Tuloksekas kotiinpaluu

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

Sarjakärki vahvempi Apialla

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

Espoosta ei mitään uutta

C-tytöt voittoon Helsingissä

lopputurnaus; 12. sija

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

A-pojat vaikeuksien voittoon

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

Haka Inter tiistaina Apialla

FC HAKA ILVES C14 Alueliiga, Pirkanmaan Derby 2-2

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

lauantaina 24.5 taitokilpailua

A:n pelurit esittelyssä

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

Piiricup valkopaidoille

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

C15 Pojat AL: FC HAKA FC TPS valk. 1-0

YJ taisteli tähdet kertovat

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Tunnelmakuvia päättäjäisistä

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

EROTUOMARIN ALKEISKURSSI 2015

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

A-pojat avasivat SM-karsinnat voitolla

Pelaajien hallinta tulospalvelussa

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

C-tytöt voittoon Tehtiksellä

TURNAUSSÄÄNNÖT Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

terveisinä kolme pistettä

PELAAMISEN PERIAATTEET

CHAMPIONS CUP

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Aika: Perjantai Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

D1-05 A&AA Kevätturnaus

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

Päättäjäiset ja palkitut

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

FC Honka P09 -turnaus

Futsalin sarjamanuaali

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa

Hyökkääminen Pelin alueet

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

2019/2020 MIEHET MESTARUUSSARJA

Pelaaminen SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1

FC ESPOO. Pelitavan pääpiirteet 9v9

Sähköinen pöytäkirja FUTSAL joukkueen ohje

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN ESI istumalentopallo Lappeenranta

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Valmistuneiden kukitus.

Futsaltoimitsijan ohjeet

Marja-Vantaa -turnaus

Jalkapallon Maire-liiga

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA

H E R M E K S E N P YHTEIS AL T Y Ö T A R J O N T A M M E UU Y R I T Y K S I L L E J A Y H T E I S Ö I L L E

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus Myyrmäkihalli Vantaa

KÄSIPALLO. Olympialaji vuodesta 1972

Ilves vei A-poikien derbyn

Transkriptio:

Tappioputki ilotteluun päättyi maali-

Haka päätti viiden ottelun mittaiseksi venähtäneen tappioputkensa sunnuntaina, kun KäPa kaatui kesäisellä ja huippukuntoisella Apian nurmella 7 1. Kotijoukkueen hahmoja oli Elias Tolvanen, joka on oppinut Utissa painumaan maihin ja pistämään itseään likoon oman porukan puolesta. Tilanteet loppuun saakka paininut Tolvanen liukui niin, että joutui maalin jälkeen kuorimaan vihreäksi värjäytyneen pelipaidan yltään. Tyylistään tarkka Tolvanen oli varannut alle ladyfit-mallisen kakkospaidan. Siitä puuttui kuitenkin osa tämänvuotisista sponsoreista, ja siksi kotikatsomon huumorintajua koetellut Teemu Pylkkänen vilkutteli maalintekijälle keltakorttia. Tolvanen hamusi helmojaan jo 11. minuutilla syntyneen avausmaalin jälkeen. Laskuvarjojääkärin rynnäkkö yllätti helsinkiläisveskari Roope Virkkulan kulmalipun tuntumassa.

Pallon päättäväisesti kaivanut Tolvanen sijoitti pienestä kulmasta maalipuiden väliin. Tilanteeseen oikea-aikaisesti rynnännyt Erkka Helminen hipaisi kuitenkin pelivälinettä sen verran, että sai kirjautettua avausosuman nimiinsä. Tolvanen jatkoi tuloksekkaita syöksyjään myös toisen jakson alkajaisiksi. Kotikatsomo tiesi, että paidat oli jo riistuttu. Naiset ja lapset käänsivät häveliäästi katseensa Mallasvedelle päin, mutta maalintekijä ei onneksi esitellyt, mitä pelisortsien alta löytyy. Erkka Helminen kohenteli asemiaan sarjan maalintekijäpörssissä viimeistelemällä kotijoukkueen kaksi ensimmäistä osumaa. Kolmannen maalin sijoitti Juho Pirttijoki Matti Jussilan kulmurista ja neljännen Aki Sihvonen Jesse Oksasen vaparista. Tolvasen kahden osuman jälkeen kentän pienin mies Joonas Ritonen puski loppulukemiksi 7 1. Juho Pirttijoki taisteli kotijoukkueen puolesta verissä päin, sillä vaparihässäkässä jakaukseen tullut nappi teki niin syvän haavan, ettei turbaanikaan tyrehdyttänyt verenvuotoa. Hakalta ovat puolustuspään pelaajat sen verran vähissä, että Anton Popovitch peri linjan päällikkyyden Pirttijoelta. Maali-ilottelusta innostunut kotiyleisö jännäsi jo, löytyykö Apian tulostauluun kaksinumeroisia lukuja. Popo-juniorin pudottaminen alemmas söi kuitenkin keskikenttä- ja hyökkäystehoa, eikä maalipaikoissakaan oltu enää kovin kliinisiä. Tilanteiden järjestelyssä kunnostautui Hakan pikkujättiläinen Matti Jussila, jonka lapikkaasta ratkaiseva syöttö lähtee oikealla hetkellä ihanteelliseen suuntaan ja sopivalla voimalla.

Viimeinen puolituntinen oli viihdyttävää pelailua, jonka lomassa vieraillakin oli paikkansa lisäosumiin. Mikko Ananin teki kuitenkin muutaman näyttävän pelastuksen, eikä tarjonnut helsinkiläisille mahdollisuutta takaa-ajoon. Voitto ei kohentanut Hakan tilannetta sarjataulukossa, vaan joukkue jatkaa SM-sarjan seitsemäntenä. Jäljellä olevissa otteluissa Haka kohtaa Ilveksen kotona ja päätöskierroksella HJK:n vieraissa. Haka KuPS-pelissä Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Juho Pirttijoki (56. Akseli Tiensuu), Ossi Lindeman, Anton Popovitch, Kim Lingman, Erkka Helminen, Joonas Ritonen (56. Eric Bullock), Matti Jussila, Jesse Oksanen (76. Abdulla Al-Barkat), Elias Tolvanen. Maalit 11. Erkka Helminen (Elias Tolvanen) 17. Erkka Helminen 23. 24. 30. 42. 46. 51. Juho Pirttijoki (Matti Jussila) Mustapha Ceesay, KäPa Aki Sihvonen (Jesse Oksanen) Elias Tolvanen Elias Tolvanen Joonas Ritonen (Jesse Oksanen)

Tähtiraati: Veeti Liljedahl Hakan varoitukset 42. Elias Tolvanen 90. Aki Sihvonen Seuraava ottelu 30.9. klo 18 Haka Ilves, Tehtaan kenttä tai Sahara Kotijoukkueen tähtipelaajat Elias Tolvanen Aki Sihvonen Erkka Helminen

Hakan hyvä vire jatkuu Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana. Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä ottelussa kaatunut SJK. Aktiivisesti pelannut Haka liikutti etenkin avausjaksolla palloa niin nopeasti, että helsinkiläiset jäivät juoksemaan perässä ja tuskailemaan toisilleen. Tauon jälkeen Haka tyytyi taukeampaan pelailutempoon ja yksityisyritteliäisyyteen. Sen ansiosta kotijoukkuekin pääsi ajoittain mukaan peliin. Laajalla säteellä urakoinut ja maalitilanteiden järjestelyn lisäksi pienen tauon jälkeen myös maalinteossa onnistunut Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana. Popo jr hallitsi

keskikenttää yhdessä mainiolla pelipäällä olleen Erkka Helmisen ja SM-sarjan maalitilinsä avanneen Joonas Ritosen kanssa. Talvella murtuneen nilkkansa kuntouttanut Juho Pirttijoki haki pelituntumaa vieraiden puolustuslinjassa. Topparin katkot olivat miehekkäitä ja pelisilmä tallella. Avausjakson Pirttijoen rinnalla varmasti puolustanut ja virheettä peliä avannut Veeti Liljedahl ei onnistunut toisella jaksolla pakin paikalla samaan tapaan. Pakin paikalta laitalinkiksi nostettu Aki Sihvonen sen sijaan osoitti maalillaan, että peli sujuu myös hyökkäyspäässä. Hakan hallinnan ansiosta parin ottelun ajan maalinsa puhtaana pitänyt Mikko Ananin sai keskittyä pelin ohjaamiseen ja omiensa piiskaamiseen. Hyökkäyspään pelaajista Elias Tolvanen väläytteli avausmaalissa taitojaan nostamalla pallon hallitusti yli vastaan heittäytyneen maalivahdin. Jesse Oksanen kunnostautui pallonriistäjänä ja hyvin palloa suojaava Eric Bullock tarjosi taaksepäin vastapallon, josta Joonas Ritonen sijoitti ottelun ratkaisseen 3 0 osuman juuri ennen taukovihellystä. Hakan pelit jatkuvat tiistaina. Silloin Apialle saapuu viime viikot Hollannin turnauksessa ja sisäjalkapallon MM-kisoissa Dubaissa reissannut Honka. Juhannuksen jälkeisenä tiistaina Haka pelaa Lamminpäässä viimeisen pelin ennen kuukauden kesätaukoa. Pirkanmaan derbyä isännöivä Ilves aloitti SMsarjan tehokkaasti ja keikkui tähän kierrokseen saakka sarjataulukon kärjessä.

Haka SJK-pelissä: Mikko Ananin, Juho Pirttijoki, Veeti Liljedahl, Ossi Lindeman, Aki Sihvonen, Anton Popovitch, Joonas Ritonen (46. Kim Lingman), Erkka Helminen (67. Matti Jussila), Elias Tolvanen, Jesse Oksanen, Eric Bullock (46. Eemi Räsänen). Maalit: 19. Elias Tolvanen (Erkka Helminen) 29. Anton Popovitch 45. Joonas Ritonen (Eric Bullock) 57. Aki Sihvonen (Veeti Liljedahl) Seuraava ottelu: 17.6. klo 18 Haka FC Honka, Apia Haka juhli Kontulan samettisella nurmella. Peli maittoi keskikentän moottorille Erkka Helmiselle

Veeti Liljedahl Ananinia. ei päästänyt KäPaa hätistelemään Joonas Ritonen kerää onnitteluita 3-0 osumasta. Kim Lingman vahvisti toisella jaksolla keskikenttää. Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana. Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana. Mikko

Aki Sihvonen teki Hakan neljännen maalin. Elias Tolvanen esitteli avausmaalissa taitojaan. Matti Jussila veskaria. pääsi pariin kertaan testaamaan Jesse Oksanen kunnostautui jälleen pallonriistäjänä. Elias Tolvanen esitteli avausmaalissa taitojaan. Käpylän

Veeti Liljedahl Ananinia. ei päästänyt KäPaa hätistelemään Mikko Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana. Joonas Ritonen sijoitti ottelun ratkaisseen 3-0 osuman tolpan juureen. Anton Popovitch iski sarjamaalin parin vuoden tauon jälkeen. Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana.

Ossi Lindeman piti Käpylän vauhdikkaat laitapelaajat irti pallosta. Ossi Lindeman piti Käpylän vauhdikkaat laitapelaajat irti pallosta. Juho Pirttijoki teki paluun sairastuvalta. Veeti Liljedahl Ananinia. Matti Jussila ei päästänyt KäPaa pääsi pariin kertaan hätistelemään testaamaan Mikko Käpylän

veskaria. Anton Popovitch palkittiin Hakan parhaana.