HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä"

Transkriptio

1 HTC Diamond Cleaning System Lisää vain vettä

2

3 HTC esittelee vallankumouksellisen lattianpuhdistusmenetelmän DCS Diamond Cleaning System on uusi tapa käsitellä ja hoitaa lattioita mekaanisesti mikroskooppisten timanttien avulla. DCS-menetelmiä on kaksi: Twister ja Hybrid. Molemmat edustavat ympäristöystävällistä siivousvallankumousta. Twister tekee timanttisen puhdasta joka päivä Twister on vallankumouksellinen puhdistusjärjestelmä, jonka miljardeilla mikroskooppisilla timanteilla päällystetyt puhdistuslaikat puhdistavat lattiaa mekaanisesti, ilman kemikaaleja. Twisteriä voi käyttää useimpien lattiamateriaalien, kuten mosaiikkibetonin, luonnonkiven, betonin, vinyylin ja epoksin hoitoon. Twister on työkalu, joka muuttaa himmeät, kuluneet lattiasi puhtaiksi, säihkyviksi ja kiiltäviksi. Twisterillä on ainutlaatuisia etuja, joista hyötyvät sekä siivousliike että lattian omistaja. Hybrid saa vanhan lattiasi näyttämään uudelta HTC esittelee kivilattioiden kunnostajan uuden ongelmanratkaisijan. DCS Hybrid järjestelmä antaa voimakkaasti kuluneille kivi- ja mosaiikkibetonilattioille uuden elämän. Helppokäyttöisellä ja ympäristöystävällisellä DCS Hybrid -järjestelmällä poistat tahrat, naarmut ja "appelsiininkuoripinnan" tavallisella lattianhoitokoneella ja vedellä. Kunnosta lattiasi, älä vaihda sitä!

4 Täydellisen lattian aikaansaaminen on helppoa Neljä syytä siivota älykkäämmin Vaikuttavaa laatua Puhtaat, kiiltävät lattiat joka päivä Twister -laikat tuovat esille lattiasi kauniit piirteet. Tulokset ovat uskomattomia! Twister -menetelmä on siitä ainutlaatuinen, että määräaikaishuoltoja, kiillotusaineita ja vahoja* ei enää tarvita! Erinomaisen tuloksen takana on mekaaninen, miljardeilla mikroskooppisilla timanteilla tapahtuva puhdistus. Korkea kiiltoaste Äärimmäinen puhtaus Helpompi hoito Kustannustehokas nopeampi, helpompi, halvempi puhdistus Twister soveltuu kaikenlaisten lattioiden puhdistukseen; siivousmenetelmiä tai siivouskoneita ei tarvitse vaihtaa. Kun vielä voidaan jättää pois lattian määräaikaishuollot ja koska Twister -laikkojen käyttöikä on erittäin pitkä*, kustannukset alenevat ja puhdistusajat lyhenevät. Twister on myös kustannustehokas valinta, koska puhdistuksessa, toisin kuin perinteisiä menetelmiä käytettäessä, ei tarvita kemikaaleja**. Kun käyttää Twisteriä, lattian omistaja saa puhtaan, kaunisti kiiltävän lattian. Siivousurakoitsija saa aikaan laadukkaan pinnan nopeammin ja tehokkaammin. Lyhennä puhdistusaikaa Määräaikaishuoltoja ei tarvita Twister -laikka kestää pitkään Kemikaaleja ei tarvita Gloss Gloss Twister Green Twister Yellow Twister White Time Twister Polish Waxing floor cleaner Cleaning agent Cost * Twister parantaa vahattujen lattioiden laatua ja pidentää niiden ikää. * Optimiolosuhteissa ainakin m2 ** Jos lattia on huonossa kunnossa, lisää pieni määrä Twister Floor Conditioneria. Twister Floor Conditionerin käyttöä suositellaan myös silloin, kun lattiaa peruskunnostetaan.

5 Tukee kestävää kehitystä puhdistaa ympäristöystävällisesti, lisää vain vettä Ympäristöystävällisestä valinnasta hyötyvät kaikki. Twister -menetelmä on ainoa täysin ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle kemikaaleihin perustuvalle puhdistukselle. Samalla Twister on niin tehokas, että lattia on puhdas ja hygieeninen sellaisenaan, ilman vahaa tai kiillotusainetta. Valitse ympäristöystävällinen ajattelutapa, käytä Twisteriä päivittäiseen lattianhoitoon. Kemikaalien käyttö vähenee, päivittäiseen puhdistukseen tarvitaan vain vettä* Vahaa, kiillotusainetta tai määräaikaishuoltoja ei tarvita Twister -menetelmä on ensimmäinen Ruotsin luonnonsuojeluliiton suosittelema lattianpuhdistus menetelmä Käyttäjäystävällinen samat rutiinit, parempi tulos Twister-järjestelmän käyttäjänä tarvitset puhdistukseen vain vettä. Puhdista lattia kuivalla mopilla, valitse tarkoitukseen sopiva Twister -laikka, lisää vettä ja käynnistä lattianpuhdistuskone. Siinä kaikki, mitä tarvitset saadaksesi täydellisen lopputuloksen. Twister -laikat sopivat kaikentyyppisiin koneisiin ja niitä valmistetaan useita kokoja Twister korvaa entiset laikkasi ja kemikaalit. Siivousrutiinit säilyvät ennallaan. Tehokas, aikaa säästävä menetelmä. Yksi puhdistuskerta Twisterillä riittää vaativimmallakin pinnalla! * Jos lattia on huonossa kunnossa, lisää pieni määrä Twister Floor Conditioneria. Twister Floor Conditionerin käyttöä suositellaan myös silloin, kun lattiaa peruskunnostetaan.

6 DCS Twister + Hybrid Ratkaisu jokaiselle lattiatyypille DCS Twister Standard Kolmivaiheinen prosessi, joka sisältyy tavalliseen puhdistusrutiiniin. Optimituloksen saavuttamiseksi kutakin Twister -vaihetta tulee tavallisesti 2 3 viikon ajan tehostaa Floor Conditionerilla, riippuen tietysti lattian kunnosta prosessin alkaessa. Twister Standard menetelmä ei edellytä siivousajan pidentämistä eikä työpanoksen lisäämistä. Käytä Twister Valkoinen laikkaa päivittäisessä hoidossa, kunnes pinta näyttää puhtaalta ja tasaiselta. Siirry Twister Keltainen -laikkaan ja lisää kiiltoa; nyt lattia alkaa näyttää upean kiiltävältä. Jatka prosessia laikalla. Tuloksena on ylivertaisen kiiltävä ja puhdas lattia. Käytä päivittäiseen hoitoon ä; se säilyttää lattian upean kiillon. DCS Twister Intensive Täsmälleen sama prosessi kuin Twister Standard, sillä erotuksella, että kutakin vaihetta toistetaan peräkkäin 6 10 kertaa. Twister Intensive käsittely ei kuulu säännöllisiin puhdistusrutiineihin. Twister Intensiven etuna on, että se kohentaa lattian kuntoa välittömästi. Koneen tehokkuudesta ja lattian kuluneisuudesta riippuen voidaan huvinkin suuri pinta kunnostaa yhden työpäivän aikana. Kivilattioilla käytetään kunnostusvaiheen aikana Floor Conditioneria. DCS Twister Extreme Tämä on ylivertainen menetelmä, kun tavoitteena on äärimmäinen kiilto. Lattia on kiillotettu suurnopeuskoneella ja laikalla. Kaikenlaiset suurnopeuskoneet ovat käyttökelpoisia. DCS Hybrid Hybrid -menetelmä on yhdistelmä kevyttä hiontaa ja Twister -menetelmää. Sillä voidaan kunnostaa kulunut kivilattia, jossa on suuria naarmuja tai "appelsiininkuoripinta". Aloita Hybrid Ruskea laikalla ja jatka välittömästi kivipinnan kevyttä hiontaa Hybrid Sininen -laikalla. Pintaa tulisi käsitellä edellä kuvatulla tavalla, kunnes lattiapinta näyttää tasalaatuiselta kunkin käsittelykerran jälkeen; ainakin 8 käsittelykertaa. Kevyt Hybrid -hionta suoritetaan märkänä. Viimeistele lattia edellä selostetulla Twister Standard tai Intensive menetelmällä.

7 Lattiatyyppi: Luonnonkivi ja puu Sijainti: Risteilyalus Lattiatyyppi: Marmori Sijainti: Kansainvälinen lentoasema

8 Tuotekatsaus DCS Twister Twister Musta Likaisten teollisuuslattioiden ja käsittelemättömien betonipintojen tehokkaaseen puhdistukseen. Poistaa öljyt, rasvat, noen ja trukkien jäljet. Twister Musta on teollisuuden ongelmanratkaisija. Twister Punainen Kuluneiden kivilattioiden tehokkaaseen puhdistukseen. Twister Punainen poistaa tehokkaasti naarmut ja tahrat jättäen puhtaan, himmeän pinnan, joka on valmisteltu seuraavia Twister -vaiheita varten. Twister Valkoinen Vaihe 1 Twister Standard ja Intensive -menetelmissä. Twister Valkoinen poistaa pinnasta pienet naarmut jättäen sen silkinhimmeäksi ja hyvin valmistelluksi seuraavaksi suoritettavia Twister - vaiheita varten. Twister Keltainen Vaihe 2 Twister Standard ja Intensive -menetelmissä. Tässä työvaiheessa saavutetaan pinta, joka on hyvin valmisteltu Twister -menetelmän viimeistä vaihetta varten. Standard- ja Intensive-menetelmien viimeinen vaihe ja lattian päivittäiseen hoitoon käytetty menetelmä. Tämä vaihe säännöllisesti toistettuna pitää tehokkaasti yllä pinnan hyvän kiillon. on ihanteellinen valinta kaikilla lattiapinnoilla, esimerkkeinä kivi, vinyyli ja linoleum. HTC Superfloorin, mosaiikkibetonin ja luonnonkivipinnan suurnopeuskiillotukseen. kiillottaa myös tehokkaasti kiillotusaineella käsitellyt vinyyli- ja linoleumlattiat. Twister Floor Conditioner Jos kivilattia on huonossa kunnossa, lisää pieni määrä Twister Floor Conditioneria. Kun suoritetaan lattian peruskunnostus, Twister Floor Conditionerin käyttö on myös suositeltavaa. Toimii erinomaisesti suihkekiillokkeena Twister -suurnopeuskiillotuksen yhteydessä. Ympäristön kannalta turvallinen Twister Floor Conditioner on Ruotsin luonnonsuojeluliiton hyväksymä "Hyvä ympäristövalinta". Twister Floor Conditioner ei sisällä vahaa eikä kiillotusainetta.

9 DCS Hybrid DCS Hybrid koostuu kahta karkeusluokkaa olevista timanttisegmenteistä, joihin on yhdistetty pehmeä timanttikyllästeinen, tarralla kiinnitetty laikka. Koot: 14", 17", 20" ja 21". DCS Hybrid toimii kaikissa yksilaikkaisissa lattiakoneissa. Jos puhdistettava pinta-ala on suuri, on syytä käyttää koneita, joiden laikkaan kohdistuva paino on riittävä (min. 70 kg). Hybrid Ruskea Hybrid Ruskea on DCS Hybrid -sarjan karkein segmentti. Se poistaa pienet naarmut, epätasaisuudet, kulumat ja tahrat. Hybrid Sininen DCS Hybrid käsittelyn viimeinen vaihe. Valmistelee lattian Twisterillä suoritettavaa parannusta varten.. Kiinnitä Twister ja Hybrid laikat tarrapitimeen. Parhaan tuloksen ja pisimmän laikan kestoiän saa kiinnittämällä DCS Twister -laikat tarrapitimeen, jossa ei ole keskuslukkoa. DCS Hybrid laikat on kiinnitettävä tarrapitimeen.

10 Lattiatyyppi: Vinyyli Sijainti: Pohjoismainen hotelliketju Lattiatyyppi: HTC Superfloor Sijainti: Autojen esittelytila

11 DCS-lattianhoito-opas Lattiatyyppi Näin puhdistat Twisterillä Suositellut DCS-tuotteet Mosaiikkibetoni Marmori Kalkkikivi Graniitti Muovi Vinyyli Keraamiset laatat Ihanteellinen parannukseen (Twister Hybrid Ruskea Intensive tai Standard) ja päivittäiseen Hybrid Sininen hoitoon. Kuivakiillotus tuottaa paremman kiillon (Twister Extreme). Hyväkuntoisten, kemiallisesti kristallointikarkaistujen marmoripintojen päivittäiseen hoitoon saa käyttää vain -laikkaa. Ihanteellinen parannukseen (Twister Intensive tai Standard) ja päivittäiseen hoitoon. Kuivakiillotus tuottaa paremman kiillon (Twister Extreme). tuottaa hyväkuntoisilla vahatuilla lattioilla erittäin korkean kiillon (kiiltoluku yli 70). Ihanteellinen parannukseen (Twister Intensive tai Standard) ja päivittäiseen hoitoon Twister Vihreä. Suosittelemme, että parannus tarpeen vaatiessa aloitetaan laikalla Twister Punainen. Twister Punainen Twister Valkoinen Twister Keltainen Twister Valkoinen Twister Keltainen Twister Punainen Twister Valkoinen Twister Keltainen Linoleum Päivittäiseen hoitoon. HTC Superfloor, Kiillotettu betoni Koneellisesti tasoitettu betoni Kiillottamaton betoni Muovilattiat (epoksi, akryyli) Päivittäiseen hoitoon. Kuivakiillotus tuottaa paremman kiillon (Twister Extreme). Ihanteellinen parannukseen (Twister Intensive tai Standard) ja päivittäiseen hoitoon. Päivittäiseen hoitoon Twister Musta. Jos pintaa puhdistetaan usein, vaihda laikaksi Twister Punainen. Vanhat lattiat päivittäinen hoito Twister Punaisella. Jos lattia on hyvin likainen, oikea laikka on Twister Musta. Uudet lattiat päivittäinen hoito llä. Twister Valkoinen Twister Keltainen Twister Musta Twister Punainen Twister Musta Twister Punainen Yksityiskohtaisempaa lisätietoa saat osoitteessa

12 Pääkonttori HTC Sweden AB PO Box 69 SE Söderköping Ruotsi Käyntiosoite/Toimitusosoite: Klevvägen Söderköping Ruotsi Puhelin: + 46 (0) Fax: + 46 (0) Sähköposti: HTC Floor systems Ltd. Unit 4 Kingston Business Park Dunfermline Court Maidstone Road Kingston Milton Keynes MK10 0 BY Iso-Britannia Puhelin: +44 (0) Fax: +44 (0) Sähköposti: HTC Floor Systems GmbH Im Petersfeld Altendiez Saksa Puhelin: +49 (0) 6432 / Fax: +49 (0) 6432 / Sähköposti: HTC Inc. PO Box 5077 Knoxville, TN USA Puhelin: Fax: Sähköposti: HTC France S.A.S. ZI Mondeville Sud 10 Rue Nicéphore Niepce Mondeville France Puhelin: +33 (0) Fax : +33 (0) Sähköposti : HTC Sweden AB. Kaikki oikeudet pidätetään. TWFI.V3

ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY

ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY 1 LUONNOLLINEN ULKONÄKÖ, ERINOMAINEN SUOJA Puu on elävä materiaali, joka saa erinomaiset ominaisuutensa suoraan luonnosta.

Lisätiedot

OY HEMPEL (FINLAND) AB

OY HEMPEL (FINLAND) AB Kiitos, kun valitsit Hempelin Tervetuloa lukemaan Hempelin veneenhoito-opasta. Näiden ohjeiden avulla maalausprojektisi onnistuu. Koko Hempel-valikoiman tietojen lisäksi oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet

Lisätiedot

Kapeammalla palstalla on sanasto, jossa

Kapeammalla palstalla on sanasto, jossa Puhdistuspalvelu Sisältö MATERIAALIN KÄYTTÄJÄLLE... 4 1 MITÄ SIIVOUS ON?... 5 2 YLLÄPITOSIIVOUS... 7 2.1 PUHDISTUSMENETELMÄT... 7 2.2 SIIVOUSVÄLINEET... 9 2.3 PESUAINEEN KÄYTTÖOHJE... 13 2.4 SIIVOUSKONEET...

Lisätiedot

HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET

HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET 1 HUONEKALUJEN HOITO-OHJEET Puusepänteollisuuden Liitto ry Huonekalujaosto Sisältöä käytettäessä muuhun kuin omaan tarkoitukseen on lähde mainittava 2 KALUSTEIDEN LAATUVAATIMUKSET JA TESTAUS Huonekalulle

Lisätiedot

LAADUKKAAT LATTIAT JOKA TILAAN

LAADUKKAAT LATTIAT JOKA TILAAN LAADUKKAAT LATTIAT JOKA TILAAN UUTUUS! Allure uusi vaihtoehto asuintiloihin idecollection.se UUTUUS! UUTUUS! Upeita ja tyylikkäitä kokonaisuuksia Lattia on tärkeä osa sisustusta ja vaikuttaa merkittävästi

Lisätiedot

Siivouksen ABC! Ota talteen!

Siivouksen ABC! Ota talteen! Siivouksen ABC! Ota talteen! Sisältö 4 Keittiössä kiiltää! 6 Ihanan puhtaat ikkunat 7 Saniteettitilat säihkyvän puhtaiksi 10 Lattianpesu kuin leikkiä 13 Pölyt pois! 14 Puhdasta pienellä vaivalla Iloista

Lisätiedot

www.actsafe.se 1 Copyright ActSafe Systems AB Jakelija:

www.actsafe.se 1 Copyright ActSafe Systems AB Jakelija: Jakelija: Copyright ActSafe Systems AB Act Safe Systems AB Sagbäcksvägen 13 SE-437 31 Lindome Ruotsi Puhelin +46 31 65 56 60 Faksi + +46 31 65 56 69 info@ actsafe.se www.actsafe.se www.actsafe.se 1 Copyright

Lisätiedot

LAATUA JOKA KOSKETTAA FI 14

LAATUA JOKA KOSKETTAA FI 14 LAATUA JOKA KOSKETTAA FI 14 QUALITY IN WOOD SINCE 1857 Kährs sijaitsee Nybrossa, Etelä-Ruotsin metsien sydämessä, siellä missä kaikki alkoi yli 150 vuotta sitten. Vuonna 1857 Johan Kähr perusti pienen

Lisätiedot

FINIXA edustaa innovatiot laatua. INIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä. FINIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä

FINIXA edustaa innovatiot laatua. INIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä. FINIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä FI 2012 Chemicar Europe on joka markkinoi tuotenimiä, tiöksi joka kehittää omia uotta sitten Chemicar aloitti Trisk ja Debrasel tuotteiden enkin vuosien jälkeen, Chemicar otteitaan, joista voidaan mainita

Lisätiedot

FORUM. Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2. Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4

FORUM. Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2. Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4 FORUM SKF:n asiakaslehti No 30 Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2 Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4 Hyviä uutisia elintarviketeollisuudelle

Lisätiedot

Siivoa tehokkaasti ja vaivoja säästäen

Siivoa tehokkaasti ja vaivoja säästäen Siivoa tehokkaasti ja vaivoja säästäen Nykyihminen yleensä periaatteesta inhoaa rutiineja, mutta pienten siivousrutiinien iskostaminen selkäytimeen kannattaa, jotta voi harventaa huomattavasti työläämmän

Lisätiedot

Johdanto KANANHOITO-OPAS

Johdanto KANANHOITO-OPAS KANANHOITO-OPAS 1 Johdanto Kanojen hyvinvointi on tärkeä monestakin syystä. Hyvin voivat kanat tuottavat hyvälaatuisia munia ja antavat parhaan mahdollisen munatuotoksen ja teurastuloksen. Tämä opas tähtää

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAINEN OPAS KUNTOILUUN 19628325.00 SWE/FIN A FIN

HENKILÖKOHTAINEN OPAS KUNTOILUUN 19628325.00 SWE/FIN A FIN 19628325.00 SWE/FIN A FIN HENKILÖKOHTAINEN OPAS KUNTOILUUN SISÄLLYS 1. ALOITA KUNTOILU...2 2. TAVOITTEIDEN ASETTAMINEN...4 3. RAJOITTAMATON MÄÄRÄ VAIHTOEHTOJA...7 4. KUNNON TESTAAMINEN...10 5. HENKILÖKOHTAINEN

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

Säätölaitteet 4 Tärkeitä tietoja 6 Oikea käyttö 6 Oman turvallisuutesi vuoksi 6

Säätölaitteet 4 Tärkeitä tietoja 6 Oikea käyttö 6 Oman turvallisuutesi vuoksi 6 Käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet on palkittu riippumattoman saksalaisen tekniset tarkastusviraston, TÜV SÜDin, hyväksymissinetillä helposti ymmärrettävän tyylinsä, perusteellisuutensa ja turvallisuusnäkökulmien

Lisätiedot

Digitaalinen automaattinen verenpainemittari Malli M10-IT Käyttöohje

Digitaalinen automaattinen verenpainemittari Malli M10-IT Käyttöohje Digitaalinen automaattinen verenpainemittari Malli M10-IT Käyttöohje FI IM-HEM-7080IT-E-05-10/2011 Sisältö Ennen laitteen käyttöä Johdanto...3 Tärkeitä turvallisuustietoja...4 1. Laitteen osat...6 2. Valmistelu...10

Lisätiedot

Kirjallisuuden vaihto hankintatapana

Kirjallisuuden vaihto hankintatapana Tieteellisen kirjallisuuden vaihtokeskus - Georg Strien Kirjallisuuden vaihto hankintatapana Tieteellisen kirjallisuuden vaihdolla on pitkä perinne, vanhimmat viitteet löytyvät vuodesta 1694 Ranskasta.

Lisätiedot

5.2 mmol KÄYTTÖOPAS. Hälytys Asetukset. Enn. ateriaa. Fin. verenglukoosin seurantajärjestelmä. 12:24 l 13.10

5.2 mmol KÄYTTÖOPAS. Hälytys Asetukset. Enn. ateriaa. Fin. verenglukoosin seurantajärjestelmä. 12:24 l 13.10 verenglukoosin seurantajärjestelmä 12:24 l 13.10 L 5.2 mmol Enn. ateriaa Hälytys Fin KÄYTTÖOPAS Käyttää Bayerin Contour Next verensokerin testiliuskoja KÄYTTÖTARKOITUS Bayerin Contour Next USB -verenglukoosin

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITYSRATKAISUT. Building Technology

SÄHKÖLÄMMITYSRATKAISUT. Building Technology SÄHKÖLÄMMITYSRATKAISUT Building Technology Sähkölämmitys Tämä esite antaa käytännöllisiä vinkkejä sähkölämmitykseen, lämmityksen asennukseen ja hyötyihin, joista asunnonomistajat voivat nauttia vuosia

Lisätiedot

Mikäpä sen hienompaa kuin uusilla suksilla sujuttelu. Niitä on vielä tehtaan jäljiltä vielä tuunattu

Mikäpä sen hienompaa kuin uusilla suksilla sujuttelu. Niitä on vielä tehtaan jäljiltä vielä tuunattu Suksihuolto PIMP MY SKIES Mikäpä sen hienompaa kuin uusilla suksilla sujuttelu. Niitä on vielä tehtaan jäljiltä vielä tuunattu lisää: kantit viimeistelty timantilla, annettu pohjille vähän fiinimpää rasvaa

Lisätiedot

BOLTED. Sopii TÄYDELLISESTI. Superbolt kuuluu nyt Nord-Lockin perheeseen. ABB käyttää kombiruuveja Luotettavuus on kaiken perusta

BOLTED. Sopii TÄYDELLISESTI. Superbolt kuuluu nyt Nord-Lockin perheeseen. ABB käyttää kombiruuveja Luotettavuus on kaiken perusta RUUVILUKITUKSEN OPTIMOINTIA KÄSITTELEVÄ LEHTI # 1 2012 BOLTED ABB käyttää kombiruuveja Luotettavuus on kaiken perusta bill eccles Ura ruuvien parissa skandinaviska glassystem Kaikki pysyy yhdessä Orion-projekti

Lisätiedot

Se on pienestä kiinni.

Se on pienestä kiinni. Tarina Hilti tarvikkeiden takana Se on pienestä kiinni. Hilti Innovaatiolehti 1-2015 DX 2 monipuoliseen suorakiinnitykseen Uusi ankkurimassa muurattuihin rakenteisiin Se on pienestä kiinni Höyhensarjalaiset,

Lisätiedot

teollinen pintakäsittely nopeutta, joustavuutta ja tasaista laatua

teollinen pintakäsittely nopeutta, joustavuutta ja tasaista laatua teollinen pintakäsittely nopeutta, joustavuutta ja tasaista laatua Näyttävää väriä, tyyliä ja hohtoa pintoihin teollinen pintakäsittely suunnittelutyössä sisällysluettelo Tämän esitteen tarkoitus on opastaa

Lisätiedot

Vihreää tekniikkaa sisä- ja ulkopuolella.

Vihreää tekniikkaa sisä- ja ulkopuolella. Vihreää tekniikkaa sisä- ja ulkopuolella. 2 Kestävä kehitys Vihreää tekniikkaa kodinkoneiden sisäpuolella... ja vihreää tekniikkaa ulkopuolella. Korkeiden energiahintojen ja tärkeiden ilmastotavoitteiden

Lisätiedot

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi!

Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! Suorituskyvystä ei enää tarvitse tinkiä turvallisuuden vuoksi! PAINEILMA www.cejn.com CEJN on toiminut alalla lähes 60 vuoden ajan, ja tuotteitamme joista voimme ylpeänä sanoa: made in Sweden käytetään

Lisätiedot

Vesi on välttämätöntä elämälle maapallolla. Olemassaolomme ja

Vesi on välttämätöntä elämälle maapallolla. Olemassaolomme ja Vesipolitiikan puitedirektiivi Vesi on elinehto Vesi on välttämätöntä elämälle maapallolla. Olemassaolomme ja taloudellinen toimintamme on täysin riippuvaista tästä kallisarvoisesta luonnonvarasta. Vettä

Lisätiedot

Miksei ilmanvaihto toimi kunnolla? Esko Kukkonen, diplomi-insinööri ausum@vartioharju.inet.fi

Miksei ilmanvaihto toimi kunnolla? Esko Kukkonen, diplomi-insinööri ausum@vartioharju.inet.fi Esko Kukkonen, diplomi-insinööri ausum@vartioharju.inet.fi Ilmanvaihdon tulisi parantaa huoneilman laatua, mutta valitettavan usein se ei sitä kunnolla tee. Koneelliset ilmanvaihtolaitteet koetaan usein

Lisätiedot

Sähkö ja vene. Ohjeita veneilijöille sähkölaitteista, akuista, korroosiosta, häiriöistä ja ukkossuojauksesta

Sähkö ja vene. Ohjeita veneilijöille sähkölaitteista, akuista, korroosiosta, häiriöistä ja ukkossuojauksesta Sähkö ja vene Ohjeita veneilijöille sähkölaitteista, akuista, korroosiosta, häiriöistä ja ukkossuojauksesta Sähköturvallisuuden Edistämiskeskuksen jäsenet: Elektroniikan Tukkukauppiaat ry Sähkösuunnittelijat

Lisätiedot

30.4.2013 TYTAN POLYURETAANIVAAHDOT - ERISTYSOPAS

30.4.2013 TYTAN POLYURETAANIVAAHDOT - ERISTYSOPAS TYTAN POLYURETAANIVAAHDOT - ERISTYSOPAS Energiatehokkuusvaatimusten kasvaessa myös lämmöneristävyyteen kiinnitetään aina vaan enemmän huomiota. Kun rakennukseen ei pääse muodostumaan kylmäsiltoja, asumisviihtyvyys

Lisätiedot

version 1.0 Made by NARVI Oy Finland Kota Kuru 14 ja 20 Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje

version 1.0 Made by NARVI Oy Finland Kota Kuru 14 ja 20 Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje version 1.0 Made by NARVI Oy Finland Kota Kuru 14 ja 20 Asennus-, käyttö- ja huolto-ohje FI FI 2 FI Sisällysluettelo 1.1 Tekniset tiedot 4 2. Huomioitavaa ennen kiukaan asentamista 5 2.1 Saunatila 5 2.2

Lisätiedot