Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 2/ Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 2/2016 29 Kunnanhallitus 1.2.2016"

Transkriptio

1 Nro 2/ Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai kello Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj. x Lehti Minna j. x Mattila Marja j. x Mäkitalo Martti j. x Niemelä-Laaksonen Anne j. x Urmas Petteri j. x Muut saapuvilla Pietilä Heikki valt. pj. x olleet Anttila Jyrki valt. I vpj. x Nuotio Pirjo-Liisa valt. II vpj x Kesäniemi Jari Matilainen Jukka kj / esittelijä x sos- hj / ptk x Laillisuus ja 22 päätösvaltaisuus Asiat n 23 tarkastustapa Allekirjoitukset Heikki Tuominen Puheenjohtaja Jukka Matilainen npitäjä n tarkastus on tarkastettu ja hyväksytty. Tarkastusaika Perjantai Allekirjoitukset Marja Mattila Martti Mäkitalo n nähtäväolo Todistaa Maanantai klo 9:00-14:30 Kosken Tl kunnantalo Hallinto- ja sosiaalijohtaja Jukka Matilainen

2 30 22 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kunnan hallintosäännön 28 :n (Kokouksen koollekutsuminen) mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja ja hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai -velvollisuus, toimielimen päättämällä tavalla. Lisäksi kokouskutsu ja esityslista julkaistaan kunnan kotisivuilla samassa yhteydessä kun esityslistat lähetetään toimielimen jäsenille. Kunnanhallitus on päättänyt, että se kokoontuu varsinaisiin kokouksiinsa Kosken Tl kunnantalolla joka kolmas maanantai (viikkojärjestysnumeroltaan kolmella kerrannaiset maanantait) kello Kokouskutsu lähetetään postitse / sähköisesti. Kiireellisessä tapauksessa kokous kutsutaan koolle puhelimitse. pidetään yleisesti nähtävänä kokouksen jälkeisenä seuraavana arkimaanantaina Kuntalain 58 :n 2 mom:n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Tämän kokouksen kokouskutsu esityslistoineen on lähetetty hallituksen intranetin kautta kunnanhallituksen jäsenille ja kunnanvaltuuston puheenjohtajille. Lisäksi esityslista on lähetetty tiedoksi Turun Sanomille, Salon Seudun Sanomille, Auranmaan Viikkolehdelle, Yleisradion Länsi- Suomen toimintakeskukselle sekä Radio Melodialle torstaina Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3 31 23 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Kunnan hallintosäännön 39 :n mukaan pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. n allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjanpitäjä. tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanhallituksen käytäntönä on ollut, että pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan kussakin kokouksessa varsinaisista jäsenistä aakkosjärjestyksessä kaksi pöytäkirjantarkastajaa Tarkastettu pöytäkirja oikaisuvaatimusohjeineen ja valitusosoituksineen pidetään nähtävänä kunnanviraston keskustoimistossa tarkastuspäivää seuraavana maanantaina viraston normaalina aukioloaikana. on tarkastettava ennen nähtävillä oloaikaa. n tarkastusvuorossa ovat Marja Mattila ja Martti Mäkitalo. ntarkastajiksi valittiin Marja Mattila ja Martti Mäkitalo.

4 32 24 KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN TOIMITILAT KOSKEN TL JA MARTTILAN KUNNISSA 17 Liedon ympäristönsuojelulautakunta käsitteli kokouksessaan 61/ kunnaneläinlääkärin toimitiloja Kosken Tl ja Marttilan kunnissa: Ympäristöterveydenhuollon palveluista solmitun yhteistoimintasopimuksen mukaan ympäristöterveydenhuollon päätoimipiste sijaitsee Liedon kunnassa. Muut toimipisteet sijaitsevat Loimaan ja Paraisten kaupungeissa. Lisäksi sopijakuntien yhteispalvelupisteiden tai muita vastaavia tiloja voidaan käyttää hyväksi hyvän asiakaspalvelun ja lähipalvelujen turvaamiseksi. Eläinlääkintähuollossa olemassa olevat vastaanottopisteet säilyvät toiminnan aloitusvaiheessa ennallaan. Sopijakuntien ympäristöterveydenhuollon käytössä olevat toimisto-, vastaanotto- ym. tilat säilyvät kuntien omistuksessa. Liedon kunta vuokraa tarvitsemansa tilat ensisijaisesti sopimuskunnilta tai kuntayhtymiltä. Vuokrakustannukset sisällytetään sopijaosapuolten kesken jaettaviin kustannuksiin. Toimitilainvestointien kustannuksista vastaa pääsääntöisesti se kunta, jonka alueelle investointi tehdään, ellei asiassa muuta sovita. Liedon kunnan hallintosäännön 36 :n mukaan kunnanhallitus päättää toimitilojen vuokralle ottamisesta. Koski Tl kunnassa on praktikkoeläinlääkärin vastaanottotila, joka on vuokrattu Ojarannan rakennus Oy:ltä osoitteessa Hämeentie 8, Koski Tl. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 6 kuukautta. Toimitila on epäkäytännöllinen mm. koska se sijaitsee kellarikerroksessa. Kosken Tl ja Marttilan kunnan alueella sijaitsevia kuntien ja yksityisten toimitiloja on selvitetty kuntien edustajien ja kunnaneläinlääkärin toimesta. Tarkoitukseen soveltuva toimitila on löytynyt Marttilan keskustasta ns. vanhasta poliisitalosta. Toimitilan omistaa Marttilan Osuuspankki. Osuuspankin edustajan toimitusjohtaja Matti Vahalahden kanssa on neuvoteltu vuokrasopimuksesta ja tarvittavista pienistä muutostöistä. Vuokrataso säilyy samana. Vuokranantaja sitoutuu tekemään seuraavat muutostyöt kustannuksellaan: 1. poistamaan huoneiden 2116 ja 2118 välisen väliseinän, poistamaan tilassa olevat kaapit sekä tasoittamaan ja maalauttamaan em. huoneiden seinät 2. asentaa ovellisen väliseinän käytävälle 2110 erottamaan eläinlääkärin toimitilan muista vuokralaisista Toimialajohtaja on irtisanonut nykyisen vuokrasopimuksen päättymään Uusi vuokrasopimus esitetään solmittavan alkaen. Toimialajohtajan ehdotus: Ympäristöterveyslautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle vuokrattavaksi liitteen mukaisella sopimuksella alkaen toistaiseksi, 6kk

5 33 irtisanomisajalla, eläinlääkärin toimitilan osoitteessa Myllypellontie 1, Marttila. Tilan vuokra on tuhatsata (1.100,00) euroa kuukaudessa (alv 0) sisältäen sähkön ja veden. Käsittely: Toimialajohtaja esitti, että Kosken Tl kunnalle varataan mahdollisuus antaa lausunto toimipisteen muuttoon liittyen ennen vuokrasopimuksen käsittelyä kunnanhallituksessa. Lausunto pyydetään toimittamaan mennessä Liedon kunnanhallitukselle. Ympäristöterveyslautakunnan päätös: Toimialajohtajan päätösehdotus hyväksyttiin. Lisäksi hyväksyttiin yksimielisesti, että Kosken Tl kunnalle varataan mahdollisuus antaa lausunto toimipisteen muuttoon liittyen ennen vuokrasopimuksen käsittelyä kunnanhallituksessa. Lausunto pyydetään toimittamaan mennessä Liedon kunnanhallitukselle Lisätietoja antaa: Toimialajohtaja Johanna Mäkinen puh: Täytäntöönpano: Kunnanhallitus, Ojarannan rakennus Oy/ toimitusjohtaja Saku Kanasuo, Marttilan Osuuspankki/toimitusjohtaja Matti Vahalahti, Kunnaneläinlääkäri Anne Saarinen,, Marttilan kunta Kunnanjohtaja on tutustunut kolmeen koskelaiseen kiinteistöön ja kartoittanut niiden sopimista praktikkoeläinlääkärin vastaanottotilaksi. Yhteen toimitilaan tutustuttiin yhdessä Liedon viranhaltijan kanssa. Kuullaan kunnanjohtajan esitys toimipaikkavaihtoehdoista ja päätetään jatkotoimista. Muutettu päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää käsitellä asian seuraavassa kunnanhallituksen kokouksessa Muutettu päätösehdotus: Kunnanhallitus tutustuu saatuihin vuokratarjouksiin ja päättää jatkotoimista sekä Liedon kunnanhallitukselle annettavasta lausunnosta. Kosken Tl kunnanhallitus päättää, että kunta tarjoaa osoitteesta Tehtaantie Liedon kunnalle eläinlääkärin toimitilat Kosken Tl kunnassa viideksi (5) vuodeksi hintaan euroa / kuukausi + vesi ja sähkö.

6 34 25 VEROVAROJEN TILITYKSET KOSKEN TL KUNNALLE Kunnantoimistossa on laadittu yhteenveto verovarojen tilityksistä Kosken Tl kunnalle tammikuun loppuun Selvitys perustuu verohallinnon antamaan verotilitysyhteenvetoon. Tarkasteluvälillä kunnalle on tilitetty kunnallisveroa ennen vähennyksiä euroa, joka on euroa (4,3 %) enemmän kuin vuonna 2015 vastaavaan aikaan. Yhteisöveroa on vastaavalla ajanjaksolla tilitetty euroa, joka on euroa (33,5%) enemmän kuin vuonna 2015 vastaavaan aikaan. Kiinteistöveroa ei ole vielä merkittävästi tilitetty. Kokonaisuudessaan kalenterivuoden alusta on tilitetty verotuloja euroa, joka on euroa enemmän kuin vuonna 2015 vastaavaan aikaan. Kunnanhallitus päättää merkitä selvityksen verovarojen tilityksestä tietoonsa saatetuksi.

7 35 26 KUNNANVIRASTON KESÄSULKU Kunnanviraston johtoryhmä on käsitellyt kunnanviraston kesäsulkua ja esittää virastoa suljettavaksi heinäkuussa ajalle Sulkuaikana kunnanvirastolle järjestetään päivystys kiireellisiä sosiaalija teknisiä palveluja varten. Kunnanviraston henkilöstön kesälomat keskitetään mahdollisuuksien mukaan sulkuaikaan. Kunnanhallitus päättää, että Kosken Tl kunnanvirasto pidetään suljettuna kesällä välisen ajan. Sulkuaikana kunnanvirastolla on päivystys kiireellisiä sosiaali- ja teknisiä palveluja varten.

8 36 27 NUORTEN TYÖHARJOITTELIJOIDEN PALKKAAMINEN Kunta on palkannut viime vuosina koskelaista nuorta kunnalle kesätyöharjoitteluun yhden kuukauden ajaksi sekä sen lisäksi maksanut koskelaisille yrittäjille/yksityisille työnantajille tukea 180 euroa/nuori työllistetty, kun yritykset ovat työllistäneet kunnan kautta hakeneita nuoria. Tarvittava määräraha on varattu myös vuoden 2016 talousarvioon. Kunta palkkaa enintään 30 vuonna 2000 tai sitä aiemmin syntyneitä koskelaisia nuoria kunnalle kesätyöharjoitteluun yhden kuukauden ajaksi sekä maksaa koskelaisille yrittäjille/yksityisille työnantajille tukea 180 euroa/nuori työllistetty, kun yritykset työllistävät vähintään kuukaudeksi kunnan kautta hakeneita nuoria. Kuntaan palkattavien palkkaus on 475 (+lomaraha ja korvaus). Mikäli hakemuksia kunnalle tulee enemmän kuin 30, karsitaan hakijat syntymäajan perusteella nuorimmasta alkaen.

9 37 28 LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT SEKÄ VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖKSET Kunnanhallitus ei käytä kuntalain 51 :ssä säädettyä otto-oikeutta seuraaviin viranomaisten päätöksiin: Rakennuslautakunta Kunnanjohtajan päätöspöytäkirjat 1 - Hallinto- ja sosiaalijohtajan päätöspöytäkirjat Asuntosihteeri päätöspöytäkirjat 5

10 38 29 IT-ASIANTUNTIJAPALVELUIDEN JÄRJESTÄMINEN KOULUTOIMESSA ALKAEN Kosken Tl kunnalla on ollut Liedon kunnan kanssa yhteistyösopimus ITasiantuntijapalveluiden ostamisesta koulutoimeen. Lieto irtisanoi sopimuksen päättymään on neuvotellut palvelun ostamisesta Pöytyän kunnalta alkaen yhtenä päivänä viikossa. Työntekijä vastaa Kosken Tl kunnan koulutoimen atk-tehtävistä. Tarvittaessa työntekijä on käytettävissä myös etäyhteydellä. Sopimus atk tukipalveluista on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä yhteistyösopimuksen atktukipalveluista Pöytyän kunnan kanssa alkaen liitteen mukaisesti.

11 39 30 LOUNAIS-SUOMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN MUUT- TAMINEN Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä on pyytänyt kunnan päätöstä koulutuskuntayhtymän perussopimuksen muuttamisesta. Muutos koskee perussopimuksen kahta pykälää: 1) 2 Tehtävät Pykälässä määrätään koulutuskuntayhtymän tehtävästä seuraavasti: Kuntayhtymän tehtävänä on jäsenkuntiensa puolesta järjestää ammatillista peruskoulutusta ottaen huomioon alueen koulutustarpeet sekä tuottaa ammatillista aikuiskoulutusta ja hoitaa oppisopimustoimintaa. Kuntayhtymä tuottaa ja myy koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja palvelutoimintoja. Pykälä 2 esitetään muutettavaksi seuraavaan muotoon (muutos alleviivattuna): Kuntayhtymän tehtävänä on jäsenkuntiensa puolesta järjestää ammatillista peruskoulutusta ottaen huomioon alueen koulutustarpeet sekä tuottaa ammatillista aikuiskoulutusta ja hoitaa oppisopimustoimintaa sekä järjestää lukiolain mukaista koulutusta Loimaan kaupungin alueella. Kuntayhtymä tuottaa ja myy koulutus-, tutkimus-, kehittämis- ja palvelutoimintoja. 2) 21 Jäsenkuntien osuudet ja vastuut Pykälässä määrätään jäsenkuntien osuuksista ja vastuista seuraavasti: Jäsenkunnan osuus kuntayhtymän varoihin sekä vastuu veloista ja velvoitteista määräytyvät peruspääomaosuuksien suhteessa. Pykälä 21 esitetään muutettavaksi seuraavaan muotoon (muutos alleviivattuna): Jäsenkunnan osuus kuntayhtymän varoihin sekä vastuu veloista ja velvoitteista määräytyvät peruspääomaosuuksien suhteessa. Mikäli jokin kuntayhtymän jäsenkunta haluaa siirtää lukiokoulutuksensa kuntayhtymän ylläpidettäväksi, vastaa kyseinen kunta siirtyvän lukiokoulutuksen kustannuksista investointikustannuksineen niiltä osin kuin kustannuksia ei pystytä kattamaan lukiokoulutukseen osoitetuilla valtionosuuksilla. Koulutuskuntayhtymä pyytää kuntia antamaan päätöksensä perussopimuksen muutoksesta mielellään mennessä.

12 40 Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän perussopimuksen muuttamista kuntayhtymän antaman ehdotuksen mukaisesti.

13 41 31 VARSINAIS-SUOMEN TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVÄÄ MONIALAISTA YHTEIS- PALVELUA KOSKEVAN SOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN Työllistymistä edistävällä monialaisella yhteispalvelulla (TYP) tarkoitetaan yhteistoimintamallia, jossa kunta, Kansaneläkelaitos ja työ- ja elinkeinotoimisto (TE toimisto) yhdessä arvioivat työttömien palvelutarpeet ja palvelukokonaisuudet. Tavoitteena on edistää työttömien työllistymistä tarjoamalla heille heidän tarpeidensa mukaisia julkisia työvoimapalveluja sekä sosiaali-, terveys- ja kuntoutuspalveluja. Varsinais-Suomen TYP -yhteistyösopimuksen sopijaosapuolia ovat alueen 27 kuntaa ja kaupunkia, Varsinais-Suomen TE -toimisto ja Kansaneläkelaitos. Varsinais-Suomen TYP:llä on monialaisen yhteispalvelun tarjoamiseksi yhteiset toimipisteet Turussa ja Salossa. Lisäksi yhteispalvelua tarjotaan Varsinais-Suomessa 12 yhteispalvelupisteessä, mm. Liedossa ja Loimaalla. TYP-toimintaa johtaa asetettu johtoryhmä. TYP-johtaja on palkattu alkaen Turun kaupungin organisaatioon. Kunnat, TE-toimisto ja Kela varaavat monialaiseen yhteispalveluun omasta henkilöstöstään riittävät resurssit vastaten samalla myös oman henkilöstönsä osalta toimintaan liittyvistä kustannuksista. TYP-toiminnan kuntien yhteiset kustannukset (TYP -johtajan palkka ja muut kustannukset) laskutetaan 50 % suhteutettuna kunnan väkilukuun ja 50 % suhteutettuna vähintään 300 päivää työmarkkinatuella olleiden määrään. Sopimus tulee voimaan alkaen ja on voimassa asti. Varsinais-Suomen TYP:n yhteistyösopimusta on valmisteltu ja käsitelty TYP:n johtoryhmässä syksyn 2015 aikana ja kaikilta sopijaosapuolilta on saatu lausunnot yhteistyösopimukseen liittyvät lausunnot. Lausuntojen perusteella johtoryhmä on päättänyt, että sopimus lähetetään Varsinais- Suomen kunnille, Varsinais-Suomen TE-toimistolle ja Kansaneläkelaitokselle tammikuun alussa hyväksyttäväksi ja allekirjoitettavaksi. Kaikkien osapuolien allekirjoituksilla varustettu sopimuksen kopio lähetetään helmikuun aikana sopijaosapuolille. Kunnanhallitus päättää hyväksyä yhteistyösopimuksen Varsinais- Suomen työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta (TYP) liitteen mukaisesti.

14 42 32 TYÖLOMA / HAKAMÄKI Ravintopalvelun kokki Krista Hakamäki anoo palkatonta vapaata Kosken Tl kunnasta ajalle Virkavapautta / työlomaa myönnettäessä tulevat harkittavaksi perusteet, joilla palkattomia lomia myönnetään. Näitä seikkoja käsiteltäessä tulee ottaa huomioon työyhteisön toimivuus palkattoman vapaan aikana, rekrytointimahdollisuus / sijaistamisasiat sekä muut kustannus- / työtehokkuusvaikutukset. Myös anojan henkilökohtainen elämäntilanne tulee ottaa huomioon palkatonta vapaata myönnettäessä. Palkattoman vapaan perusteena ollessa työloman tulee huomioon otettavaksi työloman aikaisen työn kehittävyys suhteessa nykyiseen virkaan ja toisaalta hakijan virkauran pituus kunnassa. Virkavapauksia/ työlomia myönnettäessä tulee noudattaa tasapuolisuuden periaatetta. Kosken Tl kunnan ravintopalveluissa on tällä hetkellä useita sijaistuksia ja määräaikaisia työsuhteita. Palvelukeskuksen keittiöremontti on meneillään. Ennen päätösehdotuksen tekemistä on kuultu asianosaista, ravitsemusja puhdistuspalveluohjaajaa ja palkka-asiamiestä. Hakamäen anomus on nähtävillä kokouksessa. Kunnanhallitus ei esittelytekstin mukaisin perustein myönnä Hakamäelle palkatonta vapaata ajalle

15 43 33 LIITTYMINEN ELINTARVIKKEIDEN YHTEISHANKINTAAN on ollut mukana elintarvikkeiden yhteishankinnassa alkaen Nyt sopimuskausi vaihtuu, uusi sitoutumisaika on KL Kuntahankinnat Oy on kilpailuttanut elintarvikehankinnat perille kuljetettuna. Kuntahankinnat kattaa kulunsa sopimustoimittajien maksamilla palvelumaksuilla, joka perustuu asiakkaan hankkimien tuotteiden arvoon (elintarvikkeissa 1,0 1,5 % ostojen verottomasta arvosta). Yhteishankintaan eivät kuulu maito ja maitotaloustuotteet ja leipätuotteet. Sopimukseen kirjataan, että osan tuotteista hankitaan lähialueen tuottajilta. Esityslistan liitteenä on sitoumus elintarvikkeiden yhteishankintaan liittymisestä. sitoutuu elintarvikkeiden (pois lukien maito ja maitotuotteet sekä leipätuotteet) yhteishankintaan alkaen.

16 44 34 KUNNAN ILMOITUKSET Kuntalain kokonaisuudistuksen siirtymäsäännösten mukaan uutta kuntalakia (410/2015) alkaen tulee sovellettavaksi hallintomenettelyluku. Kuntalain (365/1995) 54 :n mukaan valtuuston kokouskutsu on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto siten kuin 64 :ssä säädetään. Kokouskutsu voidaan lähettää sähköisesti, jos kunta huolehtii, että tähän tarvittavat tekniset välineet ja yhteydet ovat käytettävissä. Kuntalain 64 :n mukaan kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että kunnan ilmoitukset julkaistaan laillisuusperusteen täyttymiseksi julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Tämän lisäksi hyvän hallinnon mukaisesti ilmoitukset julkaistaan kunnan kotisivuilla ja tarvittaessa Auranmaan Viikkolehdessä; pitkistä ilmoituksista julkaistaan ainoastaan tieto siitä, missä asiakirjat ovat kokonaisuudessaan nähtävänä. Viran- ja toimenhakukuulutukset julkaistaan kunnan ilmoitustaululla sekä ao. toimielimen harkinnan mukaan muita tiedotuskanavia käyttäen.

17 45 35 ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Kh Kunnanhallitus päättää, että ei käytä mahdollista etuosto-oikeutta seuraavissa kaupanvahvistajan ilmoittamissa kiinteistökaupoissa: - Kosken Tl kunnan Talolan kylän Paltta RN:o 1:132 tila yhteensä 1200 m2. luovuttajat Heinonen Petri ja Tanja, saajat Saharla Siru ja Hiironen Lauri. - Kosken Tl kunnan Tuimalan kylän Tuimalanrivi RN:o 1:247 tila, yhteensä 4475 m2, luovuttaja Asunto Oy Tuimalanrivi (YHVS Rakennuttaja Oy Naantali), ostaja. Hyväksyttiin edellä mainittujen sekä seuraavan osalta - Kosken Tl kunnan Hongiston kylän Välilän pelto RN:o 7:17 tila yhteensä m2, luovuttaja Koskinen Aulis, saajat Sintonen Kimmo ja Mari.

18 46 36 KYLLÄSTÄMÖ NIMISEN TILAN OSTO RN:O 3:36 Kunta on neuvotellut Kylläspuu Oy- Impwood Ltd:n konkurssipesän hoitajan Olli-Pekka Lindellin kanssa Kyllästämö niminen tila RN:o 3:36 ( ) ostamisesta. Kunta on tietoinen kaupanteon yhteydessä siirtyvistä maaperän puhdistamiseen liittyvistä velvoitteista. Kunta on sopinut Varsinais-Suomen Ely- Keskuksen kanssa jätehuoltotyömäärärahan saamiseksi ensimmäisen vaiheen puhdistuskustannuksiin. Ympäristönsuojelulaki mom. jollei pilaantuneen alueen haltijaa voida velvoittaa puhdistamaan pilaantunutta maaperää, kunnan on selvitettävä maaperän puhdistustarve ja pudistettava maaperä. Alue sijaitsee Santion I-luokan pohjavesialueen vedenottamon välittömässä läheisyydessä. Vuoden 2016 talousarviossa on :n määräraha maanostoon. Kunnanhallitus päättää, että ostaa liitteenä olevan kauppakirjan ehdoin hintaan 7000 Kylläspuu Oy- Impwood Ltd:n konkurssipesältä Kyllästämö niminen tila RN:o 3:36 ( ), Kosken Tl kunnan osoitteessa Hämeentie 378, Koski Tl. Pinta-ala on noin 2 ha.

19 47 37 RAKENNUSJÄRJESTYKSEN UUDISTAMINEN Kosken Tl kunnan nykyinen rakennusjärjestys on ollut voimassa alkaen. Rakennusjärjestys on tarpeen päivittää vastaamaan nykytarpeita. Rakennuslautakunnan päätöksen mukaan rakennusjärjestysluonnos on ollut yleisesti nähtävillä 1.vaiheen kuulemista varten Kosken Tl kunnan kunnanvirastossa välisen ajan. Luonnoksesta ei ole esitetty mielipiteitä eikä jätetty muistutuksia sen nähtävänä olon aikana. Rakennuslautakunta on hyväksynyt nähtävillä olleen rakennusjärjestysehdotuksen mukaisella päätöksellä ja ehdottaa kunnanhallitukselle, että kunnanhallitus asettaa laaditun ehdotuksen Kosken Tl kunnan rakennusjärjestykseksi yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi, ilmoittaa sen nähtäville asettamisesta siten kuin kunnan kunnalliset ilmoitukset kunnassa julkaistaan, sekä pyytää siitä lausunnot: Varsinais-Suomen ELY-keskukselta, Varsinais-Suomen liitolta, Marttilan kunnalta, Salon kaupungilta, Loimaan kaupungilta, Someron kaupungilta, Pöytyän kunnalta, Ypäjän kunnalta, Varsinais-Suomen aluepelastuslaitokselta, Liedon ympäristöterveyspalveluilta, sekä tekniseltä-, ympäristö-, sivistys- ja vapaa-aikalautakunnalta. Päätösesitys: Kunnanhallitus päättää asettaa laaditun rakennusjärjestysehdotuksen yleisesti nähtäville 30 päivän ajaksi ja pyytää siitä lausunnot rakennuslautakunnan esityksen mukaisesti. Ehdotus asetetaan yleisesti nähtäville väliseksi ajaksi.

20 48 38 ILMOITUSASIAT Kunnanhallitus merkitsee oheisen liitteen mukaiset kirjeet ja ilmoitukset tiedokseen.

21 49 39 MUUT ASIAT 1. Vesi- ja viemäri-illan yhteenvetoa. Käydään lävitse kunnanvaltuuston iltakoulun antia. 1. Merkitään tiedoksi. 1.

22 50 KOSKEN TL KUNNANHALLI- TUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät: 22-23, 25, 28, 30, 34, Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 24, 26-27, 29, 31-33, 36 HallintolainkäyttöL 5 :n/muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet Etuostolaki 35 OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisu- vaatimus- viranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite KOSKEN TL KUNNANHALLITUS Härkätie Koski Tl Pykälät: 24, 26-27, 29, 31-33, 36 Oikaisu- vaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/2015 124 Kunnanhallitus 25.5.2015

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/2015 124 Kunnanhallitus 25.5.2015 Nro 8/2015 124 Kokousaika Maanantai 25.5.2015 kello 18.00 18.30 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj. x Lehti Minna j. x Mattila

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 2/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 2/ Kunnanhallitus Nro 2/2016 29 Kunnanhallitus 1.2.2016 Kokousaika Maanantai 1.2.2015 kello 18.00 - Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Kokousaika Maanantai 27.6.2016 kello 18.30 18.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus Nro 3/2017 25 Kunnanhallitus 7.2.2017 Kokousaika Tiistai 7.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti Minna

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 3/ Kunnanhallitus Nro 3/2017 45 Kunnanhallitus 7.2.2017 Kokousaika Tiistai 7.2.2017 kello 18.00 19:00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

225 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro10/2014 Kunnanhallitus

225 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro10/2014 Kunnanhallitus 225 Kosken Tl kunta Nro10/2014 Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 22.7.2014 kello 17.00 17.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta

Lisätiedot

Koski Tl kunta Esityslista Nro 7/2013 1 Kunnanhallitus. Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koski Tl kunta Esityslista Nro 7/2013 1 Kunnanhallitus. Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Esityslista Nro 7/2013 1 Kunnanhallitus _ Kokousaika Maanantai 20.5.2013 kello 18.00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2018. Rakennuslautakunta Kosken Tl kunnanvirasto. Kalle Ahola Riikka Laine Rakennuslautakunta 28.8.2018 1 Kokousaika Tiistai 28.8.2018 kello 18:00- Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 2/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 2/ Kunnanhallitus Nro 2/2015 33 Kunnanhallitus 2.2.2015 Kokousaika Maanantai 2.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 10/ Kunnanhallitus Nro 10/2018 181 Kunnanhallitus 20.8.2018 Kokousaika Maanantai 20.8.2018 kello 18:00 18:50 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro13/2014 Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Esityslista Nro13/2014 Kunnanhallitus Kosken Tl kunta Nro13/2014 Kokousaika Maanantai 29.9.2014 kello 18.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti Minna

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus Nro 13/2018 235 Kunnanhallitus 22.10.2018 Kokousaika Maanantai 22.10.2018 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 16/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 16/ Kunnanhallitus Nro 16/2017 383 Kunnanhallitus 18.12.2017 Kokousaika Maanantai 18.12.2017 kello 18:00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 29 Maaseutulautakunta 26.04.2011 AIKA 26.04.2011 klo 19:00-19:25 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 12/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 12/ Kunnanhallitus Nro 12/2016 231 Kunnanhallitus 5.9.2016 Kokousaika Maanantai 5.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 3/2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 Tekninen lautakunta 07.06.2012 KOKOUSAIKA 07.06.2012 klo 17.00-17.40 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 YKSITYISTIEAVUSTUKSET 2012 / KORJAUKSIA 3 11 VIEMÄRIVERKON

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 11/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 11/ Kunnanhallitus Nro 11/2016 231 Kunnanhallitus 15.8.2016 Kokousaika Maanantai 15.8.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017

37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset 39 Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille 2016-2017 YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 7/2014 KOKOUSAIKA 8.10.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 37 Saapuneet asiakirjat 38 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 1 / 2016 KOKOUSAIKA 3.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanhallitus 4/2016 52 Kokousaika 11.4.2016 kello 18.00 18.55 Kokouspaikka kunnantalo Läsnä Matti Kulmanen Tero Kuosa Pertti Liinoja Heikki Mäkinen, pj. Taru Ojanperä

Lisätiedot

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2015 Kunnanvaltuusto 9.2.2015. Sivistysjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen Tekninen johtaja Jouko Sinkko

1 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2015 Kunnanvaltuusto 9.2.2015. Sivistysjohtaja Mirja Rautavuori-Lehtinen Tekninen johtaja Jouko Sinkko 1 Nro 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.2.2015 kello 19.00 19.15 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi Hallinto-

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 25.8.2006 nro 7/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 25.8.2006 nro 7/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Perjantai 25.8.2006 kello 9.00 12.55 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Nro 13/2015 252 Kokousaika Maanantai 21.9.2015 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 11/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 11/ Kunnanhallitus Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Nro 11/2015 206 Kokousaika Maanantai 10.8.2015 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj.

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235

Viranomainen Päivämäärä Sivu HIRVENSALMEN KUNTA 7.12.2015 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 235 Kunnanhallitus 235 Aika 7.12.2015 klo 16.00-16.17 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 157 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 158 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 159 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy

103 ohm Toimeksiantosopimus/Kaakkois-Suomen Metsätilat Oy 134 Kokousaika Tiistai 28.6.2011 kello 17.50 18.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat nro liite 98 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 99 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 8/ Kunnanhallitus Nro 8/2018 147 Kunnanhallitus 11.6.2018 Kokousaika Maanantai 11.6.2018 kello 18:00 18:35 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

233 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro11/2014 Kunnanhallitus 18.8.2014

233 Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro11/2014 Kunnanhallitus 18.8.2014 233 Kosken Tl kunta Nro11/2014 Kokousaika Maanantai 18.8.2014 kello 18.00 18.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2016 Kunnanvaltuusto 27.06.2016

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/2016 Kunnanvaltuusto 27.06.2016 Nro 4/2016 Kokousaika Maanantai 27.06.2016 kello 19.00 - Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla Liite nro 1 olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi Hallinto-

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 15/2013 353 Kunnanhallitus 2.12.2013

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 15/2013 353 Kunnanhallitus 2.12.2013 Nro 15/2013 353 Kunnanhallitus 2.12.2013 Kokousaika Maanantai 2.12.2013 kello 18.00 18:49 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (X) vj Heikki Uusitalo (Heimo Nordfors) (X) j Tarja Hätönen (X) j Liisa Kivimäki (X) j Eveliina

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 13/ Kunnanhallitus Nro 13/2018 235 Kunnanhallitus 22.10.2018 Kokousaika Maanantai 22.10.2018 kello 18:00 18:45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 23.04.2018 17:00-18:47 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 53 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Varastokatu KAJAANI Hallituksen kokous nro 3/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 24.3.2006 kello 12.00 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/2015. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/2015. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 15.12.2015 1 Kokousaika Tiistai 15.12.2015 klo 18:00-19:30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 27.5.2014 1 Kokousaika Ti 27.5.2014 klo 14.00 15:45 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari Malila Kari Kurkela Outi, vj. Poissa Eira Birgitta Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 05.07.2010 klo 17.00 19.00 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 59 88 60 88 61 89

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 4/ Kunnanhallitus Nro 4/2015 67 Kunnanhallitus 16.3.2015 Kokousaika Maanantai 16.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen

POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1. Kunnanvirasto, valtuustosali. 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen POSION KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Toimintaympäristölautakunta 1 KOKOUSAIKA Perjantai 08.04.2016 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali 22 Rakennusmestarin määräaikaisen toimen täyttäminen Kokouksen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 3/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 3/ Kunnanhallitus Nro 3/2015 49 Kunnanhallitus 23.2.2015 Kokousaika Maanantai 23.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 16.00 21.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 2/2014. KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 2/2014 KOKOUSAIKA 1.4.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 10 Saapuneet asiakirjat 11 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/ Kunnanhallitus Nro 9/2018 161 Kunnanhallitus 2.7.2018 Kokousaika Maanantai 2.7.2018 kello 18:00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen.

Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2014 1 / 12 Kunnanhallitus 14.04.2014 Aika 14.04.2014 klo 19:55-20:36 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Kokous alkaa valtuuston kokouksen jälkeen. Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 17/2015 308 Kunnanhallitus 7.12.2015. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 17/2015 308 Kunnanhallitus 7.12.2015. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Nro 17/2015 308 Kokousaika Maanantai 7.12.2015 kello 18:00 - Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kosken Tl kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 Sivistyslautakunta 17.01.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 Puumilan Taitotalo Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 6/2015. Rakennuslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista Nro 6/2015. Rakennuslautakunta Rakennuslautakunta 15.12.2015 1 Kokousaika Tiistai 15.12.2015 klo 18:00 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Jäsenet: Pekka Kulmanen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 8/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 15.12.2011 KOKOUSAIKA 15.12.2011 klo 17.00-18.42 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 34 ILMOITUSASIAT 51 35 MAA-AINESLUPA, LEMMINKÄINEN INFRA OY 52 36 AMMATTIMIEHEN

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2014 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 5.2.2014 KOKOUSAIKA Torstai 13.2.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 SIMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Ympäristölautakunta 06.02.2014 AIKA 06.02.2014 klo 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 6/ Kunnanhallitus Nro 6/2015 108 Kunnanhallitus 27.4.2015 Kokousaika Maanantai 27.4.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. Vaparanta Heikki vpj. Lehti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 24.2.2012 nro 2/2012

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) Viestitie 2 87700 KAJAANI Hallituksen kokous 24.2.2012 nro 2/2012 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(9) KOKOUSAIKA Perjantai 24.2.2012 kello 13.00 14.35 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 Kunnanjohtajan valintatoimikunta Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantai 7.8.2017 klo 18.30 19.00 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 11/ Kunnanhallitus

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 11/ Kunnanhallitus Nro 11/2016 231 Kunnanhallitus 15.8.2016 Kokousaika Maanantai 15.8.2016 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Koski Tl, kunnantalo Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj. x Vaparanta Heikki

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2010 1 Ammattiopisto Novidan johtokunta 10.08.2010 Aika 10.08.2010 klo 18:00 Paikka Uudenkaupungin ammattiopisto Novida Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 21 Kokouksen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 17.3.2006 nro 2/2006

Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Varastokatu 2 87100 KAJAANI Hallituksen kokous 17.3.2006 nro 2/2006 Kainuun Jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Perjantai 17.3.2006 kello 13.00 15.10 KOKOUSPAIKKA Kainuun Jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87100 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot