Oriasema Windcape Siitosoriit varaukset ja tiedustelut: Esko Majala

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.windcape.fi Oriasema Windcape Siitosoriit varaukset ja tiedustelut: Esko Majala 0400 700 961 www.windcape.fi"

Transkriptio

1 Oriasema Windcape Siitosoriit 2010 varaukset ja tiedustelut: Esko Majala

2 Peter Haughton Memorialin voittaja Blue York Yankee 10,9 Muscles Yankee - Vernon Blue Chip - Sir Taurus vs USD Blue York Yankee Aloitti kilpailemisen jo kaksivuotiaana ja osoitti varhaiskypsyytensä sekä nopeutensa heti. 2-vuotiskaudella Blue York Yankee voitti USAn arvostetuimman ikäkausikilpailun Peter Haughton Memorialin, jonka on voittaneet menestyneet siitosoriit Express Ride, Donerail ja Supergill luvulla kyseisen kilpailun on voittanut lähes aina Valley Victoryn linjan ori. Kilpailu-ura jatkui kolmivuotiskaudella ja kaikki näytti hyvältä juostuaan ennätyksensä 10,9 ja oli rankattu ikäkauden parhaimmistoon. Päätähtäin oli Hambletonian finaalissa, mutta loukkaantuminen pilasi menestymismahdollisuuden. Ori siirtyikin keväällä 2009 Ruotsiin, jossa se hyväksyttiin korkeimpaan A1 jalostusluokkaan. Maksut: ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 2000 Emä Vernon Blue Chip 12,0 vs USD aloitti kilpailemisen jo 2- vuotiaana ja osoitti olevansa oman ikäluokkansa parhaimmistoa. Se voitti American National, Matron Stakes Filly finaalin sekä 2- vuotiaiden tammojen arvostetuimman kilpailun Merrie Annabelle finaalin. Vernon Blue Chip on myös menestynyt siitosuralla loistavasti. Kaikki sen jälkeläiset ovat tulleet kilparadoille ja samalla juosseet haamumailereiksi. Tamman jälkeläisistä neljä on tienannut yli USD, kuten mm. Blue Mac Lad 09,4 (3v.) USD ja Blue York Yankee 10,9 (3v.) USD. Yhdistelmä Muscles Yankee ja Vernon Blue Chip on osoittautunut erinomaiseksi yhdistelmäksi periyttäjänä. Emän vanhin tytär ja Blue York Yankeen täyssisar Hustle N Muscle 12,2 (2v.) on emänsä jalan jäljillä siitosurallaan, sen ensimmäinen varsa Hot Shot Blue Chip on Hambletonian finalisti v Isä USAn ja jopa maailman paras siitosori 2000-luvulla on vuoden 1998 hambovoittaja Muscles Yankee 09,9, joka oli varhaislahjakas ja ravinopea kuten isänsä Valley Victory. Muscles Yankeen jälkeläiset ovat hallinneet 2000-luvulla ikäluokkalähtöjä.

3 Hyvä ja kevyt rakenteinen Muscles Yankeen poika Center Field 10,8 Muscles Yankee - Kosmo Girl - Sierra Kosmos vs USD Center Field menestyi USAn kovissa ikäluokkalähdöissä. Oriin arvokkain voitto tuli New Jerseyn Sire finaalissa silloisella kilpailuennätyksellä 11,2. Finaalissa oli mukana maailman parhaat 3-vuotiaat kilpakumppanit mm. Muscle King 11,0a, 3-vuotiaiden maailmanennätyksen tehnyt Power To Charm 10,4 ja isänsä eniten tienannut poika Mr Muscleman 09, USD. Oriin luokkaa kuvastaa kohtaamiset Mr Musclemanin kanssa, jotka suurkilpailujen voittokone Mr Muscleman voitti niukasti 6-4. Maksut: ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 1750 TIINEYSTAKUU! Emä Kosmo Girl 11, USD oli kiistatta ikäluokkansa kirkkaimpia tähtiä. Se voitti uransa 23 startista lähes puolet ja oli kahden parhaimman joukossa 18 kertaa. Tamma sijoittui maailman arvostetuimmassa 3-vuotiaiden tammojen kilpailussa Hambletonian Oaksissa toiseksi, häviten ikäluokkansa toiselle tähdelle Fernille 10,0 niukasti. Varsat menestyvät Center Fieldin ensimmäiset ikäluokat menestyvät Ruotsissa, joista vanhimmat olivat viime vuonna vasta 3-vuotiaita. Center Fieldin arvo isäoriina kasvaa varsojen menestymisen myötä. Ori sijoittuikin viime vuonna Ruotsin 2-vuotiaiden isäoritilastossa kärkipäähän heti Varennen jälkeen. Taakse jäi mm. Gredit Winner, Enjoy Lavec, Lindy Lane sekä Super Arnie. Oriin jälkeläiset ovatkin ansaineet palkintorahoja jo yli Vuonna 2009 Lapin ravigaala palkitsi Center Fieldin tyttären Walen Lapin parhaana 2-vuotiaana, joka juoksi volttiennätyksen 17,2 ja 6 startissaan oli viidesti totosijoilla.

4 Raakaa ranskalaista voimaa ja amerikkalaista nopeutta Lass Zefyr 10,9 Quick Pay - Zandra Trot - Ideal du Gazeau vs Lass Zefyr Lass Zefyrin kilpailu-ura oli häikäisevä. Lasse oli luonteeltaan ilmiömäinen taistelija, joka pystyi tekemään mahtavia suorituksia, paikalta kuin paikalta matkaan katsomatta. Sillä oli mailin pikapyrähdykselle räjähtävää nopeutta, mutta myös ranskalaista voimaa ja kestävyyttä pitemmille matkoille. Lassella on hyvä, kookas, mutta kevyt rakenne yhdistettynä hienoon luonteeseen, jota monet ammattikuskit ihannoivat. Tämä mahdollistikin 11 kautta kestäneen kilpailu-uran huipulla. Oriin kilpailu-ura alkoi jo 3-vuotiaana. Lass Zefyrin varsinainen läpimurto huipulle tapahtui 4-vuotiaana jolloin se voitti useita suuria ikäluokkakilpailuja kuten mm. Svenskt Trav S:t Leger ja Breeders Crownin. Maksut: 0 + ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 975 Vielä 12-vuotiaana Lasse kilpaili aivan terävimmällä huipulla voittaen Killerin Eliittin ja oli toinen KymiGp:ssä huikealla 11,7/2140m ajalla häviten MM-ajan juosseelle Jag de Bellouetelle. Taakse jäivät mm. Passionate Kemp 10,4 ja MM-ennätys ruuna Max Flukt 13,8/3160m. Suvussa kaikki menestystekijät Lass Zefyrin räjähtävä nopeus on peräisin isältänsä Quick Payltä, joka oli itsekin kova kilpahevonen ja erinomainen siitosori. Oriin jälkeläiset ovat tienanneet yli 220 miljoona kruunua Victory Tillyn ja Lass Zefyrin johdolla. Emän Zandra Trotin isä oli aikansa paras kilpahevonen ranskalaisori Ideal Du Gazeau, joka tunnettiin kestävänä pitkien matkojen juoksijana ja jolta löytyi nopeutta mailin matkoille. Ori voitti lukuisia suurkilpailuja kuten mm. kahdesti Prix d Ameriquen ja Åby Stora Prisin. Lass Zefyrissä onkin paljon samaa kuin emänisässä Ideal Du Gazeaussa.

5 Taistelija ja voitontahtoinen Briso Robertto Choctaw Brave - Lady Mess - Messerschmitt Briso Robertto oli taistelija luonteeltaan, joka tahtoi vain voittaa välittämättä millainen oli keli, eikä juostavalla matkallakaan ollut väliä. Tästä osoituksena on huikea voittoprosentti 50. Kasvattajakruunun voittajien isä Briso Robertton pienet ikäluokat ovat osoittaneet, että ori on periyttänyt voitontahtoa myös jälkeläisiinsä. Kilpailuikäisiä viime vuonna oli vain 23, näistä startanneita 16. Jälkeläisten periksi antamattomuutta ja voitontahtoa kuvastaa kaksi kasvattajakruunun voittajaa ja viisi haamumaileria, sekä jopa puolet on juossut alle 16,3. Jälkeläiset Boy Robertto 12, ,00 Briso Celesta 13, ,00 Briso Benjamin 14, ,00 Viime vuonna 3-vuotias Briso Fernando 6 starttia ja 5 voittoa. Maksut: ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 975

6 Ruotsin jalostustyön huippuori Perfect Sund 11,9 Sugarcane Hanover - Heaven Can Wait - Ideal du Gazeau vs Perfect Sund kilpaili Ruotsissa erittäin kovassa ikäluokassa. Ensimmäinen isompi kilpailu oli kolmivuotiaiden E3 finaali, missä se hävisi niukasti voittajalle ja teki oman uuden 3-vuotisennätyksen 12,4, taakse jäi mm. Gigant Neon. Svenskt Trav Kriteriumissa, jonka voitti From Above ajalla 15,8/2640m, sijoitus oli kolmas. Neljävuotiaana olivat odotukset korkealla Svenskt Travderby karsintalähdön voiton jälkeen, mutta finaalissa tuli lyhyt laukka joka pilasi menestymisen mahdollisuudet. Palsamia haavoille tuli kuitenkin pian, sillä ori voitti Solvalla Grand Prix -nelivuotislähdön ajalla 15,0/2140m ja palkintorahoja kertyi tilille kr. Toiseksi sijoittui kyseisessä lähdössä Hambletonian voittaja Scarlet Knight 10, kr. Vahvana kilpahevosena tunnettu Perfect Sund kilpaili myös Ranskassa Vincennesin raviradalla ja juoksi ennätyksensä 2100 metrin matkalla 11,9. Maksut: ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 1000 Isä Sugarcane Hanover on menestynyt siitosurallaan mainiosti. Sen pojat ovat menestyneet radoilla sekä siitosurallaan erinomaisesti kuten mm. Kramer Boy 10, kr, Good As Gold 1.11,3a kr. Myös emänisänä Sugarcane Hanover on ollut loistava. Sen tyttäret ovat jättäneet erittäin nopeita ja hienoja kilpahevosia, kuten Revenue 9,4a SEK, Triton Sund 09,9a SEK ja Gift Kronos 9,2a SEK. Emä Heaven Can Wait on Ruotsin Elitsto, jonka jälkeläisistä kuusi on juossut haamumaileriksi. Heaven Can Waitin isä Ideal du Gazeau tuo sukuun ranskalaista kestävyyttä. Kantaemästä Kara Miasta polveutuu myös tämän hetken Euroopan parhaimmistoon kuuluva Torvald Palema 09,7.

7 Useiden Suomenennätysten tekijä A.T. Eko 21,1 Suikun Ero 22,2 - A.T. Viksu 22,8 - Vokker 22,3 vs A.T. Eko Oriin kilpailu-ura on ollut loistokas ja se kuuluukin suomenhevosten kärkikaartiin. Seitsemänvuotiaana se oli saavuttanut huikean voittoprosentin juostuaan 70 startissaan 45 voittoa. Ori sijoittui Jyväskylän kuninkuusraveissa hienosti kolmanneksi ja voitti 3100 metrin matkan voimassa olevalla SE-ajalla ja samana vuonna valittiin vuoden raviveikkaushevoseksi. Maksut: ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 900 Emä A.T.Viksu oli hyvä, nopea ja kestävä kilpahevonen sekä kuningatarkilpailun kakkonen. Tamman ennätys 22,8 aly on vieläkin kaikkien aikojen nopeustilaston kärkisijoilla. Emä on periyttänyt nopeuttansa myös jälkeläisiinsä. Näistä esimerkkinä mm. nuoren A.T.Velin ennätys 23,8 ja A.T. Ekon useat Suomen ennätykset. Isä On moninkertainen SE-hevonen Suikun Ero. Se voitti ikäluokkansa useimmat suurkilpailut mm. Derbyn. Ori on periyttänyt varhaiskypsyyttä varsoihinsa, mistä osoituksena yli 50 tähtijuoksijaa ja mm. kaksi Kriterium voittajaa sekä useita V75 tason menestyjää. A.T. Ekon vanhimmat varsat ovat tänä vuonna 3-vuotiaita. Omistajilta tulleiden kommenttien mukaan varsat ovat komeita, sporttisia ja hyvällä tyylillä juoksevia ravurin alkuja.

8 Hieno rakenteinen, kestävä ja nopea 4-kertaisen ravikuninkaan Patrikin poika Liising 20,4 Patrik 21,0 - Leiman-Liina 29,1 - Vekkuli 25,7 vs Kilpailu-ura Liisingillä oli loistava. Neljävuotiaana se voitti kaikki klassiset ikäluokkalähdöt, kuten Pikkupelimannin ajon, Oulu Expressin ja Kriteriumin. Menestys sai jatkoa viisivuotiaana Pikkukunkun ja Derbyn voitoilla. Siitosura on oriilla alkanut loistavasti. Pienistä ikäluokista löytyy heti menestyjiä V5 ja V75- tasolta, kuten mm. Köppinen, Liiman, Lars ja Kriisi. Sekä sokerina pohjalla talven V5 menestyjä ja tuore Valkeala-ajon voittaja Tuokkolan Touho. Myös Suomen Hippoksen isäoritilasto osoittaa, että Liisingin jälkeläiset menestyvät laajalla rintamalla. Vuonna 2009 astuvista oreista Liising oli tilaston kolmas. Suku On täynnä moninkertaisia ravikuninkaallisia. Isä Patrik on jättänyt nopeita jälkeläisiä kuten mm. Rick 19,6 ja Liising 20,4. Emä Leiman-Liina on onnistunut siitosurallaan Patrikin kanssa hyvin. Liisingin lisäksi se on jättänyt hyvin menestyneen Kreivauksen. Emänisä Vekkuli on yksi merkittävimmistä periyttäjistä. Osoituksena tästä ovat kolminkertainen ravikuningatar Vekkuliina ja viisinkertainen ravikuningas Vekseli. Maksut: ell.kulut Siirrot: / lähetys Varsamaksu: 950 Spermanlaatu on erittäin hyvä, joka on taannut hyvän tiinehtyvyyden. Osoituksena on koko siitosuran ajan ollut hyvä tiinehtyvyys prosentti, joka on n. 80. varaukset ja tiedustelut: Esko Majala

Mr Pine Chip 9,6a. Oriasema Windcape st 24 : Ikäluokkansa paras kapasiteetti? Emä Super Arnien sisko

Mr Pine Chip 9,6a. Oriasema Windcape st 24 : Ikäluokkansa paras kapasiteetti? Emä Super Arnien sisko Voittajien valinta Mr Pine Chip 9,6a 635.875 st 24 : 12-6 - 0 S.J. s Caviar Miss Pine Chip S.J s Photo Spawning Pine Chip Arnie Likeness Ikäluokkansa paras kapasiteetti? Mr Pine Chip oli erittäin lahjakas

Lisätiedot

Arvoisa Suomalainen Tammanomistaja Autamme sinua vähentämään riskejä. Helpotamme orivalintaasi!

Arvoisa Suomalainen Tammanomistaja Autamme sinua vähentämään riskejä. Helpotamme orivalintaasi! OMAT KILPAILUNÄYTÖT, SUKU JA HUIPPURAKENNE OVAT EDUKSI, MUTTA JÄLKELÄISNÄYTÖT RATKAISEVAT! Zoogin Turbo Thrust Iisalmi Keepitinthefamily Karstula Arvoisa Suomalainen Tammanomistaja Autamme sinua vähentämään

Lisätiedot

JALOSTUKSEN JA KASVATUKSEN VUOSI 2014 Jalostuspäivät Joensuu 11.-12.2.2015 Minna Mäenpää Suomen Hippos ry

JALOSTUKSEN JA KASVATUKSEN VUOSI 2014 Jalostuspäivät Joensuu 11.-12.2.2015 Minna Mäenpää Suomen Hippos ry JALOSTUKSEN JA KASVATUKSEN VUOSI 2014 Jalostuspäivät Joensuu 11.-12.2.2015 Minna Mäenpää Suomen Hippos ry Suomen Hippoksen jalostuspalvelut Organisaatiomuutokset 15.9. alkaen Suvi Louhelainen aloitti jalostuspalveluiden

Lisätiedot

Jalostusvuosi 2013. Jalostuspäivät 12. 13.2.2014, Pori Minna Mäenpää Jalostusjohtaja Suomen Hippos ry. Kuvat:Hippola

Jalostusvuosi 2013. Jalostuspäivät 12. 13.2.2014, Pori Minna Mäenpää Jalostusjohtaja Suomen Hippos ry. Kuvat:Hippola Jalostusvuosi 2013 Jalostuspäivät 12. 13.2.2014, Pori Minna Mäenpää Jalostusjohtaja Suomen Hippos ry Kuvat:Hippola Hippoksen jalostustoiminnan muutoksia Merkittäviä henkilömuutoksia Jalostusjohtaja Terttu

Lisätiedot

JUUAN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY keskiviikkona 20.5.2009 KLO 9 (harjoitusravirata, Lonkaantie 483 B, Vihtasuo)

JUUAN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY keskiviikkona 20.5.2009 KLO 9 (harjoitusravirata, Lonkaantie 483 B, Vihtasuo) JUUAN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY keskiviikkona 20.5.2009 KLO 9 (harjoitusravirata, Lonkaantie 483 B, Vihtasuo) Ohjeellinen aikataulu arvosteluille: klo 9.00 Näyttelyn avaus klo 9.05 1-vuotiaat suomenhevosvarsat

Lisätiedot

Suomen Hippos ry ja tytäryhtiöt

Suomen Hippos ry ja tytäryhtiöt Tunnusluvut 2015 Suomen Hippos ry ja tytäryhtiöt SUOMEN HIPPOS RY Raviurheilun ja hevoskasvatuksen keskusjärjestö Pitää rekisteriä ja kantakirjaa kaikista Suomessa kasvatettavista hevosroduista Johtaa

Lisätiedot

Huutokauppahevosten isäoriit 2008

Huutokauppahevosten isäoriit 2008 Huutokauppahevosten isäoriit 2008 AMIGO HALL 10,9 $928.183 2000 US (Balanced Image Ali s Cat Meadow Road) 2-vuotiaana toinen Canadian Breeders Championshipissä. 3-vuotiaana voitti Hambletonianin, Ontario

Lisätiedot

Ypäjä Ilkka Klemolan esitys Mestarikasvattajien seminaarissa Ypäjällä

Ypäjä Ilkka Klemolan esitys Mestarikasvattajien seminaarissa Ypäjällä Ypäjä 12.3.2016 Ilkka Klemolan esitys Mestarikasvattajat-hankkeen 1. luentosarjaan. Esityksessä pohditaan pinnallisesti lähinnä lämminveristen hevosten kasvattamiseen ja jalostamiseen liittyviä aihepiirejä

Lisätiedot

MYLVERIN MIINA 246001S00122100 Tamma synt. 6.7.2012

MYLVERIN MIINA 246001S00122100 Tamma synt. 6.7.2012 74 MYLVERIN MIINA 246001S00122100 Tamma synt. 6.7.2012 Joihuri 20,8 Putuliina 53,9 Poika-Siro 27,3 Aviisitar 31,4 Utun Ruutu 24,1 Kohu-Tähti 36,6 Virhakka 26,9 Ero-Siro 27,1 Joihuli 24,2 Aviisi 30,8 Ruutu-Poika

Lisätiedot

Isäoriit LÄMMINVERISET:

Isäoriit LÄMMINVERISET: Isäoriit LÄMMINVERISET: AGA KHAN BOKO 11,8a 14,7 1.190.903 kr 43 10-4-2 2007 S (Viking Kronos - Quicksilver Lobell - Speedy Crown) Aloitti kilpailemisen kolmivuotiaana ja voitti kaksi viidestä startistaan.

Lisätiedot

Huutokauppahevosten isäoriit 2009

Huutokauppahevosten isäoriit 2009 Huutokauppahevosten isäoriit 2009 ADAMS HALL 10,2a 3.597.323 kr 2001 US (Garland Lobell- Amour Angus- Magna Force) Adams Hall on kilpaillut menestyksekkäästi vanhempana Ruotsissa. Mm. toinen Åby Stora

Lisätiedot

pv pvm paikka prof Toto75 Toto65 Toto5 lr kesä Toto4 finaali Huom ke 1.1.2014 Helsinki X X uudenvuodenpv

pv pvm paikka prof Toto75 Toto65 Toto5 lr kesä Toto4 finaali Huom ke 1.1.2014 Helsinki X X uudenvuodenpv ke 1.1.2014 Helsinki uudenvuodenpv to 2.1.2014 Kouvola pe 3.1.2014 Pori pe 3.1.2014 Kaustinen la 4.1.2014 Tampere su 5.1.2014 Kuopio ma 6.1.2014 Jyväskylä loppiainen ti 7.1.2014 Seinäjoki ke 8.1.2014 Forssa

Lisätiedot

BREATHTAKING KEMP 246001L00121009 Tamma synt. 18.3.2012

BREATHTAKING KEMP 246001L00121009 Tamma synt. 18.3.2012 BREATHTAKING KEMP 246001L00121009 Tamma synt. 18.3.2012 1 Citation Lindy 11,1 Illustrious Kemp 13,4 Cantab Hall 08,9 Benedicta Jet 14,0 Credit Winner 10,6 Cara Black Jet 14,8 Self Possessed 09,4 Canland

Lisätiedot

Solvalla - lauantai 28.5.2011

Solvalla - lauantai 28.5.2011 Solvalla - lauantai 28.5.2011 E.L. Mikko ja Rydens Cindy finaaliin Lauantain päälähdössä Sweden Cupissa juoksee kaksi suomalaishevosta, molemmat ensimmäisessä karsintalähdössä. E.L. Mikko tekee toisen

Lisätiedot

CARMITA 246001S00102388 Tamma synt. 19.7.2010

CARMITA 246001S00102388 Tamma synt. 19.7.2010 1 CARMITA 246001S00102388 Tamma synt. 19.7.2010 Cameron 22,7 Jonatar 41,9 Suikun Ero 22,2 Luonnos-Stella 29,1 Vokker 22,3 Ilo-Jonna 33,9 Suikku 24,3 Eron-Veti 36,5 Luonnos 28,4 Annabella Forte 25,4 Halla

Lisätiedot

SAHARA ROUGE 246001L00111118 Ori synt. 22.2.2011

SAHARA ROUGE 246001L00111118 Ori synt. 22.2.2011 44 SAHARA ROUGE 246001L00111118 Ori synt. 22.2.2011 Make It Happen 11,4 Conway Hall 11,1 Meadowbranch Magic 16,4 Garland Lobell 11,8 Amour Angus 16,6 Making Miracles 16,4 Isadora Laukko 13,0 Choctaw Brave

Lisätiedot

Huutokauppahevosten isäoriit 2007

Huutokauppahevosten isäoriit 2007 Huutokauppahevosten isäoriit 2007 ALF PALEMA 11,2 $1.106.842 25 7-4-1 1989 US (Speedy Somolli Highland Bridget Super Bowl) Alf Palema voitti kaksivuotiaana kaksi kauden yhdeksästä startista. Kolmevuotiaana

Lisätiedot

HARJOITUSRAVIT JOENSUUN RAVIRADALLA SUNNUNTAINA KLO 12:00

HARJOITUSRAVIT JOENSUUN RAVIRADALLA SUNNUNTAINA KLO 12:00 HARJOITUSRAVIT JOENSUUN RAVIRADALLA SUNNUNTAINA 30.9. KLO 12:00 Harjoitusravien lähdöt ajetaan tasoituslähtöinä, joissa on noudatettava ravikilpailusääntöjä ja ajettava sarjamäärityksen mukaista nopeutta.

Lisätiedot

RAHASARJAT. Lämminveriset TO 2.5.2013 Kouvola 6 Tasoitusajo 2100 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij. Suom. synt. p. 0 + 20 m/ 700 enint.

RAHASARJAT. Lämminveriset TO 2.5.2013 Kouvola 6 Tasoitusajo 2100 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij. Suom. synt. p. 0 + 20 m/ 700 enint. RAHASARJAT Lämminveriset TO 2.5.2013 Kouvola 6 Tasoitusajo 2100 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij. Suom. synt. p. 0 + 20 m/ 700 enint. 700 1400 TO 9.5.2013 Mikkeli 6 Tasoitusajo 2120 m etus. ensisij.

Lisätiedot

ORINÄYTTELYT KIURUVEDELLÄ TI 15. MAALISKUUTA 2011

ORINÄYTTELYT KIURUVEDELLÄ TI 15. MAALISKUUTA 2011 ORINÄYTTELYT KIURUVEDELLÄ TI 15. MAALISKUUTA 2011 AIKATAULU RAVIHEVOSET Klo 8.30 Suomenhevoset J-suunta: Ensin eläinlääkärin tarkastus, liikkeet, mittaus, arvostelu ja valokuvaus, jonka jälkeen ajokoe.

Lisätiedot

RAHASARJAT Lämminveriset

RAHASARJAT Lämminveriset RAHASARJAT Lämminveriset SU 7.9.2014 Paikallisravit 4 Tasoitusajo 2060 m p. 0 + 20 m/ 150 enint. 750 100 PE 19.9.2014 Forssa 7 Tasoitusajo 2140 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij. Suom. synt. p. 0 +

Lisätiedot

NÄYTTELYOHJELMA TAMMA- JA VARSANÄYTTELY 23.9.2010 ROVANIEMI

NÄYTTELYOHJELMA TAMMA- JA VARSANÄYTTELY 23.9.2010 ROVANIEMI NÄYTTELYOHJELMA TAMMA- JA VARSANÄYTTELY 23.9.2010 ROVANIEMI Näyttelymaksu 20 / varsa ja 60 / tamma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Esitettäville varsoille ja tammoille passit mukaan! Aikataulu on

Lisätiedot

Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Kouvolassa 23.4.2009 klo 9.00

Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Kouvolassa 23.4.2009 klo 9.00 Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Kouvolassa 23.4.2009 klo 9.00 AIKATAULU 8.30 ilmoittautuminen tallikahviossa 8.55 näyttelyn avaus 9.00 1-vuotiaiden lv varsojen arvostelu (10)

Lisätiedot

REAL CRITIC 246001L00092292 Ori synt. 2.7.2009

REAL CRITIC 246001L00092292 Ori synt. 2.7.2009 54 REAL CRITIC 246001L00092292 Ori synt. 2.7.2009 Scarlet Knight 10,0 Pine Chip 09,0 Ruby Crown 14,6 Arndon 10,9 Pine Speed 15,2 Incredible Nevele 12,1 Crown Thy Good 16,8 Music Critic - Mr Vic 11,1 Critic

Lisätiedot

20.1.2015. Läsnä: Heikki Kankainen puheenjohtaja paikalla. Heikki Hämäläinen Marjo Moilanen paikalla, saapui klo 17.20

20.1.2015. Läsnä: Heikki Kankainen puheenjohtaja paikalla. Heikki Hämäläinen Marjo Moilanen paikalla, saapui klo 17.20 PÖYTÄKIRJA 1(6) Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry:n johtokunnan kokous Aika: Maanantaina 12.1.2015 klo 17.00 Paikka: Killerjärvi, Perinneravintola Läsnä: Markku Koskela Markku Hatakka Heikki Hämäläinen

Lisätiedot

Viikonpäivä Päivämäärä Paikkakunta Toto4 Toto75 Toto65 Lounasravit Kesäravit Toto75-finaalit Muuta to 1.1.2015 Kouvola X pe 2.1.2015 Seinäjoki X pe

Viikonpäivä Päivämäärä Paikkakunta Toto4 Toto75 Toto65 Lounasravit Kesäravit Toto75-finaalit Muuta to 1.1.2015 Kouvola X pe 2.1.2015 Seinäjoki X pe Viikonpäivä Päivämäärä Paikkakunta Toto4 Toto75 Toto65 Lounasravit Kesäravit Toto75-finaalit Muuta to 1.1.2015 Kouvola X pe 2.1.2015 Seinäjoki X pe 2.1.2015 Pori X la 3.1.2015 Tampere X su 4.1.2015 Kuopio

Lisätiedot

ELOKUU. Suurkilpailut

ELOKUU. Suurkilpailut ELOKUU ilmoittamispäivä rata ravipäivä maanantai 25.7. Joensuu ma 1.8. keskiviikko 27.7. Lappeenranta ti 2.8. torstai 28.7. Toto65 Helsinki ke 3.8. Oulu ke 3.8. perjantai 29.7. Kouvola to 4.8. Forssa pe

Lisätiedot

Myynnissä 100 varsaa! varsahuutokauppa. www.hevoshuutokaupat.fi

Myynnissä 100 varsaa! varsahuutokauppa. www.hevoshuutokaupat.fi 3 Myynnissä 100 varsaa! varsahuutokauppa ypäjä 12.9.2014 www.hevoshuutokaupat.fi VARSA- HUUTOKAUPPA 2014 Perjantaina 12.9. klo 18 Ypäjän Hevosopisto, Ypäjä Aikataulu Klo 12-14 Varsat saapuvat Ypäjälle

Lisätiedot

HUHTIKUU Kilpailupäivät

HUHTIKUU Kilpailupäivät HUHTIKUU Kilpailupäivät 1 Perjantai Jyväskylä Oulu 17 Sunnuntai Joensuu Tornio 2 Lauantai Toto76 FORSSA 18 Maanantai Oulu 3 Sunnuntai Seinäjoki Kouvola 19 Tiistai Tampere 4 Maanantai Kaustinen 20 Keskiviikko

Lisätiedot

Nykyaikainen Ranskalainen Ravuri

Nykyaikainen Ranskalainen Ravuri Nykyaikainen Ranskalainen Ravuri Jalostuspäiv ivät 16.2.2008 Jyväskyl skylä Markku Vartiainen, Ravivalmentaja, kasvattaja ja omistaja Sisält ltö - Ranskan raviurheilun facts & kehitystrendit PMU SECF Raviradat

Lisätiedot

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Karstula to 11.6.2009 klo 10. Karstulan ravirata

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Karstula to 11.6.2009 klo 10. Karstulan ravirata TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Karstula to 11.6.2009 klo 10 Karstulan ravirata 1-vuotiaat lämminveriset: 1. T.H. Trophy Star 08-1705 synt. 21.05.2008 tamma Express Merett S-03-4920 / Trophy Hall US-XM-023 / Angus

Lisätiedot

YODA KEMP L Ori synt

YODA KEMP L Ori synt 6 YODA KEMP 246001L00091096 Ori synt. 4.5.2009 Jailhouse Joey 10,9 Muscles Yankee 09,9 Jailhouse Rock 14,3 Valley Victory 11,8 Maiden Yankee 13,6 Balanced Image 13,8 Jailbird Sal 14,2 Key To Love - Tenor

Lisätiedot

YUMA KEMP L Ori synt

YUMA KEMP L Ori synt 30 Diesel Don 09,9 YUMA KEMP 246001L00091429 Ori synt. 15.5.2009 Muscles Yankee 09,9 Yankee Blondie 14,5 Maiden Yankee American Winner 10,0 Yankee Bambi Peppermint Yankee 15,9 Striking Sahbra 12,1 Provocative

Lisätiedot

Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Virolahdella 20.10.2015 klo 9.00

Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Virolahdella 20.10.2015 klo 9.00 Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Virolahdella 20.10.2015 klo 9.00 AIKATAULU 8.30 ilmoittautuminen Nestori maneesissa alkaa 8.55 näyttelyn avaus 9.00 1-vuotiaiden sh varsojen

Lisätiedot

Läsnä: Heikki Kankainen puheenjohtaja paikalla. Timo Mäkinen paikalla poistui klo Sari Piirainen sihteeri paikalla

Läsnä: Heikki Kankainen puheenjohtaja paikalla. Timo Mäkinen paikalla poistui klo Sari Piirainen sihteeri paikalla PÖYTÄKIRJA 1(5) Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry:n johtokunnan kokous Aika: 20.1.2017 klo 18.00 Paikka: Killerjärvi, Perinneravintola Läsnä: Markku Koskela Markku Hatakka Heikki Hämäläinen poistui klo

Lisätiedot

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. Ypäjä

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. Ypäjä 10 10 Myynnissä Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! VARSAHUUTOKAUPPA Ypäjä 14.9.2018 www.hevoshuutokaupat.fi VARSA- HUUTOKAUPPA 2018 Perjantaina 14.9. klo 18 Ypäjän Hevosopisto, Ypäjä Aikataulu Klo 12-14

Lisätiedot

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Hankasalmi 25.9.2015 klo 9 Varnes Hippos Hankasalmen ravirata Hankasalmentie 634 Näyttelyn aikataulu: 8.30 alkaen Ilmoittautuminen - 1-v. varsat - muut varsat: ilmoittautuminen

Lisätiedot

MAS AIGLE L Ori synt

MAS AIGLE L Ori synt MAS AIGLE 246001L00131053 Ori synt. 24.4. 2013 1 Juliano Star 12,8 Yankee Groenhof Buvetier d Aunou 14,4 Star Gédé 15,9 Muscles Yankee 09,9 Classic Beauty 12,5 Royal Prestige 11,6 Nesmile 17,4 Florestan

Lisätiedot

Myynnissä 100 varsaa! varsahuutokauppa. www.hevoshuutokaupat.fi

Myynnissä 100 varsaa! varsahuutokauppa. www.hevoshuutokaupat.fi 3 Myynnissä 100 varsaa! varsahuutokauppa ypäjä 12.9.2014 www.hevoshuutokaupat.fi VARSA- HUUTOKAUPPA 2014 Perjantaina 12.9. klo 18 Ypäjän Hevosopisto, Ypäjä Aikataulu Klo 12-14 Varsat saapuvat Ypäjälle

Lisätiedot

Myynnissä. Myynnissä. 104 varsaa! varsahuutokauppa. varsahuutokauppa. ypäjä 11.9.2015. www.hevoshuutokaupat.fi. www.hevoshuutokaupat.

Myynnissä. Myynnissä. 104 varsaa! varsahuutokauppa. varsahuutokauppa. ypäjä 11.9.2015. www.hevoshuutokaupat.fi. www.hevoshuutokaupat. 10 10 Myynnissä 104 Myynnissä varsaa! 104 varsaa! varsahuutokauppa varsahuutokauppa ypäjä 11.9.2015 www.hevoshuutokaupat.fi www.hevoshuutokaupat.fi VARSA- HUUTOKAUPPA 2015 Perjantaina 11.9. klo 18 Ypäjän

Lisätiedot

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Saarijärvi klo 10. Tarvaalan koulutila Pohjoisen Keski-Suomen Oppimiskeskus

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Saarijärvi klo 10. Tarvaalan koulutila Pohjoisen Keski-Suomen Oppimiskeskus TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Saarijärvi 9.6.2010 klo 10 Tarvaalan koulutila Pohjoisen Keski-Suomen Oppimiskeskus 1-vuotiaat lämminveriset: 1. Leemark's August 246001L00092242 synt. 16.05.2009 ori Mustanruunikko,Tähti,

Lisätiedot

Enn. 1.24,4a, 1.26,9, voittos. 44.080 e, 30: 4-5-3, 1.469 euroa/startti. Voit.% 13,3, sij.% 40,0, laukka% 46,7, hyl.% 23,3.

Enn. 1.24,4a, 1.26,9, voittos. 44.080 e, 30: 4-5-3, 1.469 euroa/startti. Voit.% 13,3, sij.% 40,0, laukka% 46,7, hyl.% 23,3. Vermon yksityistarkastus 28.3.2014 Mitat (cm) esitetään seuraavassa järjestyksessä: säkäkorkeus, lautaskorkeus, rungon pituus, rinna n leveys, rinnan ympärys, etusäären ympärys ja kuntoluokka (1 5). Pisteet

Lisätiedot

VARSA- HUUTOKAUPPA klo 18 Ypäjän Hevosopistolla TERVETULOA. Myynnissä 88 huippusukuista varsaa!

VARSA- HUUTOKAUPPA klo 18 Ypäjän Hevosopistolla TERVETULOA. Myynnissä 88 huippusukuista varsaa! 7.9.2012 klo 18 Ypäjän Hevosopistolla 3 VARSA- HUUTOKAUPPA Myynnissä 88 huippusukuista varsaa! BWT High Voltage s.2009 14,8a 16,9 27.744 mm. 2v. Kasvattajakruunun ja Tammakriteriumin kakkonen, Tapiola

Lisätiedot

VERMON TAMMA-JA VARSANÄYTTELY 27.10.2011 klo 10 VERMONS STO-OCH FÖLUTSTÄLLNING

VERMON TAMMA-JA VARSANÄYTTELY 27.10.2011 klo 10 VERMONS STO-OCH FÖLUTSTÄLLNING VERMON TAMMA-JA VARSANÄYTTELY 27.10.2011 klo 10 VERMONS STO-OCH FÖLUTSTÄLLNING Aikataulu Tidtabell Varsojen arvostelu alkaa ohjelman mukaisessa järjestyksessä. Arvosteluvauhti on noin 6 varsaa tunnissa.

Lisätiedot

Tunnusluvut 2013. Massive Babe / Mika Forss, Solvalla 3-vuotiaiden tammojen ME 11,0 / 1609m

Tunnusluvut 2013. Massive Babe / Mika Forss, Solvalla 3-vuotiaiden tammojen ME 11,0 / 1609m Tunnusluvut 2013 Massive Babe / Mika Forss, Solvalla 3-vuotiaiden tammojen ME 11,0 / 1609m Suomen Hippos ry Vastaa ravikilpailutoiminnasta Rekisteröi kaikki kavioeläimet Tuottaa hevosalan jalostuspalveluja

Lisätiedot

pv pvm paikka arkiprofiili Toto65 Toto76 finaali lr kesä Toto4 Huom pe 1.1.2016 Pori X la 2.1.2016 Tampere x su 3.1.2016 Forssa X ma 4.1.

pv pvm paikka arkiprofiili Toto65 Toto76 finaali lr kesä Toto4 Huom pe 1.1.2016 Pori X la 2.1.2016 Tampere x su 3.1.2016 Forssa X ma 4.1. pe 1.1.2016 Pori la 2.1.2016 Tampere su 3.1.2016 Forssa ma 4.1.2016 Jyväskylä ti 5.1.2016 Seinäjoki ke 6.1.2016 Helsinki to 7.1.2016 Lahti pe 8.1.2016 Kuopio pe 8.1.2016 Kaustinen la 9.1.2016 Turku su

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 11.9.2014 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

Hippoksen Jalostuspäivät 14.2.2013 Kuopio Antti Karhila

Hippoksen Jalostuspäivät 14.2.2013 Kuopio Antti Karhila Hippoksen Jalostuspäivät 14.2.2013 Kuopio Antti Karhila Suku vai yksilö? Suku kertoo millainen hevosen pitäisi olla, kilpailunäytöt miltä se näyttää ja omat jälkeläiset millainen se on Yksilön omat saavutukset

Lisätiedot

Ennakkomaksullisten kilpailujen eräpäiviä syys-lokakuu

Ennakkomaksullisten kilpailujen eräpäiviä syys-lokakuu Ennakkomaksullisten kilpailujen eräpäiviä syys-lokakuu 15.9. Kymenlaakso-ajo L3FI Kouvola v. 10 synt. 4. erä 70 30.9. Jokimaa Tekee Tähtiä L Lahti 2. erä 100 Lämminverikriterium L3FI Tampere v. 12 synt.

Lisätiedot

Luettelonumero: 44. Luettelonumero: 8, 29, 70

Luettelonumero: 44. Luettelonumero: 8, 29, 70 HUUTOKAUPAN ISÄORIIT 2010 ABANO AS 10,2a 2.178.879 52 24-7-6 1997 DE (Dylan Lobell-Armbro Junction-Meadow Road) Voitti Breeders Crownin 2- ja 3-vuotiaana, voitti 3-vuotiaana Saksan Derbyn sekä Orsi Mangellin.

Lisätiedot

Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry

Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry Kymen- Karjalan Hevosjalostusliitto ry Varsanäyttely Kouvolassa 13.10.2018 raviradalla klo 9.00 AIKATAULU 8.30 Ilmoittautuminen raviradan tallikahviossa alkaa 8.55 näyttelyn avaus pj tuomari Jenni Timlin

Lisätiedot

KAINUUN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY:N. TAMMA- JA VARSANÄYTTELY la klo Kainuun raviradalla

KAINUUN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY:N. TAMMA- JA VARSANÄYTTELY la klo Kainuun raviradalla KAINUUN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY:N TAMMA- JA VARSANÄYTTELY la 20.09.2014 klo 10.00 Kainuun raviradalla Lautakunta: Pj Markku Nisula, Kimmo Oikarinen, Feija Lindgren, Hannu Huusko Näyttelyn aikataulu : 9.30

Lisätiedot

Oriin vaikutus tamman tiinehtymiseen

Oriin vaikutus tamman tiinehtymiseen Oriin vaikutus tamman tiinehtymiseen Jenni Sairanen Helsingin Yliopisto, Kotieläintieteen laitos. Jenni.Sairanen@helsinki.fi Esityksen pohjana väitöstutkimukseni osat: Sukusiitoksen ja muiden geneettisten

Lisätiedot

RAHASARJAT Lämminveriset PE 1.7.2016 Pori 6 Tasoitusajo 2100 m p. 0 + 20 m/ 1000 enint. 1000 etus. ensisij. 3-5-v. etus. toissij. 1000 LA 2.7.2016 Sodankylä 6 Tasoitusajo 2060 m p. 0 + 20 m/ 700 enint.

Lisätiedot

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Kainuun Hevosjalostusliitto ry TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Kainuun raviradalla LA 14.10.2017 KLO 9.00 Aikataulu: 8.15 Sisäänkirjoitus aukeaa 8.30 Varsojen mittaus alkaa 9.00 Näyttelyn avaus 9.10 1-vuotiaiden

Lisätiedot

SUOMENHEVONEN. Vauhtia. Voimaa. Tunnetta.

SUOMENHEVONEN. Vauhtia. Voimaa. Tunnetta. SUOMENHEVONEN Vauhtia. Voimaa. Tunnetta. Suomenhevonen Suomenhevonen on Suomen kansallishevonen ja ainoa alkuperäinen kotimainen hevosrotu. Suomenhevosia on Suomessa noin 20 000. Suomenhevosvarsoja syntyy

Lisätiedot

RAHASARJAT Lämminveriset

RAHASARJAT Lämminveriset RAHASARJAT Lämminveriset SU 2.6.2013 Kalajoki 6 Tasoitusajo 2060 m etus. Suom. synt. p. 0 + 20 m/ 500 enint. 1000 400 MA 3.6.2013 Oulu 7 Tasoitusajo 2120 m etus. Suom. synt. hyv. enint. 3-v. 20 m. p. 0

Lisätiedot

Laitilan Seudun Hevosyhdistys ry

Laitilan Seudun Hevosyhdistys ry VARSINAIS-SUOMEN HEVOSJALOSTUSLIITTO ry:n VARSANÄYTTELY Uudessakaupungissa Kallelan oriasemalla Isonummentie 232, Kalanti Laitilan Seudun Hevosyhdistys ry Aikataulu: 11:30 Varsojen ilmoittautuminen alkaa

Lisätiedot

KATALOGI HEVOSKASVATTAJILLE. Kallelan Oriasema

KATALOGI HEVOSKASVATTAJILLE. Kallelan Oriasema Kallela 2017 KATALOGI HEVOSKASVATTAJILLE Kallelan Oriasema WWW.CALLELA.NET Kallelan Oriasema WWW.CALLELA.NET Kohti uutta nousua! Hevostaloudessa on tapahtunut paljon hyvää viimeisen parin vuoden aikana

Lisätiedot

1-vuotiaat suomenhevoset:

1-vuotiaat suomenhevoset: 1-vuotiaat 1. Sister Rachel 08-2405 synt. 13.06.2008 tamma Punaruunikko,Kapea tähti, otj puolisukka jossa muutama musta täplä ruunulla ja kjko, vtj kavion kanta valkea ja valkea täplä eturuunulla ja jvko

Lisätiedot

REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY.

REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY. REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY. VUOSIKERTOMUS 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2012 REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY. HALLITUKSEN KOKOONPANO: Raimo Saarela, puheenjohtaja Pirkko Hanhineva, sihteeri Tapani Saartoala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VAN KEMP 07-1572 Ori synt. 29.5.2007

VAN KEMP 07-1572 Ori synt. 29.5.2007 Power To Charm 10,4 Malabar Man 10,4 Velvet Sauce 12,7 VAN KEMP 07-1572 Ori synt. 29.5.2007 1 Supergill 10,6 Lady Love Mcblur 14,2 Crowning Point 10,9 Saucy Jessie 15,5 Karen Kemp 16,1 Express Ride 10,2

Lisätiedot

2. Strong Romancia Carrus, tammavarsa, Sir Donnerhall-Fürst Romancier-Weltcup. 3. Fernando Carrus, orivarsa, Fürstenball-Wolkentanz I-Wanderbursch II

2. Strong Romancia Carrus, tammavarsa, Sir Donnerhall-Fürst Romancier-Weltcup. 3. Fernando Carrus, orivarsa, Fürstenball-Wolkentanz I-Wanderbursch II 1 MYYNNISSÄ OLEVAT CARRUS MAITOVARSAT 2016 1. Foundini Carrus, orivarsa, Foundation-Dominion-Weltmeyer 2. Strong Romancia Carrus, tammavarsa, Sir Donnerhall-Fürst Romancier-Weltcup 3. Fernando Carrus,

Lisätiedot

kantakirjattavien tammojen arvostelu, mittaus ja valokuvaus numerojärjestyksessä

kantakirjattavien tammojen arvostelu, mittaus ja valokuvaus numerojärjestyksessä Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Lappeenrannassa 13.10.2011 klo 9.00 AIKATAULU VARSAT 8.30 ilmoittautuminen tallikahviossa alkaa 8.55 näyttelyn avaus 9.00 1-vuotiaiden sh varsojen

Lisätiedot

(klo 11.30 kantakirjattavien tammojen ajokokeet alkavat)

(klo 11.30 kantakirjattavien tammojen ajokokeet alkavat) JOENSUUN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Tiistaina 9.10.2012 klo 9.00 (ravirata, Linnunlahdentie) Ohjeellinen aikataulu arvosteluille: klo 08.30 Varsojen ilmoittautuminen alkaa klo 08.45 Varsojen mittaus valjastushalli

Lisätiedot

Kriterium. huutokauppa. 6.10.2006 klo 18 Teivon raviradalla. Myynnissä 57 huippusukuista varsaa. Meklareina toimivat Markku Heikkilä ja Jussi Paavola

Kriterium. huutokauppa. 6.10.2006 klo 18 Teivon raviradalla. Myynnissä 57 huippusukuista varsaa. Meklareina toimivat Markku Heikkilä ja Jussi Paavola 6.10.2006 klo 18 Teivon raviradalla 3 Kriterium huutokauppa Myynnissä 57 huippusukuista varsaa Meklareina toimivat Markku Heikkilä ja Jussi Paavola TERVETULOA! KRITERIUM HUUTOKAUPPA 2006 Perjantaina 6.10.

Lisätiedot

Kainuun raviradalla LA KLO Aikataulu:

Kainuun raviradalla LA KLO Aikataulu: Kainuun Hevosjalostusliitto ry TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Kainuun raviradalla LA 22.09.2018 KLO 9.00 Aikataulu: 8.15 Sisäänkirjoitus aukeaa 8.30 Varsojen mittaus alkaa 9.00 Näyttelyn avaus 9.10 1-vuotiaiden

Lisätiedot

KAINUUN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY:N. TAMMA- JA VARSANÄYTTELY la 10.10.2015 klo 9.00 Kainuun raviradalla

KAINUUN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY:N. TAMMA- JA VARSANÄYTTELY la 10.10.2015 klo 9.00 Kainuun raviradalla KAINUUN HEVOSJALOSTUSLIITTO RY:N TAMMA- JA VARSANÄYTTELY la 10.10.2015 klo 9.00 Kainuun raviradalla Lautakunta: Pj Markku Nisula, Kimmo Oikarinen, Feija Lindgren, Jussi Räihälä Näyttelyn aikataulu : 8.30

Lisätiedot

VARSAT: 1-vuotiaat lämminveriset:

VARSAT: 1-vuotiaat lämminveriset: Näyttelyohjelma: 21.05.2008 Lieksa Sivu: 1 VARSAT: 1-vuotiaat lämminveriset: Chip 07-2198 synt. 02.07.2007 ori Choco Chip Hanover US-TC-588 / Chocolate 97-2226 / Armbro Admiral C-128-NX Kasv.Jorma Pehkonen

Lisätiedot

Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Virolahdella klo 9.00

Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Virolahdella klo 9.00 Kymen-Karjalan Hevosjalostusliitto ry tamma- ja varsanäyttely Virolahdella 21.4.2009 klo 9.00 AIKATAULU 8.30 ilmoittautuminen alkaa maneesin kahviossa 8.55 näyttelyn avaus, 9.00 1-vuotiaiden sh varsojen

Lisätiedot

Läsnä: Heikki Kankainen puheenjohtaja paikalla. Heikki Hämäläinen. Janne Jääskeläinen Sari Piirainen sihteeri paikalla

Läsnä: Heikki Kankainen puheenjohtaja paikalla. Heikki Hämäläinen. Janne Jääskeläinen Sari Piirainen sihteeri paikalla PÖYTÄKIRJA 1(5) Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry:n johtokunnan kokous Aika: ma 29.1.2018 klo 18.00 Paikka: Killerjärvi, Perinneravintola Läsnä: Markku Koskela Markku Hatakka Heikki Hämäläinen Marjo

Lisätiedot

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2017 23.2.2017 Horse Show osallistumisoikeudet jaetaan kilpailukalenterin mukaisessa aikajärjestyksessä. Mikäli ratsukko on saavuttanut osallistumisoikeuden

Lisätiedot

SUOMENHEVOSRATSU Työryhmän linjauksia Teivo

SUOMENHEVOSRATSU Työryhmän linjauksia Teivo SUOMENHEVOSRATSU Työryhmän linjauksia 9.5.2015 Teivo ORIIDEN ARVOSTELU JA PALKITSEMINEN Perusvaatimukset oriin tulee olla merkitty suomenhevosten rekisteriin oriin tulee olla vähintään 4 vuotias Kilpailutulosvaatimukset

Lisätiedot

VARSA- HUUTOKAUPPA klo 18 Ypäjän Hevosopistolla TERVETULOA! Myynnissä 80 huippusukuista varsaa!

VARSA- HUUTOKAUPPA klo 18 Ypäjän Hevosopistolla TERVETULOA! Myynnissä 80 huippusukuista varsaa! 6.9.2013 klo 18 Ypäjän Hevosopistolla 3 VARSA- HUUTOKAUPPA Myynnissä 80 huippusukuista varsaa! Bosses Lily s.2009 13,6a 16,1 117.050 mm. Lämminveristen Kriteriumin voittaja 2012, 3-v. Tammakriteriumin

Lisätiedot

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. varsahuutokauppa.

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. varsahuutokauppa. 20. nykymuotoinen Varsahuutokauppa! 10 10 Myynnissä Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! VARSAHUUTOKAUPPA varsahuutokauppa Ypäjä ypäjä 11.9.2015 15.9.2017 www.hevoshuutokaupat.fi 2 VARSA- HUUTOKAUPPA 2017

Lisätiedot

VALTIMON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY 13.10.2008 KLO 9

VALTIMON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY 13.10.2008 KLO 9 VALTIMON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY 13.10.2008 KLO 9 VARSAT: 1-vuotiaat suomenhevoset: 1. Viksu Juttu 2197-07 synt. 14.10.2007 ori BLUP 105 Tummanrautias,Läpikäyvä läsi, alahuuli valkea, mtj etukorkea ksk

Lisätiedot

MeLaRan järjestämissä kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa

MeLaRan järjestämissä kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa Meri-Lapin ratsastajat ry LEHDISTÖTIEDOTE Lahentie 95430 Tornio 29.6.2014 Järjestäjä MeLaRa ry Kilpailu Kansalliset kouluratsastuskilpailut Aika 28.-29.6.2014 Paikka Meri-Lapin Hevospalvelun talli MeLaRan

Lisätiedot

Suomenhevosen kilpailemisen aloitusiän yhteys ravikilpailumenestykseen. Jalostuspäivät 2009 MMM Hanna Salonen

Suomenhevosen kilpailemisen aloitusiän yhteys ravikilpailumenestykseen. Jalostuspäivät 2009 MMM Hanna Salonen Suomenhevosen kilpailemisen aloitusiän yhteys ravikilpailumenestykseen Jalostuspäivät 2009 MMM Hanna Salonen Pro gradu tutkielma helmikuussa 2008 Helsingin yliopiston maatalousmetsätieteellisen tiedekunnan

Lisätiedot

Kolme pientä opinto-ohjaajaa ja suuren suuri lukio

Kolme pientä opinto-ohjaajaa ja suuren suuri lukio Kolme pientä opinto-ohjaajaa ja suuren suuri lukio Järki päätti ottaa selvää, keitä koulussamme hiihtelevät ja opoiksi itseään kutsuvat ihmisolennot todellisuudessa oikein ovat ja mistä he tulevat. Opinto-ohjaajat

Lisätiedot

Luomupihvikarjaa 1.5.2013 alkaen.

Luomupihvikarjaa 1.5.2013 alkaen. Luomupihvikarjaa 1.5.2013 alkaen. Spv tehty vuonna 2008, jolloin tuotantosuunta vaihtui viljatilasta emolehmätilaksi. Rotuina puhtaita herefordeja ja anguksia sekä näiden risteytyksiä. Vuodesta 2011 eteenpäin

Lisätiedot

KERBERA 2291-06 Tamma synt. 23.6.2006

KERBERA 2291-06 Tamma synt. 23.6.2006 28 Saran Salama 20,7 KERBERA 2291-06 Tamma synt. 23.6.2006 Kihin-Muisto 23,1 Vipo 32,2 Hilu 26,1 Kihi Vieteri 21,6 Ponnetar 28,3 ALAKATOS 16 Mervi 1.emä Mervi (Hemeri) *1989 Hemeri 27,2 Marilla 29,2 Hiluri

Lisätiedot

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Petäjävesi 26.9.2012 klo 9. Ruununperän Harjoitusravirata

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Petäjävesi 26.9.2012 klo 9. Ruununperän Harjoitusravirata TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Petäjävesi 26.9.2012 klo 9 Ruununperän Harjoitusravirata 1-vuotiaat suomenhevoset: 1. Krääsä 246001S00111592 synt. 14.05.2011 ori Punarautias,Tähti Hilpetööri 1608-05 / Tikalo 1824-94

Lisätiedot

ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Seinäjoki, raviradan tallialue (Ravitie 9, Seinäjoki) lauantaina 16.9.

ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Seinäjoki, raviradan tallialue (Ravitie 9, Seinäjoki) lauantaina 16.9. ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Seinäjoki, raviradan tallialue (Ravitie 9, 60120 Seinäjoki) lauantaina 16.9.2017 Aikataulu klo 8.30 Ilmoittautuminen alkaa (sisäänkirjoituksen

Lisätiedot

SUOMENHEVOSEN JALOSTUSOHJESÄÄNTÖ

SUOMENHEVOSEN JALOSTUSOHJESÄÄNTÖ Suomen Hippos ry Evira vahvistanut xx.xx.xxxx SUOMENHEVOSEN JALOSTUSOHJESÄÄNTÖ 1. Suomenhevonen Suomenhevonen on ainoa alkuperäinen Suomessa kehitetty hevosrotu. Sitä on jalostettu puhtaana rotuna vuodesta

Lisätiedot

KARSINTAJÄRJESTELMÄ 2018

KARSINTAJÄRJESTELMÄ 2018 HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW KARSINTAJÄRJESTELMÄ 2018 Tervetuloa mukaan kilpailemaan Helsinki International Horse Show hun 17.-21.10.2018 kiehtovaan kansainväliseen ympäristöön Helsingin Jäähalliin.

Lisätiedot

ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Seinäjoki, raviradan tallialue (Ravitie 9, 60120 Seinäjoki) lauantaina 14.5.

ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Seinäjoki, raviradan tallialue (Ravitie 9, 60120 Seinäjoki) lauantaina 14.5. ETELÄ-POHJANMAAN HEVOSJALOSTUSLIITON TAMMA- JA VARSANÄYTTELY Seinäjoki, raviradan tallialue (Ravitie 9, 60120 Seinäjoki) lauantaina 14.5.2016 Aikataulu klo 8.30 Ilmoittautuminen alkaa (sisäänkirjoituksen

Lisätiedot

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. Ypäjä

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. Ypäjä 10 10 Myynnissä Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! VARSAHUUTOKAUPPA Ypäjä 13.9.2019 www.hevoshuutokaupat.fi 2 VARSA- HUUTOKAUPPA 2019 Perjantaina 13.9. klo 18 Ypäjän Hevosopisto, Ypäjä Aikataulu Klo 12-14

Lisätiedot

NOTHOLMENS MELVIN 1837-08 Ori synt. 5.5.2008

NOTHOLMENS MELVIN 1837-08 Ori synt. 5.5.2008 Opisto- Talli 26 Pilven Poika - NOTHOLMENS MELVIN 1837-08 Ori synt. 5.5.2008 1 Ukko-Veto 29,2 Elotar 38,0 Uusi-Veto 24,8 Salli 39,6 Erilo 29,2 Pujotar - Tyrvään Tyyne 32,6 Uno 22,2 Jolkutus 33,1 Vireeni

Lisätiedot

AMALTHEE Huom! Myynnissä 10% osuus! Tamma synt

AMALTHEE Huom! Myynnissä 10% osuus! Tamma synt VIERAS- TALLI 5 Ganymede 11,4 AMALTHEE 06-1164 Huom! Myynnissä 10% osuus! Tamma synt. 11.4.2006 1 BuvetierD Aunou 14,4 Udames Royal Prestige 11,6 Nesmile 17,4 Quioco 16,3 Gadames 14,6 K.W. Microchip Pine

Lisätiedot

Grand Prix kilpailuma a ra ykset

Grand Prix kilpailuma a ra ykset Grand Prix kilpailuma a ra ykset 12.9.2013 Sisällys GP-sarja... 2 Lajiohjelmat... 2 GP 1 osakilpailu, 25m allas... 2 GP 2-osakilpailu, 50m allas... 3 GP 3-osakilpailu, 50m allas... 4 Aikarajat... 4 Kilpailulupamaksu...

Lisätiedot

JUUAN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY keskiviikkona KLO 9 (harjoitusravirata, Lonkaantie 483 B, Vihtasuo)

JUUAN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY keskiviikkona KLO 9 (harjoitusravirata, Lonkaantie 483 B, Vihtasuo) JUUAN TAMMA- JA VARSANÄYTTELY keskiviikkona 20.5.2009 KLO 9 (harjoitusravirata, Lonkaantie 483 B, Vihtasuo) Ohjeellinen aikataulu arvosteluille: klo 9.00 Näyttelyn avaus klo 9.05 1-vuotiaat suomenhevosvarsat

Lisätiedot

Y L E I S E N L U V A N O R I L I S E N S S I H A K E M U S 2 0 1 5

Y L E I S E N L U V A N O R I L I S E N S S I H A K E M U S 2 0 1 5 Y L E I S E N L U V A N O R I L I S E N S S I H A K E M U S 2 0 1 5 SUOMEN HIPPOS RY 2015 Lisenssihakemus oriille, jolla on voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus jalostusluokassa I. Valitse alta hakemustyyppi:

Lisätiedot

RAHASARJAT. SU 15.6.2014 Härmä 5 Tasoitusajo 2000 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij. Suom. synt. p. 0 + 20 m/ 250 enint. 500

RAHASARJAT. SU 15.6.2014 Härmä 5 Tasoitusajo 2000 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij. Suom. synt. p. 0 + 20 m/ 250 enint. 500 RAHASARJAT Lämminveriset TI 3.6.2014 Tampere 7 Tasoitusajo 2100 m etus. Suom. synt. 3-v. p. 0 + 20 m/ 2000 enint. 2000 1000 PE 6.6.2014 Lappeenranta 6 Tasoitusajo 2100 m etus. ensisij. 3-4-v. etus. toissij.

Lisätiedot

suomenhevosoriit 2008

suomenhevosoriit 2008 Kantakirjatut suomenhevosoriit 2008 Suomenhevosoriit Hyväksytty 54 J-suunta 40 - joista uus. 15 R-suunta 3 P-suunta 7 T-suunta 4 - joista Ta 1 Yht. 58 Ori Pauskeri 1643-03J I p. Kiuruvesi 11.3.2008 Ori

Lisätiedot

MATKARAPORTTI Hevosalan opintomatka Ruotsiin Bodeniin 24.4.2014

MATKARAPORTTI Hevosalan opintomatka Ruotsiin Bodeniin 24.4.2014 MATKARAPORTTI Hevosalan opintomatka Ruotsiin Bodeniin 24.4.2014 HevosAgron projektipäällikkö Heini Iinatti osallistui 24.4.2014 Ammattikorkeakoulu Lappian hallinnoiman LaHeKu (Lapin hevostallit kuntoon)

Lisätiedot

Näyttelymaksu 25 / varsa ja 80 / tamma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä.

Näyttelymaksu 25 / varsa ja 80 / tamma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä. Näyttelyohjelma Tamma-ja varsanäyttely 20.9.2012 Näyttelymaksu 25 / varsa ja 80 / tamma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä. Esitettäville varsoille ja tammoille passit mukaan! Aikataulu on

Lisätiedot

Päivä Klo Paikka, nimi Tyyppi Ilmoaika päättyy Puhelinnumero

Päivä Klo Paikka, nimi Tyyppi Ilmoaika päättyy Puhelinnumero Päivä Klo Paikka, nimi Tyyppi Ilmoaika päättyy Puhelinnumero LA 1.8.2015 12.00 Joensuu, Linnunlahti Toto76 23.7.2015 09.00 010 387 8580 tai 010 387 8581 SU 2.8.2015 12.00 Joensuu, Linnunlahti Toto4 24.7.2015

Lisätiedot

Juhlavuosi!! 30v virallista sarjatoimintaa

Juhlavuosi!! 30v virallista sarjatoimintaa - 1 - - 2 - Juhlavuosi!! 30v virallista sarjatoimintaa Uskomatonta, mutta totta se on, alkanut kausi todellakin on 30 kausi virallista lentopallon sarjatoimintaa. Tämä ei suinkaan ole itsestään selvyys

Lisätiedot

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. Ypäjä

Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! Myynnissä VARSAHUUTOKAUPPA. Ypäjä 10 10 Myynnissä Myynnissä 94 varsaa! 104 varsaa! VARSAHUUTOKAUPPA Ypäjä 13.9.2019 www.hevoshuutokaupat.fi VARSA- HUUTOKAUPPA 2019 Perjantaina 13.9. klo 18 Ypäjän Hevosopisto, Ypäjä Aikataulu Klo 12-14

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT 22.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT 22.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 22.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Toto5-pelin käynnistävän Tammasarjan suosikkina lähtee matkaan Kiikkus s Damen poisjäännin jälkeen numero 8 MILLSTONE S LISSOM. Neljättä peräkkäistä voittoa

Lisätiedot