Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja."

Transkriptio

1 Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja.

2 Hymermobil B-Klasse SL Highlights Tulevaisuutta ajatellen ja kaikki paras yhdistettynä. Oli sitten kyseessä tekniikka, mukavuus, muotoilu, turvallisuus tai laatu uuden Hymermobil B-Klasse SL -mallin kanssa olemme ottaneet askeleen eteenpäin, jotta sinä voit tulevaisuudessakin ajaa kärjessä. Hymermobil B-Klasse SL tekee automatkailun tulevaisuuden kokemisen mahdolliseksi jo tänään, siten että siinä yhdistyy kaikkein paras. Lukuisilla innovaatioilla varustettuna tämä ainutlaatuinen matkailuauto näyttää tien tulevaisuuteen. Se tekee automatkailusta vieläkin mukavampaa, korkealaatuisempaa, turvallisempaa ja rentoutuneempaa. Esimerkiksi asunto-osan ainutlaatuisella HYMER PUAL 2.0 -suunnittelulla, edistyksellisellä SLC-alustalla (Super Light Chassis / super-kevytrakennealusta), lasikuituvahvisteisella perällä tai sisätilojen modernilla designilla. Kaikki monivaiheisia kehityksiä, jotka hakevat vertaistaan luokassaan ja kääntävät uuden luvun esiin camping-historiassa. Characteristics Paino: kg Pituus: 7,79 m Leveys: 2,35 m Korkeus: 2,96 m Vuodepaikat: 4-5 Highlights Suuri läpilastattava säilytystila, johon pääsy ulkoa molemmilta puolilta, erittäin syvä kellarilokero ja käyttö myös sisältäpäin 65 cm leveä asunto-osan ovi Suuri 160 litran jääkaappi Valtava talli, jonka korkeus lähes 1,23 m Hymermobil B-Klasse SL - Matkailuauto Hyvän yksityisyyden takaava kylpyhuone, jossa kaksi erottavaa seinää ja pukeutumistila Läpilastattava monitoimikaksoispohja, oleskelutilan lattia yhdessä tasossa enemmän säilytystilaa ja parempi eristys Lasikuituvahvisteinen keula, katto ja perä HYMER LED-ajovalot ja hybridi-takavalot

3 Hymermobil B-Klasse SL Ulkopuoli ja säilytystila Parasta mukavuutta. Hymermobil B-Klasse SL - Edestä

4 Hymermobil B-Klasse SL - Oikea puoli

5 Hymermobil B-Klasse SL - Vasen puoli

6 Säilytystila Ulkopuolen maksi-tavaratila L-istuinryhmän alapuolella on Hymermobil B-Klasse SL -malleissa tilava, lämmitetty maksi-ulkotavaratila, jossa on kaksi säilytystasoa ja kaasujousitettu ulkoluukku. Tallinovet molemmin puolin Tallinovi Hymermobil B-Klasse SL -matkailuautossa aina vakiona: Suuri tallinovi oikealla ja vasemmalla. Hymermobil B-Klasse SL -mallien tallinovet voidaan lukita todella helposti ja varmasti kätevällä yhdenkäden lukituksella, joka lukitsee ovet kahdesta kohtaa.

7 Paljon tilaa matkatavaroille Hymermobil B-Klasse SL 708:n tallissa on lastattavaa sisätilaa 100 x 113 cm oikealla ja 65 x 113 cm vasemmalla. Hyvin käytettävissä kummaltakin puolelta. Hymermobil B-Klasse SL 704 voidaan varustaa jopa kahdella talliluukulla à 110 x 123 cm (L x K). Tallin kantavuus on 350 kg, vetokoukun kanssa ja akselipainot huomioon ottaen se voi korotettuna olla jopa 450 kg. Mukava läpilastattava tila Kaasupullojen kätevä ulosveto Kätevä läpilastattava lokero on 24 korkea ja 70 cm leveä ja käytettävissä molemmilta puolilta. Siihen mahtuu vaivatta jopa pitkät tavarat kuten pöydät, surffilaudat tai sukset. Eristyksen ansiosta ei sinun tarvitse pelätä kuumuuden tai kylmyyden aiheuttamia vahinkoja. Lisäksi siihen pääsee kätevästi käsiksi myös auton sisältä. Kaasupullot on varastoitu turvallisesti ja helposti käsiteltäviksi ulkokaappiin. Kätevän ja vakiona olevan ulosvetokelkan ansiosta kaasupullojen vaihtaminen on hyvin helppoa.

8 Keulan moderni design Helposti tunnistettavat takavalot HYMERin helposti tunnistettava, kiiltävä jäähdyttimen säleikkö kromilistoineen antaa B-Klasse SL -mallille sen poikkeuksellisen urheilullisen ulkonäön. Kaksikerroksinen, lasikuituvahvisteinen keulaosa, jossa on PU-eristekerros, antaa lisäksi parhaan suojan kylmyydeltä ja vähentää ajomelua. Integroidut LED-hybriditeknologiaa olevat monitoimitakavalot ovat hyvin tunnistettavissa jopa näkyvyyden ollessa huono. Yhdessä valoissa olevien kolmen HYMER-palkin kanssa ne täydentävät kauniisti BKlasse SL -mallin dynaamista ulkonäköä. Tyylikäs kromilista Sumuvaloissa oleva krominen koristelista korostaa ryhdikkäitä linjoja ja antaa keulalle korkealaatuisen ulkonäön. Keulan muoto vaikuttaa myös aktiivisesti koko matkailuauton aerodynamiikkaan tehden matkanteosta sinulle vieläkin miellyttävämpää.

9 Näkymä taakse Lasikuituvahvisteinen perä Lisävarusteena saatavassa peruutuskamerassa on tuplaobjektiivi ja se toimii integroituna peruutuspeilinä ajon aikana. Siten kaikki on yhdellä silmäyksellä aina nähtävissä. Uusi lasikuituvahvisteinen perä, johon on liitetty kolmas jarruvalo, on seinältään kaksikerroksinen, rakeita kestävä ja täydellinen katseenvangitsija. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

10 Hymermobil B-Klasse SL Oleskelutila Asua kuin kotonaan mutta pyörien päällä. Istua mukavasti Hymermobil B-Klasse SL -mallin Komfort-istuinryhmään kuuluu tilava L-muotoinen istuinsohva ja leveä sohva vastakkaisella puolella tässä kuvassa valittavissa oleva Grand Oak -kalustesävy yhdistettynä kokonaan nahkaa olevaan Tortora-verhoiluun. Kun matkailuautossa on lisävarusteena saatava puureunainen pyöreä pöytä, liikkumatilaa on todella paljon tässä kuvassa vakiona oleva Velvet Ash -puusävy ja kokonaan nahkaa oleva Napoli-verhoilu. Kätevää: Lisävarusteena saatavan puureunaisen pyöreän pöydän voi lisälaskutilan saamiseksi vetää ulos.

11 Pitkät istuinsohvat Hymermobil B-Klasse SL -mallin oleskelutilan Komfort-istuinryhmä pitkine L-sohvineen ja leveä sohva sitä vastapäätä kutsuvat rattoisaan seurusteluun, ja tilaa löytyy mukavasti jopa 6 henkilölle. Tilaa rattoisiin hetkiin Melkein jättiläismäiseltä vaikuttaa uuden Hymermobil B-Klasse SL -mallin tilava Komfort-istuinryhmä. Suuret ikkunat tuovat paljon päivänvaloa oleskelutilaan.

12 LED-valoilla varustettu HYMER panoraamakattoikkuna tuo sisään raikasta ilmaa ja tekee oleskelutilasta entistä valoisamman. Kuvassa Hymermobil B-Klasse SL 704:n istuinryhmä. Tässä mallissa on erillinen lasiovellinen suihku ja erillisvuoteet takaosassa. Tienviitta pimeässä Vastapäinen istuinsohva Lattianrajassa oleva yövalaistus auttaa liikkumaan matkailuauton oleskelutilassa pimeässäkin ilman, että muut heräävät kirkkaaseen valoon esimerkiksi öisellä vessakäynnillä. Huomaamattomasti sijoitetut LED-spotit voidaan sytyttää ja sammuttaa kaikista vuoteista käsin. Komfort-istuinryhmä Hymermobil B-Klasse SL -mallin oleskelutilassa leveällä istuinsohvalla sitä vastapäätä.

13 Nopea ottaa esiin Hymermobil B-Klasse SL -mallin läpilastattavasta lokerosta pääsee tavaroita ottamaan myös matkailuauton sisältä lattialuukun kautta. Säilytyslokero ohjaamossa Kenkien paikka Sekä kuljettajan että myös apukuljettajan istuimen vieressä olevassa säilytyslokerossa on Hymermobil BKlasse SL -malleissa tilaa niille tavaroille, joiden on ajon aikana oltava aina saatavilla. Vastapäisen sohvan alla olevassa säilytyslokerossa on sivulla luukku niin, että kengät voidaan matkailuautoon tultaessa nopeasti laittaa sinne.

14 Kaksoispohja Pakkaselta suojassa Kaikki tekniset asennukset, sähkökeskus ja asunto-osan akku on Hymermobil B-Klasse SL -malleissa sijoitettu kokonaan lämmitettyyn kaksoispohjaan. Myös kaikki johdot, putket ja säiliöt on asennettu pakkaselta suojaan lämmitettyyn kaksoispohjaan. Sisääntulon sivukaappi Yläkaapit Hymermobil B-Klasse SL:n nerokas sivukaappi heti sisääntulon vieressä toimii lisäsäilytystilana, jonne myssyt, sateenvarjot ja muut matkatarvikkeet voidaan heti matkailuautoon sisään tultaessa nopeasti laittaa. Suuresta peilistä voidaan ennen ulos menoa nopeasti katsoa, että kaikki on kunnossa. Suurissa yläkaapeissa on Hymermobil B-Klasse SL malleissa paljon tilaa matkavaatteille ja muille tarvittaville esineille. Suojaavat pääntuet Määränpäähän saavuttaessa ne voidaan helposti irrottaa, jolloin saadaan kotoisampi tunnelma ja enemmän tilaa. Istuinsohvan pääntuet suojaavat matkustajia ajon aikana.

15 Leffatunnelmaa matkailuautossa Lisävarusteena saatavan 32 tuuman LED-television ansiosta matkallakin voi nauttia elokuvien katselusta. Näin voidaan Blockbusterista vuokrata elokuvia tai hehkuttaa jalkapallon MM-kisan mukana. Täydellisesti piilossa Huomaamaton asennus Sähkötoimisen telineen ansiosta 32 tuuman TV voidaan helposti ja mukavasti napin painalluksesta siirtää istuinsohvan selkänojasta ulos ja myös jälleen sisään. Ylävuode on yhdistetty huomaamattomasti ja tyylikkäästi integroidun matkailuauton oleskelutilaan niin, että se tuskin pistää silmään.

16 Katseilta suojassa Laadukasta pliseerattua kangasta oleva pimennysverho suojaa ohjaamossa luotettavasti uteliailta katseilta ja kesällä myös liian voimakkaalta auringonpaisteelta. Illalla tunnelmallinen valo takaa viihtyisän olon. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

17 Hymermobil B-Klasse SL Nukkumistila Täydellinen lepopaikka väsyneille matkaajille. Kiinteä alusta Hymermobil B-Klasse SL:n etuosan 1,48 metriä leveän ylävuoteen ollessa laskettuna alas koko makuuala on täysin hyödynnettävissä, kattoon on metrin välimatka. Vuode on tiukasti paikallaan eikä heilu. Nousu tikkaita pitkin. Ylävuode poikittainen Ylävuode erillisvuoteina Vakiona Hymermobil B-Klasse SL -mallissa on poikittainen ylävuode. Siinä on kummallakin puolella Lisävarusteena voidaan tilata ylävuode, joka voidaan muuttaa kahdeksi erillisvuoteeksi, jolloin nousu

18 LED-valaisimet niin, että myös lukutoukat voivat iltaisin kaivaa kirjansa esiin. vuoteeseen käy vieläkin mukavammin. Samoin lisävarusteena ylävuode on saatavissa sähkötoimisen laskun kanssa. Tilavat erillisvuoteet Molemmat tilaviksi suunnitellut erillisvuoteet Hymermobil B-Klasse SL 704:n takaosassa ovat 2 metriä pitkiä ja niissä on mukavat Komfort-patjat. Sähkötoiminen ylävuode Hyllyt ja laskutila Hymermobil B-Klasse SL -mallin nukkumistilan ylävuoteeseen on lisävarusteena saatavissa sähkökäyttöinen ohjaus. Erillisvuoteiden välissä olevassa tilassa Hymermobil BKlasse SL 704:n takaosassa on paljon lasku- ja säilytystilaa kaikelle, minkä halutaan olevan yöllä käden ulottuvilla.

19 Suuri makuutila Vakiona Hymermobil B-Klasse SL 704 -mallissa olevan lisäpatjan avulla erillisvuoteet voidaan muuttaa suureksi makuutilaksi. Vuoteisiin voidaan nousta mukavasti toimitukseen kuuluvia tikkaita pitkin. Paikat matkatarvikkeille Helposti vuoteeseen Matkailuauton takavuoteiden yläpuolella olevissa lukuisissa yläkaapeissa on runsaasti säilytystilaa, minne liinavaatteet, omat matkavaatteet ja muut tavarat mahtuvat siistiin järjestykseen. Erittäin leveät ja tukevat askelmat takaavat mukavan ja turvallisen nousun takaosan erillisvuoteisiin.

20 Jaetun lisäpatjan ansiosta molemmat erillisvuoteet voidaan myös vain osaksi yhdistää toisiinsa niin, että niihin pääsee siitä huolimatta mukavasti leveitä askelmia pitkin. Erillisvuoteiden jalkopäässä oleva liukuovi erottaa nukkumistilan kylpyhuoneesta, jolloin omaa yksityistä rauhaa on enemmän. Porrasaskelmat Turvallisia porrasaskelmia pitkin jokainen pääsee mukavasti Hymermobil B-Klasse SL:n takaosan erillisvuoteisiin.

21 Virkistävää unta Hymermobil B-Klasse SL -mallin erillisvuoteissa vakiona olevat Komfort-patjat laadukkaine lautasjousipohjineen tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee tarkasti sopiva vastapaine. Täyskorkeassa, 37 cm leveässä vaatekaapissa on paljon tilaa lomavaatteillesi. Sinne voidaan sijoittaa myös pitkät takit ja mekot siististi. Vuoteen alla olevassa vaatekaapissakin on hyvin tilaa matkatavaroille ja vaatteille. Siihen on pääsy sekä sivulla olevasta ovesta että myös mukavasti ylhäältäpäin, kun osiin jaettu sälepohja käännetään ylös. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

22 Hymermobil B-Klasse SL Keittiö Jokaisen harrastelijakokin täydellinen unelmavarustus. Pääkokin lempipaikka Servo-soft-vetomekanismilla toimivien suurien ja vapaasti jaettavien laatikoiden ohella B 704 SL -mallissa on puolikorkea apteekkarimallinen keittiökaappi, jota voidaan käyttää ruokatarvikkeiden ja keittiövälineiden laadukkaana säilytyspaikkana. Astianpesualtaan ollessa erittäin syvä, myös suuret kattilat mahtuvat korkean vesihanan alle. Lisävarusteena on keittiöön saatavissa laadukas, vaalea työtaso, joka on komposiittimateriaalia kuvassa yhdistettynä vaaleaan Grand Oak -kalustesävyyn.

23 Varastot hyvin säilössä Suurien keittiölaatikoiden ohella lukuisat tilavat yläkaapit tarjoavat lisää turvallista säilytystilaa ruokatarvikkeille, astioille ja keittovälineille. Kätevä ulosveto Astianpesualtaan yläpuolella oleva keittiölaitteiden ulosvetomekanismi on kätevä myös oma 230 V -pistorasia.

24 Kaikella on paikkansa Keittiössä on kahvinkeittimen helposti käsin laskettavan telineen lisäksi oma teline kapseleille näin saat mitä erilaisimpia kahvilaatuja käden käänteessä. Paljon työtilaa keittiössä Tyylikäs seinäpäällyste Astianpesualtaaseen sovitetun leikkuulaudan ja peitettävän keittolevyn ansiosta Hymermobil B-Klasse SL:n keittiössä on poikkeuksellisen paljon työskentely- ja laskutilaa. Työtason alla oleva epäsuora valaistus tuo miellyttävän tunnelman matkailuautoon. Laadukas akryylilasi-seinäpäällyste ei näytä vain tyylikkäältä, vaan toimii myös roiskesuojana, jonka voi helposti pyyhkiä puhtaaksi.

25 Hybridikeittotaso Lisävarusteena saatavalla hybridikeittotasolla voidaan Hymermobil B-Klasse SL -mallissa taikoa herkullista tarjottavaa induktiolevyn tai myös kaasuliekkien päällä. Keittolevyä voidaan säätää induktiokenttään integroiduista korkealaatuisista kiertonupeista.

26 3 liekin keittolevy Vakiona olevaa kolmen liekin keittolevyä voidaan käyttää keittiökaapiston etupuolessa olevista kiertonupeista. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä

27 hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

28 Hymermobil B-Klasse SL Pesutila Tilaviksi ja mukaviksi suunnitellut kauniit pesutilat. Erotettavat alueet Pesuhuoneessa on suuri seisomapinta-ala ja korkealaatuinen käännettävä WC-istuin sekä aito lasiovi. Lisävarusteena Hymermobil B-Klasse SL -malliin on saatavissa keraaminen WC-istuin. Kahden väliseinän ansiosta oleskelutilan ja nukkumistilan väliin voidaan luoda erillinen tila pukeutumispaikkoineen.

29 Oman rauhan saamiseksi WC voidaan erottaa muusta tilasta ovella. Aito ovilasi Pesutilojen suihku on Hymermobil B-Klasse SL -mallissa todella tilava. Aitoa lasia oleva kääntöovi on silmiä hivelevän kaunis.

30 Kaunis pienintä yksityiskohtaa myöten Lukuisat kauniit ja käytännölliset yksityiskohdat tuovat B 704 SL:n pesutiloihin miellyttävän kylpyhuonetunnelman. Niihin kuuluu myös upea pesuallas, joka on ylellistä Cool Glass -materiaalia. Suihkuteline Suihkusaippua, shampoo ja muut pesutarvikkeet pysyvät pesutilassa omassa telineessään.

31 Pesutilan säilytystilat Kaapit ja hyllyt tuovat Hymermobil B-Klasse SL:n pesutilaan paljon laskutilaa. Joustavat kiinnitysnauhat pitävät tarvikkeet aina oikein paikallaan. Lukuisat yksityiskohdat, kuten tyylikkäät mukipidikkeet, tekevät Hymermobil B-Klasse SL -matkailuautosta pyörien päällä liikkuvan mukavan kodin. Hymermobil B-Klasse SL 704:n erillisessä suihkussa on runsaasti tilaa liikkua niin, että tuntuu kuin olisi oman kodin suihkussa. Lisävarusteena suihkun lattiaan saatava puinen ritilä estää liukastumiset märillä jaloilla.

32 Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

33 Hymermobil B-Klasse SL Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL 704 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 779x235 Vuodepaikat (SA) Hymermobil B-Klasse SL 708 Ajoneuvon hinta ,- Mitat 779x235 Vuodepaikat (SA)

34 Hymermobil B-Klasse SL Vakiovarustus Hymermobil B-Klasse SL -mallissa matkanteko tuntuu samalta kuin Linerissa. Täällä luksus kuuluu vakiovarustukseen, ilman kompromisseja. Tähän esitteeseen on koottu tärkeimmät kohdat. Tervetuloa tutustumaan HYMER-jälleenmyyjän luona. Lasikuituvahvisteinen perä Ihanteellinen alapohja Esteetön pääsy Uusi lasikuituvahvisteinen perä, johon on liitetty kolmas jarruvalo, on seinältään kaksikerroksinen, rakeita kestävä ja täydellinen katseenvangitsija. Innovatiivisessa SLC-alustassa (Super Light Chassis/superkevytrakennealusta) on erittäin korkea, lämmitettävä ja eristetty kaksoispohja. Sen ansiosta autossa on vielä enemmän säilytystilaa ja yhdessä tasossa oleva oleskelutilan lattia. Se tuo hyvän ajovakauden sekä kauttaaltaan tasaisen alapohjan ansiosta myös paremman aerodynamiikan. Tuulilasin alla oleva konepelti on kevyt ja aukeaa avaraksi tilaksi. Öljyt, jäähdytysnesteet sekä tuulilasinpesunesteet on siten helppo lisätä. Myös ajovalojen lamput ovat vakiona helposti käsillä ja erittäin helposti vaihdettavissa. Suurille matkatavaroille Jatkuva suoja alapuolelta Paras mahdollinen tiiviys Valtavasta takatallista löytyy helposti vierekkäiset paikat useammallekin polkupyörälle. Myös skootterit tai suuret ja painavat varusteet mahtuvat tänne Hymermobil B-Klasse SL matkailuautoon hyvin sallittujen 450 kilon puitteissa. Vettymättömän lasikuituvahvisteisen alapohjansa ansiosta nämä matkailuautot ovat käytännössä immuuneja sääoloista johtuville vaurioille. Myöskään kiveniskut, tiesuola tai lika eivät vahingoita Hymermobil B-Klasse SL -mallien pohjaa mitenkään erinomainen lähtökohta pitkälle käyttöiälle. Tukevasta alumiinista valmistetussa Hymermobil B-Klasse SL:n katossa ei ole pitkittäissaumoja, joiden kautta kosteus pääsisi ylhäältä käsin ajoneuvon sisään. Lisäsuojaa säätä ja rakeita vastaan antaa vakiona oleva lasikuitupinnoite, joka estää kattopinnan mekaanisen vahingoittumisen.

35 Läpilastattava tila LED-ajovalot Kaasupullon ulosvetokelkka Kätevä läpilastattava lokero on 24 cm korkea ja 70 cm leveä ja se on käytettävissä molemmilta puolilta sekä sisältä lattialuukun kautta. Siihen mahtuu vaivatta jopa pitkät tavarat kuten pöydät, surffilaudat tai sukset, jotka voidaan sijoittaa tänne kovalta kuumuudelta ja kylmältä suojaan. Parhaat näkyvyysolosuhteet päivällä ja yöllä tarjoaa nykyaikaiset LEDvalojohteet, joihin kuuluu uusiin, erikseen HYMERille kehitettyihin valoihin sijoitetut LED-päiväajovalot ja vilkut. Tämä varmistaa parhaan valaisun tieliikenteessä ja siten vielä paremman turvallisuuden. Kaasupullot on varastoitu turvallisesti ja helposti käsiteltäviksi ulkokaappiin. Kätevän ja vakiona olevan ulosvetokelkan ansiosta kaasupullojen vaihtaminen on hyvin helppoa. Helposti tunnistettavat LEDtakavalot Mukava tuhattaituri Tienviitta pimeässä Ohjaamon kääntyvissä Ergoflex pilotti-istuimissa on korkeuden- ja kallistuksensäätö, ja ne on päällystetty kokonaan asunto-osan kankaalla. Erinomainen istuinmukavuus ja kallistettavat käsinojat tekevät ajamisesta tai television katselusta nautinnon Hymermobil B-Klasse SL -mallissa. Lattianrajassa vakiona oleva yövalaistus auttaa liikkumaan matkailuautossa pimeässä ilman, että muut heräävät kirkkaaseen valoon esimerkiksi öisellä vessakäynnillä. Huomaamattomasti sijoitetut LED-spotit voidaan sytyttää ja sammuttaa kaikista vuoteista käsin. Säästöä LED-valoilla Luonnonvaloa Optimaalinen näkyvyys Matkailuautojen koko sisävalaistus on toteutettu vakiona modernilla LED-tekniikalla. Tämä säästää 3/4 Hymermobil B-Klasse SL:n virrankulutuksesta ja lisää akkujen käyttöikää monilla tunneilla. Koska LED-valot eivät myöskään kuumene, lisäävät ne paloturvallisuutta ja vähentävät onnettomuusriskiä. HYMERin suuri, vakiona oleva panoraamakattoikkuna päästää paljon suoraa päivänvaloa oleskelutilaan ja luo siten luonnollisen valaistuksen sisätiloihin. Hymermobil B-Klasse SL:n integroidut LED-spotit valaisevat tilat tasaisesti pimeällä. Panoraamatuulilasi suurine sivuikkunoineen on optimoitu tehokkaasti tarkoilla näkökentän tutkimuksilla. Siten sinulla on kuljettajan istuimelta täydellinen näkyvyys esteisiin, liikennemerkkeihin ja -valoihin. Uudet laajakulmaulkopeilit huolehtivat erinomaisesta näkyvyydestä taakse ilman, että näkyvyys viistosti eteenpäin LED-hybriditeknologiaa olevat monitoimitakavalot ja valojen kolme HYMER-palkkia ovat erityisen hyvin tunnistettavissa jopa huonoissa valoolosuhteissa.

36 rajoittuu. Pelkkää hyvää oloa Raikasta ilmaa Yksilöllisiä lämpötila-asetuksia ja nopean vedensaannin ja lämmityksen boost-toimintoa voidaan Hymermobil B-Klasse SL mallissa ohjata ajastimella lämmityksen LCDkeskuskäyttöosasta, jossa on myös inet ready -järjestelmä. Nykyaikaisten ja laadukkaiden kehystettyjen ikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa ihanteellisen lämmöneristyksen Hymermobil B-Klasse SL -mallissa. Alumiinikehykset ovat erittäin kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros. Ikkunoissa on lisäksi pimennysverho ja hyttysverkko. Virkistävää unta Kätevä ulosveto Johtojen läpivienti Hymerin Komfort-patjat laadukkailla lautasjousilla tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta Hymermobil B-Klasse SL matkailuautossa rentouttavaa ja miellyttävää (mallikohtaista). Todella kätevää on Hymermobil BKlasse SL -mallissa astianpesualtaan yläpuolelta helposti käsin alas laskettava keittiölaitteiden teline siinä on oma 230 V -pistorasia ja nimenomaan eri kahvilaatujen kapseleille valmistettu pidike. Yläkaappien pohjiin tehty johtojen läpivienti tekee lopun häiritsevistä asennuksista tilavissa säilytystiloissa. Putket ja johdot on asennettu turvallisesti ja siististi niille erikseen varattuun asennuskanavaan. Hyvin eristetty kaksoispohja Kaikki kellarilokerot, tekniset asennukset ja säiliöt on sijoitettu kaksoispohjaan ja erinomaisen eristyksen ansiosta suojattu jopa kovalta pakkaselta tai helteeltä. Ainutlaatuisen mukavat istuimet Suuriin, mukaviin istuinryhmiin on vakiovarustuksessa käytetty vain parhaimpia pehmustemateriaaleja ja verhoilukankaita. Kaikki istuinpinnat ja selkänojat on muotoiltu ergonomisesti Hymermobil B-Klasse SL -malleissa.

37 Hymermobil B-Klasse SL -mallien vakiovarusteiden täydellinen luettelo Ajoneuvoalusta Ripustetut ulkopeilit ajoneuvon värisinä, sähkösäätö ja -lämmitys, valaistus sekä laajakulmapeilit Etu- ja taka-akselin roiskeläpät Matalapohjainen alusta läpilastausmahdollisuudella Fiat Ducato Maxi Multijet 96 KW/ 130, Euro 6 6-vaihteinen vaihteisto ABS (lukkiutumattomat jarrut) / EBD (elektroninen jarruvoimansäätö) Molempien kuljettajien airbag ESP, ASR, Traction Plus ja Hill Holder HYMER ajovaloihin integroitu LED-päivävalot ja LED-vilkut Molemmille kuljettajille juomatelineet Kori Suuret tallinovet oikealla ja vasemmalla Kuljettajanovessa sähköikkuna ja porrasvalo Kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla ylävuoteen yläpuolella Eristetty GFK-takaseinä integroidulla 3. jarruvalolla ja design-elementeillä Oleskelutilan HYMER panoraama-kattoikkuna 80 x 50 cm LED-valaistuksella GfK-lasikuitukattopinnoite (GfK-pinnoite ei ole ajoneuvon värinen. GfK-ulkopinta ei vastaa ulkonäöltään maalattua alumiinipeltiä) Sivuikkunat aitoa lasia Premium-luokan hightech-kori: alu/alu PUAL-korirakenne takaa optimaalisen eristyksen - täysin liimattu ilman kylmäsiltoja, 100% ilman puurakenteita Suuri läpilastattava säilytystila molemminpuolisin ulkoluukuin sisältäen erityisen syvän kellarilokeron, johon pääsy sisätilasta Ohjaamon laskosverho laadukasta pliseerattua kangasta Avattava ikkuna takana oikealla ja vasemmalla pimennysplisseellä ja hyönteisverholla Lämmitettävä kaksoispohja lattialokeroilla Luukullinen Maxi säilytyslokero L-ryhmän alla lastattavissa ulkopuolelta

38 HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla erillisen suihkutilan yläpuolella Tallin kantavuus max. 350 kg (lisähintaan 450kg). Kiinnittäkää huomio akselipainoihin. HYMER-monitoimitakavalot LED-hybriditeknologialla HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta Sähköporras 1-tasoinen LED-ulkovalo sadevesikourulla GFK-lasikuiturakenteinen lattia XPS-eristeellä HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa Arvostettu PUAL -menetelmä vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 34 mm) sekä raami-ikkunoilla takaavat optimaalisen eristyksen 65 cm Maxi - Komfort ulko-ovi sisäverhoilulla, 2-kertaisella lukituksella, pimennysverhollisella ikkunalla ja roskakorilla Kiiltäväpintainen etumaski kromatuilla koristelistoilla Lisäverhoilupala tikkailla erillisvuoteiden väliin (verhoilupala kaksiosainen) Kääntyvät Aguti Ergoflex pilotti-istuimet asunto-osan kankaalla, istuimissa korkeuden ja kallistuksen säätö Ulko-oven hyönteisverho Vuodejärjestelmä lautasjousin ja monivyöhykkeisin kylmävaahtopatjoin takavuoteelle/vuoteille paitsi 708 Etuvuoteen vuodejärjestelmä lautasjousilla ja monivyöhykkeisellä kylmävaahtopatjalla Käännettävä luksus-pöytä 360 liikuteltavissa pitkittäin ja poikittain Alas laskettava ylävuode (manuaalinen) Komfort L-ryhmä Lounge-verhoiluilla ja 2 integroidulla 3-pistevyöllä Sisustus Verhoiltu L-ryhmä Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Uusi ohjaamon lämmitys vahvistetulla kiertoilmalämmityksellä sekä lämmitetyllä kojelaudalla (ei ajon aikana) Yövalaistus vaihtokatkaisijalla Tunnelmavalaistus

39 Kiertoilmalämmitys 6 kw lämminvesiboilerilla Harmaavesisäiliön tyhjennys sähköllä, katkaisija kojelaudassa Raikasvesisäiliö 20/180 l, eristetty ja lämmitetty Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö 150 l Kaasupullokotelon ovi ulosvedettävällä kelkalla helpottaa pullojen käsittelyä Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah LCD-ohjauspaneli lämmitykselle sekä inet ready Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Keittiön työpöydällä LED-valaistus Kiertoilmalämmitys makuuhuoneessa takana erillissäädöllä Multimedia Oleskelutilan 24\" litteän nätön kiinnitysteline, manuaalinen Radio-/ TV-valmius 12 V ja 230 V pistorasialla, 2 ohjaamon kaiuttimella, 2 ylävuoteen kaiuttimella, 2 takaosan kaiuttimella, radio- ja DVB-T2 antennilla Keittiö Jumbo-jääkaappi 160 l Keittiön yläkaapistoon integroitu laskettava taso keittiön piensähkölaitteille Akryylilasinen seinäverhoilu roiskesuojana Syvä huuhteluallas muotoon leikatulla leikkuulaudalla ja korkealla vesihanalla Apteekkarikori (mallikohtainen) Erityisen leveä, vapaasti osiin jaettava keittiön vetolaatikko Keittiössä Servo-Soft -itsesulkumekanismi Leikkuulauta Suuri liesi lasikannella, säätimet edessä Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

40 Hymermobil B-Klasse SL Lisävarusteet Haluatko Hymermobil B-Klasse SL -matkailuautoosi vielä enemmän yksilöllisiä ratkaisuja? Siihen on valittavissa monia hienoja lisävarusteita. Pienen valikoiman siitä näet tällä sivulla. HYMER-jälleenmyyjäsi kertoo sinulle mielellään täydellisestä valikoimasta. Kaksi vaihtoehtoa Sähkötoiminen verho keulassa Suojaa uteliailta katseilta Lisävarusteena saatavassa hybridikeittotasossa on kolme keittopaikkaa: Ceran-liesipinta (230 V) ja kaksi kaasuliekkiä. Sen etuna on, että Hymermobil B-Klasse SL -mallissa ei aina tarvitse käyttää kaasuvarastoaan ruuanlaitossa, vaan voi keittää myös sähköllä kuten kotona. Lisävarusteena saatava tuulilasin sähkötoiminen rullaverho suojaa ulkopuolisten häiritseviltä katseilta, mutta lisäksi myös kylmyydeltä. Näkösuojaverho, joka asennetaan yhdessä lisävarusteisen sähkötoimisen rullaverhon kanssa, voidaan myös päivällä vetää eteen mukavasti alhaalta ylöspäin suojaamaan uteliailta katseilta. Siistiä työskentelyä Sähkötoiminen ylävuode TV-iltoja matkalla Lisävarusteena saatava tyylikäs ja tukeva työtaso, joka on korkealaatuista komposiittimateriaalia, kestää vaivatta kovankin kulutuksen. Se on erittäin helppohoitoinen ja työn ohessa miellyttää keittiössä myös ulkonäöllään Hymermobil B-Klasse SL:n ohjaamon yläpuolella oleva 1,48 m leveä ylävuode nousee ja laskeutuu sähkötoimisesti ilman voimankäyttöä. Lisävarusteena saatavan 32 tuuman taulutelevision ja HYMERin Smart Multimedia -järjestelmän ja Bluetooth-liitännän ansiosta uusi Hymermobil B-Klasse SL tarjoaa myös matkalla aitoa kotiteatteritunnelmaa. Television voi napin painalluksella siirtää sähkötoimisesti ulos istuinsohvan selkänojasta ja jälleen myös siirtää sisään.

41 Hightech keittiössä Keittiön hightech Vesikeskuslämmitys Melkein yhtä mukava keittiö kuin kotona: liesi- ja uuniyhdistelmällä valmistetaan Hymermobil B-Klasse SL -matkailuautossa melkein minkälaisia aterioita tahansa. Siinä on myös grilli nopeaa lämmitystä varten. Korkea TEC-Tower kuuluu tämän päivän moderniin keittiövarustukseen matkailuautoissa. Tähän lisävarusteena saatavaan jääkaappipakastinyhdistelmään (160 l) kuuluu lisäksi myös kaasu-uuni ja grilli. Ajattoman kauniisti muotoiltu TECTower kerää myös katseet Hymermobil B-Klasse SL:n keittiössä. Laadukas vaihtoehto kiertoilmalämmitykselle on vesikeskuslämmitys, joka lukuisine pattereineen tuottaa erittäin miellyttävää lämpöä Hymermobil BKlasse SL -malliin. Lisävarusteena järjestelmän saa niin haluttaessa myös energiaa säästävällä lämmönvaihtimella. Tyylikäs ulkopuoli Kiiltävät kromiosat Auton bi-led-valot Lisävarusteena Hymermobil BKlasse SL on saatavissa kauniissa Crystal Silver Metallic -ulkovärissä. Se tuo matkailuautoon vielä enemmän tyylikkyyttä ja näyttävyyttä. Sumuvaloissa oleva krominen koristelista sekä jäähdyttimen säleikön krominen kehys korostavat ryhdikkäitä linjoja ja antavat keulalle laadukkaan ulkonäön. Ainutlaatuista alalla, mutta nykyautoille jo tyypillistä ovat lisävarusteena saatavat uusinta valotekniikkaa olevat bi-ledajovalot. Paras valo kaarteissa Nerokas huoltokamera Kaikki aina näkyvissä Lisävarusteita ovat myös LEDsumuvalot ja integroidut, staattiset kaarrevalot. Niiden avulla ajoturvallisuus pimeässä lisääntyy näkökentän ollessa paremmin valaistu. Lattian alle sijoitetun huoltokameran avulla kuljettaja voi kohdistaa auton harmaavesiulostulon tarkasti jätevesikuilun kohdalle ilman, että hänen tai jonkun toisen täytyy poistua autosta. Lisävarusteena saatava peruutuskamera on varustettu tuplaobjektiivilla ja siinä on integroituna taustapeilitoiminto ajon aikana. Siten kaikki on yhdellä silmäyksellä aina nähtävissä.

42 Navigointijärjestelmä ja HYMER SMART Control HYMER-navigointijärjestelmä ei tarjoa vain nopeaa reitin laskentaa ja ajan tasalla olevia karttoja, vaan siinä on myös camper-tila, johon voidaan valita ajoneuvotietoja, jolloin mahdolliset rajoitukset reitin varrella voidaan ottaa huomioon. Uuden HYMER SMART Control järjestelmän ollessa integroituna auton muuhun järjestelmään, matkailuauton tärkeimmät oheislaitteet verkotetaan navigointijärjestelmän ohjausyksikön kanssa. Hymermobil B-Klasse SL -malliin saatavien lisävarusteiden täydellinen luettelo Alusta Euro Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 PS, Euro ,- Automaattivaihteisto 2390,- Hydraulinen automaattinen tasonsäätö edessä ja takana 7490,- AL-KO Comfort Suspension (ACS) - etuakselin Komfort-jousi 1340,- Erikoisvalmisteinen etuakselin spiraalijousi ja korotettu akselipaino 510,- Polttoainesäiliö 120 l 190,- Bi-LED ajovalot 1770,- LED sumuvalot sisältäen staattisen kaarrevalon 830,- Halogeenisumuvalot 300,- Ohjaamon automaatti-ilmastointi siitepölysuodattimella 1970,

43 Vakionopeussäädin Fiat 300,- Ratissa ja vaihdekepissä nahkakoriste 310,- Monitoimiratti 410,- Kromikoristeet edessä (maskin reunat, keulan syvennys) 620,- Style-paketti sisäpuolelle (kojelauta alumiininvärisin aplikaatioin, mittaritaulussa kromikehät) 160,- Kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lämmitys 720,- Rengaspainetunnistimet 200,- HYMER alumiinivanteet 4 kpl 16" (mahdollinen ainoastaan Fiat Ducato Maxiin) 1340,- Varapyörä (teräs 16") sis. kiinnikkeen takatavaratilassa 360,- Keskuslukitus kuljettajanoveen / korinoveen sekä tallin oviin 720,- Vetokoukku 1760,- Kori ulkoa Euro Sileä alumiinipelti Carrara valkoinen Ulkoväri kristallihopea metalli 3120,- Tuulilasin lämmitys sähköllä 720,- Kaksoislasitettu HYMER Panoraama kattoikkuna 80 x 50 cm takavuoteen yläpuolella 510,- Sähkötoiminen kattoluukku ilmanvaihdolla 470,- Termopeite tuulilasin ulkopuolelle 340,- Kaksinkertaiset lasit kuljettajan oveen ja ohjaamon sivuikkunoihin 1040,- Markiisi Omnistor adapterilla 5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1770,- Kuljettajanoven ja korinoven turvalukot 600,- Komfort-tukijalat takana (2 kpl) 310,- Kori sisältä Euro Sähkötoiminen, alhaalta ylös nouseva tuulilasin rullaverho; toimii näköesteenä sekä häikäisysuojana 1660,- Ohjaamon jalkatilan eristematto, irrallinen 170,- Yläkaapisto alas laskettavan ylävuoteen sijaan 520,- Sähkötoiminen ylävuode 1560,

44 Manuaalisesti alas laskettava ylävuode muutettavissa erillisvuoteeksi Sähkötoiminen ylävuode muutettavissa erillisvuoteeksi 930,2080,- 5. istuinpaikka 3-pistevyöllä istuinpenkissä oikealla 720,- Laadukas pyöreä pöytä aidolla puukehyksellä 620,- L-ryhmän muodostaminen vuoteeksi (alaslaskettava pöydänjalka ja lisäverhoilupala) 410,- Suihkun lattiassa puuritilä 150,- Suihkun taitettava puuistuin 170,- Keraaminen WC 520,- Riflapeltipohja, huopaverhoilu ja kaksi ylimääräistä kiinnityskiskoa takatalliin 520,- Ulkosuihku tallissa 300,- Mini Safe kaksoispohjassa 410,- Sisustus Euro Kalustesävy Velvet Ash Kalustesävy Grand Oak Kojelaudassa hopeiset koristeaplikaatiot 130,- Kangasyhdistelmä Milos, Delfi, Cusco, Janeiro Kangasyhdistelmä Cristallo, Aruba 360,- Kangasyhdistelmä Grazia (Eco Tech -materiaali) 1030,- Tekstiilinahan ja kankaan yhdistelmät Cremissimo, Santana 1030,- Nahka-/kangasyhdistelmä Tobago 1550,- Nahkaverhoilu Napoli, Tortora 2800,- 4 tyynyä päällisellä 200,- Päiväpeitto 100,- Ohjaamon ja korin lattiamatto Roma/Samara, irrallisena 410,- Lämmitys ja tekniikka Euro Hälytyslaite kuljettajanoveen, korin oveen, tallin ja tavaratilojen luukkuihin sekä ikkunoihin 940,- Korin toinen akku (95 Ah AGM) sisältää 18 A lisälaturin 470,- Vaihtomuunnin 12 V / 230 V, 1800 W, kytkee ensisijaisesti verkkovirralle 1760,

45 Aurinkopaneli 2 x 90 W MPPT-säätimellä 1760,- Kattoilmastointi 2400 W 2390,- WC:n ilmanvaihto 310,- Kaasun ulosotto sulkuhanalla 200,- Automaattinen kaasupullonvaihtaja, Crash Sensor ja EisEx 360,- inet Box (Kiertoilmalämmityksen ja kattoilmastoinnin ohjaus, sekä vesisäiliöiden nestemäärän ja akkujäännitteen luku, 12 V-järjestelmän katkaisu älypuhelimen lisäosan (App) kautta) 610,- Kiertoilmalämmitys 6 kw sähkövastuksella 1800 W ja lämminvesiboilerilla 600,- Lämmönvaihdin vesikeskuslämmitykseen 1030,- ALDE-vesikeskuslämmitys (sis. boosterin ohjaamossa) 3010,- Ohjaamon Webasto-diesellämmitys 2070,- Lisäpistorasiat 5x230V/3x12V/2xkaksinkertainen-USB Multimedia Autoradio DAB+ CD-/MP3-soitin 410,- Euro ,- Litteä 32" LED-näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER Smart-Multimedia-järjestelmällä, Bluetoothilla (DVB-T/C, DVB-S2) sekä sähköisellä kiinnitystelineellä 1760,- Toinen LED-näyttö makuuhuoneessa: 22 " TFT,integroidut kaiuttimet, DVDasema, DVB-T/C, DVB-S2, johdot ja seinäteline 1500,- Kaksinkertainen-DIN 2-vyöhyke navigointilaite peruutuskameralla ja 3. peruutuspeilillä, harmaavesisäiliön tyhjennyksen huoltokameralla sekä HYMER Smart Control -näytöllä 3120,- Satelliittiantenni Oyster Cytrac digitaalinen (matala antenni ilman viritintä) 2800,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitalinen, ilman viritintä 3010,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitaalinen Twin LNB Vision, ilman viritintä 3320,- Keittiö Euro Keittiön työtaso mineraalikuitua 1550,- Hybrid-liesi (kaasu ja induktio) 720,- TEC-Tower (jääkaappi-pakastinyhdistelmä 160 l, kaasu-uuni grillillä) 720,- Paketit Euro Hymermobil B-Klasse SL Komfort-paketti 2590,

46 Hymermobil B-Klasse SL Power-paketti 2070,- Hymermobil B-Klasse SL Arktis-paketti ,- Hymermobil B-Klasse SL Arktis-paketti ,- = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

47 Hymermobil B-Klasse SL Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Pehmusteiden kankaat Milos / Yhtenäinen kangas Delfi / Yhtenäinen kangas Cusco / Yhtenäinen kangas (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) Janeiro / Yhtenäinen kangas Cristallo / Yhtenäinen kangas Aruba / Yhtenäinen kangas (Vakiovarustus) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Grazia / Ecotech Cremissimo / Tekstiilinahka Santana / Tekstiilinahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet)

48 Tobago / Tekstiilinahka Napoli / Täysnahka Tortora / Täysnahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara Valinnaiset lisävarusteet Valinnaiset lisävarusteet Puusävy Velvet Ash Grand Oak (Vakiovarustus) (Haluttaessa ilman lisähintaa)

49 HYMER DuoMobil Highlights Ylellinen integroitu matkailuauto pariskunnille. HYMER DuoMobil -mallissa olemme yhdessä Schleinkoferin avioparin kanssa kehittäneet matkailuauton, joka varustukseltaan sekä kaikilta toiminnoiltaan ja ominaisuuksiltaan sopii ihanteellisesti kahdestaan tehtäville lomamatkoille. Characteristics Pituus x leveys x korkeus: 779 x 235 x 315 cm Teknisesti sallittu kokonaispaino: 4500 kg Vuodepaikat / SA: 2 / 4 Vakioalusta: Fiat AL-KO Ducato Maxi Highlights Kaksoistoiminto ohjaamo/makuutila säästää tilaa Monitoimiylävuode, jossa kaksi mukavaa erillisvuodetta Yksityisyyttä erotettavan pukeutumis- ja kylpyhuoneen ansiosta Mukava pyöreä istuinryhmä ja panoraamaikkunat HYMER DuoMobil - Edestä Kannettavan tietokoneen ja laturin lokero takaosan hyllyssä Keittiö ja paljon työtilaa Täyskorkea vaatekaappi, joka ulottuu kaksoispohjaan asti 70 cm leveä asunto-osan maksi-ovi Kaikki säiliöt ja vesiliitännät eristetty ja lämmitetty Erittäin tilava ja kätevästi käytettävä polkupyörätalli miellyttävällä 121 cm:n lastauskorkeudella GFK-kattopinnoite vakiona kolme (534) tai neljä (634) täysarvoista istumapaikkaa valinnaisena saatavilla

50 HYMER DuoMobil Ulkopuoli ja säilytystilat Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil - Edestä

51 HYMER DuoMobil - Oikea puoli HYMER DuoMobil - Takaa

52 HYMER DuoMobil - Vasen puoli Säilytystila

53 Tallin säilytysjärjestelmä HYMERin alkuperäisosien ja lisätarvikkeiden osasto on kehittänyt erityisen tallijärjestelmän HYMER DuoMobil -malliin. Siihen kuuluu myös ulosvedettävä alusta, jossa on pyöräteline. Tarkemmat tiedot löydät sivustosta Talli Tallin kantavuus HYMER DuoMobil -mallin tilavassa tallissa, jonka sisäkorkeus on 121 cm, voidaan kuljettaa helposti jopa polkupyörät. Tallin jopa 450 kg kantokyvyllä ja suurilla, ajosuuntaan oikealla ja vasemmalla olevilla tallinovilla HYMER DuoMobil tarjoaa paljon tilaa ja säilytyspaikkoja moneen tarkoitukseen. Kaksoispohja Suuren tallin sivuilla on 30 cm korkean kaksoispohjan ansiosta vielä paljon lisätilaa HYMER DuoMobil -mallin pyöreän istuinryhmän alapuolella.

54 Ulkopuolen tavaralokero Helppoa järjestystä Suuren luukun kautta on pääsy ulkotavaratilaan, jossa on läpilastausmahdollisuus. Erityisen käytännöllinen yksityiskohta: ylhäällä riippuva pöytäpidike, johon campingpöytä voidaan kiinnittää helposti HYMER DuoMobil -mallissa. HYMERin alkuperäisosien ja lisätarvikkeiden osaston kehittämän ulosvedettävän tallijärjestelmän (saatavana lisävarusteena) ansiosta talliin tulee järjestys. Hankala kipuaminen takatallin sisään hakemaan tavaroita tai laittamaan niitä sisään kuuluu siten menneisyyteen. Tarkemmat tiedot saat sivustosta Ulosvedettävä tallijärjestelmä Tallin ulosvedettävä säilytysjärjestelmä HYMER DuoMobil -matkailuauton päätavaratilana.

55 Kaasukaappi Ulkoluukut Helpossa paikassa olevaan kaasukaappiin voidaan HYMER DuoMobil -mallissa sijoittaa kaksi suurta 11 kg kaasupulloa. Lukuisten ulkoluukkujen ansiosta runsasta tavaratilaa HYMER DuoMobil -kaksoispohjassa voidaan hyödyntää optimaalisesti. Ulkosuihku Lisävaruste: Ulkosuihku HYMER DuoMobil -mallin takatallissa

56 Paljon säilytystilaa: Läpilastaustila Jo HYMER DuoMobil -matkailuauton 70 cm leveästä ulko-ovesta sisään tultaessa voidaan erilaisia tarvikkeita (esim. koiran talutushihna) laittaa säilytystilana toimivan porrasaskelman sisään talteen kääntämällä kannen ylös. Läpilastattava tavaratila HYMER DuoMobil -mallin tilavan kaksoispohjan (30 cm) ansiosta, molemmilla puolilla ulkoluukku. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

57 HYMER DuoMobil Oleskelutila Kodikkuutta ja monia tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Suuri pyöreä istuinryhmä Takaosan viihtyisä pyöreä istuinryhmä tarjoaa HYMER DuoMobil -mallissa paljon tilaa rentoutumiseen, tässä pyöreäkulmaisessa versiossa Kiesel-nahkaverhoilu (lisävaruste). Suurista panoraamaikkunoista avautuu upea, laaja näköala.

58 Muuntuva pöytä Oleskelutilan suurta pöytää voi oman mieltymyksen mukaan kääntää ja siirtää niin, että kaikkien yläkaappien luokse pääsee helposti ja sohville tässä Tobago-kangasverhoilu voidaan istuutua mukavasti. Pöytää laskemalla saadaan HYMER DuoMobil -malliin vaivattomasti vierasvuode (lisävaruste). Järkevästi piilossa Nykyaikaista ja näyttävää Poikittaistasossa oleskelutilan istuinryhmän takana on lokero elektronisille laitteille, mistä löytyy USB, 230 V ja 12 V -pistorasiat. Lokeroon mahtuu HYMER DuoMobil matkailuautossa esim. kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin, kamera sekä niiden laturit. Oleskelutilan valaistuihin lasivitriineihin voidaan HYMER DuoMobil -mallissa laittaa viini- ja kuohuviinilasit kätevästi, turvallisesti ja samalla koristeellisesti. Pieniin laatikoihin mahtuvat korkkiruuvit, lasinalustat ja muut vastaavat tarvikkeet.

59 Varmassa paikassa Paras näkyvyys Lisävaruste: HYMER DuoMobilin mini-kassakaappiin voidaan laittaa arvotavarat piiloon. Radio-/TV-valmius ja taulutelevision teline ovat vakiona jo valmiina ja takaavat HYMER DuoMobil -mallissa parhaan katselukulman lisävarusteena saatavaan 22 tuuman LED-taulutelevisioon. Enemmän istumapaikkoja Valmius kolmannelle ja neljännelle istumapaikalle on asennettu jo tehtaalla oleskelutilaan. Näin HYMER DuoMobil BSL 634 -malliin voidaan milloin vain jälkeenpäin asentaa lisävarusteena kaksi täydellistä istuinta lisää, jolloin Duomallista tulee viihtyisä kvartetti.

60 Paljon valoa ja tilaa LED-valoilla varustettu HYMER panoraamakattoikkuna 80 x 50 cm oleskelutilan istuinryhmän yläpuolella tuo paljon valoa, raikasta ilmaa ja viihtyisän tunnelman HYMER DuoMobil -malliin. Käytännöllinen sisääntulo Kengät piiloon Heti HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallin asunto-osan oven vieressä on kätevä sivukaappi, jossa on kaksi ulos käännettävää kenkälokeroa, esimerkiksi lääkkeiden säilytykseen tarkoitettu kaappi, jossa ne ovat aina saatavilla, sekä neljä koukkua avaimille tai muulle vastaavalle. Kätevä kenkien säilytyspaikka HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa

61 Istuinryhmä (Kiesel-nahka) Lisävarusteena saatava Kiesel-nahkalla verhoiltu pyöreä istuinryhmä kutsuu viihtymään HYMER DuoMobil -mallin oleskelutilaan. Istuinryhmän kulmissa on omat säilytyslokerot varavuoteen lakanoille, kylpytakeille, saunapyyhkeille, jne. Paljon tilaa, paljon valoa, vähän kulutusta Suurissa yläkaapeissa pyöreän istuinryhmän yläpuolella on HYMER DuoMobil -mallissa paljon säilytystilaa. Edullinen LED-valaistus huolehtii valosta ja viihtyisästä tunnelmasta koko matkailuautossa ilman suurta sähkönkulutusta.

62 Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

63 HYMER DuoMobil Nukkumistila Järkevä varustus, tasokas sisustus. Virkistävää unta HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallin etuosassa on alas laskettava ylävuode, joka voidaan helposti ulosvedettävistä jalkopäistään muuttaa myös nukkumistilan kahdeksi erillisvuoteeksi, joiden pituudet ovat 2,06 ja 1,99 metriä. Kirkaslasinen kattoluukku pitää koko ajan huolen raikkaasta ilmasta.

64 Helposti vuoteeseen Vuoteeseen nousua helpottaa ulosvedettävä kahden askelman porras, joka kätkee samalla sisäänsä myös säilytystilaa. Vuode on vain 97 cm korkeudella niin, että pään yläpuolelle jää HYMER DuoMobil -mallissa vielä paljon tilaa. Monitoiminen ylävuode Monikäyttöinen ylävuode on vain 97 cm korkeudella niin, että pään yläpuolelle jää vielä runsaasti tilaa HYMER DuoMobil -mallissa.

65 TV-teline Lisävaruste: Toinen 22 tuuman LED-taulutelevisio kaiuttimien, DVD-aseman, HYMER Smart-Multimedia -järjestelmän, johtojen ja seinäpidikkeen kanssa HYMER DuoMobil -mallin makuutiloihin. Kaksiaskelmaporras (kiinni) Doppeltrittstufe (offen) HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallin Ulosvedettävä kaksiaskelmainen porras, jonka avulla nukkumistilan monikäyttöiseen ylävuoteeseen päästään helposti, kätkee sisäänsä samalla myös säilytystilaa. Tähän HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallin lisäsäilytystilaan pääsee kääntämällä yksinkertaisesti askelman kannen ylös.

66 Muunneltava vuode Tätä muunneltavaa vuodetta voidaan käyttää myös normaalina poikittaisena ylävuoteena HYMER DuoMobil nukkumistilassa. Useita laatikoita Liukuovet Kaksi pientä ja yksi iso vetolaatikko, joissa on servo-softvetomekanismi, tekevät vaatteiden ja muun sellaisen säilyttämisestä nukkumistilan pukeutumisalueella lastenleikkiä. Nukkumisalue voidaan erottaa kunnolla ohjaamosta kahden liukuoven avulla. Se pitää katseet loitolla ja luo HYMER DuoMobilin makuuhuoneeseen rauhallisen tunnelman.

67 Vierasvuode Lisävaruste: Viihtyisästä pyöreästä istuinryhmästä voidaan HYMER DuoMobil -mallissa vaivattomasti rakentaa vierasvuode laskemalla pöytä alas. Täyskorkea vaatekaappi LED-lukuvalo Täyskorkea ja aina kaksoispohjaan asti ulottuva vaatekaappi, jossa on kaksi vaatetankoa, tarjoaa runsaasti tilaa vaatteiden ripustamiseen nukkumistilassa. Sen vieressä on HYMER DuoMobil -mallissa toinen ylöspäin avattava kaappi, jossa on vaatetanko ja valaistus. Kätevä lukuvalo HYMER DuoMobilin monikäyttöisessä ylävuoteessa Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

68 HYMER DuoMobil Keittiö Tarkkaan harkittu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Paljon tilaa lieden luona Keittiön astianpesualtaan ja 3 liekin keittolevyn (kuvassa lisävarusteena saatava hybridiliesi) käytännöllisen sijoituksen ansiosta niiden väliin jää suuri työtaso. Seinään kiinnitetystä maustehyllystä saadaan HYMER DuoMobil B-SL 634 mallissa nopeasti makua herkullisiin ruokiin. Erittäin hyödyllinen on jätesankojen ulosvedettävä kaappiosa keittiössä. Keittiöjätteitä ei siten tarvitse lähteä kantamaan paikasta toiseen, vaan ne päätyvät HYMER DuoMobil B-SL 634 -matkailuautossa Keittiössä on hyvin suuret, mukavasti ylhäältäpäin lastattavat laatikot. HYMER DuoMobil -mallin sähköinen lukitus estää laatikkoja liukumasta odottamatta auki ajon aikana.

69 työtasolta suoraan sankoihin. Aina saatavilla kaapissa Kätevästi säilytettynä HYMER DuoMobilin elektroninen keittiölaitteiden teline voidaan laskea mukavasti sähkötoimisesti alas. Kahvinkeitin on siinä erinomaisesti piilossa keittiössä. Kaapissa tarvittavaa pistorasiaa on tietenkin myös ajateltu. Jotta märät astiapyyhkeet voivat kuivua näkymättömissä, on keittiöön jääkaapin viereen suunniteltu takaa tuulettuva pyyhkeiden kuivauskaappi. Siellä pyyhkeet saavat rauhassa kuivua ja ovat siististi tallessa HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa. Niiden alle on varattu vielä paikka esim. puhdistusaineille. Hybridikeittotaso Lisävarusteena saatavalla hybridikeittotasolla voidaan HYMER DuoMobil B-SL 634 -matkailuautossa taikoa herkullista tarjottavaa induktiolevyn tai myös kaasuliekkien päällä.

70 Astianpesuallas (peitettynä) Astianpesuallas (avonaisena) Keittiön syvä astianpesuallas, johon kuuluu mukautettu leikkuulauta ja korkea vesihana. Sen alle mahtuvat myös korkeat kattilat HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa. Erittäin syvä astianpesuallas HYMER DuoMobilin keittiössä Akryyli-seinäverhous roiskesuojana Keittiön seinään kiinnitetystä maustehyllystä saadaan HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa nopeasti makua herkullisiin ruokiin.

71 Kaksoispohja Besteckschublade Ylhäältä/asunto-osasta käsin avattavissa lokeroissa kaksoispohjassa on paljon säilytysmahdollisuuksia Aterimet voidaan järjestää asianmukaisesti suureen, niille varattuun ruokailuvälinelaatikkoon, joka on kaksipuolinen. Yläkaapit Tilavan keittiön suurissa yläkaapeissa on vielä lisää säilytysmahdollisuuksia keittoastioille ja ruokatarvikkeille HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa.

72 Keittiölaatikot HYMER DuoMobilin keittiön leveisiin ja syviin laatikoihin voidaan helposti sijoittaa myös paljon tilaa vieviä keittiötarvikkeita. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

73 HYMER DuoMobil Pesutila Järkevä varustus, tasokas sisustus. Erillinen alue Vakiovarustukseen kuuluu riittävä liikkumistila pesutilan suihkussa, eli samanlaista mukavuutta kuin kotona. Kiinteä ovi, jossa on korkea peili, erottaa märkätilat oleskelutiloista, ihanteellinen pareille, joilla on erilaiset nukkumistottumukset. Ensiluokkaiset pesutilat Pesutilan kaappi Eine Keramiktoilette von Thetford und das große, aus der HYMER B-Klasse SL bekannte Waschbecken aus HYMER DuoMobil -mallin suureen kaappiin voidaan turvallisesti sijoittaa kaikki tarpeelliset

74 luxuriösem Cool Glass, machen das Badezimmer zum Wellness-Bereich im HYMER DuoMobil. kauneudenhoitoaineet ja pesutarvikkeet. Viihtyisää yksityisyyttä Viihtyisä nukkumis-, pukeutumis- ja pesutiloista muodostuva yksityisalue HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa. Hyllyt Cool Glass-pesuallas HYMER DuoMobilin pesutilan kaapissa olevat joustavat varmistusnauhat estävät esineiden putoamisen alas hyllyistä. Samanlaista mukavuutta kuin kotona: ylellinen Cool Glass -pesuallas HYMER DuoMobilin pesutilassa.

75 Suihku Pesutilan tilava 73 x 70 cm (L x S) kokoinen suihku on yhtä mukava kuin kotona. Siinä on riittävästi liikkumatilaa ja samalla se on katseenvangitsija HYMER DuoMobil B-SL 634 -mallissa. Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

76 HYMER DuoMobil Pohjaratkaisut ja tekniset tiedot

77 HYMER DuoMobil Vakiovarustus Keskuslukitus kaukoohjauksella Hyvä sisäilma Etuakselin kierrejouset Miellyttävästä lämpötilasta ajon aikana huolehtii HYMER DuoMobilin kojelaudan keskikonsolin automaattinen ja vakiona siitepölysuodattimella varustettu ilmastointilaite. Se voi toimia automaattisesti tai se voidaan kytkeä manuaalisesti päälle. Matkailuautoissa, joissa etuakselin kuormitus on suuri, akselijouset joutuvat usein kovalle koetukselle matkailuauto saattaa painua alas. Etuakselissa vakiona olevat Goldschmitt-kierrejouset pitävät ajoneuvon keulan oikeassa tasossa ja samalla lisäävät akselipainoa HYMER DuoMobil -mallissa. Fahrkomfort mit Tempomat Jatkuva suoja alapuolelta Ihanteellinen alusrakenne Turvallista ja miellyttävää ajoa tasaisella nopeudella HYMER DuoMobil -mallissa vakiona olevan vakionopeussäätimen avulla. Vettymättömän lasikuituvahvisteisen alapohjansa ansiosta matkailuautot ovat käytännössä immuuneja sääoloista johtuville vaurioille. Edes kiveniskut, tiesuola tai lika eivät vahingoita HYMER DuoMobilin pohjaa mitenkään erinomainen lähtökohta pitkälle käyttöiälle. Erikoisvalmisteinen, vakiona oleva AL-KOn kevytrunko, jossa on pyörien erillistuenta, on täydellinen perusta matkailuautojen rakenteelle. Sen optimaalinen akseliväli varmistaa tasaisen painojakauman myös täyteen lastatussa matkailuautossa. Taloudellinen Turvallisesti matkalla Enemmän turvallisuutta Kuljettajan ovi, asunto-osan ovi ja molemmat tallinovet voidaan HYMER DuoMobil. -mallissa avata ja lukita mukavasti avaimen kaukoohjauksesta. Vakiovarusteisella keskuslukituksella varmistetaan myös, ettei yksikään ovi jää vahingossa auki. Vakiona oleva 109 kw / 148 hv

78 tehoinen Fiat Ducato Maxi Multijet moottori on pienen normikulutuksensa ansiosta taloudellinen ajettaessa HYMER DuoMobil -matkailuautolla pitkiä matkoja. Tehokas, kestävä 4sylinterinen turbodiesel täyttää Euro 6 ja EEV -pakokaasunormit. lukkiutumattomien jarrujen (ABS) ja jarruvoiman tasausjärjestelmän (EBD) ansiosta Yksityisyyttä ilman häiriötekijöitä Suuri talli Ilman kylmäsiltoja HYMER DuoMobilin tilavassa tallissa, jonka sisäkorkeus on 121 cm, voidaan kuljettaa helposti jopa polkupyörät. Sivuilla pyöreän istuinryhmän alapuolella on 30 cm korkean kaksoispohjan ansiosta vielä paljon lisätilaa. Seitzin laadukkaiden S7 kehysikkunoiden kaksinkertainen akryylilasitus takaa HYMER DuoMobil -mallissa ihanteellisen lämmöneristyksen. Vakiovarusteiset alumiinikehykset ovat kevyet ja kestävät ja myös niissä on kylmäsiltoja estävä eristekerros. Lisänä vielä sisäpuolen Remiflairrullaverhot. Ulkovalaistus Monitoimikaksoispohja Mukava sisäänkäynti Sadevesikourullinen, tehokas LEDulkovalo kuuluu vakiovarustukseen. Se valaisee kattavasti HYMER DuoMobilin ulko-oven ympäristön ja helpottaa pimeällä autoon nousemista. Lämmittävä vaikutus lattiaan, pakkassuojattu tekninen tila sekä lämmin lisäsäilytystila vakiovarusteina tämän kaiken tekee mahdolliseksi HYMER DuoMobilin arvostettu 12,5 cm paksu kaksoispohja, jossa on lämminilmasuulakkeet lattiatason (3 cm) ja alapohjan (3,5 cm) välissä. Tavallisesti ovi on matkailuautoissa 55 cm leveä. HYMER DuoMobil mallissa se on kuitenkin vakiona kokonaista 70 cm, minkä ansiosta asunto-osaan kulku on huomattavasti helpompaa myös porrasaskelman ansiosta. HYMER DuoMobilin ohjaamo pimennetään yhtenäisellä laskosverholla, joka on vakiovarusteena. Laadukas verhokangas ja väriin yhteensopiva verhokisko luovat lämpimän ilmapiirin ja pitävät uteliaat katseet loitolla. Vakiovarusteena oleva lukkiutumaton jarrujärjestelmä estää täysjarrutuksessa pyörien lukittumisen ja säilyttää siten matkailuauton ohjattavuuden. Elektroninen jarruvoiman tasausjärjestelmä huolehtii HYMER DuoMobil -matkailuautossa jarrutustehon jakautumisesta optimaalisesti tilanteen mukaan ja jarrupaineen lisäyksestä hätäjarrutuksissa. matkalla Kriittisissä tilanteissa elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP) estää luisumisen ja auton hallinnan menettämisen. Traction Plus, mäkilähtöavustin ja luistonesto (ASR) tukevat liikkeelle lähdettäessä (mäessä), kiihdytettäessä jne. ja ovat vakiovarusteena HYMER DuoMobil -mallissa.

79 Paras mahdollinen tiiviys Kätevät apulaiset Eristyslasi ohjaamossa Tukevasta alumiinista valmistetussa HYMER DuoMobilin katossa ei ole pitkittäissaumoja, joiden kautta kosteus pääsisi ylhäältä käsin ajoneuvon sisään. Lisäsuojaa säätä ja rakeita vastaan antaa vakiona oleva lasikuitupinnoite, joka estää kattopinnan mekaanisen vahingoittumisen. HYMER DuoMobil -mallin vankkatekoisessa kuljettajanovessa on vakiona sähköikkuna ja miellyttävä porrasvalaistus. Lämpimästä pitävät huolen ohjaamon kummassakin ovessa vakiona olevat tuplalasit. Ne estävät myös ikkunoiden huurtumisen ilmakosteuden kohotessa sisätiloissa ja vähentävät ajomelua HYMER DuoMobil -mallissa. Mukava tuhattaituri Keraamista mukavuutta Parempi näkyvyys Vakiona ohjaamoon asennetuissa, kääntyvissä Aguti Ergoflex istuimissa on korkeuden- ja kallistuksensäätö ja ne on päällystetty kokonaan asunto-osan kankaalla. Erinomainen istuinmukavuus ja suuret kallistettavat käsinojat tekevät ajamisesta tai television katselusta nautinnon HYMER DuoMobil mallissa. Pesutilassa on vakiona korkealaatuinen keraaminen WC aivan kuin kotona. Pyörillä varustettu säiliö on helppo kuljettaa ja tyhjentää. Se on helppo irrottaa ja laittaa takaisin paikoilleen. Vakiovarusteiset sumuvalot parantavat näkyvyyttä vaikeissa sääolosuhteissa, kun sade, lumi tai sumu haittaa pahasti näkyvyyttä. HYMER DuoMobilin kojelaudassa oleva merkkivalo osoittaa, onko sumuvalot kytketty päälle. Luonnonvaloa Järkevästi piilossa Levätä kunnolla Oleskelutilan suuri kampikäyttöinen kattoikkuna päästää paljon suoraa päivänvaloa sisään ja luo siten miellyttävän ja luonnollisen valaistuksen matkailuauton sisätiloihin. HYMER DuoMobil malliin integroidut LED-spotit valaisevat tilat tasaisesti pimeällä. Poikittaistasossa istuinryhmän takana on vakiona lokero elektronisille laitteille, mistä löytyy USB, 230 V ja 12 V -pistorasiat. Lokeroon mahtuu HYMER DuoMobil -mallissa esim. kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin, kamera sekä niiden laturit. Hymerin Komfort-patjat laadukkailla lautasjousilla tuovat esiin monivyöhykkeisten kylmävaahtopatjojen parhaat ominaisuudet. Kehon jokaista osaa tukee sopiva vastapaine tehden unesta rentouttavaa ja miellyttävää HYMER DuoMobil matkailuautossa.

80 Virkistävää unta Nykyaikaista ja näyttävää Käytännöllinen sisääntulo Etuosassa on alas laskettava ylävuode, joka voidaan helposti ulosvedettävistä jalkopäistään muuttaa myös kahdeksi erillisvuoteeksi, joiden pituudet ovat 206 ja 199 cm. Kirkaslasinen kattoluukku pitää koko ajan huolen raikkaasta ilmasta ja päivänvalosta, HYMER DuoMobil -mallissa vakiona. HYMER DuoMobil -mallissa vakiona oleviin valaistuihin lasivitriineihin voidaan laittaa viinija kuohuviinilasit kätevästi, turvallisesti ja samalla koristeellisesti. Pieniin laatikoihin mahtuvat korkkiruuvit, lasinalustat ja muut vastaavat tarvikkeet. Heti HYMER DuoMobil -mallin asunto-osan oven vieressä on vakiona kätevä sivukaappi, jossa on kaksi ulos käännettävää kenkälokeroa, esimerkiksi lääkkeiden säilytykseen tarkoitettu kaappi, jossa ne ovat aina saatavilla, sekä neljä koukkua avaimille tai muulle vastaavalle. Pyyhkeiden kuivatus Vesikeskuslämmitys Helppo vedentyhjennys Jotta märät astiapyyhkeet voivat kuivua näkymättömissä, on jääkaapin viereen suunniteltu vakiovarusteena takaa tuulettuva pyyhkeiden kuivauskaappi. Siellä pyyhkeet saavat rauhassa kuivua ja ovat siististi tallessa HYMER DuoMobilin matkassa. Niiden alle on varattu vielä paikka esim. puhdistusaineille. Vakiovarusteinen vesikeskuslämmitys lukuisine pattereineen tuottaa erittäin miellyttävää lämpöä myös HYMER DuoMobilin ohjaamoon. Järjestelmään kuuluu vakiona lisäksi energiaa säästävä lämmönvaihdin. Harmaavesisäiliön tyhjennys voidaan vakiona ohjata mukavasti napin painalluksella. Siinä on sähköinen venttiili, joka voidaan avata ja sulkea kahvasta. Tilat keittiöapulaisille Keittiön yläkaapistossa on alaslaskettava teline keittiön pienlaitteille (pohjaratkaisun mukaan). Kahvin- tai vedenkeittimen tai leivänpaahtimen saa pienellä kädenliikkeellä helposti esiin. Tässä HYMER DuoMobilin lokerossa on lisäksi 230 V pistorasia valmiina.

81 HYMER DuoMobil -mallin vakiovarusteiden täydellinen luettelo Ajoneuvoalusta Ripustetut ulkopeilit ajoneuvon värisinä, sähkösäätö ja -lämmitys, valaistus sekä laajakulmapeilit Etu- ja taka-akselin roiskeläpät Matalapohjainen alusta läpilastausmahdollisuudella Fiat Ducato Maxi Multijet 96 KW/ 130, Euro 6 6-vaihteinen vaihteisto ABS (lukkiutumattomat jarrut) / EBD (elektroninen jarruvoimansäätö) Molempien kuljettajien airbag ESP, ASR, Traction Plus ja Hill Holder HYMER ajovaloihin integroitu LED-päivävalot ja LED-vilkut Molemmille kuljettajille juomatelineet Kori Suuret tallinovet oikealla ja vasemmalla Kuljettajanovessa sähköikkuna ja porrasvalo Kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla ylävuoteen yläpuolella Eristetty GFK-takaseinä integroidulla 3. jarruvalolla ja design-elementeillä Oleskelutilan HYMER panoraama-kattoikkuna 80 x 50 cm LED-valaistuksella GfK-lasikuitukattopinnoite (GfK-pinnoite ei ole ajoneuvon värinen. GfK-ulkopinta ei vastaa ulkonäöltään maalattua alumiinipeltiä) Sivuikkunat aitoa lasia Premium-luokan hightech-kori: alu/alu PUAL-korirakenne takaa optimaalisen eristyksen - täysin liimattu ilman kylmäsiltoja, 100% ilman puurakenteita Suuri läpilastattava säilytystila molemminpuolisin ulkoluukuin sisältäen erityisen syvän kellarilokeron, johon pääsy sisätilasta Ohjaamon laskosverho laadukasta pliseerattua kangasta Avattava ikkuna takana oikealla ja vasemmalla pimennysplisseellä ja hyönteisverholla Lämmitettävä kaksoispohja lattialokeroilla Luukullinen Maxi säilytyslokero L-ryhmän alla lastattavissa ulkopuolelta

82 HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennysplisseellä ja hyönteisverholla erillisen suihkutilan yläpuolella Tallin kantavuus max. 350 kg (lisähintaan 450kg). Kiinnittäkää huomio akselipainoihin. HYMER-monitoimitakavalot LED-hybriditeknologialla HYMER kirkaslasinen kattoluukku 40 x 40 cm pimennys- ja hyönteisverholla takavuoteiden yllä Puhutteleva, moderni ulkomuoto pyöreän korimuodon ja sileän alumiinipellin ansiosta Sähköporras 1-tasoinen LED-ulkovalo sadevesikourulla GFK-lasikuiturakenteinen lattia XPS-eristeellä HYMER maitolasinen kattoluukku 40 x 40 pimennys- ja hyönteisverholla pesuhuoneessa Arvostettu PUAL -menetelmä vaahdotetulla katolla ja seinillä (katto- ja seinävahvuus 34 mm) sekä raami-ikkunoilla takaavat optimaalisen eristyksen 65 cm Maxi - Komfort ulko-ovi sisäverhoilulla, 2-kertaisella lukituksella, pimennysverhollisella ikkunalla ja roskakorilla Kiiltäväpintainen etumaski kromatuilla koristelistoilla Lisäverhoilupala tikkailla erillisvuoteiden väliin (verhoilupala kaksiosainen) Kääntyvät Aguti Ergoflex pilotti-istuimet asunto-osan kankaalla, istuimissa korkeuden ja kallistuksen säätö Ulko-oven hyönteisverho Vuodejärjestelmä lautasjousin ja monivyöhykkeisin kylmävaahtopatjoin takavuoteelle/vuoteille paitsi 708 Etuvuoteen vuodejärjestelmä lautasjousilla ja monivyöhykkeisellä kylmävaahtopatjalla Käännettävä luksus-pöytä 360 liikuteltavissa pitkittäin ja poikittain Alas laskettava ylävuode (manuaalinen) Komfort L-ryhmä Lounge-verhoiluilla ja 2 integroidulla 3-pistevyöllä Sisustus Verhoiltu L-ryhmä Lämmitys / ilmanvaihto / vesi- ja sähköjärjestelmät Uusi ohjaamon lämmitys vahvistetulla kiertoilmalämmityksellä sekä lämmitetyllä kojelaudalla (ei ajon aikana) Yövalaistus vaihtokatkaisijalla Tunnelmavalaistus

83 Kiertoilmalämmitys 6 kw lämminvesiboilerilla Harmaavesisäiliön tyhjennys sähköllä, katkaisija kojelaudassa Raikasvesisäiliö 20/180 l, eristetty ja lämmitetty Eristetty ja lämmitetty harmaavesisäiliö 150 l Kaasupullokotelon ovi ulosvedettävällä kelkalla helpottaa pullojen käsittelyä Vahvistettu AGM-akku 12 V 95 Ah LCD-ohjauspaneli lämmitykselle sekä inet ready Sisävalaistus kokonaan LED-tekniikkaa Keittiön työpöydällä LED-valaistus Kiertoilmalämmitys makuuhuoneessa takana erillissäädöllä Multimedia Oleskelutilan 24\" litteän nätön kiinnitysteline, manuaalinen Radio-/ TV-valmius 12 V ja 230 V pistorasialla, 2 ohjaamon kaiuttimella, 2 ylävuoteen kaiuttimella, 2 takaosan kaiuttimella, radio- ja DVB-T2 antennilla Keittiö Jumbo-jääkaappi 160 l Keittiön yläkaapistoon integroitu laskettava taso keittiön piensähkölaitteille Akryylilasinen seinäverhoilu roiskesuojana Syvä huuhteluallas muotoon leikatulla leikkuulaudalla ja korkealla vesihanalla Apteekkarikori (mallikohtainen) Erityisen leveä, vapaasti osiin jaettava keittiön vetolaatikko Keittiössä Servo-Soft -itsesulkumekanismi Leikkuulauta Suuri liesi lasikannella, säätimet edessä Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

84 HYMER DuoMobil Lisävarusteet Suojaa napin painalluksella Enemmän istumapaikkoja Miellyttävää istumista Tuulilasiin lisävarusteena saatava sähkötoiminen pimennysverho suojaa ulkopuolisilta katseilta. Lisäksi se suojaa kylmältä sekä suorilta auringonsäteiltä läpi vuoden pitäen lämpötilan HYMER DuoMobilin sisällä miellyttävänä. Valmius kolmannelle ja neljännelle istumapaikalle on asennettu HYMER DuoMobil -malliin jo tehtaalla. Näin tarvittaessa voidaan milloin vain asentaa jälkeenpäin lisävarusteena kaksi täydellistä istuinta lisää, jolloin Duo-mallista tulee viihtyisä kvartetti. Ohjaamon molempiin istuimiin lisävarusteena saatava istuinlämmitys on suureksi avuksi ajettaessa kylmässä pakkassäässä. Yksi mukavuus lisää: Myös selkänoja lämmitetään. Istuinlämmityksiä voidaan HYMER DuoMobil -mallissa säätää elektronisesti oman mieltymyksen mukaan. Helppoa järjestystä Sähkötoiminen ylävuode Turvallisesti lukittu HYMERin alkuperäisosien ja lisätarvikkeiden osaston kehittämän ulosvedettävän tallijärjestelmän ansiosta talliin tulee järjestys, saatavissa lisävarusteena. Hankala kipuaminen takatallin sisään hakemaan tavaroita tai laittamaan niitä sisään kuuluu siten HYMER DuoMobil -mallissa menneisyyteen. Ohjaamon yläpuolella oleva ylävuode nousee ja laskeutuu sähkötoimisesti helppokäyttöisellä kauko-ohjauksella ilman voimankäyttöä. Lisävaruste HYMER DuoMobil -mallissa. HYMER DuoMobilin kuljettajanoveen lisävarusteena saatava turvalukko tekee murtomiesten elämän vaikeaksi, sillä se lukitsee matkailuauton turvallisesti ja luotettavasti.

85 Kassakaappi kaiken varalta Tuulilasinlämmitys TV-iltoja matkalla HYMER DuoMobilin minikassakaapissa ovat korut ja arvotavarat turvassa. HYMER DuoMobil -malliin lisävarusteena saatava lämmitettävä tuulilasi koostuu kahdesta lasista, joihin on laminoitu lähes näkymättömäksi lämmityslangat, jotka sulattavat lasin moottorin käynnistyttyä muutamassa minuutissa. Lisävarusteena saatava nykyaikainen 22 tuuman LEDtelevisio on erinomainen ratkaisu matkailuautolla kuljettaessa. Litteä ja kevyt, kirkas ja energiaa säästävä, heijastamaton ja häikäisemätön. Näin oleskelutilassa voidaan nauttia parhaasta viihteestä. HYMER DuoMobil -malliin saatavien lisävarusteiden täydellinen luettelo Alusta Euro Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 110 KW/150 PS, Euro ,- Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet, 130 KW/180 PS, Euro ,- Automaattivaihteisto 2390,- Hydraulinen automaattinen tasonsäätö edessä ja takana 7490,- AL-KO Comfort Suspension (ACS) - etuakselin Komfort-jousi 1340,- Erikoisvalmisteinen etuakselin spiraalijousi ja korotettu akselipaino 510,- Polttoainesäiliö 120 l 190,- Bi-LED ajovalot 1770,- LED sumuvalot sisältäen staattisen kaarrevalon 830,- Halogeenisumuvalot 300,- Ohjaamon automaatti-ilmastointi siitepölysuodattimella 1970,- Vakionopeussäädin Fiat 300,- Ratissa ja vaihdekepissä nahkakoriste 310,- Monitoimiratti 410,- Kromikoristeet edessä (maskin reunat, keulan syvennys) 620,- Style-paketti sisäpuolelle (kojelauta alumiininvärisin aplikaatioin, mittaritaulussa kromikehät) 160,- Kuljettajan ja apukuljettajan istuinten lämmitys 720,- Rengaspainetunnistimet 200,

86 HYMER alumiinivanteet 4 kpl 16" (mahdollinen ainoastaan Fiat Ducato Maxiin) 1340,- Varapyörä (teräs 16") sis. kiinnikkeen takatavaratilassa 360,- Keskuslukitus kuljettajanoveen / korinoveen sekä tallin oviin 720,- Vetokoukku 1760,- Kori ulkoa Euro Sileä alumiinipelti Carrara valkoinen Ulkoväri kristallihopea metalli 3120,- Tuulilasin lämmitys sähköllä 720,- Kaksoislasitettu HYMER Panoraama kattoikkuna 80 x 50 cm takavuoteen yläpuolella 510,- Sähkötoiminen kattoluukku ilmanvaihdolla 470,- Termopeite tuulilasin ulkopuolelle 340,- Kaksinkertaiset lasit kuljettajan oveen ja ohjaamon sivuikkunoihin 1040,- Markiisi Omnistor adapterilla 5 m, kotelon väri valkoinen tai hopea 1770,- Kuljettajanoven ja korinoven turvalukot 600,- Komfort-tukijalat takana (2 kpl) 310,- Kori sisältä Euro Sähkötoiminen, alhaalta ylös nouseva tuulilasin rullaverho; toimii näköesteenä sekä häikäisysuojana 1660,- Ohjaamon jalkatilan eristematto, irrallinen 170,- Yläkaapisto alas laskettavan ylävuoteen sijaan 520,- Sähkötoiminen ylävuode Manuaalisesti alas laskettava ylävuode muutettavissa erillisvuoteeksi Sähkötoiminen ylävuode muutettavissa erillisvuoteeksi 1560,930,2080,- 5. istuinpaikka 3-pistevyöllä istuinpenkissä oikealla 720,- Laadukas pyöreä pöytä aidolla puukehyksellä 620,- L-ryhmän muodostaminen vuoteeksi (alaslaskettava pöydänjalka ja lisäverhoilupala) 410,- Suihkun lattiassa puuritilä 150,- Suihkun taitettava puuistuin 170,

87 Keraaminen WC 520,- Riflapeltipohja, huopaverhoilu ja kaksi ylimääräistä kiinnityskiskoa takatalliin 520,- Ulkosuihku tallissa 300,- Mini Safe kaksoispohjassa 410,- Sisustus Euro Kalustesävy Velvet Ash Kalustesävy Grand Oak Kojelaudassa hopeiset koristeaplikaatiot 130,- Kangasyhdistelmä Milos, Delfi, Cusco, Janeiro Kangasyhdistelmä Cristallo, Aruba 360,- Kangasyhdistelmä Grazia (Eco Tech -materiaali) 1030,- Tekstiilinahan ja kankaan yhdistelmät Cremissimo, Santana 1030,- Nahka-/kangasyhdistelmä Tobago 1550,- Nahkaverhoilu Napoli, Tortora 2800,- 4 tyynyä päällisellä 200,- Päiväpeitto 100,- Ohjaamon ja korin lattiamatto Roma/Samara, irrallisena 410,- Lämmitys ja tekniikka Euro Hälytyslaite kuljettajanoveen, korin oveen, tallin ja tavaratilojen luukkuihin sekä ikkunoihin 940,- Korin toinen akku (95 Ah AGM) sisältää 18 A lisälaturin 470,- Vaihtomuunnin 12 V / 230 V, 1800 W, kytkee ensisijaisesti verkkovirralle 1760,- Aurinkopaneli 2 x 90 W MPPT-säätimellä 1760,- Kattoilmastointi 2400 W 2390,- WC:n ilmanvaihto 310,- Kaasun ulosotto sulkuhanalla 200,- Automaattinen kaasupullonvaihtaja, Crash Sensor ja EisEx 360,- inet Box (Kiertoilmalämmityksen ja kattoilmastoinnin ohjaus, sekä vesisäiliöiden nestemäärän ja akkujäännitteen luku, 12 V-järjestelmän katkaisu älypuhelimen lisäosan (App) kautta) 610,

88 Kiertoilmalämmitys 6 kw sähkövastuksella 1800 W ja lämminvesiboilerilla 600,- Lämmönvaihdin vesikeskuslämmitykseen 1030,- ALDE-vesikeskuslämmitys (sis. boosterin ohjaamossa) 3010,- Ohjaamon Webasto-diesellämmitys 2070,- Lisäpistorasiat 5x230V/3x12V/2xkaksinkertainen-USB Multimedia Autoradio DAB+ CD-/MP3-soitin 410,- Euro ,- Litteä 32" LED-näyttö integroiduilla kaiuttimilla, kaukosäätimellä, DVD-asemalla, HYMER Smart-Multimedia-järjestelmällä, Bluetoothilla (DVB-T/C, DVB-S2) sekä sähköisellä kiinnitystelineellä 1760,- Toinen LED-näyttö makuuhuoneessa: 22 " TFT,integroidut kaiuttimet, DVDasema, DVB-T/C, DVB-S2, johdot ja seinäteline 1500,- Kaksinkertainen-DIN 2-vyöhyke navigointilaite peruutuskameralla ja 3. peruutuspeilillä, harmaavesisäiliön tyhjennyksen huoltokameralla sekä HYMER Smart Control -näytöllä 3120,- Satelliittiantenni Oyster Cytrac digitaalinen (matala antenni ilman viritintä) 2800,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitalinen, ilman viritintä 3010,- Satelliittiantenni Oyster 85 digitaalinen Twin LNB Vision, ilman viritintä 3320,- Keittiö Euro Keittiön työtaso mineraalikuitua 1550,- Hybrid-liesi (kaasu ja induktio) 720,- TEC-Tower (jääkaappi-pakastinyhdistelmä 160 l, kaasu-uuni grillillä) 720,- Paketit Euro Hymermobil B-Klasse SL Komfort-paketti 2590,- Hymermobil B-Klasse SL Power-paketti 2070,- Hymermobil B-Klasse SL Arktis-paketti ,- Hymermobil B-Klasse SL Arktis-paketti , = Vakiovarusteet = Lisävarusteet = Lisävarusteet saatavissa paketissa = pyynnöstä (ilman laskua) = ei mahdollista Osa kuvisssa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita on saatavaissa kunakin ajankohtana voimassa olevaan lisähintaan. Kuvissa näkyvät koristeet eivät sisälly Hymer-toimitukseen. Pidätämme oikeuden suorittaa varustemuutoksia, tuoteparannuksia sekä hintamuutoksia mallivuoden kuluessa. Ota selvää Hymer-kauppiaaltasi mahdollisista muutoksista ennen kaupantekoa.

89 HYMER DuoMobil Kalustesävy, kangasverhoilu ja mattosarjat Sisustus yhdellä silmäyksellä. Pehmusteiden kankaat Pico / Tekstiili Santorin / Tekstiili Paradiso / Ecotech (Vakiovarustus) (Vakiovarustus) (Valinnaiset lisävarusteet) Tobago / Tekstiilinahka Napoli / Täysnahka Tortora / Täysnahka (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet) Mattosarjat Roma Samara (Valinnaiset lisävarusteet) (Valinnaiset lisävarusteet)

90 Puusävy Trentino Birnbaum (Vakiovarustus)

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

Paras mahdollinen tiiviys

Paras mahdollinen tiiviys Hymermobil B-Klasse Vakiovarustus Yli 30 vuotta on Hymermobil B-Klassen varustusmukavuus ollut vertailukohteena. Hyvä perinne jatkuu myös tänä vuonna: vakiovarustus sisältää lukuisan määrän ainutlaatuisia

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse CL Ambition

Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Hymermobil B-Klasse CL Ambition Unelmaasumista joka kohteessa Ihanteellinen malli tutustua integroitujen maailmaan Paras varustelu jo vakiona Matkalla paremman tekniikan

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse SL Hinta 110.000,- 117.600,- 117.600,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Fiat AL-KO Ducato Maxi Vakiomoottori a) 2,3 Multijet 2,3 Multijet

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil B-Klasse 504 514 534 544 554 Hinta 75.700,- 77.900,- 79.000,- 79.000,- 83.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine

Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinnat ja tekniset tiedot Hymermobil StarLine Hinta 101.000,- 111.400,- 111.400,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 316CDI Mercedes Sprinter 516CDI Mercedes Sprinter 516CDI Vakiomoottori a) 2,2 l 2,2 l 2,2

Lisätiedot

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava.

HYMER Tramp CL. Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Yksinkertaisesti tilava. HYMER Tramp CL Highlights Optimaalinen vakiovarustus. HYMER Tramp CL tulee asettumaan omassa luokassaan uudeksi vertauskohteeksi. Yksistään jo 2,12 metrin sisäkorkeus

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä StarLine.

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2019

HYMER Matkailuautot 2019 HYMER Matkailuautot 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Sisältö Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 06 09 HYMER ML-T sivu 10 14 Hymermobil Exsis-i sivu 15 18 Superior-luokka

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T Hinnat ja tekniset tiedot HYMER ML-T 560 580 Hinta 73.000,- 73.000,- Vakioalusta Mercedes Sprinter 313 CDI Mercedes Sprinter 313 CDI Vakiomoottori 2,2 2,2 kw (PS) 95 (129) 95 (129) Kokonaispituus n. cm

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t - Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL - Matkailuautot - Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. Puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 19 Hinnasto voimassa 01.07.18 alkaen Erikoismalli "Ambition" HYMER Erikoismalli 19 Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot Suomi Arvoisa matkailuautoilija, Kaukokaipuuta ilman koti-ikävää. Onko se edes mahdollista? Matkustaa toisiin maihin, tutustua

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil lyhyesti Ylellinen integroitu matkailuauto kahdestaan matkustaville pareille. HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019

HYMER Erikoismalli Ambition 2019 HYMER Erikoismalli "Ambition" 2019 Hinnasto voimassa 01.07.2018 alkaen HYMER Erikoismalli 2019 lli Erikoisma " "Ambition Sisältö Alkusanat sivu 03 Erikoismallit - yhteenveto sivut 04 05 Erikoismallit -

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Tässä kompaktissa puoliintegroidussa yhdistyy nykyaikaisimmat

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018

HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot 2018 HYMER Matkailuautot 2018 Hinnasto voimassa 01.07.2017 alkaen HYMER Matkailuautot 2018 Sisältö Comfort-luokka HYMER Van / Van S sivu 06-10 Comfort plus -luokka HYMER Exsis-t sivu 11-14 HYMER ML-T sivu 15-18

Lisätiedot

Matkailuautot hinnasto

Matkailuautot hinnasto Matkailuautot hinnasto Voimassa 01. 07. 2011 alkaen Puoli-integroidut integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Tramp HYMER Exsis-i Ford Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition moderni, klassinen ja hienostunut Matkalla paremman tekniikan kanssa Jo vakiona mitä parhaiten varusteltu Uudet Ambition -mallit eivät ole vain katseenvangitsijoita

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-Klasse ModernComfort T innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt,

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2014 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot SISÄLTÖ. HYMER Van sivu 06-09 HYMER Exsis-t sivu 10-13 HYMER Tramp CL sivu 14-18 HYMER Tramp SL sivu 19-23 HYMER ML-T sivu 24-27

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil BKlassen malleillamme

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Tekninen mestarinäyte. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Highlights Sisältä ja ulkoa tyylikkäämpi kuin koskaan. Vuodesta 1981 lähtien valloitamme Hymermobil B- Klassen malleillamme

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot

Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen. HYMER Matkailuautot eise HYMER Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen HYMER Matkailuautot Ainoa ajoneuvomme ilman turvapakettia: Emme puhu turvallisuudesta se on meille itsestään selvä asia. Esimerkiksi HYMER StartLinessä

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatiivinen, turvallinen ja kevyt Mercedes-Benzin ja HYMERin välisen vahvan kumppanuuden seuraava matkailuautojen sukupolvi Kevyt, vakaa asunto-osa, joka on vieläkin

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse DynamicLine

Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hymermobil B-Klasse DynamicLine Highlights Tämän kevyempää ei ole: selvästi alle 3,5 tonnia. Paras mahdollinen mukavuus painon ollessa hyvin pieni tämän tavoitteen mukaan

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T - Matkailuautot - Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Vanmallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa!

Hymermobil Exsis-i. Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i Keveydessä omaa luokkaansa! Hymermobil Exsis-i - Highlights Joustavuus ja mukavuus kevyeksi tehtynä. Sähköpolkupyörät, grillausvarusteet tai puutarhakalusteet Hymermobil Exsis-i matkailuautossa

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2019 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2019 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv

SARJA 70FF ALKO Malli Hinta 7065 ALDE ALKO 35L 130 hv ALDE ALKO 35L 130 hv RAPIDO HINNASTO 2019 RAPIDO SARJA 6 Malli Hinta 650 Fiat 35 L 130 hv 69 900 665 ALDE Fiat 35 L 130 hv 75 900 666 Fiat 35 L 130 hv 72 700 686 Fiat 35 L 130 hv 72 500 696 PREMIUM EDITION Fiat 35 L 130 hv

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot

Hinnasto KABE Matkailuautot Hinnasto 2018 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Hinnasto 2018

Lisätiedot

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights

HYMER Van S. Highlights. Characteristics. Highlights HYMER Van S HYMER Van S Highlights Puoli-integroitu HYMER Van S -matkailuauto on yhtä kuin ajamisen iloa, ketteryyttä ja ennen kaikkea joustavuutta. Kahdesta pohjaratkaisusta voit valita juuri sen mallin,

Lisätiedot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot

HYMER Matkailuautot. Hinnasto voimassa alkaen. HYMER Matkailuautot HYMER Matkailuautot Hinnasto voimassa 01.07.2015 alkaen HYMER Matkailuautot Arvoisa matkailuautoilija, käsite olohuone pyörillä ei ole meille pelkkiä tyhjiä sanoja. HYMER-merkkiset matkailuautot kuvastavat

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi.

HYMER Van. Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Puoli-integroitu perheen toiseksi autoksi. HYMER Van Highlights HYMERiä pidetään matkailuautojen alalla Van-mallien keksijänä. Uudella HYMER Van -mallilla vastaamme sekä matkailuautona että myös

Lisätiedot

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita

Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita. Tärkeitä ohjeita Lisäselvitykset: C Tärkeää tietoa Tekniset tiedot HUOMIO! Teknisissä tiedoissa ilmoitettujen perushintojen lisäksi useimpiin a) Huomatkaa: lisähintaisina saatavat moottori- ja alustavaihtoehdot, kuten

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

RAPIDO HINNASTO 2017

RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO HINNASTO 2017 RAPIDO SARJA 6 FIAT Malli Hinta 650 Fiat 35 130 hv 68 200 665 Fiat 35 130 hv 72 200 666 Fiat 35 130 hv 71 100 690 Fiat 35 130 hv 71 700 604FF Fiat 35 130 hv 69 900 650FF Fiat 35 130

Lisätiedot

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain.

HYMER Exsis-t. Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Huoletonta matkantekoa minne vain. HYMER Exsis-t Highlights Visiosta tulee totta. Uudella HYMER Exsis-t-matkailuautolla jatkamme kevytpainoisten menestyksellistä historiaa. Tässä mallisarjassa

Lisätiedot

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa

HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa HYMERCAR Fiat-alustalla ilman pesutilaa Joustava istuinsuunnittelu ja älykkäät säilytystilaratkaisut. Highlights Ilman pesutilaa oleva malli, HYMERCAR Sydney, tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta ja enemmän

Lisätiedot

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen

HYMER Compact. HYMER Compact. Hinnasto Voimassa alkaen Comp HYMER Compact Hinnasto Voimassa 01 07 2012 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot Vakiovarusteet 404 Hinta 53.300,- Vakioalusta Fiat Ducato Vakiomoottori a) 2,0 Multijet kw (PS) 85 (115) Kokonaispituus

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi.

Hymermobil StarLine S. Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine S Tähden verran parempi. Hymermobil StarLine Highlights Poikkeuksellisen mukava premium-integroitu. Mercedes Benz -alustalle rakennettu Hymermobil B-Klasse kantaa oikeutetusti nimeä

Lisätiedot

Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! Liner. Carthagon Premium-mallisarja tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta

Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! Liner. Carthagon Premium-mallisarja tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta Matkusta ensimmäisessä luokassa 2011! n tarjoaa luksusluokan asuinja matkustusmukavuutta 2 3 PREMIUM MALLISARJA CARTHAGO LINER MAN 4 5 PREMIUM MALLISARJA CARTHAGO LINER DAILY 6 7 8 9 LINER 58/62 pohjaratkaisut,

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä

Hinnasto KABE Matkailuautot. Aina askeleen edellä Hinnasto 2020 KABE Matkailuautot Hinnat koskevat vuosimallia 2020 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Aina askeleen

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

Hinnasto KABE Matkailuvaunut

Hinnasto KABE Matkailuvaunut Hinnasto 2018 KABE Matkailuvaunut Hinnat koskevat vuosimallia 2018 ja sisältävät alv 24%. KABE pidättää oikeuden hinnan ja tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Aina askeleen edellä Classic Hinta

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013

NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 NEVIRA LUX JATKO-OHJAAMO HINNASTO 2013 Hinnasto 28.06.2013 Jatko-Ohjaamo Nevira Lux MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter / Fiat Ducato Nevira Lux vm. 2013 Jatko-ohjaamo VARUSTELU av. 3665 / 4325 mm, korkea

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% Lisävarustehinnasto 2020 PACIFIC - GALAXY - FAMILY Kaikki hinnat sisältävät alv. 24% PUOLI-INTEGROIDUT ALUSTA - MOOTTORI 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D 2.3 l - 140 hv Multijet 2 - EURO 6D sis. Eco-Pack

Lisätiedot

Lisävarusteet. Nimike. Hinta

Lisävarusteet. Nimike. Hinta Lisävarusteet vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Nimike Hinta Alusta Kuljettajan airbag, Fiat Ducato 8, Apukuljettajan airbag, Fiat Ducato, Ulkopeilit, sähkösäätöiset ja lämmitettävät, Fiat

Lisätiedot

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla.

HYMER ML-T. Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Premium-puoli-integroitu Mercedes-alustalla. HYMER ML-T Highlights Täydellinen yhdistelmä. HYMER ML-T -mallissa yhdistyy nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja parasta mukavuutta tarjoava, innovatiivinen

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty.

HYMER DuoMobil. Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil Highlights Ylellinen integroitu matkailuauto pariskunnille. HYMER DuoMobil -mallissa olemme yhdessä Schleinkoferin avioparin kanssa kehittäneet

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO NEVIRA PRO 2015 HINNASTO Hinnasto 01.12.2014 Kaikki hinnat sis 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. NEVIRA PRO JATKO-OHJAAMO MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter /

Lisätiedot

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit)

TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) TREND Vakiovarusteet (Puoli-integroidut/Alkovit) Alusta/perusajoneuvo Fiat Ducato X/250 Common-Rail-Turbodieseltekniikka ja Multijetsuorasuihkutus Uusin Fiat tekniikka EURO 5+ -moottorilla Etuvetoinen

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista.

HYMER Tramp SL. Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Tasokkain puoli-integroiduista. HYMER Tramp SL Highlights Johdonmukainen korista varusteisiin. "Uusi puoli-integroitu HYMER Tramp SL täyttää mukavuuden suhteen melkein jo integroitujen matkailuautojen

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot