Kodin puhtaus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kodin puhtaus 2012 2013"

Transkriptio

1 Kodin puhtaus

2

3 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit 004 Ultrae 008 Ultrae Mini UUTUUS! 010 Uusi UltraSilencer 014 Ergospace Pölypussittomat imurit 016 UltraPerformer Green-mallisto 018 Electroluxin ekologiset pölynimurit Pikasiivous ja akkuimurit 022 Ultrapower UUTUUS! 024 Ergorapido 2in1 026 Rapido Ilmanpuhdistimet 028 Oxygen Tarvikkeet 030 Suulakkeet 031 Lisätarvikkeet 032 Electrolux perusominaisuudet 033 Suodattimet 034 s-bag -pölypussit Tekniset tiedot 035 Tekniset tiedot

4 Iloa imurointiin.

5 Ultrae electrolux kodin puhtaus 5 Ultrae Imurointia ei yleensä ole pidetty miellyttävänä tai hauskana puuhana. Ei ainakaan tähän asti. Ultrae on testatusti huipputehokas ja erittäin hiljainen. Lisäksi sen käsittely ja liikuttelu on erittäin helppoa. Kaiken tämän ansiosta imurointi on entistä miellyttävämpää se voi olla nyt jopa hauskaa. Huipputason puhdistustehoa Ultrae-imuri on tehokkuudeltaan nimensä veroinen: ultratehokas. Ultrae sai puhdistustehoa mittaavissa suorituskykytesteissä huippupisteet (puolueettoman testin suoritti SLG Prüf- und Zertifi erungs GmbH marraskuussa 2008). Lisäksi Ultrae on Kuluttajalehden kaksinkertainen testivoittaja (Kuluttaja 5/2009 ja 6/2011). Imurin ilmanvirtaus suulakkeesta poistoilmaan asti on tiivistetty ja optimoitu parhaan mahdollisen tehon aikaansaamiseksi. Tehokkaaseen moottoriin yhdistettynä tämä takaa erinomaisen imutehon. Vaivaton käsittely Ultrae on imuri, joka on suunniteltu imuroinnin helppoutta ja miellyttävyyttä ajatellen. Sen käsiteltävyys ja liikkuvuus on sulavaa. Suurten pehmeäpintaisten pyörien ansiosta imuri seuraa käyttäjää vaivattomasti myös kulmissa ja kynnysten yli. Uudessa AeroProsuulakkeessa on pehmeät pyörät ja kaksoisnivellys, mikä varmistaa ohjauksen helppouden ja tarkkuuden. Käsittely on vaivatonta myös imuroinnin jälkeen. Imurin sivuilla ja takana olevissa pidikkeissä voit kätevästi säilyttää suulaketta ja letkua. Suulake on optimoitu täydelliseen pölynpoistoon. Siinä on myös sivuille suunnatut harjakset, jotka keräävät pölyä ja likaa seinänvierustoilta. Joissakin Ultrae-malleissa on moottoroitu suulake tai imuilmalla toimiva turbosuulake, jossa on pyörivät harjakset. Ominaisuus, joka on erityisen kätevä mattojen tehokkaaseen puhdistukseen ja esimerkiksi hiusten ja irtokuitujen imurointiin. Erittäin hiljainen Ultrae-imurissa yhdistyy ainutlaatuisesti huippuluokan puhdistusteho ja hiljainen äänitaso, vain 72 db(a). Ilmavirtaus suulakkeesta poisto-ilmaan saakka on optimaalinen tehokkuuden ja äänitason kannalta. Pyörät ovat pehmeät, joten imurin liikuttelukin on hiljaista.

6

7 Ultrae electrolux kodin puhtaus 7 HEPA H13 -suodatus Pöly ei karkaa Ultrae-imurin täysin tiivistetystä rakenteesta. Poistoilma suodatetaan imurin HEPA H13 -suodattimen lävitse. Suodatin puhdistaa poistoilman 99,95-prosenttisesti. Se vangitsee pienimmätkin pölyhiukkaset, mikä on tärkeää erityisesti allergiasta ja astmasta kärsiville. Ilmanvirtaus Tehokkaan pölynpoiston salaisuus ei ole pelkästään moottorissa, vaan ennen kaikkea tehokkaassa ilmanvirtauksessa. Ilmanvirtaus suulakkeesta aina poistoilmansuodatukseen asti on optimaalinen tehokkuuden ja äänitason kannalta. Ergonominen kädensija Kädensijasta on helppo ohjata imurointia, eikä se rasita rannetta. Kädensija on tavanomaista imurin kädensijaa ohuempi, ja sen pinta on pehmeä. Imutehoa voidaan säätää kädensijan kauko-ohjainpainikkeilla* ergonomisesti kumartelematta. (*tietyt mallit) Pehmeä puskuri Kantokahva toimii kumireunuksensa ansiosta myös puskurina. Tämän vuoksi seiniin tai huonekaluihin ei jää törmäyksissä jälkiä. Myös suulakkeessa on pehmeät kumiliuskat edessä ja sivuilla huonekalujen ja seinien kolhiintumisen estämiseksi. 3 in 1 -suulake Piensuulakkeessa on kolme toimintoa. Yksi ja sama väline toimii harjasuulakkeena, rakosuulakkeena ja tekstiilisuulakkeena. Suulake on aina kätevästi saatavilla, sillä sitä säilytetään imurissa kannen alla. Imutehon ilmaisin eri pinnoille Ultrae-imurin kookas ja selkeä näyttö auttaa valitsemaan oikean tehotason. Optimaalisen imutehon käyttäminen on vieläkin helpompaa, kun imurin kädensijassa on kaukoohjainpainikkeet* ja automaattitoiminto*. Tällöin imuri valitsee automaattisesti sopivan imutehon imuroitavan pinnan mukaan. Voit siirtyä matolta suoraan kovalle lattialle Ultrae säätää imutehon automaattisesti. (*tietyt mallit) s-bag ultra long performance -pölypussi Ultrae-imurissa voidaan käyttää mitä tahansa synteettistä s-bag -pölypussia, mutta testaustulosten mukainen puhdistusteho edellyttää s-bag ultra long performance -pölypusseja. Viiden litran kapasiteetti täyttää tuotenimen asettamat odotukset. Pölypussin mallikoodi: E210B. HEPA H13 suodatin Ergonominen kädensija mahdollistaa ohjauksen rannetta rasittamatta. Samassa piensuulakkeessa on kolme eri toimintoa. Tiivistetty rakenne ja esteetön ilmanvirtaus. Kantokahva on samalla törmäyspuskuri. Kahvan pinta on pehmeä. Digitaalinen näyttö kertoo valitun tehon sekä pölypussin ja suodattimen puhdistustarpeen. Electrolux Ultrae -pölynimuri on saanut Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen.

8 Kompakti ilman kompromisseja.

9 Ultrae Mini electrolux kodin puhtaus 9 Ultrae Mini UltraeMini on innovatiivinen uutuus, joka tarjoaa imuroinnin huipputeknologiaa kompaktissa koossa. Se on hiljainen ja kevyt, silti tehokas, tai kuten me sanomme kompakti ilman kompromisseja. Kompakti ilman kompromisseja UltraeMini vastaa nykypäivän kotien siivoustarpeisiin. Niissä arvostetaan tilan säästymistä, mutta laadun suhteen ei haluta tehdä kompromisseja. Kun UltraeMini-imuria kehitettiin, hyödynsimme kokemuksiamme sen isommasta sisaresta Ultraesta, joka on moninkertaisesti palkittu sekä suorituskykynsä että muotoilunsa ansiosta. UltraeMini on suunniteltu vielä askeleen pidemmälle ja siinä yhdistyvät erinomainen suorituskyky ja hiljaisuus todella kompaktiin muotoiluun. Pieni ja kevyt UltraeMini on helppokäyttöinen ja kevyt kantaa, joten voit vaivatta liikuttaa sitä imuroidessasi. Laakeroidut, pehmeäpintaiset takapyörät on suunniteltu liikkumaan parhaalla mahdollisella tavalla, mikä on tärkeää pienissä tiloissa. Minikoko mahdollistaa imurin säilyttämisen pienessä tilassa, joten muille tavaroille jää enemmän tilaa. Hiljainen ja miellyttävä käyttää Hiljaisen käyntiäänen ansiosta imurointi on vähemmän häiritsevää ja siksi siivoaminen on mukavampaa. Näin hiljaisen imurin ansiosta voit käyttää aikasi paremmin hyödyksesi ja puhua vaikka puhelimessa tai kuunnella musiikkia imuroidessasi! Tehokas puhdistaja Kun UltraeMiniä suunniteltiin, päätavoitteena oli tehdä mahdollisimman tehokas imuri kompaktissa koossa. Siksi voimakas ilmanvirtaus ja erinomainen puhdistuskyky kertovat UltraeMinistä oleellisimman. Se on varustettu Aeropro-suulakkeella, joka tarjoaa testatusti erinomaisen siivoustuloksen ja pölynpoiston. Käyttötehoa ohjataan ergonomisesti kädensijassa olevilla kaukosäätöpainikkeilla ja tyylikäs LED-näyttö kertoo kulloinkin valitun tehon sekä lisäksi myös pölypussin ja suodattimet vaihtotarpeen automaattisesti. Käyttömukavuuden vie huippuunsa automaattinen tehonsäätötoiminto, joka nostaa ja laskee imutehoa itsenäisesti kulloinkin imuroitavan pinnan vaatimusten mukaisesti. 38% pienempi kuin Ultrae Uudistettu AeroProkädensija ja kaukosäätö Huipputason puhdistusteho Hiljainen äänitaso, vain 72 db(a) UltraeMini on Electroluxin 100 vuoden kokemus ja osaaminen imureista tiivistettynä nykypäivän tarpeisiin. Pieni imuri voi nyt olla myös tehokas ja tarjota kaikki samat siivousta helpottavat ominaisuudet kuin isokin laite!

10 Keskivertoimurin äänitaso

11 uusi UltraSilencer electrolux kodin puhtaus 11 Kaikkien aikojen hiljaisin imurimme Uusi UltraSilencer -pölynimuri on niin hiljainen, että voit tehdä imuroinnin aikana asioita, jotka eivät ehkä ole tulleet aiemmin mieleesikään: voit puhua puhelimessa, imuroida lasten nukkuessa huoneessaan tai kuunnella Vivaldia ilman kuulokkeita. UltraSilencerin äänitaso 68 db(a)* tekee siitä hiljaisimman pölynimurimme. Myös äänenlaatu on suunniteltu pehmeämmäksi ja vähemmän häiritseväksi. Tavoitteenamme on tehdä imuroinnista miellyttävämpi kokemus. Vaikka UltraSilencer onkin hiljainen, se tekee täydellisen puhdasta jälkeä. Imuteho on erinomainen ja AeroProsuulakeen pölynpoisto tehokasta. UltraSilencer on tiivis ja sen suodatusteho erinomainen, mikä estää pölyhiukkasia karkaamasta. Kaikkien aikojen hiljaisin imurimme Silent Air Technology -konseptin ansiosta UltraSilencer on 68 db(a):n äänitasollaan hiljaisin pölynimurimme. Silent Air Technology mahdollistaa hyvän imutehon vaatiman tehokkaan ilmanvirtauksen pitäen kuitenkin samaan aikaan äänitason alhaisena. Pölynimurin kaikki sisäosat suulakkeesta aina ilmanpoistoaukkoon asti on muotoiltu aerodynaamisiksi. Laitteen oma ilmanvirtaus ja imuvoima nostavat moottorin "kellumaan" imurin sisällä näin vältetään ylimääräinen tärinä. Tiivistys ja rakenteeseen lisätty, ääntä imevä eristysmateriaali vähentävät melua entisestään. 68 db(a) hiljaisempi kuin luulet. Se uskoo, ken kuulee. Keskivertoimureiden äänitaso on 78 db(a):n luokkaa. Jo 3 desibelin aleneminen tarkoittaa, että äänenvoimakkuus (teknisemmin ilmaistuna äänenpaine) puolittuu. UltraSilencerin äänitaso 68 db(a) on siis käytännössä vain kymmenesosan verran keskivertoimurin 78 db(a):n äänitasosta. Voit kuulla eron kokeilemalla UltraSilenceria itse jälleenmyyjäsi luona. Et ehkä kuule sitä ensin, mutta löydät UltraSilencerin sieltä, missä pölynimureita myydään. Kuuntele musiikkia imuroidessasi Juttele puhelimessa Ei häiritse keskustelua Imuroi lasten nukkuessa * Äänitason testauksen on suorittanut riippumaton, saksalainen testausinstituutti SLG Prüf- und Zertifi erungsinstitut GmbH, virallisen standardin mukaisesti (IEC 60704).

12

13 uusi UltraSilencer electrolux kodin puhtaus 13 Erinomaista puhdistustehoa Se on kaikkien aikojen hiljaisin imurimme, mutta puhdistustehosta ei ole tingitty. Voimakas ilmanvirtaus ja tehokas AeroPro-suulake takaavat täydellisen tuloksen. AeroPro-järjestelmä AeroPro-järjestelmä koostuu imuletkusta, -putkesta ja suulakkeesta. Laajat ilmakanavat sekä tiivistetyt liitoskohdat mahdollistavat tehokkaan ilmanvirtauksen ja imutehon. Tämä edesauttaa tehokasta pölynpoistoa. AeroPro-suulakkeessa on kaksoisnivellys ja isokokoiset pehmeät pyörät. Suulakkeen käsittely ja ohjaus on helppoa ja pölynpoisto tarkkaa ja tehokasta kaikilla pinnoilla. AeroPro-suulakkeen optimaalinen muotoilu myös alentaa UltraSilencer-imurin äänitasoa. Parhaat ominaisuudet Hiljainen Silent Air Technology, äänitaso vain 68 db(a) kaikkien aikojen hiljaisin imurimme Erinomainen puhdistusteho AeroPro-järjestelmällä Tiivis HEPA-suodatus 3 in 1 -piensuulake kulkee kätevästi mukana kahvassa erinomaiset tulokset lattiatason yläpuolisessa siivouksessa (hyllyt, pöytäpinnat, pehmustetut huonekalut, ahtaat välit) Pehmeät pyörät helpottavat käsittelyä ja vähentävät melua Porraspuskurit vakaata pystyasentoa varten 2 suulakkeen säilytyspidikettä taukoja ja säilytystä varten Ergonominen kantokahva Suuri ja selkeä digitaalinen* näyttö (*tietyt mallit) Elektroninen* pölypussin ja suodattimen ilmaisin (*tietyt mallit) Ergonominen kädensija* (*tietyt mallit) Poistoilman HEPA-suodatus Kun pölyhiukkaset on saatu talteen, on tärkeää, että ne myös pysyvät imurin sisällä. Siksi UltraSilencerin rakenne on täysin tiivistetty, suulakkeesta poistoilmaan asti. Ennen ulospääsyä ilma kulkee erittäin tehokkaan HEPA-suodattimen läpi (mallista riippuen joko HEPA H12- tai H13-suodatin). UltraSilencerin poistoilma on itse asiassa puhtaampaa kuin ilma, jonka imuri imee sisäänsä. Electrolux UltraSilencer -pölynimuri on saanut Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen. AeroPro -suulake ja parkkipidike 3 in 1 -piensuulake s-bag pölypussin teline Hepa H12-suodatin

14 Ylety pidemmälle. Vähintään viereiseen huoneeseen.

15 Ergospace electrolux kodin puhtaus 15 Ergospace Kompaktin kokoisesta ja pitkälle ulottuvasta Ergospace-imurista ei voi olla pitämättä. Käyttäjää miellyttävät imurin kätevyyden ja sopivan koon lisäksi sen monet käyttöä helpottavat ominaisuudet. Laaja toimintasäde ja pitkä letku Ergospace on luotu helpottamaan elämääsi. Pienikokoisten imureiden johdot ovat harvoin kovin pitkiä. Electrolux on sen vuoksi suunnitellut kompaktin kokoisen imurin, jossa on 9-metrinen johto, entistä pidempi letku ja jonka toimintasäde on 13 metriä. Voit nyt siirtyä imuroimaan huoneesta toiseen ilman että joudut jatkuvasti irrottamaan pistoketta. Pitkällä letkulla ulottuu näppärästi hyllyjen päälle, sohvapöydän ympäri tai auton sisätiloihin ilman imurin nostelemista. Kumisella puskurilla on kaksi käyttötarkoitusta Imurissa on ainutlaatuinen pehmeä Ergoshock-puskuri. Se suojaa huonekaluja ja ovenpieliä kolhiintumiselta. Lisäksi sitä voidaan käyttää apuna säilytyksessä: kierrä letku imurin ympärille ja varmista kiinnitys joustavalla Ergoshockkuminauhalla. Tämä on kätevä ominaisuus silloin, kun imuria on säilytettävä näkyvällä paikalla tai pienissä tiloissa. Kolmitoiminen yhdistelmäsuulake Oletko kyllästynyt suulakkeisiin, joilla on tapana kadota kaapin uumeniin? Voimme ilahduttaa sinua kertomalla, että Ergospacessa tätä ongelmaa ei enää ole. Imurin takaosassa olevassa lokerossa on kolmitoiminen piensuulake. Kiinnitä suulake putkeen, ja sinulla on harjasuulake. Käännä suulake toisin päin ja käytä sitä rakosuulakkeena. Taita suulake auki ja sinulla on huonekalusuulake. Kaikki toiminnot yhdessä suulakkeessa. Dust Magnet nimi kertoo kaiken Lattiasuulake on tärkein osa imurin suorituskyvyn kannalta. Tietyissä Ergospace-malleissa oleva tehokas Dust Magnet -suulake liikkuu helposti kaikenlaisilla pinnoilla ja suulake mukautuu automaattisesti imuroitavan pinnan mukaan ilman erillistä säätämistä. Kevyellä painalluksella voidaan halutessa ottaa käyttöön sisäänrakennetut harjakset. Matalan profiilin ansiosta suulake mahtuu hyvin huonekalujen alle. Parhaat ominaisuudet Toimintasäde: 13 metrin toimintasäteen ansiosta imurointi sujuu keskeytyksettä, koska pistoketta ei tarvitse jatkuvasti olla siirtämässä. Erikoispitkä letku: Imuria voi hyödyntää paremmin vaikkapa korkeiden hyllyjen puhdistukseen tai auton sisäosien imurointiin. 3 in 1 -piensuulake: Kolmen piensuulakkeen toiminnot yhdessä suulakkeessa, joka löytyy aina tarvittaessa kätevästi imurin takana olevasta lokerosta. Vaivaton kahvaote: Ergospace painaa vain 5,2 kiloa, joten voit kantaa sitä helposti yhdellä kädellä. Pehmeä Ergoshock-puskuri: Kaksitoiminen pehmeä kuminauhapuskuri sekä suojaa huonekaluja, että toimii letkun pidikkeenä imurin säilytyksessä. Pehmeä kuminauhapuskuri suojaa huonekalujasi... Piensuulake kulkee imurin mukana Dust Magnet -suulake imee isotkin muruset edestä ja sivulta... Vaivaton kahvaote.... ja toimii säilytysapuna 3 in 1 -piensuulake...ja mukautuu sekä matolle että kovalle lattialle

16

17 UltraPerformer electrolux kodin puhtaus 17 Uudenlaista pölypussitonta vaivattomuutta UltraPerformer on tehokkain pölypussiton imurimme. Siinä yhdistyy erinomainen puhdistuskyky, parannettu pussittoman imurin käyttömukavuus ja kompakti koko. Erinomainen puhdistustulos ilman pölypussia Pölypussiton UltraPerformer -imuri on suunniteltu antamaan sinulle luotettavasti paras mahdollinen siivoustulos. Tiivis rakenne ja optimoitu ilmavirtaus suulakkeesta poistoilman suodatukseen asti mahdollistaa loistavan pölynpoistokyvyn. Tämä pölypussiton ratkaisu on tehokas, kevyt ja helppo käsitellä sekä myös ympäristöystävällinen. UltraPerformerin myötä imuroinnista tulee helppoa ja tehokasta. Pölypussiton ja sykloninen UltraPerformer -imurin aito keskipakovoimaan perustuva sykloniteknologia takaa erinomaisen puhdistustehon ja pölynerottelukyvyn. Pöly kerätään suureen pölysäiliöön, joka on helposti irrotettavissa ja jonka voi käsiä likaamatta vaivatta tyhjentää roska-astiaan. Helppoa ja ympäristöystävällistä, eikä sinun tarvitse enää huolehtia pölypusseista. Kompakti ja helppo säilyttää UltraPerformer on suunniteltu erittäin helpoksi käsitellä ja säilyttää. Se on kompakti kooltaan ja imuri on varustettu ainutlaatuisella ergochock -kuminauhapuskurilla, joka suojelee huonekaluja ja seiniä imuroidessasi. Kuminauhan avulla on myös helppo koota letku napakasti kiinni imuriin säilytyksen ajaksi. UltraPerformer vie pienen kokonsa konsa ansiosta vähemmän tilaan kuin tavallinen imuri. Suorituskyvyssä ei ole luonnollisesti tehty pienintäkään kompromissia. Tehokas AeroPro -suulake Lattiasuulake optimoi ilmavirtauksen ja takaa erinomaisen puhdistuskyvyn. Suulakkeen sivuilla on taivutetut harjakset, jotka helpottavat pölypoistoa seinien vierestä. Jokaisessa UltraPerformer - mallissa on kaikkien aikojen paras pölynpoistoon suunniteltu lattiasuulakkeemme AeroPro. Voit myös hankkia mallin, jossa on moottorilla varustettu suulake*). Moottoroidussa suulakkeessa on pyörivä harjarulla, joka kerää tehokkaasti irtokarvat, kuidut ja roskat. Toimintoa arvostavat etenkin he, joiden kotona on runsaasti mattoja tai karvaisia kotieläimiä. *)Mallissa ZUP3860CA Helppo ja nopea huolto Pölypussiton ja helposti tyhjennettävä UltraPerformer on varustettu nopeasti irrotettavalla ja kätevästi puhdistettavalla pölysäiliöllä. Pölysäiliön tyhjentää hetkessä: kahvan avulla pölysäiliö nostetaan irti imurista, painikkeella avataan säiliön luukku ja tämän jälkeen pölyt tyhjennetään lähimpään roskaastiaan. Huolto käy nopeasti, mikä on pussittomassa imurissa erityisen tärkeä ominaisuus.

18 VAIHDA PAREMPAAN VALITSE GREEN ELECTROLUX GREEN-MALLISTON PÖLYNIMURIT Haluatko puhtaamman maailman? Aloita kodistasi. Miten siivoat ja etenkin imuroit vihreämmin? Se ei vaadi suurta muutosta. Valitse vain yksi markkinoiden parhaista ja tehokkaimmista imureista ainutlaatuinen Electrolux Green. PUHTAAMPI KOTI, VIHREÄMPI MAAILMA Eikö tunnukin hienolta, kun ottaessasi imurin esille voi olla varma erinomaisesta lopputuloksesta. Electrolux Green -imurit tarjoavat loistavan suorituskyvyn. Ne ovat tehokkaita, hiljaisia, helppoja käsitellä ja käteviä säilyttää siis kaikkea mitä voi odottaa parhailta imureilta. Electrolux Green on myös ympäristöä kunnioittava valinta. Meidän lähestymistapamme vihreiden imureiden tekemiseen on yksinkertainen: emme koskaan tingi imureidemme erinomaisesta puhdistuskyvystä. MISTÄ IMURIMME ON TEHTY? Mikä tekee Electrolux Greenistä vihreän? Green-imureiden valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon kierrätettyä muovia. Sen mitkä muut näkevät jätteenä, me näemme arvokkaana raaka-aineena. Näin säästämme luonnonvaroja ja saamme muovijätteen uudelleen käyttöön. Kun suunnittelemme imureitamme, mietimme niiden koko elinkaarta. Olemme pakanneet imurin kierrätettävään pakkaukseen. Kun joskus on aika vaihtaa imuria, niin imurin materiaaleista 92 prosenttia on kierrätettävissä uudelleen. Vähennämme myös PVC-muovin käyttöä niin paljon kuin mahdollista yksi malleistamme on jo tehty täysin ilman PVC:tä. Green-faktoja: jokainen Electrolux Green -imuri säästää noin kaksi litraa raakaöljyä ja 80 litraa vettä valmistusprosessinsa aikana. Koska imurissa ei käytetä täysin uutta muovia, imurin eri osien valmistamiseen tarvitaan 90 prosenttia vähemmän energiaa. MERKITTÄVÄSTI ALHAISEMPI ENERGIANKULUTUS Tekemiemme imurien elinkaaritutkimusten mukaan kolmannes imureiden ympäristövaikutuksista tulee materiaalien valmistamisesta ja käsittelemisestä. Alle kolme prosenttia syntyy kuljetuksista. Imurin normaalin käyttöön tarvittava energia muodostaa loput ympäristövaikutuksista. Siksi jatkamme työtämme imureiden energiankulutuksen vähentämiseksi. Green-mallistomme imurit ovat siitä erinomaisena esimerkkinä. Mallista riippuen ne voivat säästä, jopa 50 prosenttia energiaa verrattuna tavalliseen 2000 watin ottotehon imuriin. Tehtävästään Green-imuri suoriutuu vähintään yhtä hyvin. Green-faktoja: Ultrae Green -imurit käyttävät 50 prosenttia vähemmän energiaa kuin tavalliset 2000-wattiset imurit. Jos imuroit tunnin viikossa, säästäisit energiaa tarpeeksi pitääksesi 60 watin hehkulampun yötä päivää päällä 234 päivää. Se tarkoittaa, että vähentäisit CO 2 -päästöjä 294 kilolla. JOPA PUSSI ON VIHREÄ Greenissä voit käyttää s-bag GREEN -pölypussia, joka yhdessä Green-imurin kanssa tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Pussin ympäristövaikutuksiin on kiinnitetty runsaasti huomiota. Sen pääraaka-aine on maissi. Valmistukseen tarvitaan 65 % vähemmän raakaöljyä ja valmistusprosessissa syntyy 68 % vähemmän kasvihuonekaasuja kuin normaalin synteettisen pölypussin valmistuksessa. Vaihda parempaan valitse Green. Nauti puhtaasta kodista ja vihreästä maailmasta.

19 Green-valikoima electrolux kodin puhtaus 19 ULTRAONE GREEN Kuvittele imuri, joka on niin tehokas, hiljainen ja kevyt käsitellä, että saattaisit jopa alkaa odottaa imurointia. Mikäli haluat toimia vihreämmin, sinun on vaikea löytää toista yhtä ympäristövastuullista vaihtoehtoa. MIKSI SE ON VIHREÄ? - kuluttaa 50% vähemmän energiaa* - valmistettu 70%:sesti kierrätetystä muovista - valmistettu täysin ilman PVC-muovia - materiaali voidaan kierrättää jopa 92-prosenttisesti - pakkaus on tehty 100% kierrätetystä materiaalista ja on täysin kierrätettävissä ULTRAPERFORMER GREEN Ultraperformer Green ei tee kompromisseja puhdistustehossa. Se on kevyt ja kompakti vihreä imuri, joka on valmistettu kierrätetystä muovista, eikä siihen tarvitse hankkia lainkaan pölypusseja. MIKSI SE ON VIHREÄ? - kuluttaa 40% vähemmän energiaa* - valmistettu 55%:sesti kierrätetystä muovista - pölypussittomuus auttaa säästämään materiaaleja ja energiaa, jota kuluisi pussien kuljetuksissa ja valmistuksessa - materiaali voidaan kierrättää jopa 92-prosenttisesti - pakkaus on tehty 100% kierrätetystä materiaalista ja on täysin kierrätettävissä Excellent bagless cleaning performance ULTRASILENCER GREEN UltraSilencer Green on hiljaisin imurimme. Se vähentää jopa melusaastetta. MIKSI SE ON VIHREÄ? - kuluttaa 40% vähemmän energiaa* - valmistettu 55%:sesti kierrätetystä muovista - materiaali voidaan kierrättää jopa 92-prosenttisesti - pakkaus on tehty 100% kierrätetystä materiaalista ja on täysin kierrätettävissä ERGORAPIDO GREEN Tehokas litiumakku antaa enemmän tehoa ja parantaa akkuimurilla tehdyn siivouksen tulosta. MIKSI SE ON VIHREÄ? - valmistettu 70%:sesti kierrätetystä muovista - pitkäikäinen litiumakku on ekologisempi kuin perinteinen nikkeli-metallihybridiakku - lataus sammuu automaattisesti akkujen latauduttua täyteen - kuluttaa standy-tilassa sähköä vain 0,3W - pakkaus on tehty 100% kierrätetystä materiaalista ja on täysin kierrätettävissä ERGOSPACE GREEN Pistokkeen vaihtaminen pistorasiasta toiseen kesken siivouksen vaatii aina ylimääräistä vaivaa. ErgoSpace Green on varustettu erikoispitkällä johdolla. Erinomainen puhdistusteho akkuimurilla Latauksen sammutus akkujen täytyttyä 70 % kierrätettyä materiaalia MIKSI SE ON VIHREÄ? - kuluttaa 33% vähemmän energiaa* - valmistettu 55%:sesti kierrätetystä muovista - tavallista imuria kevyempi ja pienempi, valmistaminen vaatii vähemmän materiaalia ja kuljetus vähemmän energiaa - materiaali voidaan kierrättää jopa 92-prosenttisesti - pakkaus on tehty 100% kierrätetystä materiaalista ja on täysin kierrätettävissä TESTATUSTI PARAS! Kuluttaja-lehti testasi ekologisia imureita numerossa 6/2011. Testin tarkoituksena oli selvittää ekologisten lupausten paikkansapitävyys ja imureiden puhdistustulos. Electrolux imurit ottivat testissä kolmoisvoiton ja UltraSilenceer Green ZUSG3901 valittiin parhaimmaksi. Nyt siis myös testitulokset osoittavat, että ekologinen vaihtoehto voi olla imurin tärkeimmän tehtävän eli puhdistuksen kannalta vähintään yhtä hyvä kuin perinteinen, sähköä enemmän kuluttava laite! *) Verrattuna tavalliseen 2000 watin ottotehon imuriin

20

21 electrolux kodin puhtaus 21 Johdottomuuden vapautta Kukaan ei halua käyttää ylimääräistä aikaa siivoamiseen. Akkuimurit ovat helppokäyttöisiä ja ne saa vaivattomasti esille. Kaikki johdottomat imurimme säilytetään tyylikkäästi lataustelineissään aina käyttövalmiina. Vaikka jokainen haluaakin siivota tehokkaasti ja nopeasti, tarpeita on erilaisia. Siksi meillä on tarjolla kaksi vaihtoehtoista johdotonta mallia. Pikasiivoukseen tarvitaan joustavuutta ja helppoa pääsyä eri paikkoihin. Päivittäiseen siivoukseen tarvitaan enemmän tehoa ja pidempää käyttöaikaa. Pikasiivous Helppokäyttöinen Ergorapido 2in1 sopii joustavaan pikasiivoukseen. Ergorapidolla imuroit leivänmurut helposti niin pöydältä kuin sen altakin. Voit käyttää sitä varrellisena lattialla ja sen jälkeen irrottaa kahvaosan ja imuroida murut pöydältä. Nopeaa ja helppoa. Päivittäinen siivous Uusi Ultrapower on riittävän tehokkaita useimpien kotien imuroimiseen yhdellä latauksella. Se on kuitenkin yhtä nopea ja helposti käsiteltävä kuin Ergorapido 2in1. Ultrapowerilla voi imuroida tehokkaasti sekä kovat lattiapinnat että matot.

22

23 Ultrapower electrolux kodin puhtaus 23 Ultrapower Ultrapower on Electroluxin tehokkain johdoton imuri, jossa puhdistusteho yhdistyy ainutlaatuisen pitkään käyttöaikaan. Se sopii sekä pikasiivoukseen että pidempään ja vaativampaan puhdistukseen. Uusi innovatiivinen suulaketeknologia ja riittävän tehokas ilmanvirtaus riittävät puhdistamaan niin leivänmurut kuin painavamman hiekan ja sorankin. Ultrapower vie johdottoman siivouksen kokonaan uudelle tasolle. Huippusuorituskyky kaikilla lattioilla ja matoilla Aerodynaamisesti muotoillun suulakkeen ja uuden moottorin imuyksikön ansiosta Ultrapowerissa on huomattavan tehokas ilmanvirtaus ja imuteho. Se poistaa roskat tehokkaasti sekä kovilta lattioilta että matoilta. 3-asteinen tehonsäätö Tehon voi valita 3-asteisesti aina imurointikohteen tarpeen mukaan. A. Virtakytkin. B. Säästöteho: minuutin käyttöaika (mallista riippuen) ja hyvä puhdistustulos. C. Normaali teho: Korkeampi imuteho ja jopa 26 minuutin käyttöaika. D. Booster-teho: Voimakkain imuteho ja 17 minuuttia imurointiaikaa. Erityisen käytännöllinen haastavammissa kohteissa, kuten hiekan ja soran sekä paksumpien mattojen imuroinnissa. Vaihdettava akku Ultrapower on suunniteltu kestämään. Ajan myötä akkujen teho saattaa kuitenkin heiketä. Uuden imurin ostamisen sijasta voit helposti vaihtaa akun uuteen, kun vanha alkaa menettää tehoaan. BRUSH ROLL CLEAN -teknologia Hiusten ja lemmikkien karvojen takertuminen suulakkeen harjaan on ärsyttävää. Uuden ainutlaatuisen suulakeharjan puhdistustoiminnon ansiosta voit helposti polkaista painiketta suulakkeen päällä, jolloin pieni terä leikkaa harjaan takertuneet hiukset ja lemmikkieläinten karvat turvallisesti muutamassa sekunnissa. Helppoa ja hygieenistä ja auttaa lisäksi pitämään imutehon hyvällä tasolla. Joustava suulake ja ajovalot Kaksoisnivelellä varustetun suulakkeen kääntökulma on 180. Suulake kääntyy helposti huonekalujen jalkojen ympäri kahvasta kevyesti kääntämällä. Lattiaan suunnatut LEDvalot auttavat löytämään kaikki roskat. Pysyy itsestään pystyssä Ultrapower on muotoiltu siten, että se pysyy itsestään pystyssä. Voit jättää sen mihin tahansa kun haluat pitää tauon tai vastata esimerkiksi puhelimeen kesken siivouksen. Tehokas kaikilla lattiapinnoilla ja matoilla A B C D Vaihdettava akku Joustava suulake ja ajovalot Käyttäaika jopa 60 minuuttia kovalla lattialla BRUSH ROLL CLEAN -teknologia Pysyy itsestään pystyssä

24 Joustavaan pikasiivoukseen.

25 Ergorapido 2in1 electrolux kodin puhtaus 25 Ergorapido Ergorapido on suunniteltu pidettäväksi esillä. Imuri on aina käden ulottuvilla, valmiina pikaiseen siivoukseen. Ergorapido on johdoton, ladattava monitoimityökalu. Siihen kuuluu näppäriä kädessä pidettäviä lisävarusteita sekä helposti liikuteltava varsi-imuri. Akkukäyttöisellä imurilla voit puhdistaa pöytiä, tuoleja, lattiaa tai vaikka auton sisätiloja. Käsiosa irrotetaan painamalla varren sivulla olevia painikkeita. Napsauttamalla sen takaisin paikalleen saat käyttöösi varsi-imurin lattian imurointia varten. Suorituskykyä Syklonitekniikalla toimiva pölysäiliö parantaa imutehoa. Pyörreimu erottelee pölyhiukkaset tehokkaasti ilmavirrasta estäen suodattimen tukkeutumisen. Hyvänä säilyvän imutehon ja suulakkeen pyörivän harjan ansiosta Ergorapido 2in1 kerää hiukset, kuidut, pölyn ja murut lattiapinnoilta ja matoilta. Suulakkeen etuvalot Käytännölliset LED-etuvalot valaisevat lattian siivouksen aikana, joten mitään ei jää huomaamatta. Ergorapido Plus -litiumakku Litiumakku mahdollistaa erinomaisen siivoustehon ja antaa Ergorapidolle enemmän tehoa, entistä kauemmin: 20 % enemmän imutehoa nopeampi lataus (vain 4 tuntia) pidempi käyttöaika (jopa 30 minuuttia) pidempi akun käyttöikä BRUSH ROLL CLEAN -teknologia Hiusten ja lemmikkien karvojen takertuminen suulakkeen harjaan on ärsyttävää. Ainutlaatuisen suulakeharjan puhdistustoiminnon ansiosta voit helposti polkaista painiketta suulakkeen päällä, jolloin pieni terä leikkaa harjaan takertuneet hiukset ja lemmikkieläinten karvat turvallisesti muutamassa sekunnissa. Helppoa ja hygieenistä ja auttaa lisäksi pitämään imutehon hyvällä tasolla. Piensuulakkeet Harjasuulake pölyn ja arkojen pintojen puhdistamiseen sekä rakosuulake ahtaisiin kohteisiin. Säilytys lataustelineessä. Liukueste pysäköintiä varten Kädensijan takana on kumiliuska, joka helpottaa lyhytaikaista pysäköintiä siivouksen aikana. Voit asettaa Ergorapidon nojaamaan pöytää vasten, eikä se kaadu lattialle. Suodattimen pikapuhdistus Sisempään suodattimeen tarttuneen pölyn voi tyhjentää pölysäiliöön vetämällä muutamia kertoja suodattimen jousesta. Näin vähennetään suodattimen tukkeutumisen vaaraa ja varmistetaan jatkuva hyvä imuteho. Helppo tyhjentää Pölysäiliö on helppo irrottaa ja tyhjentää. Voit myös imeä säiliön puhtaaksi normaalilla imurilla poistoluukun kautta. Suulakkeen pyörivä harja kerää roskat tehokkaasti Kaksi imuria samassa TESTIVOITTAJA ERGORAPIDO ON TESTIVOITTAJA Kuluttaja-lehti 5/2010. Testissä Ergorapido 2in1- valikoiman malli ZB2904X TM 18/2010, testattu malli: Ergorapido Plus ZB2904X Helppo pikatyhjennys imurilla Suodattimen pikapuhdistus

26

27 Rapido electrolux kodin puhtaus 27 Rapido käsi-imuri Rapido on maailman ensimmäinen pyörillä varustettu käsikäyttöinen pikaimuri. Etupyörät liukuvat imuroitavalla pinnalla kevyesti ja kätesi säästyy rasitukselta. Pyörien ansiosta Rapido ei vahingoita huonekaluja, eikä rypistä pöytäliinoja. Rapido on täydellinen pikasiivousapu kotiin, autoon, veneeseen tai asuntovaunuun. Hyvännäköisen Rapido-pikaimurin voi pitää esillä, jolloin se on aina ulottuvilla ja tarpeen tullen helposti käytettävissä. Sen voi säilyttää lataustelineessä seinällä tai pöydällä. Mallistosta voit valita näyttävän ja tehokkaan pikaimurin siivoustarpeidesi ja lempivärisi mukaan. Soveltuu kaikkiin paikkoihin Erilaisten suulakkeiden ansiosta Rapido puhdistaa hankalimmatkin paikat. Monikäyttöisyyttä lisää kätevä rakosuulake, jonka avulla pölyt ja roskat katoavat Rapidon pölysäiliöön ahtaistakin koloista. Harja sopii loistavasti pölynpoistoon. Lisävarusteet ovat helposti saatavilla joko latausyksiköstä tai integroituna itse imurista. Tehokkain Rapido Plus -malli litium-akulla Rapido-akkuimuri on nyt saatavilla myös tehokkaalla ja pitkäikäisellä litium-akulla varustettuna. Litium-akku antaa imurille enemmän imutehoa ja suorituskykyä. Käyttöaika on jopa 35 minuuttia ja lataus täyteen kapasiteettiin kestää vain 4 tuntia. (Malli ZB4128) Rapido Plus ZB4128 Carvac-pikaimuri Rapido Carvac ZB412C -erikoismalli on kätevä auton tai veneen pikasiivouksessa. Virtalähteenä toimii esim. auton tupakansytytin. Imuri kulkee kätevästi mukana säilytyslaukussa. Hygieeninen ja helppo tyhjennys Rapidon pölysäiliön tyhjennys käy käden käänteessä ja siististi. Pölysäiliön voi esimerkiksi helposti ja hygieenisesti tyhjentää pikatyhjennyskannen kautta tavallisella pölynimurilla. Pyörät suojaavat imuroitavia pintoja ja keventävät liikuttelua Pölysäiliön pikatyhjennys (ei Wet & Dry -mallissa) Suodattimen pikapuhdistus (tietyt mallit) Kätevä Carvac tyylikkäässä säilytyslaukussa Parhaat ominaisuudet Etupyörät: Siivotessa käsi säästyy rasitukselta, imuroitavat pinnat pysyvät vahingoittumattomina ja imurointi onnistuu jopa pöytäliinan päältä. Pikatyhjennyskansi: Pölysäiliön voi imuroida tyhjäksi tavallisella imurilla pikatyhjennyskannen kautta. Lisäsuulakkeet: Rakosuulake, joka helpottaa ahtaiden tai muuten vaikeiden paikkojen imurointia ja harja pölyjen poistamiseen. Rapido Wet & Dry -mallissa on harjasuulakkeen sijasta märkäimurointisuulake. Sykloninen pölynerottelu (tietyt mallit): Sykloniperiaatteella toimiva pölynerottelu irrottaa pölyn suodattimesta niin, että imuteho säilyy hyvänä. Suodattimen pikapuhdistus (tietyt mallit): Suodattimen kätevä pikapuhdistus toimii vapauttamalla suodatinyksikössä oleva jousi, jolloin suodattimen lika siirtyy pölysäiliöön. Näin suodatin ei tukkeudu ajan myötä ja imurin teho säilyy.

28 Raikas sisäilma auttaa jaksamaan

29 Oxygen electrolux kodin puhtaus 29 Oxygen hiljainen ilmanpuhdistin Electroluxin ilmanpuhdistin pitää kotisi sisäilman mahdollisimman laadukkaana. Se vähentää huoneilman haitallisten hiukkasten määrää, mikä voi vähentää allergisten ja astmaa sairastavien oireita. Voit käyttää hiljaista ilmanpuhdistinta myös nukkuessasi, ja jaksat paremmin myös päivällä! Jos kärsit allergioista tai haluat muuten sisäilman olevan kodissa raikas, Oxygen on oikea valinta ilman puhdistamiseen vuorokauden ympäri. Erittäin hiljainen ilmanpuhdistin sopii myös makuuhuoneeseen Electroluxin Oxygen-ilmanpuhdistin ei ole ainoastaan markkinoiden tehokkaimpia, vaan myös yksi hiljaisimmista. Sen käyntiääni hiljaisemmassa käyttötilassa yötoiminnolla on vain 28 desibeliä, eli niin hiljainen, että äänen tuskin kuulee. Voit käyttää ilmanpuhdistinta makuuhuoneessa unen häiriintymättä. Voit nauttia puhtaasta sisäilmasta jatkuvasti käyttämällä Oxygen-ilmanpuhdistimen pienempiä tehoasetuksia, joiden energiakulutus on alle 5 wattia. Suorituskyky Tehokas Oxygen tuottaa jopa 383 m 3 raikasta ilmaa tunnissa. Laitteessa on hajuja poistava aktiivihiilisuodatin ja pestävä HEPA H12 -suodatin, joka poistaa 99,5 % haitallisista Valittavana kaksi mallia hiukkasista ja myös pienet, vain 0,3 mikrometrin*) kokoiset hiukkaset. Tämä tarkoittaa, että ilmanpuhdistin poistaa useimmat hengitystieongelmia aiheuttavat ärsykkeet tai epäpuhtaudet, kuten siitepölyn, katupölyn, ilman sisältämät bakteerit ja eläinallergeenit. Hajutunnistin Mallissa (Z9124) on kaukosäädin ja hajutunnistin, joka on laitteen elektroninen nenä. Kun hajutunnistin aistii muutoksen ympäröivässä ilmassa, esimerkiksi voimakkaan tuoksun, parfyymin, liuottimen hajun, pakokaasun tai tupakansavun, laite tehostaa ilmanvirtausta automaattisesti ja vangitsee hajut aktiivihiilisuodattimeensa. Elektroninen hajutason ilmaisin näyttää tunnistimen laukaisseen epäpuhtauden määrän. Oxygen-ilmanpuhdistimessa tehokas suodatus ja matala melutaso yhdistyvät linjakkaaseen muotoiluun. Parhaat ominaisuudet: Puhdistaa mikrohiukkaset: Pestävä HEPA H12 -suodatin kerää tehokkaasti pienimmätkin hiukkaset ja allergeenit. Aktiivihiilisuodatin toimii paitsi hajujen kerääjänä, myös esisuodattimena. Poistaa pahat hajut: Kun hajutunnistin aistii ympäristössään uuden tai vieraan hajun, se lisää ilmavirtausta vauhdittaakseen hajuhaittojen poistumista. Ei häiritse kodin elämää: Puhdistin voidaan pitää jatkuvasti päällä. Ääni ei häiritse edes öiseen aikaan. Helppohoitoinen: Laitteen huolto on erittäin helppoa. Pestävä HEPA H12 -suodatin huuhdellaan puhtaaksi 6 kertaa ja sen kokonaiskäyttöikä on noin 2 3 vuotta. Aktiivihiilisuodatin vaihdetaan uuteen 3 kk:n välein. Hepa-suodattimen mallikoodi: EF108W Aktiivihiilisuodattimen mallikoodi: EF109 TESTIVOITTAJA Oxygen ilmanpuhdistin Helsingin Sanomat VTT:n testitulos: Erinomainen Suodattimien huolto on helppoa Kaukosäädin (mallissa Z9124) *) 1 mikrometri = millimetrin tuhannesosa

30 30 electrolux kodin puhtaus suulakkeet Suulakkeet Lattiasuulakkeella on keskeinen merkitys imurin hyvälle suorituskyvylle. Tavoitteena on optimaalinen ilmanvirtauksen ja alipaineen yhdistelmä nimenomaan siellä, missä pölyä kerätään: suulakkeen edessä ja sivuilla. Dust Magnet -suulake Edistyksellinen Dust Magnet -suulake imee pölyä matkan päästä ja myös sivuilta, eikä työnnä roskia edellään. Suulake mukautuu neljän pyöränsä ansiosta automaattisesti puhdistettavan pinnan mukaan siirryttäessä lattialta matolle. Harjakset voidaan ottaa halutessa käyttöön, tai pitää ylhäällä myös kovaa lattiaa imuroitaessa. Tällöin isommatkin roskat ja pikkukivet imeytyvät tehokkaasti suulakkeen edestä suoraan pölypussiin. Suulake on lisäksi pieni, kevyt ja profiililtaan erittäin matala. AeroPro -suulake Suulake on optimoitu muodoltaan täydelliseen pölynpoistoon. AeroPro -suulake yhdessä tehokkaan ilmanvirtauksen kanssa takaa erinomaisen puhdistustuloksen. Suulakkeessa on kaksoisnivellys ja isokokoiset, pehmeät pyörät. Ohjaus on helppoa ja pölynpoisto tarkkaa ja tehokasta kaikilta pinnoilta. Optimaalinen muotoilu parantaa ilmanvirtausta, mikä tehostaa puhdistuskykyä ja alentaa myös ilmanvirtauksesta syntyvää ääntä. Sivuille suunnatut harjakset keräävät pölyä ja likaa seinänvierustoilta. Suulakkeen etuosassa on pehmentävä kumi-pinnoite. 3 in 1 -piensuulake Yhdessä piensuulakkeessa on yhdistettynä kolme erilaista toimintoa. Sama suulake toimii harjasuulakkeena, rakosuulakkeena ja tekstiilisuulakkeena. 3 in 1 -piensuulakkeella saadaan erinomainen puhdistustulos lattian yläpuolisessa siivouksessa: hyllyt, pöytäpinnat, pehmustetut huonekalut, ahtaat ja kapeat välit. Moottoroitu suulake Erityisesti isojen mattojen puhdistuksessa auttaa moottoroidulla harjalla varustettu suulake. Voimakas, pyörivä harja "tamppaa" maton pintaa ja puhdistaa irtokuidut, pölyn ja karvat syvältä nukan sisältä. Suulake soveltuu sekä matoille että kovalle lattialle. Neljän pyörän ansiosta suulake kulkee joutavasti kaikilla pinnoilla. Pyörivä harja myös kiillottaa kovaa lattiapintaa. Harja voidaan tarvittaessa kytkeä pois päältä kädensijankaukosäätimestä. Moottoroitu suulake on saatavilla perusvarusteena sekä pussilliseen että pölypussittomaan imuriin: Ultrae Z8870C ja UltraPerformer ZUP3860CA.

31 lisätarvikkeet electrolux kodin puhtaus 31 Lisätarvikkeet Vaikka imurisi olisikin tehokas, voi joskus olla tarpeen käyttää erikoistyökaluja. Suojaamaan lattiapintaa, tehostamaan mattojen puhdistusta tai auttamaan ahtaissa kohteissa. Tai muuten vain helpottamaan siivousta. Hiljainen parkettisuulake Pitkät, pehmeät harjakset suojaavat arkoja puulattioita tai laattapintoja naarmuuntumiselta. Parkettisuulakkeen pyörät keventävät ja lisäävät suulakkeen ohjattavuutta. Luonnollinen harjasmateriaali on hellä kaikille lattiapinnoille. Pitkän taipuisan harjaksen ansiosta lisäetuna tulee myös hiljaisempi ääni. Imurimallit, joihin suulake sopii: ZE066 (Ultrae, UltraSilencer, UltraPerformer, UltraActive ZUA3830P, ZUA3840, ZUAG3801). ZE061 (Ergospace, UltraActive ZUA3810) Turbosuulake Imuilma pyörittää turbosuulakkeen harjaa, joka kerää tehokkaasti syväänkin tarttuneen lian, irtokarvat, hiukset ynnä muut roskat mattopinnoilta. Näin mattojen imurointi on kevyempää, sillä tekstiilipintaa ei tarvitse hangata. Suulakkeen isot pyörät liukuvat mattopinnalla kevyesti. Turbosuulaketta kutsutaan myös nimellä mattotamppari. Imurimallit, joihin suulake sopii: ZE014 (Ultrae, UltraSilencer, UltraPerformer, UltraActive ZUA3830P, ZUA3840, ZUAG3801). ZE013 (Ergospace, UltraActive ZUA3810) ahtaisiin koloihin ja penkkien alle. Lisäksi mukana on mikrokuituliina nopeaan pölyjen pyyhitään. Tuotekoodi: KIT09. Soveltuu imurimalleille: Ergospace, UltraActive ZUA3810. Lisätarvikkeena hankittavan adapterin (ZE050) avulla sopii myös AeroPro-putkeen. Tuoteperheet: Ultrae, UltraSilencer, UltraPerformer, UltraActive ZUA ja ZUAG3801. Animal Kit lemmikkikodin erikoistarvikkeet Erikoissuulakkeilla helpotat lemmikkieläinten karvojen imurointia kodin kaikilta pinnoilta. Lemmikkieläinten karvat kerääntyvät erityisesti pehmeisiin huonekaluihin ja tarttuvat tiukasti kiinni erilaisiin tekstiilipintoihin. Tähän tarkoitukseen suunnitelluilla piensuulakkeilla imurointi käy nopeasti ja vaivattomasti. Settiin kuuluu leveä ja matala rakosuulake ja erikoissuuri tekstiilisuulake, jossa on laajat samettiset karvanpoistotyynyt. Tuotekoodi: KIT03B. Soveltuu imurimalleille: Ergospace, UltraActive ZUA3810. Lisätarvikkeena hankittavan adapterin (ZE050) avulla sopii myös AeroPro-putkeen. Tuoteperheet: Ultrae, UltraSilencer, UltraPerformer, UltraActive ZUA ja ZUAG3801. SpeedyClean SpeedyClean on joustavin ja matalin suulake markkinoilla. Se puhdistaa sekä kovat lattiat että mattopinnat. Patentoidun muodon ja liikkuvien nivellysten ansiosta SpeedyClean -suulakkeen ohjaaminen sujuu kevyesti. Suulake mahtuu matalienkin huonekalujen alle, se on ainoastaan 4,4 cm korkea saman verran kuin golfpallo. Imurimallit, joihin suulake sopii: ZE065 (Ergospace, UltraActive ZUA3810) Tekstiili-turbosuulake Paras ja tehokkain tapa imuroida lemmikin karvat ja irtoroskat huonekaluista, tyynyistä, auton istuimista ja muista lattian yläpuolisista kohteista. Imuilman voimalla pyörivä harja kerää nopeasti pölyn ja roskat, ilman raskasta hankaamista. Kääntyvän lipan ansiosta tällä miniturbolla voidaan imuroida helposti sekä vaaka- että pystysuunnassa. Imurimallit, joihin suulake sopii: ZE060 (Ergospace, UltraActive ZUA3810) AutoKit helppoon auton huoltoon Setissä on koottuna kaikki, mitä tarvitset autosi tehokkaaseen sisäpuhdistukseen. Turbo-tekstiilisuulake irrottaa pölyn ja irtokuidut auton istuimista tehokkaasti ilman raskasta hankaamista. Leveä ja matala rakosuulake on kätevä penkkien välien imurointiin. Taipuisa, pitkä rakosuulake ylettyy Hiljainen parkettisuulake SpeedyClean -suulake Turbosuulake Tekstiili-turbosuulake AutoKit Animal Kit

32 32 electrolux kodin puhtaus perusominaisuudet Electroluxin perusominaisuudet ja hieman enemmän Kun valitset Electrolux-tuotetta, tarkista ensin sen vakio-ominaisuudet. Kaikki vakio-ominaisuudet ilmoitetaan selkeästi tämän esitteen lopussa olevissa taulukoissa. Seuraavassa mainitut ominaisuudet jotka ovat monessa mallissa vakio-ominaisuuksina lisäävät siivouksen mukavuutta ja parantavat tuloksia. Pehmeä puskuri Monissa laitteissamme on pehmeä puskuri, jotta huonekalusi eivät turhaan naarmuuntuisi. Puskuri on tehty pehmeästä muovista ja siitä on hyötyä varsinkin silloin, jos kotona on paljon antiikkisia tai arvokkaita kalusteita. Ergonominen kahva Kantokahvan muoto ja materiaali on mietitty tarkasti. Pehmeä pinta ja pyöristetyt kulmat tuntuvat kädessä miellyttäviltä ja tekevät imurin nostamisesta ja kantamisesta mukavampaa. Säilytys- ja taukopidike Monet asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä huomatessaan, että voivat säilyttää putket ja suulakkeet pölynimurin vierellä irrottamatta niitä erikseen. Pölynimurissa on ura (laitteen etu- tai takaosassa tai laitteen alla), joka sopii suulakkeessa olevaan kielekkeeseen. Pölypussin täyttymisen ilmaisin Enää ei tarvitse arvailla, milloin pölypussi on täynnä. Tämä kätevä ilmaisin muuttuu punaiseksi, kun on aika vaihtaa pölypussi. Ilmaisin voi olla mekaaninen tai elektroninen. Sen avulla varmistat aina parhaan mahdollisen suodatuksen ja pölynpoiston. Kaukosäätö Imutehon kaukosäädin tekee siivouksesta entistä vaivattomampaa. Elektronisilla painikkeilla valitaan kevyesti kulloinkin sopiva teho. Enää sinun ei tarvitse kumartua ja rasittaa selkääsi. Lisäominaisuuksia: Toisiinsa lukittuvat osat: Helposti irtoava suulake on todella rasittava ongelma, samoin kiinni jumiutunut putki. neksi Electroluxosat niin nivelet ja putket kuin suuttimet ja lisävarusteetkin on suunniteltu standardisoidun lukitusjärjestelmän mukaisiksi. Näin saat käyttöösi saumattoman järjestelmän, jonka osat on helppo kiinnittää ja irrottaa. Kevyet putket: Teleskooppiputket on valmistettu kevyestä ja kestävästä materiaalista. Tiivisliitoksiset ja suulakkeisiin saumattomasti kiinnittyvät putket varmistavat parhaan mahdollisen imutuloksen. Pehmeä käynnistys: Kun Electrolux-tuotteen käynnistyspainiketta painetaan, virta kytkeytyy päälle vasta pienen viiveen jälkeen. Ei huolta, niin kuuluukin olla. Electroluxin pehmeä käynnistys pienentää sähkölaskua ja ehkäisee sulakkeen palamista. Pölypussin paikallaanolon varmistus: Jos pölynimuri käynnistetään ilman paikoillaan olevaa pölypussia, pölyä saattaa imeytyä moottoriin. Imureissamme on vakiona suojaus-ominaisuus, joka estää käynnistyksen tällaisissa tilanteissa. Ylikuumenemissuoja: Tämän turvallisuusominaisuuden ansiosta laite ei pääse ylikuumenemaan, vaikka tuuletusilmanvaihto estyisi. Ylikuumenemistilanteessa imuri sammuu automaattisesti. Kaukosäätö Imutehon ilmaisin ja automaattinen tehonsäätö Ultrae-imurin iso, elektroninen näyttö kertoo selkeästi symbolikuvin, mikä imuteho kannattaa kulloinkin valita. Mikäli imurissa on automaattinen imutehon säätö (tietyt mallit), imuri valitsee aina sopivan imutehon kulloinkin imuroitavan pinnan mukaan. Enemmän tehoa kovalla puulattialla, vähemmän matolla.

33 suodattimet electrolux kodin puhtaus 33 Poistoilman suodatus Hengitä puhdasta ilmaa kotonasi! Tiesitkö, että sisätilojen ilmassa voi olla jopa viisi kertaa enemmän epäpuhtauksia kuin ulkoilmassa. Ilman saastuminen lisää astmakohtauksia, keuhkoputkentulehduksia, sydänkohtauksia ja muita kroonisia keuhko-, sydän- ja verisuonitauteja. Sen vuoksi on tärkeää minimoida tämäntyyppisten hiukkasten esiintyminen kotiympäristössämme. s-filter, HEPA H13 (pestävä) mallikoodi: EFH13W HEPA H12 (ei pestävä) mallikoodi: EFH12 HEPA H12 (pestävä) mallikoodi: EFH12W HEPA H12 Green (pestävä) mallikoodi: EFHG12W Kehys valmistettu kierrätetystä muovista. Mikä on HEPA-suodatin? HEPA tarkoittaa tehokasta ilmansuodatinta (High Efficiency Particulate Air). HEPA-suodattimia käytetään nykyisin laajalti mikrosiruteollisuudessa ja sairaaloiden leikkaussaleissa. Electroluxin HEPA-suodatin vangitsee pienikokoiset hiukkaset äärimmäisen tehokkaasti. Suodatinmateriaali on tiivisrakenteista, hyvin ohutta lasikuitua, joka toimii erityisesti pienille hiukkasille. HEPA-suodattimen edut Imuroinnin aikana pölynimurin läpi kulkee suuri määrä kodin ilmaa. HEPA-suodatin vähentää allergisten reaktioiden vaaraa puhdistamalla pölynimurista poistuvan ilman. Se pystyy pidättämään erilaisia pienhiukkasia, kuten siitepölyä, homeitiöitä, pölypunkkien ulosteita ja allergeenejä. Puhdas ilma on tärkeä askel kohti koko perheen terveempää elämää. HEPA H13 -suodatustason materiaalista valmistetun s-filter -suodattimen suodatuskyky on korkein Electrolux-tuotesarjan suodattimista. HEPA H13- suodatin päästää läpi vain 10 %siitä hiukkasmäärästä, minkä HEPA H12-suodatin. Electrolux HEPA H13 s-filter - suodattimelle on myönnetty ECARFlaatutunnus. ECARF on lyhenne Berliinissä sijaitsevasta allergiatutkimussäätiön Euroopan keskuksesta (European Centre for Allergy Research Foundation). ECARF:n päätavoite on lisätä tietämystä allergioista, vähentää niiden aiheuttamia rasituksia potilaille ja yhteiskunnalle, edistää allergiatutkimusta sekä tukea maailmanlaajuisesti toimivaa Euroopan allergia- ja astmaverkostoa (Global Allergy and Asthma European Network, GA²LEN). Miten usein poistoilman suodatin on puhdistettava tai vaihdettava? Normaalissa kotitaloudessa suodatin on suositeltavaa puhdistaa/vaihtaa joka viidennellä pölypussin vaihtokerralla. Kestokäyttöisen, pestävän suodattimen puhdistus suoritetaan helposti huuhtelemalla suodattimen likainen (imuriin päin oleva pinta) juoksevan veden alla. Suodattimen pintaa ei saa hangata. Noin 2,5-3 vuoden käytön jälkeen (4-5 pesukertaa) suodatin pitää vaihtaa uuteen. Electrolux HEPA-suodattimet: EFHG13W (s-filter ): Hepa H13. Pestävä, tehokas poistoilman suodatin, joka vangitsee 99,95 % kaikista hiukkasista, vaikka ne olisivat vain 0,3 mikronin kokoisia. EFH12W / EFHG12W: Hepa H12. Pestävä, laskostetusta mikrokuidusta valmistettu tehokas poistoilman suodatin, joka vangitsee 99,5 % kaikista hiukkasista. EFH12: Laskostetusta mikrokuidusta valmistettu tehokas poistoilman suodatin, joka vangitsee 99,5 % kaikista hiukkasista. Muut suodattimet: EF17: Poistoilman mikrosuodatin valmistettu mikrokuidusta, joka suodattaa pölyhiukkaset tehokkaasti. Moottorisuodatin Suunniteltu moottorin suojaksi. Moottorisuodatin estää pölyn pääsyn imurin moottoriin, mikäli pölypussi rikkoutuisi. Suodatusluokkien lyhyt vertailu Kuvittele, että imuroit pientä (tupakansavun hiukkasten kokoista) hiukkasta H12-luokan suodatin saa päästää läpi vain 50 hiukkasta H13-luokan suodatin saa päästää läpi vain 5 hiukkasta HEPA H13 pestävä HEPA H12 HEPA H12 pestävä HEPA H12 Green pestävä Suodatustaso mg/m³ 0,0002 0,002 0,002 0,002 0,04 Mikrosuodatin

34 34 electrolux kodin puhtaus s-bag s-bag -standardipölypussit Ainutlaatuisen järjestelmän ansiosta sama pölypussi sopii kaikkiin pölynimureihimme.* Electroluxin kehittämässä s-bag-pölypussissa on paljon muitakin etuja kuin vain helposti muistettava nimi. Se suodattaa sisäilmasta hienoimmatkin pölyhiukkaset, siitepölyn allergeenit ja muut mikrohiukkaset ja jopa tietyt bakteerit. Synteettinen s-bag-pölypussi tarjoaa käyttäjälleen pitkään kestävää imurointitehoa. Pölynimurin imuteho ja pussin suodatuskyky säilyvät korkeina aina pussin täyttymiseen ja vaihtoon saakka. Normaalisti, jos imurointia jatketaan yli puoliksi täynnä olevalla pölypussilla, pussin rakenne tukkeutuu. Tämän vuoksi ilmanvirtaus ja siten myös puhdistusteho alenee nopeasti. Näin ei kuitenkaan tapahdu synteettistä s-bag-pölypussia käytettäessä. Monikerroksinen materiaalirakenne ei tukkeudu, vaan varmistaa optimaalisen ilmanvirtauksen myös pussin täyttyessä. Synteettinen materiaali suodattaa pölynimurista poistuvan, huoneeseen palaavan ilman. Näin varmistetaan parempi siivoustulos ja estetään pölyn laskeutuminen takaisin huonekalujen päälle ja lattioille. Pölypussi suodattaa jopa 99 % hiukkasista, jotka ovat kooltaan vain yhden mikrometrin (15 kertaa pienempiä kuin ihmisen hiuksen halkaisija). Pölypussin materiaali on erittäin kestävä. Se ei repeydy voimakkaan imun tai kovien tai terävien esineiden (esim. hiekan ja lasinsirujen) vaikutuksesta. Lisäksi pölypussi sulkeutuu automaattisesti, kun irrotat sen imurista. Pussin saa vaihdettua helposti ja nopeasti, eikä pölyä pääse leviämään ympäriinsä. Käyttömukavuutta ja etuja S-bag-sarjaan kuuluvissa pölypusseissa on innovatiivinen taiteltu muoto, jonka edut tavanomaiseen pussiin ovat: mukautuu täydellisesti kaikkiin pölypussilokeroihin voidaan käyttää monen mallisissa pölynimureissa sisään mahtuu enemmän pölyä avautuu täyttyessään optimaalisesti ja kestää enemmän rasitusta Miksi kannattaa aina hankkia alkuperäinen s-bag? Muun kuin alkuperäisen s-bag-pussin käyttö voi vaikuttaa alentavasti pölynimurin suorituskykyyn. Lisäksi huonolaatuisen tarvikepussin käytöstä aiheutuvat tuotevauriot eivät kuulu tuotetakuun piiriin. Parhaan mahdollisen suorituskyvyn säilyttämiseksi kannattaa valita vain alkuperäinen s-bag. Tutustu s-bag-pusseihin tarkemmin osoitteessa: * s-bag-pölypusseja voi käyttää seuraavissa Electrolux-pölynimureissa: Clario, Excellio, Ergospace, Oxygen, Oxygen Classic, Oxy3system, Oxygen+, Ultrae ja UltraSilencer. Lisäksi s-bag pölypussit sopivat suurimpaan osaan Volta-pölynimureista. Valitse sopivin pölypussi oman kotisi tarpeisiin Electroluxilla on tarjolla synteettisestä pölypussista kuusi erilaista muunnelmaa. s-bag classic long performance Synteettinen materiaali, joka on huomattavasti vahvempaa kuin paperi. Suodattaa tehokkaasti, mutta säilyttää samanaikaisesti imutehon korkeana. Tämä pölypussi kestää käytössä 50 % kauemmin kuin tavallinen paperinen pölypussi. Mallikoodi: E201 / E201B TÜV-hyväksytty s-bag ultra long performance Suunniteltu Electrolux Ultrae -imurille. Erityislaatuisen rakenteen ansiosta pussin suodatuskyky on erittäin korkea. Samaan aikaan pystytään kuitenkin säilyttämään hyvä ilmanvirtaus. Imuteho ja puhdistuskyky säilyy tehokkaana pidempään. Pussin rakenne on optimoitu: taiteltu muoto on joustava ja helppo asettaa imuriin. Täyttyessään se muotoutuu oikein ja edesauttaa tehokasta ilmanvirtausta. Kestää käytössä jopa 80 % kauemmin kuin paperinen pölypussi. Pussin tilavuus on 5 litraa, minkä vuoksi se sopii optimaalisimmin juuri Ultrae-imurin pölykoteloon. s-bag ultra long performance on edellytys Ultraeimurin parhaalle mahdolliselle puhdistustulokselle. Mallikoodi: E210B TÜV-hyväksytty s-bag HEPA anti-allergy Erityisesti allergikoille. Pölypussi suodattaa jopa 1 μm (mikrometrin) kokoiset hiukkaset. Suodatusrakenne on tehokas, mutta se säilyttää imutehon silti korkeana. HEPA H10 -suodatustason ansiosta vähemmän allergeeneja kulkeutuu varsinaiseen poistoilman HEPA-suodattimeen. Näin imurin kokonaissuodatus paranee entisestään. Mallikoodi: E206 / E206B s-bag anti-odour Jos sinulla on lemmikki, arvostat varmasti tätä hajunpoistajaa. Pölypussi poistaa yli 99 % pölystä, siitepölystä, allergeeneista ja muista hiukkasista. Lisäksi sen kerrosrakenteeseen lisätty deodoroiva ainesosa neutralisoi pölynimurin ja pussin sisällä muodostuvat epämiellyttävät hajut. Pölypussit on pakattu suljettavaan muovipussiin, jotta hajuja poistavan aineen teho säilyy vaikka yhden pakkauksen käyttöaika olisikin pidempi. Mallikoodi: E203 / E203B s-bag classic (paperi) Suodattaa yli 95 % pölystä ja hiukkasista, joten se on tavallisia paperisia pölypusseja huomattavasti tehokkaampi. Lisäksi se on yhteensopiva Electroluxin suodatinjärjestelmän HEPA-suodattimien kanssa. Mallikoodi: E200 / E200B s-bag GREEN Ensimmäinen, täysin synteettisestä, mutta samalla biohajoavasta materiaalista valmistettu pölypussi. Päävalmistusaine on valkaisematon PLA-kuitu, jonka raaka-aine on maissitärkkelys. Pölypussin kiinnityskaulus on kierrätettävää pahvia ja kauluksen tiiviste luonnonkumia. Valitessasi tämän ympäristöystävällisen tuotteen sinun ei tarvitse kuitenkaan tinkiä suorituskyvystä! Se säilyttää imutehon kuten muutkin synteettiset s-bag -pölypussit ja sillä on 50 % pidempi käyttöikä kuin paperisella pussilla. Mallikoodi: E212B E201 / E201B E210B E200 / E200B E206 / E206B E203 / E203B E212B

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

Kodin puhtaus 2011 2012

Kodin puhtaus 2011 2012 Kodin puhtaus 2011 2012 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit 004 Ultrae 008 UltraSilencer 012 Ergospace Pölypussittomat imurit 014 UltraPerformer Green-mallisto 016 Electroluxin ekologiset pölynimurit

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Pölypussittomat imurit. Pölypussilliset imurit. Johdollinen varsi-imuri. Green-valikoima. 020 Energica.

Sisällysluettelo. Pölypussittomat imurit. Pölypussilliset imurit. Johdollinen varsi-imuri. Green-valikoima. 020 Energica. Kodin puhtaus 2010 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit Pölypussittomat imurit Johdollinen varsi-imuri Green-valikoima 006 UltraOne 016 Uusi UltraActive 020 Energica 022 Uusi UltraSilencer Green 010

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Pölypussilliset imurit. Pölypussittomat imurit. Pikasiivous. Green. Akkuimurit. Ilmanpuhdistimet. Tarvikkeet.

Sisällysluettelo. Pölypussilliset imurit. Pölypussittomat imurit. Pikasiivous. Green. Akkuimurit. Ilmanpuhdistimet. Tarvikkeet. Kodin puhtaus 2011 Sisällysluettelo Pölypussilliset imurit 004 UltraOne 008 UltraSilencer 012 Ergospace Pölypussittomat imurit 014 UltraActive Pikasiivous 018 Ergorapido 2in1 Green 020 Electrolux Green-malliston

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

VAIHDA PAREMPAAN SWITCH UP TO GREEN VALITSE GREEN NYE KLIMAVENLIGE STØVSUGERE

VAIHDA PAREMPAAN SWITCH UP TO GREEN VALITSE GREEN NYE KLIMAVENLIGE STØVSUGERE VAIHDA PAREMPAAN SWITCH UP TO GREEN VALITSE GREEN NYE KLIMAVENLIGE STØVSUGERE PUHDISTUS- TEHOSTA EI TARVITSE TINKIÄ VAIKKA VALITSETKIN VIHREÄMMÄN PÖLYNIMURIN PÄINVASTOIN. Olemme laskeneet uusien vihreiden

Lisätiedot

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri

Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri Erittäin tehokas ja hiljainen pölynimuri : Niille, jotka haluavat erinomaisen siivoustuloksen. Haluatko imurin, jossa on tehokas 2000 W -moottori, HEPA-suodatin helpottamaan allergioita, erittäin matala

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Tact 2. Tuplasti tehoa. Imuroi enemmän, pidempään ja tehokkaammin

Tact 2. Tuplasti tehoa. Imuroi enemmän, pidempään ja tehokkaammin Tact 2 Tuplasti tehoa Imuroi enemmän, pidempään ja tehokkaammin Kaksin verroin pitkäkestoista imutehoa Kärcher Tact 2 on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu märkä-kuivaimureiden mallisto. Kaksi moottoria

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Täydelliseen puhdistukseen

Täydelliseen puhdistukseen T 12/1 eco!efficiency Täydelliseen puhdistukseen Tehokas, taloudellinen, hiljainen 40% energiansäästö hiljainen vain 56 db(a) Ei mikä tahansa imuri Uusi T 12/1 eco!efficiency on erilainen pölynimuri. Se

Lisätiedot

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa

Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa Pölynimuri Cleanfix S10 Plus ja S10 Plus Hepa VAROITUKSIA Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet ennen käyttöä! Tämä imuri ei sovellu nesteiden tai terveydelle haitallisen tai räjähdysalttiin pölyn imuroimiseen.

Lisätiedot

ROBOTTI-IMURI MALLI NRO. M-688. Automaattinen lataus ja kaukosäätö

ROBOTTI-IMURI MALLI NRO. M-688. Automaattinen lataus ja kaukosäätö ROBOTTI-IMURI MALLI NRO. M-688 Automaattinen lataus ja kaukosäätö Kiitoksia että valitsitte meidän Robottipölynimurin! Robotti-imuri on meidän luoma ja valmistettu käyttämään meidän omaa elektronista teknologiaa.

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BONECO P340

KÄYTTÖOHJE BONECO P340 93 KÄYTTÖOHJE BONECO P340 94 YLEISKUVA JA OSIEN NIMET 4 5 1 Suojakansi 1 2 3 2 Esisuodatin 3 Suodatin A341 4 BONECO P340 5 Ohjauspaneeli ja näytöt 95 SISÄLTÖ Yleiskuva ja osien nimet 94 Toimitussisältö

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

Tämän vuosituhannen keskuspölynimuri on puhtaasti suomalainen!

Tämän vuosituhannen keskuspölynimuri on puhtaasti suomalainen! Tämän vuosituhannen keskuspölynimuri on puhtaasti suomalainen! u n taku vuode ksiköille! sy kesku 5 Kotimainen avainlipputuote Uutta teknologiaa Tyylikästä muotoilua Tehokkuutta Hiljainen käytössä Kestävä

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Multi 20

Kuluttajaimurit Multi 20 Käytä Nilfisk Multi-imuria esimerkiksi ulkona. Se on täydellinen kodin, auton tai työpajan puhdistukseen, kun haluat vaikkapa imuroida vettä tai puunlehtiä. Multi märkä/kuivaimuri on käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Nilfisk Supreme 100/150/250/LCD

Nilfisk Supreme 100/150/250/LCD Keskuspölynimurit - puhdas ilma Tuotetiedot Kuvittele imuri, jota on helppo käyttää, joka on tehokas ja lähes äänetön. Sellainen, jota ei tarvitse kantaa yläkertaan, ei törmäile huonekaluihin tai seiniin,

Lisätiedot

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26

K 4 K 4, 1.180-150.0, 2016-01-26 K 4 Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

Taloihin < 500 m2. Nilfisk Supreme LCD. Min. määrä. Pölypussit ja suodattimet BAG FILTER

Taloihin < 500 m2. Nilfisk Supreme LCD. Min. määrä. Pölypussit ja suodattimet BAG FILTER - mallin keskusyksikössä on informatiivinen näyttö, joka ilmaisee kuvakkein jos jokin on vialla tai on tehtävä jokin toimenpide: pölypussin tyhjennys/suodattimen puhdistus, tukkeutunut ilmavirta, ylikuumeneminen,

Lisätiedot

Pölynimurit ammattikäyttöön. Tehokkaan hiljaiset imurit ammattikäyttöön

Pölynimurit ammattikäyttöön. Tehokkaan hiljaiset imurit ammattikäyttöön Pöynimurit aattikäyttöön Tehokkaan hijaiset imurit aattikäyttöön Pöynimurit aattikäyttöön Vakuuttavia etuja aattiaisie Kärcher on edeäkävijä edistykseisten suodatinratkaisujen ja käyttöominaisuuksien kehitystyössä.

Lisätiedot

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho 150/250/LCD Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit myös ostaa kaikki osat erikseen. Nilfisk Supreme

Lisätiedot

Reppuimurilla käyttömukavuutta imurointiin

Reppuimurilla käyttömukavuutta imurointiin /10 BACK Erinomainen suodatuskyky, -suodatus saatavana Sopii sekä oikea että vasenkätisille 5-ja 10-litran mallit eri käyttötarkoituksiin 15-metrin irroitettava verkkojohto, helpottaa liikkumista ja tehostaa

Lisätiedot

IVC Kompaktit teollisuusimurit. Kompakti ja tehokas. Tinkimätöntä imutehoa tuotantoympäristöön

IVC Kompaktit teollisuusimurit. Kompakti ja tehokas. Tinkimätöntä imutehoa tuotantoympäristöön IVC Kompaktit teollisuusimurit Kompakti ja tehokas Tinkimätöntä imutehoa tuotantoympäristöön Väkivahva apuri tuotantotilojen puhtaanapitoon Kärcherin uudet IVC teollisuusimurit on suunniteltu vaativiin

Lisätiedot

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250

Kuluttajaimurit Performer All-in-1 150/250 Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit ostaa kaikki osat myös erikseen. Nilfisk Performer All-in-1

Lisätiedot

H+ergbfnkbm8. Voit tilata muita esitteitä kotisivultamme osoitteesta: www.bosch-kodinkoneet.com. Löydät meidät osoitteesta www.bosch-kodinkoneet.

H+ergbfnkbm8. Voit tilata muita esitteitä kotisivultamme osoitteesta: www.bosch-kodinkoneet.com. Löydät meidät osoitteesta www.bosch-kodinkoneet. H+ergbfnkbm8 Voit tilata muita esitteitä kotisivultamme osoitteesta: www.bosch-kodinkoneet.com Löydät meidät osoitteesta www.bosch-kodinkoneet.com Bosch kodinkoneet BSH Kodinkoneet Oy PL 66 02631 Espoo

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Nilfisk-Advance Oy Ab Koskelontie 23 E, 02920 Espoo Tel: + 358 - (0) 207 890 600 - Fax: +358 - (0) 207 890 601

Nilfisk-Advance Oy Ab Koskelontie 23 E, 02920 Espoo Tel: + 358 - (0) 207 890 600 - Fax: +358 - (0) 207 890 601 Vaativaan teolliseen siivoukseen ja vaarallisen pölyn imurointiin Mitä vaativampaa siivous on sitä parempi imuri tarvitaan. Siksi IVB 965-21 SD:n suunnitteluun on todella panostettu. Ilmavirtaus 7200 l/min

Lisätiedot

Koti-imurit Performer All-in-1 150/250

Koti-imurit Performer All-in-1 150/250 Keskuspölynimurit - kaikki yhdessä paketissa Tuotetiedot Kuvittele imuri, jota on helppo käyttää, joka on tehokas ja lähes äänetön. Sellainen, jota ei tarvitse kantaa yläkertaan, ei törmäile huonekaluihin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 JOHDANTO Hyvä asiakas Kiitos siitä, että valitsit toimittajaksi Pullman-Ermatorin. Toivomme, että uusi teollisuusimurinne I 3000 toimii tyydyttävästi ja täyttää kaikki siihen asetetut

Lisätiedot

- puhtaasti kotimainen

- puhtaasti kotimainen - puhtaasti kotimainen Puzerin ylivoimaisuustekijät u Puhdas sisäilma u Kotimainen avainlipputuote u Takuu kaikille keskusyksiköille 5 vuotta u Muotoilu ja teknologia = käyttömukavuus u Ympäristöarvot

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

Pölynimurit 2011. Tekee kodista puhtaan

Pölynimurit 2011. Tekee kodista puhtaan Pölynimurit 2011 Tekee kodista puhtaan Puhdas koti Voltan avulla Tiedämme, että pölynimuri, jonka ostoa harkitset, tulee olemaan kotisi tärkein puhtaanapitoväline. Jos todella aiot siistiä paikat putipuhtaiksi,

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

electrolux keskuspölynimurijärjestelmät

electrolux keskuspölynimurijärjestelmät electrolux keskuspölynimurijärjestelmät 2 electrolux keskuspölynimurit Electrolux on maailman suurin pölynimurivalmistaja. Electrolux on toiminut pölynimurikehityksen suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1912

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE WL 60-P-2F Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri 1. Tuotekuvaus 1. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimurilla voidaan imuroida sekä kuumaa että kylmää tuhkaa, tupakan tumppeja, kotiloita,

Lisätiedot

BEAM Alliance. Keskuspölynimurijärjestelmä. 10 v. TAKUU KESKUSYKSIKÖLLE

BEAM Alliance. Keskuspölynimurijärjestelmä. 10 v. TAKUU KESKUSYKSIKÖLLE BEAM Alliance Keskuspölynimurijärjestelmä 10 v. TAKUU KESKUSYKSIKÖLLE Nauti sotkuisista hetkistä Ota ilo irti elämästä ja nauti ilman huolta siivouksesta. BEAM Alliance -keskuspölynimurilla siivoat kotisi

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

AL-KO PURE STERILOIVA ILMANPUHDISTIN TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI.

AL-KO PURE STERILOIVA ILMANPUHDISTIN TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI. AL-KO PURE STERILOIVA ILMANPUHDISTIN TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI. TILAA HENGITTÄÄ VAPAASTI AL-KO PURE STERILOI HUONEILMAN Ja eliminoi ilman epäpuhtaudet. Virukset, bakteerit ja allergeenit heikentävät hyvinvointiamme.

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Hyvä asiakas Kiitos, kun ostit Cleanfix-reppuimurin. Tuote on sveitsiläinen laatutuote.

Hyvä asiakas Kiitos, kun ostit Cleanfix-reppuimurin. Tuote on sveitsiläinen laatutuote. KnapSack reppuimuri Turvallisuusohjeet Hyvä asiakas Kiitos, kun ostit Cleanfix-reppuimurin. Tuote on sveitsiläinen laatutuote. Toivottavasti koneesta on sinulle paljon iloa. Jos sinulla on kommentteja

Lisätiedot

Teollisuus- ja rakennusimurit. Strong S14

Teollisuus- ja rakennusimurit. Strong S14 Teollisuus- ja rakennusimurit Strong S14 Strong S14 on tunnettu tehokkaana ja luotettavana imurina rakennus- ja teollisuuskäyttöön. Syklooni erottelee karkean jätteen jo ennen suodattimia. Karkeasuodatin

Lisätiedot

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Maakohtainen myyntiesite Suomi () Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon SkinGlide-renkaat GentlePrecisionPRO-terät SmartClick-tarkkuustrimmeri S7310/12 Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Philipsin

Lisätiedot

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Maakohtainen myyntiesite Suomi () Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon SkinGlide-renkaat GentlePrecisionPRO-terät SmartClick-tarkkuustrimmeri S7370/12 Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Philipsin

Lisätiedot

Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö 4. Vianmääritys 5. Huolto ja ylläpito

Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö 4. Vianmääritys 5. Huolto ja ylläpito CO2 FRESH 100/400 ILMANPUHDISTIN HAPPIRIKASTA MERI-ILMAA TOIMISTOIHIN LUOKKAHUONEISIIN, LIIKETILOIHIN JA MAKUUHUONEISIIN Sisällysluettelo: 1. Laitteen toiminta 2. Sijoitus- ja turvallisuusohjeet 3. Käyttö

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n.

Imuyksikkö - moottoriteho 750 W - max. ilmamäärä 2210 m 3 /h - max. alipaine 920 Pa - jännite 230 V - virta 5.2 A - imyksikön paino n. KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET Perehdy tähän ohjekirjaan huolellisesti ennen kuin asennat, käytät tai huollat EXTOR 2300 imuria. Tämän ohjekirjan ohjeita tulee noudattaa. TEKNINEN ERITTELY EXTOR 2300 imuri:

Lisätiedot

Teollisuusimurit. Imuletku 2m, taivutettu, muovi 38/32mm Imuletku 2m, taivutettu, teräs 38/32mm

Teollisuusimurit. Imuletku 2m, taivutettu, muovi 38/32mm Imuletku 2m, taivutettu, teräs 38/32mm GM 80 P on kevyt, mutta kestävä imuri, jota on helppo liikutella paikasta toiseen. Sopii erityisesti tuotantolinjoille, kemianteollisuuteen, sairaaloille ja toimistoihin. HEPA- tai ULPA-suodatinversiot

Lisätiedot

Pölynimurit 2009-2010

Pölynimurit 2009-2010 Pölynimurit 2009-2010 Tekee kodista puhtaan Puhdas koti Voltan avulla Tiedämme, että pölynimuri, jonka ostoa harkitset, tulee olemaan kotisi tärkein puhtaanapitoväline. Jos todella aiot siistiä paikat

Lisätiedot

Included accessories Ref. no. Min. req. GD5 BACK EU BATTERY FOR GD 911 147 1197 000 1 CHARGER FOR GD 911 147 1202 000 1. Harjasuulake 140 8244 500 1

Included accessories Ref. no. Min. req. GD5 BACK EU BATTERY FOR GD 911 147 1197 000 1 CHARGER FOR GD 911 147 1202 000 1. Harjasuulake 140 8244 500 1 Erinomainen suodatuskyky, -suodatus saatavana Sopii sekä oikea että vasenkätisille 5-ja 10-litran mallit eri käyttötarkoituksiin 15-metrin irroitettava verkkojohto, helpottaa liikkumista ja tehostaa työskentelyä

Lisätiedot

Tekee kodista puhtaan. Pölynimurit 2008-2009

Tekee kodista puhtaan. Pölynimurit 2008-2009 Tekee kodista puhtaan Pölynimurit 2008-2009 Puhdas koti Voltan avulla Tiedämme, että pölynimuri, jonka ostoa harkitset, tulee olemaan kotisi tärkein puhtaanapitoväline. Jos todella aiot siistiä paikat

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Uudenveroiseksi...... kädenkäänteessä Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Make it your home. Kotisi parhaaksi. Maailmanuutuus Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES. Sen helposti vaihdettavat erilaisille materiaaleille

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

Turvaohjeita Tekninen turvallisuus Käyttötarkoitus Oikea käyttö

Turvaohjeita Tekninen turvallisuus Käyttötarkoitus Oikea käyttö S115 Turvaohjeita Tärkeää: Lue turvaohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa. Noudata seuraavia turvaohjeita ja säilytä tämä käyttöohje myöhempää tarvetta varten. Käyttötarkoitus Käytä tätä

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

Tyylikäs Hiljainen Tehokas Hygieeninen. Suomen Imuriykköset. Internet: www.batsystems.fi Email: info@batsystems.fi.

Tyylikäs Hiljainen Tehokas Hygieeninen. Suomen Imuriykköset. Internet: www.batsystems.fi Email: info@batsystems.fi. Tyylikäs Hiljainen Tehokas Hygieeninen VacuPlay on ympäristöystävällinen Tehokkaammat moottorit pienemmällä energiankulutuksella Kierrätysmateriaaleja 50 % 92 % VacuPlay keskuspölynimurista on kierrätettävää

Lisätiedot

Puzerilla puhdas koti ja raikas sisäilma. Puzer-keskuspölynimuri on helppo asentaa. Puhtaasti kotimainen

Puzerilla puhdas koti ja raikas sisäilma. Puzer-keskuspölynimuri on helppo asentaa. Puhtaasti kotimainen -keskuspölynimuri on helppo asentaa illa puhdas koti ja raikas sisäilma Kotimainen on edistyksellinen laatutuote. Saatavuus jälleenmyyjiltä kautta maan. KP-Tekno Oy masalantie 365, 02430 Masala Puh. (09)

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Ihanteellinen imuri lapsiperheille Tuotetiedot

Ihanteellinen imuri lapsiperheille Tuotetiedot Ihanteellinen imuri lapsiperheille Tuotetiedot Aktiiviset lapsiperheet, joissa on myös eläimiä pitävät varmasti tästä uudesta -imurista. Nilfisk Bravo suoriutuu suuremmistakin roskamääristä XLkokoisen

Lisätiedot

Johdoton ja helppokäyttöinen varrellinen rikkaimuri

Johdoton ja helppokäyttöinen varrellinen rikkaimuri Handy 2 in 1 on ladattava varsi-imuri, joka hoitaa imuroinnin nopeasti ja vaivattomasti. Se on aina käyttövalmis ja imutehoasetuksia on kaksi. Runsaasti värivaihtoehtoja. Pöydän alle päivällisen jäljiltä

Lisätiedot

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23

K 2 PREMIUM HOME K 2 PREMIUM HOME, 1.673-300.0, 2015-03-23 K 2 PREMIUM HOME Pienen kokonsa ansiosta painepesuri on näppärä käytössä ja vie hyvin vähän säilytystilaa. Varusteet: T 50 terassipesuri, jolla tasopinnat puhdistuvat kätevästi ilman roiskeita, puhditusainetiiviste

Lisätiedot

K 5 HOME K 5 HOME, 1.180-635.0, 2015-12-11

K 5 HOME K 5 HOME, 1.180-635.0, 2015-12-11 K 5 HOME Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning

Genie E/B/Bs. Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen. affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie. Nero yhdistelmäkoneiden joukossa pesee, kuivaa ja jättää hygienisen tuloksen affordable cleaning Genie E/B/Bs Genie Markkinoiden nero Genie on pieni kävellenohjattava yhdistelmäkone,

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

3. Lattioiden puhdistus

3. Lattioiden puhdistus 3. Lattioiden puhdistus Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: lattia. Vileda Professionalin lattianpuhdistusratkaisut perustuvat sekä kokemukseen että uuteen ajattelutapaan. Ergonomia, tehokkuus

Lisätiedot

Kotihoito-ohje potilaalle. Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita:

Kotihoito-ohje potilaalle. Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita: Kotihoito-ohje potilaalle Päiväys: Sairaanhoitaja: Lääkäri: Muita hyödyllisiä puhelinnumeroita: 2 Johdanto Tämä potilaan ohjekirja sisältää tärkeää tietoa Smith & Nephew n valmistaman kertakäyttöisen alipainetta

Lisätiedot

Pölynimureita löytyy erilaisiin koteihin. Imuri käyttökuntoon. Pintaa syvemmältä. Muista huolto ja puhdistus

Pölynimureita löytyy erilaisiin koteihin. Imuri käyttökuntoon. Pintaa syvemmältä. Muista huolto ja puhdistus Espoon Omniassa kotityöpalvelun ammattitutkintoa suorittavat Nina Sundell ja Inna Sildt sekä opettaja Jaana Nisumaa lupautuivat Hyvä Puhtaus -lehden apuna tarkastelemaan ja kommentoimaan erilaisia kodin

Lisätiedot

Puhdasta tehokkaasti ja hiljaisesti. LG ELECTRONICS NORDIC AB Äyritie 12 A FIN-01510 VANTAA, Soumi. www.lge.com/fi. LG:n robotti-imuri

Puhdasta tehokkaasti ja hiljaisesti. LG ELECTRONICS NORDIC AB Äyritie 12 A FIN-01510 VANTAA, Soumi. www.lge.com/fi. LG:n robotti-imuri Puhdasta tehokkaasti ja hiljaisesti LG ELECTRONICS NORDIC AB Äyritie 12 A FIN-01510 VANTAA, Soumi www.lge.com/fi LG:n robotti-imuri LG esittelee entistä älykkäämmän tavan siivota. Uusi neliskulmainen muotoilu

Lisätiedot

Uuden sukupolven ilmanpuhdistusteknologiaa Suomesta

Uuden sukupolven ilmanpuhdistusteknologiaa Suomesta Ilmasta nautintoa Uuden sukupolven ilmanpuhdistusteknologiaa Suomesta Sisäilma kaipaa puhdistusta Vietämme 90% ajastamme sisätiloissa kotona, työpaikalla, koulussa jne. Hengitämme vuorokauden aikana 15

Lisätiedot

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat

asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat asumisen mukavuutta Joustovinyylilattiat Joustovinyylilattiat Kestävä ja helppohoitoinen valinta kotiin Joustovinyylit ovat kestäviä, joustavia ja helppohoitoisia asuintilojen lattianpäällysteitä. Lattian

Lisätiedot

CENTER 1400 Käyttö- ja huolto-ohje

CENTER 1400 Käyttö- ja huolto-ohje CENTER 1400 Käyttö- ja huolto-ohje Suomen Imurikeskus Oy Tehtaankatu 18 38700 Kankaanpää Puh. +358 (0)2 576 700 www.suomenimurikeskus.fi eurovac@suomenimurikeskus.fi Y-tunnus / VAT FI0590849 Tämä ohjekirja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11 K 5 Tehokas pesuri aktiiviseen kotikäyttöön. Pitkäikäinen, vesijäähdytteinen oikosulkumoottori on taloudellinen, ääneltään hiljainen ja tehokas energiankulutukseensa nähden. Se painaa ilmajäähdytteistä

Lisätiedot

Veden- ja pölynimurit NT 35/1 Tact *EU

Veden- ja pölynimurit NT 35/1 Tact *EU Veden- ja pölynimurit NT 35/1 Tact *EU NT 35/1 Eco on tehokas märkä-/ kuivaimuri ammattikäyttöön esim. rakennustyömailla, kaupan alalla, ammattisiivouksessa, kiinteistönhoidossa ja maataloudessa. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

Center H2600 Käyttöohje

Center H2600 Käyttöohje Center H2600 Käyttöohje Suomen Imurikeskus Oy Tehtaankatu 18 38700 Kankaanpää Puh. +358 (0)2 576 700 Fax. +358 (0)2 576 7010 www.suomenimurikeskus.fi eurovac@suomenimurikeskus.fi Krnro 346.703 ALV rek.

Lisätiedot

Veden- ja pölynimurit NT 25/1 Ap

Veden- ja pölynimurit NT 25/1 Ap Veden- ja pölynimurit NT 25/1 Ap Kätevän kokoinen, helposti liikuteltava ammattitason märkä-kuivaimuri rakennus- ja remonttityömaille. Vakiovarusteet: Imuletku 2.5 m Imutangot metallia, 2x 0,5 m Lattiasuutin

Lisätiedot

Ammatti-imurit GD 930

Ammatti-imurit GD 930 Kovaa käyttöä kestävä laatuimuri. Nerokkaan muotoilunsa ansiosta imuri hyödyntää läpikulkevan ilmavirran pienimmällä mahdollisella tehohäviöllä. Tästä syystä imurilla on erinomainen imukyky ja äänen laatu

Lisätiedot

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11

K 2 CAR & HOME K 2 CAR & HOME, 1.673-225.0, 2015-11-11 K 2 CAR & HOME Kompakti ja näppärä painepesuri on erittäin monipuolisesti varusteltu. vakiona on 4 m paineletku suihkuputki ja rotojet suutin. Autosetti sisältää pesuharjan ja 0,3 l vaahtosuuttimen sekä

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

Käsittele konetta varoen Hoida konetta siten kuin näissä ohjeissa suositellaan Käytä huollossa ja hoidossa vain FASTin alkuperäisiä osia.

Käsittele konetta varoen Hoida konetta siten kuin näissä ohjeissa suositellaan Käytä huollossa ja hoidossa vain FASTin alkuperäisiä osia. 1 2 1 Hi-Filtration 9.0 Hi-Filtration on valmistettu EU:ssa noudattaen mitä tarkimpia materiaaleja ja työnlaatua koskevia eurostandardeja. Käyttöohjeesta löydät kaiken koneen käyttöä ja hoitoa koskevan

Lisätiedot

Lindhaus RX 450e Eco Force mattoimuri

Lindhaus RX 450e Eco Force mattoimuri Lindhaus RX 450e Eco Force mattoimuri Pikakäyttöohje Ohjauskahva Vedon estin Imuletkun tuki Joustava imuletku Teleskooppiputki Kalustesuulake harjalla Käynnistyspainike Rakosuulake Ohjauskahvan vapautuspainike

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 HAIR DRYER CERAMIC HD 3700 FI F E G D B C A 3 SUOMI 08-10 4 HIUSTENKUIVAAJA HD 3700 Turvallisuus Ota huomioon seuraavat ohjeet laitetta käytettäessä. 7 Laite on suunniteltu vain kotitalouskäyttöön. 7 Älä

Lisätiedot

RITA CLEANING KUIVA-/MÄRKÄIMURIT

RITA CLEANING KUIVA-/MÄRKÄIMURIT RITA CLEANING KUIVA-/MÄRKÄIMURIT Versio 15.8.2016 J.P Yleistä imurista Vastaanotettuanne laitteen haltuunne, tarkastakaa ettei sille ole tapahtunut kuljetusvaurioita ja olette saaneet kaikki tilauksenne

Lisätiedot