.kxxlo 17:00-19:00. x x x x x x x x x x x x x x x x x. x x x x x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download ".kxxlo 17:00-19:00. x x x x x x x x x x x x x x x x x. x x x x x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi."

Transkriptio

1 Kokousaika KLO Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen Paikalla x = läsnä - = poissa Hakkarainen Anitta Ihanti Mikko Kinnunen Kalevi Kinnunen Marko Kinnunen Rauno Laitala Sampo Laulumaa Jonna Leppänen Ilkka Pekkarinen Tapio Pelkonen Esko Piispanen Virpi Rekonen Arja Salonpää Pauli Toikkanen Manu Toikkanen Markku Tuikkanen Olavi Urpilainen Kari-Pekka x x x x x x x x x x x x x x x x x Kinnunen Joonas Kröger Lasse Hämäläinen Aulis Koivukoski Marjatta* ( ) Kinnunen Raimo Villman Ari Kuivaniemi Tiina Harjula Elina Pasanen Tapani Tenhunen Aulis Niemi Jari Rouvinen Marketta Tainio Elma Virtala Harri x Urpilainen Leo Urpilainen Anita Kinnunen Toni Juha Urpilainen Marja Lehtonen Ossi Kinnunen Kirsi Alonen-Kinnunen Kari Kinnunen x x x x x kunnanjohtaja esittelijä vt. hallintojohtaja, sihteeri kunnanrakennusmestari sosiaalijohtaja henkilöstön edustaja Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Käsitellyt asiat 1-8 Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin kunnanvaltuutetut Anitta Hakkarainen ja Mikko Ihanti tarkastustapa (paikka, aika, tarkastajien valinta) Tarkastus toimitetaan kunnanvirastossa Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty (Pöytäkirjan lehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme) Olavi Tuikkanen Esko Pelkonen Tarkastusaika Kinnula Marja Lehtonen Allekirjoitukset Pöytäkirja yleisesti nähtävänä Anitta Hakkarainen Mikko Ihanti Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Allekirjoitus vt. hallintojohtaja Marja Lehtonen

2 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI VUODEKSI Kunnanhallitus , 2 Kuntalain 54 :n 3 mom:n ja kunnanvaltuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan kutsun valtuuston ensimmäiseen kokoukseen antaa kunnanhallituksen puheenjohtaja ja kokouksen avaa iältään vanhin valtuutettu, joka johtaa kokouksessa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja on valittu. Valtuustokauden ensimmäisen kunnanvaltuuston kokouksen avauksen suorittaa iältään vanhin valtuutettu Olavi Tuikkanen (synt ). Kuntalain 12 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, ellei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kinnulan kunnanvaltuuston hyväksytyn valtuuston työjärjestyksen mukaan valtuuston puheenjohtaja, I ja II varapuheenjohtaja valitaan kahdeksi (2) kalenterivuodeksi kerrallaan. Ennen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien vaalia valtuusto päättää varapuheenjohtajien lukumäärästä. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se valitsee vuodeksi kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja tarvittavan määrän varapuheenjohtajia. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Olavi Tuikkanen avasi valtuuston kokouksen. Esko Pelkonen esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että kunnanvaltuustoon vuosiksi valitaan puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa. Kunnanvaltuusto hyväksyi Esko Pelkosen esittämän Keskustan ryhmäesityksen.

3 Kunnanvaltuusto Nro 01/ Tapio Pekkarinen esitti, että valtuuston puheenjohtajaksi valitaan Esko Pelkonen ja valtuuston ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Markku Toikkanen. Kari-Pekka Urpilainen esitti, että valtuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi valitaan Olavi Tuikkanen. Marko Kinnunen esitti, että valtuuston kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valitaan Anitta Hakkarainen. Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti valita valtuuston puheenjohtajaksi Esko Pelkosen, ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Markku Toikkasen, toiseksi varapuheenjohtajaksi Olavi Tuikkasen ja kolmanneksi varapuheenjohtajaksi Anitta Hakkaraisen. Esko Pelkonen siirtyi johtamaan valtuuston kokousta.

4 Kunnanvaltuusto Nro 01/ MUIDEN TOIMIELINTEN JA LUOTTAMUSHENKILÖIDEN VAALIT Kunnanhallitus , 3 Kuntalain 13 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee jäsenet kunnan toimielimiin, ellei päätösvaltaa asiassa ole delegoitu. Kuntalain 35 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen kunnanvaltuustoon, ei kuitenkaan: 1. kunnan keskushallinnossa kunnanhallituksen alaisena toimiva kunnan palveluksessa oleva henkilö 2. kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka lautakunnan esittelijänä tai muuten vastaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelusta; eikä 3. henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle kunnanhallituksessa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Henkilöstön edunvalvonnasta asianomaisessa kunnassa huolehtivan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen puheenjohtaja ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Vaalikelpoinen ei myöskään ole henkilö, joka yhteisön neuvottelijana tai muussa vastaavassa ominaisuudessa vastaa edunvalvonnasta. Enemmistön kunnanhallituksen jäsenistä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa olevia henkilöitä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: 1. asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva 2. henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa, eikä 3. henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa lautakunnassa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Johtokuntaan ja toimikuntaan voidaan kuntalain 36 :n mukaan valita sellainenkin henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen ja lautakuntaan tai jonka kotikunta kunta ei ole.

5 Kunnanvaltuusto Nro 01/ Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kunnallisten toimielinten valintaa koskee tasa-arvolain 4 2 mom., jonka mukaan kunnallisissa toimielimissä tulee valtuustoa lukuun ottamatta olla sekä varsinaisina jäseninä että varajäseninä vähintään 40 % naisia ja vähintään 40 % miehiä.

6 Kunnanvaltuusto Nro 01/ SUHTEELLISTEN VAALIEN LAUTAKUNTA Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Valtuuston työjärjestyksen 26 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on 5 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Sihteerinä toimii valtuuston pöytäkirjanpitäjä, jollei valtuusto toisin päätä. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee suhteellisten vaalien lautakuntaan 5 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan sihteerinä toimii valtuuston pöytäkirjanpitäjä. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Markku Toikkanen esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että suhteellisten vaalien lautakuntaan valitaan puheenjohtajaksi Markku Toikkanen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Esko Pelkosen, varapuheenjohtajaksi Jonna Laulumaa ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Arja Rekosen Virpi Piispanen esitti SDP:n ryhmäesityksenä että suhteellisten vaalien lautakuntaan valitaan jäseneksi Kari-Pekka Urpilainen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Olavi Tuikkanen. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä että suhteellisten vaalien lautakuntaan valitaan jäseneksi Anitta Hakkarainen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Marko Kinnusen. Puheenjohtaja tiedusteli sopiiko valtuustolle että suhteellisten vaalien lautakuntaan nimetään jäseneksi Sampo Laitala. Valtuusto hyväksyi puheenjohtajan esityksen yksimielisesti. Olavi Tuikkanen esitti, että Sampo Laitalan henkilökohtaiseksi varajäseneksi valitaan Virpi Piispanen. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti tehdyt päätösehdotukset.

7 Kunnanvaltuusto Nro 01/ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kunnanhallitus Kuntalain 71 :n mukaan vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole: 1. kunnanhallituksen jäsen 2. kunnanhallituksen jäseneen tai kunnanjohtajaan hallintolain 28 :n 2 ja 3 momentissa tarkoitetussa suhteessa oleva henkilö; 3. kuntaan tai kunnan määräämisvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluoteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö; eikä 4. henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Kinnulan kunnan tarkastussäännön 2 mukaan tarkastuslautakunnassa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 3 muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee tarkastuslautakuntaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja 3 muuta jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Mikko Ihanti esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi valitaan Pauli Salonpää ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Ari Urpilainen ja varapuheenjohtajaksi Markku Toikkanen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Arto Hämäläinen. Olavi Tuikkanen esitti, että tarkastuslautakunnan jäseneksi valitaan Marketta rouvinen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Marjatta Tuikkanen. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä, että tarkastuslautakunnan jäseneksi valitaan Hellin Urpilainen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Riitta Voutila. Sampo Laitala esitti, että tarkastuslautakunnan jäseneksi valitaan Harri Virtala ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Sampo Laitala. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt päätösehdotukset yksimielisesti.

8 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KESKUSVAALILAUTAKUNTA Kunnanhallitus Vaalilain 13 : n mukaan valtuusto asettaa toimikaudekseen kunnan keskusvaalilautakunnan. Keskusvaalilautakuntaan kuuluu, puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään 5. Varajäsenet on asettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Sekä jäsenten että varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kunnallisvaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Jäsen tai varajäsen, joka keskusvaalilautakunnalle toimitetun ehdokashakemuksen mukaan on asetettu puolueen tai valitsijayhdistyksen ehdokkaaksi, ei voi osallistua keskusvaalilautakunnan työskentelyyn kyseisissä vaaleissa. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee keskusvaalilautakuntaan 5 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Rauno Kinnunen esitti keskustan ryhmäesityksenä että keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi valitaan Ilpo Leppänen ja 1. varajäseneksi Seija Paananen sekä varapuheenjohtajaksi Inkeri Pekkarinen sekä 2. varajäseneksi Seija Pekkarisen (Peltola). Kari-Pekka Urpilainen esitti SDP;n ryhmäesityksenä, että keskusvaalilautakuntaan valitaan jäseneksi Rauni Kauppinen ja 3. varajäsenekseen Allan Pekkarinen. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä että keskusvaalilautakunnan jäseneksi valitaan Seppo Sivula ja 4. varajäseneksi Jorma Timonen. Rauno Kinnunen esitti keskusvaalilautakunnan jäseneksi Jonna Leppästä. Tapio Pekkarinen esitti 5. varajäseneksi Mari Muhosta.

9 Kunnanvaltuusto Nro 01/ Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

10 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KUNNANHALLITUS ALKAEN Kunnanhallitus Kunnanhallituksessa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kinnulan kunnan hallintosäännön 5 :n mukaan kunnanhallituksen toimikaudeksi valtuusto päättää valtuustokauden alussa joko kaksi (2) tai neljä (4) vuotta. Kunnanhallituksen jäsenten keskuudesta kunnanvaltuusto valitsee kunnanhallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto päättää 1. kunnanhallituksen toimikauden 2. valita kunnanhallitukseen 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. 3. nimetä jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Pauli Salonpää esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että kunnanhallitus valitaan vuosiksi Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti että kunnanhallitus valitaan vuosiksi Pauli Salonpää esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että kunnanhallituksen puheenjohtajaksi valitaan Manu Toikkanen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Joonas Kinnusen, varapuheenjohtajaksi Mikko Ihanti ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Tapio Pekkarisen, jäseneksi Arja Rekonen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Tiina Kuivaniemen, jäseneksi Jonna Laulumaa ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Jonna Leppäsen, jäseneksi Kalevi Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Lasse Krögerin.

11 Kunnanvaltuusto Nro 01/ Olavi Tuikkanen esitti SDP:n ryhmäesityksenä, että kunnanhallituksen jäseneksi valitaan Virpi Piispanen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Elma Tainion. Anitta Hakkarainen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä että kunnanhallituksen jäseneksi valitaan Ilkka Leppänen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Marko Kinnunen. Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti tehdyt esitykset.

12 Kunnanvaltuusto Nro 01/ ELINKEINOLAUTAKUNTA Kunnanhallitus Laki maaseutuelinkeinojen hallinnosta kunnissa määrää, että kunnan on alueellaan huolehdittava maaseutuelinkeinolain sekä muiden maaseutuelinkeinoja koskevien lakien, asetusten ja päätösten täytäntöönpanosta siten kuin siitä erikseen säädetään. Tehtävien hoitamista varten kunnassa on monijäseninen toimielin siten kuin kunnanvaltuusto asiasta päättää, jollei tehtävää ole annettu yhden taikka useamman viranhaltijan tai luottamushenkilön suoritettavaksi. Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on elinkeinolautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen sekä edustus Witas Oy:n hallituksesta. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee elinkeinolautakuntaan 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Lisäksi kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että se esittää Witas Oy:lle, että Witas Oy nimeää edustajansa elinkeinolautakuntaan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Manu Toikkanen esitti Keskustan ryhmäesityksenä että elinkeinolautakunnan puheenjohtajaksi valitaan Rauno Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Markku Ruuskan ja varapuheenjohtajaksi Maija Vasalampi ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Hilkka Pasasen, jäseneksi Raimo Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Perttu Ruuskan, jäseneksi Pirjo Linna ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Sirkka Purasen, jäseneksi Jarkko Rekonen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Timo Martinmäen. Lisäksi Manu Toikkanen esitti, että MTK, yrittäjäyhdistys sekä Witas nimeävät edustajansa elinkeinolautakuntaan. Virpi Piispanen esitti SDP:n ryhmäesityksenä, että elinkeinolautakunnan jäseneksi valitaan Kari-Pekka Urpilainen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Jari Niemen. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä, että elinkeinolautakunnan jäseneksi valitaan Anneli Ripatti ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Pirkko Leppäsen.

13 Kunnanvaltuusto Nro 01/ Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

14 Kunnanvaltuusto Nro 01/ SIVISTYSLAUTAKUNTA Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on sivistyslautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee sivistyslautakuntaan 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Arja Rekonen esitti Keskustan ryhmäesityksenä että sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi valitaan Kalevi Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Miikka Mäkinen, varapuheenjohtajaksi Joonas Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Sara Toikkanen, jäseneksi Tiina Kuivaniemi ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Jarkko Rekosen, jäseneksi Elina Harjula ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Harri Pekkarisen (Peltola), jäseneksi Tapani Pasanen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Laura Pekkarisen. Kari-Pekka Urpilainen esitti SDP:n ryhmäesityksenä että sivistyslautakunnan jäseneksi valitaan Elma Tainio ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Marketta Rouvisen. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä, että sivistyslautakunnan jäseneksi valitaan Kirsti Häkkinen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Pirkko Leppäsen. Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti hyväksyä tehdyt esitykset.

15 Kunnanvaltuusto Nro 01/ TEKNINEN LAUTAKUNTA Kunnanhallitus Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on tekninen lautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n mukaan Kinnulan kunnassa on tekninen lautakunta, jossa on 7 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee tekniseen lautakuntaan 7 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Markku Toikkanen esitti, että teknisen lautakunnan puheenjohtajaksi valitaan Tapio Pekkarinen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Antti Suomisen, varapuheenjohtajaksi Aulis Tenhunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Osmo Korhosen, jäseneksi Raili Laitinen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Elina Kumpulaisen, jäseneksi Olli-Erkki Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Kalevi Paanasen, jäseneksi Jonna Leppänen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Anne-Mari Kinnunen (Päärasi). Olavi Tuikkanen esitti SDP:n ryhmäesityksenä, että teknisen lautakunnanjäseneksi valitaan Marketta Rouvinen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Sirpa Kinnunen. Anitta Hakkarainen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä, että teknisen lautakunnan jäseneksi valitaan Marko Kinnunen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Jorma Timosen. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

16 Kunnanvaltuusto Nro 01/ SUOMENSELÄN KANSALAISOPISTON JOHTOKUNTA Kunnanhallitus Sopimuksen mukaan Suomenselän kansalaisopiston johtokunnassa on seitsemän jäsentä, joista Kinnulan kunnanvaltuusto valitsee kaksi, Lestijärven valtuusto kaksi sekä Toholammin valtuusto kolme jäsentä, sekä kukin valitsemilleen henkilökohtaiset varajäsenet. Valitsemistaan jäsenistä Kinnulan kunnanvaltuusto nimeää puheenjohtajan ja Lestijärven valtuusto varapuheenjohtajan. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Suomenselän kansalaisopiston johtokuntaan kaksi jäsentä ja kummallekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä nimeää valitsemistaan varsinaisista jäsenistä toisen puheenjohtajaksi. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Tapio Pekkarinen esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että Suomenselän kansalaisopiston puheenjohtajaksi valitaan Ilpo Leppänen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Virpi Piispanen, jäseneksi Sanna Piispanen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Toni Kinnusen. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

17 Kunnanvaltuusto Nro 01/ VIITASAAREN KAUPUNGIN, KINNULAN JA PIHTIPUTAAN KUNTIEN YHTEISEN PERUSTURVALAUTAKUNNAN JÄSENET Kunnanhallitus Kinnulan kunnanvaltuusto on hyväksynyt yhteistoimintasopimuksen sosiaali- ja terveystoimen (=perusturvan) yhteistyöstä. Yhteistoiminnan järjestämistä varten perustetaan yhteiseksi toimielimeksi kuntalain 77 :n mukainen perusturvalautakunta. Lautakunta toimii Viitasaaren kaupungin organisaatiossa. Perusturvalautakunta järjestää palvelut tilaamalla ne Wiitaunionilta, Kinnulan kunnalta, kuntayhtymiltä ja yksityisiltä palveluntuottajilta. Perusturvalautakunnan asettaa Viitasaaren kaupungin valtuusto toimikaudekseen. Lautakunnassa on 10 jäsentä. Sopijakuntien valtuustot nimittävät lautakuntaan jäseniä ja varajäseniä seuraavasti: Kinnula 2 jäsentä, Pihtipudas 4 jäsentä ja Viitasaari 4 jäsentä. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Lautakunnan puheenjohtaja on Viitasaarelta ja varapuheenjohtaja Pihtiputaalta. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnanvaltuusto on hyväksynyt yhteistoimintasopimuksen sosiaali- ja terveystoimen (=perusturvan) yhteistyöstä. Yhteistoiminnan järjestämistä varten perustetaan yhteiseksi toimielimeksi kuntalain 77 :n mukainen perusturvalautakunta. Lautakunta toimii Viitasaaren kaupungin organisaatiossa. Perusturvalautakunta järjestää palvelut tilaamalla ne Wiitaunionilta, Kinnulan kunnalta, kuntayhtymiltä ja yksityisiltä palveluntuottajilta. Perusturvalautakunnan asettaa Viitasaaren kaupungin valtuusto toimikaudekseen. Lautakunnassa on 10 jäsentä. Sopijakuntien valtuustot nimittävät lautakuntaan jäseniä ja varajäseniä seuraavasti: Kinnula 2 jäsentä, Pihtipudas 4 jäsentä ja Viitasaari 4 jäsentä. Kullakin jäsenellä on yksi ääni. Lautakunnan puheenjohtaja on Viitasaarelta ja varapuheenjohtaja Pihtiputaalta. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Mikko Ihanti esitti Keskustan ryhmäesityksenä että Viitasaaren kaupungin, Pihtiputaan kunnan ja Kinnulan kunnanyhteiseen perusturvalautakuntaan nimetään jäseniksi Arja Rekonen ja Pauli Salonpää. Olavi Tuikkanen esitti varajäseneksi Kari-Pekka Urpilaista ja Marko Kinnunen esitti varajäseneksi Anita Urpilaista.

18 Kunnanvaltuusto Nro 01/ Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt päätösehdotukset yksimielisesti.

19 Kunnanvaltuusto Nro 01/ PERUSTURVAJAOS Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnan hallintosäännön 6 :n 2.1 kohdan mukaan Kinnulan kunnanhallituksen alaisena toimii perusturvajaos. Perusturvajaoksessa on 5 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee perusturvajaokseen 5 varsinaista jäsentä ja jokaiselle henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto nimeää jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Rauno Kinnunen esitti, että perusturvajaoksen puheenjohtajaksi valitaan Pauli Salonpää ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Eeva Penttisen, varapuheenjohtajaksi Aulis Hämäläinen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Kosti Hännisen, jäseneksi Raili Linna ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Ari Villmanin. Virpi Piispanen esitti SDP:n ryhmäesityksenä jäseneksi Kari-Pekka Urpilaista ja hänen henkilökohtaisena Rauni Kauppisen. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä, että perusturvajaoksen jäseneksi nimetään Anita Urpilainen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Toni Kinnunen. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

20 Kunnanvaltuusto Nro 01/ VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSEN Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnanhallitus on hyväksynyt sopimuksen musiikin perusopetuksen järjestämisestä Viitasaaren alueen musiikkiopistossa. Kinnulan kunnalla on yksi paikka musiikkiopiston johtokunnassa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Manu Toikkanen esitti Keskustan ryhmäesityksenä että jäseneksi valitaan Jäseneksi Tiina Kuivanimen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Marjatta Räihän. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyn esityksen yksimielisesti.

21 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON JÄSENET Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perussopimuksen mukaan kuntayhtymän liittovaltuustoon Kinnulan kunta valitsee yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän liittovaltuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Pauli Salonpää esitti Keskustan ryhmäesityksenä jäseneksi Mikko Ihanti ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Esko Pelkosen. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyn esityksen yksimielisesti.

22 Kunnanvaltuusto Nro 01/ POHOISEN KESKI-SUOMEN OPPIMISKESKUKSEN KUNTAYHTYMÄN VALTUUSTON JÄSEN Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskuksenkuntayhtymän valtuuston. sopimuksen mukaan Kinnulan kunta valitsee kuntayhtymän valtuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskuksen kuntayhtymän valtuustoon yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Arja Rekonen esitti Keskustan ryhmäesityksenä jäseneksi Rauno Kinnusen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Jonna Laulumaan. Ilkka Leppänen esitti Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskuksen kuntayhtymän valtuuston jäseneksi Pauli Salonpäätä. Anitta Hakkarainen kannatti Ilkka Leppäsen päätösesitystä. Koska kyseessä on henkilövaali, suoritetaan valinta suljettuna lippuäänestyksenä. Äänten laskijoina toimivat Anitta Hakkarainen ja Mikko ihanti Puheenjohtaja antoi äänestysohjeen, lippuihin kirjataan koko nimi (etunimi, sukunimi). Lisäksi puheenjohtaja tiedusteli, onko äänestystapa selvä. Annetussa lippuäänestyksessä ääniä annettiin 17 kappaletta. Äänet jakautuivat seuraavasti: Rauno Kinnunen, 10 ääntä ja Pauli Salonpää 7 ääntä. Kunnanvaltuusto valitsi varsinaiseksi jäseneksi Rauno Kinnusen. Puheenjohtaja tiedusteli, onko valtuusto yksimielinen, että varajäseneksi valitaan Jonna Laulumaa. Valtuusto oli yksimielinen tässä asiassa eli varajäseneksi valittiin Jonna laulumaa.

23 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KESKI-SUOMEN KÄRÄJÄOIKEUDEN LAUTAMIEHET Kunnanhallitus Lautamiesten valinnan osalta ministeriö kiinnittää huomiota käräjäoikeuslain 6 :ään kokonaisuudessaan. Sen ensimmäinen momentti kuuluu seuraavasti: Lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimintakelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Sopivaisuuden arviointi edellyttää yleensä ehdokkaan kokonaisvaltaista arviointia, jonka lopputuloksena tulisi olla johtopäätös siitä, että asianomaisen henkilön valinnalla ei huojuteta tuomioistuinta kohtaan tunnettua luottamusta. Käräjäoikeuslain 7 :n mukaan kunnanvaltuusto valitsee lautamiehet kunnanvaltuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Kunnasta valittavien lautamiesten tulee mahdollisimman tasapuolisesti edustaa kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli ja kielijakaumaa. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee Keski-Suomen käräjäoikeuteen kaksi lautamiestä toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Tapio Pekkarinen esitti että käräjäoikeuden lautamieheksi valitaan Arja Rekonen. Marko Kinnunen esitti, että käräjäoikeuden lautamieheksi valitaan Anitta Hakkarainen Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

24 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KIINTEISTÖNMUODOSTAMISTOIMITUSTEN USKOTUT MIEHET Kunnanhallitus Kiinteistönmuodostamislain 6 :n mukaan kunnanvaltuuston on valittava kuntaan vähintään kuusi henkilöä uskotuiksi miehiksi valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Uskotun miehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta uskotun miehen toimeen on voimassa lisäksi, mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. (Käräjäoikeuslain 6 :n mukaan käräjäoikeuden lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimikelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai rangaistuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikoksen esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään virallinen syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. ) Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee kuusi uskottua miestä kiinteistönmuodostamistoimituksiin Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Markku Toikkanen esitti Keskustan ryhmäesityksenä, että kiinteistönmuodostustoimitusten uskotuiksi miehiksi valitaan Jukka Kinnunen (Heikkilä), Mikko Syrjälä, Kari Paananen (Puronsuu) ja Olli-Erkki Kinnunen. Olavi Tuikkanen esitti SDP:n ryhmäesityksenä kiinteistönmuodostustoimitusten uskotuksi mieheksi valitaan Arvo Mäntylä. Marko Kinnunen esitti Kokoomuksen ryhmäesityksenä, että kiinteistönmuodostustoimitusten uskotuksi mieheksi valitaan Olli Linna. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyt esitykset yksimielisesti.

25 Kunnanvaltuusto Nro 01/ MAAOIKEUDEN LAUTAMIEHET Kunnanhallitus Kiinteistönmuodostamislain 251 :n mukaan kunnanvaltuuston on valittava kuntaan vähintään neljä henkilöä maaoikeuden lautamiehiksi valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Maaoikeuden lautamiehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta lautamiehen toimeen on voimassa lisäksi, mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. (Käräjäoikeuslain 6 :n mukaan käräjäoikeuden lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimikelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai rangaistuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikoksen esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään virallinen syyttäjä, asianajaja taikka muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. ) Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee neljä maaoikeuden lautamiestä. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Puheenjohtaja totesi, että maaoikeuden lautamiehiä ei valita. Kunnanvaltuusto hyväksyi asian yksimielisesti.

26 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KUNNAN EDUSTAJAN VALINTA KESKI-SUOMEN LIITON EDUSTAJAIN- KOKOUKSEEN Kunnanhallitus Liite 1 Keski-Suomen maakuntavaltuuston valinta tapahtuu Keski-Suomen liiton edustajainkokouksessa, johon kukin kunta valitsee edustajat kunnan edellisen vuoden alun asukasluvun mukaan. Kullakin jäsenkunnalla on yksi edustaja jokaista alkavaa neljää tuhatta asukasta kohti, kuitenkin enintään 40,6 % rajoittamattomasta kokonaisedustajamäärästä. Kullekin edustajalle valitaan henkilökohtainen varaedustaja. Kullakin edustajalla on edustajainkokouksessa yksi ääni. Edustajan ja varaedustajan on oltava jäsenkunnan valtuutettuja. Edustajainkokous pidetään Varsinainen kokous alkaa (tulokahvit klo 10.00, ryhmäkokoukset klo 10.30). Paikkana on Jyväskylä Paviljonki. Kuntia pyydetään valitsemaan edustajat vuoden 2013 ensimmäisissä kokouksissa ja ilmoittamaan edustajien ja varaedustajien nimi- ja osoitetiedot Keski-Suomen liittoon mennessä sähköpostilla kirjaamo@keskisuomi.fi. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee edustajan Keski-Suomen liiton edustajainkokoukseen sekä hänelle henkilökohtaisen varaedustajan. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Liite 1 Kari-Pekka Urpilainen esitti SDP:n ryhmäesityksenä että jäseneksi valitaan Olavi Tuikkanen ja hänen varaedustajakseen Virpi Piispanen. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyn esityksen yksimielisesti.

27 Kunnanvaltuusto Nro 01/ KUNNAN EDUSTAJIEN VALINTA KESKI-POHJANMAAN LIITON VALTUUS- TON KOKOUKSIIN Kunnanhallitus Kinnulan kunta on ollut alkaen Keski-Pohjanmaan liiton edunvalvontajäsen. Kinnulalla on jäsenyytensä ansiosta kaksi (2) edustajaa Keski-Pohjanmaan liiton valtuustossa. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnanvaltuusto valitsee kaksi edustajaa Keski-Pohjanmaan liiton valtuustoon sekä heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudelle Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Manu Toikkanen esitti Keskustan ryhmäesityksenä esitti että edustajaksi valitaan Mikko Ihanti ja hänen varaedustajakseen Rauno Kinnusta sekä toiseksi edustajaksi Esko Pelkosta ja hänen varaedustajakseen Markku Toikkanen. Kunnanvaltuusto hyväksyi tehdyn esityksen yksimielisesti.

28 Kunnanvaltuusto Nro 01/ LISÄMÄÄRÄRAHAN HAKEMINEN V INVESTOINTIKOHTEISIIN Tekninen lautakunta Kunnanrakennusmestarin päätösehdotus: Liite 12. Tekninen lautakunta hyväksyy ja esittää edelleen kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi v investointien talousarvioon :n lisämäärärahan liitteessä mainittujen kohteiden kustannusten kattamiseksi. Kunnanhallitus , 12 Tekninen lautakunta hyväksyi kunnanrakennusmestarin päätösehdotuksen Liite 8 Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy vuoden 2012 talousarvion investointiosaan :n lisämäärärahan liitteessä 8 mainittujen kohteiden kustannusten kattamiseksi. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Liite 2 Rauno Kinnunen ilmoitti esteellisyytensä (osallisuusjääviys) ja poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Marjatta Koivukoski osallistui kokoukseen varajäsenenä tämän pykälän käsittelyn ajan klo Kunnanvaltuusto hyväksyi kunnanhallituksen esityksen.

29 Kunnanvaltuusto Nro 01/ POISTOSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN Kunnanhallitus Esityslistan liite 9 Kirjanpitolautakunnan kuntajaosto on antanut uuden ohjeen kunnan ja kuntayhtymän suunnitelman mukaisista poistoista. Tarkistettua yleisohjetta noudatetaan viimeistään tilivuodesta 2013 alkaen, mutta sitä saa soveltaa jo aikaisemmalta tilikaudelta laadittavaan tilinpäätökseen. Lähtökohtana suunnitelmapoistojen poistoaikojen määrittelyssä on kunkin poistonalaisen hyödykkeen yksilöllinen tulontuottamis- tai palvelutuotantokyky varovaisuuden periaatteella poistoaikojen rajoissa. Kuntajaosto suosittelee yleisohjeessaan käyttämään yleisohjeen liitteen 1 poistoaikojen alarajoja, ellei hyödykekohtaisesti tehdä hyödykkeelle poistosuunnitelmaa, jossa perustellaan pidemmän poistoajan käyttämistä teknis-taloudellisilla perusteilla. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kinnulan kunnanhallitus päättää hyväksyä Kinnulan kunnan poistosuunnitelman liitteen 9 mukaisena ja esittää sitä edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Liite 3 Kunnanvaltuusto hyväksyi kunnanhallituksen esityksen.

30 Kunnanvaltuusto Nro 01/ TULOSLASLELMA AJALTA Kunnanhallitus Kunnanjohtajan päätösehdotus: Liite 4 Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi alustavan tuloslaskelman ajalta ja lähettää sen edelleen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi. Kunnanhallitus hyväksyi kunnanjohtajan päätösehdotuksen Kunnanvaltuusto Liite 4 Kunnanvaltuusto hyväksyi kunnanhallituksen esityksen.

31 Kunnanvaltuusto Nro 01/ MUUT ASIAT Kunnanvaltuusto Kunnanjohtaja Juha Urpilainen tiedotti, että kunnan on annettava kuntarakenneuudistuksesta lausunto mennessä. Asiaan liittyen pidetään iltakoulu klo Anitta Hakkarainen jätti viiden kunnanhallituksen jäsenen sekä yhden varajäsenen allekirjoittaman kirjallisen huomautuksen kunnanjohtajalle kh:n kokouksessa ( , 1) esillä olleeseen asiaan liittyen (sisäinen tarkastus). Kirjallinen huomautus liitettiin kunnanvaltuuston pöytäkirjaan.

32 Liitteet 1-4

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

.kxxlo 17:00-19:00. x x x x. x x x x x x x x x x x x x. x x x x - x. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.kxxlo 17:00-19:00 Varajäsen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 02/07.02.2013 32 Nro 02/07.02.2013 32 Kokousaika Torstai 07.02.2013 klo 19.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:00-19:00

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 / 2009 1 Kokousaika 12.01.2009 klo 17.00 19.15 (iltakoulu klo 18.33 19.15) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Nro 5 / 7.6.2017 93 Kokousaika Keskiviikkona 7.6.2017 klo 18.00 23.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 152 Kokousaika 26.11.2009 klo 19.00 20.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 15 20.05.2013 277. Henkilökohtaiset varajäsenet KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 15 20.05.2013 277 Kokousaika 20.05.2013 klo 10.00 11.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Elinkeinolautakunta Nro 3 29.4.2015 18. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 29.4.2015 18 Kokousaika 29.4.2015 klo 19.00-20.12 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 189 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet:

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/19.11.2013 Kokousaika Tiistai 19.11.2013 klo 19.00 21.46 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 6/

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 6/ Kunnanvaltuusto Nro 6/4.9.2014 94 Kokousaika Torstai 4.9..2014 klo 19.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) ja Ilkka Leppänen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Manu Toikkanen Mikko Ihanti Kalevi Kinnunen Jonna Laulumaa. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) ja Ilkka Leppänen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 04.02.2013 79 Kokousaika 04.02.2013.2013 klo 17.00 19.09 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 05/15.11.2012 58 Nro 05/15.11.2012 58 Kokousaika 15.11.2012 klo 19.00 19.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo 17:0019:00

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 189 29.5.2017 5 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 189 Yleistä

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen Kirsi Alonen-Kinnunen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen Kirsi Alonen-Kinnunen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6/2012 1 Kokousaika 31.10.2012 klo 17.23 20.36. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Urpilainen Leo 2. vpj. x Tuikkanen Olavi 3. vpj. - x x x x x x x x x. Paikalla 16 valtuutettua

Urpilainen Leo 2. vpj. x Tuikkanen Olavi 3. vpj. - x x x x x x x x x. Paikalla 16 valtuutettua Kunnanvaltuusto Nro 6 / 7.10.2015 113 99 Kokousaika Keskiviikkona 7.10.2015 klo 19.00 20.30 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) = läsnä = poissa Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/17.11.2011 132 Nro 10/17.11.2011 132 Kokousaika 17.11.2011 klo 19.00 19:56 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla

Lisätiedot

Siun sote neuvottelukunta

Siun sote neuvottelukunta Siun sote neuvottelukunta VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN 12.6.2017 liite nro 38 / 1 Siun sote neuvottelukunnassa on viisi (5) valtuuston valitsemaa jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi.

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 9, jatkokokous KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9, jatkokokous 24.4.2018 Kokousaika 24.4.2018 klo 13.00 17.15 (Kokouksen 23.4.2018 klo 17.00 19.26 jatkokokous) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Nro 7 / 16.8.2017 173 Kokousaika Keskiviikkona 16.8.2017 klo 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen Manu,

Lisätiedot

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x)

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13/30.07.2012 203 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa 30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 / 2009 192 Kokousaika 23.03.2009 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (-) (x) (-) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 5.3.2015 Kokousaika Torstai 5.3.2015 klo 17.00 18.01 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 3/6.3.2014 26

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 3/6.3.2014 26 Kunnanvaltuusto Nro 3/6.3.2014 26 Kokousaika Torstai 6.3.2014 klo 19.00 19.53 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla.klo

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Kunnanvaltuusto Nro 11 / 12.12.2017 236 Kokousaika Tiistaina 12.12.2017 klo 12.00 Kokouspaikka Koulukeskus, liikuntasali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Kinnunen Rauno Vasalampi Maija Kinnunen Raimo *) Linna Pirjo Rekonen Jarkko Ripatti Anneli Urpilainen Kari- Pekka

Henkilökohtaiset varajäsenet: Kinnunen Rauno Vasalampi Maija Kinnunen Raimo *) Linna Pirjo Rekonen Jarkko Ripatti Anneli Urpilainen Kari- Pekka KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 15.3.2017 15 Kokousaika 15.3.2017 klo 19.00-20.36 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 21 7.12.2015 607 Kokousaika 7.12.2015 klo 17.00 21.15 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 9 17.6.2016 126 Kokousaika 17.6.2016 klo 17:00 17.50 Kokouspaikka Kunnantalon valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kunnanvirasto, valtuustosali KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 15.12.2017 691 Kokousaika 15.12.2017 klo 15.00 18.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 34/ 2009 460 Kokousaika 28.12.2009 klo 17.00-18.50 (iltakoulu klo 18.00-18.50) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (5) 7 Kaupunginhallituksen johtamisen jaoston jäsenten valinta toimikaudeksi 2015 2016 HEL 2014-013179 T 00 00 02 Päätös päätti valita kaupunginhallituksen toimikaudeksi

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 9/2017 23.11.2017 Kokousaika Torstaina 23.11.2017 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 10 18.11.2014

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 10 18.11.2014 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 18.11.2014 Kokousaika Tiistai 18.11.2014 19.00 21.29 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 9 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 62 19.02.2018 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 62 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 169 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13 / 2009 223 Kokousaika 27.04.2009 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Metsäpeuramaan Opastuskeskus, Yli-Lesti Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (5) 596 V 7.6.2017, Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 260 Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio. (x) (x) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio. (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 10/2018 21.11.2018 Kokousaika Keskiviikkona 21.11.2018 klo 17.00-19.03 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25 19.08.2013 376 Kokousaika 19.08.2013 klo 17.00 19.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 36 5/2011 Kokousaika Torstai 14.04.2011 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 09/

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 09/ Kunnanvaltuusto Nro 09/26.09.2013 122 Kokousaika Torstai 26.09.2013 klo19.00 20.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Nro 5/25.8.2015 101 Kokousaika Keskiviikkona 25.8.2015 klo 19.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) = läsnä - = poissa Laillisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 277 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003138 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Nro 3 12.04.2017 35 Kokousaika Keskiviikko 12.04.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496. Henkilökohtaiset varajäsenet:

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496. Henkilökohtaiset varajäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro 33 24.10.2013 496 Kokousaika 24.10.2013 klo 19.00 20.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 271 Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 6 11.5.2015 Kokousaika Maanantai 11.5.2015 klo 18.00 19.48 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 4/2017 52 KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keiteleranta, Laituritie

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 1/30.1.2014 1

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 1/30.1.2014 1 Kunnanvaltuusto Nro 1/30.1.2014 1 Kokousaika Torstai 30.1.2014 klo 19.00-19.16 ja 19.33-20.52 Kokouspaikka Kinnulan kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Varajäsen Paikalla jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 1/2009 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/2009 Kokousaika Keskiviikko klo 19.00 20.02 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Muut saapuvilla olleet (ja

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x)

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula* Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio. (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 28.02.2017 Kokousaika Tiistai 28.02.2017 klo 17.00-17.55. Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 29.05.2017 Sivu 1 / 1 1978/2017 00.00.01.00 7 Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen vaali (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 12 / 12 / 2012 113 Kokousaika Torstai 22.11.2012 klo 18.30 21.05 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

Kuntalain 35 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

Kuntalain 35 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Joutsan kunnanhallitus 8 12.01.2015 Kunnanvaltuusto 7 19.01.2015 KUNNANHALLITUKSEN VAALI Joutsan kunnanhallitus 12.01.2015 8 Kuntalain 17 :n mukaan valtuusto asettaa kunnanhallituksen. Kunnanhallituksen

Lisätiedot

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (-) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 17/4.7.2011 307 Kokousaika 4.7.2011 klo 17.00-18.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen

Riitta Voutila Virpi Piispanen Rauni Kauppinen Manu Pasanen Jorma Teini. Jonna Leppänen Mikko Ihanti Juha Urpilainen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 9/2012 1 Kokousaika To 29.11.2012 klo 15.00-16.39. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 5 31.3.2016. (x) (x) (-) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 5 31.3.2016. (x) (x) (-) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro 5 31.3.2016 Kokousaika Torstai 31.3.2016 klo 18:00 19:16 Kokouspaikka Keskuskoulun äidinkielen luokka Saapuvilla olleet Jäsenet:

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

(x) (-) (x) (-) Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. Anita Urpilainen *) saapui paikalle (x*)

(x) (-) (x) (-) Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. Anita Urpilainen *) saapui paikalle (x*) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 11/2016 24.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Torstaina

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 10 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 23 /19.11.2012 Kokousaika 19.11.2012 klo 17.00 19.16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 274 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003135 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Vanhin valtuutettu avaa kokouksen Tarkastusaika Kinnula

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x Vanhin valtuutettu avaa kokouksen Tarkastusaika Kinnula Nro 5 / 7.6.2017 93 Kokousaika Keskiviikkona 7.6.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen*) Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen*) Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2016 26.5.2016 Kokousaika Torstaina 26.5.2016 klo 16.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (-) (x) (-) Kalevi Kinnunen. Joonas Kinnunen Elina Harjula. Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio

(x) (x) (x) (x) (-) (x) (-) Kalevi Kinnunen. Joonas Kinnunen Elina Harjula. Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 16 22.11.2016 Kokousaika Keskiviikko 22.11.2016 klo 16.43-18.35 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 20 V 7.6.2017, Kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002999 T 00 00 02 Päätösehdotus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro Nro 4 18.05.2017 42 Kokousaika Torstai 18.05.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa pj vpj

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti * Anitta Hakkarainen** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti * Anitta Hakkarainen** Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 15/13.08.2012 225 Kokousaika 13.08.2012 klo 17.00 18.47. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot