Etelä-Intia ja Sri Lanka vrk 12 yötä perillä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Etelä-Intia ja Sri Lanka 19.1.-2.2.2014 14 vrk 12 yötä perillä"

Transkriptio

1 Etelä-Intia ja Sri Lanka vrk 12 yötä perillä Intiassa kuukin on kuumempi, oo-hiio-hei näin on laulettu jo vuosikymmeniä sitten. Lähde paikan päälle toteamaan asia opastetulla kiertomatkallamme Etelä-Intian ihmeisiin ja Sri Lankan salaisuuksiin! Siellä kuu voi olla vielä astetta Intiaakin kuumempi. MATKAOHJELMA Su Lähtö Helsinki-Vantaan lentokentältä ensin Finnairin lennolla Frankfurtiin ja sieltä edelleen Sri Lankan Airlinesin lennoilla Colombon kautta Intiaan ja siellä Keralan osavaltion Cochiniin. Ma Saapuminen Cochiin klo Kuljetus Crowne Plaza Cochin hotelliin ja majoittuminen (www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/kochi,kerala/cokch/hoteldetail). Iltapäivällä vapaata aikaa toipua lentomatkan rasituksista. Illansuussa Kathakali tanssi-draamaesitys paikallisessa teatterissa, minkä jälkeen illallinen. Ti Aamiaisen jälkeen lähtö Cochinin kaupunkikiertoajelulle. Cochinia kutsutaan monilla lempinimillä, kuten esim. Arabianmeren Kuningatar tai Idän Venetsia. Kierroksen aikana vieraillaan mm. Pyhän Francisin kirkossa, joka on vanhin eurooppalaisten rakentama kirkko Intiassa. Kirkkoon haudattiin aikoinaan kuuluisa löytöretkeilijä Vasco da Gama. Vaikkakin hänen jäännöksensä on sittemmin siirretty Portugaliin, on kirkossa edelleen selvästi merkittynä hänen hautansa paikka.

2 Juutalainen Synagoga; tämä vuonna 1568 rakennettu synagoga on hienosti koristeltu kiinalaisilla keramiikkalattioilla ja belgialaisilla kyntteliköillä. Hollantilainen Palatsi; tämän palatsin rakensivat alunperin portugalilaiset, mutta myöhemmin 1600-luvulla hollantilaiset parantelivat palatsia ja lahjoittivat sen sitten Cochinin maharadzalle. Sittemmin monien Cochinin maharadzojen kruunajaiset on pidetty tässä palatsissa. Kiinalaiset kalastusverkot; nämä kalastusvälineet ovat Kiinan ulkopuolella käytössä ainoastaan Cochinissa. Uskotaan, että kiinalaiset kauppiaat toivat verkkomallin mukanaan Cochiniin Kublai kaanin valtakaudella. Yhä vieläkin monet kalastajat ansaitsevat elantonsa käyttämällä näitä massiivisia kalastusverkkoja Cochinin edustalla. Kaupunkikiertoajelun jälkeen siirtyminen Alleppyyn (n. 1,5 tunnin ajomatka), jossa nousu intialaisiin asuntoveneisiin, joilla risteilemme rauhallisesti pitkin kuuluisia Keralan vesiteitä. Tällaiset veneet näyttelivät aikoinaan merkittävää roolia alueen taloudellisessa kehityksessä liikutellen sekä rahtia, että matkustajia monien muuten saavuttamattomien paikkojen välillä. Iltapäivän mittaan ihailemme kanaalien varsien maisemia ja nautimme illallisen veneissä. Yöpyminen asuntoveneissä kanaaliin ankkuroituna. Ke Aamiaisen jälkeen jätämme asuntoveneet ja jatkamme matkaa bussilla kohti Periyaria (n. 3 tunnin matka). Matkan varrella pysähdymme teeplantaasilla. Periyarin kansallispuisto sijaitsee Länsi-Ghatin kukkuloilla. Puiston keskuspaikka on 5500 hehtaarin suuruinen Periyarin järvi, joka syntyi Periyar-joen patoamisen seuraksena vuonna Majoittuminen Spice Villagehotelliin, jossa illallinen (www.cghearth.com/spice-village).

3 To Aamulla lähdemme veneretkelle Periyar-järvelle, jota ympäröi yksi Intian 27:stä tiikerinsuojelualueesta. Kansallispuiston suojelualue on tarkoin vartioitu ja se toimiikin turvapaikkana monille harvinaisille, uhanalaisille ja endeemisille kasvi- ja eläinlajeille. Vaikka arkojen eläinlajien bongaaminen veneestä on haastavaa, näkee vesirajassa usein esim. elefanttiperheitä, villikarjuja ja peuroja. Iltapäivällä vierailemme mausteplantaasilla. Mausteviljelmien lomassa kävellessä ilma on täynnä aromaattisia tuoksuja suoraan luonnosta. Monia maustekasveja käytetään paitsi maustamaan ruokia, myös säilömiseen tai jopa terveysvaikutteisina yrtteinä. Eri lajeja, kuten pippuria, inkivääriä, kanelia ja kardemummaa, viljellään omilla sektoreillaan alueella. Illallinen hotellissa. pe Aamiaisen jälkeen jätämme Periyarin ja Keralan osavaltion taaksemme. Päivän ajomatka suuntautuu itään, Tamil Nadun osavaltioon ja siellä Madurain kaupunkiin (ajomatka n. 4 tuntia). Madurai on saanut legendan mukaan nimensä Shivan hiuksista siellä maahan pudonneista nestepisaroista. Maduraita kutsutaan myös Idän Ateenaksi, koska se on historiallisesti ja kulttuurillisesti tärkeä paikka eteläisessä Intiassa. Madurai on Tamil Nadun vanhin kaupunki ja se sijaitsee Vaignai-joen rantamilla. Majoitumme Maduraissa Heritage hotelliin (www.heritagemadurai.com). Myöhemmin iltapäivällä Madurain kiertoajelulla nähdään mm. Tirumala Nayak Mahal, joka on indo-saraseeninen rakennus ja valmistunut vuonna Se oli alun perin neljä kertaa nykyistä laajempi kompleksi. Meenakshin temppeli, jonka vanhimmat osat ovat lähes 2000 vuotta vanhoja, sijaitsee aivan Madurain vanhan kaupungin sydämessä ja on hieno esimerkki dravidiaanisesta arkkitehtuurista. Temppelialue on n. 6 hehtaarin laajuinen ja jokainen sen 12 tornista on metrin korkuinen. Illan hämärtyessä on mahdollisuus päästä todistamaan Jumalan Nukkumaanmeno -seremoniaa, jossa Shivan kuva kannetaan musikanttien, temppelilaulajien ja pappien saattuessa pyhätöstään Meenakshin temppeliin yöpymistä varten. Illallinen hotellissa. la Matkamme jatkuu tänään Maduraista Trichyyn (n. 4 tunnin ajomatka). Trichyn koko virallinen nimi on Tiruchirappalli, mikä taas saattaa juontua sanoista Tiruchinna-palli; Pyhä pieni kaupunki. Kaupungin historia on myrskyisä useine hallitsijavaihtoineen ja myös pitkä, ulottuen satoja vuosia ajanlaskumme alusta taaksepäin. Majoitumme Trichyssä Sangamhotelliin (http://sangamhotels.com/trichy/). Iltapäivällä teemme kaupunkikiertoajelun Trichyssa. Sen aikana näemme mm. Kalliolinnoitustemppelin, joka seisoo kaupungin taustalla kallionkielekkeellä.

4 Temppelille johtaa 437 kallioon hakattua porrasta, mutta ylöskiipeäminen on vaivan arvoista jo näköalojen takia. Sisäänpääsy huipun temppeliin on periaatteessa sallittu vain hindulaisille, mutta temppelipappi saattaa joskus joustaa tästä säännöstä. Toinen temppeli, Sri Ranganathaswamy, sijaitsee n. 3 km päässä Kalliolinnoistustemppeliltä. Tätä hienoa temppelialuetta ympäröi seitsemän sisäkkäistä muuria, joissa on yhteensä 21 gopuram-tornia. Temppelialue on luultavasti Intian laajin. Suurin osa temppelialueesta on rakennettu luvuilla, mutta esim. suurin, 73 m korkea, gopuram eteläisellä 1. muurilla vasta vuonna Illallinen hotellilla. Su Varhaisen aamiaisen jälkeen siirrymme Trichyn lentokentälle, josta Sri Lankan Airlinesin lento Colomboon lähtee klo 09:20. Tunnin lentomatkan jälkeen laskeudumme Sri Lankan pääkaupungin lentokentälle. Nousemme bussiin, jolla matkaamme maan keskiosiin, Habaranan kaupunkiin (n. 4 tunnin ajomatka). Perillä majoittuminen Cinnamon Lodge hotelliin (www.cinnamonhotels.com/cinnamonlodgehabarana.htm). Loppupäivä vapaata aikaa. Illallinen. Ma Päivän retkemme vie meidät kahteen upeaan kohteeseen: Polonnaruwaan ja Sigiriyaan. Polonnaruwa, joka oli Sri Lankan toinen pääkaupunki, rakennettiin pääosin vv Täällä voi nähdä kuninkaallisen palatsin rauniot, kuin myös neljä kallioon veistettyä Buddha-patsasta eri asennoissa. Iltapäivällä tutustumme Sigiriyan kalliolinnoitukseen. Tämän maailmanperintökohteen rakensi kuningas Kashyapa n. vv Leijonakallio on poikkeuksellisen kaunis linnoitus 200 metriä ympäröivän viidakon yläpuolelle nousevan kallion laella. Illalla paluu hotellille, jossa illallinen. Ti Aamiaisen jälkeen suuntaamme bussilla kohti Kandya (n. 2,5 tunnin ajomatka). Matkan varrella vierailemme Dambullan luolatemppelissä. Temppeli on peräisin 1. vuosisadalta ekr. ja sen sanotaan olevan Sri Lankan vaikuttavin luolatemppelikokonaisuus. Sen viisi luolaa muodostavat yli 2000 m² seinä- ja kattopintaa täynnä maalauksia.

5 Matkalla Kandyyn vierailemme vielä maustetarhalla Matalessa. Perillä Kandyssa majoittuminen Earl s Regency hotelliin (http://www.aitkenspencehotels.com/earlsregency/). Illallinen. Pe Aloitamme päivän kiertoajelulla Kandyssa. Kandy oli viimeinen Sri Lankan kuningaskunnan pääkaupungeista. Kierrämme Kandy-järven, vierailemme basaari-alueella, taideja käsityökeskuksessa, jalokivimuseossa ja korupajassa. Kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha rakennettiin alun perin kuninkaan virkistysalueeksi. Sittemmin britit laajensivat sitä ja keräsivät esille laajan kasvivalikoiman. Illansuussa vierailemme kuninkaallisen palatsin alueella sijaitsevassa Hammastemppelissä. Temppelissä säilytetään pyhäinjäännöstä, hammasta, jonka sanotaan kuuluneen itselleen Buddhalle. Illallinen hotellilla. La Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu bussilla kohti etelää, Bentotan rannoille, Intian valtameren äärelle (ajomatka n. 5 tuntia). Paljon ohjelmaa ja kohteita sisältäneen kiertomatkamme päätteeksi vietämme täällä pari rentouttavaa päivää nauttien tasokkaasta hotellista ja meren aalloista. Majoitus Vivanta by Taj Bentota hotellissa. Illallinen (www.vivantabytaj.com/bentota-sri-lanka/overview.html). Su Vapaapäivä Bentotassa. Aamiainen ja illallinen hotellissa.

6 Ma 1.2. Puolen päivän aikaan lähtö hotellilta bussilla kohti maan pääkaupunkia, Colomboa. Teemme lyhyen kaupunkikiertoajelun, minkä jälkeen vapaata aikaa ostoksille lounastamiselle. Myöhemmin illalla kuljetus lentokentälle. Ti 2.2. Suora lento Colombosta kohti Frankfurtia lähtee yöllä klo Koneenvaihto Frankfurtissa ja jatkolento Helsinkiin, jonne saavumme klo MATKAN HINTA: 3595 / hlö 2-hengen huoneessa Lisämaksu 1-hengen huoneesta: 990 MATKAN HINTAAN SISÄLTYY: - lennot turistiluokassa - lentolipun verot ja polttoainemaksut - majoitus mainituissa tai vastaavan tasoisissa hotelleissa - aamiaiset hotelleissa - illalliset (11) - kuljetukset ilmastoiduilla busseilla - englanninkieliset paikallisoppaat Intiassa ja Sri Lankassa - pääsymaksut vierailukohteisiin - veneretki Periyar-järvellä - juomarahat paikallisoppaille ja kuljettajille - Intian ja Sri Lankan viisumit - suomalainen matkanjohtaja koko matkan ajan HINTAAN EI SISÄLLY: - juomat - matkustaja- ja matkatavaravakuutukset - muut henkilökohtaiset kulut, kuten esim. mahd. pesula- ja muut hotellien maksulliset palvelut Hinnat edellyttävät minimi 15 osallistujaa. Palvelumaksu 15 / varaus. Hinnat perustuvat vallinneisiin hintoihin sekä vero- ja valuuttakurssitasoihin. Matkalla noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Suomi-Seuran Matkatoimiston erikoisehtoja. Lisätiedustelut ja varaukset: SUOMI SEURAN MATKAT Oy Mariankatu 8, Helsinki, puh. (09) ,

SUDAN MUSTIEN FAARAOIDEN VALTAKUNTA

SUDAN MUSTIEN FAARAOIDEN VALTAKUNTA SUDAN MUSTIEN FAARAOIDEN VALTAKUNTA 7.-15.2.2014 8 vrk Upea, suomeksi opastettu matka Sudaniin, mystiseen Mustien Faaraoiden valtakuntaan. Nubian aavikon ääretön autius hiljentää kokeneenkin matkailijan

Lisätiedot

Kiina, Laos ja Thaimaa

Kiina, Laos ja Thaimaa Kiina, Laos ja Thaimaa Chongqing Chengdu Kunming Pu er Xishuangbanna Houeisay Mekong-joki Luang Prabang Bangkok 20.11.-4.12.2015 14 vrk / 13 yötä perillä Ainutlaatuinen kiertomatka alkaa Kiinan keskiosista,

Lisätiedot

Taiwaallinen Taiwan. 22.3.-1.4.2016 10 vrk / 8 yötä perillä

Taiwaallinen Taiwan. 22.3.-1.4.2016 10 vrk / 8 yötä perillä Taiwaallinen Taiwan Taipei pohjoisrannikko (Yeliou, Jiufen, Yangmingshan, Danshui) Tarokon kansallispuisto Chinjing Sun Moon Lake Tainan Kenting - Kaohsiung 22.3.-1.4.2016 10 vrk / 8 yötä perillä Formosa,

Lisätiedot

Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015

Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka. Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015 Taloustaito-lehden lukijoille räätälöity unelmien matka Etelä-Afrikkaan 20. 29.11.2015 Kaukainen maa Afrikan kärjessä, Atlantin ja Intian valtamerien välissä, on aina kiehtonut matkailijan mielikuvitusta.

Lisätiedot

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE

Matkaohjelma. Once in the lifetime 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Matkaohjelma 15.11. - 4.12. 2014 AUSTRALIAN KIERTOMATKA, MACAO JA SINGAPORE Once in the lifetime HELSINKI HONG KONG / MACAO 2 YÖTÄ - CAIRNS PALM COVE 6 YÖTÄ SUURI VALLIRIUTTA - AYERS ROCK 1 YÖ ALICE SPRINGS

Lisätiedot

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria

Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria Tansanian Safari Luontoa ja kulttuuria 2.-14.11.2011 13 päivää / 11 yötä perillä ARUSHA NATRONJÄRVI SERENGETIN KANSALLISPUISTO NGORONGORON SUOJELUALUE EYASIJÄRVI MANYARAN KANSALLISPUISTO TARANGIREN KANSALLISPUISTO

Lisätiedot

SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin

SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin MATKAOHJELMA 1. Päivä, 30.04.2015 (to) Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! Finnairin suora lento AY929 Helsingistä

Lisätiedot

LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016.

LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016. LÄHDE SUOL RY:N OPINTOMATKALLE EKSOOTTISEEN ETELÄ-AFRIKKAAN 8.- 20.6. 2016. Atlantin ja Intian valtamerien välissä sijaitseva Etelä-Afrikka on elämys vailla vertaa. Maalla on ollut vaikea menneisyys. Buurisodat

Lisätiedot

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015

MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Suomen Kuvausmatkat oy MADAGASKARIN KIERTOMATKA 2015 Aika: Ryhmäkoko: Hinta: To 24.9. - Pe 09.10.2015 16 pv 8 henkilöä + matkanjohtaja 5 180 eur* * Sis. kansainväliset menopaluulennot Helsingistä. Pääkohteet:

Lisätiedot

Dalmatian saaristo - Brac:n saari & Zlatni rat

Dalmatian saaristo - Brac:n saari & Zlatni rat KROATIA 08.09. - 17.09.2015 Dalmatian saaristo - Brac:n saari & Zlatni rat Kroatia on noussut yhdeksi Euroopan kesämatkailun suosikkikohteeksi. Splitin kupeessa Dalmatian saaristossa sijaitseva Bracin

Lisätiedot

INTIA. a la Intia-Keskus. Omatoimimatkat Junaliput Intiassa Starttipaketti Kiertomatkat omin päin

INTIA. a la Intia-Keskus. Omatoimimatkat Junaliput Intiassa Starttipaketti Kiertomatkat omin päin INTIA a la Intia-Keskus Omatoimimatkat Junaliput Intiassa Starttipaketti Kiertomatkat omin päin Kiertomatkat suomenkielisellä opastuksella: Kultainen Kolmio tiikerisafarilla Erikoismatka Himalajalle Klassinen

Lisätiedot

KAUPUNKI. ja kiertomatkat 2010 UPEAT UUTUUDET

KAUPUNKI. ja kiertomatkat 2010 UPEAT UUTUUDET KAUPUNKI ja kiertomatkat 2010 UPEAT UUTUUDET Alpit, Alsacen viinimatka, Slovenia Kroatia Italia, Amsterdam ja KESTOSUOSIKIT Tallinna, Pärnu ja Saarenmaa! Elämänmittaisia matkamuistoja. Maailma täynnä kauniita,

Lisätiedot

Makusi mukaan. maailmalle. www.matka-agentit.fi

Makusi mukaan. maailmalle. www.matka-agentit.fi Makusi mukaan maailmalle 2014 www.matka-agentit.fi 30. 20. San Francisco Los Angeles 25. 12. Makusi mukaan maailmalle... Matkoja ympäri maailmaa valitse omasi! Pohjois- Amerikka New York Miami Reykjavik

Lisätiedot

(Viini- ja kulttuuriretki Saale-Unstrutin ja Sachsen- Elbtalin viinialueille)

(Viini- ja kulttuuriretki Saale-Unstrutin ja Sachsen- Elbtalin viinialueille) 1 Viestiupseeriyhdistyksen matka 26.09. - 1.10.2008 (Viini- ja kulttuuriretki Saale-Unstrutin ja Sachsen- Elbtalin viinialueille) Kulttuuria, historiaa ja viininmaistajaisia entisen Itä-Saksan alueella

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen

Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen ry Jäsentiedote 2 14.4.2014 Hyvät jäsenet, meitä odottaa taas matkailuntäyteinen vuosi! Krakova Praha ja Sardinian 10 päivän kiertomatkoille eivät aivan

Lisätiedot

Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen

Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen ry Jäsentiedote 1 27.1.2014 HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! Vuonna 2014 meillä on kaksi 10-päivän kiertomatkaa. Molempiin on ennakkoilmoittautumiset tehty. Jos kuitenkin

Lisätiedot

VenäjänMatkat ja kielikurssit

VenäjänMatkat ja kielikurssit VenäjänMatkat ja kielikurssit 2010 Tietoa ja tunnetta 1 Vodkan juhlaa ja keväinen Viipuri Aika 2.-3.4.2010 2 pv/1yö, pe-la Matkustustapa bussi Hinta 160 /hlö jäsenalennus 20 hlö. bussimatkat Helsinki-Viipuri-Helsinki

Lisätiedot

Yhdysvaltojen länsiosan merkittävimmät nähtävyydet!

Yhdysvaltojen länsiosan merkittävimmät nähtävyydet! Yhdysvaltojen länsiosan merkittävimmät nähtävyydet! Los Angeles, Route 66, Grand Canyon, Monumental Valley, Navajo Land, Arches, Canyon Lands, Capitol Reef, Bryce, Zion, Dead Valley, Las Vegas Tunnettuja

Lisätiedot

Opastettu moottoripyörämatka, jossa Yhdysvaltojen länsiosan tärkeimmät nähtävyydet ja uskomattomat moottoripyöräreitit! 17.9.-3.10.

Opastettu moottoripyörämatka, jossa Yhdysvaltojen länsiosan tärkeimmät nähtävyydet ja uskomattomat moottoripyöräreitit! 17.9.-3.10. Opastettu moottoripyörämatka, jossa Yhdysvaltojen länsiosan tärkeimmät nähtävyydet ja uskomattomat moottoripyöräreitit! 17.9.-3.10.2015 Los Angeles, Highway 1, Route 66, Grand Canyon, Monumental Valley,

Lisätiedot

PARHAAT. Perhelomat 2010. UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta!

PARHAAT. Perhelomat 2010. UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta! PARHAAT Perhelomat 2010 UUTUUDET Gardaland Italia, Kolmården lentäen KESTOSUOSIKIT Disneyland Resort Paris, LEGOLAND, Visby ja paljon muuta! Kerää kesän parhaat muistot! Matka-Vekan perhelomalle on helppo

Lisätiedot

Retkiä ryhmille 2010

Retkiä ryhmille 2010 Retkiä ryhmille 2010 Uutuudet: Pohjoista Saaristotietä Ahvenanmaalle Taidetta ja historiaa Espoossa Espoon Modernintaiteen Museo EMMA Porkkala ja Pokrovan luostari risteillen Suljettu Kuivasaari risteillen

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen. VR MATKAILIJOIDEN PIKKUJOULU 8.12.2014 klo 17.00 n. 20.00

Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen. VR MATKAILIJOIDEN PIKKUJOULU 8.12.2014 klo 17.00 n. 20.00 Rautatieläisten kulttuuriliitto (RaKu) ry:n jäsen ry Taas jouluruokaa tarjolla! Jäsentiedote 4 14.11.2014 VR MATKAILIJOIDEN PIKKUJOULU 8.12.2014 klo 17.00 n. 20.00 Lounasravintola Tyros, Haukilahdenkatu

Lisätiedot

Lähde kokemaan Balkanin kevät kulttuurista ja upeista maisemista nauttien! Helsingin Kansallinen Senioripiiri ry

Lähde kokemaan Balkanin kevät kulttuurista ja upeista maisemista nauttien! Helsingin Kansallinen Senioripiiri ry Helsingin Kansallinen Senioripiiri ry Keväinen kulttuurimatka Balkanille 3.-9.5.2015 Matka Balkanille, historialliseen Sarajevoon, Bosnia Hertsegovinan pääkaupunkiin sekä Kroatian upeaan pääkaupunkiin

Lisätiedot

GALAPAGOSSAARET & ANDIEN PILVIMETSÄT 13. - 27. 11.2016

GALAPAGOSSAARET & ANDIEN PILVIMETSÄT 13. - 27. 11.2016 GALAPAGOSSAARET & ANDIEN PILVIMETSÄT 13. - 27. 11.2016 Suomen Kuvausmatkat oy GALAPAGOS & ANDIEN PILVIMETSÄT Aika: Su 13.11. - Su 27.11.2016 Ryhmäkoko: 15 henkilöä + matkanjohtaja Hinta: Standard-luokan

Lisätiedot

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014

ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 ETELÄ-AFRIKKAAN 13.1. 26.1.2014 Eteläinen Afrikka kaikessa luonnonkauneudessaan lumoaa kokeneenkin matkailijan. Vierailemme viehättävässä Pretorian puutarhakaupungissa sekä Afrikan eteläisimmässä kärjessä

Lisätiedot

Georgian kiertomatka 21:0003:00

Georgian kiertomatka 21:0003:00 Georgian kiertomatka 1. 21:0003:00 SAAPUMINEN GEORGIAAN Nousemme viisumivapaalle lennolle Helsingistä ja yhdellä koneenvaihdolla saavumme pian pääkaupungin upouudelle lentokentälle. Siirrymme keskustan

Lisätiedot

KANARIANSAARILLE JA MADEIRALLE

KANARIANSAARILLE JA MADEIRALLE Risteilyt KANARIANSAARILLE JA MADEIRALLE tai KANARIANSAARILLE JA MAROKKOON Käytännön tietoja matkasta Puhelin: 09 5422 9900 www.apollomatkat.fi Käytännön tietoja matkasta Risteily Las Palmasista MSC Armonialla

Lisätiedot

GALAPAGOS & ANDIEN PILVIMETSÄT

GALAPAGOS & ANDIEN PILVIMETSÄT Suomen Kuvausmatkat oy GALAPAGOS & ANDIEN PILVIMETSÄT Aika: Ryhmäkoko: Hinta: Pe 16.10. - Su 1.11.2015 17 pv 15 henkilöä + matkanjohtaja Standard-luokan hytti, 6 160 eur* Sviitti-hytti, 7 140 eur - täynnä

Lisätiedot