CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM"

Transkriptio

1

2

3 Aurinkoinen tarina On ihastuttava aamu. Kultainen aamuaurinko saa meren kimaltelemaan. Mutta olet nukkunut huonosti epämukavassa sängyssä. Voitko silti tuntea yön antaneen uusia voimia? Voitko silti olla valmis uuteen päivään? Meille vastaus oli pitkään ei. Niinpä monien unettomien öiden jälkeen päätimme kehittää maailmanluokan sängyn. Sängyn, joka on niin joustava, että se mukailee pienintäkin liikettäsi. Laadukkaan sängyn, jossa muotoilu ja käsityö ovat pääosassa. Juuri siksi perustimme unelmatehtaamme Lysekiliin vuonna Siitä lähtien olemme luoneet sänkyjä, jotka tarjoavat käyttäjilleen virkeitä päiviä. Hyvien unien ja hienojen päivien salaisuus kätkeytyy sängyn ylelliseen muotoiluun, patentoituun rakenteeseemme, joka tekee sängyistämme niin miellyttäviä. Olemme alusta lähtien jatkuvasti kehittäneet tuotteitamme sekä käyttämiämme materiaaleja ja tekniikkaa saadaksemme patjan mukailemaan kehoasi ja sen liikkeitä ja antamaan kehollesi tarvittavan tuen. Kaikki sen vuoksi, että voit herätä aamuisin keholtasi ja mieleltäsi levänneenä. Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen ihanaan päivään.

4 CARPE DIEM BEDS CONTOUR POCKET SYSTEM Ainutlaatuinen ratkaisu ainutlaatuisille ihmisille. Carpe Diem Beds Contour Pocket System on tulosta monivuotisesta kokemuksesta ja tutkimustyöstä sekä halustamme kehittää sängyn mukavuutta sekä painetta tasaavia ominaisuuksia. Kaikki tämä sen vuoksi, että heräisit uuteen päivään niin keholtasi kuin mieleltäsi levänneenä, hymy huulillasi. Jousituksessa käytämme pitkälle kehitettyä pocket spring -tekniikkaa, joka perustuu yksilölliseen jousitusratkaisuun laadusta ja luotettavuudesta kuitenkaan tinkimättä. Kaikki testitulokset osoittavat, että Carpe Diem Beds Contour Pocket Systemin elinkaari on uuden tekniikan ansiosta tavanomaista pidempi ja kestävyys parempi. Patentoidussa jousitusratkaisussamme täytemateriaali, joka yleensä laitetaan jousituksen päälle, on integroitu kuhunkin jouseen. Tämän ansiosta jousitus asettuu yksilöllisesti kehoa vasten, ja ero on suureksi iloksemme huomattava. Carpe Diem Beds Contour Pocket System on kehitetty sinun hyvinvointiasi ja huomistasi ajatellen. Voimme nyt ylpeinä esitellä Carpe Diem Beds of Swedenin uudet sängyt. Tervetuloa lähimmän jälleenmyyjämme luo kokemaan uusi mallistomme ja luomaan uusia tuttavuuksia, jotka todennäköisesti johtavat elinikäiseen suhteeseen.

5 Aitoa käsityötä Uni vaikuttaa suoraan siihen, miten voit hereillä ollessasi. Hyvä yöuni auttaa palautumaan, ja virkeään ja levänneeseen oloon tarvitaan kaikkia unen vaiheita. Syvän unen aikana keho palautuu rasituksesta ja kevyemmässä unennäön vaiheessa aivot saavat lepoa. Painon täytyy jakautua patjalla tasaisesti, jotta nukkuja välttyy verenkiertohäiriöiltä. Tämän takia sängylläsi on erittäin suuri merkitys, ja taitavat käsityöläisemme tietävät sen. He tekevät tarkkaa työtä ja huolehtivat siitä, että jokainen valmistusvaihe tehdään oikein. Sänkyjen kaikki osat valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Runkoon on käytetty ruotsalaista mäntyä, kangasmateriaalit ovat puuvilla- tai villakangasta ja petauspatjojen täyte on Talalay-luonnonkumitäytettä, villaa ja puuvillaa. Kaikki Carpe Diem -sänkyjen materiaalit valitaan huolella. Tarkoituksena on taata sinulle hyvät yöunet. Jokainen käsityöläinen merkitsee valmistamansa sängyn omalla puumerkillään. Annamme jousille ja rungolle 20 vuoden takuun. Säädettävien sänkyjemme moottoreille annamme 5 vuoden takuun. Voit kuitenkin mitä todennäköisimmin nauttia Carpe Diem -sängystäsi sitäkin pidempään. Kun olet kerran tottunut Carpe Diem -sänkyyn, et enää tyydy muuhun.

6 YMPÄRISTÖMERKKI Ympäristömerkinnät Kaikki sängyissä käyttämämme materiaalit on valittu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Petauspatjoissa käytetyllä Talalay-luonnonkumitäytteellä ja peitteiden ym. vuodetekstiilien puuvillakankailla on Öko-Tex -merkinnät. Meille on tärkeää, että käytämme ainoastaan luomupuuvillaa. Käyttämämme puuvilla ei sisällä vaarallisia syttymisenestoaineita tai väriaineita. Kaikilla sänkymalleillamme on Joutsen-ympäristömerkki. Se tarkoittaa, että täytämme Joutsen-merkin asettamat vaatimukset sänkyjen koko elinkaaren aikaisille ympäristövaikutuksille. Sänkyjen valmistuksessa ei käytetä puuta suojelluista metsistä vaan puuta, joka kasvatetaan vastuullisessa puutaloudessa. Ympäristö huomioidaan koko valmistusprosessissa, metsästä makuuhuoneeseen. Joutsenmerkityt sängyt ovat kauttaaltaan korkealaatuisia, ja ne on valmistettu ympäristöä säästävällä, kestävällä tavalla. Carpe Diem -sängyssä voit nukkua hyvällä omallatunnolla.

7 THERE IS ONLY ONE THING THAT PEOPLE HAVE IN COMMON THAT IS GOOD FOR THEM; A GOOD NIGHT S SLEEP. Skaftö The story of

8 Skaftö Skaftö Skaftö on hienoin jenkkisänkymme. Voit itse vaikuttaa sängyn ominaisuuksiin yhdellä napinpainalluksella ja säätää sen oman kehosi ja muotojesi mukaiseksi. Pohjan liikkuvan keskiosan ansiosta voit nyt painostasi ja pituudestasi riippumatta luoda sängyn päällä täydellisen tasapainon lantion- ja hartiaseudun välille. Skaftössä on patentoimamme ainutlaatuinen Carpe Diem Beds Contour Pocket System, joka takaa optimaalisen painon jakautumisen ja muotoutuvuuden. Skaftö on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka haluat itse vaikuttaa nukkumismukavuuteesi. Ainutlaatuisia ratkaisuja ainutlaatuisille ihmisille - tämä tekee Skaftöstä unelmasängyn sellaiselle, joka etsii jotakin erityistä. Nämä ominaisuudet saat yhdistettyinä komeaan ja tyylikkääseen muotoiluun.

9 Skaftö-sängyn tiedot Skaftön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin luo valoa pimeyteen. Vakiopetauspatja: Sängyn päällä on pehmeäpintainen ja muotoutuva Luxury-petauspatja, jossa on puuvillapehmusteinen kesäpuoli, villapehmusteinen talvipuoli ja sisällä Talalayluonnonkumitäyte. Käytännöllinen ja miellyttävä vuoden ympäri. Korkeus 7,5 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket-jousitus 5,5 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Pohjassa säädettävä keskiosa Virransulku Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sängyssä hiekanvärinen Luxury-kangasverhoilu, Segel-sängynjalat ja Bornö-sängynpääty.

10 SLEEP IS THAT GOLDEN CHAIN THAT TIES HEALTH AND OUR BODIES TOGETHER. Sandö The story of

11 Sandö Sandö Sandö on suosituin jenkkisänkymme. Sandön hienous on kolme ainutlaatuisella tavalla yhdessä toimivaa jousitusjärjestelmää, jotka parantavat unen- ja elämänlaatua entisestään. Sandö sisältää patentoidun Carpe Diem Beds Contour Systemin, joka mukailee kehon muotoja tukien tehokkaasti kehon ulkonevia osia, kuten hartioita, lantiota ja pakaroita. Yhdessä Sandön jousitussyvyyden kanssa se luo painottomuuden tunteen, joka on itse koettava. Sandö antaa käyttäjälleen uskomattoman makeat unet ja tuo todellista silmäniloa. Suunniteltu rakkaudesta uneen ja elämään.

12 Sandö-sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Sängyn päällä on pehmeäpintainen ja muotoutuva Luxury-petauspatja, jossa on puuvillapehmusteinen kesäpuoli, villapehmusteinen talvipuoli ja sisällä Talalayluonnonkumitäyte. Käytännöllinen ja miellyttävä vuoden ympäri. Korkeus 7,5 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm X-pocket-jousitus 5,5 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sängyssä tummanharmaa Luxury-kangasverhoilu, Segel-sängynjalat ja Bornö-sängynpääty.

13 IF YOU HAVE A GOOD NIGHT'S SLEEP, YOU CAN TAKE ON THE WORLD. Härmanö The story of

14 Härmanö Härmanö Härmanö on mukava jenkkisänky, jossa on erilliset jousistot ja tyylinmukaiset kaksinkertaiset patjat. Ainutlaatuinen patentoitu Carpe Diem Beds Contour Pocket System tuo päivääsi lisää energiaa keventämällä kehoon kohdistuvaa painetta ja luomalla erinomaiset nukkumisolosuhteet. Määrätietoisuutta henkivä muotoilu tekee Härmanöstä tyylitietoisen itsestään selvän valinnan. Härmanössa elämänhalu ja harmonia ovat tasapainossa. Härmanö on verhoiltu kulutusta kestävällä allergiaystävällisellä kankaalla, ja siinä on ylelliset kuparin sävyiset jalat.

15 Härmanö-sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Premium-petauspatjassa on 4 cm:n Talalay-luonnonkumiydin, tikattu kuitutäyte ja valkoinen irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Premium-patjassa on ristiompeleet ja logo-brodeeraus. Tyylikäs pehmeäpintainen ja joustava petauspatja. Korkeus 7 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sängyssä tummanharmaa Luxury-kangasverhoilu, Genua Copper-sängynjalat ja Valö-sängynpääty.

16 THERE IS A TIME FOR MANY WORDS, AND THERE IS ALSO A TIME FOR SLEEP. Kornö The story of

17 Kornö Kornö on jenkkisänkyjemme perusmalli. Tästä sängystä tekevät erityisen kaksinkertaisten patjojen erilliset jousitusjärjestelmät, mikä luo perustan sängyn erinomaiselle käyttömukavuudelle. Sängyn patentoitu painetta jakava alaosa lisää nukkumismukavuutta entisestään. Kornö on suunniteltu siten, että se on yhtä kaunis katsoa kuin miellyttävä nukkua. Unenlaatu tuo elämänlaatua. Kornö

18 Kornö-sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Joustavassa Prestige-petauspatjassa on Talalay-luonnonkumitäyte ja mustin tehostenauhoin koristettu valkoinen irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm Luonnonkumitäyte Poikittainen pocket spring-jousitus 13 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sängyssä musta Luxury-kangasverhoilu, tammi/ alumiini-sängynjalat ja Solö-sängynpääty.

19 WE ARE ALL GENIUSES WHILE WE ARE DREAMING. Vinga The story of

20 Vinga Vinga Vinga on Carpe Diemin ylellisin sähköisesti säädettävä sänky, jonka kaikkiaan viisi säädettävää osaa on kehitetty erityisesti keventämään kehoon kohdistuvaa rasitusta. Vingassa on patentoimamme ainutlaatuinen Carpe Diem Beds Contour Pocket System, joka takaa optimaalisen painon jakautumisen ja nukkumismukavuuden. Sängyn entistä parempi säädettävyys, esimerkiksi niskan ja jalkopään kohdalta, ja uudenlainen muotoilu antavat uusia mahdollisuuksia lisätä sinun hyvinvointiasi ja mukavuuttasi. Vinga-sängyssä on myös hierontatoiminto, istumismukavuutta parantava ristiseläntuki ja miellyttävä yövalaisin, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Tyylikkäästi muotoiltu sänky on yhtä uniikki kuin tarunhohtoinen pieni majakkasaari Vinga, Göteborgin länsipuolisen merialueen Västerhavetin suulla.

21 Vinga-sängyn tiedot Vingan toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn jalkojen alla oleva LED-valaisin luo tunnelmallista valoa pimeyteen. Vakiopetauspatja: Tämän säädettävän sängyn päällä on joustava ja pehmeäpintainen Luxury-petauspatja. Patjassa on puuvillapehmusteinen kesäpuoli ja villapehmusteinen talvipuoli ja sisällä Talalay-luonnonkumitäyte. Käytännöllinen ja miellyttävä vuoden ympäri. Korkeus 7,5 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Säädettävä ristiseläntuki Hierontatoiminto Virransulku Alusta terästä ja puuta Kuvan sänky on verhoiltu vaaleanharmaalla Luxury-kankaalla.

22 A WELL-SPENT DAY BRINGS HAPPY SLEEP. Marstrand The story of

23 Marstrand Marstrand Säädettävä Marstrand on samalla sekä ihana että älykäs sänky. Sen varusteisiin kuuluu muun muassa ristiseläntuki, joka lisää mukavuutta sängyssä istuttaessa. Voit ohjata sängyn kaikkia toimintoja helposti langattomalla kaukosäätimellä ja säätää juuri itsellesi sopivat asennot. Marstrand-sängyssä on tarkkaan harkittu ajaton muotoilu. Sängyssä on myös miellyttävä yövalaisin, jota voidaan käyttää tarvittaessa. Ainutlaatuisen patentoidun Carpe Diem Beds Contour Pocket Systemin ansiosta sänky mukautuu kehosi muotoihin ja mukailee pienintäkin liikettäsi tarjoten erinomaisen nukkumismukavuuden. Marstrand-sängystä heräät hymy huulillasi, valmiina uuteen hyvään päivään.

24 Marstrand-sängyn tiedot Marstrandin toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LEDvalaisin luo valoa pimeyteen. Vakiopetauspatja: Tämän säädettävän sängyn päällä on joustava ja pehmeäpintainen Luxury-petauspatja. Patjassa on puuvillapehmusteinen kesäpuoli ja villapehmusteinen talvipuoli ja sisällä Talalay-luonnonkumitäyte. Käytännöllinen ja miellyttävä vuoden ympäri. Korkeus 7,5 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastinen pohjaosa Pocketspring-jousitus 9 cm Säädettävä ristiseläntuki Puristumissuoja Virransulku Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sängyssä on tummanharmaa Ull-villakangasverhoilu ja Segel-jalat.

25 SLEEP IS THE BEST REST FOR THE SOUL. Saltö The story of

26 Saltö Saltö Säädettävään Saltö-sänkyyn on kerätty kaikki se luotettava tekniikka, joka tekee sängyistämme niin ihastuttavat. Voi säätää sängyn aina halumallasi tavalla, olitpa sitten istuma- tai makuuasennossa. Ja aina kun vaihdat asentoa, voit säätää sängyn uudelleen. Patentoimamme Carpe Diem Beds Contour Pocket System yhdessä sängyn kaksinkertaisten patjojen kanssa antavat parhaan mahdollisen tuen kehollesi. Saltö-sängyssä on myös miellyttävä yövalaisin, jota voidaan käyttää tarvittaessa Saltö on verrattoman mukava ja samalla markkinoiden turvallisimpia säädettäviä sänkyjä. Saltö-sängyssä koko perhe voi rentoutua ja levätä.

27 Saltö-sängyn tiedot Saltön toimitus sisältää radiotaajuudella toimivan langattoman kaukosäätimen. Sängyn alla oleva himmeä LED-valaisin luo valoa pimeyteen. Vakiopetauspatja: Premium-petauspatjassa on 4 cm:n Talalay-luonnonkumiydin, tikattu kuitutäyte ja valkoinen irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Premium-patjassa on ristiompeleet ja logo-brodeeraus. Tyylikkääksi suunniteltu pehmeäpintainen ja joustava petauspatja. Korkeus 7 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastinen pohjaosa Pocketspring-jousitus 9 cm Puristumissuoja Virransulku Puukehys ruotsalaista mäntyä Kuvan sängyssä on musta Ull-villakangasverhoilu ja Champagne Black-jalat.

28 THE ENERGY WE NEED FOR A GOOD DAY, CAN ONLY BE CREATED BY A GOOD NIGHT SLEEP. Malö The story of

29 Malö Suosituimmassa runkosängyssämme Malössä on erittäin korkea jousitussyvyys, jonka ansiosta saat lähes samanlaisen painottomuuden tunteen kuin jenkkisängyssä. Missä tahansa asennossa nukutkin, Malö-sängyn patja mukautuu kehoosi. Ainutlaatuinen ja joustava Carpe Diem Beds Contour Pocket System myötäilee kehosi ääriviivoja ja mukautuu nukkumisasentoosi. Tässä sängyssä nukut hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Hyvin nukutusta yöstä saa energiaa uuteen päivään. Malö

30 Malö-sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Sängyn päällä on pehmeäpintainen ja muotoutuva Luxury-petauspatja, jossa on puuvillapehmusteinen kesäpuoli, villapehmusteinen talvipuoli ja sisällä Talalayluonnonkumitäyte. Käytännöllinen ja miellyttävä vuoden ympäri. Korkeus 7,5 cm Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä sälepohjin Kuvan sängyssä tummanharmaa Ull-villakangasverhoilu, Champagne-sängynjalat ja Ängö-sängynpääty.

31 WHEN WE GO TO SLEEP, WE DIE. NEXT MORNING, WHEN WE WAKE UP, WE ARE REBORN. Koster The story of

32 Koster Koster Koster on perusmallimme, jossa on kaikki Carpe Diem -sänkyyn kuuluvat ominaisuudet: uskomaton joustavuus, hieno käsityö ja patentoitu painetta vähentävä Carpe Diem Beds Contour Pocket System. Koster on tehty käsityönä kaikkein laadukkaimmista materiaaleista. Kun valitset Koster-sängyn, saat kauniin, miellyttävän ja hintansa arvoisen vuoteen, josta heräät levänneenä vielä vuosienkin päästä.

33 Koster-sängyn tiedot Vakiopetauspatja: Joustavassa Prestige-petauspatjassa on Talalay-luonnonkumitäyte ja mustin tehostenauhoin koristettu valkoinen irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm. Luonnonkumitäyte Carpe Diem Beds Contour Pocket System 15 cm Viskoelastinen pohjaosa Lämpökäsiteltypocket-jousisto 9 cm Puukehys ruotsalaista mäntyä sälepohjin Kuvan sängyssä vaaleanharmaa Ull-villakangasverhoilu, Stiltje-sängynjalat ja Solö-sängynpääty.

34 Our brand The story of CARPE DIEM BEDS OF SWEDEN ADD QUALITY TO YOUR LIFE BY DEVELOPING, PRODUCING AND OFFERING BEDS WITH THE BEST COMFORT AND BODY WEIGHT DISTRIBUTION THROUGH ARTISAN HANDCRAFT, DESIGN AND QUALITY. THROUGH FLEXIBILITY, PATENTED SYSTEMS AND PERSONAL COMMITMENT WE ENSURE THAT OUR UNIQUE DESIGN, COMFORT AND QUALITY IS OUR MAIN PRIORITY. OUR BEDS ARE THE OPTIMAL OPTION FOR PEOPLE WHO WANT TO AFFECT THEIR SLEEP COMFORT. UNIQUE SOLUTIONS FOR UNIQUE PEOPLE MAKES ANY OF OUR BEDS THE DREAM BED FOR THE SELECTIVE INDIVIDUAL. ALL THIS COMBINED WITH A STYLISH, STATELY AND ELEGANT DESIGN.

35 Artisan

36 Passion

37 Moments

38 Contours

39 LuxuryArtisan

40 Comfort

41 Peitteet ja tyynyt Mallistomme mulperisilkkiset peitteet ja tyynyt lisäävät sängyn ylellisyyttä. Silkki on uskomattoman pehmeä materiaali, joka on yhtä myötäileväinen kuin valmistamamme sängyt. Mallistomme erikoisvalmisteiset peitteet ja tyynyt on suunniteltu Carpe Diem -sänkymalleja varten. Pehmeällä silkkivanulla täytetyn peitteen päällinen on ympäristömerkittyä (Öko-Tex ) puuvillaa. Tyynyn täytteestä on silkkiä ja polyesteriä, jolloin se pitää muotonsa mahdollisimman pitkään. Mukavia ominaisuuksia Pölyä ja likaa hylkivä, ainutlaatuisella tavalla itsepuhdistuva silkkivanu sopii erinomaisesti allergikoille. Silkkivanun toinen hyvä ominaisuus on se, että se lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla säällä. Tällöin et joudu heräämään vilun tai kuumuuden tunteeseen. Lisäksi silkki imee ja siirtää iholta kosteutta nukkuessasi, jolloin saat mahdollisuuden nukkua levollisemmin. Tuotetiedot Tuplapeite 240 x 220 cm Päälliskangas: 100% Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 1,5 kg 100% mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Normaalileveä peite 150 x 210 cm Päälliskangas: 100% Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 0,9 kg 100% mulperisilkkiä käsin asetettuina kerroksina. Tyyny 50 x 60 cm Päälliskangas: 100% Öko-Tex hyväksyttyä puuvillaa. Täyte: 200 g 100% mulperisilkkiä konekarstattuna g polyesterivanua. Petauspatjan päällinen Carpe Diemillä on myös Öko-Tex hyväksytty ja Joutsemerkitty petauspatjan päällinen, joka antaa ylimääräisen suojan esimerkiksi petauspatjan tahriintumista vastaan. Petauspatjan päällisessä on BIONIC- FINISH ECO -pinnoite, joka tekee kankaasta hengittävän sekä likaa, vettä ja rasvaa hylkivän. Polyamidilla, polyesterillä, puuvillalla ja viskoosilla täytetty petauspatjan päällinen voidaan pestä 60 asteessa. Valkoisen päällisen koot ovat x 200 cm. Kaikkia kokoja on saatavana myös 210 cm:n pituisina.

42 Vuodetekstiilit Havsbris Carpe Diemin Havsbris-vuodetekstiilit ovat 100 % Supimapuuvillaa, maailman hienointa puuvillaa. Kankaan langantiheys on yli 500 lankaa neliötuumalla, eli kangas on markkinoiden laadukkaimpia. Havsbris-liinavaatteissa on ylellinen design. Tyylikkäästi tekstiilejä reunustavat brodeeratut nauhat luovat linjakkuutta ja hohtavat kauniisti makuuhuoneesi valossa. Langan sisään kudotut kuidut saavat sen hohtamaan riippumatta siitä, miten valo siihen osuu. Tyylikkäiksi suunnitellut Havsbris-tekstiilit ovat myös mainiosti yhdistettävissä esimerkiksi Stiltjen tyynyliinoihin tai pussilakanoihin. Ristiompeleella vahvistetut muotoonommellut lakanat muotoutuvat aina patjan mukaan. Supimapuuvilla tuntuu miellyttävältä ja silkinpehmeältä ihoa vasten. Juuri kuitujen erityisen pitkät langat antavat puuvillalle sen ylellisen pehmeyden ja hohteen. Supimapuuvilla on silkkimäisempää, pehmeämpää, parempaa ja kestävämpää kuin muut puuvillat. Pussilakanasetti 150 x 210 cm, sis. 1 tyynyliinan 50 x 60 cm 240 x 220 cm, sis. 2 tyynyliinaa 50 x 60 cm Tyynyliinoja 50 x 60 cm myydään myös erikseen. Ristiompeleella vahvistettu muotoonommeltu lakana 90 x 200 cm 105 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Saatavana myös pituus 210 cm.

43 Vuodetekstiilit Stiltje Carpe Diemin Stiltje-vuodetekstiilit ovat 100 % egyptiläistä puuvillaa, joka on markkinoiden hienoimpia puuvillalaatuja. Stiltjen langantiheys on yli 300, eli luksusluokkaa. Ristiompeleella vahvistetut muotoonommellut lakanat muotoutuvat aina patjan mukaan. Ensiluokkaisten vuodetekstiiliemme valintaan on monta hyvää syytä, esimerkiksi kankaan pehmeys ihoa vasten ja liinavaatteiden kaunis design. Pussilakanasetti 150 x 210 cm, sis. 1 tyynyliinan 50 x 60 cm 240 x 220 cm, sis. 2 tyynyliinaa 50 x 60 cm Tyynyliinoja 50 x 60 cm myydään myös erikseen. Ristiompeleella vahvistettu muotoonommeltu lakana 80 x 200 cm 90 x 200 cm 105 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm 210 x 200 cm Saatavana myös pituus 210 cm.

44 Sängynpäädyt Carpe Diemin valikoimassa on neljä erilaista sängynpäätyä. Vakiomalliston kankailla verhoillut päädyt ovat parhaista materiaaleista taidokkaasti valmistettua käsityötä. Bornö Valikoimamme ylellisintä Bornö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin parivuoteisiin. Napitettu Bornö-sängynpääty luo makuuhuoneeseen majesteettista ja juhlallista ilmettä. Tukeva pääty on polyesterillä pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Napit muodostavat symmetrisen kuvion. Bornö-päädyn leveydet ovat 160 cm, 180 cm ja 210 cm. Korkeus 120 cm, syvyys 15 cm. Ängö Kauniissa pehmustetussa Ängö-sängynpäädyssä on kevyesti napitettu etupuoli. Keveän Ängön tyyli on hillitympi mutta sitäkin varmempi, henkien hienostunutta ylellisyyttä. Leveydet ovat 160, 180 ja 210 cm. Korkeus 120 cm, syvyys 10 cm. Solö Solö-sängynpäätyä on saatavana mallistomme kaikkiin vakiolevyisiin sänkyihin. Tukeva pääty on polyesterillä ja kuituvanulla pehmustettua ruotsalaista mäntyä. Saatavana kaikkien sänkyjemme levyisenä. Korkeus 107 cm, 115 cm ja 120 cm. Syvyys 6/10 cm. Bornö Valö Valö Kangasverhoillussa Valö-sängynpäädyssä on neljä erikokoista verhoiltua ruutua, jotka muodostavat symmetrisen kuvion. Voit itse päättää, miten haluat ruudut asettaa. Päädyn ympärillä on verhoiltu kehys, joka pitää ruudut ojennuksessa ja antaa päädylle ryhdikkyyttä. Leveydet ovat 160, 180 ja 210 cm. Korkeus 115 cm, syvyys 10 cm. Kaikki sängynpäätymme ovat sänkyjemme tavoin taidokkaasti valmistettua käsityötä ja niillä on Joutsenmerkki. YMPÄRISTÖMERKKI Ängö Solö

45 Pehmeänsävyisiä kankaita Sänkyjemme eri vakiokankaat ovat beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta villankangas sekä hiekanvärinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta Luxury-kangas. Kankaamme ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä, jotta ne pysyisivät siisteinä elämän eri käänteissä. Kuvien ja myymälöiden esittelysängyissä on yleensä vakioverhoilu, mutta niihin voi saada toisen kankaan ilman lisäveloitusta. Voit siis itse valita Carpe Diem -sänkysi kankaan.

46 Tammi Wenge Tammi / Alumiini Wenge / Valkoinen / Harmaa / Alumiini Musta / Alumiini Alumiini Alumiini Stiltje Petauspatjat Segel Genua White Genua Copper Carpe Diemin valikoimassa on kolme erilaista petauspatjaa, joille kaikille on myönnetty Joutsenmerkki. Petauspatjojen täytteenä on puhtaita luonnonmateriaaleja, jotka on valikoitu huolellisesti laatu-, mukavuus- ja ympäristötekijöiden perusteella. Carpe Diemin petauspatjoissa käytetty Talalay-luonnonkumi on Öko-Tex -hyväksyttyä. Kestävää muotoilua Koska Carpe Diemin sängyt kestävät vuosikausia, sisustusmieltymyksesi saattavat muuttua sängyn elinaikana useitakin kertoja. Kattavan jalkamallistomme avulla voit muunnella sängyn ilmettä ja vaihtaa makuuhuoneen tyyliä luopumatta mukavasta sängystäsi. Sängynjalkojen värit: Alumiini, kuparinvärinen alumiini, valkoinen alumiini, musta alumiini, tammi, wenge, valkoinen, musta ja harmaa. Vakiokoot: Puujalkojen korkeudet ovat 13, 17 ja 23 cm. Tammi- ja wenge-jalkoja on saatavana myös 30 cm:n korkuisina. Alumiinijalkojen Champagne, Segel ja Genua korkeudet ovat 13 ja 17 cm. Champagne Champagne Black Champagne Copper Luxury Ylellinen Luxury -petauspatja on joustava ja pehmeäpintainen. Patjassa on puuvillapehmusteinen kesäpuoli, villapehmusteinen talvipuoli ja sisällä Talalay-luonnonkumitäyte. Käytännöllinen ja miellyttävä vuoden ympäri. Korkeus 7,5 cm. Premium Mukavassa Premium-petauspatjassa on Talalay-luonnonkumiydin, tikattu kuitutäyte ja valkoinen irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Premium-patjassa on ristiompeleet ja logo-brodeeraus. Tyylikäs pehmeäpintainen ja joustava petauspatja. Korkeus 7 cm. Prestige Joustavassa Prestige-petauspatjassa on Talalay-luonnonkumitäyte ja mustin tehostenauhoin koristettu valkoinen irrotettava joustopäällinen, joka voidaan pestä 60 asteessa. Korkeus 5 cm.

47 Tuotetiedot Sänkymallit Valikoimamme kaikissa sänkymalleissa on sama ainutlaatuinen rakenne ja patentoidut ratkaisut. Koska sänkyjen ominaisuudet kuitenkin vaihtelevat, kokosimme niitä koskevat tiedot seuraaville sivuille, jotta voit helpommin vertailla eri sänkyjä. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain testata valitsemiasi suosikkeja myymälässä, niin että löydät oman lempisänkysi.

48 Skaftö Sandö Härmanö Kornö Vinga Marstrand Saltö Malö Koster Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Poikkileikkaus Petauspatja Luxury täytteenä villa/ Talalay-luonnonkumi/puuvilla 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket-jousitus 5,5 cm 4. Viskoelastinen pohjaosa 5. Lämpökäsiteltypocket-jousisto 13 cm 6. Pohjassa säädettävä keskiosa 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Luxury täytteenä villa/ Talalay-luonnonkumi/puuvilla 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. X-pocket-jousitus 5,5 cm 4. Viskoelastinen pohjaosa 5. Lämpökäsiteltypocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Premium päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumi 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastinen pohjaosa 4. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 5. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Prestige päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumi 2. Luonnonkumitäyte 3. Poikittainen pocket spring-jousitus 13 cm 4. Viskoelastinen pohjaosa 5. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Luxury täytteenä villa/ Talalay-luonnonkumi/puuvilla 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastinen pohjaosa 4. Lämpökäsiteltypocket-jousisto 13 cm 5. Alusta terästä ja puuta 6. Hierontatoiminto 7. Säädettävä ristiseläntuki 1. Petauspatja Luxury täytteenä villa/ Talalay-luonnonkumi/puuvilla 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastinen pohjaosa 4. Pocketspring-jousitus 9 cm 5. Säädettävä ristiseläntuki 6. Puristumissuoja 7. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Premium päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumi 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastinen pohjaosa 4. Pocketspring-jousitus 9 cm 5. Puristumissuoja 6. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Luxury täytteenä villa/ Talalay-luonnonkumi/puuvilla 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastinen pohjaosa 4. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 13 cm 5. Puukehys ruotsalaista mäntyä 1. Petauspatja Prestige päällyste joustopuuvillaa, täytteenä Talalay-luonnonkumi 2. CDB* Contour Pocket System 15 cm 3. Viskoelastinen pohjaosa 4. Lämpökäsitelty pocket-jousisto 9 cm 5. Puukehys ruotsalaista mäntyä Korkeus sisältäen petauspatjan: 63 cm Suositeltu jalkakorkeus: 13 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 55 cm Suositeltu jalkakorkeus: 13 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 51 cm Suositeltu jalkakorkeus: 13 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 49 cm Suositeltu jalkakorkeus: 13 cm Korkeus sisältäen petauspatjan ja jalat: 65 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 48 cm Suositeltu jalkakorkeus: 17 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 52 cm Suositeltu jalkakorkeus: 13 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 40 cm Suositeltu jalkakorkeus: 17 cm Korkeus sisältäen petauspatjan: 36 cm Suositeltu jalkakorkeus: 23 cm Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Mitat Leveys Pituus / / / / / / /210 Leveys Pituus / / / / / / /210 Leveys Pituus / / / / / / /210 Leveys Pituus / / / / / / /210 Leveys Pituus Leveys Pituus / / /220 Leveys Pituus / / / /210 Leveys Pituus / / / / / / /210 Leveys Pituus / / / / / / /210 * Carpe Diem Beds * Carpe Diem Beds

49 Box 53, Lysekil, SWEDEN Tel Photo: Daniel Wester Styling: Anna Huss Copyright July 2014, Carpe Diem Beds of Sweden AB. All Rights Reserved

Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään.

Tiedämme, ettei mikään sänky saa aurinkoa paistamaan joka aamu, mutta nukuttuasi hyvin heräät levänneenä ja valmiina uuteen hyvään päivään. Jo ennen kuin avaat silmäsi tiedät auringon aikaan heräätkin, ihana päivä on jälleen edessäsi. tuulen ja näet sinisen taivaan. Tunnet olosi henkeä ja tyyneys leviää sinussa samlla kun tulevan yhtä hieno

Lisätiedot

Katso lisää sotka.fi

Katso lisää sotka.fi Katso lisää sotka.fi S i v u 2 Kotimainen, Seinäjoella valmistettu ALVAR - mallisto tarjoaa aivan uudenlaisen lähestymiskulman nukkujan ja nukkujan vartalon hyvinvointiin. Malliston suunnittelun lähtökohtana

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Hyvän unen PATJAOPAS

Hyvän unen PATJAOPAS Hyvän unen PATJAOPAS sisus tikattu puuvillakangas a) 3 cm b) 5 cm profiloitu ruudullinen TAI yksivärinen tumma (antrasiitti) tikattu puuvillakangas kovempi puoli 2x bonnellrunkopatja Bonnellpatja Sijauspatja

Lisätiedot

Lagans -- mukavuutta ja asennetta.

Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Lagans -- mukavuutta ja asennetta. Sänky, jossa rauhoitut ja heräät täysin levänneenä, antaa sinulle energiaa. Jos haluat, että makuuhuoneesi heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, Lagans on oikea

Lisätiedot

S i v u 3 F L Y - j e n k k i s ä n k y x m u s t a k e i n o n a h k a F L Y - p ä ä t y

S i v u 3 F L Y - j e n k k i s ä n k y x m u s t a k e i n o n a h k a F L Y - p ä ä t y S i v u 2 Kotimainen, Seinäjoella valmistettu FLY-mallisto tarjoaa aivan uudenlaisen lähestymiskulman nukkujan ja nukkujan vartalon hyvinvointiin. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

Domino DOMINO. Vuodevalikoima

Domino DOMINO. Vuodevalikoima Domino DOMINO Vuodevalikoima Domino DOMINO Patjan valinta 4 Valmistajan esittely 5 JOUSTINPATJAT 6 JOUSTINSÄNGYT 8 JENKKISÄNGYT 10 MOOTTORISÄNGYT 12 Petauspatjat 13 Petauspatjan suojukset 14 Jalkasarjat

Lisätiedot

GUSTAV KAMJO SÄNKYMALLISTO

GUSTAV KAMJO SÄNKYMALLISTO GUSTAV KAMJO SÄNKYMALLISTO NIEMEN TEHTAAT 120 VUOTTA Vuonna 1898 perustettu Niemen tehtaat on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia. Yritys toimii perheyrityksenä ja nyt johdossa

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Varastotuote Koko perheen sohva

Lisätiedot

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-)

ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 195,- (249,-) 399,- (695,-) 99,- (129,-) ale By talven odotetuin huonekalu-ale on nyt! 99,- (129,-) 195,- (249,-) 399,- (695,-) ALE joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:.fi 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuoli on valmistettu Iskun Lahden tehtaalla.

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

Jenkkisängyt. Jousistoilla on 10 vuoden takuu. SATURNUS

Jenkkisängyt. Jousistoilla on 10 vuoden takuu. SATURNUS tension. Hyvää yötä Kotimainen Tension-mallisto on upea, sisustuksellinen, laadukas ja ylellinen vaihtoehto hyvistä unista pitäville. Tension-malliston valmistaa Unico Finland Oy, joka on suomalainen vuoteita

Lisätiedot

Joulu. Isommatkin unelmat vielä jouluksi kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:

Joulu. Isommatkin unelmat vielä jouluksi kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: Joulu UUDET UPEAT ISKUN MYYMÄLÄT AVATTU KUOPIOSSA JA TAMPEREEN LIELAHDESSA! By Isommatkin unelmat vielä kotiin: Jouluksi joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle: 1 Tämän sivun sohvat ja lepotuolit on

Lisätiedot

Y k s i l ö l l i s e s t i v a l m i s t e t t u s u o m a l a i n e n v u o d e. S l e e p W e l l. F e e l W e l l. L i v e W e l l.

Y k s i l ö l l i s e s t i v a l m i s t e t t u s u o m a l a i n e n v u o d e. S l e e p W e l l. F e e l W e l l. L i v e W e l l. Y k s i l ö l l i s e s t i v a l m i s t e t t u s u o m a l a i n e n v u o d e. S l e e p W e l l. F e e l W e l l. L i v e W e l l. P r o g r e s s v a l l o i t t a a m a k u u h u o n e e t - j a

Lisätiedot

nuku By Iskun Tempur-parivuoteiden hinnasta pois vähintään 1000,- Esim. Tempur Relaxation Basic 7 -sänky 160x200 cm alk.

nuku By Iskun Tempur-parivuoteiden hinnasta pois vähintään 1000,- Esim. Tempur Relaxation Basic 7 -sänky 160x200 cm alk. nuku By Suomen tyytyväisimmät nukkujat* Iskun Tempur-parivuoteiden hinnasta pois vähintään 1000,- Esim. Tempur Relaxation Basic 7 -sänky 160x200 cm alk. 1999,- (3306,-) Etuja ja inspiraatiota! /IskuSuomi

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI

FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI FAMILON HOME HYVÄN OLON KOTI RAKENNA ITSELLESI KOKONAISVALTAINEN HYVÄN OLON KOTI. Uuden Familon Home -malliston myötä tarjoamme nyt kotiisi kaikkea pehmeää ja tyylikästä aina sängyistä ja patjoista peitteisiin

Lisätiedot

Hyviin öihin, parempiin päiviin

Hyviin öihin, parempiin päiviin Hyviin öihin, parempiin päiviin sisällys Hyviin öihin, parempiin päiviin... 5 Suomessa tehty, pohjoismaisia perinteitä kunnioittaen... 7... 8... 12... 16 Sijauspatjat... 20 Päädyt ja lisävarusteet... 21

Lisätiedot

Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN

Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN Svane -patjat 2015/2016 SISIN ON TÄRKEIN 2_3 Viisitoista vuotta on pitkä aika. Tiesitkö, että vietämme niistä viisi sängyssä? Svane Uniympyrä Parhaan nukkumismukavuuden tieteellinen perusta. Joitakin asioita

Lisätiedot

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja

OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja OSTOAPU LANDSKRONAsohvasarja SARJAN OSAT Lepotuoli Rahi Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva divaanin kanssa 4:n istuttava sohva divaanin kanssa 5:n istuttava sohva divaanien

Lisätiedot

bonnel pocket pocket Kotimainen jenkki

bonnel pocket pocket Kotimainen jenkki Patjat ja vuoteet Kotimainen bonnel Reilu vuode kevyemmille ja keskipainoisille uneksijoille. Peruspaketti jämäkällä Bonnel-jousituksella järkevään hintaan. Koot: 80x200 cm, 120x200 cm pocket Mukavasti

Lisätiedot

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA

AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA AEROFLEX UUTUUS UNTEN MAILTA Säätämällä paremmat unet AeroFlex Familonin tuotekehitys pisti parastaan. Halusimme kehittää uuden tuoteperheen, jonka patjat ja tyyny ovat säädettävissä nukkujan painon ja

Lisätiedot

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT

PUSSILAKANASETTI FAIRMOUNT Nuku hyvin yöllä! Emme halua ainoastaan hyviä yöunia; haluamme myös nukkua puhtaalla omatunnolla. Vuodevaatteiden tuotannossa olemme sitoutuneet vastuulliseen tuotantoon, joka ulottuu aina valmiiseen tuotteeseen

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Francis Cayouette OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJA Francis Cayouette SARJAN OSAT Käsinoja Yhden istuttava osa Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi, jossa säilytystilaa Irrotettavat

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset C - muotoinen ergonominen lepotyyny raskaana oleville ja juuri synnyttäneille naisille tukee mainiosti koko vartaloa. Helpottaa lepoa ja nukahtamista. Takaa mukavan istuma- tai makuuasennon rintaruokinnan

Lisätiedot

nuku By SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle: uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima!

nuku By SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle: uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima! nuku By uudistunut Suomen paras ja laajin sänkyvalikoima! unigold unelma-jenkkisänky 160x200 cm alk. 1795,- (2388,-) Unigold-petauspatjat alk. 160x200 cm 139,- (196,-) SÄNGYT joka makuun, kokoon ja kukkarolle:

Lisätiedot

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Sälekaihtimet. Valon säätelyä klassisella tyylillä. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Sälekaihtimet Valon säätelyä klassisella tyylillä Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture-mallisto: Uudet eksklusiiviset säleet tarjoavat uudenlaisia käyttömahdollisuuksia. Säleiden kuvioidut

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

Hoito-ohjeet Kun hoidat sänkyäsi näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla, sänkysi voi puolestaan pitää huolta sinusta.

Hoito-ohjeet Kun hoidat sänkyäsi näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla, sänkysi voi puolestaan pitää huolta sinusta. Hoito-ohjeet Kun hoidat sänkyäsi näiden yksinkertaisten ohjeiden avulla, sänkysi voi puolestaan pitää huolta sinusta. Tervetuloa Hästenssängyn omistajaksi. Nyt voit nauttia unelmiesi sängystä lopun elämääsi.

Lisätiedot

OSTOAPU Lasten sängyt, patjat ja vuodevaatteet

OSTOAPU Lasten sängyt, patjat ja vuodevaatteet OSTOAPU Lasten sängyt, patjat ja vuodevaatteet TURVALLISUUS Kaikki lastentuotteemme ovat tarkoin testattuja, jotta voisimme olla täysin varmoja niiden soveltuvuudesta lapsille. SUOMI VYSSA-patjat on suunniteltu

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz

OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz OSTOAPU LIDHULT- sohvasarja SUUNNITTELIJAT Henrik Preutz SARJAN OSAT 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa 2:n istuttava vuodesohvaosa Kulmaosa Divaaniosa Avoin päätyosa + säilytystila

Lisätiedot

JENSEN SÄÄDETTÄVÄT VUOTEET. Designed for Sleep Comfort

JENSEN SÄÄDETTÄVÄT VUOTEET. Designed for Sleep Comfort JENSEN SÄÄDETTÄVÄT VUOTEET Designed for Sleep Comfort KATSO TV:tä LUE KIRJAA RENTO HIERONTAA NOSTA SELKÄÄ NAUTI AA VALITSE HENKILÖKOHTAISET ASE PARANNA VER SOVELLUS SÄÄDETTÄVÄLLE VUOTEELLE Milloinkaan

Lisätiedot

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS SUOMI

THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS SUOMI THE INTELLIGENT CHOICE OF BEDS SUOMI 2 SISÄLTÖ The Intelligent Choice of Beds 6 Innovaatioita 9 Kaksipuoleinen sänky 11 Terveys 13 Ilmavuus ja puhtaus 15 Vähemmän kehoon kohdistuvaa painetta 17 Suunnittelu

Lisätiedot

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA HYVÄN UNEN ÄÄNENKANNATTAJA SISÄLLYS Innovaatio... 3 Valitse oikea patja... 4 Ergonomia... 5 Kuvagalleria... 6-7 Laatu... 8 Moottorisängyn hyödyt... 9 SÄNKY- JA PATJAMALLISTO

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette.

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. SARJAN OSAT Lepotuoli Käsinoja Divaaniosa Kulmaosa Rahl Rahi, jossa säilytystilaa 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Rahi

Lisätiedot

LUMOKIDS collection 2017

LUMOKIDS collection 2017 LUMOKIDS collection 2017 ROOM FOR PLAY LumoKidsin tarina alkoi, kun saimme omia Kaikki LumoKidsin tuotteet on valmistettu lapsia. Meille oli tärkeää löytää lasten- luonnollisista materiaaleista. Puuosat

Lisätiedot

KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY

KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY KAUNEIMPIA SUOMALAISIA UNIA BY ANNA AIKAA ITSELLESI. Toinen meistä viettää yönsä lämpimällä kalliorannalla, toinen aarnimetsän pehmoisella sammalmättäällä. Auringon tieltä kiirehtiviä poutapilviä, lämmintä

Lisätiedot

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville.

Virtually Oy tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse helpotettuja tuotteita niitä arjessaan tarvitseville. tuo maahan korkealaatuisia terveysalan tuotteita, kehittää ja valmistuttaa itse Lääkinnälliset kompressiotuotteet :n lääkinnälliset kompressiotuotteet ovat laadukkaita ja kompressioluokitukseltaan luotettavia.

Lisätiedot

SLEEP ANGEL HYVINVOINTITYYNYT JA -SIJAUSPATJAT

SLEEP ANGEL HYVINVOINTITYYNYT JA -SIJAUSPATJAT SLEEP ANGEL HYVINVOINTITYYNYT JA -SIJAUSPATJAT SLEEP ANGEL -tuotteilla 100% suoja allergeeneja ja hometta SleepAngel -hyvinvointityynyt Patentoidun ja palkitun SleepAngel -tyynyn on kliinisesti todistettu

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA

PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA PATJAKUVASTO 2015 PYSYVÄSTI SOPIVA HYVÄN UNEN ÄÄNENKANNATTAJA PYSYVÄSTI SOPIVA INNOVAATIO 3 SISÄLLYS INNOVAATIO Innovaatio... 3 Valitse oikea patja... 4 Ergonomia... 5 Kuvagalleria... 6-7 Laatu... 8 Moottorisängyn

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon OSTOAPU DELAKTIG -sohvasarja SUUNNITTELIJA Tom Dixon SARJAN OSAT Lepotuolin perusosa 2:n istuttavan sohvan perusosa 3:n istuttavan sohvan perusosa Selkänoja + pehmuste Käsinoja + pehmuste Sivupöytä Lattiavalaisin

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin

Lamellikaihtimet. Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin 1 Lamellikaihtimet Tyylikkyyttä suuriin ikkunoihin Uusi lamellileveys uusia mahdollisuuksia Suojaa tyylipuhtailla linjoilla Lamellikaihtimet ovat yksi kaikkein suosituimmista auringonsuojauskaihtimista

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson OSTOAPU VIMLE -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson SARJAN OSAT Käsinoja 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Niskatuki Kulmaosa Divaaniosa Rahi ja säilytystila 2:n istuttava

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon

10 vuoden TAKUU OSTOAPU DELAKTIG. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Tom Dixon OSTOAPU DELAKTIG -sohvasarja SUUNNITTELIJA Tom Dixon SARJAN OSAT Lepotuolin perusosa 2:n istuttavan sohvan perusosa 3:n istuttavan sohvan perusosa Selkänoja + pehmuste Käsinoja + pehmuste Sivupöytä Lattiavalaisin

Lisätiedot

Manual. Toiminnan tarkastus. Lue aina käyttöohje. WendyLett 4Way 140x x200. WendyLett 2Way 90x x x200

Manual. Toiminnan tarkastus. Lue aina käyttöohje. WendyLett 4Way 140x x200. WendyLett 2Way 90x x x200 Manual WendyLett Way 90x180 100x00 140x00 WendyLett 4Way 140x00 00x00 WendyLettWay ja WendyLett4Way ovat kaksi erilaista liukulakanaa, joita voidaan käyttää yhdessä WendyLett liukulakanan kanssa. WendyLettWay

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland OSTOAPU VALLENTUNA -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland SARJAN OSAT Istuinosa Istuinosa, jossa säilytystilaa Istuinosa, jossa Selkänoja 80 80 Selkänoja

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio mukavuus on tärkeintä Mukavuus on dynaamisuutta sellaista kuin Prio. Muuttamalla istuimen ja selkänojan kallistuskulmia ja säätämällä

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

isku Tuuletus by 998,time-sohva L188 cm Design Ilari Jääskeläinen Katso lisää trendikkäitä Time-sohvia s. 2

isku Tuuletus by 998,time-sohva L188 cm Design Ilari Jääskeläinen Katso lisää trendikkäitä Time-sohvia s. 2 4/2017 1 4/2017 Tuuletus by alk. 998,time-sohva L188 cm Design Ilari Jääskeläinen Katso lisää trendikkäitä Time-sohvia s. 2 (1350,-) Väri-, verhoiluja kokovaihtoehtoja Joka makuun, kokoon, kotiin ja kukkarolle:.fi

Lisätiedot

SÄNGYT SOHVAT TUOLIT HOTELLIKÄYTTÖÖN

SÄNGYT SOHVAT TUOLIT HOTELLIKÄYTTÖÖN SÄNGYT SOHVAT TUOLIT HOTELLIKÄYTTÖÖN HOTEL-sängyt Sänkyratkaisut, joissa laatu, mukavuus ja paloturvallisuus kohtaavat Tarjoamme laajan ja laadukkaan paloturvallisen hotellisänkymalliston jossa on kestävä

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA

WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA WORKSPACE SOLUTIONS SCANDINAVIA SCANDINAVIA ON AJATON KLASSIKKO. PUHTAAT, PELKISTETYT MUODOT JA MONIPUOLISET YHDISTELY- MAHDOLLISUUDET HELPOTTAVAT SISUSTUSIDEOIDEN TOTEUTTAMISTA. YLLÄTYS ON SIINÄ, MIKÄ

Lisätiedot

Patjat ja vuodevaatteet

Patjat ja vuodevaatteet SUOMI OSTOAPU Patjat ja vuodevaatteet 2015 TARVITSETKO APUA? Lisätietoja näistä ja muista palveluista saat henkilökunnalta. KULJETUSPALVELU Kerää valitsemasi tuotteet itse ja maksa ne kassalla. Vie tuotteet

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -sohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson OSTOAPU VIMLE -sohvasarja SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson SARJAN OSAT Käsinoja 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Kulmaosa Divaaniosa Rahi ja säilytystila Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette.

10 vuoden TAKUU OSTOAPU GRÖNLID. -sohvasarja. SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. OSTOAPU GRÖNLID -sohvasarja SUUNNITTELIJAT Francis Cayouette. SARJAN OSAT Lepotuoli Käsinoja Divaaniosa Kulmaosa Rahl Rahi, jossa säilytystilaa 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa 2:n

Lisätiedot

Hinnasto 2015 / 2016

Hinnasto 2015 / 2016 Hinnasto 2015 / 2016 Hakola vakiokankaat: Hakolan sohvat valmistetaan käsityönä yli 50 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Sohvien rungoissa materiaalina käytetään ensiluokkaista massiivipuuta

Lisätiedot

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Ainutlaatuinen valoisuuden säätö Upean tyylikkäät Silhouette -kaihtimet suodattavat voimakkaimmankin auringonvalon kauniiksi luonnonvaloksi. Avaa vain

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille. The Art of Window Styling

Lamellikaihtimet. Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille. The Art of Window Styling Lamellikaihtimet Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille The Art of Window Styling 2 Lamellikaihtimet Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille Lamellikaihtimet ovat kauneimmillaan suuremmissa

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Sopivan arkun tai uurnan valinta

Sopivan arkun tai uurnan valinta Tuotekuvasto Sopivan arkun tai uurnan valinta Omaisen viimeisen leposijan valinta on usein hyvin henkilökohtainen ja tunnepitoinen päätös. Pienilläkin asioilla, kuten erilaisilla symboleilla ja koristeluilla

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT

OSTOAPU KARLSTAD. -sohvasarja. DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT OSTOAPU KARLSTAD -sohvasarja SUOMI DESIGN Tord Björklund SARJAN OSAT Rahi Lepotuoli Divaaniosa 2:n istuttava sohva 3:n istuttava sohva 3:n istuttava vuodesohva Kulmasohva 2+3/3+2 Irtopäällinen Pestävä

Lisätiedot

Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut

Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut Baby&Mama Uutuudet! Myllymuksut Myllymuksujen bambukankaat ovat turvallisia ja myrkyttömiä. Bambu kasvaa 100% luonnonmukaisesti. Bambua kasvatetaan erillisillä ekomaatiloilla, viljelyä valvotaan tarkoin

Lisätiedot

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT.

ABOUT THE BRAND. This campaign is valid until the 31st of december 2013 with reservation for changes. All prices are exclusive VAT. ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Lisätiedot

Vuode Practico Low 25/80

Vuode Practico Low 25/80 Vuode Practico Low 25/80 225A-X Vuode Practico Low 25/80 Practico hoivavuoteessa yhdistyvät kaikki ominaisuudet, mitä kodinomaiseen ympäristöön tarvittavalta vuoteelta voidaan toivoa. Vuoteessa on tavallista

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

T U O T T E E T P R O D U C T S

T U O T T E E T P R O D U C T S TUOTTEET PRODUCTS TUOTTEIDEN VÄRIMALLIT / AVAILABLE PRODUCT COLOURS SISÄLLYS TABLE OF CONTENTS TARINAMME / OUR STORY...4 SÄILYTINKALUSTEET / STORAGE FURNITURE...6 KAIKU...8 APILA... 10 VALO... 12 TUKKI...

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VIMLE. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson OSTOAPU VIMLE -moduulisohvasarja SUUNNITTELIJA Ehlén Johansson SARJAN OSAT Käsinoja 1:n istuttava osa 2:n istuttava osa 3:n istuttava osa Niskatuki Kulmaosa Divaaniosa Rahi ja säilytystila Irtopäällinen

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA!

KYLPYHUONEESI PIENIÄ JA SUURIA MUUTOKSIA, UUTUUKSIA & TARJOUKSIA! INSPIROIDU SUURIIN JA PIENIIN MUUTOKSIIN KYLPYHUONEESSASI. LUE LISÄÄ SVEDBERGS.FI. VALITSE OIKEA KYLPYHUONE SYKSYLLÄ. SÄÄSTÄT RAHAA! Kaikki tarjoukset voimassa niin kauan kuin varastoa riittää 12/9 6/11

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Designed for Sleep Comfort. Pieni Unikirja TAIDOSTA HERÄTÄ LEVÄNNEENÄ

Designed for Sleep Comfort. Pieni Unikirja TAIDOSTA HERÄTÄ LEVÄNNEENÄ Designed for Sleep Comfort Pieni Unikirja TAIDOSTA HERÄTÄ LEVÄNNEENÄ 2 Hyvä uni on melkein kaikki kaikessa Uni on ratkaiseva tekijä voidaksemme elää täydellä teholla ja nauttiaksemme elämästä. Tämän takia

Lisätiedot

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL COLLEGEPUSERO, CARPENTER NORDIC Collegepusero, jossa pitkä vetoketju, sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Hihoissa tummat heijastimet. Ergonominen peukaloaukko hihansuissa. 220 g/m² 938079025 Punainen

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN

Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN Svane -patjat 2014/2015 SISIN ON TÄRKEIN Unen laatu riippuu patjan sisäosasta. Tämän vuoksi pyrimme löytämään jatkuvasti uusia ja ainutlaatuisia ratkaisuja, joiden ansiosta voit nukkua hyvin ja oikeassa

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia

Kangasvekkikaihtimet. Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Kangasvekkikaihtimet Kaunista ja yksinkertaista, monia mahdollisuuksia Uudista ja muuta kauniilla vekeillä Kangasvekkikaihdin yhdistää hienolla tavalla ryhdikkäät, suorat linjat ja pehmeän kauniit kankaat.

Lisätiedot

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta!

Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta! 56 HUOLTOTYÖ DENIM Stretch-farkut mahtavaa liikkumisen vapautta! B A A. 4302 NAISTEN STRETCH CAPRIFARKUT Naisten Capri-pituiset viisitaskuiset farkut, joissa lahkeensuussa halkio ja kolme nappia. Lenkit.

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT

& KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT kevään uutuuksia & KESÄN 2015 PARHAAT LIIKELAHJAIDEAT Yrityksesi visuaalinen ilme ja arvot saavat näkyä myös liikelahjoissa. Meidän kauttamme se onnistuu. Voit tilata tuotteet haluamallasi kuvalla kudottuna

Lisätiedot

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ

Mattokymppi. Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa SISÄLTÖ s. 5 s. 9 s. 10 Mattokymppi 35 Mattokymppi 35 vuotta mattokauppaa Perheyrityksemme historia mattojen parissa alkoi vuonna 1975. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme olemme keränneet vuosien aikana toimimalla

Lisätiedot

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

10 vuoden TAKUU OSTOAPU VALLENTUNA. -moduulisohvasarja. SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland OSTOAPU VALLENTUNA -moduulisohvasarja SUOMI SUUNNITTELIJAT Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland SARJAN OSAT Istuinosa Istuinosa, jossa säilytystilaa Istuinosa, jossa selkänoja Selkänoja

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO

WORKSPACE SOLUTIONS TEMO WORKSPACE SOLUTIONS TEMO TEMO-TYÖTUOLI EDUSTAA PUHTAUTTA JA KONSTAILEMATTOMUUTTA. SE TARJOAA TOIMINNALLISTA YKSINKERTAISUUTTA, MIKÄ TEKEE SIITÄ VARMAN VALINNAN. Temo on ergonominen ja kestävä työtuoli.

Lisätiedot

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m Erikoismalli: Aurinkovarjo lasten leikkipaikoille Ø 5 m Värikäs, kuviollinen kangas koostuu erilaisista, sattumanvaraisesti valituista palasista. Jokainen aurinkovarjo

Lisätiedot