RAKENNUSTAPASELOSTUS rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY"

Transkriptio

1 RAKENNUSTAPASELOSTUS rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY

2 ASUNTO OY KAARTIN UNIONI, HELSINKI Rakennustapaselostuksessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot ja materiaalit. Sisustuskonsepteista on laadittu erillinen esite. Sähkö- ja valaisinpisteiden sijainnit on esitetty teknisissä myyntipohjissa. RAKENNUTTAJA Auratum Asunnot Helsinki Oy, Kluuvikatu 5, Helsinki. SUUNNITTELIJAT Arkkitehtisuunnittelu: Rakennesuunnittelu: LVI- suunnittelu: Sähkösuunnittelu: Pihasuunnittelu: Arkkitehtitoimisto Avarc Oy Insinööritoimisto Lauri Mehto oy Instakon Oy Instakon Oy MA- arkkitehdit Oy YLEISTÄ Asunto Oy Kaartin Unioni, Helsinki (myöhemmin Yhtiö) omistaa Helsingin kaupungissa sijaitsevan tontin ja sillä sijaitsevan asuinkerrostalon. Kohde sijaitsee Helsingin Kaartinkaupungissa, osoitteessa Unioninkatu 8, Helsinki. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Karl Haglund ja se on valmistunut 1962 SKF:n (Svenska Kullagerfabriken) toimistorakennukseksi. Rakennuksessa on seitsemän asuinkerrosta ja yhteensä 39 asuntoa sekä yksi liiketila. Neljässä kellarikerroksessa sijaitsevat autohalli, asuntojen irtaimistovarastot, yhtiön tekniset tilat ja asukkaiden yhteistilat: kaksi saunaosastoa, uima-allas, kuntosali, kerhotila, pesula, kuivaushuone ja ulkoiluvälinevarastot. Asunnoista on suora yhteys kellarissa sijaitsevaan autohalliin ja varastoihin. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat myös jätehuone ja liiketila. PERUSTUKSET Rakennuksen perustukset ovat pääosin paikalla valettua betonia. ULKOSEINÄT Kantava ulkoseinärakenne on teräsbetonia. Ulkoseiniin rakennetaan teräksisiä ja teräsbetonisia tukirakenteita parvekkeiden ja uusien oviaukkojen kannatusta varten. Ulkoseinien lämmöneristeet uusitaan ja niiden eristävyyttä parannetaan. B- portaan yhteyteen rakennetaan uusi betonirakenteinen hissikuilu. YLÄPOHJA Vesikate uusitaan vanhan kaltaiseksi, materiaali on saumattu kuparipelti. Yläpohjan lämmöneriste uusitaan, toteutetaan uusi tuuletusrako ja bitumikermistä tehty aluskate. 5. ja 7. kerrosten vanhojen terassien vesi- ja lämmöneristeet sekä pinnoitteet uusitaan.

3 7.kerrokseen rakennetaan huoneistojen A28 ja A29 yhteyteen kaksi uutta kattoterassia, joissa on eristämätön lasikate ja terassilasitus. VÄLIPOHJAT Välipohjat ovat pääosin vanhoja massiivibetoniholveja. Asuintiloissa lattiat päällystetään pääosin kelluvin pinnoittein. Alapuolelle tehdään kipsilevyrakenteinen levyverhous. PARVEKKEET JA TERASSIT Uudet parvekkeet ja niiden katot ovat teräs- ja betonirakenteisia. Metallirunkoiset lasikaiteet toteutetaan erikoissuunnitelmien mukaan. Vanhat parvekelaatat korvataan uusilla. Pihatason ja 7. kerroksen asunnoissa on huoneistokohtaiset terassit. Osassa terasseja on metallirakenteinen lasikate. Kaikki parvekkeet ja terassit katetulta osaltaan ovat lasitettuja eristämättömin liukulasein. Parvekkeet ovat tuulettuvaa ulkotilaa, rakenne ei ole vesitiivis. Parvekkeilla ja terasseilla lattiamateriaalina on komposiittilauta. Osassa huoneistoja on ranskalaisia parvekkeita. Kaide on metalli- ja lasirakenteinen erikoissuunnitelmien mukaan. Osa kaiderakenteista on palo-osastoivia. KUILUT Vanhat tarpeettomat kuilut puretaan ja välipohjat valetaan umpeen. A-portaan toinen hissikuilu muutetaan tekniikkakuiluksi. Välipohjia aukotetaan uusia tekniikkakuiluja varten. Kuilujen seinät muurataan, kuiluihin valetaan kerrostasoittain palokatkot. PORTAAT Porrashuoneet säilytetään ja kunnostetaan. Porrashuoneet varustetaan kaukolaukaistavalla savunpoistoikkunalla. JULKISIVUT Vanhat luonnonkiviverhoukset katujulkisivussa irrotetaan ja palautetaan kunnostettuna. Muut julkisivuverhoukset uusitaan uuden lämmöneristeen päälle, materiaalina käytetään pääosin luonnonkiveä ja komposiittilevyä. Asuntojen yhteyteen rakennetaan uusia parvekkeita. Ikkuna-aukkoja muutetaan ja uusia ikkunoita lisätään. VANHAT SEINÄPINNAT Vanhoja väliseiniä puretaan suunnitelmien mukaisesti. Vanhat seinäpinnat kangastetaan, tasoitetaan ja maalataan. HUONEISTOJEN VÄLISET SEINÄT Uudet huoneistojen väliset seinät ovat pääosin tuplarunkoisia villoitettuja kipsilevyseiniä rakennesuunnitelmien mukaan. Väliseinien palo- ja ääneneristys toteutetaan saneerauksen rakennusluvassa esitettyjen vaatimusten mukaisesti.

4 KEVYET VÄLISEINÄT Uudet väliseinät ovat pääosin teräsrankaisia kipsilevyseiniä. Seinät saumanauhoitetaan, ylitasoitetaan ja maalataan. Märkätilojen seinät ovat muurattuja ja kivirakenteisia. Kellarin varastojen seinät ovat pääosin muurattuja ja osin teräsrakenteisia. IKKUNAT JA OVET Katujulkisivun vanhat puuikkunat kerroksessa säilytetään ja kunnostetaan, lasitukset uusitaan. Porrashuoneiden lasitiili-ikkunat säilytetään ja kunnostetaan. Muut ikkunat uusitaan alumiinirakenteisina kiinteinä tai avattavina kippi-ikkunoina. Osa ikkunoista on paloikkunoita. Parvekeovet ovat uusia ulos aukeavia lämmöneristettyjä alumiiniovia. Katujulkisivun ranskalaisten parvekkeiden ovet teetetään puusepän työnä vanhojen ikkunoiden tyyliin. Porrashuoneiden ulko- ovet ovat uusia alumiinirakenteisia tai vanhoja ja kunnostettavia ovia. Asuntojen ulko-ovet ovat kaksilehtisiä, viilutettuja, ääni- ja paloeristettyjä laakaovia. Sisäovi on valkoiseksi maalattu. Asuntojen väliovet ovat uusia maalattuja äänieristettyjä puurakenteisia laakaovia. Vuorilistat ovat maalattua puuta. Liukuovet ovet ovat pääosin seinän sisään liukuvia maalattuja MDF- ovia. Osa liukuovista on liukumekanismilla varustettuja laakaovia väliovien tapaan. Löylyhuoneiden ovet ovat karmittomia ja karkaistua lasia. Varastojen ja aputilojen ovet ovat pääosin tehdasmaalattuja laakaovia, osin palo-ovia. Kellarin yhteistiloissa käytetään paikoin vanhoja puu- ja teräsovia kunnostettuna. Kaikki lukitukset uusitaan ja toteutetaan Iloq- järjestelmällä. LATTIAPÄÄLLYSTEET Asuinhuoneissa on uusi kelluva lautaparketti, väri sisustusteeman mukaan. Jalkalistat ovat valkoiseksi maalattua puuta. Asuntojen märkätiloissa, kylpyhuoneissa ja WC:issä on keraaminen laatoitus. Porrashuoneiden ja liiketilan luonnonkivipäällysteet ja mosaiikkibetonilattiat kunnostetaan. Porrashuoneiden uudet lattiat laatoitetaan. Jalkalistojen materiaalina on joko keraaminen- tai luonnonkivilaatta. Saunaosaston lattiat laatoitetaan keraamisin laatoin. Yhteistilojen lattiat päällystetään vinyylilaatoin tai maalataan. Varasto- ja aputilojen lattiat maalataan. Lattiakaivolliset tekniset tilat pinnoitetaan polyuretaanielastomeerillä. Autohallin lattiat kunnostetaan. SEINÄPINNOITTEET Asuinhuoneiden seinät ovat pääosin ylitasoitettuja ja maalattuja.

5 Keittiöiden kalusteväliin asennetaan sisustustyylin mukainen lasilevy. WC- ja kylpyhuonetilojen seinät ovat laatoitettuja. Saunojen seinät ovat paneloituja. Saunaosaston märkätilojen seinät ovat laatoitettuja. Porrashuoneiden ja aulojen seinät ovat paikoin luonnonkivellä tai keraamisin laatoin verhottuja. SISÄKATOT Asuntojen katot ovat kipsilevypintaisia ja maalattuja. Alaslasketut katot ovat teräsrankaisia ja kipsilevyverhottuja. Alakatoissa on huolto- ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa. Porrashuoneiden ja yleisten tilojen katot ovat tasoitettuja ja maalattuja, osittain kipsilevypintaisia. Sauna- ja uima-allasosastossa ja porrashuoneissa on paikoin akustiikkapinnoitus, ruiskutus tai levytys. Saunojen katot ovat paneloituja. Osassa allasosaston tiloja on puurimoin verhottu alakatto. Varasto- ja aputilojen, sekä autohallin katto on maalattua betonia. KALUSTEET Asuntoihin asennetaan arkkitehtisuunnitelmien mukaiset kiintokalusteet. Keittiökalusteet ovat Snaideron (Orizzonte Oy) Way- mallistoa valitun sisustusteeman ja keittiösuunnitelman mukaan. Kalusteovet ovat vaihtoehtoisesti maalattuja tai puuviilutettuja. Astianpesualtaat ovat ruostumatonta terästä ja tasot valkoista kvartsikomposiittia. Komerokalusteet ovat Europeon (Orizzonte Oy) tehdasvalmisteisia vakiokalusteita Liscia- ja Lobby- sarjoista sisustusteeman ja kalustesuunnitelman mukaan. Kylpyhuoneissa ja WC:issä olevat kalustekaavioiden mukaiset kalusteet Bluformin ja Snaideron (Orizzonte Oy) Memento- ja Sistemazeta- sarjojen kosteudenkestäviä tehdasvalmisteisia kylpyhuonekalusteita sisustusteeman ja kalustesuunnitelman mukaan. Pesualtaat ja WC- istuimet Idon Seven D- sarjaa. Kaikki WC- istuimet ovat seinämallia. Kylpyhuoneet varustetaan Hietakari Oy:n suihkuseinin ja kulmin, karkaistu kirkas lasi. Hanakalusteet ovat Oraksen Il Bagno Alessi - sarjaa. Keittiöhana on Oraksen La Cucina Alessi sarjasta. Kylpyhuoneissa on sähkötoiminen kuivauspatterit, Westerbergs Ladder. Kylpyhuoneiden ja WC:iden varusteet Geesa Modern Art Collection- sarjaa. KONEET JA LAITTEET Keittiöissä on Mielen kodinkoneet, kaikissa asunnoissa keraaminen induktioliesitaso ja integroitu astianpesukone ja kylmäkone. Pienemmissä asunnoissa on mikro- uuni- yhdistelmä, suuremmissa asunnoissa on erillinen kalusteuuni ja mikro. Liesikupu on kytketty huoneiston ilmanvaihtoon ja on Swegon Casa- mallistoa. Saunoissa on sähkökiuas. Uima-altaan laitteistot uusitaan kokonaisuudessaan. Pesuhuoneissa on valmiiksi asennettuna Mielen pyykinpesukoneet ja kuivausrummut.

6 Talopesula varustetaan Mielen pyykinhuoltolaittein: pesukone 2kpl ja kuivausrumpu, kuivauslaite kuivaushuoneessa. HISSIT A- portaan vanha hissi uusitaan ja jatketaan 7. kerrokseen (tasot -3 7.krs). B-portaaseen rakennetaan uusi hydraulinen henkilöhissi (tasot 1 4.krs). Myös autohissi uusitaan (tasot -3-1.krs). VESIJOHDOT, VIEMÄRIT JA SPRINKLERI Kiinteistön vesi- ja viemärijohdot uusitaan, uudet asennukset LVI- suunnitelmien mukaan. Kaikki vesijohdot ja viemärit tehdään uppoasennuksina tai koteloituna asuintiloissa ja saunaosastossa. Varasto- ja kellaritiloissa talotekniikan asennukset ovat pinta-asennuksia. Asunnot varustetaan huoneistokohtaisella kylmän ja lämpimän veden mittauksella. Kellarikerroksiin asennetaan uusi sprinklerijärjestelmä. ILMANVAIHTO, LÄMMITYS JA JÄÄHDYTYS Asunnoissa on uusi asuntokohtaisesti säädettävä lämmön talteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtokone. LTO- laite on sijoitettu asuntoihin erikoismittaiseen komeroon. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Asunnoissa on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterikeskuslämmitys. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Yhtiö liitetään kaukokylmäverkkoon ja se varustetaan huoneistokohtaisin jäähdytyslaittein. Puhallinkonvektorit sijoitetaan huoneistojen alakattoihin. Asuntojen sisällä laatoitetut lattiapinnat on varustettu sähköisellä mukavuuslattialämmityksellä. SÄHKÖ- JA TIETOJÄRJESTELMÄT Yhtiö liitetään Welhon kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä (CAT6). Puhelinyhteydet toimivat asukkaiden omilla matkapuhelinliittymillä. Asunnoissa on ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä. Alaslasketuissa katoissa (esim. kylpyhuone ja keittiö) on upotettu led- valaistus. Valaistus on osittain himmennettävissä. Myös yleisten tilojen valaistus ja valaisimet uusitaan. Ulkotilojen valaistus uusitaan. Asunnot varustetaan määräysten mukaisin palovaroittimin. Kellarikerrosten sprinklerijärjestelmä liittyy paloilmoitinjärjestelmään. YHTEISTILAT Kellarikerroksissa sijaitsee taloyhtiön sauna- ja uima-allasosasto, kerhohuone ja kuntosali. Saunaosaston kaksi saunaa ja uima-allas kunnostetaan. Kaikki pintarakenteet sekä uima-altaan koneisto ja tekniikka uusitaan. Kuntosali varustetaan kuntoilulaittein. Väestönsuoja sijaitsee kellarissa, käytetään asuntojen irtaimistovarastona. Väestönsuoja kunnostetaan ja sen tekniset järjestelmät uusitaan.

7 Kellaritiloihin rakennetaan yhtiön pesutupa ja kuivaushuone. Jätetilat rakennetaan pihatasoon erillisenä jätehuoneena määräysten mukaisella ilmanvaihdolla varustettuna. VARASTOTILAT Kellariin rakennetaan normaalit irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot asukkaille. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot ovat umpiseinäisiä komeroita, yläosa teräsverkkoa, kooltaan 2-5 m2/huoneisto. Seinämäjärjestelmä esim. Troax UR-SP. Muut varastotilat myydään erillisinä osakesarjoina. Erillisvarastoissa on pääosin muurattu seinärakenne, yläosa teräsverkkoa, umpiovi. TEKNISET TILAT Tekniset tilat siirretään osin uusiin paikkoihin. Uusitaan LVI- ja sähkötekniikka. Ylimääräinen talotekniikka konehuoneineen puretaan ja tilat käytetään varastoina. PIHA-ALUEET Piha- alueet ja istutukset toteutetaan pihasuunnitelman mukaan. Piha- alue päällystetään pääosin luonnonkivellä. Pihalle tehdään istutukset istutusaltaisiin ja piha valaistaan tunnelmavalaistuksella. Pihalle asennetaan pyörätelineitä. PYSÄKÖINTI Kellarin puolilämpimässä autohallissa on 25 autopaikkaa, osa paikoista on suunniteltu pienautoille. Osaan autopaikoista liittyy erillinen varasto ja/tai tila moottoripyörälle. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autohissi sekä autohallin ovi opastus- ja kauko-ohjausjärjestelmineen uusitaan. Autohallin ramppi verhotaan umpinaisella seinärakenteella. Autohallin mitoitus poikkeaa joiltain osin autopaikkojen ja ajoväylien mitoitusta käsittelevien RT- korttien ja mukaisesta ohjeellisesta mitoituksesta vanhan rakennuksen runkomitoista johtuen. MUUTOSTYÖT Ostajalla on mahdollisuus teettää ostamaansa huoneistoon kohdistuvia muutoksia. Rakennuttaja antaa muutoksista kirjallisen tarjouksen ja muutostyöt tilataan rakennuttajan esittämän aikataulun puitteissa kirjallisesti. HUOMAUTUS Rakennuttajalla on oikeus vaihtaa rakenteita ja edellä kuvattuja materiaaleja vastaaviin ja samanarvoisiin tuotteisiin sekä soveltaa suunnitelmien mittoja tarvittaessa. Esimerkiksi hormimitat sekä kotelointien ja alaslaskettujen kattojen pinta-alat ja korkeudet voivat muuttua laite- tai asennusteknisistä syistä. Esitteiden tiedot ja havainnekuvat voivat yksityiskohdiltaan poiketa valmiista toteutuksesta. Suunnitelmien kalustemerkinnät ovat suuntaa antavia. Asunto Oy Kaartin Unioni, Helsinki rakennetaan pääosin rakennusluvan hakemisajankohtana voimassa olleiden rakentamismääräysten mukaisesti. Korjausrakentamishankkeen luonteesta ja rakennussuojelullista tavoitteista johtuen osaa normeista noudatetaan soveltuvin osin. Tietoa rakentamismääräyksistä ja nii-

8 den muuttumisesta saa mm. Ympäristöministeriöstä (www.ymparisto.fi) ja Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirastosta. Muutokset/täsmennykset: Rev pvm Muutos/täsmennys koskee: Alkuperäinen A Keittiöhana muuttunut

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja.

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja. 12.10.2011 RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY HYVINKÄÄN ASEMANKULMA YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Osoite: Ahjonkatu 1 A, 05800 Hyvinkää Kaupunginosa, kortteli ja tontti: Parantola 2

Lisätiedot

Rantaudu Lohjan Laituriin

Rantaudu Lohjan Laituriin Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan LAITURI Rantaudu Lohjan Laituriin Asunto Oy Lohjan Laituri rakennetaan aktiiviseen ja mukavaan Lohjan kaupunkiin. Lohjanjärven läheisyyteen kohoava asuin- ja

Lisätiedot

HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY

HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY HELSINGIN ASUMISOIKEUS OY KAP HORNINKATU 4 00220 HELSINKI HUONEISTOLUETTELO 04.04.2011 Huoneisto Kerros Huoneistotyyppi Pinta-ala m² A1 1 4H+K+S+PIHA 93.5 A2 1 2H+KT+S+PIHA 45.0 A3 1 2H+K+S+PIHA 63.5 A4

Lisätiedot

Nyt rakennus palautetaan alkuperäiseen asuinkäyttöön mukaillen vanhoja huonejakoja. Katutasossa tulee olemaan liiketiloja.

Nyt rakennus palautetaan alkuperäiseen asuinkäyttöön mukaillen vanhoja huonejakoja. Katutasossa tulee olemaan liiketiloja. Rakennustapaselostus 7.10.2014 Asunto Oy Helsingin Luotsinlinna Osoite: Luotsikatu 1, 00160 Helsinki Kaupunginosa: 8 Katajanokka Kortteli / tontti: 147 / 7 Kerrokset: 4 kerrosta ja ullakko, piharakennus

Lisätiedot

as oy amiraali as oy kommodori

as oy amiraali as oy kommodori ennakkomarkkinointi Asunto-Osakeyhtiöt porin riihikedon alueella as oy amiraali as oy kommodori Taiteilijan näkemys Taiteilijan näkemys Asu. Elä. Harrasta. Osallistu. RIIHIKETO on Sinua varten. 01 Asu.

Lisätiedot

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA NYKYAIKAISTA ASUMISTA HISTORIALLISESSA PUISTOMAISEMASSA Asunto Oy Hämeenlinnan Velhossa lyövät nykyaika ja historia

Lisätiedot

Asunto Oy Kummelinpuisto

Asunto Oy Kummelinpuisto sunto Oy Kummelinpuisto Meren läheisyydessä palveluiden tuntumassa. a b c Saunalahdenkuja Valoisa koti Saunalahdenportissa stu sisään! sunto Oy Espoon Kummelinpuisto rakennetaan Saunalahteen, uudelle Saunalahdenportin

Lisätiedot

Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena

Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena LÖYDÄT LIÄÄ TIOA AUNTO OY VIHDIN NUMMELAN MARLEENATA OOITTEETA AUNNOT.FI/MARLEENA Asunto Oy Vihdin Nummelan Marleena Poimi pikkukaupunkiidyllin parhaat puolet! Vihdintie 1, 03100 Nummela Lemminkäinen Talo

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA OMISTUSASUNNOT Asunto Oy Vantaan Kvartsi Leineläntie 13 01360 VANTAA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Havainnekuva suunnitelmasta Taiteilijan näkemys As. Oy Vantaan Kvartsi 1 Asunto oy Vantaan Kvartsi Tervetuloa

Lisätiedot

SKANSKA TALONRAKENNUS OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 1(5) 20.12.2010 KOY VANTAAN HORSMAKUJA 2 / SENIORIASUMISOIKEUS OY

SKANSKA TALONRAKENNUS OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 1(5) 20.12.2010 KOY VANTAAN HORSMAKUJA 2 / SENIORIASUMISOIKEUS OY SKNSK TLONRKENNUS OY RKENNUSTPSELOSTUS 1(5) KOY VNTN HORSMKUJ 2 / SENIORISUMISOIKEUS OY Kaup.osa: 61 Tikkurila Kortteli/tontti: 61141/ 1 ja 2 Osoite: Horsmakuja 2, 01300Vantaa Yleistä Yhtiö muodostuu kahdesta

Lisätiedot

Takojankuja 4 ja 6 Ahjo, Kerava. TA-Yhtymä Oy

Takojankuja 4 ja 6 Ahjo, Kerava. TA-Yhtymä Oy Takojauja 4 ja 6 Ahjo, Kerava TA-Yhtymä Oy AEMAPIIRRO Takojauja 4 ja 6, 04220 KERAVA TAKOJANKUJA 4 TAKOJANKUJA 6 HUONEITOT 1H++ 2H++ 3H++ 4H+K+ Takojauja 4 ja 6, 04220 KERAVA hissi hissi A6 A12 A18 64.5

Lisätiedot

Koskelantie 17 Oulu, Toppila

Koskelantie 17 Oulu, Toppila Koskelantie 17 Oulu, Toppila KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 MALLASTIE KIINT. OY OULUN UUTTI Koskelantie 17 KOELANTIE MALLASTIE KIINTEISTÖ OY OULUN UUTTI/KOELANTIE 17 RAKENNUSTAPASELOSTUS Rakennuskohde

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA www.aw-rakennus.fi AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA NÄKYMÄ HIIDENMAANKADULTA ARKKITEHTITOIMISTO TAPIO GRÖNLUND OY AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA Kohteessa on 13 kpl asuntoja asuntokoko 4 5 h + kt + s + var

Lisätiedot

Asunto Oy Lohjan Hietamäki. ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 LOHJA. koti luonnon lähellä

Asunto Oy Lohjan Hietamäki. ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 LOHJA. koti luonnon lähellä Asunto Oy ohjan Hietamäki ennakkomarkkinointiesite Hietakuja 1-3, 08100 JA koti luonnon lähellä makeaa elämää lohjan hietamäessä 2 aikki asuntopohjat, tiedot ja hinnat: asunnot.fi tervetuoa OhjAe! asunto

Lisätiedot

KUOPION HAAPANIEMENKATU 40

KUOPION HAAPANIEMENKATU 40 KUOPION HAAPANIEMENKATU 0 Kiinteistö Osakeyhtiö Taiteilijan näkemys Laadukasta asumista keskellä kaupunkia. MODERNIA AUMITA eri elämänvaiheisiin. Jos arvostat laadukasta asumista ydinkeskustassa, nyt on

Lisätiedot

kantakaupungin kupeessa

kantakaupungin kupeessa LÖYÄT LIÄÄ TIOA AUNTO OY AUONPAAEN MERITUULETA OOITTEETA AUNNOT.FI/MERITUULI Asunto Oy aukonpaaden Merituuli, elsinki Merinäköalaa kantakaupungin kupeessa AUONPAAENRANTA 14, 00180 ELINI Lemminkäinen Talo

Lisätiedot

Hanki oma koti Panimonpihasta

Hanki oma koti Panimonpihasta Hanki oma koti Panimonpihasta Mallaskatu 12 20760 Kaarina 1 Luonnonläheistä viihtymistä Panimonpihassa Kaarinan Piispanristin metsäisiin maisemiin kohoaa viihtyisä Panimonpiha. Kahdeksassa kerroksessa

Lisätiedot

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA

ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA ESPOO SAUNALAHTI ASUNTOINFO ASUNTO OY ESPOON MERIHIEKKA Elämänlaadun rakentaja Asuntoja, joissa viihdytään Sisällysluettelo Asemapiirros sivu 3 Asuntopohjat sivu 6 JM-Valinta sivu 18 Asunnon pintamateriaalit

Lisätiedot

ASUNTO OY. KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka

ASUNTO OY. KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka ASUNTO OY KURIKAN TÄHTITORNI Hissillinen kerrostalo Kurikan keskustassa, Keskuspuistikko 10, 61300 Kurikka Myyntiesite 26.4.2013 Mukavaa ja vaivatonta asumista Kurikan keskustan hissitalossa Rakennamme

Lisätiedot

Julius Jääskeläinen 30.1.2015 1 (5)

Julius Jääskeläinen 30.1.2015 1 (5) Rakennustapaselostus Julius Jääskeläinen 30.1.2015 1 (5) VAV Asunnot Oy / Lipputie 14 Vantaa / Kivistö / Kortteli 23171 / Tontti 2 RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ VAV Asunnot Oy / Lipputie 14 on yhden viisikerroksisen,

Lisätiedot

Asunto Oy Turun Michailowinlinna KAKOLANMÄKI

Asunto Oy Turun Michailowinlinna KAKOLANMÄKI Asunto Oy Turun Michailowinlinna KAKOLANMÄKI 2 Portit auki moderniin asumiseen 3 Michailowinlinna rakennetaan Michailowinportin naapuriin, vanhan Kakolan Anneksen ja Michailowin portaiden lähelle. Talot

Lisätiedot

Mika Waltarin katu 26

Mika Waltarin katu 26 Mika Waltarin katu 26 TA-ASUMISOIKEUS / MIKA WATARIN KATU 26 ASEMAIIRROS HORNHATTUANTIE A21, A40 3H 67,5 A22, A41 2H 54,0 A23, A42 2H 54,0 A20, A39 2H 59,5 A24, A43 2H 54,5 CAONIUKSENKATU A19, A38 2H 61,0

Lisätiedot

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA.fi TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA-Asumisoikeus Oy / Kulovalkeankuja 4 Rakennustapaseloste 22.2.2009 Yhtiön nimi: As Oy Espoon Jatulinlinna Katuosoite: Kulovalkeankuja 4, 02760

Lisätiedot

Mamsellinkartano. Seniori. Helppo ja turvallinen senioriasunto Helsingin Myllypurossa. asumisoikeus oy

Mamsellinkartano. Seniori. Helppo ja turvallinen senioriasunto Helsingin Myllypurossa. asumisoikeus oy Mamsellinkartano Helppo ja turvallinen senioriasunto Helsingin Myllypurossa Seniori asumisoikeus oy 02 Myllypuro lukuina Helsingin kaupunginosa nro 454 Myllypurossa on asukkaita Noin 9 000 Työpaikkoja

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 3.1.2014 AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH

RAKENNUSTAPASELOSTUS 3.1.2014 AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH AS OY TURUN MARTIN HELMI 1(8) KH YLEISTÄ Rakennuskohde sijaitsee Turun keskustan tuntumassa Martin kaupunginosassa Tervahovinkadun varrella. Aurajoki sijaitsee korttelin matkan etäisyydellä rakennuksen

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1

RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1 RAKENNUSTAPASELOSTUS As Oy Pihlajaniemen huippu 1 LÄHELLÄ KAIKKEA Asunto-osakeyhtiö Pihlajaniemen Huippu 1 on Savonlinnan katolle Pihlaniemen vehreälle harjanteelle rakennettava vapaa-rahoitteinen uudisrivitalo.

Lisätiedot

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu

Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Pappilanpellontie 2-45700 Kuusankoski Näkymä viereisen koulun katolta. Asunto Oy Kouvolan Kustaankruunu Itäinen Linjapuisto Maunukselantie Kauppakatu Killingintie KESKUSTA

Lisätiedot

RENNOSTI KESKELLÄ KUUSANKOSKEA!

RENNOSTI KESKELLÄ KUUSANKOSKEA! RENNOSTI KESKELLÄ KUUSANKOSKEA! TYYLIKÄSTÄ JA MUKAVAA KERROSTALOASUMISTA KUUSANKOSKEN YDINKESKUSTASSA! Asunto Oy Kouvolan uistokettu on uusi, upea kerrostalokohde aivan Kuusankosken ydinkeskustassa, Läntisen

Lisätiedot

3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti. Tampere, Vuores Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere.

3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti. Tampere, Vuores Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere. 3D-visualisointi voi poiketa valmiista kohteesta. SATO VuokraKoti Tampere, Vuores Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere koti kuten haluat Sujuvaa arkea ja viihtyisää vuokra-asumista luonnon kainalossa Vuoreksessa

Lisätiedot

ASUNTO OY VANTAAN VISAKOIVU

ASUNTO OY VANTAAN VISAKOIVU Koivukyläntie 53, 01350 VANTAA ASUNTO OY VANTAAN VISAKOIVU Uudet Lujakodit soveltuvat loistavasti sekä pienille perheille, sinkuille kuin ensiasunnon ostajillekin. LUJAKOTI TEHTY KESTÄMÄÄN ELÄMÄÄ Uudistuotantoa

Lisätiedot