sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus"

Transkriptio

1 M5001F MERET Omni Pro Fire - toimii laukkuna ja selkäreppuna MERET OMNI PRO FIRE on täydellinen BLS / ALS laukku vaativaan ammattikäyttöön. OMNI PRO FIRE perustuu TS-Ready -järjestelmään, joka tarjoaa monipuolisia modulointivaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin. M5008F MERET Recover Pro O2 Fire -happireppu MERET RECOVER PRO Fire laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet. M5003F MERET GO2 Pro Fire happipullon kantolaukku GO2 PRO Fire happipullon kantolaukku on järkevä ratkaisu koko happipullosysteemin kantamiseen. Laukku on vahvistettu kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoa PVC:llä, pohja on profiloitu. Laukun ulkopuolella on iso vetoketjutasku, johon voidaan laittaa maskit, tuubit jne. Laukku on suunniteltu ergonomiseksi ja sitä voidaan käyttää reppuna tai salkkuna. M5011-F Meret PPE Propack laukku Uusi Meret PPE PROPack on suunniteltu infektionhallintavälineistön kuljettamiseen. PROPack tarjoaa helpon ja nopean pääsyn esimerkiksi hanskoihin ja muihin tarvikkeisiin tilannepaikalla, ilman että avaa koko laukkua.

2 M5010F MERET First-In Sidepack Pro Fire -vyölaukku, ICB First-in Sidepack FIRE PRO on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kädet vapaaksi jättävä First-in Sidepak Fire on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi joko vyölaukkuna, olkalaukkuna tai tavanomaisena laukkuna. Kaikki maata koskettavat sivut on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi. Vyötäröhihnat voi irrottaa ja ne voi piilottaa sivulla oleviin osastoihinsa, jolloin laukkua on helppo käyttää olkalaukkuna. M5001 MERET Omni Pro EMS Bag -toimii laukkuna ja reppuna MERET OMNI PRO EMS on täydellinen BLS / ALS laukku vaativaan ammattikäyttöön. OMNI PRO EMS perustuu TS-Ready järjestelmään, joka tarjoaa monipuolisia modulointivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. M5002 MERET PRB3+ Pro EMS -reppu MERET PRB3+ PRO EMS Personal Response -reppu on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. MERET PRB3+ PRO on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden ja reppuun voi liittää 3 lisämoduulia (NARKIT, XTRA Fill tai Intubation) riippuen henkilöstön tarpeista. M5107 MERET M.U.L.E. Pro Uusi Meret M.U.L.E. -laukku on tarkoitettu vaativalle käyttäjälle. Se on kentällä testattu laukku rullilla. Laukkua voi kantaa kädessä, selässä tai vetää. Suuret, lujatekoiset renkaat mahdollistavat laukun vetämisen myös soralla, maastossa ja ruoholla. Laukkuun voi liittää 4 TS Ready -modulia jolloin laukun kapasiteetti kasvaa 50%. Laukun sisäpuoli on täysin muokattavissa.

3 M5010 MERET First-In Sidepack Pro EMS -vyölaukku MERET First-in Sidepack Pro EMS on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kädet vapaaksi jättävä First-in Sidepack Pro EMS on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi joko vyölaukkuna, olkalaukkuna tai tavanomaisena laukkuna. Kaikki maata koskettavat sivut on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi. Vyötäröhihnat voi irrottaa ja ne voi piilottaa sivulla oleviin osastoihinsa, jolloin laukkua on helppo käyttää olkalaukkuna. M5101 MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag Uusi Omni Pro ICB - Infection Control Bag on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon tarvitsee ratkaisun tilanteisiin, joissa on suuri riski veren välityksellä tarttuviin tauteihin. Luksusversio Meretin OMNI PRO laukusta on valmistettu vedenkestävästä, kestävästä, pyyhkimällä puhdistettavasta mustasta pressukankaasta, joka on helppo puhdistaa. M5101F MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag, punainen Uusi Omni Pro ICB - Infection Control Bag on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon tarvitsee ratkaisun tilanteisiin, joissa on suuri riski veren välityksellä tarttuviin tauteihin. Luksusversio Meretin OMNI PRO laukusta on valmistettu vedenkestävästä, kestävästä, pyyhkimällä puhdistettavasta pressukankaasta, joka on helppo puhdistaa. M5108 MERET Recover Pro ICB O2 Response Bag -happireppu MERET RECOVER O2 PRO ICB laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet. Tuotenumerot: M5108TB - Musta, Tactical Black M5108-F - Punainen, RED M Sininen, BLUE M5014 Meret SRT Pro Pack pelastusreppu Meret SRT Pro pack-pelastusreppu tukee ja auttaa etsintä- ja pelastusoperaatioissa toimien myös samalla matkalaukkuna viikonloppumatkoille ja työpäiville. Laukku on täydellinen ensivastehenkilölle töissä, kotona tai matkoilla. M5008TB MERET Recover Pro Tactical O2 Response Bag -happireppu MERET RECOVER O2 PRO Tactical -laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. Kaikki materiaalit, vetoketjut, vetimet ja soljet on valmistettu mattamustana heijastumisen estämiseksi. M5001TB MERET Omni Pro Tactical Bag -toimii laukkuna ja selkäreppuna Tämä laukku on täysin uudistettu versio alkuperäisestä OMNI v.2:sta. Kaikki materiaalit, vetoketjut, vetimet ja soljet on valmistettu mattamustana heijastumisen estämiseksi. M5010TB MERET First-in Sidepack Pro Tactical vyölaukku MERET First-in Sidepack Pro Tactical on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kaikki materiaalit ovat mattamustia heijastusten välttämiseksi.

4 M5001DP2-IV MERET IV MED PRO Medication/ IV Startkit IV MED PRO on suunniteltu tehoelvytyksen sairaanhoitajille ja lääkäreille sekä IV-aloituspaketiksi että lääkelaukuksi aikuisille / pediatreille. Tätä laukkua käytetään palokunnissa ja ensihoitotiimeissä. Mahtuu esim. Meret Omni Pro -laukun sisälle. M5001E MPFO PRO Multi-Purpose Fold Out-moduuli, TS-Ready MPFO PRO Multi-Purpose Fold Out-moduuli (TS2 Ready tarjoaa lisätilaa lääkinnälisille laitteille sekä niiden tarvikkeille. Moduuli voidaan kiinnittää mihin tahansa Meret-laukkuun tai reppuun. M5012XX MERET TUFF-STUFF PRO Duffel laukku, eri värejä MERET TUFF-STUFF PRO Duffel laukku on erittäin kestävä ja tilava laukku esimerkiksi pääntuen osille, useammalle lonkkatuelle tai muille suuremmille tarvikkeille. Neljä ulkoista verkkotaskua ovat käteviä pienemmille tavaroille, joita tarvitaan nopeasti. M5021 MERET QUICKLINE PRO Messenger olkalaukku MERET QUICKLINE PRO Messenger olkalaukku on valmistettu 1200 Denier -materiaalista, joka on vettä ja tahroja hylkivää sekä suunniteltu kestämään päivittäisen kulutuksen. Soljella varustettu kansiläppä avautuu pehmustettuun päätaskuun, jossa voi säilyttää suurempia esineitä, kuten asiakirjoja, takkia, ruokaa ja usiempia 13" kannettavia tietokoneita tai tabletteja. Sisempi, takana oleva Velcro-tarranauhatasku voi sisältää pienempiä tavaroita kuten kuitteja ja lippuja. Sisemmässä edessä olevassa vetoketjutaskussa on helppo säilyttää esim. kyniä, kortteja tai muita tyypillisiä pienempiä tavaroita. Ulommassa takataskussa säilytät kätevästi vaikka lentolippuja tai muita useasti tarvittavia tavaroita.

5 M5105 MERET G2 PRO Grab 2 ensiapulaukku MERET G2 PRO Grab 2 on täydellinen BLS -ensiapulaukku, jos tarve on pienelle, mutta hyvin organisuoidulle laukulle. Laukku on miniversio OMNI PRO-laukusta, sisältäen kuitenkin samat monipuoliset muokkausominaisuudet. Tuotteessa on panostettu kestävään materiaaliin ja tarvikkeiden nopeaan saatavuuteen hätätilanteessa. Valmistettu vesitiiviistä materiaalista, joka on helppo puhdistaa mm. veren mukana tulleista taudinaiheuttajista. M7001 MERET RES-Q SLING PRO kantohihna ensiapuvälineille MERET RES-Q SLING PRO kantohihna on tehty ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokasta ja nopeaa ensiapuvälineiden saatavuutta kriittisissä tilanteissa ja pelastaen näin henkiä. Erittäin kestävistä materiaaleista valmistettu hihna ja kätevä hands-free suunnittelu ovat käytännöillisiä ahtaissa paikoissa. M5X01XXBAP MERET OMNI PRO ensiapulaukku, M4L-ballistisella suojalla, eri värejä MERET OMNI PRO ensiapulaukku on varusteltu IIIA-tason M4L ballistisella suojalla, joka on suunniteltu kestämään jopa useita 44. Magnumin luoteja. Ohut luotisuoja on sijoitettu laukun takataskuun ja suojaa elintärkeitä kohtia rinnan korkeudelta, kun uhka tulee takaapäin. Saatavana myös ICB (Infection Control) versiona. M5023XXXX MERET SAVIOR7 PRO ensiapureppu, eri varustelutasoja Suunniteltu lääkäreille, jotka operoivat vaativissa olosuhteissa. Tuotteen suunnittelussa pyritty mahdollisimman nopeaan hengenpelastustarvikkeiden saatavuuteen ja tarjoamaan ballistinen suoja repun käyttäjälle. SAVIOR7 PRO:n voi tilata erilaisilla varustetasoilla, kuten irrotettavilla moduuleilla ja M4L luotisuojalevyllä.

6 M5030BAP MERET DEFENDER PRO reppu, luotisuojalla tai ilman Suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat olla valmiina toimintaan vapaa-ajallakin tai siviileille, jotka haluavat pätevän ja kestävän repun IIIA-tason ballistisella suojauksella. Kasvavan epävarmassa maailmassa, DEFENDER PRO tarjoaa innovaativista suunnittelua, joka voi pelastaa henkesi. M5102 PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control -reppu on täydellinen laukku ensihoidon haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden. Reppuun voi halutessaan liittää 3 lisämoduulia riippuen henkilöstön tarpeista. M5012L-XX MERET TURNOUT PRO Duffel laukku, eri värejä MERET TURNOUT PRO Duffel on erityisesti palomiehille suunniteltu tilava laukku. Sisään menee helposti kypärä, saappaat, käsineet, takit tai muut suojavarusteet. Erittäin kestävästä 1680/1200 Denier -materiaalista valmistettu laukku on lisäksi vahvistettu ympärillä olevilla 5cm paksuilla nauhoilla. Saatavana kaksi värivaihtoehtoa, joista punaisessa versiossa heijastavat juovat ja musta ilman heijastimia.

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus M5101A-F MERET Airway Pro Intubation ICB MERET Airway Pro Intubation ICB ssa hengitystievälineet ja tarvikkeet ovat järjestettyinä ja nopeasti esiin otettavissa. Selkeiden sisätaskujen avulla kielet, intubaatioputket

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus T58602 5.11 RUSH 72 Reppu RUSH 72 selkäreppu on suunniteltu olevan ominaisuuksiltaan kattava 72 tunnin reppu, johon mahtuu isommatkin varusteet ja lisälaitteet. Reppu on kestävä ja luotettava pitemmillekin

Lisätiedot

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags

clique SpOrtBAG 040208 clique BAckpAck ii 040207 bags BAGS Hyvät ideat leviävät nopeasti. Varsinkin jos kuljetat niitä matkalaukussa - tai pienemmässä työlaukussa tai urheilukassissa. Painatuksella varustettu laukku huomataan aina. Laukkumme ovat ergonomisia

Lisätiedot

Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille.

Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille. Caamoz tuo alkuvuodesta 2018 ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetut Muumilaukut Suomen katumuotiin, vesille ja retkipoluille. Caamoz OY on joukkue eri alojen osaajia. Huippuluokan suunnittelijat sekä muodin

Lisätiedot

www.bagbase.com Väriä elämääsi

www.bagbase.com Väriä elämääsi www.bagbase.com Väriä elämääsi www.bagbase.com ESITTELY Euroopan värikkäin laukkumerkki BagBase tuo elämään hauskuutta ja iloista ilmettä uusilla monia trendikkäitä värejä sisältävällä laukkuvalikoimallaan.

Lisätiedot

LISÄVARUSTE / SPORTSWEAR UUTUUDET 2013

LISÄVARUSTE / SPORTSWEAR UUTUUDET 2013 » PURE POLARIS 2013 LISÄVARUSTE / SPORTSWEAR UUTUUDET 2013 ( tiedot alustavia, saattavat muuttua myöhemmin ) Pidätämme oikeuden muutoksiin. Pro-Ride LISÄVARUSTEET LÄMMIN MITTARISTOLAUKKU 1680 ballistic

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757

MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 UUTUUDET SYKSY 2013 MIESTEN VETOKETJUCOLLEGE CODE-1757 Punainen kontrastiväri kauluksessa sekä vetoketjun lenkissä. Etutaskut. Rintatasku vetoketjulla. Hihansuut ja helma joustavalla ribbineuloksella.

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

906 Ohjeita käyttäjälle

906 Ohjeita käyttäjälle 1 Paino: n. 3 kg Tilavuus: n. 85 l Materiaali: PUR-polyesteri Runko: DUR -alumiinia Väri: oliivinvihreä Savotta 906 sopii leveytensä ja rakenteensa puolesta kaikille ruumiinrakenteille. Rinkassa on portaaton

Lisätiedot

T-paita, miesten T-paita, naisten toppi

T-paita, miesten T-paita, naisten toppi T-paita, miesten Laadukas single jersey T-paita modernilla leikkauksella, kaksinkertainen kaularesori ja niskanauha. 100 % puuvilla, (väri -95 85% puuvilla, 15% Viskoosi) Paino: 180 g/m2 Koot S-4XL T-paita,

Lisätiedot

sdasd Dragon First Responder 40 -ensiapureppu Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Dragon First Responder 40 -ensiapureppu Ensihoito - terveys - turvallisuus MED100094 Ensiapulaukku, Mini-sairaala Laadukas "Mini-sairaala". MED2700 Siirrettävä työpaikan ensiapuvalmiuteen, tapaturmariskit A ja B Laukun sisältö noudattaa työsuojelun ohjeellista siirrettävän ensiapulaukun

Lisätiedot

ENNAKKOKUVASTO KATU 2013

ENNAKKOKUVASTO KATU 2013 ENNAKKOKUVASTO KATU 2013 K53N PERÄLAUKKU Kapan K53N on tilava perälaukku lujarakenteisesta polypropyleenista, joka takaa pitkän käyttöiän. Helppokäyttöinen Monokey-laukku, irrotus ja kiinnitys nappia painamalla

Lisätiedot

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella.

FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. FIRE FLEX Sammutusasu kovimpiin tehtäviin parhaalla istuvuudella. Sammutusasu on hyväksytty: EN 469, EN 1149-5, EN 61482-2, EN 343, ja EN 14360. Rosenbauer FIRE FLEX Uusi muotoilu, uusi kaksiosainen väritys

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

GAERNE SAAPPAAT > G_RS GAERNE AJOSAAPPAAT GAERNE SAAPPAAT > G_RW AQUATECH GAERNE SAAPPAAT > G_RT AQUATECH

GAERNE SAAPPAAT > G_RS GAERNE AJOSAAPPAAT GAERNE SAAPPAAT > G_RW AQUATECH GAERNE SAAPPAAT > G_RT AQUATECH > G_RS > G_RW AQUATECH Musta 39 G2345-001/39 299,00 Musta 40 G2345-001/40 299,00 Musta 41 G2345-001/41 299,00 Musta 42 G2345-001/42 299,00 Musta 43 G2345-001/43 299,00 Musta 44 G2345-001/44 299,00 Musta

Lisätiedot

Quick-Up Gazebo - Pro. Heavy Duty Tent

Quick-Up Gazebo - Pro. Heavy Duty Tent Quick-Up Gazebo - Pro Heavy Duty Tent Heavy Duty Tent Quick-Up Gazebo Pro Ostaessasi pop-up telttaa ulkoilma käyttöön on tärkeää varmistaa, että teltta todella kestää maamme vaativissa sääolosuhteissa.

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 23.8.2017 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Tilaus tehdään oheisella lomakkeella, joka lähetetään Markku Tähtiselle. Tilaukset toimitetaan joukkuekohtaisesti

Lisätiedot

KAMPANJAT

KAMPANJAT 01.10.-30.11.2014 KAMPANJAT WINDBREAKER CODE 1448 & NAISTEN WINDBREAKER CODE 1449 Kuivuu nopeasti Mukavat tuulitakkimme sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Ne ovat tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä,

Lisätiedot

PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT

PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT PARAS HINTA MONIA KOKOJA & VÄREJÄ NAISTEN & MIESTEN MALLIT PRINTER RED FLAG PRINTER RED FLAG ON UUSI KONSEPTI, JONKA TAVOITTEENA ON HYVÄ LAATU EDULLISEEN HINTAAN. RED FLAG -MALLISTOON KUULUU FLEECETAKIT,

Lisätiedot

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä

Uudet stretch-housut Björnkläderiltä 19 20 Uudet stretch-housut Björnkläderiltä Riipputaskuhousut stretch, luokka 2 Uutuus! Housut, joissa on stretchosiot haaraosassa ja takana. Riipputaskuissa lokerot työkaluille ja kynälle. Vahvikkeet taskuissa,

Lisätiedot

MagniLink PRO. työpaikkasi tehokas apuväline

MagniLink PRO. työpaikkasi tehokas apuväline MagniLink PRO työpaikkasi tehokas apuväline MagniLink Pro Kaikille ammattilaisille MagniLink PRO sisältää kaikki käyttäjien haluamat ominaisuudet siten, että useimmat ominaisuudet ovat järjestelmässä mukana

Lisätiedot

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon

Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon Edelläkävijän ratkaisut kannattavaan tuotantoon YHTEISTYÖSSÄ MEIJEREIDEN KANSSA Uutta Suomessa: Vaihtoehto alkuperäisille LAC-nännikumeja valmistetaan eri tuotenimillä vuosittain yli kaksi miljoonaa kappaletta

Lisätiedot

Talvi- ja kuorivaatteet

Talvi- ja kuorivaatteet 55 Kuorihousut Vuorelliset kuorihousut, joissa on teipatut saumat, kuminauha ja kiristysnyöri vyötäröllä, sivutaskut, vetoketjullinen reisitasku, esitaivutetut polvet, säädettävä lahkeen leveys, heijastin

Lisätiedot

PASSION FOR FOOD AND BBQ

PASSION FOR FOOD AND BBQ PASSION FOR FOOD AND BBQ JO VUODESTA 1948 AMERIKAN VANHIN GRILLIBRÄNDI 2 Char-Broil on omana divisioonanaan osa W.C. Bradleyn (perustettu 1885) pihatuotteiden tuoteperhettä. Nykyään Char-Broilin tavoite

Lisätiedot

Niskatuki ja hartiasuoja yhdistettynä Rinta Selkä

Niskatuki ja hartiasuoja yhdistettynä Rinta Selkä NISKATUET HINNASTO 2014 Niskatuki ja hartiasuoja yhdistettynä L1014010001 UUTUUS Leatt Fusion vest 2.0 Jr #S/M 100-125cm Green/Black CE level 1 CE level 1 299,00 L1014010002 UUTUUS Leatt Fusion vest 2.0

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Kierrätystuotteet KIERRÄTYSTUOTTEET Mikä onkaan mielenkiintoisempaa kuin keksiä mitä kaikkea uutta ja hyödyllistä voi saada aikaan vanhoista materiaaleista. Tämä on minulle

Lisätiedot

302DRE0 PAVIE L/S 302DRD0 PAVIE S/S 100% POLYESTER KOOT: M, XL, XXL, XXXL ja 128cm, 152cm, 164cm

302DRE0 PAVIE L/S 302DRD0 PAVIE S/S 100% POLYESTER KOOT: M, XL, XXL, XXXL ja 128cm, 152cm, 164cm PELAAJAT (PELIASU, hinnat sis. painatukset) Punainen kotipaita, valkoinen vieraspaita, valkoiset shortsit & mustat sukat. Paidan voi ottaa joko lyhyt- tai pitkähihaisena. Juniorit käyttävät valkoista harjoituspaitaa

Lisätiedot

UUTUUKSIA SYKSY 2013

UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA SYKSY 2013 UUTUUKSIA ART. 650 MELVILLE Miesten talvi housut Kevyesti topatut kuorihousut, jotka toimii erinomaisesti niin hiihtäessä kuin kävellessä. Housut ovat tuulen ja vedenpitävät teipatuilla

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

TALVIKUVASTO S P O R T S W E A R LISÄVARUSTEET ÖL JYTUOTTEET

TALVIKUVASTO S P O R T S W E A R LISÄVARUSTEET ÖL JYTUOTTEET 2007 TALVIKUVASTO S P O R T S W E A R LISÄVARUSTEET ÖL JYTUOTTEET Momentum-kypärät Kuori» valettu polycarbonaatti Sisus» Quiet Ride, jossa hengittävä, irrotettava ja pestävä Duralex-kangas CE-hyväksytty,

Lisätiedot

Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 130, 150, XXS-XXXL, ladies:xxs-xl. Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 120, 130, 140, 150, XXS-4XL,

Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 130, 150, XXS-XXXL, ladies:xxs-xl. Unisex ja ladies -mallit. Koot: unisex 120, 130, 140, 150, XXS-4XL, TRAINING JACKET Monipuolinen takki harjoitteluun, vapaa-aikaan ja edustukseen. Kevyt, elastinen ja mukava MICRO STRETCH materiaali jossa myös likaa ja vettä hylkivää käsittely. Normaali istuvuus, rintatasku

Lisätiedot

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45 Heijastimet hämärään Turvaa kulku pehmoheijastimella Pehmoheijastimessa lanka/hakaneula kiinnitys. Materiaali: CE hyväksytty EN 13356 vaatimukset täyttävä. Värit: valkoinen ja keltainen. Heijastimissa

Lisätiedot

Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. toppasaapas / LIME VIHREÄ. toppasaapas / KELTAINEN. toppasaapas / PINKKI

Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. toppasaapas / LIME VIHREÄ. toppasaapas / KELTAINEN. toppasaapas / PINKKI Angry Birds CLASSIC toppasaapas / LIME VIHREÄ Angry Birds CLASSIC toppasaapas / KELTAINEN Angry Birds CLASSIC toppasaapas / PINKKI Angry Birds CLASSIC toppasaapas / MUSTA Angry Birds STELLA toppasaapas

Lisätiedot

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23%

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23% Mainospiste Newex tarjoaa seuralle erilaisia pukineita harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi tarjotaan joitakin valikoituja käyttöesineitä. Tämän tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä yhdistyksen

Lisätiedot

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN.

VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. VALITSE TASO TARPEESI MUKAAN. Blåkläder tuo nyt markkinoille uuden sadevaatemalliston, jonka tuotteet on nimetty suojaustason mukaan TASO 1, TASO 2 ja TASO 3. Sadevaatteet on jaettu eri tasoihin niiden

Lisätiedot

302P3K0 VENETO L/S 302P3J0 VENETO S/S 100% POLYESTER KOOT: M, XL, XXL, XXXL ja 128cm, 152cm, 164cm

302P3K0 VENETO L/S 302P3J0 VENETO S/S 100% POLYESTER KOOT: M, XL, XXL, XXXL ja 128cm, 152cm, 164cm PELAAJAT (PELIASU, hinnat sis. painatukset) Punainen kotipaita, valkoinen vieraspaita, valkoiset shortsit & mustat sukat. Paidan voi ottaa joko lyhyt- tai pitkähihaisena. Juniorit käyttävät valkoista harjoituspaitaa

Lisätiedot

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com

VAATTEET. 2 puhla.fi puhla.com VAATTEET Sadeviitta Miellyttävä ja hyvin suojaava sadeviitta käytettäväksi esim. pyörätuolilla liikuttaessa. Sadeviitan kangas on ohutta vedenpitävää polyamidi -kangasta, joka on miellyttävä pukea, taitella

Lisätiedot

-43% -43% -39% -47% -47% -40% Varasto muuttaa syyskuun lopussa. Sen jälkeen tuotteita EI ole enää saatavana NÄILLÄ HINNOILLA! TOIMI NOPEASTI!

-43% -43% -39% -47% -47% -40% Varasto muuttaa syyskuun lopussa. Sen jälkeen tuotteita EI ole enää saatavana NÄILLÄ HINNOILLA! TOIMI NOPEASTI! Varasto muuttaa syyskuun lopussa. Sen jälkeen tuotteita EI ole enää saatavana NÄILLÄ HINNOILLA! TOIMI NOPEASTI! PRO TAKKI PRO-JACKET GORE-TEX 2867701.. Musta/oranssi Koot : M-3XL -43% -43% 249, (Sh. 439

Lisätiedot

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan

Myyntisuosikki. Uusia kuvia otetaan Sanotaan, ettei ole olemassa huonoa säätä, ainoastaan huonoja vaatteita tai paremminkin huonoja vaatevalintoja. Meidän valikoimassamme on sopivia päällysvaatteita kaikenlaisille säille. ULKOVAAT- TEET

Lisätiedot

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON

Tarvikkeet. Kumiset polvisuojat. Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu. Polvisuojat polyeteeniä. Päälle puettavat polvisuojat, OX-ON 75 Erittäin vahvat polvisuojat, kumi/pu Vahva, muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi/ PU. Koot: 290x147x30 mm 972294 Kumiset polvisuojat Muotoiltava polvisuoja. Materiaali: Kumi. 972290 290x147x16 mm

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Värijärjestelmät. Väritulostuksen esittely. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito.

Värijärjestelmät. Väritulostuksen esittely. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Tällä tulostimella voidaan tulostaa värillisiä asiakirjoja. Värituloste herättää huomiota, lisää arvostusta ja tulosteen tai tietojen arvoa. käyttö lisää lukijoiden määrää, sillä väritulosteet luetaan

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

Wilson Staff DX2 Soft, Lady ja OPTIX Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 Pallo: 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora

Wilson Staff DX2 Soft, Lady ja OPTIX Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 Pallo: 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora LOGOKUVASTO 2019 Wilson Staff DX2 Soft, Lady ja OPTIX Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 Pallo: 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora Dx2 Softin 3% suuremmalla ja pehmeällä

Lisätiedot

Lisävarusteet FORD MONDEO

Lisävarusteet FORD MONDEO FORD-LISÄVARUSTEET Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.ford-lisaevarusteet.fi Go Further Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 KULJETUSJÄRJESTELMÄT Kattokuljetusjärjestelmä Sisätilojen kuljetusjärjestelmät

Lisätiedot

Confirmed model: STORM

Confirmed model: STORM Collection: 2013-2016 model: STORM Leveys 7 cm BLUE: PMS 293C Colors for socks: NORDIC BLUE BLACK WHITE 4,0 cm 4,0 cm PMS 300C PRO.BLACK PMS 000C 4968 0900 0003 BLUE: PMS 293C 18 cm BLUE PMS 300C BLACK

Lisätiedot

Wera 2go. Tilaihme liikkuvaan käyttöön.

Wera 2go. Tilaihme liikkuvaan käyttöön. Wera 2go. Tilaihme liikkuvaan käyttöön. Yksinkertainen. Selkeä. Kevyt. Wera 2go 1 Pakkaa ulkopuolelle! Pieni askel Wera työkalusarjoille. Iso askel ihmiskunnalle. Tekstiililaatikot ja -laukut, joissa on

Lisätiedot

Brage Euro Fight palopuku

Brage Euro Fight palopuku Brage Euro Fight palopuku Radiotasku ulko- ja sisäpuolella. Pienempi tasku kännykälle Erittäin hyvä hinta- /laatusuhde Valmiit tarrapohjat asemaja yksikkötunnuksille Työterveyslaitoksen hyväksymä Brage

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

CEDERROTH ENSIAPUTUOTTEET UUTUUDET

CEDERROTH ENSIAPUTUOTTEET UUTUUDET ENSIAPUTUOTTEET UUTUUDET HAAVANHOITOAUTOMAATTI Kaikki mitä tarvitset pienten haavojen hoitoon Uutuus! Tuotteet säilyvät kannen alla kosteudelta ja lialta suojassa Laastarit, haavapyyheet ja Soft laastari

Lisätiedot

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA

DOG HELPPOA LIIKKUMISTA DOG 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

Patentoitu suojajärjestelmämme minimoi laitteiston vaurioitumisriskin matkan päällä.

Patentoitu suojajärjestelmämme minimoi laitteiston vaurioitumisriskin matkan päällä. Protection systems TARGUS KANNETTAVIEN LAUKUT ERILAISET SUOJAUSMEKANISMIT TARGUS LAUKUISSA Yleispehmuste Patentoitu suojajärjestelmämme minimoi laitteiston vaurioitumisriskin matkan päällä. Pehmustettu

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus ALP1011 Hiitti 200 lämpöpakkaus 10 x 12 cm 2 kpl pakkaus Keittäen uudelleenladattava lämpöpakkaus, noin 100 käyttökertaa. Ensihoidon ammattikäytössä esim. hoitajan kädenlämmittimenä tai suonien nostoon.

Lisätiedot

329,- RollerMouse Red hiiriohjain. Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. RollerMouse Red

329,- RollerMouse Red hiiriohjain. Syyskuun tarjoukset Hinnat sisältävät arvonlisäveron. RollerMouse Red RollerMouse Red 329,- RollerMouse Red hiiriohjain Valmistettu yhtenäisestä alumiinikappaleesta, joka tekee hiirestä entistä tukevamman ja ergonomisemman. Paranna hallittavuutta ja vähennä rasitusta uuden,

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 9.8.2018 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 4,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

FRISBEEGOLF ENNAKKOMYYNTI 2017

FRISBEEGOLF ENNAKKOMYYNTI 2017 FRISBEEGOLF ENNAKKOMYYNTI 2017 544 495 425 353 2013 2014 2015 2016 Frisbeegolfratojen määrä Suomessa. Frisbeegolf Suomen nopeiten kasvava urheilulaji jo vuosien ajan. Maastamme löytyy tällä hetkellä yli

Lisätiedot

Cederroth Ensiaputuotteet Uutuudet 2019

Cederroth Ensiaputuotteet Uutuudet 2019 Cederroth Ensiaputuotteet Uutuudet 2019 Agenda 1. UUTUUS: Cederroth Haavanhoitoautomaatti 2. UUTUUS: Cederroth Haavanhoitoautomaatti BLUE 3. Cederroth Soft-laastarin muutokset 4. UUTUUS: Cederroth Burn

Lisätiedot

PRO X IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON TYÖVAATTEET»

PRO X IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON TYÖVAATTEET» TYÖVAATTEET» IHANTEELLINEN VALINTA KUNNOSSAPITOON PRO X Pro X tarjoaa laajan skaalan tyylikkäitä ja toimivia työvaatteita rakennusalan, kunnossapidon sekä teollisuuden ammattilaisille. Monipuolinen mallisto

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL

VUORITTOMAT YLÄOSAT. Tuotenro Väri Koot Punainen XS-4XL Sininen XS-4XL Musta XS-4XL COLLEGEPUSERO, CARPENTER NORDIC Collegepusero, jossa pitkä vetoketju, sivutaskut ja vetoketjullinen rintatasku. Hihoissa tummat heijastimet. Ergonominen peukaloaukko hihansuissa. 220 g/m² 938079025 Punainen

Lisätiedot

PEDIT. Sofa, tukeva, paksuilla reunoilla Tukeva harmaa sohvapeti paksuilla reunoilla, velour päällinen TU0024 S 60x44x23 cm

PEDIT. Sofa, tukeva, paksuilla reunoilla Tukeva harmaa sohvapeti paksuilla reunoilla, velour päällinen TU0024 S 60x44x23 cm Laadukkaista materiaaleista tehtyjä petejä, vahvoja ja helposti puhdistettavia. Kaikissa esitteen paksuissa pedeissä on vetoketjut, joilla saa reunustan täytteet pois pesua varten. Myös kaikissa patjoissa

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET

LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET Rentoa ja käytännöllistä. Liivi- ja farkkuvalikoimamme laadukkaat tuotteet ovat suosittu vaihtoehto, kun vaatimuksina ovat mukavuus, käytännöllisyys ja vähemmän virallinen ilme. LIIVIT JA DE- NIMVAATTEET

Lisätiedot

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO

JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO 29.7.2019 JUNIORI-ÄSSÄT MALLISTO Vaatteiden sovitusmallit löytyvät Astora Areenan varustemyymälästä. Kaikkiin tuotteisiin, tuubihuivia lukuun ottamatta, on saatavilla numerointi 5,00 /kpl. Numerointi tehdään

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT

EDGE. Kestää teollisen pesun. Hieman viistossa oleva reisitasku on helppokäyttöinen. Muotoillut lahkeet lisäävät mukavuutta. 100797 EDGE-HOUSUT 31 EDGE Farkkutyylistä ja 1950-luvusta vaikutteita saanut uusi Edgekokoelma on suunniteltu kaikkien alojen ahkerille ammattilaisille, jotka odottavat työvaatteiltaan laadukkuutta, toiminnallisuutta ja

Lisätiedot

Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016

Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016 Myymäläjalkineet syksy/talvi 2015-2016 Respecta Oy puh. 0207 649 748 myynti@respecta.fi 1623211-3 Pomar Orto jalkine, musta, K-laajuus 15012-110 Pomar Orto laajalestinen kävelykenkä nauhoilla. Pitävä TR-kumipohja,

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945

Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen. Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Valkoisissa yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Sinisen sävy PMS 2945 Sinisissä yläosissa: Logo 45 mm leveä Vasen rinta Valkoinen Squad backpack repussa: Logo 45 mm leveä Craftin logoa vastakkaiseen

Lisätiedot

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111

BT-YHTYMÄ 31 ASIAKASPALVELU PUH. (03) 3140 1111 31 KATRIN SYSTEM -TUOTTEET 25345/25346 KATRIN SYSTEM WC-PAPERIANNOSTELIJA 2 rll * Vaaleanharmaa tai silver. Tuotteille 25605, 25600 ja 25610 25605 KATRIN PLUS SYSTEM TOILET WC-PAPERI Valkoinen, 2-kertainen,

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut

Takki ja housut 199 (sh.322 ) Premium takki. Premium housut Premium takki Hyvin istuva ja tuulenpitävä hiihtotakki todelliselle aktiivihiihtäjälle Materiaalina uusi, kevyt ja tuulenpitävä Stormwall Soft Shell + Stretch Knit takaosa Hannu Mannisen ja koko yhdistetyn

Lisätiedot

Rosenbauer sammutusjalkineet

Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Rosenbauer sammutusjalkineet Jalkineiden ensisijainen tehtävä on suojata jalkaa lämmöltä, kosteudelta, kylmyydeltä, teräviltä esineiltä. Pohjan tulee olla joustava ja pitävä.

Lisätiedot

Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta.

Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta. Kannettavat mediadisplay telineet Expandilta. Fokuksena toiminnallisuus, laatu ja design. Expand tarjoaa korkealaatuiset, käyttäjäystävälliset display tuotteet markkinointiin, brändin rakentamiseen, tiedottamiseen

Lisätiedot

SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA

SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA SPIDER EVOLUTION ETUJARRULEVYN SUOJA 0005190. 0010300. 0007984. sininen 98 keltainen 03 musta punainen 00 vihreä 03 oranssi 99 kirkas hiilikuitu 040.098 060.003 090 110.990 130.003 010.099 hinta: 24,00

Lisätiedot

Tämän turvasinetin ominaisuudet

Tämän turvasinetin ominaisuudet Unisto Modular Vahva säädettäväpituinen sinetti säkkien erittäin turvalliseen sinetöintiin. Tyypillisiä käyttökohteita ovat posti- ja kuriiripalvelut sekä arvokuljetukset. Leveys 3,8 mm. Soveltuu mitä

Lisätiedot

Johdinspiraalit PLIOSPIRE Hyvä suojaus, nopeampi asennus

Johdinspiraalit PLIOSPIRE Hyvä suojaus, nopeampi asennus A5 Johdinspiraalit PLIOSPIRE Hyvä suojaus, nopeampi asennus Saatavana myös kattava SES pääluettelo PLIOSPIRE johdinspiraalit SES-STERLING toimittaa kokonaisuutena Euroopan laajinta mallivalikoimaa (3-22

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA Volvo Asusteet -sivuston lähtökohtana on ollut luoda asustekokonaisuus Volvo Personal Service (VPS) -konseptia toteuttaville korjaamoille, mutta sivusto sisältää myös

Lisätiedot

Cederroth ainutlaatuinen silmänhuuhtelu!

Cederroth ainutlaatuinen silmänhuuhtelu! Cederroth ainutlaatuinen silmänhuuhtelu! Apu nopeasti saatavilla! Onnettomuuden tapahduttua on ensiarvoisen tärkeää aloittaa silmän huuhtelu heti ensi sekuntien aikana. Cederroth silmänhuuhtelupullo avautuu

Lisätiedot

Craft Next Generation

Craft Next Generation TEAMWEAR Craft Next Generation Pelipaidat ja joukkueasut miehille, naisille ja lapsille, useassa eri värissä ja koossa. miehet XS-XXXL / naiset: XS-XXL / lapset: 122/128 158/164cm, sukat: 31/33 34/36 37/39

Lisätiedot

Kooveen seura-asut 2013

Kooveen seura-asut 2013 SP Tipas, lyhyt hiha Miellyttävä ja lukuisten käyttäjien suosima suunnistuspusero, SP Tipas. Se on kevyt, kestävä ja hyvin hengittävä. Näihin ominaisuuksiin on yhdistetty Kooveen perinteinen, tyylikäs

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

Stanno Porto -pelipaita. Junior koot:128/140, 146/152, 164/S Senior koot: M/L, XL, XXL. Yritystekstiilit Liikelahjat

Stanno Porto -pelipaita. Junior koot:128/140, 146/152, 164/S Senior koot: M/L, XL, XXL. Yritystekstiilit Liikelahjat Stanno Porto Huippulaadukas Stanno Porto. Erittäin hyvin hengittävää ja kestävää 3Guard-materiaali. 20 värivaihtoehtoa. Junior koot:128/140, 146/152, 164/S Senior koot: M/L, XL, XXL 16,90 Settihinta Porto-paita

Lisätiedot

Victorius Oy 1 / 9. Toimituskulut. Auton korimalli. Hinta alv 24 % Suositushinta. alv 24 % alv 24 % VW Amarok 2011-

Victorius Oy 1 / 9. Toimituskulut. Auton korimalli. Hinta alv 24 % Suositushinta. alv 24 % alv 24 % VW Amarok 2011- Victorius Oy 1 / 9 VW Amarok 2011- Hinnasto 1.8.2013 LAVAKATTEET Auton korimalli Hinta alv 24 % Toimituskulut alv 24 % Suositushinta alv 24 % Kuvaus Aeroklas Commercial Automalli Hinta Toim.kul. S-hinta

Lisätiedot

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN

PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PRISMA MIKKOLAAN 2015 PYÖRÄMALLISTO SAAPUNUT PSMA MIKKOLAAN 6995 JUPITER SPARK -POTKUPYÖRÄ Punainen tai sininen Suomessa suunniteltu ensipyörä tasapainoharjoitteluun Käyttäjän pituus 80 1 cm Lokasuojat ja seisontatuki

Lisätiedot

Varusteohjeitus. Peliasu 2: SOC&Stadium. Peliasu 1: Adidas. tai TABELA JSY LS (pitkähihainen) väri: valkoinen käyttö: kakkospelipaitana LS=205068

Varusteohjeitus. Peliasu 2: SOC&Stadium. Peliasu 1: Adidas. tai TABELA JSY LS (pitkähihainen) väri: valkoinen käyttö: kakkospelipaitana LS=205068 FC RUSKON PALLO 2015 1 (5) Varusteohjeitus Peliasu 1: Adidas KAIKKI VARUSTENUMEROT TARKISTETTAVA NETISTÄ TILAUSTA TEHDÄSSÄ Peliasu 2: SOC&Stadium TABELA14 JSY SS tai LS (lyhyt tai pitkähihainen) väri:

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 konekesko.fi/hellyhansen konekesko.fi/marinelife 21 AUTOMAATTISET PELASTUSLIIVIT 150N Automaattiset pelastusliivit uimataitoisille tai uimataidottomille.

Lisätiedot

FLOCARE RAVINNON- SIIRTOLAITTEISTO

FLOCARE RAVINNON- SIIRTOLAITTEISTO FLOCARE RAVINNON- SIIRTOLAITTEISTO ENFit: UUSI ISO-STANDARDI LISÄÄ POTILASTURVALLISUUTTA Potilasturvallisuuden lisäämiseksi Nutrician ravinnonsiirtolaitteisiin ja syöttöletkuihin tulee uusi ENFitliitäntäjärjestelmä.

Lisätiedot

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto

Vuorittomat sertifioidut huomioasut. Työasukuvasto Vuorittomat sertifioidut huomioasut Työasukuvasto 6/2014 1 Vuorittomat sertifioidut huomioasut Materiaali: likaa hylkivää ja kestävää beavernylon kangasta. 55% polyesteriä ja 45% puuvillaa, kankaan paino

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 LOGOPALLOTARJOUS Wilson Staff DX2 Soft & Lady Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora Wilson Staff DX3 Spin Pelaajatyyppi: Hcp 2-24 3-osainen

Lisätiedot