KAU-PETANQUE UUTISET 2/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAU-PETANQUE UUTISET 2/2017"

Transkriptio

1 KAU-PETANQUE UUTISET 2/2017 KAU-Petanque Uutiset Karkkilan Urheilijoiden erikois-seuran KAU-Petanquen oma lehti. Ilmestyy kolmesti vuodessa. Painosmäärä muutamia paperiversioita + pääsääntöisesti luettavissa seuran nettisivuilta. marko.taipalvesi@gmail.com PÄÄTOIMITTAJA: Marko Taipalvesi APUNA: Muut Kau-petanque seuran jäsenet

2 KAU-Petanque UUTISET 2/2017 Kesän viimeisiä viedään, syksy arvokisojen aikaa... Sana vapaa palsta Taasen on aika kirjoittaa kesän kuulumisia, syksy väistämättä hiipii päälle ja pimeä sekä kylmä jakso edessä. Paljon ehti kesän aikana tapahtua ja monessa oltiin mukana. Käytiin pelaamassa ulkomailla, vastattiin seuratalkoilla SM-kisojen järjestelyistä, unohtamatta TUL:n toiminnan organisointia ja kilpailutoimintaa. Tärkeää työtä tehtiin myös seuratasolla omien kilpailujen järjestelyissä, joita kesän aikana järjesteltiin kaikkiaan täysi Lucky Seven (7). Syksy tuo vielä paljon uusia kokemuksia ja kilpailuja. Päällimmäisenä odotuksena itselläni on naisten MM-kisoihin lähteminen Suomen delegaatin mukana Kiinan Kaihuaan marraskuun alussa. Jo itse Kiina on kokemus josta ei tiedä mitä edessä, mutta täysi luotto erinomaiseen ryhmäämme sekä naisten joukkueeseen jolta odotetaan hyvää ja menestyksekästä suoritusta kilpailusta. Kilpailupuolelta on vielä loppuvuodesta odotettavissa Finnish ladies ja Finnish veterans kilpailut, sekä 3. TUL:n Hallimestaruuskilpailu, viikko ennen joulua uudistetussa Kouvolan Petanque pyhätössä! Toivotaan että kilpailut vetävät osallistujia runsaasti ja saadaan järjestettyä ikimuistoinen tapahtuma. Kesän aikana on tullut seurattua petanqueta enemmän kuin pelattua aikoihin. On ollut mielenkiintoista seurata muutamien pelaajien valtaisaa kehittymistä, mutta taasen on saanut seurata muutamien pelaajien taantumista. Päätelmänä on selkeästi se että menestymiseen tarvitaan määrätietoista harjoittelua ympäri vuoden, sekä kovatasoisia treenipelejä, jotka kehittävät yksilöitä niin fyysisesti kuin psyykkisesti. On tärkeää että joku pystyisi seuraamaan tätä vierestä ja analysoimaan pelaajille heidän tekemistään kehittävästi. Itse pelaajat eivät välttämättä näe omia virheitään eivätkä pysty oppimaan niistä. Petanque on pääsääntöisesti joukkuepeliä ja siinä piilee myös mahdollisuus sekä vahvuus ja tätä tulen kehittämään seurassamme tulevaisuudessa. Saattaa omat pelit jäädä hyvinkin vähäiseksi tulevaisuudessa tällöin jää aikaa seuraa sivusta... Kehittämistyö on ikusta! 4. VK-Pelti Cupissa pelasimme tietokoneohjelmistolla joka on täysin samanlainen vaatimustasoltaan kuin kansainvälisissä arvokilpailuissa käytettävä pelisysteemi. Petri oli tehnyt aivan loistavaa työtä ja versiosta poistettiin vielä syöttövirheitä mahdollistavia ominaisuuksia eli ohjelmiston luotettavuus kilpailutilanteessa parani erittäin paljon. Toivottavasti Haminassa tapahtunut virheeni pystytään tulevaisuudessa eliminoimaan pois. Nauttikaa kesän antimista lehden osalta,tässä lehtisessä on kaikki KAU-Petanquen kesän tapahtumat listattu ja vielä kerran tämänvuoden aikana tullaan toimintamme vetämään yhteen lehden merkeissä. Toivottavasti saataisiin lehti jouluksi luettavaksi? Pelionnea loppuvuoteen ja kentillä nähdään... Marko Taipalvesi KAU-Petanquen puheenjohtaja TUL:n petanquejaoksen puheenjohtaja SP-L ry:n liittohallituksen jäsen + taloudenhoito

3 KILPAILU UUTISIA ( ) 6. UD-TUL pelattiin Karkkilassa kuudennen kerran Uudenmaan TUL:n duppelikilpailu. Mukaan oli ilmoittautunut 14 joukkuetta seuroista Korska, MAP, LeSi ja KAU. Kilpailu saatiin vietyä loistavassa säässä. Koko päivän aurinko lämmitti pelaajia ja pieni tuulenvire ei haitannut, vasta illalla huomasi polttaneensa kasvot päivän aikana!

4 Tulokset: 1. Tapani Juselius KAU ja Gunnar Wallin KAU 2. Petri Taipalvesi KAU ja Marko Taipalvesi KAU 3. Jarmo Vuolanen KorsKa ja Raimo Lilja KorsKa 4. Sirpa Korkeamäki MAP ja Kari Korkeamäki MAP 5. Harri Rinne LeSi ja Pertti Harinen LeSi 6. Raili Varalahti KAU ja Marja-Liisa Niemi KAU 7. Reijo Suominen KAU ja Timo Autio KAU 8. J-P Ropponen KAU ja Pentti Heikkonen KAU 9. Paula Kiiveri KAU ja Erkki Saarinen KAU 10. Raili Pietilä KAU ja Taito Pietilä KAU 11. Pekka Vauhkonen LeSi ja Reino Pihlajaniemi LeSi 12. Leila Pirttilahti LeSi ja Kaija Vauhkonen LeSi 13. Pirkko Haikonen LeSi ja Helga Laakso LeSi 14. Jouko Pirttikoski LeSi ja Riitta Harinen-Rinne LeSi A-sarjan palkitut vasemmalta: Marko, Petri, Kunu, Tapani, Jarmo ja Raimo. B-sarjan voittajat J-P ja Pentti.

5 KM2017 Trippeli Tänään pelattiin Karkkilassa Avoin kaupunginmestaruustrippeli. Mukaan saatiin 13 joukkuetta seuroista HBY, LOI, PCP, VUF, ERP, MAP, UTU, RIE, LeSi ja KAU. Karkkilan kaupunginmestaruuskilpailuilla on pitkät perinteet. Kilpailuja on pelattu aina seuran aloittamisesta asti eli jostakin luvulta asti ja joka vuosi niitä pelataan kolmessa eri katekoriassa YS, YD ja YT. Aluksi kilpailut olivat hyvin suljettuja ja osallistumisoikeus ainoastaan seuran jäsenillä kilpailut avattiin ja niistä tehtiin avoimet. Tällöin osallistujamäärät kasvoivat huomattavasti ja varsinkin singelin osalta on viimevuosina ollut runsaasti pelaajia. Muuten, 2013 ensimmäisen avoimen Kaupunginmestaruuden voitti Leppävaaran Sisun joukkue Pauli Talpia, Pekka Vauhkonen ja Harri Rinne. Paulin muistoa kunnioittaen, joka menetettiin pelikentiltä tänä vuonna!

6 Tulokset: 1. Petri Taipalvesi KAU, Marko Taipalvesi KAU ja Jyrki Salo HBY 2. Arja Hakala ERP, Juhani Hirvonen ERP ja Olavi Nieminen UTU 3. Paula Kiiveri KAU, Raili Varalahti KAU ja Raili Pietilä KAU 4. Erkki Saarinen KAU, Tapani Juselius KAU ja Gunnar Wallin KAU 5. Pie Lahti RIE, Mikko Lahti RIE ja Teuvo Lahti RIE 6. Sirpa Korkeamäki LOI, Kari Korkeamäki MAP ja Petri Tolonen MAP 7. Merja Salonranta PCP, Jouni Heinonen PCP ja Matti Haapanen LOI 8. Alpo Kärkäs KAU, Kalevi Lappalainen KAU ja Timo Autio KAU 9. Liisa Kaskimies VUF, Juhani Kaskimies VUF ja Allan Degerstedt VUF 10. Tuija Haapanen LOI, Paula Degerstedt LOI, Eila Nummila LOI 11. Reijo Suominen KAU, Taito Pietilä KAU ja Pentti Heikkonen KAU 12. Pirkko Haikonen LeSi, Helga Laakso LeSi ja Harri Rinne LeSi 13. Pertti Harinen LeSi, Leo Sorsa LeSi ja Jouko Pirttikoski LeSi Mestaruuskilpailun mitalistit vasemmalta: Juhani, Arja, Olavi, Jyrki, Marko, Petri, Raili, Raili ja Paula. KAU-Petanque kiittää mukavasta ja aurinkoisesta pelipäivästä niin kaikkia osallistujia kuin kanttiinin talkooväkeä!

7 Eura (YD) Pelattiin Eurassa Kauttuankoulun pihalla SM-sarjakierroksen alla yleinen duppeli joka mahdollisti pelaajille tutustumisen SMkenttiin. Mukaan oli saapunut 16 joukkuetta ja KAU-Petanquelta mukana oli Gunnar Wallin yhdessä Juhani Hirvosen kanssa. Kunu ja Jussi pelasivat hienosti 5. Turnauksen voiton vei Turkuun Kimmo Keränen ja Lassi Mäki. Alueellinen 2. Divisioona Vuonna 2017 KAU-Petanque osallistui alueelliseen 2. divisioonaan. Joukkueessa pelasivat Petri Taipalvesi, Marko Taipalvesi, Gunnar Wallin ja Tuukka Ylönen, joka ei kuitenkaan kerkinyt osallistumaan alkusarjojen peleihin! Divariin oli ilmoittautunut yhteensä 7 joukkuetta ja peli-iltoja pelattiin kaksi, toinen Espoon Matinkylässä ja toinen Vantaan Korsossa. Matinkylässä ilma oli vielä kohtuullinen, mutta Korsossa saatiin kaikkea mahdollista päälle + järjetön tuuli ja viima vielä säesti tätä! Mutta pelit on pelattu ja joukkueen sijoitus oli tällä kertaa podiumilla kolmas! Divari voiton vei MAP ja toiseksi tuli EPA1.

8 TUL:n veteraanipäivät Tikkurila, Vantaa TUL Veteraanipäivät pelattiin Tikkurilassa! KAU-Petanquelta mukana oli 4. Miesten trippelijoukkuetta ja 2. Naisten duppelijoukkuetta. Raili Pietilä ja Paula Kiiveri palasivat voittokantaan. Upealla pelillä finaalissa kaatui Leppävaaran Sisun naiset Tuulikki Nikulainen ja Hanna Jokela (13-4). Miehissä hienosti pelasivat joukkueemme Timo Autio, Taito Pietilä ja Asko Räsänen jotka sijoituivat koko turnauksen 4. Voittajat KAU-Petanque Raili ja Paula!

9 KM2017 Duppeli Avoin kaupunginmestaruus duppeli pelattiin Karkkilan Tiilitehtaankentällä Mukaan oli saapunut 12 joukkuetta seuroista: HBY, KIS, MAP, RIE, LeSi ja KAU. Pelit pelattiin hienossa ja lämpöisessä kesä säässä. Pelimuotona pelattiin 3 kierrosta Swiss ja jatkocup päälle, päivälle mittaa tuli noin 8h ja kaikki sijoitukset ratkottiin pelaamalla!

10 Mitalistit vasemmalta: Marko, Jyrki, Kari, Sirpa, Petri ja Reijo. SM2017 Sekakilpailut Turku Lauantaina ja sunnuntaina pelattiin Turussa SM-sekaviikonloppu. Pelimuoto duppelilla aloitettiin lauantaina ja trippeli oli vuorossa sunnuntaina. Duppeliin oli saapunut kaikkiaan 42 joukkuetta ja KAU-Petanqueta edustivat joukkueet Paula Kiiveri ja Erkki Saarinen, sekä Gunnar Wallin pelasi Terttu Haaviston (ERP) kanssa. Neljä kierrosta Swiss-pelimuodolla pelattiin ja jatkoon pääsi 16 parasta. Paula ja Erkki pelasivat hyvän turnauksen sijoittuen alkupelien jälkeen sijalle 21. Myös Terttu ja Kunu pelasivat samalla tasolla sijoittuen alkupelien jälkeen sijalle 27. Tulokset: 1. Sirpa ja Kari Korkeamäki MAP 2. Marko Taipalvesi KAU ja Jyrki Salo HBY 3. Petri Taipalvesi ja Reijo Suominen KAU 4. Daniel Duhamel ja Rauno Käpynen KIS 5. Raili ja Taito Pietilä KAU 6. Paula Kiiveri ja Erkki Saarinen KAU 7. Pentti Heikkonen ja Timo Autio KAU 8. Raili Varalahti ja Tapani Juselius KAU 9. Pie ja Mikko Lahti RIE 10. Kaija ja Pekka Vauhkonen LeSi 11. Riitta Harinen-Rinne ja Harri Rinne LeSi 12. Leila Pirttilahti ja Jouko Pirttikoski LeSi Voiton ja Suomen mestaruuden vei Pia Anttonen ja Petri Seppä RIE. Sunnuntain trippelissä pelasi kaikkiaan 36 joukkuetta ja KAU-Petanquelta mukana oli vain Gunnar Wallin joka pelasi joukkueessa Arja Hakalan ja Juhani Hirvosen (ERP) kanssa. Alkupelien jälkeen joukkueen sijoitus oli 25. ja jatkoon pääsi 16 parasta. Trippelin voiton ja Suomen mestaruuden pelasivat joukkue Seija Uusitalo LOI, Seppo Lindman LOI ja Marko Jakonen PSC.

11 WSG2017 CSIT Maailmankisat WSG2017 CSIT järjestämänä urheiltiin Latvian Riikassa. Suomen TUL:n petanquen edustusjoukkue lähti kilpailuihin vahvuudella 18 pelajaa ja 3 toimihenkilöä. Miesten duppelissa joukkueita Suomelta oli 7 ja Naisten singelissä pelasi neljä Suomalaista naispelajaa. Kaikkiaan Miesten duppelissa joukkueita oli 28 ja naisissa 24. Matkaan lähdettiin tiistai aamuna. Satamaan, jossa hypättiin uuden uutukaiseen Tallink Megastariin ja nokka kohti Tallinnaa. Sieltä matka jatkui linja-autolla kohti Latvian Riikaa yhden pysähdyksen taktiikalla, sillä pidimme pienen kahvi-/wc-tauon raja-aseman bistrossa. Tähän oli syynä se että linja-auto yrittäjä oli päättänyt olla avaamatta auton wctilaa jottei joudu sitä siivoamaan. Todella inhimillistä, sillä kestihän tuo automatka Riikaan reilusti yli neljä tuntia! Ja kun vielä Riikassa teimme aivan turhan kierroksen toimintakeskukseen (olisi voinut järjestää toisin!), niin matkaan hotellille olikin kulunut komeat 7,5h! Illalla yhdeksän aikoihin pääsimme vihdoin hotellille, jossa pikaisesti jaettiin hotellihuoneet, jotta kerittäisiin saada myös iltaruoka matkustamisen päälle. Edustusverkkarit jakoon ja tästä nukkumaan sekä valmistautumaan aamuun, mitään ei ollut ennakkoon tiedossa ja TUL:n johtoportaaseen ei saatu puhelimitse yhteyttä vaikka yritettiin (Antti, Risto ja Kaisa taisivat laittaa tahallaan väärät numerot dokumentteihin?) Aamulla päätimme että kaikki lähtevät pelipaikalle ja katsotaan mitä tulee. Aamupalaa syödessämme saliin pöllähti saksaa puhuva herttainen Latvialaismammeli, joka esittäyi meidän oppaaksi. Tästä me emme olleet kuulleet sanaakaan ja olimme järjestelleet omien joukkueiden kuljetukset kentälle takseilla, koska yleinen kuljetus olisi kestänyt yli tunnin 10km matkan ja tästä olisi jäänyt vielä 2,7km käveltävää. Lisäksi ettei meidän tarvinut kesken päivää lähteä pelipaikalta takaisin hotellille lounaalle olimme sopinut ns. lunchboxit hotellilta evääksi. Ruokailuun hotellilla olisimme saanut varata siis päivässä 3h tauon ja järjestäjä oli varanut 45min. No kohti pelipaikkaa taxilla ja mummeli jäi perään tulemaan linja-autolla kun kerkiää... Pelipaikalle löydettyämme (oli järjestäjän karttaan väärään kohtaan merkitty!) moni pelaajista huokaisi helpotuksesta. Ei ollut hiekkarantahiekka tiedossa vaan kentät näyttivät hyvältä ja vaativilta. Oli isoa kiveä, pehmeetä ja kovaa ja aivan hulppea miljöö joen rannassa. Järjestäjä ei ihmeemmin ollut varanut mitään kanttini myyntiä, mutta paikalla keitettiin kahvia ja tarjottiin pientä suolapalaa/tikkuja veden kera ilmaiseksi. Olihan tietenkin kaikilla mukana omia eväitä ja Ranskalaisethan ei mihinkään mene ilman punaviiniä. Pelaajakokouksessa käytiin pelilohkot lävitse ja jaettiin ensimmäiset pelivuorot. Peliajaksi ilmoitettiin 60min, mutta tätä ei kukaan tämän jälkeen valvonut. Eli pelit pelattiin normaalisti ilman aikaa 11 pisteeseen asti. Jatkoon menijöistä ei varmuutta ollut, mutta puhuttiin että lohkon kaksi parasta saattaisi olla se määrä ja tällöin finaalit A-, B- ja C-finaali miehissä. Tuomari/tapahtuman järjestäjä eivät käytännössä osaneet kommunikoida englanniksi, joten onneksi Latvian oma tyttö Maria auttoi käännökset Latviasta Englanniksi! Ensimmäisenä päivänä pelattiin alkupeleistä miehissä neljä ensimmäistä peliä ja loput toiselle päivälle. Finaalit 8-parasta oli tiedossa kolmantena päivänä. Käytännössä kaikki Suomen joukkueet olivat hyvissä asemissa toiselle päivälle ja menossa kahden parhaan

12 joukkoon. Koska oli täysin mahdotonta seurata muita joukkueita ja heidän menestystä, sillä tuomari pöydältä ei näytetty tuloksia laisinkaan, tätä ihmettelimme? Omat tulokset muistan, mutta pelaajien nimiä ei näytetty. Pelasin siis veljeni Petrin kanssa ja tässä meidän tulokset ensimmäiseltä päivältä: 1. ottelu vastaan Iran voitimme 11-0, 2. ottelu vastaan Latvia (Juris Kudrjavoevs, Nikolajs Bogdanovics, loppusijoitus B-sarjan 3.) voitimme 11-0, 3. ottelu Ranska (Pascal Page, Jean-Michel Rozier, loppusijoitus A-sarjan 3.) hävisimme 5-11 (johdimme heitä 5-0!) ja 4. ottelu Latvian liitto joukkue (Aivids Svarcs, Juris Keiss, loppusijoitus A-sarjan 4.) voitimme Tonen päivä menikin sitten istuskeluksi. Iranin joukkueet eivät saapuneet paikalle kuin muutamien pelaajien suhteen ja täten luovutuksia oli tiedossa. Ensin odotellaan tunti ja katsellaan kun muut pelaavat, sitten odotellaan lisää ja kun on vuorossa sarjan ratkaisevin peli lähdetään siihen täysin kylmiltä ja eihän siinä hyvin voi käydäkään. Toisen päivän pelit 5. ottelu Iran luovutus voitto meille 11-0 ja 6. ottelu Suomen joukkuetta vastaan (Pertti Harinen, Jouko Pirttikoski) häviö 7-11 (lopputuloksiin merkattu häviö meille 1-11, koska tuomarit eivät osaneet edes numeroita englanniksi saatika kirjoitettuna!). Luulimme että kilpailumme oli tässä! Mutta kun mitään ei ole niin varmaa kuin epävarma ja jo näiden kahden päivän aikana saattoi odottaa ihan mitä vaan, tulikin ilmoitus että pelataan mestaruuscup ja ns. nationascup ja jatkoon meneekin lohkon neljä parasta ja kolme huonointa nationascupiin. Me pääsimme sittenkin mestaruuspeleihin! Se että ensimmäiselle Cup kierrokselle saatiin joukkue Ranskasta ei merkannut mitään. Tännehän oli tultu pelaamaan kovia kansainvälisiä kilpailuja ja nyt niitä saatiin. Ranskan pelaajat olivat Abdelaziz Belhaj ja Pascal Basquet. Päätettiin laittaa kaikki peliin vaikka päivä oli ollut todella kelvoton aloituksen osalta ja mieli aika maassa, silti lähdettiin taistelemaan. Aloitus olikin meille suopea ja olisimme voineet johtaa enemmänkin kuin 2-1, mutta kun mikään ei onnistu niin toinenhan sen vie vaikka piste kerrallaan, häviö meille Toisaalta ei me huonoille hävitty, kyseinen Ranskalaispari voitti koko turnauksen kaataen hallitsevat Algerian mestarit finaalissa Turnauksemme oli pelillisesti ohitse ja positiivinen mielikuva jäi silti kisoista vaikka järjestelyt ontuivat pahasti ja paljon kyseenalaista jäi kaivelemaan mieltä. Loppusijoitus 9. Meidän joukkue Suomesta (Petri ja Marko) palkittiin tuomariston toimesta tunnustuspalkinnolla Green Card joka annettiin joukkueelle joka toimi/käyttäytyi esimerkillisesti kentällä kunnioittaen reilun pelin periaatteita ja CSIT maailman kisojen henkeä. Palkintojen jakotilaisuudessa meille ojennettiin CSIT virallinen kuparimitalli petanquesta. Kolmas pelipäivä ja päästiin nauttimaan loppupelien antimista katsomon puolelta ja kannustamaan muita. Ranskalaiset olivat ottaneet meidät omakseen ja olivat otettuja kannustuksestamme. Kova halu heillä oli tulla Suomeen pelaamaan ja katsotaan mihin yhteistyö kehittyy! Suomen joukkueessa pelasivat seuraavat miesjoukkueet: FIN1. Petri Taipalvesi KAU ja Marko Taipalvesi KAU, FIN2. Kai Aalto Popi ja Harry Uschanov KIS, FIN3. Markus Barck Popi ja Taito Pietilä KAU, FIN4. Harri Rinne LeSi ja Reino Pihlajaniemi LeSi, FIN5. Pertti Harinen LeSi ja Jouko Pirttikoski LeSi, FIN6. Jouko Meuronen TaRi ja Kalevi Viskari TaRi, FIN7. Kari Nuikka KorsKa ja Jarmo Vuolanen Korska. Naisten joukkueessa pelasivat: FIN1. Raili Varalahti KAU, FIN2. Raili Pietilä KAU, FIN3. Leila Pirttilahti LeSi ja FIN4. Riitta Harinen- Rinne LeSi.

13 Turnauksen kolme parasta tulostaulu: MestaruusCup miehet: 1. Ranska Abdelaziz Belhaj ja Pascal Basquet 2. Algeria Samir Omari ja Brahim Saadi 3. Ranska Pascal Page ja Jean-Michel Rozier ja pelasivat mestaruuscupissa ja Mongolit tippuivat NationasCuppiin. Tämä systeemi oli kummitellut jo kahdeksan vuoden takaa kun Suomalaisjoukkue oli pudotettu NationasCupiin myös kahden tappion suhteen. Kahdeksan vuoden CSIT-arvoitus oli ratkennut ja systeemi tuntui mielenkiintoiselta! Ehkä Syksyn aikana tulemme järjestämään kilpailun missä tämä kokeillaan ihan tietoisesti eli tervetuloa kokeilemaan Karkkilaan (SD- Karkkila). Pelisysteemistä on vielä tietämättä jatkopelien muodostuminen eli vesikielellä odotamme loppujakin kuvatiedostoja jotta pääsemme analysoimaan ne? Marko Taipalvesi NationasCup miehet: 1. Suomi Markus Barck ja Taito Pietilä 2. Suomi Kari Nuikka ja Jarmo Vuolanen 3. Latvia Juris Kudrjavoevs ja Nikolajs Bogdanovics MestaruusCup naiset: 1. Latvia Inga Apmane 2. Latvia Eva Martinsone 3. Latvia Agita Lejniece Eikä tässä vielä kaikki... Illalla hotellissa havaitsimme, että järjestäjän sivuille applicatioon oli tullut joitakin tulostiedostoja kuva muodossa. Aloimme prosessoimaan välittömästi aineistoa kun kerran sitä oli saatavilla. Havaitsimmekin hetkessä että jotakin tehdään eri tavalla kuin meillä Suomessa. Turnauksen alkupelien suhteen voitot eivät olleetkaan merkittävimmässä muodossa, vaan tehdyt pikkupisteet eri vastustajilta. Kokonaislaskennassa otettiinkin huomioon vain ne pisteet mitä joukue oli tehnyt muita vastaan, voitot ei merkannut mitään eikä päästetyt pisteet. Yhteenlaskun myötä saatiin lohkojen järjestys joukkueiden välillä. Tapahtui esim. tällainen, Mongolialaisilla oli lohkossaan neljä voittoa ja Saksalaisilla oli vain yksi voitto, tehtyjen pisteiden suhteen Saksalaiset olivat parempia Suomen koko joukkue kisapaidoissaan. Riika lintuperspektistä, pelikentät pitkulaisessa saaressa TV-tornin takana.

14 SM2017 Hamina SM-viikko pelattiin Haminassa ja järjestäjänä olivat Kotka Petanque ry, apunaan muita pieniä sidosryhmiä talkoohenkisesti, sekä Bastionin oma järjestely organisaatio. Kisat pelattiin kolmannen kerran neljän vuoden sisällä Bastionin upeissa puitteissa. Jälleen kerran katos pelasti kilpailut, sillä heti maanantaina veteraanikisojen aikana saatiin kaatosade niskaamme. KAU-Petanquelta lähti tänä vuonna pieni pippurinen ryhmä kisoihin ja vielä hyvinkin veteraanipainotteinen. Järjestely puolella seuramme oli takanut kisojen tulospalvelun tuottamisen ja siihen Marko ja Petri olivat panostaaneet tänä vuonna, näin olleen pelaaminen kisoissa oli mahdotonta. sijoitus PemicCup ; Reijo Suominen ja Tapani Juselius Swiss 54. ; Paula Kiiveri ja Erkki Saarinen Swiss 72. VS (63): Paula Kiiveri Swiss 36. ES (71): Gunnar Wallin Swiss 1. lopullinen sijoitus SM4 ; Erkki Saarinen Swiss 45. Kilpailujemme parhaaksi suoritukseksi jäi Gunnar Wallinin singeli esitys vanhemmissa veteraaneissa. Alkupelien jälkeen hieno Swiss voitto oli seuramme ensimmäinen. Sääli että virta alkoi loppua juuri ennen ratkaisevia mitallipelejä ja SM-mitalli jäi hiuskarvan päähän! Onnittelut Kunulle. Tässä kilpailujen tulos-satoa seuramme näkövinkkelistä: YT (32 joukkuetta): Kalevi Viskari KAU, Markus Barck KOT ja Kai Aalto KOT Swiss 22. lopullinen sijoitus Pemic Cup YS (78): Petri Taipalvesi Swiss 77. NS (29): Paula Kiiveri Swiss 15. lopullinen sijoitus Pemic Cup ND (24): Paula Kiiveri ja Raili Pietilä Swiss 14. ; Raili Varalahti ja Pirkko Haikonen Swiss 19. NT (17): Raili Varalahti, Raili Pietilä ja Paula Kiiveri Swiss 11. Tässä sarjassa järjestäjälle sattui virhe ja naistemme sijoitus oikeasti olisi ollut Cup of Pemic. VT (53): Raili Pietilä, Taito Pietilä ja Gunnar Wallin Swiss 36. ; Raili Varalahti, Paula Kiiveri ja Erkki Saarinen Swiss 39. VD (92): Raili Varalahti ja Gunnar Wallin Swiss 27. lopullinen sijoitus Mest.Cup ; Raili Pietilä ja Taito Pietilä Swiss 33. lopullinen

15 SS2017 Touko-Kesäkuun aikana pelattiin joka vuotinen SeuraSingeli2017. Seurastamme osallistui tänä vuonna kilpailuun 12 kilpailijaa ja näistä yksi jättäytyi kesken kilpailun pois, eli 11. urhoollista jatkoi mestaruuden tavoittelua. Pelaajat jaettiin kahteen lohkoon, joista kolme parasta otettiin jatkoon. Lohkovoittajat suoraan välieriin. A-lohkossa pelasivat: Raili V, Raili P, Tapani, Alpo, Pentti ja Marja-Liisa. B- lohkossa pelasivat: Reijo, Timo, Taito, Kunu ja Ismo. A-lohkon kolme parasta 1. Pentti, 2. Raili P ja 3. Raili V. B-lohkosta kolme parasta 1. Kunu, 2. Timo ja 3. Taito. Tämän vuoden mestaruuden vei tiukan väännön jälkeen Pentti, joka kukisti Raili P finaalissa tiukasti 13-12, Raili johti finaalia jo 6-12, mutta kun se viimeinen piste ei vaan tullut! Pronssi pelissä Kunu voitti myös Raili V. Tulokset SS Pentti Heikkonen 2. Raili Pietilä 3. Gunnar Wallin 4. Raili Varalahti Vasemmalta: Raili, Pentti ja Kunu.

16 KM2017 Singeli Vuoden viimeinen kaupunginmestaruus pelattiin la Vuorossa oli Singeli ja mukaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 23 pelaajaa, kolmesta eri seurasta. Pelit pelattiin tällä kertaa Poule-muotoisina ja jatkoon 12 pelaajaa, jotka pelasivat ns. tupla-cupin, eli kahdesta häviöstä ulos. Loput pelaajat pelasivat sijoitukset

17 Mitalistit vasemmalta: Leo, Paula ja Marko. I-Duppeli Iittala Tulokset: 1. Paula Kiiveri KAU 2. Leo Sorsa LeSi 3. Marko Taipalvesi KAU 4. Pirkko Haikonen LeSi Jyrki Piitulainen LeSi ja Pentti Heikkonen KAU Raili Varalahti KAU ja Riitta Harinen-Rinne LeSi Jouko Pirttikoski LeSi, Raili Pietilä KAU, J-P Ropponen VUF ja Taito Pietilä KAU 13. Reino Pihlajaniemi LeSi 14. Tapani Juselius KAU 15. Erkki Saarinen KAU 16. Harri Rinne LeSi Reijo Suominen KAU ja Timo Autio KAU Pekka Vauhkonen LeSi ja Teuvo Niemi KAU Pertti Harinen LeSi, Alpo Kärkäs KAU ja Kaija Vauhkonen LeSi La pelattiin I-duppeli Iittalassa. Meidän oma kaupunginmestaruus singeli oli samaan aikaan ja näin ollen osaanottomme oli vähäinen. I-duppelissa oli komeat 40 joukkuetta 20 eri seurasta. KAU-Petanquelta mukana oli Gunnar Wallin, joka heitti Juhani Hirvosen ERP kanssa. Joukkue sijoittuikin hienosti B-sarjan pronssille. Turnauksen voiton vei Arto Stenberg ja Timo Salminen LOI.

18 SM-Sarjat 2017 Tämän vuoden sarjoja pelattiin Euran (27.5.) ja Järvenpään (5.8.) kierroksilla ja finaalit/karsinnat Tampereella (19.8.). KAU-Petanquelta mukana oli kaksi ryhmää; Naisten SM joukkue, sekä Veteraanien 1.divisioonan joukkue. Naisten SM-sarjaan oli ilmoittautunut kaikkiaan 13. joukkuetta, josta yksi joutui luovuttamaan pelit ensimmäisen kierroksen jälkeen loukkaantumisien johdosta. KAU- Petanquen joukkueessa pelasivat tänä vuonna hiukan uusiutunut kokoonpano, mutta runkopelaajat 3kpl olivat samat kuin viime vuonna. Kokoonpanossa pelasivat siis Paula Kiiveri, Raili Varalahti, Raili Pietilä ja uutena Pirkko Haikonen. Ensimmäinen kierros Eurassa naisilla meni "penkin alle", mutta kohtuullinen peli Järvenpäässä takasi loppusijoituksen 10. kokonaissarjassa. Veteraanien 1. divisioonassa pelasi tänä vuonna KAU-Petanquen joukkueessa Erkki Saarinen, Taito Pietilä, Tapani Juselius, Reijo Suominen sekä uutena pelaajana Gunnar Wallin. Ihan samanlaisesti kuin naisilla Eura meni penkin alle ja vasta järvenpäässä pystyttiin välttämään putoamiskarsinnat ja näin ollen lopullinen kokonaissijoitus joukkueelle 8. Sarjassa pelasi kaikkiaan 11. joukkuetta Linnan petanquistien luovuttua sarjapaikasta. Näin ollen KAU-Petanquen joukkueet välttivät Finaali/Karsinta kierroksen Tampereelta ja ensi vuoden sarjapaikat ovat samat kuin tänä vuonna. TUL 2017 YD+ND Jyväskylä Tul:n mestarruus duppeli Jyväskylä Tulokset: A-cup 1. Popinniemen Isku Kai Aalto/Markus Barck 2. Linna Petanque Kalevi Lehtinen/Martti Karimies 3. Kemin Petankki Pentti Laine/Esa Hanhisuanto 4. UTU Arja Hakala/Juhani Hirvonen Varkauden Tarmo Timo Hyttinen/Risto Hippinen Korson Kaiku Jarmo Vuolanen/Raimo Lilja Karkkilan Urheilijat Tapani Juselius/Raili Pietilä Kemin Petankki Reijo Kokkonen/Olavi Niskanen Keljon Viesti Keijo Mänttäri/Risto Ylönen Jyväskylän Valo Juha Karppanen/Jani Karppanen Koski Petankki Anneli Laitila/Tarmo Sipiläinen Karkkilan Urheilijat Erkki Saarinen/Paula Kiiveri Jyväskylän Valo Pertti Reivilä/Vesa Karttunen Leppävaaran Sisu Pekka Vauhkonen/Reijo Pihlajaniemi Voikkaan Viesti Risto Ukkola/Nikolai Andreev Varkauden Tarmo Pauli Meriläinen/Juuso Hippinen B-cup 1. Kalvolan Isku Harry Uschanov/Teuvo Pajuoja 2. Leppävaaran Sisu Pentti Nikulainen/Jyrki Piitulainen 3. Map Räime Kari Korkeamäki/Sirpa Korkeamäki 4. Jyväskylän Valo Alpi Kylmänen/Jyrki Karppanen Koski Petankki Pertti Rinkkala/Janne Rissanen Varkauden Tarmo Erkki Hyttinen/Vesa Vilonen Lempäälän Jyry Aapo Pajunen/Pauli Parviainen Lappeenrannan Kisatoverit Pertti Raatikainen/Martti Haimila Karkkilan Urheilijat Marko Taipalvesi/Petri Taipalvesi Karkkilan Urheilijat Taito Pietilä/Gunnar Vallin Varkauden Tarmo Tero Rasinmäki/ Markku Pellikainen Leppävaaran Sisu Pertti Harinen/Jouko Pirttikoski Tarmo Valo Kuisma Helstola/Jarkko Immonen Kemin Petankki Kari Hanhisuanto/Antero Seppälä Koski Petankki Kari Nykänen/Thomas Bertie Keljon Viesti Martti Keskinen/Raimo Pasanen C-cup 1. Kemin Petankki Janne Rytkönen/Heimo Urhonen 2. Keljon Viesti Arvo Vanhanen/Reino Vanhanen 3. Karkkilan Urheilijat Ismo Nikander/Pekka Paavilainen 4. Keljon Viesti Kari Penttinen/Marita Penttinen Lempäälän Jyry Jukka Laitinen/Ilmo Parviainen Jyväskylän Valo Esa Maukonen/Pentti Kytönen/Jari Koski

19 Taipalsaaren Riento Jouko Meronen/Kalevi Viskari Jyväskylän Valo Kauko Honkanen/Pentti Kauppinen Jyväskylän Valo RaimoSilvennoinen/Rauno Kakkonen Vaajakosken Kuohu Matti Pöppönen/Kauko Venäläinen Kemin Petankki Timo Berg/Pekka Sauvola Leppävaaran Sisu Harri Rinne/Niilo Koskenkorva Jyväskylän Valo Unto Räsänen/Antero Raatikainen Voikkaan Viesti Kaino Lindström/Tapio Vuolanen Keljon Viesti Raimo Saukko/Olavi Rytkönen Vaajakosken Kuohu Risto Räsänen/Tero Nikkilä Naisten mestarit keskellä Eija ja Sirkka-Liisa! Naiset A-cup 1. Linna Petanque Eija Suominen/Sirkka-Liisa Vinnari 2. Koski Petankki Pirjo Saarela/Taru Saarela 3. Kalvolan Isku Eija-Liisa Laakso/Sirkka Laine 4. Jyväskylän Valo Lotta Somerkoski/Netta Soiro Jyväskylän Valo Johanna Vikman/Meiju- Maria Urpelainen Leppävaaran Sisu Paula Talpia/Riitta Harinen-Rinne Kalvolan Isku Anja Metsälä/Raija Ilmen Jyväskylän Valo Sirpa Koski/Raija Kytönen B-cup 1. Leppävaaran Sisu Leila Pirttilahti/Kaija Vauhkonen 2. Jyväskylän Valo Sinikka Kakkonen/Ulla Pönkänen-Lähteelä 3. Leppävaaran Sisu Pirkko Haikonen/Helga Laakso 4. Karkkilan Urheilijat Raili Varalahti/Marja-Liisa Niemi Vaajakosken Kuohu Marjatta Wackman/Seija Tuovinen Leppävaaran Sisu Tuulikki Nikulainen/Hanna Jokela Jyväskylän Valo Riitta Holappa/Aino-Maija Nikkola Jyväskylän Valo Marjo Auvinen/Silja Penttinen 4. VK-PeltiCup Lauantaina pelattiin Karkkilassa neljännen kerran VK-PeltiCup (YD). Joukkueita osallistui 17. seuroista HBY, KOR, LIN, PCP, PSC, VUF, KAL, Hpet, LeSi ja KAU. Pelimuotona neljä kierrosta Swiss + A/B-Cupit kahdeksalle joukkueelle. Ensimmäistä kertaa Suomessa pelattiin ohjelmistolla jossa laskettiin kansainvälisen systeemin mukaan sijoitukset Swiss-muodossa ja mukana olivat myös ns. pikku Buchholdit fbhn. Mestarit keskellä Markus ja Kai!

20

21 Tulokset: A-sarja 1. Antti Pasanen HBY ja Petri Taipalvesi KAU 2. Kaija Vauhkonen ja Pekka Vauhkonen LeSi 3. J-P Ropponen VUF ja Toni Ikonen PSC 4. Merja Salonranta ja Jouni Heinonen PCP 5. Pekka Kaihevaara ja Raimo Monto LIN 6. Seija Sillanpää LIN ja Gunnar Wallin KAU 7. Jyrki Salo HBY ja Marko Taipalvesi KAU 8. Jarmo Vuolanen ja Raimo Lilja KOR B-sarja 1. Jyrki Piitulainen ja Leo Sorsa LeSi 2. Raili Varalahti ja Reijo Suominen KAU Mestarit ja hopea, Petri, Antti, Kaija ja Pekka! B-sarjan voittajat Jyrki ja Leo!

22 Miesten EM-kisat Ranska U23 EM-kisat Ranska Finnish Ladies Eura Naisten MM-kisat Kiina SM-Ammunnat Helsinki Finnish Veterans Loimaa Lisää tietoa liiton kalenterista: UUTISET KENTÄLTÄ SP-L, TUL, Tuomarit jne. (KAU) Seuran Kilpailukalenteri 2017: La V-SD KARKKILA (SD)????.??.???? Pikkujoulut?? Kaikki pelit pelataan tiilitehtaan kentällä ja aloittamisaika on klo 10:00! (TUL) TUL:n Kilpailukalanteri 2017: TUL:n HMK2017 III Kouvola (SP-L) Tulossa seuraavassa lehdessä joulukuussa... SP-L:n Kilpailukalanteri 2017: Viro-Suomi maaottelu Tallinna

23 Kaihua, Kiina Naisten MM-kisat III TUL:n Hallimestaruuskilpailu... Marko Taipalvesi 2017 Marko Taipalvesi Finnish Ladies ja Veterans...

TUL PETANKKI 1 / 2018

TUL PETANKKI 1 / 2018 TUL PETANKKI 1 / 2018 Petankkiposti 1 / 2018 2 TUL PETANKKIJAOSTO PETANKKIPOSTI 1/2018 p. 0400 655 221 8.6.2018 S-posti kaleviskari@gmail.com POSTIN SISÄLTÖ TUL:n petankkijaoston yhteystiedot Kotisivut

Lisätiedot

TUL petankkiposti 2/2014 1. kuva Kalev albumista

TUL petankkiposti 2/2014 1. kuva Kalev albumista TUL petankkiposti 2/2014 1 kuva Kalev albumista TUL petankkiposti 2/2014 2 TUL PETANKKIJAOSTO Snellmaninkatu 12 53100 Lappeenranta p. 0400 655 221 27.9.2014 Sposti kalevi.viskari@tul.fi POSTIN SISÄLTÖ

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

PETANKKIPOSTI 2/2015. Närönkatu 10 b11 Sääksmäentie C Karkkila Valkeakoski

PETANKKIPOSTI 2/2015. Närönkatu 10 b11 Sääksmäentie C Karkkila Valkeakoski 2 / 2015 TUL PETANKKIJAOSTO Snellmaninkatu 12 53100 Lappeenranta p. 0400 655 221 1.10.2015 Sposti kalevi.viskari@tul.fi POSTIN SISÄLTÖ TUL:n petankkijaoston yhteystiedot TUL petankkimestaruuskilpailujen

Lisätiedot

Sarjatiedote 2019 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2019 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2019 Pelimuotona on trippeli. Trippelijoukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

TUL PETANKKI 2 / 2016

TUL PETANKKI 2 / 2016 TUL PETANKKI 2 / 2016 kuva Kalev albumista Petankkiposti 2 / 2016 2 TUL PETANKKIJAOSTO PETANKKIPOSTI 2/2016 Snellmaninkatu 12 53100 Lappeenranta p. 0400 655 221 10.11.2016 Sposti kalevi.viskari@tul.fi

Lisätiedot

Sarjatiedote 2015 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2015 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2015 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

Petanque-SM :51

Petanque-SM :51 Yleisiin sarjoihin ilmoittautuneet: Yleinen singeli 1. Hyvärinen Mikko (BOU) 2. Syrén Mika (BOU) 3. Koski Ari (BOU) 4. Salo Pentti (BOU) 5. Heikkinen Katja (BOU) 6. Turunen Pekka (BOU) 7. Kunnari Timo

Lisätiedot

KAU-Petanque UUTISET 2/2012. KESÄ on PETANKISTIN PARASTA AIKAA!!!

KAU-Petanque UUTISET 2/2012. KESÄ on PETANKISTIN PARASTA AIKAA!!! KAU-Petanque UUTISET 2/2012 KESÄ on PETANKISTIN PARASTA AIKAA!!! Sihteerin palsta Kesäkausi 2012 on alkanut kääntymään kohti loppuaan. Kilpailuja on niin järjestetty, kuin kilpailtu, niin kotona, kuin

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 Homenokka-turnauksessa Istumalentopallon Suomen Cupia on pelattu vuodesta 1985 TULOKSET ry 31. SUOMEN CUP Jyväskylässä 26.-27.9.2015 L O P P U T U L O K S E T NAISTEN

Lisätiedot

Sarjatiedote 2014 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2014 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2014 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (5) AIKA Sunnuntaina 26. marraskuuta 2017 klo Valtakirjojen tarkistus alkaen klo PAIKKA Petanquehalli, Asemakuja 2, Iittala

Pöytäkirja 1 (5) AIKA Sunnuntaina 26. marraskuuta 2017 klo Valtakirjojen tarkistus alkaen klo PAIKKA Petanquehalli, Asemakuja 2, Iittala SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N SYYSLIITTOKOKOUS Pöytäkirja 1 (5) AIKA Sunnuntaina 26. marraskuuta 2017 klo 12.00. Valtakirjojen tarkistus alkaen klo 11.45 PAIKKA Petanquehalli, Asemakuja 2, Iittala Ennen

Lisätiedot

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. Harry Ulvi* - Seppo Järvisalo Stig Svens - Vesa Ala-Kulju* Erkki Saarinen - Lasse Wallin Teuvo Lahti - Kalevi Lehtinen Jussi

Lisätiedot

Sarjatiedote 2013 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2013 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2013 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

JÄSENSARJA Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Miska Nieminen 4. Marko Aalto 5. Kati Nieminen 6. Arttu Poikolainen

JÄSENSARJA Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Miska Nieminen 4. Marko Aalto 5. Kati Nieminen 6. Arttu Poikolainen 15.4.2019 Trippeli 22.9.20187 (12 joukkuetta) Sekatrippeli 21.10.2018 (15 joukkuetta) 1. Thomas Foussier, Mikko Lehti, Peter Zukale 1. Merja Salonranta, Jouni Heinonen, Kimmo Keränen 2. Aku Korhonen, Miikka

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2013

Yleinen SM-sarja 2013 Yleinen SM-sarja 2013 HBY1 (Mika Metsä-Eerola, Ville Punta, Jari Lukkarila, Thanakorn Singthong, Jukka Tikkanen) HBY2 (Anssi Viinikainen, Mikko Kamppuri, Yrjö Munukka, Miikka Kouvonen, Mikael Gripenberg,

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2017

Yleinen SM-sarja 2017 Yleinen SM-sarja 2017 BIT HBY1 HBY2 KAL LOI MAP MPC NAS1 NAS2 PSC1 PSC2 RIE Ilkka Konola, Mikko Mäkinen, Rauli Rämö, Sakari Pankkonen, Vesa Ekström, Teo Ekström Mika Metsä-Eerola, Anssi Viinikainen, Thomas

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2012-2013 THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2019:

Yleinen SM-sarja 2019: Yleinen SM-sarja 2019: 1. (3.) Loimaan Petanque (Seppo Lindman, Jyrki Salo, Antti Pasanen, Arto Stenberg) 2. (1.) Riemukaari, Kärkölä (Petri Seppä, Mikko Lehti, Mikko Soikkeli, Thomas Foussier, Pia Anttonen)

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2017

Yleinen SM-sarja 2017 Yleinen SM-sarja 2017 BIT HBY1 HBY2 KAL LOI MAP MPC NAS1 NAS2 PSC1 PSC2 RIE Ilkka Konola, Mikko Mäkinen, Rauli Rämö, Sakari Pankkonen, Vesa Ekström, Teo Ekström Mika Metsä-Eerola, Anssi Viinikainen, Thomas

Lisätiedot

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA EKL:n ulkoboccian henkilökohtaisista mestaruuksista kilpaili ennätysmäärä osallistujia 5.-6.8.2012 Virtain urheilukeskuksessa, kun 27 naista ja 42 miestä

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Sarjatiedote 2012 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2012 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2012 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2017

Yleinen SM-sarja 2017 Yleinen SM-sarja 2017 BIT HBY1 HBY2 KAL LOI MAP MPC NAS1 NAS2 PSC1 PSC2 RIE Ilkka Konola, Mikko Mäkinen, Rauli Rämö, Sakari Pankkonen, Vesa Ekström Mika Metsä-Eerola, Anssi Viinikainen, Thomas Foussier,

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.3.2015 11:04 ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2014-2015 THE SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Kouvolan VETREÄT VETERAANIT toivottavat lämmintä kesää kaikille!

Kouvolan VETREÄT VETERAANIT toivottavat lämmintä kesää kaikille! Kouvolan VETREÄT VETERAANIT Hyvät veteraani siskot ja -veljet Meillä on nyt oma napakat-palsta, johon voitte kirjoittaa mieleen tulevia toiveita ja ehdotuksia toimintaamme. Kirjoitukset voi jättää Rauskille.

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2019:

Yleinen SM-sarja 2019: Yleinen SM-sarja 2019: HBY1 HBY2 KOT KUP LOI NAS1 NAS2 PSC1 PSC2 TUR TYR Kimmo Rantanen, Ville Punta, Tero Haapanen, Kenshi Kobe, Niklas Palmqvist, Elmo Ylivainio Kimmo Keränen, Henri Palmqvist, Miska

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS

ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS ISTUMALENTOPALLON 34. KOTKA-TURNAUS Karhulan liikuntahallilla lauantaina 6.2.2016 KANSAINVÄLINEN ISTUMALENTOPALLOTURNAUS VUODESTA 1983 Kuva: KSI/Juha Parkko 34. Kotka-turnauksen voittajat - KSI Kotka T

Lisätiedot

Helsinki Petankin halli Pasilassa, Tallikatu, Pasilan eteläinen veturitalli, Helsinki

Helsinki Petankin halli Pasilassa, Tallikatu, Pasilan eteläinen veturitalli, Helsinki 1 (6) SUOMEN PÈTANQUE-LIITTO SP-L RY, KOKOUS 3/2015 AIKA Sunnuntai 29.3.2015 klo 11.30 12.30 PAIKKA LÄSNÄ ESTE Helsinki Petankin halli Pasilassa, Tallikatu, Pasilan eteläinen veturitalli, Helsinki Arto

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2018:

Yleinen SM-sarja 2018: Yleinen SM-sarja 2018: HBY1 (Ville Punta, Henri Palmqvist, Jyrki Salo, Elmo Yli-Vainio, Thomas Foussier, Juuso Vartiainen) HBY2 (Mikko Kamppuri, Antti Pasanen, Mika Metsä-Eerola, Niklas Palmqvist, Anssi

Lisätiedot

KAU-PETANQUE UUTISET 3/2015

KAU-PETANQUE UUTISET 3/2015 KAU-PETANQUE UUTISET 3/2015 KAU-Petanque Uutiset Karkkilan Urheilijoiden erikois-seuran KAU-Petanquen oma lehti. Ilmestyy kolmesti vuodessa. Painosmäärä muutamia paperiversioita + pääsääntöisesti luettavissa

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.5.2014 23:53 ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2013-2014 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.4.2017 0:10 ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2015-2016 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

KAU-Petanque Uutiset 2/2013

KAU-Petanque Uutiset 2/2013 KAU-Petanque Uutiset 2/2013 KAU-Petanquen ikimuistoinen kesäkausi 2013 kohta takana, miten talvi? Sana vapaa palsta 07082013(Marko T.) Kesä alkaa kääntymään loppupuolelleen. Ollaan Elokuun puolessavälissä

Lisätiedot

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari

Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Jäsen M alle 50v. Sijoitus Etunimi Sukunimi Paikkakunta Tulos (kg) 1 Lauri Rautaharkko Tampere 0,850 2 Veli-Pekka Oikarinen Kerava 0,798 3 Jari Heikkinen Mikkeli 0,772 4 Antti Nurminen Jyväskylä 0,716

Lisätiedot

www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista

www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista www.lakeudenkisat.fi 1 kuva Kalev albumista Petankkiposti 1/2014 www.lakeudenkisat.fi 2 TUL PETANKKIJAOSTO PETANKKIPOSTI 1 / 2014 Snellmaninkatu 12 53100 Lappeenranta p. 0400 655 221.3.2014 Sposti kalevi.viskari@tul.fi

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2013

Yleinen SM-sarja 2013 Yleinen SM-sarja 2013 HBY1 (Mika Metsä-Eerola, Ville Punta, Jari Lukkarila, Thanakorn Singthong) HBY2 (Anssi Viinikainen, Mikko Kamppuri, Yrjö Munukka, Miikka Kouvonen, Mikael Gripenberg) KAL1 (Henri Palmqvist,

Lisätiedot

07/07/2014 08:42:06 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:42:08 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:42:06 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:42:08 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:42:06 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:42:08 Kierros 1 paritettu. Mikko Siren - Mikko Lahti Timo-Pekka Eväkoski - Mikko Neuvonen Tarmo Sipilä - Paula Kiiveri Matti Lehtimäki - Jarmo Elo Kari

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Teht. Pist. Ikä Hyv.

Teht. Pist. Ikä Hyv. Kilpailu: Puumieskesätaitokilpailu 2013 Järjestäjä: Mikkelin Seudun Puumiehet ry Päivämäärä: 21.9.2013, Anttolanhovi, Mikkeli Miesten kilpasarja Ikä Hyv. Pisteet 1 Pekka Repo P-Savo 88 17 72 177 29:10

Lisätiedot

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS Keilakausi 2015/2016 46. toimintavuosi Tämä toimintakertomus sisältää keskeisimmät seuran tapahtumat keilakaudelta, lisättynä tulososiolla, sekä muutamalla kuvalla höystettynä.

Lisätiedot

JÄSENSARJA ( 72 pelaajaa) 1. Iivo Paaso 2. Thomas Foussier 3. Marko Aalto 4. Henri Palmqvist 5. Pauli Piiparinen 6.

JÄSENSARJA ( 72 pelaajaa) 1. Iivo Paaso 2. Thomas Foussier 3. Marko Aalto 4. Henri Palmqvist 5. Pauli Piiparinen 6. 26.4.2017 JÄSENSARJA 2016-2017 ( 72 pelaajaa) 1. Iivo Paaso 2. Thomas Foussier 4. Henri Palmqvist 6. Mikko Lehto Sekatrippeli 22.10.2016 (16 joukkuetta) Singeli 20.11.2016 (19 pelaajaa) 1. Kati Nieminen,

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2012:

Yleinen SM-sarja 2012: Yleinen SM-sarja 2012: HBY1 (Marko Jakonen, Jari Lukkarila, Miikka Kouvonen, Mikko Soikkeli, Sami Lukka) HBY2 (Mikko Kamppuri, Anssi Viinikainen, Ville Punta, Yrjö Munukka, Mikael Gripenberg) KAL1 (Henri

Lisätiedot

Arto Brand, Jari Eronen, Eva Fredriksson, Kalevi Lehtinen, Mika Metsä-Eerola, Marko Taipalvesi, Tuukka Ylönen. Jari Eronen avasi kokouksen klo. 13.07.

Arto Brand, Jari Eronen, Eva Fredriksson, Kalevi Lehtinen, Mika Metsä-Eerola, Marko Taipalvesi, Tuukka Ylönen. Jari Eronen avasi kokouksen klo. 13.07. 1 (6) SUOMEN PÈTANQUE-LIITTO SP-L RY, KOKOUS 4/2015 AIKA Sunnuntai 26.4.2015 PAIKKA LÄSNÄ ESTE Ravintola Hällä, Raatihuoneenkatu 3, Hämeenlinna Arto Brand, Jari Eronen, Eva Fredriksson, Kalevi Lehtinen,

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

JÄSENSARJA (60 pelaajaa) 1. Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Marko Aalto 4. Pauli Piiparinen 5. Jyrki Salo 6.

JÄSENSARJA (60 pelaajaa) 1. Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Marko Aalto 4. Pauli Piiparinen 5. Jyrki Salo 6. 27.4.2016 JÄSENSARJA 2015-2016 (60 pelaajaa) 1. Mikko Lehti 2. Marko Jakonen 3. Marko Aalto 5. Jyrki Salo 6. Henri Palmqvist Sekatrippeli 10.10.2015 (11 joukkuetta) Duppeli 7.11.2015 (12 joukkuetta) 1.

Lisätiedot

Petankki kalenteri 2016

Petankki kalenteri 2016 PETANKKIPOSTI 1/2016 18.3.2016 TUL Saimaan piiri ry Sisältö Kalenteri Ukonlinna- duppeli kutsu Simpele trippeli kutsu Simpele duppeli Piirisarjan säännöt Linkkejä https://www.youtube.com/watch?v=bgwmzmhxjqq&feature=youtu.be

Lisätiedot

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP

1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET. Lyöntipeli HCP 1 ( 7 ) TENAN TUOPPI 2014 TULOKSET 17.9.2014 Lyöntipeli HCP # Pelaaja Seura OUT IN TOT Slope Tulos CBA +/- 1 Laahanen Reino VG 49 45 94 23 71-0.8 2 Aalto Timo VG 48 39 87 15 72-0.9 3 Martin Tuomo VG 45

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN

ITÄ-SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT JOROINEN TULOKSET..009 19:09 SARJA M Kainulainen Olavi PS 95 9 191 1 45 51 Mankinen Mika PS 89 95 184 5 Seppä Timo SS 91 90 181 Eskelinen 4 1 Jukka PS 95 81 17 5 59 Hassinen Ari PK 89 81 170 Kirjavainen 4 Mikko

Lisätiedot

KULTAPERINNE ry. Kullanhuuhdonnan avoin Kulta CUP. Lopullinen Äänekoski Eväjärvi Saariselkä sijoitus. Kilpailijan nimi

KULTAPERINNE ry. Kullanhuuhdonnan avoin Kulta CUP. Lopullinen Äänekoski Eväjärvi Saariselkä sijoitus. Kilpailijan nimi KULTAPERINNE ry. Kullanhuuhdonnan avoin Kulta CUP 0 Kilpailijan nimi Matilainen Kauko Keränen Veikko Ojanpää Jukka Raja Hannu Pohjola Päivi Nivala Reijo Pekkala Meeri Kannisto Marjatta Muotkajärvi Pirjo

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2012:

Yleinen SM-sarja 2012: Yleinen SM-sarja 2012: HBY1 (Marko Jakonen, Jari Lukkarila, Miikka Kouvonen, Mikko Soikkeli, Sami Lukka) HBY2 (Mikko Kamppuri, Anssi Viinikainen, Ville Punta, Yrjö Munukka, Mikael Gripenberg) KAL1 (Henri

Lisätiedot

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M

2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A Risto Kyttä Veljmiehet M 2009 Mestaruus/kinkkukisa: Seuran Mestari Sami Päiväniemi 1. Nimi Seura LuokkaTulosTasoitus Sami Päiväniemi Veljmiehet M 1309 30 2. Olli Ikäheimo Veljmiehet A 1263 48 3. Risto Kyttä Veljmiehet M 1247 30

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011 sijoitus Miehet Tulos Tulos Tulos Tulos Tulos osakisat tulos g osakilpailun sijoitus 1. Heikki Matikainen PKUK 9 2900 8 1710 4 325 2,5 565 9 3014 32,5 8514 30 1. 2. Juuso Piiroinen PKUK 7 2820 10 2262

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2012:

Yleinen SM-sarja 2012: Yleinen SM-sarja 2012: HBY1 (Marko Jakonen, Jari Lukkarila, Miikka Kouvonen, Mikko Soikkeli, Sami Lukka) HBY2 (Mikko Kamppuri, Anssi Viinikainen, Ville Punta, Yrjö Munukka, Mikael Gripenberg) KAL1 (Henri

Lisätiedot

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani

TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani TIKKAKISA Henkilökohtainen miehet AKT Kesäpäivät 2013, Kajaani Sijoitus Etunimi Sukunimi Joukkue Tulos 1 Seppo Lehtonen Jokilaakso 104 / 2 40 2 Kai Rimpineva Imatra 002 39 3 Matti Syvälä Tampere 005 36

Lisätiedot

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 TALVEN 2015 TULOKSIA 1. Kerhon omat kilpailut Sarjakilpailut: Miehet: 1. Tomi Ojanperä 56 pistettä 2. Arto Männistö 50 pistettä 3. Mikko Väänänen 49 pistettä Naiset:

Lisätiedot

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli Sivu 1 1. Jäntti Raimo Atrium 627 647 641 646 (512) 13262 (1593) (609) 781 633 (605) 655 629 715 677 653 643 666 655 663 723 685 652 (614) 643 628 (621) (597) (585) (605) (581) (574) 2. Härkönen Heikki

Lisätiedot

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli Sivu 1 1. Jäntti Raimo Atrium 781 633 605 655 629 13146 (1653) 715 677 653 643 666 655 663 723 685 652 614 643 628 621 (597) (585) 605 (581) (574) 2. Härkönen Heikki PoRa 769 684 627 630 (580) 13117 (1623)

Lisätiedot

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli Sivu 1 1. Härkönen Heikki PoRa 641 769 684 627 630 13151 (1626) (580) 658 647 649 644 633 687 679 713 685 628 (578) (578) 682 645 629 (607) 614 607 (549) 2. Jäntti Raimo Atrium 609 781 633 605 655 13150

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KEILALULIITON MIESTEN AVOIMEN LUOKAN MITALISTIT 2016

LAPPEENRANNAN KEILALULIITON MIESTEN AVOIMEN LUOKAN MITALISTIT 2016 Lappeenrannan Keilailuliitto ry Finaalin pudotuspelit 5.12.2016 miehet avoin mestaruus 1 sarja 1. peli Jarmo Koski 189 jatkoon 2.-3. Olli Katila 187 2. peli Mika Vento 193 1.-2. Jarmo Koski 170 LAPPEENRANNAN

Lisätiedot

KAU-Petanque UUTISET 1/2012 sisältä ulos!

KAU-Petanque UUTISET 1/2012 sisältä ulos! KAU-Petanque UUTISET 1/2012 sisältä ulos! Sihteerin palsta Kauden 2012 sisäpelikausi on saatu päätökseen ja on aika painua ulos. Hallikausi oli ikimuistoinen ja paljon uutta saatiin aikaan. Lanseerattiin

Lisätiedot

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Naiset Miehet 60 1. Mirja Huotilainen 146 1. Kyösti Härkönen 238 2. Marketta Mustonen 96 2. Ari Myller 207 3. Varpu Korhonen 26 3. Esko Huhtaniemi 189 4. Tuija

Lisätiedot

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT

MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT MIESTEN ISTUMALENTOPALLON SM-KISAT 14.-15.3.2015 SUININLAHDEN KOULU, TOIVALA TURNAUSPAIKKA: SUININLAHDEN KOULU, TOIVALANTIE 60, TOIVALA (SIILINJÄRVI) TURNAUKSEN JOHTAJA: MARKKU AUMAKALLIO JÄRJESTÄVÄN SEURAN

Lisätiedot

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä,

ISM Single Competitor Competitions. Nilsiä, ISM 2014 Nilsiä, 09.02.2014 Single Competitor Competitions M Nimi Nro Piiri Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Savolainen Esa 14 PS 300 (23:29) 256 (-9m/+13m) 558 (93) 1114 2. Tuovinen Janne 5 PS 261

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2011:

Yleinen SM-sarja 2011: Yleinen SM-sarja 2011: HBY1 HBY2 KAL1 KAL2 KVP LOI MPC NAS PSC1 PSC2 RIE TUR Mika Metsä-Eerola, Jukka Tikkanen, Ville Punta Mikael Gripenberg, Mikko Kamppuri, Marko Jakonen, Anssi Viinikainen Henri Palmqvist,

Lisätiedot

Salon mest karsinnan tulokset finalistit

Salon mest karsinnan tulokset finalistit n mest karsinnan tulokset 2019 + finalistit 13.04.2019 Ohessa karsinnan tulokset, päivitetty 23.4.19. Finaalit pelataan 25.-27.5.19 La 25.5.19 klo:12:00 Veteraanit ja Seniorit Su 26.5.19 klo:12:00 B-Miehet

Lisätiedot

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017

SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 SENIORIEN VIIKKOKISA - SARJA SENIORIEN VIIKKOKISAT 2017 LOPPUTULOKSET 13.9.2017 1(5) NAISET Pistebogey 1 Latvala Päivi 280 36 36 36 35 35 34 34 34 2 Lyytikäinen Saila 265 38 36 35 34 32 30 30 30 3 Koikkalainen

Lisätiedot

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 1. Soini Kauppinen Suolahden Urho 2. Matti Laitinen Viipurin Voimailijat 3. Jaakko Piutunen Varkauden Urheilijat 1. Reino Salimäki Seinäjoen

Lisätiedot

Naisten mitalistit: Mia Tarvainen (vas.), Maiju Marjamäki, Sari Virta, Marja Valkeavuori, Anna Hirvonen, Jenni Tikkanen (kuva: Kirsi Valkeavuori)

Naisten mitalistit: Mia Tarvainen (vas.), Maiju Marjamäki, Sari Virta, Marja Valkeavuori, Anna Hirvonen, Jenni Tikkanen (kuva: Kirsi Valkeavuori) ENNAKKOSUOSIKIT PITIVÄT PINTANSA ISTUMALENTOPALLON BEACH VOLLEYN SM-KISOISSA Ennakkosuosikit Eero Penttinen ja Antti Kärnä pokkasivat istumalentopallon beach volleyn kultaiset mitalit miesten sarjassa.

Lisätiedot

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli Sivu 1 1. Jäntti Raimo Atrium 677 653 643 666 655 11465 (1533) 663 723 685 652 614 643 628 621 597 585 605 581 574 2. Härkönen Heikki PoRa 647 649 644 633 687 11454 (1458) 679 713 685 628 578 578 682 645

Lisätiedot

Cooperjuoksu: M50: Matti Skutnabb Helsingin Kisa-Veikot M55: Tage Lemström IP

Cooperjuoksu: M50: Matti Skutnabb Helsingin Kisa-Veikot M55: Tage Lemström IP Konkarien Tiistaikisa-sarja 2013 Hakunilan urheilupuisto, Luotikuja, 01200 VANTAA.Järj. Korson Kaiku. 16.04.2013 Kuula: M55 (6 kg): 1) Jarmo Vuolanen Korson Kaiku 10.27. 2) Kari Nuikka KorsKa 8.28. M65

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 25.3.2017 23:50 ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2016-2017 THE SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen

Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen http://kesa.sporttisaitti.com Itä-Suomen mestaruuskilpailut Joroinen 28.06.2014 Päivitetty Lopputulokset 28.6.2014 20:46 Sarja M 1 54 MARKO HOLOPAINEN M PK 19 22 41 0 2 61 JUHA HEIKKILÄ M PK 20 18 38 1

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA No

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA No 9.4.2016 19:12 Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2015-2016 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10

RASTI 1. Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 RASTI 1 Suomenmestaruuskilpailu 1999 Pisteytys 14-15.8.-99 PP A B C D PPo ohi E/A Tv Hämeenlinna Hätilä 10 5 4 4 2-20 -10-10 -10 Kilpailijat Pisteet Rangaistukset Aika Ls Tulokset No Nimi Lk. Joukkue PP

Lisätiedot

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli

Joensuun Keilailuliitto Joensuun Keilahalli Sivu 1 1. Jäntti Raimo Atrium 633 605 655 629 715 12962 (1662) 677 653 643 666 655 663 723 685 652 614 643 628 621 597 (585) 605 (581) (574) 2. Härkönen Heikki PoRa 684 627 630 580 658 12928 (1623) 647

Lisätiedot

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella 14.6.2018 klo 18.00 Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella Hippos on ollut monen menestyneen joukkueen kotikenttä Suomen Mestaruudet 1982 Jyväskylän Kiri 1984

Lisätiedot

Miehet - M1 M2 M3 M4 M5 M6 Voitot Pisteet M

Miehet - M1 M2 M3 M4 M5 M6 Voitot Pisteet M SM-turnaus I 27.-29.11.1998 palattiin Vierumäellä ensimmäinen SM-sarjan osaturnaus. Alla on sarjataulukot turnauksen peleistä, sekä pistetilanne ensimmäisen viikonlopun jälkeen. Miehet saavat pisteitä

Lisätiedot

SUOMEN PÉTANQUE-LIITON SARJAT 2014

SUOMEN PÉTANQUE-LIITON SARJAT 2014 SUOMEN PÉTANQUE-LIITON SARJAT 2014 Runkosarjat la 17.5. Järvenpää la 7.6. Anjalankoski Sirkuskenttä, Rantak, 6 Yleinen SM-sarja 6 kierrosta 5 kierrosta Yleinen 1.divisioona 6 kierrosta 5 kierrosta Naisten

Lisätiedot

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt

EL Pm 2017 ei rekisteröidyt EL Pm 2017 ei rekisteröidyt Naiset kilpailija yhdistys tulos Kaadot viim.srj 1. Helena Saarimaa Lapua 676 2. Eila A Rajamäki Kauhava 668 3. Kaarina Tuuri Lapua 642 4. Pirkko Rissa Lapua 617 5. Sirkka Kangas

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 19. 20.1.1980 TAMPEREELLA Tampereen Työväen Nyrkkeilijät 51 kg 67 kg 1. Antti Juntumaa Oulun Tarmo 1. Rainer Tapio Rovaniemen Reipas 2. Jukka Arola Otanmäen Työv.Urh. 2. Kalevi

Lisätiedot

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 1. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 2. Veikko Järvelä TUL / Haukiputaan Heitto 3. Kaarlo Nykänen TUL / Koiton Riento 1. Raimo Taskinen TUL / Kemin Into 2. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 4.3.2017 23:38 ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2016-2017 THE SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

I Alkulohkot. Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin.

I Alkulohkot. Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin. I Alkulohkot Lohkojen kaksi parasta suoraan pudotuspeleihin, loput jatkolohkoihin. Kenttä 1 Lohko A 1 2 3 4 5 YHT Joni Eväkoski 41 50 50 50 21 212 Mika Packalén 50 39 48 35 33 205 Yrjö Soidinmäki 36 38

Lisätiedot

la 12.4. klo 10.00 Veteraanien (+55) EM-karsinta 2.osakisa Järjestäjä: Linnan Petanquistit ry, Hämeenlinna.

la 12.4. klo 10.00 Veteraanien (+55) EM-karsinta 2.osakisa Järjestäjä: Linnan Petanquistit ry, Hämeenlinna. 1 (6) SUOMEN PÈTANQUE-LIITTO SP-L RY, KOKOUS 3/2014 AIKA Sunnuntai 18. toukokuuta 2014 PAIKKA LÄSNÄ ESTE Ravintola Popino, Raatihuoneenkatu 11, Hämeenlinna Jari Eronen, Eva Fredriksson, Kalevi Lehtinen,

Lisätiedot

su 23.3. Miesten/Naisten SM-kisojen ammuntakarsinta 1. Järjestäjä: Kallion Kirkas ry, Helsinki Tuomareina Arto Brand ja Jari Nieminen.

su 23.3. Miesten/Naisten SM-kisojen ammuntakarsinta 1. Järjestäjä: Kallion Kirkas ry, Helsinki Tuomareina Arto Brand ja Jari Nieminen. 1 (5) SUOMEN PÈTANQUE-LIITTO SP-L RY, KOKOUS 2/2014 AIKA Sunnuntai 2.3.2014 klo 13.15 PAIKKA LÄSNÄ ESTE Ravintola Salud, Tuomiokirkonkatu 19, Tampere Arto Brand, Jari Eronen, Eva Fredriksson, Mika Metsä-Eerola,

Lisätiedot

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011 TULOSPALVELU Lions SM-pilkki 27.3.2011 Järjestäjä: LC Parikkala/Siikalahti. Paikka: Parikkala Simpelejärvi Kilpailijoita yhteensä: 143 Kilpailukala: Ahven Yhteiskalamäärä: 95.8 kg Sarjat: M60 (Miehet alle

Lisätiedot

Suomen Invalidien Urheiluliitto r.y. The Finnish Association of Sports for the Disabled SARJARAPORTTI The report of series 22 /

Suomen Invalidien Urheiluliitto r.y. The Finnish Association of Sports for the Disabled SARJARAPORTTI The report of series 22 / SARJARAPORTTI The report of series 22 / 2008-2009 19.4.2009 Miesten SM-sarja 2008-2009 Runkosarjan ottelut ja tulokset Päivä Pelipaikka Ottelut Tulos Eräpisteet Pist.yht. 8.11.2008 Jämsässä: 1 JoLePa -

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2012:

Yleinen SM-sarja 2012: Yleinen SM-sarja 2012: 1. HBY2 (Mikko Kamppuri, Anssi Viinikainen, Ville Punta, Yrjö Munukka, Mikael Gripenberg) 2. RIE (Mikko Lehti, Jussi Lehti, Petri Seppä, Markus Sohlman) 3. LOI (Mika Metsä-Eerola,

Lisätiedot

Yhteistulokset. Helsingin Siirtolapuutarhojen Aluejärjestö KESÄKISAT 2006 HERTTONIEMI PÖYTÄKIRJA. Siirtolapuutarha. Marjaniemi. Tali.

Yhteistulokset. Helsingin Siirtolapuutarhojen Aluejärjestö KESÄKISAT 2006 HERTTONIEMI PÖYTÄKIRJA. Siirtolapuutarha. Marjaniemi. Tali. Helsingin Siirtolapuutarhojen Aluejärjestö KESÄKISAT PÖYTÄKIRJA Yhteistulokset Lasten viestit Siirtolapuutarha Tulos Kroketti Kuulakikka Mölkky Lentopallo Lausunta Puhe Tikka Petankki Tytöt < v Pojat

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD

ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD 2.5.2018 14:48 ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2017-2018 THE SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD 2017-2018 Kuva: Juha Parkko Kuva: Marja Valkeavuori Miesten Suomen Mestarit

Lisätiedot

Ravintola Casa Mare, Gyldenintie 6, 00200 Helsinki (Lauttasaari)

Ravintola Casa Mare, Gyldenintie 6, 00200 Helsinki (Lauttasaari) 1 (6) SUOMEN PÈTANQUE-LIITTO SP-L RY, KOKOUS 2/2015 AIKA Sunnuntai 1.3.2015 klo 12.00 PAIKKA Ravintola Casa Mare, Gyldenintie 6, 00200 Helsinki (Lauttasaari) PAIKALLA Arto Brand, Jari Eronen, Eva Fredriksson,

Lisätiedot

Yleinen SM-sarja 2011:

Yleinen SM-sarja 2011: Yleinen SM-sarja 2011: HBY1 HBY2 KAL1 KAL2 KVP LOI MPC NAS PSC1 PSC2 RIE TUR Mika Metsä-Eerola, Jukka Tikkanen, Ville Punta, Jari Lukkarila Mikael Gripenberg, Mikko Kamppuri, Marko Jakonen, Anssi Viinikainen,

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry LOPULLINEN ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry LOPULLINEN ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU LOPULLINEN ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2010-2011 THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros SuTe Hiekka- La Talentit vs RKT 0-6 (17-36)

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros SuTe Hiekka- La Talentit vs RKT 0-6 (17-36) Kausi 2018/2019 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko A 1. A-men Eräkare Jorma Puh. 0503835758 2. Kaksari Kittilä Anssi Puh. 0443667680 3. RKT Seppänen Henry Puh. 0415068044 4. SuTe Manninen Mikko Puh. 0400318776

Lisätiedot

SUOMEN PÉTANQUE-LIITON SARJAT 2014

SUOMEN PÉTANQUE-LIITON SARJAT 2014 SUOMEN PÉTANQUE-LIITON SARJAT 2014 Runkosarjat la 17.5. Järvenpää la 7.6. Inkeroinen Sirkuskenttä, Rantak. 6 Jäähallin kenttä, Kiekkokuja 2 Yleinen SM-sarja 6 kierrosta 5 kierrosta Yleinen 1.divisioona

Lisätiedot