Sivu: 1/8 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sivu: 1/8 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 28.11.2010 Tarkistus: 24.08.2010"

Transkriptio

1 Sivu: 1/8 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0456 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Pohjustus Valmistaja/toimittaja: Saint-Gobain Weber Oy Ab PL 70 (Strömberginkuja 2) N Helsinki Puh (0) Fax +358-(0) sähköposti: info@e-weber.fi Hätäpuhelinnumero: +385-(0) Myrkytystietokeskus Haartmanninkatu 4 SF Helsinki 2 Vaaran yksilöinti Aineen tai seoksen luokitus Luokitus direktiivin 67/548/ETY tai direktiivin 1999/45/EY mukaisesti?@g?@g Xn; Haitallinen R20-63: Terveydelle haitallista hengitettynä. Voi olla vaarallista sikiölle.?@g?@g Xi; Ärsyttävä R36/37: Ärsyttää silmiä ja hengityselimiä.?@c?@c F; Helposti syttyvä R11: Helposti syttyvää. Erikoisseloste ihmisiä ja ympäristöä koskevista vaaroista: Tuote on luokiteltu voimassa olevan "EU:n yleiset luokitusohjeet valmisteille" mukaan. Luokitusjärjestelmä: Luokitus on nykysäädösten mukainen, EU:n listaa on täydennetty yrityksiltä ja ammattikirjallisuudesta saaduilla tiedoilla. 3 Koostumus ja tiedot aineosista Kemialliset ominaisuudet Kuvaus: Seuraavista aineista koostuva seos, jossa lisäksi vaarattomia lisäaineita Vaaraa aiheuttavat aineosat: CAS: EINECS: Tetraetyylisilikaatti?@G?@G Xn R20;?@G?@G Xi R36/37 R10 ~ Flam. Liq. 3, H226; ~ Acute Tox. 4, H332; Eye Irrit. 2, H319; STOT SE 3, H % (jatkuu sivulla 2)

2 Sivu: 2/8 CAS: EINECS: CAS: EINECS: CAS: EINECS: Xi F R11 R66-67 ~ Flam. Liq. 2, H225; ~ Eye Irrit. 2, H319; STOT SE 3, H336 2-Ethylhexyltitanat?@G?@G Xi R36 R10 ~ Flam. Liq. 3, H226; ~ Eye Irrit. 2, H319 Tolueeni?@G?@G Xn R48/ ;?@G?@G Xi R38;?@C?@C F R11 R67 Repr. Cat. 3 ~ Flam. Liq. 2, H225; ~ Repr. 2, H361d; STOT RE 2, H373; Asp. Tox. 1, H304; ~ Skin Irrit. 2, H315; STOT SE 3, H336 Muut tiedot: R-lausekkeiden sanallinen muoto on esitetty kappaleessa 16 (jatkuu sivulta 1) 25-50% 10-25% 5-10% 4 Ensiaputoimenpiteet Erityiset ohjeet: Aineen saastuttamat vaatekappaleet on riisuttava välittömästi. Myrkytysoireet voivat ilmaantua vasta useiden tuntien kuluttua. Tästä syystä henkilö on pidettävä lääkärin tarkkailussa vähintään 48 tuntia onnettomuuden jälkeen. Siirrettävä pois vaara-alueelta. Jos oireet jatkuvat ensiavun jälkeen, ota välittömästi yhteys lääkäriin ja näytä tämä kt-tiedote. Hengitys: Raikasta pölytöntä ilmaa. Tajuton pidettävä ja kuljetettava kylkiasennossa. Iho: Pestään heti vedellä ja saippualla ja huuhdotaan huolellisesti. Mikäli ihoärsytys jatkuu, käännyttävä lääkärin puoleen. Roiskeet silmiin: Silmiä huuhdotaan luomet auki juoksevan veden alla useita minuutteja ja käännytään lääkärin puoleen. Nieleminen: Juotava runsaasti vettä ja huolehdittava raittiin ilman saannista. Käännyttävä välittömästi lääkärin puoleen. Tietoja lääkärille tai muille ensiapua antaville ammattihenkilöille: Ei tietoja 5 Palontorjuntatoimenpiteet Sopivat sammutusaineet: CO2, jauhesammutin tai vesisuihku. Suuremmat palot torjutaan vesisuihkulla tai alkoholia kestävällä vaahdolla. Sammutusaineet, joita ei pidä käyttää turvallisuussyistä: Vesisuihku (water jet) Erityiset suojaimet tulipaloa varten: Käytettävä ulkoilmasta riippumatonta hengityssuojainta. Muita ohjeita Tulelle alttiit säiliöt on jäähdytettävä vesisuihkulla. 6 Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä Ohjeet henkilövahinkojen estämisestä: Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta. Käytettävä suojavarustusta. Suojautumattomat henkilöt pidettävä loitolla. (jatkuu sivulla 3)

3 Sivu: 3/8 (jatkuu sivulta 2) Eristettävä sytytyslähteistä. Ohjeet ympäristövahinkojen estämisestä: Tuotetta ei saa päästää vesistöön tai maaperään. Jos ainetta on päässyt viemäriin tai vesistöön, on siitä ilmoitettava asianomaiselle viranomaiselle. Kaasut/höyryt/sumu hävitetään vesisuihkulla. Puhdistusohjeet: Imeytettävä nestettä sitovaan materiaaliin (hiekka, piimaa, hapon sideaine, yleisideaine, sahajauho). Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta. Muita ohjeita: Aineen hävitystä koskevia ohjeita kappaleessa Käsittely ja varastointi Käsittely: Turvallisen käsittelyn ohjeet: Säilytettävä tiiviisti suljetuissa pakkauksissa viileässä ja kuivassa paikassa. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta työpaikalla. Palo- ja räjähdyssuojaohjeet: Eristettävä sytytyslähteistä - tupakointi kielletty. Suojattava sähköstaattisilta kipinöiltä. Varastointi: Varastotiloille ja säiliöille asetettavat vaatimukset: Säilytettävä viileässä. Yhteisvarastointiohjeet: Varastoitava erillään elintarvikkeista. Varastoitava erillään hapettavista aineista. Lisätietoja varastointiolosuhteisiin: Suojattava kuumuudelta ja suoralta auringonpaisteelta. Varastoitava tiiviisti suljetuissa astioissa viileässä ja kuivassa paikassa. Suositeltava varastointilämpötila: 5-30 C. * 8 Altistumisen ehkäiseminen ja henkilönsuojaimet Lisäohjeita teknisten laitteiden varustukseen: Ei muita tietoja, ks. kohta 7. Työpaikan ilman haitalliseksi tunnetun pitoisuuden raja-arvo: CAS-nro. Aineen nimi % Laji Arvo Yksikkö Tetraetyylisilikaatti HTP () Lyhytaikaisarvo: 170 mg/m³, 20 ppm Pitkäaikaisarvo: 86 mg/m³, 10 ppm butanoni HTP () Lyhytaikaisarvo: 300 mg/m³, 100 ppm iho Tolueeni HTP () Lyhytaikaisarvo: 380 mg/m³, 100 ppm Pitkäaikaisarvo: 190 mg/m³, 50 ppm iho, liite 2 Lisäohjeet: Käyttöturvallisuustiedotteen tiedot perustuvat voimassa oleviin ohjeisiin. Henkilökohtainen suojavarustus: Yleiset suoja- ja hygieniatoimenpiteet: Kemikaalin käsittelyssä on noudatettava tavanomaisia varotoimenpiteitä. Pidettävä loitolla elintarvikkeista, juomista ja rehuista. Aineen saastuttamat vaatekappaleet on riisuttava välittömästi. (jatkuu sivulla 4)

4 Sivu: 4/8 (jatkuu sivulta 3) Kädet on pestävä ennen taukoja ja työn päätyttyä. Vältettävä kosketusta iholle ja silmiin. Työn aikana syöminen, juominen, tupakoiminen/nuuskaaminen on kielletty. Käytä kosteuttavaa ihovoidetta tuotteen käytön jälkeen. Hengityssuoja: Käytä hengityssuojainta tilan tuuletuksen ollessa riittämätön. Lyhytaikaisessa tai vähäisessä altistuksessa hengityssuojain; intensiivisessä tai pitempiaikaisessa rasituksessa ulkoilmasta riippumaton hengityssuojain. Suodatin lyhytaikaiseen käyttöön: suodin AX Käsiensuojaus: Suojakäsineet. Käsinemateriaalin tulee olla kestävää ja tuotetta läpäisemätöntä. Suojakäsinemateriaalin valinnassa on huomioitava läpäisyajat, läpäisevyyskerroin ja kuluminen. Käsinemateriaali Luonnonkumi (Latex) Nitriilikumi Soveltuvan käsineen valinta ei riipu yksinomaan materiaalista, vaan myös laadusta, joka vaihtelee valmistajittain. Suojakäsinemateriaalin toimivuus tulee tarkistaa ennen käyttöä. Käsinemateriaalin läpäisy Läpäisyaika on selvitettävä suojakäsinevalmistajalta ja sitä on tarkkailtava. Silmiensuojaus: Tiiviit suojalasit Ihonsuojaus: Suojavaatetus 9 Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet Yleiset tiedot Olomuoto: Olomuoto: Väri: Haju: Olosuhteen muutos: Sulamispiste/sulamisalue: Kiehumispiste/kiehumisalue: Nestemäinen Kellertävä Ketonimainen Ei määritelty. 79 C (DIN) Leimahduspiste: -1 C (DIN ISO 2592) Syttymislämpötila: 514 C (DIN 51794) Itsesyttyvyys: Räjähdysominaisuudet: Tuote ei ole itsestään syttyvää. Räjähdysrajat: Alempi: 1,3 Vol % (DIN 51649) Ylempi: 23,0 Vol % (DIN 51649) Irtotiheys 20 C lämpötilassa: 0,89 g/cm³ (DIN 51757) Tilavuuspaino: Liukenevuus/sekoittuvuus Veteen: ph: Tuote ei ole räjähdysvaarallinen, kuitenkin räjähtävien höyryilma -seosten muodostuminen on mahdollista. Ei käytettävissä. Ei sekoittuva tai huonosti sekoittuva. Ei käytettävissä. Viskositeetti: Dynaaminen 20 C lämpötilassa: < 20,0 mpas (DIN 53019) (jatkuu sivulla 5)

5 Sivu: 5/8 Kinemaattinen: Ei määritelty Liuottimen erotuskoe: Ei määritelty. Liuotinainepitoisuus: Orgaaniset liuottimet: ca.44,0 % EU-VOC 44,00 % Lisätietoja: Ei lisätietoja. (jatkuu sivulta 4) 10 Stabiilisuus ja reaktiivisuus Terminen hajoavuus / vältettävät olosuhteet: Ei hajoamista ohjeenmukaisessa käytössä. Vältettävät aineet: Vaaralliset reaktiot Tiedossa ei ole vaarallisia reaktioita. Vaaralliset hajoamistuotteet: Tiedossa ei ole vaarallisia hajoamistuotteita. 11 Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot Välitön myrkyllisyys: Luokitukseen vaikuttavat LD/LC50-arvot: Komponentti Tapa Arvo Laji butanoni Oraali LD mg/kg (rotta) Dermaali LD mg/kg (rbt) Inhaloituna LC50/4 h 40 mg/l (hiiri) Tolueeni Oraali LD mg/kg (rotta) Dermaali LD mg/kg (jänis) Inhaloituna LC50/4 h 5320 mg/l (hiiri) Ärsyttävyys ja syövyttävyys Ihoon: Ärsyttää ihoa ja limakalvoja. Silmiin: Ärsyttävä vaikutus. Herkistyminen: Tiedossa ei ole herkistävää vaikutusta. Muut terveysvaikutuksiin liittyvät tiedot: Viitaten EU:n yleisiin valmisteita koskeviin luokitusperusteisiin tuotteella on seuraavia vaarallisia ominaisuuksia: Ärsyttävä Haitallinen 12 Tiedot vaarallisuudesta ympäristölle Pysyvyys ja hajoavuus Lisätietoja: Tuote on biologisesti vaikeasti hajoava. Ekologisia lisätietoja: Yleisohjeita: Estettävä pääsy pohjaveteen, vesistöihin tai viemäristöön. Juomavesi vaaraantuu jo pienten määrien päästessä maaperään. (jatkuu sivulla 6)

6 Sivu: 6/8 (jatkuu sivulta 5) 13 Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat Tuote: Suositus: Toimitettava ongelmajätteen polttolaitokseen erikoisjätteistä annetun määräysten mukaisen esikäsittelyn jälkeen. Euroopan jäteluettelo Mahdollinen jätekoodi. Todellinen jätekoodi määräytyy jätteen syntyprosessin perusteella jätteet, joita ei ole mainittu muualla Pakkaukset: Suositus: Pakkaukset on tyhjennettävä huolellisesti. Puhdistuksen jälkeen ne voidaan kierrättää. 14 Kuljetustiedot Maakuljetus ADR/VAK (rajan ylitys/kotimaa) dcgx ARD/VAK -luokka: 3 (F1) Palavat nesteet Kemler-luku: 33 YK-numero: 1993 Pakkausryhmä: II Varoitusmerkki 3 Tavaranimike: 1993 PALAVA NESTE, N.O.S., Erityismääräykset 640D (ETYYLIMETYYLIKETONI (METYYLIETYYLIKETONI), TOLUEENI) Tunnelirajoituskoodi: D/E Merikuljetus IMDG: dcgx IMDG-luokka: 3 YK-numero: 1993 Merkintä: 3 Pakkausryhmä: II EMS-numero: F-E,S-E Vesistöä saastuttava aine: Ei Oikea tekninen nimi: Ilmakuljetus ICAO-TI ja IATA-DGR: dcgx ICAO/IATA-luokka: 3 YK/ID-numero: 1993 Merkintä 3 Pakkausryhmä: II FLAMMABLE LIQUID, N.O.S. (ETHYL METHYL KETONE (METHYL ETHYL KETONE), TOLUENE) (jatkuu sivulla 7)

7 Sivu: 7/8 Oikea tekninen nimi: (jatkuu sivulta 6) FLAMMABLE LIQUID, N.O.S. (ETHYL METHYL KETONE (METHYL ETHYL KETONE), TOLUENE) UN "Model Regulation": UN1993, PALAVA NESTE, N.O.S., 3, II 15 Lainsäädäntöä koskevat tiedot EU-direktiivin mukainen merkintä: Valmisteen varoitusmerkin kirjaintunnus ja varoitusmerkin Xn Haitallinen F Helposti syttyvä Varoitusetikettiin merkittävien aineosien nimet: Tetraetyylisilikaatti Tolueeni R-lausekkeet: 11 Helposti syttyvää. 20 Terveydelle haitallista hengitettynä. 36/37 Ärsyttää silmiä ja hengityselimiä. 63 Voi olla vaarallista sikiölle. S-lausekkeet: 9 Säilytettävä paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. 16 Eristettävä sytytyslähteistä - Tupakointi kielletty. 23 Höyryä/aerosolia ei saa hengittää. 26 Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. 33 Estettävä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. 36/37/39 Käytettävä sopivaa suojavaatetusta, suojakäsineitä ja silmien-tai kasvonsuojainta. Kemikaaliturvallisuusarviointi Kemikaaliturvallisuusarviointia ei ole tehty. 16 Muut tiedot Käyttöturvallisuustiedotteen tiedot perustuvat tämänhetkiseen tietämykseemme. Tiedote ei ole takuu tuotteen ominaisuuksista eikä luo oikeudellisesti sitovaa sopimussuhdetta. Asiaankuuluvat lausekkeet H225 Helposti syttyvä neste ja höyry. H226 Syttyvä neste ja höyry. H304 Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. H315 Ärsyttää ihoa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H332 Haitallista hengitettynä. H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. H336 Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. H361d Epäillään vaurioittavan sikiötä. H373 Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa. R10 Syttyvää. R11 Helposti syttyvää. R20 Terveydelle haitallista hengitettynä. R36 Ärsyttää silmiä. R36/37 Ärsyttää silmiä ja hengityselimiä. (jatkuu sivulla 8)

8 Sivu: 8/8 (jatkuu sivulta 7) R38 Ärsyttää ihoa. R48/20 Terveydelle haitallista: pitkäaikainen altistus voi aiheuttaa vakavaa haittaa terveydelle hengitettynä. R63 Voi olla vaarallista sikiölle. R65 Haitallista: voi aiheuttaa keuhkovaurion nieltäessä. R66 Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. R67 Höyryt voivat aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Käyttöturvallisuustiedotteen julkaisija: Saint-Gobain Weber Oy Ab Kehitys Kalkkisatamantie 3 N Parainen Yhteystiedot: Puh (0) Fax +358-(0) Lyhenteet ja lyhytnimet: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) RID: Règlement international concernant le transport des marchandises dangereuses par chemin de fer (Regulations Concerning the International Transport of Dangerous Goods by Rail) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association IATA-DGR: Dangerous Goods Regulations by the "International Air Transport Association" (IATA) ICAO: International Civil Aviation Organization ICAO-TI: Technical Instructions by the "International Civil Aviation Organization" (ICAO) CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) LC50: Lethal concentration, 50 percent LD50: Lethal dose, 50 percent Lisäykset, poistot ja muutokset

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 28.11.2010 Tarkistus: 24.08.2010

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 28.11.2010 Tarkistus: 24.08.2010 Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0916 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Rakennuskemikaali Valmistaja/toimittaja: Saint-Gobain

Lisätiedot

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 19.05.2008 Tarkistus: 06.12.2007

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 19.05.2008 Tarkistus: 06.12.2007 Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0529/1 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Dispersioliima Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 * 1 Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0508/7 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Rakennuskemikaali

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0457 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen/valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Valmistaja/toimittaja: AXSON TECHNOLOGIES - Rue de l'equerre - F-95310 SAINT OUEN L'AUMONE Tél.(33-1)34 40 34 60 Tietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 701603 CAS-numero: 163254-40-8 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0458 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen/valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot * * Artikkelinumero: 59644 * Aineen / valmisteen käyttö Laboratoriokemikaalit * Valmistaja/toimittaja: Reagecon Diagnostics Ltd.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 120140 Nimike: Kloridi-vakioliuos 10 g/l Cl Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 140120 Nimike: ISA-liuos kalsiumelektrodeille Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Liima

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 162649 CAS-numero: 13746-66-2 EY-numero: 237-323-3 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä: Tarkistus:

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä: Tarkistus: 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi: Foamitvaahtolasi Artikkelinumero: Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Rakennusmateriaali Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 701406 100912 CAS-numero: 84-80-0 EY-numero: 201-564-2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002

Turvallisuusohjelehti 91/155/EY mukainen. Painatuspäivämäärä 04.02.2002 Tarkistettu pvm: 03.02.2002 Sivu: 1/5 1 Aine-/valmiste- ja firmanimike Tuotetiedot Artikkelinumero: 113 Valmistaja/toimittaja: Concept Chemicals & Coatings Ltd. P O Box 9, Bramhall, Stockport SK7 1JF England Tietoja antaa: Tel 00

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Sivu: 1/9 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 16

Sivu: 1/9 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 16 Sivu: 1/9 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0423-a Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 600543 Nimike: Kalibrointisarja sameusmittaukselle (erilaiset NTU-arvot) Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Artikkelinumero: Level 2 Aineen / valmisteen käyttö In-vitro laboratorioreagenssi tai komponentti Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 14.08.2015 Tarkistus: 14.08.2015

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 14.08.2015 Tarkistus: 14.08.2015 Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0529 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Pufferlösung / Buffer solution ph 4.01 Artikkelinumero: 109020 (STAPL-4/7/9) 109830 (QSC Kit) Nimike:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: FVS3 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella No further

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0239 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Rakennuskemikaali Pinnoite Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 20.04.2012 Versionumero 5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Die silicone base Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Sivu: 1/9 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 18

Sivu: 1/9 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 18 Sivu: 1/9 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0425-a Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 66402-68-4 EY-numero: 266-340-9 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 02069 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

1 AINEEN/VALMISTEEN JA YHTIÖN/YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT 2 KOOSTUMUS/TIEDOT AINEOSISTA 3 VAARALLISET OMINAISUUDET 4 ENSIAPUOHJEET

1 AINEEN/VALMISTEEN JA YHTIÖN/YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT 2 KOOSTUMUS/TIEDOT AINEOSISTA 3 VAARALLISET OMINAISUUDET 4 ENSIAPUOHJEET K ÄYTTÖTURVAL LISUUSTIEDOTE 1 AINEEN/VALMISTEEN JA YHTIÖN/YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT KAUPPANIMI Brilube 40 TUOTENUMERO 4000046 KÄYTTÖTARKOITUS Suojapinnoitus TOIMITTAJA Certex Finland Oy Juvan teollisuuskatu

Lisätiedot

Kauppanimi: Silote SF Päiväys: 02.03.2012 Edellinen päiväys: 15.09.2005

Kauppanimi: Silote SF Päiväys: 02.03.2012 Edellinen päiväys: 15.09.2005 1 (5) 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste Tunnuskoodi: 20100 Reach-rekisteröintinumero: 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Sivu: 1/10 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 19

Sivu: 1/10 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 19 Sivu: 1/10 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0551-b Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0434 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Saumausaine Valmistaja/toimittaja: Saint-Gobain

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 830 503 018 4 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: ProArt Wax Disc for Zenotec 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Sivu: 1/9 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 15

Sivu: 1/9 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 18.01.2013 Versionumero 15 Sivu: 1/9 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0551-a Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Lisäaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 531-2411, 531-2412, 531-2413, 531-2414, 531-2415 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 13.03.2012 Versionumero 1

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 13.03.2012 Versionumero 1 Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 356-4041 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 53789 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 19.05.2008 Tarkistus: 14.05.2007

Sivu: 1/5 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä 19.05.2008 Tarkistus: 14.05.2007 Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0505/16 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Rakennuskemikaali Valmistaja/toimittaja:

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT Päiväys: 12.08.2002 Edellinen päiväys: 12.03.2002 1 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 100678 CAS-numero: 3632-91-5 EINECS-numero: 222-848-2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0259 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Työtason hoitoöljy nro 108 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Työtason hoitoöljy nro 108 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Päiväys: 11.10.2010 Edellinen päiväys: Versionumero 1 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 AUTORANGE HARDWAX 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 AUTORANGE HARDWAX 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 5718080

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 140110 Nimike: ISA-liuos puolijohde-elektrodeille Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10015887, 10015888, 10015889, 10015890, 10015891, 10015970, 10015971, 10015972, 10015973,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 68476-96-0 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 62781 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/8 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 6NE9701 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0260 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Tarkistus:

Sivu: 1/6 Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Painatuspäivämäärä Tarkistus: Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0231 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Valmislaasti Valmistaja/toimittaja: Saint-Gobain

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10030938 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10026936, 10026937, 10026920, 10026921, 10040525 CAS-numero: 9004-70-0 Indeksinumero: 603-037-01-3

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote asetus (EY) 1907/2006 mukainen

Käyttöturvallisuustiedote asetus (EY) 1907/2006 mukainen 01. Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Aineen ja / tai valmisteen käyttötarkoitus : Valmistaja/toimittaja : Erikoisröntgenpakkaus Dürr-kehityslaitteille. orochemie GmbH + Co.

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 23.11.2012 Tarkistus: 22.11.2012

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 23.11.2012 Tarkistus: 22.11.2012 Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0607 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen/valmisteen

Lisätiedot

Päiväys: 15.03.2011 Edellinen päiväys: 13.03.2006

Päiväys: 15.03.2011 Edellinen päiväys: 13.03.2006 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALI-ILMOITUS Päiväys: 15.03.2011 Edellinen päiväys: 13.03.2006 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 8042-47-5 EY-numero: 232-455-8 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Puukitti Artikkelinumero: 7300, 7301, 7302, 7303, 7304 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1610721 CAS-numero: 57-50-1 EY-numero: 200-334-9 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/8 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1205-440 CAS-numero: 38640-62-9 EY-numero: 254-052-6 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: S-1020 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetiedot Aineen / valmisteen käyttö Pigmentti Korroosionestoaine Valmistaja/toimittaja: Oy ESOPE Ab puhelin: +358-09-541 9088

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: CLEARL DC Activator Artikkelinumero: 196 Rekisteröintinumero ei voida käyttää Aineen / valmisteen käyttö

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT WAK Päiväys 29.11.2004 Edellinen päiväys 4.7.1997 1/6 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

Kauppanimi: Jälkihoitoaine Päiväys: 28.11.2012 Edellinen päiväys: 02.07.2012 Asetuksen (EY) N.o 1907/2006 mukaisesti

Kauppanimi: Jälkihoitoaine Päiväys: 28.11.2012 Edellinen päiväys: 02.07.2012 Asetuksen (EY) N.o 1907/2006 mukaisesti 1 (5) 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste Tunnuskoodi: 77021 Reach-rekisteröintinumero: 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 31.05.2015 Tarkistus: 22.11.2012

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 31.05.2015 Tarkistus: 22.11.2012 Sivu: 1/8 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 358P0702 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole

Lisätiedot

Tunnuskoodi EAN 6415409200687 (1 L), 6415402815000 (5 L), 6431205001006 (10 L) EAN 6415409200694 (1 L), 6431205070507 (5 L)

Tunnuskoodi EAN 6415409200687 (1 L), 6415402815000 (5 L), 6431205001006 (10 L) EAN 6415409200694 (1 L), 6431205070507 (5 L) x KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE x KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi AITO

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 Ceresit CE 47 Epoxifuge Wand K.B weiss SDB-nro : 219460 V001.0 Viimeistelty, pvm.: 25.07.2008 Painatuspäivä: 12.04.2010 1.

Lisätiedot

2.1.3 Pitoisuus. 51/53 45 %) 67-64-1 Asetoni 40-50 % F; R11;Xi; R36;R66;R67

2.1.3 Pitoisuus. 51/53 45 %) 67-64-1 Asetoni 40-50 % F; R11;Xi; R36;R66;R67 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 1040

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO KASPERI FORTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO KASPERI FORTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Päiväys: 29.3.2010 Edellinen päiväys: 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi

Lisätiedot

13.08.2015 KIT COMPONENTS

13.08.2015 KIT COMPONENTS Bio-Rad 13.08.2015 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 61261 Article number Description Quantity Symbols 60951 Antiserum Salmonella MONOVALENT

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 91/155/EY mukainen Sivu: 1/5 * 1 Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot Kemikaalin tunnistustiedot Artikkelinumero: 358P0529/1 Aineen/valmisteen käyttötarkoitus Dispersioliima

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 100086 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: BEBF50, BEBF250 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 3622 SCHÖNOX TX 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 3622 SCHÖNOX TX 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT Päiväys 04.06.2003 Edellinen päiväys 8.6.2000 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

3.1.2 Aineosan nimi. < 0,25 % Xn, N; R20/22-41-50 propynyylibutyylikarbamaatti Säilöntäaineet: 55965-84-9 247-500-7 / 220-239-6

3.1.2 Aineosan nimi. < 0,25 % Xn, N; R20/22-41-50 propynyylibutyylikarbamaatti Säilöntäaineet: 55965-84-9 247-500-7 / 220-239-6 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 006 5432 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/8 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 6003054 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 RAKOLL GXL 4 PLUS 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 RAKOLL GXL 4 PLUS 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 6 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot X KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi: Multi

Lisätiedot

Päiväys: 30.10.2005 Edellinen päiväys: 15.01.2004

Päiväys: 30.10.2005 Edellinen päiväys: 15.01.2004 X KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE 30.10.2005 15.01.2004 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

Päiväys: 05.02.2003 Edellinen päiväys: 28.05.1999

Päiväys: 05.02.2003 Edellinen päiväys: 28.05.1999 X KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE X KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi Sikasil-C

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10021673 CAS-numero: 2646-71-1 EY-numero: 220-163-3 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 EVA-Primeri 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 EVA-Primeri 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 1615 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 01.08.2014 Versionumero 1

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Painatuspäivämäärä 01.08.2014 Versionumero 1 Sivu: 1/8 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 115000.BULK.00 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Raja-arvot: HTP(2000)=150/200 ppm (8 h/15 min) LD50=13100 mg/kg (suun kautta, rotta) TCLo=200 ppm; nenä, silmät, keuhkot ( hengittämällä, ihminen )

Raja-arvot: HTP(2000)=150/200 ppm (8 h/15 min) LD50=13100 mg/kg (suun kautta, rotta) TCLo=200 ppm; nenä, silmät, keuhkot ( hengittämällä, ihminen ) KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Päiväys: 01.01.2011 Edellinen päiväys: 10.7.2001 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Aineen tai valmisteen tunnistustiedot

Lisätiedot

1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. 2 Vaaran yksilöinti

1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot. 2 Vaaran yksilöinti Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: A3612 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: G7282 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

02631 Espoo Puhelin 09-476 500 Telefax 09-476 50 350 Y-tunnus 0202466-3

02631 Espoo Puhelin 09-476 500 Telefax 09-476 50 350 Y-tunnus 0202466-3 x KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE Päiväys: 20.04.2007 Edellinen päiväys: 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Casco Liquisole 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Casco Liquisole 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: B5050(175-675) Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot