Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (6) Toimintakertomus 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (6) Toimintakertomus 2011"

Transkriptio

1 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (6) Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksen 30. toimintavuosi, jota juhlistettiin käytännön kanakoirametsästyksen parissa Willen Jahdeissa Rautalammilla marraskuun alussa. Tapahtumaa kunnioitti läsnäolollaan Saksanseisojakerhon hallituksen edustajana Timo Hakkarainen. Hän luovutti yhdistykselle seisojapatsaan. Jahdin jälkeen tarjotun päivällisen yhteydessä luovutettiin SEK:n standaarit Pasi Putkoselle ja Erkki Käsnäselle. Yhdistys järjesti toimintavuoden aikana 46 koirien ja ohjaajien koulutukseen, kokeeseen tai muuhun koirien kanssa toimimiseen liittyvää tapahtumaa. Tapahtumien aiheina olivat peruskoulutus eri teemoin, metsästyskoulutus, näyttelykoulutus, vesityökoulutus, noutokoulutus ongelmatapauksille, haulikkoammuntavalmennus sekä koirahiihto. Perus- ja näyttelykoulutustilaisuudet järjestettiin Haapamäen havaintotilalla Toivalassa. Vesityöharjoituksia järjestettiin Kuopiossa Rytkyllä ja Siilinjärvellä Kuuslahdessa. Varsinainen koulutuskausi aloitettiin järjestämällä koulutustilaisuuksien vetäjille koulutusviikonloppu Rautavaaran Metsäkartanossa. Tilaisuuden veti Saila Suorsa (dogpoint.se). Näin hänen kanssaan jatkettiin 2010 aloitettua yhteistyötä koulutustoiminnan kehittämiseksi SEK:ssä. Kanakoirien erikoiskokeita (KAER) järjestettiin 5 kpl, kaksi metsäkoetta Rautavaaralla ja yksi peltokoe Kauhajoen Kainastossa ja kaksi peltokoetta Rautalammilla. Lisäksi järjestettiin joukko KAER vesi- ja jälkityökokeita. Vuoden aikana pidettiin perinteiset SEK:n Toko-, Mestariseisoja- ja Nuoriseisoja-kisat sekä haulikkoammuntakisa. Neljäntenä vuotena peräkkäin tehtiin Pohjanmaalle suuntautuva koulutusretki yhdistyksen merkittävästi taloudellisesti tukemana. Tapahtumaan oli yhdistetty jäsenille ensisijaisesti suunnattu KAER F -koe sekä yhdistyksen Mestariseisojakisat. SEK-Savon Nuuskut hieno nouto-otteluperinne jatkui kesäkuussa SEK:n järjestämänä. Vuosi oli koe- ja näyttelytoiminnassa monien jäsenten osalta menestyksekäs sisältäen luokan vaihtoja Avoimesta-luokasta Voittaja-luokkaan, Junkkarin loppukilpailupaikan sekä näyttelypuolelta MVA-titteleitä. Koulutus- ja metsästysalueet Nilsiän Eitikansalolla ja Pielavedellä olivat käytössä entiseen tapaan. Särkimäen kämppää Rautavaaralla käytettiin aiempien vuosien tapaan. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2011 lopussa oli 155 jäsentä ( jäsentä), jotka jakaantuivat seuraavasti: 50 varsinaista jäsentä, 8 kunniajäsentä, 4 lepäävä jäsen, 62 kokelasjäsentä ja 31 perhejäsentä. Pohjois-Savon Kennelpiirin kanakoirajaoston puheenjohtajana on toiminut jäsen Jukka Lipponen. Yhdistyksen jäsen Tommi Väisänen on ottanut vastuulleen kennelpiirin koepöytäkirjojen ja koehakemusten tarkastajan tehtävän. Saksanseisojakerho ry:n jalostustoimikuntaan on kuulunut Pasi Putkonen ja hän on toiminut yhdistyksen toimintaalueella SSK:n aluekouluttajana.

2 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 2 / (6) Hallinto Sääntömääräisiä yleisiä kokouksia pidettiin vuosikokous helmikuussa ja kesäkokous elokuussa. Hallituksen kokouksia pidettiin 7 kertaa. Hallituksen jäsenet toimintakaudella olivat: Puheenjohtaja Jarmo Virnes Hallituksen jäsen Heikki Savolainen Hallituksen jäsen Mikko Heinonen Varapuheenjohtaja Jukka Lipponen Hallituksen jäsen Minna Nykänen Hallituksen jäsen: Jouko Sivonen Toiminnan tarkastajat: Harri Tunninen (varalla Ilkka Jokela) ja Seppo Kinnunen (varalla Aulis Seppänen) Sihteeri: Pirjo Heikkinen Rahastonhoitaja: Mila Simonen Majaisäntä: Petri Keinänen Jaostot ja toimikunnat (vetäjä mainittu ensin): Peruskoulutusjaosto Tiina Peltola, Pirjo Heikkinen, Seppo Kinnunen, Matti Kurvi, Pasi Putkonen, Mila Simonen Jari Sirviö, Harri Tunninen Näyttelykoulutusjaosto Aulis Seppänen, Minna Nykänen Riistanhoitojaosto Metsäkoulutusjaosto Vetokoulutusjaosto Tuomo Komulainen, Pertti Himanen Jouko Sivonen, Pertti Himanen, Jukka Lipponen, Tommi Väisänen, Pasi Putkonen (SSK:n aluekouluttaja), Jarmo Virnes, Pekka Pirskanen, Jarmo Ek, Minna Nykänen, Markus Parviainen Arja Laukkanen, Jarmo Virnes Ammuntayhteyshenkilö Markus Parvianen Näyttelytoimikunta Vesa Miettinen (Sawo Show 2012 rahastonhoitaja), Jukka Lipponen (Sawo Show 2012 valmistelut)

3 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 3 / (6) Talous Yhdistyksen talouden selkärangan muodostivat jäsenmaksutulot sekä hyvä kassatilanne. Taloutta hoidettiin hyväksytyn talousarvion puitteissa ja maksuvalmius koko toimintakauden oli hyvä. Varoja pystyttiin käyttämään jäsenistön hyväksi kuten mm. Saila Suorsan vetämän kouluttajien koulutusviikonlopun järjestämiseen sekä Pohjanmaalle suuntautuneen koulutusretken kustannuksiin ja 30V-juhlajahtiin. Tiedottaminen Vuoden aikana lähetettiin postitse yksi jäsentiedote, jonka sisältö on lisäksi ollut luettavissa yhdistyksen Internet-sivustolta osoitteessa Tiedote esitteli yksityiskohtaisesti vuoden 2011 toiminnan. Lisäksi käytettiin tiedottamiseen ryhmätekstiviestiä, jolla nopeasti tavoitetaan yhdistyksen jäsenistö. Yhdistyksen Internet-sivustoa päivitettiin säännöllisesti ja ajankohtaisia asioita pidettiin esillä aloitussivun Ajankohtaista-osiossa. Yhdistys osallistui Erätaika Savon Erämessuille Kuopiossa omalla esittelypisteellä. Peruskoulutusjaosto SEK järjesti peruskoulutusta jäsentensä nuorille ja ohjausta tarvitseville koirille. Peruskoulutuksen tavoitteena oli kehittää koiran ja ohjaajan yhteistyötä sekä antaa ohjaajille koiran tottelevaisuuskoulutuksen perustaitoja. Orientoituminen peruskoulutukseen aloitettiin ohjaajien koulutus- ja ideointiviikonlopulla Rautavaaran Metsäkartanolla huhtikuussa. Kouluttajaksi oli kutsuttu Saila Suorsa Ruotsista. Peruskoulutustilaisuuksia oli yhteensä 8 kpl ja ne ajoittuivat väliselle ajalle. Koulutus tapahtui Haapamäen Havaintotilalla Toivalassa. Osallistujia oli kerrallaan. Harjoitukset tehtiin neljässä eri ryhmässä ja ryhmän koko oli 4-8 koirakkoa. Ryhmät jaettiin koirien iän mukaan, kussakin ryhmässä oli 2-3 ohjaajaa. Ryhmissä yhdellä ohjaajalla oli aina oma koiransa harjoituksissa mukana. Ohjaajina toimivat Tiina Peltola, Harri Tunninen, Matti Kurvi, Pasi Putkonen, Jouko Sivonen, Mila Simonen, Jari Sirviö, Seppo Kinnunen ja Pirjo Heikkinen. Peruskoulutuksen ensimmäisellä kerralla oli keskustelutilaisuus koirankoulutuksesta, jossa näytettiin myös noutokoulutusvideo. Varsinaisilla koulutuskerroilla ohjaus painottui metsästyksessä tarvittaviin tottelevaisuusliikkeisiin (liikkeestä pysähtyminen, luoksetulo, nouto, koiran ohjattavuus). Noutoa oli mahdollisuus harjoitella myös kylmällä linnulla. Peruskoulutus päättyi toko-kokeeseen ja yhteiseen makkaranpaistoiltaan. Toko-kokeen tuomarina toimivat Jarmo Virnes ja Vesa Miettinen. Avoimen luokan toko-kisan voittivat Lkssn Nortin Esmeralda, Essi ja Teemu Kupari ja nuorten luokan mestaruuden voittivat Imsn Korpiaallon Shine, Satu ja Arto Kankkunen.

4 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 4 / (6) Tiina Peltola Peruskoulutusjaoston vetäjä Näyttelytoimikunta Yhdistys on mukana Sawo Show 2012 järjestämisessä ja osuus näyttelyn tuotosta/tappiosta on 5%. SEK:n näyttelytoimikunnassa 2011 toimivat Vesa Miettinen (Sawo Show 2012 rahastonhoitaja) ja Jukka Lipponen (Sawo Show 2012 SEK:n resurssien koordinointiin valmistautuminen) Näyttelykoulutus Näyttelykoulutusjaosto järjesti koulutusta Haapamäen havaintotilalla 11.5., ja Koulutuksen tavoitteena oli antaa koiran esittäjälle riittävät tiedot näyttelyyn liittyvistä säännöistä (ilmoittautuminen, rokotukset jne.), opastaa esittäjä näyttämään tuomarille koiransa parhaat puolet sekä totuttaa koira esiintymään näyttelykehässä edukseen. Koulutukseen osallistui keskimäärin 15 osallistujaa. Minna Nykänen ja Aulis Seppänen Näyttelykoulutuksen vastaavat Metsäkoulutusjaosto ja koetoimikunta Tammikuussa aloitettiin noutokoulutus Rauhalahdessa. Koulutuksen veti Jouko Bruun ja tapahtumia oli kuusi, joista yksi oli vesityökoulutus. Noutokoulutusta oli yhdelle ryhmälle ryhmäkoon ollessa noin viisi koiraa ohjaajineen. Huhtikuussa, Ruotsin karkeakarvaisten jalostusneuvoja ja kouluttaja, Saila Suorsa piti kaksipäiväisen koulutustapahtuman Rautavaaran Metsäkartanolla, joka oli tällä kertaa suunnattu koulutustapahtumien vetäjille. Koirallisia ohjaajia siihen osallistui kumpanakin päivänä kymmenkunta ja lisäksi oli joitakin kuunteluoppilaita. Tilaisuus koettiin onnistuneeksi SEK järjesti jo perinteeksi muodostuneen nouto-ottelun Nuuskuja vastaan Koivumäessä Siilinjärvellä. Tällä kertaa kilpailu meni todella tiukaksi Nuuskujen kuitenkin juuri ja juuri voittaessa. Kesän kuluessa pidettiin kuudet vesi- ja jälkityökokeet Kuopiossa ja Rautavaaralla. Niihin osallistui kaikkiaan 61 koiraa. Jos edellisenä vuonna vesitöissä ilmeni selkeitä puutteita, niin tänä vuonna varsinkin SEK:in koirat hoitivat hommansa mallikkaasti. KAER-kokeita järjestettiin kahtena päivänä Rautavaaralla ja yhdet Kauhajoella. Rautavaaran koe jouduttiin supistamaan toisen tuomarin leikkaukseen joutumisen takia yhteen koeryhmään / päivä. Toisena päivänä oli seuraottelu Kymenlaakson Kanakoiraseuraa vastaan, josta Käsnäsen Erkki ja Korhosen Hannu palauttivat kiertopalkinnon Pohjois-Savoon. Kaikkiaan Rautavaaran kokeisiin osallistui 9 koiraa, joista yksi palkittiin AVO 2:n palkinnolla. Metsäkokeen paras oli Jyrki Kuikka koirallaan Ormkullens Hilla.

5 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 5 / (6) Kauhajoen peltokokeessa oli 4 koiraa, joista kaksi palkittiin. Parhaana Soinisen Maurin Jamin AVO 2-tuloksella, joka samalla oikeutti Jamille muotovalion arvon. Kauhajoella järjestettiin koepäivää seuraavana päivänä Mestariseisoja- ja Nuoriseisojakilpailut. Mestariseisojaksi tuli Mauri Soinisen Jami ja Nuoriseisojaksi Arto Kankkusen Korpiaallon Shine. Tuohon tapahtumaan liitettiin molempina päivinä mahdollisuus peltotreeniin, johon kiitettävästi osallistuttiinkin. Heinäkuun lopulla oli Väisäsen Tommilla tarkoituksena järjestää metsästystä tukeva koulutus tapahtuma Rautavaaralla, joka kuitenkin peruuntui ulkopuolisen kouluttajan sairastuttua Willen-jahdissa Rautalammilla järjestettiin SEK 30-vuotta juhlajahti. Osallistujia tapahtumaan oli koirineen parisenkymmentä. Noiden yllä mainittujen tapahtumien lisäksi järjestettiin muutamat vesi- ja jälkityötreenit. Kaikkiaan tilaisuuksissa oli parisen sataa koiraa ohjaajineen. TAPAHTUMA PAIKKA AIKA KOIRIA KAER vesi- ja jälkityökoe Kuopio Rytky KAER vesi- ja jälkityökoe Kuopio Rytky KAER vesi- ja jälkityökoe Rautavaara KAER vesi- ja jälkityökoe Kuopio Rytky KAER vesi- ja jälkityökoe Kuopio Rytky KAER M Rautavaara KAER vesi- ja jälkityökoe Rautavaara KAER M Rautavaara KAER F Kauhajoki/Kainasto KAER F Rautalampi KAER F Rautalampi Jouko Sivonen Metsäkoulutusjaosto ja koetoimikunta Riistanhoitojaosto Teerien ruokinta-automaatit pidettiin toiminnassa toukokuulle saakka, jolloin automaatit poistettiin turvesuolta ja kunnostettiin ne seuraavaa syksyä varten. Kauran jyviä kului vuoden aikana noin 600 kg. Elokuussa oli riistanlaskentatalkoot ja joulukuussa aloitettiin taas teerien ruokinta Pielavedellä. Tuomo Komulainen Riistanhoitojaosto Haulikkoammunta Kaudella 2011 ammunnat järjestettiin yleisillä vuoroilla Raasion ampumaradalla. Ammunta toiminta aloitettiin 1.6. jolloin paikalle saapui mukavasti yhdistyksen väkeä vaikka kesä oli

6 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 6 / (6) vasta aluillaan. Ammunnat järjestettiin myös 22.6., 6.7. ja Osanotto ammunta vuoroilla oli läpi kauden kiitettävää, josta kiitos kaikille jäsenille. Seuran haulikkomestaruuskilpailu järjestettiin 3.8., jossa miesten sarjassa ammuttiin Trap 25 kiekkoa sekä Metsästysammunta 25 kiekkoa sekä naisten sarja, jossa ammuttiin Trap 25 kiekkoa. Kisan tulosten perusteella voi sanoa, että jäsenistöllä aseet pysyvät hyvin käsissä. Pidetään asia myös kaudella 2011 samalla tasolla. NAISET: Minna Kosonen 10 MIEHET: Mauri Soininen 36 (T19+17) Arto Kankkunen 33 (T15+18 Jarno Räsänen 29 (T12+17) Hannu Siiskonen 29 (T17+12) Mika Korolainen 28 (T16+12) Jari Gröndahl 24 (T14+10) Ammuntavastaava Markus Parviainen Koirahiihtojaosto Koirahiihtoa (naruhiihtoa) oli mahdollista harjoitella Kuopiossa Haminalahden nuorisoseuran talon ladulla sekä Siilinjärvellä Ahmon urheilualueella. Yhdistys järjesti kaksi yhteistä hiihtokertaa ja lisäksi yksittäiset jäsenet kävivät hiihtämässä omatoimisesti. Maaliskuun alsussa hiihdettiin SEK:n mestaruuskisa noin 2,5 km sprinttinä Ahmon urheilualueella ja saatiin järjestys aikaiseksi: 1. Arja Laukkanen/lkssu Vesakon Frodo aika 6:00 2. Hannele Virnes/lkssn Ormkullens Gaia aika 6:38 3. Jarmo Virnes/lkssu Vesakon Frodo aika 6:42 4. Sanna Partanen/bretoniuros Van't Passant Elite aika 7:02 (räväkkä pari tämä!) 5. Tuomo Komulainen/kkssu Viliman Tsebo aika 7:24 6. Markus Parviainen/lkssu Tuomelan Erä-Valtteri "Onni" aika 8:15 Arja Laukkanen ja Jarmo Virnes Koirahiihtojaosto

Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (5) Toimintakertomus 2013

Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (5) Toimintakertomus 2013 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (5) Yleistä Yhdistys järjesti toimintavuoden aikana 22 koirien ja ohjaajien koulutukseen, kokeeseen tai muuhun koirien kanssa toimimiseen liittyvää tapahtumaa. Tapahtumien

Lisätiedot

Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (7) Toimintakertomus 2010

Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (7) Toimintakertomus 2010 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (7) Yleistä Yhdistys järjesti toimintavuoden aikana 45 koirien ja ohjaajien koulutukseen, kokeeseen tai muuhun koirien kanssa toimimiseen liittyvää tapahtumaa. Tapahtumien

Lisätiedot

Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (6) Toimintakertomus 2012

Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (6) Toimintakertomus 2012 Saksanseisojien Eräkoulutus ry 1 / (6) Yleistä Yhdistys järjesti toimintavuoden aikana 34 koirien ja ohjaajien koulutukseen, kokeeseen tai muuhun koirien kanssa toimimiseen liittyvää tapahtumaa. Tapahtumien

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2014 www.sek-kuopio.net

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2014 www.sek-kuopio.net SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2014 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan tervehdys Yhdistyksen vuosikokous pidettiin helmikuussa ja koolla oli iso joukko SEK:n jäseniä valitsemassa

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2011 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan näppäimistöltä Yhdistyksen 30. toimintavuosi on hyvää vauhtia menossa. On erittäin arvostettava saavutus,

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE 2013 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan pakisemista On uusi vuosi ja uudet kujeet. Vuosi 2013 tuo vähän muutoksia seuramme rutiiniin. Emme ole tänä vuonna

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2015 www.sek-kuopio.net

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2015 www.sek-kuopio.net SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2015 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan tervehdys Jälleen on kevät pitkällä ja on aika luoda katsaus tulevaan SEK:in toimintakauteen. Vuosikokouksessa

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2017

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2017 SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2017 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan tervehdys Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 15.3.2017 Iso-Valkeisella. Toimihenkilöihin tuli joitakin

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE 2012 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan pakisemista Kahden varsin erityyppisen hyvän puheenjohtajan jälkeen, on varsin vaikea astua puheenjohtajan saappaisiin.

Lisätiedot

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2016

SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2016 SAKSANSEISOJIEN ERÄKOULUTUS RY KUOPIO JÄSENTIEDOTE HUHTIKUU 2016 www.sek-kuopio.net Puheenjohtajan tervehdys Vuosikokous pidettiin hyvässä hengessä maaliskuun alussa. SEK:in toimintaa luotsannut hallitus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015

PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 PÖYTÄKIRJA Suomen Pitkäkarvakerho ry Deutsch Langhaar Klub Finnland -yhdistyksen vuosikokouksesta 2015 Paikka: Wanha Karhunmäki, Lapua Aika: 14.11.2015 1. Kokouksen avaus Hallituksen jäsen Joni Riste avasi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014

TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 TOIMINTAKERTOMUS VUOSI 2014 Toiminta Hallitus Suomen Saksanpystykorva harrastaja Sapy ry:n tarkoituksena on tehdä eri saksanpystykorvia ja eri harrastusmuotoja tunnetuksi, tuoda rotujen harrastajat yhteen,

Lisätiedot

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed)

Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Cup final results SRA KalakukkoCup 2018 (Cup is completed) Component matches are: 1. KalakukkoSRA KKC 1/2018 Nilsiä 2. KalakukkoSRA KKC 2/18 Outokumpu 3. KalakukkoSRA KKC 3/2018 Siilinjärvi Open results

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48

Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 Sarja: Miehet, yleinen Sijoitus Sarja/Nimi/Seura Loppuaika 1 puolimaraton M / Gharbi Sellami / Karsija ja RRR 01:20:48 2 puolimaraton M / Hyttinen Antti / Fenestra Rytky 01:20:54 3 puolimaraton M / Hämäläinen

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja kaksi ääntenlaskijaa 1 /6 Pohjois- Pohjanmaan ESITYSLISTA Kanakoiraharrastajat Ry. 26.04.2016 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaaminen 2 Kokouksen järjestäytyminen: Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry järjestää jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia ja erilaisia kursseja. Yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

Vuosikokous järjestettiin Koskitie 2:ssa, paikalla oli noin 10 jäsentä.

Vuosikokous järjestettiin Koskitie 2:ssa, paikalla oli noin 10 jäsentä. 1 /5 VUODEN 2010 TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Jäsenemme ovat osallistuneet koirineen aktiivisesti sekä koe- ja näyttelytoimintaan sekä maastoharjoituksiin kuluneena vuonna. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK ry) on yksi rotujärjestön Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK ry järjestää jäsenilleen tapahtumia,

Lisätiedot

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat

Työvoima Palvelussuhdelajeittain %-jakautumat Hallinto 2510 Hyvinvointitoimiala tammikuu 134,9 121,3-13,6 82,8 84,4 3,2 5,4 11,8 7,3 2,3 2,9 3,9 5,8 55,6 38,6 123,1 107,6 91,3 % 88,7 % helmikuu 133,9 118,8-15,1 82,3 83,4 3,9 5,5 11,1 7,6 2,6 3,6 8,1

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys Ry toimintakertomus toimintavuodelta 2007.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys Ry toimintakertomus toimintavuodelta 2007. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys Ry toimintakertomus toimintavuodelta 2007 HALLINTO Puheenjohtaja Timo Tiiro Varapuheenjohtaja Ilkka Rautio Sihteeri Pekka Nykänen Rahastonhoitaja Mirjam Alakorpi hallituksen

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki.

1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. Lakeuden Noutajakoirayhdistys ry Säännöt 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Lakeuden Noutajakoirayhdistys r.y. ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Etelä Pohjanmaan

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

Itä-Suomen Ammattitaito ry.

Itä-Suomen Ammattitaito ry. Itä-Suomen Ammattitaito ry. yhdistys perustettu vuonna 2003 toimialue: Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois- Karjalan ja Kainuun maakunnat jäseninä toimialueen merkittävimmät ammatillisen koulutuksen järjestäjät

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ.

ANOMUS RIIHIMÄKI ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. ANOMUS RIIHIMÄKI 21.12.2011 ANON, ETTÄ MINULLE MYÖNNETÄÄN HARRRASTUSPALKINTO AKTIIVISESTA TOIMINNASTA RIIHIMÄEN YHDISTYKSESSÄ. Riihimäen Autoteknillinen Yhdistys puheenjohtaja puh. 040/3305273 sähköposti

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101

Lisätiedot

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014

Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Suomen Laikajärjestö VUOSIKOKOUS 2014 Finska Laikaklubben ry PÖYTÄKIRJA AIKA 1.3.2014 klo 15.00-16.57 PAIKKA Sievi, Urjanlinna 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Harri Mäkinen avasi vuosikokouksen Tervehdykset

Lisätiedot

Kiitämme hallituksen jättäneitä Virpi Luoma-Marttilaa, Pasi Erosta ja Juha Ruismäkeä pitkäaikaisesta yhdistystoiminnan eteen tehdystä työstä.

Kiitämme hallituksen jättäneitä Virpi Luoma-Marttilaa, Pasi Erosta ja Juha Ruismäkeä pitkäaikaisesta yhdistystoiminnan eteen tehdystä työstä. Hyvä pirkanmaalainen kanakoiraharrastaja, vuosikokous on jälleen pidetty, kiertopalkinnot jaettu ja uusi hallitus valittu. Uusi kausi uudella hallituspohjalla on pyöräytetty jo käyntiin, ja kevään tapahtumia

Lisätiedot

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry.

Toimintakertomus 2014. Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Toimintakertomus 2014 Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry. Vuosi 2014 Vuosi 2014 oli yhdistyksen 77. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia.

Lisätiedot

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero

Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29. Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Virtain Soutu 24.5.2014 T U L O K S E T 24.5.2014 Virtain Urheilijat --------------- 16:29 Sija Nimi Seura Loppuaika Ero Kirkkovene miehet 10 km Joukkue ================================== 1. Kuopion Soutajat

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

RHY:n hirvenhiihtokisa

RHY:n hirvenhiihtokisa RHY:n hirvenhiihtokisa Juuka, 05.03.2016 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 1. Nousiainen Jarno 102 Petrovaaran Metsästysseura 2. Hirvonen Jarkko 101 Vaikkojoen Erä 3. Räisänen Heikki (epäv.) 103 Piiri

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY.

POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. POHJOIS-SUOMEN MÄYRÄKOIRAKERHO RY. TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 HALLITUS Hallituksen varsinaiset jäsenet: Ville Porthan Kari Puranen Meeri Juusola Ulla Henriksson Varajäsenet: Lotta Seppinen Katja Huurinainen

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00.

LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. LVE ry sääntöjen mukainen vuosikokous pidettiin Lappeenrannan Upseerikerholla, 10.2.2009 klo 19:00. VUOSIKOKOUS Aika 10.2.2009 klo 19.00 Paikka Lappeenrannan Upseerikerho Kokouksen avaus Seuran puheenjohtaja

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 Ruoveden metsästysseurassa oli vuoden lopussa 109 varsinaista maksanutta jäsentä, joista 13 oli vapaajäsentä. Johtokunnan puheenjohtajana toimi Juhani Sillanpää varapuheenjohtajana

Lisätiedot

Kutsu unkarinvizslojen mestaruuskokeeseen ja vizslamaiseen viikonloppuun 12. 14.10.2012. sekä. spinone-vizslat haasteotteluun 14.10.

Kutsu unkarinvizslojen mestaruuskokeeseen ja vizslamaiseen viikonloppuun 12. 14.10.2012. sekä. spinone-vizslat haasteotteluun 14.10. Kutsu unkarinvizslojen mestaruuskokeeseen ja vizslamaiseen viikonloppuun 12. 14.10.2012 sekä spinone-vizslat haasteotteluun 14.10.2012 Vizslamestaruuskoe 13.10.2012 Viime vuonna aloitetun perinteen mukaisesti

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY

SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY SUOMEN PYSTYKORVAJÄRJESTÖ FINSKA SPETSKLUBBEN RY VUOSIKOKOUS 16.3. 2013 klo 14.00 Tampereella, Hotelli Rosendahlissa, Pyynikintie 13 PÖYTÄKIRJA 1 24 1. KOKOUKSEN AVAUS Suomen Pystykorvajärjestön puheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry (PSK ry) on yksi rotujärjestön Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK ry järjestää jäsenilleen tapahtumia,

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi

SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi SAKU ry:n golfmestaruuskilpailut Rovaniemi 2.-3.9.2016 Miehet pistebogey Hcp # Pelaaja Oppilaitos Slope Out In Tulos CBA +/- EGA 1 Koskinen Henry Turun ammatti-instituutti 32 14 21 35-0.5 Kyllä 2 Palsi

Lisätiedot

Kuopion Bridgekerho ry

Kuopion Bridgekerho ry Kuopion Bridgekerho ry ; Kuopion Bridgekerho ry:n v.2009 voittopisteet ; ------------------------------------------- Hanski Matti 41 Koponen Ismo 35 Seppälä Janne 30 Miettinen Heikki 27 Siekkinen Jarmo

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Helsingin

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt

Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Suomen Kettuterrierit ry:n kilpailujen säännöt Kilpailut Suomen Kettuterrierit ry järjestää vuosittain: Vuoden Kettuterrieri, Vuoden Metsästyskettuterrieri, Vuoden Näyttelykettuterrieri (erikseen molemmille

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2013-2014 Yleistä Kausi 2013-2014 oli seuran 23. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin. Seuran yhteistä harjoitusvuoroa jatkettiin

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2015-2016 STRATEGIA 2016 VISIO 2016 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme tunnetuksi TOIMINTA-AJATUS

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

Avoimenluokan Pokaali

Avoimenluokan Pokaali Avoimenluokan Pokaali 1. Avoimenluokan Pokaali on OEK:n kanakoirajaoston kiertopalkinto, josta kilpailevat vuosittain kerhon jäsenten omistamat koirat. 2. Palkinnosta kilpaillaan vain OEK:n järjestämissä

Lisätiedot

;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12

;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12 ;Kuopion Bridgekerho ry 2007 voittopisteet ; Pohjola Timo 32 Seppänen Markku 30 Karttunen Yrjö 30 Siekkinen Jarmo 28 Hanski Matti 20 Koponen Ismo 12 Miettinen Heikki 9 Seppälä Janne 9 Tikkanen Toivo 9

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti

NAISET RANKING Netta Miettinen 1995 Avoin 81,85 55,0 26,85 17 Lahti NAISET RANKING 2016 Naisilla voittaa pienempi erotus Miehillä suurempi erotus 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,10 35,0 17,10 52 Tampere 20.8.2016 60 Hanna Rantala 1982 Avoin 52,00 35,0 17,00 51 Lahti 9.10.2016

Lisätiedot

TOKO-SM 2015 T O K O. Käsiohjelma

TOKO-SM 2015 T O K O. Käsiohjelma TOKO-SM 2015 T O K O Käsiohjelma Kilpailun ylituomarin tervehdys Jo toistamiseen olen saanut kunnian toimia täällä Pohjois-Hämeen kennelpiirissä järjestettävässä TOKO-SM -kilpailussa sekä ylituomarina

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Kumpulan Speksi ry 6. maaliskuuta 2015 1 Sisältö 1 Yleistä 3 2 Hallinto 3 3 Yhteistyö 3 4 Toiminta 3 4.1 Produktio 3 4.2 Ympäristötoiminta 3 4.3 Yhdenvertaisuustoiminta

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste

RHY:n kilpailu - Tuloskooste RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran 288 (24:09) 244 (-5m/-23m) 594 (99) 1126 2. Kuivalainen

Lisätiedot

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016

Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 Suomenpienhevosyhdistyksen toimintakertomus 2016 1. Yleistä Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä suomenpienhevosten arvostusta ja sen käyttömuotoja, sekä turvata maahamme kehittyneen alkuperäisrodun sukujen

Lisätiedot

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN Kuva viime vuoden joulujuhlasta TERVEISET HELMIKUU-MAALISKUU 2019 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Uusi vuosi on alkanut yhdesssä uusien haasteiden

Lisätiedot

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ######

Maastokilpailu. Poliisien SM kilpailut ###### Poliisien SM kilpailut Maastokilpailu 21.08.2012 ###### M Maasto Suunnist Yht.aika Ammunta 1 Ammunta 2 Kartanl Tulos 1 LILJESTRÖM Nils Kymeenlaakson pl 00:27:50 00:46:23 01:14:13 1 + 2 1 + 2 2 01:22:13

Lisätiedot

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Nimi Yhdistys Tulos 10:t napa 9:t 1. Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT 191 12 2 7 2. Pöllänen Janne Sastamalan RT 188

Lisätiedot

Paloturvallisuuden kehittämisohjelma päivitettiin.

Paloturvallisuuden kehittämisohjelma päivitettiin. 1 PALOTUTKIMUSRAATI - 22.3.2012 BRANDFORSKNINGSRÅDET RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 1. YLEISTÄ Vuosi 2011 oli Palotutkimusraati ry:n kahdeskymmenes toimintavuosi rekisteröitynä yhdistyksenä. Yhdistys

Lisätiedot

Poliisien sm-hiihdot sprintti

Poliisien sm-hiihdot sprintti Page 1 / 5 Poliisien sm-hiihdot sprintti T U L O K S E T Oulun Hiihtoseura M60; M55; M50; M45; M40; M35; NYL; MYL; M60_F1; M55_F1; M50_F1; M45_F1; M40_F1; M35_F1; NYL_F1; MYL_F1; M60 Miehet 60 vuotta 1.1

Lisätiedot

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset

Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) Metsätaitokilpailujen tulokset Etämetsänomistajien Liitto ry 1 (5) LOPPUTULOKSET MIEHET 2017 Sijoitus nimi Yhdistys Pisteet 1Lithovius Jukka Oulun seudun metsätilanomistajat 141 2 Airola Tapio Päijät-Hämeen Metsänomistajat ry 140 3

Lisätiedot

Ohjausryhmän kokous 3/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke

Ohjausryhmän kokous 3/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke Ohjausryhmän kokous 3/2017 Joensuun rovastikunnan Siun Seurakunta - yhteistyöhanke Ti 4.4.2017 klo 18-20.15 Joensuun seurakuntakeskus, Kirkkokatu 28, Yläsali Läsnä Lääninrovasti Jukka Reinikainen (Joensuun

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Syyskisat Seinäjoki Keihäs, lopputulokset

Syyskisat Seinäjoki Keihäs, lopputulokset Keihäs, lopputulokset Naiset yleinen 1 2 3 4 Paras tulos 1 Koskinen Heli Salpaus 12,25 14,35 x 16,55 16,55 2 Inkinen Sanna Valkeakosken ammattiopisto 12,86 10,83 11,93 14,42 14,42 Naiset 40 1 2 3 4 Paras

Lisätiedot

Endurance Ultrarunning Team Finland ry

Endurance Ultrarunning Team Finland ry Aika: klo 14.00 Paikka: Urheiluopisto Solvalla, Espoo 1. Arto Ahola avasi kokouksen 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtajaksi Arto Ahola sihteeriksi Mikael Heerman pöytäkirjan tarkastajiksi Tero Hyppölä

Lisätiedot

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005

SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 SUOMEN HOLLANNINPAIMENKOIRAT RY TOIMINTAKERTOMUS, VUOSI 2005 YHDISTYKSEN KOKOUKSET Kevätkokous 13.3.2005 Tampereella Vanhan Kirjastotalon tiloissa. Paikalla 14 äänivaltaista jäsentä. Käsiteltiin sääntömääräiset

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

E S I T Y S L I S T A

E S I T Y S L I S T A SYYSKOKOUS 14.11.2011 Katajanokan Kasinolla klo 17-18 E S I T Y S L I S T A 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa. 3.

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen.

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen. Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y. PÖYTÄKIRJA Asia Vuosikokous Aika 28.03.2014 klo 18.30. Paikka Läsnä Kempeleen Kunnanvaltuustosali 23 osallistujaa. Liite1 1 Janne Halunen avasi kokouksen klo18:38

Lisätiedot