Maanantaina klo ja Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Ulla Keinovaara

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanantaina 17.6.2013 klo 14.00-15.50 ja 21.50 22.40. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Ulla Keinovaara"

Transkriptio

1 ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina klo ja Kilpisjärven koulu Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila I vpj Birgitta Eira II vpj Tuomas Keskitalo j Elli-Maria Kultima j Janne Näkkäläjärvi j Antti Tonteri j Ulla Keinovaara vj Seppo Alatörmänen kvalt pj (saapui 21.50) Pentti Mäkitalo kvalt I vpj (poistui 15.50) Berit-Ellen Juuso kvalt II vpj (poistui 15.50) Annikki Kallioniemi sosiaalisihteeri 203 Laila Palkinen rehtori-sivistystoimenjohtaja 203 Muut saapuvilla olleet Mikko Kärnä esittelijä Leni Karisaari pöytäkirjanpitäjä Asiat: Pöytäkirjan allekirjoitus Sari Keskitalo Leni Karisaari puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastajat Birgitta Eira Janne Näkkäläjärvi Pöytäkirja on klo nähtävänä Enontekiön kunnanvirastolla

2 Kunnanhallitus ASIALISTA 192 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 193 KONSERNILASKELMIEN HYVÄKSYMINEN JA LIITTÄMINEN VUODEN 2012 KUNNAN TILINPÄÄTÖKSEEN 194 KANNANOTTO TIENPIDON JA LIIKENTEEN SUUNNITELMAAN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN METSÄHALLITUKSEN YHTEISTYÖRYHMÄÄN 196 VASTAAVIEN NIMEÄMINEN RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTEIHIN 197 TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN TARKISTAMINEN TYÖN VAATIVUUDEN LI- SÄÄNTYMISEN VUOKSI, VASTAAVA HOITAJA SATU-MARJA EIRA-KESKITALO 198 TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN TARKISTAMINEN TYÖN VAATIVUUDEN LI- SÄÄNTYMISEN VUOKSI, OHJAAJA MINTTU VAITTINEN 199 TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN TARKISTAMINEN TYÖN VAATIVUUDEN LI- SÄÄNTYMISEN VUOKSI, KEHITTÄJÄ-SOSIAALITYÖNTEKIJÄ ANNE-MARIA NÄKKÄ- LÄJÄRVI 200 VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN MUKAINEN PAIKALLINEN JÄRJESTELY- ERÄ TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1-5/ JULKISEN PALVELUN VELVOITTEEN ASETTAMINEN HELSINKI- ENONTEKIÖ-HELSINKI LENTOREITILLE 203 KUNNANJOHTAJAN ARVIOINTI- JA TAVOITEKESKUSTELU JA MAHDOLLI- NEN PALKAN TARKISTAMINEN 204 KUNNANJOHTAJA MIKKO KÄRNÄN VUOSILOMA 205 LAUTAKUNTIEN JA MUIDEN KUNNAN TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT SEKÄ VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT 206 ILMOITUSASIAT 207 KIINTEISTÖLUOVUTUSILMOITUKSET / KUNNAN ETUOSTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN 208 KUNNANJOHTAJAN ILMOITUSASIAT 209 KUNNANALLITUKSEN NIMEÄMIEN TOIMIELIN- JA KOKOUSEDUSTAJIEN SUULLISET RAPORTIT KOKOUKSISTA 210 KUNNANHALLITUKSEN JÄSENTEN ESILLE OTTAMAT ASIAT

3 Kunnanhallitus Khall 192 KUNNANHALLITUKSEN KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Kuntalain 58 :n 2 momentin mukaan hallitus on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Puheenjohtajan tehtävänä on todeta kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kunnanhallituksen kokouksen pöytäkirja pidetään julkisesti nähtävillä seitsemäntenä päivänä kokouksesta klo Mikäli ao. päivä ei ole arkipäivä, pidetään pöytäkirja nähtävillä seitsemättä päivää seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä klo Ennen nähtävilläpitoa pöytäkirjan tulee olla puheenjohtajan, pöytäkirjanpitäjän ja pöytäkirjantarkastajien allekirjoittama. Mikäli heidän tilalleen on esteellisyyden tai estyneisyyden vuoksi valittu kokouksen osan ajaksi muita kokouksen osanottajia, tulee myös näiden allekirjoittaa pöytäkirja omalta osaltaan. Jotta vältyttäisiin ylimääräisten pöytäkirjantarkastajien valinnalta, tulisi heti kokouksen alussa valita tarkastajiksi osanottajia, jotka eivät ole käsiteltävien asioiden osalta esteellisiä ja joilla on mahdollisuus osallistua kokoukseen sen päättymiseen saakka. Ehdotus: Kunnanhallituksen puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja kunnanhallitus päättää valita pöytäkirjantarkastajiksi kaksi kunnanhallituksen jäsentä tarkastamaan kokouksen pöytäkirja viimeistään nähtävilläpitopäivänä klo mennessä. Edelleen kunnanhallitus päättää hyväksyä tämän kokouksen työjärjestyksen. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin yksimielisesti Birgitta Eira ja Janne Näkkäläjärvi. Kunnanhallitus hyväksyi kokouksen työjärjestyksen yksimielisesti. -

4 Kunnanhallitus Khall 193 KONSERNILASKELMIEN HYVÄKSYMINEN JA LIITTÄMINEN VUODEN 2012 KUNNAN TILINPÄÄTÖKSEEN Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän tilinpäätös on ollut kesken kunnanhallituksen käsitellessä ( 138) kunnan tilinpäätöstä Kuntaliiton asiantuntijan mukaan konsernitilinpäätöstä voidaan korjata ja käsitellä kunnanhallituksessa uudelleen, mikäli tarkempia tietoja saadaan ennen tilinpäätöksen vahvistamista. Kunnanhallitus päätti , että konsernitilinpäätös tuodaan kunnanhallituksen käsiteltäväksi, mikäli tarkempia tietoja Muonion-Enontekiön kansanterveystyön kuntayhtymän tilinpäätöksestä saadaan ennen tilinpäätöksen vahvistamista kunnanvaltuustossa. Muonion-Enontekiön ktt:n ky:n tilinpäätös on valmistunut ja konsernitilinpäätökseen on yhdistelty myös kuntayhtymä. Konsernilaskelmat ovat liitteenä (LIITE 1). Ehdotus (kj): Kunnanhallitus päättää hyväksyä vuoden 2012 lopulliset konsernilaskelmat ja sisällyttää ne vuoden 2012 tilinpäätökseen. Kunnanhallitus päättää toimittaa konsernilaskelmat valtuuston käsiteltäväksi. Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa. Kunnanhallitus päätti hyväksyä vuoden 2012 lopulliset konsernilaskelmat ja sisällyttää ne vuoden 2012 tilinpäätökseen. Kunnanhallitus päätti toimittaa konsernilaskelmat valtuuston käsiteltäväksi. Tämä pykälä tarkastettiin kokouksessa.

5 Kunnanhallitus Khall 194 KANNANOTTO TIENPIDON JA LIIKENTEEN SUUNNITELMAAN Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on pyytänyt kannanottoja tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta mennessä. Käytettävissä oleva tienpidon kehysrahoitus edellyttää toimenpiteiden huolellista priorisointia ja kustannustason noustessa mm. ylläpidosta on tingittävä. Alueellisiin investointeihin on käytettävissä suunnitelmakaudella vain 0,8-1,2 miljoonan euron vuosittainen rahoitus. Rahoituksen niukkuus tulee hidastamaan taajamien yhdyskuntarakenteen kehittämistä ja liikenneturvallisuuden parantamista, eikä keskeisten sidosryhmien odotuksiin pystytä riittävästi vastaamaan. Suunnitelma löytyy oheisen linkin kautta ja se on nähtävänä kunnanhallituksen kokouksessa. don%20ja%20liikenteen%20suun_esite_netti.pdf?sequence=1 Ehdotus(kj): Kunnanhallitus päättää esittää kannanottonaan tienpidon ja liikenteen suunnitelmaan Lapin ELY-keskukselle seuraavaa: Kunnanhallitus pitää erittäin tärkeänä ja kiireellisenä VT 21:n peruskorjausta välillä Palojoensuu-Kilpisjärvi. Tiellä on paljon raskasta liikennettä ja tiet ja pientareet ovat kapeita ja tievalaistus on vain lyhyellä matkalla. Enontekiön kunnanhallitus uudistaa tekemänsä esityksen Karesuvannon kevyen liikenteen väylän jatkamista sekä tievalaistuksen jatkamista kylän kumpaankin päähän. Enontekiön kunta pitää hanketta erittäin tarpeellisena ja kiireellisenä. Tievalaistuksen toteuttaminen parantaisi liikenneturvallisuutta ja olisi edullisesti ja nopeasti toteutettavissa. Enontekiön kunnanhallitus uudistaa tekemänsä esityksen Hetan kevyen liikenteen väylän jatkamista kylän länsipäässä Aittalahdenmaantielle saakka, itäpäässä Hetan Kodalle saakka ja Kautokeinon tien kevyen liikenteen väylän jatkamista sekä tievalaistuksen jatkamista nopealla aikataululla em. alueille, mikä parantaa liikenneturvallisuutta ja on edullisesti ja nopeasti toteutettavissa. Enontekiön kunta esittää, että Lapin ELY-keskus tekisi mahdollisimman pian tarveselvityksen em. kohteissa kevyen liikenteen väylän jatkamisesta ja tievaloista.

6 Kunnanhallitus Kunnanhallitus pitää erittäin tärkeänä Karesuvannon kylän ja kirkonkylän kevyen liikenteen väylien jatkamista ensisijaisesti liikenneturvallisuuden lisäämisen kannalta, sillä alueella on raskasta liikennettä melko paljon, tiet ja pientareet ovat kapeita ja tievalaistus on vain lyhyellä matkalla. Alueella asuu ja liikkuu paljon lapsia ja vanhuksia. Kunnanhallitus perustelee kevyen liikenteen väylien jatkamista lisäksi alueen asukkaiden työ- ja vapaa-ajankäytön tarpeilla. Myös matkailijoiden määrä on viime vuosina merkittävästi lisääntynyt alueella mm. joulunajan ja alkuvuoden charter-lentojen ansiosta. Käsittely: Keskustelun kuluessa Birgitta Eiran esitti, että 60 km rajoitus tulisi olla Suonttajoen sillan toiselle puolelle saakka. Jaakko Alamattila esitti kirjattavaksi, että raskasta liikennettä on paljon. Elli-Maria Kultima otti esille Kilpisjärven kevyen liikenteen väylän tarpeen, johon kunnanjohtaja totesi asian sisältyvän VT 21 peruskorjausta koskevaan kohtaan. Kunnanjohtajan muutettu esitys: Kannanottoon tarkennetaan, että raskasta liikennettä on todella paljon. Kunnanhallitus esittää, että nopeusrajoitukset tarkistettaisiin kaikissa kunnan taajamissa vastaamaan todellista tarvetta ja että Hetan alue tarkastettaisiin kiireellisenä. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan muutetun päätösehdotuksen yksimielisesti.

7 Kunnanhallitus Khall 195 EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN METSÄHALLITUKSEN YHTEISTYÖRYH- MÄÄN Metsähallitus Lapin luontopalvelut on toimittanut kuntaan seuraavan kirjeen, jossa se pyytää nimeämään kunnan edustajat yhteistyöryhmään vuodelle Metsähallitusta koskevan asetuksen 9 :n mukaisesti Metsähallitus voi asettaa saamelaisten kotiseutualueelle yhteistyöryhmiä, joihin kuuluu Metsähallituksen ja alueen väestön edustajia. Yhteistyöryhmän tehtävänä on käsitellä asianomaisen kunnan aluetta koskevia laajakantoisia Metsähallituksen toimintoja. Yhteistyöryhmillä on neuvoa antava asema ja ne voivat myös tehdä aloitteita ja esityksiä Metsähallitukselle. Enontekiön kunnan yhteistyöryhmän toimikausi on Yhteistyöryhmään kuuluu edustus alueen väestöstä Enontekiön kunta (kolme varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtainen edustaja), Saamelaiskäräjät (kolme varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtainen edustaja) ja Metsähallituksen edustus. Enontekiön kunta on nimennyt yhteistyöryhmään edustajat vuoden 2012 loppuun. Ehdotus (kj): Kunnanhallitus päättää nimetä vuodelle 2013 Metsähallituksen yhteistyöryhmään kolme jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Kunnanhallitus päätti nimetä vuodelle 2013 Metsähallituksen yhteistyöryhmään seuraavat kolme jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet: Jäsen Henkilökohtainen varajäsen Sari Keskitalo Elli-Maria Kultima Antti Tonteri Jaakko Alamattila Birgitta Eira Per-Oula Juuso

8 Kunnanhallitus Khall 196 VASTAAVIEN NIMEÄMINEN RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTEIHIN Sivistysltk Asian aikaisempi käsittely (Sivistysltk ): Yhden tai kahden perhepäivähoitajan ryhmäperhepäiväkodeissa ei ole lastenhoitajaa, jolle kuuluisi koulutuksensa puolesta pedagoginen ja käytännön vastuu. Kuitenkin käytännössä pienten yksiköiden perhepäivähoitajat ovat ottaneet vastuuta täysin vapaaehtoisesti saamatta siitä lisä-korvausta. Vastaavan lisä selkeyttäisi toimintaa ja toimenkuvaa, sekä tarjoaisi lisävastuusta myös asianmukaista korvausta. Vastaava vastaisi työvuorolistan laatimisesta, sijaisjärjestelyistä, perehdytyksestä, päivähoitoon liittyvien asiakirjojen laatimisesta sekä asioiden tiedottamisessa vanhemmille ja varhaiskasvatusohjaajalle. Vastaava saisi palkanlisää /kk. Esimerkiksi 100 e palkanlisä kuu-kaudessa tekisi 4 800e lisää palkkamenoihin vuodessa ja 150 e 7200e vuodessa. Ehdotus (varhaiskasvatusohjaaja): Alle kolmen hoitajan ryhmäperhepäiväkoteihin nimetään vastaava, joka saa vastuusta lisäkorvausta /kk alkaen. Vastaavaa valitessa huomioidaan työkokemus, koulutus sekä halukkuus vastaavan tehtävien hoitamiseen. Vastaavaa voidaan tarvittaessa vaihtaa, ja mikäli yksikkö kasvaa kolmen hoitajan ryhmäperhepäiväkodiksi, siirtyy lisävastuu automaattisesti pätevälle lastenhoitajalle. Lautakunta valtuuttaa varhaiskasvatusohjaajan selvittämään ryhmäperhepäiväkotien henkilöstön halukkuutta ottaa vastaavan tehtävät ja tuomaan esityksensä vastaavista lautakunnan käsiteltäväksi. Varhaiskasvatusohjaaja on selvittänyt ryhmäperhepäiväkotien henkilöstön halukkuutta ottaa vastaan vastaavan tehtävät. Ehdotus (varhaiskasvatusohjaaja): Yksiköiden vastaaviksi perhepäivähoitajiksi nimitetään Peltovuomassa Mirja Keskitalo, Saanassa Camilla Laurila, Vekkulassa Mira Alatalo ja Miessissä Saara Näkkäläjärvi. Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle, että perhepäivähoitaja Mirja Keskitalolle, perhepäivähoitaja Camilla Laurilalle, perhepäivähoitaja Mira Alatalolle ja perhepäivähoitaja Saara Näkkäläjärvelle maksetaan vastaavan tehtävistään palkanlisää 100e/kk alkaen. Palkanlisä on huomioitu talousarviosuunnittelussa erilliskorvauksissa. Ehdotuksen mukaan

9 Kunnanhallitus Ehdotus(kj): Kunnanhallitus päättää hyväksyä sivistyslautakunnan esityksen yksiköiden vastaavien tehtäväkohtaisten palkkojen korottamisesta 100 euron palkanlisällä. Käsittely: Kunnanjohtajan muutettu esitys: Kunnanhallitus päättää hyväksyä sivistyslautakunnan esityksen yksiköiden vastaavien tehtäväkohtaisten palkkojen korottamisesta 100 euron palkanlisällä siten, että korotukset huomioidaan järjestelyerän jaon yhteydessä. Kunnanhallitus päätti hyväksyä sivistyslautakunnan esityksen yksiköiden vastaavien tehtäväkohtaisten palkkojen korottamisesta 100 euron palkanlisällä siten, että korotukset huomioidaan järjestelyerän jaon yhteydessä.

10 Kunnanhallitus Khall 197 TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN TARKISTAMINEN TYÖN VAATIVUUDEN LISÄÄNTYMISEN VUOKSI, VASTAAVA HOITAJA SATU-MARJA EIRA-KESKITALO Perusturvaltk Perusturvaltk. on päättänyt kokouksessaan että vastaava hoitaja Satu-Marja Eira-Keskitalo toimii vuonna 2013 kotipalvelun ja Ounasmajojen asumispalveluyksikön tulosaluiden vastuuhenkilönä. Edelleen perusturvalautakunta delegoi Satu-Marja Eira-Keskitalolle kunnan hallintosäännön perusteella päätösvallan Sosiaalihuoltolain kotipalvelun sekä Sosiaalihuoltolain mukaisten asumispalvelujen suhteen. Perusturvaltalautakunta määräsi Satu-Marja Eira- Keskitalon vastaamaan ikääntyneiden palvelutarpeen selvittämisestä, palvelusuunnitelmien laatimisesta ja niiden toteuttamisesta. Nämä lisätehtävät ja vastuut määrättiin toistaiseksi. Kyseessä ovat järjestelyt jotka johtuvat siitä että kunnanvaltuusto ei perustanut sosiaaliohjaajan virkaa. Sosiaaliohjaaja Joonas Sippolan hoitamat tehtävät päätettiin jakaa muille viranhaltijoille Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan tehtäväkohtaisen palkan määräytymisperusteena on ensisijaisesti viranhaltijan tehtävien vaativuus. Lisätehtävät vaikuttavat työn vaativuuteen ja sitä kautta tehtäväkohtaisen palkan määrään. Vastaava hoitaja Satu-Marja Eira-Keskitalo on sijoitettu KVTES:n hinnoittelukohtaan 03HO1020, jossa tehtäväkohtaisen palkan alaraja on 2 501,59. Satu-Marja Eira-Keskitalon tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2606,80. Ehdotus: Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle että Satu-Marja Eira-Keskitalon tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 250 /kk alkaen olennaisesti lisääntyneiden työtehtävien ja lisääntyneen vastuun perusteella. Tehtäväkohtaista palkkaa voidaan alentaa, mikäli tehtävät muuttuvat olennaisesti vähemmän vaativiksi. Käsittely: Jaakko Alamattila esitti, että vastaavan hoitajan palkkausta ei tarkisteta, koska sairaanhoitajan tehtävät toimenkuvassa ovat vähentyneet lisätehtävien vuoksi. Alamattilan esitystä ei kannatettu. Ehdotuksen mukaan.

11 Kunnanhallitus Ehdotus(kj): Kunnanhallitus päättää, että palkantarkistusesitys huomioidaan järjestelyerän jaon yhteydessä. Käsittely: Kunnanjohtajan muutettu päätösehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy perusturvalautakunnan esityksen. Kunnanhallitus hyväksyi perusturvalautakunnan esityksen yksimielisesti.

12 Kunnanhallitus Khall 198 TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN TARKISTAMINEN TYÖN VAATIVUUDEN LISÄÄNTYMISEN VUOKSI, OHJAAJA MINTTU VAITTINEN Perusturvaltk Perusturvalautakunta. on päättänyt kokouksessaan että Minttu Vaittinen toimii entisten tehtäviensä lisäksi vuonna 2013 omaishoidontuen tulosalueen vastuuhenkilönä. Minttu Vaittiselle delegoitiin hallintosäännön nojalla päätösvalta omaishoidontuen suhteen ja hänet määrättiin toimimaan omaishoidontuen yhdyshenkilönä. Kyseessä ovat järjestelyt jotka johtuvat siitä että kunnanvaltuusto ei perustanut sosiaaliohjaajan virkaa. Sosiaaliohjaaja Joonas Sippolan hoitamat tehtävät päätettiin jakaa muille viranhaltijoille. Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan tehtäväkohtaisen palkan määräytymisperusteena on ensisijaisesti viranhaltijan tehtävien vaativuus. Lisätehtävät vaikuttavat työn vaativuuteen ja sitä kautta tehtäväkohtaisen palkan määrään. Minttu Vaittinen on sijoitettu KVTES:n hinnoittelukohtaan 04SOS050, jossa tehtäväkohtaisen palkan alaraja on 2085,92. Minttu Vaittisen tehtäväkohtainen palkka on alkaen 2254,27. Ehdotus: Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle että Minttu Vaittisen tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 110 /kk alkaen olennaisesti lisääntyneiden työtehtävien ja lisääntyneen vastuun perusteella. Tehtäväkohtaista palkkaa voidaan alentaa, mikäli tehtävät muuttuvat olennaisesti vähemmän vaativiksi. Ehdotuksen mukaan. Ehdotus(kj): Kunnanhallitus päättää, että palkantarkistusesitys huomioidaan järjestelyerän jaon yhteydessä. Käsittely: Kunnanjohtajan muutettu esitys: Kunnanhallitus päättää hyväksyä perusturvalautakunnan esityksen. Edelleen kunnanhallitus päättää, että jaettavana olevasta järjestelyvaraerästä 58 euroa kohdennetaan tähän tarkoitukseen. Kunnanhallitus päätti hyväksyä perusturvalautakunnan esityksen yksimielisesti.

13 Kunnanhallitus Edelleen kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että jaettavana olevasta järjestelyvaraerästä 58 euroa kohdennetaan tähän tarkoitukseen.

14 Kunnanhallitus Khall 199 TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN TARKISTAMINEN TYÖN VAATIVUUDEN LISÄÄNTYMISEN VUOKSI, KEHITTÄJÄ-SOSIAALITYÖNTEKIJÄ ANNE-MARIA NÄK- KÄLÄJÄRVI Perusturvaltk Perusturvalautakunta on päättänyt kokouksessaan että Anne-Maria Näkkäläjärvi toimii entisten tehtävävien lisäksi Laki talous- ja velkaneuvonnasta (2000/713) mukaisena kunnan talous ja velkaneuvojana. Edelleen sosiaalityöntekijä Näkkäläjärvelle delegoitiin päätösvalta Sosiaalihuoltolain mukaisen kuljetuspalvelusta ja hän vastaa tästä tulosalueesta. Tämä tehtävä sisältää myös asiointiliikennettä koskevan yhteistyön Enontekiön Kehitys OY:n kanssa. Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan tehtäväkohtaisen palkan määräytymisperusteena on ensisijaisesti viranhaltijan tehtävien vaativuus. Lisätehtävät vaikuttavat työn vaativuuteen ja sitä kautta tehtäväkohtaisen palkan määrään. Sosiaalihuoltolain mukaisesta kuljetuspalvelusta on aiemmin päättänyt ja vastannut sosiaaliohjaaja Joonas Sippola, jonka määräaikainen virka päättyi Valtuusto ei perustanut sosiaaliohjaajan virkaa. Tehtävät päätettiin jakaa muiden viranhaltijoiden kesken. Velka- ja talousneuvonta on aiemmin ostettu Tilitoimisto Veikko Polojärveltä. Anne-Maria Näkkäläjärvi on on sijoitettu KVTES:n hinnoittelukohtaan 04SOS04A, jossa tehtäväkohtaisen palkan alaraja on 2559,08. Näkkäläjärven tehtäväkohtainen palkka on alkaen 3156,42. Ehdotus: Perusturvalautakunta esittää kunnanhallitukselle että Anne-Maria Näkkäläjärven tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 110 /kk alkaen olennaisesti lisääntyneiden työtehtävien ja lisääntyneen vastuun perusteella. Tehtäväkohtaista palkkaa voidaan alentaa, mikäli tehtävät muuttuvat olennaisesti vähemmän vaativiksi. Ehdotuksen mukaan. Ehdotus (kj): Kunnanhallitus päättää, että palkantarkistusesitys huomioidaan järjestelyerän jaon yhteydessä. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

15 Kunnanhallitus Khall 200 VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN MUKAINEN PAIKALLINEN JÄR- JESTELYERÄ Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES), opettajien virka- ja työehtosopimus (OVTES) ja teknisten sopimus (TS) sisältävät järjestelyerän. KVTES Paikallinen järjestelyerä on 0,6 prosenttia kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen palkkasummasta ilman liitteen 12 piirissä työskenteleviä perhepäivähoitajia. Liitteen 12 (omassa kodissaan työskentelevät perhepäivähoitajat) osalta järjestelyerä on käytetty keskitetysti. Tehy -sovintoehdotuksen piiriin kuuluvien paikallinen järjestelyerä on 0,6 %. Tehy-sovintoehdotuksen piiriin kuuluvien järjestelyerä jaetaan Tehy ry:n jäsenten kesken. Paikallista järjestelyerää kohdennettaessa ensisijaisia tavoitteita ovat paikallisten palkkausjärjestelmien edelleen kehittäminen, paikallisten palkkausepäkohtien korjaaminen sekä tuloksellisuutta edistävien toimintojen ja tehtävien uudelleenjärjestelyjen tukeminen. Samalla huolehditaan siitä, että johto- ja esimiesasemassa sekä muiden palkkahinnoittelun ulkopuolella olevien palkkaus on oikeassa suhteessa heidän alaistensa tai verrokkiryhmien palkkaan nähden. Paikallinen järjestelyerä käytetään tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin ja henkilökohtaisiin lisiin tai vastaaviin korotuksiin. OVTES Paikallisesti jaettava järjestelyerä (0,3 %) kohdennetaan ensisijaisesti kehittämään edelleen palkkausjärjestelmiä, korjaamaan paikallisia palkkausepäkohtia sekä tukemaan tuloksellisuutta edistävien toimintojen ja tehtävien uudelleenjärjestelyjä. Samalla huolehditaan johto- ja esimiesasemassa olevien palkkauksesta. Erä käytetään tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistuksiin ja henkilökohtaisten lisien maksamiseen tai vastaaviin korotuksiin. TS Paikallinen järjestelyerä on 0,6 prosenttia TS:n palkkasummasta. Paikalliset järjestelyerät kohdennetaan paikallisen palkkausjärjestelmän puitteissa tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin ja henkilökohtaisiin lisiin. Paikallisesti jaettavat järjestelyerät ovat Enontekiön kunnassa sopimuksittain seuraavat: Kvtes 1281,69 Tehy -sovintoehdotuksenpiiriin kuuluvat 58 Ovtes 371,64 Ts 98,91

16 Kunnanhallitus Asianomainen kunnallinen viranomainen ja pääsopijajärjestöjen edustajat neuvottelevat paikallisen järjestelyerän käyttämisestä. Neuvotteluissa on tarkoitus antaa henkilöstölle tosiasiallinen vaikutusmahdollisuus ja pyrkiä mahdollisuuksien mukaan yksimielisyyteen kuulemalla tasavertaisesti neuvotteluosapuolia. Osapuolet neuvottelevat paikallisen järjestelyerän käytöstä tehtävien vaativuuden arviointiin perustuvasta tehtäväkohtaisten palkkojen tarkistamisesta sekä henkilökohtaisiin lisiin käytettävän paikallisen järjestelyerän suuruudesta. Neuvotteluista laaditaan pöytäkirja, josta käy ilmi osapuolten näkemykset mahdollisine perusteluineen. Jollei asiasta päästä yksimielisyyteen, kunnan tai kuntayhtymän toimivaltainen viranomainen päättää paikallisen järjestelyerän käytöstä tehtäväkohtaisten palkkojen korotuksiin ja henkilökohtaisiin lisiin tai vastaaviin korotuksiin. Päätöksenteossa huomioidaan työ- ja virkaehtosopimusten järjestelyerien kohdentamista koskevat linjaukset. Ennen päätöksen tekemistä tarkastellaan Tilastokeskuksen kuntasektorin palkkatilastoa Neuvottelut pyritään käymään kesäkuun aikana. Ehdotus (kj): Kunnanhallitus antaa päätöksen tekemisen (KVTES, OVTES, TS) kunnanjohtajalle huomioiden pääsopijajärjestöjen edustajien kanssa käytävät neuvottelut. Päätös tuodaan kunnanhallitukselle tiedoksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

17 Kunnanhallitus Khall 201 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1-5/2013 Oheismateriaalina talousarvion toteutuma tammi-toukokuulta. Ehdotus(kj): Kunnanhallitus merkitsee talousarvion toteutumisen 1-5 tiedoksi. Kunnanhallitus merkitsi talousarvion toteutumisen 1-5 tiedoksi.

18 Kunnanhallitus Khall 202 JULKISEN PALVELUN VELVOITTEEN ASETTAMINEN HELSINKI- ENONTEKIÖ-HELSINKI LENTOREITILLE Yleisiin taloudellisiin tarkoituksiin liittyvillä palveluilla tarkoitetaan yleishyödyllisiä palveluja, joiden saatavuuden turvaaminen katsotaan yhteiskunnallisesti niin tärkeäksi, että viranomainen voi asettaa palveluntuottajalle julkisen palvelun velvoitteen. Tällöin yrityksen on tarjottava viranomaisen ennalta määrittelemää palvelua julkisista varoista suoritettua korvausta vastaan. Julkiset tahot voivat tukea säännöllistä lentoliikennettä vain julkisen palveluvelvoitteen ja siihen liittyvän kilpailuttamisen kautta. Julkisen palvelun velvoite antaa mahdollisuuden taata lentoliikenteen jatkuvuus syrjäisillä ja kehittyvillä alueilla silloin, kun lentoliikenteen voidaan katsoa olevan elintärkeää alueen taloudelle. Julkinen palveluvelvoite on asetettava, jotta valtion tuki Enontekiön kunnalle voidaan maksaa. Korvaus palveluvelvoitteen toteuttamisesta on laskettu siten, että jokaista lentoa tuetaan 3200,00 summalla, jolla katetaan osa palvelun tuottamisen kustannuksista. Air100 lentoyhtiö tarjosi lentoa hintaan 12000,00 / lento, tuen määrä kattaa 26,5% lennon kustannuksista. Summa perustuu kunnan arvioon lentojen pakollisista kustannuksista per lento. Korvaus maksetaan viikoittain lentojen toteutumisen jälkeen. Lentolippujen hinta on 99,00-249,00 sisältäen alv. Lippujen keskihinta on 175. Näin ollen lentojen tuotto ei ylitä kustannuksia, ja palveluntarjoaja ei hyödy tuesta taloudellisesti yli omien kustannustensa. Laskelma, johon tämä perustuu: Minimituotto / lento (0% käyttöaste) pelkkä tuki 3200e Maksimituotto / lento 30*175e = 5250e plus tuki 3200e = 8450e / lento. Ajateltu tuotto / lento (66% käyttöaste) 20*175e = 3500e + tuki 3200 e = 6700 e / lento. Edellä mainituin ehdoin ja toimin varmistetaan, että tuki ei ylitä lennon kustannuksia eikä tuen maksamisessa synny ylikompensaation vaaraa. Lentoyhtiö on valikoitunut neuvotteluissa lentoyhtiöiden kanssa. Tarjouksia on pyydetty myös Flybe Finlandilta, joka on ilmoittanut, ettei anna tarjousta kesäkaudelta. Muiden reittilentoyhtiöiden kalusto on liian suurta, jotta sillä lentäminen Enontekiölle olisi kannattavaa. Näillä perustein Enontekiön Kehitys Oy on käynyt neuvottelut lentoliikenteen järjestelyistä valittavan Air100 lentoyhtiön kanssa.

19 Kunnanhallitus Ehdotus(kj): Kunnanhallitus päättää, että Enontekiön kunta asettaa julkisen palveluvelvoitteen Helsinki Enontekiö Helsinki lentoreitille perustuen kuntalaisten oikeuteen sujuvaan yhteyteen pääkaupunkiseudulle kunnan elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Julkinen palveluvelvoite asetetaan kesäkaudelle 2013, viikoille 33-37, jolloin palveluntarjoajan tulee tarjota kaksi viikoittaista edestakaista lentoa välille Helsinki Enontekiö Helsinki. Lennot tulee lentää maanantaisin ja perjantaisin yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Käsittely: Kunnanjohtajan muutettu päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että Enontekiön kunta asettaa julkisen palveluvelvoitteen Helsinki Enontekiö Helsinki lentoreitille perustuen kuntalaisten oikeuteen sujuvaan yhteyteen pääkaupunkiseudulle kunnan elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Julkinen palveluvelvoite asetetaan kesäkaudelle 2013, viikoille 33-37, jolloin palveluntarjoajan tulee tarjota kaksi viikoittaista edestakaista lentoa välille Helsinki Enontekiö Helsinki. Lennot tulee lentää maanantaisin ja perjantaisin yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Tämä pykälä tarkastetaan kokouksessa. Kunnanhallitus päätti esittää kunnanvaltuustolle, että Enontekiön kunta asettaa julkisen palveluvelvoitteen Helsinki Enontekiö Helsinki lentoreitille perustuen kuntalaisten oikeuteen sujuvaan yhteyteen pääkaupunkiseudulle kunnan elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Julkinen palveluvelvoite asetetaan kesäkaudelle 2013, viikoille 33-37, jolloin palveluntarjoajan tulee tarjota kaksi viikoittaista edestakaista lentoa välille Helsinki Enontekiö Helsinki. Lennot tulee lentää maanantaisin ja perjantaisin yhdessä sovittavan aikataulun mukaisesti. Tämä pykälä tarkastettiin kokouksessa.

20 Kunnanhallitus Khall 203 KUNNANJOHTAJAN ARVIOINTI- JA TAVOITEKESKUSTELU JA MAHDOLLINEN PALKAN TARKISTAMINEN Kunnanhallituksen hyväksymän kunnanjohtajan johtajasopimuksen mukaan: 1. Kunnanjohtajan tehtävät ja työn painopistealueet Kunnanjohtajan keskeisenä tehtävänä on valmistella ja toteuttaa kunnanvaltuuston määrittelemiä strategisia linjauksia sekä talousarviossa ja taloussuunnitelmassa vahvistettuja taloudellisia ja toiminnallisia tavoitteita. Kunnanjohtajan työssä korostetaan seuraavia painopistealueita: 1. Enontekiön kunnan kokonaisvaltainen kehittäminen 2. Henkilöstöorganisaation johtaminen 3. Vastuu palvelutuotannon organisaation toimivuudesta ja kehittämisestä 4. Kunnan ja kuntakonsernin talouden ja kehittämisen kokonaisvastuu 5. Kunnan edunvalvonta ja aktiivinen sidosryhmäyhteistyö 6. Kansallisen ja kansainvälisen kuntayhteistyön kehittäminen 7. Myönteisen kuntakuvan ylläpitäminen ja kehittäminen Kunnanhallitus ja valtuusto sekä erityisesti niiden puheenjohtajat tukevat kunnanjohtajaa hänen työssään seuraavasti: 1. Tukevat kunnanjohtajan asemaa henkilöstöorganisaation johtajana 2. Osallistuvat aktiivisesti sidosryhmäyhteistyöhön 3. Antavat aktiivisesti rakentavaa palautetta kunnanjohtajalle hänen työstään ja työskentelymenetelmistään Kunnanjohtaja käy vuosittain kunnanhallituksen kanssa arviointija tavoitekeskustelun. Keskustelussa sovitaan seuraavan kauden painopistealueet. Johtajasopimuksen mukaan kunnanjohtajan palkkauksen taso on vastaavuudeltaan Lapin kuntien keskiarvoa ja vastaavuutta voidaan tarkastella vuosittaisten arviointikeskustelujen yhteydessä. Kunnanhallituksen jäsenille ja valtuuston puheenjohtajistolle on toimitettu kysely arviointi- ja tavoitekeskustelun pohjaksi. (LIITE 2) Ehdotus (kunnanhallituksen puheenjohtaja): Kunnanhallitus käy läpi yhteenvedon kyselyn tuloksista ja käy arviointi- ja tavoitekeskustelun kunnanjohtajan kanssa. Keskustelussa sovitaan seuraavan kauden painopistealueet.

21 Kunnanhallitus Käsittely: Merkitään, että sosiaalisihteeri Annikki Kallioniemi ja rehtorisivistystoimenjohtaja Laila Palkinen olivat kokouksessa pykälän alussa antamassa omia näkemyksiä arviointikeskusteluun, minkä jälkeen he poistuivat paikalta. Sari Keskitalo totesi 7 vastausta saadun kyselyyn ja kävi kyselyn yhteenvedon läpi. Kunnanhallitus keskeytti kokouksen klo valtuuston kokouksen ajaksi. Kunnanhallitus jatkoi kokousta valtuuston kokouksen jälkeen klo Puheenjohtaja totesi, että paikalla ovat samat kunnanhallituksen jäsenet kuin kunnanhallituksen kokouksen alussa ja valtuuston puheenjohtajista paikalla on Seppo Alatörmänen. Birgitta Eira esitti, että valittaisiin kunnanjohtajan työn painopistealueiksi kaksi aikaisemmin sovituista eli henkilöstöorganisaation johtaminen ja vastuu palvelutuotannon organisaation toimivuudesta ja kehittämisestä. Sari Keskitalo esitti säilytettäväksi entiset painopistealueet, mutta kahta edellä mainittua korostettaisiin erityisesti, mikä hyväksyttiin yksimielisesti. Kunnanhallituksen alkaessa käsitellä kunnanjohtajan palkan tarkistamista, kunnanjohtaja Mikko Kärnä ilmoitti olevansa esteellinen (osallisuusjäävi) ja poistui kokouksesta. Keskustelun kuluessa kunnansihteeri kävi läpi tilastokeskuksen tilaston kunnanjohtajan keskimääräisestä tehtäväkohtaisesta palkasta kuntakoon mukaan. Kunnanhallituksen puheenjohtaja kävi läpi lähikuntien kunnanjohtajien palkkatasoa. Antti Tonteri esitti 500 euron korotusta kuukaudessa. Esitystä ei kannatettu. Kunnanhallituksen puheenjohtaja esitti, että kunnanjohtajan tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 300 euroa/kk. Jaakko Alamattila ja Ulla Keinovaara kannattivat esitystä. Kunnanhallitus kävi läpi yhteenvedon kyselyn tuloksista ja kävi arviointi- ja tavoitekeskustelun kunnanjohtajan kanssa. Keskustelussa sovittiin seuraavan kauden painopistealueet: - Enontekiön kunnan kokonaisvaltainen kehittäminen - Henkilöstöorganisaation johtaminen

22 Kunnanhallitus Vastuu palvelutuotannon organisaation toimivuudesta ja kehittämisestä - Kunnan ja kuntakonsernin talouden ja kehittämisen kokonaisvastuu - Kunnan edunvalvonta ja aktiivinen sidosryhmäyhteistyö - Kansallisen ja kansainvälisen kuntayhteistyön kehittäminen - Myönteisen kuntakuvan ylläpitäminen ja kehittäminen Edellä mainituista korostetaan erityisesti henkilöstöorganisaation johtamista ja vastuuta palvelutuotannon organisaation toimivuudesta ja kehittämisestä. Kunnanhallitus päätti, että kunnanjohtajan tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan lukien 300 euroa/kk.

23 Kunnanhallitus Khall 204 KUNNANJOHTAJA MIKKO KÄRNÄN VUOSILOMA Kunnanjohtaja Mikko Kärnä on esittänyt, että hän pitäisi vuosilomaa (9 päivää). Vuosilomaa jää vielä pidettäväksi myöhempänä ajankohtana 19 päivää. Ehdotus (ks): Kunnanhallitus päättää myöntää kunnanjohtaja Mikko Kärnälle vuosilomaa ajalle Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Merkitään, että Mikko Kärnä oli poissa esteellisenä (osallisuusjäävi) tämän pykälän ajan.

24 Kunnanhallitus Khall 205 LAUTAKUNTIEN JA MUIDEN KUNNAN TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT SEKÄ VIRANHALTIJOIDEN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT Kunnanhallituksen alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat ajalta kunnanjohtajan päätökset - kunnansihteerin päätökset - vastaavan toimistosihteerin päätökset Kunnanhallitukselle on saapunut lisäksi seuraavat pöytäkirjat: Ehdotus(kj): Kunnanhallitus päättää, ettei pöytäkirjoissa olevia, otto-oikeuden piiriin kuuluvia asioita oteta kunnanhallituksen käsiteltäviksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

25 Kunnanhallitus Khall 206 ILMOITUSASIAT Kirjeet: Lapin ELY-keskus - Lausunto liikenneturvallisuuden lisääminen Karesuvannossa Pöytäkirjat, kokouskutsut, vieraat: Lapin jätehuolto kuntayhtymä -yhtymäkokous, esityslista Ehdotus (kj): Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

26 Kunnanhallitus Khall 207 KIINTEISTÖLUOVUTUSILMOITUKSET / KUNNAN ETUOSTO- OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Kiinteistönluovutusilmoitukset: Kohde: , Saananmaa, Kelottijärvi Pinta-ala: m 2 Luovuttaja: Siilastupa Oy Luovutuksen saaja: Pöykkö Jarmo Ehdotus (kj): Kunnanhallitus päättää, että kunnan etuosto-oikeutta ilmoitettujen kiinteistönluovutusilmoitusten osalta ei käytetä. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

27 Kunnanhallitus Khall 208 KUNNANJOHTAJAN ILMOITUSASIAT Kunnanjohtaja toivoi, että luottamushenkilöt olisivat yhteydessä Muonion kunnan edustajiin kuntayhtymän sopimukseen liittyen. Kunnanjohtajan piti tärkeänä, että avointa kehityskeskustelua jatketaan aina tarvittaessa kunnanjohtajan kanssa.

28 Kunnanhallitus Khall 209 KUNNANHALLITUKSEN NIMEÄMIEN TOIMIELIN- JA KOKOUS- EDUSTAJIEN SUULLISET RAPORTIT KOKOUKSISTA Birgitta Eira oli osallistunut teknisen lautakunnan kahteen kokoukseen. Seppo Alatörmänen oli osallistunut Enontekiön Kehitys Oy:n yhtiökokoukseen.

29 Kunnanhallitus Khall 210 KUNNANHALLITUKSEN JÄSENTEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Birgitta Eira otti esille kokousten keston.

30 Kunnanhallitus OIKAISUVAATIMUSOHJEET Kokouspäivämäärä Pykälät MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät: 192, 193, 194, 199, 201, 202, 205, 206, 207, 208, 209, 210. Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla: Pykälät: 195, 196, 197, 198, 200, 203, 204. HValL 3 :n 1 mom/muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet: OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, osoite ja postiosoite. Enontekiön kunnanhallitus Ounastie ENONTEKIÖ kirjaamo@enontekio.fi Pykälät: 195, 196, 197, 198, 200, 203, 204. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä.

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 12.2.2015 klo 14.00-15.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri Helinä Hautamäki Miliza Kimmel ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Perantai 13.12.2013 klo 15.10-15.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka PÖYTÄKIRJA Maanantaina 22.4.2013 klo 9.00 10.00 ja 13.10-13.18 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 18.5.2015 klo 14.00-16.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 3. Kunnanhallitus Kokousaika Torstai 12.2.2015 klo 14.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Enontekiön kunta Pöytäkirja 9. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 13.6.2018 klo 11.35-11.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus. Kokousaika Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus. Kokousaika Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.40-17.45 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 15.2.2016 klo 16.45-17.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 14.12.2015 klo 17.40-17.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Jaakko

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 19.1.2016 klo 14.15-14.50 (puhelinkokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet

Lisätiedot

Tuomas Keskitalo j,saapui klo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri. Seppo Alatörmänen

Tuomas Keskitalo j,saapui klo Elli-Maria Kultima Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Tiistai 7.10.2014 klo 11.00-11.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila I vpj Birgitta

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus. Maanantai klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Maanantai 15.2.2016 klo 9.00 (kj haastattelut) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet

Lisätiedot

Kokousaika Torstai klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kokousaika Torstai klo Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstai 4.12.2014 klo 17.50 18.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 8.2.2016 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 16.8.2017 klo 16.18-16.22 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo p olleet äsenet Janne

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 10.4.2014 1 Kokousaika To 10.4.2014 klo 15.00 16.15 Paikka Muonion terveyskeskus, ruokasali Jäsenet: Läsnä Keimiöniemi Anne-Mari, pj. Malila Kari Eira Birgitta Kurkela Outi, vj. Poissa Pettissalo Petri Muut saapuvilla

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Seppo Alatörmänen ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 15. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 9.10.2017 klo 14 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne Näkkäläjärvi

Lisätiedot

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Maanantaina 22.4.2013 klo 10.00-13.04 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA. 1 Raamisopimuksen toteuttaminen

KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA. 1 Raamisopimuksen toteuttaminen KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisen opetushenkilöstön

Lisätiedot

Tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 3,4 prosentilla, jos tehtäväkohtainen palkka on vähintään 1 588,24 euroa kuukaudessa

Tehtäväkohtaista palkkaa korotetaan 3,4 prosentilla, jos tehtäväkohtainen palkka on vähintään 1 588,24 euroa kuukaudessa 1 ALLEKIRJOITUS- KUNNALLISEN OPETUSHENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2007 2009 ALLEKIRJOITUS 1 Sopimuksen voimassaoloaika 2 Palkantarkistukset Tämä virka- ja työehtosopimus on voimassa 1.10.2007

Lisätiedot

Henkilökohtainen palkanlisä, siirtymäkauden lisä ja henkilökohtainen lisä

Henkilökohtainen palkanlisä, siirtymäkauden lisä ja henkilökohtainen lisä KT Yleiskirjeen 17/2007 liite 4 1 (6) Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES 2007 2009) allekirjoituspöytäkirjan soveltamisohjeet Palkantarkistukset, järjestelyerät ja kertaerä

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Perusturvalautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 5.3.2013 klo 16.00-17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleen jäsenet Leena Palojärvi phj Outi Kurkela vpj Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7. Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 12.5.2015 klo 14.00-17.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 25.5.2015 klo 17.00-18.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA TERVEYDENHUOLON KY. Kokousaika [Ti klo17. 00-18.50 Paikka Muonion kunnanvirasto, alakerran kahvio Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 20. Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 29.11.2016 klo 10.00-14.20 (jatkokokous 21.11. kokoukselle) Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla.

KVTES:n palkkausluvun 11 :n henkilökohtaista lisää korotetaan 1,46 prosentilla. KUNNALLISTEN MUUSIKKOJEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUSTEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisten muusikkojen virkaja työehtosopimuksen

Lisätiedot

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.4.2014 klo 17.00-17.16 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 5. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel

Lisätiedot

Enontekiön kunta Pöytäkirja 17. Kunnanhallitus. Seppo Alatörmänen

Enontekiön kunta Pöytäkirja 17. Kunnanhallitus. Seppo Alatörmänen Enontekiön kunta Pöytäkirja 17. Kunnanhallitus Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 14.10-15.15 Kokouspaikka Kunnanhallituksen huone Saapuvilla Elli-Maria Kultima pj olleet jäsenet Janne Näkkäläjärvi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos

KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- ja TYÖEHTOSOPIMUKSEN:n neuvottelutulos 8.2.2018 JHL:n edustajisto 15.2.2018 Hannu Moilanen/Marja Lehtonen KUNNALLINEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN TYÖEHTOSOPIMUS Sopimuksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE

Tekninen lautakunta 5/2014. KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE YPÄJÄN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 5/2014 KOKOUSAIKA 3.9.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 27 Saapuneet asiakirjat 28 Viranhaltijapäätökset

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 17.5.2017 1 (5) Tarkastuslautakunnan kokous 17.5.2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 klo 9.00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLLON KY. Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika T0 16.3.2017 klo 16.00 19.35 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina 29.4.2013 klo 15.00-18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kokousaika Maanantaina 29.4.2013 klo 15.00-18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Maanantaina 29.4.2013 klo 15.00-18.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 1/2019

Tarkastuslautakunta 1/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 1/2019 Kokousaika: 23.1.2019 klo 14.00 14.55 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta

KUNNANHALLITUS 23/2018. Kirjastonjohtajan valinta HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS 23/2018 KOKOUSAI- KA Liite Maanantai 17.12.2018 klo 17.00 - KOKOUS- PAIKKA KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 266 267 268 269 Nro Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 32. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 7/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 32 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 7.5.2018 klo 18.07-21.35

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat

1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut ja pöytäkirjan nähtävänä pito 2. Viranhaltijapäätökset. Saapuneet asiakirjat YPÄJÄN KUNTA Rakennuslautakunta ASIALUETTELO 1 / 2016 KOKOUSAIKA 3.3.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 1 Rakennuslautakunnan kokoukset 2016, kokouskutsut

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Enontekiön kunnan virastotalo

PÖYTÄKIRJA Enontekiön kunnan virastotalo PÖYTÄKIRJA Kokousaika: Torstai klo 08.00-15.00 Kokouspaikka: Enontekiön kunnan virastotalo Saapuvilla.olleet jäsenet: Varsinainen jäsen Pentti Mäkitalo pj. Ulla-Maija Syväjärvi vpj. Alpo Peltovuoma vara

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 5/2018 1 Kunnanhallitus Aika 19.03.2018 17:00-19:40 Paikka Osuuspankin kokoustila Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, pöytäkirjan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN (TS-05) ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN (TS-05) ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 ALLEKIRJOITUS- KUNNALLISEN TEKNISEN HENKILÖSTÖN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2005 2007 (TS-05) ALLEKIRJOITUS 1 Tulopoliittisen sopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella (TS-05) toteutetaan

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko klo

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko klo ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00-19.04 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 5/2018

Tarkastuslautakunta 5/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 5/2018 Kokousaika: 13.9.2018 klo 10.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KT Yleiskirjeen 6/2011 liite 2 1 (5)

KT Yleiskirjeen 6/2011 liite 2 1 (5) KT Yleiskirjeen 6/2011 liite 2 1 (5) Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES 2010 2011) allekirjoituspöytäkirjan 4 :n mukaisten palkantarkistusten soveltamisohjeet Yleistä Yleiskorotus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA

KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2012 2013 ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA 1 Raamisopimuksen toteuttaminen Tällä virka- ja työehtosopimuksella toteutetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen

Lisätiedot

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi

SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari. Eira-Keskitalo Satu-Marja Kurkela Outi ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.1.2015 klo 17.00-17.25 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 27.5.2019 66 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 58 Työjärjestyksen hyväksyminen 59 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo. Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri j saapui 14.10

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tuomas Keskitalo. Janne Näkkäläjärvi Antti Tonteri j saapui 14.10 ENONTEKIÖN KUNTA Kunnanhallitus PÖYTÄKIRJA Kokousaika Maanantai 11.11.2013 klo 12.30-18.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja

Muut saapuvilla olleet Jaakko Alamattila khall edustaja Paula Alatalo rehtori-koulutoimenjohtaja ENONTEKIÖN KUNTA Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Kokousaika 28.9.2011 klo 16-16.25 Kokouspaikka Virastotalo Saapuvilla Seppo Alatörmänen pj olleet jäsenet Jyri Hautamäki vpj Mika Vaari vj Sirpa-Liisa Korva

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 114 Kunnanhallitus 04.03.2015 AIKA 17:45-17:49 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 62 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 116 63 ERON MYÖNTÄMINEN MIRA YLETYISELLE

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26.10.2015 klo 15.05-17.15. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26.10.2015 klo 15.05-17.15. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 26.10.2015 klo 15.05-17.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kaavoitustyön tarjouspyynnöt

Kaavoitustyön tarjouspyynnöt HAILUODON KUNTA KOKOUSKUTSU 8/11 Kokousaika: 29.06.2011 klo 18.30 Kokouspaikka: Kunnantoimisto, Teknisen toimen kokoustila Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3. Kunnanhallitus Kokousaika Tiistai 26.1.2016 klo 14.00-16.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Jaakko Alamattila

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ENONTEKIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15. Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 9.10.2017 klo 14.00-16.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Sari Keskitalo pj olleet jäsenet Janne

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.3.2011 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot