Helsingin kaupunki MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsingin kaupunki MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ 2017"

Transkriptio

1 1 Helsingin kaupunki MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko kello PAIKKA Malmin peruskoulu / TALVELA, Talvelantie 1, luokkahuone nro 31 OSALLISTUJAT Houtsonen Martina, puheenjohtaja Henneberg Paul Keinonen Juho-Antti Nikula Juho, oppilasjäsen, saapui klo Rekimies Mikko Snellman Jere Snellman Kati Tyynelä Timo Vehviläinen Juho Ojanen Tomi, esittelijä, sihteeri 1 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen klo KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Yli puolet jäsenistä on paikalla ja esityslista oli saapunut viikkoa ennen kokosta. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 3 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Päätösehdotus: Valitaan jäsenet Henneberg Paul ja Keinonen Juho-Antti pöytäkirjan tarkastajiksi. Samalla päätetään, että pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Ehdotuksen mukaisesti.

2 2 4 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin esityslista. 5 OPPILASJÄSENET KOULUN JOHTOKUNNASSA Päätösehdotus: Malmin peruskoulun johtokunta päättää, että oppilaskunnalla on kaksi oppilasedustajaa johtokunnassa. Oppilailla on läsnäolo- ja puheoikeus. Oppilaskunta on valinnut keskuudestaan jäsenet: Juho Nikula 5c (varajäsen Madijna Yousuf 5a) ja Hinda Omar 8c (varajäsen Miski Muhamed 8d). Käsittely Houtsonen Martina ehdotti, että johtokunta voi harkintansa mukaan rajata oppilasjäsenten läsnäoloa. Esityslistan loppuun sijoitetaan ne asiat, joiden käsittelyyn oppilaat eivät osallistu. Henneberg Paul ehdotti, että oppilaskuntaa ohjaava opettaja valmentaa oppilasjäseniä kun he ovat saaneet kokouksen esityslistan. Ohjaava opettaja voi antaa vinkkejä, missä kohden oppilaat voivat vaikuttaa. Ehdotuksen mukaisesti lisäyksillä, että johtokunta voi harkintansa mukaan rajata oppilasjäsenten läsnäoloa. Esityslistan loppuun sijoitetaan ne asiat, joiden käsittelyyn oppilaat eivät osallistu.oppilaskuntaa ohjaava opettaja valmentaa oppilasjäseniä kun he ovat saaneet kokouksen esityslistan. Ohjaava opettaja voi antaa vinkkejä, missä kohden oppilaat voivat vaikuttaa. Opetusviraston ohje kouluille huhtikuussa 2017: Koulujen ja lukioiden johtokuntien valinta uudelle toimikaudelle Johtokuntien kokoonpano ja ehdokasasettelu Yleistä Uuden hallintosäännön määräys johtokuntien kokoonpanosta erittäin niukka. Tarkoitus on kuitenkin, että johtokuntien kokoonpanot säilyvät nykyisellään. Sitä tarkoittaa jäsenten lukumäärän vaihteluväli 7-10 (5 huoltajajäsentä + 1 opettajajäsen + 1 muu henkilökuntajäsen = 7 jäsentä; 5 huoltajajäsentä + 2 opettajajäsentä + 1 muu henkilökuntajäsen = 8 jäsentä; 5 huoltajajäsentä + 1 opettajajäsen + 1 muu henkilökuntajäsen + 2 opiskelijajäsentä = 9 jäsentä ja 5 huoltajajäsentä + 2 opettajajäsentä + 1 muu henkilökuntajäsen + 2 opiskelijajäsentä = 10 jäsentä). Ehdokasasettelu tapahtuu vastaisuudessa niin ikään samalla tavalla kuin nykyisin. Rehtorit kutsuvat koulun oppilaiden tai lukion opiskelijoiden huoltajat koolle ja huoltajat esittävät ehdokkaansa varsinaisiksi jäseniksi ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenehdokkaan. Koulun tai lukion opettajat ja muu henkilökunta kokoontuvat ja esittävät omat ehdokkaansa jäseniksi ja henkilökohtaisiksi varajäsenehdokkaiksi. Lukion opiskelijat voivat esittää ehdokkaikseen 18 vuotta täyttäneitä opiskelijoita.

3 3 Uudessa kuntalaissa ja uudessa hallintosäännössä ei enää erityisesti mainita 15 vuotta täyttäneiden oppilaiden läsnäolo- ja puheoikeudesta johtokunnan kokouksissa. Uuden hallintosäännön 29 luvun 7 :n 5 momentin nojalla johtokunta päättää muiden henkilöiden läsnäolo- ja puheoikeudesta. Lisätietoja Merja Aalto-Setälä, puh ja Ann Holm-Dellringer, puh Palvelukokonaisuuden johtajan (Salo Outi) REHTI-tiedote Oppilasedustaja koulun johtokunnassa Saadun palautteen perusteella tarkennamme oppilasedustajan osallistumista johtokuntatyöhön. Kaikilla perusopetuksen kouluilla on johtokunnassa kaksi oppilasedustajaa. Oppilaat nimeävät keskuudestaan edustajat ennen syksyn ensimmäisessä johtokunnan kokousta. Edustajat toimivat yhden lukuvuoden johtokunnassa. Johtokunta antaa heille läsnäolo- ja puheoikeuden ensimmäisen kokouksessa. Oikeus kirjataan johtokunnan pöytäkirjaan omana pykälänä. Oppilasedustajat eivät osallistu oppilaiden kurinpitoa koskevien asioiden käsittelyyn. Johtokunnan asioiden käsittelyssä ja puheessa huomioidaan oppilasedustajien läsnäolo. Koulussa esim. oppilaskunnan ohjaava opettaja valmentaa oppilasedustajat johtokunnan kokoukseen. Rehtori lähettää huoltajille kirjallisen tiedotteen, jossa kuvataan oppilasedustajan valintaprosessi yleisesti sekä rooli koulun johtokunnassa. Valinnan jälkeen rehtori tiedottaa oppilasedustajien huoltajia valinnasta ja edustustehtävään liittyvistä käytännön asioista. Oppilaalle maksetaan palkkiota 44 euroa (kaupungin hallitus , 265). Koulujen budjetissa johtokuntapalkkioissa huomiaidaan nämä kustannukset. Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto : Päätöstiedote, 4 Koulujen ja lukioiden johtokuntien jäsenten valinta toimikaudelle Päätös Esittelijän muutetun ehdotuksen mukaan Kappale 18: Oppilas- ja opiskelijakunnat nimeävät edustajansa, joille johtokunnat ensimmäisessä kokouksessaan antavat läsnäoloja puheoikeuden kokouksissa. Seuraava kappale 19 poistetaan: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala pitää oppilaiden ja opiskelijoiden osallistumista hyvin tärkeänä ja suosittaa tämän vuoksi, että myös alaikäiset oppilaat ja opiskelijat osallistuvat johtokunnan toimintaan.

4 4 Käsittely - Esityksen muutos Pohjolainen Liisa Kappale 18: Oppilas- ja opiskelijakunnat nimeävät edustajansa, joille johtokunnat ensimmäisessä kokouksessaan antavat läsnäoloja puheoikeuden kokouksissa. Seuraava kappale 19 poistetaan: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala pitää oppilaiden ja opiskelijoiden osallistumista hyvin tärkeänä ja suosittaa tämän vuoksi, että myös alaikäiset oppilaat ja opiskelijat osallistuvat johtokunnan toimintaan. Oppilaskunnan ohjaaja Tapani Ervast on tiedottanut seuraavaa: Perjantaina käydyn vaalin perusteella oppilasedustajiksi johtokuntaan valittiin: Hinda Omar, 8 C ja Juho Nikula, 5 C. Heille varajäseniksi valittiin: Miski Muhamed, 8 D ja Madina Yousuf Mohamed, 5 A. Oppilasjäsen Juho Nikula saapui kokoukseen klo MITÄ KOULUUN KUULUU? Päätösehdotus: Merkitään tiedoksi Ehdotuksenmukaisesti. Lisäksi käytiin keskustelua mahdollisesta soveltuvuuskoeotosta, erityisesti 7. luokalle. Talvelan maine ei ole hyvä. Turvallisuutta pitäisi parantaa, esim. opettajien paremmalla puuttumisella. Joillekin häiriköiville oppilaille pitäisi olla oma ryhmä (klinikkaluokka tms.). Voitaisiin koota kokeneiden opettajien ryhmä, joka keräisi tietoa ja toivomuksia, sekä kartoittaisi ongelmakentän. Kuultiin rehtorin esitys seuraavista: Oppilasmäärämuutokset ja ennuste, sekä niiden vaikutus opettajistoon Valmistavan opetuksen inklusiivinen malli Oppilaiden tuen järjestelyt Aamutoiminta Iltapäivä- ja leikkipuistotoiminta 7 ILMOITUSASIAT 7.1. Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto : Päätöstiedote, 4

5 5 Koulujen ja lukioiden johtokuntien jäsenten valinta toimikaudelle Malmin peruskoulu Jäsenet ja (henkilökohtaiset varajäsenet) Huoltajat Martina Houtsonen (Harri Laiho) Maria Pajunen (Jere Snellman) Mikko Rekimies (Pirita Laiho) Kati Snellman (Nina Ilme) Timo Tyynelä (Pirita Vähäkuopus) Opettajajäsenet Paul Henneberg (Jyrki Mery) Juho Vehviläinen (Jukka Pajunen) Muu henkilökunta Juho-Antti Keinonen (Garita Roiha) Puheenjohtaja Martina Houtsonen Varapuheenjohtaja Mikko Rekimies 7.2. Malmin peruskoulun johtokunta päätti kokouksessa , että mahdollisella syyslukukauden pd-rahalla palkataan Talvelaan yleisopetuksen koulunkäyntiavustaja. KASKOn hallinto ilmoitti koulukohtaiset pd-rahat. Vuokratyövoimana hankittu koulunkäyntiavustaja aloitti työn koululla Työ jatkuu asti. 8 LAUSUNTO LUKUVUODEN TYÖ- JA LOMA-AJOISTA Päätösehdotus: Esitetään perusopetusjohtajalle, että Malmin peruskoulun johtokunta kannattaa vaihtoehtoa 2, jossa lukuvuoden koulutyö alkaa oppilailla Rehtori on pyytänyt oppilaskuntaa ohjaavilta opettajilta oppilaskunnan lausunnon lukuvuoden työ- ja loma-ajoista. Kesälästä, Pohjolasta ja Talvelasta on saapunut lausunto. Rehtori ei ole kuullut koulun henkilökuntaa. Henkilökunnalla on edustus koulun johtokunnassa. Ehdotuksen mukaisesti. Oppilaskunta kannattaa myös vaihtoehtoa 2. Esittelijä: Lausuntopyynnön otsikossa on virheellinen lukuvuosi. Päivämäärät ovat kuitenkin oikein itse esityksessä.

6 6 LAUSUNTOPYYNTÖ HELSINGIN KAUPUNGIN SUOMENKIELISTEN PERUSKOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AJOISTA LUKUVUONNA Helsingin kaupungin hallintosäännön mukaan jaostojen tehtävänä on oman kieliryhmänsä osalta päättää esiopetuksen, koulujen ja oppilaitosten työn aloittamisesta, lomien ajankohdista ja vapaapäivistä tai hyväksyä perusteet, joiden mukaan viranhaltija päättää asiasta. Perusopetuksessa lukuvuosi alkaa 1. päivänä elokuuta ja päättyy 31. päivänä heinäkuuta. Lukuvuodessa on 190 työpäivää. Lukuvuoden työpäivistä vähennetään muuksi arkipäiväksi kuin lauantaiksi sattuva itsenäisyyspäivä, loppiainen ja vapunpäivä (Perusopetuslaki 23 ). Lukuvuonna itsenäisyyspäivä ja vapunpäivä sattuvat muuksi arkipäiväksi kuin lauantaiksi, joten ne vähentävät kaksi työpäivää. Koulutyötä tulee siis tehdä 188 työpäivää. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan perusopetusjohtaja pyytää johtokunnalta lausuntoa alla olevista Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan hallintopalveluissa valmistelluista kaupungin suomenkielisiä peruskouluja koskevista työ- ja loma-ajoista: 1. vaihtoehto Työaika alkaa syksyllä (ma) ja päättyy (pe). Syysloma on viikolla (ma) (pe). Joululoma on (la) (ke). Työaika alkaa keväällä (to) ja päättyy (la). Talviloma on viikolla 8 eli (ma) (pe). Tässä mallissa olisi kaikilla kouluilla ja oppilaitoksilla viikon syysloma, eikä mitään muita lauantaityöpäiviä kuin lukuvuoden viimeinen. Lukuvuosi alkaisi 13.8 ja syksy päättyisi Tässä mallissa kevään aloitus on jo 3.1. torstaina. 2. vaihtoehto Työaika alkaa syksyllä (to) ja päättyy (pe). Syysloma on viikolla (ma) (pe). Joululoma on (la) (su). Työaika alkaa keväällä (ma) ja päättyy (la). Talviloma on viikolla 8 eli (ma) (pe). Tämä malli on muuten sama, mutta syksyn aloitus on jo elokuun 9 päivä torstai ja kevät alkaisi sitten myöhemmin 7.1. maanantaina. Lisäksi suomenkielinen jaosto tullee siirtämään päätösvaltaansa siten, että koulujen rehtori voi päättää lukuvuoden aikana tehtävästä yksittäisestä työpäivän muutoksesta lukuun ottamatta syksyn aloitus- ja päättymispäivää ja kevään aloituspäivää. Lukuvuodessa saanee olla siis yksi työpäivän muutos.

7 Johtokunnan tulee kuulla ennen lausunnon antamista oppilaskuntaa ja oppilaskunnan mielipiteen tulee ilmetä johtokunnan lausunnosta. Lisäksi johtokunnan tulee mahdollisuuksien mukaan kuulla asiasta henkilökuntaa. Johtokunnan lausunto koulujen työ- ja loma-ajoista lukuvuonna osoitetaan kasvatusja koulutuslautakunnan suomenkieliselle jaostolle ja toimitetaan kasvatuksen ja koulutuksen toimialan hallintopalveluihin Kati Laaksoselle alla olevaan osoitteeseen (ma) mennessä. 7 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Hallintopalvelut PL Helsinki Lisätiedot: Kati Laaksonen, lakimies, puhelin (09) Outi Salo perusopetusjohtaja Oppilaskunnan hallituksen kokous: KESÄLÄ Pöytäkirja Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2. Puheenjohtaja ja sihteeri kirjasivat läsnäolijat. 3. Lausuntopyyntö lukuvuoden työ- ja loma-ajoista (alla) a. Kesälän oppilaskunnan hallitus kannatti yksimielisesti vaihtoehtoa Puheenjohtaja päätti kokouksen. Malmin peruskoulun oppilaskunnan hallitus, Talvela PVM: Paikka: MA 1 Aika: 13:34 14:05 1. Oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen 2. Muodostetaan työryhmät, jotka alkavat suunnitella seuraavia asioita: ehdotukset koulun loma- ja työajoiksi lukuvuodelle liite 1 Talvelan hallitus päätyi kannattamaan: vaihtoehtoa 2

8 8 Pohjolan oppilaskunta 14.9 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen Puheenjohtajan ja sihteerin äänestys Syyslukukauden kokousaikataulu + oppilaskunnan hallituksen jäsenen tehtävät Lukuvuoden työajat. Ehdotus kaksi voitti äänestyksen. Ehdotusta pidettiin parempana, koska pitempi joululoma. 9 LUKUVUODEN TOIMINTASUUNNITELMA Päätösehdotus: Hyväksytään Malmin peruskoulun toimintasuunnitelma lukuvuodelta (LIITE 1) Ehdotuksen mukaisesti. 10 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Tämän kokouksen päätösten toimeenpanosta huolehtii rehtori, ellei johtokunta ole muuta päättänyt. Martina Houtsonen, puheenjohtaja Tomi Ojanen, sihteeri Paul Henneberg, pöytäkirjan tarkastaja Juho-Antti Keinonen, pöytäkirjan tarkastaja

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Maunulan ala-asteen 1 (6) johtokunta

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Maunulan ala-asteen 1 (6) johtokunta HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala SIVU Maunulan ala-asteen 1 (6) johtokunta KOKOUSAIKA TIISTAI 3.10.2017 KLO 17.37-19.14 KOKOUSPAIKKA Maunulan ala-aste Puheenjohtaja

Lisätiedot

TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018

TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018 TORPPARINMÄEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN pöytäkirja 3 / 2018 Aika: maanantaina 1.10.2018 klo 18 Paikka: Ylä-Fallintie 54, 00690 Helsinki Läsnä: Heidi Antinkari, puheenjohtaja Hanna Vieruaho, huoltajajäsen

Lisätiedot

Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2017 / 1 1(6) PL Helsingin kaupunki Johtokunta

Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2017 / 1 1(6) PL Helsingin kaupunki Johtokunta Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2017 / 1 1(6) PL 3719 00099 Helsingin kaupunki Johtokunta 11.10.2017 Puistopolun peruskoulun johtokunnan kokous Aika Keskiviikko 11.10.2017 klo 18.08 20.14 Paikka Läsnä:

Lisätiedot

Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2018 / 3 1(5) PL Helsingin kaupunki Johtokunta

Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2018 / 3 1(5) PL Helsingin kaupunki Johtokunta Puistopolun peruskoulu PÖYTÄKIRJA 2018 / 3 1(5) PL 3719 00099 Helsingin kaupunki Johtokunta 4.10.2018 Puistopolun peruskoulun johtokunnan kokous Aika Torstai 4.10.2018 klo 18.05 19.41 Paikka Läsnä: Puistopolun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/ (5) MEILAHDEN YLÄASTEEN JOHTOKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/ (5) MEILAHDEN YLÄASTEEN JOHTOKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3/2018 1 (5) Aika 1.10.2018 klo 17.00 Paikka Meilahden yläasteen opettajanhuone Läsnä: Luottamusmiesjäsenet Leo Bonsdorff Hanna Paatela Tytti Karhu Arto Sevón Tua Tapper

Lisätiedot

Helsingin kaupunki MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ KOKOUSAIKA Keskiviikko kello 18.00

Helsingin kaupunki MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ KOKOUSAIKA Keskiviikko kello 18.00 1 Helsingin kaupunki MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.12.2017 kello 18.00 PAIKKA Malmin peruskoulu / TALVELA, Talvelantie 1, luokkahuone nro 23 OSALLISTUJAT Houtsonen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2012 Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2012 Opetuslautakunnan suomenkielinen jaosto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2012 Kokousaika klo 17.12-17.14 Kokouspaikka Opetusvirasto, Hämeentie 11 A, 3. krs, huone 324 Läsnä Jäsenet Pakarinen, Pia Aaltio, Elina Kokko, Kristiina Laiho, Harri Leoni,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA Nro 3/ (6) MEILAHDEN YLÄASTEEN JOHTOKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA Nro 3/ (6) MEILAHDEN YLÄASTEEN JOHTOKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA Nro 3/2017 1 (6) Aika 10.10.2013 klo 17.00 Paikka Meilahden yläasteen opettajanhuone Läsnä: Luottamusmiesjäsenet Leo Bonsdorff Hanna Paatela Tytti Karhu Arto Sevón Tua Tapper

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Valmistelijat / lisätiedot: Tuija Seppänen, puh

Espoon kaupunki Pöytäkirja 30. Valmistelijat / lisätiedot: Tuija Seppänen, puh 16.02.2017 Sivu 1 / 1 694/2017 00.00.01.00 30 Peruskoulujen ja lukioiden johtokunnat toimikaudella 2017-2021 Valmistelijat / lisätiedot: Tuija Seppänen, puh. 050 395 2160 etunimi.sukunimi@espoo.fi Päätösehdotus

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Minna Saikkonen edustaja. Muut läsnäolijat *Sari Keinonen alakoulun rehtori

Minna Saikkonen edustaja. Muut läsnäolijat *Sari Keinonen alakoulun rehtori JYVÄSKYLÄN NORMAALIKOULU PÖYTÄKIRJA 1/2010 Johtokunta Alakoulu, opettajainhuone, III krs Pitkäkatu 8 klo 18.00-20.38 torstai 18.3.2010 Päätöksentekijät *Tapani Lehto Sirkku Laurila Sami Kalaja * Eero Tolvanen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 153. 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 153. 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2015 Sivu 1 / 1 3991/12.01.00/2015 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 28.09.2016 Sivu 1 / 1 3739/2016 12.01.00.00 151 Lukuvuoden 2017-2018 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2014 Sivu 1 / 1 3815/12.01.00/2014 177 Lukuvuoden 2015-2016 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Lukuvuoden työajat

Lukuvuoden työajat Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 127 Lukuvuoden 2017-2018 työajat Asianro 895/12.00.01/2016 Sivistysjohtaja Matti Sivonen 22.11.2016: Perusopetuslain 23 :n mukaan lukuvuosi alkaa 1. päivänä elokuuta ja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3 ETU-TÖÖLÖN LUKIO Johtokunnan kokous Sivu 1/7

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro 3 ETU-TÖÖLÖN LUKIO Johtokunnan kokous Sivu 1/7 Johtokunnan kokous Sivu 1/7 Kokousaika: 19.09.2018 kello 17.00 Kokouspaikka: Etu-Töölön lukio, rehtorin kanslia 2. krs Läsnä olevat jäsenet: Päivi Lehtonen-Palmqvist puheenjohtaja Mikko Toikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

Malminkartanon ala-asteen koulu, Puustellintie 6, opettajienhuone

Malminkartanon ala-asteen koulu, Puustellintie 6, opettajienhuone HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2018 MALMINKARTANON ALA-ASTEEN KOULU JOHTOKUNTA 4.10.2018 Kokousaika 4.10.2018 klo 18.05 18.46 Kokouspaikka Malminkartanon ala-asteen koulu, Puustellintie 6, opettajienhuone

Lisätiedot

Louhimo Johanna POISSA, paikalla Tapani Louhimo varajäsen. Kiesi-Talpiainen Taija, sihteeri

Louhimo Johanna POISSA, paikalla Tapani Louhimo varajäsen. Kiesi-Talpiainen Taija, sihteeri HELSINGIN KAUPUNKI Pöytäkirja MAUNULAN ALA-ASTEEN KOULU JOHTOKUNTA Aika: Tiistai 12.3.2019 klo 18.00-19.52 Paikka: Jäsenet Maunulan ala-asteen koulu, opettajainhuone Valkama Meri, puheenjohtaja Kalliomäki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI RYHMÄKIRJE OPETUSVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI RYHMÄKIRJE OPETUSVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI RYHMÄKIRJE 136 1 Helsingin kaupungin peruskoulut, lukiot, aikuislukiot, erityiskoulut, sairaalakoulut ja ammatilliset oppilaitokset Ohje voimassa 31.12.2008 asti KOULUJEN JA OPPILAITOSTEN

Lisätiedot

Paikka Nöykkiön koulun neuvotteluhuone 202, Nöykkiönlaaksontie 3, Espoo. 6 Johtokunnan oppilasjäsenten läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Paikka Nöykkiön koulun neuvotteluhuone 202, Nöykkiönlaaksontie 3, Espoo. 6 Johtokunnan oppilasjäsenten läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen Nöykkiön koulun johtokunnan kokous 2-2017 Pöytäkirja 26.9.2017 NÖYKKIÖN KOULU Johtokunnan kokous Aika 26.9.2017 kello 18.04-21.50 Paikka Nöykkiön koulun neuvotteluhuone 202, Nöykkiönlaaksontie 3, Espoo

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

HELSINGIN KAUPUNKI JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA KASVATUS JA KOULUTUS PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 PERUSOPETUSPALVELUT PÖYTÄKIRJA 5-2017 Kokousaika klo 17.30 Kokouspaikka Konalan ala-aste, opettajahuone KASVATUS JA KOULUTUS PÖYTÄKIRJA 5/2017 2 JOHTOKUNNAN PUHEENJOHTAJA

Lisätiedot

Ylä-Malmin peruskoulu, Talvelantie 1, luokkahuone tekstiilityö (2. krs)

Ylä-Malmin peruskoulu, Talvelantie 1, luokkahuone tekstiilityö (2. krs) Helsingin kaupunki YLÄ-MALMIN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.2.2016 kello 18.00 PAIKKA Ylä-Malmin peruskoulu, Talvelantie 1, luokkahuone tekstiilityö (2. krs)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokouksen PÖYTÄKIRJA :03/2017 Aika 28.09.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

Leena Lehtomäki, oppilaiden edustaja Jooa Blomqvist, oppilaiden edustaja Leena Sipponen, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä

Leena Lehtomäki, oppilaiden edustaja Jooa Blomqvist, oppilaiden edustaja Leena Sipponen, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 AURINKOLAHDEN PERUSKOULU JOHTOKUNTA 6.3.2019 Kokousaika Keskiviikkona 6.3.2019 klo 17:35 18.40 Kokouspaikka Läsnä Jäsenet Muut Aurinkolahden peruskoulu, monitoimitila

Lisätiedot

Mäkelänkatu 93 Neuvotteluhuone, toinen kerros

Mäkelänkatu 93 Neuvotteluhuone, toinen kerros JOHTOKUNTA (1/5) KOKOUSAIKA maanantai 2.10.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Käpylän peruskoulu Mäkelänkatu 93 Neuvotteluhuone, toinen kerros LÄSNÄ / KUTSUTUT: Markko Flores, puheenjohtaja Marja Blomqvist, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN NORMAALIKOULU ESITYSLISTA 1/2016 Johtokunta Alakoulun opettajanhuone Pitkäkatu 8, III krs klo torstai

JYVÄSKYLÄN NORMAALIKOULU ESITYSLISTA 1/2016 Johtokunta Alakoulun opettajanhuone Pitkäkatu 8, III krs klo torstai JYVÄSKYLÄN NORMAALIKOULU ESITYSLISTA 1/2016 Johtokunta Alakoulun opettajanhuone Pitkäkatu 8, III krs klo 18.00 torstai 17.3.2016 Päätöksentekijät Pirjo Rintala, puheenjohtaja huoltajien edustaja Pirkko

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi

Muonion kunta Esityslista 2/ Sivistyslautakunta Aki Jauhojärvi Johanna Jäntti Emma Lehtonen Markku Rauhala Katriina Sieppi Muonion kunta Esityslista 2/2019 1 Sivistyslautakunnan kokous Aika Tiistaina 29.1.2019 klo 18.00 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Petri Sinikumpu puheenjohtaja Mikael Heikkilä varapuheenjohtaja Aki

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2006 Sivistyslautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2006 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta 08.02.2006 KOKOUSAIKA 08.02.2006 klo 18.00-20.30 KOKOUSPAIKKA Suutalan koulu KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 KOULUJEN TYÖ- JA LOMA-AIKAKALENTERI 2006 2007 2 2 PELASTUSSUUNNITELMAT 3 3

Lisätiedot

1 (1) RUUSUTORPAN KOULU. Johtokunnan kokous. Aika klo Ruusutorpan koulun neuvotteluhuone

1 (1) RUUSUTORPAN KOULU. Johtokunnan kokous. Aika klo Ruusutorpan koulun neuvotteluhuone ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA 1 (1) 19.5.2014 RUUSUTORPAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 14.5.2019 klo 18.00 Paikka Ruusutorpan koulun neuvotteluhuone Läsnä varsinaiset jäsenet varajäsenet Riku Rinta-Jouppi, pj.

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 7/2014 Sivistyslautakunta. 101 Sivistyslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 2.12.2014 klo 17.30-18.10 Paikka Kunnanvirasto, alakerran kahvihuone Asiat 95 Kokouksen avaaminen 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 97 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2016-2017

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2016-2017 Sivistyslautakunta 84 28.10.2015 Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2016-2017 728/12.00.01/2015 Sivistyslautakunta 84 Varhaiskasvatus Varhaiskasvatuksessa

Lisätiedot

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa

Haapamäki Arsi. Nevanperä Mikko Pietikäinen Petteri. Kortesluoma Sirpa 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30-18:08 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Jokioja Tiina Puheenjohtaja Annala Hanna Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa Kuusisto Kosti

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: , klo Paikka: Valtuustosali Aika: 18.10.2017, klo 17.00 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Alli Toivanen, Joel Vanhanen, Jonas Papathemelis, Meija Saarinen, Natalia Romanoff, Niko Toivonen, Nicole Latini, Niklas Salmela, Nora Nevalainen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30

Sivistyslautakunta KIHNIÖN KUNTA (12) Sivistyslautakunta. Esityslista 1/2019. Kokousaika ke kello 17:30 30.1.2019 1 (12) Kokousaika ke 30.1.2019 kello 17:30 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Törmä Leila Puheenjohtaja Jokioja Tiina 1. Varapuheenjohtaja Haapamäki Arsi Kortesluoma Sirpa

Lisätiedot

Estynyt: Saara Heinänen, varapuheenjohtaja, Vivian Kallasmaa, oppilasedustaja

Estynyt: Saara Heinänen, varapuheenjohtaja, Vivian Kallasmaa, oppilasedustaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 Töölön ala-asteen koulu 19.3.2019 Kokousaika Tiistai 19.3.2019 klo 17.15 Kokouspaikka Töölön ala-aste Paikalla Jari Kajas puheenjohtaja Anni Mäkelä Kati Kivimäki Jukka

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin 19.01.2018 Koululautakunta Aika: Paikka: Torstai 25.01.2018 kello 19.00 (Kahvit ennen kokousta klo 18.40 alkaen) Lukio. - Kokouksen alussa

Lisätiedot

Puistolanraitin ala-asteen koulu PÖYTÄKIRJA 4/17 PL Helsingin kaupunki Johtokunta

Puistolanraitin ala-asteen koulu PÖYTÄKIRJA 4/17 PL Helsingin kaupunki Johtokunta Puistolanraitin ala-asteen koulu PÖYTÄKIRJA 4/17 PL 3513 00099 Helsingin kaupunki Johtokunta 7.12.2017 Puistolanraitin ala-asteen koulun johtokunnan kokous Aika Keskiviikko 7.12.2017 klo 18.00 Paikka Raitin

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista nro 8 / 2014 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista nro 8 / 2014 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 10.12.2014 klo 18 Kokouspaikka Marttilan koulu, Metsäniityntie 11 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 90- Tamminen Tiina Hämäläinen Risto vpj. :t 90- Nummela

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :30, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :30, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 17.12.2018 18:30, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 2 Koulujen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2019-2020... 2 3 Päiväkodinjohtajan virka... 3 4 Tiedoksiantoasiat...

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs PÖYTÄKIRJA 1 (6) 29.5.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 28.5.2018 klo 18:00 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80. Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1. 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80. Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1. 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto Selostus Juha Nurmi tulee pyytämään lausuntoa nuorisovaltuustolta, koskien koulujen työ-

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Valmistelija ja esittelijä: sivistysjohtaja Pekka Hirvonen, puh ,

Valmistelija ja esittelijä: sivistysjohtaja Pekka Hirvonen, puh , KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirjanote 1 Perusopetuksen ja lukion lukuvuoden 2018-2019 työpäivät 19/12.00.01/2017 Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 20.12.2017 109 Perusopetuslain 23 :n mukaan perusopetuksessa

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Johtokunnan kokous Pöytäkirja Paikka: Isonnevantien toimipisteen kokoushuone Aika: 18.03.2008 klo 18.00 Läsnä Kimmo Kuisma, puheenjohtaja Henry Koskinen, varapuheenjohtaja Maria Niva Anneli Väisänen Kari

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Puistolan peruskoulun johtokunta Pöytäkirja

Helsingin kaupunki Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Puistolan peruskoulun johtokunta Pöytäkirja Helsingin kaupunki Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala Puistolan peruskoulun johtokunta Pöytäkirja 27.3.2018 JOHTOKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA: MAANANTAI 26.3.2018 KLO 18.00 19.48 PAIKKA: Puistolan peruskoulun

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs 22.1.2018 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 29.1.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 22.1.2018 klo 18:00-20.03 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Sivistyslautakunta 24.01.2018 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Keskiviikko 24.01.2018 klo 17.30 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Leila Jokioja

Lisätiedot

Kauniaisten suomenkielisen esiopetuksen, perusopetuksen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna

Kauniaisten suomenkielisen esiopetuksen, perusopetuksen ja lukion työ- ja loma-ajat lukuvuonna Suomenkielinen opetus- ja varhaiskasvatusvaliokunta Suomenkielinen opetus- ja varhaiskasvatusvaliokunta 57 26.10.2017 70 14.12.2017 Kauniaisten suomenkielisen esiopetuksen, perusopetuksen ja lukion työ-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ).

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ). PÖYTÄKIRJA 1 (5) KUITINMÄEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.11.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Kuitinmäen koulu, opettajien huone Mika-Erik Walls, puheenjohtaja Erkka Ala-Tauriala Johanna

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2017 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUSKUTSU 07.03.17 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 2/2017 ASIA LIITE 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (8)

PÖYTÄKIRJA 1 (8) PÖYTÄKIRJA 1 (8) 26.9.2018 JÄRVENPERÄN KOKULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 26.9.2018 klo 18 Paikka Paikalla Järvenperän koulu Timo Törö (pj.), Minna Kartano (siht.), Jouni Antikainen, Nina Antikainen,

Lisätiedot

Kokous todettaneen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettaneen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Koulumestarin koulun johtokunnan kokouksen pöytäkirja Aika 12.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Koulumestarin koulu henkilökunnan kahvitila 2.krs Lauri Mähönen (pj), Sari Kuurne, Mari Koskela, Matti Toivio,

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Aika 16.4.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone 2.krs Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

Leena Lehtomäki, oppilaiden edustaja Matvei Telov, oppilaiden edustaja Leena Sipponen, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä

Leena Lehtomäki, oppilaiden edustaja Matvei Telov, oppilaiden edustaja Leena Sipponen, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 AURINKOLAHDEN PERUSKOULU JOHTOKUNTA 6.3.2018 Kokousaika Tiistaina 6.3.2018 klo 17:35-18:05 Kokouspaikka Läsnä Jäsenet Aurinkolahden peruskoulu, monitoimitila (2. kerros,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Pukinmäenkaaren peruskoulu Johtokunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2019

HELSINGIN KAUPUNKI Pukinmäenkaaren peruskoulu Johtokunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2019 HELSINGIN KAUPUNKI Pukinmäenkaaren peruskoulu Johtokunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2019 Kenttäkuja 12 00720 Helsinki Kokousaika Keskiviikko 20.3.2019 klo 17.30 Paikka Koulun opinto-ohjauksen luokka, Kenttäkuja 12

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN, PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN JA JÄSENASIAT Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Camilla Relander Sihteeri: Noora Mäkelä Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna Sivistyslautakunta 81 26.10.2016 Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2017-2018 625/12.00.01/2016 Sivistyslautakunta 26.10.2016 81 Varhaiskasvatus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 Kasvatus- ja koulutuslautakunnan suomenkielinen jaosto Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 Kokousaika 16:00-16:25 Kokouspaikka Töysänkatu 2 D, 2.krs., kokoushuone Moreeni Läsnä Jäsenet Korkkula, Vesa Möller, Antti Nuorteva, Johanna Hautamäki, Arttu Rantamaula,

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Pirjo Rintala, puheenjohtaja Pirkko Korhonen Päivi Kamppi, varapuheenjohtaja Katariina Wargelin Anna-Maija Tuuliainen Anne Kilpeläinen Vexi Virtanen

Pirjo Rintala, puheenjohtaja Pirkko Korhonen Päivi Kamppi, varapuheenjohtaja Katariina Wargelin Anna-Maija Tuuliainen Anne Kilpeläinen Vexi Virtanen JYVÄSKYLÄN NORMAALIKOULU Johtokunta Alakoulun opettajanhuone, 3. krs Pitkäkatu 8 klo 18.00-20.12 PÖYTÄKIRJA 1/2014 torstai 13.3.2014 Päätöksentekijät Muut läsnäolijat Allekirjoitukset Pirjo Rintala, puheenjohtaja

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330

TIEDEKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko klo 12:00 13:00 Paikka YN330 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLINEN TIEDEKUNTA TIEDEKUNTANEUVOSTON 1.1.2018 31.12.2021 JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSEN PÖYTÄ- KIRJA Kokous: Keskiviikko 22.11.2017 klo 12:00 13:00 Paikka YN330

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/ (6)

PÖYTÄKIRJA 2/ (6) PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (6) 7.6.2018 SAARNILAAKSON KOULU Johtokunnan kokous Aika torstai 7.6.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Saarnilaakson koulu, tekstiilityön luokka Antti Kainulainen Päivi Nyman Tanu Heikkinen

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (9)

PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA 1 (9) 26.9.2017 Tapiolan lukio Johtokunnan kokous Aika 19.09.2017 klo18.00 Paikka Tapiolan lukio, luokka C2. Tiedoksi Johtimo Nina pj. Malkamäki Mika, vpj. Grann Mirva, jäsen Kari Hannu, jäsen

Lisätiedot

Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén, Petteri Tuomi, Tiina Kupila, Ilkka Niini

Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén, Petteri Tuomi, Tiina Kupila, Ilkka Niini PÖYTÄKIRJA 1 (7) 3.6.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 1.6.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Kaisa Alaviiri, Pirjo Ajeti, Petri Hokkanen, Elli Perklén,

Lisätiedot

Kokous todettaneen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettaneen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Koulumestarin koulun johtokunnan kokouksen pöytäkirja Aika 6.2.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Koulumestarin koulu henkilökunnan kahvitila 2.krs Lauri Mähönen (pj), Sari Kuurne, Heikki Koskela, Matti Toivio,

Lisätiedot

Kaarlo Virtanen Anne Lahtinen Jouni Salmirinne Vuokko Mustonen

Kaarlo Virtanen Anne Lahtinen Jouni Salmirinne Vuokko Mustonen PALOHEINÄN ALA-ASTEEN JOHTOKUNNAN KOKOUS AIKA 22.3.2018 klo 17.35 18.32 PAIKKA, opettajainhuone KUTSUTUT puheenjohtaja Marika Paananen varapuheenjohtaja Mirka Reinman jäsenet Jukka Ranua Kaarlo Virtanen

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 25.09.2013 Sivu 1 / 1 4015/12.01.00/2012 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Marjo Tuoriniemi,

Lisätiedot

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO PÖYTÄKIRJA 18.9.2018 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 18.9.2018 klo 18.30 Paikka Läsnä Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, 02740 ESPOO Patrik Sohlberg vpj. Esa Sutinen Outi

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Esityslista 9 / 2018 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Esityslista 9 / 2018 Sivistyslautakunta Kokousaika Keskiviikko 19.12.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Koskisali, Kosken kirjaston yläkerta, Härkätie 12 Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli Marja pj. :t 105- Hägg Anna Mikkola Laura vpj. :t

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Hallitus Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 14:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus. 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 3.

Lisätiedot

Paikka Vanttilan koulu, Nissintie 2, kuvataideluokka (tila 315)

Paikka Vanttilan koulu, Nissintie 2, kuvataideluokka (tila 315) PÖYTÄKIRJA 1 (9) 6.10.2017 Vanttilan koulu Johtokunnan kokous Aika Torstai 28.9.2017 klo 17.30 Paikka Vanttilan koulu, Nissintie 2, kuvataideluokka (tila 315) Läsnä Ulla Vuolle, huoltajajäsen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhtenäiskoulu

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2009 Yhtenäiskoulu AIKA 18.3.2009 kello 17.15 1 PAIKKA n opettajainhuone LÄSNÄOLIJAT Minna Tawast, puheenjohtaja Mikko Värtö, varapuheenjohtaja Heikki Hirvonen, saapui klo 17. 45 Antti Salaterä Arja Malmström Arno Aalto

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.30-18.07. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/ (6)

PÖYTÄKIRJA 3/ (6) PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (6) 24.9.2018 SAARNILAAKSON KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantai 24.9.2018 klo 17.30 Paikka Läsnä Saarnilaakson koulu, tekstiilityön luokka Antti Kainulainen Päivi Nyman Jennifer

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo

Konneveden kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 3/2019 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 14.3.2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo JÄSEN: Antti Waris, pj Henri Hedman, vpj Pirkko Hynninen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Nummenpään koulun johtokunta

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Nummenpään koulun johtokunta NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Nummenpään koulun johtokunta 24.09.2013 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 LAUANTAITYÖPÄIVÄN AJANKOHDAN HYVÄKSYMINEN 3 2 NUMMENPÄÄN KOULUN TYÖSUUNNITELMAN 2013-2014 HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu KORPILAHDEN KUNTA Sivistyslautakunta 5 51 KOKOUSAIKA Perjantai 19.9.2008 klo 19.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Matkailutila Surkeenjärvi Vanhala Jari A., puheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA kello 17.00

EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA kello 17.00 EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA 7.12.2017 kello 17.00 PAIKKA Haaga-Helia, Pasilan kampus, tila Helia-auditorio KUTSUTUT Helgan istuva hallitus: Helgan henkilöstö: Varsinaiset edustajat: 1 Kettula

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 1/2019 1

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 1/2019 1 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sivistyslautakunta 1/2019 1 KOKOUSAIKA Torstai 10.1.2019 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nilakan yhtenäiskoulu, Opettajainhuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kilon koulun päärakennus, opettajien huone

PÖYTÄKIRJA Kilon koulun päärakennus, opettajien huone PÖYTÄKIRJA 1 Kilon koulu 27.9.2017 KILON KOULU Johtokunnan kokous 0317 Aika 27.9.2017 klo 17.00 - Paikka Läsnä Kilon koulun päärakennus, opettajien huone Kupila Pauliina, puheenjohtaja Hiltunen Pekka,

Lisätiedot

Päätösesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (8) 13.8.2019 MAININGIN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistaina 4.6.2019 klo 18.00 Paikka Läsnä Mainingin koulu, neuvotteluhuone Petri Kauhanen (pj) Kirsi Kentta Jasmin Orpana Juha Ihonen

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyslautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyslautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 63 Sivistyslautakunta 19.09.2017 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 41 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 65 42 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 66 43 PERUSOPETUKSEN

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

Olen tarkastanut pöytäkirjan ja todennut sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaan laadituksi...201_

Olen tarkastanut pöytäkirjan ja todennut sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaan laadituksi...201_ Martinkallion koulun johtokunnan kokous tiistaina 26.9.2017 klo 17.30. koulun henkilökunnan taukohuoneessa Pöytäkirja 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.31. Uuden johtokunnan jäsenet

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

Pakankylän koulun opettajainhuone, Snettansintie 9, ESPOO. Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Pakankylän koulun opettajainhuone, Snettansintie 9, ESPOO. Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 30.5.2018 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 30.05.2018 klo 18.30 Paikka Läsnä Pakankylän koulun opettajainhuone, Snettansintie 9, 02740 ESPOO Patrik Sohlberg vpj. Esa Sutinen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (11) Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (11) Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (11) Aika 07.03.2018, klo 18:04-18:52 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot