1 I. Puhaltimet Ilmankäsittelykoneet Ilmanjakotuotteet Paloturvallisuus Ilmastointi Ilmaverhot ja Lämmitystuotteet Tunnelipuhaltimet.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 I. Puhaltimet Ilmankäsittelykoneet Ilmanjakotuotteet Paloturvallisuus Ilmastointi Ilmaverhot ja Lämmitystuotteet Tunnelipuhaltimet."

Transkriptio

1 1 I Puhaltimet Ilmankäsittelykoneet Ilmanjakotuotteet Paloturvallisuus Ilmastointi Ilmaverhot ja Lämmitystuotteet Tunnelipuhaltimet Tuotekatsaus

2 2 I Systemair Raittiin ilman salaisuus! Yhtiö perustettiin vuonna 1974 uraauurtavan idean pohjalta kehitellä ja tuoda markkinoille pyöreä keskipakokanavapuhallin. Tämä puhallin on yksinkertaistanut ilmanvaihtojärjestelmiä siitä asti. Mottomme "The straight way" on tänä päivänä laajentunut tuotekonseptista liiketoimintafilosofiaksi. Tuotevalikoimamme on kasvanut huomattavasti ja sisältää nykyään laajan valikoiman energiatehokkaita puhaltimia, ilmankäsittelykoneita, ilmanjakolaitteita, jäähdyttimiä, ilmaverhoja ja lämmitystuotteita. Tuotteet ovat kestäviä, helppoja valita, ylläpitää ja käyttää.

3 Systemair I 3 Sisällysluettelo Systemair maailmalla 4 Pyöreät ja suorakaidekanavapuhaltimet 6 Multibox 7 Huippuimurit 8 Lämpöä kestävät puhaltimet 9 Ex-puhaltimet 10 Muovipuhaltimet 11 Aksiaalipuhaltimet 12 Savunpoistopuhaltimet 14 Tunnelipuhaltimet 17 Autohallien suuntapainepuhaltimet 18 Modulaariset ilmanvaihtokoneet 19 Kompaktit ilmankäsittely-yksiköt 20 Menerga 22 Asuintalon ilmanvaihto 24 Ilmanjakolaitteet 26 Toiminta-ajatuksemme on kehittää, valmistaa ja markkinoida korkealaatuisia ilmanvaihtotuotteita. asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Keskitymme asiakkaaseen eli olemme luotettavin yhtistyökumppani, kun kyse on laadusta, saatavuudesta ja toimitusvarmuudesta. Systemairin asiakkaana oleminen on vaivatonta. Meiltä löydät ilmanvaihtoratkaisut niin isoimmista ostoskeskushankkeista, aina omakotitaloratkaisuihin. Haluamme aina tarjota juuri oikean ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu ilmanvaihtotekniikan maailmaan tässä esitteessä ja löydä itsellesi paras ratkaisu.

4 4 I Systemair Systemair maailmalla Skinnskatteberg, Ruotsi Konsernin pääkonttori, jakelukeskus ja yksi suurimmista tuotantolaitoksista. Ilmanvaihtokoneiden, puhaltimien ja lisävarusteiden tuotanto. Ilmaverhojen ja lämpöpuhaltimien valmistus Systemair-konserniin kuuluvalle Fricolle. Hässleholm, Ruotsi Ilmankäsittelykoneiden lämmitystuotteiden, siirrettävien ja kiinteiden lämpöpuhaltimien sekä kuivaimien tuotanto. Windischbuch, Saksa Saksan pääkonttori sekä jakelukeskus. Aksiaalipuhaltimien ja huippuimurien sekä tunneli- ja autohalli-ilmanvaihdon tuotanto. Langenfeld, Saksa Lämmitystuotteiden ja ilmaverhojen tuotanto. Mühlheim an der Ruhr, Saksa Erittäin tehokkaiden, esimerkiksi uimahalleihin tarkoitettujen, ilmankäsittelykoneiden tuotanto. Ukmergé, Liettua Pientalo- ja pakettikoneiden tuotanto. Maribor, Slovenia Savunpoistopuhaltimien tuotanto, EN-sertifioitu. Aarhus, Tanska Suurien ilmankäsittelykoneiden "keskuskoneiden" tuotanto. Bratislava, Slovakia Ilmanjakotuotteiden ja EN-sertifikoitujen paloja savupeltien tuotanto. Hyderabad, Intia Ilmanjakotuotteiden tuotanto.

5 Systemair I 5 Laatu: Systemair on sertifioitu standardien ISO 9001, ISO ja ATEX sekä eurooppalaisen paloturvallisuusstandardin EN mukaisesti. Tutkimus- ja kehityslaboratoriomme on yksi Euroopan moderneimpia. Mittaukset tehdään kansainvälisten standardien, kuten AMCA ja ISO, mukaisesti. Säästä energiaa, alenna käyttökustannuksia! Suuren energiansäästöpotentiaalin omaavat tuotteet on merkitty "Green Ventilation" -merkillä. Kaikkia näitä tuotteita yhdistää kustannus- ja energiatehokkuus. Green ventilation -tuotteiden avulla säästetään sekä luontoa että rahaa. Bouctouche, Kanada Tillsonburg, Kanada Lenexa, USA Skinnskatteberg, Ruotsi Eidsvoll, Norja Hässleholm, Ruotsi Aarhus, Tanska Ukmergé, Liettua Mühlheim a.d.r., Saksa Waalwijk, Alankomaat Langenfeld, Saksa Windischbuch, Saksa Bratislava, Slovakia Tilliéres, Ranska Maribor, Slovenia Milano, Italia Madrid, Espanja Istanbul, Turkki New Delhi, Intia Hyderabad, Intia Kuala Lumpur, Malesia Johannesburg, Etelä-Afrikka Greater Noida, New Delhi, Intia Kanava-, aksiaali- ja suorakaidekanavapuhaltimien, ilmankäsittelykoneiden ja ilmanjakotuotteiden tuotanto. Milano, Italia Laaja valikoima neste- ja ilmajäähdytteisiä jäähdytyspattereita ja lämpöpumppuja tarpeen mukaan. Tillsonburg, Kanada Ilmankäsittelykoneiden tuotanto luokkahuoneiden ilmanvaihtoon Pohjois-Amerikan markkinoille. Kuala Lumpur, Malesia Kanava- ja aksiaalipuhaltimien tuotanto. Johannesburg, Etelä-Afrikka Aksiaalipuhaltimien tuotanto. Lenexa, USA Kanava- ja aksiaalipuhaltimien sekä huippuimurien tuotanto pääasiassa Pohjois-Amerikan markkinoille. USA:n markkinoiden jakelukeskus. Tilliéres, Ranska Ilmanvaihtokoneiden tuotanto kaupallisille markkinoille. Madrid, Espanja Suurien ilmankäsittelykoneiden ja box-puhaltimien tuotanto Etelä-Euroopan, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan markkinoille. Bouctouche, Kanada Ilmankäsittelykoneiden sekä kuivaimien tuotanto asuinkäyttöön Pohjois-Amerikassa. Eidsvoll, Norja Ilmankäsittelykoneiden tuotanto. Istanbul, Turkki Ilmanvaihtokoneiden ja puhallinpattereiden tuotanto. Waalwijk, Alankomaat Ilmankäsittelykoneiden tuotanto.

6 6 I Puhaltimet Pyöreät ja suorakaidekanavapuhaltimet Laatua kokemuksesta Systemairin pyöreät ja suorakaidekanavapuhaltimet tarjoavat erittäin monipuolisella lisävarustevalikoimallaan oikean ratkaisun lähes kaikkiin ilmanvaihtosovelluksiin. Systemairin pyöreä kanavapuhallin oli ensimmäinen lajissaan ja mullisti aikanaan ilmanvaihtomaailman. Pyöreitä ja suorakaidekanavapuhaltimiamme on kehitetty jatkuvasti viimeiset 35 vuotta, ja tänä päivänä ne asettavat mittapuun suorituskyvylle, toimivuudelle ja luotettavuudelle. Systemairin pyöreitä ja suorakaidekanavapuhaltimia käytetään teollisuudessa, toimistoissa ja asuinrakennuksissa, kun tarvitaan kompakteja ratkaisuja luotettaviin tulo- ja poistojärjestelmiin. Löydät lisää pyöreitä ja suorakaidekanavapuhaltimia verkkosivuiltamme Pyöreä kanavapuhallin KD Jopa m³/h Suorakaidekanavapuhallin KE/KT Jopa m³/h Pyöreä kanavapuhallin prioair Jopa m³/h Suorakaidekanavapuhallin RS/RSI Jopa m³/h Pyöreä kanavapuhallin K Jopa m³/h Äänieristetty pyöreä kanavapuhallin KVO Jopa m³/h Pyöreä kanavapuhallin RVK Jopa m³/h Äänieristetty pyöreä kanavapuhallin KVKE Jopa m³/h

7 Puhaltimet I 7 Multibox Tehokas ja muunneltavissa Systemair Multibox on edelläkävijä. Painesuuntaa voidaan helposti vaihtaa paikallisten asennusolosuhteiden mukaan siirtämällä seinäpaneeleita. Laaja lisävarustevalikoima mahdollistaa kanavien välisen liitännän räätälöinnin. Multibox EC -mallissa vakio-ominaisuuksia on parannettu tulevaisuutta silmällä pitäen. Se yhdistää Multiboxin edut ja energiatehokkaat EC-moottorit. Tehokkaan rakenteensa ansiosta uusi moottoritekniikka vähentää energiankulutusta, CO 2 -päästöjä ja alentaa lisäksi käyttökustannuksia. Multiboxeja löytyy myös vaativampien aineiden kuten keittiöhöyryjen poistoon. Löydät lisää Multibox-puhaltimia verkkosivuiltamme Suorakaidekanavapuhallin MUB Jopa m³/h Suorakaidekanavapuhallin MUB-EC Jopa m³/h Kaikki alkoi ideasta IBM-tietokoneen jäähdytyspuhallin antoi alkusysäyksen, tuoteidealle, joka johti liikevaihdoltaan yli 540 miljoonan euron maailmanlaajuiseen yhtiöön. Ennen tätä ideaa, puhallinmalleissa oli käytettävä 90 käyrää kanavaa aina, kun haluttiin johtaa ilmaa edelleen. Tämä ratkaisu oli hankala, kallis ja aiheutti turhaa painehäviötä, mutta vaihtoehtoja ei ollut. Ratkaisu pyöreä kanavapuhallin syntyi kuin salamaniskusta. Käyriä kanavia ei enää tarvittu, kaikki kävi helpommin ja toimi paremmin. Tämä tuoteidea oli alkukipinä, joka johti Systemairin perustamiseen Ruotsin Skinnskattebergiin. Kuvassa näkyvä K-puhallin on toiminut keskeytyksettä yli 30 vuotta jäteveden puhdistuslaitoksessa Skinnskattebergissä.

8 8 I Puhaltimet Huippuimurit Klassikkomme Systemairin huippuimurien laaja valikoima tarjoaa lukuisia vaatimuksiisi sopivia vaihtoehtoja. Vankat ja kestävät tuotteemme ovat luotettavia poistoilmaratkaisuja. Huippuimureita on saatavana vaaka- tai pystysuoralla ulospuhalluksella. Hiljainen ja räjähdyssuojattu rakenne, savunpoisto sekä lämpöä kestävät puhaltimet, joissa moottori on ilmavirran ulkopuolella. DVC-huippuimuri varmistaa ilahduttavan alhaiset käyttökustannukset, koska sen EC-moottori vähentää energiankulutusta ja sen myötä CO 2 -päästöjä. Löydät lisää huippuimureita verkkosivuiltamme Huippuimuri TFSK Jopa m³/h Huippuimuri DHS sileo Jopa m³/h Huippuimuri DVS sileo Jopa m³/h Äänieristettyjä versioita saatavana. Huippuimuri DVV Jopa m³/h Äänieristettyjä versioita saatavana. Referenssi: Dunajski Kristali, Ljubljana, Slovenia Liike- ja asuinrakennuskompleksi, joka sijaitsee Slovenian pääkaupungissa, Ljubljanassa. Erilaisten huippuimurien, kanava- ja aksiaalipuhaltimien lisäksi Systemair toimitti rakennukseen myös erikokoisia DV-ilmankäsittelykoneita. Huippuimuri DVN Jopa m³/h Äänieristettyjä versioita saatavana.

9 Puhaltimet I 9 Lämpöä kestävät puhaltimet Erikoismallimme Systemairin lämpöä kestävät puhaltimet ovat ykkösvalinta vaativiin olosuhteisiin, joissa käsitellään kuumia ilmavirtoja. Kun vaatimukset ovat korkeat, kuten ilmanpoisto keittiöistä, prosessi-ilmajärjestelmistä, teollisuusuuneista ja vastaavista sovelluksista, on lämmön kestävä puhallin luotettava valinta. Thermo box KBR/KBT Jopa m³/h Mallista riippuen puhaltimet sopivat jatkuviin jopa 200 C virtauslämpötiloihin. Vuosien varrella laajentunut sekä kehittnyt puhaltimien ja lisävarusteiden valikoima takaa sopivan ratkaisun lähes mihin tahansa. Löydät lisää lämpöä kestäviä puhaltimia verkkosivuiltamme Multibox MUB/T Jopa m³/h Huippuimuri DVN Jopa m³/h Saatavana myös äänieristettynä. Keskipakopuhallin ZenAx Jopa m³/h Huippuimuri DVV Jopa m³/h Saatavana myös äänieristettynä. Multibox MUB/T-S Jopa m 3 /h Kaksihaarainen aksiaalipuhallin AXCBF Jopa m 3 /h

10 10 I Puhaltimet Ex-puhaltimet Turvallisempi valinta Räjähdysturvalliset puhaltimet ovat yksi vahvuutemme. Tuotevalikoimamme kattaa laajan valikoiman turvallisia räjähdysvaarallisten alueiden ilmanvaihtotuotteita. Kaikki Systemairin Ex-puhaltimet täyttävät ATEX-direktiivin 94/9/EY vaatimukset, ja kuuluvat syttymissuojausluokkaan Ex e "kipinäsuojattu" tai Ex d "räjähdyssuojattu". Valikoiman täydentävät Ex-vyöhykkeelle hyväksytyt lisävarusteet. Löydät lisää Ex-puhaltimia verkkosivuiltamme Keskipakopuhallin DKEX Jopa m³/h Keskipakopuhallin EX Jopa m³/h Aksiaalipuhallin AXC-EX Jopa m³/h Pyöreä kanavapuhallin RVK-EX Jopa m³/h Muovinen Ex-puhallin PRF- EX Jopa m³/h Suorakaidekanavapuhallin KTEX Jopa m³/h Aksiaalipuhallin AW-EX Jopa m³/h Huippuimuri DVV-EX Jopa m³/h Huippuimuri DVEX Jopa m³/h Referenssi: Choren Industries Freibergissä, Saksassa Choren Industries yksi on kiinteän biomassan ja hiilipitoisten jätteiden käsittelyyn tarkoitettujen kaasutustekniikoiden johtavia toimittajia. Beetalaitos, joka rakennettiin 2007, oli maailman ensimmäinen kaupallisen synteettisen biopolttoaineen tuotantolaitos. Laitoksen ytimessä on kompressorihalli, joka on varustettu seitsemällä DVV-EX 800 -tyyppisellä Ex-puhaltimella ja neljällä AW 200-EX -aksiaalipuhaltimella.

11 Puhaltimet I 11 Muovipuhaltimet Kestävät ratkaisut erikoissovelluksiin Ympäristöissä, joissa esiintyy likaa, syövyttäviä kaasuja tai muita ongelmallisia aineita, puhaltimet kohtaavat erityisiä haasteita. Muovipuhaltimemme on kehitetty erityisesti vaativiin elintarvike-, elektroniikka- ja kemianteollisuuden tarpeisiin. Kestävien ja huolellisesti valittujen komponenttien ansiosta muovipuhaltimet toimivat luotettavasti haasteellisissakin olosuhteissa, ja niillä on pitkä käyttöikä. Huippuimuri DVP Jopa m³/h Löydät lisää muovipuhaltimiamme verkkosivuiltamme Keskipakopuhallin PRF Jopa m³/h Referenssi: Experimenta Heilbronnissa Experimenta, oppimis- ja aistikeskus Heilbronnissa, Saksassa, tekee tiedettä ja tekniikkaa ymmärrettäväksi ja helpommin lähestyttäväksi neljässä taidokkaasti järjestetyssä teemamaailmassa. Esimerkiksi Systemairin neljä PRF-tyyppistä muovipuhallinta huolehtii kemian laboratorioiden ilmanvaihdosta Energia ja Ympäristö -teemavyöhykkeellä.

12 12 I Puhaltimet Aksiaalipuhaltimet Puhaltimia parhaimmillaan Aksiaalipuhallinvalikoimamme täyttää tarpeesi, riippumatta vaatimuksista ja sovelluksestasi. Valikoimamme kattaa kaiken suurista ostoskeskuksista autohalleihin, tunneleihin ja metroihin kaikkialla maailmassa. Turvallisuuteen liittyvät sovellukset, kuten savunpoisto- ja ex-puhaltimet ovat ydinosaamistamme. AW sileo ja AR sileo -mallit sopivat matalapainesovelluksiin ja AXC-mallisto sopii keski- ja suurpainesovelluksiin, kuten teollisuuteen. Suuri lisävarustevalikoimamme mahdollistaa aina yksilölliset ratkaisut. Löydät lisää aksiaalipuhaltimia verkkosivuiltamme Keskipaineaksiaalipuhallin AXC Jopa m³/h Matalapaineaksiaalipuhallin AW sileo Jopa m³/h Keskipaineaksiaalipuhallin AXC-G Jopa m³/h Matalapaineaksiaalipuhallin AR sileo Jopa m³/h Keskipaineaksiaalipuhallin lyhyellä kotelolla AXC-SC Jopa m³/h

13 Puhaltimet I 13 Referenssi: Bolshoi Ice Palace, Sotshi, Venäjä Rakennus suunniteltiin vuoden 2014 talviolympialaisiin jääkiekon pääareenaksi. Se sijaitsee olympiapuistossa lähellä merta. Areena on suunniteltu katsojalle. Arkkitehtuurissa on vaikutteita kuuluisasta Fabergén munasta sekä jäätyneistä vesipisaroista. Areena on varustettu 75 AXC-puhaltimella savun paineistukseen. Tulo- ja poistoilmalle käytetään puolestaan TA-koneita ja kanavapuhaltimia. Rakennus valmistui Kokonaisrakennusala on m 2.

14 14 I Paloturvallisuus Savunpoistopuhaltimet Räätälöidyt ratkaisut turvallisuuttasi varten Turvallisuuteen liittyvät sovellukset vaativat tinkimättömiä, räätälöityjä ratkaisuja. Yhtenä johtavista ilmanvaihtoteknologian toimittajista Systemair tarjoaa huomattavan laajan savunpoistopuhallinvalikoiman. Puhaltimet täyttävät globaalit standardit. Koko savunpoistopuhallinvalikoimamme on testattu eurooppalaisten tuote- ja testausstandardin EN mukaan. Valikoima kattaa lämpötilaluokat: F C/120min. F C/120min. F C/120min. Löydät lisää savunpoistopuhaltimia verkkosivuiltamme Huippuimuri DVV Jopa m³/h Huippuimuri DVG Jopa m³/h Aksiaalipuhallin AXC(B) Jopa m³/h

15 Paloturvallisuus I 15 Referenssi: VM-Mountain, Tanska VM-Mountain on yksi maailman kehittyneimmistä ja palkituimmista rakennuksista. Rakennus on voittanut neljä merkittävää kansainvälistä arkkitehtuuripalkintoa. 38-vuotias arkkitehti Bjarke Ingels, joka on yksi Tanskan lupaavimmista arkkitehtilahjakkuuksista, palkattiin suunnittelemaan Kööpenhaminaan epätavallinen rakennus integroidulla monikerrosautohallilla. Hän suunnitteli rakennuksen, jonka julkisivut osoittavat eri suuntiin ja asunnot on järjestetty terasseiksi, kaikki monikerrosautohallin päälle. Kaikista asunnoista on esteetön näköala ja niissä on terassi ja pieni puutarha. Systemair toimitti VM-Mountainiin MUB-puhaltimet, Cebecon5-ohjausjärjestelmillä ja lisävarusteilla, sekä WVA-savunpoistoyksiköt ja K-kanavapuhaltimet. Seinäpuhallin WVI/WVA Jopa m³/h Keskipakopuhallin MUB/F Jopa m³/h Aksiaalipuhallin AXC(F) Jopa m³/h Aksiaalipuhallin AXC(B)-G Jopa m³/h

16 16 I Referenssi: Svo-tunneli, Norja Valtatielle 13 rakennettu, 4746 metriä pitkä tunneli, kulkee pitkin Tysdalsvatnet järven jyrkkiä ja viistoja rantatörmiä, Stavengerin koilispuolella. Tunneli rakennettiin vuosina ja sen pääasiallinen tarkoitus on parantaa autoilijoiden turvallisuutta lumivyöryjä vastaan. Systemair toimitti tunneliin 16 Tunnel-Jet-Fan AJ puhallinta, joiden halkaisija on 1120 mm. Pölynpoistaja Ilmavirta jopa 50 m³/s Kokonaissuodatusteho 99,99 % Suodatinelementit voidaan helposti puhdistaa paineilmalla Voidaan asentaa tunneliporakoneisiin

17 Tunnelipuhaltimet I 17 Tunnelipuhaltimet Täydelliset, suorituskykyiset järjestelmät Tunnelipuhaltimemme varmistavat turvallisuuden ja mukavuuden tiellä, metrossa ja rautatietunneleissa. Niiden suorituskyky pääse koetukselle jo tunnelin rakennusvaiheesta lähtien puhaltimien toimittaessa työmaalle raikasta ilmaa. Tunnelipuhaltimet siirtävät pakokaasut, pölyn ja lämmön ulos, varmistaen selkeän näkyvyyden ja hyvät olosuhteet sekä ihmisille että koneille. Tulipalon sattuessa puhaltimet pitävät poistumis- ja pelastusreitit vapaina savusta ja kuumuudesta. Tunnelisavunpoistopuhaltimemme on testattu EN mukaan jopa 400 C lämpötiloissa 120 minuutin ajan. Systemair tarjoaa täydellisen järjestelmän taajuusmuuttajineen, puhaltimineen sekä lisävarusteineen. Ilmavirrat 150 m³/s ja 5000 Pa saakka. Aksiaalipuhallin AXR/AXC Yksi- ja monivaihe, suunnattu ja vaihtuvatoiminen AJ Jopa N Löydät lisää tunnelipuhaltimia verkkosivuiltamme Puhaltimia on saatavilla aina 2.4m halkaisjaan saakka.

18 18 I Puhaltimet Autohallien suuntapainepuhaltimet Räätälöidyt järjestelmät Parempi ilmanlaatu, pienemmät investoinnit ja käyttökustannukset sekä optimaalinen turvallisuus tulipalon sattuessa ovat vain muutamia suuntapainepuhallinjärjestelmien eduista. Systemair tarjoaa kaikki tarvittavat komponentit, kuten suuntapainepuhaltimet, poisto/tuloilmapuhaltimet sekä ohjausjärjestelmän, ja ne on räätälöity aina projektikohtaisesti. AJR-TR Paine: N Jo suunnitteluvaiheessa autamme asiakkaitamme CFD-simulaatioilla (Computational Fluid Dynamics) tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Systemairin suuntapainepuhaltimet on testattu EN mukaisesti ja ne on sertifioitu lämpötilaluokkaan F C/120min ja F C/120 min. AJ8 Paine: N Löydät lisää autohallipuhaltimia verkkosivuiltamme IV Paine: N Referenssi: Dubai Mall, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat "Dubai Mall," maailman suurin ostoskeskus avattiin tammikuussa Systemair toimitti 1826 AJR-tyyppistä puhallinta maanalaisiin pysäköintihalleihin. Puhaltimet toimitettiin asiakkaan toiveesta valkoiseksi jauhemaalattuna. Pysäköintihalleissa on tilaa autolle. Rakennusurakka valmistui maalis- ja syyskuun 2006 välisenä aikana.

19 AHU N o DANVENT DV , TIME Ilmanvaihtoyksiköt I 19 Modulaariset ilmanvaihtokoneet Lähes rajattomat mahdollisuudet Modulaariset ilmankäsittely-yksiköt ovat joustavia ilmanvaihtojärjestelmiä. Ne valmistetaan asiakasvaatimusten mukaan ja luovat siten kyseiseen rakennukseen ihanteellisen sisäilmaston. Yhdistelymahdollisuuksia on lähes rajattomasti. Ilmankäsittely-yksiköitä on saatavana myös ulkoversioina ja täysin integroiduilla säätimillä. DV/TIME DV: Jopa m³/h TIME: Jopa m³/h Löydät lisää modulaarisia ilmankäsittely-yksiköitä verkkosivuiltamme Referenssi: Skånen yliopistosairaala, Malmö, Ruotsi Systemair toimitti UMASin uuteen ensiapu- ja tartuntatautiyksikköön 18 ilmankäsittely-yksikköä (koot DV 40 - DV 150) sekä muut tarvittavat laitteet, kuten kanavapuhaltimet, huippuimurit ja savunpoistopuhaltimet. UMAS on yksi maailman johtavista tartuntatautisairaaloista ja uusi klinikka Skånen yliopistosairaalassa on yksi UMASin suurimmista investoinneista. Investoinnin kokonaisarvo on yli 125 miljoonaa euroa. UMASin uuden ensiapu- ja tartuntatautiyksikön suunnitteli tanskalainen arkkitehtitoimisto C.F. Möller A/S, Aarhus ja ilmanvaihtojärjestelmän suunnitteli Tukholmalainen Incoord AB.

20 AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX AHU N o Range: TOPVEX 20 I Ilmanvaihtoyksiköt Kompaktit ilmankäsittely-yksiköt Asenna ja kytke Kompaktit ilmankäsittely-yksikkömme säästävät aikaa ja energiaa. Koneet toimitetaan kytkentävalmiina ja ne on helppo asentaa. Kaikki komponentit, kuten puhallin, suodatin, lämmönsiirrin, lämmityspatteri ja ohjaus- ja säätöyksikkö on integroitu ja koordinoitu toistensa kanssa. Näin varmistetaan terveellinen ja miellyttävä sisäilma toimistoihin, kouluihin, hotelleihin ja moniin muihin rakennuksiin. Koneet ovat erittäin energiatehokkaita nykyaikaisen moottori- ja lämmönsiirrinteknologian ansiosta. Löydät lisää kompakteja ilmankäsittely-yksiköitä verkkosivuiltamme TA Jopa m³/h Topvex SR SR: Jopa m³/h R = pyörivä lämmönsiirrin Topvex FR pyörivällä lämmönsiirtimellä Jopa m 3 /h Topvex TR TR: Jopa m³/h R = pyörivä lämmönsiirrin DVCompact pyörivillä ja ristivirtalämmönsiirtimillä, tulo- ja poistoilmayksiköt Lisävarusteet: Jopa m³/h Topvex SC tehokkaalla vastavirtalämmönsiirtimellä Jopa m³/h Topvex SoftCooler Jäähdytysteho: TR: Jopa 25 kw SR: Jopa 23 kw DVCompact SoftCooler Jäähdytysteho: Jopa 96 kw

21 Ilmanvaihtoyksiköt I 21 Referenssi: Hotelli Ukraine, Moskova, Venäjä Hotelli Ukraine yksi Moskovan parhaista hotelleista ja olennainen osa Moskovan arkkitehtuuria ja historiaa. Systemair toimittis hotelliin: 98 modulaarista DV ilmankäsittely-yksikköä, joista 15 DV-jäähdytintä 81 kanavapuhallinta ja huippuimuria: K, KD, KT, RSI ja DVSI 4 Topvex LTO-yksikköä 4 TLP tuloilmayksikköä 2 VR asunto-lto-yksikköä

22 22 Menerga Minimal Energy Application - Menerga Hyvä sisäilmasto minimaalisella enenrgian käytöllä Toimitamme vaatimuksiisi yksilöllisesti suunniteltuja ilmastointijärjestelmiä. Olemme onnistuneesti toteuttaneet filosofiaamme, Luomme hyvä sisäilmaston - Minimaalisella energian käytöllä, joka päivä jo 30 vuoden ajan. Järjestelmämme ovat huippuluokan insinööri- ja käsityötaidon mestarinäytteitä. Yli maailmanlaajuisesti asennettua järjestelmää kattavat lähes kaikki käyttökohteet. Emme pelkästään myy yksiköitä, vaan tarjoamme käyttöösi monen vuoden kokemuksen. City of Rijeka Sisäuimahallien ilmastointi Yksityiset uima-altaat, julkiset uimahallit, seikkailualtaat, kilpa-altaat, suolavesialtaat, hotellialtaat, koulualtaat, hoitoaltaat ja paljon muuta. Ja tietysti lämmön talteenotto jätevedestä. Uimahallien ilmastointi on yksi ilmastoinnin haastavimmista alueista. Aloitimme uimahallien parissa 30 vuotta sitten ja olemme edelleen markkinajohtaja sekä innovaatiopioneeri. Erikoisalaamme on käyttökustannuksia alentava, korkea lämmön talteenottoteho. Mukavuusilmastointi Matalaenrgiatalot, toimistot, museot, liikuntatilat, koulut, sairaalat, hotellit, pankit, historialliset rakennukset ja paljon muuta. Mukavuusilmastoinnissa keskipisteenä ovat ihmiset. Teknologiamme perustuvat projektikohtaisiin vaatimuksiin, mutta haemme myös aina tehokkainta menetelmää pienimmällä energiankulutuksella. Esimerkiksi jäähdytämme vedellä sähköenergian säästämiseksi tai hyödynnämme absorptioon perustuvaa ilmankäsittelyä, jossa ilma kuivataan esim. aurinkoenergialla tai prosessien jätelämmöllä. Ylimääräistä aurinkoenergiaa voidaan jopa varastoida kuivausta varten ilman hävikkejä.

23 Menerga 23 Prosessi-ilmastointi ja jäähdytysvesi Datakeskusten ilmastointi, teollisuuskuivaus, prosessijäähdytys, varastojen ilmastointi, kylmän veden tuotanto ja paljon muuta. Ja tietysti lämmön talteenotto jätevedestä. Prosessi-ilmastointijärjestelmien täytyy varmistaa, että määritetyt ilmaolosuhteet vallitsevat määritetyssä tilanteessa. Menerga-järjestelmät takaavat luotettavan kuivauksen, jäähdytyksen ja lämmityksen. Jäähdytysvesialalla järjestelmämme tuottavat luotettavasti halutun lämpöistä vettä. Energian säästäminen älykkäällä teknologialla on meille ensiarvoisen tärkeää tälläkin sektorilla. polarfoundation.org Erikoisratkaisut Tutkimusprojektit ja erikoissovellukset Haasteet ja epätavalliset projektit ovat Menergan historian merkkipylväät. Yhtiön perustamisesta lähtien olemme suunnitelleet yksilöllisiä ratkaisuja monille asiakkaille. Otamme haastavat projektit ilolla vastaan tietäen, että nämä projektit tuovat arvokasta kokemusta ja parantavat vakiojärjestelmiemme laatua. Lisätietoa:

24 24 I Ilmanvaihtoyksiköt Asuintalon ilmanvaihto Puhtaan kodin tarjoama nautinto Tehokkaasti lämmön talteenottava ilmanvaihtoyksikkö (LTO) varmistaa lämmitetyn ja puhtaan tuloilman kotona. Tuotteiden energiansäästöpotentiaali täyttää tulevaisuuden tarpeet ja LTO-yksiköllä varustettu laite mahdollistaa mukavuuden ja energiansäästämisen yhdistämisen. Systemairin asuntoilmanvaihtokoneet soveltuvat asuntoihin, pieniin toimistoihin ja vastaaviin tiloihin. Yksikkömme täyttävät markkinoiden vaatimukset alhaisesta energiankulutuksesta ja äänitasosta. EC-teknologia takaa, että puhaltimet ovat energiatehokkaita ja varmistavat alhaisen SFP-kertoimen. Yksiköissä on pyörivä tai vastavirtalämmönsiirrin ja ne toimivat korkealla hyötysuhteella kaikissa olosuhteissa. Yksiköitä käytetään ja ohjataan modernilla ohjausjärjestelmällä, jolla yksikön tilaa voidaan helposti valvoa. Löydät lisää ilmanvaihtoyksiköitä verkkosivuiltamme Tuloilmaventtiili TFF Poistoilmaventtiili Balance Tuloilmaventtiili Elegant Muovikanava, ISO+kanava, litteä kanava, pyöreä kanava

25 Ilmanvaihtoyksiköt I 25 Asunto LTO-järjestelmällä SAVE VTC 300 Jopa 240 m 2 SAVE VSR 300 Jopa 240 m 2 SAVE VTR 150 Jopa 100 m 2 SAVE VTR 200 Jopa 140 m 2

26 26 Ilmanjakolaitteet Air distribution products Ilmanjakolaitteet Toiminta ja muotoilu täydellisesti yhdessä Systemair kehittää, valmistaa ja toimittaa ilmanjakolaitteet, venttiilit ja virtausnopeus sääntelyviranomaisten yksityis- ja liikerakennuksiin. Nämä komponentit eivät vain vastaa sisustusvaatimuksiin, vaan myös tuovat oman panoksensa miellyttävään sisäilmaan. Komponenttien laadun takaa kehityslaboratoriomme, joka on yksi Euroopan nykyaikaisimpia. Siellä mitataan tuotteiden ilmamäärät, heittää, coandavaikutus, melutaso ja lämpötila sekvenssit, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman tarkkoja tietoja. Löydät lisää ilmanjakolaitteita verkkosivuiltamme Tuloilmalaite TSD Tuloilmalaite VVKR-Q Jet-hajotin AJD Tuloilmalaite isoille ilmamäärille BURE Iris-säätöpelti SPI Tuloilmalaite Konika Tulo-/poistoilmasäleiköt NOVA Suutinhajottaja CAP-F

27 I 27

28 UUSIMAA LÄNSI- JA KESKI-SUOMI POHJOIS-SUOMI ITÄ-SUOMI VANTAA TAMPERE OULU JUVA Nietostie 2 Patamäenkatu 5 Elektroniikkatie 3 Koulutie 5 as Vantaa Tampere Oulu Juva Vaihde: mailbox@systemair.fi Systemair AB Maaliskuu 2015 E8247

Topvex ilmankäsittelykoneet

Topvex ilmankäsittelykoneet Puhaltimet Huippuimurit Ilmankäsittelykoneet Asuntoilmanvaihto Paloturvallisuus Savunpoisto Säätölaitteet Tunnelipuhaltimet Topvex ilmankäsittelykoneet Laadukasta sisäilmaa kaikkiin oleskelutiloihin 2

Lisätiedot

IV-kuntotutkimus. Metsikköpolun päiväkoti 30.3.2012. Kukinkuja 14 01620 Vantaa. HELSINKI: posti@asb.fi keskus: 0207 311 140, faksi: 0207 311 145

IV-kuntotutkimus. Metsikköpolun päiväkoti 30.3.2012. Kukinkuja 14 01620 Vantaa. HELSINKI: posti@asb.fi keskus: 0207 311 140, faksi: 0207 311 145 30.3.2012 IV-kuntotutkimus Metsikköpolun päiväkoti Kukinkuja 14 01620 Vantaa HELSINKI: posti@asb.fi keskus: 0207 311 140, faksi: 0207 311 145 0207 311 140, faksi: 0207 311 145 www.asb.fi TAMPERE: asb-yhtiot@asb.fi

Lisätiedot

Koja - ilman ammattilainen

Koja - ilman ammattilainen Koja - ilman ammattilainen Oasis of The Seas Luotettavat ja yksilölliset ratkaisut ilmankäsittelyyn Koja Oy tuottaa laadukkaita ja elinkaarikustannuksiltaan edullisia ilmankäsittelylaitteita ja prosessipuhaltimia

Lisätiedot

Pientalo ilmanvaihto. Puhdas sisäilma energiatehokkaasti

Pientalo ilmanvaihto. Puhdas sisäilma energiatehokkaasti Puhaltimet I Ilmankäsittelykoneet I Paloturvallisuus I Ilmanjakotuotteet I Ilmastointi I Lämmitystuotteet Pientalo ilmanvaihto Puhdas sisäilma energiatehokkaasti 2 Miksi valita SAVE? Puhdas ja raikas ilma

Lisätiedot

MRH - Savunpoistoluukku Moottoroitu kattoluukku savukaasujen poistoon

MRH - Savunpoistoluukku Moottoroitu kattoluukku savukaasujen poistoon Puhaltimet Ilmankäsittelykoneet Ilmanjakotuotteet Paloturvallisuus Ilmastointi Lämmitystuotteet Tunnelpuhaltimet MRH - Savunpoistoluukku Moottoroitu kattoluukku savukaasujen poistoon MRH Savunpoistoon

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

LIVING. Lämmön talteenottoon poistoilmanvaihdolla varustettuihin kerrostaloihin. Erinomainen tuotto sijoitukselle.

LIVING. Lämmön talteenottoon poistoilmanvaihdolla varustettuihin kerrostaloihin. Erinomainen tuotto sijoitukselle. Puhaltimet Ilmankäsittelykoneet Ilmanjakotuotteet Paloturvallisuus Ilmastointi Ilmaverhot ja lämmitystuotteet Tunnelipuhaltimet LIVING Lämmön talteenottoon poistoilmanvaihdolla varustettuihin kerrostaloihin.

Lisätiedot

Täydellinen ilma, kaikkialla aina

Täydellinen ilma, kaikkialla aina Hinnasto Voimassa 01.01.2017 alkaen Täydellinen ilma, kaikkialla aina 2 Sisältö Sisällysluettelo Selitteet...5 Toimitusehdot...7 Sinua varten...9 Onlineluettelo... 10 Verkkokauppa... 12 Puhaltimet Pyöreät

Lisätiedot

SAVE ilmanvaihtokoneilla saat miellyttävän sisäilman ja säästät energiaa

SAVE ilmanvaihtokoneilla saat miellyttävän sisäilman ja säästät energiaa Puhaltimet I Ilmankäsittelykoneet I Paloturvallisuus I Ilmanjakotuotteet I Ilmastointi I Lämmitystuotteet SAVE ilmanvaihtokoneilla saat miellyttävän sisäilman ja säästät energiaa 2 Puhdas, raikas ilma

Lisätiedot

GHG-Control: Kasvihuonekaasupäästöjen mittauksella laskentaa tarkempiin tuloksiin

GHG-Control: Kasvihuonekaasupäästöjen mittauksella laskentaa tarkempiin tuloksiin YLEISTIETOJA GHG-Control: Kasvihuonekaasupäästöjen mittauksella laskentaa tarkempiin tuloksiin Ainutlaatuinen in-situ-ratkaisu kasvihuonekaasupäästöjen hallintaan Suora mittaus laskennan sijaan: Säästä

Lisätiedot

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa

Swegon CASA. -liesikuvut. Keittiön kärynpoiston uudet rytmit. Blues Pop Salsa Tango. www.swegon.com/casa Swegon CASA Keittiön kärynpoiston uudet rytmit -liesikuvut Blues Pop Salsa Tango www.swegon.com/casa Teemana tehokas kärynpoisto Swegon CASA UUTUUDET Blues Moderni ja tyylikäs liesikupu huoltovapailla

Lisätiedot

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Palvelulasikko AIDA Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Aida 2/3 Kasvata myyntiä näyttävällä lasikolla Aida on innovatiivinen palvelulasikkomallisto, jossa muotoilu yhdistyy toimivuuteen ja viimeisin

Lisätiedot

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com

KAESER-tuotevalikoima. Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla. www.kaeser.com KAESER-tuotevalikoima Enemmän paineilmaa vähemmällä energialla www.kaeser.com Tuotteemme yhdellä silmäyksellä Kompressorit käsityöammattien ja verstaiden tarpeisiin CLASSIC-sarja Paineenkorotuskompressorit

Lisätiedot

Woods. JM HT sarjan savunpoistopuhaltimet 50 Hz

Woods. JM HT sarjan savunpoistopuhaltimet 50 Hz Woods JM HT sarjan savunpoistopuhaltimet 50 Hz Sisällysluettelo Savunpoistopuhaltimet käyttötarkoitus / käyttökohteet 3 Laatujärjestelmät 3 Lämpötilakokeet / todistukset 3 Puhallintyypit 4 Lämpötila-/aikaryhmät

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset.

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. UUSIUTUVAT ENERGIAT ILMANVAIHTOYKSIKÖT Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. Edistyksellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtokone varmistaa hyvän sisäilman ja tuntuvat energiansäästöt.

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS ÄLYKÄSTÄ ILMANVAIHTOA IHMISILLE JA KODILLE TAKAA RAIKKKAAN JA TERVEELLISEN SISÄILMAN Ilmanlaadulla on valtavan suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Se vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja terveyteemme. Huono

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Vaihto Wing-puhaltimiin antaa suuret energiasäästöt

Vaihto Wing-puhaltimiin antaa suuret energiasäästöt Vaihto Wing-puhaltimiin antaa suuret energiasäästöt Vaihda Wing-puhaltimiin ja puolita energiakulut! Vanhemmissa ilmanvaihtokoneissa ongelmana on usein sekä puhaltimien melutaso että energiankulutus. Jos

Lisätiedot

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI

AIR STYLE. Hiljainen. Erittäin ohut. Erinomainen Energialuokitus. Monipuolinen. Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI AIR STYLE ARKKITEHTUURINEN HELMI Hiljainen Erittäin ohut Erinomainen Energialuokitus Monipuolinen Ilman ulkoyksikköä WWW.ILMALAMPOCENTER.FI Toimisto tyyliin Järjestelmä on tehokas ja pystyy suorituskyvyltään

Lisätiedot

ILTO Comfort CE5 ENEMMÄN KUIN LÄMPÖPUMPPU AINUTLAATUINEN UUTUUS LÄMPÖPUMPPU JA ILMANVAIHDON LÄMMÖN- TALTEENOTTOLAITE YHDESSÄ MERKITTÄVÄSTI PIENEMMÄLLÄ INVESTOINNILLA MAALÄMPÖPUMPUN VEROISTA TEHOA LÄMPIMÄN

Lisätiedot

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31.

Lisätietoa tuotteista saa Pemcon nettisivuilta www.pemco.fi, soittamalla Pemcolle p. 03 887410 tai käymällä Finnbuild messuosastollamme 6d31. [1] Erittäin hiljaisia ja huippulaatuisia puhallinpattereita vaativiin kohteisiin. Pemco Oy on ottanut omia tuotteitaan täydentämään saksalaiset Roller puhallinpatterit. Niiden äänenpainetaso on alhaisimmillaan

Lisätiedot

Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet

Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet Oy Ekocoil Nestejäähdyttimet & lauhduttimet Oy Ekocoililla on vuosikymmenten kokemus nestejäähdyttimien sekä lauhduttimien kehittämisestä ja valmistuksesta. Osaava tuotekehitys, ainutlaatuinen asiantuntemus

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT

MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT ILMAN HALLINTA JA HUONELAITTEET DESIGN-VENTTIILIT LUMI JA LUMO MUUNNELTAVA ILME» MODERNIT, YKSILÖLLISET TULO- JA POISTOILMAVENTTIILIT NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ TOIMII HYVIN Uudet ilmanvaihtoventtiilit LUMI ja LUMO

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

HUBER Nauhakuivain BT lietteen termiseen kuivaamiseen

HUBER Nauhakuivain BT lietteen termiseen kuivaamiseen HUBER Nauhakuivain BT lietteen termiseen kuivaamiseen Luo jätteestä hyötyä! Lietesäiliö ja kuivan rakeen siilo Lietteen syöttö HUBER puristusyksikön avulla (pelletointi) Höyrystymisalue Päälaite Ue Uc

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Suosituimmat kohdemaat

Suosituimmat kohdemaat Suosituimmat kohdemaat Maakuntanro Maakunta Kohdemaa Maakoodi sum_lah_opisk 21 Ahvenanmaa - Kreikka GR 3 Åland Italia IT 3 Turkki TR 2 Saksa DE 1 09 Etelä-Karjala Venäjä RU 328 Britannia GB 65 Ranska FR

Lisätiedot

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja Boliden Kokkola vastuullinen sinkintuottaja Sinkkiteknologian edelläkävijä Luotettavaa laatua Boliden Kokkola on yksi maailman suurimmista sinkkitehtaista. Tehtaan päätuotteet ovat puhdas sinkki ja siitä

Lisätiedot

A I R - C O N D I T I O N I N G

A I R - C O N D I T I O N I N G AIR-CONDITIONING Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun prosessin kaikissa vaiheissa Chiller Oy on Suomen suurin ilmastoinnin jäähdytyslaitevalmistaja. Tavoitteemme on olla

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140

EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 EXIMUS Mx 180, EXIMUS Jr 140 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONEET EXIMUS Mx 180 EXIMUS Jr 140 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden

Lisätiedot

Kanavapuhaltimet Aksiaalipuhaltimet Ilmanjakelulaitteet Paloturvallisuustuotteet Päätelaitteet Säätimet Anturit. Systemair tuotteet.

Kanavapuhaltimet Aksiaalipuhaltimet Ilmanjakelulaitteet Paloturvallisuustuotteet Päätelaitteet Säätimet Anturit. Systemair tuotteet. Kanavapuhaltimet Aksiaalipuhaltimet Ilmanjakelulaitteet Paloturvallisuustuotteet Päätelaitteet Säätimet Anturit Systemair tuotteet Hinnasto 2014 2 Toimitusehdot 1. Hinnat Hinnat ALV 0 % vapaasti varastossamme

Lisätiedot

.eu. Luokkansa pienin. SLIGHTLINE - erittäin kompakti puhallin. pieni hiljainen kytke ja käytä -asennus

.eu. Luokkansa pienin. SLIGHTLINE - erittäin kompakti puhallin. pieni hiljainen kytke ja käytä -asennus .eu V E NT I LATO R E N Luokkansa pienin SLIGHTLINE - erittäin kompakti puhallin pieni hiljainen kytke ja käytä -asennus Luo tilaa Nauti hiljaisuudesta SLIGHTLINE - Seuraava sukupolvi SLIGHTLINE luo tilaa

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

PARASOL. PARASOL Tekninen opas. ADAPT Parasol. Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. www.swegon.fi

PARASOL. PARASOL Tekninen opas. ADAPT Parasol. Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. www.swegon.fi PARASOL Tekninen opas TM Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin PARASOL VAV PARASOL www.swegon.fi ADAPT Parasol Ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Alla olevassa kuvassa on esimerkki siitä,

Lisätiedot

TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET

TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET IV-KONEET TEKNOCALOR TUO MARKKINOILLE UUDET IV-KONEET Korkealaatuiset ja moniin eri käyttökohteisiin soveltuvat ilmakäsittelykoneet. Käyttökohteina mm. teollisuus, toimistotilat, sairaalat, hotellit, päiväkodit,

Lisätiedot

Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu

Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu Realgreen on kiinteistöön integroitava aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu VIHREÄÄ KIINTEISTÖKEHITYSTÄ Aurinko- ja tuulivoimaa hyödyntävä monienergiaratkaisu ENERGIARATKAISU KIINTEISTÖN

Lisätiedot

Ilmankäsittelykone eq. Maksimaalista energiatehokkuutta Semco-roottorin avulla

Ilmankäsittelykone eq. Maksimaalista energiatehokkuutta Semco-roottorin avulla Ilmankäsittelykone eq Maksimaalista energiatehokkuutta Semco-roottorin avulla Kaksi tärkeintä sisäilmaston laatuun vaikuttavaa tekijää ovat ilman lämpötila ja ilman kosteus. Niiden saaminen oikealle tasolle

Lisätiedot

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018 01/18 02/18 03/18 04/18 määrän määrän määrän EU Ruotsi 141 968 4,1 139 575 2,8 158 746 2,8 170 449 Saksa 123 102-6,1 126 281-4,5 161 558 6,9 159 303 Espanja 104 817 10,5 103 791 16,2 126 347 21,1 114 954

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018 01/18 02/18 03/18 04/18 määrän määrän määrän EU Ruotsi 141 968 4,1 139 575 2,8 158 746 2,8 170 449 Saksa 123 102-6,1 126 281-4,5 161 558 6,9 159 303 Espanja 104 817 10,5 103 791 16,2 126 347 21,1 114 954

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

CKD CKDR CKD/EW CKDR/EW

CKD CKDR CKD/EW CKDR/EW BRUSHLESS IE4 40 mm äänieristys Suuri teho ja alhainen kulutus Mallit: CKD CKDR Moottorit IE2-IE3 Mallit: CKD/EW CKDR/EW Harjattomat IE4-teollisuusmoottorit suuritehoinen E.C. Helppo asentaa ja suunnata

Lisätiedot

2 364, ,1. 6,3 Tapaturmataajuus, LTIFR huollettavaa kohdetta 15,6. 12 maata. Listattu Nasdaq Helsingissä 93 % ISO 14001

2 364, ,1. 6,3 Tapaturmataajuus, LTIFR huollettavaa kohdetta 15,6. 12 maata. Listattu Nasdaq Helsingissä 93 % ISO 14001 Caverion lyhyesti Caverion Life Cycle Solutions for Buildings and Industries Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille

Lisätiedot

Valaistusjärjestelmien sovellukset. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Valaistusjärjestelmien sovellukset. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s järjestelmiä ohjausta energiansäästöä Valaistusjärjestelmien sovellukset P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Valaistussovellukset Helvar on 1921 perustettu kansainvälinen perheyritys, joka

Lisätiedot

IV-kuntotutkimus. Jokiuoman päiväkoti 23.3.2012. Vihertie 16 01710 Vantaa. HELSINKI: posti@asb.fi keskus: 0207 311 140, faksi: 0207 311 145

IV-kuntotutkimus. Jokiuoman päiväkoti 23.3.2012. Vihertie 16 01710 Vantaa. HELSINKI: posti@asb.fi keskus: 0207 311 140, faksi: 0207 311 145 23.3.2012 IV-kuntotutkimus Jokiuoman päiväkoti Vihertie 16 01710 Vantaa HELSINKI: posti@asb.fi keskus: 0207 311 140, faksi: 0207 311 145 0207 311 140, faksi: 0207 311 145 www.asb.fi TAMPERE: asb-yhtiot@asb.fi

Lisätiedot

Kanavapuhaltimet Aksiaalipuhaltimet Ilmanjakelulaitteet Paloturvallisuustuotteet Päätelaitteet Säätimet Anturit. Systemair tuotteet.

Kanavapuhaltimet Aksiaalipuhaltimet Ilmanjakelulaitteet Paloturvallisuustuotteet Päätelaitteet Säätimet Anturit. Systemair tuotteet. Kanavapuhaltimet Aksiaalipuhaltimet Ilmanjakelulaitteet Paloturvallisuustuotteet Päätelaitteet Säätimet Anturit Systemair tuotteet Hinnasto 2013 Systemair hinnasto 3 Sisältö Systemair ympäri maailman...4

Lisätiedot

Energiatehokkuuden ja sisäilmaston hallinta ja parantaminen

Energiatehokkuuden ja sisäilmaston hallinta ja parantaminen Energiatehokkuuden ja sisäilmaston hallinta ja parantaminen TkT Risto Ruotsalainen, tiimipäällikkö Rakennusten energiatehokkuuden palvelut VTT Expert Services Oy Rakenna & Remontoi -messujen asiantuntijaseminaari

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

valmistaa ilmanvaihtokoneita Parmair Iiwari ExSK, ExSOK ja ExSEK

valmistaa ilmanvaihtokoneita Parmair Iiwari ExSK, ExSOK ja ExSEK Parmair Iiwari ExSK Parmair Iiwari ExSK Air Wise Oy valmistaa ilmanvaihtokoneita Parmair Iiwari ExSK, ExSOK ja ExSEK Sertifikaatti Nro C325/05 1 (2) Parmair Iiwari ExSK (ExSOK, ExSEK) on tarkoitettu käytettäväksi

Lisätiedot

PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin

PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin PARAGONTM Ilmastointimoduuli hotelli- ja potilashuoneisiin Entistä suurempi jäähdytys- ja lämmitysteho www.swegon.com PARAGON Yksi PARAGON kaikkiin tarpeisiin Normaaliteho NC, jäähdytys lämmitys, terminen

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30

SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30 SÄHKÖKÄYTTÖISET UB 20 / UB 30 Sähkökäyttöinen moottori, 250 / 800W Erittäin kestävä korroosiosuojattu kotelo on käytännössä särkymätön pienikokoinen ja kevyt rakenne IP 65 kosteustestattu Paino 8 kg /

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-8 ja -12 ec ilmanvaihtokoneet Fair-8 ja -12 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet

lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet lindab we simplify construction Akustiset ratkaisut Äänenvaimentimet Akustiset ratkaisut Pitääkö hiljaisuuden olla ylellisyyttä? Nykyisessä ympäristössä on melua ja häiriötekijöitä enemmän kuin koskaan

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

Uusilla suodatusratkaisuilla ilmastointijärjestelmien kyky hallita sisäilman hiukkaspitoisuutta moninkertaiseksi

Uusilla suodatusratkaisuilla ilmastointijärjestelmien kyky hallita sisäilman hiukkaspitoisuutta moninkertaiseksi Uusilla suodatusratkaisuilla ilmastointijärjestelmien kyky hallita sisäilman hiukkaspitoisuutta moninkertaiseksi Sisäilmastoseminaari 2014 Seppo Enbom, Kimmo Heinonen, Tapio Kalliohaka, Matti Lehtimäki,

Lisätiedot

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin at-lämpöpuhallin 3 3 9 kw Sähkölämmitys 3 mallit at-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin Käyttökohteet at on sarja kompakteja ja hiljaisia lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen. Se

Lisätiedot

Ilmasta lämpöä. Vaihda vanha ilmalämmityskoneesi energiatehokkaaseen Lämpö Iiwariin. www.niemi-kari.fi

Ilmasta lämpöä. Vaihda vanha ilmalämmityskoneesi energiatehokkaaseen Lämpö Iiwariin. www.niemi-kari.fi Ilmasta lämpöä Vaihda vanha ilmalämmityskoneesi energiatehokkaaseen Lämpö Iiwariin. www.niemi-kari.fi Lämpö Iiwari ilmalämmitysjärjestelmä Energiatehokas Lämpö Iiwari voidaan asentaa lähes kaikkien vanhojen

Lisätiedot

Energia-ja ekotehokas asuminen, oikeus hyvään asumiseen

Energia-ja ekotehokas asuminen, oikeus hyvään asumiseen Energia-ja ekotehokas asuminen, oikeus hyvään asumiseen Markku Elg, Green Building Advisor Kestävän kehityksen mukainen Suunniteltu, rakennettu, kunnostettu Toimii tai käyttää ekologisesti resursseja tehokkaasti

Lisätiedot

VUOKRAUSRATKAISUT Trukki tarpeesi mukaan

VUOKRAUSRATKAISUT Trukki tarpeesi mukaan LIIKETOIMINNAN TEHOSTA JA VUOKRAUSRATKAISUT Trukki tarpeesi mukaan www.toyota-forklifts.fi VUOKRAUSRATKAISUT Trukki tarpeesi mukaan Miksi sinun tulisi vuokrata trukkisi juuri meiltä? Vastauksen voi kiteyttää

Lisätiedot

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3xcite-järjestelmän esittely Tämän päivän rakennusten hallinnointi ja valvonta on aina vain kehittyneempää. Rakennusautomaatiojärjestelmä tulee räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeiden

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus 2015 Jyri Luomakoski toimitusjohtaja. Varsinainen yhtiökokous 2016

Toimitusjohtajan katsaus 2015 Jyri Luomakoski toimitusjohtaja. Varsinainen yhtiökokous 2016 Toimitusjohtajan katsaus 2015 Jyri Luomakoski toimitusjohtaja Varsinainen yhtiökokous 2016 Liikevaihto Uponor-konserni, M 2014 2015 Muutos Liikevaihto 1 023,9 1 050,8 2,6 % Orgaaninen kasvu 5,2 % ilman

Lisätiedot

Deekax Air Oy. valmistaa ilmanvaihtokoneita Talteri Fair 120 ec

Deekax Air Oy. valmistaa ilmanvaihtokoneita Talteri Fair 120 ec Koja Fair 120 ec Koja Fair 120 ec Deekax Air Oy valmistaa ilmanvaihtokoneita Talteri Fair 120 ec Sertifikaatti Nro VTT-C-9151-12 Myönnetty 26.11.2012 Päivitetty 31.03.2014 1 (2) Talteri Fair 120 ec on

Lisätiedot

HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION

HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION FI UCS/HM-F7 UCS/HM-F7 HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION Olemme aina investoineet ilmanlaatuun ja huomasimme, että pelkkä hyvä ilmasuodatus ei aina riitä. Sairaalat, klinikat, hoitohuoneet,

Lisätiedot

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin

Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu. Ensto Auguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Pitkäikäinen ja luotettava ratkaisu Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste SF6-eristetty ilmajohtojen kuormanerotin Ensto uguste kuormanerotin on suunniteltu enintään 630 :n

Lisätiedot

Tuoteluettelo Korvausilman lämmittimet Siirtoilmapuhallin

Tuoteluettelo Korvausilman lämmittimet Siirtoilmapuhallin Tuoteluettelo Korvausilman lämmittimet Siirtoilmapuhallin Mobair yrityksenä LVI-Suunnittelu Juha Tourunen Oy perustettiin Halikkoon 1989. Varsin pian yrityksen perustamisen jälkeen syntyi myös Mobair-tuoteidea.

Lisätiedot

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet

Kotimaiset, energiatehokkaat. Fair-80 ja -120 ec. ilmanvaihtokoneet Kotimaiset, energiatehokkaat Fair-80 ja -120 ec ilmanvaihtokoneet Fair-80 ja -120 ec -ilmanvaihtokoneet Miksi tinkiä terveellisistä olosuhteista omassa kodissa? Energiansäästöä raikkaasta sisäilmasta tinkimättä

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT. hyvinvoinnin maailma...

KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT. hyvinvoinnin maailma... KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT hyvinvoinnin maailma... Hygieniaa ja mukavuutta yksinkertaisesti 1 Keskuspölynimuri 2 PVC-putket 3 Äänenvaimennin 4 Imurasia Kuvat ovat suuntaa-antavia. KESKUSPÖLYNIMURIJÄRJESTELMÄT

Lisätiedot

Brändituotteella uusille markkinoille 26.9.2011 1

Brändituotteella uusille markkinoille 26.9.2011 1 Brändituotteella uusille markkinoille 26.9.2011 1 Abloy Oy Abloy Oy on johtavia lukko- ja rakennushelavalmistajia ja sähköisen lukitusteknologian edelläkävijä. Abloy Oy kuuluu maailman johtavaan ASSA ABLOY

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne ATEX / INSTRUMENTIT Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Sisällysluettelo sivu Tietoa valmistajasta ja tuotteista SKS Group

Lisätiedot

valmistaa ilmanvaihtokoneita Vallox 90 SE DC

valmistaa ilmanvaihtokoneita Vallox 90 SE DC Vallox 90 SE D Vallox 90 SE D Vallox Oy valmistaa ilmanvaihtokoneita Vallox 90 SE D Sertifikaatti Nro 327/05 1 (2) Vallox 90 SE D on tarkoitettu käytettäväksi asunnon ilmanvaihtokoneena ja sen lämmöntalteenoton

Lisätiedot

Keittiön n ilmastointi

Keittiön n ilmastointi Keittiön n ilmastointi TAVOITTEET Keittiön ilmastoinnin tavoitteet ovat: - korkea hygieniataso - terveellinen, turvallinen ja viihtyisä työympäristö Ruoan valmistus ja elintarviketuotanto edellyttävät,

Lisätiedot

3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät

3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät 3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät IFA 0605012 Schweißrauchabscheideklasse W3 60 3. Sisätilojen ilmanvaihtojärjestelmät Suitable for Likaantuneen ilman puhdistamiseksi työtiloissa. Kuvaus INCLUDING

Lisätiedot

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava.

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. MAGNASYSTEM Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. Löydät toimivan ratkaisun riippumatta pakoputken sijoituksesta,

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

AKSIAALIPUHALTIMET LAUHDUTIN- JA HÖYRYSTINKÄYTTÖÖN

AKSIAALIPUHALTIMET LAUHDUTIN- JA HÖYRYSTINKÄYTTÖÖN ROSENBERG AKSIAALIPUHALTIMET LAUHDUTIN- JA HÖYRYSTINKÄYTTÖÖN Aksiaalipuhaltimet lauhdutin- ja höyrystinkäyttöön ovat tarkoitettu käytettäväksi esimerkiksi seuraavissa sovellutuksissa: - lauhduttimissa

Lisätiedot

Yhden mitoituksen lukkorunkomallisto umpioviin

Yhden mitoituksen lukkorunkomallisto umpioviin Yhden mitoituksen lukkorunkomallisto umpioviin SSFN 014/2 2 ABLOY ONEFIT SOpII SUUNNITELMIISI! Muutos on pysyvä olotila. Olosuhteet, elämäntilanteet ja kiinteistöjen käyttötarkoitukset muuttuvat. Aina

Lisätiedot

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin

AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet lämpimälle vedelle raskaisiin ympäristöihin LÄMPÖPUHALTIMET RASKAISIIN YMPÄRISTÖIHIN AW C, AW D, AW Ex ja AW H Lämpöpuhaltimet raskaisiin ympäristöihin AW-puhaltimet

Lisätiedot

Poistoilman lämmön talteenotto

Poistoilman lämmön talteenotto Poistoilman lämmön talteenotto Tehokas tapa pienentää lämmityskustannuksia kerrostalossa. Eikä lämpö mene harakoille! www.gebwell.fi 1 Mikä on PILP? Huoneilman koneellinen poisto aiheuttaa kerrostaloissa

Lisätiedot

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 Uudet, halkaisijaltaan pienet varsijyrsimet teräkoolla 07 tuovat CoroMill 390 -jyrsimen hyväksi todetun suorituskyvyn tarjolle töihin, joissa

Lisätiedot

eurovulk oy Västanbyntie 5 FIN Tammisaari Puh

eurovulk oy Västanbyntie 5 FIN Tammisaari Puh TIEDOTE 31.03.2017 tiedote: Alkaen 31.3.2017 on sopinut Duraturn kuorma-auton renkaiden jälleenmyynnistä. Palvelevana rengasalan erikoisliikkeenä olemme laajentaneet valikoimiamme myös kuorma-autojen renkaisiin.

Lisätiedot

Käyttöohje CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250, CK 315 SUOMI VERSIO

Käyttöohje CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250, CK 315 SUOMI VERSIO Käyttöohje CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250, CK 315 SUOMI VERSIO SUOMI Tämä käyttöohje käsittää seuraavat tuotteet: CK 100, CK 125, CK 150, CK 160, CK 200, CK 250 ja CK 315 KÄYTTÖ Puhallinta

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN.

LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN. www.lajac.fi LAJAC TUOTTEITA METALLITEOLLISUUTEEN. Lajac on markkinajohtaja nykyaikaisessa teollisuusilmastoinnissa. Luomme hyvän työympäristön ja saamme aikaiseksi korkean tuottavuuden teollisuuden pölynpoistoon,

Lisätiedot

Hinnasto. Voimassa alkaen. Parempaa ilmaa luvassa

Hinnasto. Voimassa alkaen. Parempaa ilmaa luvassa Hinnasto Voimassa 01.01.2018 alkaen Parempaa ilmaa luvassa Sisällysluettelo Selitteet...5 Toimitusehdot...7 Sinua varten...9 Onlineluettelo... 10 SystemairCAD... 11 Puhaltimet Pyöreät kanavapuhaltimet

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

I n n o WWW.JEVEN.FI

I n n o WWW.JEVEN.FI SIVU JEVEN Säätö- ja vaimennus Sisällysluettelo Tuotekuvaus ja tuotemerkintä Mittatiedot Tekniset tiedot - Asennusohje Haluamme auttaa teitä ilmanvaihdon suunnittelussa tarjoamalla käyttöönne Jeven suunnittelijapalvelun.

Lisätiedot

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA An ASSA ABLOY Group brand HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA Abloy -ratkaisut terveydenhuoltoon Hyvän hoidon ehdoilla Toimivat, turvalliset puitteet nousevat kriittiseen rooliin ihmisten hyvinvoinnista huolehdittaessa.

Lisätiedot

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA!

MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! Kuvitelkaa, mitä mahdollisuuksia ulkovesijohdot ja viemärijohdot antavat MINÄ TAHANSA VUODENAIKANA! JÄÄTYMÄTTÖMÄT TUOTTEET Dia Proff Norge AS on päämaahantuoja Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Islantiin

Lisätiedot