HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä"

Transkriptio

1 HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä

2

3 HTC esittelee vallankumouksellisen lattianpuhdistusmenetelmän DCS Diamond Cleaning System on uusi tapa käsitellä ja hoitaa lattioita mekaanisesti mikroskooppisten timanttien avulla. DCS-menetelmiä on kaksi: Twister ja Hybrid. Molemmat edustavat ympäristöystävällistä siivousvallankumousta. Twister tekee timanttisen puhdasta joka päivä Twister on vallankumouksellinen puhdistusjärjestelmä, jonka miljardeilla mikroskooppisilla timanteilla päällystetyt puhdistuslaikat puhdistavat lattiaa mekaanisesti, ilman kemikaaleja. Twisteriä voi käyttää useimpien lattiamateriaalien, kuten mosaiikkibetonin, luonnonkiven, betonin, vinyylin ja epoksin hoitoon. Twister on työkalu, joka muuttaa himmeät, kuluneet lattiasi puhtaiksi, säihkyviksi ja kiiltäviksi. Twisterillä on ainutlaatuisia etuja, joista hyötyvät sekä siivousliike että lattian omistaja. Hybrid saa vanhan lattiasi näyttämään uudelta HTC esittelee kivilattioiden kunnostajan uuden ongelmanratkaisijan. DCS Hybrid järjestelmä antaa voimakkaasti kuluneille kivi- ja mosaiikkibetonilattioille uuden elämän. Helppokäyttöisellä ja ympäristöystävällisellä DCS Hybrid -järjestelmällä poistat tahrat, naarmut ja "appelsiininkuoripinnan" tavallisella lattianhoitokoneella ja vedellä. Kunnosta lattiasi, älä vaihda sitä!

4 Täydellisen lattian aikaansaaminen on helppoa Neljä syytä siivota älykkäämmin Vaikuttavaa laatua Puhtaat, kiiltävät lattiat joka päivä Twister -laikat tuovat esille lattiasi kauniit piirteet. Tulokset ovat uskomattomia! Twister -menetelmä on siitä ainutlaatuinen, että määräaikaishuoltoja, kiillotusaineita ja vahoja* ei enää tarvita! Erinomaisen tuloksen takana on mekaaninen, miljardeilla mikroskooppisilla timanteilla tapahtuva puhdistus. Korkea kiiltoaste Äärimmäinen puhtaus Helpompi hoito Kustannustehokas nopeampi, helpompi, halvempi puhdistus Twister soveltuu kaikenlaisten lattioiden puhdistukseen; siivousmenetelmiä tai siivouskoneita ei tarvitse vaihtaa. Kun vielä voidaan jättää pois lattian määräaikaishuollot ja koska Twister -laikkojen käyttöikä on erittäin pitkä*, kustannukset alenevat ja puhdistusajat lyhenevät. Twister on myös kustannustehokas valinta, koska puhdistuksessa, toisin kuin perinteisiä menetelmiä käytettäessä, ei tarvita kemikaaleja**. Kun käyttää Twisteriä, lattian omistaja saa puhtaan, kaunisti kiiltävän lattian. Siivousurakoitsija saa aikaan laadukkaan pinnan nopeammin ja tehokkaammin. Lyhennä puhdistusaikaa Määräaikaishuoltoja ei tarvita Twister -laikka kestää pitkään Kemikaaleja ei tarvita Gloss Gloss Twister Green Twister Yellow Twister White Time Twister Polish Waxing floor cleaner Cleaning agent Cost * Twister parantaa vahattujen lattioiden laatua ja pidentää niiden ikää. * Optimiolosuhteissa ainakin m2 ** Jos lattia on huonossa kunnossa, lisää pieni määrä Twister Floor Conditioneria. Twister Floor Conditionerin käyttöä suositellaan myös silloin, kun lattiaa peruskunnostetaan.

5 Tukee kestävää kehitystä puhdistaa ympäristöystävällisesti, lisää vain vettä Ympäristöystävällisestä valinnasta hyötyvät kaikki. Twister -menetelmä on ainoa täysin ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle kemikaaleihin perustuvalle puhdistukselle. Samalla Twister on niin tehokas, että lattia on puhdas ja hygieeninen sellaisenaan, ilman vahaa tai kiillotusainetta. Valitse ympäristöystävällinen ajattelutapa, käytä Twisteriä päivittäiseen lattianhoitoon. Kemikaalien käyttö vähenee, päivittäiseen puhdistukseen tarvitaan vain vettä* Vahaa, kiillotusainetta tai määräaikaishuoltoja ei tarvita Twister -menetelmä on ensimmäinen Ruotsin luonnonsuojeluliiton suosittelema lattianpuhdistus menetelmä Käyttäjäystävällinen samat rutiinit, parempi tulos Twister-järjestelmän käyttäjänä tarvitset puhdistukseen vain vettä. Puhdista lattia kuivalla mopilla, valitse tarkoitukseen sopiva Twister -laikka, lisää vettä ja käynnistä lattianpuhdistuskone. Siinä kaikki, mitä tarvitset saadaksesi täydellisen lopputuloksen. Twister -laikat sopivat kaikentyyppisiin koneisiin ja niitä valmistetaan useita kokoja Twister korvaa entiset laikkasi ja kemikaalit. Siivousrutiinit säilyvät ennallaan. Tehokas, aikaa säästävä menetelmä. Yksi puhdistuskerta Twisterillä riittää vaativimmallakin pinnalla! * Jos lattia on huonossa kunnossa, lisää pieni määrä Twister Floor Conditioneria. Twister Floor Conditionerin käyttöä suositellaan myös silloin, kun lattiaa peruskunnostetaan.

6 DCS Twister + Hybrid Ratkaisu jokaiselle lattiatyypille DCS Twister Standard Kolmivaiheinen prosessi, joka sisältyy tavalliseen puhdistusrutiiniin. Optimituloksen saavuttamiseksi kutakin Twister -vaihetta tulee tavallisesti 2 3 viikon ajan tehostaa Floor Conditionerilla, riippuen tietysti lattian kunnosta prosessin alkaessa. Twister Standard menetelmä ei edellytä siivousajan pidentämistä eikä työpanoksen lisäämistä. Käytä Twister Valkoinen laikkaa päivittäisessä hoidossa, kunnes pinta näyttää puhtaalta ja tasaiselta. Siirry Twister Keltainen -laikkaan ja lisää kiiltoa; nyt lattia alkaa näyttää upean kiiltävältä. Jatka prosessia laikalla. Tuloksena on ylivertaisen kiiltävä ja puhdas lattia. Käytä päivittäiseen hoitoon ä; se säilyttää lattian upean kiillon. DCS Twister Intensive Täsmälleen sama prosessi kuin Twister Standard, sillä erotuksella, että kutakin vaihetta toistetaan peräkkäin 6 10 kertaa. Twister Intensive käsittely ei kuulu säännöllisiin puhdistusrutiineihin. Twister Intensiven etuna on, että se kohentaa lattian kuntoa välittömästi. Koneen tehokkuudesta ja lattian kuluneisuudesta riippuen voidaan huvinkin suuri pinta kunnostaa yhden työpäivän aikana. Kivilattioilla käytetään kunnostusvaiheen aikana Floor Conditioneria. DCS Twister Extreme Tämä on ylivertainen menetelmä, kun tavoitteena on äärimmäinen kiilto. Lattia on kiillotettu suurnopeuskoneella ja laikalla. Kaikenlaiset suurnopeuskoneet ovat käyttökelpoisia. DCS Hybrid Hybrid -menetelmä on yhdistelmä kevyttä hiontaa ja Twister -menetelmää. Sillä voidaan kunnostaa kulunut kivilattia, jossa on suuria naarmuja tai "appelsiininkuoripinta". Aloita Hybrid Ruskea laikalla ja jatka välittömästi kivipinnan kevyttä hiontaa Hybrid Sininen -laikalla. Pintaa tulisi käsitellä edellä kuvatulla tavalla, kunnes lattiapinta näyttää tasalaatuiselta kunkin käsittelykerran jälkeen; ainakin 8 käsittelykertaa. Kevyt Hybrid -hionta suoritetaan märkänä. Viimeistele lattia edellä selostetulla Twister Standard tai Intensive menetelmällä.

7 Lattiatyyppi: Luonnonkivi ja puu Sijainti: Risteilyalus Lattiatyyppi: Marmori Sijainti: Kansainvälinen lentoasema

8 Tuotekatsaus DCS Twister Twister Musta Likaisten teollisuuslattioiden ja käsittelemättömien betonipintojen tehokkaaseen puhdistukseen. Poistaa öljyt, rasvat, noen ja trukkien jäljet. Twister Musta on teollisuuden ongelmanratkaisija. Twister Punainen Kuluneiden kivilattioiden tehokkaaseen puhdistukseen. Twister Punainen poistaa tehokkaasti naarmut ja tahrat jättäen puhtaan, himmeän pinnan, joka on valmisteltu seuraavia Twister -vaiheita varten. Twister Valkoinen Vaihe 1 Twister Standard ja Intensive -menetelmissä. Twister Valkoinen poistaa pinnasta pienet naarmut jättäen sen silkinhimmeäksi ja hyvin valmistelluksi seuraavaksi suoritettavia Twister - vaiheita varten. Twister Keltainen Vaihe 2 Twister Standard ja Intensive -menetelmissä. Tässä työvaiheessa saavutetaan pinta, joka on hyvin valmisteltu Twister -menetelmän viimeistä vaihetta varten. Standard- ja Intensive-menetelmien viimeinen vaihe ja lattian päivittäiseen hoitoon käytetty menetelmä. Tämä vaihe säännöllisesti toistettuna pitää tehokkaasti yllä pinnan hyvän kiillon. on ihanteellinen valinta kaikilla lattiapinnoilla, esimerkkeinä kivi, vinyyli ja linoleum. HTC Superfloorin, mosaiikkibetonin ja luonnonkivipinnan suurnopeuskiillotukseen. kiillottaa myös tehokkaasti kiillotusaineella käsitellyt vinyyli- ja linoleumlattiat. Twister Floor Conditioner Jos kivilattia on huonossa kunnossa, lisää pieni määrä Twister Floor Conditioneria. Kun suoritetaan lattian peruskunnostus, Twister Floor Conditionerin käyttö on myös suositeltavaa. Toimii erinomaisesti suihkekiillokkeena Twister -suurnopeuskiillotuksen yhteydessä. Ympäristön kannalta turvallinen Twister Floor Conditioner on Ruotsin luonnonsuojeluliiton hyväksymä "Hyvä ympäristövalinta". Twister Floor Conditioner ei sisällä vahaa eikä kiillotusainetta.

9 DCS Hybrid DCS Hybrid koostuu kahta karkeusluokkaa olevista timanttisegmenteistä, joihin on yhdistetty pehmeä timanttikyllästeinen, tarralla kiinnitetty laikka. Koot: 14", 17", 20" ja 21". DCS Hybrid toimii kaikissa yksilaikkaisissa lattiakoneissa. Jos puhdistettava pinta-ala on suuri, on syytä käyttää koneita, joiden laikkaan kohdistuva paino on riittävä (min. 70 kg). Hybrid Ruskea Hybrid Ruskea on DCS Hybrid -sarjan karkein segmentti. Se poistaa pienet naarmut, epätasaisuudet, kulumat ja tahrat. Hybrid Sininen DCS Hybrid käsittelyn viimeinen vaihe. Valmistelee lattian Twisterillä suoritettavaa parannusta varten.. Kiinnitä Twister ja Hybrid laikat tarrapitimeen. Parhaan tuloksen ja pisimmän laikan kestoiän saa kiinnittämällä DCS Twister -laikat tarrapitimeen, jossa ei ole keskuslukkoa. DCS Hybrid laikat on kiinnitettävä tarrapitimeen.

10 Lattiatyyppi: Vinyyli Sijainti: Pohjoismainen hotelliketju Lattiatyyppi: HTC Superfloor Sijainti: Autojen esittelytila

11 DCS-lattianhoito-opas Lattiatyyppi Näin puhdistat Twisterillä Suositellut DCS-tuotteet Mosaiikkibetoni Marmori Kalkkikivi Graniitti Muovi Vinyyli Keraamiset laatat Ihanteellinen parannukseen (Twister Hybrid Ruskea Intensive tai Standard) ja päivittäiseen Hybrid Sininen hoitoon. Kuivakiillotus tuottaa paremman kiillon (Twister Extreme). Hyväkuntoisten, kemiallisesti kristallointikarkaistujen marmoripintojen päivittäiseen hoitoon saa käyttää vain -laikkaa. Ihanteellinen parannukseen (Twister Intensive tai Standard) ja päivittäiseen hoitoon. Kuivakiillotus tuottaa paremman kiillon (Twister Extreme). tuottaa hyväkuntoisilla vahatuilla lattioilla erittäin korkean kiillon (kiiltoluku yli 70). Ihanteellinen parannukseen (Twister Intensive tai Standard) ja päivittäiseen hoitoon Twister Vihreä. Suosittelemme, että parannus tarpeen vaatiessa aloitetaan laikalla Twister Punainen. Twister Punainen Twister Valkoinen Twister Keltainen Twister Valkoinen Twister Keltainen Twister Punainen Twister Valkoinen Twister Keltainen Linoleum Päivittäiseen hoitoon. HTC Superfloor, Kiillotettu betoni Koneellisesti tasoitettu betoni Kiillottamaton betoni Muovilattiat (epoksi, akryyli) Päivittäiseen hoitoon. Kuivakiillotus tuottaa paremman kiillon (Twister Extreme). Ihanteellinen parannukseen (Twister Intensive tai Standard) ja päivittäiseen hoitoon. Päivittäiseen hoitoon Twister Musta. Jos pintaa puhdistetaan usein, vaihda laikaksi Twister Punainen. Vanhat lattiat päivittäinen hoito Twister Punaisella. Jos lattia on hyvin likainen, oikea laikka on Twister Musta. Uudet lattiat päivittäinen hoito llä. Twister Valkoinen Twister Keltainen Twister Musta Twister Punainen Twister Musta Twister Punainen Yksityiskohtaisempaa lisätietoa saat osoitteessa

12 Pääkonttori HTC Sweden AB PO Box 69 SE Söderköping Ruotsi Käyntiosoite/Toimitusosoite: Klevvägen Söderköping Ruotsi Puhelin: + 46 (0) Fax: + 46 (0) Sähköposti: info@htc-sweden.com HTC Floor systems Ltd. Unit 4 Kingston Business Park Dunfermline Court Maidstone Road Kingston Milton Keynes MK10 0 BY Iso-Britannia Puhelin: +44 (0) Fax: +44 (0) Sähköposti: info@htc-europe.co.uk HTC Floor Systems GmbH Im Petersfeld Altendiez Saksa Puhelin: +49 (0) 6432 / Fax: +49 (0) 6432 / Sähköposti: info@htc-europe.de HTC Inc. PO Box 5077 Knoxville, TN USA Puhelin: Fax: Sähköposti: info@htc-america.com HTC France S.A.S. ZI Mondeville Sud 10 Rue Nicéphore Niepce Mondeville France Puhelin: +33 (0) Fax : +33 (0) Sähköposti : info@htc-europe.fr HTC Sweden AB. Kaikki oikeudet pidätetään. TWFI.V3

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ.

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. Taloudellinen ja ekologinen puhdistusjärjestelmä, joka säilyttää nora kumilattiapäällysteiden arvon. nora laikat on kyllästetty

Lisätiedot

SPP-lattianhoitolaikka

SPP-lattianhoitolaikka Scotch-Brite SPP-lattianhoitolaikka Space for 3M Montage SPP-lattianhoitolaikka Mihin SPP-lattianhoitolaikkaa käytetään? Pintakäsittelyn poistoon (suojaus, metallointi, lakka, vaha, kristallointi ) pinta-

Lisätiedot

nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM.

nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM. nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM. Puhdistusjärjestelmä nora kumilattiapäällysteiden taloudellisen ja ekologisen arvon säilyttämiseen nora padit ovat lattianpuhdistuslaikkoja,

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 800-2400 /min Ottoteho 500

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan maksimi

Lisätiedot

Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden hoito

Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden hoito Lapin keskussairaalan ja psykiatrian klinikan lattiamateriaalit ja niiden hoito LSHP:n laitoshuoltajat SISÄLLYS MARMORI... 2 KERAAMINEN LAATTA... 3 MOSAIIKKIBETONI... 4 TURVALATTIA... 5 MUOVIPÄÄLLYSTEET...

Lisätiedot

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet

Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Zen Petsivahalla käsiteltyjen pintojen hoito-ohjeet Käsittele pintoja varoen muutamien viikkojen ajan, sillä tuote saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä normaaliolosuhteissa noin 1 kk:n kuluttua.

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

Opas oikeaan laikkaan

Opas oikeaan laikkaan Opas oikeaan laikkaan Tomcat ja Factorycat lattianhoitokoneiden virallinen maahantuoja: Noso-Tuote Oy, Sulantie 19, 04300 Tuusula puh. 09-2759299 www.nosotuote.fi 1. Tämä opas on tarkoitettu työkaluksesi

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

HOITO-OHJE. Orient Occident vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, ESPOO orientoccident.fi

HOITO-OHJE. Orient Occident vinyylilattiat. Ruukinkuja 2, ESPOO orientoccident.fi HOITO-OHJE Orient Occident vinyylilattiat Ruukinkuja 2, 02330 ESPOO 09 260660 orientoccident.fi SISÄLLYS Yleistä... 2 Lattiamateriaali on hyvin hoidettu silloin, kun... 3 Käyttöönottopuhdistus... 3 Suojaus...

Lisätiedot

HOITO-OHJEITA ÖLJYVAHATUILLE LATTIOILLE

HOITO-OHJEITA ÖLJYVAHATUILLE LATTIOILLE HOITO-OHJEITA ÖLJYVAHATUILLE LATTIOILLE SÄÄNNÖLLINEN SIIVOUS 1 Poista irtolika pölymopilla tai imurilla Käytä imurissa harjassuulaketta, jotta öljyvahapinta ei vahingoitu. 2 Laimenna öljysaippuatiiviste

Lisätiedot

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 -

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Lasitetut keraamiset laatat Lasittamattomat keraamiset laatat Luonnonkivipinnat Terracotta ja Sannini Sementtilaatat ja hiekkakivet Buchtal luonnonkeramiikka

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet

Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia puuöljyillä käsiteltyjen huonekalujen hoito-ohjeet Nostalgia Puuöljyillä käsitellyn puisen huonekalun peruspuhdistukseen riittää kuivapuhdistus pölypyyhkeellä tai neutraaliin astianpesuaineliuokseen

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV.

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV. POLY-PTX HIOMA-, KIILLOTUS- JA HARJAUSKONE TASOILLE JA PUTKILLE TUOTE nro /kpl 240 V, 50-60 Hz, 1750 W NOPEUDEN SÄÄDÖLLÄ 1000-3500 RPM PAINO: 3,3 kg PYÖRÖJEN HALKAISIJA 90-115mm VALMISTUSMAA: SAKSA HIOMA-

Lisätiedot

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet Tilausnumero 408.603 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva BDS 43/180 C Adv Luotettava, käyttäjäystävällinen lattianhoitokone. Kaksirunkoisen aisan vuoksi tukeva, tasapainoinen rakenne. Suoravetoinen planeettavaihteisto takaa toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Lisätiedot

Quality from start to finish 21.7.2014 1

Quality from start to finish 21.7.2014 1 21.7.2014 1 Kiillotuksen perussäännöt: Sääntö #1: Aloita vähiten aggressiivisella työkalulla tai kiillotusaineella, jolla työ saadaan tehtyä. Kiillotus käsin on vähiten aggressiivista. Seuraavaksi tulee

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva

BDS 43/180 C Adv. Säilytyspaikat varusteille. Suuret pyörät. Kokoontaitettava kahva. Leveä ergonominen kahva BDS 43/80 C Adv Luotettava, käyttäjäystävällinen lattianhoitokone. Kaksirunkoisen aisan vuoksi tukeva, tasapainoinen rakenne. Suoravetoinen planeettavaihteisto takaa toimintavarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Uudet SKAI - verhoilut

Uudet SKAI - verhoilut Verkkokauppa Menu Palvelut» Materiaalivaihtoehdot Uudet SKAI - verhoilut Kestävää, ylellistä ja trendikästä Lojer-tuotteiden verhoiluissa käytetään korkealaatuista ja iholle miellyttävän tuntuista SKAIkeinonahkaverhoilua.

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

Piikarbidi, jalokorundi ja tavallinen korundi

Piikarbidi, jalokorundi ja tavallinen korundi Piikarbidi, jalokorundi ja tavallinen korundi c/o Cerablast GmbH & Co.KG Gerhard-Rummler-Str.2 D-74343 Sachsenheim / Saksa Puhelin: 0049 7147 220824 Faksi: 0049 7147 220840 Sähköposti: info@korutec.com

Lisätiedot

Timantinluja kumppanisi. Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja

Timantinluja kumppanisi. Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja Timantinluja kumppanisi Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja KÄSIHIOMALAIKAT KGS Swiflex K1 tarralaikat Koko Ø * Harmaa 50 MB 100 Vihreä 60 MB 100 Musta 120 MB 100 Punainen 200 MB 100 Keltainen

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 125 mm

Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 25 mm LD 5-0 25 R, Turbo-Jet setti Tilausnumero 405.906 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu

Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu Kiilto Silk- Kestävä ratkaisu www.kiiltoclean.fi KiiltoClean Oy- Johtava kotimainen KiiltoClean Oy on johtava suomalainen puhtaus- ja hygieniaratkaisujen toimittaja ja myös kansainvälisesti vahva toimija.

Lisätiedot

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin

faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin faxe-lattiaöljyt Julkisiin tiloihin ja koteihin kestävyyttä ja tyyliä miellyttävä kävellä ja katsella Kiinnostus puulattioiden öljykäsittelyyn on Suomessa kasvamassa. Suosituimpia kohteita ovat julkiset

Lisätiedot

Betonihiomakone laajoille pinnoille, 180 mm. LD , Kit E-Jet

Betonihiomakone laajoille pinnoille, 180 mm. LD , Kit E-Jet Betonihiomakone laajoille pinnoille, 80 mm LD 24-6 80, Kit E-Jet Tilausnumero 48.862 Laikka Ø 80 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 6500 /min Ottoteho 2400 Watt Antoteho 450 Watt Työkaluliitos M 4 Johdon

Lisätiedot

Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR

Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 503 VR Tilausnumero 50.80 Laikan maksimi halkaisija 40 mm Tukialustan maksimi Ø 5 mm Kierrosluku

Lisätiedot

BianCoat B (B-BC-101b/bm)

BianCoat B (B-BC-101b/bm) B BianCoat B (B-BC-101b/bm) Pinnat ovat keskeisessä asemassa kaikissa ympäristöissä joissa elämme ja työskentelemme; ne ympäröivät meitä kaikkialla. Pintojen yksilöllinen visuaalinen ilme ja tekniset ominaisuudet

Lisätiedot

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu

Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö ja tuntu ainutlaatuinen ulkonäkö... Luonnon tavoin jokainen Forbo Marmoleumin neliösenttimetri on oman näköisensä. Marmoleumin ainutlaatuinen ulkonäkö on saanut inspiraationsa

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

Toiveaiheet. Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ

Toiveaiheet. Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ Toiveaiheet Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät 15.2.2018 SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ 1. Vahaamattomien lattioiden hoito 1. Altro Cantata materiaali 2. PUR-pintaisten lattioiden hoito

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä steni parveke Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo parvekelevyllä 2006/4343 Ota kaikki neliöt hyötykäyttöön Parveke on tervetullut pinta-alan lisä asuinneliöihin. Muistele kaikkia lämpimiä, aurinkoisia

Lisätiedot

Lattiapäällysteet. Lattiamattosetti... s. 2. Lattiamatto... s. 3. Maali... s. 7. Lattioiden hoito ja puhdistus... s. 8

Lattiapäällysteet. Lattiamattosetti... s. 2. Lattiamatto... s. 3. Maali... s. 7. Lattioiden hoito ja puhdistus... s. 8 Lattiamattosetti... s. 2 Lattiamatto... s. 3 Maali... s. 7 Lattioiden hoito ja puhdistus... s. 8 1 1 Irtoasenteiset ESD-lattiamatot Lattiamattosetti yksittäiselle työpisteelle Rakennettaessa irtomatoista

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

Innovatiivinen moppivarsi, joka vähentää rasitusvammoja.

Innovatiivinen moppivarsi, joka vähentää rasitusvammoja. Moppivarsi Innovatiivinen moppivarsi, joka vähentää rasitusvammoja. Innovatiivinen design Tarjoamamme ergonomisesti suunniteltu moppivarsi vähentää toistuvia liikkeitä, jotka johtavat rasitukseen. Kun

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet. Imukumisrj. kumi 41'' 1050 mm 56112333 1. Imukumisrj. pun. kumi 36'' 910 mm 56112331 1. Vesisäliliön täyttöletku 56112355 0

Yhdistelmäkoneet. Imukumisrj. kumi 41'' 1050 mm 56112333 1. Imukumisrj. pun. kumi 36'' 910 mm 56112331 1. Vesisäliliön täyttöletku 56112355 0 kävellen ohjattava yhdistelmäkone on suunniteltu vaativiin puhdistuskohteisiin, mutta se on helppokäyttöinen ja joustava jokapäiväisissä toiminnoissa. Se on sopiva erityisesti rutiinisiivouksiin erittäin

Lisätiedot

Construction. Sika MultiKit. Kaksikomponenttinen monikäyttöinen muovaus- ja. korjausmassa. Tuotekuvaus

Construction. Sika MultiKit. Kaksikomponenttinen monikäyttöinen muovaus- ja. korjausmassa. Tuotekuvaus Tuotetietoesite Painos 24/04/2008 Tunnus no: 02 04 02 03 001 0 000024 Sika Multikit Sika MultiKit Kaksikomponenttinen monikäyttöinen muovaus- ja korjausmassa Construction Tuotekuvaus Käyttökohteet Ominaisuudet

Lisätiedot

Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600.

Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600. Uusi Standox VOC Xtreme Filler -hiontaväri U7600. An Axalta Coating Systems Brand XTREME- VALLANKUMOUS Vallankumouksellista! Todella nopeasti kuivuva hiontaväri. Esittelemme uuden Standox VOC Xtreme Filler

Lisätiedot

IMUHUUVAT SÄHKÖ- JA PAINEILMATYÖKALUILLE

IMUHUUVAT SÄHKÖ- JA PAINEILMATYÖKALUILLE R Improving your workspace IMUHUUVAT SÄHKÖ- JA PAINEILMATYÖKALUILLE Terveydelle haitallinen pöly tulisi poistaa suoraan sieltä, missä sitä syntyy. Konekohtaiset imuhuuvat auttavat poistamaan pölyn työkalulta,

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

Käyttöohje. Parade 60 Rollaattori

Käyttöohje. Parade 60 Rollaattori Parade 60 Rollaattori 1 2 Sisältö TUOTTEISTAMME...4 KÄYTTÖTARKOITUS...6 TEKNINEN ERITTELY...7 LISÄVARUSTEET...7 KÄYTTÄJÄN OPAS...8 3 Tuotteistamme Tuotetta vastaan otettaessa Tarkista seuraavat asiat ennen

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on yksi Pohjoismaiden johtavista teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

SATeippi hinnasto 2015

SATeippi hinnasto 2015 hinnasto 2015 [Dokumendi alapealkiri] [Autori nimi] 1.01.2015 3M 30 sarja HINNASTO 2015 Leikkuritarrat Rulla jm hinta Rullan hinta / Musta kiiltävä 3,50 175,00 Kaikki värit 4,40 220,00 Matta värit 4,50

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla

Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla L 602 VR Tilausnumero 329.800 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT

.. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT .. KEITTIOT EDISTYNEET PUHDISTUS- RATKAISUT INFUSER VENTILATION.. KEITTIO RATKAISU RASVAN POISTAMISEKSI JA HAJUN VÄHENTÄMISEKSI KEITTIÖN ILMANVAIHTOKANAVISSA JATKUVA RASVANPOISTO JATKUVA HAJUN VÄHENNYS

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Yksikomponenttinen pinnoitusjärjestelmä. Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Parvekkeet ja terassit eivät ainoastaan altistu jatkuvasti kovalle

Lisätiedot

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja

Tapetointi. Parkettituotteet. Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja Tapetointi Parkettituotteet Kiillon tuotteista löytyy kattavasti kaikki parketti- ja TYÖOHJEET puulattioiden kiinnittämiseen ja pintakäsittelyyn tarvittavat tuotteet. Tapetointijärjestelmä paperitapetin,

Lisätiedot

sidosaineet ja liimat

sidosaineet ja liimat sidosaineet ja liimat AIR-ONE Ultra kevyt, korkean hyötysuhteen ja -polymeroitumisasteen omaava yksi komponenttinen kiinnityslaasti keraamisille laatoille. Ominaisuudet o korkea tehokkuus o yksikomponenttinen

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN

DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN KUMISEOSTEISET KARALAIKAT "JUMBOS" 5 kpl SARJOINA KARA 2,4 mm, MIKÄ VOIDAAN SUURENTAA 6 mm:n VÄLIHOLKILLA (D-3074T). KS. SIVU 61 X) - MERKITYT HETI VARASTOSTA MUOTO

Lisätiedot

Ennen ja jälkeen hionnan, pinta on puhdistettava huolellisesti rasvanpoistoaineella.

Ennen ja jälkeen hionnan, pinta on puhdistettava huolellisesti rasvanpoistoaineella. GLOBAL REFINISH SYSTEM WB Epoksi Pohjamaali Valkoinen WB Epoksi Pohjamaali Tumman Harmaa Kovete D8067 D8069 D8267 TUOTEKUVAUS Vesiohenteinen Epoksi Pohjamaali on low-voc 2K epoksi täytepohjamaali. Helppokäyttöinen,

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Janne Mäkelä LATTIOIDEN KIILLOTTAMINEN TIMANTTIHIONNALLA

Janne Mäkelä LATTIOIDEN KIILLOTTAMINEN TIMANTTIHIONNALLA Janne Mäkelä LATTIOIDEN KIILLOTTAMINEN TIMANTTIHIONNALLA LATTIOIDEN KIILLOTTAMINEN TIMANTTIHIONNALLA Janne Mäkelä Opinnäytetyö Kevät 2014 Rakennusalan työnjohdon koulutusohjelma Oulun seudun ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Pakkauspörssi Oy. kuvasto 2012 2013

Pakkauspörssi Oy. kuvasto 2012 2013 Pakkauspörssi Oy kuvasto 2012 2013 1 SISÄLLYSLUETTELO PAKKAUSTEIPIT 3 PAINETUT TEIPIT 4 LÄHETYSLISTATASKUT 5 SUUNTA- JA KIIHTYVYYSANTURIT 5 TIP N TELL INDIKAATTORI 5 DROP N TELL INDIKAATTORI 5 AALTOPAHVILAATIKOT

Lisätiedot

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T

KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T K U L J E T U S K A L U S T O N P U H D I S T U S A I N E E T KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KULJETUSKALUSTON PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta

Lisätiedot

Parquet Oil. Kiilto MENETELMÄOPAS MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA!

Parquet Oil. Kiilto MENETELMÄOPAS MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA! MARKKINOIDEN NOPEIN MENETELMÄ - LUONNOLLINEN PINTA! Kiilto Parquet Oil MENETELMÄOPAS Kiilto Parquet Oil on kasviöljypohjainen öljy parketti- ja puulattioiden kestävään pintakäsittelyyn ja kyllästämiseen.

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT 2014-10 FI HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT Kährs Group Karelia-Upofloor Oy Sinimäentie 8A 02630 Espoo Puhelin: 020 740 9780 Email: tilaukset@kahrs.com www.kahrs.com KÄHRS-PUULATTIOIDEN HOITO 2 SISÄLLYS

Lisätiedot

LATTIANPESUKONE BR 30/4 C

LATTIANPESUKONE BR 30/4 C Erittäin pienikokoinen ja kevyt (vain 11 kg) yhdistelmäkone tarjoaa tehokkaan ja hygieenisen vaihtoehdon manuaaliselle lattiapintojen puhdistukselle. BR 30/4 C on tehokas 20-200 m² suuruisilla aloilla.

Lisätiedot

MaxiFoam. classic Range TM. Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa

MaxiFoam. classic Range TM. Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam : vaahtonitriili 15 paksuisessa nailonkerroksessa saumaton vuori MaxiFoam Lite :

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

PERINTEISELLÄ SAVILAASTILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ, TERVEELLISTÄ ASUMISTA EDISTÄVIÄ SISÄPINTOJA. NYT MYÖS SÄVYTETTYNÄ.

PERINTEISELLÄ SAVILAASTILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ, TERVEELLISTÄ ASUMISTA EDISTÄVIÄ SISÄPINTOJA. NYT MYÖS SÄVYTETTYNÄ. PERINTEISELLÄ SAVILAASTILLA LUOT NÄYTTÄVIÄ, TERVEELLISTÄ ASUMISTA EDISTÄVIÄ SISÄPINTOJA. NYT MYÖS SÄVYTETTYNÄ. Juvan teollisuuskatu 21 B Puh. 09-774 2720 www.kivira.fi 02920 Espoo Fax. 09-774 27211 info@kivira.fi

Lisätiedot

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi

Tuotteet Tuotteet autokorikorjaukseen autokorikorjaukseen www.fi nnsco.fi Tuotteet autokorikorjaukseen www.finnsco.fi Liimat ja liimaustarvikkeet Metalliliima EPOX-90 musta, 220 ml Vahva epoksipohjainen autokoriliima Korin teräs ja peltiosien liimauksiin Sisältää lasikuulia,

Lisätiedot

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE 4-3 25 Tilausnumero 406.83 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä Laikan

Lisätiedot

Kuva 1. Kiillotuksen periaate. 1=alkuperäinen profiili, 2= virtaus, 3=ideaalinen profiili, 4=rekristallisoitunut kohta [Bladergroen 1974]

Kuva 1. Kiillotuksen periaate. 1=alkuperäinen profiili, 2= virtaus, 3=ideaalinen profiili, 4=rekristallisoitunut kohta [Bladergroen 1974] Muotin kiillotus Heikki Tikka Tampereen teknillinen yliopisto Periaate Varsin usein kiillotus sekoitetaan hiontaan, jolla pyritään ainetta poistamalla parantamaan työkappaleen mittatarkkuutta ja pinnanlaatua.

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Sisällys:

Käyttöohjeet. Sisällys: FloorXcenter Lattianhoitolaite Käyttöohjeet Sisällys: 1. Turvallisuusohjeet 2. Osat 3. Tarvikkeet 4. Peruspuhdistus, erittäin likainen lattia 5. Öljyttyjen pintojen hoitaminen Hoitovahalla 6. Pintojen

Lisätiedot

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Edut. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops ASK Education

Lisätiedot

TYÖKALUJOUSET ISO 10243

TYÖKALUJOUSET ISO 10243 TYÖKALUJOUSET ISO 10243 TUOTEOHJELMA ESITTELY 2000 - SARJA HUOKEAHINTAINEN MUTTA KORKEALUOKKAINEN TYÖKALUJOUSI ISO 10243 STANDARDIN MUKAAN. JOUSET 10-16 mm (KEVYT, KESKIRASKAS JA RASKAS) PYÖREÄLANKAISIA.

Lisätiedot

Toiveaiheet. Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät Jyväskylä. SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ

Toiveaiheet. Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät Jyväskylä. SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ Toiveaiheet Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät 19.10.2018 Jyväskylä SSTL Puhtausala ry TOIMIALAN KEHITTÄJÄ Toiveet aiheista SPP-laikat Flotex -lattiat Porcellanato laatta Puhdistavat vedet Nanopinnoite

Lisätiedot

Tunne väri. Touch...ja tunnet eron

Tunne väri. Touch...ja tunnet eron Tunne väri Touch...ja tunnet eron Elämme maailmassa, jossa ympäristöystävällisiä materiaaleja hyödyntävä arkkitehtuuri luo erottuvan mielikuvan ja ilmapiirin. Touch on aivan uusi ja innovatiivinen linoleumpohjainen

Lisätiedot

3. Lattioiden puhdistus

3. Lattioiden puhdistus 3. Lattioiden puhdistus Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisimpänä: lattia. Vileda Professionalin lattianpuhdistusratkaisut perustuvat sekä kokemukseen että uuteen ajattelutapaan. Ergonomia, tehokkuus

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

ALUSTANKÄSITTELYOHJEET

ALUSTANKÄSITTELYOHJEET ALUSTANKÄSITTELYOHJEET Uudisrakennus Alusta: - Betoni - Levylattiat - Metallilattiat Korjausrakentaminen Alusta: - Maalattu puulattia - Maalattu betonilattia - Betonilattia, jossa akryylidispersioliimajäänteitä

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Varausta poistavien lattioiden mittausohje. 1. Tarkoitus. 2. Soveltamisalue. 3. Mittausmenetelmät MITTAUSOHJE 1.6.2001 1 (5)

Varausta poistavien lattioiden mittausohje. 1. Tarkoitus. 2. Soveltamisalue. 3. Mittausmenetelmät MITTAUSOHJE 1.6.2001 1 (5) 1.6.2001 1 (5) Varausta poistavien lattioiden mittausohje 1. Tarkoitus Tämän ohjeen tarkoituksena on yhdenmukaistaa ja selkeyttää varausta poistavien lattioiden mittaamista ja mittaustulosten dokumentointia

Lisätiedot

RAHA-AUTOMAATIN KOSKETUSPINNAT

RAHA-AUTOMAATIN KOSKETUSPINNAT RAHA-AUTOMAATIN KOSKETUSPINNAT Puhdistuskohde Raha-automaatin kosketuspinnat: kosketusnäyttö, painikkeet, maksupäätteen näppäimistö, likaantuneet kohdat Raha-automaatin kosketuspinnat, eli kosketusnäyttö,

Lisätiedot

Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla.

Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla. Klassikko uusilla kuoseilla ja uudella designilla. Olemme tehneet Novilon-mallistostamme tyylipuhtaamman kuin koskaan. Ja ilman ftalaatteja! Novilon on kulutusta kestävien muovilattioiden klassikko. Miljoonat

Lisätiedot

ALUSTANKÄSITTELYOHJEET

ALUSTANKÄSITTELYOHJEET 26.6.2014 ALUSTANKÄSITTELYOHJEET Uudisrakentaminen - Betoni - Levylattiat - Metallilattiat Korjausrakentaminen - Maalattu puulattia - Maalattu betonilattia - Betonilattia, jossa akryylidispersioliimajäänteitä

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

Hoito-ohjeet. Parhaat vinkit täydelliseen lattioiden hoitoon

Hoito-ohjeet. Parhaat vinkit täydelliseen lattioiden hoitoon Hoito-ohjeet Parhaat vinkit täydelliseen lattioiden hoitoon 2 kätevää, helppoa ja luonnollista nykyaikaista lattioiden hoitoa Hoida lattioitasi oikein se on oikeasti helppoa! Oikea lattioiden hoito säilyttää

Lisätiedot

Starfloor Click LUKKOPONTTIVINYYLI. Helposti asennettavaa designia

Starfloor Click LUKKOPONTTIVINYYLI. Helposti asennettavaa designia Starfloor Click LUKKOPONTTIVINYYLI Helposti asennettavaa designia Starfloor Click 55 PLUS / Lime Oak Light Beige Kansi: Starfloor Click 30 / Cube 3D Grey STARFLOOR CLICK HELPOSTI ASENNETTAVAA DESIGNIA

Lisätiedot