HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2014

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2014"

Transkriptio

1 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2014 Ko ko usaika Keskiviikko klo Ko ko usp aikka Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite Ruokariihi-hanke Sote Yboost sote yrittäjän buusteri Kasvuvoimaa maaseudulle -hanke Kimppa-hanke Mikroyritysten kasvualusta hanke Monikulttuurinen neuvonta Biotalous-hanke ja biotalous-klusteri Yhtymäkokouksen päätösten täytöntöönpano Katsaus kunta- ja soteuudistuksen tilanteeseen Muut asiat - Pk-yritysten Verkkopalvelu, kasvuyritysten kumppani -hanke - Savaloneva-Kivijärven turvetuotantoalueen suunnittelu jälkikäyttöalueeksi Ilmoitusasiat Kokouksen päättäminen Pö yt äkir jan n äh t ävän äp it o Puh een jo h t aja Ko ko uksen t arkast et t u p ö yt äkirja, jo h o n o n liit et t y valit uso so it us, p id et ään yleisest i n äh t ävän ä Er kki Ryt ky

2 2 HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus PÖYTÄKIRJA Nro 6/2014 Ko ko usaika: Ko ko usp aikka: Saap uvilla: Keskiviikko klo Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Erkki Rytky pj. Haapavesi, läsnä Matti Konola vpj. Pyhäntä, läsnä Timo Hakkarainen jäsen, Siikalatva, läsnä Mirja Kotisaari jäsen, Pyhäntä, läsnä alkaen Anri Kolehmainen jäsen, Haapavesi, läsnä Pirkko Pehkonen jäsen, Siikalatva, läsnä Viljo Saukko jäsen,,haapavesi, läsnä Alli Visuri jäsen, Siikalatva, läsnä Hannu Saarinen Tuomo Haapalahti Maria Sorvisto Jouko Nissinen Kaisa Louet Lauri Pahkala Antti Rantakangas seutukuntajohtaja, sihteeri KJ, Siikalatva, läsnä KJ, Haapavesi, läsnä KJ, Pyhäntä, läsnä asiantuntija, KV pj Siikalatva, poissa asiantuntija, KV pj Pyhäntä, läsnä asiantuntija, KV pj Haapavesi läsnä Laillisuus ja p äät ö svalt aisuus: Asiat : Pö yt äkir jan t ar kast ajat ja t ar kast usaika: laillinen ja päätösvaltainen Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin (edellisellä kerralla Mirja Kotisaari ja Hannu Riuttanen) Pirkko Pehkonen ja Viljo Saukko Pö yt äkir jan allekir jo it us ja var m en n us: Pö yt äkir jan t ar kast us: puheenjohtaja Erkki Rytky Tarkastusaika: sihteeri Hannu Saarinen Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Pö yt äkir ja o n p id et t y yleisest i n äh t ävän ä Pirkko Pehkonen Kuntayhtymän toimistossa Viljo Saukko

3 3 43 RUOKARIIHI-HANKE Seutuhallitus RUOKARIIHI-HANKE Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä on valmistellut liitteen 2. mukaisen Ruokariihihankkeen hankesuunnitelman. Hankkeen kustannusarvio on ja rahoitushakemus on suunniteltu jätettäväksi päättyvään rakennerahastohakuun. Kyseessä on EAKR-hanke. Hankkeen kustannusarvio on , josta Haapaveden- Siikalatvan seutukunnan osuudeksi esitetään 7500 euroa vuosien aikana. Lopullinen hankehakemus esitellään Oulun Eteläisen toimijoille Seutuhallitus merkitsee hankevalmistelun tiedoksi ja evästää hankkeen valmistelua. Lopullinen päätös hankkeen rahoituksesta tehdään seuraavassa seutuhallituksen kokouksessa Hakijalle on toimitettu seutuhallituksen kokouksessa antamat evästykset hankkeen sisällöstä ja toteutuksesta ja ne on otettu huomioon. Hankkeen ohjausryhmään tulee seutukunnan yrittäjien edustaja. Nivala-Haapajärven on tehnyt myönteisen päätöksen hankkeeseen osallistumisesta hakijan esittämällä tavalla Ylivieskan seutukunnan seutuhallitus ei ole vielä käsitellyt asiaa. Kuntayhtymä osallistuu hankkeeseen hakijan esittämällä tavalla edellyttäen, että muut hankkeen rahoittajat tekevät osallistumisesta myönteisen päätöksen ja että hankkeen kustannusarvio toteutuu haetun suuruisena. Mikäli kustannusarvio alittuu kuntayhtymän rahoitus pienenee vastaavasti.

4 4 44 SOTE YBOOST SOTE YRITTÄJÄN BUUSTERI Oulun seudun ammattikorkeakoulu on lähettänyt liitteen 1. mukaisen hankehakemuksen ja aiesopimuksen hyväksyttäväksi ja allekirjoitettavaksi viimeistään Sote Yboost -anke on ajankohtainen ja tavoitteiltaan oikea ja sen kohderyhmä on seudun pk-yrittäjyyden kehittämisen kannalta tärkeä. Hanke tukee osaltaan Oulun ammattikorkeakoulun toiminnan jatkumista Oulaisissa. Hankkeeseen haettu rahoitus on euroa vuodessa vuosina jokaiselta Oulun Eteläisen seutukunnalta mukaan lukien Raahen seutukunta. Haapaveden- Siikalatvan seutukunnan rahoitusosuus olisi tällä jaolla suhteettoman suuri muihin seutukuntiin verrattuna. Hankkeessa ei ole myöskään yksityistä rahoitusta vaikka yhtenä tärkeänä kohderyhmänä ja hyödyn saajana ovat yritykset. Asian käsittely siirretään seuraavaan kokoukseen.

5 5 45 KASVUVOIMAA MAASEUDULLE HANKE Kuntayhtymä on valmistellut liitteen 2. mukaisen Kasvuvoimaa maaseudulle hankkeen (hankesuunnitelmaa viimeistellään ennen lopullista hakemuksen jättämistä). Hankkeen alkamisajaksi on merkitty , mutta käytännössä aloitus siirtyy vuoden 2015 alkuun. Hankkeen kustannusarvio on euroa, josta EU+valtion osuus on , yksityisen rahoituksen osuus ja kuntarahan osuus eli n vuodessa. Hankkeen keskeinen tavoite on löytää seutukunnasta kasvuhaluiset ja kykyiset yritykset ja saattaa ne kasvu-uralle. Yrityksillä ei ole toimialarajoituksia. Hankkeen valmistelun yhteydessä rahoittajalta saadun ohjeistuksen mukaan saattaa olla tarkoituksenmukaista toteuttaa hanke yhteistyössä Nivala-Haapajärven seudun BAShankkeen kanssa, jolloin Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä olisi hankkeen osatoteuttaja. Hankkeen sisältöön, kustannuksiin tai rahoitukseen Haapaveden- Siikalatvan seutukunnan osalta tällä ei olisi merkitystä. Seutuhallitus hyväksyy liitteen 2. mukaisen rahoitushakemuksen jätettäväksi rahoittajalle ja hankkeen toteutuksen hankehakemuksen mukaisesti mikäli se saa myönteisen rahoituspäätöksen.

6 6 46 KIMPPA-HANKE Hankkeen virallinen nimi on Kimppa Ammattitaidolla ja yhteistyöllä lasten ja nuorten hyväksi KESTÄVÄÄ KASVUA JA TYÖTÄ HANKE Kuntayhtymä on valmistellut yhdessä seutukunnan sivistystoimen edustajien, Oulun yliopiston täydentavien opintojen keskuksen ja kasvatustieteen tiedekunnan kanssa Kestävää kasvua ja työtä nimisen hankkeen, jossa keskeinen sisältö on kouluttaa seutukunnan varhaiskasvattajia ja toteuttaa erityislastentarhanopettajien poikkeuskoulutus seutukunnassa. Hankkeen kustannusarvio on ja se on suunniteltu toteutettavaksi Hankehakemus on suunniteltu jätettäväksi päättyvään rakennerahastohakuun (ESR-rahoitus). Hankkeen rahoitussuunnitelma on vielä kesken. Seutuhallitus merkitsee hankevalmistelun tiedoksi ja tekee lopullisen päätöksen hankehakemuksen jättämisestä seuraavassa seutuhallituksen kokouksessa. Edellisessä seutuhallituksen kokouksessa käsiteltiin Kestävää kasvua ja työtä hanketta ja päätettiin käsitellä hankkeen rahoitusta elokuun seutuhallituksen kokouksessa. Hankkeen nimi on nyt Kimppa-hanke ja sen hankesuunnitelma ja hakemus valmistuvat eivätkä siten ehdi seutuhallituksen kokousmateriaalin postitukseen. Hankesuunnitelma ja hakemus esitellään kokouksessa. Ne ovat liitteenä 6. Kuntayhtymä hyväksyy hakemuksen jätettäväksi rahoittajalle ja osallistuu hankkeen toteutukseen ja rahoitukseen hakemuksen mukaisesti, mikäli hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen.

7 7 47 MIKROYRITYSTEN KASVUALUSTA HANKE Oulun Eteläisen instituutti on valmistellut liitteen 3. mukaisen Mikroyritysten kasvualusta hankkeen. Hanke tähtää konkreettiseen mikroyritysten perustannan lisäämiseen ja toiminnan kehittämiseen Oulun Eteläisen alueella. Hankkeen kustannusarvio on ja hankkeen rahoitusta haetaan Oulun Eteläisen seutukunnilta asukaslukujen suhteessa, JEDU:lta, Centrialta ja yrityksiltä. Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan osuus rahoituksesta on yhteensä vuosina Seutukuntajohtaja esittelee hanketta tarkemmin seutuhallituksen kokouksessa. Kuntayhtymä ei osallistu hankkeen rahoitukseen hakijan esittämällä tavalla.

8 8 48 MONIKULTTUURINEN NEUVONTA Haapaveden Opiston kannatusyhdistys ry on lähettänyt liitteen 4. mukaisen hankehakemuksen Monikulttuurinen neuvonta hankkeesta. Kyseessä on seutukunnan maahanmuuttajien työllistymiseen tähtäävä tukipalveluhanke, joka toteutetaan Hankkeen kustannusarvio on ja rahoitussuunnitelman mukaan Haapaveden- Siikalatvan seutukunnalta haetaan kolmen vuoden aikana yhteensä 9682 eli vuodessa Muilta Oulun Eteläisen seutukunnilta haetaan asukaslukujen suhteessa vastaava rahoitus. Seutukunnassa tehdyn linjauksen mukaisesti maahanmuuttoon ja maahanmuuttajiin kohdistuva hanketoiminta toteutetaan lähtökohtaisesti Haapaveden Opiston kautta. Opiston aikaisemmin toteuttamat hankkeet ovat onnistuneet hyvin. Kuntayhtymä osallistuu Monikulttuurinen neuvonta hankkeeseen hakijan esittämällä tavalla enintään 9682 eurolla. Mikäli hankkeen kustannusarvio ei toteudu täysimääräisenä seutukunnan rahoitus pienenee vastaavasti. Rahoituksen edellytyksenä on se, että muut seutukunnat ja toimijat tekevät myönteisen rahoituspäätöksen hankehakemuksen mukaisesti.

9 9 49 BIOTALOUS-HANKE JA BIOTALOUS-KLUSTERI Oulun yliopisto ja muut hankeen toimijat ovat lähettäneet liitteen 5. mukaisen esityksen Biotalous-hankkeeseen ja Biotalous-klusteriin osallistumisesta. Hankkeen tavoitteena on luoda Biotalous-klusteri, joka on yritysten sekä tutkimus- ja koulutusorganisaatioiden muodostama verkosto, jonka tavoitteena on lisätä biotalousalan yritystoimintaa ja työpaikkoja Pohjois-Suomessa. Seutukunnan rahoitusosuus olisi 5000 euroa ja se on kertamaksu. Mikäli seutukunnan kunnat liittyisivät klusteriin olisi niiden yhteenlaskettu maksuosuus sama. Biotalouden edistäminen on Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan yksi painopistealue ohjelmakaudella Seutukunnassa on suunniteltu useiden toimialaan liittyvien hankkeiden käynnistämistä seuraavien vuosien aikana ja ensimmäinen hanke tullaan jättämään päättyvään rakennerahastojen hankehakuun. Kuntayhtymä ei osallistu Biotalous-hankkeeseen eikä Biotalous-klusterin rahoitukseen, mutta tukee niiden toimintaa muilla käytettävissä olevilla resursseilla, mikäli hanke ja klusteri päätetään perustaa.

10 10 50 YHTYMÄKOKOUKSEN PÄÄTÖSTEN TÄYTÄNTÖÖNPANO Kuntalain 51 :n perusteella seutuhallituksen on huolehdittava yhtymäkokouksen päätösten täytäntöön panemisesta. Se voi asian laadun mukaan joko suorittaa tarvittavat toimenpiteet itse, kuntayhtymän asianosaisia toimielimiä ja viranhaltioita hyväksikäyttäen, taikka jättää ne asianomaisen lautakunnan ja sen alaisen hallinnon toimesta suoritettavaksi. Hallituksen tulee tarpeen mukaan antaa täytäntöönpanoa varten määräyksiä tai ohjeita, jotka täytäntöönpanotoimenpiteet suorittavan toimielimen ja viranhaltijan on otettava huomioon. Yhtymäkokouksen päätösten täytäntöön panosta huolehtimiseen liittyy seutuhallituksen velvollisuus valvoa päätösten laillisuutta kuntalaine 56 :n mukaan. Yhtymäkokous on kokouksessaan käsitellyt seuraavat asiat 1 Kokouksen avaus 2 Yhtymäkokousedustajien sekä heidän edustamansa äänivallan toteaminen 3 Päätösvaltaisuuden toteaminen 4 Kokouksen puheenjohtajan valinta 5 Pöytäkirjantarkastajien valinta 6 Kuntayhtymän toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille 9 Ilmoitusasiat 10 Kokouksen päättäminen Seutukuntahallitus toteaa, että yhtymäkokouksen päätökset ovat syntyneet laillisessa järjestyksessä, ovat yhtymäkokouksen toimivaltaan kuuluvia eivätkä muutoin ole lain vastaisia, joten seutuhallitus hyväksyy yhtymäkokouksen päätökset täytäntöön pantaviksi.

11 11 51 KATSAUS KUNTA- JA SOTEUUDISTUKSEN TILANTEESEEN Keskustellaan kunta- ja soteuudistuksen tilanteesta. Seutuhallitus merkitsee käydyn keskustelun tiedoksi.

12 12 52 MUUT ASIAT P-P VERKKOPALVELU, KASVUYRITYSTEN KUMPPANI HANKE Ylivieskan seutukuntayhdistys on lähettänyt liitteen 7. mukaisen hankehakemuksen otsikon mukaisesta hankkeesta, jossa Haapaveden-Siikalatvan seudun kuntayhtymä on yksi osatoteuttajista. Hanke parantaa alueen yritysten osallistumisvalmiuksia Pohjois- Suomen suurhankkeisiin. Päätettiin ottaa käsittelyyn. Kuntayhtymä osallistuu hankkeen toteutukseen ja rahoitukseen hakijan esittämällä tavalla. SAVALONEVA-KIVIJÄRVEN TURVETUOTANTOALUEEN SUUNNITTELU JÄLKIKÄYTTÖALUEEKSI. Päätettiin ottaa käsittelyyn. Hankehakemus liitetään kokouspöytäkirjaan liitteenä 8. Kuntayhtymä jättää Savaloneva-Kivijärven turvetuotantoalueen suunnittelu jälkikäyttöalueeksi hankkeen rahoittajalle ja toteuttaa hankkeen rahoitushakemuksen mukaisesti mikäli se saa myönteisen rahoituspäätöksen.

13 13 53 ILMOITUSASIAT Seutuhallituksen seuraavat kokoukset ovat torstaina klo Pyhännän kunnantalolla (kellonaika voi muuttua riippuen ELY:n seutufoorumin ajankohdasta torstai klo Haapavedellä torstai klo Pyhännällä ELY:n seutufoorumi Pyhännän kunnantalolla. Kellonaika tarkentuu myöhemmin.

14 14 54 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2014

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2014 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2014 Ko ko usaika Torstai 27.11.2014 klo 14.00 15.35 Ko ko usp aikka Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Käsiteltävät asiat 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 liite 1 2 3 4 5 Kuntayhtymän

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2014

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2014 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2014 Ko ko usaika Torstai 25.9.2014 klo 14.00 Ko ko usp aikka Pyhännän kunnantalo, valtuustosali, Pyhäntä Käsiteltävät asiat 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 liite 1 2 3 5 4 Mikroyritysten

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 3 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 3 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 3 /2015 Ko ko usaika Torstai 26.3.2015 klo 14.00 15.15 Ko ko usp aikka Pyhännän kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 liite 1 2 3 4 Kuntayhtymän

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2015 Ko ko usaika Torstai 3.9.2015 klo 14.00 Ko ko usp aikka Pyhännän kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 liite 1,2 3 Tyky 50+ -koulutushanke

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 5 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 5 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 5 /2015 Ko ko usaika Torstai 28.5.2015 klo 14.00 15.05 Ko ko usp aikka Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 liite 1 2 3 Kuntayhtymän

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2015 Ko ko usaika Torstai 30.4.2015 klo 14.00 15.00 Ko ko usp aikka Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 liite 1 2 Kuitu 2015

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2014

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2014 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2014 Ko ko usaika Torstai 30.10.2014 klo 14.00 16.15 Ko ko usp aikka Haapaveden Opisto, Haapavesi (kokoushuone Haapio), Vanhatie 45 Haapavesi Käsiteltävät asiat 65 liite Toisen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2014

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2014 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2014 Ko ko usaika Torstai 30.1.2014 klo 14.00 Ko ko usp aikka Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 liite 1 2 Maahanmuuttajien kotoutumista

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2015 Ko ko usaika Torstai 29.1.2015 klo 14.00 15.30 Ko ko usp aikka Siikalatvan kunnan Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2015

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2015 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2015 Ko ko usaika Torstai 26.2.2015 klo 14.00 15.50 Ko ko usp aikka Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 liite Seutuhallituksen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 10 liite 1 Torstai 18.2.2016 klo 14.00 15.20 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Teatterin keskipiste -hanke 11 12 13 14 15

Lisätiedot

Matkailuosaamisen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaan alueella - restonomien koulutushanke Ylivieskassa. Ryminää ryhmistä - Yritysryhmien aktivointihanke

Matkailuosaamisen kehittäminen Pohjois-Pohjanmaan alueella - restonomien koulutushanke Ylivieskassa. Ryminää ryhmistä - Yritysryhmien aktivointihanke Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 5 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 1.6.2017 klo 14.00-15.35 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Käsiteltävät asiat liite 39 Biokaasun hyödyntämistä edistävät hankkeet ja muu kehittämistoiminta

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

Kuntayhtymän käynnissä, hakuvaiheessa ja valmistelussa olevat hankkeet. Hanhikivi koulutuskeskuksen palvelukoordinaattori

Kuntayhtymän käynnissä, hakuvaiheessa ja valmistelussa olevat hankkeet. Hanhikivi koulutuskeskuksen palvelukoordinaattori Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.8.2018 klo 14.00-15.22 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 42 Yhtymäkokousten 13.12.2017 ja 12.6.2018 päätösten

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 84 liite 1 Torstai 3.12.2015 klo 09.00 11.00 Pyhännän kunnantalo, valtuustosali, Pyhäntä Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2016

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2013

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2013 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2013 Ko ko usaika Torstai 26.9.2013 klo 14.00 Ko ko usp aikka Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat 53 54 55 56 liite 1 2,3 Europe Direct Rural Oulu South

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite Torstai 29.9.2016 klo 14.00 15.25 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 1 2 3 4 5 6 Teollisuuden

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Pohjois-Pohjanmaan alueelliset resurssivirrat -hanke

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Pohjois-Pohjanmaan alueelliset resurssivirrat -hanke Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 3.11.2016 klo 14.00 15.00 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 liite 1 2 Pohjois-Pohjanmaan

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 28 liite 1 Torstai 28.4.2016 klo 14.00 16.00 Siikalatvan kunta Piippolan toimisto, Piippola RTTNK-hankkeen tulokset ja ehdotukset

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

Keskiviikko klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Luottamushenkilöiden toimikauden jatkuminen

Keskiviikko klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Luottamushenkilöiden toimikauden jatkuminen Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 30.11.2016 klo 14.00 Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto Käsiteltävät asiat liite 74 1 75 2 76 3 77 4 78 79 80 81 82 83 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Torstai klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola

Torstai klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 3 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.3.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Käsiteltävät asiat liite 23 1 24 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja suunnitelma vuosille 2019 ja Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja suunnitelma vuosille 2019 ja Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.11.2017 klo 14.45-15.39 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 82 1 83 Kuntayhtymän talousarvio vuodelle 2018 ja

Lisätiedot

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 26.4.2018 klo 08.30-10.00 PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 24 TAKE-hankkeen esittely 25 26 27 28 29

Lisätiedot

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 30 Perjantai 5.5.2017 klo 9.00-10.10 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja. Vetovoimaan vientiteollisuusaloille. Maakunnan erikoiskasvit uroiksi -hanke

My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja. Vetovoimaan vientiteollisuusaloille. Maakunnan erikoiskasvit uroiksi -hanke Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 2.11.2017 klo 09.00-11.00 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Käsiteltävät asiat liite 74 My way -hanke ja Pyhännälle töihin -kampanja 75 76 77

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 25.1.2018 klo 14.00-15.15 PSK-Aikuisopisto, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 1 1 Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017. Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017. Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 6.9.2017 klo 19.00- Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila, Pulkkila-sali Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi,

Lisätiedot

Torstai klo Koulutuskeskus JEDU/Piippola Keskustie 29, Piippola. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen

Torstai klo Koulutuskeskus JEDU/Piippola Keskustie 29, Piippola. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 71 Torstai 29.11.2018 klo 14.00-15.11 Koulutuskeskus JEDU/Piippola Keskustie 29, Piippola 1 Kuntayhtymän talousarvio vuodelle

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Seutuhallituksen kokousajankohdista ja paikoista päättäminen

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Seutuhallituksen kokousajankohdista ja paikoista päättäminen Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 28.9.2017 klo 14.00-16.35 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 59 60 61 62 63 Seutuhallituksen kokoonpano Seutuhallituksen

Lisätiedot

Suomen yrityskummit r.y:n (SYK r.y. Pohjois-Pohjanmaa) esitys yhdistyksen yhteisöjäseneksi liittymisestä. Yhteistyöstä voimaa Siikalatvalle

Suomen yrityskummit r.y:n (SYK r.y. Pohjois-Pohjanmaa) esitys yhdistyksen yhteisöjäseneksi liittymisestä. Yhteistyöstä voimaa Siikalatvalle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 22.2.2018 klo 14.00-15.29 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Käsiteltävät asiat liite 9 1 Suomen yrityskummit r.y:n (SYK r.y. Pohjois-Pohjanmaa)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA 2/2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Tiistai 8.5.2018 kello 14:00 16.28 Koulutuskeskus JEDU Piippola neuvotteluhuone, Siikalatva Saapuvilla: Seppälä Tuomo, puheenjohtaja Niemelä Helinä, jäsen Piippo Sirpa, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/ (21) Törmikoski Sirpa MYR jäsen POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 (21) Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) Aika 19.05.2011 klo 13:00-15:10 Paikka Siikasali, Kauppurienkatu 8 A, Oulu Läsnä Heikkilä Matti MYR pj Törmi Paavo MYR

Lisätiedot

Elinkeinojaos 17.9.2015. Kunnanvirasto

Elinkeinojaos 17.9.2015. Kunnanvirasto ENONKOSKEN KUNTA Elinkeinojaos KOKOUSKUTSU 17.9.2015 Kokousaika 25.9.2015 klo 10.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS. Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Keskiviikko 17.12.2014 klo 13.10 14.10 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. varapuh.joht./

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Teknologiakylän auditorio Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2016 1/9 Tarkastuslautakunta Aika 18.05.2016 klo 14:00-16:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 02/2016 AIKA Tiistai 31.5.2016 kello 15.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 1. kerroksen luokkatila B1012 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009 MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 27.5.2009 klo 17-19.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Stoor Timo jäsen, pj x Sinikumpu Airi jäsen, vpj x Alaoja Raimo jäsen x

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Ajankohtaista maaseuturahastosta

Ajankohtaista maaseuturahastosta Ajankohtaista maaseuturahastosta Maaseuturahaston rahoitusinfo Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus 27.11.2015 Tiina Suutari, ryhmäpäällikkö Kukka Kukkonen, asiantuntija Sivu 1 4.12.2015 Yhteenveto vuodesta 2015

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (14) Helaakoski Leila Jääskö Virpi. Lehtiniemi Timo. Pihlajaniemi Taina Asiantuntijajäsen

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (14) Helaakoski Leila Jääskö Virpi. Lehtiniemi Timo. Pihlajaniemi Taina Asiantuntijajäsen POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (14) Maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) Aika 10.11.2015 klo 10:00-11:55 Paikka Reykjavik, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Myllylä Raili MYR pj Kortesoja Jorma MYR varapj

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/ ( 8) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 26.02.2019, klo 13:00-15:05 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus 8 Viranhaltijoiden kuuleminen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA

Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo Västra Nylands folkhögskola, Pumppulahti 3, KARJAA KÄÄNNÖS PÖYTÄKIRJA Yhtymäkokous 24.4.2019 Aika Keskiviikko 24 huhtikuuta 2019 klo 17.02 17.21 Paikka, Pumppulahti 3, 10300 KARJAA Jäsenkunta Osuudet Päätöksentekijät Espoo 1 X Mia Westerlund Kauniainen

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/ 2010 322 Kokousaika 27.9.2010 klo 17.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä 26.6.2014

Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä 26.6.2014 -2, YHTVALT 12.6.2014 19:00 Paikka Sanssinkartano, Ullantie 7, Kauhajoki Aika 12.6.2014 klo 19.00 Saapuvilla olleet jäsenet Isojoki Karijoki Kauhajoki Kurikka Jouko Jaakola Marja Savioja Erkki Syväoja

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 5/2010 Kokousaika 4.10.2010 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 5/2010 Kokousaika 4.10.2010 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 5/2010 Kokousaika 4.10.2010 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 24.05.2015 AIKA 24.05.2015 klo 00:00-20:00 PAIKKA Kaitalankuja, Hailuoto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

50Km/h nopeusrajoitus on tarpeen sekä turvallisuuden, että tien kunnossapidon

50Km/h nopeusrajoitus on tarpeen sekä turvallisuuden, että tien kunnossapidon Heinäveden kunta Tielautakunta Pilpantie 25, Kermanrannantie 7, 79910 Kerma. 79700 Heinävesi 050-3033784 26.05.2013 TIMONMÄKI-HUKKAMÄKI YKSITYISTIE PYSYVÄT NOPEUSRAJOITUSKILVET Tiekunta teki vuosikokouksessa13.05.2013

Lisätiedot

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola

1 Seutuvaltuuston syyskokouksen avaus ja valtuutettujen ja muiden paikallaolijoiden toteaminen, seutuvaltuuston puheenjohtaja Antti Toivola 1 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS, SEUTUVALTUUSTON SYYSKOKOUS 2018 Kokousaika: Torstai 13.12.2018, kahvi klo 09.15 alkaen, varsinainen kokous klo 09.30 alkaen valtuustosalissa, ruokailu kokouksen jälkeen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1

KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KEITELEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tarkastuslautakunta 1/2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.2.2016 kello 15.15 16.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

RAHOITUSHAKEMUS. HUOM! Hakemus tulee täyttää suomeksi tai ruotsiksi. Lue täyttöohjeet ennen lomakkeen täyttämistä! Maakunta

RAHOITUSHAKEMUS. HUOM! Hakemus tulee täyttää suomeksi tai ruotsiksi. Lue täyttöohjeet ennen lomakkeen täyttämistä! Maakunta 1(6) RAHOITUSHAKEMUS Kansallinen maakunnan kehittämisraha Alueellinen koheesio- ja kilpailukykyohjelma (KOKO) Osaamiskeskusohjelma HUOM! Hakemus tulee täyttää suomeksi tai ruotsiksi. Lue täyttöohjeet ennen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 9 ( ) PÖYTÄKIRJA. Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 15.12.2016 klo 9.00 11.05 Kokouspaikka: Kalajoen kaupungintalo, valtuustosali, Kalajoentie 5 Läsnä: Poissa: Olli Ikonen, Alavieska, seutuhall. puh.joht./

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN PÖYTÄKIRJA 1/2008 KUNTAYHTYMÄ

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN PÖYTÄKIRJA 1/2008 KUNTAYHTYMÄ Aika: 25.6.2008 klo 11.05-12.04 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän kokoushuone, Satakunnankatu 18 A, 2 krs. Osallistujat Päätöksentekijät Kangasalan kunta Lempäälän kunta Nokian kaupunki Pirkkalan

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Maritta Niska, Haapajärveltä. Riikka Manninen, Kärsämäeltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 10/2014 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 16.12.2014 klo 9.00 11.00 Paikka: Pyhäjärvi, kaupunginhallituksen kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta, varapj. Maarit Nikula

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 1 Ympäristölautakunta Kokousaika: 23.11.2015 ke llo 18.00-18.35 Kokouspaikka: Kunnanhallitukse n kokoushuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Kangas Antti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07

KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Maaseutuelinkeinolautakunta 2/2007 8 KOKOUSAIKA 16.10.2007 kello 19.00-20.07 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

PÄÄTÖSLUETTELO 11.02.2013. Päätösluettelo. Päätöspvmväli 12.01.2013-08.02.2013 Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös.

PÄÄTÖSLUETTELO 11.02.2013. Päätösluettelo. Päätöspvmväli 12.01.2013-08.02.2013 Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös. 1/5 Hakuehto Käyttäjä pvmväli 12.01.2013-08.02.2013 Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös Järjestys luettelo Arvo Mirja Hiltula Viranhaltija/päätöstyyppi, pykälänumero Viranhaltijan päätöstyypit

Lisätiedot

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00

kunnanvirasto Jonna Haavisto Jarmo Mikkola KOKOUSKUTSU 2/2015 laatimispäivämäärä: keskiviikko klo 19.00 vapaa-aikalautakunta Kokoustiedot Aika: Paikka: KOKOUSKUTSU 2/ laatimispäivämäärä: 18.3. keskiviikko 25.3. klo 19.00 kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS

Lisätiedot

Rakennus- ja ympäristölautakunta 3/ Jari Koukka, puheenjohtaja, esittelijä Päivi Määttä,

Rakennus- ja ympäristölautakunta 3/ Jari Koukka, puheenjohtaja, esittelijä Päivi Määttä, HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Rakennus- ja ympäristölautakunta 3/2009 26 KOKOUSAIKA 13.5.2009 klo 19.00-20.42 KOKOUSPAIKKA hallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jari Koukka, puheenjohtaja,

Lisätiedot

PÄÄTÖSLUETTELO Päätösluettelo. Päätöspvmväli Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös.

PÄÄTÖSLUETTELO Päätösluettelo. Päätöspvmväli Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös. 1/5 Hakuehto Käyttäjä luettelo Arvo Hiltula Mirja pvmväli 04.06.2016-12.08.2016 Tulosta Hakija/Vireillepanija Tulosta päätös Järjestys Viranhaltija/päätöstyyppi, pykälänumero Viranhaltijan päätöstyypit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

Valtion vastinrahoitus Kansallinen Itämeri- ja INTERREG infopäivä Helsingissä 12.12.2014

Valtion vastinrahoitus Kansallinen Itämeri- ja INTERREG infopäivä Helsingissä 12.12.2014 Valtion vastinrahoitus Kansallinen Itämeri- ja INTERREG infopäivä Helsingissä 12.12.2014 Harry Ekestam harry.ekestam@tem.fi Hankkeiden kansallinen rahoitus Itämeren alueen ohjelmassa 25 % suomalaisten

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77 48 Ehdotus

Lisätiedot

Rahoitushakemuksen täyttöohje

Rahoitushakemuksen täyttöohje Rahoitushakemuksen täyttöohje 1 Hankkeen nimi Kannattaa pyrkiä lyhyeen ja ytimekkääseen nimeen. Tarvittaessa keksittävä hankkeelle lyhenne. Viranomainen, jolle hanke-esitys osoitetaan Alla on lueteltu

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(6) KOKOUSAIKA Maanantai 28.9.2015 kello 16.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 4 (11.6.2015) PÖYTÄKIRJA

YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 SEUTUHALLITUS 4 (11.6.2015) PÖYTÄKIRJA YLIVIESKAN SEUTUKUNTAYHDISTYS SIVU 1 Kokousaika Torstai 11.6.2015 klo 9.00 10.15 Kokouspaikka: Läsnä: Poissa: Ylivieskan kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone, Kyöstintie 4, Ylivieska Olli Ikonen,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Perusturvalautakunta. Kokousnumero 8 / 2008 Aika To 18.12.2008 klo 18.00-19.00 PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 8 / 2008 Aika To klo 18.00-19.00 Paikka Palvelukeskus KOKOUSKUTSU Torstaina klo 18.00- Palvelukeskus Nro 8/2008 ASIA LIITE 58 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 59 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä

Viranomainen. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on merkitty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, Pidetään yleisesti nähtävänä Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta Tekninen lautakunta 2/2011 Kokousaika Perjantaina 25.2.2011 klo 15.00 - Kokouspaikka Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 Kokouksen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.5.2014 kello 14.00 15.20 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1 / 2016 KOKOUSAIKA Ma 1.2.2016 klo 18.30 20.20 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1 / 2016 KOKOUSAIKA Ma 1.2.2016 klo 18.30 20.20 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 1 SIVISTYSLAUTAKUNTA Nro 1 / 2016 KOKOUSAIKA Ma 1.2.2016 klo 18.30 20.20 KOKOUSPAIKKA Koivupuhdon koulu Jäsenet: paikalla: Varajäsenet: paikalla: Saukko Piia, pj. x Saukko

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS

JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1 JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS Kuntien hyväksymä vuonna 2010 I YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Nimi ja kotipaikka 2 Jäsenkunnat 3 Kuntayhtymän tehtävät II KUNTAYHTYMÄN TOIMIELIMET YHTYMÄVALTUUSTO

Lisätiedot

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi

Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Aika Keskiviikko 28.5.2014 klo 9.15 10.27 Paikka Ravintola Oppipoika, Kokoustila Puistikko (3. krs), Korkalonkatu 33, 96200 Rovaniemi Tarkastuslautakunta Jäsen Antti Paananen, puheenjohtaja Jaakko Huttunen,

Lisätiedot

Saviniemen yksityistie hakee Heinäveden kunnan suostumusta ja liikennemerkin

Saviniemen yksityistie hakee Heinäveden kunnan suostumusta ja liikennemerkin Heinäveden kunta Tielautakunta Yksityistieasiat Kermanrannantie 7 79700 Heinävesi Edward Abraham Pilpantie 25 79910 Kerma 050-3033784 18.07.2015 SAVINIEMEN YKSITYISTIE - LIIKENNEMERKKIEN ASETTAMINEN Saviniemen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot