Kuopion TotoTV-ravit V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuopion TotoTV-ravit 11.7.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4"

Transkriptio

1 Kuopion TotoTV-ravit V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 V4-pelin avaavan hyvätasoisen Nuorten Sarjan suosikkinamme starttaa 5 DIGGER DEAN. Viimeksi Vieremällä ruuna kiersi alun kolmatta rataa, painui keulaan etusuoralla ja irtosi lopussa helppoon voittoon. Niko Jokelan ajokki kilpailee kovassa kunnossa ja taistelee voltin vitosradan kunnialla selvittäessään tiukasti voitosta. 3 SECRET PILOT aloitti uransa Kajaanissa vakuuttavalla keulavoitolla. Tehtävä on nyt kovempi, mutta starttien myötä kehittyvä Harri Konttisen ajokki kuuluu tässäkin aikaisin mukaan peleihin. Kapeimman kuitin pelaamme rohkeasti edellä mainitulla kaksikolla. Suurempaan systeemiin lisätään paalun juoksuradalta starttaava 6 CLASSIC RIDE, sekavaa tauluaan kyvykkäämpi 9 V.I.P. KEMP, vahvassa vireessä jatkava 13 BIG BRAVE sekä loistopaikalta starttaava 1 ADVENTURE MIX. LÄHTÖ 5 Toisen kohteen suosikkimme 8 ESPINOZO avasi Kajaanissa keulaan, sai rauhoittaa vauhdin mieleisekseen ja hallitsi vaivatta maaliin asti. Tero E Mäenpään suunnitelmissa on satsata lähtöön ja kovakuntoinen ori nousee voittotaistoon. 6 ROCKY PRINCE ei saanut Mikkelissä kunnolla vapaata kiritilaa 4. sisältä ja tuli voimat tallella maaliin. Iikka Nurmosen ajokki jatkaa viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa ja kamppailee kärkisijoista. 3 MR MOMENT jäi Mikkelissä pussiin 2. sisälle. Jari Soinisen ajokki saa hyvän juoksun ja on kärkihevosia. Suurempaan systeemiin lisäksi hyvän juoksun saava 1 MR JUANTORENA. LÄHTÖ 6 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme kolmannen kohteen numeron 3 ROMPI. Tiistaina Teivossa ori eteni lähtökiihdytyksen laukkansa jälkeen 2. ulos, jäi ilman vetoapua ja haastoi lopussa tiukasti voittaneen Pokahovin. Tapio Perttusen ajokki saa hyvältä paikaltaan hyvän juoksun ja lahjakas menijä on lähellä voittoa. LÄHTÖ 7 Päätöskohteessa rankingin kärkeen kipuaa 1 HILLBILLY DOLLY. Se avasi viimeksi Oulussa ulkoa terävästi keulaan, veti avauskierroksen 12,5-vauhtia ja oli lopussa omaa luokkaansa. Lähtöpaikka on nyt viimekertaista parempi ja Tuomas Pakkasen ajokki taistelee tiukasti voitosta. 9 NINA NICOLE nousi Lappeessa 3. sisältä 2. ulos etusuoralla, jäi samassa ilman vetoapua ja punnersi tasaisesti perille. Kari Viisterän ajokki saa nyt selkäjuoksun ja nousee kärkikamppailuun. 6 JOOSEPPISIN hyökkäsi Vermossa 3. ulkoa loppukaarteessa, muttei pystynyt ohituksiin kovassa 10-vauhtisessa lopetuksessa. Edellisstarteissaan Joensuussa ja Killerillä ruuna jäi vaille vapaata kiritilaa. Miika Tenhusen ajokki kilpailee viime sijoituksiaan paremmassa kunnossa ja on mahdollinen menestyjä. Suurempaan systeemiin numerot 2 COM SAGA, 5 DOLLY KANE ja 7 MY CUP OF TEA. V4-VIHJESYSTEEMIT V4-1: 5,3 + 6,9,13,1 (11,8) V4-2: 8,6,3 + 1 (7,2) V4-3: 3 (9,7) V4-4: 1,9,6 + 2,5,7 (3,8) Pieni systeemi 18 riviä, hinta 3,6 euroa. Suuri systeemi 144 riviä, hinta 28,8 euroa.

2 PÄIVÄN TOTOPELIKOHTEET KAKSARIPELIKOHTEET LÄHDÖSSÄ 3 teemme pelin numeroon 3 BALTIC BLEND. Viimeksi Vermossa ruuna nousi 4. sisältä viimeisellä takasuoralla, hyökkäsi loppukaarteessa ja kiri asiallisesti loppua. Miika Tenhusen mukaan vastus vaikuttaa nyt sopivalta ja ohjastaja odottaa ajokkiaan hyvältä paikaltaan kärkitaistoon. Kaksaripainot 6 IT S JACK ja 11 GREEN PEPPER 30% pelistä. 9 RED HEART LANE ja 12 JAMES HIP 15% pelistä. 5 SUGAR SAM 10% pelistä. LÄHDÖSSÄ 8 pelikohteenamme starttaa 6 HISKAPPI. Viimeksi Halsualla ori kiersi taustalta 4. sisälle 800 metriä ennen maalia ja kiri lopussa mukavasti kolmanneksi. Timo Lahden suojatti on noussut hyvään kuntoon ja kamppailee kärkisijoista. Kaksaripainot 6 HELMEN VILI ja 12 CALIMERO 30% pelistä. 1 EETU-KEVÄTÖN ja 7 LAASERIN KUVA 20% pelistä. PÄIVÄN DUO 3 1,9,6,2,5,7 Yhteensä 6 yhdistelmää. TROIKKA LÄHTÖ 9 Illan troikkalähdössä luottamuksemme saa 7 NEMEA EXIT. Viimeksi Vieremällä ori hyökkäsi 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla, nousi loppusuoralla neljännelle ja kiri niukkaan voittoon. Iikka Nurmosen ajokki jatkaa kovassa kunnossa ja taistelee tiukasti voitosta. Troikkavihje 7 2,3,6,8,9,11 2,3,6,8,9,11 Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa. VIHJEET LÄHDÖITTÄIN Lähtö 1. 8,5,7,3,4,2 LINTAN PYSTI RÄISKÄYS VIRIN HISKI - EKOLOGI Lähtö 2. 7,4,14,2,15,8 LISA MARINE XANTHENE KEMP CILIC FEEL ALIVE

3 Lähtö 3. 6,11,3,9,12,5 IT S JACK GREEN PEPPER BALTIC BLEND RED HEART LANE Lähtö 4. 5,3,6,9,13,1 DIGGER DEAN SECRET PILOT CLASSIC RIDE V.I.P. KEMP Lähtö 5. 8,6+,3,1,7 ESPINOZO ROCKY PRINCE MR MOMENT MR JUANTORENA Lähtö 6. 3,9,7,4,11,2 ROMPI MARTSA - MUISTON HURJA - TERHONAATTORI Lähtö 7. 1,9,6+,2,5,7,3 HILLBILLY DOLLY NINA NICOLE JOOSEPPISIN COM SAGA Lähtö 8. 9,6,12,7,1,10 HELMEN VILI HISKAPPI CALIMERO LAASERIN KUVA Lähtö 9. 7,9,11,2,3,8,6 NEMEA EXIT GOLDEN DARKNESS RAMZETTE - SPENDERMANIA Lähtö 10. 1,7,4,8,3,2 PENTSIN EINO TEMEN VALERI SINELLA HISSUN KATTI OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTTEJA SEPPO SUURONEN L1/3 EKOLOGI: Ruuna on vielä varsamainen ja meno takkuili Hankasalmellakin. Se startti kyllä varmasti vei hevosta eteenpäin, mutta epävarma ruuna vielä on. L10/10 SALAMATAR: Tammalla on kovasti takamatkaa ja tuolta on vaikeaa nousta kovinkaan korkealle. Minulla ei ole menestysodotuksia. JUHAMATTI HOFFREN L2/4 XANTHENE KEMP: Tamma on sen oloinen, että siitä tulee vielä hyvä kilpahevonen, mutta vielä se on keskentekoinen. Voltin nelonen on paha paikka kiihdyttää ja laukan vaara on aika iso. Ekat 300 metriä ovat kriittiset, sen jälkeen en laukkaa pelkää. L4/9 V.I.P.KEMP: Ruuna oli Vieremällä tosi hyvä, mutta Oulun epäonnistuminen menee valmentajan piikkiin, sillä liukas rata ei sopinut muovikenkähevoselle ja ruuna ei saanut ollenkaan pitoa ja homma meni lipsutteluksi. Takamatkalta on vaikeaa voittaa, kun paalulla on kovia hevosia, mutta ehkä sijat 3-4 voisivat olla haarukassa.

4 MIIKA TENHUNEN L3/3 BALTIC BLEND: Ruuna lähti viimeksi Vermossa pitkästä aikaa hyvin liikkeelle. Nyt on hyvä paikka ja helpompi vastus. Jospa nyt vähän pärjättäisiin. Vermossa hevosen kaviot olivat ehkä jo hieman liian kuluneet ja ruuna meni lopussa hapoille, kun se ei saanut pitoa. Nyt on kengät poissa vaan edestä. L7/6 JOOSEPPISIN: Ruuna on taas välillä päässyt eturiviin, josta se tekee parhaat esityksensä. Tässä on ollut takarivin-taavin paikkaa useaan otteeseen ja sieltä on todella vaikeaa kiertää lähelle kärkeä. Koetetaan hyödyntää eturivin paikka, jotta päästäisiin lähelle keulaa juoksemaan. Kengät jalassa ajetaan. IIKKA NURMONEN L4/2 LACE'S BLUE SUEDE: Ruuna oli hyvä viimeksi Joensuussa. Muutama kova vastustaja on mukana, mutta jonkun verran voitaisiin tässä pärjätä. Hevonen on hyvässä kunnossa. L5/6 ROCKY PRINCE: Lähtöpaikka on vähän ulkona, mutta ei tämä muutenkaan kovin lujaa matkaan pääse. Yritetään sitten lopussa kiriä kärkeen. Espinozo on kova vastus, mutta koetetaan haastaa sekin. L7/5 DOLLY KANE: Tammalla on hyvä lähtöpaikka ja se avaa lujaa. Täysi matka ei kyllä suosi. Hevonen jää usein painamaan, että sopisiko Kuopiossa sitten selkäjuoksu. Pitää vielä jutella taktiikasta omistajien kanssa tarkemmin. L8/1 EETU-KEVÄTÖN: Ruuna meni viimeksi peitsille, kun olin kääntämässä hevosta. Paikka on hyvä ja eiköhän tuosta päästellä eteenpäin eikä tarvitse käännellä mihinkään. Vastustajia en ole vielä ehtinyt silmäillä, mutta jonkin verran voitaisiin pärjätä noin hyvältä paikalta. L9/7 NEMEA EXIT: Lähtöpaikka on aika ulkona. Luultavasti otan alun vähän passaillen, sillä hevonen on niin hyvässä kunnossa, että ehtii takaakin kiriä kärkikamppailuun mukaan. En uskaltaisi tehdä troikkalappua ilman tätä. TERO E MÄENPÄÄ L1/7 VIRIN HISKI: Ruunan pitää koelähdöstään parantaa, jos meinaa tässä pärjätä. Rutiinia puuttuu vielä, mutta ehkä hevonen pystyisi sinne väliin puristamaan. L2/10 ATLAS BLIZZARD: Ruuna ei esiintynyt koelähdössä kovinkaan vakuuttavasti, joten eteenpäin pitää mennä, jos pärjätä meinaa. Ehkä rahasija on sopiva tavoite. L5/8 ESPINOZO: Ori on joutunut ulkoradalle, mutta koska hevonen avaa lujaa, pitää satsata kiihdytykseen ja yrittää piikkiin, sillä parhaat esitykset ovat juuri keulapaikalta. Jos sinne päästään, on hyvät saumat pärjätä, sillä hevonen on hyvässä kunnossa. L8/8 KERKKO: Ori oli aiemmin hyvässä vireessä, mutta viimeksi Joensuussa jotain puuttui. Sen perusteella en ihan kärkisijoihin jaksa uskoa, mutta jos vaisuus oli tilapäistä, niin ehkä ainakin rahasija on mahdollinen. L10/7 TEMEN VALERI: Ruuna jatkaa ikitipsinä eli, jos ravaa, niin pärjää. Laukka on kuitenkin pinnassa ja siihenkin täytyy varautua. Mitään ei olla laukkoihin keksitty, niitä vaan tulee, jos on tullakseen.

5 KARI VIISTERÄ L4/7 LICK IT UP: Tamma tulee jäämään pois, sillä veriarvot olivat sekaisin. L4/14 UPSTREAM: Tamma ei tuntunut ennen starttia hyvälle viimeksi Vieremällä, mutta itse kisa sujui kuitenkin hyvin. Torstaina hiittasin hevosen ja jotain siitä nytkin puuttui. Toivotaan, että tamma virkistyy kisaan. L7/9 NINA NICOLE: Viimeksi ei juoksu onnistunut, kun juututtiin kuolemanpaikalle. Nyt on hyvä lähtöpaikka ja saadaan vetoapua. Odotuksia on ainakin totoon asti. L9/8 VICTOR KEMP: Paikka on huono, mutta hevonen voisi silti juoksun onnistuessa nousta ainakin troikan alariveille saakka. HARRI KONTTINEN L1/8 LINTAN PYSTI: Ruunan kanssa käytiin jo Hankasalmella harjoittelemassa kilvanajoa. Ajoin ekan kiekan rauhassa takajoukoissa ja toiselle kiekalle sitten vähän ruuvia kiristettiin. Rata oli siellä todellinen upottava suo ja ainakin 15 sekuntia hidas. Kyllä kai tässä jonkun verran voidaan pärjätä. L4/3 SECRET PILOT: Ruunalla on ollut vaikeuksia eikä se ole oikein toista rataa tykännyt juosta. Koetetaan päästä sisäradalle ja miksei keulastakin voisi ajaa, jos piikkipaikka saadaan. Hevoselle yritetään tehdä joitakin varustemuutoksia, jotta se juoksisi suorassa. Kyllä hevonen kannattaa V4-lapulle mukaan ottaa. L6/7 MUISTON HURJA: Tamma oli välillä vaivainen ja pidettiin taukoa. Hevonen on ollut nyt helpommalla enkä usko kärkisijoihin. Rompi on tosi kova vastustaja ja sille ei ainakaan pärjätä. Sarja oli sopiva, niin ilmoitettiin mukaan. Jos sijoilla 3-4 ollaan, niin yli odotusten on mennyt. L7/10 ALVAR THE WAVE: Ruunan vauhdit eivät riitä kesäaikaan ja koetetaan roikkua muiden mukana ja napata rahaa. L10/8 HISSUN KATTI: Ruunalla en ole aiemmin ajellut, mutta sujuvasti olen sivusta seurannut. Hevonen on aika epävarma, mutta takamatkoilla ei olla ainakaan kaikkien jaloissa laukkaamassa. Otetaan lähtö rauhassa ja koetetaan nousta mahdollisimman korkealle.

TOTO4- RAVIT 14.04.2013 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO4- RAVIT 14.04.2013 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO4- RAVIT 14.04.2013 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 7 EKOLOKI. Viimeksi Jokimaalla ori nousi 6. sisältä 6. ulos etusuoralla, lähti samassa kolmannelle

Lisätiedot

HELSINKI. woensdag 16.2. klo 18.30 Vihjeet: Risto Aunio. Pelikohteet 07001 7189 V-pelit + Duo 07001 7092. www.voittolinja.fi

HELSINKI. woensdag 16.2. klo 18.30 Vihjeet: Risto Aunio. Pelikohteet 07001 7189 V-pelit + Duo 07001 7092. www.voittolinja.fi HELSINKI.. keskiviikko TotoTV -ravit, V HELSINKI woensdag.. klo.0 Vihjeet: Risto Aunio A-Ponit tas.ajo 0 m ULHO:n PoniExpress p...0 + 0 m/,0 s.p. e PONILÄHTÖ :00 Yksikään kilpailija ei starttaa perusmatkalta

Lisätiedot

TURKU. V75 alkaa lähdöstä 3. V75:n peliaika päättyy perjantaina 27.5. klo 17.50. vrijdag 27.5. klo 17.00 Vihjeet: Juha Perheenniemi.

TURKU. V75 alkaa lähdöstä 3. V75:n peliaika päättyy perjantaina 27.5. klo 17.50. vrijdag 27.5. klo 17.00 Vihjeet: Juha Perheenniemi. TURKU.. perjantai TURKU vrijdag.. klo.00 Vihjeet: Juha Perheenniemi Tallikommentit - Harri Koivunen: DASHING EAGLE (lähtö ) on pilannut molemmat tämän vuoden starttinsa alkulaukkoihin, koska on käynyt

Lisätiedot

Kultakimpale Saaga S on Ilkka Pyysalon ensimmäinen hevonen

Kultakimpale Saaga S on Ilkka Pyysalon ensimmäinen hevonen 4-2014 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ILMAINEN ota mukaan! Kultakimpale Saaga S on Ilkka Pyysalon ensimmäinen hevonen Vuoden 2015 uutuuksia: Ravilähetykset Maikkarille ja Toto76 2 W-Healing RAVIT 4-2014 Valmistettu

Lisätiedot

Naurattaako Köppistä ja Jyrkiä Joensuussa?

Naurattaako Köppistä ja Jyrkiä Joensuussa? 2-2015 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ILMAINEN ota mukaan! Naurattaako Köppistä ja Jyrkiä Joensuussa? ETUKUORMAINKONEET NETTOHINNOIN ETUSI ON NYT KUORMAIMESSA. Kaksi Suomen suosituimpiin kuuluvaa traktorimallia

Lisätiedot

LAHTI. donderdag 8.12. klo 18.00 Vihjeet: Juha Perheenniemi

LAHTI. donderdag 8.12. klo 18.00 Vihjeet: Juha Perheenniemi LAHTI.. torstai LAHTI donderdag.. klo.00 Vihjeet: Juha Perheenniemi 0 Parhaat pelikohteet. lähtö: GREENHILL S BOBBY on syyskuun jälkeen menettänyt molemmissa starteissa mahdollisuutensa lähtölaukkaan.

Lisätiedot

2-2011. FINLANDIA-AJO VERMOSSA 30.4. klo 13. STIG H. -Finlandiahistorian hahmo s.10-11. Sinustako hevoskasvattaja? s.18-21

2-2011. FINLANDIA-AJO VERMOSSA 30.4. klo 13. STIG H. -Finlandiahistorian hahmo s.10-11. Sinustako hevoskasvattaja? s.18-21 2-2011 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ilmainen! ota mukaan! Kuvakisa! Tunnista hevoset ja voita Elitloppet-matka s.12-13 STIG H. -Finlandiahistorian hahmo s.10-11 Sinustako hevoskasvattaja? s.18-21 Alice

Lisätiedot

TORSTAINA 6.11. TEAM JOKIMAA LOIMILÄHDÖT. Ravien kuumat kysymykset? Vastaava toimittaja: Petri Virtanen

TORSTAINA 6.11. TEAM JOKIMAA LOIMILÄHDÖT. Ravien kuumat kysymykset? Vastaava toimittaja: Petri Virtanen Hinta 1 Vastaava toimittaja: Petri Virtanen Sisällysluettelo: s. - Lähtölistat 1- s. -5 Toto-vihjeet s. 6-7 Toto-kohteiden lähtölista s. 8 Troikka-lähdön lähtölista s.9 Opetuslähtö klo 16.50 s. 9 Koelähtö

Lisätiedot

Superpäivä: Toto65-ravit, upeat ikäluokkalähdöt ja päivän kruununa molempien rotujen SuurHollola-finaalit - voiko enempää. toivoa?

Superpäivä: Toto65-ravit, upeat ikäluokkalähdöt ja päivän kruununa molempien rotujen SuurHollola-finaalit - voiko enempää. toivoa? -ravit Näin totomiljonäärit törsäävät sivu 2 Brad De Veluwe vetää ravikansan Jokimaalle sivu 3 Tältä maistuu Suur-Hollolavoitto! sivu 7 P R S T U I E H R U I V R T S I M S UO M I K O J N E D H. 6. 0 3.

Lisätiedot

3-2012. Kuninkaan palvelija Anna Virtala s.9. Osallistu kuvakisaan -voita kunkkariliput s.7. www.ravia.fi. ilmainen! ota mukaan!

3-2012. Kuninkaan palvelija Anna Virtala s.9. Osallistu kuvakisaan -voita kunkkariliput s.7. www.ravia.fi. ilmainen! ota mukaan! 3-2012 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ilmainen! ota mukaan! Kuninkaan palvelija Anna Virtala s.9 Osallistu kuvakisaan -voita kunkkariliput s.7 KUNINKUUSRAVIT MIKKELISSÄ 21.-22.7.2012 2 RAVIRATOJEN UUSI KUNINGAS!

Lisätiedot

Uudet suositukset hevosten sisäloiskontrolliin

Uudet suositukset hevosten sisäloiskontrolliin Suomenhevosliitto ry:n jäsenlehti 2011 Uudet suositukset hevosten sisäloiskontrolliin s. 16 Tämä on minun juttuni Tero Mäenpään tarina s. 22 Suora Pari myös suomenhevosravureiden menestykseen Uusi Custom

Lisätiedot

JOKIMAALLA VUOTTA PARASTA LA-SU 4.-5.7. KLO 14 SUOMALAISTA TOTO76 TOTO65 5 EUROA SHA/2015

JOKIMAALLA VUOTTA PARASTA LA-SU 4.-5.7. KLO 14 SUOMALAISTA TOTO76 TOTO65 5 EUROA SHA/2015 JOKIMAALLA LA-SU 4.-5.7. KLO 14 5 EUROA SHA/2015 TOTO76 TOTO65 40 VUOTTA PARASTA SUOMALAISTA SUUR-HOLLOLA-AJO RAVIURHEILUA 1 Näin luet käsiohjelmaa ➊➋➌ ➍ ➎ ➏ 15: 14: 1 2620:1 ➐ ➑ ➒ ➊ ➋ ➌ ➍ ➎ ➏ ➐ ➑ ➒ ➓

Lisätiedot

Finlandia-huumaa Vermossa

Finlandia-huumaa Vermossa 1-2014 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ILMAINEN ota mukaan! Finlandia-huumaa Vermossa www.vermo.fi EUROPEAN MASTERS SERIES FINLANDIA-AJO LA 10.5.2014 KLO 14.00 Erkon Pokaali Arvid Åvallin TammaDerby Glenn

Lisätiedot

27. 28.7.2013 KUOPIO www.kuninkuusravit.fi

27. 28.7.2013 KUOPIO www.kuninkuusravit.fi 27. 28.7.2013 KUOPIO www.kuninkuusravit.fi mari kekäläinen Suomen upein ravitapahtuma Sorsasalossa! Kuopion kuninkuusravit tarjoavat ainutlaatuisen tapahtuman, jossa yhdistyvät parhaat hevoset, urheilun

Lisätiedot

S M - S A R J A N V O I T T A J A T

S M - S A R J A N V O I T T A J A T Curling S U O M E N C U R L I N G L E H T I 1 / 2 0 0 5 KILPAILEMINEN SM-SENIORIT TEKNIIKKA-OSIOSSA KELLOTUS Hyötyä vai haittaa? S M - S A R J A N V O I T T A J A T KOHTI MM-KISOJA P Ä Ä K I R J O I T

Lisätiedot

MITÄ KUULUU SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMALLE KELKKATÄHDELLE, TONI HAIKOSELLE?

MITÄ KUULUU SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMALLE KELKKATÄHDELLE, TONI HAIKOSELLE? MITÄ KUULUU SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIMMALLE KELKKATÄHDELLE, TONI HAIKOSELLE? Toni Haikonen on kaikkien aikojen suurin suomalainen kelkkatähti. Haikonen tunnetaan edelleen Pohjois-Amerikassa lentävänä

Lisätiedot

2-2012. FINLANDIA-AJO VERMOSSA 28.4. klo 14

2-2012. FINLANDIA-AJO VERMOSSA 28.4. klo 14 2-2012 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ILMAINEN ota mukaan! Rapide Lebel - maailmantähti Vermoon s.6-7 Tiina Lahti - suomalaistyttö rouvana Ranskassa s.8-9 Nuori ja vilkas Nostromo s.20-21 FINLANDIA-AJO VERMOSSA

Lisätiedot

Tutustuimme Mattiin vähän paremmin ja selvitimme mikä hän on miehiään.

Tutustuimme Mattiin vähän paremmin ja selvitimme mikä hän on miehiään. Matti Määttä Matti Määttä aloitti motocrossin harrastamisen jo 6 vuotiaana ja kilpailemisen 11 vuotiaana. Kisamatkat taitettiin Isän, Äidin ja Isosiskon kanssa. Matkakilometrejä kertyi Oululaiselle perheelle

Lisätiedot

MITÄ KÄY KUN AKATEMIALAISET PELAAVAT, Sivu 1 / 5

MITÄ KÄY KUN AKATEMIALAISET PELAAVAT, Sivu 1 / 5 MITÄ KÄY KUN AKATEMIALAISET PELAAVAT, Sivu 1 / 5 KAIKKI MITÄ TIEDÄN BISNEKSESTÄ OPIN PELAAMALLA MONOPOLIA - ALAN AXELROD, 2012 Tätä kirjaa suositeltiin minulle erittäin helppona kirjana aloittaa lukeminen

Lisätiedot

2-2010. FINLANDIA-AJO VERMOSSA 2.5. klo 13. Kuvakisa! Tunnista hevoset/kuskit ja voita Elitloppet-matka s.8-9. www.ravia.fi. ilmainen! ota mukaan!

2-2010. FINLANDIA-AJO VERMOSSA 2.5. klo 13. Kuvakisa! Tunnista hevoset/kuskit ja voita Elitloppet-matka s.8-9. www.ravia.fi. ilmainen! ota mukaan! 2-2010 Kuvakisa! Tunnista hevoset/kuskit ja voita Elitloppet-matka s.8-9 w w w.ravia.fi www.ravia.fi ilmainen! ota mukaan! FINLANDIA-AJO VERMOSSA 2.5. klo 13 2 RAVIT 2-2010 FINLANDIA-AJO Vappu jatkuu Vermossa

Lisätiedot

ILVES Sanomat. IceGirls. Ilves. edistää markkinointia tyylillä. Vesa Toskala on jättänyt stressit nuoremmille. Helmikuu 2012

ILVES Sanomat. IceGirls. Ilves. edistää markkinointia tyylillä. Vesa Toskala on jättänyt stressit nuoremmille. Helmikuu 2012 Liigapomo Jukka-Pekka Vuorinen koventaisi rangaistuksia Vesa Toskala on jättänyt stressit nuoremmille Kitaristi Kankkis työstää Ilveksen radiomainoksia ILVES Sanomat Helmikuu 2012 Ilves IceGirls edistää

Lisätiedot

ORIENTEERING MAGAZINE NUMBER ONE HALOKEENI 1/2014 (132) HUHTIKUU INOV-8 TRAIL CUP. TOSI-HISU. UUSI KAUSI OVELLA!

ORIENTEERING MAGAZINE NUMBER ONE HALOKEENI 1/2014 (132) HUHTIKUU INOV-8 TRAIL CUP. TOSI-HISU. UUSI KAUSI OVELLA! ORIENTEERING MAGAZINE NUMBER ONE HALOKEENI HUHTIKUU 1/2014 (132) INOV-8 TRAIL CUP. TOSI-HISU. UUSI KAUSI OVELLA! HALOKEENI MAGAZINE JULKAISIJA: TAMPEREEN PYRINNÖN SUUNNISTUSJAOSTO PYRINNÖN TOIMISTO: PYHÄJÄRVENKATU

Lisätiedot

ULTRAJUOKSIJA 3/2006

ULTRAJUOKSIJA 3/2006 ULTRAJUOKSIJA 3/2006 ULTRA- JUOKSIJA 3/2006 Pasi Kurkilahti Puustellintie 7 as. 6 19120 VIERUMÄKI puh. 040-589 0626 pasi.kurkilahti@vierumaki.fi Tili: Päijät-Hämeen Osuuspankki 504506-20095774 Ultrajuoksija

Lisätiedot

Haastattelussa Lauri Pellonpää

Haastattelussa Lauri Pellonpää Haastattelussa Lauri Pellonpää Lauri Pellonpää on 23 vuotias lahjakas ATV ja moottorikelkkakilpailija Alavudelta, joka on myös kahden pienen lapsen isä. Pellonpää pyörittää perheen ja ympärivuotisen kilpailemisen

Lisätiedot

ILMIÖ. Hanno Möttölä. harteillaan pitkään. Venäjä-ottelun jatkoajalla. kolmen pisteen heiton jälkeen jokainen. Möttölälle merkitsee.

ILMIÖ. Hanno Möttölä. harteillaan pitkään. Venäjä-ottelun jatkoajalla. kolmen pisteen heiton jälkeen jokainen. Möttölälle merkitsee. SUDEN HETKI Yhteisistä iloista ja suruista. Suurista voitoista ja katkerista tappioista. Kovasta kurista ja ansaituista vapauksista. Sinivalkoisesta sydämestä. Niistä on vuoden suomalainen urheilujoukkue

Lisätiedot

KESKIVIIKKONA 7.1. KLO 18.00 Ponilähtö klo 17.30

KESKIVIIKKONA 7.1. KLO 18.00 Ponilähtö klo 17.30 KESKIVIIKKONA.1. KLO 1.00 Ponilähtö klo 1.0 TAMMATÄHTI, KARANOR TERÄSMIESLIIGA PERJANTAINA.1. LOUNASRAVIT KLO 1 1 1 1 0 0 1 1-1 000000 11 1 SEURAAVAT RAVIT: 11 1 KE 1.1. KLO 1.00 Toto-Ajajamestari, Hevosurheilu

Lisätiedot

MAALISKUU 2011. 15.3.2011, Vantaa & Vierumäki

MAALISKUU 2011. 15.3.2011, Vantaa & Vierumäki MAALISKUU 2011 15.3.2011, Vantaa & Vierumäki Kello on puoli kuusi illalla, Jens soittaa. Kysyy, miten ajetaan Vierumäelle. Kuusysillä on tänään Suomen cupin 4. kierroksen ottelu samassa 2-divisioonan lohkossa

Lisätiedot

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana.

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. LujaLehti 1/2012 Suunnistuksen suosio jatkaa kasvuaan - niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. Kartat ovat aiempaa helppolukuisemmat.

Lisätiedot

-RAVIT JOKIMAALLA PE-SU 3.-5.7. KOE PARASTA SUOMALAISTA RAVIURHEILUA!

-RAVIT JOKIMAALLA PE-SU 3.-5.7. KOE PARASTA SUOMALAISTA RAVIURHEILUA! -RAVIT RINNA TAMMIMETSÄ Lahti Ascotissa saa koreilla sivu 2 ILKKA NISULA Suur-Hollolan voittopokaali kestää saunan sivu 4 JUHANI LÄNSILUOTO Charmen nimessä on yhä gloriaa sivu 6 JOKIMAALLA PE-SU 3.-5.7.

Lisätiedot

bunny ho p e n d ur o Racing

bunny ho p e n d ur o Racing bunny ho p e n d ur o Racing POLKU NUMERO 2 CONTENTS Numero 2 BMX Racing.6 Hannu Salin.14 DH Cup #1.20 Ostajan opas.26 Kuka - Mitä - Miten.28 DH Cup #2.30 POLKU NUMERO 2/2011 Julkaisija: Vauhtilajien

Lisätiedot