has six daughter companies in Finland, Estonia and Russia. Perel Group is a legal holding company, but it also offers many services like IT, warehouse & logistics, marketing and accounting to its daughter companies. Perel companies perel eesti as Mustamäe tee 62, Tallinn, ESTONIA Tel Fax info@perel.ee PEREL RUSSIA ZAO Babushkina 3, St. Petersburg, RUSSIA Tel Fax sales@perel-russia.ru Finland Hyvinkää Tallinn Estonia Russia St. Petersburg keskusta PEREL OY Torpankatu 28, PL 230, Hyvinkää, FINLAND Tel Puh. (019) info@perel.fi

Yritysesite Komponentit, mittalaitteet, teollisuustuotteet, tuotannon koneet, huoltopalvelut. Teknistä tukkukauppaa jo lähes 50 vuotta.

Yritysesite Komponentit, mittalaitteet, teollisuustuotteet, tuotannon koneet, huoltopalvelut. Teknistä tukkukauppaa jo lähes 50 vuotta. Yritysesite 2018 Komponentit, mittalaitteet, teollisuustuotteet, tuotannon koneet, huoltopalvelut. Teknistä tukkukauppaa jo lähes 50 vuotta. Perel Oy Ammattilaisen kaveri Perel Oy on 100 % suomalainen

Lisätiedot

Komponentit / Mittalaitteet / Teollisuustuotteet / Tuotannon koneet / Huoltopalvelut. Teknistä tukkukauppaa jo lähes 50 vuotta.

Komponentit / Mittalaitteet / Teollisuustuotteet / Tuotannon koneet / Huoltopalvelut. Teknistä tukkukauppaa jo lähes 50 vuotta. Komponentit / Mittalaitteet / Teollisuustuotteet / Tuotannon koneet / Huoltopalvelut Teknistä tukkukauppaa jo lähes 50 vuotta. Yritysesite 2019 Perel Oy: ammattilaiskauppaa kohta 50 vuotta Perel Oy on

Lisätiedot

Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970.

Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970. Yritysesite 2017 lokakuu Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970. Perel Oy - Ammattielektroniikan asiantuntija Perel Oy on kotimainen

Lisätiedot

Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970.

Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970. Yritysesite 2017 Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970. Perel Oy - Ammattielektroniikan asiantuntija Perel Oy on kotimainen

Lisätiedot

Komponentit. www.perel.fi

Komponentit. www.perel.fi Komponentit www.perel.fi 1 PEREL OY Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970 Tuoteryhmät Perel Oy on suomalainen vuonna 1970 perustettu perheyritys. Toimimme omassa 4000 m 2 toimitalossa moottoritien varrella

Lisätiedot

Ammattilaisen elämä helpommaksi

Ammattilaisen elämä helpommaksi Ammattilaisen elämä helpommaksi Kaikki tuotteet saman katon alta, LVI, Teollisuus, Koneet ja Työkalut, Sähkö, Kylmä ja Tee-Se-Itse. Helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, eikö totta! Ahlsell minuutissa

Lisätiedot

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO N KOKONAISRATKAISUT Toimiva teollisuusautomaatio toimii koko tehtaan prosessitoiminnan keskitettynä työkaluna. Lisäksi oikeaoppinen automaatiokokonaisuus vähentää energiankulutusta jopa 30 prosenttia!

Lisätiedot

Torkki Yhtiöt Suomen Valurauta

Torkki Yhtiöt Suomen Valurauta Torkki Yhtiöt Suomen Valurauta SISÄLLYS TORKKI YHTIÖT 1 REFERENSSIT 2-3 VARASTOINTI 4 OHJEHINNASTO 5-11 VALURAUTAISET KANSISTOT VENTTIILINHATUT 12-19 MUOVIPUTKIEN KANSISTOT (ø 160 mm 500 mm) 20-24 BETONIKARTIOIDEN

Lisätiedot

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Sisältö: Yritysesittelyt

Lisätiedot

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista 100 years of experience Lahti Precision Teknologiajohtaja punnitus- ja annostusprosesseissa Annostusprosessit Jatkuva annostus Eräannostus Automaatio Punnitus

Lisätiedot

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne ATEX / INSTRUMENTIT Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Sisällysluettelo sivu Tietoa valmistajasta ja tuotteista SKS Group

Lisätiedot

CASE SLO. Logistiikkaan tehokuutta raportoinnilla Asmo Tapaninen

CASE SLO. Logistiikkaan tehokuutta raportoinnilla Asmo Tapaninen CASE SLO Logistiikkaan tehokuutta raportoinnilla Asmo Tapaninen Esityksen sisältö Yhtiön tausta Projektin lähtötilanne Projektin tarkoitus ja tehtävä Käytetyt tuotteet ja palvelut Aikataulut ja resurssit

Lisätiedot

Espoo IKÄVAKIOIDUT. Yhteensä 0,0. Ikäluokittain. IKÄVAKIOIMATTOMAT Yhteensä -100-50 0 50 100 1,8 0,6 8,3 2,9

Espoo IKÄVAKIOIDUT. Yhteensä 0,0. Ikäluokittain. IKÄVAKIOIMATTOMAT Yhteensä -100-50 0 50 100 1,8 0,6 8,3 2,9 Espoo % -00-0 0 0 00 0 -, -,, 0,,,,0, -, -, -0, -, -, -,, - v. -, -0,,,, -, Espoo -00-0 -0-0 - 0 Miljoonaa euroa 0 -, -, -, -,0 -, -,0 -, -,, 0,, 0,,, 0, - v. -, -0,,, 0, -, Helsinki % -00-0 0 0 00 0,

Lisätiedot

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit

Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Kaupunki/kunta Indeksitalon kiinteistöverot ja maksut 2015 / yli 30000 asukkaan kaupungit Tontin kiint.vero euroa/m²/kk Rakenn. kiint.vero Kaukol. Vesi/jätev. Jätehuolto Yhteensä Lappeenranta 0.21 0.27

Lisätiedot

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT

JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT JAKELUKISKO- JÄRJESTELMÄT LÄNSIMETRO 2 REFERENSSIESITE ESPOON SAIRAALA KONESALI- TOTEUTUKSET 3 4 2 Länsimetro SKS Connecto toimittaa ja asentaa kiskosiltoja Länsimetroon. Kaikki kiskot valmistetaan Hyvinkäällä

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa

REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET. Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa REXEL VAN DIGITAALISET OTOT & AUTOMAATTISET TÄYDENNYKSET Rexel Van parantaa työn tuottavuutta urakoinnissa ja huoltotoiminnassa Mikä on Rexel Van? Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa. Rexel Vanissa

Lisätiedot

A I R - C O N D I T I O N I N G

A I R - C O N D I T I O N I N G AIR-CONDITIONING Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun prosessin kaikissa vaiheissa Chiller Oy on Suomen suurin ilmastoinnin jäähdytyslaitevalmistaja. Tavoitteemme on olla

Lisätiedot

Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa

Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa Laikas Oy on toimialueensa MARKKINAJOHTAJA konepajateollisuudessa Laikas Oy on vuonna 2005 perustettu tekniseen tukkukauppaan ja huoltopalveluihin erikoistunut perheyritys. Päätoimipaikkamme on Vieremällä

Lisätiedot

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain

ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain ABB-tuotteiden myynnistä vastaavat henkilöt paikkakunnittain Asiakaspalvelukeskus löytää asiantuntijamme Asiakaspalvelukeskus on ABB:n yhteydenottokanava, jonka kautta välitämme asiasi oikean henkilön

Lisätiedot

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN Eiskon Sähkö Oy:n asiakkaalle räätälöityjen sähkökeskusten laadun takaavat ammattitaitoiset asentajat, tasokkaat rakennemateriaalit sekä tunnettujen

Lisätiedot

- A PART OF ADDTECH GROUP

- A PART OF ADDTECH GROUP - A PART OF ADDTECH GROUP Yritysesittely 2018 Toiminta-ajatuksemme Tampereen Sähköpalvelu Oy (TSP) on kaapeli- ja liitostekniikan kokonaistoimittaja. Tavoitteemme on tarjota ylivoimaista asiakaspalvelua

Lisätiedot

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja 1 Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja Cupori on vuonna 2008 perustettu uusi yritys, kun yhtiö osti Outokummulta sen kupariputkiliiketoiminnan MBO-kaupalla. Oma myyntiyhtiö

Lisätiedot

Ota kumppaniksi. A UTC Fire & Security Company

Ota kumppaniksi. A UTC Fire & Security Company Ota kumppaniksi paloturvallisuuden ammattilainen A UTC Fire & Security Company Paloturvallisuus yhteinen asiamme Onko kiinteistön paloturvallisuus varmasti kunnossa? Omistajan ja vuokralaisen asenteet

Lisätiedot

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP YTM - Yhden Toimittajan Mahdollisuus YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden,

Lisätiedot

Aika- ja valvontareleet Valintaopas

Aika- ja valvontareleet Valintaopas Aika- ja valvontareleet Valintaopas KOMPOETIT JA EIKOISKAAPELIT 2 7 Kumppanuudella parempiin tuloksiin. SKS Automaatio Oy antaa koneen- ja kojeistorakentajille teknisen etulyöntiaseman automaatioon liittyvissä

Lisätiedot

YRITYSHINNAT LIIKEMATKUSTUKSEEN 2008 FINEL - sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestöjenliitolle ja sen jäsenjärjestöille

YRITYSHINNAT LIIKEMATKUSTUKSEEN 2008 FINEL - sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestöjenliitolle ja sen jäsenjärjestöille YRITYSHINNAT LIIKEMATKUSTUKSEEN 2008 FINEL - sähkö-, elektroniikka- ja automaatiojärjestöjenliitolle ja sen jäsenjärjestöille (Sähköinsinööriliitto ry SIL, Elektroniikkainsinöörien seura ry EIS, Suomen

Lisätiedot

Mitä uutta 2011. talokeskus@talokeskus.fi www.talokeskus.fi

Mitä uutta 2011. talokeskus@talokeskus.fi www.talokeskus.fi Mitä uutta 2011 talokeskus@talokeskus.fi www.talokeskus.fi UUSI ILME 2011 2 SUOMEN TALOKESKUS - KONSERNI 4 SUOMEN TALOKESKUS - KONSERNI Emoyhtiö Suomen Talokeskus Oy 1923 perustettu suomalainen insinööritoimisto

Lisätiedot

Process Industry. Solutions for handling raw materials

Process Industry. Solutions for handling raw materials Process Industry Solutions for handling raw materials Oy Mesmec Ab Måttisenkatu 3, 67700 Kokkola puh. +358 207 280 680 fax +358 6 8326 811 info@mesmec.fi www.mesmec.fi MESMEC HALLITSEE KOKONAISUUDET Vuonna

Lisätiedot

Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin kosketussuojatut pistokepäätteet

Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin kosketussuojatut pistokepäätteet Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin kosketussuojatut pistokepäätteet Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut asiantuntijayritys.

Lisätiedot

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI PARTNERSHIP POWER Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon Meconet on johtava jousi-, meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palveluketjun

Lisätiedot

ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT

ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT Kapasiteetti 20 000 kg:aan asti SILTANOSTURIT - Radan päällä kulkevat - Riippuvarakenteiset PUKKINOSTURIT I-PALKKISET KÄÄNTÖ- PUOMINOSTURIT NOSTOPUOMIT HUOLTO ERIKKILA Hyvässä

Lisätiedot

CUMULUS Hotellit Kaupunki Hotelli Huoneluokka Normal Low High Normal Low High

CUMULUS Hotellit Kaupunki Hotelli Huoneluokka Normal Low High Normal Low High CUMULUS Hotellit Normal Helsinki Cumulus Kaisaniemi Standard 139 119 149 11.1.-31.5 1.-17.6. Superior 169 139 179 3.-31.12 Helsinki Cumulus Olympia Standard 109 109 119 11.1.-31.5 1.1.-10.1 1.-17.6. 18.6.-16.8

Lisätiedot

TUOTEVALIKOIMA. Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut

TUOTEVALIKOIMA. Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut TUOTEVALIKOIMA Laadukkaat asiakaskohtaiset ratkaisut 2 LAPP CONNECTO Lapp Connecto valmistaa kaapeli- ja johdinsarjoja vaativiin kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin. Yhtiön palveluvalikoimaan kuuluvat

Lisätiedot

Seuraennätykset Masters Päivitetty MIEHET 25M allas

Seuraennätykset Masters Päivitetty MIEHET 25M allas MIEHET 25M allas 50 VU Tomi Parkkonen 27,52 14.5.2006 Kerava Kimmo Käkelä 27,75 24.4.2005 Tuusula C Kimmo Käkelä 25,33 28.3.2009 Oulu D Kimmo Käkelä 25,18 12.3.2011 Tuusula E Kimmo Käkelä 26,74 11.3.2016

Lisätiedot

MOOTTORI-, PUTKISTO- JA LAITE-ERISTEET

MOOTTORI-, PUTKISTO- JA LAITE-ERISTEET MOOTTORI-, PUTKISTO- JA LAITE-ERISTEET Intohimona turvalliset ja optimoidut teollisuusprosessit JLX Industry on raumalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen teollisuuteen kokonaisvaltaisia, räätälöityjä

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ HALLITSE KIINTEISTÖSI TALOTEKNIIKKAA WWW.FIDELIX.FI

RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ HALLITSE KIINTEISTÖSI TALOTEKNIIKKAA WWW.FIDELIX.FI RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ RAKENNUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ HALLITSE KIINTEISTÖSI TALOTEKNIIKKAA HALLITSE KIINTEISTÖSI TALOTEKNIIKKAA WWW.FIDELIX.FI Fidelixillä on 25 vuoden kokemus Fidelix Oy on luotettava

Lisätiedot

Maintpartner; työhyvinvoinnin strateginen johtaminen Miten mitata työkykyjohtamisen investointeja?

Maintpartner; työhyvinvoinnin strateginen johtaminen Miten mitata työkykyjohtamisen investointeja? Maintpartner; työhyvinvoinnin strateginen johtaminen Miten mitata työkykyjohtamisen investointeja? 17.3.2015 Suomi ja Työtulevaisuus Jari Syrjälä Henkilöstöjohtaja Maintpartner Suomessa Liiketoimintamme

Lisätiedot

AUTOALAN OPETTAJA- JA KOULUTTAJAPÄIVÄT Autotalon odotukset yhteistyöstä autoalan koulutuslaitoksen kanssa

AUTOALAN OPETTAJA- JA KOULUTTAJAPÄIVÄT Autotalon odotukset yhteistyöstä autoalan koulutuslaitoksen kanssa AUTOALAN OPETTAJA- JA KOULUTTAJAPÄIVÄT Autotalon odotukset yhteistyöstä autoalan koulutuslaitoksen kanssa Sokos Hotelli Torni, Tampere 23.4.2015 Mikko Järvinen Tekninen johtaja Autokauppaa vuodesta 1960

Lisätiedot

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä. Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä. Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Sisältö: Yritysesittelyt

Lisätiedot

Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset. Ennakkohuolto ja vikakorjaukset, LVI-suunnittelu Huoltosopimukset

Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset. Ennakkohuolto ja vikakorjaukset, LVI-suunnittelu Huoltosopimukset UPM KOFF Kokonaiskunnossapito Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset Kenttähuolto ja Projektit Sähkö- ja automaatio kunnossapitopalvelut Mekaaninen kunnossapito, modernisoinnit, prosessimuutokset

Lisätiedot

01 June 2015. Subject/Place/Occasion

01 June 2015. Subject/Place/Occasion Palveluyritys Missiomme on tukea asiakkaitamme ja toimittajatehtaitamme ja tuottaa niille lisäarvoa Välitämme ihmisistä Enemmän kuin laajan tuotevalikoiman toimittaminen: Tukea jokapäiväiseen työhön Yksinkertaiset

Lisätiedot

Kansainvälistä kokonaispalvelua koneenrakentajille

Kansainvälistä kokonaispalvelua koneenrakentajille FI Konserniyritysten palveluiden lähtökohta on asiakkaidemme kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantaminen. Kansainvälistä kokonaispalvelua koneenrakentajille SKS-konserniin kuuluvat yritykset muodostavat

Lisätiedot

Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus

Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus Teollisuuden sähköasennukset ja keskusvalmistus Elkome Installaatiot Oy on erikoistunut sähköistykseen ja automaatioon. Suunnittelemme ja valmistamme sähkökeskuksia sekä erilaisia erikoiskeskuksia teollisuuden

Lisätiedot

Kaukomarkkinat Oy. JP Lehmuskoski, toimitusjohtaja

Kaukomarkkinat Oy. JP Lehmuskoski, toimitusjohtaja Kaukomarkkinat Oy JP Lehmuskoski, toimitusjohtaja Pääomamarkkinapäivä 19.1.2010 1 Maailman markkinoiden osaaja Kaukomarkkinat toimii kaikilla toimialoillaan Suomessa. Erikoistunutta toimintaa myös Puolassa,

Lisätiedot

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MATERIAALI TEHOKKUUS TUTKIMUS CASE KIDEX Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MARTELA LYHYESTI Martela Oyj on työympäristöjen ja julkitilojen muutosten toteuttaja. Martelan sisustusratkaisut tukevat asiakkaan

Lisätiedot

Magistrate (Meldeämter) in Finnland. ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan maistraatti:

Magistrate (Meldeämter) in Finnland. ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan maistraatti: Magistrate (Meldeämter) in Finnland Register Office of Espoo Itätuulentie 1 P.O.B. 49 02101 ESPOO Tel.: (029) 553 9301 Fax: (029) 553 6326 info.lansi-uusimaa@maistraatti.fi ETELÄ-SUOMI (SÜDFINNLAND) Länsi-Uudenmaan

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

TOIMITILOJEN ENERGIATEHOKKUUSTOIMINNAN KÄRJET - TETS-YHDYSHENKILÖPÄIVÄ. Case Toimistorakennus Pitäjänmäellä Case Kauppakeskus Myyrmanni

TOIMITILOJEN ENERGIATEHOKKUUSTOIMINNAN KÄRJET - TETS-YHDYSHENKILÖPÄIVÄ. Case Toimistorakennus Pitäjänmäellä Case Kauppakeskus Myyrmanni TOIMITILOJEN ENERGIATEHOKKUUSTOIMINNAN KÄRJET - TETS-YHDYSHENKILÖPÄIVÄ Case Toimistorakennus Pitäjänmäellä Case Kauppakeskus Myyrmanni Lauri Heikkinen 22.1.2013 Schneider Electric lyhyesti 22,4 miljardia

Lisätiedot

Yleinen työttömyyskassa YTK. Päivitetty

Yleinen työttömyyskassa YTK. Päivitetty Yleinen työttömyyskassa YTK Päivitetty 4.9.2017 Miksi olemme olemassa? Turvaa ja nostetta työelämän muutoksissa YTK järjestää jäsenilleen ansioturvan ja kannustaa jäseniä näkemään muutoksessa mahdollisuuksia.

Lisätiedot

Rakentaja kiristyvien vaatimusten keskellä. 10.12.2014 Tapio Hirvonen laatupäällikkö

Rakentaja kiristyvien vaatimusten keskellä. 10.12.2014 Tapio Hirvonen laatupäällikkö Rakentaja kiristyvien vaatimusten keskellä 10.12.2014 Tapio Hirvonen laatupäällikkö in palvelualueet Projektin toteutus Elinkaarihankkeet ja -palvelut Palveluiden johtaminen Suunnittelu ja hankekehitys

Lisätiedot

Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin

Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin Kaapelointivarusteet keskijänniteverkkoihin Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut asiantuntijayritys. Keskeisenä tavoitteena

Lisätiedot

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT

Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä KAIKKI IKÄRYHMÄT Kuntien välinen muuttoliike Hyvinkäällä 2013-2015 KAIKKI IKÄRYHMÄT Helsinki 329 300 404 1033 Nurmijärvi 107 93 55 255 Nurmijärvi 245 224 191 660 Tuusula 60 37 27 124 Riihimäki 217 182 184 583 Mäntsälä

Lisätiedot

Hinnasto 2014 VALIKOIMAPALVELUT. Näytepalvelu Sivu Kuvaus Hinta

Hinnasto 2014 VALIKOIMAPALVELUT. Näytepalvelu Sivu Kuvaus Hinta Hinnasto 04 VALIKOIMAPALVELUT Näytepalvelu Näytteet - arkkia (A4) yli arkkia (A4) -5 arkkia (A) yli 5 arkkia (A) -5 kpl (A-arkeista nuutatut) yli 5 kpl (A-arkeista nuutatut) Isot arkit - kirjekuorta /

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Verraton valikoima ledituotteita: nauhat, lamput, ohjaimet, teholähteet, valaisimet ja valonheittimet. Siirry nykyaikaan Perel-ledeillä!

Verraton valikoima ledituotteita: nauhat, lamput, ohjaimet, teholähteet, valaisimet ja valonheittimet. Siirry nykyaikaan Perel-ledeillä! Verraton valikoima ledituotteita: nauhat, lamput, ohjaimet, teholähteet, valaisimet ja valonheittimet. Siirry nykyaikaan Perel-ledeillä! 1/2013 12 V järjestelmiin tarjoamme ledilamppuja seuraavasti: MR16

Lisätiedot

OEM International. » OEM toimii Pohjois- ja Keski-Euroopassa teollisuuskomponenttien sekä järjestelmien toimittajana.« Kunder

OEM International. » OEM toimii Pohjois- ja Keski-Euroopassa teollisuuskomponenttien sekä järjestelmien toimittajana.« Kunder Yritysesittely 2012 OEM International Kunder Perustettu 1974 Pääkonttori Tranåsissa, Ruotsissa Noteerattu Tukholman pörssissä Liikevaihto 170 ME Työntekijöitä 600 26 yritystä 14:ssa eri maassa Uumaja Oulu

Lisätiedot

Yhteistyö kanssamme avain menestykseen. Satmatic Oy Sammontie 9 28400 ULVILA 02 5379 800 etunimi.sukunimi@satmatic.fi www.satmatic.

Yhteistyö kanssamme avain menestykseen. Satmatic Oy Sammontie 9 28400 ULVILA 02 5379 800 etunimi.sukunimi@satmatic.fi www.satmatic. Yhteistyö kanssamme avain menestykseen Satmatic Oy Sammontie 9 28400 ULVILA 02 5379 800 etunimi.sukunimi@satmatic.fi www.satmatic.fi 15,5 milj. asukasta Olemme osa pörssiyhtiötä AS Harju Elekter Group,

Lisätiedot

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla

Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Oy Pameto Ab Kokonaislaatua asiakkaan ehdoilla Ammattitaitoista palvelua ja valmistusta jo vuodesta 1952 Oy Pameto Ab on suomalainen kiinnitystarvikkeisiin erikoistunut perheyritys, joka on saavuttanut

Lisätiedot

IT- palvelua käyttäjille - ei tekniikkaa tietohallinnolle. Jari Taimi Toimitusjohtaja SataCom Oy

IT- palvelua käyttäjille - ei tekniikkaa tietohallinnolle. Jari Taimi Toimitusjohtaja SataCom Oy IT- palvelua käyttäjille - ei tekniikkaa tietohallinnolle Jari Taimi Toimitusjohtaja SataCom Oy SataCom Oy - Perustiedot Perustettu 1989 Henkilökunta 20 Liikevaihto 3,8 meur (2014) Asiakkaat 90 % Satakunnan

Lisätiedot

KAIKKI MITÄ TARVITAAN LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTAAN

KAIKKI MITÄ TARVITAAN LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTAAN KAIKKI MITÄ TARVITAAN LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTAAN Langatonta mittaustekniikkaa Nokeval Kotimaista osaamista ja luotettavuutta OVA LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTA Nokeval on kehittänyt langattoman lämpötilan mittausjärjestelmän

Lisätiedot

KAUPAN ALAN ENNAKOINTIKAMARI. PORIN YLIOPISTOKESKUS 12.11.2013 Johtaja Teijo Virtanen

KAUPAN ALAN ENNAKOINTIKAMARI. PORIN YLIOPISTOKESKUS 12.11.2013 Johtaja Teijo Virtanen KAUPAN ALAN ENNAKOINTIKAMARI PORIN YLIOPISTOKESKUS 12.11.2013 Johtaja Teijo Virtanen Sähköä ja tekniikkaa Satakunnassa jo yli 65 vuotta Liikevaihto 2012 n. 4 milj. Henkilökuntaa 25 Mekeltek Oy on yksi

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen

Kuntien yritysilmasto 2012. Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen Kuntien yritysilmasto 2012 Helsinki 20.9.2012 Asiantuntija Jari Huovinen EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä

Lisätiedot

Alphaform yritysesittely. Alphaform RPI Oy

Alphaform yritysesittely. Alphaform RPI Oy Alphaform yritysesittely Alphaform RPI Oy Alphaform konserni Perustettu 1995 250 henkilöä ja >25 Meur liikevaihto Saksan pörssissä ATF Tuotantoa Saksassa, Suomessa ja Englannissa Pikamallit, protosarjat

Lisätiedot

Teollisuuden kriittiset menestystekijät. Tuotanto-automaation. automaation haasteet. Answers for Industry. Page 1 / 13

Teollisuuden kriittiset menestystekijät. Tuotanto-automaation. automaation haasteet. Answers for Industry. Page 1 / 13 Teollisuuden kriittiset menestystekijät Tuotanto-automaation automaation haasteet Answers for Industry Page 1 / 13 Teollisuuden kriittiset menestystekijät Strategisen suunnittelun merkitys kasvaa Markkinoiden

Lisätiedot

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo

OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015. Impivaara 1. Impivaara 2. Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue. 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo OTTELUT KENTITTÄIN 17.12.2015 Lohko Kenttä Pelattu Impivaara 1 13 27.1.2016 09:00 Tampere Espoo 14 27.1.2016 10:00 PieKok Pori 17 27.1.2016 11:00 Tampere Pori 18 27.1.2016 12:00 Espoo PieKok 16 27.1.2016

Lisätiedot

Riittääkö puuta kaikille?

Riittääkö puuta kaikille? Riittääkö puuta kaikille? EK-elinkeinopäivä Hämeenlinnassa 8.5.2007 Juha Poikola POHJOLAN VOIMA OY Pohjolan Voiman tuotantokapasiteetti 3400 MW lähes neljännes Suomen sähköntuotannosta henkilöstömäärä

Lisätiedot

C21-kaupunkien luottamushenkilöiden palkkiot

C21-kaupunkien luottamushenkilöiden palkkiot C21-kaupunkien luottamushenkilöiden palkkiot Neuvottelu 25.1.2018 25.1.2018 1 Kaupunginvaltuusto (kokouspalkkiot ) Valtuuston pj Valtuuston varapj Valtuuston jäsen HELSINKI 510.. 385 ESPOO 380.. 320 TAMPERE

Lisätiedot

CoolLine on kestävä jäähdytysratkaisu lämmönsiirtoon. by cooltrade

CoolLine on kestävä jäähdytysratkaisu lämmönsiirtoon. by cooltrade CoolLine on kestävä jäähdytysratkaisu lämmönsiirtoon by cooltrade by cooltrade CoolLine by Cooltrade CoolLine -tuotteet edustavat uuden sukupolven lamellilämmönsiirtimiä laadukkaasti, luotettavasti ja

Lisätiedot

Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Liisa Boman 31.10.2012

Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn. Liisa Boman 31.10.2012 Paperien pyörittämisestä verkkolaskuihin ja sähköiseen ostolaskujen käsittelyyn Liisa Boman 31.10.2012 Wermundsen Oy Wexon Oy Solotop Oy Gistele Oy OOO Wexon Wermundsen Oy Konsernin emoyhtiö Hallintopalvelut

Lisätiedot

Kansainvälinen työturvallisuuspäivä. 28.4.2015 Kemi

Kansainvälinen työturvallisuuspäivä. 28.4.2015 Kemi Kansainvälinen työturvallisuuspäivä 28.4.2015 Kemi Maintpartner Suomessa Liiketoimintamme on 100 % teollisuuden kunnossapitoa Varmistamme teollisuuden tuotannon ja julkisen sektorin teknisten prosessien

Lisätiedot

Koodi. ELEKTRONIIKAN JA ICT:N PERUSTEHTÄVÄT (45 osp) AMMATTIELEKTRONIIKKA (30 osp) TIETO- JA TIETOLIIKENNETEKNIIKAN PERUSTUTKINTO 2018

Koodi. ELEKTRONIIKAN JA ICT:N PERUSTEHTÄVÄT (45 osp) AMMATTIELEKTRONIIKKA (30 osp) TIETO- JA TIETOLIIKENNETEKNIIKAN PERUSTUTKINTO 2018 TIETO- JA TIETOLIIKENNETEKNIIKAN PERUSTUTKINTO 2018 Aineistoluettelo (OPH-2652-2017) Sivu 1 Koodi Kuvaus Huomioita 2.1 2.1-TTPT-18-1 ELEKTRONIIKAN JA ICT:N PERUSTEHTÄVÄT (45 osp) mahdollisimman paljon

Lisätiedot

1.3 Tontin lohkomistoimituksen kesto keskimäärin (vrk)

1.3 Tontin lohkomistoimituksen kesto keskimäärin (vrk) . KIINTEISTÖNMUODOSTUSTOIMINTA. Tontinlohk omisia suoritettu.. Näissä tontteja yhteensä (kpl).2 Tontin lohkomisen yhteydessä tehtyjä kiinnitysten käsittelypäätöksiä (kpl).3 Tontin lohkomistoimituksen kesto

Lisätiedot

1 Kun laatu ratkaisee

1 Kun laatu ratkaisee Kun laatu ratkaisee 1 2 3 Sisällysluettelo: Yritysesittely...sivu 3 Merkintälaitteet ja -ratkaisut...sivu 4 Kappaleenkiinnitys...sivu 5 Työstönesteet ja voiteluaineet...sivu 6 Standardiosat...sivu 7 Ohutlevylinjat

Lisätiedot

Yleinen työttömyyskassa YTK. Päivitetty

Yleinen työttömyyskassa YTK. Päivitetty Yleinen työttömyyskassa YTK Päivitetty 16.1.2019 Miksi olemme olemassa? Turvaa ja nostetta työelämän muutoksissa YTK järjestää jäsenilleen ansioturvan ja kannustaa jäseniä näkemään muutoksessa mahdollisuuksia.

Lisätiedot

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Esite ODIN 1 FI 02_01 1SCC480001C1801 ODIN-mittari Sisältö Yleiskuvaus...3 OD4165,suoraan kytketty 3-vaihemittari(enintään 65 A)...4 OD4110,virtamuuntajaan kytketty 3-vaihemittari...5

Lisätiedot

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET 1/6 VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET ALAJÄRVI ESPOO EURA FORSSA HAAPAJÄRVI HARTOLA HELSINKI HYVINKÄÄ KYLMÄKONEHUOLTO PEKKA UKONMÄKI KY Keskuskatu 4 62900 Alajärvi puh. 06 557 3160 ESPOON KODINKONEHUOLTO OY Torpanmäki

Lisätiedot

HEINOLA. kuivaamot. Kari Kiiskinen

HEINOLA. kuivaamot. Kari Kiiskinen kuivaamot HEINOLA kuivaamot Kari Kiiskinen HEINOLAN SAHAKONEET OY:N kuivaamotiimillä on kymmenien vuosien laaja kokemus pohjoismaisen sahateollisuuden vaativista tuotantoolosuhteista sekä näihin olosuhteisiin

Lisätiedot

Kohti palveluliiketoiminnan. Case: Chiller Oy. Raimo Pöntys Asiakkuuspäällikkö

Kohti palveluliiketoiminnan. Case: Chiller Oy. Raimo Pöntys Asiakkuuspäällikkö Kohti palveluliiketoiminnan tehokkaampaa soveltamista Case: Chiller Oy Raimo Pöntys Asiakkuuspäällikkö Chiller Oy Pääkonttori Tuusulassa Liikevaihto n. 18 milj. (2010) Henkilöstö n. 55 henkilöä Valmistus

Lisätiedot

Kokkolan biokaasulaitos

Kokkolan biokaasulaitos Kokkolan biokaasulaitos Biokaasuyhdistyksen seminaari 6-7.11.2013 Hannu Turunen / Econet Oy ECONET -konserni lyhyesti Vesi- ja ympäristöalan monipalveluyrityksen tausta 2002 perustettu Skanskan ympäristörakentamispuolen

Lisätiedot

VAKIO NESTELÄMMITTIMET JA LISÄVARUSTEET. Oy Meyer vastus Ab Puh. 019-574 0200 Fax. 019-574 0220 07230 MONNINKYLÄ FINLAND. www.meyervastus.

VAKIO NESTELÄMMITTIMET JA LISÄVARUSTEET. Oy Meyer vastus Ab Puh. 019-574 0200 Fax. 019-574 0220 07230 MONNINKYLÄ FINLAND. www.meyervastus. VAKIO NESTELÄMMITTIMET JA LISÄVARUSTEET Oy Meyer vastus Ab Puh. 019-574 0200 Fax. 019-574 0220 07230 MONNINKYLÄ FINLAND www.meyervastus.fi Hinnat ovat ohjehintoja ilman arvonlisäveroa vapaasti varastossamme

Lisätiedot

Anttila Oy:n myynti 4K INVESTILLE. Mediatilaisuus 16.3.2015 Pääjohtaja Mikko Helander

Anttila Oy:n myynti 4K INVESTILLE. Mediatilaisuus 16.3.2015 Pääjohtaja Mikko Helander Anttila Oy:n myynti 4K INVESTILLE Mediatilaisuus Pääjohtaja Mikko Helander Anttila Oy:n osakekanta on myyty 4K INVESTILLE Kauppaan kuuluu: 23 Anttila-tavarataloa Suomessa 8 Kodin1-sisustustavarataloa Suomessa

Lisätiedot

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET 1/6 VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET ALAJÄRVI KYLMÄKONEHUOLTO PEKKA UKONMÄKI KY Keskuskatu 4 62900 Alajärvi puh. 06 557 3160 ESPOO EURA FORSSA ESPOON KODINKONEHUOLTO OY Torpanmäki 3 02740 Espoo puh. 09 250 5700

Lisätiedot

kassatoimintoihin uuden tulevaisuuden on rakentanut p. 020 789 0750 myynti@jariahola.fi Tarkemmat tiedot www.jariahola.fi

kassatoimintoihin uuden tulevaisuuden on rakentanut p. 020 789 0750 myynti@jariahola.fi Tarkemmat tiedot www.jariahola.fi on rakentanut uuden tulevaisuuden kassatoimintoihin Ei enää kalliita investointeja, vaan monipuolisia, mutta helppokäyttöisiä ratkaisuja - edulliseen hintaan. kassapäätteet maksupäätteet rahankäsittelylaitteet

Lisätiedot

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET

VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET 1/6 VALTUUTETUT HUOLTOLIIKKEET ALAJÄRVI ESPOO EURA FORSSA HAAPAJÄRVI HARTOLA HELSINKI HYVINKÄÄ KYLMÄKONEHUOLTO PEKKA UKONMÄKI KY Keskuskatu 4 62900 Alajärvi puh. 06 557 3160 ESPOON KODINKONEHUOLTO OY Torpanmäki

Lisätiedot

Naps Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660

Naps Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660 Naps Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660 Naps Systems Oy Naps Systems on kotimainen aurinkosähköjärjestelmien toimittaja ja

Lisätiedot

Työturvallisuusvälineet keskijännitteverkkoihin

Työturvallisuusvälineet keskijännitteverkkoihin Työturvallisuusvälineet keskijännitteverkkoihin Eurolaite Oy on vuonna 1988 perustettu sähkötekniikan tuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin erikoistunut asiantuntijayritys. Keskeisenä tavoitteena

Lisätiedot

Kuntien yritysilmasto 2012. Lahden seutukunta

Kuntien yritysilmasto 2012. Lahden seutukunta Kuntien yritysilmasto 2012 Lahden seutukunta EK:n kuntien yritysilmastotutkimus Mitataan yrittäjien ja yritysten näkökulmasta kunnan toimintakykyä, yrittäjyyden esiintyvyyttä ja yrittäjyysaktiivisuutta

Lisätiedot

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI

ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL YHDESSÄ VAHVEMPI ASCOM MIRATEL LUONTEVA YHDISTYMINEN Suomalaisen terveydenhuollon alalla nimi Miratel tarkoittaa samaa kuin laadukkaat viestintätuotteet, -ratkaisut

Lisätiedot

MITTAROINNIN YLEISOHJEET

MITTAROINNIN YLEISOHJEET Ohje SUM1 1 (7) MITTAROINNIN YLEISOHJEET Ohje SUM1 2 (7) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Vastuut... 3 2.1 Liittyjän vastuut... 3 2.2 Vantaan Energian vastuut... 3 3 Tekniset ohjeet... 4 3.1 Standardit...

Lisätiedot

Rankingin 1. osakilpailu Talissa

Rankingin 1. osakilpailu Talissa Rankingin 1. osakilpailu Talissa 26.10.2013 8s. 6s. rr bon. tas. yht. ka. 1. Pe eri Salonen TKK, Tampere 1840 1341 1763 240 5184 224,7 2. Pasi Uola Ailec, Helsinki 1705 1330 1668 120 4823 213,8 3. Krista

Lisätiedot

LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000

LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000 LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000 LAATUPOLITIIKKA Puutyöliike Pekka Väre Ky:n liiketoiminnan kehittyminen ja jatkuvuus varmistetaan koko henkilökunnan yhdessä omaksumien toimintaperiaatteiden ja yrityksessä

Lisätiedot

Tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut

Tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut Tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut Rantalainen Rantalainen on kotimainen tilitoimistokonserni ja alan suurin perheyritys. Perinteikäs, vuonna 1972 perustettu perheyritys tuottaa asiakkailleen taloushallinnon

Lisätiedot

Onninen Teollisuus Kumppani telakkatoimintaan

Onninen Teollisuus Kumppani telakkatoimintaan Onninen Teollisuus Kumppani telakkatoimintaan Aluemyyntijohtaja Martti Lehti, 0400 522 083, martti.lehti@onninen.com Aluemyyntijohtaja Lasse Vilminko, 044 562 6391, lasse.vilminko@onninen.com Onninen Rauma

Lisätiedot

Jalostuslogistiikkapalvelut yrityksille 3.11.2015. Jukka Lanu & Marina Sharapova ASIANTUNTIJAPALVELUT LOGISTIIKAN ULKOISTUS- JA PÄÄOMARATKAISUT

Jalostuslogistiikkapalvelut yrityksille 3.11.2015. Jukka Lanu & Marina Sharapova ASIANTUNTIJAPALVELUT LOGISTIIKAN ULKOISTUS- JA PÄÄOMARATKAISUT Jalostuslogistiikkapalvelut yrityksille 3.11.2015 Jukka Lanu & Marina Sharapova ASIANTUNTIJAPALVELUT LOGISTIIKAN ULKOISTUS- JA PÄÄOMARATKAISUT PAKKAUKSET JA PAKKAUSPALVELUT WWW.HUB.FI Agenda Lyhyt yritysesittely

Lisätiedot

EUROPORTS FINLAND. Tehokasta sahatavaran käsittelyä Länsirannikolla

EUROPORTS FINLAND. Tehokasta sahatavaran käsittelyä Länsirannikolla EUROPORTS FINLAND Tehokasta sahatavaran käsittelyä Länsirannikolla EUROPORTS GROUP Euroports on yksi suurimmista merenkulun toimitusketjuratkaisujen toimijoista Euroopassa. Kehitämme, operoimme ja hallinnoimme

Lisätiedot

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä

FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä FF-Automation AutoLog SaveLight Katuvalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä Copyright, 2013 FF-AUTOMATION FF-Automation AutoLog savelight AutoLog SaveLight on täydellinen katuvalojen hallintaratkaisu. :n

Lisätiedot