Samankaltaiset tiedostot
Sarjakärki vahvempi Apialla

Päättäjäiset ja palkitut

C-tytöt tasapeliin viime hetken maalilla Anni Konttisen

hetken maalilla Inka Molin 54. Ella Huovinen (Vilma Mahlio) 79. Anni Konttinen (Inka Molin) Alku oli kotijoukkueen painostusta.

Hakan hyvä vire jatkuu

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

Tuloksekas kotiinpaluu

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

lopputurnaus; 12. sija

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

Satu Seppänen. Valmennuksella oli positiivista sanottavaa maalivahdista. Satu oli alkukauden pelaamatta loukkaantumisen vuoksi.

A:n pelurit esittelyssä

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

YJ taisteli tähdet kertovat

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

C15 Pojat AL: FC HAKA FC TPS valk. 1-0

Muutama päivä Laura Kalmari -lopputurnauksen jälkeen Ctyttöjen kapteenisto palasi viikonlopun tunnelmiin.

lauantaina 24.5 taitokilpailua

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

syyskierroksen voitolla

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subwaypelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua

HJS E10 Sininen Kausi

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

C-tytöt voittoon Helsingissä

Alueliigapaikkansa junnupäivän yhteydessä

CHAMPIONS CUP

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

C-tytöt Laura Kalmari- lopputurnaukseen

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Pelinjohtajien ranking

Otteluraportit 03-pojat

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

Haka Inter tiistaina Apialla

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

FC Honka P09 -turnaus

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

TURNAUSSÄÄNNÖT Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS

ACK 8v8 Pelikirja

Hyökkääminen Pelin alueet

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Futsalin INTERSPORT-liiga

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

Pelaajien hallinta tulospalvelussa

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

Pelirohkeus jalkapallossa yksilön ja joukkueen näkökulmasta. Mika Lehkosuo

Maakuntaviesti Pieksämäki

P TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

Transkriptio:

Piiricup valkopaidoille Ratinan mahtipontiset puitteet olivat elokuun viimeisenä sunnuntaina näyttämönä, kun Piiricupin finaaleissa haettiin voittajia. C-tyttöjen Ilves ja FC Haka YJ astuivat ensimmäisenä nurmimatolle ratkomaan paremmuutta. Päivän aikana Ratinassa ratkaistiin vielä C14-poikien ja miesten cupmestarit. Heti pelin alusta asti tuli selväksi, että valkopaidat olivat asennoituneet erinomaisesti finaaliin. Tämä näkyi kaksinkamppailuissa ja ylhäältä lähteneen prässin onnistumisena. Palaverissa otettiin esiin tämä vähän erilainen lähtökohta, että vastaan tulee tuttuja, ja jopa hyviä kavereita. Käytiin läpi, miten meidän joukkue tähän haasteeseen suhtautuu. Mutta jottei bonukset kilise väärälle tilille, niin muistetaan, ettei puheilla ole milloinkaan voitettu yhtään peliä,

valmennus muistutti. Se, miten kypsästi meidän pelaajat tänään pelasivat, vetää aika sanattomaksi. Numerotkin jo kertovat, että meillä oli ainoastaan onnistujia. 0-1; 0-2; 0-3; 0-4; 0-5; 0-6; 0-7; 12. 14. 21. 35. 39. 43. 57. Ome Lahtinen Ome Lahtinen Sonja Korhonen Ome Lahtinen Ome Lahtinen Heljä Korhonen Inka Molin (Sonja (Tuuli (Vilma (Vilma Korhonen) Enkkilä) Mahlio) Mahlio) (Sonja Korhonen) Ottelun näkyvin pelaajaa lienee ollut Ome Lahtinen neljällä maalillaan. Missä tahansa finaalissa, kun sipaiset neljä maalia, niin onhan se mieletön suoritus. Ome oli tänään todella hyvä, valmennus kehui. Yhtä lailla pitkästä aikaa kunnon minuutit pelannut Sonja (Korhonen) oli maalilla ja parilla alustuksella tosi tärkeässä roolissa. Paikallispelien erityislataus nousee usein pelien jälkeisissä keskusteluissa esiin niin nytkin.

Pakko on tunnustaa, mutta itse tykkään aivan mielettömästi katsoa tuollaista asennetta, millä Inka (Molin) tähän peliin tuli. Siellä oli treenikavereita vastustajina, mutta siitä huolimatta hän pelasi vahvuuksillaan. Ja Inkan kohdalla se tarkoittaa myöskin sitä, että välillä vastustaja muistaa, mikä niiden säärisuojien tarkoitus olikaan, valmennus väitti. Myös Vilman (Mahlio) pelaamisen kehitystä on hieno seurata. Häntä on kannustettu hyökkäyksien tukemiseen ja tänään hän todellakin sitä teki. Valkopaitojen maalintekijöinä kunnostautuivat lisäksi Heljä Korhonen ja Inka Molin. Jos oli tulos ja tilastot valkopaitojen mieleen, niin pelin syvimmässä olemuksessa oli myös paljon positiivista. Joukkueen pelaamisessa näkyy selkeitä tunnistettavia ja toistuvia asioita. Lisäksi Honkaa vastaan takunnut pallollinen pelaaminen oli nyt monta pykälää parempaa. Valkopaidat jatkavat pelejä viikon päästä sunnuntaina Salossa. Silloin vuorossa on ELL-peli FC Halikkoa vastaan. Aloituskokoonpano: Seppänen Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Enkkilä S Korhonen H Korhonen Lahtinen

C-tytöille kotitappio Pullerin tekonurmella nähtiin lauantaina hyvätasoinen ja vauhdikas C-tyttöjen Etelä-Länsi -Liigan ottelu, kun FC Haka YJ ja Honka kohtasivat. Vieraille riitti yksi maali kolmen pisteen ottamiseen. Ensimmäinen puoliaika oli suhteellisen tasainen. Toisella puoliajalla Honka pystyi rakentamaan vaarallisemmat tilanteet. Voittomaali nähtiin 52. minuutilla hienon syöttökuvion päätteeksi. Tulokseen emme voi olla tyytyväisiä. Silti pelaajat ansaitsevat kehut. Tosi esimerkillistä taistelua löytyi jokaiselta. Hienoa oli myös huomata, että jonkin verran rohkeampi prässääminen näyttää toimivan koko ajan paremmin, valmennus kertasi. Mutta täytyy muistaa, että vastaavat asiat olivat

vastustajallakin kunnossa. Ero joukkueiden välillä oli arvioni mukaan lopulta pallollisessa pelaamisessa. Honka loi tilanteita pelaamalla eli helpoilla syötöillä, me emme siinä oikein onnistuneet. Valkopaitojen maalitilanteet olivat lähinnä kaukolaukauksia. Niistä Ome Lahtinen pääsi lähimmäksi, mutta vieraiden maalivahti torjui vaivoin pallon yläputken alta. Satu Seppänen Päivän ehdoton ilonaihe oli Satu Seppäsen huippupeli tolppien välissä. Sadun alkukausi meni piloille loukkaantumisen vuoksi. Tämän päivän onnistuminen tuli hyvään saumaan. Nyt syyskierroksella vastuuta on tiedossa, joten hänen itseluottamukselle tämä teki varmasti terää, valmennus pohti. Maalivahti sai mainiota tukea varsinkin puolustuksen vasemmalta puolelta. Kiia Immonen ja Janna Tuominen olivat puolustustehtävissä betonia. Kauaa valkopaidat eivät ehdi tappiota murehtia. Sunnuntaina tiedossa on Piiricupin finaali Ilvestä vastaan Ratinan stadionilla. Aloituskokoonpano: Seppänen

Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Enkkilä O Konttinen A Konttinen Lahtinen Vaihdot: 51. Lotta Tolvanen in, Oona Konttinen out 56. Saana Tuomala in, Inka Molin out

TPS ratkaisi pilkulta Hieman siipirikkoinen Haka pisti TPS:n tiukoille Kupittaalla. Turkulaistaiturit hankkivat kaksi rankkaria, joista pallo pistettiin armotta ohi Mikko Ananinin. Lisäksi molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen pelitilanteissa. Vieraille siunaantui enemmän tilaisuuksia lisäosumiin, mutta viimeistely-yrityksissä oli pientä epätarkkuutta ja -onnea. Sarjan maalikuninkuudesta taistelevalle Eric Bullockille tarjoutui parikin huipputilannetta. Toisen jakson alkajaisiksi turkulaismaalivahdin kanssa kahden päässeen hyökkääjän nostoyritys epäonnistui, ja pallo pysähtyi veskarin rintaan. Kohta tämän jälkeen Bullock kolisutteli ylärimaa. Myös Aki Sihvonen osui maalipuihin heti neljän minuutin pelin jälkeen. Haka-maalilla Mikko Ananin pelasti molemmilla jaksoilla yhden varman maalitilanteen. TPS-päädyssä veskari sai apua tolppamiehiltä, jotka siivosivat pallon kulmapotkun jälkeen

maaliviivalta. Hakalle opetettiin Turussa uudenlaista sääntötulkintaa. 2 1 tilanteessa Joonas Ritonen luikerteli turkulaispuolustuksen keskeltä läpi. Hieman ennen rankkarialuetta jaloilleen saanut hakalainen ei käynyt etelämaiseen tapaan nurmelle kieriskelemään, vaan jatkoi maaliapajille. Avoimessa maalipaikassa kopisi nilkoille toistamiseen, ja vieraat rupesivat arpomaan pilkun vetäjää. Mutta turkulaistuomari veikin pallon rankkarialueen ulkopuolelle, jossa ensimmäinen rike oli sattunut. Sääntötulkinta tarkoittaa sitä, että esimerkiksi läpiajotilanteessa hyökkääjä on vapaata riistaa sen jälkeen kun joku ehtii kopauttamaan keskiympyrässä jaloille. Hakan vaihtopenkki on käynyt sen verran pieneksi, että Turkuun saatiin B-pojista lisäapuja. Koko toisen jakson topparina pelannut Samuli Mikkola ei hätkähtänyt kovaa paikkaa, vaan pelasi ennakkoluulottomasti. Myös Akseli Tiensuu ja Antti Kekkonen osoittivat arvonsa joukkueelle. Terrierimäinen Tiensuu urakoi kentällä reilut 70 minuuttia, kunnes kramppailevat pohkeet pakottivat ottamaan vaihdon. Hänen tilalleen tullut Kekkonen hoiti ottelun ratkaisuhetkien tilanteet taidolla. Kolmas niukka tappio seitsemänneksi. tiputti Hakan tasaisessa sarjassa Haka TPS-pelissä Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Anton Popovitch, Abdulla Al-Barkat

(46. Samuli Mikkola), Ossi Lindeman, Erkka Helminen, Matti Jussila (69. Ali Al-Zubeidi), Joonas Ritonen, Akseli Tiensuu (72. Antti Kekkonen), Eric Bullock, Elias Tolvanen. Maalit 33. TPS (rp) 49. Eric Bullock (Elias Tolvanen) 68. TPS 83. TPS (rp) Hakan varoitukset 37. Erkka Helminen 70. Akseli Tiensuu Seuraava ottelu pe 5.9. klo 18.30 SJK Haka, Seinäjoki B-pojat Inter sunnuntaina Rauhalassa 1:s-divariottelu Haka B1 Inter pelataan sunnuntaina 31.8 klo 14:00 alkaen Rauhalan nurmella. Otteluun nimetty seuraavat pojat; Aku, Lauri, Aleksi, Antti, Akseli, Samuli, Markus,

Matti, Ertürk, Joni, Teemu, Alex, Ali, Jussi, Tomi N, Roope J ja Waltteri. Kokoontuminen peliin klo. 12:45. B-tytöt: Wilma subipelaaja Elokuun SubWay-pelaajaksi valmentajat elokuun valitsivat Wilma Harhalan: Wilma on nostanut tasoaan tasaisesti koko kauden ajan. Hän on viime peleissä ollut joukkueen parhaimmistoa ja ottanut ansaitusti paikkansa keskikentältä. Harjoitukset tupla-wilma ottaa tosissaan, kuuntelee neuvoja ja ennen kaikkea yrittää parhaansa! Torstain Haka B3-HJS ottelu saharassa 3:s-divariottelu Haka B3 HJS sininen pelataan torstaina 28.8 klo 19:30 Saharan kentällä. Otteluun nimetty seuraavat pojat; Teemu, Robert, Joni, Juuso Y, Tomi N, Juuso A, Eero, Joonas, Miko, Joona, Eeli, Timo P, Tomi L, Mikko, Jesse ja Adrian. Kokoontuminen otteluun klo 18:30.

D12 SalPa-cupin voittoon ykkösen Haka D-02 valkoinen lähti lauantaina Salpa Cupiin hakemaan uutta nostetta syksyn Piiriliiga peleihin. Turhaa reissua ei tehty, kun viimeisen pelin jälkeen maaliero näytti vakuuttavasti 16-2. Hakan peli ei juuri missään vaiheessa kokenut taantumista. Pallo liikkui, pelaajat liikkui ja vetoja viuhui hyvään tahtiin, pääasiassa maalia kohden. 5peliä, 5 vakuuttavaa voittoa. Alkusarjassa ei ollut pojille vastusta. 2-0, 3-0 ja 7-1 lukemat taottiin taululle. Sunnuntaina välierä pelissä jatkettiin siihen mihin lauantaina jäätiin. 2-0 lukemat taottiin jo ensimmäisen 10 minuutin aikana. Finaalissa Hakaa vastaan asettui Salpan -02 joukkue. Ottelu eteni ekalla jaksolla hiuksen hienosti Hakan hallinnassa. Ja ekan jakson jälkeen tilanne olikin 2-0. Toisella jaksolla alkoi jalka painaan pojille selkeästi ja virheitä alkoi syntyä. Kaveri pääsikin kaventamaan tilanteen 2-1 todella upealla kaukolaukauksella yläkulmaan, mutta siihen jäi Salpan pyristely ja Haka kruunattiin voittajaksi. Valmentajan mielipide turnauksesta oli hyvä. Onnistuttiin laajalla rintamalla joukkueena. Moni pääsi tekemään maaleja ja syöttämään niitä. Myös puolustus päässä päästiin välillä paraati pelastuksiin. Kaiken kaikkiaan turnaus sujui hienosti ja tuloksellisesti todella hyvin. E.P

Voitokkaassa joukkueessa pelasivat Miska Hallikas, Veeti Jokio, Julius Kilpeläinen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Matias Manninen, Jiri Motturi, Lauri Peltoniemi, Arttu Ronkainen, Jani Suhonen, Otto Tikkala, Vesa Tuomi, Wiljam Valtonen ja Vikke Viitanen. Valmentajana Eemeli Puotiniemi, jojona Jonne Hallikas ja huoltajana Ari Laakso. Turnauksen tuloksia voi katsoa osoitteesta http://www.jopox.fi/salpa/uutiset/74923/salpa-cup-2014-tulokse t Haka mimmit 40 v. Hakan naisten jalkapallo vietti 40 v. juhliaan 23.8. erittäin iloisissa tunnelmissa Kuvia ja tunnelmia juhlista myöhemmin lisää. Edessä: Pirkko Syrjänen-Pöhö Vasemmalta keskellä Merja O Connor, Riitta Mattila, Ulla Häggblom Takana vasemmalta: Marjo Kanto, Sirpa Lehikoinen, Pirjo Seddiki Edessä: Pirkko Syrjänen-Pöhö, Riikka-Leena Eerola-Nieminen

Keskellä vasemmalta: Kirsi Salonen, Ulla Häggblom, Leena Heiskanen, Jaana, Tikka, Marja Salminen, Riitta Koivuranta Takana vasemmalta: Anneli Simola, Pirjo Seddiki, Marjo Kanto, Päivi Fallström, Merja O Connor, Jaana Kekkonen, Tarja Marjomaa, Eija Väärälä C-tytöille putkeen toinen tasapeli KTP ja valkopaidat pelasivat C-tyttöjen ELL-pelin poikkeuksellisen jylhässä miljöössä. Haminan urheilukenttä kun oli osin vallihautojen ja muurien ympäröimä. Vaikutti maisemat pelin tapahtumiin tai ei, niin loistavakuntoisella nurmella nähtiin viihdyttävä peli. Anni Konttinen Vierasjoukkue siirtyi avauspuoliajan lopussa johtoon Anni Konttisen maalilla. Toisen puoliajan alkupuolella KTP meni kahdella nopealla maalilla johtoon. Reilu kymmenen minuuttia

ennen loppua nuorempi Konttinen tasoitti pelin jälleen läpiajosta. 0-1; 1-1; 2-1; 2-2; 35. Anni Konttinen ( Ome Lahtinen) 49. 52. 67. Anni Konttinen (Saana Tuomala) Ensimmäinen 40-minuuttinen oli aika tasaista peliä. Aivan huippupaikkoja kumpikaan tosin ei useita pystynyt luomaan. Puolustuspelaamien oli molemmilla kuosissa. Valkopaidat siirtyivät johtoon Ella Huovisen ja Ome Lahtisen oivallusten ansiosta. Huovinen riisti pallon puolessa kenttää ja ajoi päättäväisesti vasemmasta laidasta hyökkäyskolmannekselle; helppo syöttö Lahtiselle, joka vaihtoi puolta mainiolla syötöllä vapaana olleelle Anni Konttiselle. Konttisen viimeistely oli jäätävä, eikä kotijoukkueen maalivahti pystynyt maalia estämään. Toisella puoliajalla valkopaitojen puolustuspelaaminen mureni pariin otteeseen, eikä KTP jättänyt tilaisuutta hyödyntämättä. Molemmat maalit tulivat niiltä paikoilta, mistä maalit yleensäkin nähdään. Saana Tuomala

Tämä ei kuitenkaan vieraita nujertanut, vaan tilanteita luotiin edelleen. Saana Tuomalan huikean läpisyötön avulla Anni Konttinen karkasi jälleen läpiajoon, ja sijoitti pallon etutolpan juureen. Valkopaitojen valmennus oli näkemäänsä tyytyväinen. Pakko sanoa, että viihdyin. Kentällä mentiin, eikä meinattu. Oli lähellä, että olisimme joutuneet yhden pelaajan vajaalle, ja aika oleellisella pelipaikalla. Toisaalta oli lähellä, että olisimme lopussa tehneet voittomaalin. Loistava fudismatsi, valmentaja hehkutti. Joku tykkää katsoa, kun Barcelona syöttää sadan neliön alueella sata kertaa, eikä vastustaja pääse palloon kertaakaan kiinni. Minä tykkään katsoa tällaista peliä, mitä KTP:n ja meidän pelaajat näyttivät. Oli vauhtia, oli maalitilanteita, oli kontaktia, oli tunnetta sekä kentällä että vähän laidallakin, ja uskomatonta taistelua koko 80-minuuttia. Tuskin kukaan todellakaan pelistä poistui sillä ajatuksella, että oli tylsää. Tulevana viikonloppuna valkopaidat pelaavat kaksi peliä. Lauantaina Pullerin nurmella vastassa on Honka ELL:n ottelussa. Sunnuntaina Tammelan stadionilla kohdataan Ilves Piiricupin finaalissa. Aloituskokoonpano:

Salo Mahlio Rousku Immonen Tuominen Mäkinen Molin Huovinen O Konttinen A Konttinen Lahtinen Vaihdot: 52. Lotta Tolvanen in, O Konttinen out 52. Saana Tuomala in, Mäkinen out

Niukan 0 1 voiton Valkeakoskelta sunnuntaina hakenut KuPS piti paikkansa A-poikien SM-sarjan kärjessä. Kaksi maalin tappiota viikon aikana Apialla kärsinyt kotijoukkue sen sijaan on hyytymässä tasaisen sarjan keskikastiin. Hakan peli käynnistyi edellisotteluita tahmeammin, eikä kuopiolaisten maalille saatu järjestettyä avausjaksolla kunnon maalipaikkoja. Kotijoukkueen päädyssä sen sijaan tapahtui heti ensi minuuteilla. Ottelun tähtipelaaja Mikko Ananin nappasi neljännellä minuutilla kiinni Roope Kuosmasen rankkarin. Vauhtiin päästyään veskari hoiteli puolen kymmentä muutakin vaaran paikkaa ja tarjosi Hakalle mahdollisuuden taistella sarjapisteistä. Kuopion Jesse Haaranen onnistui ohittamaan Ananinin hieman ennen taukovihellystä, kun Hakan varamiehisen puolustuslinjan purkama pallo jäi keltapaidoille. Hakalla oli toisella jaksolla tasoituspaikkansa, kun tiiviisti pelannut ja ilmatilaa hallinnut KuPS-puolustus kierrettiin laitojen kautta ja maata pitkin. KuPS-veskari Sami Juvosta ei kuitenkaan onnistuttu ohittamaan, joten savolaiset nollasivat valkopaidat ensimmäistä kertaa SM-sarjassa. KuPS-ottelu ei ollut kummaltakaan joukkueelta huippuesitys. Sateen liukastamalla kentällä nähtiin hermostunutta peliä, hätäisiä ratkaisuja, harhasyöttöjä, karkailevia palloja, pikkurikkeitä ja suunsoittoa. Ottelutapahtumien perusteella oli vaikea uskoa, että vastakkain oli kaksi taitavaa joukkuetta, jotka ovat tehneet sarjassa eniten maaleja. Haka on jäänyt mitalitahdista sen vuoksi, ettei tasaisista peleistä onnistuta kampeamaan pisteitä, vaan SM-sarjakausien rutinoimat vastustajat vievät ne maalin tai kahden erolla. Voitto-otteluissa maalinteko ei ole tuottanut ongelmia, sillä Haka on edelleen sarjassa eniten maaliverkkoa pöllyttänyt joukkue.

KuPS-ottelussa eniten maalipaikkoja siunaantui punabaretin valkopaitaan vaihtaneelle Elias Tolvaselle. Laskuvarjojääkärin koulutuksen lomassa vähiin jäänyt palloilu näkyi kuitenkin epävarmuutena ratkaisuyrityksissä. Eric Bullock yllätti avausjaksolla vastustajat, katsojat ja vaihtopenkin pelaamalla tilanteet terrierin asenteella loppuun saakka. Uudenlainen taisteluasenne ei vielä poikinut maaleja, mutta tulee näkymään seuraavissa otteluissa myös tehotilastossa. Toppareiksi komennetut Anton Popovitch ja Aki Sihvonen selvisivät vieraalla pelipaikalla hyvin. Kaksikon pallovarmuus oli kuitenkin muualta pois, ja sen vuoksi osa Ossi Lindemanin kapasiteetista jäi hyödyntämättä. Hakan peliä pyörittänyt ja rytmittänyt Erkka Helminen hermostui loppuhetkillä, kun syötöt eivät johtaneet mihinkään. Keskikentän kapellimestari nousi noituen keltapaitojen keskeltä ja järjesteli vielä tilanteen poikasia. Kokoonpanon laatiminen KuPS-otteluun ei vaatinut kovin suurta taktista velhoutta: pöytäkirjaan kirjattiin terveet pelaajat, ja vaihtomiehiä lähetettiin sisälle sitä mukaa kun avauksen miehiä kannettiin loukkaantuneena sivuun. Lauantaisessa Turun reissussa tarvitaan uudenlaista luovuutta, sillä poissa on puoli joukkueellista avauspelaajia. Takareitensä loukannut Eemi Räsänen uhkaa liittyä puolustuksen pitkäaikaispotilaisiin. Erikoisrajajääkäreiden ampumaleirillä polvilumpionsa murtaneen Veeti Liljedahlin pelit ja palvelus ovat kokonaan ohi. Kim Lingman huilaa TPS-ottelun varoitustilin täyttymisen vuoksi, ja KuPS-ottelusta samasta syystä poissa ollut Jesse Oksanen on viikonloppuna reissussa.

Haka KuPS-pelissä Mikko Ananin, Aki Sihvonen, Eemi Räsänen (34. Matti Jussila), Anton Popovitch, Abdulla Al-Barkat, Ossi Lindeman, Kim Lingman, Erkka Helminen, Joonas Ritonen (62. Akseli Tiensuu), Eric Bullock, Elias Tolvanen (77. Ali Al-Zubeidi). Maalit 38. Jesse Haaranen (KuPS) Hakan varoitukset 13. Mikko Ananin 51. Abdulla Al-Barkat 78. Kim Lingman Seuraava ottelu 30.8. klo 15 TPS Haka, Kupittaa Kotijoukkueen tähtipelaajat