Hangon Bridgeviikko 2010

SUOMEN BRIDGELIITTO FINLANDS BRIDGEFÖRBUND RY

Hangon Bridgeviikko

SUOMEN MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖSTÖ

Käytetään SEUL overwatch sääntöjen ingame asetuksia. Kotijoukkueen kapteeni on vastuussa lobbyn tekemisestä.

Uppopallon sarjakutsu

P TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

Tervetuloa yksipäiväiseen salibandyturnaukseen Pasilan Urheiluhalliin osoitteessa Radiokatu 22.

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

LOUNAIS-LIIGAN SÄÄNNÖT

CHAMPIONS CUP

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus Turnausinfo ja otteluohjelma

Sarjakutsu Uppopallo

MARJA-VANTAA TURNAUS

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

ANVIA V TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala

Kilpailun erikoismääräykset kaudelle

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

Uudet säännöt ANNIKA LAAKSONEN

Suomen Bridgeliiton hallitus 6/2017. SUOMEN BRIDGELIITON JÄSENKERHOJEN VÄLISEN JOUKKUEKILPAILUSARJAN SÄÄNNÖT

Mestaripisteiden jakaminen

Kurirenspelen i Fotboll Luleå

Petankki kalenteri 2016

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS

Järjestäjällä tulee olla anottuna turnauslupa Jääkiekkoliiton alueelta, jolla turnaus pelataan.

TURNAUSSÄÄNNÖT Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

Marja-Vantaa -turnaus

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

Ohjeistus pöytäkirjan käyttöön. Suomen Lentopalloliitto ry

3X3 Koripallon pelisäännöt (tekstiversio)

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kauden lopputurnaukset D1 ja D2 sarjoissa (päivitetty pelaamistapa Etelän D2 AA lohkojen osalta)

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli Karhula -05

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA

Peliohje (6)

D1-05 A&AA Kevätturnaus

Pelit pelataan molempina päivinä klo välisenä aikana

Edustusoikeus yleissääntöjen mukaisesti. Perheenjäsenillä ei ole osallistumisoikeutta.

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus Myyrmäkihalli Vantaa

FUTSALKILPAILUJEN VAROITUKSET JA KENTÄLTÄPOISTOT

Liigaan voi osallistua myös sekajoukkueella. Sekajoukkueita koskevat seuraavat rajoitukset:

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

Hallisarjan uudistaminen

Ennen lohkovaihetta sovitaan (tarvittaessa) joukkueiden kanssa TV-oikeuksista ja muista mahdollisista laajennetuista taloudellisista oikeuksista.

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

Kaukalopallossa järjestetään vuosittain mestaruuskilpailut henkilökunnan A- ja B- sarjoissa ja ikämiessarjassa, yli 40 v.

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

SPTL:N HALLITUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KAUDELLE

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Aika: Perjantai Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu.

PELIAIKASEURANTAOHJELMAN KÄYTTÖOHJE

Taru Reinikainen Seppo Räsänen Jussi Tamminen Martti Meronen saapui 7 käsittelyn aikana klo 18:27

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS

JUNIORITURNAUS JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

1 PÖYDÄT JA PALLOT 1. Kilpailuissa tulee käyttää Suomen Biljardiliiton hyväksymiä pöytiä ja palloja.

SGL Uudenmaan Alue Juniorien joukkuereikäpelisarja Kilpailumääräykset 2010

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Futsalsääntöjen muutokset kaudelle

SUOMEN DARTSLIITTO. SM-LIIGA Kierroksen tulokset ### ### ### ### ### ### ### ### ### ###

Suomen Bridgeliitto Finlands Bridgeförbund ry MP-kilpailukategoriat ja kilpailumaksut

SM-turnaukset /5

Jukurit 02 AA. Turnausjoukkueet HPK. Jokerit. Jukurit JYP. SportOnline - Turnauspalvelu

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa.

Lisäksi kotijoukkueen tulee tehdä otteluilmoitus vastustajalle ja otteluun asetelluille erotuomareille.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

Tervetuloa mukaan Helsinki BeachFutis -turnaukseen!

Paikka Turun Kristillinen opisto, Lustokatu, Turku Läsnä Jarmo Laakso* puheenjohtaja. Poistui klo käsittelyn aikana

Transkriptio:

SM-joukkuekilpailu 2015 Semifinaali AIKA 7. 8.3.2015 PAIKKA HELSINKI - Bridge Areena TAMPERE - Ruotsalainen Klubi PELINJOHTO Helsingissä: Kati Sandström puh.040-526 5611 Tampereella: Pasi Suominen puh. 040-545 1322 Bridge Areenan joukkueet ottelunumeroineen: MUSTA LOHKO 1. Toivonen (Helsinki - Uusimaa) 2. Eikat (Lounas) 3. Togo (Häme) 4. Muumio-Mix (Itä) 5. Pojat (Lounas) 6. Miniplan (Lounas) SININEN LOHKO 1. Vilttiketju (Kaakko) 2. Team Sujuva (Helsinki - Uusimaa) 3. Countryboys (Kaakko) 4. Spelmans 2 (Helsinki - Uusimaa) 5. Secretariat (Pohjanmaa) 6. Help? (Lounas)

VIHREÄ LOHKO 1. Mäkikangas (Helsinki - Uusimaa) 2. Takeoff (Häme) 3. Uskela (Lounas) 4. KeSa (Lounas) 5. Kylmärinki (Itä) 6. Porvoon poppoo (Kaakko) Tampereen joukkueet ottelunumeroineen: PUNAINEN LOHKO 1. Koistinen (SM-2014) 2. 7 Wonders (Häme) 3. Petkele (Pohjoinen) 4. Jokeri (Häme) 5. Arma (Häme) 6. Bara vi (Pohjanmaa)

SM-joukkuekilpailu 2015 Semifinaali Aikataulu ja ottelujärjestys kaikissa semifinaaliryhmissä Lauantai 7.3.2015 10:30 11:00 Ilmoittautuminen, jolloin on maksettava pelimaksu 130 euroa / joukkue 11:00 12:20 Kierros 1 6 1 5 2 4 3 12:25 13:45 toinen puoliaika 13:45 14:30 Ruokatauko 14:30 15:50 Kierros 2 2 6 1 3 5 4 15:55 17:15 toinen puoliaika 17:30 18:50 Kierros 3 6 3 2 4 1 5 18:55 20:15 toinen puoliaika Sunnuntai 8.3.2015 10:00 11:20 Kierros 4 4 6 3 5 2 1 11:25 12:45 toinen puoliaika 12:45 13:30 Ruokatauko 13:30 14:50 Kierros 5 6 5 4 1 3 2 14:55 16:15 toinen puoliaika Jokaisen ryhmän kaksi parasta etenevät 18. 19.4. pelattavaan SM-joukkuefinaaliin Bridge Areenalle. Kati Sandström Pääkilpailunjohtaja

SM-joukkuekilpailu 2015 Semifinaali Kilpailumääräykset 1. Otteluissa pelataan 20 jakoa puoliaikalaskennalla. Puoliajalla voi vaihtaa joko avoimeen tai suljettuun huoneeseen uuden parin. Ottelupisteet lasketaan WBF:n taulukon mukaan. 2. Kaikissa otteluissa pelataan samat jaot. Pareista lasketaan myös ns. Butler laskenta, joka julkaistaan myöhemmin. Jakotaulut jaetaan ottelukierroksen jälkeen joukkueille. 3. Puoliajan peliaika on 1 tuntia 20 minuuttia. Jos peliaika ylitetään enintään 5 minuutilla, kumpaakin myöhästynyttä joukkuetta rangaistaan ½ ottelupisteen menetyksellä. Peliajan ylityksestä enintään10 minuutilla rangaistus on 1 ottelupisteen menetys, tämän jälkeen rangaistusasteikko on 5 minuuttia ja 1 ottelupiste. Myöhästymisrangaistukset määrätään puoliajoittain. Mikäli joukkueen pelaaja myöhästyy puoliajan tai ottelun alussa korkeintaan 5 minuuttia seuraa siitä ½ ottelupisteen rangaistus. Mikäli myöhästyminen on 5-10 minuuttia, on rangaistus1ottelupiste, tämän jälkeen rangaistusasteikko on 5 minuuttia ja ottelupiste kuitenkin niin että 20 min. myöhästyneen pelaajan joukkue tuomitaan hävinneeksi ja joukkue saa ottelusta 0 pistettä. Kun joukkue tuomitaan hävinneeksi sen vastustaja saa ottelupisteet seuraavan kaavan mukaan mahdollisimman edullisesti: a. 13 ottelupistettä b. Keskiarvon pelaamistaan muista otteluista kilpailun aikana. c. Hävinneeksi tuomitun joukkueen vastustajien saamien pisteiden keskiarvon 4. Otteluohjelmassa ensin mainittu joukkue on kotijoukkue jolla on oikeus asettaa pelaajansa paikoilleen vasta sen jälkeen kun vastustajajoukkue on asettunut paikoilleen. Toisella puoliajalla kotijoukkue istuu paikoillaan (voi tietenkin vaihtaa uuden parin tilalle) ja vierasjoukkue vaihtaa pöytiä. (mikäli vierasjoukkue vaihtaa sen jatkava pari vaihtaa pöytää. HUOM! HUM- systeemiä pelaavan parin joukkue on aina vierasjoukkue molemmilla puoliajoilla. 5. Jos pelaajat sijoittavat korttinsa korttikotelon vääriin taskuihin ja sen takia jako muissa pöydissä pelataan alkuperäisestä poikkeavassa muodossa, kumpaakin pöydässä ollutta virheeseen syyllistynyttä joukkuetta rangaistaan puolen (1/2) ottelupisteen menetyksellä / kerta. 6. Vapaavuorossa oleva pelaaja ei saa seurata oman joukkueen peliä. Kierroksen pelit jo päättänyt pelaaja ei saa seurata vielä käynnissä olevaa ottelua toisella pöydällä, ellei tämän pöydän kumpikin pari anna siihen lupaa. 7. Ottelun tulos on laskettava muualla kuin pelitiloissa, jos jokin ottelu on vielä kesken.

8. Bridgemateen syötetään joukkueiden VIRALLISET tulokset. Syötetty tulos on jokaisen tarkastettava. Joukkueiden on itse tarkastettava tulostensa oikeellisuus kilpailunjohtaja ei tee sitä. Virheellisestä tuloskirjauksesta Bridgematessa on huomautettava kilpailunjohtajalle viimeistään 30 minuuttia päättyneen kierroksen jälkeen. 9. Mahdolliset protestit on jätettävä viimeistään 30 minuuttia päättyneen kierroksen jälkeen lomakkeella, jonka saa kilpailunjohtajalta. Protestimaksu on 20 euroa. 10. Joukkueitten paremmuusjärjestys määräytyy saavutettujen ottelupisteiden mukaan. Tasatuloksissa ratkaisee: 1. keskinäisen ottelun IMP-pisteet, tai jos ne ovat tasan 2. Netto-imp -pisteiden mukaan tai jos ne ovat tasan 3. IMP-kvootin mukaan tai jos ne ovat tasan 4. pelaamalla 4 jaon pudotuspeli tai jos se päättyy tasan 5. arvalla. Mestaripistejakelu on seuraava: 1. 2,50 MP, 2. 1,25 MP 11. Tupakointi peli- ja WC-tiloissa on kielletty. Alkoholijuomien (myös keskioluen) vieminen pelitiloihin on kielletty. Kännykät on pidettävä suljettuina pelitiloissa kierrosten aikana. Tämän säännön rikkomisesta joukkuetta rangaistaan kahden ottelupisteen menetyksellä. 12. Edellä olevan lisäksi kilpailussa noudatetaan Vuoden 2007 Bridgelakia sekä SBL :n yleisiä kilpailumääräyksiä. Kati Sandström Pääkilpailunjohtaja

SM joukkuekilpailu 2015 Semifinaali Semifinaalien juryt SM joukkuekilpailun semifinaaleissa voi oikeutta hakea kilpailunjohtajan tuomion jälkeen jokaiseen lohkoon valitulta muutoksenhakukomitealta, Juryltä. Juryn jäsenet koostuvat Bridge Areenalla toisen lohkon kokeneista pelaajista. Juryjä nimettäessä ovat MP-kilpailunjohtajat aina etusijalla. Tampereella on vain yksi lohko, joten siellä puheenjohtaja valitsee juryyn aina kolme esteetöntä henkilöä nimetyistä kandidaateista. Muutoksenhakumaksu on 20 euroa, joka palautetaan, mikäli juryn koollekutsuminen ei ole ollut perusteeton. Punaisen lohkon Jury Pekka Viitasalo, PJ Juuso Fagerlund Jussi Pölkki Marko Ketola Börje Ehn Tässä Juryssä puheenjohtaja pyytää kaksi tai kolme (mikäli on itse esteellinen) esteetöntä jäsentä mukaan juryyn. Mikäli valitaan kolme jäsentä, jury valitsee puheenjohtajan keskuudestaan. Mustan lohkon Jury Lasse Utter, PJ Vesa Leskelä Jari Bäckström Sinisen lohkon Jury Raija Tuomi, PJ Mauri Saastamoinen Vesa Fagerlund Vihreän lohkon Jury Martin Arle, PJ Alpo Järvinen Maria Mylläri