TERVETULOA ELÄMÄÄN ISOSTI.

Samankaltaiset tiedostot
TERVETULOA ELÄMÄÄN ISOSTI.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

Sisällys. Täydellinen päivä. Klo 7. Auringonnousun joogaa. Namaste.

FAKTAT PUHUVAT COMBO LIFEN PUOLESTA.

UUSI GRANDLAND X Hinnasto

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

UUSI GRANDLAND X Hinnasto

OPEL KARL HINNASTO

Innovaatio saa muodon

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

-ajovalot 1. Innovaatiot. Ylivoimainen näkyvyys ja turvallisuus. Rentouttavat, häikäisemättömät kaukovalot kantavat jopa 400 metriin.

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

FAKTAT PUHUVAT COMBON PUOLESTA.

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Hinnasto UUSI COMBO CARGO. Voimassa alkaen

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

MONITAITOINEN VIVArO

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

UUSI OPEL KARL HINNASTO

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

SEITSEMÄN SYYTÄ RAKASTUA ZAFIRAAN.

UUSI OPEL KARL HINNASTO

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot

UUSIEN JOHTAJIEN AIKA.

Uusi Opel Vivaro Van Hinnasto (Mallivuosi 2020A)

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk


Tekniset tiedot Mallivuosi Amarok

Opel Grandland X Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

Kampanjahinnasto. Charged Edition

Renault KADJAR Lisävarusteet


M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

Tämän esitteen kuvissa ja kuvauksissa saattaa esiintyä valinnaisvarusteita. Kuvaston sisältö piti paikkansa esitteen painoajankohtana (09/2018).

Opel Combo Life Hinnasto (Mallivuosi 2020A)

Tekniset tiedot Mallivuosi Transporter

UUSI MOKKA X. Hinnasto

Kampanjahinnasto Business Exclusive Edition

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

MOKKA X UUSI MOKKA X INNOVATION. HINNASTO. Uusi Mokka X tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmalli Enjoy ja kärkimalli Innovation

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

Tucson Comfort Limited Plus

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Hinnasto UUSI COMBO LIFE. Voimassa alkaen

Opel Insignia Hinnasto (Mallivuosi 2020A)

AJA NIIN KUIN HALUAT.

Tekniset tiedot Mallivuosi Caravelle

Opel Grandland X Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Hinnasto UUSI GRANDLAND X. Voimassa alkaen

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

ZAFIRA UUSI HINNASTO. Uusi Zafira tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmalli Enjoy ja kärkimalli Innovation

UUSI OPEL ASTRA 5-OVINEN HINNASTO

ZAFIRA UUSI ZAFIRA INNOVATION. HINNASTO. Uusi Zafira tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmalli Enjoy ja kärkimalli Innovation

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Uusi Opel Vivaro Van Hinnasto (Mallivuosi 2020A)

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

VÄHÄPÄÄSTÖISET OPEL-MALLIT ROMUTUSPALKKIOEDULLA

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. Keskity oleelliseen. 3TAI KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

UUSI MITTAPUU SAKSALAISESSA SUUNNITTELUSSA.

Nissan e-nv200 Pakettiauto

OPEL MOKKA X Hinnasto

Hinnasto UUSI GRANDLAND X. Voimassa alkaen

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

UUSI INSIGNIA Hinnasto

Tekniset tiedot Mallivuosi Caddy

Hinnasto UUSI COMBO LIFE. Voimassa alkaen

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Transkriptio:

uusi Grandland

TERVETULOA ELÄMÄÄN ISOSTI.

Ota hyvä asento ja vedä syvään henkeä. Eikö tunnukin hyvältä päästä takaisin? Juhlista takaisin saamaasi vapautta kurvailemalla kaduilla niin kuin ennen, ilman selkeää päämäärää tai kotiintuloaikaa, ja mikä tärkeintä: täynnä seikkailunjanoa. Paina uuden Grandland X:säsi kaasupoljinta. On aika ottaa omasi takaisin. Sinä olet pomo. Jälleen. Sisällys 04 TÄRKEIMMÄT INNOVAATIOT 06 TUNNUSOMAINEN ULKOPUOLEN MUOTOILU 08 TUNNUSOMAINEN SISÄTILOJEN MUOTOILU 10 TURVALLISUUSINNOVAATIOT 12 LAADUKKAAT INNOVAATIOT 14 OPEL OnStar 18 SAUMATON liitettävyys 20 YLELLISTÄ LAATUA 22 SISÄTILOJEN TOIMINNOT 24 VARUSTETASOJEN YLEISKATSAUS 26 Ultimate-VARUSTETASO 28 SISÄTILOJEN MATERIAALIT 30 INSPIROIVAT VÄRIT 32 VANTEET JA LISÄVARUSTEET 34 AJODYNAMIIKKA 36 MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT 38 5 SYYTÄ INNOSTUA Tämän esitteen kuvissa ja kuvauksissa saattaa esiintyä valinnaisvarusteita. Kuvaston sisältö piti paikkansa esitteen painoajankohtana (09/2017). Pidätämme oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ja varusteita milloin tahansa. Tuoreimmat tiedot ovat saatavana Opel-liikkeestä.

Uudistunut syke. Sinut on aina tunnettu rohkeana, näppäränä ja nopea älyisenä miksi sen pitäisi muuttua? Grandland X innovatiivisine ominaisuuksineen tukee sinua kaikissa tilanteissa.

VAIKUTTAVA 360 NÄKYMÄ 1 Laajenna näkymäsi maksimiin: edessä ja takana olevat kamerat pitävät ympäristöä silmällä jalankulkijoiden ja muiden esteiden varalta. Erinomaiset yhteydet OPEL ONSTArILLA 2 OnStar henkilökohtainen online- ja palveluavustaja on ongelmien ratkaisija, joka toimii vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Haluatpa varata hotellihuoneen tai jos tarvitset ambulanssia: OnStar pelastaa päivän. Lisäksi sinä ja matkustajat voitte muodostaa sen avulla yhteyden Wi-Fi Hotspot -yhteyspisteeseen. LAADUKAS DENON -äänentoistojärjestelmä 3 Räätälöity äänentoistojärjestelmä tekee kaikista teistä ääniraidan. 1 Valinnainen Enjoyssa ja Innovationissa Park & Go -paketin 3 kanssa. 2 3 Katso OnStarin kuvaus sivuilta 14 17. Valinnainen Navi 5.0 4 -tietoviihdejärjestelmän kanssa. Valinnaisena Enjoyhin ja Innovationiin. KIRKKAAT LED-AJOVALOT 4 Koe näkyvyyttä parantavat, innovatiiviset ja sopeutuvat LED-ajovalot, jotka ovat 30 % kirkkaammat kuin perinteiset ajovalot. EdistyksELLINEN INTELLIGrip Auto on hallinnassasi ja IntelliGrip myös pitää sen hallinnassasi. Nauti ajosta samalla, kun Grandland X sopeuttaa kiihdytyksen alustan mukaan. TÄRKEIMMÄT INNOVAATIOT: KOHOKOHDAT 05

Uudistunut vaellushalu. Sinun aikasi on juuri alkanut ja paras on vielä tulossa: Grandland X:n terävät linjat, muhkea olemus ja urheilullinen asenne tihkuvat seikkailuhenkeä kaikista kulmista. Lähde liikkeelle ja mene minne mieli tekee, kunnes tulee pimeää, jolloin voit katsella tähtiä panoraamakaton läpi 1. 1 Valinnaisena Enjoyssa ja Innovationissa.

TUNNUSOMAINEN ULKOPUOLEN MUOTOILU 07

Uudistunut asenne. Kaikki käden ulottuvilla: hallintalaitteet on sijoitettu optimaalisesti niin, että huomiosi pysyy liikenteessä. Tervetuloa kotiin: laadukkaat materiaalit, selkeät muodot ja ergonominen suunnittelu tekevät Grandland X:n sisätiloista sinullle täydellisen.

Pidä silmällä ympäristöäsi: rentouttava, korkea istuma-asento tarjoaa erinomaisen näkyvyyden. Lämmitettävät ja ilmastoidut ergonomiset AGR-etuistuimet 1 (AGR:n selän terveyttä edistävän kampanjan hyväksymät) tukevat pitkillä matkoilla. Istuimen sivulta löytyvien sähkökäyttöisten painikkeiden avulla voit säätää itsellesi täydellisen istuma-asennon. 1 Valinnaisena Enjoyhin ja Innovationiin. Opelin AGR-etuistuimille on myönnetty selän terveyttä edistävän kampanjan (AGR) sertifikaatti. Sertifikaatti on eri lääketieteen alojen asiantuntijoista koostuvan riippumattoman testitoimikunnan myöntämä laatutakuu. TUNNUSOMAINEN SISÄTILOJEN MUOTOILU 09

Autonominen turvaväliavustaja 1. Näkee pitkälle eteen ja ylläpitää turvallista etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon 30 180 km/h nopeuksilla. Automaattinen kiihdytys- ja jarrutustoiminto on erittäin mukava pitkillä matkoilla. LED-ajovalot ja sopeutuvat ajovalot 2. Anna ajovalojen näyttää tietä pimeässä ne sopeutuvat olosuhteisiin automaattisesti. 1 Valinnaisena Enjoyssa ja Innovationissa. 2 Valinnainen. 3 Valinnainen Enjoyssa ja Innovationissa turvallisuuspaketin kanssa. Takakannessa on tärkeitä tietoja järjestelmän toiminnoista ja rajoituksista. Ajaminen on aina kuljettajan vastuulla. Uudistunut NEROKKUUS.

Automaattinen hätäjarrutus 3 voi itsenäisesti tunnistaa liikenteessä edellä olevia vaaratilanteita ja varoittaa kuljettajaa äänimerkillä. Jos toinen auto tai jalankulkija tulee liian lähelle, järjestelmä hidastaa auton nopeutta. Se voi jopa pysäyttää auton enintään 30 km/h nopeudesta. TURVALLISUUSINNOVAATIOT 11

Uudistunut UTELIAISUUS. Aja kärjessä näiden erinomaisten innovaatioiden avulla.

Avaimeton avaus ja käynnistys 2. Astu Grandland X:ääsi helposti ottamatta avaimia taskusta. Edistyksellinen pysäköintiavustin 1. Irrota kätesi ohjauspyörästä ja anna Grandland X:n ohjata itse. 360 asteen kameranäkymä 3. Korvaamaton ahtaissa paikoissa. Näkee, mitä auton takana ja edessä tapahtuu ylhäältä käsin. 1 Valinnaisena Enjoyhin ja Innovationiin. Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa 2 järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Ajaminen on aina kuljettajan vastuulla. Vakiona Innovationissa. 3 Ei saatavana Enjoyhin. Valinnaisena Park & Go -paketin 3 kanssa Enjoyhin ja Innovationiin. LAADUKKAAT INNOVAATIOT 13

Henkilökohtainen 24/7- YHTEYS- ja PALVELUAVUSTAJASI. Opel OnStar 1 on laatupalvelu, joka saa sinut tuntemaan, että olet yhteydessä muihin ja turvassa ja että sinusta pidetään huolta lähes kaikkialla Euroopassa vuorokauden ja vuoden ympäri: nauti huippuominaisuuksista, kuten 24h hätäpuhelupalvelusta, autosi kauko-ohjauksesta älypuhelimella ja oman henkilökohtaisen avustajan palveluista. Tervetuloa palveluiden yläluokkaan. 1 OnStar-palvelut edellyttävät aktivoinnin ja tilin OnStar Europe Ltd -yhtiöltä. Palvelut ovat maksullisia maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. Kaikkien palveluiden toimivuus riippuu verkkoyhteyden saatavuudesta ja laadusta. OnStartilauspaketit voivat poiketa maksuttomaan kokeilupakettiin sisältyvistä palveluista. Osoitteessa LISÄÄ PAIKALLINEN 2 ONSTAR-SIVUSTO on lisätietoja saatavuudesta, peittoalueesta ja maksuista. Palveluun liittyy ehtoja. Jotkut älypuhelinsovelluksen elementit eivät välttämättä ole saatavissa kaikkiin autoihin/varustetasoihin. Osoitteessa LISÄÄ PAIKALLINEN ONSTAR-SIVUSTO on lisätietoja palvelun rajoituksista ja maksuista.

YHTEYDESSÄ Langattomien verkkojen maailmassa on paljon mahdollisuuksia ja Opel tarjoaa sinulle täyden varustuksen niiden hyödyntämiseen. Kauko-ohjaus 1,2 : jos unohdit lukita autosi, voit lukita ovet tai avata lukot etänä älypuhelimellasi pitkänkin matkan päästä myopel-älypuhelinsovelluksen avulla. Auton paikannin 1,2 : unohditko mihin pysäköit? Etsi autosi sijainti sovelluksella. Jos olet lähellä, muttet silti näe sitä, väläytä ajovaloja tai anna äänimerkki, jotta näet, mihin pysäköit. 3 OnStar opastaa ammattitaitoisen tiepalvelutiimin sijaintipaikkaasi. Jos autosi Opelin uuden auton tiepalvelusuoja on voimassa, OnStar ottaa yhteyttä Opelin tiepalveluun, joka lähettää apua maksutta Opelin tiepalvelun ehtojen mukaisesti. Jos autosi Opelin uuden auton tiepalvelusuoja ei ole voimassa, 4 tiepalveluntarjoaja voi veloittaa maksuja toimitetuista palveluista. OnStar-asiakaspalvelija voi auttaa varaamaan hotellihuoneen Booking.comin avulla sivuston käyttöehtojen ja tietosuojaehtojen mukaan, jotka ovat saatavissa Booking.com-sivustossa, sekä hotellin sovellettavien ehtojen mukaan. OnStar auttaa tekemään varauksen eikä vastaa palveluista, joita Booking.com tai hotelli tarjoavat. 5 Sähköpostiosoite ja luottokortti tarvitaan. Saatavilla vain Parkopedia.comiin rekisteröidyille autoille. Saatavuus koskee vain sitä hetkeä, jolloin otetaan yhteys OnStariin. Turvallinen Parempi katsoa kuin katua! OnStarin erikoiskoulutuksen saaneet asiakaspalvelijat ovat tukenasi aina ja kaikkialla. Automaattinen hätäpuhelu 1 : onnettomuustilanteessa asiakaspalvelumme ottaa automaattisesti yhteyttä autoosi. Tarvittaessa se kertoo välittömästi tiedot matkustajista ja tärkeimmät auton tiedot hätäpalvelulle ja voi lähettää apua tarkkaan sijaintipaikkaasi. 24h hätäpuhelupalvelu 1 : onko sinulla, jollain matkustajalla tai ohikulkijalla jokin hätänä? Paina punaista hätäpainiketta, niin asiakaspalvelumme lähettää heti apua. Tiepalvelu 1,3 : jos rengas on puhjennut tai kojelaudassa syttyy jokin varoitusvalo, ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin se lähettää tarvittaessa tiepalvelun sijaintipaikkaasi. Tämä on erityisen arvokasta alueilla, joilla matkapuhelinkuuluvuus on heikko tai jos älypuhelimesi akusta on loppunut virta. Varastetun auton palvelut 1 : jos autosi varastetaan, OnStar estää auton sytytyksen, niin ettei autoa voi käynnistää uudelleen, ja toimittaa poliisille GPS-tiedot, jotta saat autosi turvallisesti takaisin. Huolenpitoa Kukapa ei haluaisi omaa avustajaa? Yhdellä painalluksella saat yhteyden vuorokauden ja vuoden ympäri palvelevaan asiakaspalveluun. Hotellivaraus 1.4 : muuttuivatko suunnitelmat? Tai pelkäätkö nukahtavasi rattiin? Anna asiakaspalvelijoidemme hoitaa hotellin varaaminen Booking.comin kautta ollessasi tien päällä. Paina vain Huolto-painiketta. Pysäköintipalvelu 1.5 : älä etsi pysäköintipaikkaa enää koskaan! Parkopedia.comin kautta OnStar etsii ja opastaa seuraavaan vapaaseen pysäköintiruutuun. Tällä tavoin tiedät saatavuuden ja pysäköintimaksut jo ennen kuin saavut paikalle. OPEL ONSTAR 15

MITEN SAAN ONSTARIN? OnStar on vakiona jokaisessa uudessa Opel Grandland X:ssä. Voit tilata sen seuraavasti: 1. Pyydä OnStar tilatessasi uuden Opel Grandland X:n. 2. OnStar lähettää sinulle sähköpostikutsun, jotta voit aktivoida tilisi. 3. Vahvista rekisteröinti verkossa ja määrittele tiliasetukset. 4. OnStar on valmis käytettäväksi! 12 kuukauden maksuttoman kokeilun jälkeen 1 voit tilata jatkoa OnStar-palvelusopimukselle. Silloin palvelut ovat maksullisia. Palvelu on maksullinen maksuttoman kokeilujakson päätyttyä. Lisätietoja on osoitteessa www.opel.fi/onstar Tietosuojasi on oma asiasi. Sinä päätät, mitä tietoja annat meille. OnStar voi ohittaa tämän vain hätätapauksissa. Lisätietoja: www.opel.fi/onstar

myopel on kokonaisratkaisu, jonka kautta voit hallita kaikkea omaan Opeliisi liittyvää OnStar-tilistäsi autosi seuraavan huollon järjestämiseen ja palkintoihin ja erikoistarjouksiin. Kaiken keskipisteessä olet sinä ja oma Opelisi. Hoida Opeliasi pidä huolta Opelistasi verkossa, varaa huolto ja seuraa huoltohistoriaa. Käytä OnStar-palveluita saat diagnostiikkaraportteja, voit hallita tilaustasi ynnä muuta. Erikoistarjouksia pysy ajan tasalla erikoistarjouksista, tuoreimmista uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista. Jälleenmyyjähaku etsi lähin Opel-liike. Käytä myopel-palveluita tehokkaammin. Voidaksesi käyttää myopel-sovellusta helposti älypuhelimellasi, lataa se Google Play Storesta tai itunesista. Jos olet jo Opel OnStar -asiakas, kaikki myopel-palvelut ovat käytettävissäsi. Muussa tapauksessa voit rekisteröityä myopelpalveluun seuraavasti: Kuva on viitteellinen. 1 Maksuttomat kokeilujaksot alkavat ensirekisteröinnistä tai toimituksesta Opel-liikkeestä sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin, asiakkaan tekemästä aktivoinnista huolimatta. 1. Kun tilaat autosi, jälleenmyyjä käy läpi yksinkertaisen esirekisteröinnin kanssasi. 2. Lähetämme sinulle sähköpostikutsun, jotta voit aktivoida tilisi. 3. Viimeistele rekisteröintisi verkossa. 4. myopel on valmis käytettäväksi! OPEL ONSTAR 17

Uudistunut itsenäisyys.

Saumaton älypuhelimen integrointi 1. Liitä älypuhelimesi Apple CarPlay - tai Android Auto -sovelluksella IntelliLink-tietoviihdejärjestelmään, niin voit käyttää puhelintasi, tai sen kautta kuunneltavaa musiikkia ja sen tärkeimpiä sovelluksia järjestelmän kosketusnäytön kautta. Laadukas Denon - äänentoistojärjestelmä 2. Edistyksellinen Hi-Fi-järjestelmä, jossa on 8 audiokaiutinta, bassokaiutin ja vahvistin sekä 240 watin teho, auttaa nauttimaan elämästä. Langaton latausasema. Puhelimen voi ladata helposti asettamalla sen sille tarkoitettuun telineeseen. Huolimatta siitä, onko sinulla tarkka määränpää tiedossa vai ajatko minne tuuli kuljettaa, vie Grandland X mahtavine ominaisuuksineen sinut turvallisesti perille. Navigaattori ja 8 kosketusnäyttö 3. Varmistaa, että pääset seuraavaan seikkailuusi ja nopeasti takaisin kotiin. 1 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden Opel-liikkeestä. Apple CarPlay on Apple Inc.:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröity tavaramerkki. Android 2 on Google Inc.:in tavaramerkki. Valinnainen Navi 5.0 -tietoviihdejärjestelmän kanssa. Valinnaisena Enjoyhin ja Innovationiin. Vain 3 PMA- tai Qi-yhteensopiville laitteille. Voit tarkistaa laitteittesi yhteensopivuuden Opel-liikkeestä. Valinnaisena Park & Go -paketin 2 ja Park & Go -paketin 3 kanssa Enjoyhin ja Innovationiin. SAUMATON LIITETTÄVYYS 19

Lämmitettävä ThermaTec-tuulilasi 1. ThermaTec-teknologia sulattaa tuulilasin nopeasti ja tekee aamuisesta tuulilasin raaputtamisesta menneen talven lumia. Lämmitettävä ohjauspyörä 2. Lämmittää otepinnan yhdellä painikkeen painalluksella. Kun kerran tartut rattiin, et halua enää koskaan päästää irti. Lämmitettävät istuimet 2. Talvipaketti 1 sisältää lämmitettävät etuistuimet kolmella asetuksella. Talvipaketti 2 sisältää myös takaistuinten lämmityksen.

voit pitää kädet ratissa. Päästä talviaurinko sisään: laadukkaat lämmitystoiminnot ja panoraamakatto 3 tekevät talvesta parhaan vuodenajan. Grandland X pitää talven siellä missä pitääkin: ulkona. 1 2 Valinnaisvaruste. Talvipaketti 1 on vakiona Enjoyssa ja Innovationissa. Talvipakettiin 1 kuuluvat: lämmitettävä ohjauspyörä, nahkaverhoilu ja koristekehys, sopeutuva nopeusrajoitin, sopeutuva vakionopeussäädin, tietoviihdejärjestelmän kaukosäätimet, istuinlämmitys edessä. Talvipaketti 2 on vakiona Innovationissa. Talvipakettiin 2 kuuluvat: lämmitettävä ohjauspyörä, nahkaverhoilu ja koristekehys, sopeutuva nopeusrajoitin, sopeutuva vakionopeussäädin, tietoviihdejärjestelmän kaukosäätimet, istuinlämmitys edessä ja takana (vain istuintyyny). 3 Valinnaisena Enjoyssa ja Innovationissa. HUIPPUTASON MUKAVUUS 21

Uudistunut oma aika. Onpa vaikuttava tavaratila: 514 litran tavaratila on helppo laajentaa 1 652 litraan taittamalla takaistuimet alas. Nyt jos koskaan on hyvä aika aloittaa uusi harrastus. FlexFold 2. Tarvitsetko lisää tilaa matkustajille tai tavaroille? FlexFold-istuimet saa katoamaan yhdellä käden liikkeellä. 40 : 60-jako auttaa mukauttamaan auton nopeasti mihin tahansa tilanteeseen. Läpilastausaukko 2. Ikävintä talven seikkailuissa on talvivarusteiden kiinnittäminen katolle. Läpilastausaukon ansiosta suksia ja vastaavia varusteita voi kuljettaa turvallisesti auton sisällä. Sähkötoiminen takaluukku 1. Kuinka usein olet toivonut, että sinulla olisi kolmas käsi avaimia varten silloin kun lähestyt kiinni olevaa takaluukkua kädet täynnä tavaroita? Ei hätää: tulevaisuudessa riittää pieni jalan heilautus takapuskurin alla. 1 Vakiona Innovationissa. Ei saatavana Enjoyhin. 2 Valinnaisena tavaratilapaketin kanssa Enjoyhin. Vakiona Innovationissa. Tavaratilapakettiin kuuluvat: säädettävä tavaratilan lattia ja tilanjakaja lattian alla (säädettävä 2 asentoon), selkänojassa taitettava käsinoja ja läpilastausaukko.

SISÄTILOJEN TOIMINNOT 23

Kuka sanoi, ettet välitä sisätilojen muotoilusta? Varustetasomme saavat olosi tuntumaan kotoisalta tien päällä, täydentävät tyyliäsi ja tekevät vaikutuksen matkustajiin. Uudistunut itsevarmuus.

ENJOY Enjoy varustelutasossa mm: 17 kevytmetallivanteet OnStar-avustaja ja automaattinen hätäpuhelu IntelliLink 7 värikosketusnäyttö, Bluetooth -Handsfree ja kuusi kaiutinta Nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja lämmitys Vakionopeudensäädin Kuljettajanistuimen korkeussäätö Kaistavahti Ilmastointi Kuusi turvatyynyä Sähkökäyttöiset ikkunat edessä ja takana Haineväantenni 3,5 kuljettajan värinäyttö VARUSTETASOJEN YLEISKATSAUS 25

Uudistunut tunnusomaisuus. Kaikki peliin! Innovation on yhtä taipumaton kuin sinäkin, ja sen varusteluettelo on kuin kokoelma parhaita suosikkivarusteitasi. Innovation varustelutasossa lisäksi: 18 kevytmetallivanteet Automaatti-ilmastointi Avaimeton käynnistys Handsfree-takaluukku Takaikkunoiden tummennus Pysäköintitutkat edessä ja takana Ajovaloautomatiikka ja sadetunnistin Suksiluukku ja keskikyynärnoja takana

Ultimate-VARUStetaSO 27

1 2 3 1 2 3

Uudistunut selkä. Käy istumaan istuin on mukava: Enjoyn kangasverhoilluissa istuimissa on 12 säätöä, joiden avulla voit mukauttaa istuimen selällesi sopivaksi. Ja koska hyvät kuskit huolehtivat terveydestään, lisäsimme ergonomiset etuistuimet 1 ja ylellisyyttä nahkaverhoilulla! Ne ovat saaneet AGR:n (selän terveyttä edistävän kampanjan) hyväksynnän ja niitä voi säätää jopa 16 tavalla. 4 1. Enjoy: Berson Marvel Black -kangasistuimet, Frosted Silver -koristelistat. 2. Enjoy ja Innovation: Harlekin Marvel Black -kangasistuimet ja Morrocana-sivutuet 2,3, Frosted Silver- (Enjoy) ja Toba Grey (Innovation) -koristelistat. 3. Innovation: Harlekin medium atmosphere -kankaiset istuinosat ja Morrocana-sivutuet 4, koristelistat Sonora Gold. 4 4. Enjoy ja Innovation: rei itetty Marvel Black -nahka ja Morrocana-/nahkaiset sivutuet 4,5, Frosted Silver- (Enjoy) ja Toba Grey (Innovation) -koristelistat. 1 AGR valinnaisena Enjoyhin ja Innovationiin. Opelin AGR-etuistuimille on myönnetty selän terveyttä edistävän kampanjan (AGR) sertifikaatti. Sertifikaatti on eri lääketieteen alojen asiantuntijoista koostuvan riippumattoman testitoimikunnan myöntämä laatutakuu. 2 Harlekin on valinnainen Enjoyssa. 3 AGR-etuistuimet ovat valinnaiset. 4 AGR-etuistuimet kuuluvat vakiovarustukseen. 5 Nahkaverhoilu on valinnainen Enjoyhin ja Innovationiin. SISÄTILOJEN MATERIAALIT 29

1. White Jade 1 2. Pearl White 3. Quartz Grey 4. Moonstone Grey 1 5. Jasper Grey 1 6. Diamond Black 1 7. Golden Sunstone 1 8. Dark Ruby Red 1 9. Amethyst Purple 1 10. Topaz Blue 1 1 2 3 Uudistunut VÄRI. Erotu joukosta ja jätä muut varjoosi rohkealla värivalinnalla.

10 9 8 7 4 5 6 1 Valinnainen. INSPIROIVAT VÄRIT 31

Uudistunut VALINNAN VAPAUS. Laajan vannevalikoiman avulla voit ilmasta tyylitajuasi. 1. 18 kevytmetallivanteet, 8 puolaa, Bright Silver 1 2. 18 kevytmetallivanteet, monipuolaiset, Bright Silver 2 3. 17 kevytmetallivanteet, 5 kaksoispuolaa, Bright Silver 3 4. 19 kevytmetallivanteet, 5 kaksoispuolaa, timanttihiotut, kaksiväriset, High Gloss Black 4 5. 16 kevytmetallivanteet, monipuolaiset, Bright Silver 5 6. 18 kevytmetallivanteet, 5 puolaa, timanttihiotut, High Gloss Black 6 7. 17 teräsvanteet, 7 puolaa, Bright Silver 7 8. 18 kevytmetallivanteet, 5 puolaa, timanttihiotut, Technical Grey 8 5 3 6 2 1 4

Lisävarusteita, joilla Grandland X:stä saa entistä paremman. Koirasuojus 9. Pidä nelijalkainen ystäväsi ja takaistuimen verhoilu turvassa erottamalla matkustamo ja tavaratila. 7 Urheilupoljinsarja 10. Viimeistele ajotyylisi oikeanlaisilla polkimilla. Opel-kuljetuslaatikko 9. Lisää tavaratilaa suuria seikkailuja varten. 8 Turvaistuimet 9. Helppoa ja turvallista! ISOFIX-kiinnikkeillä varustetuilla turvaistuimilla turvavöihin kiinnittäminen on vähemmän stressaavaa sekä lapsille että vanhemmille. 1 Valinnaisena pidonhallintajärjestelmän kanssa Enjoyssa ja Innovationissa. 2 Vakiona Innovationissa. Valinnaisena Enjoyssa. 3 Valinnaisena Enjoyssa. Ei saatavana Innovationiin. 4 Valinnainen Innovationissa. Ei saatavana Enjoyhin. 5 Valinnaisena Enjoyssa. Ei saatavana Innovationiin. 6 Valinnainen Innovationissa. Ei saatavana Enjoyhin. 7 Alkuperäinen Opel-tarvikevanne. 8 Valinnainen Innovationissa. Ei saatavana Enjoyhin. 9 Valinnainen. 10 Valinnainen. VANTEET JA LISÄVARUSTEET 33

Uudistunut SUORITUSKYKY. Singahda uuteen elämään! Jokainen G randland X kuljettaa sinut tehokkaasti sinne, minne haluat mennä. Astu sisään ja nauti dynaamisesta, mutta silti pehmeästä ajosta. Optimaalinen pito viritetyn alustan ansiosta liimaa auton asfalttiin Dynaaminen suorituskyky kevyen rakenteen ansiosta Hauska kiihdytys. Quickshift-teknologian ansiosta paranneltu 6-vaihteinen automaattivaihteisto vaihtaa ennennäkemättömän pehmeästi. Tankkaa ilolla. Grandland X:n taloudellisuus saa sinut varmasti hyvälle tuulelle. Käsivalintainen vaihteisto. Se on omissa käsissäsi: aja yksilöllisesti 6-vaihteisella käsivalintaisella vaihteistolla. AJODYNAMIIKKA 35

Hyvästi kalliit kulut.

Valikoimamme tehokkaat moottorit tarjoavat paljon tehoa edullisesti. Valitse omaan ajotapaasi sopiva moottori. Bensiini 1,2 l, suoraruiskutus-turbo, 130 hv/230 Nm Diesel 1,6 l, 120 hv/300 Nm Kaikki saatavissa 6-vaihteisen automaatti- tai manuaali- vaihteiston kanssa kulutus JA PÄÄSTÖT Moottorit 1.2 suoraruiskutusturbo Start/Stop-järjestelmällä (96 kw/130 hv) 1.6 diesel Start/Stop-järjestelmällä (88 kw/120 hv) Vaihteisto MT-6 AT-6 MT-6 AT-6 Päästönormi Euro 6 Euro 6 Taulukossa on esitettynä rengaskohtaiset kulutus- ja päästötiedot. Tarkemmat tiedot saat Opel-jälleenmyyjältäsi tai hinnastosta. Polttoaine Bensiini Diesel Polttoaineen kulutus (l/100 km) 1 Kaupunki 6,4 6,4 4,9 5,1 Maantie 4,9 4,9 3,9 4,2 Yhdistetty 5,4 5,5 4,3 4,6 CO 2 -päästöt: yhdistetty (g/km) 1 117 124 120 127 104 111 112 118 MT-6 = 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto, AT-6 = 6-vaihteinen automaattivaihteito. Jotkut moottorit eivät ole saatavissa kaikissa maissa. Rengasmerkintä Renkaat 215/70 R 16 215/65 R 17 225/55 R 18 235/50 R 19 Kulutusluokka C C C C Märkäpitoluokka B A C A B Ohiajomelun mittausarvo (db) 71 69 69 71 72 Ohiajomeluluokka 1 Direktiivien R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa). Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot saa Opel-liikkeestä. Kaikki ilmoitetut luvut koskevat EU-perusmallia vakiovarustein. Polttoaineen kulutuslaskelmat ja CO2-päästömittaukset perustuvat asetuksiin R (EY) No. 715/2007 ja R (EY) No. 692/2008 (sovellettavassa versiossa), jossa otetaan huomioon ajoneuvon todellinen massa. Lisävarusteet ja tehdasasennetut valinnaisvarusteet voivat hieman lisätä polttoaineenkulutusta ja CO2-päästöjä ilmoitetusta. Polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen lukemat eivät viittaa mihinkään yksittäiseen autoon eivätkä ole osa tarjousta. Lukemat on esitetty ainoastaan eri automallien vertailua varten, ja polttoaineen kulutus voi poiketa ilmoitetusta todellisissa ajotilanteissa. Kulutukseen vaikuttavat merkittävästi ajotapa ja ajo-olosuhteet. Lisävarusteet ja tehdasasennetut valinnaisvarusteet voivat nostaa ajoneuvon omapainoa, sallittuja akselipainoja ja sallittua kokonaispainoa sekä alentaa sallittuja hinauspainoja. Painon lisääntyminen voi alentaa huippunopeutta ja heikentää kiihtyvyyttä. Suorituskykytietojen perustana ovat 75 kg painava kuljettaja ja 125 kg:n kuorma. Moottorit ja vaihteistot 37

5 syytä innostua. Nämä viisi valinnaisominaisuutta takaavat kutkuttavan tunteen siitä hetkestä, kun astut sisään ja käynnistät moottorin. 1. Upea 360 kamera 1 Lintuperspektiivi on sekä vaikuttava että käytännöllinen. 2. Loistavat LED-ajovalot 2 Näe kauemmas eteen tai kulman taakse. Nämä LED-ajovalot laajentavat näkyvyyden maksimiin. 3. Sykähdyttävä Denon -äänentoisto. 3 Suosikkikappaleesi ansaitsevat parhaan äänentoistojärjestelmän. 4. Seikkailuihin valmis IntelliGrip Auto pysyy hallinnassasi kelillä kuin kelillä. 5. Erinomaiset yhteydet Opel OnStarilla 4 24/7-henkilökohtainen avustaja, automaattinen hätäpalvelu käytettävissä 24/7, tiepalvelu, varastetun auton palvelut. 1 2 Valinnainen Enjoyssa ja Innovationissa Park & Go -paketin 3 kanssa. Valinnaisena Enjoyhin ja Innovationiin. 3 4 Valinnainen Navi 5.0 -tietoviihdejärjestelmän kanssa. Katso OnStarin kuvaus sivuilta 14 17. 5 syytä ostaa 39

FIN/MY18.5 Automaattinen hätäjarrutus ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto toimivat automaattisesti 5 140 km/h nopeuksilla. 5 30 km/h nopeuksilla törmäysvoiman alennusvaikutus on 0,9 g. 30 140 km/h nopeuksilla järjestelmä alentaa nopeutta enintään 50 km/h. Tätä kynnysarvoa suuremmilla nopeuksilla kuljettajan täytyy jarruttaa itse vähentääkseen nopeutta. Automaattisen hätäjarrutuksen ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminnon toimintanopeusalue määräytyy havaitun esteen mukaan (liikkuva este: 5 140 km/h; kiinteä este: 5 80 km/h; jalankulkija: 5 60 km/h). Opelin kuljettajan apujärjestelmien tarkoitus on tukea kuljettajaa järjestelmän omien rajoitusten puitteissa. Ajaminen on aina kuljettajan vastuulla. Kuljettajan avustuspakettiin kuuluvat: kaistallapitoavustin (LDW:n päivitys), etutörmäyksen varoitus, hätäjarrutus jalankulkijan tunnistuksella (integroitu tutkaan) alle 30 km/h:n nopeuksilla, törmäyksen estävä jarrutus tutka (jaettu kaupunki, maantie, Pedpro) yli 30 km/h:n nopeuksilla, kuljettajan vireystilan hälytin. Joissakin tämän esitteen kuvauksissa saatetaan mainita ja kuvissa saattaa esiintyä on erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiotoimitukseen. Il moitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden ulkonäköä ja varustelua. Painoteknisistä syistä esitteen värit voivat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kuvissa näkyvät lisävarusteet ovat saatavana lisämaksua vastaan. Saatavuus, tekniset ominaisuudet ja ajoneuvojen sisältämät varusteet voivat vaihdella Saksan liittotasavallan ulkopuolella. Kierrätys: tietoja ympäristötietoisesta suunnittelusta ja elinkaarensa päässä olevien autojen keruupisteistä löydät osoitteesta www.opel.fi. Lisätietoja ajoneuvojen varusteista saat paikalliselta Opel-jälleenmyyjältä. Opel Automobile GmbH, Rüsselsheim www.opel.fi/grandlandx Versio 09/17