As Oy Vihdin Onnensepänaukio I NUMMELA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "As Oy Vihdin Onnensepänaukio I 03100 NUMMELA"

Transkriptio

1 MYYNTIESITE RIVITALO UUDISKOHDE Luonnoskuva kohteesta Kiinteistönvälittäjän ja arkkitehdin näkemyksiä talosta, julkisivusta ja pihapiiristä. Kaikki kuvien yksityiskohdat ja värit eivät välttämättä vastaa täysin lopullista toteutusta. Rakennusten pääväri on punaharmaa. As Oy Vihdin Onnensepänaukio I NUMMELA 2 rivitaloa, yhteensä 10 asuntoa (498 m²) Myynti: RS-Pankki: SKV Kiinteistönvälitys Oy Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Vihdintie 1, Nummela Vihdintie 2-4, Nummela Puh Puh

2 Upea tilaisuus Sinulle, joka haluat asua laadukkaasti! Arkkitehti Markku Landen on suunnitellut tontille upean rivitalokokonaisuuden, jossa viihtyvyys on ollut suunnittelun lähtökohtana. Kilsoinpuistoon rajoittuva tontti antaa mukavaa tilantuntua pihapiiriin. Asumismukavuuden takaavat korkeatasoiset huoneistot, joissa on lattilämmitys ja huoneistokohtainen lämmöntalteenottava ilmanvaihto. Tervaleppäsauna, kaakeloitu pesuhuone ja tyylikkään moderni keittiö takaavat asumisen viihtyvyyden. Jokaisella huoneistolla on oma piha, jossa on katettu terassi ja oma pihavarasto. Jokaisella asunnolla on oma kasvimaa, jossa voi viljellä omat salaatit ja porkkanat kesäpöytään. Kasvimaat sijaitsevat tontin ja Kilsoinpuiston välissä aivan asuntojen läheisyydessä. Pihalla kasvimaiden läheisyydessä sijaitsee myös yhteinen grillikatos, jossa voi viettää mukavia hengähdyshetkiä. Grillikatoksessa on suljettava lasiseinä, jolloin se toimii myös keväisin ja syksyisin mainiona oleskelutilana.

3 Hyvä varustelu Kosteat tilat on laatoitettu tasokkailla keraamisilla laatoilla ja asuinhuoneissa on 8 mm lattialaminaatti. Seinät on kosteissa tiloissa laatoitettu ja huonetiloissa maalatut. Huonetilojen katot ovat tyylikästä mdf-paneelia ja saunassa ja pesuhuoneessa lämminsävystä tervaleppäpaneelia. Väliovina ovat peiliovet ja saunan ovi on kokolasinen. Keittiö on täysin koneellistettu: liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja kalusteiden ovet ovat uritettua laminaattilevyä, työtasot taivereunaista laminaattia. Lisäksi Kohteeseen on mahdollista saada kaksi erillisvarustelutasoa. Stabiili Kulta ja Stabiili Pronssi. Kulta varustelutasossa pintamateriaalit, koneet ja kalusteet ovat huippuluokkaa ja valaistus hoidetaan pääosin halogeeneillä. Pronssi varustelutaso on tarkoitettu pääasiassa sijoittajille jotka haluavat sijoitetulle pääomalle parhaan mahdollisen tuoton. Muita tietoja Yhtiön osoite on Kultasepänkuja 7, Nummela. Talot rakennetaan yhtiön omistamalle tontille Vihdin kunnan Nummelan taajamassa. Kiinteistön tiedot: asemakaava N61 kortteli 149 tontti 2 Kiinteistötunnus: Tontin pinta-ala on 3 024m². Kaavoituksen lisätiedot: Vihdin kunta (09) Huoneistoja tulee 10 kpl, huoneistoala yhteensä 498 m², lisäksi tekninen tila ja yhtiön varasto yht. n 10 m². Autopaikkoja tulee yhteensä 12, joista 10 paikkaa on varustettu lämmitystolpalla. Autokatospaikkoja on kuusi. Autopaikat on asfaltoitu. Muut piha-alueet tehdään pihasuunnitelman mukaan. Rakentaminen Rakentamisen arvioitu alkamisajankohta on heinä-/elokuu 2012 ja valmistuminen kesällä Rahoitus RS-Pankki: Länsi-Uudenmaan Säästöpankki Vihdintie 2-4, Nummela Puh

4 Hinnasto AS OY VIHDIN ONNENSEPÄNAUKIO I Kultasepänkuja 7, NUMMELA Talo Huon. Nro huoneistotyyppi huoneistoala myyntihinta lainaosuus velaton hinta 2 m A 1 2h+avok+psh , , A 2 2h+k+psh+s , , A 3 1h+kk+alkovi+psh , , A 4 2h+k+psh+s , , A 5 3h+k+psh+s , , B 6 3h+k+psh+s , , B 7 2h+k+psh+s , , B 8 1h+kk+alkovi+psh , , B 9 2h+k+psh+s , , B 10 2h+avok+psh , , Autokatospaikka 6 000,00 / kpl

5 Huoneselostus AS OY VIHDIN ONNENSEPÄNAUKIO I Kultasepänkuja 7, NUMMELA 2h+k+s / 3h+k+s Lattia Seinät Katto Kalusteet Koneet Eteinen Laminaatti Maalattu kipsilevy Keittiö Laminaatti Maalattu kipsilevy Olohuone Laminaatti Maalattu kipsilevy makuuhuone Laminaatti Maalattu kipsilevy MDF-paneeli TITO komerot MDF-paneeli TITO Keittiöt Liesi, liesituuletin, jää/pakastikaappi, astianpesukone MDF-paneeli TITO Kaapistot MDF-paneeli TITO Kaapistot Kodinhoitohuone Kaakeli Maalattu kipsilevy MDF-paneeli TITO kodinhoitohuoneet tilavaraus pesutornille pesuhuone Kaakeli kaakeli tervaleppäpaneeli TITO psh-kalusteet wc Kaakeli maalattu kipsilevy MDF-paneeli TITO wc-kalusteet sauna Kaakeli tervaleppäpaneeli tervaleppäpaneeli Tervaleppä lauteet sähkökiuas vaatehuone Laminaatti Maalattu kipsilevy MDF-paneeli terassi kyllästetty puu HUOM! Perustajaurakoitsija varaa itselleen oikeuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja toisiin samanarvoisiin niin, ettei se aiheuta huoneistojen yleislaatutason alenemista.

6 Rakennustapaselostus Rakennusliike Stabiili Oy RAKENNUSTAPASELOSTUS Lehtiranta Petri rkm AS OY VIHDIN ONNENSEPÄNAUKIO I Kultasepänkuja, NUMMELA YLEISTÄ Kiinteistö sijaitsee Nummelassa Vihdin Kunnassa Tontin koko n m 2 Kerrosneliöt n. 670 m 2 huoneistoneliöt n. 498 m 2 kokonaisala n. 670 m 2 Kiinteistötunnus , Autopaikkoja tulee 12 ja lämmitystolpalla varustettuja paikkoja on 10, autokatospaikkoja on 6 kpl. Yksiöt Kaksiot 2 kpl. 34 hm 2, jossa on eteinen, olohuone, alkovi, keittokomero ja pesuhuone. Katetut taka- ja etuterassit. Pihavarasto. 2 kpl. 49 hm 2, jossa eteinen, makuuhuone,, oleskelutila, avokeittiö, kodinhoitotila ja psh. Katetut taka- ja etuterassit. Pihavarasto. 4 kpl. 49 hm 2, jossa eteinen, makuuhuone,, olohuone, keittiö, kodinhoitotila ja psh ja sauna. Katetut taka- ja etuterassit. Pihavarasto. Kolmiot 2 kpl. 68 hm 2, jossa eteinen, 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, psh ja sauna. Katetut taka- ja etuterassit. Pihavarasto. muuta tekninen tila ja varasto, yht n. 10 kem 2 RAKENTEET Perustukset Alapohja Yläpohja Rakennukset perustetaan teräsbetonipaalujen varaan. Sokkeli muurataan lecaharkosta ja eristetään sisäpuolelta. Ontelorakenteinen tuulettuva alapohja. Lämpöeristeenä eps 200 mm ontelon päällä. Yläpohja tehdään NR-ristikkorakenteisena rakennepiirustusten mukaan. Eristeenä tasaisilla osilla 100 mm SPU-eristettä ja 300 mm puhallusvillaa.

7 Vesikatto Pulpettikatto peltikatteella. Kevyet väliseinät Kevyet väliseinät tehdään kieroutumattomasta kertopuusta tai metallirangasta erikoiskovilla kipsilevyillä. Kaikki väliseinät äänieristetään mineraalivillalla. Julkisivut Ikkunat Ulko-ovet Pää-ovi Takaterassi Piha-alueet Ulkoseinät ovat puuverhottuja, puurunkoisia SPU-eristeisiä. Eristepaksuus 170 mm. Ikkunat ovat kolminkertaisia sisäänpäin aukeavia MSE-ikkunoita. Ulkopuite on alumiinia ja karmi on verhottu alumiinilla. Pihaovet ovat yksilehtisiä HDF-ovia. Varaston ovi on tehdasvalmisteinen puuovi. Pää-ovi on alumiinivahvisteinen HDF-pintainen tehdasmaalattu lasiaukollinen vakio-ovi. Lattia on painekyllästetty. Pilarit ovat maalattuja liimapuupilareita. Autopaikka tehdään asfalttipintaiseksi asemapiirrustuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti. SISÄPINTAMATERIAALIT Väliovet Lattiapäällysteet Seinäpällysteet Kattopäällysteet Kalusteet Varusteet Sisäovet ovat valkoisia huullettuja tehdasmaalattuja peiliovia. Karmit ja listat ovat valkoiseksi maalattua puuta. Saunan ovi on kokolasinen. Oleskelutiloissa lattiapäällysteenä 8 mm laminaattia. Pesuhuoneen ja saunan lattiapäällysteenä on keraaminen laatta. Oleskelutilojen seinät maalataan. Pesuhuoneiden seinät laatoitetaan lattiasta kattoon. Saunan seinät paneloidaan leppäpanelilla. Katon paneelataan mdf-paneeleilla. Sauna ja pesuhuoneiden katot paneelataan leppäpaneelilla. Kalustus tehdään erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Kalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Kalusteiden ovet ovat uritettua laminaattilevyä. Työpöytätasot ovat taivereunaista laminaattia, rst-pesualtaat upotetaan työpöytätasoihin. Keittiön varusteet, liesi, uuni, jää/pakastinkaappi, astianpesukone ja liesikupu, ovat valkoisia ja korkealaatuisia Siemens-koneita. Kiuas on sähkökäyttöinen. Pesuhuoneessa tai kodinhoitotilassa on pesukoneliitäntä. Pesuhuoneessa on valaisinpeili- ja allaskaappi. Allaskaappien ovet ovat maalattua mdf-levyä sileänä. Kylpyhuoneeseen tulee kääntyvällä suihkuseinällä varustettu nurkkaus. Saunan lauteet ovat leppää ja tukirakenteet höylättyä havupuuta.

8 TEKNINEN TILA JA VARASTO Varaston lattiat ovat betonipintaiset.seinät ja katto on faneripintaiset. Patterilämmitys. LVI- JA SÄHKÖTYÖT LVIS-työt tehdään erillisen suunnitelman mukaan. Valaistuksena käytetään pesuhuoneessa halogeenejä. Saunassa on normaali saunan valo. Lisäksi oleskelutiloissa on normaali kattovalaisin varaus. Huoneistoissa on lattiassa sähkölämmitys. Lämmitystä säädetään huoneitokohtaisilla termostaateilla. Ilmanvaihto hoidetaan lämmöntalteenottavalla ilmanvaihtokoneella. Sekoittajat ovat vakiolaatuisia kromattuja yksiotesekoittajia, suihkuissa termostaattisekoittajat. Wcja vesikalusteet ovat vettäsäästäviä malleja. Lämminvesivaraaja on 200/270 litraa ja sijaitsee kodinhoitohuoneessa Petri Lehtiranta rkm Rakennustapaselostus on yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Perustajaurakoitsija pidättää itsellään oikeuden vaihtaa rakenteita ja materiaaleja toisiin samanarvoisiin niin, ettei se aiheuta yleislaatutason alenemista.

9 Asemakuva Asemakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

10 2 h + avok + psh 49 m 2 Pohjakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

11 2 h + k + psh + s 49 m 2 Pohjakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

12 1h + kk + alkovi + psh 34 m 2 Pohjakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

13 2 h + k + psh + s 49 m 2 Pohjakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

14 3 h + k + psh + s 68 m 2 Pohjakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

15 Julkisivut Julkisivukuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa Pohjapiirros Pohjakuva suuntaa-antava, ei mittakaavassa

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa

As Oy Oulun Pyyntipiha. Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa As Oy Oulun Pyyntipiha Laadukasta rivi- ja paritaloasumista Ritaharjussa MYYNTI: A ntti Vänttilä 0 400 401 601 As Oy Oulun Pyyntipihan rivi- ja paritalot Pyyntitie 8, 90540 Oulu Paritalot C ja D kaksikerroksisia:

Lisätiedot

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi

As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi As. Oy Hämeenlinnan Hopeapellon Helmi Hopeapellontie 4, 13210 Hämeenlinna Rakentaja ja myynti: ValajaGroup Oy Jenni Valaja P.050 364 7886 Mirva Valaja-Rönni P.040 843 4240 HUONEISTO Huoneistot: A ja H

Lisätiedot

Asunto Oy Joensuun Mesikämmenentie 14

Asunto Oy Joensuun Mesikämmenentie 14 Asunto Oy Joensuun Mesikämmenentie 14 Mesikämmenentie 14, 80230 Joensuu Viihtyisää asumista Karhumäen asuinympäristössä. Trendikkäät sisustusmateriaalit, huoneistoissa laadukas laite ja varustetaso. Lämmönlähteenä

Lisätiedot

AS OY YLÖJÄRVEN SIIVIKKALAN KRUUNU Vasamankaari 2, Siivikkala, Ylöjärvi

AS OY YLÖJÄRVEN SIIVIKKALAN KRUUNU Vasamankaari 2, Siivikkala, Ylöjärvi UUDISKOHDE AS OY YLÖJÄRVEN SIIVIKKALAN KRUUNU Vasamankaari 2, Siivikkala, Ylöjärvi Taiteilijan luonnos As Oy Siivikkalan Kruunuun rakennetaan yksitasoisia rivitaloja, yhtiön tontti rajoittuu pääosin puistoon.

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Kuopion Antikkalantähti on RS-rahotteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu 2-kerroksisista rivitaloasunnoista ja luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 27 asuntoa. B-rakennuksen

Lisätiedot

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi

Kääpätie 10. 90820 Kello. www.rakennusliikevanttila.fi Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi Rakennustapaselostus As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie Hiihtäjäntie 15, 90900 Kiiminki Yleistä: As Oy Kiimingin Hiihtäjäntie muodostuu kahdesta yksikerroksisesta rivitalosta

Lisätiedot

As. Oy Naantalin Metsätähti

As. Oy Naantalin Metsätähti 1 As. Oy Naantalin Metsätähti PERUSTAMINEN JA PIHA: Rakennukset perustetaan pohjatutkijan ohjeiden ja rakennesuunnitelmien mukaan teräsbetonipaaluin sekä maanvaraisesti. Piha-alue on liikennöitäviltä osin

Lisätiedot

Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto. Parolantie 29 B, 13720 Parola. asu hyvin, elä hyvin

Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto. Parolantie 29 B, 13720 Parola. asu hyvin, elä hyvin Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto Parolantie 29 B, 13720 Parola asu hyvin, elä hyvin Arkkitehdin luonnos kohteesta. Toimiva koti sujuvaa ja viihtyisää arkea kaikki paikallaan paroninpuistossa Asunto Oy

Lisätiedot

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus Sivu 1 / 7 Omakylä Espoo Saunalahti Asunto Oy Espoon Salajalava I Alustava Rakennustapaselostus 2.4.2013 Sivu 2 / 7 YLEISTÄ KOHTEESTA Yleistä Asunto Oy Espoon Salajalava I (myöhemmin yhtiö) koostuu kahdeksasta

Lisätiedot

TARMO-RAKENNE OY MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä!

TARMO-RAKENNE OY MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. Kun etsit laadukasta kotia, ota yhteyttä! Sinun ko si, on juuri sinun perheellesi tehty! TARMO-RAKENNE OY Asuntorakentaja vuodesta 1975 MARKKINOINTI ESITE, MUUTOKSET MAHDOLLISIA. As Oy Oulun Maakirjakartano Paritaloyhtiö Haapalehto, Oulu Kun etsit

Lisätiedot

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja.

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja. 12.10.2011 RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY HYVINKÄÄN ASEMANKULMA YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Osoite: Ahjonkatu 1 A, 05800 Hyvinkää Kaupunginosa, kortteli ja tontti: Parantola 2

Lisätiedot

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014

AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava. RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 AS OY KERAVAN NURMIPUISTO Ravikuja 12, 04250 Kerava RAKENNUSTAPASELOSTUS Pvm. 28.4.2014 Yleiskuvaus: Perustukset: Ulkoseinät: 2 luhtitalon ja 1 erillisen varastorakennuksen sekä 1 autokatoksen uudiskohde.

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 Asunto Oy Nuottaniemen PihaEspoo YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Nuottanimen Piha Espoo Osoite: Etuniementie 3B, 02230 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-23146-11

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA www.aw-rakennus.fi AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA NÄKYMÄ HIIDENMAANKADULTA ARKKITEHTITOIMISTO TAPIO GRÖNLUND OY AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA Kohteessa on 13 kpl asuntoja asuntokoko 4 5 h + kt + s + var

Lisätiedot

Turun Pionipolku vuokra-asuntoja. Perennakatu 22 20320 Turku

Turun Pionipolku vuokra-asuntoja. Perennakatu 22 20320 Turku Turun Pionipolku vuokra-asuntoja Perennakatu 22 20320 Turku 1 Leppoisaa asumista Liljalaakson pientaloalueella Länsinummen kauniiseen pientalomaisemaan vuoden 2014 helmikuussa valmistuva Pionipolku on

Lisätiedot

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA.fi TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA-Asumisoikeus Oy / Kulovalkeankuja 4 Rakennustapaseloste 22.2.2009 Yhtiön nimi: As Oy Espoon Jatulinlinna Katuosoite: Kulovalkeankuja 4, 02760

Lisätiedot

SKANSKA TALONRAKENNUS OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 1(5) 20.12.2010 KOY VANTAAN HORSMAKUJA 2 / SENIORIASUMISOIKEUS OY

SKANSKA TALONRAKENNUS OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 1(5) 20.12.2010 KOY VANTAAN HORSMAKUJA 2 / SENIORIASUMISOIKEUS OY SKNSK TLONRKENNUS OY RKENNUSTPSELOSTUS 1(5) KOY VNTN HORSMKUJ 2 / SENIORISUMISOIKEUS OY Kaup.osa: 61 Tikkurila Kortteli/tontti: 61141/ 1 ja 2 Osoite: Horsmakuja 2, 01300Vantaa Yleistä Yhtiö muodostuu kahdesta

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1

RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1 RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1 LÄHELLÄ KAIKKEA Asunto-osakeyhtiö Pihlajaniemen Huippu 1 on Savonlinnan katolle Pihlaniemen vehreälle harjanteelle rakennettava vapaa-rahoitteinen uudisrivitalo.

Lisätiedot

Asunto Oy Joensuun Mesikämmenentie 12

Asunto Oy Joensuun Mesikämmenentie 12 Asunto Oy Joensuun Mesikämmenentie 12 Mesikämmenentie 12, 80230 Joensuu Valitse persoonallinen koti kahden rivitalon asunto osakeyhtiöstä Karhumäen asuinympäristössä. Pyhäselän ranta alueilta, Repokallion

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

Rantaudu Lohjan Laituriin

Rantaudu Lohjan Laituriin Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan LAITURI Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan Laituri rakennetaan aktiiviseen ja mukavaan Lohjan kaupunkiin. Lohjanjärven läheisyyteen kohoava asuin- ja

Lisätiedot

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan.

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan. Asuntoyhtiön yleistiedot: Sijainti Espoon Matinkylässä, Osoite 02230 ESPOO Kiinteistötunnus 49-23-301-3 Oma tontti 3295m2 Asemakaava on lainvoimainen, lisätietoja alueen kaavatilanteesta Espoon Kaupunki

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

as oy amiraali as oy kommodori

as oy amiraali as oy kommodori ennakkomarkkinointi Asunto-Osakeyhtiöt porin riihikedon alueella as oy amiraali as oy kommodori Taiteilijan näkemys Taiteilijan näkemys Asu. Elä. Harrasta. Osallistu. RIIHIKETO on Sinua varten. 01 Asu.

Lisätiedot

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3

Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen. vain muutaman kilometrin päässä. 2 Vantaan Tähtisara Vantaan Tähtisara 3 Asunto Oy VANTAAN TÄHTISARA Kuusijärven ulkoilualue savusaunoineen ja talvisine avantouintipaikkoineen sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä. VANTAAN TÄHTISARA SYY TOTEUTTAA UNELMASI Vantaan Tähtisara

Lisätiedot

AUTOKATOSPAIKAT. Asunto Oy Pirkkalan Pähkinäpolku MYYNTIHINNASTO 23.4.2012 Pähkinäpolku 1B, 33950 Pirkkala Voimassa toistaiseksi

AUTOKATOSPAIKAT. Asunto Oy Pirkkalan Pähkinäpolku MYYNTIHINNASTO 23.4.2012 Pähkinäpolku 1B, 33950 Pirkkala Voimassa toistaiseksi Asunto Oy Pirkkalan Pähkinäpolku MYYNTIHINNASTO 23.4.2012 Pähkinäpolku 1B, 33950 Pirkkala Voimassa toistaiseksi AUTOKATOSPAIKAT krs Ominaisuudet Laskennallinen pinta-ala m 2 Osakkeiden numerot Osake lkm

Lisätiedot

ASUNTO OY KIRKKONUMMEN AURINKOPIHA Avaraa tilaa ja asumisen laatua

ASUNTO OY KIRKKONUMMEN AURINKOPIHA Avaraa tilaa ja asumisen laatua ASUNTO OY KIRKKONUMMEN AURINKOPIHA Avaraa tilaa ja asumisen laatua Uniikki koti upeassa ympäristössä Täällä koti on osa maisemaa, maisema osa kotia - valoa tulvillaan, jokainen vuodenaika vahvasti läsnä.

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU

ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU VANTAA KIVISTÖ ASUNTOINFO ASUNTO OY VANTAAN LEIVONLAULU Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 Piha-alueet sivu 14 JM-Valinta sivu 16

Lisätiedot

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA NYKYAIKAISTA ASUMISTA HISTORIALLISESSA PUISTOMAISEMASSA Asunto Oy Hämeenlinnan Velhossa lyövät nykyaika ja historia

Lisätiedot

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Rakennustapaseloste Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Tontti Omakotitalo rakennetaan Mikkelin tupalan kaupungiosaan osaan, kortteliin 17, tontille nro 3, (17-17-3).

Lisätiedot