KIRJ O ITTA MISE N LA ATU A J O 6 0 VU O DE N AJA N KUVASTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIRJ O ITTA MISE N LA ATU A J O 6 0 VU O DE N AJA N KUVASTO"

Transkriptio

1 KUVASTO

2 Ballograf on Ruotsin tunnetuin kynätuotemerkki. Valmitsus alkoi autotallissa Göteborgissa jo vuonna 1947 ja tänä päivänä voimme olla ylpeitä olemalla pohjolan ainoa kynävalmistaja. Vuosien varrella olemme jatkuvasti kehittäneet ja parantaneet tuotteitamme, joten voimme hyvin mielin antaa jokaiselle kynällä elinikäisen mekanismitakuun. Toimimme huolella valittujen materiaalien kanssa, taataksemme sen mitä lupaamme. Olemme saaneet huomiota huolitellusta designista. Se tekee Ballograf- kynästä tuotteen, joka kantaa sinun tuotemerkkiä monien vuosien ajan. Ballograf- tuotteita myydään menestyksekkäästi Japanissa, Ranskassa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. 35 työntekijää Göteborgin tehtaalla valmistavat joka vuosi 4 miljoonaa kynää.

3 UUTUUS Elegantti kynä metallinhohtoisella rungolla ja mustakromatuilla metalliosilla. Temus löytyy kolmessa eri värissä ja toimitetaan sinisellä original medium säiliöllä. Elinikäinen mekanismitakuu ja vaihtosäiliöllä. Muste on Svensk arkiv- sertifioitu arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa yli 8000 metriä.

4 Kolme vaihtokärkeä UUTUUS Kosketusn ä yttökyn ä Navigar- e on yksi Ballografin tuoreimmista uutuuksista. Kun kehitimme Navigar- e - kynän keskityimme tuntumaan, ja sen huomaa. Ohut kumikärki tekee sen, että kynä liukuu kevyesti näytön pinnalla ja kirjoittaa erittäin tarkkaan. Juuri niin kuin Ballografkynän tulee tehdä. Navigar- e toimi kaikilla kosketusnäytöillä ja toimitetaan kolmella ylimääräisellä vaihtokärjellä.

5 Lyijytäytekynä Ballografin klassikko joka suunniteltiin jo 60- luvun alussa ja on vuosien varrella noussut suureen suosioon ympäri maailman. Löytyy 14. eri värissä ja voidaan valmistaa missä tahansa PMS- värissä, tai erivärisellä rungolla ja alaosalla. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. Elinikäinen mekanismitakuu. Epoca P on saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

6 Rakastettu klassikko, ajaton muotoilu. Soft -otepinta takaa entistä pehmeämmän kirjoitustuntuman ja mukavan otteen. Runkoa löytyy 14 eri värissä ja voidaan valmistaa missä tahansa PMS- värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa vähintään 8000 metriä. Elinikäinen mekanismitakuu.

7 Lyijytäytekynä Epoca Chromen ylärunko on kromattu, ja soveltuu loistavasti nimen kaiverrukseen. Löytyy 14 eri värissä ja voidaan valmistaa missä tahansa PMS- värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa vähintään 8000 metriä. Elinikäinen mekanismitakuu. Epoca Chrome on saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

8 Lyijytäytekynä Epoca P Luxe on valmistettu samasta muovista kuin Epoca P, mutta omaa näyttävät kullatut osat. Saatavilla 6 eri värissä ja voidaan valmistaa missä tahansa PMS- värissä tai erivärisellä rungolla ja alaosalla. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. Elinikäinen mekanismitakuu. Epoca Chrome on saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

9 Tämä klassinen kynä pankista, Desk Set, voidaan toimittaa 45cm pitkällä ketjulla tai ilman ketjua, jolloin se sopii hyvin kirjoituspöydälle. Saatavilla 10 eri värissä ja voidaan valmistaa missä tahansa PMSvärissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä.

10 Lyijytäytekynä Rondoa aloitettiin valmistaa 90- luvun alussa ja on nopeasti kasvanut moderniksi klassikoksi. Linjakkaan designin ja mukavan muovisen pinnan avulla Rondo Soft on muodostunut monelle itsestään selväksi kynävalinnaksi. Saatavilla14 eri värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Elinikäinen mekanismitakuu ja vaihdettava mustepatruuna. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. On saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

11 Lyijytäytekynä Linjakas kynä kovalla muovipinnalla soveltuu mainiosti silkkipainatukselle. Saatavilla 5 eri värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Elinikäinen mekanismitakuu ja vaihdettava mustepatruuna. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. On saatavilla lyijykärkikynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

12 Lyijytäytekynä Muovinen runko ja mattakromatut metalliosat tekee Rondo Plus - kynästä erottuvan. Saatavilla 4 eri värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Elinikäinen mekanismitakuu ja vaihdettava mustepatruuna. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. On saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

13 Lyijytäytekynä Scripta XI on huolella suunniteltu ja valmistettu kynä, joka on kokonaan metallia. Alumiininen runko ja mattakromatut osat luovat näyttävän kynän lyömättömällä kirjoitustarkkuudella. Mukavuuden nostamiseksi Scripta XI on varustettu luistavamusteisella easy flow säiliöllä. Säiliö yhdistää kuulakärkikynän ominaisuudet ja rollerin pehmeän tunteen. On saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

14 Cygnum on maailman aino Koutsen merkin saanut kuulakärkikynä. Sen isot painopinnat tekevät siitä täydellisen mainoskynän. Runko on valmistettu ympäristöystävällisestä ABS-muovista ja sen vaihdettava säiliö sisältää myrkytöntä mustetta. Saatavilla 6 eri värissä ja voidaan valmistaa missä tahansa PMS- värissä. Luotettava kääntömekanismi. Säiliö kirjoittaa yli4000 metriä.

15 Lyijytäytekynä Pieni kynä käsilaukkuun, golfbägiin, kalenteriin tai povitaskuun. Saatavilla 5 eri värissä soft rungolla tai metallisella rungolla. on varustettu vaihdettavalla Ballograf mini jumbo- säiliöllä, joka kirjoittaa yli 3000 metriä. Arkistokelpoinen muste. Softrunkoinen on myös saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

16 Lyijytäytekynä Opuksen painon ja hieman leveämmän pehmeän otepinnan ansiosta kynä istuu mukavasti käteen ja tekee siitä helposti kirjoitettavan. Pehmeä otepinta on saatavilla 4 eri värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Elinikäinen mekanismitakuu ja vaihdettava mustepatruuna. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. On saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

17 Lyijytäytekynä Opus II kromatulla rungolla, pehmeällä soft silk otepinnalla. Sen miellyttävä paino tekee siitä täydellisen valinnan hänelle kuka etsii eksklusiivisempaa kynää. Saa tavilla 3 eri värissä. Toimitetaan tavallisesti sinisellä original medium säiliöllä. Elinikäinen mekanismitakuu ja vaihdettava säiliö. Arkistokelpoinen muste. Säiliö kirjoittaa kokonaiset 8000 metriä. On saatavilla lyijytäytekynänä joko 0,5 tai 0,7 mm lyijyllä.

18 Perma nent marker W hiteboard marker Friendly Marker - kynät tuotetaan Ruotsissa luonnon resursseja säästävällä tavalla. Kynän runko on tehty luontoa säästäen kierrätyskartongista. Tuotantoprosessi on patentoitu ja sen avulla muste saadaan pysymään rungon sisällä kuitusäiliössä ilman vuotoja. Runkoon ei näin ollen tarvitse käyttää muovia tai metallia. Muoviosat valmistetaan puhtaasta PP- muovista, joka on tuotettu raaka- aineita tuhlaamatta. Kaikki kynät on saatavilla joko pyöreätai viistokärkisinä.

19 1. Pahvirasia 50 kynälle. 2. Muovipakkaus 10 kynälle. 3. Muovirasia yhdelle tai kahdelle kynälle. 4. Muovirasia yhdelle kynälle. 5. Luxusrasia tekonahalla yhdelle- kolmelle kynälle. 6. Muovirasia yhdelle kynälle.

20 MT Company Oy, Ristipellontie 10, Helsinki , e- mail:

SUOSITUSHINNAT ALV 0% Painatus sisältyy hintaan

SUOSITUSHINNAT ALV 0% Painatus sisältyy hintaan SUOSITUSHINNT LV 0% Painatus sisältyy hintaan 28 BIC WRITING INSTRUMENTS BIC MEDI CLIC - 1 BIC MEDI CLIC DIGITL - 2 BIC M10 CLIC - 3 BIC MTIC ECOLUTIONS - 4 BIC 4 COLOURS - 5 BIC 4 COLOURS FSHION & BIC

Lisätiedot

joulumarkkinointiisi

joulumarkkinointiisi joulutarjoukset BIC Media Max Digital Kuulakärkikynä BIC DIGITAL Näkyvyyttä ja väriä joulumarkkinointiisi Esitä joulutervehdyksesi koko kynän ympäri valokuvan tarkkudella! BIC Wide Body Digital BIC Wide

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Inspiring media solutions. Think BIC. Hinnasto

Inspiring media solutions. Think BIC. Hinnasto Inspiring media solutions. Think BIC 2008 Hinnasto Tästä lähtien kaikki sisältyy Ei kuljetusmaksuja (*hintaan sisältyy toimitus yhteen osoitteeseen) Ei aloituskuluja- (*paitsi Pantone värin painamisesta,

Lisätiedot

// conquest hd KOE luonto lähempänä KUIN KOSKAAN

// conquest hd KOE luonto lähempänä KUIN KOSKAAN // conquest HD Löydä pienimmät yksityiskohdat, koe suurimmat elämykset Näiden hetkien eteen teemme työtä Luonto ei lepää, ei myöskään Carl Zeiss. Selkeimmin tämän huomaa uudessa CONQUEST HD kiikarimallissa,

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

Wave juustoveitsisetti

Wave juustoveitsisetti JOULUKUVASTO 2013 2 Story Of Cheese Tammesta ja harjatusta teräksestä valmistettu setti, jossa on juustoveitsi, haarukkaotin sekä viinipullonavaaja. Pakattu kirjan muotoiseen lahjalaatikkoon, jonka kanteen

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Komposiittipuu KINDWOOD Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä moniin

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat.

Pozzi-Ginori Join. Huom. Pozzi-Ginori Join -posliineissa on poikkeavat asennusmitat. Pozzi-Ginori Join Pozzi-Ginori Join on puhdaslinjainen ja tyylikäs tuoteperhe, jossa yhdistyvät toimivuus ja eteläeurooppalainen muotokieli. Näyttävän näköiset, lähes veistokselliset, tuotteet luovat kylpyhuoneeseen

Lisätiedot

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com

VASARAT 2008 www.magnum-tools.com VSRT 2008 www.manum-tools.com VSRT 2008 VSROIDEN VRSIEN TEKNIIKK Vasarat kuuluvat vanhimpiin ihmisten käyttämiin työkaluihin ja vasaroiden varret ovat perinteisesti olleet puuta vuosituhansien ajan. Erilaiset

Lisätiedot

PESUALLAS IONA. Tekniset tiedot

PESUALLAS IONA. Tekniset tiedot PESUALLAS IONA Pesuallas IONA on ruuvi- ja/tai kannakeasennettava. Tuote sopii yhdistettäväksi erityisesti WC-istuin IONA LUX:n kanssa, mutta on myös erinomainen ratkaisu kun halutaan kalustaa tyylikkäästi

Lisätiedot

Sisältö Uutuus. Firenze A5 4. Croco A5 5. Fred de la Bretoniere A5 6. Capriccio A5 7 Compact 7. Classic A5 8 Compact 9 Kokouskansio 10 A4 12 Salkku 13

Sisältö Uutuus. Firenze A5 4. Croco A5 5. Fred de la Bretoniere A5 6. Capriccio A5 7 Compact 7. Classic A5 8 Compact 9 Kokouskansio 10 A4 12 Salkku 13 2016 Sisältö Uutuus Sivu Firenze A5 4 Croco A5 5 Uutuus New Fred de la Bretoniere A5 6 Capriccio A5 7 Compact 7 Classic A5 8 Compact 9 Kokouskansio 10 A4 12 Salkku 13 Oxford A5 14 Compact 14 Salkku 14

Lisätiedot

bonnel pocket pocket Kotimainen jenkki

bonnel pocket pocket Kotimainen jenkki Patjat ja vuoteet Kotimainen bonnel Reilu vuode kevyemmille ja keskipainoisille uneksijoille. Peruspaketti jämäkällä Bonnel-jousituksella järkevään hintaan. Koot: 80x200 cm, 120x200 cm pocket Mukavasti

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

ota rento asento ja nauti kokemuksesta

ota rento asento ja nauti kokemuksesta Savo s3 ota rento asento ja nauti kokemuksesta Istu uuteen Savo S3 -työtuoliin. Säädä istuinkorkeus itsellesi sopivaksi ja nojaa taaksepäin. Tuolin selkänoja mukailee selkäsi kaarta ja tukee luontevasti

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

media max - s10 incentive & gift - s 12 sticky note - s 16 sheaffer - s 20 sytyttimet - s 24 5. syyskuuta 5. joulukuuta

media max - s10 incentive & gift - s 12 sticky note - s 16 sheaffer - s 20 sytyttimet - s 24 5. syyskuuta 5. joulukuuta clic - s 4 media max - s10 incentive & gift - s 12 sticky note - s 16 magmedia sheaffer - s 20 sytyttimet - s 24 5. syyskuuta 5. joulukuuta 2005 Nyt Moma:ssa Museum of Modern Art Uutta Modernia Taidetta

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007

Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007 Stadium Teamsales PPS Pallot ja maalivahti 2007 Stadium Teamsales paras vaihtoehto! Kuulostaa ehkä rohkealta ja liian itsevarmalta väittää että olemme parhaita. Mutta uskomme vahvasti toimintaamme. Stadium

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl...

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl... Merkittäviä tuotteita jo vuodesta 1994 KUITUKANGASKASSI Kevyt ja kestävä. Materiaali kierrätyskuitua. 25 värivaihtoehtoa varastotuotteena. Koko: 38 x 42 cm. Hinta 1-väripainettuna: 500 kpl... á 1,15 /kpl

Lisätiedot

Kaikki tapahtumiin Logotuotteelta!

Kaikki tapahtumiin Logotuotteelta! Kaikki tapahtumiin Logotuotteelta! Kassilla mainostat yritystäsi pitkään! Non-woven kassi Kierrätettävä kuitukangaskassi. 1,40 /1-väripainettuna 500 kpl. Kangaskassi Perinteinen puuvillakassi. Kassi on

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO Laatua ja toimivuutta.

TUOTEKUVASTO Laatua ja toimivuutta. TUOTEKUVASTO Laatua ja toimivuutta. Lumi- ja ulkotyövälineet 2013 1 Lumikolat Mikko Lumikola LUK-80 Mikko on markkinoiden ainoa lumikola, jossa huulilevyn päädyt nousevat ylös ja estävät kuupan reunan

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

Fancy Dots Vario Basic panta 3,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91912 = 10 mm/ 21-33 cm 91913 = 15 mm / 30-45 cm

Fancy Dots Vario Basic panta 3,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91912 = 10 mm/ 21-33 cm 91913 = 15 mm / 30-45 cm Fancy Dots Vario Basic panta 3,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91912 = 10 mm/ 21-33 cm 91913 = 15 mm / 30-45 cm Fancy Dots Vario Plus panta 4,95 / kpl (sis. alv 23 %) 91914 = 20 mm / 33-52 cm 91915 = 25 mm /

Lisätiedot

Tervetuloa Bliss! Ruotsalainen perheyritys BabyBjörn lanseeraa kohta Bliss-sitterin. Vuoden 1961 rakastettu designklassikko on saanut aivan uuden

Tervetuloa Bliss! Ruotsalainen perheyritys BabyBjörn lanseeraa kohta Bliss-sitterin. Vuoden 1961 rakastettu designklassikko on saanut aivan uuden Tervetuloa Bliss! Ruotsalainen perheyritys BabyBjörn lanseeraa kohta Bliss-sitterin. Vuoden 1961 rakastettu designklassikko on saanut aivan uuden lookin ja tyylin. BabyBjörnin luova johtaja ja perustaja

Lisätiedot

Sisältö. Pocket Classic taskukalenteri 3 Pocket Vogue taskukalenteri 4. Uutuus. A5 Perusjärjestelmät 6 A5 vuosipaketit 6 A5 nahkakannet 8

Sisältö. Pocket Classic taskukalenteri 3 Pocket Vogue taskukalenteri 4. Uutuus. A5 Perusjärjestelmät 6 A5 vuosipaketit 6 A5 nahkakannet 8 2008 Sisältö Sivu Pocket Classic taskukalenteri 3 Pocket Vogue taskukalenteri 4 Uutuus A5 Perusjärjestelmät 6 A5 vuosipaketit 6 A5 nahkakannet 8 Uutuus Compact järjestelmät 20 Compact vuosipaketit 20 Compact

Lisätiedot

Natalie- KESÄ 2013. Design Assi Arnimaa Katso sivu 2 189,- 1781316. Tommy Hilfigerkello. Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Natalie- KESÄ 2013. Design Assi Arnimaa Katso sivu 2 189,- 1781316. Tommy Hilfigerkello. Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. www.kultakeskus.fi KESÄ 2013 Natalie- Katso sivu 2 Tommy Hilfigerkello 189,- 1781316 Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin. ikuista kauneutta vuodesta 1918 Natalie Elegantti Natalie-mallisto

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 konekesko.fi/hellyhansen konekesko.fi/marinelife 21 AUTOMAATTISET PELASTUSLIIVIT 150N Automaattiset pelastusliivit uimataitoisille tai uimataidottomille.

Lisätiedot

Painovärien käsittely. Tilausten Toimitus. 7 päivää

Painovärien käsittely. Tilausten Toimitus. 7 päivää 2 0 0 9 Hinnasto 2009 Me BIC Graphic Europe:ssa tiedämme kuinka tärkeää on tarjota innovatiivisia, helppokäyttöisiä ja luotettavia tuotteita. Ja tiedämme myös kuinka tärkeää on osaava, nopea ja tehokas

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja Boliden Kokkola vastuullinen sinkintuottaja Sinkkiteknologian edelläkävijä Luotettavaa laatua Boliden Kokkola on yksi maailman suurimmista sinkkitehtaista. Tehtaan päätuotteet ovat puhdas sinkki ja siitä

Lisätiedot

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14 UUTUUKSIA 2010 COMPACT 47 CM 02 COMPACT 57 CM 03 ONE-TOUCH ORIGINAL 47 CM 04 ONE-TOUCH ORIGINAL 57 CM 05 ONE-TOUCH PREMIUM 47 CM 06 ONE-TOUCH PREMIUM 57 CM 07 MASTER-TOUCH 57 CM 08 MASTER-TOUCH 67 CM 09

Lisätiedot

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku

Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Kestävä, tyylikäs ja monipuolinen Keep it simple Puukomposiitti JUMA-Deck Tyylikäs, kestävä ja helppohoitoinen terassilankku Ihanteellinen valinta ulkokäyttöön patioihin, terasseihin, laitureihin sekä

Lisätiedot

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 LOGOPALLOTARJOUS Wilson Staff DX2 Soft & Lady Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora Wilson Staff DX3 Spin Pelaajatyyppi: Hcp 2-24 3-osainen

Lisätiedot

Tuote-esite syksy 2015

Tuote-esite syksy 2015 Tuote-esite syksy 2015 Ojakylän koulun 6. luokan leirikoulu Levillä Varainhankinnan merkitys Paperitukkurin tuotteet tukevat tärkeää toimintaa. Ostamalla tuotteita paikalliselta urheiluseuralta tai koululuokalta,

Lisätiedot

Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet

Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet 316 Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet Anna yksityiskohtien täydentää kokonaisuus Habo suhtautuu intohimoisesti yksityiskohtiin. Pohjoismaiden suurimpana helatoimittajana tiedämme, että

Lisätiedot

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen)

NOVA PRO SCALA. (ital. suora, suorakulmainen) NOVA PRO SCALA (ital. suora, suorakulmainen) SELKEÄ. AJATON. Nova Scala on uusi upea laatikostoratkaisu joka on saanut inspiraation suorista kulmista. Nova Pro Scala liukuu äänettömästi, avautuu kevyesti

Lisätiedot

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto.

Vuoden 2017 uutuuksista esittelemme Blanco Pleon -allasperheen, joka on markkinoiden tilavin 1-altaisten allasmallisto. Jos et pysty lukem aan tätä viestiä, klikkaa tästä Hei, Uudet Lapetek-hanat ovat nyt saatavissa. Valikoiman lähtökohtana on ollut suunnitella tyylikäs ja ajaton hanamallisto, joka sopii yhteen suosituimpien

Lisätiedot

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209 Ryhmä 9-05 0209 Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu Maahantuoja ja tukkumyyjä: Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki Puh. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 Sähköposti: koivunen@koivunen.fi

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Suihkut ja yläsuihkut

Suihkut ja yläsuihkut Suihkut ja yläsuihkut 2 Suihku Ympäristöystävälliset toiminnot ecosafe EcoSafe Ympäristön puolesta kaikissa vaiheissa. Pienempi ympäristökuormitus tehtaalla, materiaalivalinnat ja energia-älykkäät toiminnot,

Lisätiedot

illbyplast.com +358(0) Ilolan Kartanon tie 43 FIN ILOLA

illbyplast.com +358(0) Ilolan Kartanon tie 43 FIN ILOLA Henkilökortit näkyville On monestakin syystä tärkeää, että henkilökortit ovat hyvin esillä. Yksi tärkeiistä syistä on yrityksesi turvallisuuden takaaminen: kun kortit ovat näkyvillä, tiedät kuka yrityksessäsi

Lisätiedot

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä Sairaalasänky Kevyt ja ketterä Taloudellinen vaihtoehto Adatto sairaalasänky on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Sänkyyn on saatavana monia erilaisia kokoonpanoja ja vaihtoehtoja. Myös Merivaara Futura

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

Mittaus- ja merkintävälineet

Mittaus- ja merkintävälineet Helsinki 0609 Mittaus- ja merkintävälineet Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu

Lisätiedot

MESSULUETTELO GIMME 2012

MESSULUETTELO GIMME 2012 MESSULUETTELO GIMME 2012 KOSKETUSNÄYTTÖPALIKKA Kosketusnäyttöpalikka Kätevä monitoimityökalu mobiililaitteen kaveriksi. Kumisella kosketusnäyttöpäällä näppäily onnistuu isompisormiseltakin henkilöltä,

Lisätiedot

Katso lisää sotka.fi

Katso lisää sotka.fi Katso lisää sotka.fi S i v u 2 Kotimainen, Seinäjoella valmistettu ALVAR - mallisto tarjoaa aivan uudenlaisen lähestymiskulman nukkujan ja nukkujan vartalon hyvinvointiin. Malliston suunnittelun lähtökohtana

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ

USEITA HOUKUTTELEVIA ILMEITÄ MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Monroessa jokaisella kaarella on merkitys. Jokaisella viivalla tarkoitus. Muotoilusta vastaa Idesign, ja nimensä tuoli on saanut klassisen kaunottaren mukaan. Kaunis tuoli,

Lisätiedot

Tuotekortti MolokDomino 5m³

Tuotekortti MolokDomino 5m³ MolokDomino 5m³ 5m³:n MolokDomino soveltuu paperin, kartongin, muovin, sekajätteen, kuivajätteen ja muiden vastaavien jätejakeiden keräämiseen. Jaettavissa nostosäkeillä kahteen tai kolmeen osaan, sisäsäiliöillä

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN www.abc-karry.fi 1 VK 24 NOKKAKÄRRY/2400360 Kantavuus 300kg Korkeus 1150mm Leveys 575mm Kiinteänokka Leveys 450mm x Pituus 220mm Lisänokka Leveys 325mm x Pituus 650mm

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolf Logomyyntikuvasto

Laukaan Peurunkagolf Logomyyntikuvasto Laukaan Peurunkagolf Logomyyntikuvasto Teemme yhteistyötä alan isoimpien toimittajien kanssa. Kauttamme saat yrityksellesi logotuotteena niin pallot, pyyhkeet, greenihaarukat, tekstiilit, lippikset, bägit,

Lisätiedot

Valmislauteet sinun mitoillasi

Valmislauteet sinun mitoillasi Valmislauteet sinun mitoillasi Valitse suosikkisi laajasta valikoimasta Valmiiksi mietitty ratkaisu toteutuu helposti ja vaivattomasti Laadukas kotimainen tuote saapuu nopeasti kotiovelle Suomalaista puusepäntaitoa

Lisätiedot

Viilapenkit ja puristimet... 2

Viilapenkit ja puristimet... 2 Viilapenkit ja puristimet... 2 - VIILAPENKIT... 2 - VIILAPENKIT 12V... 3 T469060H - 60MM HOBBY... 4 T468075 - KONE 75MM... 4 T468125 - KONE 125MM... 4 PR61202 - PUTKI 1,4" 35MM... 4 PR61202M - PUTKI 2"

Lisätiedot

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21

RRÄY SYKSY. N aisten takit 4 10 N aisten pipot N aisten sisäpukeutuminen 14 21 RRÄY SYKSY 16 RRÄY Sail & Ski RRÄY mallisto on suunniteltu pohjolan urbaaniin elämään. SYKSY 16 Malliston vaatteet koostuvat laadukkaista, kestävistä ja teknisesti korkealaatuisista materiaaleista. Ne

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET

News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET News 2009 KOHTAAMISTILAKALUSTEET NEWS 2009 NEWS 2009 M allistoomme tulee useita uusia kohtaamistilakalusteita kevään 2009 aikana. Mongezi-pöytää lukuun ottamatta kyse on mukavasti istumisesta tuolilla,

Lisätiedot

Tuotekortti MolokClassic 5m³

Tuotekortti MolokClassic 5m³ MolokClassic 5m³ 5m³:n MolokClassic soveltuu paperin, kartongin, muovin, sekajätteen, kuivajätteen ja muiden vastaavien jätejakeiden keräämiseen. Jaettavissa kahdelle jätelajille. Jaettuna soveltuu myös

Lisätiedot

Kynät ja kynätarvikkeet

Kynät ja kynätarvikkeet 9 Kynät ja kynätarvikkeet Huopakynät 147 Erikoismerkintäkynät 151 Valkotaulukynät 152 Piirtoheitinkynät 154 Korostuskynät 156 Kuulakärkikynät 158 Kuulakärkikynän säiliöt 162 Mustekynät ja -säiliöt 162

Lisätiedot

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi!

Me työskentelemme Sinun parhaaksesi! Sa-Va Oy on kotimainen sairaalalaitteiden ja -varusteiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja vakiinnuttanut asemansa luotettavana laadukkaiden tuotteiden toimittajana. Sa-Va Oy:n liikeidea

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Kekkilä kompostorit ja kuivakäymälät

Kekkilä kompostorit ja kuivakäymälät Kekkilä kompostorit ja kuivakäymälät Kekkilän kompostorien ja kuivakäymälöiden avulla kotona, puutarhassa ja kesämökillä syntyvän maatuvan jätteen käsittely on siistiä ja vaivatonta. Tyylikkäät ja toimivat

Lisätiedot

Abena Yhteistyökumppanisi

Abena Yhteistyökumppanisi Abena Yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet,

Lisätiedot

Polttoainesäiliöt POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA MALLI VM. VÄRI TUOTE HINTA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖ

Polttoainesäiliöt POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖT > HONDA MALLI VM. VÄRI TUOTE HINTA SAHARA POLTTOAINESÄILIÖ > HONDA SAHARA Valmistettu kestävästä Polyeteenistä. Ehdoton lisävaruste endurosafareille ja pitkille ajomatkoille. Johnny Campbellin testaama!! 24 litraa Sisältää alumiinisen tankkauskaulan ja muovisen

Lisätiedot

B2B KAMPPANJATUOTTEET

B2B KAMPPANJATUOTTEET B2B KAMPPANJATUOTTEET Kevät/kesä 2012 Gense on perustettu 1856 ja on Ruotsin vanhin, toiminnassa oleva osakeyhtiö. Gense on yksi Skandinavian suurimmista yrityksistä, jotka toimittavat ruostumattomasta

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla

Paineilmanostin malli CPA ripustuskoukulla tai integroidulla siirtovaunulla Paineilmanostin malli CPA Kapasiteetit 125-980 kg CPA-paineilmanostimet on valmistettu vaativiin teollisuussovelluksiin. Vahva mutta kevyt runko helpottaa nostimen siirtoa. Ominaisuudet Käyttöpaine 5 7

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario Tilausnumero 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

JIIRISAHA U L M I A 352

JIIRISAHA U L M I A 352 JIIRISAHA U L M I A 352 Yrityksen perustaja Georg Ott, maailman maineeseen nousseen jiirilaatikkosahan keksijä, rakensi ensimmäisen jiirisahansa vuonna 1877. Tänä päivänäkin ULMIA-merkkisten jiirisahojen

Lisätiedot

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä.

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. LUKKOPONTTIVINYYLIT 2015 Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. Lukkoponttivinyylimme ovat Saksan huippuvalmistajan tuotantoa ja ovat siksi

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton nopeuden

Lisätiedot

PROHOROFF DESIGN FLOORING

PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF TAMMI WALNUT PROHOROFF C-COLLECTION 3-SÄLEINEN, FEELSTEP, LAKATTU WHITE MATT WALNUT Prohoroff C-Collection on näyttävä, kuuden värivaihtoehdon

Lisätiedot

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA

25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA 25 VUOTTA HYVÄÄ VALOA Aukeaman valaisimet: Cafe370 ja Cafe240 design Pauli Partanen Candeo Air ja Candeo -kirkasvalolaite design Katriina Nuutinen Trek design Tapio Anttila Pasila design Juho Pasila INSPIRED

Lisätiedot

CityPlus Oy muistitikut ja pakkaukset

CityPlus Oy muistitikut ja pakkaukset CityPlus Oy muistitikut ja pakkaukset CityPlusOy Muistitikut painatuksella Kuvasto 2011/2012 City Plus Oy, Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna 040-900 1111 myynti@cityplus.oy Painatettavat muistitikut Muistitikkujen

Lisätiedot

POLKUPYÖRÄ- LUETTELO.

POLKUPYÖRÄ- LUETTELO. POLKUPYÖRÄ- LUETTELO. LUETTELO N:O 172. 04. 1938 MONARK MIESTEN POLKUPYÖRÄ Ensiluokkaista alkuperäistä ruotsalaista loistovalmistetta. Kaikki kiiltävät osat vahvasti kromioidut, kaikki muut emaljoimattomat

Lisätiedot

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto

Metallinen kynttilälyhty & Fleecepeitto JOULUKUVASTO 2013 2 Story of Meat -pihviveitsisetti Kirjanmuotoiseen laatikkoon pakattuna 4 hyvälaatuista pihviveistä. Yksinkertainen ja klassinen design mahdollistaa niiden helpon yhdistettävyyden muiden

Lisätiedot

Tuoteluettelo Tuoteluettelo ladattavissa myös kalaneuvos.fi/horeca 1/2019

Tuoteluettelo Tuoteluettelo ladattavissa myös kalaneuvos.fi/horeca 1/2019 Tuoteluettelo Tuoteluettelo ladattavissa myös kalaneuvos.fi/horeca 1/2019 Parhaat raaka-aineet ja jatkuva tuotekehitys Ylivoimainen laatumme syntyy käyttämistämme laadukkaista raaka-aineista. Jalostamme

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Artic Decor Modernia muotoilua ja varmaa toimivuutta.

Artic Decor Modernia muotoilua ja varmaa toimivuutta. Artic Decor Modernia muotoilua ja varmaa toimivuutta. Puhdasta skandinaavista muotoilua. Artic Decor -sähköasennuskalusteiden linjakkaan kaunis muotoilu on saanut innoituksensa pohjolan luonnosta. Kalusteiden

Lisätiedot

sinun tyylisi. sinun korusi.

sinun tyylisi. sinun korusi. sinun tyylisi. sinun korusi. Paletti Jewelry on Oy Perkon omistama suomalainen, vuonna 1997 perustettu korumerkki, jonka mallistosta löydät upean valikoiman laadukkaita jalokivi-, kulta- ja hopeakoruja.

Lisätiedot

Design management. EFG Izi. Hillittyä ja harmonista. EFG Splice -työtuoli, Woods-vierastuoli ja EFG Storage.

Design management. EFG Izi. Hillittyä ja harmonista. EFG Splice -työtuoli, Woods-vierastuoli ja EFG Storage. EFG Izi -työpöydät 2 3 Izi joustava valinta Yksinkertainen ja näyttävä pöytä, joka on myös toiminnallinen ja ergonominen. EFG Izi vastaa tehostetun tilankäytön haasteisiin. Myös johtojen hallinta on tarkkaan

Lisätiedot

VIRVATULI V A L A I S E E K O D I N UUTUUKSIA 06 / 2010

VIRVATULI V A L A I S E E K O D I N UUTUUKSIA 06 / 2010 VIRVATULI V A L A I S E E K O D I N UUTUUKSIA 06 / 2010 2 POKKA POKKA PÖYTÄ SIEPPI SIEPPI SEINÄ värit lila, turkoosi, amber metallia, värit ant.ruskea tai ant.valkoinen jalka lasia, varjostimet jalan sävyyn,

Lisätiedot

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille

Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kompakti nenämaski suunniteltu sopimaan kaikille Kaikki kasvot ovat erilaisia, ja uusi AirFit N20 -maskimme onkin helposti sovitettavissa useimmille. Kompakti nenämaski jättää näkökentän vapaaksi, ja maskin

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot