Hitsaussuojainten perusvalikoima

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hitsaussuojainten perusvalikoima"

Transkriptio

1 Hitsaussuojainten perusvalikoima ESABilla on kaikki, mitä tarvitset hitsaukseen tai leikkaukseen! Lisätietoja tai lähin ESABin jälleenmyyjä. STRENGTH THROUGH COOPERATION

2 Hitsausnaamarit Automaattisesti tummuvat hitsausnaamarit New-Tech ADC Plus 6-13XL XL New-Tech -sarjan automaattinaamareissa on erityisen kirkas näkökenttä ja hyvä värierotuskyky, jonka etu korostuu etenkin TIG-hitsauksessa. Niitä voidaan käyttää lähes kaikissa hitsaussovelluksissa. DIN 9-13:ssa 46,5 x 96 mm:n lasi. DIN 6-13XL:ssä 68 x 96 mm:n lasi ja hiontatoiminto. Sopii Aristo Airiin ja Eco Airiin. Ulommainen suojalasi: Sisäpuolinen suojalasi: (XL) / 228 Aristo Tech Musta Kelt Valk Musta Kelt valk Aristo Tech -automaattinaamari painaa vain 490 grammaa ja se sopii hitsaukseen, leikkaukseen ja hiontaan. Suuressa LCD-näytössä on tarvittavat säädöt. Tummuudet DIN Voidaan käyttää hiontaan. Sopii vakiona Aristo Airiin. Ulommainen suojalasi: /370 (kovapinnotteinen) Sisäpuolinen suojalasi: Origo -Tech Musta Kelt Musta Kelt Origo -Tech on kevyt automaattinaamari edulliseen hintaan. Tummuudet DIN Siihen voidaan adapterin avulla liittää Aristo Air, Eco Air tai CA. Adapteri: Ulommainen suojalasi: Sisäpuolinen suojalasi: Albatross 4000X Albatross 4000X -automaattinaamarissa on ylösnostettavan hitsausvisiirin alla iso, kirkas hiontalasi, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan hitsaukseen ja hiontatyöhön. Tummuudet DIN Siihen voidaan adapterin avulla liittää Aristo Air tai Eco Air. UV-suodin, kirkas: Ulommainen suojalasi: Sisäpuolinen suojalasi: Täydellinen tuoteohjelma Hitsausvarusteet-tuoteluettelossa.

3 Hitsausnaamarit Perinteiset hitsausnaamarit kiinteällä hitsauslasilla Globe Arc DIN 10: DIN 11: DIN 10: DIN 11: Globe Arc on optimaalinen valinta sekä hitsaukseen että hiontaan. Siihen voidaan adapterin avulla liittää Aristo Air, Eco Air tai CA. Adapteri: Hitsausvisiiri DIN 5/8/10: /247/248 UV-suodin, kirkas-din 2/3/5: /240/241 Albatross 4000X Albatross 4000X on optimaalinen valinta sekä hitsaukseen että hiontaan. Hitsauslasin koko 90x110 mm. Toimitetaan DIN 10 -hitsauslasilla. Siihen voidaan adapterin avulla liittää Aristo Air, Eco Air tai CA. Adapteri: UV-suodin, kirkas: Ulommainen suojalasi: Albatross x110: x110: x110: x110: Albatross1000:ssa on avattava hitsausluukku sekä hiontalasi hitsauslasin alla. Hitsauslasin koko 60x110 tai 90x110 mm. Toimitetaan DIN 10 -hitsauslasilla. Siihen voidaan adapterin avulla liittää Aristo Air, Eco Air tai CA. Adapteri: Euromaski DIN 10: DIN 11: DIN 10: DIN 11: Euromaski on hitsaukseen ja leikkaukseen tarkoitettu naamari. Sopii vakiona Eco Airiin ja Aristo Airiin. Visiiri DIN 5/8/10: /514/515 UV-suodin, kirkas UV-suodin DIN 1,7/3/5: /513/524

4 Raitisilmapuhaltimet ESABin hitsausnaamareihin Albatross 4000X suojakypärä/raitisilmavalmius *) 4000X X Albatross 4000X-naamarit voidaan yhdistää nopeasti suojakypärään ja Origo Air -raitisilmapuhaltimiin. Raitisilmaa syötetään naamarin kummaltakin puolelta. Kevyt (560/660 g). Siihen voidaan adapterin avulla liittää Aristo Air, Eco Air tai CA X toimitetaan DIN 10 -hitsauslasilla. 4000X 9-13 on automaattinaamari. *) Suojakypärä tilataan erikseen. Suojakypärä keltainen Muut värit Universal-adapterisarjan avulla voidaan ESABin hitsausnaamarit yhdistää helposti suojakypärään. Hitsausnaamari voidaan irrottaa hetkessä ja kiinnittää myös takaisin. Adapterisarja 1 Universal Kuulonsuojain Kuulonsuojain radiolla Aristo Air Eco Air Sopii: New-Tech, Origo -Tech, Aristo Tech, Globe Arc ja Albatross. Akkukäyttöisen raitisilmapuhaltimen virtausta voidaan säätää l/min. Tukkeutuneesta suodattimesta ja vähäisestä akkuvirrasta ilmoittavat hälytykset. Li-ion-akku kestää jopa 8 h. Toimitetaan ilmaletkulla. Ilmavirtauksen ja akkuvirran LEDilmaisin. P3-suodatin: P2-hiilisuodatin: Esisuodatin: Esihiilisuodatin: Eco Air -raitisilmapuhallin antaa 170 l ilmaa minuutissa. Paino vain 1 kg. Vakioakku kestää jopa 8 h, voidaan ladata erillään yksiköstä. Varustettu ilmavirtauksen ja akkuvirran äänihälytyksellä sekä ilmaletkulla. P3-suodatin: P2-hiilisuodatin Esisuodatin: Esihiilisuodatin: Air CA Suodatinyksikkö jalustalla seinäkiinnityksellä Vyötärölle kiinnitettävä paineilmaregulaattori on valmiiksi säädetty tuomaan sopivan ilmamäärän päänsuojaimeen. Mikäli ilmavirta laskee liian pieneksi, laite antaa automaattisesti hälytyksen. TÄRKEÄÄ: Paineilman tulee olla puhdistettua. Suodatinyksikkö erottaa nesteet, kiinteät aineet, öljysumun ja hajut paineilmasta niin, että suojaimeen tuotava ilma on hengityskelpoista.

5 Hitsaussuojaimet Muut TM-200 PM-200 TM-80 CarryVac 2 P CarryVac 2 P150 AST Imusuutin: TM TM PM Suurennuslasit +1,0: ,5: ,0: ,5: Carryvacit ovat pieniä, kevyitä ja kannettavia hitsaussavunimureita, jotka on suunniteltu niin, että ne voi kuljettaa työalueelle. Ne sopivat ideaalisesti kunnossapitohitsaukseen sekä kevyeen tai keskiraskaaseen teollisuuskäyttöön. Ne voidaan varustaa magneettikinnitteisellä savunimusuulakkeella tai imevällä hitsauspistoolilla. Naamarit voidaan varustaa suurennuslasilla. Se sijoitetaan naamarin sisäpuolelle. Sopii naamareihin: New-Tech, Origo -Tech, Aristo Tech. Perinteiset hitsauslasit 25 kpl/ltk Roiskelasit muovia 100 kpl/ltk 60x110: 90x110: DIN DIN DIN DIN DIN DIN x110: x110: Aristo Fluid -roiskeenestoaine 600 ml l l l Maskispray Putsaa lasin ja estää sen huurtumisen. 300 ml Jig & Tool Protection Suojaa kosketussuuttimet ja kappaleenkiinnittimet hitsausroiskeilta. Jättää lämpöäkestävän valkoisen kerroksen. 400 ml Origo -suojalasit Kirkas: Savu: Kelt.: Din 5: Suojalasit ovat erittäin mukavat käyttää ja samalla joustavat ja kestävät. Kaikki mallit antavat suojan haitallista UV-säteilyä vastaan. Kaikki lasit sisältävät kaulanauhan. Kaikki lasit suojaavat UV-säteilyltä. Varustettu kovapinnoitetuilla linsseillä. Optinen luokka 1.

6 Vaatetus Hitsaustakki ja -housut, proban/nahka Takki M-XXL Housut M-XXL Hitsaustakit ja -housut on valmistettu mahdollisimman mukaviksi ja turvallisiksi. Hihat ja hartiat on valmistettu vahvasta korkealuokkaisesta nahasta, joten takki kestää erinomaisesti roiskeita ja lämpökäsittelyä. Takin etu- ja takaosa on valmistettu palosuojatusta proban-materiaalista. Palosuojatut hitsaushaalarit Pyroweld M L XL XXL Mustat hitsaushaalarit ovat palosuojattuja ja 100 % puuvillaa. Niissä on kaksi rintataskua ja takatasku, kolmoisommel vahvistuskohdissa ja piilotetut nepparit edessä. FR-poolopaita S-XXL Musta, palosuojattu, antistaattinen, hitsaajan poolopaita FRmateriaalista. Mielyttävä ja hengittävä ja soveltuu erinomaisesti hitsaajan haalarin alle tuomaan lisäturvallisuutta kipinöitä vastaan. Kypäränalushuppu Proban Balaclava Palosuojattu kypäränalushuppu suojaa pään lisäksi myös kaulaa, niskaa ja olkapäitä. Balaclavaa käytetään kypärän alla antamaan täyden päänsuojan kun työskennellään kylmissä olosuhteissa. Huppu on palosuojattua villaa. Nahkatuotteet Perinteiset, nahkaiset hitsaussuojatuotteet. Esiliina: Säärystimet: Hihansuojat:

7 Hitsaussuojat Suojat hitsausroiskeille ja kipinöille Nahkaiset pään- ja kaulansuojat Kaulasuoja Nahkaiset pään- ja kaulansuojat tarjoavat suojauksen päälle, kaulalle ja rinnalle. Ne ovat erinomainen ratkaisu niihin olosuhteisiin, joissa vaaditaan kokonaissuojausta kipinöitä, roiskeita ja kaikkia lentäviä ja kuumia kappaleita vastaan. Pään- ja niskansuoja Hitsausverhot Pun Vihreä T.vihreä Hitsausverhoja on saatavana kolme eri väriä. Kaikkien verhojen leveys on 1,4 m ja korkeus 1,8 m ja ne on varustettu neppareilla yhteenliittämistä varten. Itsestään sammuva materiaali suojaa hyvin vaaralliselta hitsaussäteilyltä. Verhot sisältävät verhorenkaat. Vaijerinkannatinkela hitsausverholle Jopa 8 m:n aukon kattava vaijeri verhojen kiinnittämiseen. Vaijerikela kiinnitetään seinään ja vaijeri kiristetään sopivalle matkalle jousikiristimellä. Hitsauspeitteet 1850: 2 x 1 m x 2 m x 25m : 2 x 1 m x 2 m x 25m Peite 1850 on päällystämätön lasikuitupeite kevyille roiskeille ja kipinöille. Lämmönkesto 550 o C. Peite on päällystämätön silikaattisuojapeite raskaaseen käyttöön. Erinomainen valinta, kun ongelmana on putoava kuuma metalli. Lämmönkesto 1300 o C. Kuumankestävät hitsauskäsineet Aluminoitu rannesuoja Alumiinikäsine 250ºC Alumiinikäsine 500ºC Alumiinikäsine 1500ºC Punottua kevlaria oleva aluminoitu hitsaajan rannesuoja käytettäväksi hitsauskäsineiden kanssa antamaan lisäsuojaa säteilevää lämpöä ja lämpörasitusta vastaan. Alumiinikäsineissä on ainutlaatuinen aluminoitu, punottu kevlar-selkämys, joka kestää korkeita lämpötiloja.

8 Hitsaussuojaimet Hitrsauskäsineet ja kertakäyttösuojaimet. Curved MIG Koot /040 Täysin uudentyyppiset hitsauskäsineet, jotka mukailevat käden muotoa ja liikerataa. Ergonominen muotoilu tekee käsineestä mukavan ja laadukkaan. MIG-käsine on valmistettu parhaasta ja vahvimmasta nahasta ja on vuorattu kokonaisuudessaan hihansuuhun asti. Käsineen valmis muotoilu tekee siitä istuvan. Hitsauskäsine musta Koko Mustasta, vahvasta naudan haljasnahkasta valmistettu hitsauskäsine. Erittäin käytännöllinen. Kevlar-lankaompeleen ansiosta käsine kestää kovaa mekaanista jännitettä. Curved TIG Koot /042 Täysin uudentyyppiset hitsauskäsineet, jotka mukailevat käden muotoa ja liikerataa. Ergonominen muotoilu tekee käsineestä mukavan ja laadukkaan. TIG-käsine on valmistettu parhaasta ja vahvimmasta nahasta ja on vuorattu kokonaisuudessaan hihansuuhun asti. Käsineen valmis muotoilu tekee siitä istuvan. TIG-käsine Basic Kevyt, perinteinen ja edullinen TIG-käsine Filtair Pro Harmaa: Sininen: Valk.: Kelt.: Filtair Flat Harmaa: Sininen: Valk.: Kelt.: Filtair Pro- ja Flat -kertakäyttösuojaimissa on hyvä istuvuus. Sarjan värikoodaus helpottaa tunnistettavuutta, kun tarvitaan erityyppistä suojausta. Filtair Flat on litteä, yksittäispakattu pussiin, jolloin se on helppo säilyttää taskussa. Valkoinen: FFP1 Pölynsuodatukseen. Huom. ilman venttiiliä. Sininen: FFP2 Soveltuu käytettäväksi hiottaessa maalattuja metallipintoja, pölyäviä pintoja. Harmaa FFP2: Varustettu aktiivihiilellä, joka poistaa haitallista hajua. Keltainen: FFP3 Korkea suodatus. Suojaa mm. sulan metallin käsittelyssä. OY ESAB, puh. (09) , s-posti: esab@esab.fi,

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT HITSAUSVARUSTEET TUOTELUETTELO 2016 XA00142612

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT HITSAUSVARUSTEET TUOTELUETTELO 2016 XA00142612 Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT HITSAUSVARUSTEET TUOTELUETTELO 2016 XA00142612 Edellä- Vuodesta 1904 lähtien ESAB on toiminut hitsaus- ja leikkausteknologian ja sen kehittämisen edelläkävijänä

Lisätiedot

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET XA00142612

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET XA00142612 Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET tuoteluettelo 2013 XA00142612 Edellä- Vuodesta 1904 lähtien ESAB on toiminut hitsaus- ja leikkausteknologian ja sen kehittämisen edelläkävijänä

Lisätiedot

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET XA00142612

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET XA00142612 Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET tuoteluettelo 2013 XA00142612 Edellä- Vuodesta 1904 lähtien ESAB on toiminut hitsaus- ja leikkausteknologian ja sen kehittämisen edelläkävijänä

Lisätiedot

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET HITSAUSTYÖVÄLINEET JA -VARUSTEET MUUT VARUSTEET

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET HITSAUSTYÖVÄLINEET JA -VARUSTEET MUUT VARUSTEET Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET HITSAUSTYÖVÄLINEET JA -VARUSTEET MUUT VARUSTEET Edellä Vuodesta 1904 lähtien ESAB on toiminut hitsaus- ja leikkausteknologian ja sen kehittämisen edelläkävijänä

Lisätiedot

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET XA

Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET XA Hitsausvarusteet HENKILÖKOHTAISET SUOJAIMET MUUT VARUSTEET tuoteluettelo 2010 XA00142612 Edellä- Vuodesta 1904 lähtien ESAB on toiminut hitsaus- ja leikkausteknologian ja sen kehittämisen edelläkävijänä

Lisätiedot

BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE

BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE 12.10.2019 BETA TARJOAA LUOTETTAVAA SUOJAA HITSAAJILLE Hitsauksen ammattilaisille suunnitellut Beta-kypärät on sertifioitu standardin EN175 B mukaisesti hitsaukseen,

Lisätiedot

Beta 90X KESTÄVÄ, MUKAVA JA MONIPUOLINEN

Beta 90X KESTÄVÄ, MUKAVA JA MONIPUOLINEN Beta 90X KESTÄVÄ, MUKAVA JA MONIPUOLINEN 26.12.2018 Beta 90X SUOJA HITSAUKSEEN, KATKAISUUN JA HIONTAAN Hitsauksen ammattilaisille suunnitellut Beta-kypärät on sertifioitu standardin EN175 B mukaisesti

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

Hitsaussuojaimet TUOTELUETTELO

Hitsaussuojaimet TUOTELUETTELO Hitsaussuojaimet TUOTELUETTELO Fi Hitsaajan henkilökohtaisten suojavarusteiden edelläkävijä Evermatic Oy tarjoaa laajan valikoiman henkilökohtaisia suojavarusteita hitsaukseen ja kipinöivään työstöön.

Lisätiedot

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa!

Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! Uusi kärpässarjan mestari vain 360 grammaa! 3M Speedglas-sarja sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita hitsaussuojaimia. Tuotevalikoimaan kuuluu automaattisesti tummuvat hitsausmaskit, sekä moottoroidut

Lisätiedot

Tuoteuutuudet: Automaatio

Tuoteuutuudet: Automaatio Tuoteuutuudet: Automaatio A2-A6 prosessinohjausyksikkö PEK Hitsausprosessin ohjausyksikköä A2-A6 PEK voi käyttää ESABin CAN-ohjattujen virtalähteiden ja moottorien kanssa. Ohjausyksikkö sopii käytettäväksi

Lisätiedot

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet!

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Palosuojaus 370 g/m² Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Materiaalikuvaus palosuojattu/huomiovaatemallistomme on valmistettu canvasista. Materiaalin ominaisuudet ovat hyviä kulutuskestävyyden että mukavuuden

Lisätiedot

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL COLLEGEPUSERO, CARPENTER NORDIC Collegepusero, jossa pitkä vetoketju, sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Hihoissa tummat heijastimet. Ergonominen peukaloaukko hihansuissa. 220 g/m² 938079025 Punainen

Lisätiedot

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille

Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Kuumassa ja kiireessä ei ole sijaa kompromisseille Yhteensopivat tuotteet pään-, silmien-, kasvojen- ja kuulonsuojaukseen Äärimmäiset lämpötilat, metallikipinät ja -roiskeet siinä haasteet. Vaativassa

Lisätiedot

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA PUHDASTILA 127 PUHDASTILA Merkittävimpiä hiukkaslähteitä puhdastiloissa ovat ihmiset. Ihmisestä irtoaa levossa noin 100 000 hiukkasta minuutissa ja liikkeessä kymmeniä miljoonia hiukkasia minuutissa. Puhdastilaan

Lisätiedot

RUUVIKESKUS Tuote n:o

RUUVIKESKUS Tuote n:o 715-715- 715-715- 715-715- 2.6.1 715-2.6.2 715-316085 715-316105 715-316125 715-3160815 715-3161015 715-3161215 2.6.3 715-AISI510 715-AISI512 2.6.4 715-48250 715-48325 715-48400 715-48500 2.6.5 715-316L160

Lisätiedot

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut Premium takki Hyvin istuva ja tuulenpitävä hiihtotakki todelliselle aktiivihiihtäjälle Materiaalina uusi, kevyt ja tuulenpitävä Stormwall Soft Shell + Stretch Knit takaosa Hannu Mannisen ja koko yhdistetyn

Lisätiedot

3M Suojahaalarit. Turvallisuutta...käyttömukavuutta

3M Suojahaalarit. Turvallisuutta...käyttömukavuutta 3M Suojahaalarit Turvallisuutta......käyttömukavuutta Eurooppalaiset standardit 3M Suojahaalarit 3M valmistaa tuhansia tuotteita työ- ja ympäristönsuojeluuun. Suojainvalikoimaan kuuluvat erilaiset hengityksensuojaimet,

Lisätiedot

TALVI ALE! VARASTON TYHJENNYSMYYNTI

TALVI ALE! VARASTON TYHJENNYSMYYNTI 2606 2606 2312 2312 9999 2395 9999 2395 DOW JACKET 1902992 1902990 DWR-käsitelty lämmin untuvatakki. uotoilut hihat ja vahvistetut hartiat. Säädettävä huppu. 90/10 untuva/sulka. Saatavana koossa: iehet

Lisätiedot

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 G525: Joustava työkäsine nailonia, jonka ilmavan rakenteen ansiosta kädet pysyvät viileinä. Saumaton neulos parantaa sormituntumaa. Kämmenessä PUpinnoite.

Lisätiedot

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA

DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA 26.07.2019 DELTA+ 90 XFA / DELTA 90 SFA HITSAUS- JA HENGITYSSUOJAUSTA SUOJAKYPÄRÄÄ VAATIVISSA KOHTEISSA Delta

Lisätiedot

NESTEIDEN KÄSITTELY TYNNYRISUPPILOT & TYNNYRIKANNET

NESTEIDEN KÄSITTELY TYNNYRISUPPILOT & TYNNYRIKANNET NESTEIDEN KÄSITTELY TYNNYRI & TYNNYRIKANNET TYNNYRINKANSI SUOJAA NESTEET NOPEASTI JA YKSINKERTAISESTI Tynnyrinkansi, joka tekee tavallisesta 200 L tynnyristä paloturvallisen säiliön ongelmajätteille. Täyttää

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 konekesko.fi/hellyhansen konekesko.fi/marinelife 21 AUTOMAATTISET PELASTUSLIIVIT 150N Automaattiset pelastusliivit uimataitoisille tai uimataidottomille.

Lisätiedot

Hydrowear. Multinorm- ja huomiovaatteet.

Hydrowear. Multinorm- ja huomiovaatteet. 1 2016 Hydrowear Multinorm- ja huomiovaatteet www.tpesonen.fi 2 1 Talvihousut Multi CVC MAROKKO Takana korotettu vyötärö. Säädettävä vyötärö, nauha resorissa. 2 läpällistä sivutaskua. Läpällinen reisitasku.

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

WelderPro -mallisto ja henkilönsuojaimet. Hitsaus- ja kuumatyötä tekeville

WelderPro -mallisto ja henkilönsuojaimet. Hitsaus- ja kuumatyötä tekeville WelderPro -mallisto ja henkilönsuojaimet Hitsaus- ja kuumatyötä tekeville 2 Täydellinen suoja kipinöitä, sulametallia ja säteilylämpöä vastaan Työympäristön olosuhteet asettavat työvaatteelle ja henkilönsuojaimille

Lisätiedot

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45 Heijastimet hämärään Turvaa kulku pehmoheijastimella Pehmoheijastimessa lanka/hakaneula kiinnitys. Materiaali: CE hyväksytty EN 13356 vaatimukset täyttävä. Värit: valkoinen ja keltainen. Heijastimissa

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet,

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

Lyh yh ytai kasvuaoatjatteet LYHYTAIKA,YHYTAIKASUOJAT 107

Lyh yh ytai kasvuaoatjatteet LYHYTAIKA,YHYTAIKASUOJAT 107 Lyhytaikavaatteet Lyhytaikasuojat LYHYTAIKA 107 Suojaimia koskevat CE-normit, direktiivi 89/686, luokka 3 Luokka 3 Kemiallisia, biologisia ja radioaktiivisia riskejä vastaan suojaavat vaatteet kuuluvat

Lisätiedot

Työsuojelu. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Työsuojelu. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Ty ösuo je l u Työsuoj el u KEMPPI ALFA Hitsauskypärä, sopii kaarihitsaus, hiilikaaritalttausja plasmaleikkauskäyttöön. - Tirkistyslasi - Hitsilasi ylösnostettuna voidaan käyttää myös hionnan ja kuonauksen

Lisätiedot

TOPPER + VOIMA SISÄLLYSLUETTELO

TOPPER + VOIMA SISÄLLYSLUETTELO VOIMA TOPPER + VOIMA Jokainen asianmukaisesti vaatetettu, työasussaan viihtyvä työntekijä viestittää huolehtivasta ja arvostavasta työnantajasta. Standardien mukaiset suojavaatteet on suunniteltu edesauttamaan

Lisätiedot

Parempi näkyvyys, parempi suojaus

Parempi näkyvyys, parempi suojaus BETA Hitsauskypärät BETA Parempi näkyvyys, parempi suojaus Beta-hitsauskypärät suojaavat erinomaisesti silmiä ja kasvoja. Hitsauksen ammattilaisille suunnitellut Beta-kypärät on sertifioitu standardin

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

Palosuojatut vaatteet

Palosuojatut vaatteet 35 Palosuojatut vaatteet Tuotenumero Tuotenumero Tuotenumero Otsikko Otsikko Otsikko Palosuojatut vaatteet Hitsaushousut Hitsaushousut, joissa on sivutaskut, D-rengas, mittatasku, puukkonappi, reisitasku,

Lisätiedot

Confirmed model: STORM

Confirmed model: STORM Collection: 2013-2016 model: STORM Leveys 7 cm BLUE: PMS 293C Colors for socks: NORDIC BLUE BLACK WHITE 4,0 cm 4,0 cm PMS 300C PRO.BLACK PMS 000C 4968 0900 0003 BLUE: PMS 293C 18 cm BLUE PMS 300C BLACK

Lisätiedot

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT 31 EDGE Farkkutyylistä ja 1950-luvusta vaikutteita saanut uusi Edgekokoelma on suunniteltu kaikkien alojen ahkerille ammattilaisille, jotka odottavat työvaatteiltaan laadukkuutta, toiminnallisuutta ja

Lisätiedot

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä 19 20 Uudet stretch-housut Björnkläderiltä Riipputaskuhousut stretch, luokka 2 Uutuus! Housut, joissa on stretchosiot haaraosassa ja takana. Riipputaskuissa lokerot työkaluille ja kynälle. Vahvikkeet taskuissa,

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

Kokonaamari 3M Scott Promask

Kokonaamari 3M Scott Promask Kokonaamari 3M Scott Promask - Kasvo-osa on valmistettu turvallisesta ja kestävästä EPDM-elastomeeristä (Promask SIL on valmistettu silikoonista) - Sisänaamari valmistettu silikonista, joka ei aiheuta

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Stanno Porto -pelipaita. Junior koot:128/140, 146/152, 164/S Senior koot: M/L, XL, XXL. Yritystekstiilit Liikelahjat

Stanno Porto -pelipaita. Junior koot:128/140, 146/152, 164/S Senior koot: M/L, XL, XXL. Yritystekstiilit Liikelahjat Stanno Porto Huippulaadukas Stanno Porto. Erittäin hyvin hengittävää ja kestävää 3Guard-materiaali. 20 värivaihtoehtoa. Junior koot:128/140, 146/152, 164/S Senior koot: M/L, XL, XXL 16,90 Settihinta Porto-paita

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com VAATTEET Sadeviitta Miellyttävä ja hyvin suojaava sadeviitta käytettäväksi esim. pyörätuolilla liikuttaessa. Sadeviitan kangas on ohutta vedenpitävää polyamidi -kangasta, joka on miellyttävä pukea, taitella

Lisätiedot

mallistoon HI-VIS pitkähihainen t-paita LAADUKAS EN471 LUOKKA 3 KOOT S-3XL Klikkaa >> 27,25 NIMITUOTE Pyydä tarjous painatuksesta Sis alv 24 %

mallistoon HI-VIS pitkähihainen t-paita LAADUKAS EN471 LUOKKA 3 KOOT S-3XL Klikkaa >> 27,25 NIMITUOTE Pyydä tarjous painatuksesta Sis alv 24 % HI-VIS pitkähihainen t-paita LAADUKAS EN471 LUOKKA 3 Korkealaatuinen Hi-Vis T-paita 55 % puuvilla 45 % polyesteri g. EN471 Luokka 3 2 eri väriä Koot: S - 3XL MIELYTTÄVÄÄ PUUVILLAA KOOT S-3XL 27,25 HUOMIO

Lisätiedot

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita:

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Sovituskappaleet esillä Belgien kokeessa 26-27.5. ja 31.5.-1.6.! Tilaajat maksavat tilauksensa etukäteen. On myös mahdollista tilata muita

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Lujatekoinen ja varmatoiminen Tehokkuutta ja helppoutta vasikanjuottoon hapanjuottovaunulla VAPAARUOKKIJA RehuPiika Laitteella voidaan tehdä jopa kolmen

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET 1 SISÄLLYSLUETTELO THOR Työvaatteet 3-4 BALDER Työvaatteet 5 THOR vaatteet työhön ja vapaa-aikaan 6-7 MEDUSA Työvaatteet 8 TRITEX Työvaatteet 9 THERMO Haalarit 9 HIGH VIS

Lisätiedot

essentials PRINTER ACTIVE WEAR IS WARMING UP THE FALL IN BRIGHT, NEW ColourS and styles

essentials PRINTER ACTIVE WEAR IS WARMING UP THE FALL IN BRIGHT, NEW ColourS and styles the essentials PRINTER ACTIVE WEAR IS WARMING UP THE FALL IN BRIGHT, NEW ColourS and styles 7 Matching Colors Mens + Ladies STYLES Wide Size Range trial 2261044 Trial / 2261045 Trial lady 2269000 zip

Lisätiedot

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus

CLIQUE ICE -T J R. Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus 11 CLIQUE ICE -T Aktiivikäyttöön soveltuva tekninen, hengittävä T-paita. Moderni leikkaus Materiaali: 100 % polyesteri Koot: Miehet S XXL Naiset 36/S 42/XL Junior 110/120, 130/140, 150/160 11 CRAFT SQUAD

Lisätiedot

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23%

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23% Mainospiste Newex tarjoaa seuralle erilaisia pukineita harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi tarjotaan joitakin valikoituja käyttöesineitä. Tämän tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä yhdistyksen

Lisätiedot

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia!

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia! HIIHTO Luo oma Profiilisi! TRIMTEX NEUVOO TEITÄ! >> OMA DESIGN Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän seurallenne ainutlaatuisen designin. Kaikki painatukset sisältyy designiin ja sen vuoksi

Lisätiedot

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester TOPPALIIVI Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: % polyester Värit: Musta (hieman kiiltävä) Koko: S - XXL, 3XL (Vain

Lisätiedot

Kiinteistöastiat palveluksessasi!

Kiinteistöastiat palveluksessasi! Kiinteistöastiat palveluksessasi! JUUSO LASSI EMPPU EPELI EPPU EERO www.ukmuovi.fi Astiat lajitteluun ja kierrätykseen Tuotekoodit ja -koodit HELESI 140 Harmaa 701010 6418378710102* Vihreä 701011 6418378710119*

Lisätiedot

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi!

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi! LpR Lakeudenportin Ratsastajat ry Itselle tai vaikka joulupukin pussiin: Tilaa Lakeudenportin Ratsastajat ry:n tiimivaatteita! Tilaukset 10.11. mennessä Etelä-Pohjanmaan Valmennustallilla olevaan listaan,

Lisätiedot

VENEILYVARUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU

VENEILYVARUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU 203 VENEILYVUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU KELLUNTAVUSTEET PELASTUSLIIVIT 00N NAVIGE SCAN. Säädettävä jalkahihna, huomiopilli, heijastimet. Vetoketju- ja solkikiinnitys. Oranssi huomioväri. CE EN395/ISO

Lisätiedot

Kooveen seura-asut 2013

Kooveen seura-asut 2013 SP Tipas, lyhyt hiha Miellyttävä ja lukuisten käyttäjien suosima suunnistuspusero, SP Tipas. Se on kevyt, kestävä ja hyvin hengittävä. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty Kooveen perinteinen, tyylikäs

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 29.7.2019 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 5,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

BOCKMANN YLEISTYÖASUT

BOCKMANN YLEISTYÖASUT BOCKMANN YLEISTYÖASUT Työhousu harmaa, sininen Taskuja 10kpl mm. matkapuhelint. Henkilökorttitasku, 3M heijastin Läpälliset reisi- ja takatasku Pakkasta kestävä D-lenkki Työtakki harmaa, sininen Taskuja

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O Tuotenumero: 0012 Tuotteen nimi: 0012 Judopuku muksuille Hinta: Alk. 22,00 Sisältää valkoisen vyön. Aloittelevan juniorin puku. Sileää kangasta, 100% puuvillaa. Näyttävät olkanauhat. Housuissa kuminauhavyötärö.

Lisätiedot

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan Sanotaan, ettei ole olemassa huonoa säätä, ainoastaan huonoja vaatteita tai paremminkin huonoja vaatevalintoja. Meidän valikoimassamme on sopivia päällysvaatteita kaikenlaisille säille. ULKOVAAT- TEET

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

HUNTER koiratakkien ennakkotilaus

HUNTER koiratakkien ennakkotilaus HUNTER koiratakkien ennakkotilaus Hyödynnä ennakkotilaajan alennus sekä varmista haluamiesi koiratakkien saatavuus syys-talvikaudelle! Tutustu upeaan ja hauskaan HUNTER-koiratakkikokoelmaan ja ihastu iäksi!!

Lisätiedot

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty.

Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. ACTION-Juomapullo Reilu urheilujuomapullo, joka sopii hyvin polkupyörän juomapidikkeeseen. Elintarvikehyväksytty. 45 mm nostokorkki: valkoinen, sininen, punainen, musta, harmaa tai väritön. Pullojen värit:

Lisätiedot

Virtually Oy. Laadukas tyynysarja vaativaan käyttöön VUODEPOTILAAN VAATTEET HOITOLAKANA. y-tunnus: 2592147-1 myynti@virtually.fi puh.

Virtually Oy. Laadukas tyynysarja vaativaan käyttöön VUODEPOTILAAN VAATTEET HOITOLAKANA. y-tunnus: 2592147-1 myynti@virtually.fi puh. HOITOLAKANA Valmistusmaa: Belgia Hoitolakana on muotoonommellun lakanan ja paidan yhdistelmä. Se on erityisesti tarkoitettu levottomille potilaille, joilla on pukemiseen tai siisteyteen liittyvä häiriö.

Lisätiedot

S i l m i e n - j a K A S V O J E N S U O J A U S

S i l m i e n - j a K A S V O J E N S U O J A U S S i l m i e n - j a K A S V O J E N S U O J A U S JOHDANTO Näin toimii automaattisesti tummeneva hitsauslasi........................... 10 3M 9002 hitsauslasit....... 11 hitsauslasien suositusopas........................

Lisätiedot

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON 75 Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu Vahva, muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi/ PU. Koot: 290x147x30 mm 972294 Kumiset polvisuojat Muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi. 972290 290x147x16 mm

Lisätiedot

Käsineet. Guide 104. Guide 105. Suojakäsineet. Laatukäsineet ammattikäyttöön. 1

Käsineet. Guide 104. Guide 105. Suojakäsineet. Laatukäsineet ammattikäyttöön. 1 Guide 104 Työkäsine vuohennahkaa. Kämmenselkä villaa, tarranauhakiristys. Kevyt, ilmava ja mu- puukava kädessä. Guide 104 T:nro Koko 2235-33563 8 2235-33571 9 2235-33589 10 2235-33597 11 Pakkaukset 12

Lisätiedot

Kiinteistöastiat palveluksessasi!

Kiinteistöastiat palveluksessasi! Kiinteistöastiat palveluksessasi! JUUSO LASSI EPELI EMPPU EPPU www.ukmuovi.fi EERO Astiat lajit teluun ja kierrätykseen K AKSIPYÖRÄISET Kaksipyöräiset HELESI -jäteastiat ovat SFS-EN 840 jäteastiastandardin

Lisätiedot

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen Squad backpack repussa: Logo 45 mm leveä Craftin logoa vastakkaiseen

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Turvallisesti paikallaan!

Turvallisesti paikallaan! Turvallisesti paikallaan! Koira on ihmisen paras ystävä ja ystävistä on pidettävä huolta. Suurin osa ihmisistä kuljettaa koiraansa autossa, mutta vain harva miettii onko koiran kuljettaminen turvallista.

Lisätiedot

Sisällysluettelo TEAMWEAR

Sisällysluettelo TEAMWEAR TEAMWEAR 2019-2020 Sisällysluettelo 3 Warrior AlphaTuulipuku 4 Warrior Alpha Toppapuku 6 Warrior Alpha Stadium takki 7 Warrior Covert Stadium takki 8 Warrior Alpha 3in1 takki 9 Warrior Covert 3in1 takki

Lisätiedot

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion Giovanni Capraro Donna Capraro Corporate Fashion 903 kaulus: 2- nappi /chicago kaulus laatu: 55/45% puuvilla/polyester koot: S - 3XL leikkaus: miesten modern fit color: - 10 valkoinen mustavalkoruutu tehoste

Lisätiedot

VAATTEET NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA

VAATTEET NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA 1 HOUSUT NÄKYVILLÄ YKSITYISKOHDILLA, NORDIC STRETCH Kontrastiosat parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta. Housut, joissa stretch-materiaalia haaroissa, takana ja pohkeissa. Riipputaskut, joissa työkalu-

Lisätiedot

LISÄVARUSTE / SPORTSWEAR UUTUUDET 2013

LISÄVARUSTE / SPORTSWEAR UUTUUDET 2013 » PURE POLARIS 2013 LISÄVARUSTE / SPORTSWEAR UUTUUDET 2013 ( tiedot alustavia, saattavat muuttua myöhemmin ) Pidätämme oikeuden muutoksiin. Pro-Ride LISÄVARUSTEET LÄMMIN MITTARISTOLAUKKU 1680 ballistic

Lisätiedot

Hinta n. 199,- Hinta n. 26,-

Hinta n. 199,- Hinta n. 26,- Joulu 199,- 26,- Barnsley fleecetakki Koot musta XXS-XXL Koot sininen XXS- 5XL Universal ratsastussaapas synteettistä materiaalia. Useita varrenleveyksiä. Musta. Koot 28-41. Barnsley fleecetakki 42,- Dublin

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2016

PPJ. JAKO seurakuvasto 2016 PPJ JAKO seurakuvasto 2016 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Sukat:

Lisätiedot

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA

SUOJUKSET IMPACT HARTIASUOJA VAIHDETTAVA SOLKI REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE BOMBER EVO METAL HARTIASUOJA IMPACT HARTIASUOJA 0007736. 0007963. 0007964. tiitanium/kirkas /kirkas punainen kirkas sininen 226 296 110 120 040 REPLACEMENT ADJUSTABLE SYSTEM REPLACEMENT FRONT/REAR RUBBER PIECE hinta: 8,00 hinta: 18,50

Lisätiedot

TYÖSUOJELU VALMISTETTU SAKSASSA

TYÖSUOJELU VALMISTETTU SAKSASSA EXPORT@JUTEC.COM TYÖSUOJELU Lämmönsuojaus Eristystekniikka Koneiden suojaus TYÖSUOJELU VALMISTETTU SAKSASSA PAGE 1 Puh. 0207 415670 FAX 09 477 80510 E-Mail: weldexpert@suomenelektrodi.fi w w w.suomenelektrodi.fi

Lisätiedot

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 UUTUUDET SYKSY 2013 MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 Punainen kontrastiväri kauluksessa sekä vetoketjun lenkissä. Etutaskut. Rintatasku vetoketjulla. Hihansuut ja helma joustavalla ribbineuloksella.

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

työasut ja tarvikkeet

työasut ja tarvikkeet työasut ja tarvikkeet mittataulukko Valitse oikea koko BockMann-työvaatteet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat,

Lisätiedot

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto Vuorittomat sertifioidut huomioasut Työasukuvasto 6/2014 1 Vuorittomat sertifioidut huomioasut Materiaali: likaa hylkivää ja kestävää beavernylon kangasta. 55% polyesteriä ja 45% puuvillaa, kankaan paino

Lisätiedot

TOIMISTOTARVIKKEET 1101 1842

TOIMISTOTARVIKKEET 1101 1842 TOIMISTOTARVIEET 1101 12 MUOVIMAPIT 1101 Leitz Leitz 10 -muovimapit, leveys cm, 10 kpl/laatikko 1 Leitz Active Prestige RENGASANSIOT 1105 MR 250, 25 mm:n rengaskansiot 6 1 10101025 10 mek., pun. kpl 1

Lisätiedot

Tuoteluettelo SUOJAIMET JA TARVIKKEET

Tuoteluettelo SUOJAIMET JA TARVIKKEET Tuoteluettelo SUOJAIMET JA TARVIKKEET SUOJAIMET JA TARVIKKEET SISÄLTÖ 4 6 8 9 10 11 12 12 13 14 15 Euromaski Hitsauskypärä Optrel Automaattinen S777 DIN 9-13 Hansikkaat AWO paineensäädin Paineensäädin

Lisätiedot

Pistoolit ja polttimet FI

Pistoolit ja polttimet FI Pistoolit ja polttimet FI Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen muotoilu Tärkeimmät ominaisuudet Pistoolin keveys ja sen optimaalinen tasapainotus varmistavat, että hitsaaja pystyy väsymättä tuottamaan

Lisätiedot

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013

Pelastautumishuput. Dräger PARAT 5500 Palopakohuppu D-83029-2013 D-85029-2013 Dräger PARAT Pelastautumishuput Dräger PARAT -pelastautumishuput on kehitetty yhteistyössä käyttäjien kanssa päämääränä nopea pelastautuminen. Optimaalisen käyttö- ja kantomukavuuden omaava Dräger PARAT

Lisätiedot

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA Volvo Asusteet -sivuston lähtökohtana on ollut luoda asustekokonaisuus Volvo Personal Service (VPS) -konseptia toteuttaville korjaamoille, mutta sivusto sisältää myös

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 130, 150, XXS-XXXL, ladies:xxs-xl. Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 120, 130, 140, 150, XXS-4XL,

Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 130, 150, XXS-XXXL, ladies:xxs-xl. Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 120, 130, 140, 150, XXS-4XL, TRAINING JACKET Monipuolinen takki harjoitteluun, vapaa-aikaan ja edustukseen. Kevyt, elastinen ja mukava MICRO STRETCH materiaali jossa myös likaa ja vettä hylkivää käsittely. Normaali istuvuus, rintatasku

Lisätiedot

UUTUUKSIA SYKSY 2013

UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA ART. 650 MELVILLE Miesten talvi housut Kevyesti topatut kuorihousut, jotka toimii erinomaisesti niin hiihtäessä kuin kävellessä. Housut ovat tuulen ja vedenpitävät teipatuilla

Lisätiedot

TYÖASUT JA TARVIKKEET

TYÖASUT JA TARVIKKEET TYÖASUT JA TARVIKKEET MITTATAULUKKO Valitse oikea koko BockMann-työvaa eet on suunniteltu käy äjän mukavuu a ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat, taskut

Lisätiedot

Ympäristöystävällisiä kokinvaatteita

Ympäristöystävällisiä kokinvaatteita Ympäristöystävällisiä kokinvaatteita Yhä useammat ravintolat haluavat korkeatasoisia, ympäristöystävällisiä työvaatteita. Siksi loimme uuden kokoelman Recycled - kokinvaatteet, jotka on valmistettu kierrätetystä

Lisätiedot

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat:

243, Verkkoloimi 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00 243,00. Toimitus maksutta! Koot ja hinnat: Verkkoloimi 243, 00 Paras loimi sinulle, joka haluat hevosellesi Back on Track -vaikutuksen ympäri vuoden käyttämällä samaa loimea. Ohutta keraamista kangasta peittää ohut verkkokangas, joka hengittää

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017 PPJ JAKO seurakuvasto 2017 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Sukat:

Lisätiedot

viiltosuojatut pelastuskäsineet

viiltosuojatut pelastuskäsineet Parempi suoja : SuperFabric HexArmor EXT Rescue sarjan käsineiden sisäkerros valmistetaan SuperFabric -materiaalista. Vaikka materiaalin viilto- ja pistosuojausominaisuudet ovat erinomaiset, tuntuu kangas

Lisätiedot

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017

PPJ. JAKO seurakuvasto 2017 PPJ JAKO seurakuvasto 2017 2. pelipaita: Jako Porto pelipaita oranssi/antrasiitti, hengittävä ja kevyt 100% polyester. Pitkähihainen: 4353 21 Lyhythihainen: 4253 21 Koot: jr 116 cm - 164 cm, sr S XXL Hinta:

Lisätiedot