ALATENNO Omistaja: Tervo Mikko Katselmuksessa todettiin, että lunastettava alue on ennestään rakennettua katualuetta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "6.8.2015. 732-409-3-88 ALATENNO Omistaja: Tervo Mikko Katselmuksessa todettiin, että lunastettava alue on ennestään rakennettua katualuetta."

Transkriptio

1 TNRO (6) KATSELMUSHAVAINNOT NURKKALA Omistajat: Kivikangas Marko Johannes, Kivikangas Veli Juhani ja Silmu Henna Marjut Katselmuksessa alueella katsottiin kasvavan luontaista puustoa TASALA Omistaja: Salmijärvi Hulda oikeudenomistajat Lunastettava alue on ennestään rakennettua katualuetta RUUHELA Omistaja: Hourula Elsi Lunastettava alue on ennestään rakennettua katualuetta HAKALA Omistajat: Haka Helena Marita, Haka Kaija Alina ja Haka-Rannanlahti Ulla Irmeli Katselmuksessa todettiin, että tilaa 3:40 vasten alueen rajalla sijaitsee kuusiaita. Muutoin alue on ennestään rakennettua katualuetta ALATENNO Omistaja: Tervo Mikko KUOPPALA ja M601 Omistaja: Tapio Erkki Sakari (määräalan omistajat: Hourula Hannu ja Oili) Katselmuksessa todettiin, että eteläisimmällä alueella kasvaa luontaista raitaa ja alue on osittain jo rakennettua katualuetta. Pohjoisimmissa osissa alue oli valtaosin jo rakennettua katualuetta Vainiopirtti Omistaja: Asunto Oy Kotipirtti Katselmuksessa todettiin, että alue oli valtaosin jo rakennettua katualuetta ISOLA Omistajat: Lahtela Pirjo Anneli ja Lahtela Vesa Olavi Katselmuksessa todettiin, että Kivipellontiellä alue oli valtaosin rakennettua katualuetta, kääntöpaikalla kasvoi heinää ja horsmaa. Notkotiellä alue oli ennestään rakennettua katualuetta. Kivipellontien ja Notkotien kulmauksessa kasvoi neljä lehtipuupensasta RATISKA Omistaja: Eteläaho Tenho Johannes Katselmuksessa todettiin, että alueella sijaitsee jo rakennettua katua ja kadun piennarta TERVANIITTY Omistaja: Eteläaho Toivo Johannes ja Viitala Sanna Maarit Katselmuksessa todettiin, että rajalla sijaitsee angervopensasta, mutta valtaosin lunastettava alue on jo rakennettua katua RIIHELÄ Omistaja: Kettunen Outi Marjut ja Kettunen Harri Antti Juhani Katselmuksessa havaittiin, että lunastettava alue on jo rakennettua katualuetta KULMALA Omistaja: Peltoperä Anne-Riitta Susanna Katselmuksessa todettiin, että alueella kasvaa luontaista pajua ja koivua, valtaosin alue on rakennettua katua Kiviharju Omistajat: Kivelä Aili oikeudenomistajat Katselmuksessa todettiin, että alue on olemassa olevan katualueen reuna-aluetta, jolla luontaista puustoa.

2 TNRO (6) KOTIKUMPU Omistaja: Karppinen Mauri Johannes Katselmuksessa todettiin, että alueella on 2 isoa pihlajaa ja sireeni sekä jo rakennettua katualuetta KUUSELA Omistaja: Härö Tuovi Aarre Erik oikeudenomistajat ja Härö Maija oikeudenomistajat Katselmuksessa havaittiin, että lunastettavalla alueella kasvaa 5 täysikasvuista pihlajaa sekä luontaista koivua ja mäntyä. Alue on osittain olemassa olevaa katualuetta sekä piha-alueen nurmialuetta. Etäisyys uudesta katualueen rajasta rakennukseen on noin 5 metriä. Keijo Härö oli läsnä katselmuksessa MÄNTYLÄ Omistaja: Vuorela Lauri ja Kaino Katselmuksessa havaittiin, että lunastettavalla alueella kasvaa luontaista puustoa. Alue on osittain olemassa olevaa katualuetta. Lauri Vuorela oli läsnä katselmuksessa KOIVULA Omistajat: Kunnari Osmo oikeudenomistajat ja Kunnari Leila Vappu Katselmuksessa todettiin, että alueella sijaitsi luontaista puustoa, 17 ruusua sekä 15 isoa pihlajaa. Alue on osittain jo rakennettua katualuetta. Katselmuksessa oli paikalla Kunnari Juha HAAPALA Omistajat: Sirviö Olli Uolevi ja Soppela-Sirviö Sanna Kristina Katselmuksessa todettiin, että alueella on 2 koivua, mänty, 3 pihlajaa sekä rajalla olevaa puu-teräsaitaa. Alue on osittain jo rakennettua katualuetta JUNGINOJA Omistaja: Sallan Vuokratalot Oy Katselmuksessa todettiin, että alueella on nurmikkoa, 2 luontaista koivua sekä kaivo. Kaivoa ei ole tarpeen siirtää. Jos siirtotarpeita ilmenee siirrosta aiheutuneista kustannuksista sovitaan tällöin erikseen LEPIKKO Omistajat: Sivonen Liisa Kyllikki ja Sivonen Pertti Johannes Katselmuksessa alueella todettiin, että alueella on 2 isoa mäntyä. Alue on osittain jo rakennettua katualuetta. Katselmuksessa oli paikalla Sivonen Pertti ESTEHARJU Omistajat: Pajari Mikko Antero ja Pajari Ulla Mirjami Katselmuksessa alueella katsottiin olevan luontaisia koivuja, vuorenkilpiä sekä 1 pihlaja. Alue on osittain jo rakennettua katualuetta. Katselmuksessa oli paikalla Pajari Ulla ONNELA Omistajat: Tervo Kaisa oikeudenomistajat ja Tervo Olavi oikeudenomistajat Katselmuksessa alueen katsottiin olevan jo rakennettua katualuetta HUTI Omistaja: Kiinteistö Oy Sallan Rintamamiehet Katselmuksessa alueen katsottiin olevan katupiennarta, jolla sijaitsi kunnan valotolppia SUOJALA Omistaja: Sallan yhteismetsän osakaskunta Katselmuksessa alueella katsottiin olevan iso pihlaja ja nurmikkoa KIVIHARJU Omistaja: Jehovan todistajat Katselmuksessa alueella katsottiin olevan istutetut lehti- ja havupuut (11 kpl). Katselmuksessa paikalla oli Pohjoismäki Jukka LIINAROVA Omistaja: Aho Ulla Maija, Kunnari Oiva Armas oikeudenomistajat ja Tuohimaa Juha Tapani Katselmuksessa katsottiin kiinteistönrajalla kasvavan pihlaja-aita.

3 TNRO (6) RAKKALA Omistaja: Heikkilä Oiva Ensio Katselmuksessa havaittiin lunastettavalla alueella kasvavan 20 m pihlaja-aita (h=5m). Katselmuksessa paikalla oli Heikkilä Oiva LIINAHARJU Omistaja: Heikkilä Jarmo ja Isojärvi Ulla LAAKSO Omistaja: Lassila Aarre oikeudenomistajat ja Heimonen Pasi MÄKIRINNE Omistaja: Isola Elsa HESSULA Omistaja: Montonen Eeva-Liisa, Iivari Jukka, Iivari Ulla-Maija, Iivari Jouni PIELANOTKO Omistaja: Kinnunen Sirkka ERKKILÄ Omistaja: Kantola Mikko LEHTOLA Omistajat: Seebass Anna Katariina ja Seebass Armin Andreas Eberhard Katselmuksessa lunastettavalla alueella katsottiin olevan luontaista lehtipuustoa ja 3 pihlajaa OLLILA Omistajat: Törmänen Jari Taisto Katselmuksessa lunastettavalla alueella katsottiin olevan luontaista koivua ja kuusta SARILA Omistajat: Tolppanen Maarit Hellevi Katselmuksessa lunastettavalla alueella katsottiin olevan 2 pientä koivua JUKOLA Omistajat: Törmänen Eila Inkeri ja Törmänen Kari Osmo Lunastettavalla alueella katsottiin olevan angervopensasta, joka on luontaisesti levinnyt. Valtaosin alue oli jo rakennettua katua RAUHALA Omistajat: Isojärvi Kaisa Johanna ja Isojärvi Pasi Tapani Lunastettava alue on valtaosin jo rakennettua katua. Alueella katsottiin kasvavan pihlajia puuaitamaisena rivinä, raitaa sekä angervopensaita n. 10 kpl. Katselmuksessa paikalla oli Isojärvi Kaisa ERVASTI Omistajat: Glukhova Evgenia Lunastettavan alueen katsottiin olevan olemassa olevan kadun piennaraluetta MÄNTYRINNE Omistajat: Leskinen Artturi Johannes ja Leskinen Leena Riina Katselmuksessa todettiin, että lunastettavalla alueella kasvoi 2 pihlajaa. Valtaosin alue oli rakennettua katua.

4 TNRO (6) KIVIHARJU Omistajat: Kantola Jari Uolevi ja Kantola Tuija Kaarina Katselmuksessa todettiin, että lunastettavalla alueella kasvoi luontaista puustoa sekä 11m kuusiaitaa (h=2-3m). Valtaosin alue oli jo rakennettua katualuetta POIKELA Omistajat: Jokela Vesa Pekka ja Lehtola Jenni Pauliina Lunastettavalla alueella katsottiin kasvavan on pihlaja-koivuaitaa 25 metrin matkalla ja ruusuja luontaisesti levittäytyneenä. Valtaosin alue on jo olemassa olevaa katua TUOMULA Omistajat: Juho Eevertti Kantola oikeudenomistajat, Kantola Aino Annikki, Kantola Aarno Katselmuksessa lunastettavalla alueella todettiin kasvavan luontaista puustoa. kiviaita. Alueella kasvoi osittain vuotta vanhaa mäntymetsää. Jo rakennettu katualue ja kääntöpaikka ja kevyen liikenteen väylä kulkivat alueen halki. Katselmuksessa oli paikalla Kantola Aarno ELLILÄ Omistajat: Alaraatikka Laila Eriika ja Valkonen Keijo Antero Lunastettavalla alueella kasvoi vuorenkilpeä, 3 isoa mäntyä sekä luontaista pihlajaa ja koivua. Alue oli osittain jo rakennettua katualuetta TUOMULA Omistaja: Niemelä Leena Vappu Katselmuksessa todettiin, että lunastettavalla alueella on luontaista koivua ja pihlajaa sekä muuta lehtipuustoa. Alue on osittain jo rakennettua katualuetta. Katselmuksessa paikalla oli Niemelä Leena METTÄLÄ Omistaja: Salmijärvi Sulo oikeudenomistajat Lunastettava alue on pääosin jo rakennettua katualuetta. Jaurupolun päässä kasvoi lupiineja ja 4 juhannusruusua MYKKYLÄ Omistajat: Herranen Taimi oikeudenomistajat, Salmijärvi Johan Erkki Oikeudenomistajat, Salmijärvi Leo Valdemar oikeudenomistajat ja Vahtera Hilma Maria oikeudenomistajat Lunastettava alue oli hiekkaista ja mäkistä kangasmaata. Katselmuksessa paikalla oli Stolt Sirkka PIIRALA Omistajat: Piirainen Yrjö oikeudenomistajat Lunastettava alue on jo rakennettua katualuetta PELTOLASSILA Omistaja: Sallan seurakunta Katselmuksessa alueella todettiin olevan luontaista puustoa KIVIKKOLA Omistaja: Seppälä Marja Susanna Katselmuksessa todettiin, että alueella sijaitsee 9 m pihlaja-aita (h=5m) ANTTILA Omistajat: Paldán Antti Uolevi ja Paldán Elsa Marjatta Lunastettavalla alueella kasvaa istutuksia; lupiineja, 9 pihlajaa, 3 sireeniä sekä 9 juhannusruusua. Katselmuksessa olivat paikalla Paldán Antti ja Elsa PELTOLA Omistajat: Hautajärvi Oiva Eemil Katselmuksessa todettiin, että alueella sijaitsi pihlaja ja sähkökaappi. Katselmuksessa oli paikalla Hautajärvi Oiva.

5 TNRO (6) VIITA Omistaja: Viitala Markus Lunastettavalla alueella kasvoi n vuotta vanha pihlaja-koivuaita 10 metriä (h=2m) KIVIRINNE Omistajat: Mikkonen Jari Jukka-Pekka ja Tiikkaja Sari Johanna Lunastettavalla alueella kasvaa luontaista mänty- ja kuusipuustoa PIETILÄ Omistajat: Partanen Inga Sylvi Kyllikki oikeudenomistajat ja Vaarala Kaino Laila Lunastettavalla alue Tapulintien ja Jaurupolun risteyksessä on osittain olemassa olevaa katua. Alueelle jää osittain salpalinjan kiviä ja luontaista lehti- ja havupuustoa. Tapulintiellä pohjoisempana oleva palsta on kokonaisuudessaan jo rakennettua katualuetta TARVASTONTTI Omistaja: Päiväniemi Pekka-Juhani Lunastettava alue on olemassa olevan katualueen piennarta. Katselmuksessa oli paikalla Päiväniemi Pekka- Juhani MATTILA Omistajat: Hourula Vesa Tuomas ja Hourula Markku Kalervo Ratiskantien risteysalueella oleva palstan osalta lunastettava alue on olemassa olevan katualueen piennarta. Mikontiellä alue on jo rakennettua katualuetta ja sen piennarta. Vaaralantiellä pellon reunassa on katualueen rajalla sijoittuneena verkkoaitaa ja vähäistä luontaista puustoa. Katselmuksessa paikalla olivat Hourula Markku PETÄJÄ Omistajat: Iivari Kerttu Johanna ja Iivari Toivo Olavi Lunastettavalla alueella kasvaa luontaista mäntyä ja koivua sekä nuori lehtipuuaita. Alue on osittain jo rakennettua katualuetta. Katselmuksessa oli paikalla Iivari Toivo HAKOLA Omistaja: Ahola Laila Tuulikki ja Ahola Pentti Matias Lunastettavalla alueella kasvaa 8 istutettua koivua ja 3 istutettua pihlajaa. Valtaosin alue on jo rakennettua katualuetta METSOLA Omistajat: Junttila Eija Hannele ja Junttila Jouko Juhani Lunastettavalla alueella kasvaa 3 pihlajaa, 4 vasta istutettua pihlajaa ja suuri mänty. Alue oli osittain jo rakennettua katualuetta NIITYNSYRJÄ Omistajat: Harjula Kauko Uolevi ja Harjula Maija Annikki Katselmuksessa todettiin, että lunastettavalla alueella sijaitsee 16 m kuusiaitaa (h=10m), punapajuangervo ja vuorenkilpiä. Katselmuksessa paikalla olivat Harjula Kauko ja Maija KARILA Omistajat: Harjula Heikki Kari Harald Lunastettavalla alueella kasvoi kookas kuusiaita 13 m pitkänä ja 10 m korkeana. Lisäksi alueella oli luontaista lehtipuustoa KOTIRINNE Omistajat: Onkamo Tauno oikeudenomistajat, Tervo Pentti Kalevi oikeudenomistajat, Tervo Simo, Tervo Auli, Tervo Hannu, Tervo Maarit Vaaralantiellä lunastettava alue oli valtaosin jo rakennettua katualuetta, jolla kasvoi vähäistä luontaista puustoa ja 2 kookkaampaa kuusta. Tapulintiellä alue on pääosin jo rakennettua katualuetta ja katualueen piennarta.

6 TNRO (6) KULMALA Omistaja: Kulmanen Vesa Katselmuksessa todettiin, että alueella sijaitsee luontaisia koivuja sekä kuusia. Alueella sijaitsee myös 3 metrin pituinen ja 3 metrin korkuinen kuusiaita sekä kuorma-auton parkkipaikka. Katselmuksessa oli paikalla Kulmanen Eija Tupala Omistaja: Kivelä Kari ja Raili Lunastettava alue on pääosin jo rakennettua katualuetta tai kevyen liikenteen väylää. Alueella sijaitsi vähäistä luontaista puustoa sekä n.1,5 metrin korkuinen pihlaja-aita tilan 3:59 vastaisella rajalla. Jalluntien päässä sijaitsi Suomen pystykorvan häkki :1-4,47:6-7,47:9-12 MAA-ALUE Omistaja: yhteinen alue Lunastettava alue on olemassa olevaa katualuetta MÄRKÄJÄRVEN JAKOKUNTA Omistajat: yhteinen alue Lunastettava alue on olemassa olevaa katualuetta, jolla on vähäistä luontaista puustoa. Toimitusinsinööri Terhi Halonen

11.11.2015. Lunastustoimikunnan päätös: Rajankäyntiä koskeva kysymys on käsitelty pöytäkirjan kohdassa 8 ja tilusvaihtoa koskeva kysymys kohdassa 10.

11.11.2015. Lunastustoimikunnan päätös: Rajankäyntiä koskeva kysymys on käsitelty pöytäkirjan kohdassa 8 ja tilusvaihtoa koskeva kysymys kohdassa 10. Kiinteistökohtainen tarkastelu 1 (5) 732-409-3-73 Ruuhela Omistaja: Hourula Elsi Vaatimus: Maanomistaja vaatii lunastettavan alueen maapohjasta korvausta 10 e/m2. Tiealue on ollut tonttimaata. Tonttimaan

Lisätiedot

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset Lista 1 ( 6 ) Oulu toimitukset 2012-10-19 1) K1 Alatalo Pertti Antero 2) K2 Alatalo Pertti Antero Alatalo Arto Tapio 3) K3 Teerinkoski Ritva Leena Teerinkoski Raimo Ilmari Ahonen Minna Maria Ahonen Marko

Lisätiedot

1 ( 6 ) Lista 2013-12-20. Oulu toimitukset

1 ( 6 ) Lista 2013-12-20. Oulu toimitukset 1 ( 6 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) K1 Ahonen Anna Liisa Ahonen Veikko Juhani Ahonen Aarno Allan Ahonen Paavo Olavi Ahonen Pertti Kalevi Ahonen Pauli

Lisätiedot

Lista 1 ( 10 ) 2011-11-11. Oulu toimitukset

Lista 1 ( 10 ) 2011-11-11. Oulu toimitukset 1 ( 10 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) K1 AchrØn Raija Maria AchrØn Eero Tapani K2 Ahonperä Jukka Mauri Ahonperä Tuuli Katariina K3 Ahonperä Jukka Mauri K4 Ahosola

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Rakentamiskustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Rakentamiskustannusten osittelu. Toimitusnro 1(20) TK1 Rantala 614-407-12-10 Rantala Kynsijärvi Jari Vesa Rainer Kynsijärvi Jaakko Matti Metsä MeL 21,6 4 86 86 TK2 Kunnari 614-407-12-17 Kunnari Kynsijärvi Ossi Henrik Metsä MeL 13,4 4 54 54 TK3 Keskitalo

Lisätiedot

Taikinan kylän asukkaat

Taikinan kylän asukkaat Taikinan kylän asukkaat 197 Turtiainen Eino ja Liisa (kanttiini) 198 Turtiainen Mikko ja Väinö (veljekset, poikamiehiä) 199 (Vanha tupa) Turtiainen Salomon (Sakkeus) ja Ulla, Juho, Anton, Onni, jatoivo

Lisätiedot

Personec F Vaaliluettelo profe 2 Jyväskylän yliopisto

Personec F Vaaliluettelo profe 2 Jyväskylän yliopisto Personec F Vaaliluettelo profe 2 t laitoksittain Hakala, Ismo Jari Hakala, Juha Tapani Ilmonen, Kari Einar Kalevi Matthies, Aila Leena Anneli Personec F Vaaliluettelo muu h 22 Aarnos, Eila Virpi Kyllikki

Lisätiedot

edellisestä kuukaudesta

edellisestä kuukaudesta Päivitetty 31.10.2008 A-osake Muutos edellisestä kuukaudesta B-osake Muutos edellisestä kuukaudesta B-uudet Muutos edellisestä kuukaudesta Osakkeiden määrä Osuus Osuus äänistä 1 Koskenkorva Matti Olavi

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro 1(9) TK1 Ylikorkala 748-411-115-1 Ylikorkala Ylikorkala Erkki Juhani Metsä MeL 6,8 7 0,7 33 33 TK2 Myllyoja 748-411-134-2 Myllyoja Harjapää Anne-Maria Harjapää Eero Sakari Erityisliikenne EL 5 25 1,27

Lisätiedot

1 ( 7 ) Lista 2015-02-04. TJ Pohjoinen Suomi

1 ( 7 ) Lista 2015-02-04. TJ Pohjoinen Suomi 1 ( 7 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) K1 Ala-antti Maria-liisa Ala-antti Seppo Juhani K2 Tarkkonen Aune Matilda Karttunen Mauno Olavi Karttunen Pentti Samuli Käki Elli Heleena Hankonen

Lisätiedot

1 ( 6 ) Lista 2010-09-24. Ylivieska toimitukset

1 ( 6 ) Lista 2010-09-24. Ylivieska toimitukset 1 ( 6 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) K1 Ainassaari Mika Juhani K2 Alahäivälä Jussi Petteri Alahäivälä Ville Johannes K3 Elo Pauli Armas Elo Helena

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro

Tieyksikkölaskelma Kunnossapitokustannusten osittelu. Toimitusnro 1(11) TK1 Tienvieri 233-412-4-163 Jussila Tynilä Jarmo Antero Pelto SLV 2 50 0,04 0,4 2 233-412-4-165 Tienvieri Tynilä Jarmo Antero Pelto SLV 2 50 0,04 0,6 2 4 TK2 Metsäranta 233-412-4-79 Metsäranta Hautanen

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä

Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä Toimitsijalista SM Pitkä R1 7.-8.9.2013 SYÖTE sivu 1 Tehtävä maali 1. Vesa Halonen pj SK PT Yleisseuranta 2. Tommi Sillanpää SK PT Yleisseuranta 3. Kaj Fredriksson SK PT Tulostus 4. Kai Mutka SK PT Videoseuranta

Lisätiedot

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V

Tulokset / El Pilkit Kuusamo N Alle 70 V Tulokset / El Pilkit Kuusamo 08.04.2016 N Alle 70 V 1. Heiskanen Aila Pohj Pohjanmaa 4164 G 2. Nuora Maila Pohj Pohjanmaa 4060 G 3. Aalto Eila Pirkanmaa 3608 G 4. Kurvinen Vuokko Pohj Pohjanmaa 3214 G

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh.

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten. Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. Kaupunginhallitus 10 19.01.2015 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen eduskuntavaaleja varten Kh 10 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu)

Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten. 001 äänestysalue (Yhteiskoulu) Kaupunginhallitus päätti valita vuonna 2017 toimitettavia kuntavaaleja varten 1. asetettaviin äänestysalueiden vaalilautakuntiin viisi varajäsentä 2. asettaa kaksi vaalitoimikuntaa ja niihin nimetään kolme

Lisätiedot

Testi Testi Testi

Testi Testi Testi Testi 20 13.1.1990 Pentti Hiirijoki 48:48:00 11 Juha Haapamäki 41:19:00 11 Timo Santamäki 42:12:00 11 Pasi Ulven 48:55:00 11 Toivo Paunuvuori 35:57:00 7 Taisto Haapamäki 31:08:00 7 Juhani Ketamo 33:27:00

Lisätiedot

KIVIHARJU PALTAMON KUNTA

KIVIHARJU PALTAMON KUNTA 1 578-403-2-15-0 KIVIHARJU PALTAMON KUNTA 1 MeL 5 1,1 0,1 1 1 1 1 1 1 0,55 1 2 578-403-2-23-0 HAKARINNE KIVIRANTA KALLE EINO VALDEMAR 2 ULA 900 1 0,6 1 1 1 1 1 1 540,00 540 3 578-403-2-26-0 RAUTATIEALUE

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

Sukunimi /yhteisö Etunimet /Edust. Osoite Asuinpaikka Synt. aika Lehtiniemi Tapio Johannes Kotitontuntie 24 A 4 02200 Espoo 29.04.

Sukunimi /yhteisö Etunimet /Edust. Osoite Asuinpaikka Synt. aika Lehtiniemi Tapio Johannes Kotitontuntie 24 A 4 02200 Espoo 29.04. YHTEISMETSÄN PERUSTAMISSOPIMUS 1. Sopimuksen tarkoitus Sopimuksen tarkoituksena on perustaa yhteismetsä jäljempänä mainittuihin kiinteistöihin kuuluvista, tässä sopimuksessa määritellyistä alueista. Lisäksi

Lisätiedot

535-402-6-170 (K108-1) KURU

535-402-6-170 (K108-1) KURU Toimitusnro 2008-262892 1 (87) 535-402-6-170 (K108-1) KURU Haapala Anneli Marjatta Uusioja Maarit Hannele Valtaojitus T2013-10009 752,91 Salaojitus T2013-10012 5551,47 Yhteensä 6304,38 Nimi Tunnus Valtaojitus

Lisätiedot

535-402-6-170 (K108-1) KURU

535-402-6-170 (K108-1) KURU Toimitusnro 2008-262892 1 (87) 535-402-6-170 (K108-1) KURU Haapala Anneli Marjatta Uusioja Maarit Hannele Valtaojitus T2013-10009 774,89 Salaojitus T2013-10012 5583,45 Yhteensä 6358,34 Valtaojitus T2013-10009

Lisätiedot

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus

3. 4.5.2011/18. Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011. Toimittanut eduskuntatiedotus 3. 4.5.2011/18 Liite Virallisen lehden numeroon 55/13.5.2011 EDUSKUNNAN VIIKKO Toimittanut eduskuntatiedotus SISÄLLYSLUETTELO Muuta.................... 41 MUUTA Tiistai 3.5.2011 Valiokuntien vaaleissa

Lisätiedot

PÄÄTÖSLUETTELO Päätösluettelo. Päätöspvmväli Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös.

PÄÄTÖSLUETTELO Päätösluettelo. Päätöspvmväli Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös. 1/5 Hakuehto Käyttäjä luettelo Arvo Saarela Eija pvmväli 20.11.2015-08.01.2016 Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös Järjestys Viranhaltija/päätöstyyppi, pykälänumero Viranhaltijan päätöstyypit

Lisätiedot

Yhteisen kirkkovaltuuston vaali Inarin seurakunta, Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä Vaalin tulos vertailulukujärjestyksessä

Yhteisen kirkkovaltuuston vaali Inarin seurakunta, Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä Vaalin tulos vertailulukujärjestyksessä Yhteisen kirkkovaltuuston vaali Vaalin tulos vertailulukujärjestyksessä Ehd.no Nimi Lista Äänet Vertailuluku Tulos 19 Kuhmonen, Laila ANNELI Lähellä sinua 53 181 Jäsen 21 Jomppanen, Jouni Ilmari Lähellä

Lisätiedot

TULOKSET SM-PILKKI 2009 28.2.2009 Voionmaan opisto

TULOKSET SM-PILKKI 2009 28.2.2009 Voionmaan opisto TULOKSET SM-PILKKI 2009 28.2.2009 Voionmaan opisto TKEK = Työväen Kala- ja Eräkerho Kirkkonummi = Kirkkonummen Kala- ja Metsämiehet H-linna = Hämeenlinnan Kala ja Erä ry TEM = Tesoman Erämiehet ry TULOKSET

Lisätiedot

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa

E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa Suunta-Jurva 1(5) E-P:n am hisu parisprinttiviesti Jurvassa 17.2.2013 Lopputulokset H21 (2+2+2+2+2+2) 1) Pohjankyrön Rasti 1 52:47 (Saari Petri 8:18/2., Heiska Samu 9:25/1., Saari Petri 8:59/2., Heiska

Lisätiedot

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg

Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg Voimakiekko 2019 Naiset 1,9 kg 1 Tiina Repo Juankoski 31,21 17.6.2019 Juankoski 2 Asta Kankaala LepU 26,92 14.6.2019 Juankoski 3 Riia Toivanen Juku 24,30 1.5.2019 Leppävirta 4 Satu Lehtonen LS 23,10 18.5.2019

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

Edustajiston vaalit 2017

Edustajiston vaalit 2017 Sivu 1/13 OP Pohjola Äänioikeutetut omistajajäsenet 41983 Äänestäneet yhteensä 8591 Äänestys % 20.46 Hyväksytty 8538 Hyväksytty % 99.38 Hylätty 53 Hylätty % 0.62 Nettiäänet 5290 Osuus äänistä % 61.58 Postiäänet

Lisätiedot

SM-RAUTUPILKKI 2011 TUULISPÄÄJÄRVI 16.04.2011 Järjestäjä Ivalon Erämiehet ja TEM S

SM-RAUTUPILKKI 2011 TUULISPÄÄJÄRVI 16.04.2011 Järjestäjä Ivalon Erämiehet ja TEM S Järjestäjä Ivalon Erämiehet ja TEM S MIEHET SIJA NIMI TULOS(g) 1 Tuovinen Aki 3178 2 Karppinen Eino 2705 3 Känsälä Heikki 2303 4 Olkkola Elmo 2250 5 Heinonen Jaakko 1407 6 Heikkinen Jari 1317 7 Marjanen

Lisätiedot

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET

Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET Rantaonginta Savonlinna 1.8.2017 Sija Nimi Piiri Kaloja JOUKKUE NAISET 1 1,746 ANDERSIN ANNI 0,898 TYNKKYNEN KAIJA 0,432 VAJANTO AILA 0,416 2 MIKKELIN 1,586 MESIÄINEN SATU 0,888 AHONEN PIRKKO 0,216 HÄKKINEN

Lisätiedot

Edustajiston vaalit 2017

Edustajiston vaalit 2017 Sivu 1/6 OP Pudasjärvi Äänioikeutetut omistajajäsenet 6471 Äänestäneet yhteensä 1840 Äänestys % 28.43 Hyväksytty 1830 Hyväksytty % 99.46 Hylätty 10 Hylätty % 0.54 Nettiäänet 1179 Osuus äänistä % 64.08

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

Forssan kaupunki Tekninen ja ympäristötoimi MYÖNNETYT LUVAT 17.10.2012 16.09.2012-15.10.2012 08:19:36 1 (6)

Forssan kaupunki Tekninen ja ympäristötoimi MYÖNNETYT LUVAT 17.10.2012 16.09.2012-15.10.2012 08:19:36 1 (6) 16.09.2012-15.10.2012 08:19:36 1 (6) 061-2012-241 61-8-216-19 Erillislaite Maalämpökaivojen poraaminen Rantapuisto 4 Päivi Anneli Levonen Teemu Sakari Aittamaa Rantapuisto 4 as. 2 061-2011-202 061-2011-204

Lisätiedot

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2

Turun Osuuskaupan Edustajistovaali VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 21.3.2012 Turun Osuuskaupan Edustajistovaali 2012 05.03.12 14.03.12 VAALIN TULOS EHDOKASLISTOITTAIN JÄSENALUE 2 Lista N 1 316 Lehikoinen Jouni 269 3,049.00 Valittu 2 330 Virtanen Leena 214 1,524.50 Valittu

Lisätiedot

Kokouksessa 15.6.2016 vahvistettu yksikkölaskelma

Kokouksessa 15.6.2016 vahvistettu yksikkölaskelma 1(26) Kokouksessa 15.6.2016 vahvistettu yksikkölaskelma TK1 Kuusiluoma 108-405-1-23 Kuusiluoma Everi Maire Helena Asuinkiinteistö ULA 1 900 0,52 0,9 421 Asuinkiinteistö ULA 1 900 2,22 0,1 200 621 TK2 Moisio

Lisätiedot

LIITE 2 Tnro ILMAISLUOVUTUSVELVOLLISUUS Kaavahistoria Sopimukset. kerroin. Korvattava katualue (m2)

LIITE 2 Tnro ILMAISLUOVUTUSVELVOLLISUUS Kaavahistoria Sopimukset. kerroin. Korvattava katualue (m2) LIITE 2 Tnro 2011-393997 ILMAISLUOVUTUSVELVOLLISUUS 1. AK tilanne 23.12.1966 Rakennuskaava rakennusoikeusilmaisluovutusvelvollisuus ILV > saatu R-oik Korvaus = luovutettu katu - R-oikeus ILV < saatu R-oik

Lisätiedot

Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat

Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat 1 (5) Vuonna 2015 valvontalautakunnan myöntämät ja peruuttamat apteekkiluvat Myönnetyt luvat 18.12.2015 Lappeenrannan 5. apteekki apteekkari, farmasian tohtori Hannu Tapani Taipale Loviisan apteekki apteekkari,

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma. kunnossapitoyksiköt. Kivesjärven rantatie Heikkinen Kari. Painol. KäytettyKORJAUSKERTOIMET

Tieyksikkölaskelma. kunnossapitoyksiköt. Kivesjärven rantatie Heikkinen Kari. Painol. KäytettyKORJAUSKERTOIMET Sivu1 uus 1 Kunnossapidon Rt/2 Pituus: 7,20 km KIVIHARJU 578 403 2 : 15 0 PALTAMON KUNTA 1 MeL 1,10 5,00 0,10 1,00 1,00 1,00 1,00 0,55 1 HAKARINNE 578 403 2 : 23 0 KIVIRANTA KALLE EINO VALDEMAR 1 ULA 1,00

Lisätiedot

Kirkolliskokous maallikot 2016

Kirkolliskokous maallikot 2016 Kirkolliskokous maallikot 2016 VAALIN TULOS VERTAILULUVUN MUKAAN JÄRJESTETTYNÄ Valittujen nimet lihavoitu Lista ehdokas vertailuluku IV 136 Ojala, Sami Juhani 210,433 III 110 Jääskeläinen, Jouko Tapani

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen europarlamenttivaaleja varten

LOIMAAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1. Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen europarlamenttivaaleja varten LOIMAAN KAUPUNKI OTE PÖYTÄKIRJASTA 1 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien asettaminen europarlamenttivaaleja varten Kh 39 Valmistelija: hallintosihteeri Toini Heinonen, puh. 02 761 1110 - - - - - Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN ELÄKKEENSAAJAT R.Y. / KALAKERHO

RUOKOLAHDEN ELÄKKEENSAAJAT R.Y. / KALAKERHO RUOKOLAHDEN ELÄKKEENSAAJAT R.Y. / KALAKERHO Kymen piirin pilkkimestaruuskilpailut 24.3.2015 klo. 10-14 La hto paikka : Putka Kilpailualueena Haapavesi,Saimaa TULOKSET Naiset yli 80 vuotta 1. Asikainen

Lisätiedot

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29 Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Kirkkovene miehet 10 km Joukkue ================================== 1. Kuopion Soutajat

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

Kaikkien kilpailulipukkeen palauttaneiden kesken arvotun Kuiva-Kalusteen lahjoittaman kaapin voitti naistensarjassa kilpaillut Laila Hiltunen, Kemi.

Kaikkien kilpailulipukkeen palauttaneiden kesken arvotun Kuiva-Kalusteen lahjoittaman kaapin voitti naistensarjassa kilpaillut Laila Hiltunen, Kemi. SÄRKIJÄRVEN PILKKIKILPAILUT 31.3.2013 Pilkkikilpailuun osallistui yhteensä 167 kilpailijaa yhteissaalis 438 kg 766 g Sää aurinkoinen, kylmä puuskittainen tuuli. Kaikkien kilpailulipukkeen palauttaneiden

Lisätiedot

RAKENNUS: Perustiedot (Pitkä) 17.1.2014. Lupanumero. Vesijohtoverkko Sähköverkko Maakaasuverkko Kaapeliverkko

RAKENNUS: Perustiedot (Pitkä) 17.1.2014. Lupanumero. Vesijohtoverkko Sähköverkko Maakaasuverkko Kaapeliverkko 7..4 Sivu 886-43--3 Peltomaa Katinhännäntie Ala-Tuori Juhani Olavi 9.8.957 Kullaantie 8..9 68456 I-Koordinaatti 548848 Karttalehti 43 3C3 m³ 45 m² verkko Keittiö 45 m² WC,Sauna, 886-43--3 Peltomaa Halme

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Haltuunottoluettelo, , Taivalkunnantie

Haltuunottoluettelo, , Taivalkunnantie 1) 536-5-9903-0 V kaupunginosan puistot 1. -OMT, Koivu-Kuusi, (8/2), 50 v., 0.8 (tih.). Lisäksi muutama varttunut mänty. 2. 2) 536-410-1-38 Sipilä Sipilä Anna-Maria 34b, n. 140 m2 Selkäsaarentien luiskaksi

Lisätiedot

1 ( 11 ) Lista 2012-03-01. Oulu toimitukset

1 ( 11 ) Lista 2012-03-01. Oulu toimitukset 1 ( 11 ) 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) 20) 21) 22) 23) 24) K1 Alapere Maire Kyllikki K2 Alapere Urho Eino Ilmari Alapere Maire Kyllikki K3 Ammunet Pauli Olavi Ammunet

Lisätiedot

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg

Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg Voimakiekko 2018 Voimakiekko Naiset 1,9kg 1 Teija Aho PuPo 26,80 16.6.2018 Leppävirta 2 Pirjo Saukkonen LepU 23,99 28.5.2018 Leppävirta 3 Riia Toivanen JuKu 23,40 10.6.2018 Juankoski 4 Asta Kankaala LepU

Lisätiedot

Kunnallisvaalissa 2017 Kajaanin kaupunginvaltuustoon toimikaudeksi valitut. Suomen Keskusta yhteensä 14 valtuutettua ja 14 varavaltuutettua

Kunnallisvaalissa 2017 Kajaanin kaupunginvaltuustoon toimikaudeksi valitut. Suomen Keskusta yhteensä 14 valtuutettua ja 14 varavaltuutettua Kajaanin kaupunginvaltuusto 2017-2021 Kunnallisvaalissa 2017 Kajaanin kaupunginvaltuustoon toimikaudeksi 2017-2021 valitut. Nimi Ääniä Suomen Keskusta yhteensä 14 valtuutettua ja 14 varavaltuutettua Hatva

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

Venekuntakilpailu Vanniemi

Venekuntakilpailu Vanniemi Venekuntakilpailu Vanniemi 13.8.2011 tulos tulos 1 Matti Hiltunen 16 199 gr 9 Pekka Petriläinen 4 348 gr Hannu Pöntinen Keijo Petriläinen 2 Kari Liukko 9 298 gr 10 Jukka Kokkonen 4 030 gr Markku Talonpoika

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma. rakentamisyksiköt. Painol. ohjearvo. Käytetty matka. 1 MeL 0, ,00 1,00 5,60. 1 MeL 0, ,00 1,00 9,80

Tieyksikkölaskelma. rakentamisyksiköt. Painol. ohjearvo. Käytetty matka. 1 MeL 0, ,00 1,00 5,60. 1 MeL 0, ,00 1,00 9,80 Tieosuuksien yksiköt yhteensä: 2463 1 Tieosuus 1 216-543562 MMLm/2241/33/216 Hanke: 7716323 Immonranta-Sorsasalo silta Yksiköt käsitelty toimituksessa 3.3.217 74-57-4-45- KOTIHARJU Malmstedt Kari Kalevi

Lisätiedot

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry Kansallinen 25 + 125 tikkaa 27.1.2018 Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry päivitetty 28.1.2018 klo 17 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 42 41 40 40 40 203 2. Vaarala Simo PaavT 38 43 36 39 45 201 (4x10,

Lisätiedot

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo:

Lehtimäen Ampujat ry:n avoimet alueelliset Kevätilma-asekilpailut Pilkan ilma-aseradalla 27.02.-01.03.2009, tulosluettelo: Yleinen sarja, ilmakivääri 60 ls 1. Juho Kurki KaA 98 99 100 98 99 98 592 2. Jaakko Björkbacka KarMAS 95 97 97 97 97 93 576 3. Markku Niemi AlavA 95 92 95 92 96 96 566 4. Veli Ylinen AlavA 91 96 92 96

Lisätiedot

Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016)

Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016) Norssiope.fi juhlaseminaari ja enorssin kevätseminaari, osallistujaluettelo (27.4.2016) 1 Kiviharju Jani Helsingin normaalilyseo 2 Hyvönen Olli Helsingin normaalilyseo 3 van den Berg Marko Helsingin normaalilyseo

Lisätiedot

Piirin rannaltaonginta 2015

Piirin rannaltaonginta 2015 Piirin rannaltaonginta 2015 30.6.2015 30.6. 2015 Saimaan kanava Naiset yli 80 1 Huuskonen, Martta 153 gr Ruokolahden Eläkkeensaajat 2 Rui, Helka 7 gr Lauritsalan Eläkkeensaajat Naiset yli 70 v. 1 Peltola,

Lisätiedot

EKL:n Kymen Piirin onkimestaruuskilpailut Haminassa Tervasaarella. Miehet alle 70 v.

EKL:n Kymen Piirin onkimestaruuskilpailut Haminassa Tervasaarella. Miehet alle 70 v. EKL:n Kymen Piirin onkimestaruuskilpailut 30.05.2018 Haminassa Tervasaarella Miehet alle 70 v. n:o Nimi 1 Weckström Kari Hamina 1274 2 Partanen Taisto Hamina 1078 3 Takanen Markku Hamina 1002 4 Heinonen

Lisätiedot

PELLONPÄÄ Kunta: Kuhmo

PELLONPÄÄ Kunta: Kuhmo 1 (27) 290-405-31-1 PELLONPÄÄ PULKKINEN JUHA MATTI HEIKKI luovuttaja: 290-405-31-1 PELLONPÄÄ 23 Kuivahko kangas, Khk, karttaosa 6-0,0070 ha 23 Taimikko, mänty, 1,5 m, tih. 0.6 0,0070 ha 24 Kuivahko kangas,

Lisätiedot

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola TULOS. MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta

EL:n PILKKIMESTARUUSKILPAILUT Anttola TULOS. MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta 1 MIEHET ALLE 70 VUOTTA 30 Parasta 1 1948 Heiskanen Veijo Pohjois-Pohjanmaan piiri alle 70 2 1881 Lindberg Kari Keski-Suomen piiri alle 70 3 1786 Neuvonen Mikko Etelä-Savon piiri alle 70 4 1374 Myyry Pertti

Lisätiedot

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011 TULOSPALVELU Lions SM-pilkki 27.3.2011 Järjestäjä: LC Parikkala/Siikalahti. Paikka: Parikkala Simpelejärvi Kilpailijoita yhteensä: 143 Kilpailukala: Ahven Yhteiskalamäärä: 95.8 kg Sarjat: M60 (Miehet alle

Lisätiedot

EKL Kymenpiirin rannaltaonginta 30.6.2015

EKL Kymenpiirin rannaltaonginta 30.6.2015 1 EKL Kymenpiirin rannaltaonginta 30.6.2015 Saimaan kanava Naiset yli 80 1 Huuskonen, Martta 153 gr Ruokolahden Eläkkeensaajat 2 Rui, Helka 7 gr Lauritsalan Eläkkeensaajat Naiset yli 70 v. 1 Peltola, Kaarina

Lisätiedot

Hämeen aluemestaruuskilpailut

Hämeen aluemestaruuskilpailut Orimattila 04. - 17:51:29 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Noora Etula LAS 96 99 94 98 387 2. Katariina Laine HlAS 95 97 92 99 383 19x 3. Saana Tattari HlAS 95 98 95 95 383 17x 10m Ilmakivääri 40 ls,

Lisätiedot

Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016

Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016 Hiippakuntavaltuusto maallikot 2016 Vaalin tulos vertailuluvun mukaan järjestettynä Valittujen nimet lihavoitu Lista ehdokas vertailuluku IV 46 Korolainen, Katri Inkeri 214,390 III 20 Halonen, Reino Matias

Lisätiedot

Artur Erik LINDELL. s. 26.12.1922 Porvoo k. 2.10.2010 Porvoo. Porvoon siunauskappeli, 19.10.2010

Artur Erik LINDELL. s. 26.12.1922 Porvoo k. 2.10.2010 Porvoo. Porvoon siunauskappeli, 19.10.2010 Artur Erik LINDELL s. 26.12.1922 Porvoo k. 2.10.2010 Porvoo Porvoon siunauskappeli, 19.10.2010 Antero, Äiti, Aulikki Oliver, Antero, Helena Aulikki, Lefa Anna-Maija, Jorma Arja, Jorma Ilkka, Kaisa,

Lisätiedot

OW-Kansalliset 8.2.2015

OW-Kansalliset 8.2.2015 OW-Kansalliset 8.2.2015 T U L O K S E T Ounasvaaran Hiihtoseura M08 Miehet 8 vuotta 1 km p 1. Elmeri Mäki-Runsas Ounasvaaran 5.31,80 2. Erkka Petrelius Ounasvaaran 5.57,90 0.26,10 3. Joel Tapio Ounasvaaran

Lisätiedot

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg

Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg Autonrengas Miehet 6kg Renkaanheitto ranking 2012 Autonrengas Naiset 5kg 1 Ulvi Jurikivi KU-58 14,49 22.9.2012 Leppävirta 2 Piia Aaltokoski LepU 12,88 30.9.2012 Leppävirta 3 Asta Kankaala LepU 12,68 18.8.2012 Leppävirta 4 Anastasia

Lisätiedot

Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut

Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut Hirvenkävelyn SML:n SM-kilpailut Ikaalinen, 04.08.2017 Joukkuekilpailu - Hirvikävely SML:n SM 2017 Joukkue Pisteet Juoksu Arviointi Ammunta Sarja 1. Pohjanmaa 11192 Puoliväli Tarmo 1148-578 (+1m/-4m/+6m/0m)

Lisätiedot

SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, HIRVI, M

SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, HIRVI, M SML-Länsi-Suomen mestaruuskilpailut, HIRVI, M 1 Vesa Saviahde M PH 96 98 194 2 Sami Heikkilä M PH 95 98 193 3 Mikko Autio M Po 92 96 188 4 Tomi-Pekka Heikkilä M PH 91 96 187 5 Kari Koskinen M PH 95 90

Lisätiedot

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI

PROVINSSIROCK 2008 PERJANTAI PERJANTAI 13.06.2008 15. 21.00 1 Joni Renko H 2 Janna Renko H 3 Laura Raninen H 4 Antti-Pekka Valli H 5 Riina Yli-Ojanperä H 6 Sanna Peltoniemi H 7 Reijo Pulli H 8 Tiina Korkonen H 9 Kari Hautamäki H 10

Lisätiedot

SAUL SM -rullahiihdot /Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat

SAUL SM -rullahiihdot /Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat SAUL SM -rullahiihdot 11.9.2016/Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat (Kaikissa sarjoissa ensiksi sprinttimatka, sitten pitkä matka ja joukkuekilpailu: Sija Nimi Seura Loppuaika Ero) M30H Miehet 30 vuotta 7.2 km

Lisätiedot

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA EKL:n ulkoboccian henkilökohtaisista mestaruuksista kilpaili ennätysmäärä osallistujia 5.-6.8.2012 Virtain urheilukeskuksessa, kun 27 naista ja 42 miestä

Lisätiedot

RUL:n ampumamestaruuskilpailut

RUL:n ampumamestaruuskilpailut Mikkeli, Kyrönpellon rata 17. - 18.08.2013 11:41:53 25m Isopistooli, sarja H 1. Ari Meinander KYM 97 96 96 289 97 95 94 286 575 2. Marko Talvitie E-PO 92 92 92 276 99 97 99 295 571 3. Juha Virtanen KYM

Lisätiedot

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat

Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat EDUSKUNTA RIKSDAGEN Muut toimielimet ja toimijat, puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat 1991 2014 Valtiontilintarkastajat t ja varapuheenjohtajat valtiopäivittäin 1991 1991 Mattila, Kalevi /kesk 1992 Mattila,

Lisätiedot

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M

Rata 1 ylätaulu 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 ylätaulu 38 Korkeela Jarkko K-64 M alataulu 28 Ylikojola Reijo IlmA M alataulu 76 Lindstedt Ari NoSA M Eräluettelo sarjat N, M, M20, M18 klo 09.00 Erä 1 (nopeat klo 10.20) klo 09.20 Erä 2 (nopeat klo 10.40) Rata 1 88 Toiva Jarmo P-HA M Rata 1 38 Korkeela Jarkko K-64 M 28 Ylikojola Reijo IlmA M 76 Lindstedt

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2016 MIEHET YLEINEN. Kilpnro: Nimi: Seura: Paino / g

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2016 MIEHET YLEINEN. Kilpnro: Nimi: Seura: Paino / g LAPIN MESTARUUSPILKKI 2016 MIEHET YLEINEN 1. 8. Kokkonen Jouni Meri-Lapin urheilukalastajat 9780 2. 6. Uusitalo Jari Meri-Lapin urheilukalastajat 5545 3. 41. Ohtonen Kari 5520 4. 17. Sipola Jani Keminseudun

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) 06.05.2006 (HK) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 11 7 15 20 13 20 2 Tanninen Jukka n Kyykkä 73 13 9 13 7 13 5 10 15 12 3 Juvonen Jyrki n Kyykkä 67 15 11 11 0 9 12

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011 Säkylä 03. - 17:04:04 25m Pienoispistooli 20 ls, sarja 12T 1. Tuomas Lammintausta KaA 91 97 188 188 2. Casper Corell KaA 90 86 176 176 25m Pienoispistooli 10 ls, sarja N 1. Ritva Lapinniemi SA 566 566

Lisätiedot

SML Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailu Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja N 176

SML Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailu Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja S Ilmahirvi, sarja N 176 SML Länsi-Suomen lääninmestaruuskilpailu Jalasjärvi, 8.4.2018 Ilmahirvi, sarja S15 1. Heikkilä Ida KS 93 92 185 2. Hakala Mikko PH 80 91 171 3. Annala Toni PO 83 87 170 4. Heikkinen Aleksi PO 77 84 161

Lisätiedot

Reservin ampumamestaruuskilpailut Rovaniemi

Reservin ampumamestaruuskilpailut Rovaniemi Reservin ampumamestaruuskilpailut 17-19.8.2018 Rovaniemi Eräluettelot Pienoiskivääri 60 ls makuu 09.00-09.50 2. Nylund Jussi alik H E-HÄ 3. Uusivirta Jarno stm H K-PO 4. Halttu Riku jääk H P-PO 5. Raittinen

Lisätiedot

Tieyksikkölaskelma. rakentamisyksiköt. Painol. ohjearvo. Käytetty matka TUOSANSUO JUKKALA ANTTI JUHANA 1 MeL 12, ,66 1,47 170,46

Tieyksikkölaskelma. rakentamisyksiköt. Painol. ohjearvo. Käytetty matka TUOSANSUO JUKKALA ANTTI JUHANA 1 MeL 12, ,66 1,47 170,46 Sivu 1/7 1 Humaljärven metsätie paino sivuet. muu max Yhteensä 405-431-2-35-0 TUOSANSUO JUKKALA ANTTI JUHANA 1 MeL 12,55 14 0,66 1,47 170,46 405-431-2-46-0 KÄKELÄNMÄKI KÄKELÄ SARI JOHANNA 1 MeL 6,79 14

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

1 (5) Vuonna 2014 myönnetyt apteekkiluvat. Myönnetyt luvat 16.12.2014. Kokkolan 3. apteekki apteekkari Birgitta Karita Måsabacka

1 (5) Vuonna 2014 myönnetyt apteekkiluvat. Myönnetyt luvat 16.12.2014. Kokkolan 3. apteekki apteekkari Birgitta Karita Måsabacka 1 (5) Vuonna 2014 myönnetyt apteekkiluvat Myönnetyt luvat 16.12.2014 Kokkolan 3. apteekki apteekkari Birgitta Karita Måsabacka Paimion apteekki apteekkari Päivi Johanna Saarikivi Myönnetyt luvat 26.11.2014

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011 Säkylä 03. - 04.09.2011 19:30:55 25m Pienoispistooli 20 ls, sarja 12T 1. Tuomas Lammintausta KaA 91 97 188 188 2. Casper Corell KaA 90 86 176 176 25m Pienoispistooli 10 ls, sarja N 1. Ritva Lapinniemi

Lisätiedot

L-S AMkisat ilmapistooli ja -kivääri 2011

L-S AMkisat ilmapistooli ja -kivääri 2011 Turku 05. - 10m Ilmakivääri 40 ls, sarja N 1. Hanna Pitkänen KaA 99 98 98 99 394 28x 2. Elin Liewendahl ÅSSF 99 96 99 100 394 25x 3. Jenni Leppänen V-SA 94 97 97 97 385 4. Hanna Nivus KaA 94 97 96 97 384

Lisätiedot

Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi- Sihteeri Jäsenasiat jäsenet lukumäärä kunta

Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi- Sihteeri Jäsenasiat jäsenet lukumäärä kunta Altian Rajamäen Seniorit 28.9.2007 alk ent. Alkon Rajamäen Eläkeläiset/Historiatiedot keränneet Hilkka Rajala/Pentti Lehtovaara 1 Puheenjohtaja/ Rahastonhoitaja/ Muut johtokunnan Jäsenten/vap.jäs. Kahvitoimi-

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija

Suomen avantouintiliitto SM-Kisat 08.03.2008. A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija A Naiset alle 20 v. Nimi Seura Lähtöaika Rata Aika sija Junila Sandra Tampereen Talviuimarit 13:20 4. 26,53 1 Virta Sini Katismaan Avantouimarit 13:20 2. 32,13 2 B Miehet 20-29 v. Heinämäki Janne Apian

Lisätiedot