Ympäristöystävällinen, laadukas ja luotettava tulostuskasetti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ympäristöystävällinen, laadukas ja luotettava tulostuskasetti."

Transkriptio

1 Ympäristöystävällinen, laadukas ja luotettava tulostuskasetti.

2 10-vaiheinen laservärikasettien uusiointiprosessi 1. Saapuvien raaka-aineiden tarkastus Kaikki saapuvat materiaalit rummut, väriaine, levyt, varaustelat, magneettiset telat jne. tarkastetaan huolellisesti ennen niiden siirtämistä tuotantoon. 6. Sinetöinti Jokainen säiliö suljetaan OEM-tyylisellä sinetillä. Laatusinetti on takuu siitä, että värikasetti ei vuoda ja se on helppo asentaa tulostimeen. 2. Lajittelu ja luokittelu Kaikki tyhjät värikasetit lajitellaan ja luokitellaan. Uusiointiin valitaan vain virheettömät kasetit. 7. Kokoonpano Koulutetut työntekijät kokoavat värikasetit OEM-laatuisista komponenteista (uusien komponenttien määrä kussakin kasetissa on enintään 75 %). Kokoonpanoprosessissa asennetaan tarkistettu rumpu, terät, varaustela ja magneettinen tela. 3. Kierrätys Pakkausmateriaalit, käytetyt säiliöt ja komponentit, jotka eivät täytä laatuvaatimuksia, puretaan ja kierrätetään prosenttinen jälkitestaus Jokaiselle värikasetille tehdään jälkitestaus standardin mukaisilla tulostustesteillä, jotta voidaan varmistaa ensiluokkainen suorituskyky ja laatu. 4. Halkaisu ja puhdistus Tyhjät kasetit puretaan ja puhdistetaan. Säiliöt halkaistaan tätä tarkoitusta varten kehitetyllä automaattilaitteella. 9. Pakkaaminen Q-Connect värikaseteille tehdään lopputarkastus, jolla varmistetaan, että ne ovat tiukkojen laatuvaatimuksien mukaisia. Kasetit puhdistetaan, kiillotetaan ja laitetaan kuumasaumattavaan staattista sähköä ehkäisevään pussiin, joka pakataan laatikkoon. Laatikossa on myös käyttöohjeet ja takuutiedot. 5. Digitaalinen automaattitäyttö Jokainen värikasetti täytetään tarkasti määritettyyn painoon tehtaan kehittämällä automaattisella täyttölaitteella. Väriainesäiliöt täytetään rumpuyksikköä teknisesti vastaavilla ensiluokkaisilla väriaineilla, jotta saadaan aikaan optimaalinen tulostuskapasiteetti ja tulostimen suorituskyky. 10. Laadunvalvonta Tehtaan laadunvalvojat valvovat tuotannon jokaista vaihetta ja niihin tehdään rutiini- ja pistokokeita. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät laatukriteerit.

3 Värikasettien riittoisuus KYSYMYS Voiko Q-Connect-värikasetilla tulostaa yhtä monta sivua kuin OEM-värikasetilla? VASTAUS Kyllä voi. Q-Connect-värikasetin tulostusmäärä on sama kuin OEM-värikasettien.? MITEN VOIN OLLA VARMA TÄSTÄ? Q-Connect määrittää värikasettiensa tulostusmäärän samoilla ISO-testistandardeilla kuin mitä OEM-laitevalmistajat tekevät. Testimenettelyt ovat ISO19752 mustavalkolaitteiden kaseteille ja ISO19798 värilaitteiden kaseteille. Q-Connect -värikasetit ovat suorituskyvyltään vähintään OEM-kasettien veroisia. Q-Connect värikasetit valmistetaan maailman suurimmassa värikasettien uusiointitehtaassa, jossa osana tuotekehitystä testataan jatkuvasti OEM-tuotteita ja mitataan laitteiden tulostusmääriä samoilla testausmenettelyillä kuin mitä OEM-valmistajat tekevät. Samojen testausmenettelyjen ansiosta Q-Connect -värikasettien taataan olevan OEMkasettien veroisia. MILLAISIA SIVUMÄÄRIÄ VOIN ODOTTAA? Värikasettien tulostusmäärä riippuu mm. siitä mitä tulostetaan. Q-Connect -värikasettien sivumäärä ilmoitetaan ISOstandardin mukaisesti 5 %:n peitolla A4-arkista. Käytännössä sivupeitto on harvoin tarkalleen 5 %, joten värikasettien todellinen sivuriitto poikkeaa ilmoitetusta. Jos esimerkiksi tausta on kokonaan värillinen, sivupeitto on lähes 100 % sivun värikasetti riittää tällöin 300 sivuun. Tässä myyntiesityksen versiossa ei ole taustaa. Sivupeitto pienenee noin 10 %:iin. Tulostuskapasiteetti on tällöin sivua eli kymmenkertainen. Monet tulostimet pystyvät ilmoittamaan arvioidun keskimääräisen sivupeiton tulostustöille. Lisätietoja tästä on tulostimen käyttöohjeessa tai valmistajan verkkosivustossa.

4 Värikasettien riittoisuus MIKÄ ISO ON? ISO standardi määrittelee protokollat,? joilla määritetään lasertulostimien mustavalkokasettien tulostusmäärät. Testeissä tulostetaan etukäteen määritelty testisivu useilla värikaseteilla ja tulostimilla eri olosuhteissa sekä lukuisilla tulostusjaksoilla. TARKISTAMMEKO TULOSTUSMÄÄRIÄ SÄÄNNÖLLISESTI? Q-Connet -värikasettien tulostusmääriä testataan jatkuvasti ISO-sertifioitujen laadunvalvontaprosessiemme osana.? ISO-SERTIFIOITU 9001:2008 Kaikilla Q-Connect -värikasetteja valmistavilla tehtailla ja testattavilla laboratorioilla on ISO 9001:2008 -sertifikaatti.! ISO tulostusesimerkki TULOSTUSKAPASITEETTI TAUSTAA JA HISTORIAA Tulostinala oli pitkään hankaluuksissa tulostusmääriä ilmaisevien erilaisten väittämien kanssa. OEM-laitevalmistajat käyttivät testauksissa erilaisia fontteja, paperikokoja, tummuusasetuksia ja paperilaatuja voidakseen ilmoittaa värikaseteilleen mahdollisimman suuren tulostuskapasiteetin. Loppukäyttäjille tulostusmäärien vertaileminen oli hankalaa ja sivukohtaisten kustannusten vertailutulokset olivat epäluotettavia. Tästä johtuen lähdettiin kehittämään yhdenmukaista mittausstandardia. Vuonna 2004 OEM-laitevalmistajat sopivat mustavalkokasettien tulostusmäärien uudesta mittausstandardista. Mittaus perustui vakiokokoisella sivulla käytettävän väriaineen määrään. Tulostuskapasiteetin määrittelyssä käytettävä tulostusalue (peitto) oli 5 % A4-kokoisesta arkista. Mustavalkolasertulostimien kasetteja koskeva yhteisesti sovittu standardi on ISO19752 ja se poistaa tulostusmäärien mittauksessa ilmenevän vaihtelun. Standardissa ei lasketa, miten monta sivua keskimääräinen käyttäjä pystyy värikasetilla tulostamaan, vaan siinä verrataan samankaltaisten tuotteiden tulostuskapasiteetti eri valmistajien erilaisilla tulostimilla. Vuonna 2006 otettiin käyttöön vastaavanlainen värilasertulostimien ISO standardi testausmenettelyineen.

5 Värikasettien riittoisuus VOINKO TARKISTAA TULOSTUSMÄÄRÄN ITSE? Monet tulostimet näyttävät sivupeittotiedot tulostimen tai lisävarusteiden tilasivuilla. Nämä tiedot perustuvat arkin kokoa, tummuusasetuksia yms. koskeviin oletuksiin. Niinpä mittaustulos on arvio, useimpien käyttäjien kohdalla lähellä totuutta, mutta ei sataprosenttisen tarkka. Tarkka sivupeitto on mahdollista mitata monimutkaisilla testauslaitteilla tai erikoisohjelmistoilla. Jos tulostat satoja tuhansia sivuja kuukaudessa, olet todennäköisesti jo palkannut jonkun selvittämään nämä tiedot puolestasi. Jos tulostusmääräsi ovat pienempiä, tähän ei todennäköisesti kannata tuhlata rahaa eikä aikaa. Q-Connect -värikasetilla pystyy tulostamaan saman sivumäärän kuin mitä OEM-värikasetilla. Esimerkki: OEM-värikasetin tulostuskapasiteetti on A4-arkkia 5% peitolla. Tulostettavien sivujen tummuudesta ja värikkyydestä sivuja tulostuu vain Sama lopputulos tulee tulostettaessa Q-Connect -värikaseteilla. Tavoitteemme on tarjota sinulle tuote, joka on erilainen vain yhdessä tärkeässä suhteessa hinnassa. MITÄ MUUTTUJIA VÄRIKASETIN TULOSTUSKAPASITEETIN MÄÄRIT- TELYSSÄ VOIDAAN KÄYTTÄÄ? sivupeitto ympäristöolosuhteet tulostimen ikä ja kunto paperityyppi fontti runsas pienten paperikokojen käyttö yhdistelmämusta - sekoitettu kolmesta eri väristä alletulostus - värillisen väriaineen käyttö mustan värin tehostajana usein tapahtuvat kalibroinnit - jotkin tulostimet kalibroivat itsensä aina käynnistettäessä, mikä kuluttaa väriainetta tulostus luonnos- tai Eco-tilassa? RIIPPUMATON HYVÄKSYNTÄ Joutsenmerkki tarkoittaa sitä, että Q-Connectin tulostuskapasiteettiväittämät on testattu ja vahvistettu. ISO SERTIFIOITU Tehtaan ISO14001-sertifikaatti kattaa tuotannon ja ympäristöratkaisut. Periaatteena on, että jätteidenkäsittelyssä tuotteita ei päädy kaatopaikalle.! Tilaa palautuslaatikko tyhjille värikaseteille!

6 Takuu Q-Connect -värikaseteille taataan sama tai parempi laatu ja suorituskysy kuin OEM-kaseteille. TEHDASTAKUU Q-Connect -värikasettien takuu on 24 kuukautta ostopäivästä. Takuu koskee materiaaleja ja työn laatua. takuu on vaoimassa, kun tuotteen varastoinnissa, asennuksessa ja käytössä on noudatettu käyttöohjeita normaaleissa olosuhteissa. Mikäli Q-Connect värikasettiin tulee takuaikana virhe, se korvataan tai hyvitetään ostajan valinnan mukaan. Viallinen tuote on palautettava ohjeistuksen mukaisesti. Takuu kattaa Q-Connect värikasetin aiheuttamat vauriot tulostimen kirjoituspäälle, tulostusmekanismille ja tulostimen osille edellyttäen, että Q-connect värikasetti on varastoitu, asennettu ja käytetty käyttöohjeiden mukaisesti. Näissä tapauksissa, valmistaja korvaa kohtuulliset tulostimen korjaus- ja huoltokulut seuraavin ehdoin: 1. Ostaja ilmoittaa myyjälle kirjallisesti vahingosta 30 päivän kuluessa. 2. Kirjallisen vahinkoilmoituksen liitteenä on oltava huoltoraportti, jonka on allekirjoittanut valtuutettu huoltohenkilö vakuuttaen, että värikasetti on yksin ja suoranaisesti aiheuttanut kyseisen vahingon. 3. Vahinkoilmoituksen mukana on lähetettävä tulostusmalleja sekä vahingoittuneita ja vaihdettuja osia. Takuu ei kata mitään tulostuskomponenttien vahinkoja, mikäli ne ovat aiheutuneet määräaikaishuollon, säännöllisen ylläpidon ja puhdistuksen laiminlyönnistä.

7 Q-Connect värikasettivalikoima LASERVÄRIT Q-CONNECT TUOTE YHTEENSOPIVUUS OEM PAKKAUS HP LJ 4L/4P/EP-P musta 1529A KPL HP LJ 4/4M/5 EP-E musta 1538A KPL HP LJ 5P/6P EP-V musta C3903A 1 16 KPL HP LJ 5L/6L EP-A musta C3906A 1 16 KPL HP LJ 5SiMX EP-W musta C3909A 1 12 KPL HP LJ 1100 EP-22 musta C4092A 1 16 KPL HP LJ 2100 EP-32 musta C4096A 1 16 KPL HP LJ 4000 EP-52X musta C4127X 1 16 KPL HP LJ 4000 EP-52X musta C4127X 1 16 KPL HP LJ 5000 EP-62X musta C4129X 1 12 KPL HP LJ 8100 EP-72X musta C4182X 1 12 KPL HP LJ 1005/1220/3300 musta C7115A 1 16 KPL HP LJ 1200 EP-25 MAX musta C7115X 1 16 KPL HP LJ 4100 EP-65X musta C8061X 1 16 KPL HP LJ 9000 musta C8543X 1 12 KPL HP LJ P1005/1006 MAX musta CB435A 1 16 KPL HP LJ P1505/P1505N musta CB436A 1 16 KPL HP LJ 4015/4515 musta CC364A 1 12 KPL HP LJ 4015 /4515 musta CC364X 1 4 KPL HP LJ P3015 musta CE255A 1 16 KPL HP LJ P3015 musta CE255X 1 6 KPL HP LJ Pro P1560/P1606 musta CE278A 1 16 KPL HP LJ 1102 musta CE285A 1 1 KPL HP LJ P2030/2035/2050/2055 musta CE505A 1 16 KPL HP LJ P2035/2055 musta CE505X 1 16 KPL HP LJ 4200 musta Q1338A 1 12 KPL HP LJ 4300 musta Q1339A 1 12 KPL HP LJ 2300 musta Q2610A 1 16 KPL HP LJ 1010 MAX musta Q2612A 1 16 KPL HP LJ 1300 MAX musta Q2613X 1 16 KPL HP LJ 1150 MAX musta Q2624A 1 16 KPL HP LJ 4250/4350 musta Q5942A 1 12 KPL HP LJ 4250/4350 MAX musta Q5942X 1 12 KPL HP LJ 4345 musta Q5945A 1 12 KPL HP LJ 1160/1320 musta Q5949A 1 16 KPL HP LJ 1320 MAX musta Q5949X 1 16 KPL HP CLJ 4700 musta Q5950A 1 16 KPL HP CLJ 4700 sininen Q5951A 1 16 KPL HP LJ 2410/2420 musta Q6511A 1 12 KPL HP LJ 2410/2420/2430 MAX musta Q6511X 1 12 KPL HP LJ 5200 MAX musta Q7516A 1 12 KPL HP LJ P3005 musta Q7551A 1 12 KPL HP LJ P3005/3035/3027 musta Q7551X 1 12 KPL HP LJ P2015 musta Q7553A 1 16 KPL HP LJ P2015 musta Q7553X 1 16 KPL EP-87/HP CLJ 1500/2500 musta C9700A 1 16 KPL EP-87/HP CLJ 1500/2500 sininen C9701A 1 16 KPL EP-87/HP CLJ1500/2500 keltainen C9702A 1 16 KPL EP-87/HP CLJ 1500/2500 punainen C9703A 1 16 KPL EP-85/HP CLJ 4600 musta C9720A 1 16 KPL EP-85/HP CLJ 4600 sininen C9721A 1 16 KPL

8 Q-Connect värikasettivalikoima LASERVÄRIT Q-CONNECT TUOTE YHTEENSOPIVUUS OEM PAKKAUS EP-85/HP CLJ 4600 keltainen C9722A 1 16 KPL EP-85/HP CLJ 4600 punainen C9723A 1 16 KPL HP CLJ 5500 musta C9730A 1 28 KPL HP CLJ 5500 sininen C9731A 1 28 KPL HP CLJ 5500 keltainen C9732A 1 28 KPL HP CLJ 5500 punainen C9733A 1 28 KPL HP CLJ CP6015/CM6030 sininen CB381A 1 16 KPL HP CLJ CP6015/CM6030 keltainen CB382A 1 16 KPL HP CLJ CP6015/CM6030 punainen CB383A 1 16 KPL HP CLJ CP6015/CM6030 musta CB390A 1 16 KPL HP CLJ CP4005 musta CB400A 1 16 KPL HP CLJ CP4005 sininen CB401A 6 16 KPL HP CLJ CP4005 keltainen CB402A 6 16 KPL HP CLJ CP4005 punainen CB403A 6 16 KPL HP CLJ CP1215/1515N musta CB540A 1 16 KPL HP CLJ CP1215/1515N sininen CB541A 1 16 KPL HP CLJ CP1215/1515N keltainen CB542A 1 16 KPL HP CLJ CP1215/1515N punainen CB543A 1 16 KPL HP CLJ CP2520 musta CC530A 1 6 KPL HP CLJ CP2520 sininen CC531A 1 6 KPL HP CLJ CP2520 keltainen CC532A 1 6 KPL HP CLJ CP2520 punainen CC533A 1 6 KPL HP CLJ CP3525 musta CE250X 1 6 KPL HP CLJ CP3525 sininen CE251A 1 6 KPL HP CLJ CP3525 keltainen CE252A 1 6 KPL HP CLJ CP3525 punainen CE253A 1 6 KPL HP CLJ 3500/3550/3700 musta Q2670A 1 16 KPL HP CLJ 3500 sininen Q2671A 1 16 KPL HP CLJ 3500 keltainen Q2672A 1 16 KPL HP CLJ 3500 punainen Q2673A 1 16 KPL HP CLJ 3700 sininen Q2681A 1 16 KPL HP CLJ 3700 keltainen Q2682A 1 16 KPL HP CLJ 3700 punainen Q2683A 1 16 KPL HP CLJ 4700 keltainen Q5952A 1 16 KPL HP CLJ 4700 punainen Q5953A 1 16 KPL HP CLJ 1600/2600 musta Q6000A 1 16 KPL HP CLJ 1600/2600 sininen Q6001A 1 16 KPL HP CLJ 1600/2600 keltainen Q6002A 1 16 KPL HP CLJ 1600/2600 punainen Q6003A 1 16 KPL HP CLJ 4730 musta Q6460A 1 6 KPL HP CLJ 4730 sininen Q6461A 1 6 KPL HP CLJ 4730 keltainen Q6462A 1 6 KPL HP CLJ 4730 punainen Q6463A 1 6 KPL HP CLJ 3600/3800 musta Q6470A 1 16 KPL HP CLJ 3600 sininen Q6471A 1 16 KPL HP CLJ 3600 keltainen Q6472A 1 16 KPL HP CLJ 3600 punainen Q6473A 1 16 KPL HP CLJ 3800 sininen Q7581A 1 6 KPL HP CLJ 3800 keltainen Q7582A 1 6 KPL HP CLJ 3800 punainen Q7583A 1 6 KPL

9 Q-Connect värikasettivalikoima LASERVÄRIT Q-CONNECT TUOTE YHTEENSOPIVUUS OEM PAKKAUS Brother DR-200 musta DR KPL Brother HL-2030 musta TN KPL Brother DR-2000 rumpu DR KPL Brother TN-2005 musta TN KPL Brother TN-2120 musta TN KPL Brother TN-3170 musta TN KPL Brother TN-6600 musta TN KPL Brother DR6000 rumpu DR KPL Brother HL-1650,1670 musta TN KPL Canon LBP3200/EP-27 musta 8489A KPL Lexmark Optra T-420 musta 0012A KPL Lexmark Optra T-520/T522 musta 0012A KPL Lexmark Optra T-610/612/614/616 musta 12A KPL Lexmark Optra T-620/T622 musta 0012A KPL Lexmark Optra T-630/632/634 musta 0012A KPL Lexmark Optra T-640/642/644 musta 64016SE/HE 1 KPL Lexmark Optra T-650/652/654 musta T650H21E 1 KPL Lexmark E120n musta SE 1 KPL Lexmark E232/240/330/340 musta 24016SE 1 KPL Lexmark E250/350/352 musta 0E250A11E 1 KPL Lexmark E320/322 musta 0008A KPL Lexmark E350/352 musta E352H11E 1 KPL Lexmark E360/460 musta E360H11E 1 KPL Lexmark E360/460/462 musta E360H21E 1 KPL Kyocera FS1000 musta TK KPL Kyocera FS1700 musta TK 20H 1 6 KPL Kyocera FS1800 musta TK-60H 1 6 KPL Kyocera FS1900 musta TK KPL Kyocera FS2000/3900 musta TK KPL Kyocera FS9100 musta TK KPL Samsung ML 1210 musta ML-1210D3 1 KPL Samsung ML 1510/1710 musta ML-1710D3 1 KPL Samsung ML 1610 musta ML-1610D2/ELS 1 KPL Samsung ML 2850/2851 musta ML-D2850B/ELS 1 KPL FAX- JA KOPIOKONEVÄRIT Q-CONNECT TUOTE YHTEENSOPIVUUS OEM PAKKAUS FC-E30 FC210/310/530 musta 1491A KPL Canon FX-3/L300 musta 1557A KPL Canon FX-4 musta 1558A KPL Canon FX-7 musta 7621A KPL Canon FX-8 musta 7833A KPL

10

Riittoisuus on arvio yhdellä värikasetilla tulostettavasta sivumäärästä.

Riittoisuus on arvio yhdellä värikasetilla tulostettavasta sivumäärästä. Esittely Miksi riittoisuusstandardeja tarvitaan? Riittoisuus on arvio yhdellä värikasetilla tulostettavasta sivumäärästä. Aiemmin tulostimien ja monitoimilaitteiden valmistajat, myös Ricoh, kehittivät

Lisätiedot

www.monbjergpil.dk --- www.a-b.dk --- www.recycler.dk

www.monbjergpil.dk --- www.a-b.dk --- www.recycler.dk Sanakirja / FAQ www.monbjergpil.dk --- www.a-b.dk --- www.recycler.dk Googlen käännös on myöhemmin oikaistu *) OEM = Original Equipment Manufacturer. Demanufactured kierrätykseen OEM ovat yhteensopivia.

Lisätiedot

Laaja opas EU:n ympäristöteknologian todentamista koskevan pilottiohjelman ehdottajille. AdvanceETV

Laaja opas EU:n ympäristöteknologian todentamista koskevan pilottiohjelman ehdottajille. AdvanceETV Laaja opas EU:n ympäristöteknologian todentamista koskevan pilottiohjelman ehdottajille AdvanceETV 2 Alkusanat: EU:n ympäristöteknologian todentamista koskeva pilottiohjelma Innovaatioiden pääsy markkinoille

Lisätiedot

P/I OfficeMail Windows -tulostinajuri. Asennus- ja käyttöohje

P/I OfficeMail Windows -tulostinajuri. Asennus- ja käyttöohje P/I OfficeMail Windows -tulostinajuri Asennus- ja käyttöohje Versio: 3.7 Julkaisupäivämäärä: kesäkuu 2013 Pitney Bowes tarjoaa tämän asiakirjan käyttäjille veloituksetta ohjelmiston kanssa käytettäväksi.

Lisätiedot

HP LaserJet 1100 Käyttöopas

HP LaserJet 1100 Käyttöopas HP LaserJet 1100 Käyttöopas HP LaserJet 1100 -kirjoitin Käyttöopas Copyright Hewlett- Packard Company 1998 Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi, sovittaminen tai kääntäminen ilman aiempaa kirjallista

Lisätiedot

SISÄLLYS. 1.Esittely. 2.Tulostimen asentaminen. 3.Tulostusmateriaalien käyttäminen. 4.Tulostuksen perusasetukset

SISÄLLYS. 1.Esittely. 2.Tulostimen asentaminen. 3.Tulostusmateriaalien käyttäminen. 4.Tulostuksen perusasetukset Tämä opas on tarkoitettu ainoastaan antamaan tietoja. Kaikki oppaan sisältämät tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Xerox Corporation ei vastaa suorista tai epäsuorista muutoksista, jotka

Lisätiedot

EU:n ympäristöä säästäviä julkisia hankintoja koskevat kriteerit Tulostimet, kopiokoneet ja monitoimilaitteet

EU:n ympäristöä säästäviä julkisia hankintoja koskevat kriteerit Tulostimet, kopiokoneet ja monitoimilaitteet EU:n ympäristöä säästäviä julkisia hankintoja koskevat kriteerit Tulostimet, kopiokoneet ja monitoimilaitteet Ympäristöä säästävät julkiset hankinnat on vapaaehtoinen menettely. Tässä asiakirjassa esitetään

Lisätiedot

Lexmark Z12. Color Jetprinter TM. Käyttöopas Windows 95- ja Windows 98 -käyttöjärjestelmiin

Lexmark Z12. Color Jetprinter TM. Käyttöopas Windows 95- ja Windows 98 -käyttöjärjestelmiin Lexmark Z12 Color Jetprinter TM Käyttöopas Windows 95- ja Windows 98 -käyttöjärjestelmiin Versio: tammikuu 2000 Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset sopimusehdot ovat ristiriidassa paikallisen

Lisätiedot

Color Jetprinter. Käyttöopas Windows 95-, Windows 98-, Mac OS 8.6- ja Mac OS 9 -käyttöjärjestelmiin

Color Jetprinter. Käyttöopas Windows 95-, Windows 98-, Mac OS 8.6- ja Mac OS 9 -käyttöjärjestelmiin Lexmark Z22/Z32 Color Jetprinter Käyttöopas Windows 95-, Windows 98-, Mac OS 8.6- ja Mac OS 9 -käyttöjärjestelmiin Versio: huhtikuu 2000 Seuraava kappale ei koske maita, joissa vastaavanlaiset sopimusehdot

Lisätiedot

CONTACT SAMSUNG WORLDWIDE

CONTACT SAMSUNG WORLDWIDE Tämä opas on tarkoitettu ainoastaan antamaan tietoja. Kaikki oppaan sisältämät tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Samsung Electronics ei vastaa suorista tai epäsuorista muutoksista, jotka

Lisätiedot

HP Photosmart 330 series -tulostimen pikaopas. Suomi

HP Photosmart 330 series -tulostimen pikaopas. Suomi HP Photosmart 330 series -tulostimen pikaopas Suomi Tekijänoikeudet ja tavaramerkit Copyright 2005 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän asiakirjan sisältämät tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Käyttöohjeet Käyttäjän opas

Käyttöohjeet Käyttäjän opas Käyttöohjeet Käyttäjän opas Laitteen turvallisen ja tarkoituksenmukaisen käytön varmistamiseksi tutustu kohtaan "Turvallisuustiedot" ennen laitteen käyttämistä. SISÄLLYSLUETTELO Tietoja oppaasta...4 Johdanto...4

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DCP-7010 DCP-7025. Versio C

KÄYTTÖOPAS DCP-7010 DCP-7025. Versio C KÄYTTÖOPAS DCP-7010 DCP-7025 Versio C Jos haluat soittaa asiakaspalveluun Täytä seuraavat tiedot tulevaa käyttöä varten: Mallin numero: DCP-7010 ja DCP-7025 (Ympäröi oman mallisi numero) Sarjanumero:*

Lisätiedot

Vierintälaakereiden kunnostus ja korjaus. Teknistä tuotetietoa

Vierintälaakereiden kunnostus ja korjaus. Teknistä tuotetietoa ja korjaus Teknistä tuotetietoa Sisällysluettelo Johdanto 2 Vierintälaakereiden kunnostuksen tasot 3 Vierintälaakereiden kunnostuksen merkitys 4 Kunnon arviointi 4 Taso I 5 Taso II 5 Taso III 6 Taso IV

Lisätiedot

...turhaa meteliä pitämättä

...turhaa meteliä pitämättä Pikkuinen mustavalkolaser pukkaa tulostetta...turhaa meteliä pitämättä Pieni mustavalkolaser on käyttömahdollisuuksiltaan rajoittunut, mutta toimissaan vikkelä perustulostin. Lasereiden tulostusjälki on

Lisätiedot

2004 Samsung Electronics Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

2004 Samsung Electronics Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämä opas on toimitettu ainoastaan antamaan tietoja. Kaikki oppaan sisältämät tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Samsung Electronics ei vastaa suorista tai epäsuorista muutoksista, jotka

Lisätiedot

Selvitys työasemaympäristön sähkönsäästömahdollisuuksista. Motiva Oy

Selvitys työasemaympäristön sähkönsäästömahdollisuuksista. Motiva Oy Selvitys työasemaympäristön sähkönsäästömahdollisuuksista Motiva Oy 3.12.2010 sähkönsäästömahdollisuuksista 3.12.2010 2 (39) Sisällys 1. Tiivistelmä... 3 2. Selvityksen tausta... 5 2.1. Selvityksen päivitys...

Lisätiedot

HP Deskjet 3520 e-all-in-one series

HP Deskjet 3520 e-all-in-one series HP Deskjet 3520 e-all-in-one series Sisältö 1 Miten?...3 2 HP e-all-in-one -laite Tulostimen osat...5 Ohjauspaneelin toiminnot...6 Langattoman yhteyden asetukset...6 Tilan merkkivalot...7 Automaattinen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW. Versio 0 FIN

KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW. Versio 0 FIN KÄYTTÖOPAS DCP-J925DW Versio 0 FIN Jos tarvitaan asiakaspalvelua Täytä seuraavat tiedot tulevaa käyttöä varten: Mallin numero: DCP-J925DW Sarjanumero: 1 Ostopäivä: Ostopaikka: 1 Sarjanumero on laitteen

Lisätiedot

HP LaserJet 1020 Käyttöohje

HP LaserJet 1020 Käyttöohje HP LaserJet 1020 Käyttöohje HP LaserJet 1020 -tulostin Käyttöohje Tekijänoikeustiedot 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen

Lisätiedot

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet VAROITUS! Takaamme SpaDealers -kylpytynnyrien korkean laadun vain, kun asentaminen on tehty annettujen ohjeiden mukaisesti. Selkeän käsityksen saamiseksi suosittelemme

Lisätiedot

HP LaserJet P1000- ja P1500-sarjat Käyttöohje

HP LaserJet P1000- ja P1500-sarjat Käyttöohje HP LaserJet P1000- ja P1500-sarjat Käyttöohje HP LaserJet P1000- ja P1500-sarjat Käyttöohje Tekijänoikeus- ja käyttöoikeustiedot 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän materiaalin

Lisätiedot

Valikko- ja ilmoitusopas

Valikko- ja ilmoitusopas Valikko- ja ilmoitusopas Maaliskuu 2005 www.lexmark.com Lexmark ja Lexmarkin timanttilogo ovat Lexmark International, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. 2005

Lisätiedot

PIENTÄ. Työaseman puurtajat: Pikkulaser on näppärä käyttää, nopea tulostamaan ja riittävän tarkka vaativaankin mustavalkoiseen

PIENTÄ. Työaseman puurtajat: Pikkulaser on näppärä käyttää, nopea tulostamaan ja riittävän tarkka vaativaankin mustavalkoiseen l a s e r t u l o s t i m e t Työaseman puurtajat: PIENTÄ Teksti ja testit: Ari Haapalainen Kuvat: Matti Sulanto Graafit: Sari Lihavainen Pikkulaser on näppärä käyttää, nopea tulostamaan ja riittävän tarkka

Lisätiedot

DYMO. Käyttöopas LabelWriter -tarratulostimet

DYMO. Käyttöopas LabelWriter -tarratulostimet DYMO Käyttöopas LabelWriter -tarratulostimet Copyright 2009-2010 Sanford, L.P. Kaikki oikeudet pidätetään. Muokattu 10/10. Mitään tämän asiakirjan tai ohjelmiston osaa ei saa kopioida eikä lähettää missään

Lisätiedot

Tulostamisen kustannukset ja niiden pienentäminen

Tulostamisen kustannukset ja niiden pienentäminen Tulostamisen kustannukset ja niiden pienentäminen Jussila, Lauri 2013 Kerava Laurea-ammattikorkeakoulu Laurea Kerava Tulostamisen kustannukset ja niiden pienentäminen Lauri Jussila Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma

Lisätiedot

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet

Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet Kylpytynnyrin asennus- ja hoito-ohjeet VAROITUS! Takaamme SpaDealers -kylpytynnyrien korkean laadun vain, kun asentaminen on tehty annettujen ohjeiden mukaisesti. Selkeän käsityksen saamiseksi suosittelemme

Lisätiedot

C530, C532 ja C534. Valikko- ja ilmoitusopas

C530, C532 ja C534. Valikko- ja ilmoitusopas C530, C532 ja C534 Valikko- ja ilmoitusopas May 2006 www.lexmark.com Lexmark ja Lexmark-logo ovat Lexmark International Inc:n Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut

Lisätiedot

Tulostusratkaisut 2013. Tulostin- ja monitoimilaiteopas

Tulostusratkaisut 2013. Tulostin- ja monitoimilaiteopas Tulostusratkaisut 2013 Tulostin- ja monitoimilaiteopas Mikä tulostin on sopivin? Oikea tulostin oikeaan tarpeeseen Olemme keränneet tähän oppaaseen olennaisen tiedon HP:n tulostin-, monitoimilaite- ja

Lisätiedot

HP LaserJet P2050 -sarja -tulostin Käyttöopas

HP LaserJet P2050 -sarja -tulostin Käyttöopas HP LaserJet P2050 -sarja -tulostin Käyttöopas Tekijänoikeus ja käyttöoikeus 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä,

Lisätiedot