Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen"

Transkriptio

1 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Aika , klo 16:00-16:52 Paikka Järvenpää- talo, Aino- kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 2 Keskusvaalilautakunnan tehtävät 3 Keskusvaalilautakunnan asioiden esittely 4 Keskusvaalilautakunnan sihteerin valitseminen 5 Keskusvaalilautakunnan nimenkirjoitusoikeus ja asiakirjojen allekirjoittaminen 6 Keskusvaalilautakunnan kokoukset 7 Vaalitoimituksesta tiedottaminen 8 Vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien ulkomainonta 9 Eduskunta- ja europarlamenttivaalien ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat 10 Ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijat, muu henkilökunta ja palkkaus 11 Kotiäänestyksen vaalitoimitsijat 12 Vaalitoimitsijoiden ja - lautakunnan tehtäviä koskevat ohjeet ja koulutus 13 Vammaisjärjestöjen lupa vaalikeräykseen ja sen käytännön järjestelyt 14 Vaalilautakuntien kahvi- ja voileipähankinnat

2 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Saapuvilla olleet jäsenet Reino Taurovaara, puheenjohtaja Arimo Varis Arvi Kekäläinen Tanja Vauhkonen Matti Auranen (varajäsen Anne-Maria Mäkinen) Muut saapuvilla olleet Laura Kattelmäki (poissa :t 4,5 ja 10), kaupunginlakimies, sihteeri Jaana Immonen (poissa 10), hallinnon erityisasiantuntija (poissa 10), johdon assistentti Allekirjoitukset Reino Taurovaara Puheenjohtaja Laura Kattelmäki (poissa :t 4,5 ja 10) Sihteeri

3 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastamisesta päättäminen. Pöytäkirja pidetään nähtävänä Järvenpään kaupungin tietoverkossa alkaen. Esittelijä: Reino Taurovaara Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja tarkastetaan kokouksessa. Hyväksyttiin.

4 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 2 Keskusvaalilautakunnan tehtävät JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien toimittamisesta kunnassa huolehtivat seuraavat vaaliviranomaiset: kunnan keskusvaalilautakunta, vaalilautakunta, vaalitoimikunta, yleisen ennakkoäänestyspaikan vaalitoimitsija, kotiäänestyksen vaalitoimitsija ja vaaliavustaja vaalipäivän äänestyspaikalla. Keskusvaalilautakuntana toimii valtuuston vuonna 2017 asettama, vaalilain 13 :ssä tarkoitettu kunnan keskusvaalilautakunta. Keskusvaalilautakunnalla on vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaaleissa seuraavat tehtäväkokonaisuudet: valmistelevat tehtävät vaaleja varten, vaalista tiedottaminen kunnan muiden vaaliviranomaisten kouluttaminen vaalimateriaalin ja kalusteiden toimittaminen vaalitietojärjestelmän käyttöönotto vaalipäivän äänestyksen valmistelut yleisen ennakkoäänestyksen valmistelut lakisääteisen äänestyksen valmistelut kotiäänestyksen valmistelut tarvittaessa vaalitarkkailijoiden valtuuttaminen vaaliluetteloihin liittyvät tehtävät, ennakkoäänestysasiakirjojen käsittely, ääntenlaskentaan liittyvät tehtävät, vaalien jälkitoimenpiteet sekä jos kunnassa on vaalilain 82 :ssä tarkoitettuja pieniä äänestysalueita, niihin liittyvät tehtävät. Keskusvaalilautakunnan tulee suorittaa vain sen hoidettavaksi vaalilaissa säädetyt tehtävät, jotka mainitaan oikeusministeriön vaaliohjeissa ja vaalitietojärjestelmän käyttöohjeissa. Oikeusministeriön vaaliohje kunnan keskusvaalilautakunnan tehtävistä vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaaleissa on tilattu ja jaetaan keskusvaalilautakunnalle heti kun se saapuu.

5 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää merkitä tiedoksi edellä mainitut keskusvaalilautakunnan vaalilain mukaiset tehtävät. Hyväksyttiin.

6 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 3 Keskusvaalilautakunnan asioiden esittely JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Järvenpään kaupungin hallintosäännön 117 :n mukaan: "Asiat päätetään kunnallisen toimielimen kokouksessa viranhaltijan esittelystä. Vaalilaissa säädetyissä vaalitoimielimissä asiat päätetään kuitenkin puheenjohtajan selostuksen pohjalta. Esittelijä vastaa esittelemiensä kokousasioiden asianmukaisesta valmistelusta ja on velvollinen tekemään toimielimelle päätösehdotuksen. Esittelijän ehdotus on käsittelyn pohjana. Jos esittelijä on muuttanut esityslistalla olevaa ehdotustaan ennen kuin toimielin on tehnyt päätöksen asiasta, pohjaehdotuksena on muutettu ehdotus. Jos esittelijä ehdottaa asian poistamista esityslistalta, asia poistetaan, jollei toimielin toisin päätä. Toimielin voi erityisestä syystä päättää, että asia käsitellään puheenjohtajan selostuksen pohjalta ilman viranhaltijan esittelyä." Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää, että keskusvaalilautakunnan kokouksissa asiat ratkaistaan Järvenpään kaupungin hallintosäännön 117 :n mukaisesti puheenjohtajan ja tämän estyneenä ollessa kokouksen varapuheenjohtajan selostuksen pohjalta. Hyväksyttiin.

7 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 4 Keskusvaalilautakunnan sihteerin valitseminen JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vaalilain 14 :n 3 momentin mukaan kunnan keskusvaalilautakunta ottaa itselleen sihteerin ja muun tarvittavan henkilökunnan. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää, että eduskuntavaalien ja europarlamenttivaalien keskusvaalilautakunnan sihteeriksi valitaan vt.kaupunginlakimies Laura Kattelmäki sekä keskusvaalilautakunnan sihteerin ensimmäiseksi sijaiseksi hallinnon erityisasiantuntija Jaana Immonen ja toiseksi sijaiseksi johdon assistentti Päivi Äijänen Käsittely Ennen asian käsittelyä kaupunginlakimies Laura Kattelmäki poistui kokoustilasta esteellisenä (hallintolain 28 :n 2momentin 1- kohdan mukainen intressijäävi). Hyväksyttiin.

8 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 5 Keskusvaalilautakunnan nimenkirjoitusoikeus ja asiakirjojen allekirjoittaminen JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Kunnan keskusvaalilautakunnan osalta ei ole säännöksiä lautakunnan asiakirjojen allekirjoittamisesta. Aikaisempi ja yleisesti noudatettu käytäntö on ollut, että keskusvaalilautakuntaa koskevat asiakirjat allekirjoittaa lautakunnan puheenjohtaja ja varmentaa lautakunnan sihteeri. Lautakunnan juoksevien asioiden hoitoon liittyvässä kirjeenvaihdossa yms. tulee lautakunnan sihteerillä kuitenkin olla asioiden joustavan ja nopean hoidon varmistamiseksi yksin oikeus allekirjoittaa kirjelmät ja vastaavat. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää, että keskusvaalilautakunnan asiakirjat allekirjoittaa lautakunnan puheenjohtaja ja varmentaa lautakunnan sihteeri. lautakunnan sihteerillä on yksin oikeus kirjoittaa lautakunnan nimi kirjeenvaihtoon ja muihin juoksevien asioiden hoitoon liittyvissä asioissa, sekä keskusvaalilautakunnan vaalilautakuntien, vaalitoimikuntien ja vaalihenkilökunnan palkkojen ja palkkioiden maksatuksessa. Käsittely Ennen asian käsittelyä kaupunginlakimies Laura Kattelmäki poistui kokoustilasta esteellisenä (hallintolain 28 :n 2momentin 1- kohdan mukainen intressijäävi). Hyväksyttiin.

9 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 6 Keskusvaalilautakunnan kokoukset JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vaalilain 63 :n mukainen keskusvaalilautakunnan seuraava lakisääteinen kokous eduskuntavaaleissa pidetään perjantaina Kokouksessa tarkastetaan ennakkoäänestysasiakirjat. Seuraava lakisääteinen kokous europarlamenttivaaleissa pidetään perjantaina Kokouksessa tarkastetaan näiden vaalien ennakkoäänestysasiakirjat. Kokoukset on järjestettävä siten, että perjantaina ja perjantaina ennen klo saapuneet ennakkoäänestysasiakirjat ehditään käsitellä. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää pitää vaalilain 63 :n mukaisen lakisääteiset kokoukset seuraavasti: - eduskuntavaalien osalta perjantaina klo alkaen ja - europarlamenttivaalien osalta perjantaina klo alkaen Keskusvaalilautakunta päättää lisäksi, että tarvittaessa kokouksen voi myös muuna aikana kutsua koolle keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja, mikäli hän katsoo kokouksen järjestämisen tarpeelliseksi. Hyväksyttiin.

10 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 7 Vaalitoimituksesta tiedottaminen JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Kuulutus Vaalilain 49 :n mukaan: "Kunnan keskusvaalilautakunnan on tiedotettava kunnan alueella olevista kotimaan yleisistä ennakkoäänestyspaikoista ja äänestysajoista niissä sillä tavalla kuin kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi." Vaalilain 67 :n mukaan: "Kunnan keskusvaalilautakunnan on saatettava vaalipäivä ja äänestysalueiden äänestyspaikat tiedoksi sillä tavalla kuin kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi." Keskusvaalilautakunnan on hyvissä ajoin ennen ennakkoäänestyksen alkamista tiedotettava: 1. Ennakkoäänestysajanjaksosta - Eduskuntavaalit, Europarlamenttivaalit, Kunnan alueella olevista yleisistä ennakkoäänestyspaikoista - nimet - osoitteet - päivittäiset aukioloajat 2. Vaalipäivästä - Eduskuntavaalit, Europarlamenttivaalit, Kunnan alueella olevista äänestyspaikoista - nimet - osoitteet - vaalipäivän aukioloajat 3. Kotiäänestyksestä Edellä mainittuja asioita koskeva kuulutus on liitteenä.

11 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Järvenpään kaupungin yleisille verkkosivuille luodaan lisäksi omat sivut eduskunta- ja europarlamenttivaaleista. Muu tiedottaminen Oikeusministeriö jakaa sivuillaan yleistietoa vaaleista ja liittää äänioikeutetuille ilmoituskortteihin luettelon äänioikeutetun oman kunnan alueella olevista yleisistä ennakkoäänestyspaikoista. Lisäksi ministeriö ilmoittaa sivuillaan tiedot kuntien yleisistä ennakkoäänestyspaikoista, aukioloajoista ja yhteystiedoista. Kuntaliitto myös kampanjoi omilla sivuillaan vaaleista. Järvenpään kaupungin Internet- sivuille liitetään linkki Oikeusministeriön sivuille sekä Kuntaliiton kampanjasivuille, heti kun ne ovat päivitettävissä. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää hyväksyä liitteenä olevan kuulutuksen tiedotettavaksi kuntalaisille kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaululla, joka sijaitsee tällä hetkellä kaupungintalolla, kaupungin julkisilla verkkosivuilla sekä vaalimainostelineissä (6 kpl). Kuulutuksessa muistutetaan äänestäjiä tarkistamaan Järvenpään kaupungin ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikkansa kotiin tulleesta ilmoituskortista. Hyväksyttiin. Tiedoksi Kirjaamopalvelut, viestintä

12 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Kaupunginhallitus, 9, Keskusvaalilautakunta, 8, Vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien ulkomainonta JARDno Kaupunginhallitus, , 9 Valmistelijat / lisätiedot: Eduskuntavaali toimitetaan sunnuntaina Ennakkoäänestyksen ajanjakso kotimaassa on Europarlamenttivaali toimitetaan sunnuntaina Ennakkoäänestyksen ajanjakso kotimaassa on Kaupungin omistamissa ja pystyttämissä vaalimainostelineissä on perinteisesti annettu kullekin vaaleihin osallistuvalle puolueelle, yhteislistalle, valitsijayhdistykselle ja keskusvaalilautakunnalle 1-2 mainospaikkaa siitä riippuen, kuinka monta ryhmää osallistuu vaaleihin. Vaalimainostamisen kustannus on kunnan maksettava. Vaalimainostelineiden lukumäärään on syytä käyttää tarkoituksenmukaisuusharkintaa. Telineiden sijoituspaikkoja oli vuoden 2018 presidentinvaaleissa 6 kappaletta. Kuntaliitto suosittelee, että ulkomainonta aloitetaan viikkoa ennen ennakkoäänestyksen aloittamista eli eduskuntavaaleissa ja europarlamenttivaaleissa Vaalimainonta kaupungin vaalimainostelineissä esitetään tapahtuvaksi seuraavasti: 1. Kaupungin omistamat vaalimainostelineet pystytetään viimeistään keskiviikkona liitteen mukaisesti ja poistetaan välisenä aikana. 2. Eduskunta- ja europarlamenttivaalien vaalimainostelineet pystytetään seuraavasti: 1) Kävelykatu / torialue / Järnefeltinkatu (torialueella, länsireunalla), 2) Haarajoen koulun kohdalla, Haarajoenkatu, 3) Jampan ostoskeskuksessa Oksapolun varrella Wärtsilänkadun alikulun ja ostoskeskuksen välillä, 4) Helsingintien varrella Lääkärinkujan läheisyydessä, 5) Kyröläntien varrella Horsmatien kulmauksesta hieman Puistotielle päin ja 6) Vanhankyläntien kevyenliikenteenväylän varrella Rasipolun kohdalla. 3. Jokainen eduskunta- ja europarlamenttivaaleihin osallistuva puolue, valitsijayhdistys tai yhteislista saa vaalimainontaa varten kustakin vaalimainostelineestä yhden paikan. Jos puolueet ovat vaaliliitossa, on kullekin puolueelle oltava oma paikka

13 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) mainostelineessä. Keskusvaalilautakunnalle varataan ehdokaslistojen yhdistelmää varten 1-2 paikkaa. 4. Vaalimainospaikat telineissä vasemmalta oikealle määräytyvät sen järjestyksen mukaan, johon puolueet, valitsijayhdistykset tai yhteislistat on määrätty ehdokaslistojen yhdistelmään. Vaalimainospaikat merkitään mainostelineisiin kunkin puolueen, valitsijayhdistyksen tai yhteislistan mukaan. 5. Mainosten taustalevyjen tulee olla kooltaan 120 cm korkeita ja 80 cm leveitä. Telineiden rakenteesta johtuen mainoksen voi asettaa vain taustalevyn toiselle puolelle. Taustalevyt on mainostilaa saaneiden itse hankittava. 6. Vaalimainokset saa asettaa telineisiin eduskuntavaaleissa aikaisintaan keskiviikkona ja ne on taustalevyineen poistettava torstaihin mennessä. Europarlamenttivaaleissa vaalimainokset saa asettaa telineisiin aikaisintaan keskiviikkona ja ne on taustalevyineen poistettava keskiviikkoon mennessä. 7. Vaalimainostilaa ei saa luovuttaa toiselle. Ko. tilaan saa asettaa vain sen vaalin vaalimainoksia, jota varten tila on luovutettu. 8. Kaupungin omistamilla tai hallitsemilla alueilla ei saa sijoittaa vaalimainoksia muualle kuin vaalimainostelineisiin. Mainonnassa on huomioitava vaalilain säännökset (erityisesti vaalilaki 56 ja 72 ). 9. Kaupunki on oikeutettu siirtämään telineisiin virheellisesti asetetun mainoksen sekä poistamaan omistamilleen tai hallitsemilleen alueille luvatta asetetun vaalimainoksen. 10. Kaupungin yhteyshenkilöinä vaalimainosasioissa ovat keskusvaalilautakunnan sihteeri Laura Kattelmäki, puh , työkoneenkuljettaja Ilari Gartz, puh , ja tiemestari Kauko Kallio, puh Vaalimainosjärjestelyistä ilmoitetaan vaaleihin osallistuville. Ilmoitus tehdään sähköpostitse puoluetta kunnassa edustavalle järjestölle tai henkilölle. Jos tällaista ei ole, tehdään ilmoitus ko. puolueen puoluetoimistoon. Vaalimainostamisesta löytyy tietoa myös lähempänä vaaleja avattavilla Järvenpään kaupungin internet - sivuilla. Esittelijä: Olli Naukkarinen, kaupunginjohtaja Kaupunginhallitus päättää, että vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien vaalimainonta järjestetään esittelytekstin kohdissa 1-11 selvitetyllä tavalla. Hyväksyttiin.

14 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Keskusvaalilautakunta, , 8 Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää merkitä vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaaleja koskevat ulkomainontapaikat tiedoksi. Hyväksyttiin.

15 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Kaupunginhallitus, 10, Keskusvaalilautakunta, 9, Eduskunta- ja europarlamenttivaalien ennakkoäänestyspaikat ja vaalipäivän äänestyspaikat JARDno Kaupunginhallitus, , 10 Valmistelijat / lisätiedot: Eduskuntavaalit toimitetaan sunnuntaina Ennakkoäänestyksen ajanjakso kotimaassa on Europarlamenttivaalit toimitetaan sunnuntaina Ennakkoäänestyksen ajanjakso kotimaassa on Kunnassa keskeisenä toimijana vaaleihin liittyvissä asioissa on keskusvaalilautakunta. Kuitenkin kaupunginhallituksen on vaalilain mukaan hyvissä ajoin päätettävä: 1. kunnassa olevista yleisistä ennakkoäänestyspaikoista, 2. ennakkoäänestyspaikkoina olevista sosiaalihuollon toimintayksiköistä (ns. laitosäänestyksestä) sekä 3. vaalipäivän äänestyspaikoista. Yleiset ennakkoäänestyspaikat: Vaalilain kohdan mukaan kunnassa olevien yleisten ennakkoäänestyspaikkojen lukumäärän ja sijainnin päättää kunnanhallitus. Ennakkoäänestyspaikkoja on oltava jokaisessa kunnassa vähintään yksi. Viime vuosina ennakkoäänestyspaikkoina ovat olleet Järvenpää- talo sekä Prisma- keskus, joista jälkimmäinen on ollut paikoista selkeästi vilkkaampi. Prisma- keskuksen ja Järvenpää- talon tiloihin on tehty ennakkovaraukset eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen ajaksi. Ennakkoäänestyspaikkojen ehdotetaan säilyvän ennallaan. Laitosäänestys: Vaalilain kohdan nojalla ennakkoäänestys on toimitettava sairaaloissa, ympärivuorokautista hoitoa antavissa sekä muissa kunnanhallituksen päätöksellä määrätyissä sosiaalihuollon toimintayksiköissä sekä rangaistuslaitoksissa. Lain nojalla em. laitoksia, joissa ennakkoäänestys siten tulee suorittaa, ovat Järvenpäässä samat kuin presidentinvaaleissa, lukuun ottamatta uusina Esperi Oy:n Narikan asumispalveluyksikkö ja Esperi Oy:n Hoitokoti Pähkinä: - Järvenpään päihdesairaala - Kivipuiston Monipalvelukeskus - Palvelutalo Kirkkopiha

16 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) - Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskussairaala JUST - Pihlavistokoti - Lehmustokoti - Vaahterakoti - Hoivakoti Milja - Hoivakoti Elna- Maria - Hoivakoti Villa Kivi - Esperi Oy, Narikan hoitokotiyksikkö - Esperi Oy, Hoitokoti Pähkinä Vaalipäivän äänestyspaikat ovat samat kuten presidentinvaaleissa. Ehdotetaan, että Kyrölän koulu pysyy äänestyspaikkana koulun siirryttyä moduulikouluksi tien toiselle puolelle. ÄÄNESTYSALUE, vaalipäivän äänestyspaikka ja osoite 001 KAAKKOLA- VANHAKYLÄ- LOUTTI, Harjulan koulu, Verkkotie KESKUSTA, Järvenpää- talo, Hallintokatu LEPOLA- TERIOJA, Juholan koulu, Sipoontie SORTO- PAJALA, Järvenpään lukio, Lukionkatu WÄRTSILÄ- JAMPPA, Koivusaaren koulu, Pietolankatu KINNARI, Järvenpään Sosiaali- ja terveyskeskussairaala JUST, Lääkärikuja TERHOLA- SATUMETSÄ- MIKONKORPI- KYRÖLÄ- RISTINUMMI, Kyrölän koulu, Kyröläntie 6 B 008 NUMMENKYLÄ- PELTOLA- ISOKYTÖ, Anttilan koulu, Vanha valtatie HAARAJOKI- PIETILÄ- MYLLY, Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2 Esittelijä: Olli Naukkarinen, kaupunginjohtaja Kaupunginhallitus päättää, että vuoden 2019 yleisiä ennakkoäänestyspaikkoja eduskuntavaaleissa ja europarlamenttivaaleissa Järvenpään kaupungissa ovat: Prisma- keskus Rantakatu 5, Järvenpää Aukioloajat: - arkisin klo lauantai klo sunnuntai klo Järvenpää- talo Hallintokatu 4, Järvenpää Aukioloajat: - arkisin klo lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16

17 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Lisäksi kaupunginhallitus toteaa, että ennakkoäänestys laitoksissa toimitetaan suoraan vaalilain 9 :n 3- kohdan nojalla seuraavissa laitoksissa: Järvenpään päihdesairaala, Kuusitie 36, Haarajoki Kivipuiston palvelukeskus, Sorronrinne 9, Järvenpää Palvelutalo Kirkkopiha, Yhteiskouluntie 8, Järvenpää Järvenpään Sosiaali- ja terveyskeskussairaala JUST, Lääkärikuja 1, Järvenpää Pihlavistokoti, Jampankaari 4 E, Järvenpää Lehmustokoti, Jampankaari 4 C, Järvenpää Vaahterakoti, Jampankaari 1, Järvenpää Hoivakoti Milja, Tuomonpolku 3 B, Ristinummi Elna- Marian hoivakoti, Lallankatu 2, Järvenpää Hoivakoti Villa Kivi, Kiviojantie 12, Järvenpää Esperi Oy, Narikan hoitokotiyksikkö, Yrittäjänkatu 37-39, Järvenpää Esperi Oy, Hoitokoti Pähkinä, Purjopolku 1, Järvenpää Kaupunginhallitus päättää lisäksi, että vaalipäivänä eduskuntavaaleissa ja europarlamenttivaaleissa äänestyspaikat ovat seuraavat: ÄÄNESTYSALUE, vaalipäivän äänestyspaikka ja osoite 001 KAAKKOLA- VANHAKYLÄ- LOUTTI, Harjulan koulu, Verkkotie KESKUSTA, Järvenpää- talo, Hallintokatu LEPOLA- TERIOJA, Juholan koulu, Sipoontie SORTO- PAJALA, Järvenpään lukio, Lukionkatu WÄRTSILÄ- JAMPPA, Saunakallion koulu, Pihkapolku KINNARI, Järvenpään Sosiaali- ja terveyskeskussairaala JUST, Lääkärikuja TERHOLA- SATUMETSÄ- MIKONKORPI- KYRÖLÄ- RISTINUMMI, Kyrölän koulu, Kyröläntie 6B 008 NUMMENKYLÄ- PELTOLA- ISOKYTÖ, Anttilan koulu, Vanha valtatie HAARAJOKI- PIETILÄ- MYLLY, Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2 Käsittely Käsittelyn kuluessa puheenjohtaja tiedustelu kokoukselta, voidaanko hyväksyä tekninen korjaus, jossa 005 WÄRTSILÄ- JAMPPA äänestyspaikaksi korjataan Saunakallion koulu, Pihkapolku 4. Hyväksyttiin yksimielisesti puheenjohtajan esittämällä teknisellä korjauksella. Keskusvaalilautakunta, , 9 Valmistelija / lisätiedot:

18 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää merkitä vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaaleja koskevat ennakkoäänestys- ja äänestyspaikat tiedoksi. Hyväksyttiin.

19 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 10 Ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijat, muu henkilökunta ja palkkaus JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vaalilain 17 nojalla kunnan keskusvaalilautakunta määrää vaalitoimitsijat ennakkoäänestykseen. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää vaalilain 17 :n perusteella määrätä seuraavat henkilöt vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoiksi: Ahola, Jari Heikura, Pekka Huovinen, Sanna Jouhki- Kuosmanen, Jarna Kallio, Annette Karppanen, Heli Karvo, Kirsti Kotilainen, Eivor Kuusinen, Jasmin Kuusinen, Joonas Kuusinen, Tuomas Kähönen, Anja Köykkä, Johanna Laari, Maria Majamäki, Tarja Mäkelä, Arja Nisu- Jokinen, Riikka Nyholm, Nina Paasonen, Birgitta Palmgrén, Orvokki Palmgrén, Timo Ranki, Minna Rumbin, Raila Salminen, Erika Seppänen, Satu Suojala, Heidi Vuori, Merja

20 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 28. Vänskä, Ella 29. Äijänen, Päivi Edellä mainitut henkilöt, eivätkä heidän puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa, eivät ole ehdokkaana vaaleissa. Käsittely Ennen asian käsittelyä kaupunginlakimies Laura Kattelmäki, kirjaamon lähiesimies Jaana Immonen ja johdon assistentti poistuivat kokoustilasta esteellisenä (hallintolain 28 :n 2momentin 1- kohdan mukainen intressijäävi). Käsittelyn kuluessa keskusvaalilautakunta päätti yksimielisesti muuttaa päätösehdotusta. Muuttunut päätösehdotus kuului seuraavasti: "Keskusvaalilautakunta päättää: 1. vaalilain 17 :n perusteella määrätä seuraavat henkilöt vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijoiksi: Ahola, Jari Heikura, Pekka Huovinen, Sanna Jouhki- Kuosmanen, Jarna Kallio, Annette Karppanen, Heli Karvo, Kirsti Kotilainen, Eivor Kuusinen, Jasmin Kuusinen, Joonas Kuusinen, Tuomas Kähönen, Anja Köykkä, Johanna Laari, Maria Majamäki, Tarja Mäkelä, Arja Nisu- Jokinen, Riikka Nyholm, Nina Paasonen, Birgitta Palmgrén, Orvokki Palmgrén, Timo Ranki, Minna Rumbin, Raila Salminen, Erika Seppänen, Satu Suojala, Heidi Vuori, Merja Vänskä, Ella Äijänen, Päivi

21 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 2. todeta, että edellä mainitut henkilöt, eivätkä heidän puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa, eivät ole ehdokkaana vaaleissa. 3. että kirjeäänestyksen vaalikuorten avauksen, lippujen leimaamisen ja niiden sulkemisen ennakkoäänestyksen vaalikuoreen suorittaa keskusvaalilautakunnan sihteeri kaupunginlakimies Laura Kattelmäki, kirjaamon lähiesimies Jaana Immonen tai johdon assistentti siten, että sen suorittavat vähintään kaksi em. henkilöä yhdessä. 4. todeta, että Järvenpään kaupungin talous- ja hallintojohtaja on päätöksellään päättänyt, että vaalitoimitsijoille maksetaan tuntipalkkiota, joka on suuruudeltaan 22, 27 / tunti." Hyväksyttiin muuttuneen päätösehdotuksen mukaisesti. Tiedoksi Suostumuksen antaneet, kirjaamon lähiesimies

22 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 11 Kotiäänestyksen vaalitoimitsijat JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vaalilain 17 :n mukaan kunnan keskusvaalilautakunta määrää vaalitoimitsijat kotiäänestykseen. Keskusvaalilautakunta vastaanottaa kotiäänestysten toimitsija- ilmoittautumisia: eduskuntavaaleissa tiistaihin klo asti ja EU - vaaleissa tiistaihin klo asti. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää vaalilain 17 :n perusteella määrätä seuraavat henkilöt vuoden 2019 eduskunta- ja europarlamenttivaalien kotiäänestyksen vaalitoimitsijoiksi: 1. Liimatainen, Heini 2. Lappalainen, Esko 3. Neuvonen, Mika 4. Toivanen, Helena 5. Salovaara, Risto 6. Lehtola, Lea 7. Rantanen, Lauri 8. Autio, Auvo Edellä mainitut henkilöt, eivätkä heidän puolisonsa, lapsensa, sisaruksensa tai vanhempansa, eivät ole ehdokkaana vaaleissa. Hyväksyttiin. Tiedoksi Valitut, kirjaamon lähiesimies

23 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 12 Vaalitoimitsijoiden ja - lautakunnan tehtäviä koskevat ohjeet ja koulutus JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Ennakkoäänestyspisteissä (Prismakeskus ja Järvenpää- talo) toimivat ennakkoäänestyksen vaalitoimitsijat koulutetaan hieman ennen ennakkoäänestysajanjakson alkamista. Koulutus tapahtuu kaupungintalon atk- luokassa ja siihen sisältyy: äänestystapahtuman läpikäyminen atk- laitteisiin tutustuminen kirjautuminen vaalijärjestelmään muut äänestykseen liittyvät toimenpiteet Vaalilautakuntien puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille lähetetään oikeusministeriön laatima vaalilautakunnan tehtäviä koskeva kirjallinen ohje ja mahdollinen muu koulutusmateriaali. Puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille järjestetään lisäksi erillinen koulutus maaliskuussa ennen vaaleja. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää hyväksyä edellä esitetyt koulutustapahtumat. Hyväksyttiin. Lisäksi keskusvaalilautakunta päätti merkitä tiedoksi, että keskusvaalilautakunnan varsinaiset sekä varajäsenet oli kutsuttu ennen kokousta pidettävään Oikeusministeriön koulutustilaisuuteen. Koulutustilaisuus järjestettiin etäyhteyden välityksellä klo välisenä aikana.

24 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 13 Vammaisjärjestöjen lupa vaalikeräykseen ja sen käytännön järjestelyt JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vaalikeräystoimikunnan tiedote on liitteenä. Kirjeessä on toivomukset, että ennakko- sekä vaalipäivän äänestyspaikoissa järjestetään sopiva, lämmin tila keräyksen suorittamiselle sekä mahdollisuus vaalilippaiden säilytykselle vaalikeräystoimikunnan ottaessa vastuun. Aikaisempien vuosien tapaan ennakkoäänestyspaikoilla päivittäin viimeisenä oleva kerääjä sulkee tarralla keräyslippaan aukon ja vaalitoimitsija sen sinetöi vaalileimasimella. Lipas kuljetetaan kaupungintalolle säilytettäväksi keskusvaalilautakunnan toimesta. Samalla tavalla toimitaan myös vaalisunnuntaina äänestyspaikoilla. Vaalilautakunnan puheenjohtaja tai hänen määräämänsä henkilö toimittaa vaalilippaan muun vaaliaineiston mukana kaupungintalolle äänestystapahtuman jälkeen. Järvenpään vammaisjärjestöjen vaalikeräyksen kuntavastaava noutaa keräyslippaat vaalien jälkeen kaupungintalolta. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää antaa luvan vammaisjärjestöille vaalikeräyksen järjestämiseksi ennakkoäänestys- ja varsinaisen vaalisunnuntain äänestyspaikoilla sekä hoitaa keräyslippaiden vastaanottamisen, kuljettamisen ja säilyttämisen koko äänestysajan samalla tavalla kuin aikaisempinakin vuosina. Hyväksyttiin. Tiedoksi Vaalikeräystoimikunta

25 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) 14 Vaalilautakuntien kahvi- ja voileipähankinnat JARDno Valmistelija / lisätiedot: paivi.aijanen@jarvenpaa.fi johdon assistentti Vaalilautakuntien kahvi- ja voileipähankinnat voidaan hoitaa siten, että vaalilautakuntien puheenjohtajille tai hänen valtuuttamalleen henkilölle annetaan lupa ostaa enintään 100 euron edestä kahvi- ja voileipätarvikkeita, ostokset korvataan kuitteja vastaan kummakin vaalin osalta erikseen. Esittelijä: Reino Taurovaara Keskusvaalilautakunta päättää, että kullekin vaalilautakunnalle (9 aluetta) korvataan kuitteja vastaan eduskunta- ja europarlamenttivaalisunnuntain kahvi- ja voileipätarvikkeiden hankinnasta enintään 100 euroa / vaali. Hyväksyttiin. Tiedoksi Vaalilautakunnat, kirjaamon lähiesimies

26 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Muutoksenhakukielto 1, 2, 3, 8, 9 Muutoksenhakukielto Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee: - vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL136 ) - virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 2 mom.) - etuosto- oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 ).

27 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) Oikaisuvaatimus 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 14 Oikaisuvaatimusohje OIKAISUVAATIMUSOHJE Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta. Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava - päätös, johon haetaan muutosta - miltä kohdin päätökseen haetaan muutosta ja mitä muutoksia siihen vaaditaan tehtäväksi - perusteet, joilla muutosta vaaditaan - muutoksenhakijan nimi ja kotikunta - postiosoite ja puhelinnumero, joihin asiaa koskevat ilmoitukset muutoksenhakijalle voidaan toimittaa. Jos oikaisuvaatimuksen tekijän puhevaltaa käyttää hänen laillinen edustajansa tai asiamiehensä, kirjelmässä on ilmoitettava myös tämän nimi ja kotikunta. Asiamiehen, ellei tämä ole asianajaja tai julkinen oikeusavustaja, on liitettävä oikaisuvaatimuskirjelmään valtakirja. Oikaisuvaatimuksessa on lisäksi ilmoitettava postiosoite ja puhelinnumero, joihin asiaa koskevat ilmoitukset oikaisuvaatimuksen tekijälle voidaan toimittaa. Oikaisuvaatimuksen tekijän, laillisen edustajan tai asiamiehen on allekirjoitettava oikaisuvaatimuskirjelmä. Sähköistä asiakirjaa ei tarvitse täydentää allekirjoituksella, jos asiakirjassa on tiedot lähettäjästä eikä asiakirjan alkuperäisyyttä tai eheyttä ole syytä epäillä. Oikaisuvaatimuksen toimittaminen Oikaisuvaatimus on toimitettava Järvenpään kaupungin keskusvaalilautakunnalle virka- aikana ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä postitse, sähköpostilla tai telefaxilla, käyttäen alla olevia yhteystietoja: Järvenpään kaupungin keskusvaalilautakunta PL 41, Hallintokatu Järvenpää Kirjaamo on avoinna:

28 Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 28) ma- o klo pe klo Sähköposti: kirjaamo@jarvenpaa.fi Puh. vaihde (09) Oikaisuvaatimuksen voi toimittaa myös kaupungin asiakaspalvelupisteeseen os. Seutulantie 12. Avoinna ma- ke 9-15, to 9-16 ja pe 8-13.

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 21.03.2019, klo 16:30-16:49 Paikka Järvenpää- talo, Aino- kabinetti Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 16

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (34) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (34) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 1/2017 1 (34) Aika 14.12.2017, klo 16:04-17:10 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 2 Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 7/ (15) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjantarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 7/ (15) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjantarkastus Järvenpää Pöytäkirja 7/2017 1 (15) Aika 18.09.2017, klo 16:37-20:47 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjantarkastus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 7) Aika 12.04.2019, klo 19:00-19:49 Paikka Kaupungintalo, Kaupunginhallituksen entinen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 26.01.2018, klo 19:00-20:11 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Lasten ja nuorten lautakunta Yksilöasiainjaoston jäsenten valitseminen vuosiksi

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Lasten ja nuorten lautakunta Yksilöasiainjaoston jäsenten valitseminen vuosiksi Järvenpää Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 15.08.2017, klo 17:45-18:27 Paikka Primulan Herkkupajan kokoustila/yläkerta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 16.04.2019, klo 17:00-17:12 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Lupajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Lupajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 7) Aika 09.11.2018, klo 08:30-08:35 Paikka Seutulantalo, kokoushuone Aino Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 8 Oikeuden

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki

Keskusvaalilautakunta. Merja Kannosto Seppo Leponiemi Rainer Rajamäki JÄMIJÄRVEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA Torstaina 28.2.2019 kello 17.00 17.20 KOKOUSPAIKKA Kunnanviraston kokoushuone SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2018 1 (10) Aika 26.01.2018, klo 19:00-19:07 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 04.03.2019, klo 17:01-17:22 Paikka Kunnanviraston 1:n kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

16 Pöytäkirjan tarkastajat

16 Pöytäkirjan tarkastajat JÄMIJÄRVEN KUNTA Keskusvaalilautakunta Laatimispäivämäärä 15.4.2019 KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.4.2019 klo 17.00 Paikka Kunnanviraston kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 5/ (12) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 5/ (12) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 5/2017 1 (12) Aika, klo 17:00-18:53 Paikka Kallio-Kuninkala Käsitellyt asiat 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 37 Iltakouluasiat 38 Sivistys- ja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 21.5.2019 60 Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 21.5.2019 kello 18.00 19.00 Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: 35 Kokouksen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 14. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 14. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 17.04.2015 Sivu 1 / 14 Kokoustiedot Aika 17.04.2015 perjantai klo 19:00-20:45 Paikka Kokoustila Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. LAUKAAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 11.12.2017 klo 14:00-15:03 Paikka Kuntala, Laukaantie 14, Laukaa Lisätietoja Osallistujat Saapuvilla olleet jäsenet Ek Terhi jäsen Jokela Mika

Lisätiedot

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin

3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat, laitosäänestyspaikat, vaalipäivän äänestyspaikat sekä vaalitoimitsijoiden määrääminen ennakkoäänestyspaikkoihin Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 31.01.2017, klo 17:30-17:51 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Yleiset ennakkoäänestyspaikat,

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KEL, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KEL, 18:00, Esityslista 1-3 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1-1 Esityslistan hyväksyminen... 2 11 Vuonna 2019 järjestettävien vaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat Kaarinassa...

Lisätiedot

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187

VALTIMON KUNTA VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Keskusvaalilautakunta, kokous nro 1/2017 17, ilmoitusasian kohta 6 /pöytäkirjan liite nro 7 Kunnanhallitus 187 16.12.2016 Kunnanhallitus 1 12.01.2017 VUODEN 2017 KUNTAVAALIT KH 187 Seuraavat yleiset vaalit

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Keskusvaalilautakunta

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä sivu Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 12.11.2014 2 Kokousaika 12.11.2014 klo 16.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta

Rintala Aino-Kaisa Tuomainen Janne. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Iitin kunta Kokouskutsu 8/2017 1 Aika 16.10.2017 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Kunnantalo, 1. kerroksen kokoushuone Huom! Lautakunta on päätösvaltainen vain täysilukuisena. Esteestä pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 9.4.2019 38 Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 9.4.2019 kello 19.00-20.05 Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: 23 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 10/ ( 8) Sosiaali- ja terveyslautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 10/ ( 8) Sosiaali- ja terveyslautakunta Järvenpää Pöytäkirja 10/2018 1 ( 8) Aika 21.11.2018, klo 17:00-20:01 Paikka JUST, 2. kerros Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 35 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1

HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 HAAPAVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 14/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 55 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen

Lisätiedot

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros

Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Tampere Pöytäkirja 6/2018 1 (7) Aika 03.09.2018, klo 16:00-16:12 Paikka Orvokki-kabinetti, keskusvirastotalo, 6.kerros Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 19. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 19. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 17.02.2015 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 17.02.2015 tiistai klo 16:00-17:30 Paikka Kokoushuone Kotka, Asemakuja 2 C 3 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 10. Anja Kurki, puheenjohtaja Markus Soronen Marianne Ehrnstén Marjut Lindroos Seppo Lintunen Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 09.03.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 09.03.2017 torstai klo 16:00-16.45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 12.04.2017 keskiviikko klo 16:00-17:45 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 15/2018 1 ( 9) Aika 19.11.2018, klo 17:00-18:25 Paikka Jä rvenpä ä - talo Käsitellyt asiat 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 61 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 13 Konserniyhteisöjen tavoitteiden toteuma 12/ Muut asiat

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 13 Konserniyhteisöjen tavoitteiden toteuma 12/ Muut asiat Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 8) Aika 12.04.2018, klo 07:37-08:45 Paikka Käsitellyt asiat Jä rvenpä ä - talo, Terijoki kokoushuone, 2. kerros 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2019 1 ( 9) Aika 23.01.2019, klo 17:00-19:25 Paikka Ravintola Huvila, Sibeliuksenkatu 5 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 19. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Markus Soronen Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 19. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Markus Soronen Jouko Pirttimäki Espoon kaupunki Pöytäkirja Keskusvaalilautakunta 27.03.2014 Sivu 1 / 19 Kokoustiedot Aika 27.03.2014 torstai klo 16:00-17:30 Paikka Asemakuja 2 C 4 kerros kokoushuone Vermo Saapuvilla olleet jäsenet Anja

Lisätiedot

Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat

Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat Kaupunginhallitus 492 09.10.2017 Ennakkoäänestys presidentinvaalissa 2018 ja vaalipäivän äänestyspaikat 399/07.070/2017 KH 492 Selostus: Presidentinvaali toimitetaan 28.1.2018, ennakkoäänestys on 17.1-23.1.2018

Lisätiedot

Oikeusministeriön ohjeen mukaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen määräämisessä kunnanhallituksen on otettava huomioon seuraavat seikat:

Oikeusministeriön ohjeen mukaan yleisten ennakkoäänestyspaikkojen määräämisessä kunnanhallituksen on otettava huomioon seuraavat seikat: Kaupunginhallitus 215 25.09.2017 Kaupunginhallitus 236 30.10.2017 Presidentinvaalien 2018 äänestyspaikat sekä aukioloajat Khall 25.09.2017 215 (Valm.hall.joht.) Ennakkoäänestyspaikan määrääminen Vaalilain

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello Keskusvaalilautakunta 12.4.2019 49 Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina 12.4.2019 kello 19.00 20.50 Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: 29 Kokouksen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 17:00-17:30 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Keijo Voutilainen,

Lisätiedot

28 Oikeusministeriön kirje vuonna 2019 toimitettavista vaaleista

28 Oikeusministeriön kirje vuonna 2019 toimitettavista vaaleista Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (16) Aika 19.12.2018, klo 16:00-16:55 Paikka Keskusvirastotalo, Orvokki-kabinetti Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Oikeusministeriön

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 9/ ( 10) Sosiaali- ja terveyslautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 9/ ( 10) Sosiaali- ja terveyslautakunta Järvenpää Pöytäkirja 9/2018 1 ( 10) Aika 24.10.2018, klo 17:30-18:28 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kh 3 Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 30 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2018 Keskusvaalilautakunta Sivu 18 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 26.1.2018 klo 19.05 19.15

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.04.2011 klo 17:00-20:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (12) Järvenpään Veden johtokunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (12) Järvenpään Veden johtokunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (12) Aika 13.03.2018, klo 08:30-09:20 Paikka Seutulan talo, kokoushuone Eero Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 2 Järvenpään

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.02.2012 klo 17:00-20:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 13/ ( 9) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 13/2018 1 ( 9) Aika 11.10.2018, klo 17:00-20:47 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse Keskusvaalilautakunta. Sivu

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse Keskusvaalilautakunta. Sivu SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse 8.4.2019 Keskusvaalilautakunta Aika: Perjantaina 12.04.2019 kello 18.15 Paikka: Kunnanhallituksen huone Kahvitarjoilu klo 18.00 Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2014 Kokousaika 16:00-16:08 Kokouspaikka Aulakabinetti 4, Kaupungintalo Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti Monaco, Pia puheenjohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2017 Kokousaika 19:00-20:15 Kokouspaikka Keskusvaalilautakunnan toimisto Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2018 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 28.1.2018 Mahdollisen toisen vaalin vaalipäivä 11.2.2018 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Huhtikuu 2017 Valtuusto

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo Isonkyrön virastotalo, kunnanjohtajan huone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 12.4.2019 klo 19.00 Isonkyrön

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Eduskuntavaalit, europarlamenttivaalit 1/2019 Aika MAANANTAI klo 17.25-17.48 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa

Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Eräitä määräaikoja vuoden 2012 presidentinvaalissa Ensimmäisen vaalin vaalipäivä 22.1.2012 Toisen vaalin vaalipäivä 5.2.2012 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki Alkuvuosi 2009 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi, varajäsen

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 61/2017 1 (6) Kaupunginhallitus, 707, 18.12.2017 Kaupunginhallitus, 648, 20.11.2017 Kaupunginhallitus, 695, 11.12.2017 707 Presidentinvaalin 2018 vaalilautakuntien täydentäminen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 23.05.2014 klo 17:00-19:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Keskusvaalilautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Keskusvaalilautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 Kokousaika 8:15-8:35 Kokouspaikka Ryhmähuone 236, Bockin talo Läsnä Jäsenet Viertola, Juha Kivinen, Tiina Ahonen, Risto Kiukas, Vertti Kopra, Pia puheenjohtaja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Keskusvaalilautakunta

Porin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Keskusvaalilautakunta Porin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 08.02.2019, klo 16:19-17:00 Paikka Kokoushuone Ellen, kaupungintalo Käsitellyt asiat 11 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 12 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Eräitä määräaikoja europarlamenttivaaleissa

Eräitä määräaikoja europarlamenttivaaleissa Eräitä määräaikoja europarlamenttivaaleissa 25.5.2014 Ajankohta 1 Toimija Toimenpide Vaalilaki (ellei muuta lakia ole mainittu) Alkuvuosi 2013 Valtuusto Kunnan keskusvaalilautakunnan asettaminen Huhtikuu

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 5.2.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 5.2.2019 kello 19.00 - Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 02.01.2012 klo 16:00-16:15 Paikka Nilsiän kaupungintalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina kello Keskusvaalilautakunta 27.11.2017 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanvirastolla maanantaina 27.11.2017 kello 18.30 - Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 10) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 2/ ( 10) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 2/2019 1 ( 10) Aika 29.01.2019, klo 16:38-20:47 Paikka Järvenpää- talo, Aino- kabinetti Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 7

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 (8) Aika 22.01.2018, klo 16:34-17:27 Paikka Järvenpää -talo Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 17 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta

Keskusvaalilautakunta 7.3.2019 1 (15) Kokousaika to 7.3.2019 kello 17:00-17:35 Kokouspaikka Kunnanviraston kokoushuone Osallistujat Yli-Kujala Minna Puheenjohtaja Peltomäki Jarkko 1. varapuheenjohtaja Alkkiomäki Mervi Jäsen

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 56 Keskusvaalilautakunta 12.04.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 37 Pöytäkirjantarkastajien valinta 59 38 Saman äänimäärän

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (13) Aika 13.09.2017, klo 17:34-17:59 Paikka Kokoushuone Ervasti Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Perusturvajaoston

Lisätiedot

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla.

Iitin kunta Pöytäkirja 2/ Keskusvaalilautakunta Aika klo 17:00-17:33. Paikka. Saapuvilla. Iitin kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Keskusvaalilautakunta 20.02.2017 Aika 20.02.2017 klo 17:00-17:33 Paikka Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko Henry Kettumäki Jukka Janhunen Heli Hiltunen Heikki

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 19/ ( 12) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 19/ ( 12) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 19/2019 1 ( 12) Aika 05.03.2019, klo 16:37-17:32 Paikka Järvenpää- talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 19

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 23/ ( 6) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 23/ ( 6) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 23/2018 1 ( 6) Aika 20.11.2018, klo 16:39-18:37 Paikka Kallio Kuninkala Käsitellyt asiat 100 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 101 Johdon lähtöhaastattelu

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello

Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina kello Keskusvaalilautakunta 5.2.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidettiin kunnanviraston hallinto-osastolla tiistaina 5.2.2019 kello 19.00 20.05 Kokouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 51/2017 1 (5) Kaupunginhallitus, 578, 02.10.2017 Keskusvaalilautakunta, 68, 04.09.2017 578 Vuoden 2018 presidentinvaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat TRE:6586/00.00.02/2017

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00

Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina kello 19.00 Keskusvaalilautakunta 22.3.2019 1 Keskusvaalilautakunnan kokous pidetään kunnanviraston hallinto-osastolla perjantaina 22.3.2019 kello 19.00 Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Keskusvaalilautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousnumero Presidentinvaali 1/2017 Aika MAANANTAI klo 17.00-17.28 Paikka Lautakuntien kokoushuone KOKOUSKUTSU Maanantaina Lautakuntien kokoushuone Nro 1/2017 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 Keskusvaalilautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 18.30 Kunnanviraston kokoushuone Yli-Kujala Minna Peltomäki

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Kulttuuri- ja liikuntalautakunta

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Kulttuuri- ja liikuntalautakunta 24.4.2013 23 MUUTOKSENHAKUOHJEET Muutoksenhakukielto 34 37, 39-41 Kiellon peruste Kiellon peruste Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Annika Pellonpää ja Timo Frangén.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Annika Pellonpää ja Timo Frangén. PÖYTÄKIRJA 1 (5) 31.5.2017 TAAVINKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 31.5.2017 kello 8.00 Paikka Taavinkylän koulu, Taavilantie 19, 02180 Espoo Läsnä Ilona Piiroinen puheenjohtaja Markku Hakonen

Lisätiedot

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen PÖYTÄKIRJA 1 (8) 20.9.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 20.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 8) Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston johtokunta Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 8) Aika, klo 17:30-19:00 Paikka Jä rvenpä ä - talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 14 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 5/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 5/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Järvenpää Pöytäkirja 5/2018 1 (9) Aika, klo 17:30-19:43 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 36 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 09.04.2017 Aika 09.04.2017 klo 17:00-21:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 26.01.2017 Aika 26.01.2017 klo 09:00-10:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Olen tarkastanut pöytäkirjan ja todennut sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaan laadituksi...201_

Olen tarkastanut pöytäkirjan ja todennut sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaan laadituksi...201_ Martinkallion koulun johtokunnan kokous tiistaina 26.9.2017 klo 17.30. koulun henkilökunnan taukohuoneessa Pöytäkirja 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.31. Uuden johtokunnan jäsenet

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 14) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 14) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 14) Aika 11.12.2018, klo 16:59-17:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, Herman - kokoustila, 4. kerros Käsitellyt asiat 54 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/ (11) Tiejaosto Vanha Kirkkotien yksityistien tiekunnan liikennemerkit

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/ (11) Tiejaosto Vanha Kirkkotien yksityistien tiekunnan liikennemerkit Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2018 1 (11) Aika 03.05.2018, klo 16:00-16:28 Paikka Kokoushuone Apila 2. kerros Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (9)

PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA 1 (9) 26.9.2017 Tapiolan lukio Johtokunnan kokous Aika 19.09.2017 klo18.00 Paikka Tapiolan lukio, luokka C2. Tiedoksi Johtimo Nina pj. Malkamäki Mika, vpj. Grann Mirva, jäsen Kari Hannu, jäsen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (10) Keskusvaalilautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 17:12-18:39 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 20 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28. perjantai klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2019 Keskusvaalilautakunta Sivu 28 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) perjantai 12.4.2019 klo 19.00 19.27

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 13/2017 1 (7) Aika 13.11.2017, klo 16:35-16:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 135 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

Vehmaan kunta Keskusvaalilautakunta Kokous 1 Presidentinvaalit 2018 Nro 1 Kokoustiedot

Vehmaan kunta Keskusvaalilautakunta Kokous 1 Presidentinvaalit 2018 Nro 1 Kokoustiedot Keskusvaalilautakunta Kokous 1 Nro 1 Kokoustiedot Aika: Keskiviikko 22.11.2017 klo 16:15 16:35 Paikka: Kunnanvirasto Asialista: Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 23

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 23 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUKIELTO 23 Asiat 37, 38, 39, 40, 41, 46 Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2019 1 Keskusvaalilautakunta Aika 24.05.2019 klo 15:00-19:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen

Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen Kaupunginhallitus 21 23.01.2017 Vaalilautakuntien ja vaalitoimikuntien jäsenten sekä ennakkoäänestystoimitsijoiden valitseminen 101/00.00.00/2017 KH 23.01.2017 21 Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Perusturvalautakunnan terveydenhuollon jaosto

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Sivu Perusturvalautakunnan terveydenhuollon jaosto Perusturvalautakunnan terveydenhuollon jaosto 9.3.2011 7 MUUTOKSENHAKUOHJEET Muutoksenhakukielto Asiat 16-19 Kiellon peruste Asiat Kiellon peruste Yllämainituista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Aika: 30.03.2017 klo 18:00-21:17 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Edellisen kokouksen

Lisätiedot