VIHREÄN SAAREN PÄÄKAUPUNKI DUBLIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VIHREÄN SAAREN PÄÄKAUPUNKI DUBLIN"

Transkriptio

1 VIHREÄN SAAREN PÄÄKAUPUNKI DUBLIN Dubliniin suuntaavalla kulttuurimatkalla tutustutaan maan historiaan, myytteihin, kulttuuriin ja nykypäivään. Matkalla vieraillaan mm. Trinity Collegen kuuluisassa kirjastossa, Guinessin panimolla, Malahiden linnassa ja aidossa kalastajakylässä. Retkien ohella nautitaan vihreän saaren mutkattomasta tunnelmasta, musiikista ja elämänilosta. Matkaohjelma: 1. matkapäivä ma Klo lähtö Jyväskylä Harjukatu tilausajolaituri Klo saapuminen Jyväskylän lentoasemalle Klo Finnairin lento AY290 Jyväskylä-Helsinki Klo Finnairin lento AY1381 Helsinki-Dublin Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa Dublinin lentokentällä. Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! Dublinin keskustaan saavuttaessa lähdetään kaupunkikiertoajelulle, jonka aikana käydään lounaalla The Church ravintolassa, vieraillaan Trinity College yliopiston vanhassa kirjastossa ja Guinnessin panimolla sisältäen yhden oluen. Klo Dublinin kaupunkikierroksella tutustutaan kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Kierroksen aikana nähdään pääkatu O Connell Street, jonka varrella on uusi monumentti Spire of Dublin sekä GPO pääpostitalo, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen keskuspaikkana. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit ja St. Stephen s Green ja Phoenix Park puistot muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista. Klo Trinity College Kuningatar Elisabeth I perusti kuuluisan Trinity College yliopiston Yliopiston nimeksi valittiin Trinity College, sillä se oli kolmas kuningatar Elizabethin perustamista yliopistoista. Ne kaksi muuta ovat kuuluisat Oxfordin ja Cambridgen yliopistot Englannissa. Nykyisin yliopiston vanhassa kirjastossa säilytetään kelttien kansallisaarretta, Book of Kells kirjaa, joka koostuu neljästä evankeliumista kahdessa osassa kauniisti kelttimunkkien 800-luvulla kuvittamana. Itse kirjastosali on näkemisen arvoinen tammesta rakennettu sali, jonka kattokorkeus on yli 60 metriä. Kirjaston tiloissa on esillä alkuperäinen kopio Irlannin itsenäistymisjulistuksesta ja Irlannin vanhin harppu, jota kutsutaan Brian Borun harpuksi. Itse kirjastosali, jossa säilytetään yli kirjaa.

2 Klo Guinnessin panimovierailu Vierailu Guinness Storehouse keskuksessa, jossa tutustutaan Guinness oluen historiaan ja valmistukseen. Kierros päättyy Gravity Bar näköalabaariin, josta aukeaa mahtavat näköalat Dublinin ylle! Baarissa voi nauttia Guinness maistiaisen maisemia ihailtaessa. Baari on ympyränmuotoinen ja 150m korkeudessa. Klo majoittuminen Ashling hotelliin. Hiukan vapaata aikaa ennen illallista. Klo illallinen hotellissa. 2. matkapäivä ti Irlantilainen aamiainen. Retki Meathin maakuntaan. Klo lähdetään koko päivän retkelle, joka suuntautuu Dublinin pohjoispuolelle Boyne joen laaksoon, jossa sijaitsevat merkittävät monumentit Newgrange, Knowth, Dowth ja Taran kukkula. Näemme Knowthin monumentin, Tarana kukkulan ja käymme Bru na Boinnen vierailukeskuksessa. Matkalla kuullemme irlantilalaisten myyteistä ja näemme Irlannin kaunista maaseutua. Klo vierailu Hill of Tara. Taran kukkula on ollut kautta vuosisatojen irlantilaisten mystinen paikka, jonne on kokoonnuttu pitoihin, taisteluihin ja merkittäviin tapahtumiin, jollainen oli mm. Pyhän Patrickin vierailu alueella aikoinaan. Opastettu kierros kukkulalla antaa mielenkiintoisen näkökulman Irlannin historiaan. Kukkulalta näkee kirkkaalla säällä kolmanneksen koko Irlannin saaresta! Klo lounas 2. ruokalajia Snailbox pubissa Klo vierailu Bru na Boinne keskuksessa ja Knowthin monumentilla. Knowth on yli 5000 vuotta vanha muinaismonumentti Irlannin itärannikolla lähellä kuuluisaa Newgrangen monumenttia. Näistä molemmista noin 3200 ekr rakennetuista monumenteista voi oppia lisää mielenkiintoisessa Bru na Boinne vierailukeskuksessa, josta kuljetaan keskuksen minibussilla monumenteille. Nämä monumentit ovat aikoinaan toimineet myös kalentereina, sillä ne on rakennettu siten, että niillä voitiin mitata astrologisesti vuodenaikojen yms. vaihtelua, sekä uskonnollisina ja hallinnollisina keskuksina. Knowthista löytyy suurin osa Euroopasta löytyneestä megaliittiajan taiteesta Newgrange on yksi maailman suojelluista nähtävyyksistä ja sitä suojelemaan on rakennettu Brú na Bóinne vierailukeskus. Paluu Dubliniin klo Vapaa ilta Dublinissa. 3. matkapäivä ke Irlantilainen aamiainen. Retki Wicklowin maakuntaan ja Powerscourtin kartano. Klo lähdemme oppaan johdolla kohti Wicklown maakuntaa. Wicklown maakuntaa sanotaan myös Irlannin puutarhaksi, eikä suotta, sillä matkan varrella nähdään vihreitä puutarhamaisia laaksoja ja jylhiä vuoria. Klo saavutaan Glendalough luostarilaaksoon, joka sijaitsee keskellä Wicklown vuoristoa. Laaksossa toimi aikoinaan Pyhän Kevinin 400-luvulla perustama luostari, jonka rauniot ovat vielä varsin hyvässä kunnossa kahden vuoristojärven rannalla. Alueelta löytyy myös erikoinen pyöreä torni, The Round Tower, jollaisia tavataan lähinnä Irlannin saarella.

3 Klo lounas Laragh Inn pubissa, 2. ruokalajia. Glendaloughista matka jatkuu Powerscourtin kartanolle, jossa vierailu klo Powerscourtin kartano sijaitsee Enniskerryssä, Great Sugarloaf vuoren juurella. Powerscourtin kartanon perusti aikoinaan Irlannin marsalkaksi nimetty aatelisherra Sir Richard Wingfield, jonka suku asutti kartanoa vuosisatojen ajan. Kartanon upeasta puutarhasta löytyy mielenkiintoisia osia, mm. Italialainen puutarha, Amerikkalainen puutarha, Japanilainen puutarha, Yrttitarha ja Eläinten hautausmaa. Puutarhassa on mm. 200 eri puulajia! Kartano paloi 1970-luvulla. Nykyisin sisätiloissa on irlantilaisia tuotteita myyvä design keskus ja kahvila. Klo paluulähtö Dubliniin. Klo paluu hotelliin. Klo lähdetään bussilla irlantilaiseen iltaan The Merry Ploughboy pubiin. Klo Merry Ploughboys Pub ravintolassa järjestetään iltaisin irlantilaisia iltoja, joiden ohjelmassa on 3- ruokalajin illallinen ja irlantilainen show, jossa esiintyy Merry Ploughboys yhtye. Illan aikana on myös irlantilainen tanssishow, jossa esiintyy The Merry Ploughboy s Irish Dancers -tanssiryhmä. Klo paluukuljetus takaisin hotelliin.

4 4. matkapäivä to Irlantilainen aamiainen. Malahide Castle ja Howthin kalastajakylä Huoneiden luovutus ja klo lähdemme kohti Malahiden linnaan. Klo vierailu linnassa. Linnaa asutti 800 vuoden ajan Talbotin aatelissuku, ja suvun viimeinen jäsen Rose Talbot myi linnan luvulla Irlannin valtiolle, ja Fingalin maakunnalle. Opastettu kierros linnassa, jossa on upeita, eri aikakausilta olevia huoneita, joista kannattaa mainita tamminen paneloitu huone, keskiajalta, rokokootyyliset olohuoneet sekä keskiaikainen sali. Klo Howthin kalastakylässä nautitaan lounas ravintola Aquassa. Ravintola sijaitsee kauniilla paikalla kalastajakylässä. Osteri maistiaiset ja 3. ruokalajin lounas + lasi Guinnesia. Klo kuljetus lentoasemalle. Klo saapuminen lentoasemalle. Opas hyvästele ryhmän. Slán Abhaile! Klo Finnairin lento AY1386 Dublin-Helsinki. Lennon saavuttua Helsinkiin bussikuljetus Jyväskylään. Matkalla tauko. Noin klo saapuminen Jyväskylään. Aikataulu ja ohjelma sitoumuksetta. Hotellitiedot Ashling Hotel 4* Parkgate Street, Dublin 8 Tel: +353-(0) Fax: +353-(0) Ashling hotelli on tyylikäs boutique tyylinen neljän tähden hotelli Dublinin keskustassa Heuston rautatieaseman ja Guinnessin panimon vieressä, Liffey joen rannalla. Hotellin edestä kulkee LUASraitiovaunu O Connell Street pääkadulle viidessä minuutissa. Hotellissa on 225 huonetta, joissa on varusteena kylpy/suihku, puhelin, TV, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmainen internet-yhteys, sekä teen/kahvinkeittovälineet. Hotellin yleisissä tiloissa on The Chesterfields Brasserie ravintola, joka tarjoilee aamiaisen, lounaan ja illallisen tyylikkäissä puitteissa. The Iveagh Bar on viihtyisä baari. Hotellissa on myös kokoustilat, joissa on erinomaiset kokousvälineet. Viihtyisä ja tyylikäs hotelli tunnelmaltaan!

5 Hinta 1295 /hlö Hinta edellyttää vähintään lähtijää. Hintaan sisältyy: -bussikuljetukset Suomessa Jyväskylä keskusta-tikkakoski lentoasema, Helsinki-Vantaa lentoasema Jyväskylä -Finnairin lennot turistiluokassa Jyväskylä-Helsinki, Helsinki-Dublin-Helsinki, lentokenttäverot ja matkustajamaksut -majoitus 3 yötä Ashling hotellissa kahden hengen huoneessa, runsas irlantilainen aamiainen -ohjelman mukaiset bussikuljetukset sekä suomenkielisen oppaan palvelut -ohjelman mukaiset sisäänpääsyt ja opastukset -3 x lounas 2. ruokalajia, ruokajuomana lounailla lasi viiniä/iso olut/siideri/pullotettu vesi, sekä kahvi/tee -1 x lounas, osterimaistiaiset ja 3. ruokalajin lounas ja lasi Guinnesia, kahvi/tee -1 x illallinen hotellissa 3. ruokalajia, ruokajuomana lasi viiniä/iso olut/siideri/pullotettu vesi - Irlantilainen ilta 3. ruokalajin illallinen ja show, ruokajuomana lasi viiniä/iso olut/siideri/pullotettu vesi Lisämaksusta: - yhden hengen huone 245 Ikääntyvien yliopiston edustaja Leena Meriläinen matkalla mukana ryhmänvetäjänä p Matka soveltuu rajoitetusti liikuntarajoitteisille, ota tarvittaessa yhteyttä matkatoimistoomme. Ilmoittautuminen viimeistään mennessä Liisa Kovanen p tai liisa.kovanen@pohjolanmatka.fi. Huom. paikkoja on rajoitetusti, lentopaikkoja on varattu 34 kpl. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava passin mukainen nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite sekä mahdolliset erikoisruokavaliot. Matkustusasiakirjana passi, jonka suosittelemme olevan voimassa 3 kk matkan jälkeen. Kehotamme matkustajaa ottamaan matkavakuutuksen niiden kustannusten kattamiseksi, jos matkustaja purkaa sopimuksen, taikka tapaturmasta, sairaudesta tai kuolemasta aiheutuvien avustus- ja paluukuljetuskustannusten korvaamiseksi. Tarkistakaa, että matkavakuutuksessa on riittävä peruutusturva. Matkasta peritään varausmaksuna 350 /hlö mennessä tai viikon päästä, jos ilmoittautuminen on myöhemmin kuin Loppumaksu on maksettava Erityisperuutusehdot -jos peruuntuminen tapahtuu ennakkomaksun maksamisen jälkeen ja ennen peruutuskulu 350 euroa. -jos peruuntuminen tapahtuu jälkeen ja ennen peruutuskulu 50% matkan hinnasta. -jos peruuntuminen tapahtuu jälkeen ja ennen peruutuskulu 95% matkan hinnasta jälkeen tapahtuvista peruutuksista kulut 100 %v matkan hinnasta. Lisätietoja liittyen matkan peruuttamiseen ja matkavakuutukseen löytyy Pohjolan Matkan nettisivuilta yleisistä matkapakettiehdoista eli

6 Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Pohjolan Matka on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Pohjolan Matka on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista. Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita. Vastuullinen matkanjärjestäjä Pohjolan Matka.

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007

BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 BUSINESS TO BUSINESS MEDIAT OY DUBLIN 03.-06.05.2007 tourwiseireland 1 Hotelli Dublinissa: Academy Hotel * * * Academy hotelli on mukava kolmen tähden hotelli aivan Dublinin keskustassa O Connell Street

Lisätiedot

OPH PATIKKAMATKA IRLANTIIN Tipperary, Wicklow & Dublin. MATKAOHJELMA Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa!

OPH PATIKKAMATKA IRLANTIIN Tipperary, Wicklow & Dublin. MATKAOHJELMA Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! OPH PATIKKAMATKA IRLANTIIN 22.09 27.09.2019 Tipperary, Wicklow & Dublin MATKAOHJELMA Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! 22.09 Saapuminen Dublinin lentokentälle aamukoneella. Suomenkielinen opas vastassa Kuljetus

Lisätiedot

OPH PATIKKAMATKA IRLANTIIN Tipperary, Wicklow & Dublin. MATKAOHJELMA Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa!

OPH PATIKKAMATKA IRLANTIIN Tipperary, Wicklow & Dublin. MATKAOHJELMA Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! OPH PATIKKAMATKA IRLANTIIN 22.09 27.09.2019 Tipperary, Wicklow & Dublin MATKAOHJELMA Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! su 22.09.2019 Lento Helsinki Dublin 08.15 09.30 AY1381 Suomenkielinen opas vastassa. Matka

Lisätiedot

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016

IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 IRLANNIN KIERTOMATKA 11. - 18.6. JA 19. - 26.8.2016 Limerick - Galway - Westport - Sligo - Vihreän saaren kierroksella matkataan kauniissa maisemissa, osin paljon kehuttua "Wild Atlantic Way" -reittiä

Lisätiedot

Taloustaito lehden lukijamatka kahteen eri Irlantiin

Taloustaito lehden lukijamatka kahteen eri Irlantiin Taloustaito lehden lukijamatka kahteen eri Irlantiin Tervetuloa tutustumaan Irlantiin ja Pohjois-Irlantiin tällä upealla yhdistelmämatkalla. Koe iloinen Dublin, vihreä irlantilainen maalaismaisema lampaineen

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

IRLANTI ALUSTAVA TARJOUS 12.5.2014

IRLANTI ALUSTAVA TARJOUS 12.5.2014 ALUSTAVA TARJOUS 12.5.2014 IRLANTI Vehreä Irlanti kutsuu matkailijaa nauttimaan jylhistä rantamaisemista, hilpeistä pubi-illoista ja eläväisistä kaupungeista. Paikallisten letkeä elämäntyyli vie vieraankin

Lisätiedot

Irlanti, Dublin & Länsi-Irlanti 13.-18.09.2012. Malmin seurakunnan

Irlanti, Dublin & Länsi-Irlanti 13.-18.09.2012. Malmin seurakunnan Irlanti, Dublin & Länsi-Irlanti 13.-18.09.2012. Malmin seurakunnan matkailutoimikunnan järjestämä matka 1. päivä, torstai 13.09.2012 Suora lento Aer Lingusilla Helsinki - Dublin. Fàilte! Tervetuloa! Saapuminen

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat;

Islanti 22.10.- 26.10.2012 Matkanjohtajat; Matkatoimisto PT-Matkat Tapiontie 4 34800 Virrat ALV rek Puhelin / Fax 03 4755161 GSM +358 40 5559161 Y-tunnus 1126019-0 Sähköposti pt-matkat@phpoint.fi KUVI 3484 / 00 MJM MTK-Virrat Islanti 22.10.- 26.10.2012

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

RATSASTUSTA IRLANNISSA JA DUBLIN HORSE SHOW 2013

RATSASTUSTA IRLANNISSA JA DUBLIN HORSE SHOW 2013 RATSASTUSTA IRLANNISSA JA DUBLIN HORSE SHOW 2013 PÄIVÄ 1, Tiistai 6.8.2013 SAAPUMINEN DUBLINIIN Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta klo 13:30 Aer Lingusin suoralla lennolla Dubliniin, jonne laskeutuminen

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16

RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 RIL-Seniorit, Slovenia Kroatia 4.5. 9.5.16 1. päivä 4.5.16 Saapuminen Sloveniaan ja Bledin retki Saapuminen Ljubljaanan lentokentälle. Suomea puhuva RIL-matkalaisille tuttu oppaamme Marketa Sindelova ja

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

TARUNHOHTOINEN IRLANTI

TARUNHOHTOINEN IRLANTI TARUNHOHTOINEN IRLANTI 3. 8.5.2018 Matkaamme laaksoissa, vihreillä nummilla ja kiemurtelevilla vuoristoteillä ja tutustumme tähän kiehtovaan saareen. Irlantilaiseen maisemaan kuuluvat olennaisesti viehättävät

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013

MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 MTK UUSIMAA Jäsenmatka Tšekkiin 7. 11.4.2013 ALUSTAVA MATKAOHJELMA: Sunnuntai 7.4.2013: Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen lähtöpäivää. Suosittelemme saapumaan Helsinki-Vantaan

Lisätiedot

UUSI IRLANNIN KIERTOMATKA 2016

UUSI IRLANNIN KIERTOMATKA 2016 UUSI IRLANNIN KIERTOMATKA 2016 Matkapäivät torstai 21.4. torstai 28.4.2016 Ryhmän koko 36 henkilöä Lennot Lennon no Mistä Mihin Lähtöaika Saapumisaika 21.4.2016 AY929 Helsinki Dublin 16.15 17.25 28.4.2016

Lisätiedot

JCI WORLD CONGRESS 2015

JCI WORLD CONGRESS 2015 Japani kutsuu Lähde Nuorkauppakamarien maailmankokoukseen ja tutustu samalla lumoavaan Kiotoon ja Okinawan trooppisiin saariin! Yhteistyössä Suomen Nuorkauppakamarit ja SMT. Tarjolla on kuusi erilaista

Lisätiedot

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2

THAIMAA SPECIAL. Päivä 1. Päivä 2 THAIMAA SPECIAL BANGKOK - KWAI-JOKI HUA HIN GOLF KIERROS 14 päivää / 13 yötä Upea yhdistelmämatka, jossa koet Thaimaan eri puolet ja pelaat Thaimaan upeimmilla kentillä. Voit hankkia edullisia golfvarusteita

Lisätiedot

opintomatka 2. 7.9.2013

opintomatka 2. 7.9.2013 ALUSTAVA OHJELMA Opintomatkalla tutustutaan amerikkalaiseen vanhusten ja muis;sairaiden hoidon toiminnansisältöön, sen kehi@ämiseen sekä Green House Project konsep;in. Nähtyä ja kuultua työstetään Proud

Lisätiedot

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016

Visbyn risteily Silja Europalla. Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visbyn risteily Silja Europalla Lähdöt 17.-19.7 ja 24.-26.7.2016 Visby on kaupunki ja maineensa veroinen. Täällä kävijän hurmaavat sen matalat, ruusuihin peittyvät talot, sen korkeat tornit, varjoisat

Lisätiedot

On visite la Bretagne!

On visite la Bretagne! On visite la Bretagne! Bretagne sijaitsee niemimaalla ja rajaa Atlanttiin. Rantaviivaa on yhteensä noin 1300 kilometriä. Bretagnen pääkaupunki on Rennes. Muita kaupunkeja alueella ovat muun muassa St.Malo,

Lisätiedot

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry (SMMY ry) opintomatka Luxemburg-Belgia-Alankomaat 5.-10.10.2014 Sunnuntai 5.10.2014 17:50 Suora lento Ryanair FR1922 Tampere Frankfurt-Hahn 19:25 19:45 Matka 120 km

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ

KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, , 5 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi KALAJOKILAAKSON LUKIJAMATKA: IDYLLINEN ALSACE, Viehättävä ja satumaisen kaunis Alsace sijaitsee Ranskassa, Saksan ja Sveitsin rajalla. Alue tunnetaan keskiaikaisista kylistään, värikkäästä

Lisätiedot

SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin

SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin SOTILASKOTILIITON IRLANNIN KIERTOMATKA, 30.04.-07.05.2015 Kilkenny, Limerick, Galway & Dublin MATKAOHJELMA 1. Päivä, 30.04.2015 (to) Ceád Mile Fáilte! Tervetuloa! Finnairin suora lento AY929 Helsingistä

Lisätiedot

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä.

ClubOne-alennus edellyttää 1 kortti / hytti. Samaa korttia ei voi hyödyntää useammassa hytissä. Ikaalisten Matkatoimisto Taru Malmström 03-4580203 taru.malmstrom@ikaalistenmatkatoimisto.fi Matti Ristimäki 040-5025917 matti.ristimaki@luukku.com Tässä tarjouksemme Visbyn risteilystä 7.-9.8.2016 Matkaohjelma

Lisätiedot

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa.

Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja bussi vastassa. BALKANIN KIERROS 3-10.10.2015 : Albania, Makedonia, Kosovo Kuvassa Tirana 1. matkapäivä 3.10.2015 Helsinki - Tirana Saapuminen Allbaniaan Tiranan lentokentälle kello 19.45, jossa suomea puhuva opas ja

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5)

MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) MATKAOHJELMA 1.4.2009 1 (5) Matka 14: Myanmar (11 pvä/ 10 yötä) 1 yö Yangon- 1 yö Bagan- 2 yötä Mandalay- 2 yötä Inle-järvi- 1 yö Yangon- 3 yötä Ngpali Hotellit: Summit Park View Hotel (Yangon), Thazin

Lisätiedot

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg-

MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- MatkaMajakan 30-vuotisjuhlamatka Saksaan 11.-15.9.2019 -Satumaiset Rein-Mosel ja Luxemburg- Elämäniloinen ja Saksan Riviera kuvaavat parhaiten tätä osaa maasta, joka on Saksan viininviljelyn tärkeimpiä

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 1 8.9.2014 8 CHARTER LENNOT HKI, TRE JA KUOPIO HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 4 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 4 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 8 WWW.AIKAMATKAT.FI P2 ALKUSARJA, LYHYT 5 8.9.2014 4 VRK ALK 790 SUORA LENTO HELSINGISTÄ HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

LÖYTÖRETKEILIJÖIDEN LISSABON

LÖYTÖRETKEILIJÖIDEN LISSABON LÖYTÖRETKEILIJÖIDEN LISSABON 11.-15.5.2020 Viehättävän Lissabonin tunnelmaan kuuluvat vanhat raitiovaunut, köysiradat ja hissit sekä toisistaan poikkeavat kaupunginosat. Löytöretkeilijöiden ajoista muistuttavat

Lisätiedot

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 15 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 15 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, PITKÄ 1. 15.9.2014 15 VRK ALK 1450 LENNOT HKI-KTW, KRK-HEL HINTAAN SISÄLTYY

Lisätiedot

Illallinen hotellin ravintolassa.

Illallinen hotellin ravintolassa. 1 Lähettäjä Forssan matkatoimisto oy / Leila Rauhaniemi puh. 0207 75 77 22 sähköposti. leila.rauhaniemi@fmtours.fi Attn: Pekka Heikkilä sähköposti: pekkah09@gmail.com Talinkorvantie 11B49, 20320 Turku,

Lisätiedot

Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT

Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT Travellers Club Finland KARDINAALIEN JA YLHÄISTEN PUUTARHAT 23-29.4.2020 Matka Roomaan ja sen ympäristön huviloihin kertoo meille kardinaalien, aateliston ja mesenaattien historiasta. Tällä matkalla tututkin

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Visbyn risteily Helsingistä

Visbyn risteily Helsingistä Visbyn risteily Helsingistä Reitti: Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä (menoon mahdollista saada liityntäkuljetukset myös Keuruulta ja Petäjävedeltä -> kysy lisää toimistoistamme!) Lähdöt: 3.7 ja 24.7

Lisätiedot

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Tarjous 5 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Tarjous 5 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P9 ALKUSARJA, LYHYT 1 5.9.2014 5 VRK ALK 650 SUORA LENTO HELSINKI HINTAAN SISÄLTYY SUORA

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin (10 pv) TERVETULOA MUKAAN! Karjatilallisten opintomatkalle Yhdysvaltoihin 22. 31.10.2018 (10 pv) Yhdysvaltojen keskilännessä maisemaa hallitsevat lännenelokuvista tutut laajat preeriat, joilla karja laiduntaa.

Lisätiedot

Helsinki 26.9.2013 GOLMATKA KAMBODZA JA THAIMAA 15 28.3.2014

Helsinki 26.9.2013 GOLMATKA KAMBODZA JA THAIMAA 15 28.3.2014 Helsinki 26.9.2013 GOLMATKA KAMBODZA JA THAIMAA 15 28.3.2014 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Kambodzaan ja Thaimaahan. Luvassa on loistava vaihtoehto ainutlaatuista golfmatkaa etsiville laadukkaissa olosuhteissa,

Lisätiedot

Ennakkomaksu 200 /hlö erääntyy maksettavaksi viikon päästä varauksesta ja loppumaksu 45pv ennen matkaa. Paikkoja rajoitetusti.

Ennakkomaksu 200 /hlö erääntyy maksettavaksi viikon päästä varauksesta ja loppumaksu 45pv ennen matkaa. Paikkoja rajoitetusti. 1 Lentoaikataulu: 22.5.2019 Helsinki Edinburgh 08:10 09:00 26.5. Edinburgh Helsinki 18:40 23:10 Matkan hinta: 1445 /hlö 2 hengen huoneessa. Hintaan sisältyy: majoitus aamiaisineen illallinen x 4 lounas

Lisätiedot

Golfmatka Lofooteille

Golfmatka Lofooteille Golfmatka Lofooteille 02.-09.7.2019 Tervetuloa mukaan golfmatkalle Norjan Lofooteille. Lofootit sijaitsevat Pohjois-Norjassa, napapiirin pohjoispuolella, jossa mahdollisuus nauttia ainutlaatuisesta yöttömästä

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016

Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016 Villa Arcadio Gardajärven maisemissa 8.-12.6.2016 Kauniille maisemille, italialaisille herkuille ja kiireettömälle tunnelmalle on helppo menettää sydämensä. Gardajärven maisemissa pääset tutustumaan upeisiin

Lisätiedot

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi

TARJOUS 1 Tiina Aalto Puh. 0205 61 5306 Fax 0205 61 5333 11.8.2010 tiina.aalto@kavevatravel.fi TARJOUS 1 Turun Kaupunki Pertti Heinonen Puh. 02-262 4802 pertti.heinonen@turku.fi RYHMÄMATKA RUOTSIIN JA NORJAAN Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja tarjoamme ryhmällenne seuraavia matkapalveluita: Kohde

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

IPY:n Puutarha- ja kulttuurimatka Etelä-Ruotsiin ja Tanskaan 4 vrk

IPY:n Puutarha- ja kulttuurimatka Etelä-Ruotsiin ja Tanskaan 4 vrk IPY:n Puutarha- ja kulttuurimatka Etelä-Ruotsiin ja Tanskaan 4 vrk aika: 14.6.- 18.6.2018 torstai-maanantai lennot: 14.6. Helsinki - Göteborg AY 863 11.55-12.20 18.6. Kööpenhamina - Helsinki AY960 20.20-22.50

Lisätiedot

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa

Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa salibandy mm praha, tsekki / 6-10.12.2018 Miesten salibandymaa joukkue metsästää kultamitaleja MM-kisoissa Tsekin upeassa pääkaupungissa joulukuussa 2018! Samaan aikaan MM-kisojen kanssa järjestettävä

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012

Rhododendron-kerhon ryhmämatka Etelä-Englantiin keväällä 2012 Rhododendronkerho järjestää jäsenilleen ryhmämatkan Etelä-Englannin alppiruusupuistoihin huhtikuun viimeisellä viikolla 2012. Ajankohta 22.4 29.4.2012. Matkaa suunnitteleva työryhmä K. Theqvist, O. Jussila,

Lisätiedot

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA

Hotellimatka Vihulan kartanoon. Esittely. Vihulan hotellimatka 3 päivää. Vihulan kartano, Vihula Manor Country Club & SPA Sivu 1 / 7 Esittely Vihulan hotellimatka 3 päivää Tervetuloa Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula on yksi Viron kauneimmista paikoista ja

Lisätiedot

PROMARTTOJEN VIIPURI - KULTTUURIN HELMIÄ JA HISTORIAA

PROMARTTOJEN VIIPURI - KULTTUURIN HELMIÄ JA HISTORIAA 22.3.2017 PROMARTTOJEN VIIPURI - KULTTUURIN HELMIÄ JA HISTORIAA Ajankohta 8.-10. syyskuuta 2017 Matkan kesto Kulkuväline pe-su, 3 päivää ja 2 yötä Allegro-juna 2-lk ryhmäliput pe 8.9. klo 07.20-09.42 Hki-Viipuri

Lisätiedot

Sivu 1 / 8 Esittely Vihulan kartanojoulu 4 päivää Tervetuloa viettämään tunnelmallista kartanojoulua Lahemaan kansallispuiston alueella sijaitsevaan Vihulaan, noin 95 km päähän Tallinnasta itään. Vihula

Lisätiedot

Irlannin kiertomatka

Irlannin kiertomatka Matkanjohtajina: Irlannin kiertomatka 8.-13.9.2018 Marianne Jansson, 050-354 3241, marianne.jansson@akasia.fi Riitta Lemmetyinen, 050-300 1616, riitta.lemmetyinen@akasia.fi Opas: Anu O Byrne Reittilennot,

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) Matkan järjestäjänä toimii Kainuun ammattiopiston hallinnoima KantriKoulutus 2 hanke. Opintomatka liittyy

Lisätiedot

Tarunhohtoinen Irlanti

Tarunhohtoinen Irlanti Tarunhohtoinen Irlanti 3.-8.5.2018 Irlantilaiseen maisemaan kuuluvat olennaisesti viehättävät maaseutukaupungit, kivikautiset haudat, luostarit ja vanhat linnat. Matkaamme laaksoissa, vihreillä nummilla

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 21.3-4.4.2019 Suuntaamme jälleen kohti Playa del Carmenia, ja yritämme rikkoa edellisen matkan kalastussaaliin. Kalastuksen kohteena ovat marliinit ja purjekalat,

Lisätiedot

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016

Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Hämeenlinnan kansalliset seniorit ry Eksoottinen Balkanin kiertomatka Albaniassa ja Makedoniassa 30.9. 5.10.2016 Matkaohjelma Perjantai 30.9. Matkapäivä, Skopje, 25 km Lennämme Helsingistä klo 13.05 Istanbuliin,

Lisätiedot

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 8 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 8 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI P1 ALKUSARJA, PITKÄ 31.8. 7.9.2014 8 VRK ALK 990 SUORAT CHARTER LENNOT HKI, TRE JA

Lisätiedot

Luonto- ja kulttuurimatka kiehtovaan Irlantiin

Luonto- ja kulttuurimatka kiehtovaan Irlantiin Luonto- ja kulttuurimatka kiehtovaan Irlantiin SU 23.4. PE 28.4.2017 Maailmassa on paljon kiehtovia paikkoja, joissa voit päästä eroon arjesta. Paikkoja, joissa kaikenpäiväinen kiire on unohdettu ja aika

Lisätiedot

BRASILIA / Antti Vauhkonen

BRASILIA / Antti Vauhkonen 1 BRASILIA / Antti Vauhkonen Lennot: ( huom. Pariisin menoaikataulu saattaa muuttua ) 27.11 AF1099 Helsinki- Pariisi klo 12.15 14.20 27.11 AF442 Pariisi Rio de Janeiro klo 23.20 07.35 06.12 AF443 Rio de

Lisätiedot

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai

matkaohjelma 7.3 / Keskiviikko Aamiainen Vapaa-aikaa Chicagossa Päiväretket 19:00 Bulls vs Memphis Grizzlies 8.3 / Torstai Supermatka Chicagoon! Lauri Markkasen ura tarunhohtoisessa NBA:ssa käynnistyy tänä syksynä, kun Lauri pukee päälleen legendaarisen Chicago Bullsin pelipaidan. Järjestämme Chicagoon todellisen supermatkan

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

SjoyTravelin ja Saarikoski Travelsin yhteinen Baltia & Puola matka 2019

SjoyTravelin ja Saarikoski Travelsin yhteinen Baltia & Puola matka 2019 BALTIA & PUOLA - meno bussilla, paluu lentäen Tervetuloa bussimatkalle halki Baltian ja Puolan. Näe enemmän kuin vuoria ja laaksojen pilvien päältä! Matka-aika 30.7. - 4.8., 6 pv, tiistai - sunnuntai Matkaohjelma

Lisätiedot

Kroatia

Kroatia Kroatia 4.-9.10.2018 Lennot Norwegian 4.10. Helsinki Split D8 480 kello 08:30-10:30 9.10 Split Helsinki D8 481 kello 11:15-15:10 Majoitus Hotel Globo Split**** Lovretska 18, 21000 Split, Croatia 4.10.

Lisätiedot

Irlannin kiertomatka

Irlannin kiertomatka Matkanjohtajina: Irlannin kiertomatka 8.-13.9.2018 Marianne Jansson, 050-354 3241, marianne.jansson@akasia.fi Riitta Lemmetyinen, 050-300 1616, riitta.lemmetyinen@akasia.fi Opas: Anu O Byrne Reittilennot,

Lisätiedot

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö

S-CLUBIN KUUBA. Matka-aika , 13 pv, maanantai - lauantai. Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö S-CLUBIN KUUBA Matka-aika 28.1.2019-9.2.2019, 13 pv, maanantai - lauantai Matkapaketin hinta 2 300,00 / henkilö Matkapakettimme hintaan sisältyvät palvelut lennot Helsinki - Havana - Helsinki Finnairin

Lisätiedot

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015

Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Kalastusmatka Malesian Borneoon 8-27.10.2015 Unelmamatka Kaukoitään niille, jotka pitävät kalastuksesta ja yleensä luonnossa liikkumisesta! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Varaa ja maksa

Lisätiedot

Ylöjärven seniorit ry:n KULTTUURIMATKA LONTOOSEEN 9. 13.4.2015

Ylöjärven seniorit ry:n KULTTUURIMATKA LONTOOSEEN 9. 13.4.2015 30.9.2014 Ylöjärven seniorit ry:n KULTTUURIMATKA LONTOOSEEN 9. 13.4.2015 Lontoo, yksi maailman kiehtovimmista metropoleista, tarjoaa elämyksiä laidasta laitaan. Kaupungin kiihkeä elämänrytmi ei hiljene

Lisätiedot

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015

KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 KALASTUSMATKA MEKSIKOON, PLAYA DEL CARMENIIN 7-23.4.2015 Yleisön, eli aikaisemmin Playa del Carmenissa mukana olleiden toiveesta järjestämme Playa del Carmeniin uuden kalastusmatkan. Matka soveltuu lomamatkaksi

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja

Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Tieteen Ystävien Seura ry Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja 22. 28.5.2017 Keväisen Espanjan aarteita: kalliokuvia ja kulttuurikaupunkeja Ajankohta: 22. 28.5.2017 Norwegianin

Lisätiedot

JOULUTOREJA JA BUDAPESTIN ADVENTTITUNNELMAA 30.11. 3.12.2016

JOULUTOREJA JA BUDAPESTIN ADVENTTITUNNELMAA 30.11. 3.12.2016 JOULUTOREJA JA BUDAPESTIN ADVENTTITUNNELMAA 30.11. 3.12.2016 MATKAOHJELMA (pidätämme oikeuden muutoksiin): Lentomatka: Finnair 30.11. AY753 Helsinki 09.30 Budapest 10.50 3.12. AY756 Budapest 19.10 Helsinki

Lisätiedot

TARUNHOHTOISEEN IRLANTIIN

TARUNHOHTOISEEN IRLANTIIN Senioriliiton jäsenmatka TARUNHOHTOISEEN IRLANTIIN 20. 25.4.2017 Matkaamme laaksoissa, vihreillä nummilla ja kiemurtelevilla vuoristoteillä ja tutustumme tähän kiehtovaan saareen. Irlantilaiseen maisemaan

Lisätiedot

Malmin seurakunta / Antti Ylinen 09-23404450, 050-3803564, antti.ylinen@evl.fi Matkalle ilmoittaudutaan Malmin kirkkoherranvirastoon puh.

Malmin seurakunta / Antti Ylinen 09-23404450, 050-3803564, antti.ylinen@evl.fi Matkalle ilmoittaudutaan Malmin kirkkoherranvirastoon puh. Malmin seurakunta / Antti Ylinen 09-23404450, 050-3803564, antti.ylinen@evl.fi Matkalle ilmoittaudutaan Malmin kirkkoherranvirastoon puh. 092340 4400 Matkan hinta: 1360 / hlö, kun vähintään 20 lähtijää

Lisätiedot

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås

McDonald s Cup 2014. 17-19.10.2014, Västerås McDonald s Cup 2014 17-19.10.2014, Västerås Matka-aika 16-20.10.2014, To-Ma (Turnauspäivät Pe-Su) McDonald s Cup 2014 - Järjestävä seura: BK-30 Västerås - Min 4 ottelua per joukkue - 99-01 11 vs 11 (2

Lisätiedot

Pyydämme teitä olemaan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osanottajatodistuksestasi näet oman bussisi numeron, bussi on sama koko matkan ajan.

Pyydämme teitä olemaan paikalla 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osanottajatodistuksestasi näet oman bussisi numeron, bussi on sama koko matkan ajan. HUOM! Tämä informaatio on lähetetty vain varauksen yhteyshenkilölle, joten ystävällisesti jaa/välitä tämä kaikille varauksessa oleville. Kiitos. Päivitämme tiedot tammikuussa ja lopullinen versio tullaan

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament

Toronto, Kanada. Tiistai / 29.12. Aamiainen. Wayne Gretzky International Tournament ESIMERKKIOHJELMA Lauantai / 26.12 Kokoontuminen Helsinki-Vantaalla 14:20-15:55 Lento Helsinki Reykjavik 17:00-17:55 Lento Reykjavik Toronto Bussi hotellille, päivällinen Sunnuntai / 27.12 Jääharjoitus

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1 (5) Itäkatu 1-5 D HELSINKI KÄSITYÖMATKA VIROON. Maanantai

MATKAOHJELMA 1 (5) Itäkatu 1-5 D HELSINKI KÄSITYÖMATKA VIROON. Maanantai MATKAOHJELMA 1 (5) KÄSITYÖMATKA VIROON Maanantai 4.6.2012 06:30 Lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaalissa 07:30 Lähtö Tallink M/S Star -aluksella 09:30 Saapuminen Tallinnaan Vastassa suomenkielinen opas

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

TARUJEN IRLANTI JA BELFAST. Belfast Derry Glenveagh Kylemore Abbey Moherin kalliot Galway Brú na Bóinne ja Taran kukkula Dublin

TARUJEN IRLANTI JA BELFAST. Belfast Derry Glenveagh Kylemore Abbey Moherin kalliot Galway Brú na Bóinne ja Taran kukkula Dublin OHJELMALLINEN KIERTOMATKA TARUJEN IRLANTI JA BELFAST Belfast Derry Glenveagh Kylemore Abbey Moherin kalliot Galway Brú na Bóinne ja Taran kukkula Dublin Vihreän saaren mystiikka, koskematon luonto, sympaattiset

Lisätiedot

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry

Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry Eläkeliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry JÄSENMATKA ISLANNIN IHMEITÄ SAAGOJEN SAARELLA Matka-aika: la 7.9. ke 11.9.2013 Islanti on meille monelle pitkäaikainen haave pääsisinpä käymään. Nyt tämän haaveen

Lisätiedot

Tieteen Ystävien Seura ry:n. Matka Skotlantiin ja Orkneyn saarille

Tieteen Ystävien Seura ry:n. Matka Skotlantiin ja Orkneyn saarille Tieteen Ystävien Seura ry:n Matka Skotlantiin ja Orkneyn saarille 2. 8.5.2016 Matka Skotlantiin ja Orkneyn saarille Ajankohta: 2. 8.5.2016 Finnairin suorat lennot: Helsinki Edinburgh 2.5. klo 08.30 09.10

Lisätiedot

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013

MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 MASTERS-LEIRI RICCIONESSA, ITALIASSA 9.-16.6.2013 Odotettu masters-uimarien etelän leiri järjestetään kesällä 2013 uudessa mastersleirikohteessa, Italian Riccionessa. Matkatoimistona toimii Aurinkomatkat.

Lisätiedot

JOOGA- JA HYVINVOINTIMATKA PROVENCEEN Tervetuloa mukaan kaikkia aisteja herättävälle jooga- ja hyvinvointimatkalle Provenceen!

JOOGA- JA HYVINVOINTIMATKA PROVENCEEN Tervetuloa mukaan kaikkia aisteja herättävälle jooga- ja hyvinvointimatkalle Provenceen! JOOGA- JA HYVINVOINTIMATKA PROVENCEEN 24.-30.6.2019 Tervetuloa mukaan kaikkia aisteja herättävälle jooga- ja hyvinvointimatkalle Provenceen! Laventelipellot ovat lähellä ja laventelin tuoksulla on tunnetusti

Lisätiedot

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi

Oy Kon-Tiki Tours Ltd Fredrikinkatu 25 A 10, 00120 Helsinki, Finland Tel. +358 (0)9 466 300 www.kontiki.fi Amsterdam tunnetaan kuvauksellisista kanavistaan ja polkupyöristään. Museoitakin on yli viisikymmentä, joten valinnanvaraa riittää. Amsterdamin paikalle nousivat ensimmäiset puutalot jo 1200-luvulla, jolloin

Lisätiedot

Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle

Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle Matka Albaniaan Durresin Rivieeralle 7. 14.9.2018. Ilmoita Elinalle välittömästi mahdolliset ruoka-allergiat ja erikoisruokavaliot Matkan loppumaksu on maksettava 20.7. mennessä. Kaksio 785 + Tiranan retki

Lisätiedot

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit...

Kiehtova Katania, suloinen Taormina, tulivuori Etna, muinaisia temppeleitä, hiekkarannat, luomuviinit... Sisilia on hedelmällinen saari, jossa on ihanteellinen ilmasto luomuviininviljelyyn. Matkan aikana vierailemme monilla luomuviinitiloilla, tutustumme viinin valmistukseen, maistelemme viinejä sisilialaisen

Lisätiedot

https://www.sokoshotels.fi/en/st-petersburg/sokos-hotel-olympia-garden

https://www.sokoshotels.fi/en/st-petersburg/sokos-hotel-olympia-garden 03.05.2018 10:00-14:30 Allegro juna lähtee Helsinki-Pietari 3,5 tuntia 14:30-17:00 Saapuminen Pietariin, Pietari kiertoajelu bussilla 17:00-18:30 Pietari-Paavalin linnoitukseen Neva-joen Jänissaarelle

Lisätiedot