CC-COMPANY PYYHEPAPERIT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "CC-COMPANY PYYHEPAPERIT"

Transkriptio

1 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT

2 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 2 Työ- ja asiakasturvallisuuden olennainen osa on hyvä hygienia, ja eräs tärkeimmistä tekijöistä hygieniassa on ihon puhtaus. Käsien puhtaus on erityisen oleellinen tekijä, koska erilaiset taudinaiheuttajat leviävät käsien välityksellä hyvin tehokkaasti. Miksi pestä kädet? Käsien pesu ja kunnollinen kuivaaminen imukykyisellä paperipyyhkeellä on paras keino välttää bakteeritartuntoja. Kädet ovat tehokkaimmat flunssatartuntojen levittäjät. Joka kerta kun et pese käsiäsi esim. WC-käynnin jälkeen, altistat itsesi ja muut tartunnoille. Muista, että aina lika ei näy päällepäin. Bakteerit ja muut epäpuhtaudet viihtyvät erikoisesti kynsien alueella ja ihon taitteissa. Esim. sormuksen alla voi olla bakteereja enemmän kuin Suomessa on asukkaita. Siistit hygieniatilat ovat osa yrityskuvaa. WC-tilojen hygieenisyys ja toimivuus vaikuttavat ihmisten mielikuvaan yrityksen toiminnasta. Tämä on tutkittu juttu. Mikäli WC-tilat ovat epäsiistit mielletään myös keittiö epäsiistiksi. Samoin, mikäli pyyhe on loppunut tai käytössä on ainoastaan puhallin, mielletään toiminta huolimattomaksi. Esim. Pehmo-Super-järjestelmän parasta laatua oleva hygieenisyys ja paperin monikäyttöisyys viestivät siitä, että yritys arvostaa asiakkaitaan ja henkilöstöään. Paperipyyhe on hygieenisin ja monikäyttöisin. Lukuisissa tutkimuksissa, joissa on verrattu käsien bakteerimääriä pesun ja kuivauksen jälkeen, paperipyyhkeellä saavutettu bakteerimäärän vähennys on selkeästi suurempi kuin kangaspyyhekuivauksessa. Kuumailmakuivauksessa bakteerien määrä sen sijaan on lisääntynyt jopa viisinkertaiseksi. Paperipyyhejärjestelmissä telineessä on aina vain puhdasta pyyhettä, toisin kuin kangaspyyhkeissä, joissa likainen pyyhe taan samaan telineeseen puhtaan pyyhkeen kanssa. Pitää muistaa, että esim. salmonellabakteeri jakautuu suotuisissa oloissa joka 20. sekunti: yhdestä bakteerista tulee kahdeksassa tunnissa 17 miljoonaa bakteeria. Paperipyyhe toimii käsien kuivaamisen ohella kasvopyyhkeenä, nenäliinana, siihen on helppo kuivata vaikkapa lasten kasvot. Pyyhepaperit voidaan jakaa periaatteellisesti kolmeen laatuluokkaan: korkeinta laatua edustavat puhtaasta sellusta valmistetut tuotteet, hyvää käyttölaatua edustavat valikoidusta keräyspaperista valmistetut tuotteet, peruslaatutasoa edustavat kierrätyskuidusta valmistetut säästölaatuiset tuotteet. Sisältö KÄSIPYYHKEET... 3 P25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJA... 3 P1147 PEHMO SUPER-KÄSIPYYHE... 3 P1140 BETA-KÄSIPYYHE... 3 RULLAKÄSIPYYHKEET... 4 P 1350 TORK-MATIC-KÄSIPYYHEANNOSTELIJA... 4 P1137 TORK MATIC COMFORT... 4 P1136 TORK MATIC PLUS... 4 VETOPYYHKEET... 4 P1124KATRIN M WC-PAPERIT... 5 P1327 UNIQUE TOILET 3-K... 5 P1320 SO ECO WC-PAPERI... 5 TEOLLISUUSPYYHKEET... 6 P94029 LOTUS PLUS P1241 BETA P1243 BETA P99065 TEOLLISUUSPYYHETELINE... 6

3 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 3 KÄSIPYYHKEET Ketju / C-Taite. C-taitepyyhkeet on taitettu niin, että telineessä alaspäin tulee C:n aukinainen puoli ja C:n sileä puoli ylöspäin. Ketjutaitepyyhkeet on valmistettu niin, että kun telineestä otetaan yksi pyyhe, niin se vetää seuraavan pyyhkeen esiin. Lisäksi pyyhe tulee täysin avoimena, jolloin käytetään hyväksi koko paperin pinta-ala. Hygieeninen: Käyttäjä koskee vain siihen pyyhkeeseen, joka otetaan käyttöön Taloudellinen: kulutus ja roskan määrä pysyvät minimissään. Kummatkin pyyhkeet soveltuvat lähes kaikkiin käytössä oleviin telineisiin. P25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJA Sekä ketju- että C-taitepaperille. P1147 PEHMO SUPER-KÄSIPYYHE Kolminkertainen, valkoinen, ketjutaitettu. Puhdasta selluloosaa. Markkinoiden parasta laatua. Kolminkertaisuus tekee pyyhkeestä erittäin pehmeän ja mahdollistaa sekä huippunopean imukyvyn että erinomaisen pehmeyden. Ketjutaitettua PEHMO SUPERIA saa yhden käsienkuivaamiseen riittävän arkin kerrallaan. Käyttäjät ovat tyytyväisiä pyyhkeen tasoon ja täyttäjät ja siistijät tyytyväisiä roskan määrän vähäisyyteen. Käytetty puhdas sellupyyhe on kompostointi- tai polttokelpoista hyötymateriaalia. PEHMO SUPERILLA on pohjoismainen ympäristömerkki. 21x100 = 2100 kpl. Lavalla 40 Arkin koko: 23,5x34 cm. Laatikossa ltk. P3600 BETA-KÄSIPYYHE P1145 PEHMO-KÄSIPYYHE Kaksinkertainen, luonn.valkoinen, C-taitepyyhe. Valikoitua keräyspaperia. Markkinoilla eniten käytetty pyyhetyyppi, hyvä hinta/ laatusuhde. Kaksinkertaisuus lisää pyyhkeen pehmeyttä ja imukykyä. Pintapuristuksella saadaan lisää imupintaa. Pehmo-käsipyyhe soveltuu lähes kaikkiin käytössä oleviin telineisiin. Pakkaus sopii käytettäväksi myös ilman telinettä, esim. autossa, työkoneissa, työpisteissä, baaritiskillä jne. Arkin koko: 25x27,5 cm. Muovisäkissä 20x120 = 2400 kpl. Lavalla 40 sk. Yksinkertainen, luonn.valkoinen, C-taitepyyhe. Keräyspaperia. Säästölaatuinen peruskäsipyyhe. Soveltuu kohteisiin, joissa ei erityisvaatimuksia. Yksinkertaisuus mahdollistaa suuren kpl-määrän/ säkki, joka vähentää tilantarvetta varastossa. BETA-käsipyyhkesäkissä on lähes kaksinkertainen määrä pyyhkeitä verrattuna yleiseen keltaiseen käsipyyhkeeseen. BETA-käsipyyhe soveltuu lähes kaikkiin käytössä oleviin telineisiin. Se on käytössä yhtä hyvin teollisuudessa, baareissa, huoltamoilla, korjaamoilla jne. Arkin koko: 25x33 cm. Muovisäkissä 20x180 = 3600 kpl. Lavalla 40 sk.

4 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 4 RULLAKÄSIPYYHKEET P1350 TORK-MATIC-RULLAKÄSIPYYHEANNOSTELIJA P1137 TORK MATIC COMFORT Kaksinkertainen, valkoinen käsipyyhe. Puhdasta selluloosaa. Valmistettu TAD-menetelmällä, joka tekee siitä markkinoiden pehmeimmän ja imukykyisimmän käsipyyhkeen. 100m/408ark/rll. 6 rll/ltk. 40 ltk/lava. P1136 TORK MATIC PLUS Kaksinkertainen, valkoinen käsipyyhe. Valikoitua keräyspaperia. Suurikapasiteettinen imukykyinen käsipyyhe. 150m/612ark/rll. 6 rll/ltk. 40 ltk/lava. TORK MATIC on varmatoiminen ja tyylikäs käsipyyheautomaatti. Se annostelee yhden 26x21 cm arkin kerrallaan. Paperin asennus on erittäin nopeaa ja helppoa, se vie aikaa normaalisti vain 30 sek. TORK MATICIA käytetään paljon huolto- asemien, oppilaitosten, muiden julkisten kohteiden, ravintoloiden jne. hygieniatiloissa. Käytännössä kohde on selkeästi se, missä on käytössä kangaspyyhe. TORK MATICissa on pyyhettä kolminkertainen tai viisinkertainen määrä paperilaadusta riippuen verrattuna kangaspyyhean. Kustannukset ovat kolmannes tai viidennes kangaspyyhkeeseen verrattuna. VETOPYYHKEET Vetopyyhkeet ovat omimmillaan, niissä käyttökohteissa, missä pyyhitään muutakin kuin käsiä. Esim. pöytäpinnat, tasot, työvälineet jne. Vetopyyhettä voi ottaa aina tarvittavan määrän. Vetopyyhe toimii joko annostelijasta = purkautuu n sisältä tai ulkoa = talouspyyhe. Vetopyyhkeitä on karkeasti ottaen kahta eri kokoa: n.100 m: n t osuus n.10% ja n. 300 m:n t n. 90%. Näille kummallekin oma annostelijakoko. Käytetään joko hylsyttömänä tai repäisyhylsyllä. Repäisyhylsy antaa mahdollisuuden käyttää myös vaakatasoannostelijassa. Hylsy repäistään pois aloittaen nuolimerkistä, jolloin toimii annostelijasta. P1124 KATRIN M 300 Yksinkertainen, valkoinen vetopyyhe. Valikoitua keräyspaperia. Markkinoiden eniten käytetty laatu- ja kokoluokka. 300 m/rll. 6 rll/sk. 40 sk/lava.

5 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 5 WC-PAPERIT Suurkuluttajapuolen WC-paperit on suunniteltu nimenomaan suurkuluttajapuolen tarpeisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vähittäispuolen ssa on keski- määrin vain reilut 20 m paperia, niin suurkuluttajapuolen pikkurullissa esim. ISO-ECO on paperia 48 m. Tämä tarkoittaa vähemmän täyttökertoja ja vähemmän työtä eli kokonaissäästöä. Niin WC-papereiden kuin papereiden yleensä kohdalla pitää muistaa, että niiden osuus yrityksen siivouskuluista on vain prosentin luokkaa, kun työn osuus on 80%. Siis mikäli halutaan säästöä, ei pidä tuijottaa yksittäisen arkin hintaa, vaan valita oikea tuote oikeaan käyttöön!!! Suurkuluttajapuolen WC-paperit jaetaan jumbo-rulliin, osuus noin 15%, jotka vaativat kullekin tyypille suunnitellun annostelijan ja pikkurulliin, osuus noin 85%. WC-paperit ovat aina ei märkälujaa paperia so. ne hajoavat viemäriverkostossa kuiduiksi. Nyrkkisääntönä on: mitä vanhemmat putket sitä laadukkaampaa tulee paperin olla, jotta vältytään tukkeutumilta. P1327 UNIQUE TOILET 3-K Kolminkertainen, valkoinen WC-paperi. Puhdasta selluloosaa. Markkinoiden parasta laatuluokkaa. Käytössä ravintoloissa, toimistoissa, terv.huollon pisteissä sekä monissa naisvaltaisissa kohteissa. Kun asiakas kokeilee kerran, ei pois vaihda!! 169 ark/rll. 8x6 = 48 rll/sk. 40 sk/lava. P1320 ISO ECO WC-PAPERI Kaksinkertainen luonn.valkoinen WC-paperi. Valikoitua keräyspaperia. Markkinoiden eniten käytetty laatuluokka. Käytössä kaikissa asiakasryhmissä, missä ei ole käytössä annostelija. Yhdessä säkissä ISO ECOA on 2,3 kilometriä laadukasta WC-paperia. Määrä vastaa lähes neljää säkkiä Emboa ja kahta säkkiä normaalia suurkuluttaja paperia!! 400 ark/rll. 12x4 rll/sk. 33 sk/lava.

6 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 6 TEOLLISUUSPYYHKEET P94029 LOTUS PLUS 2. 2-kertainen, sininen teollisuuspyyhe. Puhdasta selluloosaa. 250 m/rll. Leveys 32 cm. 3,3 kg/rll. 2 rll/sk. 36 rll / lava. P1241 BETA cm x 800 m. 1-kertainen, keltainen teollisuuspyyhe. Valikoitua keräyspaperia, repäisyhylsy. 800 m/rll. Leveys 21 cm. 4,5 kg /rll. 2 rll/sk. 54 säkkiä / lava. P1243 BETA cm x 1200 m. 1-kertainen, keltainen teollisuuspyyhe. Valikoitua keräyspaperia, repäisyhylsy m/rll. Leveys 32 cm. 10 kg /rll. 1 rll/sk. 48 säkkiä / lava. P99065 TEOLLISUUSPYYHETELINE Lattiamalli, metalli, 40 cm.

7 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 7 P3624 WC-Paperiteline Seinäteline Eco Toilet Jumbolle. Valkoiseksi maalattu metalli, lukollinen. P3115 Eco Toilet Jumbo L 660 Luonnonvalkoinen uusiopaperi, 1-kertainen. 660 m/rll, leveys 10 cm, 1,73 kg / rll. 6 rll/sk, n halkaisija n 27 cm. P1608 Beta- tutkimuspöytäkreppi. Luonnonvalkoinen, sopii tutkimuspöydille lääkärinvastaanotoilla, hierontapöydille yms. 200 m x 50 cm, 3,8 kg. Pakkaus: 2 rll/sk.

8 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 8 Numerotkin sen kertovat Kangaspyyhe / Pehmo Super Käyttäjiä / pv 500 WC-Käyntejä / pv 3 Tillankäyttö / pv / kk 22 Käyntejä / kk Annostelijoita 30 Järjestelmä Kangas- Pehmo pyyhe Super Käsienkuivauksia Kpl/m/käyttök. 40 cm 1 kpl Telinekapasiteetti 35 m 300 kpl Hinta/rll/. alv 0% 5,05 2,07 Pyyhetarve / kk 377 rll 330 Pyyhekustannus / kk 1 903,85 683,10 Pyyhekustannus / v Säästö 64,12 % Kangaspyyhe / Pehmo Super Käyttäjiä / pv 100 WC-Käyntejä / pv 3 Tillankäyttö / pv / kk 22 Käyntejä / kk 6600 Annostelijoita 6 Järjestelmä Kangas- Pehmo pyyhe Super Käsienkuivauksia Kpl/m/käyttök. 40 cm 1 kpl Telinekapasiteetti 35 m 300 kpl Hinta/rll/. alv 0% 5,05 2,07 Pyyhetarve / kk 75 rll 66 Pyyhekustannus / kk 378,75 136,62 Pyyhekustannus / v Säästö 63,93 % käsien kuivausta kangaspyyhkeellä * 9 a * 9 nvaihtoa * Likaisten rullien varastointi * Kuljetukset 300 käsien kuivausta Pehmo Super-paperipyyhkeellä * 1 käsipyyheannostelijan täyttö * Roskakorin tyhjennys N. 55 l. N. 12 l.

9 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 9 TORK ADVANCED PYYHE 440 / ARKKI - arkitettu teollisuuspyyhe jolla on erinomainen imukyky - soveltuu öljyn, rasvan, liuottimien ja veden imeyttämiseen - laadukas 4-kertainen paperi, jolla erinomainen imukyky - kätevä Tork Top-Holder-annostelijan kanssa käytettynä - nukkaamaton nippu Arkin Nippuja / x 38 cm 5 ADVANCED PYYHE 440 / RULLA - 4-kertainen sininen teollisuuspyyhe, jolla on erinomainen imukyky - käytä monenlaisten nesteiden imeyttämiseen (öljy, rasva, liuottimet, vesi) - laadukas ja kestävä paperi - käytä Tork Lattiatelineen kanssa. - nukkaamaton m x 38 cm 1 ADVANCED PYYHE COMBIRULLA - riittoisa - kaksipuolinen imukykyinen käsipyyhe - luotettava laatu - hyvä nesteiden imu- ja luovutuskyky - käsipyyhe kaikkiin tiloihin - sopii Tork Unibox -annostelijaan - nukkaamaton - nelinkertainen m x 28 cm 2 TORK PREMIUM MONIKÄYTTÖ arkitettu, kestävä kuitukangasliina vaativaan käyttöön - kaksipuolinen materiaali tehokkaaseen puhdistukseen ja kiillotukseen - soveltuu käytettäväksi kaikkien nesteiden kanssa - vähentää liuottimien käyttöä väh. 27% - hyvä nesteiden imu- ja luovutuskyky - sopii Top-Pak-annostelijaan - nukkaamaton nippu Arkin Nippuja / x 38,5 cm 5

10 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 10 TORK PREMIUM MONIKÄYTTÖ kestävä kuitukangasliina vaativaan käyttöön - kaksipuolinen materiaali tehokkaaseen puhdistukseen ja kiillotukseen - voi käyttää kaikkien nesteiden kanssa - vähentää liuottimien käyttöä vähintään 27% - hyvä nesteiden imu- ja luovutuskyky - kätevä Tork-lattiatelineen kanssa m x 43 cm 1 TORK ADVANCED PYYHE märkäluja, nukkaamaton teollisuuspaperi - hyvä imukyky - laadukas tuote monipuoliseen yleispyyhintään - sopii Tork Floorstand -lattiatelineeseen m x 43 cm 1 TORK UNIVERSAL PYYHE riittoisa teollisuus l-kertaista paperia - luotettavaa peruslaatua yleispyyhintään - kätevä yhdessä Tork Floorstand -lattiatelineen kanssa m x 33 cm 1 TORK ADVANCED riittoisa - kaksipuolinen imukykyinen käsipyyhe - luotettava laatu - hyvä nesteiden imu- ja luovutuskyky - käsipyyhe kaikkiin tiloihin - Tork M-Box -annostelija sopii yhteen M-Tork Standardin kanssa m x 24,5 cm 6

11 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 11 TORK ADVANCED PYYHE kertainen, sininen teollisuuspyyhe - materiaalina uusiokuitu - erinomainen rasvan ja öljyn pyyhkimiseen - hinta-laatusuhde kohdallaan m x 24 cm 2 TORK ADVANCED ZZ-TAITTO - 2-kertainen, ZZ-taitettu käsipyyhe - valkoinen, imukykyinen käsipyyhe - tyylikäs kohokuviointi - käsipyyhe kaikkiin tiloihin - käytä Tork käsipyyheannostelijan kanssa nippu Arkin Nippuja / cm x 23 cm 15 TORK ADVANCED TALOUSPAPERI KING SIZE - 2-kertainen, valkoinen talouspaperi - erikoispitkä King Size- - käytetään keittiöissä, saniteettitiloissa jne m x 21 cm 6 x 2

12 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 12 TORK ADVANCED WC-PAPERIRULLA - riittoisa kaksinkertaista WC-paperia - luotettava laatu - luonnonvalkoinen WC-paperi - sopii Tork T-Box Mini WC-paperiannostelijaan T m x 10 cm 12 TORK ADVANCED KING SIZE - 2-kertainen imukykyinen WC-paperi - King Size- kestää pitkään - kaikkiin WC-tiloihin T m x 10 cm 6 x 4 TORK UNIVERSAL WC-PAPERIRULLA - 2-kertainen, pehmeä WC-paperi - riittoisa - perustuote kaikkiin WC-tiloihin T m x 10 cm 16 x 4

13 CC-COMPANY PYYHEPAPERIT 13 TORK Lattiateline - suosittu annostelija teollisuusympäristöihin - voidaan kätevästi siirtää tarpeen mukaan - suunniteltu suurille teollisuusrullille, joiden max. leveys on 43 cm Väri Mitat cm Kpl/ Paino/ x 50,5 x ,3 kg TORK annostelija arkeille - Top-Pak -kauksille suunniteltu kätevä annostelija - kestävää harmaata muovia - kauksesta tulee yksi arkki kerrallaan Väri Mitat cm Kpl/ Paino/ harmaa 22 x 41 x ,8 kg TORK vetopyyheannostelija - tyylikäs ja hygieniaa edistävä, lukittava vetopyyheannostelija - tehokas ja käyttäjäystävällinen repäisyrengas - mahdollistaa joustavan kulutuksen - kätevä monenlaisessa yleiskäytössä, keittiöissä ja saniteettitiloissa - suunniteltu M-Tork-vetopyyhkeille Väri Mitat cm Kpl/ Paino/ valk. 22,4x24,1x38,2 1 1,4 kg TORK WC-PAPERIANNOSTELIJA MINIJUMBO - luotettava, kahden pienen WC-paperin teline - edistää hygieniaa suojaamalla paperia - lukittava - WC-tiloihin, joissa pieni kapasiteetti riittää - annostelijaan sopivat tavalliset ja King Size-pikkut Väri Mitat cm Kpl/ Paino/ valk. 13,5x25,0x26,7 1 2,0 kg

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT

KÄSIPYYHKEET JA -ANNOSTELIJAT Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla tyopaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olivatpa tarpeesi mitkä tahansa löydät aina Tork-ratkaisun,

Lisätiedot

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista

Lisäarvotuotteet. Inter-taitto käsipyyhkeet. Reflex - vetopyyhejärjestelmä. SmartOne - tekee mahdottomasta mahdollista HYGIENIAA KOKO SUOMESSA (03) 3140 1111 Lisäarvotuotteet Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan asiantuntemuksen perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen

Lisätiedot

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi.

Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi. Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on Tork. Tork-järjestelmät ovat yhdistelmä laadukkaita paperi- ja saippuatuotteita

Lisätiedot

Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Tork palveluksessasi. * = saatavana tilaustuotteena

Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Tork palveluksessasi. * = saatavana tilaustuotteena Puhtaus voittaa! Oikeat ratkaisut kuivaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen. Puhtaat kädet ovat terveyden turva. Monilla eri työpaikoilla tarvitaan tinkimätöntä hygieniaa. Olkoonkin tarpeesi mitkä tahansa

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima

Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima * Yhdistetty Lotus Professional ja Tork tuotevalikoima Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Tork on asiakkaitaan kuuntelemalla noussut ammattilaisten keskuudessa paperi- ja hygieniatuotteiden

Lisätiedot

94502 STANDARD 2 luonnonvalkoinen, 2-k, 38 m, arkki 9,8 x 12,5 cm

94502 STANDARD 2 luonnonvalkoinen, 2-k, 38 m, arkki 9,8 x 12,5 cm Vuosien kokemuksen ja vankan liiketoiminnan perusteella tunnemme asiakkaidemme tarpeet. Lotus Professional tarjoaa käyttöönne ensiluokkaisen valikoiman pehmopaperituotteita ja annostelijoita kolmessa kategoriassa:

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Saniteetti Työpiste

Tuoteluettelo. Saniteetti Työpiste Tuoteluettelo Saniteetti Työpiste Visio toiminnallisuudesta, hygieenisyydestä ja tehokkuudesta Lotus Professional parantaa ja helpottaa monen ammattilaisen työpäivää laajan tuotevalikoiman ja toimivien

Lisätiedot

Abena Yhteistyökumppanisi

Abena Yhteistyökumppanisi Abena Yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet,

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- tuotevalikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410

UUSI! 26262 KATRIN HYGIENIAROSKAPUSSI * Annostelijaan 25370, minigrip-sulkijalla. 25361 KATRIN VAAHTO- SAIPPUA-ANNOSTELIJA * Tuotteelle 25410 Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Täyttää kohtuulliset odotukset. - Kattava valikoima jokapäiväiseen käyttöön. Täyttää tehtävänsä. KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25605

Lisätiedot

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat

enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion - Koskettamatta toimivat annostelijat enmotion koskettamatta toimivat käsipyyhe- ja saippua-annostelijat tarjoavat edistyksellistä ja korkealaatuista käsihygieniaa. enmotion käsipyyheannostelijan

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2014. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2014 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- tuotevalikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ

Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PYYHINTÄ Vilkaise käytettyjä konepyyhkeitänne. Huomasitko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Monet yritykset ostavat

Lisätiedot

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm

Katrin Ultimatic -wc-paperiannostelija, 2 rl 1 kpl / ltk L 152, K 288, S 168 mm Ultima-tuotteet Katrin Ultimatic on yleisten saniteettitilojen korkealaatuinen hygieniajärjestelmä. Sarja sisältää ensiluokkaiset paperit, saippuat, tuoksut ja muut hygieniatuotteet. Toimiva ja tyylikäs

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 31 KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25345/25346 KATRIN SYSTEM WC-PAPERIANNOSTELIJA 2 rll * Vaaleanharmaa tai silver. Tuotteille 25605, 25600 ja 25610 25605 KATRIN PLUS SYSTEM TOILET WC-PAPERI Valkoinen, 2-kertainen,

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- valikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen

Designed for your convinience. Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen Designed for your convinience Tuotekuvasto Voimassa 1.7.2012 alkaen 1 Laadukas järjestelmä on aina hyvä investointi Aina kun tarvitset ratkaisua kuivaukseen, puhdistukseen tai kiillotukseen, vastaus on

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 5 / 2015. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 5 / 2015 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-11... Käsipyyhkeet 12-14... WC-paperit 15-16... Saippuat 17... Muut hygieniatilatuotteet 18-19...

Lisätiedot

Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan.

Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Vain paras on kyllin hyvä. - Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan. Täyttää kohtuulliset odotukset. - Kattava valikoima jokapäiväiseen käyttöön. Täyttää tehtävänsä. KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25605

Lisätiedot

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä

Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Laatutuotteita suomalaisesta Metsästä Katrin, Lambi, Serla ja SAGA -tuotemerkeistä tunnetun Metsä Tissuen juuret ovat Mäntässä keskellä Suomen metsiä. Olemme osa Metsä Groupia, jonka omistaa 116 000 suomalaista

Lisätiedot

Basic. Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 5/16/2017 Footer txt

Basic. Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 5/16/2017 Footer txt Basic Basic malliston laadukkaat ja toimivat perushygieniatuotteet. 16 5/16/2017 Footer txt BASIC PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA CK18 Puuvillapyyheannostelija, josta jokainen käyttäjä saa henkilökohtaisen ja

Lisätiedot

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT

Laadukkaat paperituotteet. Abena on luotettava yhteistyökumppanisi. Careness PAPERIT Abena on luotettava yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm.

Lisätiedot

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET

WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- HUIPPULAADUKKAAT PEHMOPAPERIT JA HYGIENIATUOTTEET WEPA- valikoiman maahantuontia, markkinointia ja myyntiä hoitaa Suomessa Huippu Group Oy. Wepa tuotteet valmistetaan Saksassa parhaista raaka-aineista

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 104583 / Talouspaperit (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 Toilettipaperit, käsipyyhkeet ja muut paperituotteet

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 08 / 2013. Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 08 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS.

REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS. REMONTOIMME VARASTON HELSINGISSÄ SEKÄ OULUSSA. POISTAMME VARASTOA REMONTIN ALTA POIS. SAAT TARJOUSHINNAT PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE asiakaspalvelu@huippustore.fi UUSI KUVASTO TOIMITETAAN TILAUSTEN YHTEYDESSÄ,

Lisätiedot

Asiakkaan nimi Yhteyshenkilö Toimitusosoite Laskutusosoite. Päivämäärä Asiakasnumero Puhelinnumero Haluttu toimituspäivä: Huomautuksia

Asiakkaan nimi Yhteyshenkilö Toimitusosoite Laskutusosoite. Päivämäärä Asiakasnumero Puhelinnumero  Haluttu toimituspäivä: Huomautuksia Asiakkaan nimi Yhteyshenkilö Toimitusosoite Laskutusosoite Päivämäärä Asiakasnumero Puhelinnumero Email Haluttu toimituspäivä: Huomautuksia VARASTOVALIKOIMASSA TOIMITUSAIKA SUOMESSA 1-3PV. Mikäli tarvitset

Lisätiedot

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi.

Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Kädet ovat tärkeimmät työkalusi. Jokainen on herkkähipiäinen. Joudumme kaikki tekemisiin ihoa vahingoittavien tuotteiden tai yhdisteiden kanssa lähes päivittäin. Kädet ovat vaarassa, koska ne kohtaavat

Lisätiedot

Mukana uudet Silver-annostelijat.

Mukana uudet Silver-annostelijat. Mukana uudet Silver-annostelijat. Tuoteluettelo 1 / 2012 Tyyli, toimivuus. Aina huoliteltu hygienia. Katrin kuuntelee herkällä korvalla asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Odotukset voi täyttää ja jopa ylittää:

Lisätiedot

Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet

Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet Ota yhteyttä ja käydään läpi yrityksesi tarpeet. www.tork.fi 09 506 881 tork.fi@essity.com Tork PeakServe Continuous käsipyyhejärjestelmä Varaudu tungokseen ja valitse Tork PeakServe Ota suurten kävijämäärien

Lisätiedot

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab

RT Tork annostelijat Oy SCA Hygiene Products Ab RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X74/612.3-37772 1 (6) RT 38266 558 Talo 2000 612.3 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB F74 Hoito- ja huoltokoodi Tork annostelijat

Lisätiedot

Sivu 86 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit Sivu 87 Maalarinteippi IV-teippi Alumiiniteippi Lasikuituteippi

Sivu 86 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit Sivu 87 Maalarinteippi IV-teippi Alumiiniteippi Lasikuituteippi Sivu 86 Maalarinteippi Hyvä yleisteippi malauspintojen suojaamiseen ja väliaikaiseen teippaamiseen Paksuudet :19, 25, 38, 50mm. 7 Pakkaus ja kulutustarvikkeet Teipit IV-teippi Sitkeä teippi putki- ja eristysliitosten

Lisätiedot

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH

TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelij Tuoteseloste. Arkkimitta (cm) / Kuviointi / Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark LAVA. Vast.tuot e OVH TISSUE WC-PAPERI Neliöpaino(g/m2) Art/rll/ark Vast.tuot e OVH 026021 Clou Prestige 330940-2 Krs, 100% selluloosa 10,3 x 24 cm 180 x 50 36 33,67 Wc-Paperi 330950 - Puht Valkoinen Volume 9000 Z-Foldes -

Lisätiedot

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva

WC-PAPERI HELLIN TISSUE WC-PAPERI TISSUE WC-PAPERI. Sopii annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA. Tuote numero Tuoteen nimi Tuotekuva WC-PAPERI HELLIN annostelijaan Tuoteseloste Rll/sk/ark LAVA A- Vast. PH6001 Hellin WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 11285 23,77 316520-5 x 300 arkkia 12000 44 8400ark - Puhtaan Valkoinen, pehme'

Lisätiedot

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan)

AUTOMAATTIANNOSTELIJAN PAPERIT RLL LAVA. Automaattipaperi, 19,8cm, 2 ply140 m, 100% sellu (vaatii oman annostelijan) LIIKUNTAKESKUKSET JA FYSIKAALISET PERUSTARVIKKEET TARJOUS 2017 Tuotteet voi tilata verkkokaupasta, asiakaspalvelusta tai edustajiltamme. Email: asiakaspalvelu@huippustore.fi GSM. 050 441 4539, 050 490

Lisätiedot

Kaikin tavoin viisas valinta. Ylivertaisen hygienian asiantuntija

Kaikin tavoin viisas valinta. Ylivertaisen hygienian asiantuntija Ylivertaisen hygienian asiantuntija Vendor on toiminut jo vuodesta 1961 kokonaishygieniaan erikoistuneena alan yrityksenä toimittaen pyyheautomaatteja, saippuaannostelijoita ja näihin liittyviä kulutustarvikkeita.

Lisätiedot

Berendsen Washroom Service

Berendsen Washroom Service Berendsen Washroom Service Clean Seat Clean Seat -desinfiointiaine parantaa hygieniaa ja tekee wc-käynnistä miellyttävän, koska wcistuimen voi desinfioida sekä ennen että jälkeen käynnin. Tämä ehkäisee

Lisätiedot

IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI

IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI SUOSITUIN! PYYHINTÄ IKATEX KUITULIINAT IKATEX SOFT 65 HYVIN IMUKYKYINEN JA MÄRKÄKESTÄVÄ PAKSU SELLULOOSAPAPERI 1-kerroksinen, pehmeä, kuohkea paperi kaikille teollisuuden sektoreille. Neliöpaino 65g/m

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

Katrin System. Katrin System -annostelijat ja -paperit ovat täydellinen valinta kovaan käyttöön.

Katrin System. Katrin System -annostelijat ja -paperit ovat täydellinen valinta kovaan käyttöön. Tuoteluettelo Katrin System Kun kävijöitä on paljon, wc-tilojen toimivuus on lujilla. Siksi on olemassa Katrin System. Se pitää palvelutason yllä ja asiakkaat tyytyväisinä. Sähkökäyttöinen Katrin System

Lisätiedot

Paketti Kuljetuspakkaus. Käsipyyheannostelijat Uudet Katrin-annostelijat toimivat lukollisina tai ilman käden käänteessä.

Paketti Kuljetuspakkaus. Käsipyyheannostelijat Uudet Katrin-annostelijat toimivat lukollisina tai ilman käden käänteessä. Tuoteluettelo Käsipyyhkeet 70 prosenttia käyttäjistä haluaa kuivata kätensä nimenomaan paperipyyhkeeseen. Ei ihme. Katrin on hygieeninen, imukykyinen, kestävä ja tehokas. Tarvittaessa myös ylellisen pehmeä.

Lisätiedot

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen.

Paradise. Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Luo toimivat tilat tyylikkäillä ja helppokäyttöisillä Paradise malliston hygieniatuotteilla, jotka mukautuvat tilojesi ilmeeseen. Paradise Haluamallasi värillä tai kuviolla. PARADISE DRY PUUVILLAPYYHEANNOSTELIJA

Lisätiedot

PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019

PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019 aperitukkuri.fi PAPERI JA PESUAINEKUVASTO 2019 Pehmeät lambit Lambi wc-paperi 36 rullaa Ylellistä pehmeyttä! Lambi Sensitive on pehmein ja vahvin kaikista Lambi wc-papereista. 4-kerroksinen ja 150 arkkia

Lisätiedot

Esimerkkejä eri materiaalien imeytyskapasiteetin vertailusta (testattu 42-45 cp öljyllä 20 C lämpötilassa):

Esimerkkejä eri materiaalien imeytyskapasiteetin vertailusta (testattu 42-45 cp öljyllä 20 C lämpötilassa): ABSORPTIO - ADSORPTIO Neste imeytyy perinteisten luonnonkuitujen, kuten puuvillan sisään. Nykyaikainen polypropyleeni puolestaan imee nesteen kuitujen pintaan ja väliin, moninkertaistaen imeytyspinta-alan.

Lisätiedot

Pakkauspörssi Oy. kuvasto 2012 2013

Pakkauspörssi Oy. kuvasto 2012 2013 Pakkauspörssi Oy kuvasto 2012 2013 1 SISÄLLYSLUETTELO PAKKAUSTEIPIT 3 PAINETUT TEIPIT 4 LÄHETYSLISTATASKUT 5 SUUNTA- JA KIIHTYVYYSANTURIT 5 TIP N TELL INDIKAATTORI 5 DROP N TELL INDIKAATTORI 5 AALTOPAHVILAATIKOT

Lisätiedot

Katrin-hygieniatilaratkaisut. Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa.

Katrin-hygieniatilaratkaisut. Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa. Katrin-hygieniatilaratkaisut Täydellinen valikoima tyyliä, toimivuutta ja parasta mahdollista hygieniaa. Hygienia on hyvästä. Kaikkialla, missä ihmiset ovat tekemisissä keskenään, tartuntariski kasvaa.

Lisätiedot

Sopii annostelijaa Tuoteseloste

Sopii annostelijaa Tuoteseloste WC-PAPERI HELLIN KULUTUS LASKENNASSA KÄYTETTY ESIMERKKIÄ 100HLÖ/KK seloste Rll/sk/ark LAVA OVH SK/KK HLÖ PH6001 Helli WC-paperi 316524-3 Krs, 100% selluloosa 40 23,77 SK/KK 316520-5 x 300 arkkia 12000

Lisätiedot

UUTTA. Katrin kuivaa. Katrin toimii. Katrin kuuntelee. Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3. Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s.

UUTTA. Katrin kuivaa. Katrin toimii. Katrin kuuntelee. Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3. Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s. Tuoteluettelo UUTTA Hopean hohtoa annostelijoihin, s. 3 Käsienpuhdistus- ja hoitotuotteet, s. 4 Katrin kuivaa. Oikein toimiva pyyhe on osa käsien hyvinvointia olipa kysymys sitten julkisesta wc-tilasta

Lisätiedot

Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä

Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä Ultimatic täydellinen hygieniajärjestelmä alkuperäinen Ultimatic on täydellinen saniteettitiloihin suunniteltu hygieniajärjestelmä. Asiakkaidemme mielestä se on myös paras. Ultimatic sopii parhaiten tiloihin,

Lisätiedot

Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone punainen 50ark. Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone sininen 50ark

Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone punainen 50ark. Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone sininen 50ark Mikrokuitupyyhkeet Mikrokuituliina (kk) punainen Myyntiyksikkö PKT (50 liina), ryhmäp.10 pkt/ltk Kertakäyttönenmikrokuituliina Vileda microone punainen 50ark Kertakäyttöinen mikrokuitupyyhe soveltuu erinomaisesti

Lisätiedot

Tuote-esite syksy 2015

Tuote-esite syksy 2015 Tuote-esite syksy 2015 Ojakylän koulun 6. luokan leirikoulu Levillä Varainhankinnan merkitys Paperitukkurin tuotteet tukevat tärkeää toimintaa. Ostamalla tuotteita paikalliselta urheiluseuralta tai koululuokalta,

Lisätiedot

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015(

Varainhankintaa.com. Paperit( Pesuaineet( Kuvasto(1(/(2015( Varainhankintaa.com Teemme varainhankintaa toimintamme kehittämiseksi. Osallistumisenne on meille tärkeää Kiittäen, Kuvasto(1(/(2015( Koulu / Joukkue / Yhdistys Paperit( Pesuaineet( 40# # säkki 25# # säkki

Lisätiedot

Asko Pirkkanen (logistiikka)... (03) 3140 1128

Asko Pirkkanen (logistiikka)... (03) 3140 1128 Tuoteluettelo 19.03.2013 ASIAKASPALVELU Puh. (03) 3140 1111 Fax (03) 3140 1112 etunimi.sukunimi@bt-yhtyma.fi Juha Suuronen... (03) 3140 1127 Katri Salonen... (03) 3140 1120 Harri Järvinen... (03) 3140

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ. Yhdessä kimpussa parhaat tuotteet ja palvelut.

BT-YHTYMÄ. Yhdessä kimpussa parhaat tuotteet ja palvelut. BT-YHTYMÄ On luotettava ja vakavarainen perheyritys, joka yli 30-vuotisen toimintansa aikana on noussut maamme johtavaksi yksityiseksi pehmopaperitukkuliikkeeksi Toimittaa kotimaisten ja eurooppalaisten

Lisätiedot

TUOTTEET: - vetopyyhepaperit - teollisuus pyyhepaperit - erikois teollisuus pyyhepaperit - teollisuus wc-paperit - pakkausteipit: pp / pvc / paperi -

TUOTTEET: - vetopyyhepaperit - teollisuus pyyhepaperit - erikois teollisuus pyyhepaperit - teollisuus wc-paperit - pakkausteipit: pp / pvc / paperi - TUOTTEET: - vetopyyhepaperit - teollisuus pyyhepaperit - erikois teollisuus pyyhepaperit - teollisuus wc-paperit - pakkausteipit: pp / pvc / paperi - rakennusteipit, varoitusteipit - kiristekalvot: normaali,

Lisätiedot

Löydä oikeat Tork-tuotteet yrityksesi tarpeisiin

Löydä oikeat Tork-tuotteet yrityksesi tarpeisiin Löydä oikeat Tork-tuotteet yrityksesi tarpeisiin Tork on johtava maailmanlaajuinen työpaikka-hygienian tuotemerkki. Tork-tuotteet saniteettitilojen paperipyyhkeistä ravintoloiden lautasliina-annostelijoihin

Lisätiedot

Tu o t e l u e t t e l o 02 / 2017

Tu o t e l u e t t e l o 02 / 2017 Tuoteluettelo 02 / 2017 Sisällysluettelo 2 4 Sertifikaatit 5 Hygienia 6 Laatuluokat ja 9-kenttä 7 9 Katrin System 10 Paperiuudistus 11 14 Käsipyyhkeet 15 18 WC-paperit 19 22 Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet

Lisätiedot

Käsien puhdistusja hoitotuotteet

Käsien puhdistusja hoitotuotteet Käsien puhdistusja hoitotuotteet Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille. Tuotteet täydentävät

Lisätiedot

Kun hygienia on tärkeintä

Kun hygienia on tärkeintä Kun hygienia on tärkeintä Eurooppalaisen hygieniatutkimuksen* mukaan potilaat ja muut terveydenhuoltopalvelujen käyttäjät kiinnittävät huomiota erityisesti toimipaikan puhtauteen ja hygieenisyyteen. Nykyaikainen,

Lisätiedot

Biodrier -energiatehokkaat käsienkuivaajat puhaltavat kädet kuivaksi nopeasti ja ilman jätettä.

Biodrier -energiatehokkaat käsienkuivaajat puhaltavat kädet kuivaksi nopeasti ja ilman jätettä. Biodrier -energiatehokkaat käsienkuivaajat puhaltavat kädet kuivaksi nopeasti ja ilman jätettä. Hanno hanno.airas@novosan.fi +358 50 571 7672 Tommi tommi.virkki@novosan.fi +358 400 944 042 Novosan oy Novosanin

Lisätiedot

Suojaa, peittele ja puhdista...

Suojaa, peittele ja puhdista... Suojaa, peittele ja puhdista... SuperSoft Ultra PESUKINNAS 16 x 23 cm Kuitukangas 80 g Erittäin kestävä Erittäin pehmeä Kestävä ultrasauma, ei enää liimaa 50 kpl x 20 pss = 1000 kpl 5133 16x23 1000 50

Lisätiedot

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA

OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA OPAS ASEPTIIKASTA DOULATOIMINNASSA 1 SISÄLLYSLUETTELO ASEPTIIKKA 3 VAROTOIMET 3 VALMISTAUTUMINEN DOULAUKSEEN 4 SAAPUMINEN SAIRAALAAN 4 KÄSIENPESU 5 SUOJAKÄSINEET 5 KÄSIENPESUOHJE 6 KÄSIDESINFEKTIO 7 SYNNYTYSSALISSA

Lisätiedot

SYYSTARJOUS VARAINHANKINTAAN

SYYSTARJOUS VARAINHANKINTAAN 1 SYYSTARJOUS VARAINHANKINTAAN Tervehdys Pohjoismaiden Paperitukusta! Onko seurallanne tarvetta varainhankintaan? Onko jokin tietty asia johon tarvitsisitte rahoitusta? Haluaisitteko kerätä tarvittavia

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa

Hygieniapalvelut. Puhdasta priimaa Hygieniapalvelut Puhdasta priimaa Valitse HYGIENIA- TUOTTEEMME ja pidät wc- ja pesutilat helposti siisteinä aamusta iltaan! 2 Jätä hyvästit jätteelle! Mitä vähemmän jätettä, sen parempi! Ympäristöystävällisestä

Lisätiedot

Tu o t e l u e t t e l o 2 / 2018

Tu o t e l u e t t e l o 2 / 2018 Tuoteluettelo 2 / 2018 Sisällysluettelo 4 Sertifikaatit 5 Hygienia 6 Laatuluokat ja 9-kenttä 7 9 Katrin System 10 Paperiuudistus 11 14 Käsipyyhkeet 15 18 WC-paperit 19 22 Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet

Lisätiedot

Nopea ja helppo opas, jolla löydät oikeat tuotteet saniteettitiloihin. Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet.

Nopea ja helppo opas, jolla löydät oikeat tuotteet saniteettitiloihin. Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Nopea ja helppo opas, jolla löydät oikeat tuotteet saniteettitiloihin Uusia mahdollisuuksia. Samat erinomaiset tuotteet. Laadukasta hygieniaa Oikeilla tuotteilla voidaan parantaa minkä tahansa saniteettitilan

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Useita malleja tarpeiden mukaan LATET "pähkinänkuoressa" Olemme kehittäneet uudenlaiseen ajatteluun perustuvat

Lisätiedot

Hygieniaa koko Suomessa.

Hygieniaa koko Suomessa. Hygieniaa koko Suomessa. LAADUKKAAT HYGIENIAJÄRJESTELMÄT JA AMMATTILAISTEN PYYHINTÄTUOTTEET Tuoteluettelo ja hinnasto 1.8.2007 MYYNTIPALVELU PUH. (03) 3140 1111 FAX (03) 3140 1112 3140 1122 Harri Järvinen

Lisätiedot

Liiketoimintaa imagolla

Liiketoimintaa imagolla Liiketoimintaa imagolla Saniteettitilat luovat vaikutelman yrityksestä. Yli 80 prosenttia asiakkaista* tekee saniteettitilojen raikkaudesta ja hygieenisyydestä suorat johtopäätökset keittiön puhtaudesta.

Lisätiedot

MEILTÄ LÖYDÄT PARHAAT LAHJAT JOULUKUVASTO 2015

MEILTÄ LÖYDÄT PARHAAT LAHJAT JOULUKUVASTO 2015 MEILTÄ LÖYDÄT PARHAAT LAHJAT JOULUKUVASTO 2015 Laadunvalvonta: Dantelli-tuotemerkin alla olevat kaikki tuotteet valmistetaan tehtailla, jotka täyttävät laadunvalvonnan ja sosiaalisen vastuun valvonnan

Lisätiedot

IMEYTYSTUOTTEET. Oilabs Oil Only imeytysmatot. PRO TT- Yhtymä Oy

IMEYTYSTUOTTEET. Oilabs Oil Only imeytysmatot. PRO TT- Yhtymä Oy Oilabs Oil Only imeytysmatot polypropyleenistä sulapuhallusmenetelmällä valmistettu huippuluokan siniharmaaksi värjätty mikrokuitu imee ja sitoo itseensä jopa 20 kertaa oman painonsa verran öljyä OIL ONLY

Lisätiedot

ASIAKASPALVELU Puh. (03) 3140 1111 Fax (03) 3140 1112 etunimi.sukunimi@bt-yhtyma.fi BT-YHTYMÄ KEMVIT GEORGIA-PACIFIC METSÄ-TISSUE SCA SUOMEN KERTA OY

ASIAKASPALVELU Puh. (03) 3140 1111 Fax (03) 3140 1112 etunimi.sukunimi@bt-yhtyma.fi BT-YHTYMÄ KEMVIT GEORGIA-PACIFIC METSÄ-TISSUE SCA SUOMEN KERTA OY ASIAKASPALVELU Puh. (03) 3140 1111 Fax (03) 3140 1112 etunimi.sukunimi@bt-yhtyma.fi Juha Suuronen... 3140 1127 Heikki Tyry... 3140 1126 Jarmo Laine... 3140 1128 Katri Salonen... 3140 1120 Kari Vihersaari...

Lisätiedot

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk BT-YHTYMÄ ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 SUURET VETOPYYHKEET JA -ANNOSTELIJA 1133 BETA 300 Keltainen, hylsytön, 300 m, 1,8 kg, lev. 22 cm, 6 rll/sk 1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2 / Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 2 / Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 2 / 2016 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 4... Oikean paperin valinta 5-6... Katrin System 7-10... Käsipyyhkeet 11-14... WC-paperit 15-18... Saippuat ja muut hygieniatilatuotteet 19-22...

Lisätiedot

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 Sinistä unelmaa, puuteri vaaleansininen Pilvi ja Denimin sininen Pioni. 1. 1. vaaleansininen Pilvi 2. valkoinen Pumpuli Sileä neulos 500g/m²

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A

K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A K Ä S I H Y G I E N I a K Ä S I H Y G I E N I A Puhelin (03) 780 2363 SIVU 2 l KÄSIHYGIENIA www.solmaster.fi Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on johtava yksityinen pohjoismainen teollisuuskemikaalien

Lisätiedot

250 mm umpikumirengas Kantavuus 250 kg KM 145251 ja KM 145685 Easy Tip-toiminnolla.

250 mm umpikumirengas Kantavuus 250 kg KM 145251 ja KM 145685 Easy Tip-toiminnolla. TAVARANKÄSITTELY Muut kärryt ja vaunut LAATIKKO- JA VARASTOKÄRRYT Näillä kärryillä raskaiden esineiden siirtäminen on helppoa. KM 145251 ja KM 145685 on varustettu Easy Tip-toiminnalla helpottamaan kuorman

Lisätiedot

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet

Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Perhepäivähoidon hygieniaohjeet Hygienia ja puhtaus Hygienia on aikuisen ja lasten henkilökohtaista hygieniaa sekä työympäristön-, lelujen ja elintarvikkeiden puhtautta. Hygienian tehostaminen päivähoidossa

Lisätiedot

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN

BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Muut tuotteet BIOZONE AIRCARE ILMANPUHDISTIN Tuotekoodit: ST98 AirCare 20, seinämalli, 10-20m² tilaan ST74 AirCare 30, seinämalli, 20-30m² tilaan Biozone ilmanpuhdistimet poistavat tehokkaasti hajut sekä

Lisätiedot

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä.

UUSI! 998:28468. VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. UUSI! VESITÄYTTEINEN KAIVONSULKULAITE Kätevä ja tehokas kaivonsulkulaite, joka täytetään tavallisella hanavedellä. Ennaltaehkäisevään vuodontorjuntaan. Tiivistä kaivonkannet esim. ennen pesuja, huoltoa

Lisätiedot

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Mistä on parhaat kylpytekstiilit tehty? Ihanista väreistä ja yksityiskohdista. Hyvästä imukyvystä. 100% puuvillasta Helposta pesuhuollosta. Kaikissa

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8)

TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8) RT CAD -kirjastot TARVIKETIETO lokakuu 2013 voimassa 30.11.2015 asti 1 (8) RT 38448 550 Talo 2000 623.8 Talo 90 X74 kylpyhuonevarusteet SfB Hygieniapalvelut Lindström Oy Lindströmin Hygieniapalveluiden

Lisätiedot

ROSKAPUSSIT JA JÄTESÄKIT, ELINTARVIKEPUSSIT, RULLAPUSSIT, PUSSIKALVOT, RAKENNNUSMUOVIT MAALARIN-, PAKKAUS-, JA ILMASTOINTITEIPIT.

ROSKAPUSSIT JA JÄTESÄKIT, ELINTARVIKEPUSSIT, RULLAPUSSIT, PUSSIKALVOT, RAKENNNUSMUOVIT MAALARIN-, PAKKAUS-, JA ILMASTOINTITEIPIT. ROSKAPUSSIT JA JÄTESÄKIT, ELINTARVIKEPUSSIT, RULLAPUSSIT, PUSSIKALVOT, RAKENNNUSMUOVIT MAALARIN-, PAKKAUS-, JA ILMASTOINTITEIPIT Roskakassit, -pussit ja kauppakassit sivu 2-3 Jätesäkit. sivu 3-5 Kiriste-

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 01 / Katrin. At Hand.

TUOTELUETTELO 01 / Katrin. At Hand. TUOTELUETTELO 01 / 2013 Katrin. At Hand. Sisällysluettelo: 3... Katrin. Helppo ja hygieeninen. 4... Oikean paperin valinta 5... Katrin-hygieniaratkaisut 6-7... Katrin System 8-12... Käsipyyhkeet 13-15...

Lisätiedot

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi

leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi leijona- Julkisten tilojen kuningas vaativaan ammattikäyttöön www.plast-turf.fi & Leijona Economic TUULIKAAPPIMATTO VÄRIVAIHTOEHDOT Seitsemällä eri värivaihtoehdolla Orginal avaa mahdollisuuden tuulikaapin

Lisätiedot

KÄSIHYGIENIAOHJE LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN. KÄSIHYGIENIAOHJE KUNTAYHTYMÄ Infektio- ja sairaalahygieniayksikkö 28.11.2012

KÄSIHYGIENIAOHJE LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN. KÄSIHYGIENIAOHJE KUNTAYHTYMÄ Infektio- ja sairaalahygieniayksikkö 28.11.2012 MITÄ KÄSIHYGIENIALLA TARKOITETAAN? Käsihygienialla tarkoitetaan käsiin kohdistuvia toimenpiteitä, joilla pyritään vähentämään infektioiden ja niitä aiheuttavien mikrobien siirtymistä käsien välityksellä.

Lisätiedot

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk

1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg, lev. 20,5 cm 811 arkkia, 6 rll/sk BT-YHTYMÄ ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 SUURET VETOPYYHKEET JA -ANNOSTELIJA 1133 BETA 300 Keltainen, hylsytön, 300 m, 1,8 kg, lev. 22 cm, 6 rll/sk 1124 KATRIN CLASSIC M 300 Valk., 300 m, 1,36 kg,

Lisätiedot

Elintarvikeala. Kokonaisuus ratkaisee

Elintarvikeala. Kokonaisuus ratkaisee Elintarvikeala Kokonaisuus ratkaisee Kattava ja luotettava kokonaispalvelu elintarvikealalle Lindström tarjoaa elintarvikealalle kattavaa ratkaisua työvaatteiden, henkilösuojainten, mattojen ja hygienialaitteiden

Lisätiedot

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet

KUVASTO 2012-2013 RAKENTAMISEN JA SUOJAAMISEN AMMATTILAISILLE. Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet Pakkauspörssin rakennus- ja suojaustarvikkeet ovat nyt RS-Tarvike! Tutustu tuotteisiin ja uutuuksiin www.rstarvike.fi SISÄLLYSLUETTELO: sivu 3 TEIPIT PVC-SUOJAUSTEIPPI jorma 69-50 ja 69-50H jorma PVC-SUOJAUSTEIPPI

Lisätiedot

Hygieniapalvelut. Rakennamme hyvinvointia kanssasi

Hygieniapalvelut. Rakennamme hyvinvointia kanssasi Hygieniapalvelut Rakennamme hyvinvointia kanssasi Tekstiilipalvelujen vahva ja osaava ammattilainen Lindström on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1848. Jatkuvan ja pitkäjänteisen kehitystyön

Lisätiedot