Komponentit. Mittalaitteet. Teollisuustuotteet. Tuotannon koneet. Huoltopalvelut. Yritysesite Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Komponentit. Mittalaitteet. Teollisuustuotteet. Tuotannon koneet. Huoltopalvelut. Yritysesite 1.4.2015. Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970."

Transkriptio

1 Komponentit Mittalaitteet Teollisuustuotteet Tuotannon koneet Huoltopalvelut Yritysesite Ammattielektroniikkaa jo vuodesta 1970.

2 Perel Oy - ammattielektroniikkaa jo 45 vuotta Perel Oy on kotimainen perheyritys, joka on palvellut Suomen elektroniikka- ja sähköalan ammattilaisia jo 45 vuotta. Meitä pereliläisiä on tänään 31 henkeä ja liikevaihtomme vuonna 2014 oli 10,6 miljoonaa euroa. Meillä on paikalliset sisaryritykset myös Eestissä ja Venäjällä. Perel Oy myy ja markkinoi Suomen ammattilaisille elektroniikan komponentteja, mittalaitteita, ESD-suojaustuotteita, puhdastilatuotteita, mekaniikkaa sekä elektroniikkatuotannon koneita ja materiaaleja. Kaikki 18 teknistä ämme on koulutettu omiin tuotteisiinsa, jotta voimme auttaa asiakastamme oikean tuotteen valinnassa, aina tuotesuunnittelusta tuotantoon asti. Oma huolto-osastomme asentaa, korjaa, kalibroi ja kouluttaa useimmat myymämme koneet ja laitteet, suomen kielellä. Soittele meille ja kysy lisää! Terveisin Jari Rantala, toimitusjohtaja Perel Oy suomalainen perheyritys perustettu vuonna 1970 oma 4000 m 2 :n toimitalo Hyvinkäällä 31 työntekijää liikevaihto 10,6 MEUR edustuksia yli 100 varaston arvo Suomessa n. 3 miljoonaa euroa ISO standardin mukainen laatujärjestelmä Osa suomalaista Perel Group -konsernia Perel Oy on osa suomalaista Perel Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli 22 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa 135. Perel Group -konserniin kuuluvat emoyhtiö Perel Group Oy ja sen kuusi tytäryhtiötä Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Konserni maahantuo, markkinoi ja myy ammattielektroniikkaa, komponentteja, mittalaitteita, teollisuustuotteita ja tuotannon koneita sekä RFID- ja viivakoodiratkaisuja. Emoyhtiö toimii holdingyhtiönä, mutta tarjoaa myös monia palveluja tytäryhtiöilleen: talous- ja tietohallinnon palvelut sekä mainonnan ja markkinoinnin suunnittelupalvelut. Se tekee myös maahantuontiin, kuljetuksiin ja huolintaan liittyvät toimet ja tuottaa Hyvinkään keskusvaraston palvelut. SUOMI Hyvinkää Vantaa Tallinna EESTI Pietari VENÄJÄ LATVIA Riika 2

3 Jälleenmyyjät Komponentit s. 4-5 Helsinki Heinola Hämeenlinna Jyväskylä Kemi Kokkola Kotka Kouvola Kuopio Lahti Lappeenranta Oulu Perniö Pori Rauma Seinäjoki Tampere Turku Vaasa Partco Oy p. (09) / LSK Electrics Oy p / Elektrolinna Oy p. (03) / LSK Electrics Oy p / K-S Elektroniikka Oy p. (014) / Sähkö Es-Ja Oy p. (050) / Kokkolan Sähkö- ja Automaatio Oy p / LSK Electrics Oy p / Pohjois-Kymen Sähkötarvike Oy p. (05) / Instele Oy p. (017) / LSK Electrics Oy p / Laatusähkö Oy p / Pohjois-Kymen Sähkötarvike Oy p. (05) / Oukota Oy p / Pohjois-Suomen Elektroniikkakeskus Oy p. (08) / Finnparttia Oy p. (02) / Porin Elektroniikkatarvike Oy p. (02) / Kouluelektroniikka Oy p. (02) / Pohjois-Suomen Sähkö Oy p. (06) / Suomen Elektori Oy p. (03) / Humaliston Sähkö, Turun sähkötukku Oy p. (02) / Triopak Oy p. (02) / Starelec Oy (ent. Vaasan Elektroniikkakeskus Oy) p. (06) / Mittalaitteet s. 6-7 Teollisuustuotteet s. 8-9 Factory Automation s. 10 Perel Service s. 11 3

4 Komponentit Luotettava ja täsmällinen kotimainen toimittaja Komponenttiosastomme on erikoistunut ammattielektroniikan ja automaatioteollisuuden komponenttien toimittamiseen elektroniikka-, automaatio- ja muulle teollisuudelle. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. sähkömekaaniset, valosähköiset ja automaatiokomponentit sekä teholähteet. Osastopäällikkö Tilausten käsittely ja toimitukset Jari Korhonen puhelin (019) Niko Kekki puhelin (019) Tekninen myynti Hanna Vuorinen puhelin (019) Marleine Lindfors-Lae puhelin (019) Kirsi Puranen puhelin (019) Outi Kuivamäki puhelin (019)

5 Lamput ja lamppukalusteet; ledit ja led-kalusteet Lamput Led-tuotteet Led-lamput Indikaattorit Jari Korhonen osastopäällikkö puhelin (019) Piirikortti- ja ajoneuvoreleet, relekannat Ylijännitesuojat ja kaasupurkausputket Ledit ja ledmoduulit Piirikorttireleet, relekannat Piirikortti-, photomos-, ja turvareleet Solenoidit Juha Lae puhelin (019) AC/DC-teholähteet, DC/DC-muuntimet AC/DC-teholähteet, DC/DC-muuntimet CHINFA 1~ ja 3~ teholähteet din-kiskoon; piirikortti- AC/DC -teholähteet Akkulaturiteholähteet din-kiskoon Mauno Launipuro puhelin (019) Pistorasia- ja Lap-Topteholähteet EMC-suotimet LCD-, TFT-, OLED-, ja kosketusnäytöt Termostaatit SEW Teollisuusnäytöt Summerit, sireenit Taulumittarit, sivuvirtavastukset BAUSER SACI Käyttötunti- ja pulssilaskurit DIN-normin taulumittarit; virtamuuntajat, mittamuuntimet, energiamittarit ja sivuvirtavastukset Lasse Rautjärvi puhelin (019) Vipu-, keinu- ja painokytkimet; valopainikkeet DIP-, koodi- ja liukukytkimet, pienoispainikkeet Hätä-seis -painikkeet, painonapit ja merkkilamput, kotelot, kenttäväyläliitynnät, jalkakytkimet, langattomat painikkeet, summerit, riviliittimet Jesse Halonen puhelin (019) Mikro-, keinu-, vandaali-, ajoneuvo-, paino- ja jalkakytkimet, teollisuusja sotilaskäyttöön soveltuvat ohjainratkaisut Valokennot/-verhot; kuituoptiset-, induktiiviset ja laseranturit; mikro-, ovi- ja rajakytkimet Tuomo Tingander puhelin (019) Sulakkeet ja oheistarvikkeet, induktanssit, superkondensaattorit, ylijännitesuojat ja liittimet SMD-sulakkeet, sulakkeet, lämpösuojat, PTC Sulakepitimet, lattaliittimet, holkit, niitit, läpiviennit, kaapelikengät ja johdonpäähylsyt Resonaattorit, kiteet, kidesuotimet, oskillaattorit, SAW-filtterit Tero Turunen puhelin (019) Palautuvat sulakkeet Superkondensaattorit Sulakkeet, ylivirta- ja alijännitesuojat Induktanssit, ferriitit, muuntajat ja RJ-liittimet Mikropiirien kannat, piikki- ja holkkirimat, jousikontaktit, PLCC- ja PGA-kannat Diodit ja diodisillat DC/DC-muuntimet piirikortille Testineulat ja testiholkit Arto Viinikka puhelin (019)

6 Mittalaitteet Vahvaa teknistä osaamista Mittalaiteosastomme toimittaa mittalaitteita ja testauslaitteita pien-, keski- ja suurjänniteverkkojen käyttöönottoihin, kunnossapitoon ja tarkastuksiin, teollisuuteen, tuotekehitykseen, kouluihin labora to rioihin sekä sähköasentajien tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat yleismittarit ja pihdit, sähkö asentajien perusmittarit, moottori-, muuntaja-, katkaisija- ja reletesterit, ensiövirtalähteet, laboratorioiden ja huoltojen perusmittalaitteet, video- ja RF-tekniikka, tiedonkeruulaitteet, kemian mittalaitteet, opetuslaitteet sekä mittalaite- ja teholähdepöydät. Osastopäällikkö Kimmo Saarelainen puhelin (019) Tilausten käsittely ja toimitukset Heidi Vaalanti puhelin (019)

7 Ympäristön mittaus - lämpötilan mittaus, IR-lämpömittarit - vesianalyysi - kosteudenmittaus - db, lux, C, RH -mittarit - auringon säteilyenergia -mittarit - Solar-mittalaitteet - sääasemat Piirturit Dataloggerit - langattomat - nettiliitäntäiset - gsm-liitäntäiset Vesihuollon mittalaitteet Vesivuotojen paikannus Ympäristö ja tiedonkeruu, elektroniikka Timo Berg puhelin (019) EMC-esiarviointilaitteet Oskilloskoopit Funktiogeneraattorit Taajuuslaskimet Teholähteet Spektrianalysaattori Kalibraattorit Opetuslaitteet, työpöydät Eristysvastusmittarit Asennustesterit Oikosulkuvirtatesterit Vikavirtasuojatesterit Läpilyöntitesterit, AC ja AC/DC Öljytesterit mω-mittarit Kaapelitesterit Verkkohäiriöanalysaattorit, EN Muuntaja-, moottoritesterit HV-testerit, max 160 kv Energia-analysaattorit Vianpaikannuslaitteet Sähkövoimatekniikka Jarno Turtiainen puhelin (019) Reletesterit Katkaisijatesterit Akkutesterit Ensiö- ja toisiotesterit mω-mittarit Jari Kekki puhelin (019) Konetesterit, EN Turvallisuustesterit Jännitteiden ja virtojen mittaus, kone- ja turvallisuustesterit MULTI kaise Yleismittarit Pihtimittarit Jännitekoettimet Fluke-perusmittalaitteet Lähiverkkotesterit Maavastusmittarit Jarmo Korpilahti tekninen myyjä puhelin (019) Digi-TV -mittalaitteet 7

8 Teollisuustuotteet Kokonaisvaltaista palvelua Teollisuustuoteosasto toimittaa tuotteita teollisuuteen, sairaaloihin, laitetiloihin, IT-yrityksille, valvomoihin jne. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu myös tuotteiden modifiointi-, asennus- ja sähköistystyöt. Staattisen sähkön hallintaan liittyvä erikoisosaamisemme kattaa niin elektroniikka- kuin prosessiteollisuudenkin. Puhdastilatuotteiden valikoimasta löytyvät ratkaisut elektroniikka-, lääke- sekä muoviteollisuuden eri tasoisiin puhtautta vaativiin kohteisiin. Valikoimistamme myös laadukkaat kalusteet sekä mekaniikkatuotteet (laitekaapit ja kotelot) tarvikkeineen. Auditointi-, mittaus- ja koulutuspalvelut täydentävät kokonaispalveluamme. Osastopäällikkö Kimmo Saarelainen puhelin (019) Tilausten käsittely ja toimitukset Riitta Lintunen ESD-suojaustuotteet puhelin (019) Anneli Eskola puhdastilatuotteet, mekaniikka puhelin (019)

9 Lattiapinnoitteet ESD-mittalaitteet Ionisaattorit Staattisen sähkön hallinta Tuotantotarvikkeet Asennuspalvelut Koulutus ja auditointi Kimmo Saarelainen osastopäällikkö puhelin (019) Työpisteiden suojaus Pakkaus ja varastointi Kalusteet Mika Röppänen puhelin (019) Puhdistusaineet, väliaikaissuojat Työkalut, tinaimusukat Tinapadat, kolvinkärjet Tuotannon materiaalit Kimmo Saarelainen osastopäällikkö puhelin (019) Kuivakaapit, vakuumipakkaus Kärynpoistolaitteet Tuotannon laitteet Mika Röppänen puhelin (019) Kalusteet Tarramatot Liinat ja tarvikkeet Puhdastilatuotteet Partikkelilaskurit ja ionisointi Käsineet, maskit ja vaatteet Metron kalusteet Sami Hautala puhelin (019) Valvomokalusteet, testilaitepöydät Näytönkiinnitysratkaisut Laitevaunut Ulkokaapit IT-kaapit, konesalit, testilaitekaapit Laitekotelot, muovikotelot Mekaniikka Kari Kukkonen puhelin (019)

10 Factory Automation Elektroniikkatuotannon koneet, ohjelmistot ja materiaalit Factory Automation -osastomme toimittaa koneita, ohjelmistoja ja materiaaleja elektroniikkateollisuudelle. Olemme vahva osaaja uusien tuotteiden prototyyppien valmistuksessa ja tuotannon ylösajossa, jotka ovat tärkeitä tuotantovaiheita kaikille elektroniikan laitetoimittajille. Asiakkaan viime hetken toiveita? Yhä monimutkaisempia tuotteita? Varaston tarkkuus- ja inventaariokysymyksiä? Enemmän ja enemmän tuotteen vaihtoja pienellä eräkoolla, suurella eräkoolla? Jos nyökkäsit joihinkin edellä mainituista, et ole yksin. Me autamme sinua ratkaisemaan nämä ongelmat. Onnistuakseen nykypäivän SMT-liiketoiminnassa, täytyy pystyä käsittelemään yhä pienempiä eräkokoja ja haastavampia tuotteita monimutkaisine komponenttivalikoimineen. Menestys vaatii täysin integroitua lähestymistapaa - sellaista, jossa ohjelmisto ja logistiikka ovat yhtenäisiä. Tekninen tukemme takaa jokaiseen asentamaamme koneeseen asiantuntevan huollon ja koulutuksen. Myynti Jari Honkonen osastopäällikkö puhelin (019) Tilausten käsittely ja toimitukset Eine Trogen puhelin (019) SMD-ladonta Manipulaattorit, automaattiset ladontakoneet Täydelliset tuotantolinjat Ohjelmistot NPI-MES -ohjelmistot Kuljetinjärjestelmät Piirilevynkuljetinjärjestelmät, SMD-aaltojuotos- sekä lakkalinjan kuljettimet Juotostekniikat Reflow-/höyryfaasijuotoskoneet Korjausasemat Piirilevyjen profilointilaitteet Tukipalvelut Koneiden huollot, huoltosopimukset ja päivitykset 10

11 Huoltopalvelut Perel Service Perel Service hoitaa tuotteiden koko elinkaaren ylläpidon alusta loppuun. Vastaamme kaikkien Perel Oy:n myymien tuotteiden asennuksesta, jälkimarkkinoinnista ja huollosta. Myös mekaniikan asiakaskohtaiset modifioinnit ovat vahvaa osaamistamme. Suoritamme kaikki ESD-suojaukseen liittyvät työt ja mittaukset. Meiltä saat koulutuksen sekä laitteiden huoltosopimukset ja mittarien kalibroinnit edullisesti. Olemme harvoja huoltoja Suomessa, joka vielä kalibroi mittareita (myös muita kuin Meggerin mittareita). Factory Automationin tekninen tuki on ollut mukana käynnistämässä monen asiakkaamme elektroniikkatuotantoa; koneiden asennuksesta ja koulutuksesta ensimmäiseen piirikorttiin sekä myöhempiin laitteen päivityksiin ja huoltoihin. Perel Service on Meggerin valtuuttama huoltopiste Suomessa. Asennus- ja mittauspalvelut Factory Automation tekninen tuki Tilausten käsittely ja toimitukset Jari Kohonen osastopäällikkö puhelin (019) Kari Tarvainen asiakastuki puhelin (019) Eine Trogen puhelin (019) Mittalaitehuolto Marko Korhonen asiakastuki puhelin (019) HelpDesk puhelin (019) Janne Niittynen huoltopäällikkö puhelin (019)

12 Perel Group concern Perel Oy belongs to 100 % family-owned Perel Group concern. Turnover in 2014 was 22 MEUR. Perel Group concern employed 135 people. Perel Group has six daughter companies in Finland, Estonia and Russia. Perel Group is a legal holding company, but it also offers many services like IT, warehouse & logistics, marketing and accounting to its daughter companies. Perel companies perel eesti as Mustamäe tee 62, Tallinn, ESTONIA Tel Fax PEREL RUSSIA ZAO Babushkina 3, St. Petersburg, RUSSIA Tel Fax Finland Hyvinkää Tallinn Estonia Russia St. Petersburg keskusta PEREL OY Torpankatu 28, PL 230, Hyvinkää, FINLAND Tel Puh. (019)

Uutiset. Hyvinkään Lämpövoiman valvomokalusteprojekti. www.perel.fi. Uusi kytkinedustus. Schlegel s. 2. Perel Oy Teknologia 13 -messuilla s. 7. s.

Uutiset. Hyvinkään Lämpövoiman valvomokalusteprojekti. www.perel.fi. Uusi kytkinedustus. Schlegel s. 2. Perel Oy Teknologia 13 -messuilla s. 7. s. 1/2013 www.perel.fi Uutiset Uusi kytkinedustus Schlegel s. 2 Perel Oy Teknologia 13 -messuilla s. 7 Nettisivumme uudistuivat! s. 3 Hyvinkään Lämpövoiman valvomokalusteprojekti s. 10 Junttan Oy valaisee

Lisätiedot

Uutiset. Komponenttien ladonnan seuraava sukupolvi s. 4. www.perel.fi. Dataloggerit tallentavat suoraan pilvipalveluun sivulla 13

Uutiset. Komponenttien ladonnan seuraava sukupolvi s. 4. www.perel.fi. Dataloggerit tallentavat suoraan pilvipalveluun sivulla 13 1/2014 www.perel.fi Uutiset Dataloggerit tallentavat suoraan pilvipalveluun sivulla 13 Komponenttien ladonnan seuraava sukupolvi s. 4 Uudet syöksyvirtasuojat sivulla 3 Testaa ilman jännitesyötön katkosta

Lisätiedot

YRITYKSET. promaint. osto-opas. Kunnossapidon OPAS LÖYTYY MYÖS TÄÄLTÄ WWW.KUNNOSSAPIDONYRITYKSET.FI

YRITYKSET. promaint. osto-opas. Kunnossapidon OPAS LÖYTYY MYÖS TÄÄLTÄ WWW.KUNNOSSAPIDONYRITYKSET.FI promaint YRITYKSET Kunnossapidon osto-opas 2015 OPAS LÖYTYY MYÖS TÄÄLTÄ WWW.KUNNOSSAPIDONYRITYKSET.FI SISÄLLYS Luettelot 3 Yritykset 20 Tuoteuutuudet 21 Tuote-edustukset 26 Päämiehet Hakemistot 30 Laitteet

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on

TeollisuusPartneri. Kilpailukykyä uusista ideoista. Partnerit vahvistavat toisiaan. Kovaa ja turvallisesti merillä. Materiaalitehokkuus on TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 3/2012 s www.siemens.fi/teollisuus Kilpailukykyä uusista ideoista Partnerit vahvistavat toisiaan Kovaa ja turvallisesti merillä Materiaalitehokkuus

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Palvelut parantavat tuottavuutta. Teollisuuden tietoturvassa puutteita. Räjähtävää turvallisuutta. Energian säästäminen on helppoa

TeollisuusPartneri. Palvelut parantavat tuottavuutta. Teollisuuden tietoturvassa puutteita. Räjähtävää turvallisuutta. Energian säästäminen on helppoa TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 1/2012 www.siemens.fi/teollisuus s Palvelut parantavat tuottavuutta Energian säästäminen on helppoa Teollisuuden tietoturvassa puutteita Räjähtävää

Lisätiedot

TeollisuusPartneri. Osaaminen on avain menestykseen. Puhtaus on elinehto. Maitoa, maitoa, enemmän maitoa

TeollisuusPartneri. Osaaminen on avain menestykseen. Puhtaus on elinehto. Maitoa, maitoa, enemmän maitoa TeollisuusPartneri Näkemyksellisiä ratkaisuja teollisuuteen 2/2012 www.siemens.fi/teollisuus s Osaaminen on avain menestykseen Puhtaus on elinehto Miellyttävä ympäristö, puhdas ja lämmin vesi sekä palvelu

Lisätiedot

Sähkötarvikkeita ammattilaisille.

Sähkötarvikkeita ammattilaisille. Sähkötarvikkeita ammattilaisille. SÄHKÖ TELE AUTOMAATIO Prysmian Group SLO tutuksi SLO ammattilaisten sähkötarviketoimittaja SLO on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Tavoitteenamme

Lisätiedot

Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat

Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat Parker Hannifin Kansainvälinen ja paikallinen Parker Hannifin on maailman johtava liikkeen ja liikkeenhallinnan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja,

Lisätiedot

Pohjanmaa-Oulu Marras-/joulukuu 4/2010

Pohjanmaa-Oulu Marras-/joulukuu 4/2010 Teollisuus maailma Pohjanmaa-Oulu Marras-/joulukuu 4/2010 KUOPIO Microkatu 1, 70210 Kuopio TAMPERE Kuninkaankatu 21, 5. krs, 33210 Tampere JYVÄSKYLÄ Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä ESPOO, Kappelitie 6

Lisätiedot

METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET. Laadukkaat saksalaiset. Mitä sinä haluaisit tulostaa? CargoMaster. akkukäyttöiset porraskiipijät!

METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET. Laadukkaat saksalaiset. Mitä sinä haluaisit tulostaa? CargoMaster. akkukäyttöiset porraskiipijät! METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET Syyskuu Maaliskuu 4/2007 2/2015 Helmikuu Joulukuu Osoitteellinen jakelu Tietopaketti teollisuuteen 1/2007 5/2006 Osoitteellinen jakelu Alihankintaextra Osoitteellinen jakelu

Lisätiedot

Yhteistyöllä ideasta toteutukseen

Yhteistyöllä ideasta toteutukseen Yhteistyöllä ideasta toteutukseen YTM-Industrial Oy:n yleisesite Voitelu Teollisuuden kunnossapito Prosessitekniikka Palontorjunta Liikkuvan kaluston ratkaisut Mittaus, testaus ja työturvallisuus Vaimennustekniikka

Lisätiedot

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA

LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA SICK ASIAKASLEHTI 1_2014 EPÄVARMOINA AIKOINA MIKÄÄN EI VOITA LUOTETTAVAA TEKNIIKKAA IDpro KATTAA SICKIN ASIANTUNTEMUKSEN KOLMEN TUNNISTUSTEKNIIKAN OSALTA: - RFID-, laser- ja kamerapohjaiset koodinlukijat

Lisätiedot

TeollisuusSuomi. Pakkaamista materiaalia säästäen, s.13. Komponenttitoimitukset kone- ja laitevalmistajille, Etiketin tuntevaa painopalvelua, s.

TeollisuusSuomi. Pakkaamista materiaalia säästäen, s.13. Komponenttitoimitukset kone- ja laitevalmistajille, Etiketin tuntevaa painopalvelua, s. TeollisuusSuomi ISSN: 1458-3259 SYYSKUU 2010 GRAAFINEN, PAKKAUS, ELINTARVIKE, AUTOMAATIO AINOASTAAN TEOLLISUUTEEN SITOUTUNUT JULKAISU Pakkaamista materiaalia säästäen, s.13 Etiketin tuntevaa painopalvelua,

Lisätiedot

Onni on toimiva palveluvarasto 2/2012. Diabetes vaatii seurantaa myös varastossa

Onni on toimiva palveluvarasto 2/2012. Diabetes vaatii seurantaa myös varastossa AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT WWW.FINN-ID.FI 2/2012 Finn-ID uutiset löydät myös selailtavana verkkoversiona! 6 Diabetes vaatii seurantaa myös varastossa 14

Lisätiedot

Pohjanmaa-Oulu 3/2010. MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam.

Pohjanmaa-Oulu 3/2010. MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam. Teollisuuslisuus maailma Pohjanmaa-Oulu 3/2010 MTT Machine Trading Team Ltd. Ilveskaari 19 A, 01900 Nurmijärvi puh. 0757 560310, faksi 0757 56444 www.mteam.fi 2 TEOLLISUUSMAAILMA Kumppanuutta ilman säätämistä

Lisätiedot

HELPPOA NOPEAA TEHOKASTA

HELPPOA NOPEAA TEHOKASTA Yritys- maailma Helsinki Koneikkojen suunnittelu ja valmistus prosessiteollisuuden käyttöön 3/2010 Puh. 02 437 9300 www.steelmaster.fi Helsingin Yritysmaailma-lehden seuraava numero ilmestyy viikolla 48.

Lisätiedot

JA TEOLLISUUSUUTISET

JA TEOLLISUUSUUTISET METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET 1 METALLI- JA TEOLLISUUSUUTISET Syyskuu 4/2007 4/2011 Helmikuu Joulukuu Osoitteellinen jakelu Tietopaketti teollisuuteen 1/2007 5/2006 Osoitteellinen jakelu Alihankintaextra

Lisätiedot

VISMA SOFTWARE OYJ:N ASIAKASLEHTI NRO 1/06. Hallittua kiinteistönhallintaa. Visma-konserni kasvaa, kannattaa ja keskittyy palvelemaan asiakkaitaan

VISMA SOFTWARE OYJ:N ASIAKASLEHTI NRO 1/06. Hallittua kiinteistönhallintaa. Visma-konserni kasvaa, kannattaa ja keskittyy palvelemaan asiakkaitaan NRO 1/06 VISMA SOFTWARE OYJ:N ASIAKASLEHTI Hallittua kiinteistönhallintaa Visma-konserni kasvaa, kannattaa ja keskittyy palvelemaan asiakkaitaan PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANkohtaista... 3 Visma-konsernilla

Lisätiedot

Edistyksellinen tutka mittaa kiintoaineet tarkasti. Uutta potkua tuotantoon. Värähtelytestausta. uudella tasolla. Työturvallisuuskortti.

Edistyksellinen tutka mittaa kiintoaineet tarkasti. Uutta potkua tuotantoon. Värähtelytestausta. uudella tasolla. Työturvallisuuskortti. 4 2012 ALIHANKINTA 2012 s MESSUNUMERO Uutta potkua tuotantoon Sivu 2 Värähtelytestausta uudella tasolla Sivu 10 Edistyksellinen tutka mittaa kiintoaineet tarkasti www.siemens.fi/instrumentointi Työturvallisuuskortti

Lisätiedot

FASTEMS OY AB:n ASIAKASLEHTI

FASTEMS OY AB:n ASIAKASLEHTI 2 08 Fastems Easy Automation Road Show HARtFoRD kun pieni ei riitä emeca kasvun tiellä smartti huoltoasentajien kehitysohjelma Uutuustuote FAstems ADc Alihankintamessut & Fastems Open House FASTEMS OY

Lisätiedot

YRITYS- UUTISET SAVON. pyörät pyörimään. .com TILAUKSET/TYÖRYHMÄT 044 368 3801, 044 368 3802

YRITYS- UUTISET SAVON. pyörät pyörimään. .com TILAUKSET/TYÖRYHMÄT 044 368 3801, 044 368 3802 pyörät pyörimään SAVON YRITYSUUTISET 1 SAVON YRITYS- UUTISET 2/2011 Kesäkuu Betonisahaukset ja -poraukset Maa- ja pohjarakentaminen Injektointi- ja lujitustyöt Tukiseinämät Kunnallistekniset työt Vaativat

Lisätiedot

Yritys- SEPA KATTORISTIKOT. VIESKAN ELEMENTTI OY PL 4, 85201 Alavieska p. 08-4309 200, fax 08-431 005 Myynti / tarjouslaskenta:

Yritys- SEPA KATTORISTIKOT. VIESKAN ELEMENTTI OY PL 4, 85201 Alavieska p. 08-4309 200, fax 08-431 005 Myynti / tarjouslaskenta: Yritys- maailma Keski-Pohjanmaa kesäkuu 3/2010 KALAJOEN YRITYSPALVELUKESKUS Kalajoentie 5 (virastotalo) puh. 08 469 11 NR-laatumerkityt ja SFS-standardin mukaiset KATTORISTIKOT Kalajoen yrityspalvelukeskus

Lisätiedot

MITTAVA SÄHKÖURAKKA 30 APILAKADUN PALVELUTALO VALITSI AURINKOSÄHKÖN ELCOLINE LUOTTAA NONSTOP OMAVARASTOON NRO. Tuhti lukupaketti:

MITTAVA SÄHKÖURAKKA 30 APILAKADUN PALVELUTALO VALITSI AURINKOSÄHKÖN ELCOLINE LUOTTAA NONSTOP OMAVARASTOON NRO. Tuhti lukupaketti: NRO 2 2014 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti 16 ELCOLINE LUOTTAA NONSTOP OMAVARASTOON 30 APILAKADUN PALVELUTALO VALITSI AURINKOSÄHKÖN Tuhti lukupaketti: NONSTOP TYÖMAILLA JA TEOLLISUUS- KOHTEISSA MITTAVA

Lisätiedot

Asiakasesittelyssä Stresstech Oy

Asiakasesittelyssä Stresstech Oy Asiakasesittelyssä Stresstech Oy Sisältö Uutuuksia turvatekniikkaan 2 Yhteistyökumppanimme Euchner 3 Turvakytkimen valintaan vaikuttavat tekijät 4 Asiakasesittelyssä Stresstech 6 Turvatekniikan tuoteuutuuksia

Lisätiedot

Coval-alipaineteknologian tuotteilla sivu 3

Coval-alipaineteknologian tuotteilla sivu 3 numero 1 2014 Tuotevalikoimamme on vahvistunut Coval-alipaineteknologian tuotteilla sivu 3 Tule tutustumaan osastoomme B-443 Uusi tuotealue Konenäkö: Orlaco kamera- ja monitorijärjestelmät sivu 11 Puheenvuorossa

Lisätiedot

Jatkuvaa tehostamista

Jatkuvaa tehostamista Vuosikertomus 2010 SISÄLTÖ Toimitusjohtajan katsaus...4 Yhteiskuntavastuu...5 Voimantuotanto...6 Sähköistys ja sähkönkäyttö...8 Ylläpito ja huolto...10 Kojeistot...12 Magnetointi...13 Ruotsi...14 Norja...16

Lisätiedot

TLT-CONNECTION URAKOI SEUTUVERKKOHANKKEITA OMAKOTITALOSTA ENERGIAÄLYKÄS NRO

TLT-CONNECTION URAKOI SEUTUVERKKOHANKKEITA OMAKOTITALOSTA ENERGIAÄLYKÄS NRO NRO 1 2014 Rexel Finland Oy:n asiakaslehti UUSI VALAISTUS ON TUONUT KOUVOLAN UIMAHALLISSA SÄÄSTÖÄ PERÄTI 73 %. Timo Mattila 4 14 TLT-CONNECTION URAKOI SEUTUVERKKOHANKKEITA 32 OMAKOTITALOSTA ENERGIAÄLYKÄS

Lisätiedot

KunnallisSuomi ISSN: 1458-3259 TAMMIKUU 2012 -TERVEYDENHUOLTO -SAIRAALATEKNIIKKA. Kuva: UKI Arkkitehdit Oy. Kuva: Suomen Välinehuolto Oy

KunnallisSuomi ISSN: 1458-3259 TAMMIKUU 2012 -TERVEYDENHUOLTO -SAIRAALATEKNIIKKA. Kuva: UKI Arkkitehdit Oy. Kuva: Suomen Välinehuolto Oy KunnallisSuomi ISSN: 1458-3259 TAMMIKUU 2012 -TERVEYDENHUOLTO -SAIRAALATEKNIIKKA Kuva: UKI Arkkitehdit Oy Asiantuntijahaastattelut: Timo Säisä, KYS s. 8 Tuula Karhumäki, HUS-Desiko s. 15 Juha Nurkkala,

Lisätiedot

Nova7 - moderni uutuus

Nova7 - moderni uutuus NRO 1/07 VISMA SOFTWARE OYJ:N ASIAKASLEHTI Nova7 - moderni uutuus Visma Proceedo Toimialauutisia PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 3 VISMAuutuus Nova7... 4 Omalta osaltani yhdyn väitteeseen, ettei

Lisätiedot

Tässä numerossa mm: SLO asiakaslehti 3 / 2008. 10 Kuitu kotiin -rakentaminen voimakkaassa kasvussa Euroopassa

Tässä numerossa mm: SLO asiakaslehti 3 / 2008. 10 Kuitu kotiin -rakentaminen voimakkaassa kasvussa Euroopassa SLO asiakaslehti 3 / 2008 Tässä numerossa mm: 10 Kuitu kotiin -rakentaminen voimakkaassa kasvussa Euroopassa 12 Puistomuuntamokaupassa puhaltavat uudet tuulet 14 Vikavirtasuojaus lisää sähkölaitteiden

Lisätiedot