Työtakki. Työhousut. Avohaalari. Umpihaalari. Riipputaskuliivi. Hitsaajanhaalari. Työpaita. Sadeasu. Talvivaatteet. 6 Suojavälineet Työvaatteet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Työtakki. Työhousut. Avohaalari. Umpihaalari. Riipputaskuliivi. Hitsaajanhaalari. Työpaita. Sadeasu. Talvivaatteet. 6 Suojavälineet Työvaatteet"

Transkriptio

1 Sivu 76 Työtakki Ammattityöasuissa on kännykkätasku ja IDkorttipaikka valmiina. Meillä on useita malleja joista varmasti löytyy yritykseen sopivat mallit ja värit brodeerauksilla. Avohaalari Avohaalarista löytyy kaikki tarvittavat taskut sekä joustoselkä sekä vasara- ja työkalulenkit. Työhousut Työhousuja saa mm.polvisuojalla ja tarvittaessa riipputaskuilla. Mallistoistamme löytyy kymmenia malleja ja värejä. Umpihaalari 6 Suojavälineet Työvaatteet Umpihaalareita löytyy useita malleja mm.puuvilla tai kiiltäväpintainen haalari sekä useita kokoja ja värejä Hitsaajanhaalari EU standardien mukaiset hitsaushaalarit suojaa kuumuudelta ja tulelta. Hihansuissa tarrasäätö. Joustovyötärö, työkalulenkit.ja 9 taskua. Riipputaskuliivi Liivit ovat kätevä tapa säilyttää työtehtävää varten tarvittavat kiinnitystarvikkeet ja työkalut yhdessä paikassa ja nopeasti puettaessa Sadeasu Kunnolliset sateen ja roiskeen pitävät sadeasut saat heijastinnauhalla. Työpaita Toimitamme myös työtakkien alla tai erikseen pidettäviä T-paitoja ja Pikee paitoja työkäyttöön. Talvivaatteet Kaikki työvaatteet löytyvät myös vuorellisena talvimallina.

2 6 Suojavälineet Huomiotyövaatteet Sivu 77 Huomiotyötakki Huomiotyöasut ovat hyväksyttyjä laatutuotteita joissa on riittävä heijastin pinta-ala ja useita taskuja Huomiotyöhousut Varotyöasut löytyvät myös eri luokituksilla työtarpeen mukaan riippuen tuleeko asu päivä vai päivä/ilta käyttöön Huomioavohaalarit Huomioavohaalarista löytyy kaikki tarvittavat taskut sekä joustoselkä sekä vasara- ja työkalulenkit ja vahvistetut polvisuojataskut. Huomioriipputaskuliivi Liiveistä löytyy 8 taskua, työkalulenkkejä ja leveät vyölenkit. Kaksoisvetoketjukiinnitys ja joustava hengittävä hartiaosa. Huomiotyöpaita Kesäkuumalla on huomio T-paita paras vaihtoehto jos kevyttä työvaatetta on mahdollista käyttää. Huomioliivi Huomioliivit sopivat työvaatteiden päälle tai kesäkuumalle ja antavar tarvittavan varo heijasteen.

3 Sivu 78 Keinonahka työkäsine Synteettinen käsine joka kestää kulutusta ja istuu hyvin käteen. Löytyy myös vuorellisena mallina. Koot: Suojavälineet Työkäsineet Pukinnahka työkäsine Pehmeä asentajankäsine ohutta pukinnahkaa, jossa tausta sininen britex kangas ja vahvistettu peukalon taitos. Koot: 8-11 Asentajan työkäsine Tarrarannekkeella varustettu joustava selkämyksinen hanska jossa on hyvä tartunta mm. hyllytykseen. Koot: 7-11 Sika-soft työkäsine Siannahkainen puuvilla joustoselkäinen hanska jossa on tarraranneke. Koot: Löytyy myös vuorellisena. Naudannahka työkäsine Harmaata haljashkaa perinteinen työhanska yhdellä koolla: Kangas selkämys. Kestää hyvin kulutusta. Löytyy myös vuorellisena. Öljynkestäväkäsine Sileä teollisuuskäyttöön tehty öljynkestävä hanska jossa koot: Ce2. Huomioväri käsine Huomiovärinen käsine jossa pinta on pukinnahkaa ja jossa on lämmin fleece vuori. Koot: Löytyy kesä- ja talvimalli. Mikronäppylä työkäsine Kankainen ohut käsine jossa kämmenpuolessa on pieniä PU-näppylöitä pidon parantamiseksi. Hitsarin työkäsine Pehmeä pukin pintanahka työhanska kevlar-langalla ommeltu kestää kipinöitä ja kuumuutta. Soveltuu hyvin myös TIG-hitsaamiseen. Koot: 9,11 Aluskäsine Työhanskan alla käytettävä valkoinen aluskäsine löytyy yhdessä miesten koossa.

4 6 Suojavälineet Työkäsineet Sivu 79 Viiltokäsine Sitkeä kumipinnoitettu viiltokäsine, joka kestää lasin ja teräväreunaisten metallien käsittelyä. Viiltosuojaluokka 3 tai5. Koot: 8, 9, 10, 11 PU-käsine Polyuretaani pinnoitetut hanskat kestävät kostean materiaalin käsittelyä ja istuvat hyvin käteen Koot: 8, 9, 10, 11 Näppyläkäsine Kangas näppyläpintainen käsine resorirannekkeella kevyisiin työtehtäviin. Tarrapukinnahka työkäsine Pukinnahkainen tarrarannekkeella ja kangasselkämyksellä varustettu käsine työkäyttöön. Nahkarukkanen Naudannahkapinta tai kevlar työrukkanen. Löytyy kyös kuumankestävänä. Koot 8,10. Talvirukkanen Pakkaselle suunniteltu lämminvuorinen talvirukkanen. Sopii työkoneen käyttöön ja ulkotöihin kovallakin pakkasella. Kypäränalushuppu Talvella kypärän alla käytettävät alus- ja suojahuput. Saa myös kotimaisella lammasvuorella sekä kipinänkestävänä. Karvahattu Pakkaseen lämmin karvahattu. Vyöt ja henkselit Meiltä saat normaalit vyöt ja sen lisäksi monenlaiset työkaluvyöt, joissa on taskut ruuveille ja lenkit työkaluille. Myös henkselit. Polvisuojat ja työsukat

5 Sivu 80 6 Suojavälineet Työkengät Matala turvakenkä Työsandaali Kevyt turvakenkä sopii hallikäyttöön tai ulkotiloihin. Kengät hylkivät vettä ja niissä on Suojausluokka S3. Kärki- ja naulasuojat vakiona sekä öljynkesto ja antistaattinen pohja ja leveä lesti. Koot Työsandaaleissa on myös kärkisuoja ja naulasuoja pohjassa. Kevyet mallit sopivat hyvin sisäkäyttöön. Hengittävä ja mukava Leveä lesti. Koot: Turvanilkkuri Turvamaihari Kevlar pohjainen kärki, naula ja nilkkasuojalla varustettu turvakenkä jonka pinta on öljynkestävä ja vettähylkivä Leveä lesti! Koot: Vetoketjulla varustettut turvakengät ovat erinomainen suoja sekä varpaille että nilkoille. Korkea nilkka estää myös lumen pääsyn kenkään. Hengittävä lämpövuori. Vahva rasvanahka. Koot: 37-47, Leveä lesti! Turvasaapas Turvakumisaapas Saapas sopii hyvin rakennuksille ja pajoihin. Mallissa naula- ja kärkisuoja. Kaikissa kengissämme on leveä lesti Saappaassa on myös öljynkesto ja antistaattinen pohja sekä Kestävä työkumisaapas on varustettu kärki- ja naulasuojalla. Pintä on öljyä ja hiilivetyjä kestävä kumi. Materiaali on antistaattista ja kumisaappaan saa myös lämpövuorella. Koot: 3747, Leveä lesti! Turvatennari Työsukat Täysi turvakenkä esim. kouluihin tai työpäikoille Erilainen ulkonäkö peittää perinteisen turvakengän ulkomuodon mutta kengässä on kärki- ja naulasuoja. Koot: Kestävät työsukat kesä tai talvikenkiin. Pohjalliset Kengännauhat Pohjalliset kaiken kokoisiin kengiin. Myös lämpöpohjalliset alumiinifoliolla. Kestävät kengännauhat kaikkiin työkenkiin. Saa myös kipinäsuojattuna.

6 6 Suojavälineet Pään suojaimet Sivu 81 Korvatulppa Irtokorvatulppia saa myös sangallisina ja narulla sekä korvakäytävään muotoiltuja. Suojalasit Meiltä löytyy iso valikoima hyväksyttyjä malleja myös värillisenä. Suojalasit myös eri vahvuuksilla. Kasvosuojain Kasvosuojaimet löytyvät myös kypärään ja kuulosuojaimilla Kypärä Värilliset kypärät työmaan erilaisiin työtarpeisiin. Lisävarusteina löytyvät kuulosuojaimet, kasvosuoja ja valaisin. Valk.sin.pun.kelt.oranssi Kuulosuojain Kuulosuojaimet irtonaisena tai kypärään kiinnitettävänä mallina. Saa myös radiolla ja kännykkäliitännällä. Hengityssuojain Malleja löytyy venttiilillä ja ilman sekä myös taitettava taskumalli. Puolimaski Puolimaskiin saa erilaisia suodattimia pylylle, kaasuille ja kemikaalien höyryille. Puhallinmaski Hengityssuojaimet saa myös suodinpuhaltimella varustettuna Kokomaski Kokomaskilla voidaan suojata myös silmät. Maskiin saa patruunoita samoihin hiukkas- ja kaasutyyppeihin kuin puolimaskiin Suodattimet Puoli ja kokomaskeihin löytyy laaja valikoima hiukkas ja kaasusuodattimia.

7 Sivu 82 Jauhesammutin Jauhesammuttimia löytyy useita eri kokoja ja malleja. Pakkauksessa on yleensä myös seinäteline ja sammutintarra 6 Suojavälineet Työmaan suojavälineet Sammutuspeite Pienpalojen alkusammutukseen. Pussi voidaan ripustaa näkyvälle paikalle Varoitusteippi Varoitusteippejä saa myös eri väreillä ja eri mittaisia rullia. Muovipeite Muovi ja kevytpeitteet malailta suojattavien alueiden peittämiseen. Koot alk. 2m aina 50m asti Työmaa-aita Työmaa-alueen eristämiseen ja merkitsemiseen tarkoitettu kevytrakenteinen työmaa-aita Lippusiima Sotkeutumaton lippusiima 25m, heijastusluokka 2 merkittävän alueen eristykseen Sulkukartio Sulkukartio on heijastava joka on myös helppo kuljettaa ja varastoida. Korkeus 1000mm. Paino 9,5Kg. Jalusta: 560x560mm Sulkupylväs Teiden ja työmaaalueiden merkitsemiseen tehty pylväs tukevalla jalustalla Hätäkilvet Kaikki poistumis- ja opastekilvet sekä työmaalle että rakennuksiin sisä ja ulkotiloihin, myös turvakilvet ja kieltomerkit Varoituskyltti Erilaisia varoitus kylttejä muovista

8 6 Suojavälineet Muut turvavälineet ja puhdistusaineet Sivu 83 Jalkinesuojat Jalkineiden päälle laitettavat kertakäyttösuojat Turvavaljaat Hyväksytyt turvavaljaat, liittimet ja turvaköydet toimitetaan joko erikseen tai valmiina kokonaispakettina toiveiden mukaan. Turvatarraimet Turvavaljaille saa myös kelautuvat tarraimet jotka saallivat käyttäjän liikkua n. 6m säteellä vapaasti pitäen putoamismatkan mahdollisimman lyhyenä. Turvaliittimet Turvavaljaisiin löytyy myös ruuvi- ja turvaliittimet köysien ja valjaiden kiinnitykseen. Käsidesi Käsien puhdistukseen desinfioiva aine kätevässä pumppupullossa. Käsienpesuaine Käsienpesuun tehty öljyä ja muuta likaa irroittava tehokas käsienpesuaine pumppupullossa tai kanisterissa. Pesupyyhkeet Käsien tai osien puhdistukseen tehty paperi tai kangas pyyhe valmiina puhdistusaineella. Erilaisia pakkauksia. Kevytpeite Kevytpeitteellä voidaan väliaikaisesti suojata kärryjä, tarvikepinoja tai aukkoja rakennuksissa. Useita eri kokoja. Kestopeite Kestopeite on kevytpeitetta paksumpi peite joka kestaa myös säänvaihteluita paremmin Useita eri kokoja.

9 Sivu 84 Laastari Laastarit saa rulla tai erikokoisina irtolaastareina myös haavanhoitopisteen täydennykset. Ensiapuside Erityyppiset ensiapusiteet mm. haavaside, joustoside, paineside runsaasti vuotaviin haavoihin., palovammaside, peiteside pintahaavoihin ja tilapäinen tukiside Haavapyyhepussi Kätevä pussi, joka sisältää Salvequick laastareita ja Savett haavapyyhkeitä. Taskuensiapulaukku Taskupakkaus on pieni peruspakkaus yksin työskentelevälle henkilölle, esim. sähkö- ja puhelinasentajalle tai metsurille. Valmistettu vihreästä nylonista. Laastariautomaatti Laastariautomaatti eri laastarivaihtoineen on helppokäyttöinen ratkaisu työpaikalle. Laastarit ovat aina saatavilla ja käyttövalmiina. Laastarikasetit ovat lukittuna automaatissa, mikä estää hävikkiä. Mini ensiapuside 4-in-1 mini Ensiapuside on pieni ja kätevä ensiapuside, joka sopii erityisesti sormien ja varpaiden haavojen sidontaan. Ensiapulaukku 6 Suojavälineet Ensiapu Autoon, toimistoon tai ammattiautoilijalle. Sisältö on selkeästi esillä läpinäkyvässä muovitaskustossa, joka voidaan levittää maahan onnettomuuspaikalla. Useita kokoja. Tartuntasuojapakkaus Tartuntasuojapakkaus on apuväline elvytystilanteeseen. Pakkauksessa selkeät käyttöohjeet värikuvin. Sis. elvytyssuoja, suojakäsineitä, puhdistuspyyhe. Kolmioliina Kolmioliina kierretään niskan takaa kannattamaan loukkaantunutta käsivartta. Voidaan käyttää myös haavasiteen kiinnittämiseen. Silmähuuhtelu Helppokäyttöinen pullo. Kierrä, ja pullo on käyttövalmis, 500 ml, steriili, puskuroitu, säilöntäaineeton keittosuolaliuos.

10 6 Suojavälineet Ensiapu Sivu 85 Ensiapukaappi Lukittava, kahdella hyllyllä varustettu valkoinen metallikaappi. Kaapin sisältö tilataan erikseen. Haavanhoitopiste Pieni haavanhoitopiste tarvikkeineen sopii vaihtoehdoksi ensiapukaapille. 1x4-i-1 Ensiapuside. 3x4-in-1 mini Ensiapuside, 1 Laastariautomaatti Huuhtelukaappi Metallikaappi silmänhuuhtelulle sisältää neljä seinäpidikettä ja peilin. Huom: pullot tilataan erikseen Sisältö ensiapukaappiin Sisältö ensiapukaapille: 2x4-i-1 Ensiapuside, 3x 4-in-1 mini Ensiapuside, 1x Tartuntasuojapakkaus, 2x Salve Kylmähaude, 2x Elastinen tukiside, 1x Hätäensiapuohje Täydennyspakkaus Täydellinen sisältö: 2x 4-in-1 Ensiapuside, 3x 4-in-1mini Ensiapuside 1xTartuntasuojapakkaus 1x(45kpl) Muovilaastari, 1x(40 kpl)kangaslaastari 1x(40 kpl) Haavapyyhe Huuhteluseinäteline Kahdelle silmänhuuhtelupullolle 2x 500ml Kevytpaarit Kantopussissa kestävästä muovista valmistetut paarit, jotka mahdollistavat sekä suoran että puoliistuvan kantamisen. Kestää kylmää - 40 ºC asti. Pakkaus sisältää vetohihnan. Suojakaappi Suojakaappi haavanhoitopisteelle sopii työpaikalle, jossa haavanhoitopiste on hyvä suojata pölyltä ja roiskeilta

sdasd Cederroth elvytyssuoja avaimenperässä Cederroth

sdasd Cederroth elvytyssuoja avaimenperässä Cederroth C3239 1000 kpl / ltk Ensiapuasemaan (REF 490900). Korvaa vanun ja puhdistusaineen, kätevä ja helppo käyttää. Puhdistusaineena steriili, fysiologinen C2914 pieni ensiapukaappi haavanhoitopisteellä ensiapukaapit

Lisätiedot

sdasd Cederroth elvytyssuoja

sdasd Cederroth elvytyssuoja C3239 1000 kpl / ltk Ensiapuasemaan (REF 490900). Korvaa vanun ja puhdistusaineen, kätevä ja helppo käyttää. Puhdistusaineena steriili, fysiologinen C2030 ensiapukaapin sisältö (mille tahansa ensiapukaapille)

Lisätiedot

Section Index. Ensiaputuotteet. Ensiaputuotteet Cederroth

Section Index. Ensiaputuotteet. Ensiaputuotteet Cederroth ENSIAPUTUOTTEET ENSIAPUTUOTTEET Ensiaputuotteet Cederroth Section Index Ensiaputuotteet Ensiaputuotteet Cederroth... 1 Ensiaputuotteet Estecs... 8 Muut ensiaputarvikkeet...10 Palovammatuotteet... 9 Silmienhuuhtelutuotteet...12

Lisätiedot

Cederroth Ensiaputuotteet

Cederroth Ensiaputuotteet Cederroth Ensiaputuotteet Asemat 4 Silmänhuuhtelu 12 Oletko valmis tarttumaan toimeen onnettomuustilanteessa? Ensiaputarvikkeiden tulee olla jokaisen saatavilla. Kun työpaikalla on asianmukaiset, päivitetyt

Lisätiedot

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään!

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään! Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto Käy sisään! Tervetuloa maailman pienim- mälle päivystysvastaanotolle. Huom! Cederroth 235 ml:n silmänhuuhtelupullo tilataan erikseen (REF 7221). Cederroth

Lisätiedot

Cederroth Ensiaputuotteet

Cederroth Ensiaputuotteet Cederroth Ensiaputuotteet Asemat 4 Silmänhuuhtelu 12 Oletko valmis tarttumaan toimeen onnettomuustilanteessa? Ensiaputarvikkeiden tulee olla jokaisen saatavilla. Kun työpaikalla on asianmukaiset, päivitetyt

Lisätiedot

Cederroth Ensiaputuotteet

Cederroth Ensiaputuotteet Cederroth Ensiaputuotteet Asemat 4 Silmänhuuhtelu 12 Oletko valmis tarttumaan toimeen onnettomuustilanteessa? Ensiaputarvikkeiden tulee olla jokaisen saatavilla. Kun työpaikalla on asianmukaiset, päivitetyt

Lisätiedot

Cederroth Ensiaputuotteet

Cederroth Ensiaputuotteet Cederroth Ensiaputuotteet Asemat 4 Silmänhuuhtelu 12 Oletko valmis tarttumaan toimeen onnettomuustilanteessa? Ensiaputarvikkeiden tulee olla jokaisen saatavilla. Kun työpaikalla on asianmukaiset, päivitetyt

Lisätiedot

Työpaikan ensiapuvalmius

Työpaikan ensiapuvalmius Työpaikan ensiapuvalmius Ensiapuvalmius on työturvallisuutta Työturvallisuuslaki (738/2002) edellyttää työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpitämistä: työpaikalla on sen olosuhteisiin nähden oltava riittävästi

Lisätiedot

ATEX työvaatteiden ovh hinnasto ALV 0%

ATEX työvaatteiden ovh hinnasto ALV 0% ATEX työvaatteiden ovh hinnasto ALV 0% 15.5.2012 ATEX - AVOHAALARIT väri kangas euro alv 0% 1000 Riipputaskuhaalari ATEX sininen pes/co 48,90 1101 Riipputaskuhaalari ATEX sininen/vihreä pes/co 71,40 1102

Lisätiedot

sdasd Steriili vedenpitävä

sdasd Steriili vedenpitävä BSN7214304 Coverplast Barrier Steriili vedenpitävä laastari (100kpl) Coverplast Barrier Steriili vedenpitävä laastari (100kpl) CP72601-00003 Coverplast Classic laastarit 7.2cm x 2.2cm, 100kpl/ltk Coverplast

Lisätiedot

Muunneltavuutta Ensiapupakkaukset voidaan modifioida asiakaskohtaisesti, koska kukin ensiapupiste koostuu neljästä eri rasiasta.

Muunneltavuutta Ensiapupakkaukset voidaan modifioida asiakaskohtaisesti, koska kukin ensiapupiste koostuu neljästä eri rasiasta. Toimintamme ideana on ensiapupakkaukset, joiden sisältö täyttäisi mahdollisimman tarkasti asiakkaidemme tarpeet vaativilla toimialoilla. Lisäksi markkinoimme yleisiä, standardit täyttäviä ensiapupakkauksia,

Lisätiedot

Tartuntasuojapakkaus 2596

Tartuntasuojapakkaus 2596 Ensiapuasema 490920 2 kpl 4-in-1 iso ensiapuside (REF 1910) 3 kpl 4-in-1 pieni ensiapuside (REF 1911) 1 kpl tartuntasuojapakkaus (REF 2596) 20 kpl Salvequick haavapyyhe (REF 323700) 1 kpl Salvequick laastariautomaatti:

Lisätiedot

CC-COMPANY ENSIAPUTARVIKKEET

CC-COMPANY ENSIAPUTARVIKKEET 1 2 Työpaikoille ja ajoneuvoihin tarvitaan tapaturmien varalle ensiapuvälineet. Nopea, tehokas ensiapu vähentää tapaturmien aiheuttamia vahinkoja ja nopeuttaa työhön palaamista tapaturman jälkeen. Erityisesti

Lisätiedot

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen:

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen: TOE GUARD RUSH ART. TG80450 Toe Guard Rush on metallivapaa turvasandaali, joka on kevyt ja hengittävä. Ulkopohja on antistaattista ja öljynkestävää -muovia, kärjessä T-kulutussuoja. Irrotettava, antibakteerinen

Lisätiedot

Cederroth Ensiaputuotteet Uutuudet 2019

Cederroth Ensiaputuotteet Uutuudet 2019 Cederroth Ensiaputuotteet Uutuudet 2019 Agenda 1. UUTUUS: Cederroth Haavanhoitoautomaatti 2. UUTUUS: Cederroth Haavanhoitoautomaatti BLUE 3. Cederroth Soft-laastarin muutokset 4. UUTUUS: Cederroth Burn

Lisätiedot

Ensiapu. Ensiaputarvikkeet. Ensiaputarvikkeet työpaikoille, ajoneuvoihin yms. 11

Ensiapu. Ensiaputarvikkeet. Ensiaputarvikkeet työpaikoille, ajoneuvoihin yms. 11 tarvikkeet 11 Haavanhoitopisteet tarvikkeet asema suojakaapissa 4909 Sisältö 2 kpl Cederroth iso ensiapuside Nelitoiminen yleisside monipuoliseen ensiapuun. Paineside runsaasti vuotaviin haavoihin, peitinside

Lisätiedot

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET :

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET : 1 FIN SAFETY MODENA FIN SAFETY MODENA TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 OMINAISUUDET : - Kevlar naulasuoja - Komposiitti turvakärki - Öljynkesto - Antistaattinen pohja - Shock Absorber kantavaimennus - Vettähylkivä

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET

FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET FORATIA FINLAND OY TYÖVAATTEET 1 SISÄLLYSLUETTELO THOR Työvaatteet 3-4 BALDER Työvaatteet 5 THOR vaatteet työhön ja vapaa-aikaan 6-7 MEDUSA Työvaatteet 8 TRITEX Työvaatteet 9 THERMO Haalarit 9 HIGH VIS

Lisätiedot

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto Vuorittomat sertifioidut huomioasut Työasukuvasto 6/2014 1 Vuorittomat sertifioidut huomioasut Materiaali: likaa hylkivää ja kestävää beavernylon kangasta. 55% polyesteriä ja 45% puuvillaa, kankaan paino

Lisätiedot

Cederroth ainutlaatuinen silmänhuuhtelu!

Cederroth ainutlaatuinen silmänhuuhtelu! Cederroth ainutlaatuinen silmänhuuhtelu! Apu nopeasti saatavilla! Onnettomuuden tapahduttua on ensiarvoisen tärkeää aloittaa silmän huuhtelu heti ensi sekuntien aikana. Cederroth silmänhuuhtelupullo avautuu

Lisätiedot

sdasd Salvequick leikattava kangaslaastari, 5 m x 6 cm Ensihoito - terveys - turvallisuus C546264

sdasd Salvequick leikattava kangaslaastari, 5 m x 6 cm Ensihoito - terveys - turvallisuus C546264 C546264 kangaslaastari, 5 m x 6 cm kangaslaastari on leikattavissa sopivaan kokoon. Kangaslaastarirulla, 5 m x 6 cm, pahvipakkauksesssa. CP72601-03 Coverplast Classic laastarit 7.2cm x 2.2cm, 100kpl/ltk

Lisätiedot

CEDERROTH ENSIAPUTUOTTEET UUTUUDET

CEDERROTH ENSIAPUTUOTTEET UUTUUDET ENSIAPUTUOTTEET UUTUUDET HAAVANHOITOAUTOMAATTI Kaikki mitä tarvitset pienten haavojen hoitoon Uutuus! Tuotteet säilyvät kannen alla kosteudelta ja lialta suojassa Laastarit, haavapyyheet ja Soft laastari

Lisätiedot

Työturvallisuus. Helsinki 0609

Työturvallisuus. Helsinki 0609 Helsinki 0609 Työturvallisuus Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu Kuulosuojaimet...8-1

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon YHTEISTYÖSSÄ MEIJEREIDEN KANSSA Uutta Suomessa: Vaihtoehto alkuperäisille LAC-nännikumeja valmistetaan eri tuotenimillä vuosittain yli kaksi miljoonaa kappaletta

Lisätiedot

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään!

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään! Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto Käy sisään! Tervetuloa maailman pienim- mälle päivystysvastaanotolle. Huom! 235 ml:n silmänhuuhtelupullo tilataan erikseen (REF 7221). ensiapuasema, jossa

Lisätiedot

TYÖASUT JA TARVIKKEET

TYÖASUT JA TARVIKKEET TYÖASUT JA TARVIKKEET MITTATAULUKKO Valitse oikea koko BockMann-työvaa eet on suunniteltu käy äjän mukavuu a ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat, taskut

Lisätiedot

Cederroth ENSIAPUTUOTTEET TUOTE- LUETTELO

Cederroth ENSIAPUTUOTTEET TUOTE- LUETTELO Cederroth ENSIAPUTUOTTEET TUOTE- LUETTELO Oletko valmis tarttumaan toimeen onnettomuustilanteissa?? Ensiaputarvikkeiden tulee olla jokaisen saatavilla. Kun työpaikalla on asianmukaiset, päivitetyt ensiaputarvikkeet,

Lisätiedot

BOCKMANN YLEISTYÖASUT

BOCKMANN YLEISTYÖASUT BOCKMANN YLEISTYÖASUT Työhousu harmaa, sininen Taskuja 10kpl mm. matkapuhelint. Henkilökorttitasku, 3M heijastin Läpälliset reisi- ja takatasku Pakkasta kestävä D-lenkki Työtakki harmaa, sininen Taskuja

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

TYÖTURVALLISUUS ENSIAPUTARVIKKEET

TYÖTURVALLISUUS ENSIAPUTARVIKKEET TYÖTURVALLISUUS ENSIAPUTARVIKKEET ENSIAPUTAULU SELKEÄ, HYVIN VARUSTELTU, HELPPO TÄYDENTÄÄ ENSIAPUTAULU Uuden parannetun sisällön myötä voidaan hoitaa eri tyyppisiä vammoja ja tarvittaessa mukauttaa aseman

Lisätiedot

Confirmed model: STORM

Confirmed model: STORM Collection: 2013-2016 model: STORM Leveys 7 cm BLUE: PMS 293C Colors for socks: NORDIC BLUE BLACK WHITE 4,0 cm 4,0 cm PMS 300C PRO.BLACK PMS 000C 4968 0900 0003 BLUE: PMS 293C 18 cm BLUE PMS 300C BLACK

Lisätiedot

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä 19 20 Uudet stretch-housut Björnkläderiltä Riipputaskuhousut stretch, luokka 2 Uutuus! Housut, joissa on stretchosiot haaraosassa ja takana. Riipputaskuissa lokerot työkaluille ja kynälle. Vahvikkeet taskuissa,

Lisätiedot

Rosenbauer sammutusjalkineet

Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Jalkineiden ensisijainen tehtävä on suojata jalkaa lämmöltä, kosteudelta, kylmyydeltä, teräviltä esineiltä. Pohjan tulee olla joustava ja pitävä.

Lisätiedot

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET :

FIN SAFETY MODENA. TURVAKENKÄ S3 Koot: FIN SAFETY MODENA OMINAISUUDET : FIN KENKÄTUKKU 1 FIN SAFETY MODENA FIN SAFETY MODENA TURVAKENKÄ S3 Koot: 37-47 - Kevlar naulasuoja - Komposiitti turvakärki - Öljynkesto - Shock Absorber kantavaimennus - Vettähylkivä SUOJAUSLUOKKA S3

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

CC-COMPANY ENSIAPUTARVIKKEET

CC-COMPANY ENSIAPUTARVIKKEET 1 2 Työpaikoille ja ajoneuvoihin tarvitaan tapaturmien varalle ensiapuvälineet. Nopea, tehokas ensiapu vähentää tapaturmien aiheuttamia vahinkoja ja nopeuttaa työhön palaamista tapaturman jälkeen. Erityisesti

Lisätiedot

INFORMATIIVINEN TOIMINNALLINEN SUOJAAVA KESTÄVÄ

INFORMATIIVINEN TOIMINNALLINEN SUOJAAVA KESTÄVÄ by by TOPPER Aivan uutta Topperista! Tuotekehityksen tuloksena ylpeänä esittelemme uuden ensihoidon LANSSI-mallistomme! Ensihoidon toimivien työvaatemallien taidokas kaavoitus sekä nykyaikaiset kehittyneet

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

NÄKYVÄT UUTUUS! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN EN SUOJAVAATTEET»

NÄKYVÄT UUTUUS! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN EN SUOJAVAATTEET» EN SUOJAVAATTEET» ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN NÄKYVÄT Kun työpiste sijaitsee ohi kiitävän liikenteen tai talonkokoisten työkoneiden seassa, ei vahinkoihin ole varaa, piste.

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 konekesko.fi/hellyhansen konekesko.fi/marinelife 21 AUTOMAATTISET PELASTUSLIIVIT 150N Automaattiset pelastusliivit uimataitoisille tai uimataidottomille.

Lisätiedot

Vuorittomat sertifioidut huomioasut

Vuorittomat sertifioidut huomioasut Vuorittomat sertifioidut huomioasut 1 Vuorittomat sertifioidut huomioasut Materiaali: likaa hylkivää ja kestävää beavernylon kangasta. 55% polyesteriä ja 45% puuvillaa, kankaan paino 245 g/m2. Materiaali

Lisätiedot

Tässä muutamia suosituimpia tuotteita, Fristads ja Leijona työvaatevalikoimastamme. Meiltä myös yksilöinnit (painatukset ja brodeeraukset) sekä

Tässä muutamia suosituimpia tuotteita, Fristads ja Leijona työvaatevalikoimastamme. Meiltä myös yksilöinnit (painatukset ja brodeeraukset) sekä Tässä muutamia suosituimpia tuotteita, Fristads ja Leijona työvaatevalikoimastamme. Meiltä myös yksilöinnit (painatukset ja brodeeraukset) sekä mainos-ja liikelahjat. (hinnat, ilman ALV:tä) Kysy lisää

Lisätiedot

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA

PUHDASTILA. Piilovetoketju. Pyöreä pääntie, jossa painonappi. Joustavat hihan- ja lahkeensuut. 100650 PUHDASTILAHAALARI, KIRISTYS LAHKEENSUISSA PUHDASTILA 127 PUHDASTILA Merkittävimpiä hiukkaslähteitä puhdastiloissa ovat ihmiset. Ihmisestä irtoaa levossa noin 100 000 hiukkasta minuutissa ja liikkeessä kymmeniä miljoonia hiukkasia minuutissa. Puhdastilaan

Lisätiedot

Pukinnahkaiset asentajankäsineet. Koot 7-10. Soft-sika asentajankäsineet

Pukinnahkaiset asentajankäsineet. Koot 7-10. Soft-sika asentajankäsineet 6/2014 Pukinnahkaiset asentajankäsineet Koot 7-10 Soft-sika asentajankäsineet 2 Keinonahkaiset asentajankäsineet Britex-selkämys Kämmenessä joustava crafixpinnoite Koot 7-11 Keinonahkaiset asentajankäsineet

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

VENEILYVARUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU

VENEILYVARUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU 203 VENEILYVUSTEET, KELLUNTA JA VESIURHEILU KELLUNTAVUSTEET PELASTUSLIIVIT 00N NAVIGE SCAN. Säädettävä jalkahihna, huomiopilli, heijastimet. Vetoketju- ja solkikiinnitys. Oranssi huomioväri. CE EN395/ISO

Lisätiedot

KESTÄVÄ Sietää hyvin jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja toistuvaa pesua. INFORMATIIVINEN

KESTÄVÄ Sietää hyvin jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja toistuvaa pesua. INFORMATIIVINEN KESTÄVÄ Sietää hyvin jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja toistuvaa pesua. INFORMATIIVINEN Suunniteltu erilaisille värikoodeille, heijastimille ja merkeille. SUOJAAVA Täyttää turvastandardit, suojaa esim. tuulelta,

Lisätiedot

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN.

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. Blåkläder tuo nyt markkinoille uuden sadevaatemalliston, jonka tuotteet on nimetty suojaustason mukaan TASO 1, TASO 2 ja TASO 3. Sadevaatteet on jaettu eri tasoihin niiden

Lisätiedot

työasut ja tarvikkeet

työasut ja tarvikkeet työasut ja tarvikkeet mittataulukko Valitse oikea koko BockMann-työvaatteet on suunniteltu käyttäjän mukavuutta ja mahdollisimman suurta liikkumavaraa ajatellen. Eri ominaisuudet kuten polvisuojapaikat,

Lisätiedot

HIGH VISIBILITY. Catalogue HV01

HIGH VISIBILITY. Catalogue HV01 HV HIGH VISIBILITY Catalogue HV01 2 TRANEMO WORKWEAR - HIGH VISIBILITY Sisällysluettelo 8 10 14 6 4 5 5 6 10 14 16 17 18 Fakta High Visibility Symbolit Materiaali First Grade Hi-vis CE-ME Plus CE-ME Light

Lisätiedot

NÄKYVÄT UUSI DESIGN! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN PÄIVITETTY / NÄKYVÄT

NÄKYVÄT UUSI DESIGN! ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN PÄIVITETTY / NÄKYVÄT PÄIVITETTY / NÄKYVÄT ERITTÄIN NÄKYVÄ SUOJAVAATEMALLISTO VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN NÄKYVÄT Kun työpiste sijaitsee ohi kiitävän liikenteen tai talonkokoisten työkoneiden seassa, ei vahinkoihin ole varaa,

Lisätiedot

02.2014 ASUSTEET & JALKINEET. Hygi Tex Oy. Ratakatu 6, 10300 Karjaa Puh. 019 278 5060, fax. 019 278 5070 info@hygitex.fi, www.hygitex.

02.2014 ASUSTEET & JALKINEET. Hygi Tex Oy. Ratakatu 6, 10300 Karjaa Puh. 019 278 5060, fax. 019 278 5070 info@hygitex.fi, www.hygitex. 02.2014 ASUSTEET & JALKINEET Hygi Tex Oy Ratakatu 6, 10300 Karjaa Puh. 019 278 5060, fax. 019 278 5070 info@hygitex.fi, www.hygitex.fi Hygi Tex Oy Ab on yritys joka myy, markkinoi ja valmistaa tuotteita

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

sikapinta/kangaskäsine puolivuori

sikapinta/kangaskäsine puolivuori 101 I/V haljas/kangaskäine leveä ranne koko 10,5 101 K/V haljas/kangaskäsine kokovuori, leveä ranne 101 /V haljas/kangaskäine eddy-vuori, leveä ranne koko 11,5 110 I/V sikapinta/kangaskäsine vuoriton koko

Lisätiedot

TYÖVAATTEET JA -VARUSTEET

TYÖVAATTEET JA -VARUSTEET TYÖMAAPALVE LU T TYÖVAATTEET JA -VARUSTEET Logopainatukset alk. 4,00 aloitusmaksu alk. 0 RESCUE TALVITAKKI Sateen- ja tuulenpitävä EN471 lk3 Hinta: 119 DEXTER Kesätakki EN 471 lk 2 Koot: S 3XL Hinta: 79

Lisätiedot

TUOTELUETTELO

TUOTELUETTELO 2015-16 TUOTELUETTELO Solid Gear tarjoaa ammattilaisille kenkiä, joissa yhdistyvät urheilullinen ulkoasu ja tekninen toiminnallisuus. Kun jokainen yksityiskohta ratkaisee, olemme tyytyväisiä vain täydellisyyteen.

Lisätiedot

PALOSUOJATUT NÄKYVÄT NÄKYVÄ VAROITUSVAATETUS AMMATTIKÄYTTÖÖN

PALOSUOJATUT NÄKYVÄT NÄKYVÄ VAROITUSVAATETUS AMMATTIKÄYTTÖÖN NÄKYVÄ VAROITUSVAATETUS AMMATTIKÄYTTÖÖN PALOSUOJATUT NÄKYVÄT Polttavan kuumuuden ja lentävien kipinöiden keskellä huomioasulta vaaditaan muutakin kuin hyvää näkyvyyttä. Vaatteiden on suojattava käyttäjänsä

Lisätiedot

sdasd Dragon First Responder 40 -ensiapureppu Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Dragon First Responder 40 -ensiapureppu Ensihoito - terveys - turvallisuus MED100094 Ensiapulaukku, Mini-sairaala Laadukas "Mini-sairaala". MED2700 Siirrettävä työpaikan ensiapuvalmiuteen, tapaturmariskit A ja B Laukun sisältö noudattaa työsuojelun ohjeellista siirrettävän ensiapulaukun

Lisätiedot

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT 31 EDGE Farkkutyylistä ja 1950-luvusta vaikutteita saanut uusi Edgekokoelma on suunniteltu kaikkien alojen ahkerille ammattilaisille, jotka odottavat työvaatteiltaan laadukkuutta, toiminnallisuutta ja

Lisätiedot

WILDSTEP RANCHER Basic

WILDSTEP RANCHER Basic Tuotekuvasto 2010 WILDSTEP RANCHER Basic WILDSTEP RANCHER Basic PVC kumisaapas Musta - musta PVC Polyesteri Leveä lesti. Iskunvaimennus kanta- päässä. Työsaapas, vapaa-aika 10 pr/ltk WILDSTEP HERCULES

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

JOKIOISTEN MUSEORAUTATIE TALKOOLAISTEN TYÖVAATETILAUS

JOKIOISTEN MUSEORAUTATIE TALKOOLAISTEN TYÖVAATETILAUS JOKIOISTEN MUSEORAUTATIE TALKOOLAISTEN TYÖVAATETILAUS Työtakkien ja haalarien selkään tulee siipipyörälogo ja Jokioisten Museorautatie -teksti painatuksena. Hinnat sisältävät ALV:n ja painatuksen TYÖTAKKI

Lisätiedot

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM

SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM SIIVOUS JA HUOLTO LIIVIT DENIM Model 4140 4160 LIIVI NAISILLE - STRETCH Perinteinen farkkuliivi. Kevyesti muotoon ommeltu. Kaulus ja nappikiinnitys. Sivutaskut, joissa puhelintasku ja ylimääräinen lisätasku.

Lisätiedot

Kestävät vaatteet työhön ja hygieeniset vaatteet lypsyyn Laadukkaat vaatteet moneen käyttöön

Kestävät vaatteet työhön ja hygieeniset vaatteet lypsyyn Laadukkaat vaatteet moneen käyttöön Kestävät vaatteet työhön ja hygieeniset vaatteet lypsyyn Laadukkaat vaatteet moneen käyttöön Kestävät työvaatteet DeLaval työvaatteet käyttö varten Tilan työt asettavat kovat vaatimukset myös pukeutumiselle.

Lisätiedot

Sisällysluettelo TEAMWEAR

Sisällysluettelo TEAMWEAR TEAMWEAR 2019-2020 Sisällysluettelo 3 Warrior AlphaTuulipuku 4 Warrior Alpha Toppapuku 6 Warrior Alpha Stadium takki 7 Warrior Covert Stadium takki 8 Warrior Alpha 3in1 takki 9 Warrior Covert 3in1 takki

Lisätiedot

TEGERA TYÖKÄSINEET. Ammattiryhmittäin Yleiskäsineet. Postinjakajat. Varastotyö. Öljy ja Kemikaaliteollisuus. Asennustyö. Laboratoriot. Betonityö.

TEGERA TYÖKÄSINEET. Ammattiryhmittäin Yleiskäsineet. Postinjakajat. Varastotyö. Öljy ja Kemikaaliteollisuus. Asennustyö. Laboratoriot. Betonityö. Hyvän suojakäsineen on suojeltava erilaisilta riskeiltä ja vaaroilta sekä oltava helppokäyttöinen ja joustava, mukava ja hyvin istuva. Tegera on maailman johtava suojainkäsinemerkki, joka tekee työpäivästäsi

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

TYÖVAA AATTEET. MO 910 EN 471 luokiteltu huomiopusero, luokka 2, oranssi/musta. Runsaasti erilaisia taskuja, turvallisuutta lisäävät heijastimet.

TYÖVAA AATTEET. MO 910 EN 471 luokiteltu huomiopusero, luokka 2, oranssi/musta. Runsaasti erilaisia taskuja, turvallisuutta lisäävät heijastimet. TYÖVAA AATTEET OUTDOOR Softshell-pusero, väri musta. Lukuisia taskuja, mm. 5 eri vetoketjulla suljettavaa taskua puseron ulkopuolella ja vetoketjullinen povitasku. Hihojen suissa ja puseron alaosassa Cordura-vahvikkeet.

Lisätiedot

PRO X IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON TYÖVAATTEET»

PRO X IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON TYÖVAATTEET» TYÖVAATTEET» IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON PRO X Pro X tarjoaa laajan skaalan tyylikkäitä ja toimivia työvaatteita rakennusalan, kunnossapidon sekä teollisuuden ammattilaisille. Monipuolinen mallisto

Lisätiedot

Talous- ja siivoustarvikkeet

Talous- ja siivoustarvikkeet 13 15 Talous- ja siivoustarvikkeet Pehmopaperit ja telineet 213 217 Jätesäkit ja -astiat 219 Annostimet Siivoustarvikkeet ja muut telineet 214 220 Käsineet 220 Henkilöhygienia 221 Pesuaineet 222 Siivousvälineet

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY

Teo llisuuspa per it. Paperit ja telineet. Paperit. Huipputuotteet tuotantoon, huoltoon ja kunnossapitoon. VP-SERVICE OY Teo llisuuspa per it Paperit Paperit ja telineet Puh. (09) 878 9160 Faksi (09) 878 91630 Paperit Teollisuuspaperit KÄSIPYYHKEET B25155 KÄSIPYYHEANNOSTELIJ Sekä ketju- että C-taitepaperille. Ketju

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

ÖLJYN- JA KEMIKAALIEN IMEYTYSTUOTTEET

ÖLJYN- JA KEMIKAALIEN IMEYTYSTUOTTEET ÖLJYN- JA KEMIKAALIEN IMEYTYSTUOTTEET Öljynimeytysliinat, -matot ja -rullat Yleisimeytysmatot rullassa 40 cm 100 cm Yleisimeytysmatot rullassa Pidempi vaihtoväli, kuviointi hävittää imeytysjäljet Öljynimeytystuotteiden

Lisätiedot

KÄSINEKUVASTO ANSKASSA OMMA TEOLLISUUSTUONTI OY. ja ote pitää: Luotettavaa tuontia ja tukkukauppaa vuodesta 1976

KÄSINEKUVASTO ANSKASSA OMMA TEOLLISUUSTUONTI OY. ja ote pitää: Luotettavaa tuontia ja tukkukauppaa vuodesta 1976 KÄINEKUVAO OMMA ANKAA EOLLIUUUONI OY ja ote pitää: Luotettavaa tuontia ja tukkukauppaa vuodesta 1976 NAHKA/KANGA 101 I/V haljas/kangaskäine vuoriton, leveä ranne koko 10,5 101 K/V haljas/kangaskäsine kokovuori,

Lisätiedot

Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016

Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016 Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016 Respecta Oy puh. 0207 649 748 myynti@respecta.fi 1623211-3 Pomar Orto jalkine, musta, K-laajuus 15012-110 Pomar Orto laajalestinen kävelykenkä nauhoilla. Pitävä TR-kumipohja,

Lisätiedot

NAHKA, MICROTHAN JA MACROTHAN

NAHKA, MICROTHAN JA MACROTHAN NAHKA, MICROTHAN - JA MACROTHAN / ASENNUSKÄSINEET NAHKA, MICROTHAN JA MACROTHAN tegera 9100 Mukautuva ja joustava käsine, jossa on äärimmäisen hyvä pito. Asennus- ja hienomekaniikkatyöhön, joka asettaa

Lisätiedot

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl...

Puh. (09) 7288 880 KUITUKANGASKASSI PUUVILLAKASSI PAPERIKASSIT. 1000 kpl... á 1,79 /kpl 3000 kpl... á 1,29 /kpl 5000 kpl... Merkittäviä tuotteita jo vuodesta 1994 KUITUKANGASKASSI Kevyt ja kestävä. Materiaali kierrätyskuitua. 25 värivaihtoehtoa varastotuotteena. Koko: 38 x 42 cm. Hinta 1-väripainettuna: 500 kpl... á 1,15 /kpl

Lisätiedot

TOPPER + VOIMA SISÄLLYSLUETTELO

TOPPER + VOIMA SISÄLLYSLUETTELO VOIMA TOPPER + VOIMA Jokainen asianmukaisesti vaatetettu, työasussaan viihtyvä työntekijä viestittää huolehtivasta ja arvostavasta työnantajasta. Standardien mukaiset suojavaatteet on suunniteltu edesauttamaan

Lisätiedot

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 G525: Joustava työkäsine nailonia, jonka ilmavan rakenteen ansiosta kädet pysyvät viileinä. Saumaton neulos parantaa sormituntumaa. Kämmenessä PUpinnoite.

Lisätiedot

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com VAATTEET Sadeviitta Miellyttävä ja hyvin suojaava sadeviitta käytettäväksi esim. pyörätuolilla liikuttaessa. Sadeviitan kangas on ohutta vedenpitävää polyamidi -kangasta, joka on miellyttävä pukea, taitella

Lisätiedot

VALIKOIMA 2017 KESÄ/SYKSY

VALIKOIMA 2017 KESÄ/SYKSY HoReCa Teollisuus Rakennus VALIKOIMA 2017 KESÄ/SYKSY KOKKIHOUSU DRAWSTRING C070 Joustovyötäröllä oleva kokinhousu, jossa likaa hylkivä TexPelviimeistely. Kaksi sivutaskua. Materiaali: 65% polyesteri, 35%

Lisätiedot

Section Index. Työvaatteet. Työvaatteet. Työhousut - rakentaminen

Section Index. Työvaatteet. Työvaatteet. Työhousut - rakentaminen TYÖVAATTEET TYÖVAATTEET Työhousut - rakentaminen Section Index Työvaatteet Alusvaatteet... 79 Huomiovaatteet... 44 Huput... 87 Lakit... 92 Laukut... 99 Lyhytaika/ kemikaalisuojaus...76 Muu suojavaatetus...100

Lisätiedot

mallistoon HI-VIS pitkähihainen t-paita LAADUKAS EN471 LUOKKA 3 KOOT S-3XL Klikkaa >> 27,25 NIMITUOTE Pyydä tarjous painatuksesta Sis alv 24 %

mallistoon HI-VIS pitkähihainen t-paita LAADUKAS EN471 LUOKKA 3 KOOT S-3XL Klikkaa >> 27,25 NIMITUOTE Pyydä tarjous painatuksesta Sis alv 24 % HI-VIS pitkähihainen t-paita LAADUKAS EN471 LUOKKA 3 Korkealaatuinen Hi-Vis T-paita 55 % puuvilla 45 % polyesteri g. EN471 Luokka 3 2 eri väriä Koot: S - 3XL MIELYTTÄVÄÄ PUUVILLAA KOOT S-3XL 27,25 HUOMIO

Lisätiedot

TYÖVAATEMALLISTO. Kun huomionäkyvyys on työssä elintärkeää NÄKYVÄT EN ISO 20471

TYÖVAATEMALLISTO. Kun huomionäkyvyys on työssä elintärkeää NÄKYVÄT EN ISO 20471 TYÖVAATEMALLISTO Kun huomionäkyvyys on työssä elintärkeää NÄKYVÄT EN ISO 20471 NÄKYVÄT EN ISO 20471 / KESÄ PUSERO 120609 Vanha tuotenumero: 201900-077 Tuotetiedot: Edessä vetoketju, kaksi vetoketjullista

Lisätiedot

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet!

Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Palosuojaus 370 g/m² Kevyet, mukavat, turvalliset vaatteet! Materiaalikuvaus palosuojattu/huomiovaatemallistomme on valmistettu canvasista. Materiaalin ominaisuudet ovat hyviä kulutuskestävyyden että mukavuuden

Lisätiedot

Cederroth First Aid ENSIAPU SILMÄVAMMOIHIN

Cederroth First Aid ENSIAPU SILMÄVAMMOIHIN Cederroth First Aid ENSIAPU SILMÄVAMMOIHIN PEREHDY SYVÄLLISEMMIN SILMÄVAMMOJEN ENSIAPUUN Asianmukaiset ensiaputarvikkeet ovat erityisen tärkeitä työpaikoilla, joissa silmävammojen riski on suuri. Tällaisia

Lisätiedot

Cederroth First Aid ENSIAPU SILMÄVAMMOIHIN

Cederroth First Aid ENSIAPU SILMÄVAMMOIHIN Cederroth First Aid ENSIAPU SILMÄVAMMOIHIN PELASTA NÄKÖSI 1 2 Aloita silmän huuhtelu nopeasti. Vaikutus on tehokkainta ensimmäisten sekuntien aikana. Huuhtele runsaalla nestemäärällä. Silmän täytyy olla

Lisätiedot

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777

LASTEN SUKAT. Saatavilla koot Lasten Coolmax-villapohjasukka Tuotenro: Lasten villapohjainen urheilusukka Tuotenro: 3777 TUOTEKUVASTO LASTEN SUKAT Lasten luomupuuvillainen raitasukka Tuotenro: 76638 Lasten ekologisesti ja vastuullisesti valmistetut raikkaan raidalliset luomupuuvillasukat. Varren pituus koossa 31-33 on noin

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

Kaikki tuotehinnat alv 0% Provestis Workwear Center

Kaikki tuotehinnat alv 0% Provestis Workwear Center -1- Housut 2084 RT Luxe 120949 Housut RT 6042 48,08 Visby cons RT-housu 100%co 6042 63,80 76487 73,22 Koot: 44-66 65% polyesteri, 35% puuvilla. Paino 295 g/m². Säädettävä lahkeen pituus 5cm. Teollisuuspesu.

Lisätiedot

Talvi- ja kuorivaatteet

Talvi- ja kuorivaatteet 55 Kuorihousut Vuorelliset kuorihousut, joissa on teipatut saumat, kuminauha ja kiristysnyöri vyötäröllä, sivutaskut, vetoketjullinen reisitasku, esitaivutetut polvet, säädettävä lahkeen leveys, heijastin

Lisätiedot

GildanPitkähihainenhuomiopaita. 50% Polyester 50% Puuvila. 15,00eur/kplAlv0% 1-väripainatuksela. 10kpl170,00eurAlv0% 20kpl300,00eurAlv0%

GildanPitkähihainenhuomiopaita. 50% Polyester 50% Puuvila. 15,00eur/kplAlv0% 1-väripainatuksela. 10kpl170,00eurAlv0% 20kpl300,00eurAlv0% GildanPitkähihainenhuomiopaita 50% Polyester 50% Puuvila 15,00eur/kplAlv0% 1-väripainatuksela kpl0,00euralv0% 20kpl300,00eurAlv0% Resul tturval i i vi t 89/ 686/ EEC di r ekt i i vi nmukai nen EN471hyväksynt

Lisätiedot

Vuokrapeitteet Myyntipeitteet Telinepeitteet

Vuokrapeitteet Myyntipeitteet Telinepeitteet Vuokrapeitteet Myyntipeitteet Telinepeitteet Untitled-1 1 2/23/2015 11:06:26 AM Vuokrapeitteet väliaikaiseen suojaukseen Miksi kannattaa vuokrata? Vuokraaminen on edullista, koska vältät varastointi-,

Lisätiedot

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L.

TYÖVAATTEET. Collegepusero L.BRADOR 643PB. Pikeepaita L.BRADOR 678B. T-paita L.BRADOR 634P. Collegepusero L.Brador 660PB. T-paita L. Pikeepaita L.BRADOR 678B Vahvaa puuvillaa, hyvä istuvuus ja muotoilu. Entsyymikäsitelty. Helmassa halkio. Trendikäs, korkealaatuinen ja hyvin istuva pikeepaita. 100% Puuvilla. 280 g/m². Collegepusero L.BRADOR

Lisätiedot

Vuorittomat käsineet

Vuorittomat käsineet 1 Vuorittomat käsineet Pukinnahkaiset asentajankäsineet 2777 2007 2012 2444 2666 britex-selkämys lasten koko 5 jättikoko 13 puuvilla joustoselkämys joustoselkämys tarraranneke koot 7-10 freetime, korkealaatuinen

Lisätiedot