Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.



Samankaltaiset tiedostot
TIETOSUOJASELOSTE 1 (3) Henkilötietolaki (523/99) 10 ja 24. Mervi Suuronen Metsä Board Oyj Revontulenpuisto Espoo

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

Oheisen mallin mukainen täytetty jäsenluettelon rekisteriseloste on pyydettäessä nähtävillä jokaisessa marttayhdistyksessä.

Salasanassa täytyy olla 8 merkkiä, joista 2 numeroa. Skandinaavisia kirjaimia (å, ä, ö) ei voi käyttää.

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

Sairaalan talousjohtaja. 3. Rekisterin nimi Niuvanniemen sairaalan potilaslaskutusrekisteri

Omasote rekisteriseloste

YEL- vakuutettujen rekisteri - Yrittäjän eläkelain mukaan vakuutetut

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4.

SUOMEKSI. Forum Virium Helsinki Unioninkatu Helsinki

Sukututkimuksen käytännesäännöt

HENKILÖREKISTERIIN TALLENNETUN TIEDON KORJAAMINEN

Daisy Net palvelun käyttöehdot

TIETOSUOJAN JA TIETOTURVAN TEE SE ITSE - TARKASTUS

TALTIONIN KÄYTTÖEHDOT

Johdanto. Henkilötietojen käsittely

1(4) VATTENFALL OY:N ONLINE-PALVELUN KÄYTTÖEHDOT

Henkilöstön tietoturvaohjeet. Johtokunta

Suomen Tilaajavastuu Oy:n yleiset käyttöehdot. Versio Yleistä

/2012/3738

PALVELUKAISTA PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT YRITYKSELLE

PREPAID PALVELUJEN YLEISET SOPIMUSEHDOT

Työelämän tietosuoja

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

PALVELUKAISTA PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT KULUTTAJALLE

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan Käyttöehtoja rastittamalla "Hyväksyn erityisehdot" ja painamalla LATAA-painiketta.

Hakemus siivouspalvelusetelin ja muun kotona asumista tukevan palvelun palvelusetelin tuottajaksi (rintamaveteraanien ja omaishoidon palvelusetelit)

YKSITYISIÄ TILI- JA KORTTILUOTTOJA SEKÄ YKSITYISLAINOJA KOSKEVAT YLEISET EHDOT ( RBAV06 FINLAND )

SAAS 11 ELISAN SAAS-PALVELUIDEN ERITYISEHDOT YRITYSASIAKKAILLE. 3 Palvelu ja palvelun käyttäminen

SK24.fi palvelun sopimusehdot kuluttaja-asiakkaille

Transkriptio:

Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Laatimispäivä: 20.2.2009 1. Rekisterinpitäjä MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1) Ilmalantori 2 00240 Helsinki Puhelin 010 300 300 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö MTV Oy MTV3 Katsomo Sami Kanninen 00033 MTV3 Puhelin 010 300 300 3. Rekisterin nimi MTV3 Katsomo -palvelun asiakasrekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään MTV Oy:n MTV3 Katsomo - palvelun toteuttamiseksi ja kehittämiseksi (esim. jäsenkirjeiden lähetys, kilpailuihin osallistuminen), yhteydenottojen ja palautteiden hoitamiseksi, maksunvalvontaan, asiakassuhteen hoitamiseen sekä tilastointiin ja muihin näihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Palvelun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin Suomen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. MTV Oy ja/tai sen yhteistyökumppanit voivat lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköisesti (sähköpostitse, tekstiviestien välityksellä), mikäli palveluun rekisteröitynyt käyttäjä on antanut siihen nimenomaisen suostumuksensa. 5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaisia tietoja rekisteröidyistä: - Yhteystiedot (nimi, osoite, matkapuhelin, sähköpostiosoite) - Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus) - Demografiatiedot (syntymäaika, sukupuoli, asema, koulutus) - Tiedot rekisteröidyn kiinnostuksen kohteista - Lupa sähköiseen suoramarkkinointiin 6. Säännönmukaiset tietolähteet Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään palveluun rekisteröidyttäessä tai palvelun käytön aikana tai yhteydessä. Henkilötietojen päivittämiseen saatetaan käyttää väestörekisteriä. Tietoja voidaan myös kerätä Suomen Asiakastieto Oy:ltä käyttäjän maksukyvyn tarkistamiseksi mahdollisten maksullisten palveluiden yhteydessä. 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Mikäli tietojen luovuttaminen säännönmukaisesti kolmansille osapuolille tulee ajankohtaiseksi, pyydetään tietojen luovutukseen rekisteröityjen suostumus. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. 8. Rekisterin suojauksen peri- Rekisteriin sisältyvät henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttö on rekisterinpitäjän organisaatiossa ohjeistettu ja henkilörekisteriin

2 aatteet pääsy on rajattu siten, että ATK-järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ne rekisteröidyn työntekijät, joilla on työtehtäviensä puolesta siihen oikeus. Rekisterinpitäjä on järjestänyt tiloihinsa kulunvalvonnan. ATK-järjestelmä on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. MTV Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muiden teknisten toimenpiteiden avulla, kuten kryptauksin. Verkkosivustolla tietoja suojataan SSL-suojatulla yhteydellä. 9. Rekisteröidyn kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen: MTV Oy MTV3 Katsomo 00033 MTV3 Yhteydenotossa on mainittava tarkemmin mitä palvelua tarkastuspyyntö koskee. Kielto voidaan esittää myös henkilökohtaisesti paikan päällä osoitteessa Ilmalantori 2, 00240 Helsinki. 10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen: MTV Oy MTV3 Katsomo 00033 MTV3 Yhteydenotossa on mainittava tarkemmin mitä palvelua tarkastuspyyntö koskee. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti paikan päällä osoitteessa Ilmalantori 2, 00240 Helsinki. 11. Tiedon korjaaminen Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Lisäksi henkilötietoja voidaan poistaa, mikäli asiakas väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista tai muuta kiellettyä toimintaa. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoitettuna ja lähettää seuraavaan osoitteeseen: MTV Oy MTV3 Katsomo 00033 MTV3

3 Yhteydenotossa on mainittava tarkemmin mitä palvelua tarkastuspyyntö koskee. Korjauspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti paikan päällä osoitteessa Ilmalantori 2, 00240 Helsinki.