Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT"

Transkriptio

1 Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT

2 2 Bussilippu puhelimeesi! Lataa älypuhelimeesi sovelluskaupasta Oulun joukkoliikenne ja voit ostaa kertalippuja ja vuorokausilippuja. Oulun keskustassa ja sen lähialueilla liikut A-vyöhykkeen lipulla. Oulun lentokentälle tarvitset AB-lipun. Näytä mobiililippusi kuljettajalle. Tarkemmat ohjeet:

3 3 Sisällysluettelo Taksa- ja lippujärjestelmä...4 Ticketing system in short...4 Lippulajit...6 Tickets...6 Lipunmyyntipisteet...10 Ticket sales points...10 Oulun joukkoliikenteen linjat...14 Routes...14 Aikataulut...17 Timetables...17 Aurinkoista kesää! Kädessäsi on Oulun joukkoliikenteen aikataulukirja kesäaikataulukaudelle Kaikki ajantasaiset tiedot Oulun joukkoliikenteestä löydät nettisivultamme Milloin bussi tulee? Pysäkkinäytöillä esitetään ennusteet seuraavien vuorojen lähtöajoista. Nettipalvelusta jl.oulunliikenne.fi näet reaaliaikatietoa seuraavien bussien saapumisajoista pysäkille. Voit valita sinua kiinnostavat linjat haluamaltasi pysäkiltä, ja valinta jää selaimen muistiin helpottaen seuraavaa käyttökertaa. Reittiopas neuvoo perille Kirjoita reittioppaaseen lähtö- ja määräpaikka löytääksesi sopivimmat bussivuorot. Reittioppaasta voit myös hakea yksittäisen pysäkin aikataulut. Reittioppaamme löydät osoitteesta oulu.digitransit.fi.

4 4 Taksa- ja lippujärjestelmä Oulun joukkoliikenteen bussit liikennöivät Oulun, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän alueella. Kaikissa oheisella linja-auton keulan tunnuksella varustetuissa linja-autoissa noudatetaan Oulun joukkoliikenteen hinnoittelua ja lippujärjestelmää. Hinnoittelu perustuu etäisyyteen ja vyöhykemäärään, jolle matkat ulottuvat. Esimerkiksi lentokentältä keskustaan tarvitset AB-lipun. Matkustaminen Waltti-matkakortille ladatulla arvolipulla ja kausilipulla on aina kertalipuilla matkustamista edullisempaa. Ajantasaiset matkustusohjeet sekä tiedot mm. vaihtoajasta ja matkatavaroiden kuljetuksesta löydät nettisivuiltamme Ticketing system in short Oulun joukkoliikenne public transport system is divided up into zones from A to D that radiate from the centre. The urban area in about 10 km radius from the citycentre is zone A and the regions further from that are B, C and D. Nearly all the hotels and the main sights are in zone A. Airport is in zone B. The number of zones you travel through during your trip will determine your fare. Travelling is always cheaper with Waltti travel card. Check for other terms and conditions of tickets at our homepage or ask at the Oulu10 Service Point.

5 5 Vyöhykelippu matkojesi mukaan A-city lippu: kun teet matkasi vain cityliikenteellä A tai B tai C tai D: yhden vyöhykkeen sisäisille matkoille. A sisältää myös A-cityn AB tai BC tai CD: kun teet matkasi esim. Oulu- Haukipudas välillä tai Tyrnävä-Kempele välillä ABC tai BCD: kun matkasi ulottuvat esim. Oulusta Ylikiiminkiin ABCD: Yli-Iistä Ouluun Kausiliput eivät käy maksuvälineenä Hailuodon kunnan alueelta alkavilla tai Hailuodon kunnan alueelle päättyvillä matkoilla. Vuorokausilippu ei käy maksuvälineenä linjalla 59. Arvolipulla voi matkustaa myös Hailuodossa.

6 6 Lippulajit/ Tickets Kertalippu on sinulle, joka matkustat silloin tällöin. Kertalippuja myydään busseissa käteisellä ja mobiililippuna. Kertalipun maksamiseen bussissa on hyvä varata tasaraha. Säilytä kuljettajalta saatava lippu koko matkan ajan. Siitä ilmenee voimassaoloaika ja kelpoisuusvyöhykkeet. Klo 23:00-04:30 välillä ostettavista kertalipuista (paperilippu tai mobiililippu) peritään kaksinkertainen hinta. Vuorokausilippuja myydään mobiililippuna ja mm. Oulu10-palvelupisteissä. Vuorokausilippua ei voi ostaa bussista. Lippu ei käy maksuvälineenä linjoilla 48, 49 ja 59. Mobiililippu ostetaan Oulun joukkoliikenne -mobiililippusovelluksella. Mobiililipun voimassaolo alkaa ostohetkestä. Lippu tulee esittää kuljettajalle aina ajoneuvoon noustessa. Lipussa näkyy QRkoodi ja jäljellä oleva voimassaoloaika. Mobiililippu ei käy maksutapana linjoilla 48 ja 49. Maksutapa on automaattisesti mobiilimaksu, mikäli et ole rekisteröitynyt sovellukseen. Rekisteröityneet asiakkaat voivat valita maksutavan: pankki- tai luottokortti (Visa ja Mastercard), mobiilimaksu, Apple Pay, MobilePay tai Masterpass. Single tickets You can purchase single tickets from the bus in cash or with the Oulun Joukkoliikenne mobile ticket app. Between 11pm and 4:30am an additional nighttime fare (double fare) for single tickets will be charged. 24-hour tickets You can purchase 24-hour tickets with the Oulun Joukkoliikenne mobile ticket app or from Oulu10 Service Point. The day ticket is not accepted as a payment method on routes 48, 49 and 59 Mobile ticket Download the Oulun joukkoliikenne mobile ticket app. Ticket s validity begins from the moment of purchase. You have to be able to show the ticket to the bus driver each time you board a bus. A QR code and the remaining validity period are displayed on the ticket. The mobile ticket is not available as a payment method on routes 48 and 49. You can use the app either without registering,

7 7 when the payment method is automatically operator billing, or you can register and have multiple payment methods to choose from: debit and credit cards (Visa and Mastercard), operator billing, Apple Pay, MobilePay and Masterpass. Kausilippu sopii säännölliseen matkustukseen. Saatavilla on 30 ja 90 vuorokauden kausilippuja. Lippu oikeuttaa rajattomaan määrään matkoja Oulun joukkoliikenteessä lipun voimassaoloaikana ja voimassaolovyöhykkeellä. Voimassaolo alkaa ensimmäisestä leimauksesta bussin lukijalaitteella. Kausiliput ovat henkilökohtaisia. Ikäryhmäsi muuttuessa uusi kausi uudella ikäryhmällä on ostettava Oulu10-palvelupisteestä. Kausilippu ei käy maksuvälineenä Hailuodosta alkavilla tai sinne päättyvillä matkoilla. 25-vuotiaille tai sitä vanhemmille päätoimisille opiskelijoille myydään nuorisohintaista kausilippua. Lukuvuoden ensimmäinen lippu ostetaan Oulu10-palvelupisteestä. Ota mukaasi huolellisesti täytetty opiskelijalippuhakemus. Tutustu opiskelijalipun saamisen ehtoihin: Arvolipulla matkustus on aina kertalippuja edullisempaa. Arvolipulta vähennetään matkustettavien vyöhykkeiden mukainen matkan hinta. Arvolipulle määritetään ostohetkellä oletusvyöhykkeet. Jos matka poikkeaa oletusvyöhykkeistä, anna kortti kuljettajalle, joka tekee vyöhykeveloituksen rahastuslaitteellaan. Arvolipun minimilataus on busseissa 10 euroa ja muissa myyntipisteissä 5 euroa. Netissä Waltti-kaupassa uuden arvolipun minimilataus on 5 euroa ja lisälatauksissa 0,65 euroa.

8 8 Hinnasto/ Fares Hinnat sisältävät alv 10 %. Hinta- ja käyttöehtojen muutokset ovat mahdollisia. Tarkista ajantasaiset tiedot Kertalippu/ Single ticket Kertalippu Single ticket Vyöhykkeet Zones Aikuinen Adult Lapsi year old A-city 1,50 1,50 A, B, C, D 3,30 1,70 AB, BC, CD 5,80 2,90 ABC, BCD 8,30 4,20 ABCD 10,10 5,10 Vuorokausilippu/ 24-hour ticket Vuorokausilippu 24 hour ticket Vyöhykkeet Zones Aikuinen Adult A, B, C, D 8,00 AB, BC, CD 12,50 ABC, BCD 18,00 ABCD 22,00 Waltti-matkakortille ladattavat liput/ Tickets that are loaded on to Waltti travel card Arvolippu Value ticket Kausilippu, 30 vrk Season ticket, 30 days Vyöhykkeet Zones Aikuinen Adult Nuori year old Lapsi year old A-city 1,20 1,10 A, B, C, D 2,05 1,10 AB, BC, CD 4,05 2,10 ABC, BCD 6,25 3,15 ABCD 8,20 4,15 A-city 34,30 34,30 34,30 A, B, C, D 52,50 42,00 37,00 AB, BC, CD 79,00 66,30 50,70 ABC, BCD 85,00 71,50 54,50 ABCD 90,00 75,00 60,00 Kausilippu on saatavana myös 90 päivälle./ Season ticket is also available for 90 days.

9 9 Ilmaismatkoihin oikeutetut Maksutta saavat matkustaa: eurooppalaisen vammaiskortin haltijan avustaja, kun kortissa on A-merkintä. Kortinhaltija maksaa oman matkansa. pyörätuolinkäyttäjä ja saattaja vyöhykkeellä A. rollaattorin käyttäjä arkipäivinä klo lapsi lastenvaunuissa tai -rattaissa ja saattaja vain vyöhykkeen A sisäisillä matkoilla sekä vyöhykkeen B sisäisillä matkoilla. lapsi lastenvaunuissa tai -rattaissa vyöhykkeillä C ja D sekä vyöhykerajat ylittävillä matkoilla. Saattaja maksaa oman matkansa. neljä alle 7-vuotiasta lasta saattajan kanssa. Lasten määrään lasketaan myös vaunuissa oleva lapsi. Tämän lukumäärän ylittävistä lapsista peritään lapsen kertamaksu. sotaveteraanit veteraanilipulla koko toimialueella. työtehtävissä liikkuvat virkapukuiset poliisit ja pysäköinnintarkastajat. siviiliasuiset poliisit työtehtävissä virkamerkkiä näyttämällä. Matkatavarat Pienikkoisesta matkatavarasta ei peritä maksua. Matkatavarana voi olla esimerkiksi: pieneläin sylissä tai korissa ja näkövammaisen mukana oleva opaskoira käsimatkatavaroina autossa esimerkiksi kaksi matkalaukkua sukset sauvoineen tai lumilauta kuljetuspussiin pakattu polkupyörä tai alle 7-vuotiaan lapsen polkupyörä Opaskoiran kanssa kulkevalle näkövammaiselle on osoitettu ohjeellinen paikka kuljettajan takana sijaitsevalta penkkiriviltä. Kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta autoon kookasta tavaraa, mikäli siitä on haittaa matkustajille, erityisesti ruuhka-aikana. Perustellusta syystä kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta autoon lemmikkieläintä. Omistaja on vastuussa siitä, ettei eläimen kuljettamisesta aiheudu häiriötä muille matkustajille tai haittaa kalustolle. Linjalla 59 Hailuotoon saakka tai sieltä pois matkustavilta peritään vyöhykkeen mukainen lipun hinta ja 3,30 lastenvaunuista, pyörästä tai isosta koirasta.

10 10 Lipunmyyntipisteet / Ticket sales points Waltti-kauppa/ Waltti Online Shop Tilaa Waltti-kortti ja osta siihen kausi- tai arvolippu Waltti-kaupassa. Netistä voit ostaa kaikkien muiden lipputuotteiden lisälatauksia paitsi työsuhdematkalipun. Waltti-kaupan löydät osoitteesta kauppa.waltti.fi Waltti Online Shop is always open: kauppa.waltti.fi. Oulu10-palvelupisteet/ Oulu10 Service Point Oulu10:stä voit ostaa Waltti-kortin ja ladata kaikkien ikä- ja alennusryhmien lipputuotteita. Oulu10:stä voit ostaa myös vuorokausilippuja. Katso poikkeusaukioloajat: From Oulu10 Service Point you can purchase Waltti travel card, reload your travel card and purchase 24-hour tickets. Torikatu 10, Oulu, puh ma-to klo 8-18 ja pe 8-16 (arkipyhiä edeltävät arkipäivät klo 8-16) ma-pe klo 8-16 Kiimingin asiointipiste, Lempiniementie 2, Kiiminki ma-pe klo 8:30-16 Haukiputaan asiointipiste, Jokelantie 1, Haukipudas ma-pe klo 8:30-16

11 11 Linja-autot/ Buses Linja-autoista voit ostaa käteisellä kertalippuja sekä arvo- ja kausilippujen lisälatauksia. Linja-autoista ei voi ostaa työsuhdematkalippuja. You can purchase single tickets and reloads of Waltti tickets from the bus in cash. R-kioskit/ R-kioski Seuraavilta R-kioskeilta voit ostaa lippujen lisälatauksia lukuun ottamatta työsuhdematkalippuja. Reload your travel card, except employee travel tickets, in the following R-kioskis: R-kioski Kiviharjuntie 9, OYS Avohoitotalo R-kioski Isokatu 27, Keskusta R-kioski Ratakatu 11, Keskusta R-kioski Kirkkokatu 22, Rotuaari R-kioski Merikoskenkatu 5, Tuira R-kioski Merikoskenkatu 6, Tuira R-kioski Tervakukkatie 6, Rajakylä R-kioski Sammonkatu 10, Kaijonharju R-kioski Metsokankaantie 3, Kaakkuri R-kioski Revontie 1, Haukipudas R-kioski Kylätie 1, Kello R-kioski Kempeleentie 2, Kempele

12 12 Oulun joukkoliikenteen kesäkauden liikenteen muutokset Useilla linjoilla on tehty aikataulumuutoksia, ks. aikataulusivut. Linjaa 5 liikennöidään kuten talviaikataulukaudella Linjaa 7 liikennöidään päivittäin 30 minuutin välein Linja 8 ajaa myös lauantaisin ja sunnuntaisin, aikatauluja on muutettu vastaamaan paremmin lentoaikatauluihin Linja 11 ajaa samaa reittiä kuin talviaikataulukaudella Linja 20B liikennöi arkisin Haukiputaalle aiempaa aikaisemmin Linjan 21 päätepysäkki on Oulunsuussa. Iltoihin ja sunnuntaiaamuun on lisätty tarjontaa. Linjan 23 reitti sekä viikonloppujen iltatarjonta ovat samat kuin talviaikataulukaudella Linja 28 liikennöi myös kesällä yhden vuoron suuntaansa Linjan 50 päätepysäkki on Oulussa Kuvernööri Linja 52A palvelee päivittäin reitillä Lumijoki-Liminka-Kempele- Oulu. Linja 54 palvelee arkisin reitillä Liminka-Tyrnävä-Oulu. Linja 54B palvelee viikonloppuisin reitillä Tyrnävä-Oulu. Käyttöönotettavat uudet pysäkit: Komeetantie E ja P. Pysäkkien sijainti muuttuu: Matkakeskus E ja P siirtyvät rautatieaseman pihasta Hallituskadulle.

13 13 Oulun joukkoliikenteen linjat / Routes Cityliikenne A Värttö-Toripakka Oubus Oy B Medipolis-Toripakka Oubus Oy C Limingantulli-Toripakka Oubus Oy Kaupunkilinjat 1 Jylkynkangas-Metelinkangas Koskilinjat Oy 2 Ritaharju-Metsokangas Koskilinjat Oy 2N Ritaharju-Metsokangas Koskilinjat Oy 3 Aaltokangas-Kaakkuri Koskilinjat Oy 4 Herukka-Iinatti Koskilinjat Oy 4A Herukka-Heikkilänkangas Koskilinjat Oy 4N Keskusta-Heikkilänkangas Koskilinjat Oy 5 Kivikkokangas-Oulunsuu-Keskusta Koskilinjat Oy 7 Saarela-Puolivälinkangas OTP Travel 7N Keskusta-Saarela-Kivikkokangas OTP Travel 10 Koskela-Heikinharju Koskilinjat Oy 11 Kivikkokangas-Laanila-Keskusta Koskilinjat Oy 14 Lintula-Välivainio Koskilinjat Oy 15 Nallikari-Mäntylä Koskilinjat Oy 15N Keskusta-Nallikari Koskilinjat Oy Lentoasema Airport, Oulunsalo 8 Lentoasema -Teknologiakylä Koskilinjat Oy 9 Lentoasema -Heikinharju Koskilinjat Oy

14 14 Haukipudas, Ii, Yli-Ii 20B Martinniemi-OYS Koskilinjat Oy 20N Keskusta-Martinniemi Koskilinjat Oy 21 Kellon Kiviniemi-Oulu-Oulunsuu Koskilinjat Oy 23 Ii-Haukipudas-Oulu Koskilinjat Oy 28 Ii-Oulu Koskilinjat Oy Kiiminki, Jääli, Ylikiiminki 35 Kiiminki-Oulu-OSAO Koskilinjat Oy 35K Kiiminki-Jääli-Oulu-OSAO Koskilinjat Oy 35N Oulu-Kiiminki Koskilinjat Oy 36 Ylikiiminki-Oulu Revon Turistiliikenne Oy 38Y Ylikiiminki-Kiiminki Revon Turistiliikenne Oy Muhos 40 Oulu-Sanginsuu-Päivärinne-Muhos-Pikkarala-Oulu Revon Turistiliikenne Oy 40V Oulu-Sanginsuu-Päivärinne-Laukansilta-Muhos Revon Turistiliikenne Oy 41 Oulu-Pikkarala-Muhos-Päivärinne-Sanginsuu-Oulu Revon Turistiliikenne Oy Kempele, Liminka, Tyrnävä, Lumijoki 50 Oulu-Kempele-Haapamaa Oubus Oy 51 Kempele-Metsokangas-Oulu Oubus Oy 52A Lumijoki-Liminka-Kempele-Oulu OTP Travel 54 Liminka-Tyrnävä-Oulu OTP Travel 54B Tyrnävä-Oulu OTP Travel Hailuoto 59 Hailuoto-Oulu V. Alamäki Oy

15 15 Aikataulut/ Timetables Merkkien selitykset MA-PE maanantai perjantai, Monday Friday LA lauantai, Saturday SU sunnuntai, Sunday N yölinja, liikennöidään perjantaita ja lauantaita seuraavana yönä/ Nightroute, is driven in the nights following Friday and Saturday P ajetaan vain perjantaisin, Only Friday Reittipoikkeamat on selitetty linjojen yhteydessä. ei aja kyseisen paikan kautta - ei aja kyseisen paikan kautta Pysäkkien nimissä: PP päätepysäkki P kulkusuunta pohjoiseen E kulkusuunta etelään th tienhaara

16 16 LINJA 1 Metelinkangas Jylkynkangas Metelinkangas PP - Ropinakuja P - Sadekuja P - Kivitaskunkuja P - Punatulkunrinne P - Tiaisrinne P - Kuukkelipolku E - Tiaispuisto E - Jousenkaari P - Kaiannontie P - Turkkitie P - Tahkokangas P - Otsonkuja P - Repolaisentie P - Kurrenkuja E - Metsänkuninkaantie P - Jalohaukka E - Suohaukka P - Nuolihaukka P - Hiirihaukka P - Merikotka P - Kotkantie P - Huuhkajapuisto P - Raksilan urheilukeskus P - Teuvo Pakkala P - Ratakatu P - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Metelinkankaalta keskustaan / Jylkynkankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Metelinkangas - keskusta n. 25 min Metelinkangas - Jylkynkangas n. 55 min

17 17 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Ylioppilaskylä P - Yliopisto P - Yliopistokatu P - Tapiontie P - Tuulikintie P - Kukkonen P - Kaijonlahdentie E - Raitotien risteys P - Kuovitie P - Vesipääskyntie P - Urpiaisentie E2 - Oinaantie P - Pielikuja P - Jylkynkangas Keskustasta Jylkynkankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Jylkynkangas n. 30 min

18 18 LINJA 1 Jylkynkangas Metelinkangas Jylkynkangas - Pielikuja E - Jylkynkankaan th E - Urpiaisentie P2 - Vesipääskyntie E - Kuovitie E - Kivikankaankuja E - Raitotien risteys E - Kaijonlahdentie P - Kukkonen E - Tuulikintie E - Tapiontie E - Yliopistokatu E - Yliopisto E - Ylioppilaskylä E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Jylkynkankaalta keskustaan / Metelinkankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Jylkynkangas - keskusta n. 25 min Jylkynkangas - Metelinkangas n. 55 min

19 19 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Ratakatu E - Teuvo Pakkala E - Raksilan urheilukeskus E - Huuhkajapuisto E - Kultatie E - Merikotka E - Hiirihaukka E - Nuolihaukka E - Suohaukka E - Jalohaukka P - Metsänkuninkaantie E - Kurrenkuja P - Repolaisentie E - Otsonkuja E - Tahkokangas E - Turkkitie E - Kaiannontie E - Jousenkaari E - Tiaispuisto P - Kuukkelipolku P - Tiaisrinne E - Punatulkunrinne E - Kivitaskunkuja E - Kuukkelitie P - Sadekuja E - Ropinakuja E - Metelinkangas PP Keskustasta Metelinkankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Metelinkangas n. 30 min

20 20 LINJA 2 Ritaharju - Metsokangas Jahtireitti E - Saalistajantie E - Loukkutie E - Klippatie P - Ritakierros E - Ritaharjun koulu E - Oravanreitti E - Alatalontie E - Saikkosentie E - Karjakenttä E - Poukamapolku E - Kerttulanpuisto E - Raitotien risteys E - Kaijonlahdentie P - Kukkonen E - Tuulikintie E - Tapiontie E - Yliopistokatu E - Yliopisto E - Ylioppilaskylä E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Ritaharjusta keskustaan / Metsokankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Ritaharju - keskusta n. 30 min Ritaharju - Metsokangas n. 70 min

21 21 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - OYS B1 - OYS B2 - OYS B3 - OYS asunnot E - Svaanin th E - Kultatie E - Merikotka E - Hiirihaukka E - Nuolihaukka E - Suohaukka E - Jalohaukka P - Metsänkuninkaantie E - Kurrenkuja P - Repolaisentie E - Otsonkuja E - Tahkokangas E - Turkkitie E - Kaiannontie E - Jousenkaari E - Kaakkurinojantie E - Höyhenkuja E - Siipikuja P - Porttiväylän alikulku E - Emopolku P - Kaakkurin koulu E - Poikuekuja E - Pesätie E - Tuomipellontie E - Ukkoherrantie P - Ulkometsäntie E - Lähimetsäntie P - Lähimetsä E - Savotta-aukio P - Hakkuutie P - Neitsytkorventie PP Keskustasta Metsokankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Metsokangas n. 40 min

22 22 LINJA 2 Metsokangas - Ritaharju Neitsytkorventie PP - Hakkuutie E - Savotta-aukio E - Lähimetsä P - Lähimetsäntie E - Ulkometsäntie P - Ukkoherrantie E - Tuomipellontie P - Pesätie P - Poikuekuja P - Kaakkurin koulu P - Emopolku E - Porttiväylän alikulku P - Siipikuja E - Höyhenkuja P - Kaakkurinojantie P - Jousenkaari P - Kaiannontie P - Turkkitie P - Tahkokangas P - Otsonkuja P - Repolaisentie P - Kurrenkuja E - Metsänkuninkaantie P - Jalohaukka E - Suohaukka P - Nuolihaukka P - Hiirihaukka P - Merikotka P - Kotkantie P - Svaanin th P - OYS asunnot P - OYS A5 - OYS A6 - OYS Sairaalaparkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Metsokankaalta keskustaan / Ritaharjuun MA-PE LA SU Ajoaika Metsokangas - keskusta n. 40 min Metsokangas - Ritaharju n. 70 min

23 23 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Ylioppilaskylä P - Yliopisto P - Yliopistokatu P - Tapiontie P - Tuulikintie P - Kukkonen P - Kaijonlahdentie E - Raitotie P - Kerttulanpuisto P - Poukamapolku P - Karjakenttä P - Saikkosentie P - Alatalontie P - Oravanreitti P - Ritaharjun koulu P - Ritakierros P - Klippatie E - Loukkutie P - Saalistajantie P - Jahtireitti E Keskustasta Ritaharjuun MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Ritaharju n. 30 min

24 24 LINJA 2N Ritaharju - Metsokangas Jahtireitti E - Saalistajantie E - Loukkutie E - Klippatie P - Ritakierros E - Ritaharjun koulu E - Oravanreitti E - Alatalontie E - Saikkosentie E - Karjakenttä E - Poukamapolku E - Kerttulanpuisto E - Raitotien risteys E - Kaijonlahdentie P - Kukkonen E - Tuulikintie E - Tapiontie E - Yliopistokatu E - Yliopisto E - Ylioppilaskylä E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Ritaharjusta keskustaan / Metsokankaalle PE LA Ajoaika Ritaharju - keskusta n. 30 min Ritaharju - Metsokangas n. 70 min Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - OYS B1 - OYS B2 - OYS B3 - OYS asunnot E - Svaanin th E - Kultatie E - Merikotka E - Hiirihaukka E - Nuolihaukka E - Suohaukka E - Jalohaukka P - Metsänkuninkaantie E - Kurrenkuja P - Repolaisentie E - Otsonkuja E - Tahkokangas E - Turkkitie E - Kaiannontie E - Jousenkaari E - Kaakkurinojantie E - Höyhenkuja E - Siipikuja P - Porttiväylän alikulku E - Emopolku P - Kaakkurin koulu E - Poikuekuja E - Pesätie E - Tuomipellontie E - Ukkoherrantie P - Ulkometsäntie E - Lähimetsäntie P - Lähimetsä E - Savotta-aukio P - Hakkuutie P - Neitsytkorventie PP Keskustasta Metsokankaalle PE LA Ajoaika Keskusta - Metsokangas n. 40 min

25 25 LINJA 2N Metsokangas - Ritaharju Neitsytkorventie PP - Hakkuutie E - Savotta-aukio E - Lähimetsä P - Lähimetsäntie E - Ulkometsäntie P - Ukkoherrantie E - Tuomipellontie P - Pesätie P - Poikuekuja P - Kaakkurin koulu P - Emopolku E - Porttiväylän alikulku P - Siipikuja E - Höyhenkuja P - Kaakkurinojantie P - Jousenkaari P - Kaiannontie P - Turkkitie P - Tahkokangas P - Otsonkuja P - Repolaisentie P - Kurrenkuja E - Metsänkuninkaantie P - Jalohaukka E - Suohaukka P - Nuolihaukka P - Hiirihaukka P - Merikotka P - Kotkantie P - Svaanin th P - OYS asunnot P - OYS A5 - OYS A6 - OYS Sairaalaparkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Metsokankaalta keskustaan / Ritaharjuun PE LA Ajoaika Metsokangas - keskusta n. 40 min Metsokangas - Ritaharju n. 70 min Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Ylioppilaskylä P - Yliopisto P - Yliopistokatu P - Tapiontie P - Tuulikintie P - Kukkonen P - Kaijonlahdentie E - Raitotie P - Kerttulanpuisto P - Poukamapolku P - Karjakenttä P - Saikkosentie P - Alatalontie P - Oravanreitti P - Ritaharjun koulu P - Ritakierros P - Klippatie E - Loukkutie P - Saalistajantie P - Jahtireitti E Keskustasta Ritaharjuun PE LA Ajoaika Keskusta - Ritaharju n. 30 min

26 26 LINJA 3 Kaakkuri - Aaltokangas Pesätie PP - Poikuekuja P - Kaakkurin koulu P - Emopolku E - Porttiväylän alikulku P - Siipikuja E - Höyhenkuja P - Kaakkurinojantie P - Jousenkaari P - Kaiannontie P - Turkkitie P - Lumijärventie P - Sutela P - Eteläranta P - Kaakkurin th P - Karhunkedontie P - Joulumerkinpolku P - Äimärautio P - Kallisensuora P - Limingantulli P - Kempeleentie P - Kyösti Kallion puisto P - Heinätorin puisto P - Elokuvakeskus - Toripakka P Kaakkurista keskustaan / Aaltokankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Kaakkuri - keskusta n. 25 min Kaakkuri - Aaltokangas n. 60 min

27 27 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Ylioppilaskylä P - Yliopisto P - Yliopistokatu P - Yliopiston puutarha P - Yliopiston eläintarha E - Teknologiantie P - Tutkijantie P - Ritaharjuntie P - Palhokuja P - Rantakukantie E - Nupputie P - Silmutie P - Kuivasrannanaukio P - Rita-aukio P - Ritaharjun koulu E - Oravanreitti P2 - Kettumetsä P - Siiposuo P - Erämetsä P - Aaltokangas Keskustasta Aaltokankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Aaltokangas n. 30 min

28 28 LINJA 3 Aaltokangas - Kaakkuri Aaltokangas - Erämetsä E - Siiposuo E - Kettumetsä E - Oravanreitti P - Ritaharjun koulu P - Rita-aukio E - Kuivasrannanaukio E - Silmutie E - Nupputie E - Rantakukantie P - Palhokuja E - Ritaharjuntie E - Tutkijantie E - Teknologiantie E - Yliopiston eläintarha P - Yliopiston puutarha E - Yliopistokatu E - Yliopisto E - Ylioppilaskylä E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Aaltokankaalta keskustaan / Kaakkuriin MA-PE LA SU Ajoaika Aaltokangas - keskusta n. 30 min Aaltokangas - Kaakkuri n. 60 min

29 29 Toripakka E - Virastotalo - Heinätorin puisto E - Kyösti Kallion puisto E - Harjapuisto E - Kempeleentie E - Limingantulli E - Kallisensuora E - Äimärautio E - Joulumerkinpolku E - Karhunkedontie E - Kaakkurin th P2 - Etelärata E - Sutela E - Lumijärventie E - Turkkitie E - Kaiannontie E - Jousenkaari E - Kaakkurinojantie E - Höyhenkuja E - Siipikuja P - Porttiväylän alikulku E - Emopolku P - Kaakkurin koulu E - Poikuekuja E - Pesätie PP Keskustasta Kaakkuriin MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Kaakkuri n. 25 min

30 30 LINJA 4 Iinatti - Herukka LINJA 4A Heikkilänkangas - Herukka 4: Oritputaantie PP - Haarankankaantie P - Kivipellon aukio P - Kangasrinne P - Metsärinne P - Patamäen koulu P - Kolehmaisentie P - Patamäki P A: Heikkilänkangas E - Hanhikaarentie P - Kaskiahonkuja P - Kaskiahontie P - Haarankankaantie P - Kivipellon aukio P - Kangasrinne P - Jatulikiventie P - Jättikivenkatu P - Maikkulantie P ja 4A:... - Mäntyrinne P - Viriänpuisto P - Knuutilankangas P - Knuutilanranta P - Knuutila P - Lämsänjärventie P - Isterintie P - Kastellin kirkko P - Kastellinpolku P - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Heikkilänkankaalta / Iinatista keskustaan / Herukkaan MA-PE LA SU 5 10 A A N 15 N 7 10 A A 15 N 8 10 A A 15 N 9 10 A A 15 N 43 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A N = ajetaan linjan 4N reittiä Ajoaika Heikkilänkangas/Iinatti - keskusta n. 30 min Heikkilänkangas/Iinatti - Herukka n. 65 min

31 31 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Valtatie P - Hartaantie P - Lipporanta P - Tukkitie P - Satamatie P - Lämpövoimala P - Toppilan koulu P - Meri-Toppila P - Vilkkutie P - Rantapellontie P - Suolamännyntie P - Oulunseläntie P - Pönkänkari P - Meritaskila P - Veitikka P - Koisotie P - Hanhikkitie P - Talvikkitie P - Possakan th P - Palosuontie P - Raamitie P - Jalopuuntie P - Aaltokankaantie P - Leppiojantie P - Herukka P - Oravaisenkuja P Keskustasta Herukkaan MA-PE LA SU 5 40 A A A A 10 A A 10 A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A A A 10 A N = ajetaan linjan 4N reittiä Ajoaika Keskusta - Herukka n. 35 min

32 32 Linja 4 Linja 4A Herukka - Iinatti Herukka - Heikkilänkangas Oravaisenkuja E - Herukka E - Leppiojantie E - Aaltokankaantie E - Jalopuuntie E - Raamitie E - Palosuontie E - Possakan th E - Talvikkitie E - Hanhikkitie E - Koisotie E - Veitikka E - Meritaskila E - Pönkänkari E - Oulunseläntie E - Suolamännyntie E - Rantapellontie E - Vilkkutie E - Meri-Toppila E - Toppilan koulu E - Lämpövoimala E - Satamatie E - Tukkitie E - Lipporanta E - Hartaantie E - Valtatie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Herukasta keskustaan / Heikkilänkankaalle / Iinattiin MA-PE LA SU A A A 45 A A A A A 45 A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A Ajoaika Herukka - keskusta n. 35 min Herukka - Heikkilänkangas / Iinatti n. 65 min

33 33 4 ja 4A: Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Kastellinpolku E - Kastellin kirkko E - Isterintie E - Lämsänjärventie E - Knuutila E - Knuutilanranta E - Knuutilankangas E - Viriänpuisto E - Mäntyrinne E... 4:... - Patamäki E - Kolehmaisentie E - Patamäen koulu E - Metsärinne E - Kangasrinne E - Kivipellon aukio E - Haarankankaantie E - Oritputaantie PP 4A:... - Maikkulantie E - Jättikivenkatu E - Jatulikiventie E - Kangasrinne E - Kivipellon aukio E - Haarankankaantie E - Kaskiahontie E - Kaskiahonkuja E - Hanhikaarentie E - Heikkilänkangas E Keskustasta Heikkilänkankaalle / Iinattiin MA-PE LA SU A N 45 N 7 20 A N 45 N 8 20 A A N 9 20 A A N A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A 15 A 15 A Ajoaika Keskusta - Heikkilänkangas/Iinatti n. 30 min

34 34 LINJA 4N Keskusta - Iinatti - Heikkilänkangas Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Kastellinpolku E - Kastellin kirkko E - Isterintie E - Lämsänjärventie E - Knuutila E - Knuutilanranta E - Knuutilankangas E - Viriänpuisto E - Mäntyrinne E - Maikkulantie E - Jättikivenkatu E - Jatulikiventie E - Kangasrinne E - Kivipellon aukio E - Haarankankaantie E - Oritputaantie PP - Kaskiahontie E - Kaskiahonkuja E - Hanhikaarentie E - Heikkilänkangas E Keskustasta Iinattiin / Heikkilänkankaalle PE LA Ajoaika Keskusta - Heikkilänkangas n. 25 min

35 35 LINJA 4N Heikkilänkangas - Iinatti - keskusta Heikkilänkangas E - Hanhikaarentie P - Kaskiahonkuja P - Kaskiahontie P - Oritputaantie PP - Haarankankaantie P - Kivipellon aukio P - Kangasrinne P - Jatulikiventie P - Jättikivenkatu P - Maikkulantie P - Mäntyrinne P - Viriänpuisto P - Knuutilankangas P - Knuutilanranta P - Knuutila P - Lämsänjärventie P - Isterintie P - Kastellin kirkko P - Kastellinpolku P - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Kuvernööri

36 36 LINJA 5 Keskusta - Oulunsuu - Kivikkokangas Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Lävistäjä E - Rautatieasema E - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Kastellinpolku E - Kastellin kirkko E - Isterintie E - Lämsänjärventie E - Knuutila E - Sangintie P - Mukkelintie P - Saarela E - Kivikkokangas E - Suojuoksuntie E Keskustasta Kivikkokankaalle MA-PE LA SU 7 00* 8 00* 00* 9 00* 00* 10 00* 00* 11 00* 00* 00* 12 00* 00* 00* 13 00* 00* 00* 14 00* 00* 00* 15 00* 00* 00* 16 00* 00* 00* 17 00* 00* 00* 18 00* 00* 00* 19 00* 00* 00* 20 00* 00* 00* 21 00* 00* 00* * Vuoro jatkaa linjana 11 Hiukkavaaran keskuksen suuntaan Ajoaika Keskusta - Kivikkokangas n. 20 min

37 37 LINJA 5 Kivikkokangas - Oulunsuu - keskusta Suojuoksuntie E - Kuntolenkki E - Juoksupolku P - Sarvisuontie P - Liikkujantie P - Vaskikangas P - Tahtimarssi P - Hiukkavaaran keskus P - Mukkelintie E - Sangintie E - Knuutila P - Lämsänjärventie P - Isterintie P - Kastellin kirkko P - Kastellinpolku P - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Heikinkatu P - Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Elokuvakeskus Kivikkokankaalta keskustaan MA-PE LA SU Ajoaika Kivikkokangas - Keskusta n. 25 min

38 38 LINJA 7 Saarela - Puolivälinkangas Rantasaarela P - Painijantie P - Saarela P - Oulujoen kirkko E - Oulujoen koulu P - Laita P - Hiukkavaarantie P - Uimaranta P - Kanervatie P - Koivumaantie E - Kuparilammintie P - Metsola E - Erkkola E - Peltola E - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Saarelasta keskustaan / Puolivälinkankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Saarela - keskusta n. 25 min Saarela - Puolivälinkangas n. 40 min

39 39 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Kemintie P - Isko P - Kivennuoliainen P - Järvikioski E - Järvenkorventie E - Hiidentie Keskustasta Puolivälinkankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Puolivälinkangas n. 15 min

40 40 LINJA 7 Puolivälinkangas - Saarela Hiidentie - Järvenkorventie P - Järvikioski P - Kivennuoliainen E - Menninkäisentie E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Puolivälinkankaalta keskustaan / Saarelaan MA-PE LA SU Ajoaika Puolivälinkangas - keskusta n. 15 min Puolivälinkangas - Saarela n. 40 min

41 41 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Närhintie P - Peltola P - Erkkola P - Metsola P - Kuparilammintie E - Koivumaantie E2 - Kanervatie E - Uimaranta E - Hiukkavaarantie E - Laita E - Oulujoen koulu E - Oulujoen kirkko P - Oulujoentie E - Saarela E - Muuraojantie - Painijantie E - Rantasaarela P Keskustasta Saarelaan MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Saarela n. 25 min

42 42 Matkusta arvolipulla Matkan hinta alkaen 2,05 euroa! Lataa arvoa matkakortille netissä, R-kioskilla, Oulu10:ssä tai busseissa. Kortin ensiosto netistä tai Oulu10:stä. Erillistä yölisää ei peritä. Helppoa ja edullista! Lue lisää:

43 43 LINJA 7N Keskusta - Saarela - Kivikkokangas Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Närhintie P - Peltola P - Erkkola P - Metsola P - Kuparilammintie E - Koivumaantie E2 - Kanervatie E - Uimaranta E - Hiukkavaarantie E - Laita E - Oulujoen koulu E - Oulujoen kirkko P - Oulujoentie E - Saarela E - Painijantie E - Rantasaarela P - Painijantie P - Kivikkokangas E - Suojuoksuntie E - Kuntolenkki E - Juoksupolku P - Sarvisuontie P - Liikkujantie P - Vaskikangas P - Tahtimarssi P - Hiukkavaaran keskus P Keskustasta Kivikkokankaalle PE LA Ajoaika Keskusta - Kivikkokangas n. 30 min LINJA 7N Kivikkokangas - Keskusta Hiukkavaaran keskus P - Oulujoen kirkko E - Oulujoen koulu P - Laita P - Hiukkavaarantie P - Uimaranta P - Kanervatie P - Koivumaantie E - Kuparilammintie P - Metsola E - Erkkola E - Peltola E - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Kuvernööri Kivikkokankaalta keskustaan PE LA Ajoaika Kivikkokangas - keskusta n. 20 min

44 44 LINJA 8 Lentoasema - Teknologiakylä Lentoasema - Lentäjäntie P - Karhuojan th P - Riisikuja P - Oulunsalo P - Oulunsalon museo P - Hailuodon th P - Vihiluoto P - Kempeleenlahti P - Lentokentän th P2 - Rauhanyhdistys P - Professorintie P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Lentoasemalta keskustaan / Teknologiakylään MA-PE LA SU Ajoaika Lentoasema - keskusta n. 25 min Lentoasema - Teknologiakylä n. 50 min

45 45 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Ylioppilaskylä P - Yliopisto P - Yliopistokatu P - Yliopiston puutarha P - Yliopiston eläintarha E - Teknologiantie P - Tutkijantie P - Elektroniikkatie 4P - Elektroniikkatie 6P - Elektroniikkatie 8P Keskustasta Teknologiakylään MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Teknologiakylä n. 25 min

46 46 LINJA 8 Teknologiakylä - Lentoasema Elektroniikkatie 7E - Elektroniikkatie 5E - Elektroniikkatie 3E - Tutkijantie E - Teknologiantie E - Yliopiston eläintarha P - Yliopiston puutarha E - Yliopistokatu E - Yliopisto E - Ylioppilaskylä E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Teknologiakylästä keskustaan / Lentoasemalle MA-PE LA SU Ajoaika Teknologiakylä - keskusta n. 25 min Teknologiakylä - Lentoasema n. 50 min

47 47 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Professorintie E - Rauhanyhdistys E - Lentokentän th E2 - Kempeleenlahti E - Vihiluoto E - Hailuodon th E - Oulunsalon museo E - Oulunsalo E - Riisikuja E - Karhuojan th E - Lentäjäntie E - Lentoasema Keskustasta Lentoasemalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Lentoasema n. 25 min

48 48 LINJA 9 Lentoasema - Heikinharju Lentoasema - Automaatiotie P - Kisakankaan th P - Teeritie P - Kuovintie P - Salavakuja E - Pitkämäki E - Raitakuja E - Pitkäkankaantie E - Oulunsalo ry E - Oulunsalo-talo E - Riisikuja P - Oulunsalo P - Oulunsalon museo P - Hailuodon th P - Vihiluoto P - Kempeleenlahti P - Lentokentän th P - Oulunlahti P - Oulunlahden koulu P - Vesalantie P - Kaakkurin th P - Karhunkedontie P - Joulumerkinpolku P - Äimärautio P - Kallisensuora P - Limingantulli P - Kempeleentie P - Kyösti Kallion puisto P - Heinätorin puisto P - Elokuvakeskus - Toripakka P Lentoasemalta keskustaan / Heikinharjuun MA-PE LA SU Ajoaika Lentoasema - keskusta n. 30 min Lentoasema - Heikinharju n. 60 min

49 49 Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Lävistäjä E - Rautatieasema E - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Närhintie P - Peltola P - Erkkola P - Metsola P - Parkkisenkangas P - Karttatie P - Manttaalitie P - Tokkatie P - Huonesuonpuisto P - Tupasvillatie P - Leväsuontie P - Rannanperä P - Tuiskutie P - Nietospolku E - Huurrekuja P - Pikku Karhu E - Tähtipolku P - Kornetintie P - Välskärintie P - Ruotutie P - Johdinkuja P Keskustasta Heikinharjuun MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Heikinharju n. 25 min

50 50 LINJA 9 Heikinharju - Lentoasema Johdinkuja E - Ruotutie E - Välskärintie E - Kornetintie E - Tähtipolku E - Pikku Karhu P - Huurrekuja E - Nietospolku P - Tuiskutie E - Rannanperä E - Leväsuontie E - Tupasvillatie E - Huonesuonpuisto E - Tokkatie E - Manttaalitie E - Karttatie E - Parkkisenkangas E - Metsola E - Erkkola E - Peltola E - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Heikinkatu P - Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E Heikinharjusta keskustaan / Lentoasemalle MA-PE LA SU 5 15 V 6 10 V 10 V V = Ei aja Pitkäkankaan kautta Ajoaika Heikinharju - keskusta n. 25 min Heikinharju - Lentoasema n. 55 min

51 51 Toripakka E - Virastotalo - Heinätorin puisto E - Kyösti Kallion puisto E - Harjapuisto E - Kempeleentie E - Limingantulli E - Kallisensuora E - Äimärautio E - Joulumerkinpolku E - Karhunkedontie E - Kaakkurin th E - Vesalantie E - Oulunlahden koulu E - Oulunlahti E - Lentokentän th E2 - Kempeleenlahti E - Vihiluoto E - Hailuodon th E - Oulunsalon museo E - Oulunsalo E - Riisikuja E - Oulunsalo-talo P - Oulunsalo ry P - Pitkäkankaantie P - Raitakuja P - Pitkämäki P - Salavakuja P - Runkotie E - Kuovintie E - Teeritie E - Kisakankaan th E - Automaatiotie E - Lentoasema Keskustasta Lentoasemalle MA-PE LA SU 4 35 V B 45 V B 45 V B 5 40 V 6 35 V 35 V B 35 V = Ei aja Pitkäkankaan kautta. B = Vuoro aloittaa Toripakka E:ltä Ajoaika Keskusta - Lentoasema n. 30 min

52 52 LINJA 10 Koskela - Heikinharju Koskela - Solmutie P - Tuhtotie P - Mustansuontie E - Tullimiehentie E - Niittyarontie E - Tervahovintie E - Varsitie E - Alppila E - Mittamiehentie E - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Koskelasta keskustaan / Heikinharjuun MA-PE LA SU Ajoaika Koskela - keskusta n. 20 min Koskela - Heikinharju n. 55 min

53 53 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Närhintie P - Peltola P - Erkkola P - Metsola P - Kuparilammintie E - Koivumaantie P - Koivumaantien ostoskeskus P - Haapalehdontie P - Kaplastie P - Etupääntie P - Kiulukangas P - Huurupolku P - Loimukoivunpuisto P - Huonesuonpuisto P - Tupasvillatie P - Leväsuontie P - Rannanperä P - Tuiskutie P - Nietospolku E - Huurrekuja P - Pikku Karhu E - Tähtipolku P - Kornetintie P - Välskärintie P - Ruotutie P - Johdinkuja P Keskustasta Heikinharjuun MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Heikinharju n. 35 min

54 54 LINJA 10 Heikinharju - Koskela Johdinkuja E - Ruotutie E - Välskärintie E - Kornetintie E - Tähtipolku E - Pikku Karhu P - Huurrekuja E - Nietospolku P - Tuiskutie E - Rannanperä E - Leväsuontie E - Tupasvillatie E - Huonesuonpuisto E - Loimukoivunpuisto E - Huurupolku E - Kiulukangas E - Etupääntie E - Kaplastie E - Haapalehdontie E - Koivumaantien ostoskeskus E - Koivumaantie E - Kuparilammintie P - Metsola E - Erkkola E - Peltola E - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Heikinharjusta keskustaan / Koskelaan MA-PE LA SU Ajoaika Heikinharju - keskusta n. 35 min Heikinharju - Koskela n. 55 min

55 55 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Oravitie - Mittamiehentie P - Alppila P - Varsitie P - Tervahovintie P - Niittyarontie P - Tullimiehentie P - Mustansuontie P - Tuhtotie E - Solmutie E - Koskela Keskustasta Koskelaan MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Koskela n. 20 min

56 56 LINJA 11 Kivikkokangas - Myllyoja - keskusta Suojuoksuntie E - Kuntolenkki E - Juoksupolku P - Sarvisuontie P - Liikkujantie P - Vaskikangas P - Tahtimarssi P - Hiukkavaaran keskus P - Oulujoentie P - Hiukkavaara P - Myllyoja P - Koivumaantien ostoskeskus E - Koivumaantie E - Kuparilammintie P - Metsotie P - Yrjänäntie P - Hintanmutka P - Laanilan koulu E - Laamannintie P - Nokkalantie P - Hoikantie P - Kalliola P - Myllytie P - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Elokuvakeskus Kivikkokankaalta keskustaan MA-PE LA SU Ajoaika Kivikkokangas - keskusta n. 35 min

57 57 LINJA 11 Keskusta - Myllyoja - Kivikkokangas Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Myllytie E - Kalliola E - Hoikantie E - Nokkalantie E - Laamannintie E - Laanilan koulu P - Hintanmutka E - Yrjänäntie E - Metsotie E - Kuparilammintie E - Koivumaantie P - Koivumaantien ostoskeskus P - Myllyoja E - Hiukkavaara E - Oulujoentie E - Hiukkavaaran keskus E - Tahtimarssi E - Vaskikangas E - Liikkujantie E - Sarvisuontie E - Juoksupolku E - Kuntolenkki P - Suojuoksuntie P Keskustasta Kivikkokankaalle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Kivikkokangas n. 30 min

58 58 LINJA 14 Lintula - Välivainio Lintula - Kihokkitie P - Vesaisentie P - Tavitie E - Sorsatie P - Hanhitie P - Karjasillan kirkko P - Karjaportti P - Hakakatu P - Teuvo Pakkala P - Ratakatu P - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Lintulasta keskustaan / Välivainiolle MA-PE LA SU Ajoaika Lintula - keskusta n. 15 min Lintula - Välivainio n. 25 min

59 59 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P2 - Oravitie - Paulaharjuntie E - Ahmatie P - Susitie P Keskustasta Välivainiolle MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Välivainio n. 10 min

60 60 LINJA 14 Välivainio - Lintula Susitie P - Kesätie - Veräjätie P - Alikäytävä E - Karhitie E - Sirppitie E - Ahmatie E - Paulaharjuntie P - Mittamiehentie P - Merikoskenkatu E2 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Välivainiolta keskustaan/ Lintulaan MA-PE LA SU Ajoaika Välivainio - keskusta n. 15 min Välivainio - Lintula n. 30 min

61 61 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Ratakatu E - Hakakatu E - Karjaportti E - Karjasillan kirkko E - Hanhitie E - Sorsatie E - Tavitie P - Vesaisentie E - Kihokkitie E - Lintula Keskustasta Lintulaan MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Lintula n. 15 min

62 62 LINJA 15 Mäntylä - Nallikari Mäntylä P - Snellmanintie P - Snellmankoti P - Kihokkipuisto P - Vesaisentie P - Nokela th P - Höyhtyä P - Kollaanpuisto P - Musiikkikeskus P - Pohjankartano P - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P Mäntylästä keskustaan / Nallikariin MA-PE LA SU Ajoaika Mäntylä - keskusta n. 15 min Mäntylä - Nallikari n. 30 min

63 63 Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Valtatie P - Hartaantie P - Lipporanta P - Hietasaarentie E - Kahvelitie P - Mesaanitie P - Toppilansaarentie E2 - Vellamontie P - Nallikari P Keskustasta Nallikariin MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Nallikari n. 15 min

64 64 LINJA 15 Nallikari - Mäntylä Nallikari E - Vellamontie E - Toppilansaarentie E - Mesaanitie E - Kahvelitie E - Vaakunakylä P - Hietasaarentie P - Lipporanta E - Hartaantie E - Valtatie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E Nallikarista keskustaan / Mäntylään MA-PE LA SU Ajoaika Nallikari - keskusta n. 15 min Nallikari - Mäntylä n. 30 min

65 65 Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Pohjankartano E - Musiikkikeskus E - Kollaanpuisto E - Höyhtyä E - Nokela th E - Vesaisentie E - Kihokkipuisto E - Snellmankoti E - Snellmanintie E - Mäntylä P Keskustasta Mäntylään MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Mäntylä n. 15 min

66 66 Nuorisolipulla edullisemmin! Nuorisolipulla voit matkustaa rajattomasti 30 vuorokauden ajan Oulun joukkoliikenteen alueella. Oman nuorisolipun voit hankkia Oulu10-palvelupisteestä (Torikatu 10). Lisälataukset voit tehdä bussissa tai kätevästi netissä. Oletko täyttänyt 25 vuotta? Täytä opiskelija lippuhakemus ja hanki opiskelijalippu Oulu10-palvelupisteestä samaan edulliseen hintaan ja samoilla eduilla.

67 67 LINJA 15N Keskusta - Nallikari Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Valtatie P - Hartaantie P - Lipporanta P - Hietasaarentie E - Kahvelitie P - Mesaanitie P - Toppilansaarentie E2 - Vellamontie P - Nallikari P Keskustasta Nallikariin PE LA Ajoaika Keskusta - Nallikari n. 20 min LINJA 15N Nallikari - keskusta Nallikari E - Vellamontie E - Toppilansaarentie E - Mesaanitie E - Kahvelitie E - Vaakunakylä P - Hietasaarentie P - Lipporanta E- Hartaantie E - Valtatie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Elokuvakeskus Nallikarista keskustaan PE LA Ajoaika Nallikari - keskusta n. 20 min

68 68 LINJA 20 B Martinniemi - Haukipudas - Oulu - OYS Ahtaajantie E - Repolantie E - Kurtintie E - Martinniemen koulu E - Verstasmutka E - Vahtola E - Martinniementie E - Siipola E - Siikasaari E - Huvipolku E - Rippala E - Keiska E - Törmäntie E - Niemeläntörmä E - Haukipudas E - Kauppakuja E - Hukantie E - Revontie E - Viikki E - Annalankangas E - Hookana E - Luostarinvainio E - Hekkalansaarentie E - Isohätälä E - Kello E - Kalimensilta E - Hietalanmäki E - Holstinmäki E - Holstinmutka E - Oravaisenkuja E - Herukka E - Leppiojantie E - Aaltokankaantie E - Keskuskatu E - Kuivasojan koulu E - Hiirenvirna E - Meritaskila E - Pönkänkari E - Oulunseläntie E - Suolamännyntie E - Rantapellontie E - Vilkkutie E - Meri-Toppila E - Toppilan koulu E - Lämpövoimala E - Satamatie E - Tukkitie E - Lipporanta E - Hartaantie E - Valtatie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - OYS B1 - OYS B2 - OYS B3 - OYS A5 MA PE Martinniemi Haukipudas Pateniemi (noin) (noin) Oulu OYS 4:40 4:48 5:03 5:23 5:38 5:40 5:48 6:03 6:23 6:38 6:35 6:43 6:58 7:18 7:33 7:05 7:13 7:28 7:48 8:03 7:35 7:43 7:58 8:18 8:33 8:40 8:48 9:03 9:23 9:38 9:40 9:48 10:03 10:23 10:38 10:40 10:48 11:03 11:23 11:38 11:40 11:48 12:03 12:23 12:38 12:40 12:48 13:03 13:23 13:38 13:40 13:48 14:03 14:23 14:38 14:40 14:48 15:03 15:23 15:38 15:40 15:48 16:03 16:23 16:38 16:40 16:48 17:03 17:23 17:38 17:40 17:48 18:03 18:23 18:38 18:40 18:48 19:03 19:23 19:38 19:40 19:48 20:03 20:23 20:38 20:40 20:48 21:03 21:23 21:38 21:40 21:48 22:03 22:23 22:38 22:40 22:48 23:03 23:23 23:38

69 69 LA SU Martinniemi Haukipudas Pateniemi (noin) (noin) Oulu OYS 5:40 5:48 6:03 6:23 6:36 6:40 6:48 7:03 7:23 7:36 7:40 7:48 8:03 8:23 8:36 8:40 8:48 9:03 9:23 9:36 9:40 9:48 10:03 10:23 10:36 10:40 10:48 11:03 11:23 11:36 11:40 11:48 12:03 12:23 12:36 12:40 12:48 13:03 13:23 13:36 13:40 13:48 14:03 14:23 14:36 14:40 14:48 15:03 15:23 15:36 15:40 15:48 16:03 16:23 16:36 16:40 16:48 17:03 17:23 17:36 17:40 17:48 18:03 18:23 18:36 18:40 18:48 19:03 19:23 19:36 19:40 19:48 20:03 20:23 20:36 20:40 20:48 21:03 21:23 21:36 21:40 21:48 22:03 22:23 22:36 22:40 22:48 23:03 23:23 23:36 Martinniemi Haukipudas Pateniemi (noin) (noin) Oulu OYS 5:40 5:48 6:03 6:23 6:36 6:40 6:48 7:03 7:23 7:36 7:40 7:48 8:03 8:23 8:36 8:40 8:48 9:03 9:23 9:36 9:40 9:48 10:03 10:23 10:36 10:40 10:48 11:03 11:23 11:36 11:40 11:48 12:03 12:23 12:36 12:40 12:48 13:03 13:23 13:36 13:40 13:48 14:03 14:23 14:36 14:40 14:48 15:03 15:23 15:36 15:40 15:48 16:03 16:23 16:36 16:40 16:48 17:03 17:23 17:36 17:40 17:48 18:03 18:23 18:36 18:40 18:48 19:03 19:23 19:36 19:40 19:48 20:03 20:23 20:36 20:40 20:48 21:03 21:23 21:36 21:40 21:48 22:03 22:23 22:36 22:40 22:48 23:03 23:23 23:36

70 70 LINJA 20B OYS - Oulu - Haukipudas - Martinniemi OYS A5 - OYS A6 - OYS Sairaalaparkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Valtatie P - Hartaantie P - Lipporanta P - Tukkitie P - Satamatie P - Lämpövoimala P - Toppilan koulu P - Meri-Toppila P - Vilkkutie P - Rantapellontie P - Suolamännyntie P - Oulunseläntie P - Pönkänkari P - Meritaskila P - Hiirenvirna P - Kuivasojan koulu P - Keskuskatu P - Aaltokankaantie P - Leppiojantie P - Herukka P - Oravaisenkuja P - Holstinmutka P - Holstinmäki P - Hietalanmäki P - Kalimensilta P - Kello P - Isohätälä P - Hekkalansaarentie P - Luostarinvainio P - Hookana P - Annalankangas P - Viikki P - Revontie P - Hukantie P - Kauppakuja P - Haukipudas P - Niemeläntörmä P - Törmäntie P - Rippala P - Huvipolku P - Siikasaari P - Siipola P - Martinniementie P - Vahtola P - Verstasmutka P - Martinniemen koulu P - Repolantie P - Ahtaajantie P MA PE OYS Oulu Pateniemi Haukipudas (noin) (noin) Martinniemi 4:38 4:50 5:05 5:25 5:35 5:38 5:50 6:05 6:25 6:35 6:38 6:50 7:05 7:25 7:35 7:38 7:50 8:05 8:25 8:35 8:38 8:50 9:05 9:25 9:35 9:38 9:50 10:05 10:25 10:35 10:38 10:50 11:05 11:25 11:35 11:38 11:50 12:05 12:25 12:35 12:38 12:50 13:05 13:25 13:35 13:38 13:50 14:05 14:25 14:35 14:28 14:40 14:55 15:15 15:25 15:28 15:40 15:55 16:15 16:25 15:58 16:10 16:25 16:45 16:55 16:38 16:50 17:05 17:25 17:35 17:38 17:50 18:05 18:25 18:35 18:38 18:50 19:05 19:25 19:35 19:38 19:50 20:05 20:25 20:35 20:38 20:50 21:05 21:25 21:35 21:38 21:50 22:05 22:25 22:35 22:38 22:50 23:05 23:25 23:35 23:38 23:50 0:05 0:25 0:35

71 71 LA SU OYS Oulu Pateniemi Haukipudas (noin) (noin) Martinniemi 6:38 6:50 7:05 7:25 7:35 7:38 7:50 8:05 8:25 8:35 8:38 8:50 9:05 9:25 9:35 9:38 9:50 10:05 10:25 10:35 10:38 10:50 11:05 11:25 11:35 11:38 11:50 12:05 12:25 12:35 12:38 12:50 13:05 13:25 13:35 13:38 13:50 14:05 14:25 14:35 14:38 14:50 15:05 15:25 15:35 15:38 15:50 16:05 16:25 16:35 16:38 16:50 17:05 17:25 17:35 17:38 17:50 18:05 18:25 18:35 18:38 18:50 19:05 19:25 19:35 19:38 19:50 20:05 20:25 20:35 20:38 20:50 21:05 21:25 21:35 21:38 21:50 22:05 22:25 22:35 22:38 22:50 23:05 23:25 23:35 23:38 23:50 0:05 0:25 0:35 OYS Oulu Pateniemi (noin) Haukipudas Martinniemi 6:38 6:50 7:05 7:25 7:35 7:38 7:50 8:05 8:25 8:35 8:38 8:50 9:05 9:25 9:35 9:38 9:50 10:05 10:25 10:35 10:38 10:50 11:05 11:25 11:35 11:38 11:50 12:05 12:25 12:35 12:38 12:50 13:05 13:25 13:35 13:38 13:50 14:05 14:25 14:35 14:38 14:50 15:05 15:25 15:35 15:38 15:50 16:05 16:25 16:35 16:38 16:50 17:05 17:25 17:35 17:38 17:50 18:05 18:25 18:35 18:38 18:50 19:05 19:25 19:35 19:38 19:50 20:05 20:25 20:35 20:38 20:50 21:05 21:25 21:35 21:38 21:50 22:05 22:25 22:35 22:38 22:50 23:05 23:25 23:35 23:38 23:50 0:05 0:25 0:35

72 72 LINJA 20N Keskusta - Martinniemi Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Valtatie P - Hartaantie P - Lipporanta P - Tukkitie P - Satamatie P - Lämpövoimala P - Toppilan koulu P - Meri-Toppila P - Vilkkutie P - Rantapellontie P - Suolamännyntie P - Oulunseläntie P - Pönkänkari P - Meritaskila P - Hiirenvirna P - Kuivasojan koulu P - Keskuskatu P - Aaltokankaantie P - Leppiojantie P - Herukka P - Oravaisenkuja P - Holstinmutka P - Holstinmäki P - Hietalanmäki P - Kalimensilta P - Kello P - Isohätälä P - Hekkalansaarentie P - Luostarinvainio P - Hookana P - Annalankangas P - Viikki P - Revontie P - Hukantie P - Kauppakuja P - Haukipudas P - Niemeläntörmä P - Törmäntie P - Rippala P - Huvipolku P - Siikasaari P - Siipola P - Martinniementie P - Vahtola P - Verstasmutka P - Martinniemen koulu P - Repolantie P - Ahtaajantie P Keskustasta Martinniemeen PE LA Ajoaika Keskusta - Martinniemi n. 45 min

73 73 LINJA 20N Martinniemi - Keskusta Ahtaajantie E - Repolantie E - Kurtintie E - Martinniemen koulu E - Verstasmutka E - Vahtola E - Martinniementie E - Siipola E - Siikasaari E - Huvipolku E - Rippala E - Keiska E - Törmäntie E - Niemeläntörmä E - Haukipudas E - Kauppakuja E - Hukantie E - Revontie E - Viikki E - Annalankangas E - Hookana E - Luostarinvainio E - Hekkalansaarentie E - Isohätälä E - Kello E - Kalimensilta E - Hietalanmäki E - Holstinmäki E - Holstinmutka E - Oravaisenkuja E - Herukka E - Leppiojantie E - Aaltokankaantie E - Keskuskatu E - Kuivasojan koulu E - Hiirenvirna E - Meritaskila E - Pönkänkari E - Oulunseläntie E - Suolamännyntie E - Rantapellontie E - Vilkkutie E - Meri-Toppila E - Toppilan koulu E - Lämpövoimala E - Satamatie E - Tukkitie E - Lipporanta E - Hartaantie E - Valtatie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Elokuvakeskus Martinniemestä keskustaan PE LA Ajoaika Martinniemi - keskusta n. 40 min

74 74 LINJA 21 Oulunsuu - Kellon Kiviniemi Svaaninkuja P - Svaanintie P - Radiomastontie P - OYS asunnot P - OYS A5 - OYS A6 - OYS Sairaalaparkki P - Kastellinhäkki E - Närhintie P - Peltola P - Erkkola P - Kursutie P - Värtöntie P - Kurkelankuja P - Siilasvuonkatu E - Koskenniska E - Nahkatehtaankatu E - Makasiinikatu E - Kuvernööri Oulunsuusta keskustaan / Kellon Kiviniemeen MA-PE LA SU Ajoaika Oulunsuu - keskusta n. 15 min Oulunsuu - Kellon Kiviniemi n. 55 min

75 75 Kuvernööri - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Valtatie P - Hartaantie P - Lipporanta P - Tukkitie P - Satamatie P - Lämpövoimala P - Toppilan koulu P - Meri-Toppila P - Vilkkutie P - Rantapellontie P - Suolamännyntie P - Oulunseläntie P - Pönkänkari P - Meritaskila P - Hiirenvirna P - Kuivasoja P - Hämäläntie P - Kuuselantie P - Itälahdentie P - Valkamantie P - Honkapirtti P - Sahantie E - Kaijantie P - Risuniitynkuja P - Vaunumiehenkuja P - Timolantie P - Holopaisenkuja P - Seelannintie P - Valkoherukkatie P - Vaapukkatie P - Oravaisenkuja P - Holstinmutka P - Holstinmäki P - Hietalanmäki P - Kalimensilta P - Kellon liikekeskus E - Häli E - Virpiniemen th E - Apajatie E - Vaajatie E2 - Lohitie E Keskustasta Kellon Kiviniemeen MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Kellon Kiviniemi n. 40 min

76 76 LINJA 21 Kellon Kiviniemestä keskustaan Kellon Kiviniemi - Oulunsuu Lohitie E - Lappotie E - Kuokkamaa E - Alavainio P - Uhanperä P - Vaajatie P - Apajatie P - Virpiniemen th P - Häli P - Kellon liikekeskus P - Kalimensilta E - Hietalanmäki E - Holstinmäki E - Holstinmutka E - Oravaisenkuja E - Vaapukkatie E - Valkoherukkatie E - Seelannintie E - Holopaisenkuja E - Timolantie E - Vaunumiehenkuja E - Risuniitynkuja E - Kaijantie E - Leppiojantie E - Sahantie P - Honkapirtti E - Valkamantie E - Itälahdentie E - Kuuselantie E - Hämäläntie E - Kuivasoja E - Hiirenvirna E - Meritaskila E - Pönkänkari E - Oulunseläntie E - Suolamännyntie E - Rantapellontie E - Vilkkutie E - Meri-Toppila E - Toppilan koulu E - Lämpövoimala E - Satamatie E - Tukkitie E - Lipporanta E - Hartaantie E - Valtatie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Franzen MA-PE LA SU Ajoaika Kellon Kiviniemi - keskusta n. 40 min Kellon Kiviniemi - Oulunsuu n. 55 min

77 77 Franzen - Autoheikki P - Makasiinikatu P - Nahkatehtaankatu P - Koskenniska P - Siilasvuonkatu P - Kurkelankuja E - Värtöntie E - Kursutie E - Erkkola E - Peltola E - Kastellinhäkki P - OYS B1 - OYS B2 - OYS B3 - OYS asunnot E - Radiomastontie E - Svaanintie E - Svaaninkuja P Keskustasta Oulunsuuhun MA-PE LA SU Ajoaika Keskusta - Oulunsuu n. 15 min

78 78 LINJA 23B Oulu - Linnanmaa - Haukipudas - Ii 23S: OYS A5 - OYS A6 - OYS Sairaalaparkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P B: Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Puulinnanmaa P - Pohjantie P - Keulapuisto P - Pönkänkari P - Meritaskila P - Hiirenvirna P - Kuivasojan koulu P - Keskuskatu P - Aaltokankaantie P - Leppiojantie P - Herukka P - Oravaisenkuja P - Holstinmutka P - Holstinmäki P - Hietalanmäki P - Kalimensilta P - Kello P - Isohätälä P - Hekkalansaarentie P - Luostarinvainio P - Hookana P - Annalankangas P - Viikki P - Revontie P - Haukipudas P - Niemeläntörmä P - Törmäntie P - Keiska P - Kuivalanperäntie P - Taatanperän th P - Ukkolanperän th P - Luukela P - Halosenniemi th P - Saanionpolku P - Pitäjänraja P - Hätälä P - Räinänperän th P - Praavan th P - Sorosenperän th P - Liedes P - Shell Ii P - Lakso P - Rytikuja P2 - Ellala P - Valtarin koulu P - Iin virastotalo P - Haminan koulu E - Iin työväentalo E - Timpurintie E - Iin terveyskeskus E MA PE OYS Oulu Linnanmaa Haukipudas (noin) (noin) Ii 6:48 7:00 7:12 7:30 8:02 S** 7:48 8:00 8:12 8:30 8:52 S 9:20 * 9:32 9:50 10:12 10:20 * 10:32 10:50 11:12 11:20 * 11:32 11:50 12:12 12:20 * 12:32 12:50 13:12 13:20 * 13:32 13:50 14:12 14:20 * 14:32 14:50 15:12 15:35 15:55 16:07 16:25 16:47 S 16:40 17:00 17:12 17:30 17:52 S 18:00 * 18:12 18:30 18:52 19:00 * 19:12 19:30 19:52 20:20 * 20:32 20:50 21:12 21:20 * 21:32 21:50 22:12 22:20 * 22:32 22:50 23:12 P

79 79 LA Oulu Linnanmaa (noin) Haukipudas (noin) 8:00 * 8:12 8:30 8:52 10:00 * 10:12 10:30 10:52 12:20 * 12:32 12:50 13:12 14:20 * 14:32 14:50 15:12 16:20 * 16:32 16:50 17:12 18:20 * 18:32 18:50 19:12 20:20 * 20:32 20:50 21:12 22:20 * 22:32 22:50 23:12 Ii SU Oulu Linnanmaa (noin) Haukipudas (noin) 12:20 * 12:32 12:50 13:12 14:20 * 14:32 14:50 15:12 16:20 * 16:32 16:50 17:12 18:20 * 18:32 18:50 19:12 Ii * Vuoro aloittaa Elokuvakeskukselta 3 min aiemmin ** Vuoro käy Haukiputaan ammattioppilaitoksella S = Vuoro aloittaa OYS:lta, ei käy Elokuvakeskuksella P = Ajetaan vain perjantaisin

80 80 LINJA 23 B Ii - Haukipudas - Linnanmaa - Oulu 23B: Iin terveyskeskus E - Timpurintie P - Iin työväentalo P - Haminan koulu P - Iin virastotalo E - Valtarin koulu E - Rytikuja P1 - Lakso E - Shell Ii E - Liedes E - Sorosenperän th E - Praavan th E - Räinänperän th E - Hätälä E - Pitäjänraja E - Saanionpolku E - Halosenniemi th E - Luukela E - Ukkolanperän th E - Taatanperän th E - Kuivalanperäntie E - Keiska E - Törmäntie E - Niemeläntörmä E - Haukipudas E - Revontie E - Viikki E - Annalankangas E - Hookana E - Luostarinvainio E - Hekkalansaarentie E - Isohätälä E - Kello E - Kalimensilta E - Hietalanmäki E - Holstinmäki E - Holstinmutka E - Oravaisenkuja E - Herukka E - Leppiojantie E - Aaltokankaantie E - Keskuskatu E - Kuivasojan koulu E - Hiirenvirna E - Meritaskila E - Keulapuisto E - Pohjantie E - Puulinnanmaa E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Elokuvakeskus 23S:... Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - OYS B1 - OYS B2 - OYS B3 - OYS A5 MA PE Ii Haukipudas Linnanmaa (noin) (noin) Oulu OYS 5:30 5:50 6:12 6:25 6:38 S 6:30 6:50 7:12 7:25 7:38 S 8:15 8:35 8:57 9:10 9:15 9:35 9:57 10:10 10:15 10:35 10:57 11:10 11:15 11:35 11:57 12:10 12:15 12:35 12:57 13:10 13:15 13:35 13:57 14:10 14:15 14:35 14:57 15:10 15:23 S 15:15 15:45 16:07 16:20 16:33 S** 16:55 17:15 17:37 17:50 17:55 18:15 18:37 18:50 18:55 19:15 19:37 19:50 19:55 20:15 20:37 20:50 21:15 21:35 21:57 22:10 P

81 81 LA Ii Haukipudas (noin) Linnanmaa (noin) Oulu 6:55 7:15 7:37 7:50 8:55 9:15 9:37 9:50 11:15 11:35 11:57 12:10 13:15 13:35 13:57 14:10 15:15 15:35 15:57 16:10 17:15 17:35 17:57 18:10 19:15 19:35 19:57 20:10 21:15 21:35 21:57 22:10 SU Ii Haukipudas (noin) Linnanmaa (noin) Oulu 11:15 11:35 11:57 12:10 13:15 13:35 13:57 14:10 15:15 15:35 15:57 16:10 17:15 17:35 17:57 18:10 S = Vuoro päättyy OYS:lle, ei käy Elokuvakeskuksella P = Ajetaan vain perjantaisin ** Vuoro käy Haukiputaan ammattioppilaitoksella

82 82 LINJA 28 Ii - Linnanmaa - Oulu - OYS - OSAO Alaranta E - Alarannan koulu E - Rantakestilä E - Vaihtometsäntie E - Räinä P - Jakkila P - Ellala P - Valtarin koulu P - Iin virastotalo P - Haminan koulu E - Iin Hamina E - Lakso E - Shell Ii E - Liedes E - Sorosenperän th E - Praavan th E - Räinänperän th E - Hätälä E - Pohjantie E - Puulinnanmaa E - Palloiluhalli E - Syynimaa E - Rantakoskela E - Isko E - Kemintie E - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Franzen - Lävistäjä E - Rautatieasema E - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - OYS B1 - OYS B2 - OYS B3 - OYS asunnot E - Svaanin th E - Kotkantien oppilaitokset P - OSAO PP Alaranta Ii Linnanmaa (noin) Oulu OYS (noin) OSAO MA PE 6:45 6:50 7:20 7:30 7:45 7:50 LINJA 28 OYS - Oulu - Linnanmaa - II OYS A5 - OYS A6 - OYS Sairaalaparkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Heikinkatu P - Kuvernööri - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Kemintie P - Isko P - Rantakoskela P - Syynimaa P - Palloiluhalli P - Puulinnanmaa P - Pohjantie P - Hätälä P - Räinänperän th P - Praavan th P - Sorosenperän th P - Liedes P - Shell Ii P - Lakso P - Iin Hamina P - Haminan koulu P - Iin virastotalo E - Valtarin koulu E - Ellala E - Siikatie E - Jakkila E - Räinä E - Vaihtometsäntie P - Rantakestilä P - Alaranta E OYS Oulu Linnanmaa (noin) Ii (noin) Alaranta MA PE 16:15 16:27 16:36 17:10 17:15

83 Tervetuloa Waltin matkaan! 83

84 84 LINJA 35 K OSAO - Oulu - Jääli - Kiiminki OSAO PP - Kotkantien oppilaitokset E - Kotkantie P - Huuhkajapuisto P - Raksilan urheilukeskus P - Teuvo Pakkala P - Ratakatu P - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Myllytie E - Kalliola E - Hintantie P - Typpitie P - Hintta P - Porotie P - Huonesuo th P - Korvensuoran koulu P - Korvensuora P - Alavantie P - Kaartintie P - Vesalanmäki P - Ylikiimingin th P - Välikuja P - Siitosen th P - Ojatie P - Laivakangas P2 - Kukkulatie P - Kehätie P - Jäälihalli P - Jääli th P - Jäälinjärvi P - Putkonen th P - Piltonen P - Viitantie P - Autokuja P - Honkimaa P - Sammaloja P - Sammalkuja P - Viitanmäki P - Kotikumpu E - Kiimingin lukio E - Kiiminki E - Kiimingin yläaste E - Kauppareitti P MA PE OSAO Toripakka Jääli (noin) Kiiminki 4:52 5:05 5:30 5:45 5:52 6:05 6:30 6:45 6:52 7:05 7:30 7:45 7:52 8:05 8:30 8:45 8:52 9:05 9:30 9:45 9:52 10:05 10:30 10:45 10:52 11:05 11:30 11:45 11:52 12:05 12:30 12:45 13:02 13:15 13:40 13:55 14:02 14:15 14:40 14:55 15:02 15:15 15:40 15:55 16:02 16:15 16:40 16:55 17:02 17:15 17:40 17:55 18:02 18:15 18:40 18:55 19:02 19:15 19:40 19:55 20:02 20:15 20:40 20:55 21:02 21:15 21:40 21:55 22:02 22:15 22:40 22:55 23:02 23:15 23:40 23:55

85 85 LA OSAO Toripakka Jääli (noin) Kiiminki 7:52 8:05 8:30 8:45 8:52 9:05 9:30 9:45 9:52 10:05 10:30 10:45 10:52 11:05 11:30 11:45 11:52 12:05 12:30 12:45 13:02 13:15 13:40 13:55 14:02 14:15 14:40 14:55 15:02 15:15 15:40 15:55 16:02 16:15 16:40 16:55 17:02 17:15 17:40 17:55 18:02 18:15 18:40 18:55 19:02 19:15 19:40 19:55 20:02 20:15 20:40 20:55 21:02 21:15 21:40 21:55 22:02 22:15 22:40 22:55 23:02 23:15 23:40 23:55 SU OSAO Toripakka Jääli (noin) Kiiminki 9:52 10:05 10:30 10:45 10:52 11:05 11:30 11:45 11:52 12:05 12:30 12:45 13:02 13:15 13:40 13:55 14:02 14:15 14:40 14:55 15:02 15:15 15:40 15:55 16:02 16:15 16:40 16:55 17:02 17:15 17:40 17:55 18:02 18:15 18:40 18:55 19:02 19:15 19:40 19:55 20:02 20:15 20:40 20:55 21:02 21:15 21:40 21:55 22:02 22:15 22:40 22:55 23:02 23:15 23:40 23:55

86 86 LINJA 35 K Kiiminki - Jääli - Oulu - OSAO Kauppareitti E - Kiimingin yläaste P - Kiiminki P - Kiimingin lukio P - Viitanmäki E - Sammalkuja E - Sammaloja E - Honkimaa E - Autokuja E - Viitantie E - Piltonen E - Putkonen th E - Jäälinjärvi E - Jäälihalli E - Jäälin ostoskeskus E - Kehätie E - Kukkulatie E - Laivakangas P - Ojatie E - Siitosen th E - Välikuja E - Ylikiimingin th E - Vesalanmäki E - Kaartintie E - Alavantie E - Korvensuora E - Korvensuoran koulu E - Huonesuo th E - Porotie E - Hintta E - Typpitie E - Kalliola P - Myllytie P - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Ratakatu E - Teuvo Pakkala E - Raksilan urheilukeskus E - Huuhkajapuisto E - Kotkantien oppilaitokset P - OSAO PP MA PE Kiiminki Jääli (noin) Toripakka OSAO 4:50 5:02 5:30 5:42 5:50 6:02 6:30 6:42 6:50 7:02 7:30 7:42 7:50 8:02 8:30 8:42 8:50 9:02 9:30 9:42 9:50 10:02 10:30 10:42 10:50 11:02 11:30 11:42 11:50 12:02 12:30 12:42 13:05 13:17 13:45 13:57 14:05 14:17 14:45 14:57 15:05 15:17 15:45 15:57 16:05 16:17 16:45 16:57 17:05 17:17 17:45 17:57 18:05 18:17 18:45 18:57 19:05 19:17 19:45 19:57 20:05 20:17 20:45 20:57 21:05 21:17 21:45 21:57 22:05 22:17 22:45 22:57

87 87 LA Kiiminki Jääli (noin) Toripakka OSAO 6:50 7:02 7:30 7:42 7:50 8:02 8:30 8:42 8:50 9:02 9:30 9:42 9:50 10:02 10:30 10:42 10:50 11:02 11:30 11:42 11:50 12:02 12:30 12:42 13:05 13:17 13:45 13:57 14:05 14:17 14:45 14:57 15:05 15:17 15:45 15:57 16:05 16:17 16:45 16:57 17:05 17:17 17:45 17:57 18:05 18:17 18:45 18:57 19:05 19:17 19:45 19:57 20:05 20:17 20:45 20:57 21:05 21:17 21:45 21:57 22:05 22:17 22:45 22:57 SU Kiiminki Jääli (noin) Toripakka OSAO 8:50 9:02 9:30 9:42 9:50 10:02 10:30 10:42 10:50 11:02 11:30 11:42 11:50 12:02 12:30 12:42 13:05 13:17 13:45 13:57 14:05 14:17 14:45 14:57 15:05 15:17 15:45 15:57 16:05 16:17 16:45 16:57 17:05 17:17 17:45 17:57 18:05 18:17 18:45 18:57 19:05 19:17 19:45 19:57 20:05 20:17 20:45 20:57 21:05 21:17 21:45 21:57 22:05 22:17 22:45 22:57

88 88 LINJA 35N Oulu - Jääli - Kiiminki Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Myllytie E - Kalliola E - Hoikantie E - Nokkalantie E - Laamannintie E - Hintanmutka E - Yrjänäntie E - Metsotie E - Parkkisenkangas P - Karttatie P - Manttaalitie P - Tokkatie P - Huonesuonpuisto P - Tupasvillatie P - Leväsuontie P - Rannanperä P - Tuiskutie P - Nietospolku E - Huurrekuja P - Pikku Karhu E - Tähtipolku P - Kornetintie P - Välskärintie P - Ruotutie P - Kaartintie P - Vesalanmäki P - Ylikiimingin th P - Välikuja P - Siitosen th P - Ojatie P - Laivakangas P2 - Kukkulatie P - Kehätie P - Jäälihalli P - Jääli th P - Jäälinjärvi P - Putkonen th P - Piltonen P - Viitantie P - Autokuja P - Honkimaa P - Sammaloja P - Sammalkuja P - Viitanmäki P - Kotikumpu E - Kiimingin lukio E - Kiiminki E - Kiimingin yläaste E - Kauppareitti P PE LA Oulu Jääli (noin) Kiiminki 2:00 2:35 2:50 3:30 4:05 4:20

89 89

90 90 LINJA 36 Oulu - Ylikiiminki Linja-autoasema L - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Myllytie E - Kalliola E - Hintantie P - Typpitie P - Hintta P - Porotie P - Huonesuo th P - Korvensuoran koulu P - Korvensuora P - Alavantie P - Ruotutie E - Puuperäntie E - Polvisuontie E - Pääkankaantie P - Rasilantie E - Rasilantie E 2 - Putaala E - Jääkärintie E - Saviharju P - Saarinen E - Kiiminki th E - Lamu E - Ahmasjärventie E - Jumila P - Hautasuo th E - Rokkarannantie E - Siltala E - Paakki P - Aumaharju P - Wathen P - Vesala P - Parolanmäki E - Linnakekuja P - Ukkolanmäki E - Tielaitos E - Ukonkangas E - Ylikiimingin kirkko E - Makasiinikangas P - Joloksentie P - Ylikiiminki MA PE Oulu Saviharju (noin) Ylikiiminki 8:00 8:27 8:45 16:15 16:42 17:00 LA Oulu Saviharju (noin) Ylikiiminki 7:50 8:17 8:35 14:05 14:32 14:50 19:05 19:32 19:50 SU Oulu Saviharju (noin) Ylikiiminki 14:05 14:32 14:50 19:05 19:32 19:50

91 91 LINJA 36 Ylikiiminki - Oulu Ylikiiminki - Makasiinikangas E - Ylikiimingin kirkko P - Ukonkangas P - Tielaitos P - Ukkolanmäki P - Linnakekuja E - Parola P - Parolanmäki P - Vesala E - Wathen E - Aumaharju E - Paakki E - Siltala P - Rokkarannantie P - Hautasuo th P - Jumila E - Ahmasjärventie P - Lamu P - Kiiminki th P - Saarinen P - Saviharju E - Jääkärintie P - Putaala P - Rasilantie P - Pääkankaantie E - Polvisuontie P - Puuperäntie P - Välskärintie P - Ruotutie P - Alavantie E - Korvensuora E - Korvensuoran koulu E - Huonesuo th E - Porotie E - Hintta E - Typpitie E - Kalliola P - Myllytie P - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Linja-autoasema T MA PE Ylikiiminki Saviharju (noin) Oulu 6:50 7:15 7:40 15:10 15:35 16:00 LA Ylikiiminki Saviharju (noin) Oulu 8:45 9:07 9:35 15:00 15:22 15:50 20:00 20:22 20:50 SU Ylikiiminki Saviharju (noin) Oulu 9:00 9:22 9:50 15:00 15:22 15:50 20:00 20:22 20:50

92 92 LINJA 38Y Kiiminki - Ylikiiminki Kiiminki E - Kiimingin yläaste E - Korkeamaantie E - Paso E - Sinkontie E - Koiteli E - Runttilantie E - Huttukylä th E - Oikoreitti E - Mökkitie E - Kiiminki th E - Lamu E - Ahmasjärventie E - Jumila P - Hautasuo th E - Rokkarannantie E - Siltala E - Paakki P - Aumaharju P - Wathen P - Vesala P - Parolanmäki E - Linnakekuja P - Ukkolanmäki E - Tielaitos E - Ukonkangas E - Ylikiimingin kirkko E - Makasiinikangas P - Joloksentie P - Ylikiiminki MA PE Kiiminki Ylikiiminki 6:25 6:50 11:00 11:25 14:00 14:25 18:00 18:25 19:00 19:25

93 93 LINJA 38Y Ylikiiminki - Kiiminki Ylikiiminki - Makasiinikangas E - Ylikiimingin kirkko P - Ukonkangas P - Tielaitos P - Ukkolanmäki P - Linnakekuja E - Parola P - Parolanmäki P - Vesala E - Wathen E - Aumaharju E - Paakki E - Siltala P - Rokkarannantie P - Hautasuo th P - Jumila E - Ahmasjärventie P - Lamu P - Kiiminki th P2 - Mökkitie P - Oikoreitti P - Huttukylä th P - Runttilantie P - Koiteli P - Sinkontie P - Paso P - Korkeamaantie P - Kiimingin yläaste P - Kiiminki P MA PE Ylikiiminki Kiiminki 5:20 5:45 10:15 10:45 13:30 14:00 17:10 17:40 18:30 19:00

94 94 LINJA 40 Oulu - Sanginsuu - Päivärinne - Muhos Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Myllytie E - Kalliola E - Hintantie P - Typpitie P - Hintta P - Hintan päiväkoti E - Sivutie E - Haapalehto E - Myllyoja E - Hiukkavaara E - Oulujoentie E - Saarela E - Kivikkokangas E - Moisala E - Markkuu E - Sanginjoen th E - Eskelisentie E - Kärppä taimi E - Korhosenkuja E - Vallinkorva E - Kaiposenniementie E - Sanginsuun koulu E - Sanginsuun th E - Peräkylä th E - Heikinniementie E - Turkantie E - Turkka E - Paaso E - Kaitajärvi E - Pukintie E - Ohrasenoja E - Vaalantie E - Tervaojantie E - Savikunnaksentie E - Lapinkankaan koulu E - Välitalonkuja E - Pukkilantie E - Riihipellontie E - Ritola E - Anttosentie E - Hepo-oja E - Toivanen E - Ehtiäisentie E - Roininen E - Junnintie E - Käpykankaantie E - Sairaalantie E - Päivärinne E - Mettäperäntie E - Laivurintie E - Rahko E - Määttä Könö E - Ojala E - Laukka silta E - Nuolikivi E - Huovila E - Huovilan koulu - Ritolantie E - Ketolanoja E - Hartikka E - Montta th P - Koskela P - Montan leirintäalue P - Leppiniemi E - Leppiniemen kauppa E - Jurvakainen E - Pohjolantie E - Perukka E - Toivolakoti E - Ponkila E - Leppiniemi th E - Nykäläntie P - Muhoksen keskusta P - Muhos MA PE Oulu Sanginsuu Päivärinne (noin) (noin) Muhos 7:45 8:08 8:20 8:40 * 9:45 10:08 10:20 10:40 * 15:05 15:28 15:40 16:05 * 17:05 17:28 17:40 18:05 * 19:00 19:23 19:35 19:55 LA Oulu Sanginsuu (noin) Päivärinne (noin) Muhos 15:55 16:25 16:38 16:58 A * = Vuoro jatkaa linjana 40 suuntaan Pikkarala - Oulu A = Vuoro aloittaa Oulussa linja-autoasemalta

95 95 LINJA 40 Muhos - Pikkarala - Oulu Muhos - Keskustie P - Kellotie P - Sammontie P - Koivikko P - Korivaaran koulu P - Tyrnävän th P - Korilantie P - Soso P - Huovisentie P - Vääräntie P - Rönköntie P - Nokiantie P - Riihikyläntie P - Keränen P - Kaupintie P - Männikkö P - Rova arola P - Rova P - Laitasaaren koulu P - Tuomi talli P - Viskaali th P - Malurintie P - Oulun ja Muhoksen raja P - Hangas th P - Pikkaraisenkylä P - Jauholantie P - Pikkarala P - Raita-ahontie P - Vasankangas th P - Pikkuharjuntie P - Vanhantien th P - Määtäntie P - Turkansaari th P - Kievarintie P - Madekosken th P - Sääskensuon th P - Sivutie th P - Heikkilänsaari P - Heikkilänkankaan th P - Juurus th P - Naavakuusi P - Maikkulantien th P - Poikkimaantie P - Svaanin th P - Sarkkapuisto P - Oulunsuun koulu P - Kastellinhäkki P - OYS P - Kontinkangas P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P MA PE Muhos Pikkarala OYS (noin) (noin) Oulu 7:00 7:15 7:32 7:45 * 9:00 9:15 9:32 9:45 * 11:00 11:15 11:32 11:45 16:15 16:30 16:50 17:05 * 18:15 18:30 18:47 19:00 * LA Muhos Pikkarala (noin) OYS (noin) Oulu 10:35 10:50 11:10 11:20 A 17:00 17:15 17:35 17:45 A * = Vuoro jatkaa linjana 40 suuntaan Sanginsuu - Päivärinne - Muhos A = Vuoro päättyy Oulussa linja-autoasemalle

96 96 LINJA 40V Oulu - Sanginsuu - Päivärinne - Laukan silta - Muhos Linja-autoasema L - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Pokkitörmä - Raatti P - Toivoniemi P - Merikoskenkatu P1 - Myllytie E - Kalliola E - Hintantie P - Typpitie P - Hintta P - Hintan päiväkoti E - Sivutie E - Haapalehto E - Myllyoja E - Hiukkavaara E - Oulujoentie E - Saarela E - Kivikkokangas E - Moisala E - Markkuu E - Sanginjoen th E - Eskelisentie E - Kärppä taimi E - Korhosenkuja E - Vallinkorva E - Kaiposenniementie E - Sanginsuun koulu E - Sanginsuun th E - Peräkylä th E - Heikinniementie E - Turkantie E - Turkka E - Paaso E - Kaitajärvi E - Pukintie E - Ohrasenoja E - Vaalantie E - Tervaojantie E - Savikunnaksentie E - Lapinkankaan koulu E - Välitalonkuja E - Pukkilantie E - Riihipellontie E - Ritola E - Anttosentie E - Hepo-oja E - Toivanen E - Ehtiäisentie E - Roininen E - Junnintie E - Käpykankaantie E - Sairaalantie E - Päivärinne E - Mettäperäntie E - Laivurintie E - Rahko E - Määttä Könö E - Ojala E - Laukka silta E2 - Paavolankuja E - Riihikyläntie E - Nokiantie E - Rönköntie E - Vääräntie E - Huovisentie E - Korilantie E - Tyrnävän th E - Korivaaran koulu E - Koivikko E - Kellotie E - Keskustie E - Muhos SU Oulu Sanginsuu (noin) Päivärinne (noin) Muhos 9:55 10:15 10:30 10:50 15:55 16:15 16:30 16:50 20:55 21:15 21:30 21:50

97 97 LINJA 40V Muhos - Laukan silta - Päivärinne - Sanginsuu - Oulu Muhos - Keskustie P - Kellotie P - Sammontie P - Koivikko P - Korivaaran koulu P - Tyrnävän th P - Korilantie P - Soso P - Huovisentie P - Vääräntie P - Rönköntie P - Nokiantie P - Paavolankuja P - Laukka silta P - Ojala P - Määttä Könö P - Rahko P - Laivurintie P - Mettäperäntie P - Päivärinne P - Sairaalantie P - Käpykankaantie P - Junnintie P - Roininen P - Ehtiäisentie P - Toivanen P - Hepo-oja P - Anttosentie P - Ritola P - Riihipellontie P - Pukkilantie P - Välitalonkuja P - Lapinkankaan koulu P - Savikunnaksentie P - Tervaojantie P - Vaalantie P - Ohrasenoja P - Pukintie P - Kaitajärvi P - Paaso P - Turkka P - Turkantie P - Heikinniementie P - Peräkylä th P - Lylyojantie E - Sanginsuun koulu P - Kaiposenniementie P - Vallinkorva P - Metsäkouluntie P - Korhosenkuja P - Kärppä taimi P - Eskelisentie P - Sanginjoen th P - Markkuu P - Moisala P - Kivikkokangas P - Saarela P - Oulujoentie P - Hiukkavaara P - Myllyoja P - Haapalehto P - Sivutie P - Hintan päiväkoti P - Hintta E - Typpitie E - Kalliola P - Myllytie P - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Linja-autoasema T SU Muhos Päivärinne (noin) Sanginsuu (noin) Oulu 10:50 11:05 11:20 11:45 16:50 17:05 17:20 17:45

98 98 LINJA 41 Oulu - Pikkarala - Muhos Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Kontinkangas E - OYS E - Kastellinhäkki E - Oulunsuun koulu E - Sarkkapuisto E - Svaanin th E - Poikkimaantie E - Maikkulantien th E - Naavakuusi E - Juurus th E - Heikkilänkankaan th E - Heikkilänsaari E - Konttisenkangas E - Sääskensuon th E - Madekosken th E - Kievarintie E - Turkansaari th E - Määtäntie E - Vanhantien th E - Pikkuharjuntie E - Vasankangas th E - Raita-ahontie E - Pikkarala E - Jauholantie E - Harakkamäki E - Hangas th E - Oulun ja Muhoksen raja E - Malurintie E - Viskaali th E - Tuomi talli E - Laitasaari koulu E - Rova th E - Rova arola E - Männikkö E - Kaupintie E - Keränen E - Riihikyläntie E - Nokiantie E - Rönköntie E - Vääräntie E - Huovisentie E - Korilantie E - Tyrnävän th E - Korivaaran koulu E - Koivikko E - Sammontie E - Kellotie E - Keskustie E - Muhos MA-PE Oulu OYS (noin) Pikkarala (noin) Muhos 6:40 6:50 7:15 7:30 * 8:40 8:50 9:15 9:30 * 14:10 14:20 14:45 15:00 * 16:10 16:20 16:45 17:00 * 18:10 18:20 18:45 19:00 * 20:10 20:20 20:45 21:00 LA Oulu OYS (noin) Pikkarala (noin) Muhos 9:40 9:48 10:13 10:28 A 20:55 21:03 21:28 21:43 A * = Vuoro jatkaa linjana 41 suuntaan Päivärinne - Sanginsuu - Oulu A = Lähtee Oulun linja-autoasemalta

99 99 LINJA 41 Muhos - Päivärinne - Sanginsuu - Oulu Muhos - Muhoksen keskusta E - Nykäläntie E - Leppiniemi th P - Leppiniemi th P2 - Ponkila P - Toivolakoti P - Perukka P - Takalantie P - Perhekoti P - Jurvakainen P - Leppiniemen kauppa P - Leppiniemi P - Kieksi E - Montan leirintäalue E - Koskela E - Montta th E - Hartikka P - Ketolanoja P - Ritolantie P - Huovilan koulu - Huovila P - Nuolikivi P - Laukka silta P - Ojala P - Määttä Könö P - Rahko P - Laivurintie P - Mettäperäntie P - Päivärinne P - Sairaalantie P - Käpykankaantie P - Junnintie P - Roininen P - Ehtiäisentie P - Toivanen P - Hepo-oja P - Anttosentie P - Ritola P - Riihipellontie P - Pukkilantie P - Välitalonkuja P - Lapinkankaan koulu P - Savikunnaksentie P - Tervaojantie P - Vaalantie P - Ohrasenoja P - Pukintie P - Kaitajärvi P - Paaso P - Turkka P - Turkantie P - Heikinniementie P - Peräkylä th P - Lylyojantie E - Sanginsuun koulu P - Kaiposenniementie P - Vallinkorva P - Metsäkouluntie P - Korhosenkuja P - Kärppä taimi P - Eskelisentie P - Sanginjoen th P - Markkuu P - Moisala P - Kivikkokangas P - Saarela P - Oulujoentie P - Hiukkavaara P - Myllyoja P - Haapalehto P - Sivutie P - Hintan päiväkoti P - Hintta E - Typpitie E - Kalliola P - Myllytie P - Merikoskenkatu E1 - Toivoniemi E - Raatti E - Toripakka E MA-PE Muhos Päivärinne (noin) Sanginsuu (noin) Oulu 5:45 6:05 6:18 6:40 * 7:45 8:05 8:18 8:40 * 9:45 10:05 10:18 10:40 15:15 15:35 15:48 16:10 * 17:15 17:35 17:48 18:10 * 19:15 19:35 19:48 20:10 * LA Muhos Päivärinne (noin) Sanginsuu (noin) Oulu 6:45 7:05 7:18 7:45 A * = Vuoro jatkaa linjana 41 suuntaan Pikkarala - Muhos A = Vuoro päättyy Oulun linja-autoasemalle

100 100 LINJA 50 Oulu - Kempele - Haapamaa Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Virastotalo - Heinätorin puisto E - Kyösti Kallion puisto E - Harjapuisto E - Kempeleentie E - Limingantulli E - Kallisensuora E - Äimärautio E - Joulumerkinpolku E - Karhunkedontie E - Kaakkurin th E - Vesalantie E - Oulunlahden koulu E - Oulunlahti E - Lentokentän th E - Lepola E - Virtaoja E - Jarva E - Kuivalanperä E - Hakamaa E - Sohjanantie E - Ollila th E - Savikorpi E - Pirilä E - Kirkonmäki E - Tiilitie E - Kempele E - Vanhapappila E - Kempeleen paloasema E - Zeppelin E - Ylikylän koulu E - Ketolanperäntie - Ylikylä E - Haapamaa MA PE Oulu Kempele (noin) Haapamaa 7:00 7:25 7:35 8:00 8:25 8:35 9:05 9:30 9:40 10:05 10:30 10:40 11:05 11:30 11:40 12:05 12:30 12:40 13:05 13:30 13:40 14:05 14:30 14:40 15:05 15:30 15:40 16:10 16:35 16:45 17:10 17:35 17:45 18:10 18:35 18:45 19:15 19:40 19:50 20:15 20:40 20:50 21:15 21:40 21:50 22:15 22:40 22:50

101 101 LA Oulu Kempele (noin) Haapamaa 9:05 9:30 9:40 10:05 10:30 10:40 11:05 11:30 11:40 12:05 12:30 12:40 13:05 13:30 13:40 14:05 14:30 14:40 15:05 15:30 15:40 16:10 16:35 16:45 17:10 17:35 17:45 18:10 18:35 18:45 19:15 19:40 19:50 20:15 20:40 20:50 21:15 21:40 21:50 22:15 22:40 22:50 SU Oulu Kempele (noin) Haapamaa 11:05 11:30 11:40 12:05 12:30 12:40 13:05 13:30 13:40 14:05 14:30 14:40 15:05 15:30 15:40 16:10 16:35 16:45 17:10 17:35 17:45 18:10 18:35 18:45 19:15 19:40 19:50 20:15 20:40 20:50 21:15 21:40 21:50 22:15 22:40 22:50

102 102 LINJA 50 Haapamaa - Kempele - Oulu Haapamaa - Ylikylä P - Haapamaantie P - Ylikylän koulu P - Zeppelin P - Kempeleen paloasema P - Vanhapappila P - Kempele P - Tiilitie P - Kirkonmäki P - Pirilä P - Savikorpi P - Ollila th P - Sohjanantie P - Hakamaa P - Kuivalanperä P - Jarva P - Virtaoja P - Lepola P - Lentokentän th P - Oulunlahti P - Oulunlahden koulu P - Vesalantie P - Kaakkurin th P - Karhunkedontie P - Joulumerkinpolku P - Äimärautio P - Kallisensuora P - Limingantulli P - Kempeleentie P - Kyösti Kallion puisto P - Heinätorin puisto P - Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Kuvernööri MA PE Haapamaa Kempele (noin) Oulu 5:35 5:43 6:15 6:35 6:43 7:15 7:35 7:43 8:15 8:40 8:48 9:20 9:40 9:48 10:20 10:40 10:48 11:20 11:40 11:48 12:20 12:40 12:48 13:20 13:40 13:48 14:20 14:45 14:53 15:25 15:45 15:53 16:25 16:45 16:53 17:25 17:45 17:53 18:25 18:45 18:53 19:25 19:55 20:03 20:35 20:55 21:03 21:35 21:55 22:03 22:35

103 103 LA Haapamaa Kempele (noin) Oulu 8:40 8:48 9:20 9:40 9:48 10:20 10:40 10:48 11:20 11:40 11:48 12:20 12:40 12:48 13:20 13:40 13:48 14:20 14:45 14:53 15:25 15:45 15:53 16:25 16:45 16:53 17:25 17:45 17:53 18:25 18:45 18:53 19:25 19:55 20:03 20:35 20:55 21:03 21:35 21:55 22:03 22:35 SU Haapamaa Kempele (noin) Oulu 10:40 10:48 11:20 11:40 11:48 12:20 12:40 12:48 13:20 13:40 13:48 14:20 14:45 14:53 15:25 15:45 15:53 16:25 16:45 16:53 17:25 17:45 17:53 18:25 18:45 18:53 19:25 19:55 20:03 20:35 20:55 21:03 21:35 21:55 22:03 22:35

104 104 LINJA 51 Oulu - Metsokangas - Kempele Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Professorintie E - Rauhanyhdistys E - Oulunlahdentie E - Porttiväylän alikulku E - Pesätie E - Tuomipellontie E - Ostomiehentie E - Metsokankaan koulu E - Pirttilä E - Vedenneidontie E - Miessuontie E - Satumaantie E - Linnakangastalo E - Haukkakaarto E - Kokkorinne E - Kuunsilta E - Tiilimestarinrinne E - Kokkokaarto E - Köykkyrintie E - Monitoimitalo E - Kitulankuja E - Zeppelin P - Kempeleen paloasema P - Vanhapappila P - Kempele P - Tiilitie P - Kirkonmäki P - Kempeleen yläaste P - Koulutie MA PE Oulu Metsokangas Zeppelin (noin) (noin) Kempele 6:15 6:35 6:45 7:00 7:15 7:35 7:45 8:00 8:25 8:45 8:55 9:10 9:25 9:45 9:55 10:10 10:25 10:45 10:55 11:10 11:25 11:45 11:55 12:10 12:25 12:45 12:55 13:10 13:25 13:45 13:55 14:10 14:25 14:45 14:55 15:10 15:30 15:50 16:00 16:15 16:30 16:50 17:00 17:15 17:30 17:50 18:00 18:15 18:30 18:50 19:00 19:15 19:30 19:50 20:00 20:15 20:40 21:00 21:10 21:25 21:40 22:00 22:10 22:25 22:40 23:00 23:10 23:25 0:10 0:30 0:40 0:55 P 1:40 2:00 2:10 2:25 P P = ajetaan vain perjantaisin

105 105 LA Oulu Metsokangas Zeppelin (noin) (noin) Kempele 9:25 9:45 9:55 10:10 10:25 10:45 10:55 11:10 11:25 11:45 11:55 12:10 12:25 12:45 12:55 13:10 13:25 13:45 13:55 14:10 14:25 14:45 14:55 15:10 15:30 15:50 16:00 16:15 16:30 16:50 17:00 17:15 17:30 17:50 18:00 18:15 18:30 18:50 19:00 19:15 19:30 19:50 20:00 20:15 20:40 21:00 21:10 21:25 21:40 22:00 22:10 22:25 22:40 23:00 23:10 23:25 0:10 0:30 0:40 0:55 1:40 2:00 2:10 2:25 SU Oulu Metsokangas Zeppelin (noin) (noin) Kempele 11:25 11:45 11:55 12:10 12:25 12:45 12:55 13:10 13:25 13:45 13:55 14:10 14:25 14:45 14:55 15:10 15:30 15:50 16:00 16:15 16:30 16:50 17:00 17:15 17:30 17:50 18:00 18:15 18:30 18:50 19:00 19:15 19:30 19:50 20:00 20:15 20:40 21:00 21:10 21:25 21:40 22:00 22:10 22:25 22:40 23:00 23:10 23:25

106 106 LINJA 51 Kempele - Metsokangas - Oulu Koulutie - Kempeleen yläaste E - Kirkonmäki E - Tiilitie E - Kempele E - Vanhapappila E - Kempeleen paloasema E - Zeppelin E - Kitulankuja P - Monitoimitalo P - Köykkyrintie P - Kokkokaarto P - Tiilimestarinrinne P - Kuunsilta P - Haukkakaarto P - Linnakangastalo P - Tuhkimonkaarre P - Miessuontie P - Vedenneidontie P - Pirttilä P - Metsokankaan koulu P - Ostomiehentie P - Tuomipellontie P - Pesätie P - Porttiväylän alikulku P - Oulunlahdentie P - Rauhanyhdistys P - Professorintie P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Kuvernööri MA PE Kempele Zeppelin Metsokangas (noin) (noin) Oulu 6:00 6:05 6:20 6:45 7:00 7:05 7:20 7:45 8:10 8:15 8:30 8:55 9:10 9:15 9:30 9:55 10:10 10:15 10:30 10:55 11:10 11:15 11:30 11:55 12:10 12:15 12:30 12:55 13:10 13:15 13:30 13:55 14:15 14:20 14:35 15:00 15:15 15:20 15:35 16:00 16:15 16:20 16:35 17:00 17:15 17:20 17:35 18:00 18:25 18:30 18:45 19:10 19:25 19:30 19:45 20:10 20:25 20:30 20:45 21:10 21:25 21:30 21:45 22:10 23:25 23:30 23:45 0:10 P 0:55 1:00 1:15 1:40 P P = ajetaan vain perjantaisin

107 107 LA Kempele Zeppelin Metsokangas (noin) (noin) Oulu 8:10 8:15 8:30 8:55 9:10 9:15 9:30 9:55 10:10 10:15 10:30 10:55 11:10 11:15 11:30 11:55 12:10 12:15 12:30 12:55 13:10 13:15 13:30 13:55 14:15 14:20 14:35 15:00 15:15 15:20 15:35 16:00 16:15 16:20 16:35 17:00 17:15 17:20 17:35 18:00 18:25 18:30 18:45 19:10 19:25 19:30 19:45 20:10 20:25 20:30 20:45 21:10 21:25 21:30 21:45 22:10 23:25 23:30 23:45 0:10 0:55 1:00 1:15 1:40 SU Kempele Zeppelin Metsokangas (noin) (noin) Oulu 10:10 10:15 10:30 10:55 11:10 11:15 11:30 11:55 12:10 12:15 12:30 12:55 13:10 13:15 13:30 13:55 14:15 14:20 14:35 15:00 15:15 15:20 15:35 16:00 16:15 16:20 16:35 17:00 17:15 17:20 17:35 18:00 18:25 18:30 18:45 19:10 19:25 19:30 19:45 20:10 20:25 20:30 20:45 21:10 21:25 21:30 21:45 22:10

108 108 LINJA 52 A Kuvernööri - Lumijoki Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Virastotalo - Heinätorin puisto E - Kyösti Kallion puisto E - Harjapuisto E - Kempeleentie E - Limingantulli E - Kallisensuora E - Äimärautio E - Joulumerkinpolku E - Karhunkedontie E - Kaakkurin th E - Vesalantie E - Oulunlahden koulu E - Oulunlahti E - Lentokentän th E - Lepola E - Virtaoja E - Jarva E - Kuivalanperä E - Hakamaa E - Sohjanantie E2 - Komeetantie E - Niemeläntie E - Kunnantalo E - Riihivainio E - Takatie E - Leppäojantie E - Kytösavuntie E - Rajakorpi E - Isoaukio E - Tupos th P2 - Tupos E - Oikotie th E - Tupoksentie E - Selkämaa th E - Pelto E - Temmesjoki E - Toivontie E - Niittomiehentie E - Niittypirtti E - Liminka E - Liminka yläaste P - Kirkko th E - Sunilantie E - Värminkosken th P2 - Myllykuja P - Niskanen P - Rantakylän th P - Leisu P - Rantakylän koulu P - Virkkula P - Niemelä P - Luontokeskus th P - Hakala E - Syrjäpalo P - Mikkola P - Letontie P - Hirvasniemi P - Sallisentie P - Vesankuja E - Taarinkuja P - Luontotie P - Jokivainio P - Lumijoki MA PE Oulu Kempele Liminka (noin) (noin) Lumijoki 6:45 7:07 7:25 7:40 7:45 8:07 8:25 8:40 8:45 9:07 9:25 9:40 9:45 10:07 10:25 10:40 10:45 11:07 11:25 11:40 11:45 12:07 12:25 12:40 12:45 13:07 13:25 13:40 13:45 14:07 14:25 14:40 14:45 15:07 15:25 15:40 15:45 16:07 16:25 16:40 16:45 17:07 17:25 17:40 17:45 18:07 18:25 18:40 18:45 19:07 19:25 19:40 19:45 20:07 20:25 20:40 20:45 21:07 21:25 21:40 21:45 22:07 22:25 22:40

109 109 LA Oulu Kempele (noin) Liminka (noin) Lumijoki 7:45 8:07 8:25 8:40 9:45 10:07 10:25 10:40 10:45 11:07 11:25 11:40 11:45 12:07 12:25 12:40 12:45 13:07 13:25 13:40 13:45 14:07 14:25 14:40 14:45 15:07 15:25 15:40 15:45 16:07 16:25 16:40 16:45 17:07 17:25 17:40 17:45 18:07 18:25 18:40 19:45 20:07 20:25 20:40 21:45 22:07 22:25 22:40 SU Oulu Kempele (noin) Liminka (noin) Lumijoki 11:45 12:07 12:25 12:40 12:45 13:07 13:25 13:40 13:45 14:07 14:25 14:40 14:45 15:07 15:25 15:40 15:45 16:07 16:25 16:40 16:45 17:07 17:25 17:40 17:45 18:07 18:25 18:40 19:45 20:07 20:25 20:40 21:45 22:07 22:25 22:40

110 110 LINJA 52 A Lumijoki - Kuvernööri Lumijoki - Jokivainio E - Luontotie E - Taarinkuja E - Vesankuja P - Sallisentie E - Hirvasniemi E - Letontie E - Mikkola E - Syrjäpalo E - Hakala P - Luontokeskus th E - Niemelä E - Virkkula E - Rantakylän koulu E - Leisu E - Rantakylä th E - Niskanen E - Myllykuja E - Värminkosken th P - Sunilantie P - Kirkko th P - Liminka yläaste E - Liminka P - Niittypirtti P - Niittomiehentie P - Toivontie P - Temmesjoki P - Pelto P - Selkämaa th P - Tupoksentie P - Oikotie th P - Tupos P - Tupos th P - Isoaukio P - Rajakorpi P - Kytösavuntie P - Leppäojantie P - Takatie P - Riihivainio P - Kunnantalo P - Niemeläntie P - Komeetantie P - Takkulantie P - Sohjanantie P - Hakamaa P - Kuivalanperä P - Jarva P - Virtaoja P - Lepola P - Lentokentän th P - Oulunlahti P - Oulunlahden koulu P - Vesalantie P - Kaakkurin th P - Karhunkedontie P - Joulumerkinpolku P - Äimärautio P - Kallisensuora P - Limingantulli P - Kempeleentie P - Kyösti Kallion puisto P - Heinätorin puisto P - Elokuvakeskus - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Kuvernööri MA PE Lumijoki Liminka (noin) Kempele (noin) Oulu 5:45 6:00 6:20 6:45 6:45 7:00 7:20 7:45 7:45 8:00 8:20 8:45 8:45 9:00 9:20 9:45 9:45 10:00 10:20 10:45 10:45 11:00 11:20 11:45 11:45 12:00 12:20 12:45 12:45 13:00 13:20 13:45 13:45 14:00 14:20 14:45 14:45 15:00 15:20 15:45 15:45 16:00 16:20 16:45 16:45 17:00 17:20 17:45 17:45 18:00 18:20 18:45 18:45 19:00 19:20 19:45 19:45 20:00 20:20 20:45 20:45 21:00 21:20 21:45

111 111 LA Lumijoki Liminka (noin) Kempele (noin) Oulu 6:45 7:00 7:20 7:45 8:45 9:00 9:20 9:45 9:45 10:00 10:20 10:45 10:45 11:00 11:20 11:45 11:45 12:00 12:20 12:45 12:45 13:00 13:20 13:45 13:45 14:00 14:20 14:45 14:45 15:00 15:20 15:45 15:45 16:00 16:20 16:45 16:45 17:00 17:20 17:45 18:45 19:00 19:20 19:45 20:45 21:00 21:20 21:45 SU Lumijoki Liminka (noin) Kempele (noin) Oulu 10:45 11:00 11:20 11:45 11:45 12:00 12:20 12:45 12:45 13:00 13:20 13:45 13:45 14:00 14:20 14:45 14:45 15:00 15:20 15:45 15:45 16:00 16:20 16:45 16:45 17:00 17:20 17:45 18:45 19:00 19:20 19:45 20:45 21:00 21:20 21:45

112 112 LINJA 54 LINJA 54B Liminka - Tyrnävä - Oulu Tyrnävä - Oulu 54: Liminka E - Kuormatie E - Kurkitie E - Taalintie P - Pajutie E - Pitkäkoski E2 - Lännentie P - Haaransilta P - Parras th E - Arotie E - Lampola E - Huhta E - Juotto E - Riikola E - Ala-Temmeksen koulu E - Marttila E - Ketunmaan th E - Ala-Temmes ns E - Ala-Temmes E - Vaaranmaa P - Nipsinki P - Mäläskä E - Keskikyläntie E - Kunnankuja P ja 54B:...Tyrnävä - Tyrnävän yläaste P - Ahintie P - Puronkari P - Härmä P - Salosentie P - Kasvi P - Parras P - Ängeslevä th P - Nikula th P - Jokisilta P - Ritokorpi P - Peräoja P - Rajakorven th P - Jukurintie P - Zeppelinin ramppi P - Ouluntullin ramppi P - Rauhanyhdistys P - Professorintie P - Välkkylä E - Raksila P - Linja-autoasema E - Rautasaari P - Rotuaari - Toripakka P - Kaupungintalo - Franzen - Kuvernööri MA PE LA Liminka Tyrnävä Oulu 6:40 7:00 7:45 8:50 9:10 9:55 13:05 13:25 14:10 15:15 15:35 16:20 17:25 17:45 18:30 Tyrnävä Oulu 11:05 11:45 B 13:05 13:45 B 15:05 15:45 B 17:05 17:45 B SU Tyrnävä Oulu 11:05 11:45 B 13:05 13:45 B 15:05 15:45 B

113 113 LINJA 54 LINJA 54B Oulu - Tyrnävä - Liminka Oulu - Tyrnävä 54 ja 54B: Kuvernööri - Pokkitörmä - Toripakka E - Hellaakoski - Rautasaari E - Linja-autoasema P - Raksila E - Välkkylä P - Professorintie E - Rauhanyhdistys E - Ouluntullin ramppi E - Zeppelinin ramppi E - Jukurintie E - Rajakorven th E - Peräoja E - Ritokorpi E - Jokisilta E - Nikula th E - Ängeslevä th E - Parras E - Kasvi E - Salosentie E - Härmä E - Puronkari E - Ahintie E - Tyrnävän yläaste E - Tyrnävä... 54:...Kunnankuja E - Keskikyläntie P - Mäläskä P - Nipsinki E - Vaaranmaa E - Ala-Temmes P - Ala-Temmes ns P - Ketunmaan th P - Marttila P - Ala-Temmeksen koulu P - Riikola P - Juotto P - Huhta P - Lampola P - Arotie P - Parras th P - Haaransilta E - Lännentie E - Pitkäkoski E - Pajutie P - Taalintie E - Kurkitie P - Kuormatie P - Liminka P MA PE LA Oulu Tyrnävä Liminka 7:50 8:30 8:50 12:05 12:45 13:05 14:15 14:55 15:15 16:25 17:05 17:25 18:35 19:15 B Oulu Tyrnävä 12:15 12:55 B 14:15 14:55 B 16:15 16:55 B 17:45 18:25 B SU Oulu Tyrnävä 12:15 12:55 B 14:15 14:55 B 15:45 16:25 B

114 114 LINJA 59 Oulu Hailuoto (OYS -) Oulu, linja-autoasema - Ratakatu - Saaristonkatu - Uusikatu - Limingantie - Lentokentäntie - Hailuodontie - Hailuoto MA-PE OYS :00 Oulu La-asema 5:00 9:20 16:10 Niemenväli 5:22 9:47 16:47 Riutunkari 5:30 9:55 16:55 Huikku 5:55 10:25 17:25 Hailuoto, SEO 6:20 10:55 17:50 Sauvola 6:25 11:00 17:55 Marjaniemi 6:30 11:15 18:00 LA SU Oulu La-asema 7:55 14:25 16:25 Niemenväli 8:22 14:52 16:47 Riutunkari 8:30 15:00 16:55 Huikku 8:55 15:25 17:25 Hailuoto, SEO 9:25 15:50 17:50 Sauvola 9:30 15:55 17:55 Marjaniemi 9:35 16:00 18:00 Waltti-kausiliput eivät käy Hailuodon kunnan alueelta alkavilla tai Hailuodon kunnan alueelle päättyvillä matkoilla. Arvolipulla voi matkustaa myös Hailuodossa. Polkupyörän kuljettaminen linjalla 59 on maksullista, hinta 3,30 /pyörä.

115 115 LINJA 59 Hailuoto Oulu Hailuoto, Marjaniemi - Hailuodontie - Lentokentäntie - Limingantie - Uusikatu - Saaristonkatu - Ratakatu - Oulu, linja-autoasema (- OYS) MA-PE Marjaniemi 6:30 11:45 18:20 Sauvola 6:35 11:50 18:25 Hailuoto, SEO 6:40 11:55 18:30 Huikku 7:00 12:25 18:55 Riutunkari 7:25 12:55 19:25 Niemenväli 7:33 13:03 19:33 Oulu La-asema 8:05 13:30 19:55 OYS 8: LA SU Marjaniemi 9:50 16:20 18:20 Sauvola 9:55 16:25 18:25 Hailuoto, SEO 10:00 16:30 18:30 Huikku 10:25 16:55 18:55 Riutunkari 10:55 17:25 19:25 Niemenväli 11:03 17:33 19:33 Oulu La-asema 11:30 18:00 20:00 Waltti-kausiliput eivät käy Hailuodon kunnan alueelta alkavilla tai Hailuodon kunnan alueelle päättyvillä matkoilla. Arvolipulla voi matkustaa myös Hailuodossa. Polkupyörän kuljettaminen linjalla 59 on maksullista, hinta 3,30 /pyörä.

116 116 Matkakeskuksen pysäkit sijaitsevat alkaen Hallituskadulla. + Toripakka - Värttö klo Ma-Pe La Su Värttö - Toripakka klo Ma-Pe La Su

117 117 Matkakeskuksen pysäkit sijaitsevat alkaen Hallituskadulla. *vuoro käy Medipoliksella käynnin jälkeen Kontinkankaan hyvinvointikeskuksessa.

118 118 Matkakeskuksen pysäkit sijaitsevat alkaen Hallituskadulla.

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT 9.8.2018 2.6.2019 Bussilippu puhelimeesi! Lataa älypuhelimeesi sovelluskaupasta Oulun joukkoliikenne ja voit ostaa kertalippuja ja vuorokausilippuja.

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT 4.6.2018 8.8.2018 2 Bussilippu puhelimeesi! Lataa älypuhelimeesi sovelluskaupasta Oulun joukkoliikenne ja voit ostaa kertalippuja ja vuorokausilippuja.

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT 8.8.2019 31.5.2020 Torikadun pysäkit RANTAKATU ALEKSANTERINKATU Oulu10 Kulttuuritalo Valve HALLITUSKATU Franzen 2016 KAUPUNGINTALO P LINJAT 1 17

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä AIKATAULUT 10.8.2017 3.6.2018 Sisällysluettelo Waltti-kortti ja vyöhykehinnoittelu...1 Hinnasto ja lippulajit...2 Fares and tickets...2 Lipunmyyntipisteet...7

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT 5.6.2017 9.8.2017 2 Sisällysluettelo Waltti-kortti ja vyöhykehinnoittelu...3 Hinnasto ja lippulajit...5 Fares and tickets...5 Lipunmyyntipisteet...9

Lisätiedot

Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT

Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT 1 Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 11.8.2015 2 Sisältö Taksa- ja lippujärjestelmä...3 Tickets and prices...4 Tasataksa-alueen lippulajit ja hinnat...6 Tickets

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä KESÄAIKATAULUT 6.6.2016 9.8.2016 2 Sisällysluettelo Waltti-kortti ja vyöhykehinnoittelu...3 Hinnasto ja lippulajit...5 Fares and tickets...5 Lipunmyyntipisteet...9

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä TALVIAIKATAULUT

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä TALVIAIKATAULUT Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä TALVIAIKATAULUT 12.8.2015 5.6.2016 Sisältö Taksa- ja lippujärjestelmä / Ticketing system in short...2 Hinnasto ja lippulajit / Fares and tickets...3 Lipunmyyntipisteet

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä. Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä. Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos - Tyrnävä Kesä AIKATAULUT 1.7.2014 6.8.2014 Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Tyrnävä (Valokuva ja n värejä, kesän värejä. Erilainen talvikannesta, valokuvan päälle tai

Lisätiedot

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä. Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä

Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä. Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä 1 Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä Kesä AIKATAULUT 1.7.2014 6.8.2014 Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä (Valokuva ja Oulun värejä, kesän värejä. Erilainen talvikannesta, valokuvan

Lisätiedot

TALVIAIKATAULUT (Valokuva ja Oulun värejä, kesän värejä. Erilainen talvikannesta, valokuvan päälle tai nurkkaan kenties AIKATAULUT 10.8.2016 4.6.

TALVIAIKATAULUT (Valokuva ja Oulun värejä, kesän värejä. Erilainen talvikannesta, valokuvan päälle tai nurkkaan kenties AIKATAULUT 10.8.2016 4.6. Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu - Tyrnävä Kesä AIKATAULUT 1.7.2014 6.8.2014 Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Tyrnävä TALVIAIKATAULUT (Valokuva ja Oulun värejä, kesän värejä. Erilainen talvikannesta,

Lisätiedot

Poikkeusliikenteen vaikutus linjoittain

Poikkeusliikenteen vaikutus linjoittain Poikkeusliikenteen vaikutus linjoittain Linja 1: Metelinkankaalta lähtevät vuorot klo 11.30 15.50 ja joiden lähtöaika Toripakka P:ltä on klo 12.00 16.20. Reitti keskustassa: Rautasaari P Uusikatu Kuvernööri

Lisätiedot

LIITE 1. OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNITELMAN 2. VAIHE

LIITE 1. OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNITELMAN 2. VAIHE RUNKOLINJAT 1-3 R1: Iinatti - Herukka R2: Pesätie - Kaijonharju R3: Hiukkavaara- Keskusta HEILURILINJAT 1-14 H1: Lentoasema - Heikinharju H2: Lentoasema - Teknologiakylä H3: Heikinharju - Jylkynkangas

Lisätiedot

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 3.6. 11.8.2013

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 3.6. 11.8.2013 KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 3.6. 11.8.2013 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä. M P = maanantai perjantai M = maanantai Ti

Lisätiedot

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 4.6. 12.8.2012

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 4.6. 12.8.2012 KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 4.6. 12.8.2012 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä. M P = maanantai perjantai M = maanantai Ti

Lisätiedot

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 6.6. 10.8.2011. Kuva: Hannu Laitinen

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 6.6. 10.8.2011. Kuva: Hannu Laitinen KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 6.6. 10.8.2011 Kuva: Hannu Laitinen MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä. M P = maanantai perjantai

Lisätiedot

SEUTULIPPU. Oulun seutuliikenteen AIKATAULUT 12.8.2013-1.6.2014 II KEMPELE LIMINKA LUMIJOKI MUHOS OULU TYRNÄVÄ UTAJÄRVI

SEUTULIPPU. Oulun seutuliikenteen AIKATAULUT 12.8.2013-1.6.2014 II KEMPELE LIMINKA LUMIJOKI MUHOS OULU TYRNÄVÄ UTAJÄRVI SISÄLTÄÄ MYÖS PAIKALLISLIIKENTEEN JA ONNI-PALVELULIIKENTEEN AIKATAULUT Oulun seutuliikenteen AIKATAULUT 12.8.2013-1.6.2014 SEUTULIPPU II KEMPELE LIMINKA LUMIJOKI MUHOS OULU TYRNÄVÄ UTAJÄRVI 1 www.matkahuolto.fi

Lisätiedot

Liikenteen käytännön hoitamiseen liittyviä taustatietoja

Liikenteen käytännön hoitamiseen liittyviä taustatietoja 1(24) Liikenteen käytännön hoitamiseen liittyviä taustatietoja Mahdolliset WC-tilat päätepysäkeille Kuljettajavaihtojen ja taukojen suunnittelu sekä WC-tilojen järjestäminen kuuluu liikennöitsijälle. Paikkatoiveet

Lisätiedot

SEUTULIPPU. Oulun seutuliikenteen AIKATAULUT 13.8.2012-2.6.2013 SISÄLTÄÄ MYÖS PAIKALLISLIIKENTEEN JA ONNI-PALVELULIIKENTEEN AIKATAULUT

SEUTULIPPU. Oulun seutuliikenteen AIKATAULUT 13.8.2012-2.6.2013 SISÄLTÄÄ MYÖS PAIKALLISLIIKENTEEN JA ONNI-PALVELULIIKENTEEN AIKATAULUT SISÄLTÄÄ MYÖS PAIKALLISLIIKENTEEN JA ONNI-PALVELULIIKENTEEN AIKATAULUT Oulun seutuliikenteen AIKATAULUT 13.8.2012-2.6.2013 SEUTULIPPU HAUKIPUDAS II KEMPELE KIIMINKI LIMINKA LUMIJOKI MUHOS OULU OULUNSALO

Lisätiedot

TALVIAIKATAULUT 1.1.2015 31.5.2015

TALVIAIKATAULUT 1.1.2015 31.5.2015 Haukipudas, Ii Linjat 20, 20N, 21, 22, 23, 23A, 25, 26, 29M, 29AM, 38 TALVIAIKATAULUT 1.1.2015 31.5.2015 Lisäpainos 12/2014 www.oulunjoukkoliikenne.fi LINJA 20 OSAO Haukipudas Martinniemi OSAO Oulu Haukipudas

Lisätiedot

Aikataulu 10.8.2009 6.6.2010. MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä.

Aikataulu 10.8.2009 6.6.2010. MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä. Aikataulu 10.8.2009 6.6.2010 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä. M P = maanantai perjantai M = maanantai Ti = tiistai K = keskiviikko To

Lisätiedot

Linjat 51, 52, 53, 54, 56 ja 57. (Kempele, Liminka, Lumijoki ja Tyrnävä) Uudet aikataulut 3.11.2014-31.5.2015. www.oulunjoukkoliikenne.

Linjat 51, 52, 53, 54, 56 ja 57. (Kempele, Liminka, Lumijoki ja Tyrnävä) Uudet aikataulut 3.11.2014-31.5.2015. www.oulunjoukkoliikenne. Linjat 51, 52, 53, 54, 56 ja 57 (Kempele, Liminka, Lumijoki ja Tyrnävä) Uudet aikataulut 3.11.2014-31.5.2015 www.oulunjoukkoliikenne.fi LINJA 51 Kempele - Haapamaa Oulu Koulutie - Kempeleen yläaste E -

Lisätiedot

KOHDE 9 Oulu Ylikiiminki / Sopimuskausi: (2 vuotta 11 kuukautta+2 vuotta): 1.7.2014 3.6.2017 ja optiokausi 4.6.2017 1.6.2019.

KOHDE 9 Oulu Ylikiiminki / Sopimuskausi: (2 vuotta 11 kuukautta+2 vuotta): 1.7.2014 3.6.2017 ja optiokausi 4.6.2017 1.6.2019. OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 Liite 1.9a Kohde 9. yleiskuvaus, aikataulukaaviot, aikataulut Julkinen hankinta Asiatunnus/Dnro OUKA/5887/08.01.00/2013

Lisätiedot

KOHDE 10 Eteläinen suunta / Sopimuskausi (2 vuotta 11 kuukautta+2 vuotta): ja optiokausi

KOHDE 10 Eteläinen suunta / Sopimuskausi (2 vuotta 11 kuukautta+2 vuotta): ja optiokausi OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 Liite 1.10a Kohde 10. yleiskuvaus, aikataulukaaviot, aikataulut Julkinen hankinta Asiatunnus/Dnro OUKA/5887/08.01.00/2013

Lisätiedot

OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2011 3.6.2012

OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2011 3.6.2012 KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2011 3.6.2012 Kuva: Mauri Moilanen Aikataulu 11.8.2011 3.6.2012 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan

Lisätiedot

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE

KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 7.6. 10.8.2010 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä. M P = maanantai perjantai M = maanantai Ti

Lisätiedot

KOHDE 8 Muhoksen suunta / Sopimuskausi (2 vuotta 11 kuukautta+2 vuotta): ja optiokausi

KOHDE 8 Muhoksen suunta / Sopimuskausi (2 vuotta 11 kuukautta+2 vuotta): ja optiokausi OULUN TOIMIVALTA-ALUEEN LINJA-AUTOLIIKENNE Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 Liite 1.8a Kohde 8. yleiskuvaus, aikataulukaaviot, aikataulut Julkinen hankinta Asiatunnus/Dnro OUKA/5887/08.01.00/2013

Lisätiedot

OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2010 5.6.2011

OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2010 5.6.2011 KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2010 5.6.2011 Kuva: Mauri Moilanen Aikataulu 11.8.2010 5.6.2011 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan

Lisätiedot

SUOMI. Lippujen hinnat

SUOMI. Lippujen hinnat SUOMI Lippujen hinnat Kausiliput HSL-kuntien asukkaille HSL-sovelluksella liput aikuisille ja opiskelijoille B B C D B C C D B C D B C D 30 vrk kertaosto 59,70 107,50 98,00 115,80 156,40 30 vrk jatkuva

Lisätiedot

Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENNE OY

Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENNE OY Kylmäsen Liikenteen KESÄ 2007 AIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 3.6.2007 7.8.2007 70 0,50 euroa KYLMÄSEN LIIKENNE OY Muhostie 26 91800 TYRNÄVÄ Puhelin (08) 545 1325 Faksi (08) 545 1141 www.kylmasenliikenne.fi

Lisätiedot

AIKATAULUYHDISTELMÄ LAHDEN SEUDUN LIIKENNE ORIMATTILA - HENNA LAHTI - HENNA - HELSINKI

AIKATAULUYHDISTELMÄ LAHDEN SEUDUN LIIKENNE ORIMATTILA - HENNA LAHTI - HENNA - HELSINKI AIKATAULUYHDISTELMÄ LAHDEN SEUDUN LIIKENNE 10.12.2017-3.6.2018 ORIMATTILA - HENNA LAHTI - HENNA - HELSINKI 10.12.2017-24.3.2018 REITTIKARTTA Hennan asema E75 Helsingintie Orimattila Orionaukio BUSSILIPUT

Lisätiedot

Linkki. Liput, hinnat ja vyöhykkeet. Fiksusti liikkeellä. Jyväskylän seudun joukkoliikenne SUOMI

Linkki. Liput, hinnat ja vyöhykkeet. Fiksusti liikkeellä. Jyväskylän seudun joukkoliikenne SUOMI SUOMI Linkki Jyväskylän seudun joukkoliikenne Liput, hinnat ja vyöhykkeet Fiksusti liikkeellä. Jyväskylän seudun joukkoliikenne Helppoa ja edullista liikkumista Linkillä! Jyväskylän seudun joukkoliikenne

Lisätiedot

Kylmäsen Liikenteen TALVIAIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 7.8.2006 2.6.2007

Kylmäsen Liikenteen TALVIAIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 7.8.2006 2.6.2007 Kylmäsen Liikenteen TALVIAIKATAULU OULUN LÄHILIIKENNELINJA 7.8.2006 2.6.2007 70 KYLMÄSEN LIIKENTEEN AJAMAT VUOROT OULU KEMPELE LIMINKA TYRNÄVÄ OULU KEMPELE LIMINKA LUMIJOKI OULU LIMINKA OULU TYRNÄVÄ 0,50

Lisätiedot

AIKATAULUT MOPPE PALVELULIIKENNE

AIKATAULUT MOPPE PALVELULIIKENNE AIKATAULUT MOPPE PALVELULIIKENNEE 19.02..2019 alkaen Waltti Lipunmyyntipiste Asiointipiste, Mikkelin kaupunginn virastotalo 1 krs. Maaherrankatu 9 11, 50100 Mikkeli Aukioloajat: 1.9. 31.5. klo 9 16 1.6.

Lisätiedot

Taksavyöhykkeiden määrittely ja lippujen hinnoittelu (Päivitetty 15.11.2013)

Taksavyöhykkeiden määrittely ja lippujen hinnoittelu (Päivitetty 15.11.2013) Tarjouspyynnön liite 6b 1 (9) LAHDEN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN TARJOUSKILPAILU 2013/2 Taksavyöhykkeiden määrittely ja lippujen hinnoittelu (Päivitetty ) Tarjouspyynnön liite 6b 2 (9) Johdanto Tässä työssä

Lisätiedot

WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA?

WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA? WALTTI LIPPU- JA MAKSUJÄRJESTELMÄUUDISTUS MIKÄ MUUTTUU KOTKAN SEUDULLA? www.kotka.fi/joukkoliikenne SUURIMMAT MUUTOKSET ASIAKKAILLE Samat tuotteet ja taksajärjestelmä käytössä koko seudulla (Hamina-Kotka-Pyhtää)

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE KESÄAIKATAULUT

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE KESÄAIKATAULUT HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE KESÄAIKATAULUT 4.6.-9.8.2017 Merkkien selitykset: PE = ajetaan vain perjantaisin z = ajaa pysäkin kautta Bussilinjat muuttuvat 4.6.2017 Kädessäsi on Hämeenlinnan kaupunkilinjojen

Lisätiedot

alkaen. Lippujen hinnat

alkaen. Lippujen hinnat 1.1.2017 alkaen Lippujen hinnat Kausiliput matkakortilla Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN ALUEEN MAASEUTULIIKENTEEN WALTTI -KÄYTTÖÖNOTTO

LAPPEENRANNAN ALUEEN MAASEUTULIIKENTEEN WALTTI -KÄYTTÖÖNOTTO LAPPEENRANNAN ALUEEN MAASEUTULIIKENTEEN WALTTI -KÄYTTÖÖNOTTO WALTIN KÄYNNISTYSAIKATAULU Lappeenrannan paikallisliikenne 4.1.2016 Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka ELYn Imatra-Joutseno-Lappeenranta

Lisätiedot

Linkki. Liput, hinnat ja vyöhykkeet. Fiksusti liikkeellä. Jyväskylän seudun joukkoliikenne SUOMI

Linkki. Liput, hinnat ja vyöhykkeet. Fiksusti liikkeellä. Jyväskylän seudun joukkoliikenne SUOMI SUOMI Linkki Jyväskylän seudun joukkoliikenne Liput, hinnat ja vyöhykkeet Fiksusti liikkeellä. Jyväskylän seudun joukkoliikenne Helppoa ja edullista liikkumista Linkillä! Jyväskylän seudun joukkoliikenne

Lisätiedot

MATO luonnoksen esittely

MATO luonnoksen esittely Maankäytön toteuttamisohjelma MATO 2014-2018 MATO luonnoksen esittely 24.4.2013 MATO seminaari, Jouni Kurttila MAAPOLIITTINEN OHJELMA (MAPO) Maapoliittiset linjaukset sisältävä maapoliittinen ohjelma

Lisätiedot

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KUOPION LIIKENNEALUEELLA

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KUOPION LIIKENNEALUEELLA ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KUOPION LIIKENNEALUEELLA ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN KUOPIOON SUUNTAUTUVASSA MAASEUDUN LINJA-AUTOLIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN ELY-keskuksen hankkimassa Kuopion seudun

Lisätiedot

KOUVOLAN JOUKKOLIIKENTEEN OSTOSOPIMUS ALKAEN YLEISINFO KAUPUNGISTA JA LIIKENTEESTÄ

KOUVOLAN JOUKKOLIIKENTEEN OSTOSOPIMUS ALKAEN YLEISINFO KAUPUNGISTA JA LIIKENTEESTÄ KOUVOLAN JOUKKOLIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 4.6.2018 ALKAEN YLEISINFO KAUPUNGISTA JA LIIKENTEESTÄ SISÄLTÖ 1. Kouvolan kaupunki 1 2. Kouvolan joukkoliikenne 1 2.1 Matkustajavirta 1 2.2 Reittikartat 1 2.3 Lipputuotteet

Lisätiedot

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Palvelun kuvaus, Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1. Palvelun kuvaus 1(15) 1 Cityliikenteen linjat Cityliikenteen linjojen

Lisätiedot

ELY-KESKUKSEN WALTTI- LIPUT JOENSUUN SEUDUN MAASEUTU- LIIKENTEESSÄ

ELY-KESKUKSEN WALTTI- LIPUT JOENSUUN SEUDUN MAASEUTU- LIIKENTEESSÄ ELY-KESKUKSEN WALTTI- LIPUT JOENSUUN SEUDUN MAASEUTU- LIIKENTEESSÄ 2019 2020 1 WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Joensuun seudun maaseutuliikenteessä ELYkeskuksen Waltti-liput ovat käytössä reiteillä

Lisätiedot

OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE

OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE KOSKILINJAT OULUN SEUDUN PAIKALLISLIIKENNE 13.8.2012 2.6.2013 Kuva: A. Korhonen Aikataulu 13.8.2012 2.6.2013 MERKKIEN SELITYKSET Aikataulun voimassaolosta poikkeava linjan ajokausi mainitaan linjan yhteydessä.

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tervetuloa asukasiltaan! 2 29.11.2017 HSL:n yhteistyöalue 7 kuntaa: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Kirkkonummi, Sipoo. 1.1.2018 Siuntio ja Tuusula Perussopimuksen

Lisätiedot

Helsinki, Espoo Kauniainen, Vantaa, Kerava Sipoo Tuusula tai Kirkkonummi Siuntio

Helsinki, Espoo Kauniainen, Vantaa, Kerava Sipoo Tuusula tai Kirkkonummi Siuntio Kausiliput Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta ja lisäpäivän hinnasta seuraavilta 15 366

Lisätiedot

HSL:n lippujen hinnat alkaen

HSL:n lippujen hinnat alkaen HSL:n lippujen hinnat 1.1.2018 alkaen Kausiliput Voit ladata matkakortille haluamasi pituisen kauden kahden viikon ja vuoden väliltä (14 366 pv). Kausilipun hinta muodostuu 14 päivän perushinnasta ja lisäpäivän

Lisätiedot

Jyväskylän palveluliikenne PALVELULIIKENNEOPAS

Jyväskylän palveluliikenne PALVELULIIKENNEOPAS Jyväskylän palveluliikenne PALVELULIIKENNEOPAS Linkki-VIP on joustavaa joukkoliikennettä Jyväskylän Linkki-VIP palveluliikenne on kaikille jyväskyläläisille tarjottavaa, avointa ja joustavaa joukkoliikennettä.

Lisätiedot

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2015-4.6.2016. Lataa aikataulu mukaasi tästä!

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 11.8.2015-4.6.2016. Lataa aikataulu mukaasi tästä! VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE.8. - 4.6.16 Lataa aikataulu mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com EDULLISET

Lisätiedot

MIKKELIN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULUT 1.6.2016-30.9.2016. Lataa aikataulut mukaasi tästä!

MIKKELIN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULUT 1.6.2016-30.9.2016. Lataa aikataulut mukaasi tästä! MIKKELIN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULUT 1.6. -.9. Lataa aikataulut mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com Sisällysluettelo

Lisätiedot

Tall Ship Race & Kotkan Meripäivät BUSSIAIKATAULUT. Vältä ruuhkat ja matkusta bussilla:

Tall Ship Race & Kotkan Meripäivät BUSSIAIKATAULUT. Vältä ruuhkat ja matkusta bussilla: Tall Ship Race & n Meripäivät BUSSAKATAULUT Bus connections 12.7.-1.7.2017 Vältä ruuhkat ja matkusta bussilla: - edulliset hinnat käteisellä tai Waltti-kortilla - yölisää ei enää peritä - alle 7 vuotiaat

Lisätiedot

WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN

WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN KAU- PUNKI- JA MAASEUTULIIKENTEESSÄ 6.6.2016 ALKAEN WALTTI-LIPUT KÄYTTÖÖN MIKKELIN PAIKALLISLIIKEN- TEESSÄ JA MIKKELIN SEUDUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Mikkelin paikallisliikenteessä

Lisätiedot

KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 12.8.2015 WWW.KUOPIONALUE.FI

KESÄAIKATAULUT 1.6.2015 12.8.2015 WWW.KUOPIONALUE.FI KESÄAIKATAULUT 1.6.201 12.8.201 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LIPUT Walttiin siirtyminen...2 Kertaliput...3 Korteille ladattavat liput...4- Maksuvyöhykkeet...6-7 Tietoa matkustamisesta...8-9 LINJAT

Lisätiedot

WWW.KUOPIONALUE.FI 1

WWW.KUOPIONALUE.FI 1 WWW.KUOPIONALUE.FI 1 SISÄLLYSLUETTELO LINJAT JA AIKATAULUT Poikkeuspäivien liikenne 4 Merkkien selitykset Kuopion kaupunkiliikenne 6-61 Yhdistelmäaikataulut, Neulamäki 18-19 Yhdistelmäaikataulut, Kelloniemi

Lisätiedot

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014

KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014 KUOPION LIIKENNE VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE 3.6.2013 1.6.2014.. EDULLISET NÄYTTÖ- JA MATKAKORTIT VARKAUS-KORTTI Kelpaa Varkauden kaupungin alueella. Voimassa 30 päivää ensimmäisestä käytöstä. Rajaton

Lisätiedot

TALVIAIKATAULUT 3.11.2014-31.5.2015

TALVIAIKATAULUT 3.11.2014-31.5.2015 TALVIAIKATAULUT 3.11.2014-31.5.2015 Kiiminki, Jääli, Ylikiiminki Linjat 34, 35, 35N, 36, 38, 39, 42 Lisäpainos 1/2015 www.oulunjoukkoliikenne.fi Juhlapyhäliikenne PÄÄSIÄINEN 2015 Torstaina 2.4. ajetaan

Lisätiedot

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ

ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ ELY-KESKUKSEN WALTTI-LIPUT JOENSUUN MAASEUTULIIKENTEESSÄ Asiakaspalvelupiste ja lipunmyynti Joensuussa Kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum Koskikatu 5, 80100 JOENSUU Avoinna ma-pe 10 16.30 WALTTI-LIPUT

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. 25.3.2013 1 PSA-LIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn PSA-liikenteen hoitamisesta alla mainittujen asiakirjojen mukaisesti. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on

Lisätiedot

Aikataulut. Tervetuloa kyytiin! Pieksämäen paikallisliikenne alkaen. Pieksämäen kaupunki Pohjois-Savon ELY-keskus

Aikataulut. Tervetuloa kyytiin! Pieksämäen paikallisliikenne alkaen. Pieksämäen kaupunki Pohjois-Savon ELY-keskus Aikataulut 4.6.2018 alkaen Pieksämäen paikallisliikenne Lataa aikataulut mukaasi tästä! Tervetuloa kyytiin! Pieksämäen kaupunki Pohjois-Savon ELY-keskus Sisällysluettelo Tilausajot Pieksämäellä, Mikkelissä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5. 1. Viiveajan lippu- ja maksujärjestelmä 1 YLEISTÄ... 1 2 LIPPUJÄRJESTELMÄ... 1 2.1 Nykyiset lipputuotteet... 1 2.2 Tasataksa-alueen kaupungin tukemat lipputuotteet ja asiakashinnat

Lisätiedot

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNI- TELMAN 2. VAIHE

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNI- TELMAN 2. VAIHE Vastaanottaja Oulun seutu Asiakirjatyyppi Loppuraportti Päivämäärä 04/2012 OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNI- TELMAN 2. VAIHE SISÄLTÖ TIIVISTELMÄ 1 ESIPUHE 4 1. JOHDANTO 5 1.1

Lisätiedot

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan.

Liikenteenharjoittajan toteuttama lippujärjestelmä perustuu kilometritaksaan. 5. Lippu- ja maksujärjestelmän kuvaus 5.1. Liikenteenharjoittajan toteuttama lippu- ja maksujärjestelmä Lippu- ja maksujärjestelmän toteuttaa liikenteenharjoittaja tai tämän valtuuttama taho. Järjestelmä

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE AIKATAULUT

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE AIKATAULUT HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE AIKATAULUT 8.8.2018-1.6.2019 Merkkien selitykset: PE = ajetaan vain perjantaisin z = ajaa pysäkin kautta 1) = Palokunnankadun remontin valmistuttua bussit siirtyvät ajamaan

Lisätiedot

Tässä asiakirjassa on esitetty tarjouskilpailun kohteiden reittikuvaukset sekä suoritemäärät ja aikataulut.

Tässä asiakirjassa on esitetty tarjouskilpailun kohteiden reittikuvaukset sekä suoritemäärät ja aikataulut. Liite 1 Kohdekuvaukset OUKA/5307/08.01.00/2016 10.8.2016 Kohdekuvaukset Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero OUKA/5307/08.01.00/2016 Tässä asiakirjassa

Lisätiedot

Kajaanin seudun joukkoliikenne...3. Lippujen kelpoisuus Matkakortin hankkiminen ja lisälataukset... 4

Kajaanin seudun joukkoliikenne...3. Lippujen kelpoisuus Matkakortin hankkiminen ja lisälataukset... 4 Sisältö Kajaanin seudun joukkoliikenne...3 Lipputuotteet...3 Lippujen kelpoisuus... 4 kortin hankkiminen ja lisälataukset... 4 Waltti-lippujen hinnat Kajaanin kaupunkialueella...5 Waltti-lippujen hinnat

Lisätiedot

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016

IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 IMATRAN PAIKALLISLIIKENNE 1.7. - 15.8.2016 1 Reitti: Koskikatu - Joutsenonkatu - Lempeenlietteentie - Karhunkalliontie - Karhunkatu - Joutsenonkatu - Paperharjuntie - Pienmustalammentie - Saimaantie -

Lisätiedot

Savobus tuo paikallisliikenteen kännykkääsi

Savobus tuo paikallisliikenteen kännykkääsi Voimassa 4.6.2018 2.6.2019 Savobus tuo paikallisliikenteen kännykkääsi Löydä bussit ja pysäkit helposti! Iisalmi otti käyttöön kesällä 2017 paikallisliikenteen paikannuspalvelun, joka näyttää linjojen

Lisätiedot

Voimassa

Voimassa Voimassa 3.6.2019 31.5.2020 Savobus tuo paikallisliikenteen kännykkääsi Löydä bussit ja pysäkit helposti! Iisalmi otti käyttöön kesällä 2017 paikallisliikenteen paikannuspalvelun, joka näyttää linjojen

Lisätiedot

Oulun varhaiskasvatuspalvelut 2014

Oulun varhaiskasvatuspalvelut 2014 Oulun varhaiskasvatuspalvelut 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 Martinniemen päiväkoti Aseman

Lisätiedot

Tampereen seudun ja Pirkanmaan joukkoliikenteen taksajärjestelmät ja vyöhykerajat

Tampereen seudun ja Pirkanmaan joukkoliikenteen taksajärjestelmät ja vyöhykerajat Tampereen seudun ja Pirkanmaan joukkoliikenteen taksajärjestelmät ja vyöhykerajat Maiju Lintusaari 8.10.2015 Ympäristösi parhaat tekijät 1. Lähtökohdat 3 Nykytila, Tampereen kaupunkiseutu Kertaliput Vyöhyke

Lisätiedot

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULU

VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULU VARKAUDEN PAIKALLISLIIKENNE AIKATAULU 6.6. - 3.6.17 Lataa aikataulu mukaasi tästä! Mestarintie 3 780 Varkaus puh. 41 90 fax 0 741 91 email: soisalonliikenne@soisalonliikenne.com www.soisalonliikenne.com

Lisätiedot

OULUN SEUDUN VIRKISTYS- JA VAPAA-AJAN ALUEET JA REITIT

OULUN SEUDUN VIRKISTYS- JA VAPAA-AJAN ALUEET JA REITIT Hailuoto Alue 23 Matikanniemen kalastajakylä 3 Alue 24 Korkea Sunikari 3 Alue 25 Iso Sunikari ja Fiskin Sunikari 3 Alue 28 Rautaleton kalastajakylä 3 Alue 52 Hyyppä 3 Alue 53 Ulkokarvo 3 Alue 54 Ryöppäänoja

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tervetuloa asukasiltaan! 2 29.11.2017 Illan aiheet HSL lyhyesti toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi Hyrylän joukkoliikenne 2018: linjat, reitit, kalustot, suunnitelmat joukkoliikennesuunnittelija

Lisätiedot

Jyväskylän palveluliikenne. Linkki-VIP PALVELULIIKENTEEN OPAS alkaen

Jyväskylän palveluliikenne. Linkki-VIP PALVELULIIKENTEEN OPAS alkaen Jyväskylän palveluliikenne Linkki-VIP PALVELULIIKENTEEN OPAS 1.9.2019 alkaen Linkki-VIP on Jyväskylän palveluliikennettä Linkki-VIP on avointa, kaikille jyväskyläläisille tarkoitettua palveluliikennettä.

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE AIKATAULUT

HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE AIKATAULUT HÄMEENLINNAN JOUKKOLIIKENNE AIKATAULUT 10.8.2017-2.6.2018 Merkkien selitykset: PE = ajetaan vain perjantaisin z = ajaa pysäkin kautta 1) = Palokunnankadun remontin valmistuttua bussit siirtyvät ajamaan

Lisätiedot

Kotkan paikallisliikenteen BUSSIAIKATAULUT

Kotkan paikallisliikenteen BUSSIAIKATAULUT BUSSIAIKATAULUT Kotkan paikallisliikenteen 13.8.2018 - koulujen alkuun elokuussa 2019 Maksuvyöhykkeet Pohjakartta: peruskarttarasteri Maanmittauslaitos 5/2016 2 1 Hamina-Kotka-Pyhtää -alueen joukkoliikenteessä

Lisätiedot

HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA

HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA UINTIVUOROT syksy 2018 - kevät 2019 (päivitety 29.5.2018 sk ) Esiopetussuunnitelman mukainen viikon vesileikkikoulu järjestetään tulevana kautena alla olevan aikataulun mukaisesti.

Lisätiedot

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015

LAVIAN JOUKKOLIIKENNE. Linjojen 68 ja 69 aikataulut ja reitit. Kertalipun ostaminen ja vaihtoaika TIEDOTE 20.8.2015 TIEDOTE 20.8.2015 LAVIAN JOUKKOLIIKENNE Lavian ja Porin keskustan välistä liikennettä palvelee kaksi linjaa: Lyttylän Liikenne ajaa linjaa 68 perjantaisin ja Porin Linjat ajaa linjaa 69 maanantaista perjantaihin.

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tervetuloa asukasiltaan! 2 29.11.2017 Illan aiheet HSL lyhyesti hallinto-ja strategiajohtaja Ilmari Mäkinen Kellokosken joukkoliikenne 2018: linjat, reitit, kalustot, suunnitelmat

Lisätiedot

HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA

HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA UINTIVUOROT syksy 2018 - kevät 2019 (päivitety 16.5.2018 sk ) Esiopetussuunnitelman mukainen viikon vesileikkikoulu järjestetään tulevana kautena alla olevan aikataulun mukaisesti.

Lisätiedot

HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA. UINTIVUOROT syksy kevät 2018 (päivitetty )

HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA. UINTIVUOROT syksy kevät 2018 (päivitetty ) HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA UINTIVUOROT syksy 2017 - kevät 2018 (päivitetty 31.7.2017) Esiopetussuunnitelman mukainen viikon vesileikkikoulu järjestetään tulevana kautena alla olevan aikataulun mukaisesti.

Lisätiedot

Yksityiset päiväkodit jotka uivat Oulun uimahallissa on listan lopussa. HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA. UINTIVUOROT syksy kevät 2020

Yksityiset päiväkodit jotka uivat Oulun uimahallissa on listan lopussa. HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA. UINTIVUOROT syksy kevät 2020 HYVÄ PÄIVÄKODIN HENKILÖKUNTA UINTIVUOROT syksy 2019 - kevät 2020 Esiopetussuunnitelman mukainen viikon vesileikkikoulu järjestetään tulevana kautena alla olevan aikataulun mukaisesti. Oulun (raksila),

Lisätiedot

KESÄAIKATAULUT Timetables for local buses in Rovaniemi

KESÄAIKATAULUT Timetables for local buses in Rovaniemi KESÄAIKATAULUT 3.6. 6.8.2019 Timetables for local buses in Rovaniemi SISÄLLYSLUETTELO LIPPUJÄRJESTELMÄ LIPPUJÄRJESTELMÄ 3 LIPPULAJIT 4 TAKSAVYÖHYKKEET 5 HINNASTO 6 LIPPUJEN OSTO JA LATAUS 10 AIKATAULU-

Lisätiedot

R-kioski Oulu Höyhtyä Latokartanontie 1. Latokartanontie OULU. Maksuvälineet: Palvelutyypit: Prisma Limingantulli

R-kioski Oulu Höyhtyä Latokartanontie 1. Latokartanontie OULU. Maksuvälineet: Palvelutyypit: Prisma Limingantulli OULU R-kioski Oulu Keskusta Isokatu 27 Isokatu 27 Smartum Saldo -, Lounas/Lunch, Työmatka R-kioski Oulu Keskusta Kirkkokatu 22 Kirkkokatu 22 Smartum Saldo -, Lounas/Lunch, Työmatka R-kioski Oulu Höyhtyä

Lisätiedot

Oulun seudulla kiertävien nopeusnäyttötaulujen mittaukset ajalla 8/2015-7/2016. Oulun kaupungin katuverkon kohteet

Oulun seudulla kiertävien nopeusnäyttötaulujen mittaukset ajalla 8/2015-7/2016. Oulun kaupungin katuverkon kohteet Oulun seudulla kiertävien nopeusnäyttötaulujen mittaukset ajalla 8/2015-7/2016 Oulun kaupungin katuverkon kohteet Mittauspisteet: MittausID Suuralue Sijainti Tietoja 256 Kaijonharju Kaitoväylä Normaalikoulu

Lisätiedot

UUSI LIPPUJÄRJESTELMÄ 3 LIPPULAJIT 4 TAKSAVYÖHYKKEET 5 HINNASTO 6 LIPPUJEN OSTO JA LATAUS 10 JUHLAPYHÄLIIKENNE 13 REITTIKARTTA 15 AIKATAULUT 16

UUSI LIPPUJÄRJESTELMÄ 3 LIPPULAJIT 4 TAKSAVYÖHYKKEET 5 HINNASTO 6 LIPPUJEN OSTO JA LATAUS 10 JUHLAPYHÄLIIKENNE 13 REITTIKARTTA 15 AIKATAULUT 16 KESÄAIKATAULUT 4.6. 7.8.2018 SISÄLLYSLUETTELO UUSI LIPPUJÄRJESTELMÄ UUSI LIPPUJÄRJESTELMÄ 3 LIPPULAJIT 4 TAKSAVYÖHYKKEET 5 HINNASTO 6 LIPPUJEN OSTO JA LATAUS 10 JUHLAPYHÄLIIKENNE 13 REITTIKARTTA 15 AIKATAULUT

Lisätiedot

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNI- TELMAN 2. VAIHE

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNI- TELMAN 2. VAIHE Vastaanottaja Oulun seutu Asiakirjatyyppi Loppuraportti Päivämäärä 04/2012 OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENTEEN PALVELUTASO- JA LINJASTOSUUNNI- TELMAN 2. VAIHE SISÄLTÖ TIIVISTELMÄ 1 ESIPUHE 4 1. JOHDANTO 5 1.1

Lisätiedot

SAVONLINNAN PAIKALLISLIIKENNE

SAVONLINNAN PAIKALLISLIIKENNE SAVONLINNAN PAIKALLISLIIKENNE TAKSA Savonlinnan paikallisliikennealueella on voimassa tasataksajärjestelmä. Aikuisen kertamaksu on 3,30 e matkan pituudesta riippumatta, alle 12-vuotiaiden kertamaksu on

Lisätiedot

Etelä-Kymenlaakson henkilökuljetusyksikkö. Asiakirjatyyppi. Raportti. Päivämäärä. Helmikuu 2018

Etelä-Kymenlaakson henkilökuljetusyksikkö. Asiakirjatyyppi. Raportti. Päivämäärä. Helmikuu 2018 Etelä-Kymenlaakson henkilökuljetusyksikkö Asiakirjatyyppi Raportti Päivämäärä Helmikuu 2018 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EY) N:O 137/2007 7 ARTIKLAN 1. KOHDAN MUKAINEN VUOSIRA- PORTTI KOTKAN

Lisätiedot

Väestönkehitys ja ennuste MATOn mukaisella rakentamisella

Väestönkehitys ja ennuste MATOn mukaisella rakentamisella SUURALUE 1 KESKUSTA Väestönkehitys 1999-29 ja ennuste 214-219 25 16 12 2 14 12 1 15 1 8 8 6 1 6 4 5 4 2 2 1999 24 29 214 219-6 7-12 13-24 25-64 65-1999 24 29 214 219 3 % 25 % 15 % 1 % 5 % % 1999 24 29

Lisätiedot

IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Peltosalmi-Keskusta-Lippuniemi Lippuniemi-Keskusta-Peltosalmi... 3 REITTIKARTTA... 4

IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Peltosalmi-Keskusta-Lippuniemi Lippuniemi-Keskusta-Peltosalmi... 3 REITTIKARTTA... 4 SISÄLLYSLUETTELO VUORO SIVU IISALMEN PAIKALLISLIIKENNE 1 Peltosalmi-Keskusta-Lippuniemi... 2 1 Lippuniemi-Keskusta-Peltosalmi... 3 REITTIKARTTA... 4 2 Jordan-Makkaralahti-Keskusta-Kangaslampi... 6 2 Kangaslampi-Keskusta-Makkaralahti-Jordan...

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tervetuloa asukasiltaan! 2 29.11.2017 Illan aiheet HSL lyhyesti joukkoliikenteestä vastaava osastonjohtaja Tero Anttila Jokelan joukkoliikenne 2018: linjat, reitit, kalustot,

Lisätiedot

Maankäytön toteuttamisohjelma

Maankäytön toteuttamisohjelma MATO 2014-2018 Maankäytön toteuttamisohjelma 2014-2018 Kaupunkisuunnittelun seminaari 18.10.2013 STRATEGISET SUUNNITELMAT MAAPOLIITTINEN OHJELMA (MAPO) Oulussa maapoliittiset linjaukset sisältävä maapoliittinen

Lisätiedot

HSL:N ESITYS UUDEN TAKSAVYÖHYKEMUUTOKSEN YHTEYDESSÄ TOTEUTETTAVISTA ERITYISRYHMIEN ALENNUS- JA VAPAALIPPUJEN MUUTOKSISTA Pääkaupunkiseudun

HSL:N ESITYS UUDEN TAKSAVYÖHYKEMUUTOKSEN YHTEYDESSÄ TOTEUTETTAVISTA ERITYISRYHMIEN ALENNUS- JA VAPAALIPPUJEN MUUTOKSISTA Pääkaupunkiseudun HSL:N ESITYS UUDEN TAKSAVYÖHYKEMUUTOKSEN YHTEYDESSÄ TOTEUTETTAVISTA ERITYISRYHMIEN ALENNUS- JA VAPAALIPPUJEN MUUTOKSISTA Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä MUUTOSESITYKSET/TAUSTAA Erityisryhmien lippusubventio

Lisätiedot

Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 1.1.2013 alkaen

Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 1.1.2013 alkaen AIKATAULU 1.1.2013- Hämeenlinnan ja Hattulan bussitaksat 1.1.2013 alkaen Hämeenlinna Hattula Kertalippu aikuinen 3,30 lapsi (4-11v) 1,70 Vaihtolippu aikuinen 1 lapsi (4-11) 0,50 (vaihtolippu voimassa 45

Lisätiedot

Oulun Seudun Tele & Audio Oy on antenni-, äänentoisto- ja AV-laitteiden myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys.

Oulun Seudun Tele & Audio Oy on antenni-, äänentoisto- ja AV-laitteiden myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Oulun Seudun Tele & Audio Oy on antenni-, äänentoisto- ja AV-laitteiden myyntiin, asennukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Äänentoistolaitteiden pääasiallisimmat kohteet ovat julkiset liikerakennukset,

Lisätiedot

Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne

Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne Joukkoliikenne ja sen maksuliikenne Waltti Tvv = toimivaltainen viranomainen 1. Matkakorttimaksu (yksikäyttökortti)» Kertaluonteinen maksu» Kirjaus: Myyntituotot tai Liiketoiminnan tuotot (liikelaitos);

Lisätiedot

Muuton myötä uusille reiteille

Muuton myötä uusille reiteille Muuton myötä uusille reiteille Hei sinä, jonka kodin tai työpaikan osoite on vaihtumassa tai juuri muuttunut! Mitä, jos siirtyisit uusien reittien myötä joukkoliikenteen käyttäjäksi tai pyöräilijäksi osittain

Lisätiedot