/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NEXT LEVEL SOLAR. ENERGIAA JOKAISEN ULOTTUVILLA.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "/ Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NEXT LEVEL SOLAR. ENERGIAA JOKAISEN ULOTTUVILLA."

Transkriptio

1 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging NEXT LEVEL SOLAR. ENERGIAA JOKAISEN ULOTTUVILLA.

2 / 2 LAATUA JA INNOVAATIOITA PERINTEIKKÄÄLTÄ PERHEYRITYKSELTÄ Innostunut suhtautuminen uusiin tekniikoihin, perinpohjaiseen tutkimukseen ja mullistaviin ratkaisuihin: Froniuksen kulmakiviä jo vuodesta 1945 lähtien. Teknologiajohtajana Fronius tutkii, kehittää ja toteuttaa hitsaus-, aurinkosähkö- ja akunlataustekniikan hallintaan ja ohjaukseen innovatiivisia menetelmiä. Vuodesta 1992 lähtien Fronius on toiminut uusiutuvan energian, erityisesti aurinkosähkön, parissa. Liiketoimintayksikkö aloitti aurinkosähkösovellusten edelläkävijänä ja invertterivalmistajana. Nyt tarjolla on laaja valikoima tuotteita ja ratkaisuja uusiutuvan energian tuottamiseen, varastoimiseen, jakamiseen ja kuluttamiseen. FRONIUS: SUUNNANÄYTTÄJÄ JO YLI 70 VUOTTA. TUOTANTOLAITOKSEMME SIJAITSEVAT SATTLEDTISSA, ITÄVALLASSA. HUOLTO Tiiviit kumppanuudet ja ensiluokkainen huoltostrategia ovat tärkein prioriteettimme. Fronius Service Partner -ohjelma tarjoaa asentajille markkinoiden nopeimman huollon. LAATU Vuosikymmenien kokemuksemme heijastuu tiukkoihin laatustandardeihimme kehitysvaiheesta tuotantoon ja aina tuotteidemme huoltoon saakka.

3 / 3 Miksi 24 tuntia aurinkoa? Jaa kannanottosi osoitteessa VISIO, JOKA KANNUSTAA MEITÄ 24 HOURS OF SUN KÄYTTÖVARMUUS Energialähteestä riippumatta luotettavan energiansyötön täytyy tarjota sähköä käyttöön aina, kun sitä tarvitaan. Froniuksen tavoitteena on tarjota jatkuvasti laatua, tukea ja valvontaa, jota se edellyttää. Uskomme tulevaisuuteen, jossa maailmanlaajuinen energiantarve voidaan kattaa uusiutuvilla energialähteillä 100-prosenttisesti. Avaimena ovat tekniikat ja ratkaisut, jotka vaihe vaiheelta tuottavat ja varastoivat uusiutuvaa energiaa entistä tehokkaammin sekä joiden avulla uusiutuvaa energiaa voi jakaa ja kuluttaa älykkäämmin ja kustannustehokkaammin. Työskentelemme päivittäin edistääksemme siirtymistä tulevaisuudessa 100 prosenttisesti uusiutuvan energian käyttöön tekniikkamme ja energiaratkaisujemme avulla.

4 / 4 ENERGIAN INTEGROINTI AVAIN 24 HOURS OF SUN Energiajärjestelmien muutos kaikkien fossiilisten polttoaineiden korvaaminen uusiutuvilla energianlähteillä ei vain sähköntuotannossa, vaan myös lämmityksessä ja liikkumisessa. 24 tuntia aurinkoa tarkoittaa kaikkien energiasektoreiden sähköistämistä sekä niiden varustamista 100-prosenttisesti uusiutuvalla energialla, kuten esimerkiksi aurinkosähköllä. Froniuksen aurinkosähkö-, varastointi-, lämmitys- ja sähköisen liikkumisen ratkaisujen avulla kaikilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus 100-prosenttisesti uusiutuvaan energiaan. SÄHKÖINEN LIIKKUMINEN Fronius-energiaratkaisut on testattu ja hyväksytty käytettäväksi erilaisissa sähköisen liikkumisen tuotteissa.

5 / 5 Fronius Ohmpilot mahdollistaa ylimääräisen aurinkoenergian käyttämisen lämmitykseen. Siten päälämmitysjärjestelmää säästetään kesäkuukausien aikana. Järjestelmän käyttöikä pitenee 20 % ja enemmänkin. FRONIUS OHMPILOT LÄMMÖNLÄHTEIDEN ÄLYKÄSTÄ, PORTAATONTA SÄÄTÄMISTÄ Fronius Ohmpilot on kulutuksen säädin, joka käyttää ylimääräistä aurinkosähköenergiaa veden lämmitykseen. Portaaton säätö 0 9 kw:n välillä mahdollistaa ylimääräisen aurinkosähköenergian tehokkaan hyödyntämisen ja sen välittämisen kotitalouden asukkaiden käyttöön. Fronius Ohmpilot -laitetta käytetään erityisesti lämminvesivaraajien ja lämpimän veden varastointitankkien lämpövastusten älykkääseen ohjaukseen. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi infrapunalämmitys ja pyyhekuivain. Lopputulos: Omakulutuksen maksimointi, kotitalouden CO2-päästöjen väheneminen ja rakennuksen oman lämmitysjärjestelmän säästäminen kesäkuukausina. TEKNISET TIEDOT Taajuus (tulo) Maks. ottovirta (Iac max) Ottojännite Maks. antoteho AC-antovirta (Iac nom) Antojännite Taajuus (lähtö) FRONIUS OHMPILOT 50,0 Hz 1x16 A / 3x16 A 230 V / 400 V 3 kw / 9 kw (kumpikin portaattomasti säädettävä) 1x13 A / 3x13 A 230 V / 400 V 50,0 Hz

6 / 6 FRONIUS SNAPINVERTER Fronius SnapINverter -invertterit vakuuttavat yhtenäisellä, älykkäällä rakenteellaan ja parhaalla mahdollisella joustavuudellaan. Sen lisäksi aurinkosähköjärjestelmien asentajat ja käyttäjät hyötyvät yksinkertaisesta ja turvallisesta asennuksesta, helppokäyttöisyydestä sekä nopeasta ja mutkattomasta huollosta. Vapaiden korttipaikkojen ja avointen liitäntöjen ansiosta Fronius SnapINverter on varustettu myös tulevien aurinkosähköjärjestelmien vaatimuksia varten. Nimellistehoalue 1,5 27,0 kw takaa kaikenkokoisille järjestelmille juuri oikean Fronius-invertterin. Saatavissa Fronius Smart Meter -mittarin kanssa. TEKNISET TIEDOT FRONIUS GALVO FRONIUS PRIMO FRONIUS SYMO kw 1-vaiheinen / 3-vaiheinen 1-vaiheinen 230 V 1-vaiheinen 230 V 3-vaiheinen 230 / 400 V Teholuokat 1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 3,1 kw 3 / 3,5 / 3,6 / 4 / 4,6 / 5 / 6 / 8,2 kw 3 / 3,7 / 4,5 / 5 / 6 / 7 / 8,2 kw MPP-Tracker Suojausluokka IP 65 IP 65 IP 65 Mitat 645 x 431 x 204 mm 645 x 431 x 204 mm 645 x 431 x 204 mm Paino 16,4 kg (1,5 / 2 kw) / 16,8 kg (2,5 / 3 / 3,1 kw) 21.5 kg 19.9 kg Superfl ex-design / Dynamic Peak Manager Ei Kyllä Kyllä FRONIUS SNAPINVERTER -LAITTEEN OMINAISUUDET SnapINverter-tekniikka / Yksinkertainen asennusjärjestelmä ja käyttöönotto. / Erilliset liitäntä- ja teho-osa-alueet. / Innovatiivinen saranoiden varassa kääntyvä rakenne tekee asennuksesta ja huollosta erittäin käyttäjäystävällistä. Integroitu dataliikenne / Täysin integroitu tiedonkeruu, WLAN, Ethernet, energianhallinta, verkkopalvelin ja useita liitäntöjä täysin integroituna. / Kytkentä kolmannen osapuolen komponentteihin Modbus TCP SunSpec-, Modbus RTU SunSpec- tai Fronius Solar API (JSON) -liitäntöjen kautta. Smart Grid Ready / Laitteiden sisäänrakennetut älykkäät ohjaustoiminnot loistehon ja pätötehon optimaalista verkkoonsyöttöä varten. / Mahdollistavat varman verkkokäytön myös silloin, kun aurinkosähköjärjestelmiä on tiheässä.

7 / 7 FRONIUS SYMO kw FRONIUS ECO 3-vaiheinen 230 / 400 V 3-vaiheinen 230 / 400 V 10 / 12,5 / 15 / 17,5 / 20 kw 25 / 27 kw 2 1 IP 66 IP x 510 x 225 mm 725 x 510 x 225 mm 34,8 kg (10 / 12,5 kw) / 43,4 kg (15 / 17,5 / 20 kw) 35,7 kg TEKNISET TIEDOT Lisävarusteet Verkkoliitäntä Virranmittaus Mitat Kommunikointi FRONIUS SMART METER 63A-1 / 63A-3 / 50kA-3 1-vaiheinen tai 3-vaiheinen Suoraan tai virtamuuntajan kautta 89 x 35 x 66 mm / 89 x 71 x 66 mm Modbus RTU Kyllä Ei 100 Nollatason verkkoonsyöttö / Rajoittaa tehon verkonhaltijan sallimaan verkkoonsyötön maksimitasoon. / Tarvitaan vain yksi Fronius Smart Meter. 0 W N S E Superflex Design / Kaksi MPP Tracker -laitetta yhdessä järjestelmän korkean jännitteen ja laajan DC-ottjoännitealueen kanssa; jokaisella DC tulolla on oma MPP tracker. / SnapINverter-laite mahdollistaa erilaiset katon suuntaukset, yhden tai kahden ketjun varjostukset tai myös jäljellä olevien aurinkopaneelien käytön. Dynamic Peak Manager / Uudentyyppinen MPP-seuranta-algoritmi. / Tarkistaa koko ominaiskäyrän automaattisesti säännollisin väliajoin ja löytää myös osittaisten varjostusten yhteydessä globaalin maksimitehopisteen Global Maximum Power Point, (GMPP).

8 / 8 FRONIUS-VARASTOINTISOVELLUKSET TIE MAKSIMAALISEEN RIIPPUMATTOMUUTEEN Fronius-varastointisovellukset tarjoavat jokaiseen tilanteeseen sopivan ratkaisun varastointisovelluksen tulevan käytön perustaksi tai kun omakulutus halutaan jo maksimoida Fronius Energy Package -paketin, Fronius Solar Battery -akun ja Fronius Ohmpilotin kanssa. YHTEENSOPIVA DC-KYTKETTYJEN AKKUJEN KANSSA Fronius Symo Hybrid voidaan yhdistää LG Chem RESU -akkujen kanssa tai pian myös BYD Battery Box -akkujen kanssa. Yhdessä ne tarjoavat edullisen varastointiratkaisun laatu- ja hintatietoisille järjestelmien omistajille. FRONIUS SYMO HYBRID YHDESSÄ FRONIUS SMART METERIN JA SOLAR.WEBIN KANSSA Symo Hybrid on jokaisen Fronius-varastointiratkaisun sydämessä. Yhdessä Smart Meter -mittarin ja Fronius Solar.web -valvontatyökalun kanssa se tarjoaa yleiskuvan omasta virrankulutuksesta ja toimii myös perustana tulevia varastointipäivityksiä varten.

9 / 9 FRONIUS ENERGY PACKAGE JA FRONIUS OHMPILOT Täydellinen järjestelmä yhdestä paikasta maksimoi omakulutuksen 100-prosenttisesti ja mahdollistaa maksimaalisen riippumattomuuden. MAKSIMAALISTA RIIPPUMATTOMUUTTA FRONIUS ENERGY PACKAGE Varateholähdetoiminnolla varustettu varastointiratkaisu on taattua Fronius laatua sekä tuotteiden että tuen osalta. YHTEENSOPIVA AKUSTOJEN KANSSA Fronius Primo yhdessä Solarwatt-akun kanssa on tallennusratkaisu yksivaiheisille markkinoille. FRONIUS-LÄMMITYSRATKAISU Fronius Ohmpilot maksimoi vedenlämmityksen avulla omakulutuksen ja on samalla yksinkertaisin Froniusvarastointiratkaisu.

10 / 10 FRONIUS MICROGRID-RATKAISU Syrjäseutujen mikroverkkoja käytetään usein invertterilatureiden eli akuilla varustettujen inverttereiden kanssa. Fronius-inverttereillä varustettuja aurinkosähköjärjestelmiä voi integroida helposti kyseisiin mikroverkkoihin. Siksi Fronius-inverttereissä on erityinen MicroGrid-asetus mikroverkon vakaan käytön takaavien erilaisten toimintojen kanssa. Kaikki toiminnot aurinkosähköjärjestelmän ja invertterilaturin optimaalista yhteistoimintaa varten on ennakkoon määritetty MicroGrid-asetuksissa PV Aurinkosähkögeneraattori Generator 2 Fronius-invertteri inverter 3 Battery Akku 4 Inverter-Charger Invertterilaturi 5 Backup Varageneraattori Generator 6 Load Kuorma / MicroGrid System with PV FRONIUS PV-GENSET EASY Fronius PV-Genset Easy -ratkaisun avulla aurinkosähköjärjestelmiä voidaan integroida helposti ja nopeasti olemassa oleviin dieseljärjestelmiin. Ratkaisu on optimoitu pienjännitesovelluksiin yhden dieselgeneraattorin kanssa. Kun tarvitaan ratkaisuja, jotka on optimoitu useammalle kuin yhdelle dieselgeneraattorille, ota yhteyttä Fronius-yhteyshenkilöön.

11 / 11 Fronius-invertteri tuottaa mikroverkkoon niin paljon aurinkosähköenergiaa kuin mahdollista. Jos kuormitus on mahdollista aurinkosähkön tuottokapasiteettia alhaisempi ja akut ovat täynnä (tai invertterilaturin latausteho on liian alhainen), tarvitaan automaattista aurinkosähkön tehon alentamista. FRONIUS-TAKUUT Fronius-verkkoinvertterien ja Fronius-varastointiyksiköiden vakiotakuuaika on kaksi vuotta. Kun rekisteröit Fronius-tuotteesi, tarjoamme maksutta yhden houkuttelevista yksilöllisen takuun pidennysmalleistamme.* / TUOTTEEN REKISTERÖINTI FRONIUS SOLAR.WEB -PORTAALISSA / MAKSUTTOMAN TAKUUMALLIN VALINTA Fronius tarjoaa täydellisen, yksilöllisen takuuratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Takuun pidennyksiä voi hankkia jopa 20 vuoteen saakka. 03 / TAKUUN PIDENNYSTEN HANKINTA TUO LISÄVARMUUTTA * Voimassa vain tietyillä alueilla, lisätietoja on osoitteessa

12 / 12 FRONIUS ENERGY PROFILING Fronius Energy Profiling mahdollistaa perustellut energiankäyttöanalyysit ja tietoihin perustuvan yksilöllisen asiakasneuvonnan. Sen avulla asentaja voi tarjota asiakkaalle räätälöityjä ja järkeviä ratkaisuja. Tehokas Energy Profiling -palvelu edellyttää aurinkosähköjärjestelmän ja akkujen lisäksi myös pääkuormien rekisteröintiä Solar.web-portaalissa. Jopa neljä Fronius Smart Meter -mittaria tuottavat tärkeimmät kulutustiedot ja yhdessä Solar.webportaalin kanssa muodostavat analyysien perustan.

13 / 13 Fronius Solar.web -portaalin ansiosta energiajärjestelmien valvonta ja analysointi on yksinkertaista ja vaivatonta. SOLAR.WEB -PORTAALIN EDUT / Energy Profiling -toiminnot / Järjestelmätietojen esitys / Selkeät visualisoinnit ja sovellukset / Automaattiset virheilmoitukset / Pääsy etäohjelmistopäivityksiin ja ohjelmistokohtaisiin tuoteparannuksiin / Laitekannan hallinta asentajaa varten FRONIUS SOLAR.WEB ENEMMÄN KUIN VALVONTATYÖKALU Aiemmin Fronius Solar.web oli aurinkosähköjärjestelmien valvontaja visualisointityökalu. Nyt alusta on ennen kaikkea analyysityökalu. Energy Profiling -toimintojen avulla Solar.webistä muodostuu loppuasiakkaalle entistä enemmän energiavirtojen ohjauskeskus ja asentajalle tietopohjaisen ja yksilöllisen asiakasneuvonnan perusta.

14 / 14 ERINOMAINEN PALVELU JA TUKI Myynninjälkeinen asiakaspalvelumme toimii maailmanlaajuisesti mittapuuna toimialallamme, koska sen painopiste on palvelun ja tuen laadussa. FRONIUS-ASENTAJA / Menestyksekkään kumppanuuden vahva perusta. / Fronius-asentajat voivat vaihtaa huollon yhteydessä koko invertterin. FRONIUS SERVICE PARTNER -OHJELMA / Teknistä tietotaitoa suoraan valmistajalta: tutustu koulutuksiimme. / Markkinoiden nopein huolto: piirilevyn vaihtokonsepti. / Paras tuki (Fronius SOS, teknisen tukipalvelun asiantuntijat). / Ainutlaatuisia etuja, kuten markkinointi- ja myyntityökaluja sekä säännöllisiä tapahtumia. VIELÄ LÄHEMMÄS FRONIUS FSP PLUS -OHJELMALLA / Yhdessä saavutamme tavoitteemme; kattavan ja korkealaatuisen huollon. / Palvella Fronius-asiakkaita, joilla ei ole saatavilla huoltoyritystä. / Hyötyä vahvan huolto- ja tukikumppanuuden eduista. SOS.FRONIUS.COM FRONIUS SOS - SOLAR ONLINE SUPPORT / Online-alusta nopeaa ja mutkatonta vianetsintää varten. / Vain yksi kannettava tietokone tai älylaite sekä invertterin sarjanumero riittävät. / Käytettävissä 24 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa.

15 / 15 YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ: T FRONIUS ENERGY PACKAGE Fronius Symo Hybrid S 4,210,070 Fronius Symo Hybrid S 4,210,071 Fronius Symo Hybrid S 4,210,072 Fronius Solar Battery 4.5 4,220,110 Fronius Solar Battery 6.0 4,220,111 Fronius Solar Battery 7.5 4,220,112 Fronius Solar Battery 9.0 4,220,113 Fronius Solar Battery ,220,114 Fronius Solar Battery ,220,115 Fronius Smart Meter 50kA-3 43,0001,1478 Fronius Smart Meter 63A-3 43,0001,1473 FRONIUS ECO Fronius Eco ,210,056,040 Fronius Eco ,210,057,040 Tarvikkeet DC Connector Kit kva 4,251,015 DC Connector Kit 35 4,251,029 Option DC SPD Typ S 4,251,024 Option DC SPD Typ M 4,251,025 Option DC SPD Typ 2 - S 4,251,019 Option 1 DC-plug +-pair MC4 4,251,021 Option fuses 6x15A DC+ 4,251,022 Option 6x bolts DC+ 4,251,023 FRONIUS OHMPILOT Fronius Ohmpilot ,240,160 FRONIUS PV-GENSET SOLUTION Fronius PV System Controller 43,0001,1471 Fronius Genset mittauslaajennus 43,0001,1472 Fronius current sensors 3-ph ( kva 3-ph) 43,0010,0407 Fronius current sensors 1-ph (150 1,000 kva 3-ph) 43,0010,0323 Fronius current sensors 1-ph (500 1,400 kva 3-ph) 43,0010,0322 FRONIUS PRIMO Fronius Primo ,210,069 Fronius Primo ,210,068 Fronius Primo ,210,067 Fronius Primo ,210,066 Fronius Primo ,210,065 Fronius Primo ,210,063 Fronius Primo AUS 4,210,663 Fronius Primo ,210,062 Fronius Primo ,210,060 FRONIUS GALVO Fronius Galvo ,200,011 Fronius Galvo ,200,012 Fronius Galvo ,200,013 Fronius Galvo ,200,014 Fronius Galvo ,200,015 FRONIUS POWER PACKAGE Fronius AC Combiner, vasen 4,240,149 Fronius AC Combiner, oikea 4,240,150 FRONIUS SYMO Fronius Symo S 4,210,030 Fronius Symo S 4,210,031 Fronius Symo S 4,210,032 Fronius Symo M 4,210,036 Fronius Symo M 4,210,038 Fronius Symo M 4,210,033 Fronius Symo M 4,210,034 Fronius Symo M 4,210,040 Fronius Symo M 4,210,041 Fronius Symo M 4,210,039 Fronius Symo M 4,210,050 Fronius Symo M 4,210,051 Fronius Symo M 4,210,052 Fronius Symo M 4,210,053 Fronius Symo M 4,210,054 Tarvikkeet DC Connector Kit kva 4,251,015 DC Connector Kit 35 4,251,029 Option DC SPD Typ S 4,251,024 Option DC SPD Typ M 4,251,025 Option DC SPD Typ 2 - S 4,251,019 Option DC SPD Typ 2 - M 4,251,020 Option 1 DC-plug +-pair MC4 4,251,021 FRONIUS SYSTEM MONITORING Fronius Datamanager Box 2.0 4,240,125 Fronius Sensor Card 4,240,004 Fronius Sensor Card retrofit 4,240,004,Z Fronius Sensor Box 4,240,104 Fronius Update Package 4,240,019 Grid and system protection 43,0008,0188 Fronius Smart Meter 50kA-3 43,0001,1478 Fronius Smart Meter 63A-3 43,0001,1473 Fronius Smart Meter 63A-1 43,0001,1477 Anturit Ympäristön lämpötila-anturi 43,0001,1188 Aurinkopaneelin lämpötila-anturi 43,0001,1190 Tulosäteilyanturi 43,0001,1189 Tuulianturi 42,0411,0027 FRONIUS CHECKBOX 500V HUOLLOT Fronius Checkbox 500V 4,240,155 Commissioning support 42,005,013 PV System Design 42,008,006

16 FRONIUS MAAILMANLAAJUISESTI Yli 12 GW toimitettua invertteritehoa, yli myytyä invertteriä ja ratkaisua, joiden avulla aurinkoenergia nostetaan seuraavalle tasolle Fronius, maailmanlaajuinen aurinkosähköjärjestelmäkumppanisi. / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging KOLME LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÄ, YKSI INTOHIMO: EDISTYKSELLINEN TEKNIIKKA. Vuonna 1945 yhden miehen hankkeena alkanut yritys toimii nykyisin hitsaus-, aurinkosähkö- ja akunlataustekniikan etulinjassa. Nyt meitä on noin työntekijää ympäri maailmaa, ja tuotekehityksen myönnettyä patenttia ovat selkeä osoitus yrityksemme innovatiivisesta hengestä. Kestävä kehitys tarkoittaa meille ympäristöön liittyvien ja yhteiskunnallisten näkökulmien tasavertaisuutta taloudellisten tekijöiden kanssa. Sitoumuksemme ei kuitenkaan ole koskaan muuttunut: olla innovaatiojohtaja. Lisätietoja kaikista Fronius-tuotteista sekä maailmanlaajuisista myyntikumppaneista ja edustajista on osoitteessa v08 Feb 2018 FI as17 Teksti ja kuvat ovat painoteknisen tason mukaisia. Oikeus muutoksiin pidätetään. Kaikki tiedot annetaan huolellisesta käsittelystä huolimatta ilman takuita - vastuuvapautus. Tekijänoikeus 2011 Fronius. Kaikki oikeudet pidätetään. Fronius India Private Limited GAT no 312, Nanekarwadi Chakan, Taluka - Khed District Pune India pv-sales-india@fronius.com Fronius Australia Pty Ltd Lambeck Drive Tullamarine VIC 3043 Australia pv-sales-australia@fronius.com Fronius UK Limited Maidstone Road, Kingston Milton Keynes, MK10 0BD United Kingdom pv-sales-uk@fronius.com Fronius International GmbH Froniusplatz Wels Austria pv-sales@fronius.com FI v01 Oct 2018

AURINKOSÄHKÖRATKAISUJA, JOIHIN VOIT LUOTTAA. TULEVIIN AURINGONNOUSUIHIN VUOSIKYMMENIEN AJAKSI. / Fronius-tuotteet 2016/17

AURINKOSÄHKÖRATKAISUJA, JOIHIN VOIT LUOTTAA. TULEVIIN AURINGONNOUSUIHIN VUOSIKYMMENIEN AJAKSI. / Fronius-tuotteet 2016/17 Perfect Welding Solar Energy Perfect Charging AURINKOSÄHKÖRATKAISUJA, JOIHIN VOIT LUOTTAA. TULEVIIN AURINGONNOUSUIHIN VUOSIKYMMENIEN AJAKSI. Fronius-tuotteet 201617 Fronius: tiennäyttäjä jo yli 70 vuoden

Lisätiedot

SUN SUUNNITELTU JA VALMISTETTU EUROOPASSA. LAATUA, LUOTETTAVUUTTA JA INNOVAATIOTA VAALIVA ITÄVALTALAINEN PERHEYRITYS. 24HRS

SUN SUUNNITELTU JA VALMISTETTU EUROOPASSA. LAATUA, LUOTETTAVUUTTA JA INNOVAATIOTA VAALIVA ITÄVALTALAINEN PERHEYRITYS. 24HRS / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging 24HRS SUN SUUNNITELTU JA VALMISTETTU EUROOPASSA. LAATUA, LUOTETTAVUUTTA JA INNOVAATIOTA VAALIVA ITÄVALTALAINEN PERHEYRITYS. / Fronius-tuotteet 2017 Fronius:

Lisätiedot

skijännitekojeistot ENERGIAA AURINGOSTA ium Voltage Power Distribution Equipment

skijännitekojeistot ENERGIAA AURINGOSTA ium Voltage Power Distribution Equipment skijännitekojeistot ENERGIAA AURINGOSTA ium Voltage Power Distribution Equipment Ekologinen ja edullinen aurinkosähkö Aurinkosähkö on uusiutuva ja saasteeton energiamuoto, jota on saatavilla kaikkialla

Lisätiedot

Symo Hybrid S Symo Hybrid S Symo Hybrid S. 3,0 kw 4,0 kw 5,0 kw Teho. Kaksisuuntainen sähkömittari kulutuksen seurantaan

Symo Hybrid S Symo Hybrid S Symo Hybrid S. 3,0 kw 4,0 kw 5,0 kw Teho. Kaksisuuntainen sähkömittari kulutuksen seurantaan ENERGIAA AURINGOSTA Satmatic Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. 1988 perustettu yritys on toimittanut aurinkosähköjärjestelmiä kaikissa kokoluokissa jo vuodesta

Lisätiedot

SATMATIC. Solarfield. Satmatic Oy on Suomen johtava muuntamotoimittaja. Vaativan teollisuustason sähköja automaatiokeskusvalmistus

SATMATIC. Solarfield. Satmatic Oy on Suomen johtava muuntamotoimittaja. Vaativan teollisuustason sähköja automaatiokeskusvalmistus ENERGIAA AURINGOSTA SATMATIC Satmatic Oy on yksi Suomen johtavista sähkö- ja automaatiotekniikan rakentajista. 1988 perustettu yritys on toimittanut aurinkosähköjärjestelmiä kaikissa kokoluokissa jo vuodesta

Lisätiedot

Kattoelementit maatalous. Kattoelementit teollisuus. Huolto ja palvelu

Kattoelementit maatalous. Kattoelementit teollisuus. Huolto ja palvelu Kattoelementit maatalous Kattoelementit teollisuus Huolto ja palvelu Aurinkovoimala maatalouteen ProAgria Kannus 4.4.2018 Erkki Lassila Koulutie 142-69700 Veteli - Finland Puh. +358 207 969 410 myynti@termater.fi

Lisätiedot

Kannattava aurinkosähköinvestointi

Kannattava aurinkosähköinvestointi Kannattava aurinkosähköinvestointi -aurinkosähköjärjestelmästä yleisesti -mitoittamisesta kannattavuuden kannalta -aurinkoenergia kilpailukyvystä Mikko Nurhonen, ProAgria Etelä-Savo p. 043-824 9498 senttiä

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille

Standalone UPS system. PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Standalone UPS system PowerValue 11/31 T 10 20 kva 1-vaiheinen UPS kriittisille kuormille Energiatehokas UPS skaalattavalla varakäyntiajalla Kriittisten laitteiden ja järjestelmien, kuten esim. talo- ja

Lisätiedot

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo.

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. Kaikki yhdeltä toimittajalta!! KYSY ILMAINEN MITOITUSSUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO.

Lisätiedot

KOKEMUKSIA JA ESIMERKKEJÄ AURINKOSÄHKÖASENNUKSISTA

KOKEMUKSIA JA ESIMERKKEJÄ AURINKOSÄHKÖASENNUKSISTA KOKEMUKSIA JA ESIMERKKEJÄ AURINKOSÄHKÖASENNUKSISTA WWW.FINNWIND.FI omakotitalot maatilat yritykset OFFGRID Kuvat: Finnwind Oy HAJAUTETUN ENERGIANTUOTANNON ASIANTUNTIJA - VUODESTA 1993 FINNWIND.FI AURINKOSÄHKÖ

Lisätiedot

FFEKTA. ower Supplies. Aurinkosähköinvertteri AX -sarja EFFEKTA. 1-5 kva Hybridi-invertteri

FFEKTA. ower Supplies. Aurinkosähköinvertteri AX -sarja EFFEKTA. 1-5 kva Hybridi-invertteri FFEKTA Aurinkosähköinvertteri AX -sarja EFFEKTA Power Supplies - 5 kva Hybridi-invertteri UUTUUS ower Supplies - PV invertteri - -portainen PV -akkulaturi - UPS - Siniaaltoinvertteri laturilla - -vaihevalmius

Lisätiedot

Maks. takaisinsyöttövirta 4) 32 A (RMS) 5) Lähtötiedot Nimellislähtöteho (P nom ) W 3700 W 4500 W Maks. lähtöteho W 3700 W 4500 W

Maks. takaisinsyöttövirta 4) 32 A (RMS) 5) Lähtötiedot Nimellislähtöteho (P nom ) W 3700 W 4500 W Maks. lähtöteho W 3700 W 4500 W Tekniset tiedot Fronius Symo 3.0-3-S 3.7-3-S 4.5-3-S Maksimitehopisteen jännitealue 200 800 V DC 250 800 V DC 300 800 V DC Maks. tulovirta 16,0 A 24,0 A PV ) Maks. takaisinsyöttövirta 4) 32 A (RMS) 5)

Lisätiedot

Tutustu uuden Litium Energiapakettimme etuihin. nibim19015_flair_lep_8sflyer_fi_psov3_3bs.indd 1

Tutustu uuden Litium Energiapakettimme etuihin. nibim19015_flair_lep_8sflyer_fi_psov3_3bs.indd 1 Tutustu uuden Litium Energiapakettimme etuihin. nibim19015_flair_lep_8sflyer_fi_psov3_3bs.indd 1 Yleistä 01 Täydellinen rentoutuminen Jopa 9 päivän riippumattomuus*. Mahdollista vain Niesmann+Bischoffilla.

Lisätiedot

Aurinkolämpöjärjestelmät THE FUTURE OF ENERGY. www.sonnenkraft.com

Aurinkolämpöjärjestelmät THE FUTURE OF ENERGY. www.sonnenkraft.com Aurinkolämpöjärjestelmät THE FUTURE OF ENERGY www.sonnenkraft.com w w w. s o n n e n k r a f t. c o m COMPACT aurinkolämpöjärjestelmät IHANTEELLINEN ALOITUSPAKETTI KÄYTTÖVEDEN LÄMMITTÄMISEEN COMPACT aurinkolämpöjärjestelmä

Lisätiedot

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES Poveria biomassasta -hanke Antti Niemi

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES Poveria biomassasta -hanke Antti Niemi 27.9.2017 Antti Niemi Tavoitteena edistää uusiutuvan energian käyttöä P-Karjalassa Toteutusaika 1.1.2016-30.6.2018 Toteuttajat: PIKES Oy, Suomen Metsäkeskus, Karelia AMK ja KETI Oy Palvelut yrityksille

Lisätiedot

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset.

Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. UUSIUTUVAT ENERGIAT ILMANVAIHTOYKSIKÖT Parempi sisäilman laatu. Pienemmät kustannukset. Edistyksellinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtokone varmistaa hyvän sisäilman ja tuntuvat energiansäästöt.

Lisätiedot

Mikrotuotannon kytkeminen valtakunnanverkkoon

Mikrotuotannon kytkeminen valtakunnanverkkoon Mikrotuotannon kytkeminen valtakunnanverkkoon Jukka Rajala 28.01.2016 Sisältö Elenia lyhyesti Mikrotuotantojärjestelmän mitoitus ja verkkoonliittäminen Elenia tänään Palvelumme perustana on, että arki

Lisätiedot

ABB Oy Domestic Sales 20.10.2015 Harri Liukku Aurinkosähköjärjestelmät Kytkennät

ABB Oy Domestic Sales 20.10.2015 Harri Liukku Aurinkosähköjärjestelmät Kytkennät ABB Oy Domestic Sales 20.10.2015 Harri Liukku Aurinkosähköjärjestelmät Kytkennät ABB Group ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä. Potentiaalisina kasvualueina uusiutuva energia ja liikenteen

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

Naps Systems Group. Aurinko, ehtymätön energialähde. Jukka Nieminen Naps Systems Oy

Naps Systems Group. Aurinko, ehtymätön energialähde. Jukka Nieminen Naps Systems Oy Aurinko, ehtymätön energialähde Jukka Nieminen Naps Systems Oy Aurinko energianlähteenä Maapallolle tuleva säteilyteho 170 000 TW! Teho on noin 20.000 kertaa koko maapallon teollisuuden ja lämmityksen

Lisätiedot

Verkkodatalehti. i200-m0413 Lock i200 Lock TURVALUKOT

Verkkodatalehti. i200-m0413 Lock i200 Lock TURVALUKOT Verkkodatalehti i200-m03 Lock i200 Lock A B C D E F Ohjainosa ei sisälly toimitukseen Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero i200-m03 Lock 6025115 Ohjainosa on tilattava erikseen. Katso yksityiskohdat kohdasta

Lisätiedot

Ekocoil. Nestejäähdyttimet & Lauhduttimet

Ekocoil. Nestejäähdyttimet & Lauhduttimet Ekocoil Nestejäähdyttimet & Lauhduttimet Täydellisesti optimoitu Kokemus Asiantuntemus Optimointi Ekocoililla on useiden vuosikymmenten kokemus nestejäähdyttimien ja lauhduttimien suunnitelusta sekä valmistuksesta.

Lisätiedot

Aurinkopaneelit omalle katollesi. Löydä oma paikkasi auringon alta

Aurinkopaneelit omalle katollesi. Löydä oma paikkasi auringon alta Aurinkopaneelit omalle katollesi Löydä oma paikkasi auringon alta Katos vaan aurinko paistaa Tee katostasi aurinkovoimala Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on uusiutuvaa, ilmaista ja puhdasta energiaa.

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

Miksi Vaillant? Koska. on lämpöä tulevaisuudessa. Koska tarjoamme ympäristöystävällistä teknologiaa jopa 10 vuoden takuulla.

Miksi Vaillant? Koska. on lämpöä tulevaisuudessa. Koska tarjoamme ympäristöystävällistä teknologiaa jopa 10 vuoden takuulla. Maalämpöjärjestelmät 17 k Miksi Vaillant? Koska tarjoae ympäristöystävällistä teknologiaa jopa vuoden takuulla. geotherm plus geotherm exclusiv geotherm Koska on lämpöä tulevaisuudessa. Lämpöjärjestelmät

Lisätiedot

Verkkodatalehti. i14-m0303 Lock i14 Lock TURVALUKOT

Verkkodatalehti. i14-m0303 Lock i14 Lock TURVALUKOT Verkkodatalehti i14-m33 Lock i14 Lock i14-m33 Lock i14 Lock A B C D E F Ohjainosa ei sisälly toimitukseen Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero i14-m33 Lock 62562 Ohjainosa on tilattava erikseen. Katso yksityiskohdat

Lisätiedot

Kaukoluettavine mittareineen Talouslaskelmat kustannuksineen ja tuottoineen on osattava laskea tarkasti

Kaukoluettavine mittareineen Talouslaskelmat kustannuksineen ja tuottoineen on osattava laskea tarkasti Tornio 24.5.2012 Tuulivoimala on vaativa hanke Esim. viljelijän on visioitava oman tilansa kehitysnäkymät ja sähkötehon tarpeet Voimalan rakentaminen, perustuksen valu ja lujuuslaskelmat ovat osaavien

Lisätiedot

Verkkodatalehti WS/WE45-P250 W45 VALOKENNOT

Verkkodatalehti WS/WE45-P250 W45 VALOKENNOT Verkkodatalehti WS/WE5-P250 W5 B C D E F H I J K L M N O P R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Tilaustiedot nturin toimintaperiaate/tunnistusperiaate Mitat (l x k x s) Kotelon

Lisätiedot

TURVALUKOT. Verkkodatalehti

TURVALUKOT. Verkkodatalehti Verkkodatalehti A B C D E F Ohjainosa ei sisälly toimitukseen Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero i200-m03 Lock 6025115 Ohjainosa on tilattava erikseen. Katso yksityiskohdat kohdasta Lisätarvikkeet. Muita

Lisätiedot

Älykkäät sähköverkot puuttuuko vielä jotakin? Jukka Tuukkanen. Joulukuu 2010. Siemens Osakeyhtiö

Älykkäät sähköverkot puuttuuko vielä jotakin? Jukka Tuukkanen. Joulukuu 2010. Siemens Osakeyhtiö Älykkäät sähköverkot puuttuuko vielä jotakin? Jukka Tuukkanen Smart grid mahdollistaa tulevaisuuden vision toteutumisen Strateginen suunnittelu Mistä aloittaa? Mihin investoida? Mitä teknologioita valita?

Lisätiedot

Basic, comfort, superior

Basic, comfort, superior Basic, comfort, superior Basic ja Comfort Onnline-säätimet Onnline-oviverhokojeita ohjataan moderneilla AirGENIO-säätimillä, joilla ilmaverhon suorituskyky saadaan sovitettua kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

Smart Generation Solutions

Smart Generation Solutions Jukka Tuukkanen, myyntijohtaja, Siemens Osakeyhtiö Smart Generation Solutions Sivu 1 Miksi älykkäiden tuotantosovellusten merkitys kasvaa? Talous: Öljyn hinnan nousu (syrjäseutujen dieselvoimalaitokset)

Lisätiedot

Verkkodatalehti WS/WE34-R240 W34 VALOKENNOT

Verkkodatalehti WS/WE34-R240 W34 VALOKENNOT Verkkodatalehti WS/WE34-R40 W34 A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WS/WE34-R40 0958 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/w34 H I J K L M O P Q R S T Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI

Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI Asiakaslähtöisyys ja huippulaatu Capito-varaajien menestystekijät! Heatco Finland Oy toimii Capito-varaajien Suomen maahantuojana ja markkinoijana. Capito

Lisätiedot

Verkkodatalehti TOCOR700 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT

Verkkodatalehti TOCOR700 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT Verkkodatalehti A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne riippuvat kulloisestakin

Lisätiedot

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYNTÄMISMAHDOLLISUUDET SUOMESSA

AURINKOSÄHKÖN HYÖDYNTÄMISMAHDOLLISUUDET SUOMESSA AURINKOSÄHKÖN HYÖDYNTÄMISMAHDOLLISUUDET SUOMESSA Esityksen sisältö Johdanto aiheeseen Aurinkosähkö Suomen olosuhteissa Lyhyesti tekniikasta Politiikkaa 1 AURINKOSÄHKÖ MAAILMANLAAJUISESTI (1/3) kuva: www.epia.org

Lisätiedot

Verkkodatalehti GRSE18S-P2447 GR18S SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT

Verkkodatalehti GRSE18S-P2447 GR18S SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT Verkkodatalehti GRSE8S-P2447 GR8S A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero GRSE8S-P2447 069627 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/gr8s H I J K L M N O P R S T Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

UUSIUTUVA ENERGIA HELSINGIN ENERGIAN KEHITYSTYÖSSÄ. 4.11.2014 Atte Kallio Projektinjohtaja Helsingin Energia

UUSIUTUVA ENERGIA HELSINGIN ENERGIAN KEHITYSTYÖSSÄ. 4.11.2014 Atte Kallio Projektinjohtaja Helsingin Energia UUSIUTUVA ENERGIA HELSINGIN ENERGIAN KEHITYSTYÖSSÄ 4.11.2014 Projektinjohtaja Helsingin Energia ESITYKSEN SISÄLTÖ Johdanto Smart City Kalasatamassa Aurinkovoimalan teknisiä näkökulmia Aurinkovoimalan tuotanto

Lisätiedot

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut

Futura kuivaimen edut takaavat patentoidut tekniset ratkaisut Kuivain Futura Kuivain Futura Eurooppalainen patentti EP nro. 1029211 19 patenttia todistavat laitteen teknisten ratkaisujen omaperäisyyden pistettä ja teknisten ratkaisujen Futura, kansainväliset innovatiivisuuspalkinnot

Lisätiedot

Suunnittelee ja valmistaa itseseisovia putki ja ristikkomastoja pientuulivoimaloille 1 250 kw

Suunnittelee ja valmistaa itseseisovia putki ja ristikkomastoja pientuulivoimaloille 1 250 kw PORI YLIOPISTOKESKUS 21.9.2010 Esa Salokorpi Cell +358 50 1241 esa@nac.fi Oy Nordic AC Ltd Suunnittelee ja valmistaa itseseisovia putki ja ristikkomastoja pientuulivoimaloille 1 250 kw Modulaarinen rakenne

Lisätiedot

e xt treemisti parempi!

e xt treemisti parempi! e xt treemisti parempi! Uusi Truma Mover XT Truma Mover -vaununsiirtojärjestelmät Truma on huipputason tuote Karavaanarit ovat jo yli 15 vuoden ajan käyttäneet matkailuvaunuissaan luotettavia Mover -vaununsiirtojärjestelmiä.

Lisätiedot

Verkkodatalehti MAC800 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT

Verkkodatalehti MAC800 ASIAKASKOHTAISET ANALYYSIJÄRJESTELMÄT Verkkodatalehti MAC800 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Tilaustiedot Tyyppi MAC800 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat

Lisätiedot

Aurinkopaneelit. - sähköverkkoliittymille INNOVATIVT

Aurinkopaneelit. - sähköverkkoliittymille INNOVATIVT Aurinkopaneelit - sähköverkkoliittymille Etsitkö luotettavaa aurinkopaneeleiden toimittajaa, joka antaa sinulle ammattitaitoista palvelua ja sekä parhaan että luotettavimman teknologian? Aurinkopaketti

Lisätiedot

Verkkodatalehti. Combiprobe CP100 CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti. Combiprobe CP100 CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne riippuvat kulloisestakin

Lisätiedot

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC/DC 24 V Nimellisjännitteen taajuus. Tehontarve ajossa Tehontarve pidossa Tehontarve mitoitus

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC/DC 24 V Nimellisjännitteen taajuus. Tehontarve ajossa Tehontarve pidossa Tehontarve mitoitus ekninen tuote-esite GR4A-7 Kiertoliiketoimilaite läppäventtiileille Nimellisvääntömomentti 40 Nm Nimellisjännite AC/DC 4 V Ohjaus auki-kiinni ekniset tiedot Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC/DC 4 V Nimellisjännitteen

Lisätiedot

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II)

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) MultiPlus-II 48/3000/35-32 230V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) Vertailu MultiGrid 48/3000/35-50 230V -malliin ja asennusohjeita 28-05-2018 1. Tekniset tiedot MultiPlus-II 48/3000/35 230V MultiGrid 48/3000/35-50

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen

ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen Lighting ClearFlood Large paras ratkaisu perinteisten valonheittimien korvaamiseen ClearFlood Large ClearFlood Large on suunniteltu vastaamaan erilaisten valonheitinten käyttökohteiden vaatimuksia. Valaisin

Lisätiedot

Finnish Solar Revolution

Finnish Solar Revolution 1 FSR - tavoitteet Varmistaa, että suomalaisilla yrityksillä on käytettävissä tutkimuksen kärkiosaaminen aurinkokennovoiman keskeisistä tulevaisuuden teknologioista ja liiketoiminta-trendeistä. Uusiutuvaan

Lisätiedot

Miksi Vaillant? Koska. on lämpöä tulevaisuudessa. Koska tarjoamme ympäristöystävällistä teknologiaa jopa 10 vuoden takuulla.

Miksi Vaillant? Koska. on lämpöä tulevaisuudessa. Koska tarjoamme ympäristöystävällistä teknologiaa jopa 10 vuoden takuulla. Maalämpöjärjestelmät 17 k Miksi Vaillant? Koska tarjoae ympäristöystävällistä teknologiaa jopa vuoden takuulla. geotherm plus geotherm exclusiv geotherm Koska on lämpöä tulevaisuudessa. Lämpöjärjestelmät

Lisätiedot

Kodin aurinkosähköjärjestelmän verkkoon liittäminen. Aurinkovoimaloiden yhteishankinta 2018 infotilaisuus Joensuussa Tiia Selonen, Caruna Oy

Kodin aurinkosähköjärjestelmän verkkoon liittäminen. Aurinkovoimaloiden yhteishankinta 2018 infotilaisuus Joensuussa Tiia Selonen, Caruna Oy Kodin aurinkosähköjärjestelmän verkkoon liittäminen Aurinkovoimaloiden yhteishankinta 2018 infotilaisuus Joensuussa Tiia Selonen, Caruna Oy Carunalla on 672 000 asiakasta ja jaamme sähköä 1,5 miljoonalle

Lisätiedot

Naps Solar Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI Helsinki / Finland / /

Naps Solar Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI Helsinki / Finland  / / Naps Solar Systems Oy / Ruosilankuja 4, FI-00390 Helsinki / Finland www.napssystems.com / +358 20 7545 666 / +358 20 7545 660 Naps Solar Systems Oy Naps Solar Systems on kotimainen aurinkosähköjärjestelmien

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Aurinkoenergia kehitysmaissa

Aurinkoenergia kehitysmaissa Aurinkoenergia kehitysmaissa TEP Syyskokous 29.11.2013 Markku Tahkokorpi Aurinkoteknillinen yhdistys ry Utuapu Oy Esityksen rakenne Yleistä aurinkoenergiasta Aurinkosähkö Aurinkolämpö Muu aurinkoenergia

Lisätiedot

Basic, comfort, superior

Basic, comfort, superior Basic, comfort, superior Basic ja Comfort Onnline-säätimet Onnline-oviverhokojeita ohjataan moderneilla AirGENIO-säätimillä, joilla ilmaverhon suorituskyky saadaan sovitettua kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Verkkodatalehti. IN40-E0109K IN4000 Direct KOSKETUKSETTOMAT TURVARAJAKYTKIMET

Verkkodatalehti. IN40-E0109K IN4000 Direct KOSKETUKSETTOMAT TURVARAJAKYTKIMET Verkkodatalehti IN40-E0109K IN4000 Direct A B C D E F Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero IN40-E0109K 6050281 Turvatekniset ominaisuudet muuttuvat lähitulevaisuudessa.

Lisätiedot

Rakennusten energiahuollon näkymiä

Rakennusten energiahuollon näkymiä Rakennusten energiahuollon näkymiä Peter Lund Aalto yliopisto Perustieteiden korkeakoulu peter.lund@aalto.fi Rakennusten energiaseminaari 2014 5.11.2014, Dipoli Hiilipäästöt kasvavat edelleen I. 20% väestöstä

Lisätiedot

MasterTig MLS 2300ACDC

MasterTig MLS 2300ACDC KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET MasterTig MLS 2300ACDC VAATIVASTA TYÖSTÄ HELPPOA 20.01.2019 MasterTig MLS 2300ACDC MLS -OHJATTUA TIG-HITSAUKSEN HUIPPULAATUA MasterTig MLS 2300ACDC:n tarkka hallittavuus vastaa

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ ARITERM 520P+ HUOM! Poltin myydään erikseen. VALINNAN VAPAUS Ariterm 520P+ kaksoiskattila on tehty lämmittäjille, jotka haluavat nauttia valinnan vapaudesta. Valitse puu,

Lisätiedot

Verkkodatalehti. LMS LMS1xx 2D-LIDAR-ANTURIT

Verkkodatalehti. LMS LMS1xx 2D-LIDAR-ANTURIT Verkkodatalehti LMS151-10100 LMS1xx A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Käyttöalue Valonlähde Tilaustiedot Tyyppi Muita laiteversioita ja varusteita Outdoor

Lisätiedot

Energiayhtiön näkökulma aurinkoenergialiiketoimintaan

Energiayhtiön näkökulma aurinkoenergialiiketoimintaan Energiayhtiön näkökulma aurinkoenergialiiketoimintaan globaalisti ja Suomessa Aurinkoenergiaseminaari 11.2.2013, Wanha Satama Petra Lundström Vice President, Solar Business Development, Fortum Oyj Sisältö

Lisätiedot

Suomalaisten tekniikka-alan insinöörien kehittämä tuote Tekniikka puhtaasti Suomalaista käsityötä Suomalaiset sijoittajatahot PILASTER OY

Suomalaisten tekniikka-alan insinöörien kehittämä tuote Tekniikka puhtaasti Suomalaista käsityötä Suomalaiset sijoittajatahot PILASTER OY SUOMALAINEN Suomalaisten tekniikka-alan insinöörien kehittämä tuote Tekniikka puhtaasti Suomalaista käsityötä Suomalaiset sijoittajatahot OTA YHTEYTTÄ Email: info@pilaster.fi Gsm: +358 10 58 34 100 www.pilaster.fi

Lisätiedot

Our mission is to bring the products, services and the up-to-date knowledge about solar energy to everyone and to boost the solar markets to a new

Our mission is to bring the products, services and the up-to-date knowledge about solar energy to everyone and to boost the solar markets to a new Solar Arena Our mission is to bring the products, services and the up-to-date knowledge about solar energy to everyone and to boost the solar markets to a new era Solar Arena Mikä? Aurinkoenergian online-markkinointityöväline

Lisätiedot

Verkkodatalehti. T4000-1RBA01 T4000 Standard TUOTEVALIKOIMA

Verkkodatalehti. T4000-1RBA01 T4000 Standard TUOTEVALIKOIMA Verkkodatalehti T4000-1RBA01 T4000 Standard A B C D E F Ominaisuudet Järjestelmäosa Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero T4000-1RBA01 6012147 muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/t4000_standard Valvontayksikkö

Lisätiedot

Verkkodatalehti VS/VE18-4P3240 V18 SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT

Verkkodatalehti VS/VE18-4P3240 V18 SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT Verkkodatalehti VS/VE8-P0 V8 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Tilaustiedot Anturin toimintaperiaate/tunnistusperiaate Kotelon muoto (valon

Lisätiedot

Stay in charge. Suomen olosuhteet OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING

Stay in charge. Suomen olosuhteet OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING EXTRA CABLE INCLUDED Stay in charge OPTIMAL CHARGING Suomen olosuhteet EXTRA CABLE INCLUDED 12/3.8 Pieni ja tehokas Exide 12/3.8 -varaaja (12 V, 3.8 A) on pieni, mutta erittäin tehokas. Erinomainen akku

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

RT-M2117 ZoneControl. Verkkodatalehti

RT-M2117 ZoneControl. Verkkodatalehti RT-M2117 ZoneControl Verkkodatalehti A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero RT-M2117 1063197 muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/zonecontrol H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

HELSINGIN ÄLYKÄS ENERGIAJÄRJESTELMÄ. 12.12.2013 Atte Kallio

HELSINGIN ÄLYKÄS ENERGIAJÄRJESTELMÄ. 12.12.2013 Atte Kallio HELSINGIN ÄLYKÄS ENERGIAJÄRJESTELMÄ 12.12.2013 Atte Kallio ÄLYKÄS ENERGIAJÄRJESTELMÄ Helsingin energiaratkaisu Energiatehokas yhteistuotanto Kaukojäähdytys Hukkaenergiat hyötykäyttöön Kalasataman älykkäät

Lisätiedot

SVE SVE/PLUS KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT

SVE SVE/PLUS KESKIPAKOPUHALTIMET JA INLINE IMURIT /PLUS : Matalan melutason inline imurit asennettu akustisen kotelon sisään. /PLUS: Matalan melutason inline imurit asennettu akustiseen koteloon, jossa on 40 mm ääntä vaimentava eriste. Puhallin: Akustinen

Lisätiedot

Verkkodatalehti MCS100E CD CEMS-RATKAISUT

Verkkodatalehti MCS100E CD CEMS-RATKAISUT Verkkodatalehti MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi MCS100E CD Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne

Lisätiedot

Avaimet käteen -asennus. Järjestelmän saat avaimet käteen asennettuna sisältäen:

Avaimet käteen -asennus. Järjestelmän saat avaimet käteen asennettuna sisältäen: L-paketti Aurinkosähköjärjestelmä muuntaa auringon säteilyenergian suoraan normaaliksi 230 V, 50 Hz käyttösähköksi. Ensisijaisesti käytät aurinkosähköä. Kun aurinkosähköä ei ole saatavilla, saat käyttösähkön

Lisätiedot

Tehontarve Ajo Pito Mitoitus

Tehontarve Ajo Pito Mitoitus ekninen tuote-esite LRC4A-SR Jännitesäätöinen toimilaite - ja -tie säätöpalloventtiileille Vääntömomentti Nm Nimellisjännite AC/DC 4 V Ohjaus: Jatkuvasääteinen DC... V oiminta-alue: DC... V oiminta-aika

Lisätiedot

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT

Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 VALON SIRONTAAN PERUSTUVAT PÖLYMITTARIT Verkkodatalehti DHSP30-T2V1FPNNNNNXXS DUSTHUNTER SP30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Tekniset tiedot Kuvaus Mittaussuureet Mittausperiaatteet Spektrialue Mittausväliaine

Lisätiedot

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC V / DC V Nimellisjännitteen taajuus

Sähköiset tiedot Nimellisjännite AC V / DC V Nimellisjännitteen taajuus ekninen tuote-esite RFA-S2 oimilaite turvatoiminnolla palloventtiileille imellisvääntömomentti 10 m imellisjännite AC 24...240 V / DC 24...125 V Ohjaus Auki-kiinni kahdella integroidulla apukytkimellä

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WTB4S-3P5232H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT

Verkkodatalehti. WTB4S-3P5232H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT Verkkodatalehti WTBS-3P5232H WS-3 Inox Hygiene WTBS-3P5232H WS-3 Inox Hygiene A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WTBS-3P5232H 586 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/ws-3_inox_hygiene

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Sähköverkkovisio 2025? 16/03/2016 Jarmo Partanen

Sähköverkkovisio 2025? 16/03/2016 Jarmo Partanen Sähköverkkovisio 2025? TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOKSET Sähkömarkkinat 16/03/2016 Jarmo Partanen Sähkömarkkinat Driving Forces Sarjatuotantoon perustuva teknologia Sääriippuvainen sähkön tuotanto, jolla alhaiset

Lisätiedot

CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen

CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen Lighting CoreLine ledivalaisimet yleisvalaistukseen Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä

Lisätiedot

Verkkodatalehti GTE6-N1201S56 G6 MINIVALOKENNOT

Verkkodatalehti GTE6-N1201S56 G6 MINIVALOKENNOT Verkkodatalehti GTE6-N1201S56 G6 A B C E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero GTE6-N1201S56 1075054 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/g6 H I J K M N O P R S T Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Verkkodatalehti WT34-R220 W34 VALOKENNOT

Verkkodatalehti WT34-R220 W34 VALOKENNOT Verkkodatalehti WT4-R0 W4 A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WT4-R0 09 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/w4 H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WL190L-P430 W190 Laser Standard PIENOISVALOKENNOT

Verkkodatalehti. WL190L-P430 W190 Laser Standard PIENOISVALOKENNOT Verkkodatalehti WL90L-P40 W90 Laser Standard A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WL90L-P40 606558 Sisältyy toimitukseen: P50F () Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/w90_laser_standard

Lisätiedot

Verkkodatalehti VICOTEC320 TUNNELIANTURIT

Verkkodatalehti VICOTEC320 TUNNELIANTURIT Verkkodatalehti VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi VICOTEC320 Tuotenumero Pyynnöstä Tuotteen tarkat laitespesifikaatiot ja suorituskykytiedot voivat olla vaihdella. Ne

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Näin erikoistunut. kaikkia vaatimuksia. tekniikka ei voi täyttää. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä

Näin erikoistunut. kaikkia vaatimuksia. tekniikka ei voi täyttää. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä Näin erikoistunut tekniikka ei voi täyttää kaikkia vaatimuksia. Kyllä voi. Pistoliitäntäjärjestelmä -pistoliitäntäjärjestelmä on jotain aivan ennennäkemätöntä. Perinteinen rakenne Uusi rakenne Jousi Kosketinsilta

Lisätiedot

Sähkön käytön ja tuotannon yhteensovittaminen

Sähkön käytön ja tuotannon yhteensovittaminen Sähkön käytön ja tuotannon yhteensovittaminen Matti Lehtonen, 8.10.2015 Rakennusten energiaseminaari Uusiutuvan energian haaste: vaihteleva ja vaikeasti ennustettava tuotantoteho Tuulivoimatuotanto Saksassa

Lisätiedot

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä

Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä Lighting Pinta-asennettava PowerBalance kestävää suorituskykyä PowerBalance on Philipsin energiatehokkain, sisätyötiloille asetettujen valaistusvaatimusten mukainen ledivalaisin. Pidemmän käyttöiän lisäksi

Lisätiedot

Tehontarve Pito Mitoitus. Apukytkin Vääntömomentti Moottori Jousipalautus. Jousipalautus

Tehontarve Pito Mitoitus. Apukytkin Vääntömomentti Moottori Jousipalautus. Jousipalautus ekninen tuote-esite Jousipalautteinen toimilaite turvatoiminnolla rakennusten ilmanvaihtoja ilmastointijärjestelmien peltien säätöön. Ilmastointipelteihin, joiden koko n. 2 m 2 Vääntömomentti: 10 m imellisjännite

Lisätiedot

Verkkodatalehti VTF18-4P1840 V18 SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT

Verkkodatalehti VTF18-4P1840 V18 SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT Verkkodatalehti VTF8-4P840 V8 A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero VTF8-4P840 609 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/v8 H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset

Lisätiedot

Aurinko-Easy asennus- ja käyttöohje

Aurinko-Easy asennus- ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinkopaneelien asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneelit avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25.. 45 asteen

Lisätiedot

PowerValue 11T G2 Kustannustehokas ratkaisu kuormien sähkönsyöttöön

PowerValue 11T G2 Kustannustehokas ratkaisu kuormien sähkönsyöttöön ARTICLE OR CHAPTER TITLE PowerValue 11T G Kustannustehokas ratkaisu kuormien sähkönsyöttöön 1 kva B / kva B 1 kva S / kva S 10 kva B 10 kva S ABB:n PowerValue 11T G on kaksoismuunnostekniikan online UPS-laite,

Lisätiedot

RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT

RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT RUUKKI AURINKOLÄMPÖ- RATKAISUT RUUKKI AURINKOLÄMPÖRATKAISUT Kytkeydy ilmaiseen energialähteeseen Aurinkolämpö Kasvavat energiakustannukset, tiukentuva lain säädäntö ja henkilökohtainen mieltymys ovat kaikki

Lisätiedot

Energia-ilta: Keuruu, Saarijärvi ja Äänekoski. Yritys

Energia-ilta: Keuruu, Saarijärvi ja Äänekoski. Yritys Energia-ilta: Keuruu, Saarijärvi ja Äänekoski Yritys Solartukku Oy on aurinkoenergiaan erikoistunut 2009 perustettu yritys, jolla on toimitilat ja varasto Keuruulla. Ydintoimintaamme ovat aurinkolämpöja

Lisätiedot

Verkkodatalehti. V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B 3D-KONENÄKÖ

Verkkodatalehti. V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B 3D-KONENÄKÖ Verkkodatalehti V3S153-1AAAAAAP01 Visionary-B A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero V3S153-1AAAAAAP01 1072939 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/visionary-b

Lisätiedot

Verkkodatalehti. VL18L-3P324 V18 Laser SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT

Verkkodatalehti. VL18L-3P324 V18 Laser SYLINTERINMALLISET VALOKENNOT Verkkodatalehti VL8L-3P324 V8 Laser A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero VL8L-3P324 6027596 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/v8_laser H I J K L M N O P R S T Yksityiskohtaiset

Lisätiedot