1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana:"

Transkriptio

1 1(6) RASITESOPIMUS 1 Osapuolet 1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: a. Ohjeellinen tontti 27930/2, joka muodostuu kiinteistöstä jäljempänä Tontti 27930/2 (Tontilla 27930/2 tarkoitetaan myös mahdollista mainitun tontin tulevaa vuokralaista) b. Ohjeellinen tontti 27931/1, joka muodostuu kiinteistöstä c. Tontti 27929/1 (kiinteistötunnus ) d. Kiinteistö ) Helsingin seudun ympäristöpalvelut kuntayhtymä (Y-tunnus: ) edellä mainitun ohjeellisen tontin 27931/1 sekä kiinteistöstä vuokratun pysäköintialueen (liitekartassa merkintä P ) vuokralaisena jäljempänä Tontti 27931/1 sekä Pysäköintialue 3) Oranssi Asunnot Oy (Y-tunnus ) edellä mainitun tontin 27929/1 (kiinteistötunnus ) vuokralaisena Jäljempänä Tontti 27929/1 Edellä manitut Tontti 27930/2, Tontti 27931/1, Pysäköintialue ja Tontti 27929/1 yhdessä Kiinteistöt 2 Perustettavat rasitteet Tällä sopimuksella sovitaan seuraavista kulkuyhteyksiä koskevista rasitteista: - Tontilla 27930/2 on oikeus kulkuyhteyttä varten tarvittavaan liitekartassa merkinnällä A osoitettuun alueeseen kiinteistöllä Tontilla 27929/1 on oikeus kulkuyhteyttä varten tarvittavaan liitekartassa merkinnöillä A ja C osoitettuihin alueisiin kiinteistöllä

2 2(6) - Tontilla 27931/1 ja Pysäköintialueella on oikeus kulkuyhteyttä varten tarvittavaan liitekartassa merkinnöillä A ja B osoitettuihin alueisiin kiinteistöllä Kunkin alueen (A, B ja C) leveys on 4 metriä (rasitealueet). Edellä mainitut ja liitteeseen 1 merkityt kulkuyhteydet jäljempänä kulkuyhteys A, kulkuyhteys B ja kulkuyhteys C ja yhdessä Kulkuyhteydet. 3 Kulkuyhteyksien toteuttaminen Kulkuyhteydet on toteutettu. Selvyyden vuoksi todetaan, että kulkuyhteyksien parantamisesta, peruskorjaamisesta ja uudistamisesta on voimassa mitä kohdassa 4 on todettu. 4 Kulkuhteyksien kunnossapito, huolto, peruskorjaus, parantaminen ja uudistaminen sekä näistä aiheutuvat kustannukset Kulkuyhteys A Tontti 27930/2, Tontti 27931/1 ja Pysäköintialue sekä Tontti 27929/1 ovat keskenään velvollisia huolehtimaan kulkuyhteys A:n kunnossapidosta (talvikunnossapito mukaan lukien), huollosta, peruskorjaamisesta ja uudistamisesta sekä näistä aiheutuvista kustannuksista, ellei Helsingin kaupungin rakennusvirasto muuta määrä tai rakennusviraston kanssa muuta sovita. Mainitut osapuolet voivat sopia tarkemmista kunnossapitoon, huoltoon, peruskorjaamiseen ja uudistamiseen sekä näistä aiheutuvien kustannusten jakoon liittyvistä menettelytavoista kulloinkin parhaaksi katsomallaan tavalla. Menettelytavoista on sovittava kirjallisesti. Tontti 27930/2 on sopimuksen tekohetkellä Helsingin kaupungin omistuksessa eikä sitä käytetä. Tontti 27930/2 on tarkoitus myydä. Tämän vuoksi sinä aikana, jolloin Tontti 27930/2 on Helsingin kaupungin omistuksessa, vastaavat Tontti 27931/1 ja Tontti 27929/1 keskenään edellä mainituista seikoista. Selvyyden vuoksi todetaan, että mikäli Tontti 27930/2 kuitenkin myynnin asemesta vuokrataan pitkäaikaisesti, siirtää kaupunki tämän sopimuksen velvoitteineen kohdassa 9 tarkoitetulla tavalla tontin vuokralaiselle. Tontin 27930/2 vuokralainen on siten sopimuksen siirtohetkestä lukien velvollinen huolehtimaan tässä sopimuksessa tarkoitettujen Tontin 27930/2 velvoitteista.

3 3(6) Tonteilla 27931/1ja 27929/1ei ole oikeutta periä ajalta, jolloin Tontti 27930/2 on kaupungin omistuksessa ja vuokraamattomana, aiheutuvia edellä mainittuja kustannuksia Tontin 27930/2 tulevalta omistajalta tai vuokralaiselta eikä Helsingin kaupungilta. Kulkuyhteys B Tontti 27931/1 ja Pysäköintialue ovat velvollisia huolehtimaan kulkuyhteys B:n kunnossapidosta (talvikunnossapito mukaan lukien), huollosta, peruskorjaamisesta ja uudistamisesta sekä näistä aiheutuvista kustannuksista, ellei Helsingin kaupungin rakennusvirasto muuta määrä tai rakennusviraston kanssa muuta sovita. Kulkuyhteys C Tontti 27929/1 on velvollinen huolehtimaan kulkuyhteys C:n kunnossapidosta (talvikunnossapito mukaan lukien), huollosta, peruskorjaamisesta ja uudistamisesta sekä näistä aiheutuvista kustannuksista, ellei Helsingin kaupungin rakennusvirasto muuta määrä tai rakennusviraston kanssa muuta sovita. Kunnossapidon, huollon, peruskorjauksen ja uudistamisen taso Kulkuyhteyksien kunnossapidossa, huollossa, peruskorjauksessa ja uudistamisessa on noudatettava Helsingin kaupungin rakennusviraston antamia ohjeita ja määräyksiä tai rakennusviraston hyväksymiä Kiinteistöjen laatimia suunnitelmia. Kiinteistöjen velvollisuutena on pyytää rakennusvirastolta ennen toimenpiteisiin ryhtymistä kirjalliset ohjeet ja määräykset kunnossapidosta, huollosta, peruskorjaamisesta ja uudistamisesta tai hyväksytettävä omat suunnitelmansa rakennusvirastossa. Rakennusvirasto määrää tarvittaessa ohjeiden ja määräysten / hyväksyttyjen suunnitelmien voimassaoloajan. Mikäli Helsingin kaupungilla on tarve peruskorjata tai uudistaa puisto ja/tai sillä sijaitsevat Kulkuyhteydet, toteutetaan mainitut toimenpiteet Helsingin kaupungin (rakennusviraston) hankkeena ja kustannuksella. Kulkuyhteyksien kunnossapito-, huolto-, peruskorjaus- ja uudistamistoimepiteiden suorittaminen on sovitettava yhteen rakennusviraston järjestämän muun puistoalueen kunnossapidon, huollon, peruskorjaamisen ja uudistamisen kanssa.

4 4(6) Kiinteistöjen tulee vastata kulkuyhteyksien kunnossapidosta, huollosta, peruskorjaamisesta ja uudistamisesta sekä näistä aiheutuvista kustannuksista aina vähintään siltä osin, kun ne ovat ylimääräisiä puistokäytävien normaaliin Helsingin kaupungin rakennusviraston kulloinkin järjestämään kunnossapitoon, huoltoon, peruskorjaamiseen ja uudistamiseen nähden, ellei Helsingin kaupungin rakennusvirasto muuta määrä tai rakennusviraston kanssa muuta sovita. Kulkuyhteydet sijaitsevat alueella, joka asemakaavassa (nro 10950) on osoitettu historiallisesti arvokkaaksi puistoalueeksi (VP-1). Kaavamääräyksen mukaan alue tulee kunnostaa ja sitä tulee hoitaa alueen historiallista kerrostuneisuutta säilyttävällä tavalla. Lisäksi alue on mainitussa kaavassa todetulla tavalla muinaismuistolailla rauhoitettua muinaismuistoaluetta, jolla ei saa kaivaa eikä täyttää maata ilman museoviranomaisen lupaa Mainitut seikat on otettava huomioon kulkuyhteyksien kunnossapidossa, huollossa, peruskorjaamisessa ja uudistamisessa. Kulkuyhteydet sijoittuvat alueelle, joka on muinaismuistolain tarkoittama muinaisjäännös. Tämän vuoksi noudatetaan lisäksi, mitä muinaismuistolaissa (295/1963) on määrätty. Kiinteistöjen tulee edellä mainittuihin toimenpiteisiin ryhtyessään olla yhteydessä Helsingin kaupunginmuseoon ja tarvittaessa Museovirastoon. Helsingin kaupunginmuseon ja Museoviraston antamia ohjeita ja määräyksiä on noudatettava. 5 Kulkuyhteyksien muu käyttö Kulkuyhteydet sijaitsevat alueella, joka asemakaavassa on osoitettu puistoalueeksi (kaavamerkintä VP-1). Tämän vuoksi rasitealueilla tulee sallia puistoalueen normaali yleinen käyttö sekä muuta puistoaluetta palveleva ja mahdollisesti kulkuyhteyksiä palveleva rakennusviraston järjestämä kunnossapito, huolto, peruskorjaus ja uudistaminen. 6 Helsingin kaupungin vastuu ja rooli sopimuksen osapuolena Helsingin kaupunki on tämän sopimuksen osapuolena ainoastaan hyväksyäkseen sopimuksen omistamiensa kiinteistöjen osalta. Helsingin kaupunki ei siten vastaa tämän sopimuksen tarkoittamien oikeuksien toteuttamisesta eikä tämän sopimuksen tarkoittamista tai siitä johtuvista velvoitteista, vahingoista, haitoista tai kustannuksista.

5 5(6) Helsingin kaupunki ei vastaa myöskään vahingoista, haitoista eikä kustannuksista, mikäli tässä sopimuksessa havaitaan vastaisuudessa virheitä ja/tai puutteita eikä vahingoista, haitoista eikä kustannuksista, mikäli kyseisten Kiinteistöjen välillä ei ole sovittu kaikista niiden toteuttamisen ja/tai käytön edellyttämistä yhteisjärjestelyistä. Vastuu edellä mainituista asioista on Tontin 27931/1, Pysäköintialueen ja Tontin 27929/1 vuokralaisilla sekä Tontin 27930/2 omistajalla ja/tai vuokralaisella. Tontin 27930/2 omistajalla ei tässä edellä mainitusta johtuen tarkoiteta Helsingin kaupunkia. Poikkeuksena edellä mainitusta on kohdassa 8 tarkoitettu rasitteen perustamista ja kustannusten korvaamista koskeva Helsingin kaupungille kuuluva velvoite. 7 Liittäminen tonttien pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin Tämä sopimus liitetään Tonttien 27931/1 ja 27929/1 pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin. Mikäli myös Tontti 27930/2 vuokrataan pitkäaikaisesti, liitetään tämä sopimus niin ikään mainitun tontin pitkäaikaiseen vuokrasopimukseen. Mainittujen tonttien vuokralaisten on siten noudatettava tätä sopimusta myös osana tontteja koskevia maanvuokrasopimuksia. 8 Rasitteen perustaminen ja kustannukset Sopimuksen osapuolet oikeuttavat Helsingin kaupungin (kiinteistöviraston tonttiosaston) hakemaan tämän sopimuksen mukaisten rasitteiden perustamista. Rasitteen perustamiskustannuksista vastaa Helsingin kaupunki. 9 Sopimuksen siirtäminen ja voimassaolo 10 Riidanratkaisu Osapuolet ovat velvollisia siirtämään tämän sopimuksen kaikkine oikeuksineen ja velvollisuuksineen myös Kiinteistöjen uusia omistajia ja/tai haltijoita koskeviksi. Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei saada ratkaisua erimielisyyteen, saatetaan asia Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

6 6(6) 11 Sopimuskappaleet, voimaantulo ja allekirjoitukset Tätä sopimusta liitteineen on tehty kahdeksan (8) samansanaista kappaletta; yksi Tontin 27931/1 ja Pysäköintialueen vuokralaiselle, yksi Tontin 27929/1 vuokralaiselle, yksi liitettäväksi Tontin 27931/1 ja Pysäköintialueen pitkäaikaiseen maavuokrasopimukseen, yksi liitettäväksi Tontin 27929/1pitkäaikaiseen maavuokrasopimukseen, kolme Helsingin kaupungille tonttien 27930/2 ja 27929/1 sekä kiinteistön omistajana ja yksi rasitteen perustavalle viranomaiselle. Tämä sopimus tulee voimaan, kun jokainen osapuoli on sen allekirjoittanut. Paikka ja pvm: Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Tonttiosasto / kiinteistövirasto Helsingin kaupunki Paikka ja pvm: Tuija Räty Helsingin seudun ympäristöpalvelut kuntayhtymä Paikka ja pvm: Jaana Niva Toimitusjohtaja Oranssi Asunnot Oy Liitteet Liitekartta

7 P Vanhankaupungintie var VANHAKAUPUNKI III vj 141 III 141 ar II ar II sn ar Kellomäki Pp.tie Koskelantie 187 kt A B C

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana:

1) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: RASITESOPIMUS Osapuolet Sopimuksen tausta ) Helsingin kaupunki (jota edustaa kiinteistölautakunta, Y- tunnus 0- ) seuraavien kiinteistöjen omistajana: a. Ohjeellinen tontti 90/, joka muodostuu kiinteistöstä

Lisätiedot

Autopaikkatontin määräalan vuokraaminen pitkäaikaisesti As. Oy. Kumianpää 1:lle (Laajasalo, tontti 49056/14) Kumianpää 4. Muut sopimusehdot 2-12

Autopaikkatontin määräalan vuokraaminen pitkäaikaisesti As. Oy. Kumianpää 1:lle (Laajasalo, tontti 49056/14) Kumianpää 4. Muut sopimusehdot 2-12 Autopaikkatontin määräalan vuokraaminen pitkäaikaisesti As. Oy. Kumianpää 1:lle (Laajasalo, tontti 49056/14) Kumianpää 4 Muut sopimusehdot 2-12 2 Vuokranantajan ja vuokralaisen (As. Oy. Kumianpää 1:) välillä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 269 Rasitesopimuksen liittäminen tonttien pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin (Laajasalo, Kruunuvuorenranta, tontit 49075/6 ja 7) HEL 2016-009822 T 10 01 01 05 Gunillantie

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 304 Rasitteenluonteisen sopimuksen hyväksymistä koskevan päätöksen muuttaminen ja uuden rasitteenluonteisen sopimuksen hyväksyminen sekä liittäminen pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueella valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueella valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 1 Asuntotontin (pientalo, 1 076 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen TA- Asumisoikeus Oy:lle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja varten (Vuosaari, tontti 54288/7) Solvikinkuja 3 Muut sopimusehdot 2-14

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto 38/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto 38/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 77 Rasitesopimuksen liittämistä koskevan päätöksen tarkistaminen (Laajasalo, Gunillankallio, tontit 49048/2 ja 3) HEL 2015-003114 T 10 01 01 05 Gunillantie 18 ja 20

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 287 Rasitesopimuksen hyväksyminen ja liittäminen tontin pitkäaikaiseen maanvuokrasopimukseen (Mellunkylä, Kontula, tontit 47021/3 ja 20) HEL 2016-010661 T 10 01 01 05

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Tontteja 20820/1-4 sekä Jätkäsaaren Pysäköinti Oy:tä koskevan rasitesopimuksen hyväksyminen ja liittäminen pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin (Länsisatama, Jätkäsaari,

Lisätiedot

Liite 2. pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2 14) Länsisatama, Jätkäsaari, määräala kiinteistöistä HEL

Liite 2. pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2 14) Länsisatama, Jätkäsaari, määräala kiinteistöistä HEL Liite 2. pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2 14) Länsisatama, Jätkäsaari, määräala kiinteistöistä 91-20-254-1 HEL 2016-010493 Vuokraus A4120-69 Kap Hornin katu 6 2 Vuokra-alueelle on sijoitettava

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 317 Tonttien 20801/4-9 pysäköinnin järjestämistä koskevan yhteisjärjestelysopimuksen hyväksyminen ja liittäminen pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin (Länsisatama, Jätkäsaari,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto 107/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) Kiinteistövirasto 107/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 250 Tontteja 38029/3 ja 38031/4 koskevan sopimuksen rasitteenluonteisista oikeuksista hyväksyminen ja sen liittäminen tonttien pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin HEL

Lisätiedot

Vuokralaisen on noudatettava yhtiöjärjestystään.

Vuokralaisen on noudatettava yhtiöjärjestystään. Liite 1, Muut sopimusehdot (2-16) Vartiokylä, Myllypuro, tontti 45564/1 2 Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan suunnittelemaan ja rakentamaan vuokra-alueelle vapaarahoitteisia omistusasuntoja Hitas

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle vapaarahoitteista ja sääntelemätöntä

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle vapaarahoitteista ja sääntelemätöntä 1 Asuntotontin (kaupunkipientalo, 160 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen yksityishenkilöille vapaarahoitteisten omistusasuntojen toteuttamista varten (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 41290/6) Haukkakatu 15

Lisätiedot

RASITESOPIMUS KML:N MUKAISISTA RASITTEISTA

RASITESOPIMUS KML:N MUKAISISTA RASITTEISTA 1 / 3 RASITESOPIMUS KML:N MUKAISISTA RASITTEISTA Rasitesopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen x.x.2015 x. 1 Osapuolet Kauniaisten kaupunki (0203026-2) Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen (1)

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. Liite 1, Muut vuokrausehdot (2-19) Mellunkylä, Linnanpelto, tontti 47233/11 2 Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 3 Vuokralainen

Lisätiedot

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Elisa Oyj (0116510 6) PL 1, 00061 ELISA jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja.

Lisätiedot

YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS

YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS 1. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Tämä yhteisjärjestelysopimus koskee Sipoon kunnan Källbäckin kylässä sijaitsevan T3 Pähkinälehdon asemakaava-alueen korttelin 540 AK-1 tontteja

Lisätiedot

YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS

YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS 1(6) YHTEISJÄRJESTELYSOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet 1. Nurmijärven kunta, y-tunnus 9014643-2 47/92-määräosan omistajana (jäljempänä Tontti 5 ) ja tontin 1 (543-3-64-1) omistajana (jäljempänä Tontti 1

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tuomisto 418 425 3 159 omistaja: Kaarina Kyllikki Salonen (xxxxxx xxxx) Lindforsinkatu

Lisätiedot

Luonnos VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET. (1) Vuokranantaja. Lappeenrannan kaupunki ( ) PL 11, Lappeenranta.

Luonnos VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET. (1) Vuokranantaja. Lappeenrannan kaupunki ( ) PL 11, Lappeenranta. VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET (1) Vuokranantaja Lappeenrannan kaupunki (0162193-3) PL 11, 53101 Lappeenranta (2) Vuokralainen Lappeenrannan Yritystila Oy (0368899-8) Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Vuokranantaja

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja KH xx.xx.2015 xx MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä Markku Mattila jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen noudattamaan asemakaavan muutoksen nro 4673 määräyksiä, ellei niistä myönnetä poikkeamispäätöstä.

Vuokralainen on velvollinen noudattamaan asemakaavan muutoksen nro 4673 määräyksiä, ellei niistä myönnetä poikkeamispäätöstä. Liite 1, Muut vuokrausehdot (2-18) Tapaninkylä, Tapaninvainio, tontti 39049/4 2 Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan suunnittelemaan ja toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukeman mielenterveyskuntoutujien

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia vuokra-asuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia vuokra-asuntoja. Liite 1, Muut vuokrausehdot (2-16) Kaarela, Kuninkaantammi, tontti 33396/1 2 Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia vuokra-asuntoja. Valtion tukemassa

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tantere 418 424 3 68 omistajat: Hanna Maria Sillanpää (xxxxxx xxxx) Sunilantie

Lisätiedot

LIITE 1, Muut ehdot (2-22)

LIITE 1, Muut ehdot (2-22) LIITE 1, Muut ehdot (2-22) 2 Vuokra-alueella sijaitsevien rakennusten omistus- ja hallintaoikeus siirtyy vuokralaiselle kauppakirjan ja tämän maanvuokrasopimuksen allekirjoittamisella. 3 Vuokranantajalla

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä St-1 Oy (Y-tunnus: 0201124-8)

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

Lisäehtoina voivat tulla kyseeseen muun muassa seuraavat ehdot:

Lisäehtoina voivat tulla kyseeseen muun muassa seuraavat ehdot: MAANVUOKRAUKSESSA HUOMIOITAVIA SEIKKOJA Yleistä Mikäli tontin pääkäyttötarkoitus on asuminen, tontin vuokrauksessa noudatetaan tarjouspyynnön liitteenä olevan asuntoalueen maanvuokrasopimuslomakkeen vakioehtoja

Lisätiedot

LIVI/8880/ /2017 VT-065

LIVI/8880/ /2017 VT-065 LIVI/8880/04.02.01/2017 VT-065 LIIKENNEVIRASTON JA TAMPEREEN KAUPUNGIN VÄLINEN SOPIMUS KOSKIEN SANTALAHDEN MELUSEINÄN SUUNNITTELUA, RAKENTAMISTA, OMISTAMISTA, KUNNOSSA- JA PUHTAANAPITOA SEKÄ MAANKÄYTTÖÄ

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tilat Parvis ja Kiila

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tilat Parvis ja Kiila MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilojen Parvis 418 424 9 636 ja Kiila 418 424 9 637 omistaja: THH Palvelut Oy (2128195

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 14 Määräalan pitkäaikainen vuokraaminen Oranssi Asunnot Oy:lle HEL 2014-003129 T 10 01 01 02 Kiinteistökartta 89/676497 ja 677497, Jyrängöntie 7 Päätösehdotus

Lisätiedot

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli')

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli') SOPIMUS VUOKRASOPIMUKSEN SIIRROSTA 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Turun Teknologiakiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2349955-3) Tykistökatu 6 B, Biocity 20520 Turku (jäljempänä 'Teknologiakiinteistöt') 1.2. Turun Yliopisto

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 68/ (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Maanluovutustoimisto Maanluovutustoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 68/ (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Maanluovutustoimisto Maanluovutustoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 68/2014 1 (7) 166 Asuntotontin (kaupunkipientalo) lyhytaikainen vuokraaminen yksityishenkilöille (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 41291/6) HEL 2014-008710 T 10 01 01 02 Kyytimiehenkatu

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta SOPIMUSALUE Kiinteistö Oy Pohjolan Perusyhtiö 40 (2175827 5) Suomen Osatontti II Ky

Lisätiedot

ilmoitettiin tonttiosaston internet-sivujen lisäksi Helsingin Sanomissa, Hufvudstads-bladetissa ja Metrossa.

ilmoitettiin tonttiosaston internet-sivujen lisäksi Helsingin Sanomissa, Hufvudstads-bladetissa ja Metrossa. 1 MUISTIO / KN Tontin (ALY) ja sillä sijaitsevan rakennuksen myynti (sr-2) State Control Oy:lle perustettavan As Oy Helsingin Konstaapeli Spaakin lukuun (Vanhakaupunki, tontti 27930/2) Vanhankaupungintie

Lisätiedot

Juhani Topias Tuomi (xxxxxx xxxx) Mäkikatu 12 B 11, TAMPERE

Juhani Topias Tuomi (xxxxxx xxxx) Mäkikatu 12 B 11, TAMPERE MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Niittyhaka 418 424 3 94 omistajat: Liisa Kaarina Tuomi (xxxxxx xxxx), osuus 1/4

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2014 1 (5) 8 Alueiden vuokraaminen eduskunnalle HEL 2014-006785 T 10 01 01 02 Kiinteistökartta 63/673 496, Arkadiankatu, Eduskuntakatu, Pohjoinen Rautatiekatu ja Pikkuparlamentin

Lisätiedot

Asuntotontin (A, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Honkasuon Pohjanpajulle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33366/3)

Asuntotontin (A, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Honkasuon Pohjanpajulle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33366/3) 1 MUISTIO/KN 3. marraskuuta 2015 Asuntotontin (A, 3 760 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Honkasuon Pohjanpajulle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33366/3) Leirikuja 3 Hakemus Suomen Vuokrakodit

Lisätiedot

SOPIMUS KÄYTTÖOIKEUKSISTA SEKÄ JOHDOISTA, LAITTEISTA JA RAKENNELMISTA

SOPIMUS KÄYTTÖOIKEUKSISTA SEKÄ JOHDOISTA, LAITTEISTA JA RAKENNELMISTA SOPIMUS KÄYTTÖOIKEUKSISTA SEKÄ JOHDOISTA, LAITTEISTA JA RAKENNELMISTA Sopijapuolet A. Asunto Oy Kauniaisten Klostret Grankulla Bostads Ab (2553398-9), jäljempänä A PL 52, 02701 Kauniainen B. Kauniaisten

Lisätiedot

Asuntotontin (kerrostalo, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Helsingin Asumisoikeus Oy:lle (Kaarela, Malminkartano, tontti 33254/3)

Asuntotontin (kerrostalo, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Helsingin Asumisoikeus Oy:lle (Kaarela, Malminkartano, tontti 33254/3) 1 Asuntotontin (kerrostalo, 9 850 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Helsingin Asumisoikeus Oy:lle (Kaarela, Malminkartano, tontti 33254/3) Luutnantinpolku 2 Liite 1 Muut sopimusehdot (2-18) 2 Vuokralainen

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Koipijärvi

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Koipijärvi MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Koipijärvi 418 424 3 67 omistajat: Mirja Helena Suikkanen (xxxxxx xxxx) Vanha

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti (235 ) jatkaa muun muassa tontin 47031/12 varausta saakka.

Kaupunginhallitus päätti (235 ) jatkaa muun muassa tontin 47031/12 varausta saakka. 1 MUISTIO/KN 31.3.2017 Asuntotontin (erityisasuminen, 4 000 k-m 2 ) lyhytaikainen vuokraaminen asuntotuotantotoimistolle rakennusluvan hakemista varten (Mellunkylä, Kontula, tontti 47031/12) Kotikonnuntie

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS. (jäljempänä tontinomistaja)

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS. (jäljempänä tontinomistaja) MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS Osapuolet A Kiinteistö Oy Latokartanontie 4 Y-tunnus 2071929-0 c/ o Cromwell Finland Oy Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki (jäljempänä tontinomistaja)

Lisätiedot

Asuntotontin (kerrostalo, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle (Laajasalo, Gunillankallio, tontti 49048/6)

Asuntotontin (kerrostalo, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle (Laajasalo, Gunillankallio, tontti 49048/6) 1 MUISTIO/KN Asuntotontin (kerrostalo, 2 400 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle (Laajasalo, Gunillankallio, tontti 49048/6) Mellinintie 3 Hakemus Asuntosäätiön Asumisoikeus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

Joutsan kunta Y-tunnus Länsitie 5, PL 20, JOUTSA

Joutsan kunta Y-tunnus Länsitie 5, PL 20, JOUTSA 1(6) VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1 VUOKRANANTAJA: Joutsan kunta Y-tunnus 0174108-9 Länsitie 5, PL 20, 19651 JOUTSA 1.2 VUOKRALAINEN Grundfos Environment Finland Oy Y-tunnus: 1599796-6 PL 1036 00101 HELSINKI

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen noudattamaan asemakaavan muutoksen nro määräyksiä, ellei niistä myönnetä poikkeamispäätöstä.

Vuokralainen on velvollinen noudattamaan asemakaavan muutoksen nro määräyksiä, ellei niistä myönnetä poikkeamispäätöstä. 1 Asuntotontin (kerrostalo, 3 700 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen KOy Helsingin Isosaarentie 2:lle valtion korkotukemaa nuorille tarkoitettua vuokraasuntotuotantoa varten (Laajasalo, tontti 49029/8)

Lisätiedot

Tilan Vuorenala omistajat: Aili Helena Lehtosen (xxxxxx xxxx, k ) jakamattoman kuolinpesän oikeudenomistajat:

Tilan Vuorenala omistajat: Aili Helena Lehtosen (xxxxxx xxxx, k ) jakamattoman kuolinpesän oikeudenomistajat: MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Vuorenala 418 424 9 1015 omistajat: Aili Helena Lehtosen (xxxxxx xxxx, k. 10.4.2011)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kiinteistövirasto 76/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) Kiinteistövirasto 76/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (12) 181 Piirustusten tutkiminen, tontti 33072/17, Pannipolku 12a HEL 2015-007306 T 10 01 01 02 A1133-10 Päätös n asuntotonttitoimiston päällikkö on todennut AIKA Arkkitehdit

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) 66 Maalämpöehdon sisällyttäminen ja rasitesopimuksen liittäminen pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin (Vuosaari, Kallahti, tontit 54133/1 ja 3) HEL 2016-001009 T 10

Lisätiedot

Asuntotontin (AP k-m²) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Huhtakivelle (Mellunkylä, Mellunmäki, tontti 47316/1)

Asuntotontin (AP k-m²) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Huhtakivelle (Mellunkylä, Mellunmäki, tontti 47316/1) 1 Asuntotontin (AP 1 400 k-m²) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Huhtakivelle (Mellunkylä, Mellunmäki, tontti 47316/1) Naulakalliontie 10a Muut sopimusehdot 2-18 2 Vuokralainen on velvollinen

Lisätiedot

SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA. 1.4 Kauniaisten kaupunki Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen

SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA. 1.4 Kauniaisten kaupunki Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA 1 Osapuolet 1.1 Helsingin kaupunki PL 1, 00099 Helsingin kaupunki 1.2 Espoon kaupunki PL 5, 02771 Espoo 1.3 Vantaan kaupunki Asematie

Lisätiedot

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos) 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B 90440

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 1 Liite 1 Pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen ehdot (2-16) Oulunkylä, Patola, tontti 28131/4, Risupadontie 5 2 Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia

Lisätiedot

Asuntotontin (erillispientalo, 165 k-m 2) pitkäaikainen vuokraaminen Uudenmaan Rakennustekniikka Oy:lle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33356/4)

Asuntotontin (erillispientalo, 165 k-m 2) pitkäaikainen vuokraaminen Uudenmaan Rakennustekniikka Oy:lle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33356/4) 1 Liite 1 Muut sopimusehdot (2-18) Asuntotontin (erillispientalo, 165 k-m 2) pitkäaikainen vuokraaminen Uudenmaan Rakennustekniikka Oy:lle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33356/4) Naapuripellontie 25 2 Vuokralainen

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1). NAANTALIN KAUPUNKI M A A N V U O K R A S O P I M U S Lisämaa Luonnos 3.7.2018 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100

Lisätiedot

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki VAIHTOKIRJA 1. OSAPUOLET 2. PÄÄTÖKSET 1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, 1503388-4 (jäljempänä Senaatti ) PL 237, 00531 Helsinki 2) Helsingin kaupunki, jota edustaa Kaupunkiympäristöt

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Raahepolis Oy, Y-tunnus 0830284-7 Rantakatu 8 92100 Raahe 2. KIINTEISTÖN LUOVUTUS Raahepolis

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 1 TUOTANNOLLISEN TILAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Vuokralainen: Sopimuksen tarkoitus: Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 Siparila Oy (jäljempänä

Lisätiedot

2. ESISOPIMUKSEN LÄHTÖKOHDAT, VOIMASSAOLO JA VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN

2. ESISOPIMUKSEN LÄHTÖKOHDAT, VOIMASSAOLO JA VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN tekninen lautakunta 18.10.2016 Vesialueen vuokraamista koskeva ESISOPIMUS 1. SOPIMUSOSAPUOLET Tuleva vuokranantaja: Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4 Olavinkatu 27 57130 Savonlinna (jäljempänä KAUPUNKI)

Lisätiedot

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja.

Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 1 Liite 1, Muut vuokrausehdot (2-17) Tontti 45146/6, Alakiventie 9 2 Vuokralainen on velvollinen kustannuksellaan toteuttamaan vuokra-alueelle valtion korkotukemia asumisoikeusasuntoja. 3 Vuokra-alueen

Lisätiedot

CITY-KORTTELIIN RAKENNETTAVAA WILLIPARKKI OY:N PYSÄKÖINTILAITOSTA JA KORTTELIN TONTTEJA NUMEROT 1, 27, 28, 32, 34 JA 35 KOSKEVA RASITESOPIMUS

CITY-KORTTELIIN RAKENNETTAVAA WILLIPARKKI OY:N PYSÄKÖINTILAITOSTA JA KORTTELIN TONTTEJA NUMEROT 1, 27, 28, 32, 34 JA 35 KOSKEVA RASITESOPIMUS LUONNOS 28.3.2014 CITY-KORTTELIIN RAKENNETTAVAA WILLIPARKKI OY:N PYSÄKÖINTILAITOSTA JA KORTTELIN TONTTEJA NUMEROT 1, 27, 28, 32, 34 JA 35 KOSKEVA RASITESOPIMUS SOPIJAPUOLET 1. Lappeenrannan kaupunki, tekninen

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta)

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) 1.2. Helsingin kaupunki (1 osake) 1.3. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA 1(8) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA 2(8) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 59 Asuntotontin (kerrostalo, 1 400 k-m²) lyhytaikainen vuokraaminen Suomen Laatuasunnot Oy:lle perustettavan yhtiön lukuun rakennusluvan hakemista varten (Viikki, Viikinmäki,

Lisätiedot

Tilusvaihtosopimus 1 (5) Kirkkonummen kunta/792/ /2016 Ehdotus kunnanhallitukselle

Tilusvaihtosopimus 1 (5) Kirkkonummen kunta/792/ /2016 Ehdotus kunnanhallitukselle Tilusvaihtosopimus 1 (5) TILUSVAIHTOSOPIMUS VAIHDON OSAPUOLET Kirkkonummen kunta Y-tunnus: 0203107-0 Osoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi jäljempänä tässä sopimuksessa kunta tilan POHJA-GRUND RN:o 3:98, kiinteistötunnus

Lisätiedot

TOIMISTOHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS

TOIMISTOHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS TOIMISTOHUONEISTON VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1. Osapuolet Vuokranantaja Vuokralainen 2. Vuokrakohde 3. Käyttötarkoitus Imatran Seudun Yritystilat Oy (Y-tunnus 1561501-6) p. 05-235 2800 Esterinkatu 10 55100

Lisätiedot

- Asunto Oy Helsingin Pohjolan Perusyhtiö Uusimaa 32:n osuus 4106/ Asunto Oy Helsingin Pohjolan Perusyhtiö Uusimaa 33:n osuus 2183/6289.

- Asunto Oy Helsingin Pohjolan Perusyhtiö Uusimaa 32:n osuus 4106/ Asunto Oy Helsingin Pohjolan Perusyhtiö Uusimaa 33:n osuus 2183/6289. 1 MUISTIO/Katarina Nordberg 14.2.2017 Asuntotontin (kerrostalo, 6 289 k-m²) pitkäaikainen vuokraaminen yhteisesti määräosin Asunto Oy Helsingin Pohjolan Perusyhtiö Uusimaa 32:lle ja Asunto Oy Helsingin

Lisätiedot

Sopijapuolet: Joensuun kaupunki, Y -tunnus PL JOENSUU (kaupunkirakennelautakunnan päätös x.x.2017 xx)

Sopijapuolet: Joensuun kaupunki, Y -tunnus PL JOENSUU (kaupunkirakennelautakunnan päätös x.x.2017 xx) LUONNOS..0 Sopimus tontin --- asemakaavan muuttamisesta, maanvuokrasopimuksen muuttamisesta ja tontin --- osan vuokraamisesta sekä rasitejärjestelyistä Sopijapuot: Joensuun kaupunki, Y -tunnus 0- PL 0

Lisätiedot

alueellisen jätteen putkikeräysjärjestelmään jätteen koonta-asema sekä muita mahdollisia sitä palvelevia tiloja.

alueellisen jätteen putkikeräysjärjestelmään jätteen koonta-asema sekä muita mahdollisia sitä palvelevia tiloja. Liite 1, Muut sopimusehdot (2-22) Laajasalo, Kruunuvuorenranta, suunniteltu tontti 49320/5 2 Vuokralaisella on oikeus saada jatkettua tämän vuokrasopimuksen mukaista aikaa, mikäli kaupunginvaltuusto päättää

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, Y-tunnus Kaupunkiympäristön toimiala Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelu PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, Y-tunnus Kaupunkiympäristön toimiala Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelu PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI 1 KAUPPAKIRJALUONNOS MYYJÄ Helsingin kaupunki, Y-tunnus 0201256-6 Kaupunkiympäristön toimiala Maaomaisuuden kehittäminen ja tontit -palvelu PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI (jäljempänä Kaupunki) OSTAJAT

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 1(7) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 2(7) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

LIIKENNEVIRASTO KAUNIAISTEN KAUPUNKI VR YHTYMÄ OY

LIIKENNEVIRASTO KAUNIAISTEN KAUPUNKI VR YHTYMÄ OY LIIKENNEVIRASTO KAUNIAISTEN KAUPUNKI VR YHTYMÄ OY LIIKENNEVIRASTON (LIV), KAUNIAISTEN KAUPUNGIN (KK) ja VR YHTYMÄ Oy:n (VR) VÄLINEN SOPIMUS KAUNIAISTEN RAUTATIEASEMAN LIITYNTÄ-PYSÄKÖINTIALUEEN SUUNNITTELUSTA,

Lisätiedot

Kaupunki vastaa liityntäpysäköintialueen suunnittelusta aina rataalueenturva-aitaan

Kaupunki vastaa liityntäpysäköintialueen suunnittelusta aina rataalueenturva-aitaan Dnro 4308/0824/2014 LIIKENNEVIRASTON JA KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VÄLINEN SOPIMUS KAUNIAISTEN RAUTATIEASEMAN LIITYNTÄPYSÄKÖINTIALUEEN YLLÄPIDOSTA JA KULKUYHTEYKSIEN TURVALLISUUDEN PARANTAMISESTA 2 (5) Tämän

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lisäalue tonttiin

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lisäalue tonttiin NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. Vuokralainen Naantalin ranta- ja maanrakennus Oy, y-tunnus 2614889-8, Isohaantie

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA MUNKKINIEMEN UIMARANNALTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 000055 Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx.3.2017, xx Vuokrakohde ja käyttötarkoitus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1246-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL 2016-004225 10.5.2016 ANNALAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 13/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 13/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 3/204 (5) Asuntotontin varaaminen jatkuvan tonttihaun perusteella yksityishenkilöille (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 429/2) HEL 204-006387 T 0 0 0 00 Kiinteistökartta 3/683

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET. Tämän sopimuksen osapuolia ovat. Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy

OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET. Tämän sopimuksen osapuolia ovat. Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy LIITE 5 1 (5) OSAKASSOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämän sopimuksen osapuolia ovat Keski-Pasilan jätteen putkikeräys Oy Y-tunnus 2719025-4 (jäljempänä Jäteyhtiö ) YIT Rakennus Oy Y-tunnus 1565583-5 Jäteyhtiön perustajaosakkaana

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kiinteistövirasto 74/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kiinteistövirasto 74/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (10) 127 Alueen vuokraaminen SRV Rakennus Oy:lle Kalasatamasta REDI popup -hankkeen vaatimien lupien hakemista varten HEL 2015-004890 T 10 01 01 04 S0110-232 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (6) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (6) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2015 1 (6) 606 Liiketontin vuokraaminen Lidl Suomi Ky:lle ja esitys kaupunginhallitukselle osto-option lisäämisestä (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 41292/1) HEL 2015-013242

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 13/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 13/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 13/014 1 (5) Asuntotontin varaaminen jatkuvan tonttihaun perusteella yksityishenkilöille (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 4191/6) HEL 014-00750 T 10 01 01 00 Kiinteistökartta

Lisätiedot

Tontin (kerrostalo) myynti Asunto Oy Helsingin Retkeilijänkatu 1:lle (Vuosaari, Rastila, tontti 54003/2)

Tontin (kerrostalo) myynti Asunto Oy Helsingin Retkeilijänkatu 1:lle (Vuosaari, Rastila, tontti 54003/2) 1 Tontin (kerrostalo) myynti Asunto Oy Helsingin Retkeilijänkatu 1:lle (Vuosaari, Rastila, tontti 54003/2) Liite 4 Kaupan ehdot 1 Kauppahinta on 1 886 880 euroa (480 euroa/k-m 2 x 3 931 k-m²). 2 Omistus-

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (7) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (7) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2012 1 (7) 743 Laajasalon tontin 49112/4 varaaminen Asunto-oy Sarvastonkaarelle perustettavan asunto-osakeyhtiön lukuun HEL 2012-007058 T 10 01 01 00 Päätös päätti varata

Lisätiedot

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Mäntsälän portin yritysalue) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus..2016,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (8) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2013 1 (8) 228 Asunto-oy Sarvastonkaarelle vuokratun asuntotontin pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen muuttaminen ja täydennysrakentamiskorvauksen suorittaminen (Laajasalo,

Lisätiedot

(jäljempänä myös Maanomistaja ) tilojen , ja osalta

(jäljempänä myös Maanomistaja ) tilojen , ja osalta MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET 1.1 Sipoon kunta Y-tunnus 0203533-8 PL 7, 04131 Sipoo (jäljempänä myös Kunta ) 1.2 Leif Fredriksson S-tunnus 100344-4890 Stadsviksvägen 127, 01150 Söderkulla (jäljempänä

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV). 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, Vuokralainen: Asunto Oy Merimaskun Särkänranta, y-tunnus 0663726-4,

Lisätiedot

Asuntotontin (erillispientalo, 165 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Uudenmaan Rakennustekniikka Oy:lle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33354/6)

Asuntotontin (erillispientalo, 165 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Uudenmaan Rakennustekniikka Oy:lle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33354/6) 1 Liite 1 Muut sopimusehdot (2-17) Asuntotontin (erillispientalo, 165 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Uudenmaan Rakennustekniikka Oy:lle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33354/6) Haapaperhosentie 12 2 Vuokralainen

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu 1 (5) Vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Helsingin seudun kauppakamari Y-tunnus: 0201253-1 Hattulantie 2 00550 HELSINKI (jäljempänä Vuokranantaja ) Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 2. Vuokralainen Orimattilan kaupunki Ly: 0129920-0 3. Vuokrauskohde Osoitteessa Koulutie 19,

Lisätiedot

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA

ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA L u o n n o s 1 (6) ESISOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPASTA MYYJÄ Helsingin kaupunki, jota edustaa kaupungin toimivaltainen toimielin, Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI (jäljempänä Kaupunki)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (9) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/ (9) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2012 1 (9) 295 Yleisten rakennusten tontin (YS) pitkäaikainen vuokraaminen Kiinteistö Oy RK-Asunnoille (Laajasalo, Yliskylä, tontti 49066/1) HEL 2012-006946 T 10 01 01

Lisätiedot

Asuntotontin (AK) myynti Asunto Oy Helsingin Karavaanikuja 2:lle (Vuosaari, Rastila, tontti 54001/3)

Asuntotontin (AK) myynti Asunto Oy Helsingin Karavaanikuja 2:lle (Vuosaari, Rastila, tontti 54001/3) 1 Asuntotontin (AK) myynti Asunto Oy Helsingin Karavaanikuja 2:lle (Vuosaari, Rastila, tontti 54001/3) Liite 2: kaupan ehdot 1 Kauppahinta on 5 847 520 euroa (560 euroa/k-m 2 x 10 442 k- m²). 2 Omistus-

Lisätiedot

Otteen liitteet Oikaisuvaatimusohje, kiinteistölautakunta

Otteen liitteet Oikaisuvaatimusohje, kiinteistölautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 61 Maanalaisen tilan vuokraoikeuden siirron hyväksyminen Haagassa Kaupinmäenpolun alla (Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia) HEL 2014-004954 T 10 01 01 02 Os. Kaupinmäenpolun

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Rovaniemen kaupunki (1978283 1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi jäljempänä Kaupunki Redinor Oy (0919708 1) perustettavan

Lisätiedot

Lappeenrannan Yritystila Oy (vuokranantaja) Kauppakatu 40 D, 3.krs 53100 Lappeenranta Y-tunnus: 0368899-8 Puh. 05-6161

Lappeenrannan Yritystila Oy (vuokranantaja) Kauppakatu 40 D, 3.krs 53100 Lappeenranta Y-tunnus: 0368899-8 Puh. 05-6161 1 VUOKRASOPIMUS Lappeenrannan Yritystila Oy (jäljempänä Yritystila) ja Vuokralainen ( jäljempänä Vuokralainen ) tekevät vuokrasopimuksen alla mainitusta kohteesta seuraavien ehtojen mukaisesti: 1. SOPIMUSOSAPUOLET:

Lisätiedot

Vanhankaupungintie 1. Liite 2 (Vuokrasopimuksen ehdot 2 25)

Vanhankaupungintie 1. Liite 2 (Vuokrasopimuksen ehdot 2 25) Asuntohuvila-alueen vuokrasopimuksen merkitseminen päättymään vuokran ja vuokra-alueen tarkistamiseksi sekä asuntotontin (pientalo) pitkäaikainen vuokraaminen (Vanhakaupunki, tontti 27926/4) Vanhankaupungintie

Lisätiedot