Pikaopas nüvi 760 Volvo -autoihin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pikaopas nüvi 760 Volvo -autoihin"

Transkriptio

1 Pikaopas nüvi 760 Volvo -autoihin henkilökohtainen matkaopas

2 VAROITUS: Lisätietoja ja tuotteeseen liittyviä varoituksia sekä muita tärkeitä tietoja on laitteen mukana toimitetussa Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaassa. Mitä pakkauksessa on? nüvi-laite. USB-kaapeli, jolla nüvi liitetään tietokoneeseen. nüvi näkyy tietokoneessa massamuistilaitteena. Muuntajakaapeli, jolla laite saa virtaa pistorasiasta. Kuljetuslaukku, joka suojaa nüvia naarmuuntumiselta ja turhilta ruutukosketuksilta. nüvin lataaminen Käytä ajoneuvon kiinnitystä. Käytä USB-kaapelia. Käytä muuntajakaapelia. Pikaopas Virtapainike: kytke tai katkaise virta liu uttamalla vasemmalle lukitse näyttö liu uttamalla oikealle Kuulokeliitäntä/ääni -lähtö SD-korttipaikka Mikrofoni GPS-antenni Kaiutin Mini-USB-liitin Sarjanumero Ulkoinen antenniliitin

3 Varoitus: Tuote sisältää litiumioniakun, joka ei ole käyttäjän vaihdettavissa. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja on laitteen mukana toimitetussa Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaassa. Vaihe 1: nüvin kiinnittäminen 1. Avaa teline tuulilasia kohti. 2. Aseta nüvin alaosa telineeseen. 3. Kallista nüvia takaisinpäin, kunnes se napsahtaa paikalleen. Laite käynnistyy automaattisesti, jos se on paikallaan ja ajoneuvo on käynnissä. Voit irrottaa laitteen telineestä vetämällä telineen alaosassa olevaa pientä kielekettä ja kiertämällä laitteen irti. Vaihe 2: nüvin määritykset Kytke nüviin virta liu uttamalla Virta-painiketta vasemmalle. Seuraa näytön ohjeita. Vaihe 3: Satelliittitietojen hakeminen Mene ulos avoimelle paikalle, pois autotallista ja korkeiden rakennusten lähettyviltä. Pysäytä ajoneuvo ja kytke nüviin virta. Satelliittisignaalien löytämiseen voi mennä muutama minuutti. -palkit osoittavat GPS-satelliittisignaalin voimakkuuden. Kun yksi palkki on vihreä, nüvi on löytänyt satelliittisignaaleja. Nyt voit valita määränpään ja navigoida sinne. Vaihe 4: nüvin käyttäminen A B C D E F G H I A GPS-satelliittisignaalin voimakkuus. B Bluetooth -tekniikan tila. C Akun tila. D Kellonaika: muuta aika-asetuksia koskettamalla tätä. E Etsi määränpää koskettamalla tätä. F Tarkastele karttaa koskettamalla tätä. G Soita koskettamalla tätä, kun laite on liitetty yhteensopivaan matkapuhelimeen. H Säädä äänenvoimakkuutta koskettamalla tätä. I Käytä työkaluja, kuten media playeriä, asetuksia ja ohjetta koskettamalla tätä.

4 Kohdepisteiden etsiminen 1. Kosketa kuvakkeita Minne > Kohdepisteet. 2. Valitse luokka ja aliluokka. 3. Valitse kohde ja kosketa Aja -kuvaketta. Kirjoita nimi valitsemalla Minne > Kohdepisteet > Kirjoita nimi. Jos haluat etsiä paikkaa eri alueelta, valitse Minne > Lähellä. Volvo -myyjän etsiminen 1. Valitse Minne > Volvo-jälleenmyyjä. 2. Valitse myyjä ja kosketa Aja-kuvaketta. Kiertotien käyttäminen Jos jokin reitillä oleva tie on suljettu, voit ajaa kiertotietä. 1. Kun reitti on aktiivinen, valitse Valikko. 2. Valitse Kiertotie. nüvi yrittää palata alkuperäiselle reitille mahdollisimman pian. Jos nykyinen reitti on ainoa järkevä vaihtoehto, nüvi ei ehkä laske kiertotietä. Kauttakulkupisteen lisääminen Reitin varrelle voi lisätä pysähdyksen (kauttakulkupisteen). nüvi näyttää ajo-ohjeen pysähtymispaikkaan ja määränpäähän. 1. Kun reitti on aktiivinen, valitse karttasivulla Valikko ja kosketa Minne -kohtaa. 2. Etsi ylimääräinen pysähdyspaikka. 3. Valitse Aja. 4. Voit lisätä pysähdyspaikan ennen määränpäätä valitsemalla Lisää kauttakulkupisteeksi. Muuta tämä piste lopulliseksi määränpääksi valitsemalla Aseta uudeksi määränpääksi. Vihje: Voit lisätä useampia kuin yhden pysähdyksen muokkaamalla nykyistä reittiä. Valitse Minne > Reitit. Reitin pysäyttäminen 1. Kun reitti on aktiivinen, valitse Valikko. 2. Valitse Lopeta.

5 Pääsivujen tarkasteleminen Avaa karttasivu valitsemalla Näytä kartta. -ajoneuvomerkki näyttää nykyisen sijaintisi. Näytä kartan muita alueita koskettamalla karttaa ja vierittämällä. Kosketa jotakin kartan kohtaa. Paikan kohtaan ilmestyy nuoli. Karttasivu avautuu, kun kosketat Aja -painiketta. Reitti on merkitty magentalla värillä. Ajaessasi nüvi ohjaa sinut päämäärääsi puhuttujen ohjeiden, kartalla olevien nuolien ja karttasivun yläosassa olevien ohjeiden avulla. Määränpään merkkinä on ruutulippu. Jos poikkeat alkuperäiseltä reitiltä, nüvi laskee reitin uudelleen ja antaa ohjeita uudelle reitille. Loitonna koskettamalla -painiketta. Palaa valikkosivulle koskettamalla valikkokuvaketta. Voit avata matkan tiedot valitsemalla Saavut tai Nopeus. Avaa Risteysluettelo koskettamalla tekstipalkkia. Karttasivu ja reitin navigoiminen Lähennä koskettamalla kuvaketta. Tallenna nykyinen sijainti koskettamalla -kuvaketta. Valitse Käänny, jos haluat avata seuraavan käännöksen sivun. Matkan tiedot Risteysluettelo Seuraavaa käännös Vihje: Näyttöön voi tulla nopeusrajoituskuvake, kun ajat pääteillä. Kuvake osoittaa kyseisen päätien nopeusrajoituksen.

6 Handsfree-toimintojen käyttäminen Puhelimen handsfree-toiminnot ovat käytettävissä vain, jos nüvi-laitteessa ja yhteensopivassa matkapuhelimessa on langaton Bluetooth-tekniikka. Kaikki puhelimet eivät tue kaikkia nüvin puhelimen handsfree-ominaisuuksia. Jotta voit käyttää handsfreetoimintoja, sinun on luotava pariliitos puhelimen ja nüvin välille. Puhelimen liittäminen 1. Varmista, että nüvi on yhteensopiva puhelimesi kanssa. (Lisätietoja: 2. Valitse valikkosivulla Työkalut > Asetukset > Bluetooth > Lisää. 3. Ota käyttöön puhelimen Bluetooth-osa ja havaittava tila. Nämä asetukset saattavat sijaita Bluetooth-, yhteys- tai handsfree-valikossa. 4. Valitse nüvissa OK. 5. Valitse puhelin ja kosketa OK-painiketta. 6. Näppäile nüvin Bluetooth-PIN (1234) puhelimeen. Soittaminen numeroon 1. Valitse Puhelin > Valitse. 2. Valitse numero ja sen jälkeen Valitse. 3. Lopeta puhelu koskettamalla > Lopeta puhelu. Puhelun vastaanottaminen Kun saat puhelun, Saapuva puhelu -ikkuna avautuu. Paina Vastaa -painiketta. Koputuksen käyttäminen Jos saat toisen puhelun, nüvi näyttää saapuvan puhelun ikkunan. Paina Vastaa -painiketta. Ensimmäinen puhelu asetetaan pitoon. 1. Kosketa puhelun aikana > Vaihda-painiketta. 2. Voit katkaista puhelun valitsemalla Lopeta. Pidossa oleva puhelu ei katkea. Tiedostojen lataaminen nüviin Liitä USB-kaapeli nüvin mini-usb-liittimeen ja tietokoneen USB-porttiin. nüvin sisäinen muisti ja SD-kortti näkyvät Windows -tietokoneiden Resurssienhallinnassa siirrettävinä levyinä, ja Mac -tietokoneissa liitettynä taltiona. Voit kopioida ja liittää tiedostoja tietokoneesta nüvin asemiin/taltioihin. Kun olet siirtänyt tiedostot, valitse Windows-tietokoneessa ilmaisinalueella Poista laite turvallisesti -kuvake tai vedä taltion symboli Mac-tietokoneessa roskakoriin. Irrota nüvi. MP3-tiedostojen kuunteleminen Voit ladata MP3-tiedostoja sisäiseen muistiin tai SD-kortille. Valitse valikkosivulla Työkalut > Mediasoitin. Avaa musiikkisoitin valitsemalla Lähde. Paina Selaa-painiketta. Kosketa luokkaa. Voit toistaa koko luokan tiedostot valitsemalla Soita kaikki. Voit toistaa yhden raidan koskettamalla sen nimeä. Voit luoda, muokata ja toistaa soittolistoja valitsemalla Selaa > Soittolista.

7 nüvin lukitseminen 1. Valitse Työkalut > Asetukset > Turva. 2. Kosketa Garmin Lock -kohdan alapuolella olevaa painiketta. 3. Anna nelinumeroinen PIN-koodi. 4. Aja turvapaikkaan (esimerkiksi koti tai työpaikka) ja valitse Määritä. Anna PIN-koodi tai aja turvapaikkaan aina, kun kytket nüvin virran. HUOMAUTUS: Jos unohdat PINkoodin ja turvapaikan, lähetä nüvi Garminille avattavaksi. Laitteen mukana on myös lähetettävä kelvolliset tuotteen rekisteröintitiedot tai ostotodistus. nüvin nollaaminen Jos nüvin näyttö lakkaa toimimasta, katkaise nüvin virta ja kytke se uudelleen. Jos se ei auta, liu uta Virtapainike vasemmalle ja pidä painettuna 8 sekunnin ajan. Käynnistä nüvi uudelleen. nüvin pitäisi nyt toimia normaalisti. Näytön kalibroiminen Jos kosketusnäyttö ei toimi oikein, kalibroi se. Katkaise nüvista virta ja kytke se uudelleen. Liu uta virtapainiketta oikealle (lukitus). Kosketa näyttöä sormella noin 30 sekunnin ajan, kunnes kalibrointinäyttö avautuu. Seuraa näytön ohjeita. nüvi-vinkkejä ja oikopolkuja Palaa valikkosivulle painamalla Takaisinpainiketta. Katso lisää vaihtoehtoja koskettamalla ja -painikkeita. Voit vierittää nopeammin pitämällä painiketta painettuna. Voit säätää äänenvoimakkuutta valitsemalla valikkosivulla Volyymi. Lisäkartat Voit ostaa MapSource-karttatietoja Garminilta ja ladata kartat nüviin tai valinnaiselle SD-kortille. Tarkista karttapäivitykset osoitteesta com/unlock/update.jsp. Tarkista nüviin ladattujen karttojen versio valitsemalla Työkalut > Asetukset > Kartta > Kartan tiedot. Lisäkarttojen käyttöönotto edellyttää laitteen tunnusta (tarkista tunnus valitsemalla Työkalut > Asetukset > Järjestelmä > Tiedot) ja sarjanumeron (sijaitsee virtaliitännän lähellä). Volvon rajoitettu takuu Pyydä lisätietoja takuusta Volvo-myyjältä.

8 Garmin-tuotteidesi koko käyttöiän ajan voit ladata uusimmat ilmaiset ohjelmistopäivitykset (karttatietoja lukuun ottamatta) Garminin verkkosivustosta osoitteesta Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, USA Garmin (Europe) Ltd. Liberty House, Hounsdown Business Park, Southampton, Hampshire, SO40 9RB UK Garmin Corporation No. 68, Jangshu 2nd Road, Shijr, Taipei County, Taiwan Garmin ja nüvi ovat Garmin Ltd.:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Näitä tavaramerkkejä ei saa käyttää ilman Garminin nimenomaista lupaa. Volvo on AB Volvon ja Volvo Car Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Windows on Microsoft Corporationin rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Mac on Apple Computer, Inc.:n rekisteröity tavaramerkki. Bluetooth -sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Garminilla on käyttöoikeus niihin. Toukokuu ver. B Painettu Taiwanissa

Tärkeää tietoa Garminin yhteystiedot Varoitus: Contact support Lisätietoja työkalut ohje Tuotteen rekisteröiminen

Tärkeää tietoa Garminin yhteystiedot Varoitus: Contact support Lisätietoja työkalut ohje Tuotteen rekisteröiminen nüvi 510 pikaopas Tärkeää tietoa Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Varoitus: Tämä tuote sisältää

Lisätiedot

Pikaopas. nüvi 700 -sarjan. henkilökohtainen matkaopas. 2007 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Elokuu 2007 190-00859-57 Rev. B Painettu Taiwanissa

Pikaopas. nüvi 700 -sarjan. henkilökohtainen matkaopas. 2007 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Elokuu 2007 190-00859-57 Rev. B Painettu Taiwanissa nüvi 700 -sarjan henkilökohtainen matkaopas Pikaopas 2007 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Elokuu 2007 190-00859-57 Rev. B Painettu Taiwanissa VAROITUS: Lisätietoja ja tuotteeseen liittyviä varoituksia

Lisätiedot

OREGON -sarja. 200, 300, 400t, 400c, 400i, 550, 550t. pikaopas

OREGON -sarja. 200, 300, 400t, 400c, 400i, 550, 550t. pikaopas OREGON -sarja 200, 300, 400t, 400c, 400i, 550, 550t pikaopas Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Oregon-laite

Lisätiedot

nüvi 1690 aloitusopas

nüvi 1690 aloitusopas 0110229 nüvi 1690 aloitusopas nüvin ulkoasu Päävalikon käyttäminen Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta.

Lisätiedot

Garmin fleet 590 Aloitusopas. Heinäkuu _0A Painettu Taiwanissa

Garmin fleet 590 Aloitusopas. Heinäkuu _0A Painettu Taiwanissa Garmin fleet 590 Aloitusopas Heinäkuu 2013 190-01505-57_0A Painettu Taiwanissa Fleet-tilaus Yritykselläsi on oltava aktiivinen fleet-tilaus, jotta voit käyttää laitteen ajoneuvokannan hallintaominaisuuksia.

Lisätiedot

OREGON -sarja 450, 450t, 550, 550t. aloitusopas

OREGON -sarja 450, 450t, 550, 550t. aloitusopas OREGON -sarja 450, 450t, 550, 550t aloitusopas Varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuusja tuotetietoja -oppaasta. Oregon-laite

Lisätiedot

Pikaopas. nüvi. GPS-navigaattori Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt. Maaliskuu 2008 Osanumero ver. A Painettu Taiwanissa

Pikaopas. nüvi. GPS-navigaattori Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt. Maaliskuu 2008 Osanumero ver. A Painettu Taiwanissa nüvi 5000 GPS-navigaattori Pikaopas 2008 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Maaliskuu 2008 Osanumero 190-00857-57 ver. A Painettu Taiwanissa nüvi-laite GPS-antenni mini-usb-liitin Virtapainike Valoanturi

Lisätiedot

Dakota 10 ja 20 aloitusopas

Dakota 10 ja 20 aloitusopas Dakota 10 ja 20 aloitusopas Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Dakota-laite tarvitsee kaksi AAakkua.

Lisätiedot

zūmo 200 -sarja Aloitusopas zūmo 210 ja zūmo 220

zūmo 200 -sarja Aloitusopas zūmo 210 ja zūmo 220 zūmo 200 -sarja Aloitusopas zūmo 210 ja zūmo 220 zūmo GPS-antenni Virtapainike: virran kytkeminen ja katkaiseminen painamalla pitkään. säädä taustavalon kirkkautta painamalla lyhyesti. Kaiutin Akkupaikan

Lisätiedot

pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka

pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka Varoitus: Tämä tuote sisältää vaihdettavan nappipariston. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja on laitteen pakkauksessa toimitetussa

Lisätiedot

3700 -sarja Volvo -autoille

3700 -sarja Volvo -autoille nüvi 3700 -sarja Volvo -autoille aloitusopas näille nüvi-malleille: 3760, 3790 Heinäkuu 2010 190-01265-57 Rev. A Painettu Taiwanissa Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista

Lisätiedot

nüvi sarja aloitusopas Maaliskuu Rev. B Painettu Taiwanissa näille nüvi-malleille: 3750, 3760, 3790

nüvi sarja aloitusopas Maaliskuu Rev. B Painettu Taiwanissa näille nüvi-malleille: 3750, 3760, 3790 nüvi 3700 -sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 3750, 3760, 3790 Maaliskuu 2011 190-01157-57 Rev. B Painettu Taiwanissa Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista

Lisätiedot

GPS 72H. aloitusopas

GPS 72H. aloitusopas GPS 72H aloitusopas Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Oppaan merkintätavat Kun oppaassa neuvotaan

Lisätiedot

nüvi sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 2200, 2240, 2250

nüvi sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 2200, 2240, 2250 nüvi 2200 -sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 2200, 2240, 2250 Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja

Lisätiedot

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekijänoikeuslakien mukaisesti tätä opasta ei saa kopioida kokonaan tai osittain ilman Garminin kirjallista lupaa.

Kaikki oikeudet pidätetään. Tekijänoikeuslakien mukaisesti tätä opasta ei saa kopioida kokonaan tai osittain ilman Garminin kirjallista lupaa. Kaikki oikeudet pidätetään. Tekijänoikeuslakien mukaisesti tätä opasta ei saa kopioida kokonaan tai osittain ilman Garminin kirjallista lupaa. Garmin pidättää oikeuden muuttaa tai parannella tuotteitaan

Lisätiedot

nüvi sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

nüvi sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 nüvi 2300 -sarja aloitusopas näille nüvi-malleille: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä

Lisätiedot

zūmo 590 Aloitusopas Maaliskuu _0A Painettu Taiwanissa

zūmo 590 Aloitusopas Maaliskuu _0A Painettu Taiwanissa zūmo 590 Aloitusopas Maaliskuu 2014 190-01706-57_0A Painettu Taiwanissa Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus-

Lisätiedot

foretrex 301 ja 401 PERSONAL NAVIGATOR aloitusopas

foretrex 301 ja 401 PERSONAL NAVIGATOR aloitusopas foretrex 301 ja 401 PERSONAL NAVIGATOR aloitusopas Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Oppaan merkintätavat

Lisätiedot

nülink! 1695 -aloitusopas

nülink! 1695 -aloitusopas nülink! 1695 -aloitusopas 01102436 Tietoja laitteesta Varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta.

Lisätiedot

pikaopas F O R E R U N N E R 4 0 5

pikaopas F O R E R U N N E R 4 0 5 pikaopas F O R E R U N N E R 4 0 5 GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI Varoitus: Laite sisältää litiumioniakun, jota ei voi irrottaa. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja

Lisätiedot

nüvi 1490TV aloitusopas

nüvi 1490TV aloitusopas nüvi 1490TV aloitusopas nüvin ulkoasu Varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. TV-antenni Virtapainike:

Lisätiedot

Approach -sarjan. käyttöopas

Approach -sarjan. käyttöopas Approach -sarjan käyttöopas 2010 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. 1200 East 151 st Street, Olathe, Kansas 66062, USA Puhelin: (913) 397.8200 tai (800) 800.1020 Faksi: (913) 397.8282

Lisätiedot

käyttöopas EDGE 200 GPS-PYÖRÄILYTIETOKONE Joulukuu 2012 190-01368-37_0B Painettu Taiwanissa

käyttöopas EDGE 200 GPS-PYÖRÄILYTIETOKONE Joulukuu 2012 190-01368-37_0B Painettu Taiwanissa käyttöopas EDGE 200 GPS-PYÖRÄILYTIETOKONE Joulukuu 2012 190-01368-37_0B Painettu Taiwanissa Aloitus varoitus Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista tai sen muuttamista. Lue

Lisätiedot

nüvi sarjan aloitusopas näille nüvi-malleille: 2440, 2450, 2460

nüvi sarjan aloitusopas näille nüvi-malleille: 2440, 2450, 2460 nüvi 2400 -sarjan aloitusopas näille nüvi-malleille: 2440, 2450, 2460 Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja

Lisätiedot

Käyttöopas VIB 10/11. (kuva VIB 10 -laitteesta) ajoneuvon integrointilaite

Käyttöopas VIB 10/11. (kuva VIB 10 -laitteesta) ajoneuvon integrointilaite VIB 10/11 Käyttöopas (kuva VIB 10 -laitteesta) ajoneuvon integrointilaite 2006-2007 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. Garmin (Europe) Ltd. 1200 East 151st Street, Liberty House

Lisätiedot

montana 600 -aloitusopas mallit 600, 650, 650t Montana 600 -aloitusopas 1

montana 600 -aloitusopas mallit 600, 650, 650t Montana 600 -aloitusopas 1 montana 600 -aloitusopas mallit 600, 650, 650t Montana 600 -aloitusopas 1 Aloitus varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus-

Lisätiedot

nülink! 2300-sarja aloitusopas

nülink! 2300-sarja aloitusopas nülink! 2300-sarja aloitusopas Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Kun käytät laitetta

Lisätiedot

aloitusopas GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI

aloitusopas GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI aloitusopas F O R E R U N N E R 4 1 0 GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI Varoitus Laite sisältää litiumioniakun, jota ei voi irrottaa. Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman

Lisätiedot

dēzl 560 aloitusopas

dēzl 560 aloitusopas dēzl 560 aloitusopas Aloitus VAROITUS Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Tee nämä toimet, ennen kuin

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

etrex 10 aloitusopas

etrex 10 aloitusopas etrex 10 aloitusopas Aloitus varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Kun käytät laitetta ensimmäisen

Lisätiedot

pikaopas F O R E R U N N E R 4 0 5 C X GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI

pikaopas F O R E R U N N E R 4 0 5 C X GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI pikaopas F O R E R U N N E R 4 0 5 C X GPS-URHEILUKELLO, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI Varoitus: Laite sisältää litiumioniakun, jota ei voi irrottaa. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja

Lisätiedot

Edge 605/705 GPS-PYÖRÄTIETOKONE. pikaopas

Edge 605/705 GPS-PYÖRÄTIETOKONE. pikaopas Edge 605/705 GPS-PYÖRÄTIETOKONE pikaopas MB Varoitus: Tämä tuote sisältää litiumioniakun. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja on laitteen pakkauksessa toimitetussa Tärkeitä turvallisuus-

Lisätiedot

Approach S1. käyttöopas

Approach S1. käyttöopas Approach S1 käyttöopas 2010 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän oppaan mitään osaa ei saa jäljentää, kopioida, välittää, levittää, ladata tai tallentaa mihinkään tallennusvälineeseen

Lisätiedot

GPSMAP 78 -sarja. aloitusopas. GPSMAP 78, GPSMAP 78s ja GPSMAP 78sc

GPSMAP 78 -sarja. aloitusopas. GPSMAP 78, GPSMAP 78s ja GPSMAP 78sc GPSMAP 78 -sarja aloitusopas GPSMAP 78, GPSMAP 78s ja GPSMAP 78sc Aloitus varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja

Lisätiedot

Approach Käyttöopas. Tammikuu 2012 190-01430-37_0A Painettu Taiwanissa

Approach Käyttöopas. Tammikuu 2012 190-01430-37_0A Painettu Taiwanissa Approach Käyttöopas G6 Tammikuu 2012 190-01430-37_0A Painettu Taiwanissa Kaikki oikeudet pidätetään. Tekijänoikeuslakien mukaisesti tätä opasta ei saa kopioida kokonaan tai osittain ilman Garminin kirjallista

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

nüvi 765 Volvo -autoihin käyttöopas

nüvi 765 Volvo -autoihin käyttöopas nüvi 765 Volvo -autoihin käyttöopas 2009 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, USA Puhelin (913) 397-8200 tai (800) 800-1020 Faksi (913)

Lisätiedot

F O R E R U N N E R 6 1 0 A l o i t u s o p a s

F O R E R U N N E R 6 1 0 A l o i t u s o p a s F O R E R U N N E R 6 1 0 A l o i t u s o p a s Tärkeää tietoa varoitus Keskustele aina lääkärin kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista tai sen muuttamista. Lue lisätietoja varoituksista ja muista

Lisätiedot

pikaopas F O R E R U N N E R X T MULTISPORT GPS -harjoittelulaite

pikaopas F O R E R U N N E R X T MULTISPORT GPS -harjoittelulaite pikaopas F O R E R U N N E R 3 1 0 X T MULTISPORT GPS -harjoittelulaite Varoitus: Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista tai sen muuttamista. Lue lisätietoja varoituksista

Lisätiedot

Käyttöopas nüvi 760 Volvo -autoihin

Käyttöopas nüvi 760 Volvo -autoihin Käyttöopas nüvi 760 Volvo -autoihin henkilökohtainen matkaopas 2007 2008 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, USA Puhelin (913) 397-8200

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

aloitusopas GPS-URHEILUKELLO

aloitusopas GPS-URHEILUKELLO aloitusopas F O R E R U N N E R 2 1 0 GPS-URHEILUKELLO Tärkeää tietoa varoitus Keskustele aina lääkärin kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista tai sen muuttamista. Lue lisätietoja varoituksista ja

Lisätiedot

etrex aloitusopas mallit 20 ja 30

etrex aloitusopas mallit 20 ja 30 etrex aloitusopas mallit 20 ja 30 Aloitus varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta. Kun käytät

Lisätiedot

EDGE 500 GPS-PYÖRÄILYTIETOKONE. aloitusopas

EDGE 500 GPS-PYÖRÄILYTIETOKONE. aloitusopas EDGE 500 GPS-PYÖRÄILYTIETOKONE aloitusopas 2009 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe, Kansas 66062, USA Puhelin: (913) 397-8200 tai (800) 800-1020 Faksi:

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema

Pakkauksen sisältö. Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Tukiasema Pikaopas SE888 Pakkauksen sisältö Tukiasema Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin linjajohtoon ja sitten

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas Plantronics DA -sarjan vahvistin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics-ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP-mediakaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 419462-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteena saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa. CD290 CD295. Pikaopas. 1 Liitä 2 pääset alkuun 3 Käyttö

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa.  CD290 CD295. Pikaopas. 1 Liitä 2 pääset alkuun 3 Käyttö Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome CD290 CD295 Pikaopas 1 Liitä 2 pääset alkuun 3 Käyttö Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD295) Tukiasema (CD290) Laturi* Verkkolaite*

Lisätiedot

Ulkoiset tallennusvälinekortit

Ulkoiset tallennusvälinekortit Ulkoiset tallennusvälinekortit Asiakirjan osanumero: 419584-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan ulkoisten tallennusvälinekorttien käytöstä. Sisällysluettelo 1 Digitaalisten tallennusvälineiden korttipaikassa

Lisätiedot

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas BackBeat FIT 500 SERIES Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

GPSMAP 62 -sarja aloitusopas. GPSMAP 62, 62s, 62st, 62sc ja 62stc

GPSMAP 62 -sarja aloitusopas. GPSMAP 62, 62s, 62st, 62sc ja 62stc GPSMAP 62 -sarja aloitusopas GPSMAP 62, 62s, 62st, 62sc ja 62stc Aloitus varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja

Lisätiedot

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth-asennusopas

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth-asennusopas HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Bluetooth-asennusopas Tekijänoikeustiedot Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. versio, 4/2017 HP Companyn ilmoitukset Tämän asiakirjan sisältämiä tietoja

Lisätiedot

Astro 320 aloitusopas. GPS-koiranseurantajärjestelmä

Astro 320 aloitusopas. GPS-koiranseurantajärjestelmä Astro 320 aloitusopas GPS-koiranseurantajärjestelmä Aloitus Varoitus Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä seikoista laitteen mukana toimitetusta Tärkeitä turvallisuus- ja tuotetietoja -oppaasta.

Lisätiedot

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje

Samsung Galaxy Tab tietokoneen käyttöohje Tervetuloa käyttämään Samsungin Galaxy Tab tietokonetta Laitteen keskeinen ominaisuus on 7 tuuman kosketusnäyttö, jonka alapuolella ole neljä (4) taustavalaistua ohjausnäppäintä, ja yläpuolella 1.3 pixelin

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas

Ulkoiset laitteet. Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman

Lisätiedot

Pikaopas CD480/CD485

Pikaopas CD480/CD485 Pikaopas CD480/CD485 Pakkauksen sisältö Tukiasema (CD485) Tukiasema (CD480) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

Muistitikun liittäminen tietokoneeseen

Muistitikun liittäminen tietokoneeseen Muistitikun käyttäminen 1 Muistitikun liittäminen tietokoneeseen Muistitikku liitetään tietokoneen USB-porttiin. Koneessa voi olla useita USB-portteja ja tikun voi liittää mihin tahansa niistä. USB-portti

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

Garmin Swim Aloitusopas

Garmin Swim Aloitusopas Garmin Swim Aloitusopas Syyskuu 2012 190-01453-57_0B Painettu Taiwanissa Johdanto VAROITUS Keskustele aina lääkärin kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista tai sen muuttamista. Lue lisätietoja varoituksista

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman

Lisätiedot

pikaopas FR60 URHEILUMITTARI, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI

pikaopas FR60 URHEILUMITTARI, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI pikaopas FR60 URHEILUMITTARI, JOSSA LANGATON SYNKRONOINTI Varoitus: Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista tai sen muuttamista. Lue lisätietoja varoituksista ja muista tärkeistä

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

200W/250W. edullista navigointia. pikaopas

200W/250W. edullista navigointia. pikaopas nüvi 200W/250W edullista navigointia pikaopas Aloitus Pakkauksen sisältö nüvi-laite Imukuppikiinnitys, jolla nüvi kiinnitetään tuulilasiin Ajoneuvon virtajohto, jolla nüvi ladataan ja josta nüvi saa virtaa

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä.

Ulkoiset laitteet. Asiakirjan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Ulkoiset laitteet Asiakirjan osanumero: 430221-351 Tammikuu 2007 Tässä oppaassa kerrotaan lisävarusteina saatavien ulkoisten laitteiden käytöstä. Sisällysluettelo 1 USB-laitteen käyttäminen USB-laitteen

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

Pikaopas XL370/XL375

Pikaopas XL370/XL375 Pikaopas XL370/XL375 Pakkauksen sisältö Tukiasema (XL375) Tukiasema (XL370) Huomautus * Usean luurin pakkauksissa on enemmän luureja, latureita ja verkkolaitteita. ** Joissakin maissa on liitettävä linjasovitin

Lisätiedot

Käyttäjän opas. SeekTech. -yhteyden muodostaminen. Alkuperäisten ohjeiden käännös Suomi 1

Käyttäjän opas. SeekTech. -yhteyden muodostaminen. Alkuperäisten ohjeiden käännös Suomi 1 Käyttäjän opas SeekTech & -yhteyden muodostaminen Alkuperäisten ohjeiden käännös Suomi 1 Sisällysluettelo Järjestelmän yleisesitys Kuvaus...3 Blue toothin tekniset tiedot...3 Alue...4 Bluetooth-yhteys

Lisätiedot

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Suomi PCH-2016 7025574 PlayStation Vita-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa Paina viisi sekuntia Kytke virta PS Vita -järjestelmään. Kun kytket

Lisätiedot

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas BackBeat GO 810 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. Tässä olevat tiedot

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:in yhdysvaltalainen tavaramerkki. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IP Käyttöopas Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. 1. Virta päälle/pois 2. Kuulokemikrofoniliitäntä 3. Laturin liitäntä

Lisätiedot

nüvi 205- ja 205W-sarja käyttöopas näille nüvi-malleille: 205, 205W, 215, 215W, 255, 255W, 265, 265W, 275, 285W

nüvi 205- ja 205W-sarja käyttöopas näille nüvi-malleille: 205, 205W, 215, 215W, 255, 255W, 265, 265W, 275, 285W nüvi 205- ja 205W-sarja käyttöopas näille nüvi-malleille: 205, 205W, 215, 215W, 255, 255W, 265, 265W, 275, 285W 2008 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street, Olathe,

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Painikkeet ja toiminnot

Painikkeet ja toiminnot Pikaopas Painikkeet ja toiminnot 1. Etukamera 2. Äänenvoimakkuuden + -painike 3. Äänenvoimakkuuden - -painike 4. Takakamera 5. Kuulokeliitäntä 6. SIM-korttipaikka 7. Virta- ja lukituspainike 8. Virtaliitäntä

Lisätiedot

P-touch Transfer Managerin käyttäminen

P-touch Transfer Managerin käyttäminen P-touch Transfer Managerin käyttäminen Versio 0 FIN Johdanto Tärkeä huomautus Tämän käyttöoppaan sisältöä ja tuotteen teknisiä tietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Brother pidättää oikeuden

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

nüvi 205- ja 205W-sarja käyttöopas näille nüvi-malleille: 205, 205W, 215, 215W, 255, 255W, 265, 265W, 275, 285W

nüvi 205- ja 205W-sarja käyttöopas näille nüvi-malleille: 205, 205W, 215, 215W, 255, 255W, 265, 265W, 275, 285W nüvi 205- ja 205W-sarja käyttöopas näille nüvi-malleille: 205, 205W, 215, 215W, 255, 255W, 265, 265W, 275, 285W 2009-2010 Garmin Ltd. tai sen tytäryhtiöt Garmin International, Inc. 1200 East 151st Street,

Lisätiedot

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas

HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas HP Mobile -kaukosäädin (vain tietyt mallit) Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä

Lisätiedot

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje

Ulkoiset mediakortit. Käyttöohje Ulkoiset mediakortit Käyttöohje Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java on Sun Microsystems, Inc:n tavaramerkki Yhdysvalloissa. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tuotetta koskeva

Lisätiedot

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Pikaopas 1 Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Tukiasema Tukiaseman virtasovitin Täysin langattomat kamerat Ethernet-kaapeli Magneettiset seinätelineet 123-litiumparistot

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Ulkoiset laitteet Käyttöopas

Ulkoiset laitteet Käyttöopas Ulkoiset laitteet Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot